Digidexo.com

Slik Clear Obstruktiv Breathing

En rekke tilstander forårsake obstruktiv åndedretts, noe som begrenser muligheten av lungene til å ta inn og slippe ut luft. I sin tur, kan oksygenmangel og karbondioksid akkumulering forekomme. På en kronisk nivå, kompromittert puste minsker kapasiteten av lungene til å holde luft. Cellular skader kan forekomme, og, til slutt, hvis kompensasjon av kroppslige systemer svikter, vil multippel organsvikt føre til døden. Det er mange årsaker til lunge obstruktive sykdommer. Arvelige faktorer kan betraktes, som ved astma. Fritt, i de fleste tilfeller, er det agent som forårsaker emfysem og bronkitt. En enklere sak involverer vanlig influensa som inflames din nese passasjer, noe som gjør det vanskeligheter med å puste.

Bruksanvisning

Bruk bronkodilatorer. Via inhalering eller i andre former, er det gitt å strekke innsnevret luftveier, noe som gjør gassutveksling enklere. Hvis du er reaktiv til det, kan umiddelbar lindring merkes. Breathing ville være lettere. Det er vanligvis gitt til pasienter med astma fordi deres Airway er smalere. Merk at bronkodilatorer har potensial bivirkning av takykardi eller en økning i hjertefrekvens. Hjerteklapp kan også forekomme, og bronchodilators må brukes med spesielle forholdsregler hos pasienter med hjertelidelser.

Anti-inflammatoriske legemidler, som for eksempel steroider, er først og fremst gitt for å redusere betennelse i luftveiene. De pleier å gå hånd i hånd med bronchodilators å maksimere effekten av luftveis klaring. De forbedrer luftveier og redusere den inflammatoriske respons av cellene. Effekten av steroider på den betente slimkjertlene i stor grad reduserer dens evne til sekresjon på grunn av sin anti-inflammatorisk virkning. Slim drenering, hvis det ikke fjernes, kan blokkere luftveiene.

Ta slimløsende og slimløsende medikamenter. Problemet med obstruktiv åndedretts i andre tilfeller er ikke den innsnevrede luftveier. Hyperaktiv slimproduksjon skjer og tresko opp luftveiene. Expectorants hjelpe deg hoste opp slimet å gi kontinuerlig luftstrøm. Jobben til mucolytics er å kondensere herdet slim som er vanskelig å hoste opp.

Plasser deg i Trendelenburg stilling der hodet og brystet er lave og beina er i en tilbøyelig posisjon til å legge til rette for lunge drenering. Pulmonale sekresjoner som er vanskelig å utvise blir flyttet inn i den øvre luftvei for å lette oppspytt av tyngdekraften. Dette gjøres i flere minutter for å hindre en økning i intrakranielt trykk forårsaket av ansamling av blod i hjernen.

Slutte å røyke. Fordi røyking er den ledende årsak til lungesykdommer, kan opphør av røyking i stor grad bevare de resterende funksjonelle deler av lungen. Avslutte vil også hjelpe din nesehår regenerere å filtrere mer svevestøv i luften.