Digidexo.com

Slik Lavere LDL nivåer med diett og mosjon

Selv om man følger et vanlig kosthold og mosjon plan kan være vanskelig for noen, fordelene godt oppveier risikoen. Ifølge American Heart Association, kan regelmessig kosthold og mosjon bidra til å styrke hjertet, noe som resulterer i en reduksjon av LDL ("dårlig" kolesterol) og en tilsvarende økning i HDL (det "gode" kolesterolet). Selv om du har vært å neglisjere din diett og mosjon rutine for år, er det aldri for sent å komme tilbake på den velkjente vogn.

Bruksanvisning

Senke kolesterolnivået

•  Redusere samlet forbruk av fet mat og kolesterol i kosten for å påvirke ditt hjerte helse positivt. Dette rådet kommer courtesy of American Heart Association, og å sette det ut i praksis du bør søke å erstatte rødt kjøtt i kostholdet ditt med lavere fett "hvitt kjøtt" valg som sjømat, kylling og kalkun. I tillegg til å se forbruket av mettet fett, bør du også bestrebe seg på å helt eliminere inntak av transfett. Les merking informasjon og ernæringsmessige guider for restauranter til dodge disse potensielt hjerte-helse kuler.

Øke forbruket av frukt, grønnsaker og helkorn i kosten. Ideelt sett bør du være forbruker to av de tre med hvert måltid du spiser, tar sikte på å bare spise frisk frukt og grønnsaker og unngå hermetisert varianter, som de ofte inneholder tilsatt natrium som kan føre til andre helseproblemer som høyt blodtrykk. Når det er mulig, unngå raffinert hvitt mel elementer, og i stedet bruker hele korn varianter av samme vare, slik som hele korn pasta, brød og frokostblandinger.

Kople inn minst 30 minutter med moderat intensitet trening fem dager per uke. Moderat intensitet trening består av noe som bidrar til å få pulsen opp og blodet pumpe, inkludert rask gange, hagearbeid og aerobic. Som et alternativ, kan du også delta i 20 til 30 minutter med høy intensitet aktivitet tre ganger i uken, for eksempel jogging, sprinting, rask sykling, vekttrening og andre relativt high-impact aktiviteter.