Digidexo.com

Tips for å gjøre en helt naturlig kolon cleanser oppskrift

Naturlig kolon renser er viktig å fjerne bygget opp giftstoffer og avfall fra fordøyelsessystemet og omkringliggende organer. Mens organene er utviklet for å fjerne giftstoffer på egen hånd, er de oversvømt med frie radikaler og giftstoffer fra forurensing, dårlig mat valg og miljø, og etterlater dem til å jobbe hardere enn nødvendig for å fjerne parasitter og avfall. Kolon renser bør gjøres et par ganger i året for å opprettholde optimal helse nivåer, energi og konsentrasjon.

Psyllium Husk

Denne naturlige urten er funnet på helsekostbutikker og fungerer som et avføringsmiddel, fjerne bygget opp avfall fra fordøyelseskanalen og tykktarm. Psylliumskall finnes i mange over-the-counter rensemidler og fibertilskudd, men det kan også bli funnet i pulver- eller tablettform.

Siden psylliumskall er høy fiber, er det viktig å drikke minst 64 oz. vann mens du tar dette tillegget. Hvis du velger å bruke pulver, tilsett 1 ss. til en 8-oz. glass vann og drikke tre ganger om dagen. For best resultat, drikke et ekstra glass vann etter blandingen å gi rikelig med fuktighet til tarmen. I tillegg til en fiber supplement, sørg for å få minst 25g fiber hver dag gjennom naturlige matvarer, som kål, brokkoli og mørkegrønne, bladrike grønnsaker.

Kolon Rensing Tea

Kolon rensing te gjør det enkelt å bli kvitt bygget opp avfall ved hjelp av et naturlig produkt. Funnet i detaljhandel eller helsekostbutikker, kolon rensing te fjerne giftstoffer fra kroppen, forbedre immunforsvaret og forbedre fordøyelsesprosessen. Kolon rensing te inneholder ofte Cassia senna, som fungerer som et avføringsmiddel og oppfordrer avføring, Rhamnus purshiana bark, som renser tarmene og fremmer skånsom eliminering, og Bringebær blad, noe som bidrar til å berolige kolon og tarmene.

Drikk en kopp te hver dag i kolon rens for best resultat.

Sunt kosthold

Kolon rensing kan gjøres på daglig basis ved å spise naturlig sunn mat. Frisk frukt og grønnsaker gir vitaminer, mineraler og fiber i kroppen som bidrar til å motvirke frie radikaler og fremme fordøyelsen. Enzymer som finnes i frukt og grønnsaker også øke immunforsvaret og renser tarmen og tykktarmen.

Ved hjelp av en juicer for frukt og grønnsaker er ideelt å få ren, uraffinert juice for å legge inn i kosten. Vegetabilsk juice er bra for healing fordøyelsessystemet, mens fruktjuicer skylle ut giftstoffer fra kroppen.

Rå frukt og grønnsaker rense kolon og er lett fordøyd. Fylt med fiber, de også fremme avføring for å bli kvitt bygge opp i tarmen og tykktarmen. Korn som vill ris eller quinoa er gunstig i rensing av tykktarmen, men skulle nevnes i moderate mengder for ikke å forsinke prosessen.

Mens du gjør en kolon renset, bør du avstå fra å ha kjøtt siden de tar lengre tid å fordøye.