Digidexo.com

subway kalorier kalkun

Næringsverdi i Subway Sandwiches

Subway har spioneringen sin "Eat Fresh" alternativ siden starten, og, ifølge nettsidene sine, ble vurdert i 2009 som "nummer én leverandør av sunne alternativer" av den kjente Zagat Fast-Food Survey. Forbrukerne kan tilpasse sine egne sunne, næringsrike smørbrød på Subway. Imidlertid bør Subway kunder vurdere hver enkelt komponent de velger som de bygger sin sandwich. Porsjonskontroll er fortsatt en viktig faktor. For metrostasjon sandwich aficionados, spise en hel 12-tommers sandwich i ett måltid er noe selv de mest die-hard Subway fan bør revurdere.

Brød

Subway restauranter bake et utvalg av brød hele dagen inkludert det opprinnelige italiensk, Nine-Grain Wheat, Parmesan Oregano, Honey Oat og italienske urter og ost. Du kan også velge flatbrød eller en hvetetortilla. Undergrunns brød roll valg er like i kaloriverdi, som gir mellom 200 og 260 kalorier per seks-tommers porsjon, og mellom 2 og 5 g fett hver. Den opprinnelige italienske fortsatt den laveste kalori, laveste fett valg, og gir 200 kalorier per 6-tommers servering, inkludert 38 g karbohydrater og 2 g fett. Den flatbrød gir en sammenlignbar 240 kalorier per sandwich, men inneholder 5 g fett. Innpakning sandwich fyllinger i en tortilla legger 110 flere kalorier enn den opprinnelige italienske roll, og inneholder 8 g fett.

Kjøtt

Subway tilbyr flere kjøtt valg som lar deg bygge en 6-tommers sandwich som ikke har mer enn 6 g fett (ikke inkludert ost eller syltetøy.) Du kan velge mellom skinke, ovn-stekt kyllingbryst, roastbiff, søte løk kylling teriyaki, kalkunbryst og Subway Club (kalkun, roastbiff og skinke). Kaloriinntaket fra kjøtt selv vil variere fra den lave enden av 15 kalorier per porsjon for skinke opptil 90 kalorier per porsjon for Subway Club eller kyllingbryst. Subway tilbyr høyere kalori, høy-fett valg på menyen, inkludert kjøttkaker marinara og tunfisk salat. Mens en servering av kalkunbryst legger 50 kalorier og en fett gram til en 6-tommers roll, en porsjon kjøttboller legger 310 kalorier, hvorav 150 kalorier kommer fra 17 g fett. En servering av tunfisk salat bidrar 260 kalorier til en 6-tommers sandwich, hvorav 220 kalorier, eller nesten 85 prosent, kommer fra 24 g fett.

Cheese

Subway tilbyr et utvalg av oster, og legge til en del av noen av disse oster til en 6-tommers smørbrød vil bidra ytterligere 40 til 60 kalorier, og 3 til 5 g fett. Mens en del av amerikansk ost gir færrest kalorier, 40 kalorier per porsjon, er det den høyeste natrium valg av alle oster, og legger til 200 mg til en 6-tommers sub. Hvis natrium er en bekymring, er sveitserost et bedre alternativ, med 30 mg natrium per porsjon.

Grønnsaker

Plukk dine grønnsaker, og plukke så mange du kan. Subway tilbyr et bredt utvalg av ferske skiver, lav-kalori grønnsaker. Alle vegetabilske valg gir fem kalorier eller mindre per porsjon. Du kan legge til minst en kopp ferske grønnsaker til din 6-tommers sandwich ved å velge din favoritt kombinasjon av isbergsalat, banan paprika, agurk, grønn paprika, oliven, tomater og løk. Du kan også legge til pickles og jalapeno peppers, og mens begge disse er høyere i natrium, begge er fortsatt lav-kalori valg.

Sauser

Det som ofte gjør forskjellen mellom en sunn sandwich og en ikke-så-sunn sandwich er valget av krydder. Sprer Subway vanlige majones, ranch dressing eller Chipotle South Sauce på 6-tommers sub vil legge til en annen 15-21 g fett. Prøv fettfri sennep eller fettfri honning sennep i stedet.

Hvordan å miste vekt på Subway Diet

Hvordan å miste vekt på Subway Diet


The Subway Fresh Fit Diet ble utviklet etter Jared Fogle ble en TV-personlighet for å miste en stor mengde vekt ved å spise en vanlig diett av smørbrød fra Subway fastfood kjeden. For folk som har en tendens til å ta mat på farten, er dette en ideell diett å følge.

Hvordan å miste vekt på Subway Diet

Velg fra åtte smørbrød på Subway butikker. Hver av disse subs inneholder mindre enn 6 gram fett. Valgene inkluderer Veggie Delight, Tyrkia bryst og skinke, kyllingbryst og Club Sandwich.

Hoppe fatty sauser. Smørbrød er lavere i fett, fordi de ikke inneholder ost eller majones som øker fettinnhold.

Legg til en ernæringsmessig side til dine sandwich - enten epleskiver, rosiner eller bakt chips.

Drikk en lav kalori drikke: vann, lettbrus eller lettmelk.

Oppgave mens de følger Subway Diet. Dietten oppfordrer deg å nå målet ditt i vekt ved å delta i moderat trening hver dag.

Hint

 • Det er også en Subway Diet designet for barn å følge. Barnet velger enten en skinke, kalkun eller roastbiff sandwich med epler eller rosiner på siden. Barnet får tilbud om melk eller juice til å drikke.
 • I de fleste av Subway Diet måltider, det er mindre enn 400 kalorier og under 6 gram fett. Dette er en brøkdel av kalorier og fett som finnes i mat som tilbys av andre fast food-restauranter.

Subway diett informasjon

The Subway kosthold er unik i at det er den eneste store diett basert på en fast-food selskapet. Som et resultat av kostholdet, har selskapet bygget et rykte som et sunnere alternativ til hamburgere, pommes frites og pizza.

Historie

Subway restauranter ble startet av Dr. Peter Buck og Fred DeLuca i 1965 i Bridgeport, Connecticut, som en måte å finansiere DeLuca college utdanning. I 1974 eide de 16 restauranter over hele staten og begynte franchising. I dag er selskapet verdens tredje største fastfood-selskap med 30.000 lokasjoner i 90 land.

Diet

The Subway diett ble opprettet av Jared Fogle, en tidligere University of Indiana student som skal ha gått nesten 250 kg. på ett år ved å erstatte to måltider om dagen med en Subway sandwich. Ifølge selskapets hjemmeside, Fogle kosthold besto av kaffe til frokost; en 6-tommers kalkun sub med masse grønnsaker, men ingen majones eller ost, bakt potet chips og en diett brus til lunsj; og en fot lange veggie sub til middag.

På ett år gikk han fra £ 425. til 190 kg. Han opprettholder sin vekttap ved å fortsette å gå ofte og begrense fett og alkoholholdige drikkevarer. Han fungerer som en talsmann for selskapet og gjør hyppige opptredener for å diskutere sunt kosthold.

Subway meny

I dag tilbyr selskapet syv smørbrød omtalt som «Jared favoritter." Disse inkluderer kalkunbryst, kalkunbryst og Schwarzwald skinke, stekeovn stekt kyllingbryst, søte løk kylling teriyaki, black forest ham, Subway klubben og veggie delite. Det er også en 6-tommers roastbiff sandwich. Hver av disse er oppført med 6 gram fett eller mindre. Selskapet tilbyr også andre smørbrød som inneholder mer fett og kalorier. Hver kunde kan angi hvilke ingredienser er brukt i hver sandwich på bestillingstidspunktet.

Trening

Mens Fogle kosthold er kjent for sin lojalitet til Subway produkter, han også gått en mil hver dag for å få sine måltider.

Hensynet

Selskapets hjemmeside viser ikke en bestemt diett å følge. Den inneholder følgende ansvarsfraskrivelse: "Personer gått ned i vekt ved å trene og spise en balansert, redusert kaloriinntak som inkluderte metrostasjon smørbrød med 6 gram fett eller mindre Deres resultater er ikke typisk Din tap hvis noen vil variere Spør legen din... før du begynner noen vekt-tap programmet. "

Det er detaljert næringsinformasjon for hvert produkt på selskapets hjemmeside og i butikkene. Selskapet tilbyr også supper og wrap smørbrød (i stedet for en konvensjonell ubåt roll).

Tips

Det skal bemerkes at mens den undergrunns diett kan være næringsrik, kan den også være forholdsvis kostbart. En 6-tommers kalkun sub koster litt over $ 4 og en fot lang sub koster litt mer enn $ 6. Et alternativ er å bruke de samme ingrediensene til å gjøre lignende smørbrød hjemme.

Hvordan beregne Næringsinnhold Subway Foods

Subway er kjent for å være en av de mer næringsrik av alle fast-food kjeder. Men du kan ikke være sunt hvis du ikke betaler oppmerksomhet til de ernæringsmessige fakta av de matvarer som du spiser. Heldigvis stolt Subway seg på å gjøre sin ernæringsmessige informasjon lett tilgjengelig for alle som er ute etter å spise fort og sunn samtidig. Bare gjør litt research kan sette deg i en god posisjon til å holde seg i form.

Hvordan beregne Næringsinnhold Subway Foods

Beregning Næringsinnhold på Subway

Søk etter nettsteder som leverer den ernæringsmessige informasjon før du går til Subway. Les Subway hjemmeside (subway.com) og "The Daily Plate" (thedailyplate.com). Begge nettstedene levere næringsinformasjon for elementer Subway.

Ta statister i betraktning. Når du ser på de ernæringsmessige fakta for elementer Subway, sørg for at du tar hensyn til at de ikke inkluderer sauser som majones eller noen form for ost. Dette er viktig fordi å legge fetende pålegg kan legge en overflod av ekstra kalorier. Hvis du vil se de ernæringsmessige fakta av statister, kan du slå dem opp separat på nettsiden, og deretter legge dem til kaloriene i din valgte menypunktet.

Se på servietter. Servietter på Subway har også den ernæringsmessige informasjon for de grunnleggende smørbrød, inkludert veggie, kalkun, skinke og roastbiff, trykket på dem så det er lett å finne det du leter etter når du drar dit.

•  Vurder dine sider. Det er ikke bare sandwich som har kalorier --- det er sidene også. Bestill Subway er skiver epler og bakte chips i stedet for tradisjonelt stekt potetgull som er lastet med fett og kalorier. I stedet for en brus, bestille en brus melk, vann eller diett for å redusere sukkerinntaket.

Føl deg fri til å spørre. Hvis du har et spørsmål om et bestemt sandwich som er ny på menyen, be ledelsen etter fakta. De bør være glad for å hjelpe.

Hint

 • Laste sandwich med masse fett-fri grønnsaker, som spinat, tomat, løk og gulrot, i stedet for mer fetende sauser, ost eller bacon.

Hvordan kutte kalorier for å miste vektKutte kalorier er det første mange tenker på når de prøver å gå ned i vekt. Men vet du hvor mange kalorier du bør faktisk være forbruker å få vekttap resultater? Du kan enkelt regne ut hvor mange kalorier kroppen din trenger og bruke det tallet å kutte kalorier fra kosten din. Deretter kan du slå din diett over til en kaloriteller for enkelt å telle det totale kaloriinntaket! Følg disse trinnene for å finne ut nøyaktig hvor mange kalorier du bør spise daglig for å gå ned i vekt.

Hvordan kutte kalorier for å miste vekt

•  For å kutte kalorier må du først finne ut hvor mange kalorier kroppen din trenger daglig for å fungere basert på ditt aktivitetsnivå. Du kan enkelt få dette nummeret ved hjelp av en "kalori behov kalkulator." De enkleste kalori kalkulatorer be deg om å sette inn din høyde, vekt, alder, kjønn, hvis du er gravid eller ammer, og aktivitetsnivået. Du kan finne en enkel å bruke linken i Resources nedenfor.

kalori krav Kalkulatoren vil gi deg to tall. Den første er antall kalorier kroppen din trenger for å overleve hvis du gjorde noe annet enn å ligge i sengen hele dagen. Dette kalles basal metabolic rate eller BMR. Det andre tallet er mengden kalorier du trenger å konsumere for å opprettholde din nåværende vekt.

For å gå ned i vekt må du spise færre kalorier enn dette andre tallet. Men før du kan gjøre det du trenger å vite hvor mange kalorier du faktisk forbruker på en dag. Dette vil gi deg en idé om hvor mange kalorier du trenger for å kutte ut av kostholdet ditt. En enkel måte å begynne å kutte kalorier er å holde oversikt over hva du spiser på en daglig basis, med andre ord begynne å telle kalorier. For mer detaljert informasjon om å føre matdagbok, og hvordan å telle kalorier se artikkel om "Hvordan å telle kalorier Nøyaktig" i Resources nedenfor. Du kan også finne tonnevis av gratis kalori tellere på nettet.

Hvis ditt daglige kaloriinntak (se trinn 2) skal være 2400, for eksempel, og du er faktisk forbruker 2650 bør du prøve å kutte ut 500 kalorier om dagen (-250 for å komme til målet ditt kaloribehov og -250 å tape vekt). Husk 3500 kalorier tilsvarer om lag en kilo kroppsfett. Det betyr at hvis du kutter ut 250 kalorier om dagen vil du miste litt over to pounds en måned eller et halvt kilo i uken.

Nå gå tilbake til maten din journal og se hvor du kan begynne å kutte kalorier. Spiser du helmelk med frokostblanding om morgenen? Prøv å erstatte skummet melk og måle kornblanding å sørge for at du bare spiser en porsjon. Spis to egg i stedet for tre, og gjøre dem posjert i stedet for stekt. Ta et eple og lite fett peanøttsmør med et stort glass vann for en midmorning snack i stedet for en kopp kaffe og ost og kjeks. Til lunsj har en kalkun sandwich på hvete brød i stedet for en pizzabit. Sett på Coke du har i midten av ettermiddagen med en Cola Zero. Tell antall pretzels du spiser for en matbit, slik at du bare spise en porsjon og legg dem på en serviett. Aldri spise ut av en stor pose, vil dette hindre deg fra "beite". Ikke snack mens du forbereder middag og hoppe over dessert. Dette er alle relativt enkle måter å kutte ut overflødige kalorier.

Hvordan å miste vekt Eating Subway Sandwiches

Vi husker alle reklamer med Jerrod, skilte hans vekttap suksess oppnås ved å spise metrostasjon smørbrød. Det er ikke alt en markedsføring knep; Subway smørbrød kan være et smart valg for måltider på go-men du kan også ubevisst legge opp et stort antall kalorier svært raskt ved å velge feil sandwich eller legge feil krydder. Her er hvordan du kan gå ned i vekt ved å spise subway smørbrød.

Hvordan å miste vekt Eating Subway Sandwiches

•  Sjekk ut T-banen ernæringsmessige informasjon.

Ikke bare anta at fordi det er en metrostasjon sandwich det kommer til å være sunn. Det er nok av høy fett, høyt kalori smørbrød opp på den Subway menyen, og det er ikke lett å plukke dem ut fra sunne seg. Velge fra undergrunnen diett smørbrød kan hjelpe deg å gjøre det riktige valget.

Ikke legg ost, majones, eller annen høy fett, høyt kalori kremet dressing.

T-banen ernæringsmessige informasjonen du ser på menyen er bare å telle brød, kjøtt og grønnsaker. Hver gang du legger til et stykke ost eller en skvett av mayo, er du betydelig øke kaloriinnholdet.

Pile på veggies.

En ting som du kan legge til din Subway diett sandwich uten å ha dårlig samvittighet er grønnsaker. Grønnsaker vil øke fiber av sandwich og hjelpe deg å føle deg mett lenger, hjelpe til vekttap.

Ikke drikk brus.

Uansett hva du gjør, ikke drikke brus! Selv diett brus er ikke bra for en diett. Hvis du spiser metrostasjon smørbrød, drikke det med vann; smørbrød kan være høy i natrium og vannet vil hjelpe deg å unngå eventuelle bloat.

Legg til et stykke frukt til Subway måltid.

Å legge til Subway ernæringsmessig verdi, inkluderer et stykke frukt til dessert. Det vil bidra til å dempe din søt tann og igjen, legger fiber til å holde deg mett lenger.

Hvordan spise 1100 kalorier om dagen

Hvordan spise 1100 kalorier om dagen


Begrense kaloriinntaket er viktig i en vellykket veie-tap plan. Kvinner som ikke er kraftig Trene kan opprettholde en sunn kaloriinntaket ved å spise bare 1100 kalorier per dag. Dette kan ikke virke som mye kalorier. Imidlertid kan du enkelt nyte tre måltider og to snacks på en 1000-kalori plan. Begrens hvert måltid til 300 kalorier og hver snack til 100 kalorier. Du må kutte ut alle kalori-laden drikker på denne dietten plan, så sørg for å drikke mye vann.

Hvordan spise 1100 kalorier om dagen

•  Prøv en kalkun bacon og spinat omelett til frokost med en skive helkorn toast. Bruk fire eggehviter, to skiver av kalkun bacon og 1/2 kopp spinat for å gjøre omelett. Du kan selv ha en teskje smør på toast. For en annen frokost måltid under 300-kalorier, prøv 1/4 kopp tørr stål-kuttet havregryn, 1 kopp skummet melk og 2 ts. av brunt sukker. Pass på at du koker havregrøt.

Spis en granola bar for mid-morgen snack. Du kan finne granola barer som er bare 100 kalorier per bar, så sørg for at du kjøper denne varianten.

Lag en deilig kalkun sandwich til lunsj. Gjøre sandwich med to skiver grovt brød, to biter av salat, tre 1 oz. skiver av deli-skiver kalkun kjøtt og 2 ts. sennep. Du kan også spise 1/2 kopp coleslaw og en mellomstor eple å bo under 300 kalorier. Du kan legge en skive amerikansk ost til sandwich hvis du ikke ønsker å spise coleslaw og eple.

Klargjør 3 oz. baby gulrøtter med 2 ss. av fettfri ranch dressing. Denne deilige og fylling snack er bare 100 kalorier.

Spis 1/2 kopp langkornet brun ris, en 3 oz. skinn kylling bryst og en kopp hakket brokkoli. Dette kan virke som mye mat, men du vil bare være å spise 300-kalorier.

Hvordan å miste tre pounds en uke telle kalorier

Hvordan å miste tre pounds en uke telle kalorier


Hvis du ønsker å taper tre pounds en uke på en sunn og trygg måte, må du justere din livsstil. Det er ikke nødvendig å gå på en sult diett som fratar deg kalorier og mat og lover raske resultater. Restriktive dietter kan lære deg dårlige matvaner som er vanskelig å bryte, og kan føre til yo-yo slanking. Ved å erstatte usunn mat med sunnere, kalorifattig mat, kan du enkelt vedlikeholde din diett uten å føle fratatt. Du må også venne seg til regelmessige treningsøkter som vil fremme vekttap.

Hvordan å miste tre pounds en uke telle kalorier

•  Reduser kalorier ved 1.500 per dag for å taper tre pounds per uke. Innse at du kan oppnå dette ved å brenne kalorier gjennom trening og ved å senke kaloriinntaket fra maten.

Sett høy-kalori mat med kalorifattig mat. Konsumere magre meieriprodukter i stedet for full-fett meieri. Spis magert kjøtt som kalkun og kylling i stedet for fett kjøtt. Fyll opp på grønnsaker og frukt siden disse er naturlig lav i kalorier. Få karbohydrater fra fiberrike, grove korn kilder, inkludert brun ris og hel-hvete pasta. Konsumere karbohydrater tidlig på dagen.

Les mat etiketter for å finne ut hvor mange kalorier er i en servering. En boks med suppe kan inneholde to porsjoner, noe som betyr at hvis du spiser hele kan, må du multiplisere kalorier med to.

utløse metabolismen til å forbrenne kalorier ved å spise hver tredje time. Konsumere opptil fem på seks små måltider i stedet for tre store. Hold kroppen din fra å oppleve sult.

Start en 30-minutters, daglige kardiovaskulær trening rutine å brenne kalorier. Øk caloric brenne ved å trene på en høy intensitet eller ved å arbeide ut for en lengre periode. Speed-gange på tredemølle på skrått til å brenne flere kalorier eller øke motstanden av elliptisk maskin eller stasjonær sykkel. Engasjere seg i ulike typer cardio for å holde fra å bli lei. Skriv inn din nåværende vekt og lengden på cardio økt i en online kalori kalkulator for å få et anslag over hvor mange kalorier vil du forbrenne.

Løft vekter for å opprettholde og øke muskelvevet fordi muskler tar mindre plass enn fett, og også gjør kroppen din forbrenner kalorier når du hviler. Ta på deg en hel-kropp tilnærming der du trener alle deler av kroppen din.

Hvordan øke proteininntaket uten å forbruke et overskudd av kalorier

Ernæring kan være vanskelig, som usunn mat valg er rikelig og generelt rimeligere enn sunne alternativer. Men det finnes enkle, rimelige endringer som alle kan gjøre når du forsøker å vedta en sunnere livsstil, og / eller kosthold. Det er noe for enhver smak når du velger en personlig meny, men det er alltid viktig å inkludere et sunt nivå av fett, karbohydrater og protein. Protein har fire kalorier / gram, karbohydrater fire kalorier / gram, og fett har ni kalorier / gram. Men protein er ikke så raskt brutt ned av systemet, slik forbruker protein vil gi en følelse av metthet i en lengre tidsperiode. Protein er spesielt nødvendig når vedta et vekttap diett, som det oppfordrer fettforbrenning og muskelvekst. Og mens protein-tunge produkter kan være høy i kalorier, er det valg som gir en sunn balanse av næringsstoffer.

Hvordan øke proteininntaket uten å forbruke et overskudd av kalorier

•  Sjekk med din lege før du begynner på diett, men protein er en nødvendig del av enhver diett plan, og noen forbruk på daglig basis er nødvendig. Det er grunnleggende mengder protein som finnes i en rekke matvarer, men først og fremst den finnes i kjøtt, nøtter og meieriprodukter. Husk å velge mellom disse gruppene når vi leter etter proteinkilder.

Når du ser på sunn kjøtt, kan et lite forbruk av alt kjøtt være OK. Men for bedre valg, bør man buker mye kylling, kalkun og fisk, og mindre mengder rødt kjøtt og svinekjøtt. Mens alle kjøtt har sunnere kutt og mindre fetende valg, fjærkre og fisk, inkludert sjømat, om ikke stekt, er sunnere. Grønnsaker er alltid sunne alternativer, men bønner, i særdeleshet, er flott for en protein-tung diett. Navy, sort og Pinto bønner er alle sunne valg, som ved cupful de inneholder mer enn 15 gram protein. En grønnsak-tung / bønne-tung diett, sammen med tofu (en soya produkt) og whey protein (en diett supplement) er også gode kilder til protein. Oppsøke dem hvis ønsker å redusere kjøttinntaket.

Nøtter er en annen stor kilde til protein, men som kjøtt, noen er bedre enn andre. Mandler er særlig friske og protein-tunge, og har en betydelig fylling virkning. Mange ernæringseksperter foreslår å ha en håndfull nøtter, særlig mandler, før et måltid. Mandler kan hjelpe deg å føle deg mett, og ikke overspise. Man må være forsiktig med å oppsøke mutter produkter i sin naturlige tilstand, som de som har blitt saltet eller behandlet kan legge til kalorier og redusere sunnere effekter.

Dairy har fått et dårlig rykte, ettersom det omfatter matvarer som ost, egg og melk. Egg, i særdeleshet, er kjent for å være høye i kolesterol. Men det finnes sunnere alternativer. Hvis du er en fan av egg, eliminere plommer og spise eggehvitene, som ikke bare er lavere i kalorier, men fri for kolesterol. Det finnes en rekke av ost valg, noen mindre fetende enn andre. Meieri forbruk bør være i små mengder og av lav-fett variasjon, men det trenger ikke være fullstendig eliminert. Melk kan også være høy i fett, men skummet, 2 prosent og pulverisert melk kan være sunnere alternativer enn hel-melk versjon.

Når du velger et protein-tung diett, bare husk at det finnes sunne protein alternativer. Kosten kan helle mot å konsumere protein-tunge matvarer i større mengder, som de kan bistå i vekttap prosessen. Men belønningen av å konsumere sunne proteiner er deres evne til å tillate forbrukeren å føle tilstrekkelig full, mens de spiser mindre mengder.

Hvordan å telle kalorier i kjøtt

Telle kalorier er viktig hvis du er på en diett. Bestemme kalori greven av grønnsaker er ganske enkelt. Telle kalorier i kjøtt, derimot, er mer involvert, som du må ta hensyn til flere faktorer, som for eksempel fettinnhold og kuttet av kjøtt. Fett legger til kalori greven av kjøtt som svin og oksekjøtt, med mindre den er trimmet av. Del størrelsen er en annen faktor å vurdere når man teller kalorier i kjøtt.

Hvordan å telle kalorier i kjøtt

•  Bestem kaloriene i lam. Fire gram av innenriks, tynne ben-of-lam shank (rå) med 1/4 tommers fett inneholder ca 140 kalorier. Samme mengde innenlands, tynne ben-of-lam ytrefilet inneholder ca 148 kalorier. En 4 oz. mager, innenriks lam skulder med 1/4 tommers av fett inneholder ca 168 kalorier. Den samme mengde av bakken lam inneholder 312 kalorier.

•  Bestem kalori teller i kalvekjøtt. Fire gram av lean, topp-runde etappe av kalvekjøtt (rå) har omtrent 116 kalorier. Det samme del av lean kalvekjøtt skulderblad utgjør ca 124 kalorier. Raw bakken kalvekjøtt inneholder ca 160 kalorier.

Bestem kalorier i kylling. En hel rå broiler kylling (hvitt kjøtt) uten skinn og bein inneholder ca 167 kalorier. En kylling benet uten hud og bein inneholder omtrent 156 kalorier. En rå roasting kylling uten skinn og bein inneholder ca 529 kalorier.

Bestem kalori teller i £ 1 av kalkun. Denne porsjon av rå, mørk-kjøtt kalkun uten skinn og bein inneholder omtrent 165 kalorier. Rå, lys-kjøtt kalkun uten skinn og bein inneholder ca 172 kalorier. Den samme delen av rå kalkunkjøtt uten skinn og bein inneholder ca 123 kalorier.

Bestem kalori greven av svinekjøtt. Fire oz. av ekstra mager, inneholder spekeskinke biff uten bein ca 136 kalorier. Den samme mengden av rå, top-loin svinekoteletter uten bein inneholder 128 kalorier. Ett hundre gram rå, USDA bakken svinekjøtt inneholder 221 kalorier.

Subway Honey Oat Brød Næringsinnhold

På Subway, kan du tilpasse en sunn, næringsrik sandwich, lagdeling det med dine favoritt magert kjøtt, og pakker det full av friske grønnsaker på ditt valg av brød. Du tenker kanskje at å velge en av hvete brød alternativer, inkludert Honey Oat roll, er langt bedre enn å spørre etter den opprinnelige italienske roll. Som det viser seg, de fleste av Subway sin ruller er ganske like i næringsinnhold. The Honey Oat roll kan synes å være en av de beste valgene, med sin gylden brun farge og crunchy honning og havre topping. Men hvis du er bekymret for din sukkerinntak, kan det være lurt å vurdere ingrediensene i en Honey Oat roll først. Andre brød, inkludert den opprinnelige italienske roll og 9-Grain Wheat roll, kan være bedre valg for deg.

Kalorier

En 6-tommers Honey Oat sandwich-roll har 260 kalorier, hvorav 25 kalorier kommer fra fett og 32 kalorier kommer fra sukker. Et bedre alternativ hvis du vil at sandwich laget på hvete brød kan være lavere kaloriinnhold og mindre søt 9-Grain Wheat, som har 210 kalorier, 20 kalorier fra fett og 5 gram mindre sukker.

Karbohydrater

The Honey Oat sandwich-roll er en søtet hvete alternativ til den opprinnelige Subway italienske roll og inneholder 49 gram karbohydrater, inkludert 5 gram kostfiber og 8 gram raffinert sukker, eller 16 prosent av anbefalt daglig inntak. The Honey Oat oppskriften inneholder organiske stokk juice faste stoffer og honning faste stoffer. Hvis sukkerinntak er din primære bekymring, men du likevel ønsker å bygge din sandwich på en hvetebolle, vil Subway 9-Grain Hvete brød være et bedre alternativ, og gir bare 3 gram sukker per 6-tommers servering.

Fat

Hvis du er bekymret for å begrense dine fett gram, de fleste av Subway sin rundstykker gir 3 gram eller mindre av fett. Subway touts sine smørbrød som fettfattige alternativer til typisk fast-food hamburger. The Honey Oat roll inneholder 3 gram fett, inkludert 0,5 gram mettet fett og 0 gram transfett. Subway er Honey Oat oppskriften inneholder solsikkeolje.

Protein

En 6-tommers Honey Oat roll er en god kilde til protein, som inneholder både hvete og soya, og gir 9 gram protein i hver 6-tommers servering, eller 18 prosent av anbefalt daglig inntak. The Honey Oat topping inkluderer terninger soya nøtter.

Natrium

En 6-tommers Honey Oat roll inneholder 430 mg natrium, eller om lag 18 prosent av det daglige anbefalte kvote. Hvis du er bekymret for inntak av natrium, gir den surdeig roll minst natrium, kun 210 mg per 6-tommers servering.

Vitaminer og mineraler

En 6-tommers Honey Oat roll gir 10 prosent av anbefalt daglig inntak av vitamin C, 15 prosent jern, og 4 prosent kalsium.

Mat som er lav i fett og kalorier

Leger vanligvis foreslå en lav-fett, lav-kalori diett for folk som prøver å gå ned i vekt eller har andre helseproblemer. Mange mat valg, spesielt fastfood, er lastet med fett og kalorier. Men du trenger ikke å spise bare salater og riskaker for å oppnå nedskjæringer i dårlig ernæring.

Frukt

Epler, bær, vannmelon og honningmelon er bare noen av lav-fett, lav-kalori frukt tilgjengelig. Velg de som er mer vann-basert. Et stort banan har omtrent 115 kalorier, som er ganske høy for en frukt. Avokado har 35 g fett.

Grønnsaker

Salat, tomater, agurk og gulrøtter er gode valg for lavere fett og lavere kalori dietter. Men mange mennesker liker å spise visse grønnsaker med fete dressinger og dips.

Magert kjøtt

Skinke, kalkun og kylling er gode magert kjøttpålegg med lite fett. Imidlertid, mange har også høyt saltinnhold, spesielt skinke.

Pasta

Pasta er lav i fett og kalorier, men du må være forsiktig med hva du putter på den. Unngå kremete sauser som alfredo saus. Stick med lysere seg som en marinara saus. Også prøve å ikke toppen din pasta med mye ost, særlig parmesan ost.

100-kalori snacks

Mange snack selskaper er å sette ut ulike produkter som potetgull, kjeks og andre godbiter som legger opp til kun 100 kalorier per porsjon. Vær forsiktig med visse elementer, fordi de kan være lav i kalorier, men har ganske mye fett.

Dairy

Meieriprodukter er vanligvis tenkt som å ha mye fett, men det er valg som er ganske lav. Visse ost er delvis skummet melk, slik som mozzarella. Yoghurt er også normalt lav i kalorier og fett. Selv rømme kan være lav eller ikke-fett.

Slik finner du ut kalorier i mat

Gjennom din forståelse av mengder kalorier i matvarer, kan du enkelt finne ut forskjellen mellom sunn og usunn mat. Sammenligning av matens kalori-til-fett ratio kan også hjelpe til med vekttap, vektøkning eller vedlikehold av vekten din. Tradisjonelt er kalori mengder skrevet på ryggen av matemballasje. Imidlertid vil antall kalorier i visse matvarer snart bli enda mer tilgjengelig. I oktober 2009, FDA annonserte planer om å kreve at selskapene legger etikettene på fronter av all matemballasje. (Ref. 1.)

Slik finner du ut kalorier i mat

Hvordan du finner ut kalorier i mat

•  Sjekk ernæring etikettene på ryggen av mat pakker. De fleste selskaper er pålagt å plassere disse etikettene på sine produkter. (Ref. 1.) Etiketten angir den mengden kalorier per porsjon. Hvis du spiser mer enn en servering av mat, multiplisere antall porsjoner du spiser med antall kalorier i hver porsjon.

Hvis du teller kalorier for vekttap, finne ut hvor mange kalorier du forbruker for hvert måltid. Hold en journal av kaloriinntaket. På denne måten kan du enkelt legge merke årsaker til vektøkning eller vekttap, skal man dømme etter antall kalorier du har forbrukt hver dag.

Besøk nettsteder som calorieking.com eller fitday.com, som inneholder omfattende lister over matvarer og deres kalorier. Lær kalorier av visse matvarer du spiser som ikke har ernæringsmessige etiketter.

Kjøp en liten mat skala for å veie matvarer som ikke er solgt med ernæring etiketter. Eksempler på dette er fisk, kylling, og noen kjøttpålegg.

Gjør det meste ut av dine nyvunne kaloritelling ferdigheter. Lære å telle kalorier er en utmerket måte å begynne å leve i en mer sunn måte.

Hint

 • Etter kontinuerlig telle kalorier for maten du spiser, vil det være lettere å huske sine mengder, slik at du sparer tid. Du kan også holde en oversikt over kaloriene som finnes i matvarer som du regelmessig spiser, henviser til denne ved behov.
 • Selv om mange restaurantmenyer inkluderer ikke kalori beløp i sine matvarer, mange fast food-kjeder, inkludert McDonalds og Subway, har nettsteder som liste kalorier i sine matvarer.
 • Velg mat som er lite fett og høy i fiber hvis kalorikontrollprogram er et middel for å miste vekt.
 • Kaloritelling kan være tidkrevende og kjedelige for noen.
 • Kalori telling kan bli en del av obsessive kosten, noe som kan sette en i fare for å utvikle en spiseforstyrrelse. (Ref. 2.)

Hvordan legge til kalorier til en pjokk Diet

Hvordan legge til kalorier til en pjokk Diet


Småbarn trenger rikelig mengder næringsrike kalorier til drivstoff sine energiske små kropper. Men noen tots er kresen eaters, så foreldre må bli kreativ med menyen planlegging for å sikre at deres barn får tilstrekkelig ernæring. Velg matvarer pjokk normalt spiser og ser etter måter å legge mer kalorier til hvert måltid. Alltid ha mat tilgjengelig når du er på farten og eksperimentere med ulike pjokk-inspirert kulinariske kreasjoner på kjøkkenet. Ifølge Kids Health nettsted, småbarn trenger 1000 til 1400 kalorier per dag, avhengig av aktivitetsnivå.

Hvordan legge til kalorier til en pjokk Diet

En feed barnet ditt en næringsrik frokost som egg med kalkun bacon, havregryn eller yoghurt. Bland rosiner eller bær inn i havregryn eller yoghurt for å legge til noen flere kalorier. Inkluder en sunn muffins med måltidet.

Feed din pjokk snacks mellom måltidene i løpet av dagen. Gode ​​eksempler på snacks inkluderer frukt, smurte hele hvete toast og protein barer laget for småbarn. Gi din pjokk sunt, kaloririke dips og sauser med fingermat som dampet gulrot pinner. Sennep, honning sennep og ranch dressing vanligvis gå over godt med småbarn, men du kan også lage din egen. Avocado dip fungerer godt med chips.

Gi din pjokk med et høyt kalori, nærings-matpakke og middag. Kylling salat eller kalkun smørbrød fungere godt til lunsj. Andre sunne lunsj alternativer inkluderer supper, salater og frukt boller. Feed din pjokk laks, kylling og andre protein-rik mat til middag sammen med en grønnsak siderett som brokkoli. Dryss ost på toppen av brokkoli å legge til flere kalorier - og mer pjokk appell.

Gi 2 og 3 år gamle småbarn to glass kumelk hver dag som anbefalt av The Kid Health nettsted. Snakk med legen din om kalsium-rik alternativer hvis din pjokk ikke kan fordøye kumelk.

Gjør frukt smoothies for pjokk to eller flere ganger hver uke. Sunne ingredienser for en smoothie inkluderer blåbær, jordbær, bringebær og bananer, sammen med yoghurt, juice eller melk. Legg peanøtter eller mandel smør for å øke kaloriverdi. Bland ingrediensene godt, slik at det ikke er noen store biter av frukt, før du gir smoothie til din pjokk.

Hint

 • Alltid dampe gulrøtter for småbarn å myke dem. Dette kan bidra til å redusere risikoen for kvelning.
 • Selv om juice er høy i kalorier, bør du unngå å gi din pjokk for mye fordi det overskytende sukker kan føre til tannråte.

Om Subway sunt kosthold plan

Subway restaurant fått anerkjennelse som et sunt alternativ til rask mat når vanlig kunde Jared Fogle sa han mistet en betydelig mengde vekt i en historie i "USA Today." Siden den gang har Fogle blitt kjedens talsmann, dele sin historie og hovedrollen i reklamefilmer. Mens Subway tilbyr ikke en offisiell vekttap plan, det har nok sunne valg slik at noen kan følge en Subway-bare kosthold. Bare spør Jared Fogle.

Starter dagen på Subway

Inntil nylig, bare de fleste restauranter Subway tilbudt lunsjmenyer, åpner kl 11 eller senere. Kjeden tilbyr nå frokost omelett smørbrød. Men alle som ønsker å holde seg til en lav-fett, bør lav-kalori plan gjøre et annet valg i morgen, som de fleste av omelett smørbrød inneholde minst 400 kalorier og ikke mindre enn 7 gram fett per servering. På den lyse siden, de fleste Subways tilbyr også sunne valg å starte dagen, inkludert fettfattig yoghurt og skiver epler.

Heldig at Lunch

Kanskje det beste med å følge en diett på bare Subway mat er antall tilgjengelige alternativer - fra et bredt utvalg av 6-tommers smørbrød som består av mindre enn 6 gram fett, for å brytes til salater til supper. Lunsj kan bestå av en 6-tommers skinke sub med salat, tomat og løk, en side av epleskiver og enten en diet coke eller vann. Tilsett honning sennep dressing til sandwich og dette måltidet kommer fortsatt inn på mindre enn 5 gram fett og ca 310 kalorier.

Ta en matbit

Siden de fleste ernæringseksperter anbefaler å spise alt fra fire til seks mindre måltider per dag for optimal helse og vekttap, kan disipler av Subway diett vil ha en annen fettfattig yoghurt eller pakke med epleskiver et par timer etter lunsj for å utfylle deres større måltider. Dessuten inneholder en porsjon stekt kylling noodle soup kun 80 kalorier og 2 gram fett.

Drive-Thru Middag

Ifølge Subway nettsted, en av Fogle favoritter er Sweet Onion Chicken Teriyaki sandwich. Det er også et fornuftig valg for middag, som en 6-tommers sub inneholder bare 380 kalorier og 4,5 gram fett. Legg en porsjon minestrone suppe (90 kalorier, 1 gram fett), og du bare kan være i stand til å kaste i en pose Lays bakt potetgull (130 kalorier, 2 gram fett) uten å ha dårlig samvittighet.

Vurderer Cost

Selv om fordelene ved å følge en Subway diett inkluderer det faktum noen andre matlaging for deg og ubåter er vanligvis laget raskt, er en åpenbar ulempe regning. Med hver 6-tommers sub koster i $ 3-serien, kan en Subway diett bli kostbar. Spesielt når du tenker du kan gjøre en lignende sub hjemme for ca 50 cent. Men koster til side, kan en Subway diett faktisk hjelpe deg å miste vekt uten å føle som om du er frata deg selv.

Hvordan spise sunt på Subway

Hvordan spise sunt på Subway


Når du tenker på fast food, vanligvis én ting kommer til hjernen - fett. Alle disse fete hamburgere, fettete frites og trippel-tykk vibrering virkelig pakke på pounds. Men det er mulig å få rask mat som er bra for deg. Subway er Fresh Fit smørbrød inkluderer et godt utvalg av ubåter, og de alle inneholder mindre enn 6 gram fett.

Hvordan spise sunt på Subway

•  Prøv Subway Ovn stekt kyllingbryst sandwich. Denne sandwich er laget med en ovn stekt kyllingbryst Patty, friske grønnsaker og fettfri dressing, servert på din favoritt ferskt brød.

Spis en Subway Veggie Delite. Dette er som en salat på en sandwich. Velg ditt brød og laste den med salat, tomat, løk, grønn paprika, oliven og pickles.

Kjøp Subway er Tyrkia Breast & Ham sandwich. Disse to tradisjonelle smaker smaker godt kombinert. Velg din favoritt brød og laste den friske grønnsaker på toppen for en sunn, gode smaker måltid.

Nyt en Subway Sweet Onion Chicken Teriyaki sandwich. Denne sandwich er laget av magert, mørt teriyaki-glassert kyllingstrimlene og servert på din favoritt ferskt brød. Topp det med fettfritt Sweet Onion saus og friske grønnsaker, og du har en deilig varm sandwich som ikke vil pakke på pounds.

Unn deg en Subway salat. Du kan gjøre noen smørbrød en salat, bare sørg for å velge en av de Fresh Fit smørbrød til å holde ting lys. Unngå tunge dressinger og velge en bringebær vinaigrette i stedet.

Hint

 • Unngå fetende sauser som majones, ost og salatdressinger. Disse legger unødvendig fett og kalorier.

Sunn daglige kalorier

Hvor mange kalorier man trenger å være sunn varierer fra individ. Selv om det er en gjennomsnittlig kaloriinntak for kvinner og menn, er det mange faktorer å vurdere for eksempel kroppstype og aktivitetsnivå.

Gjennomsnittlig kaloriinntaket med Kjønn

Normalt er det sagt at den gjennomsnittlige kvinne trenger 1800 kalorier per dag for å opprettholde en sunn vekt, og gjennomsnittlig mann trenger rundt 2200 kalorier. Hvis du trenger å miste eller legge på seg at gjennomsnittlig kommer til å endre. Å vite nøyaktig hva du trenger å spise for å oppnå dine personlige mål, besøke Calorie Calculator nettsted (se Ressurser).

Aktiv Livsstil

Folk som er aktive vanligvis trenger ca 300 kalorier mer per dag for å opprettholde en sunn vekt. En aktiv livsstil inkluderer 30 minutter med hard trening fem ganger per uke. For folk som trener mer enn det, er ca 500 kalorier mer per dag anbefales. Denne anbefalingen er vanligvis for folk som trener for maraton eller er involvert i timer med fysisk aktivitet om dagen, slik som profesjonelle idrettsutøvere.

Ikke-aktiv livsstil

Hvis du får ingen fysisk trening utenom vanlig daglig aktivitet, for eksempel arbeid og husarbeid, er det viktig å holde seg til det anbefalte daglige kaloriinntak for din alder og kjønn. Det anbefalte daglige inntaket er basert på hva kroppen din trenger for å fungere bare for å holde seg i live. Noe mer enn den anbefalte daglige kaloriinntak vil resultere i vektøkning.

Hvorfor menn og kvinner har ulike kalori behov

Menn naturligvis er bygget større enn kvinner og har større muskelmasse. På grunn av disse to faktorene, menn brenne kalorier raskere enn kvinner, noe som gir dem et større behov for kalorier.

Alle Kalorier er ikke det samme

Bare fordi kroppen din trenger et visst antall kalorier per dag til funksjon betyr ikke at disse kaloriene kan komme fra hvor som helst. Kroppen din trenger også næring til funksjon. For eksempel, en 6-tommers kyllingbryst Subway sandwich på grovbrød med alle grønnsaker og ost har 320 kalorier og en McDonalds cheeseburger har 300 kalorier, men deres ernæringsmessige verdien varierer sterkt. Selv om kalorier er litt høyere med Subway sandwich, inneholder den også mer protein, fiber og vitaminer og mineraler som kroppen trenger enn cheeseburger gjør. Sandwich inneholder også 4,5 gram fett versene 12 gram som cheeseburger har. .

Enkle måter å kutte 100 kalorier om dagen

Tanken på å miste vekt kan noen ganger virke som en uoverkommelig oppgave. Men blir det mye mer overkommelig hvis du bryte det ned i miste £ 1 en måned. Hvis du var å kutte 100 kalorier om dagen fra kostholdet ditt, vil du miste 1 kilo i måneden uten store anstrengelser, og ifølge FreeWeightLoss.com, er det mer sannsynlig å holde vekten av hvis du mister den sakte som dette.

Noen enkle strategier

QualityHealth.com tilbyr noen enkle måter å kutte kalorier. Hopp spise brød med middagen. Brød og smør legge til en ekstra 60 til 200 kalorier. Substitute sennep for majones på smørbrød. En spiseskje majones legger opp til 100 kalorier, mens den gjennomsnittlige mengden av sennep du vil bruke, er bare tre kalorier. Hvis du spiser hermetisert tunfisk, kjøpe den type pakket i vann i stedet for olje. Hvis du kommer til å spise dessert, bare spise halvparten. Hvis du spiser et halvt stykke ostekake i stedet for hele stykket, for eksempel, kan du spare 150 kalorier.

Mer nyttige tips inkluderer erstatte vann for vanlig brus. Diett brus er ikke veldig bra for deg, så hvis du vil ha noe mer interessant enn vanlig vann, kan du prøve å drikke selters med sitron eller lime. Du kan spare kalorier ved steking maten i stedet for å steke den.

Spis normal mat

Ifølge SparkPeople.com, kan du kutte kalorier ved å gjøre små endringer i hva du allerede spiser. For eksempel kan du spise et skinn kylling bryst i stedet for ett med huden. For en deli sandwich, erstatte kalkun for salami. Ved å velge tynn skorpe pizza enn tykk skorpe, vil du spare mer enn 100 kalorier, og for påfyll, hoppe over pepperoni og erstatte grønnsaker. Hvis du bare spiser halvparten av hamburger bun eller brød med sandwich, vil du spare 100 kalorier. For din pasta, kan du ha 7 gram av marinara saus i stedet for 5 gram av Alfredo saus, sparer du 129 kalorier.

Du kan fortsatt nyte søtsaker og desserter; du trenger bare å finpusse dem litt. Bestill iskrem i en kopp i stedet for en vaffel kjegle. Prøv en peanut granola bar i stedet for en peanut candy bar. Gi lav-fett frossen yoghurt en prøve i stedet for iskrem. Se om du liker sukkerfri sjokolade pudding så mye som vanlig. I så fall vil du spare 92 kalorier.

Ved å gjøre disse små endringer i kostholdet ditt, bør du være i stand til å miste vekt og holde den av, uten for mye innsats eller motgang.

Telle kalorier

Telle kalorier


Alle i denne verden har én ting til felles, og det spiller ingen rolle hvor du er fra, eller hvordan du ble reist. Vi trenger kalorier for å overleve. Men det betyr betydde ikke at alle teller sine kalorier. Økende fedme er bevis på denne uønskede faktum. Som smertefull prosess som det ser ut, telle kalorier er fortsatt en svært god måte å holde waistlines i sjakk.

Betydning

I livet er det alltid en god idé å ha en plan eller skjematisk å følge. Hvis du ikke vet hvor du skal, så hvordan skal du finne ut hvordan du kommer dit? Dette er på samme måte med kaloritelling. Sette opp en godt gjennomtenkt plan for angrep er den beste veien å gå. Dette kan gjøres ved å holde en food journal. Det kan være så enkelt som å skrive alt i en lomme bærbare eller så forseggjort som å sette opp et regneark på datamaskinen. Den underliggende faktum er det vil være en god ressurs og referansepunkt for alltid vite kaloriinntaket. Det kan være litt vanskelige i begynnelsen, men ettersom tiden går vil det bli lettere og lettere.

Funksjon

Når du hører kalori telling, du tenker ofte på vektreduksjon. Men det er ikke alltid tilfelle. Det kan også være for vektøkning. Dette gjelder spesielt for kroppsbyggere og "hard gainers". Dette er folk som er veldig mager og prøver å bulk opp. Det er faktisk en overraskende høyt antall mennesker som faller inn under denne kategorien. I dette tilfellet er målet å spore kalorier og gradvis øke mengden.

Time Frame

Den beste tilnærmingen til å ta i kalori telling er å sette opp tidsrelaterte mål. Dette kan gjøres i trinn på fire, åtte eller tolv uker for å gjøre det enkelt. Hvis du var å redusere kalorier med 250 om dagen, så i fire uker kan du forvente å miste to pounds. Slik fungerer det. Det tar en 3500 kalori underskudd for å miste ett pund. Hvis du reduserte kaloriinntaket med 250 om dagen, ville dette tilsvare 1750 eller en halv kilo per uke; instans fører til to pounds i en måned. Hvis du valgte å trene hver dag og brenne en ekstra 250 kalorier så kan du doble vekttap nummeret.

Effekter

Effektene av kaloritelling er ikke bare fysisk, men også mentalt. Du i utgangspunktet trene deg opp til å være disiplinerte, og du holde deg ansvarlig. Dette er en stor grunn til at mange diett planer mislykkes. Fordi folk ikke har disiplin til å holde seg på sporet og holde fokus. Når du har alltid noe å se på for å logge fremgangen din, du er mer tilbøyelige til å stå løpet ut. Dette vil igjen blø inn i andre aspekter av livet ditt der ansvarlighet er et problem som for eksempel balansere en sjekkhefte eller gjør rapporter på jobb. Så i essensen, vil du bli å styrke ditt sinn så vel som kroppen din.

Misforståelse

Mange frykter kalori telling fordi de tror det er for vanskelig. Det er ikke. Frykten for at de opplever er forandring. Det er ikke lett å endre en lang tid vane, spesielt en dårlig en. For noen teller kalorier er så skremmende som å tråkke på en skala, men det trenger ikke å være. Alt du trenger å gjøre er å lage en enkel lite skritt hver dag. Gjør det så enkelt som å spore ett måltid om dagen i en uke, og deretter legge en mer hver påfølgende uke, og voila, du gjør det. Det tar ikke, men bare 30 sekunder å logge kalorier. Med mindre du sitter bak rattet på en bil drikker en smoothie, kan du logge deg mens du spiser.

Expert Insight

Kjenn caloric nedbryting av makronæringsstoffer for rask referanse. Makronæringsstoffer er protein, karbohydrater og fett. Protein og karbohydrater veier inn på 4 kalorier per gram og fett veier inn på 9 kalorier per gram. Så hvis du vet hvor mange gram du spiser, så kan du regne ut kaloriene.
Veie og måle alt slik at du vet nøyaktig, eller i det minste så nær som mulig, hvor mange kalorier du spiser. Igjen, dette kan utnyttes dersom du klipper eller legge til kalorier i kostholdet. Du vil oppleve dette med elementer som kylling, kalkun bakken / biff, korn, nøtter, frø og enkelte grønnsaker.

Diet Plan Meny for 300 kalorier et måltid

En lav kalori diett er hjørnesteinen til en vellykket vekttap programmet. Kost kan være alt fra en 300 calorie måltid til en 500 calorie måltid. Hvis strukturert på riktig måte, kan en 300 kalori måltid tjene som en av de store måltider eller det kan tjene som et snack i mellom de store måltider.

300 Calorie frokost alternativer

Hard Boiled Egg frokost
• 1 hardkokt egg
• 1 hel hvete engelsk muffin (smurte lett)
• 1/2 kopp fruktsalat
• 8 oz. appelsinjuice
• Liten kopp svart kaffe søtet med sukker erstatning

eller

Egg Hvit frokost
• 2 egge eggehviter
• 2 skiver grov toast (lett smurte)
• ½ kopp fruktsalat
• Liten kopp svart kaffe søtet med sukker erstatning

300 Kalorier lunsj alternativer

Kyllingbryst
• 6 oz krydret kyllingbryst (grillet eller stekt)
• 1 kopp dampet grønne bønner
• Liten grønn salat med balsamico vinegrette dressing
• Vann

eller

Tyrkia Wrap
• en hel hvete tortilla
• 4 skiver kalkun
• 1 ts. sennep
• 1 skive redusert fett sveitsisk ost
• Strimlet salat
• 3 skiver av tomat

300 Calorie middagsalternativer

Nøkkelen til å ikke spise kjedelig diett mat er i krydder. Krydder er rik på smak og bære nesten ingen kalorier. Ikke vær redd for å bruke naturlige krydder liberalt å våkne opp stekt fisk og kyllingbryst.

Kylling og Garbanzo Bean Soup
• 1 oz. kan av kikerter, skylles
• 1 stor løk
• 1-1 / 2 kopper skiver selleri
• £ 1 skinn- og benfri kylling
• 3 friske kvister timian
• 3 fedd hvitløk
• 1 kopp skiver gulrøtter
• Svart pepper og salt etter smak
• 1 boks redusert natrium kylling kjøttkraft
• 1 kopp baby spinat
• 2 kopper vann

eller

Bakt asparges og laks
• £ 1 fersk asparges
• 3 ss. olivenolje
• Salt og svart pepper
• 1 ts. sitronskall
• 1 ts. hvitløk pulver
• 1 ts. fish krydder

Low Calorie Snack Ideas

Noen diett plan kan bli ødelagt av overbærende snacking. Her er noen sunn snacks forslag å komme deg gjennom dagen eller i det minste frem til neste måltid.

• Gulrot Slices
• En hel eple og 1 ss. peanøttsmør
• en streng ost og to kalkun skiver
• 1 kopp lav fett cottage cheese og 1/2-cup ananas stykker
• 1 kopp gresk yoghurt og 2 ss. honning
• 1 kopp eplesaus
• 1 riskake