Digidexo.com

Oppskrift på Aloe Extract

Saften fra en aloe planten har store helsemessige fordeler. Aloe ekstrakt kan brukes til å behandle brannskader, mindre kutt, utslett og irritert hud. Oftest, kremer, after-sun omsorg og ansiktsprodukter inneholder saften av aloe planten, men du kan enkelt lage din egen aloe ekstrakt fra potent gel av anlegget. Å juice en aloe blad, trenger du bare å vite de beste delene og metoder for å utvinne mest verdifulle saften av anlegget.

Deler

For å forstå hvilke deler av aloe blad vil gi den beste juice, må du forstå anatomi av aloe blad. Den mest fordelaktige del av aloe anlegg for helseformål er kjernen av anlegget, kalt "gel fileten," og planteslim som ligger utenfor kjerne gel. Bladet vil skille ut en juice når det er kuttet, kalt saft. Dette er ikke fordelaktig aloe, og kan kastes.

Det er også viktig å velge de riktige bladene fra planten. Velg et stort blad som ligger nær bakken på utsiden av anlegget. Disse blader er de mest modne, og derfor inneholder den sterkeste aloe. Skjær blad fra planten så nær stammen som mulig, kutting i en vinkel. Hvis aloe planten ikke har noen blader nær bakken, er det ikke klar til å bli plukket ennå.

Process

Å juice en aloe blad, må du først tømme saft fra bladet. Du kan gjøre dette ved å plassere bladet oppreist i en bolle med kuttet en del av anlegget vendt nedover slik juice kan dryppe ut. Den beste måten å trekke tilbake planteslim, og kjernen av bladet er å kutte spissene og begge kanter av anlegget i lengderetningen med en skarp kniv, og deretter å filet bladet i lengderetningen slik at den kan åpnes som en bok. Kjernen og planteslim kan deretter skrapes fra bladet forsiktig ved hjelp av en skje.

Bruksområder

Saften fra en aloe planten kan brukes internt, men fordi dette gel ikke er behandlet profesjonelt, er det ikke anbefalt. Aloe Bladene inneholder gul saft kalt "aloin" som brukes i avføringsmidler, og kan være skadelig ved svelging. I stedet bruker aloe eksternt for å gni på brent eller irritert hud. Aloe er spesielt beroligende på brannsår fra solen eller varme. For å klargjøre aloe til utvortes bruk, blande gel og slim sammen for å danne en juice, og deretter bruke den til huden din.

Lagring

Hold aloe juice i kjøleskapet i et mørkt glass eller plast container, fordi direkte lys vil føre til at aloe å ødelegge raskere. Aloe har en naturlig tendens til å bli brun, men legger noen dråper vitamin E olje, grapefruktkjerneekstrakt eller sitronsyre pulver til aloe juice kan bremse denne prosessen. Med riktig oppbevaring, kan aloe vare opp til et år i kjøleskapet.