Digidexo.com

Instruksjoner for Lemonade Diet

Lemonade diett er en enkel detox diett som mange mennesker følge for å gå ned i vekt raskt, samt å rense kroppen sin for giftstoffer. Det tar mye viljestyrke til å følge lemonade diett, som du må overvinne lysten til å spise mens bare forbruker lemonade, saltvann, og urtete.

Om kosthold

The lemonade diett fokuserer på å spyle kroppen for giftstoffer. For å gjøre dette, må du erstatte solide måltider med måltider som består av lemonade og saltvann påfunn. De som følge dietten vanligvis gjøre det for et minimum av 10 dager, i henhold til Bestdietforme.com. Hver dagens meny er det samme: å drikke mellom 6 til 12 glass lemonade, eller om lag 100 væske oz. Folk som er på lemonade diett kan miste mellom 10 til 20 pounds i bare 10 dager, ifølge Momswhothink.com, fordi den pålegger en stor kalori begrensning på dieter system. For å bidra til å rense kroppen, lemonade Kosten drikke saltvann og urte lakserende te sammen med lemonade.

Making Lemonade

For å gjøre lemonade, må du presse to gram av frisk sitron juice, 1/4 ts. cayennepepper, 2 kopper vann og 2 oz. av organisk lønnesirup. Disse ingrediensene, når godt blandet sammen, lage to porsjoner med lemonade. For å gjøre rensing saltvann, må du blande 2 ts. salt i 2 qt. vann. Ifølge Momswhothink.com, bør dieters drikke et glass saltvann hver morgen, rett etter å ha våknet opp, og drikke en urte lakserende te rett før du går til sengs.

Tips og triks

Mens på lemonade diett, vil drikke saltvann forårsake avføring, så bo i nærheten av et bad og være klar over at du vil være passerer mye gass. Etter dietten, må du avvenne deg ut av lemonade og tilbake på fast føde. På den første dagen etter lemonade diett, spiser bare appelsinjuice med lønnesirup. På dag to, drikke frukt eller grønnsaksjuice, eller buljong. På den tredje dagen kan du spise fast frukt og grønnsaker. På dag fire, spise på vanlig måte.