Digidexo.com

Hvordan bli kvitt min herpes utbrudd

Hvordan bli kvitt min herpes utbrudd


Herpes-utbrudd er forårsaket av Herpes Simplex-virus type 1 (HSV-1) eller herpes simplex-virus type 2 (HSV-2). Utbrudd kan oppstå over en persons kropp, men er mest vanlig på leppene, munnen og ytre kjønnsorganer. Det er ingen permanent kur for herpes. De fleste individer er bærere av viruset og er smittsomme når de har en aktiv lesjon. Medisinsk behandling er mest effektive i å forkorte tiden lesjonen er aktiv; hjem rettsmidler kan også være effektivt.

Hvordan bli kvitt min herpes utbrudd

Bruk over-the-counter medisin. Aktuelt lidokain og benzocaine er både smertestillende midler som kan bidra til å lette ubehag forårsaket av en herpes utbrudd. Docosanol (Abreva), en over-the-counter medisiner, har vist seg å fremskynde helbredelsesprosessen. Abreva hastigheter opp et individs utvinning ved å hindre virusreplikasjon.

Bruk kald eller varm komprimerer. Disse ikke bare lindre ubehag forårsaket av utbruddet, men også styrke helbredelsesprosessen.

Unngå forkjølelse sår triggere. Kaldt vær, sykdom og stress har alle blitt kjent for å forårsake herpetic utbrudd i infiserte individer. Disse utløser også hindre kroppen fra å bekjempe utbruddet.

Unngå å berøre sår. Sondering sår kan komplisere infeksjon og kan føre til sekundære infeksjoner og permanent arrdannelse.

Hint

  • Hvis du har hyppige herpesutbrudd (et par ganger i måneden), kontakt lege.
  • Hvis du ikke er sikker utbruddene du har er herpes, bør du oppsøke lege før du bruker behandlinger som er nevnt ovenfor.