Digidexo.com

Hvordan få en Sexy flat mage i en måned

Hvordan få en Sexy flat mage i en måned


Avhengig av ditt utgangspunkt, med riktig kosthold og mosjon, kan du få en sexy flat mage i løpet av bare én måned. Hvis arbeidet hardt, kan en måned være akkurat nok tid til å bygge opp sterke mage og brenne mye fett, samt krympe størrelsen på magen din ved å endre dine spisevaner. Men husk at en måned ikke er nok tid til å gjøre en veldig stor mage til et imponerende six-pack. Til tross for at uansett hvilket punkt du starter fra, du kommer til å se noen resultater etter en måned hvis du følger følgende.

Hvordan få en Sexy flat mage i en måned

Diet

•  Spis seks eller syv små måltider og snacks per dag i stedet for tre store måltider. Dette vil redusere størrelsen på magen.

•  Reduser antall kalorier du forbruker per dag ved bare å drikke vann og eliminere ørkener og junk mat.

Bryter fra å spise raffinerte karbohydrater til komplekse karbohydrater ved å erstatte hvit ris med brun ris eller quinoa, vanlig pasta med fullkornspasta, hvitt brød med hele korn brød og så videre. Dette hindrer kroppen i å lagre stivelse raskt etter du spiser det.

Mosjon og Sleep

Utfør sit-ups som utnytter forskjellige muskler i mageområdet. For eksempel, la dine bøyde knær slippe til den ene siden og deretter utføre sit-ups utnytter dine skrå muskler. Det kan være lurt å bli med en Pilates klasse eller investere i en Pilates DVD.

Gjør kardiovaskulær trening for å forbrenne kalorier raskt ved løping, svømming, eller spille sport. Gjør dette i 30 minutter eller en time per dag, mellom fire og seks ganger per uke.

Sov godt hver natt for å la musklene dine til å utvikle. Ifølge stason.org, 7 til 8 timer per natt er en tilstrekkelig mengde søvn.