Digidexo.com

Ressurser på lav-fett diett

Ressurser på lav-fett diett


Ressurser på lav-fett dietter er variert og omfattende. Finne instruksjon på å følge en lav-fett diett er like enkelt som å se på en ernæring-sporing nettsted på Internett eller så involvert som gjør en avtale med en ernæringsfysiolog. Enten du ønsker å spise mindre fett for å gå ned i vekt eller for å forebygge hjertesykdom, dette er ikke en oppgave du må takle alene.

Informasjon Nettsider

Mange nettsteder er dedikert til å hjelpe deg ut på en lav-fett diett. Lowfatdietplan.org gir ulike artikler om hvordan du kan redusere fettinntaket, populære lav-fett dietter og lav-fett oppskrifter. Everydiet.org oppsummerer ulike dietter, inkludert lav-fett de, og forteller deg hvordan du kan følge dem. The Delicious Low-Fat Recipes nettsiden gir deg ideer til lav-fett måltider du kan lage selv, som gjør Food.com hvis du klikker på "sunne oppskrifter."

Ernæring sporing nettsteder

Nettsteder som hjelper deg med å spore kalori og fett inntaket er tilgjengelig på Internett. Disse er store ressurser for å holde deg på en lav-fett plan fordi de gir kalori telling, coaching, forum og chat grupper. Prøv en med en gratis prøveversjon som My Food Diary eller Fit Day. På Fit Watch nettside, kan du skrive ut en matdagbok og bære den med deg. Du kan bruke en online kaloriteller eller en kalori telling bok (tilgjengelig på de fleste bokhandlere), for å beregne mengden av fett i kostholdet ditt.

Bøker

Bokhandlere og nettbaserte bokhandlerne har utallige ressurser på lav-fett dietter, alt fra hvor-tos til kokebøker. Prøv Dr. Oz "Du: På en Diet", eller Robert K. Cooper er "Low-Fat levende" eller American Heart Associations "seks uker å få ut fett." Oppskrift bøker inkluderer "The Low-Fat Good Food Cookbook" av Martin og Terri Katahn og "Betty Crocker Low-Fat, Low Cholesterol Cooking dag."

Professionals

Personlige trenere, ernæringsfysiologer, kliniske ernæringsfysiologer og familie leger kan gi deg informasjon om lav-fett diett. Leie en personlig trener på treningsstudio, hvis jobb det er å hjelpe deg å miste vekt ved å hjelpe deg kutte fett og kalorier sammen med trening. En ernæringsfysiolog eller dietetiker kan komme opp med en bestemt diett for deg og gi deg tips for å kutte ut fett lett. Også, siden ernæring er en hot-knapp tema, bør fastlegen din kunne gi brosjyrer og råd om å spise sunt.