Digidexo.com

Homeopati rettsmidler for bronkitt

Homeopati rettsmidler for bronkitt


Bronkitt er ofte behandlet av tradisjonell medisin gjennom bruk av antibiotika, hoste medisin eller smertemedisin. Oftere enn ikke, leger bare anbefale hvile og drikke mye væske. Homøopatisk medisin, på den annen side, tilbyr en rekke remedier for å behandle bronkitt og forkorte gjenopprettingsprosessen.

Funksjon

Homeopatiske midler er tilgjengelige i forskjellige potenser, målt i antall 6-30, som er kombinert med enten bokstaven C eller X. C betyr skjær er fortynnet 100 ganger, mens X betyr 10. Når du velger et middel for bronkitt, mest utøvere vil anbefale den laveste styrken de tror vil fungere, i de minste mulige doser. Faktisk vil de fleste fortelle deg å drikke bare en enkelt dose og vente på noen form for resultater. Hvis ingenting skjer, så enten rette er endret eller styrken er upped.

Identifikasjon

Når du velger et homeopatisk middel for bronkitt, leger ser på symptomene først i stedet for på sykdommen som helhet. Dette er fordi noen mennesker har en tørr hoste, mens andre opplever våte slim og en rallende lyd. For tørr hoste, er bryonia best, siden dette fungerer på lindre trykk for brystet og lettelser magesmerter. På den annen side er Antimonium tartaricum best for våte hoste, som det er Kali bichromicum. Begge disse homøopatiske midler vil bidra til å bringe slim ut samtidig som det bidrar til å lindre brystsmerter og behovet for konstant hoste.

Betraktninger

Pulsatilla er en stor bronkitt rette for de med gult slim. Leger er mer sannsynlig å anbefale dette midlet når det er andre symptomer til stede, for eksempel søvnproblemer, lav tørste og humørsvingninger. Dette er et populært middel for barn så vel som det hjelper dem å slappe av uten å forårsake noen bivirkninger.

Typer

For folk som har bronkitt som varer mer enn en uke eller to, de mest foreskrevne homøopatiske midler er silicea (eller silika) og svovel. Begge er spesielt nyttig for folk som har hatt tilbakevendende anfall av bronkitt og ikke synes å svare på andre medisiner. Det hjelper også de med lav utholdenhet, smertefulle hoste og problemer med å sove på grunn av sykdom.

Expert Insight

Dulcamara er den rette valget for folk som bronkitt er forverret av allergi eller influensa. Leger er mer sannsynlig å anbefale dette midlet hvis en person har kontrakt bronkitt etter å ha blitt utsatt for kalde og våte været forandrer seg.