Digidexo.com

Prostate Cancer Cure Valuta

Vitenskapen har gått langt for å forstå og forholde seg til prostatakreft, forbedre den generelle prognose av dem plaget med det og kur rate. Avhengig av alder hvor de blir diagnostisert, bør menn frykter død av alderdom før de bekymre seg for å dø av prostatakreft.

Prostate Cancer

Risiko for å utvikle prostatakreft øker med alderen. Andre risikofaktorer inkluderer etnisitet --- afro-amerikanere er mer sannsynlig å utvikle prostatakreft; Japanske menn, mindre sannsynlig --- og eksponering for farlige kjemikalier. Symptomer inkluderer svekket eller endret evne til å urinere kombinert med mulighet for lokaliserte smerter ved vannlating eller utløsning.

Behandling

De allment aksepterte behandlinger for prostata kreft er kirurgi, strålebehandling og kjemoterapi. Kirurgi tar sikte på å fjerne prostata i seg selv, mens stråling og kjemoterapi handling for å eliminere kreftceller.

Overlevelse

Kreft er aldri teknisk betraktet som "kurert", men kun plassert i remisjon, som er en venteperiode for å se om det gjenoppstår. Ifølge American Cancer Society, er den fem-års overlevelse for prostatakreftpasienter 100 prosent. Den 10 -års overlevelse er 91 prosent.

Forbedre Cure Rate

En rekke faktorer påvirker den generelle overlevelse for personer med prostatakreft. Generelt yngre pasienter har en tendens til å fare bedre i behandlingen, som gjør individer som er mer fysisk form.

Betraktninger

Tidlig påvisning forbedrer overlevelsen av pasienter. For eksempel, ifølge EMedTv.com, selv om de fem-års overlevelse er 100 prosent for lokaliserte prostatakreft, faller overlevelsesraten til 33,3 prosent hvis kreften sprer seg i hele kroppen. Menn bør være nøye med regelmessige prostata kreft screenings å oppdage kreft før den sprer seg.