Digidexo.com

keratin kosttilskudd

Keratin Supplement Farene

Keratin Supplement Farene


Keratin er et protein som finnes i hud, hår, negler og tenner. Ofte fører døde Keratin negler og hår blir tørt og sprøtt. Keratin kosttilskudd er markedsført som en måte å produsere skinnende, rett hår. Men mens kosttilskudd som den brasilianske Keratin Treatment kan slå krøllete håret rett, de er også overfor gransking for potensielt forårsake helsemessige farene.

Øye og Lungesyke Irritasjon

Mens behandlingen har vist seg å være effektive og varer i flere måneder, ifølge The New York Times, har lunge og øyeirritasjon blitt rapportert når formelen er brukt, og noen leger anbefaler å unngå behandling alle sammen. Under påføring av behandlingen, kan røyk forårsake lunge og øyeirritasjon og brenning av sensitive områder som hals, nese og øyne. Når den innledende behandlingen fullført, kan røyk også bli gitt ut etterpå i løpet av første gang håret er tørket, krøllet eller rettet.

Kreft forårsaker Chemical

Brasilianske Keratin Behandlinger kan også inneholde formaldehyd, et kjent kreftfremkallende eller kreftfremkallende stoff. Ifølge CBS News, "røyk når den er påført, poserer mulig risiko for kunden, den som søker det, og til og med andre i nærheten." Hudleger har også uttrykt bekymring for at stoffet kan brytes ned selv etter at den er påført, forårsaker ytterligere potensiell fare. Ifølge en CBS News rapport, ble ett dødsfall i Brasil knyttet til behandlingen.

Lukt

Selv om det ikke nødvendigvis er en helserisiko, kan Keratin kosttilskudd resultere i en ubehagelig lukt når de anvendes, på grunn av høye svovelnivåer. Ved oppvarming eller brent dette kan føre til en sterk svovelsyre lukt. Imidlertid, keratin kosttilskudd typisk ikke krever varme når de anvendes, slik at denne bivirkning er sjeldne.

Fakta om Keratin

Keratin er et fibrøst protein som produserer flere arter. Hos mennesker, danner det øverste laget av huden, eller epidermis, noe som gjør huden vår tilnærmet vanntett, mens den tøffe tekstur beskytter våre innsiden.

Typer

Keratin kan være enten alfa- eller beta. A-keratin er produsert av pattedyr, inkludert mennesker, fugler og krypdyr, mens gjør beta-keratin.

Hard hud

Hard hud dannes når en flekk på huden gnir konstant mot noe, forårsaker overproduksjon av keratin celler.

Hair

Menneskehår er sammensatt av keratin, og noen mennesker bruker keratin kosttilskudd for å forsøke å regrow hår.

Sopp

Sopp, som fotsopp og ringorm, forbruker og trives på keratin.

Tilpasningsevne

Keratin er svært tilpasningsdyktig og kan bli hår, negler, hud, klover, badevekt, fjær og klør.

Naturlig Keratin Urter

Naturlig Keratin Urter


Naturlige keratin urter kan brukes til en rekke hjem rettsmidler, herunder endre din diett for å stimulere veksten av sunt hår og for å kurere akne. Naturlige keratin urter er urter som oppmuntrer kroppen til å produsere keratin eller, via stimulering av kollagen produksjon, øke nivåene av keratin i kroppen. Ved å bruke disse urter for å stimulere produksjonen av mer keratin, kan du forbedre din hudfarge og oppmuntre sunn hårvekst samt holde neglene sterke og sunne.

Grape Seed Extract

Druekjerneekstrakt kan tas oralt eller lokalt for å stimulere hårvekst. Gjennom sin antioksidantegenskaper, kjemper druekjerneekstrakt av infeksjoner og betennelser som kan føre til at kroppen til å finne seg selv ute av stand til å produsere kollagen og dens avlegger, keratin. Disse betennelser kan føre til kviser og håravfall. Du kan ta druekjerneekstrakt daglig i form av et kosttilskudd eller du foretrekker å massere det inn i hodebunnen eller i problem akne områder.

Leafy Splurge

Når saften av denne urten brukes på hodebunnen, hårvekst akselererer og håret blir tykkere og sterkere med mer keratin. Du må imidlertid være forsiktig med dette anlegget fordi saften kan irritere øynene og huden hvis den utsettes for sollys for tidlig etter at juice har blitt påført. Ikke ta denne urten internt uten tilsyn siden store doser kan føre til hjerteproblemer og død.

Borage Oil

Det urt inneholder en rekke fettsyrer som styrker hår. Du kan blande borage olje med rosmarin til å behandle sprø, tørr og over-behandlet hår. Borage olje bør bare brukes lokalt og ikke inntas uten tilsyn. Brukes på hodebunnen, vil en borage olje behandling hjelpe håret vokse i tykkere og sterkere enn før.

Nail vekst kosttilskudd

Nail vekst kosttilskudd


Lange negler er ofte betraktet som feminine og et tegn av å være godt preparerte. Ikke alle kan vokse lange, luksuriøse negler, imidlertid. Spiker består av keratin, som er et fibrøst protein. Mangler i kosten kan bidra til svake negler og langsom neglevekst. Legge visse matvarer og kosttilskudd kan hjelpe deg å vokse negler du ønsker.

Vitamin A

Ta vitamin A tilskudd øke sjansen for at neglene skal vokse lenger. Det bidrar til å hindre negler fra å bli sprø, så de bryter sjeldnere. Vitamin A hjelper også å holde neglene sterke og tykke.

Biotin

Biotin er et B-kompleks vitamin anbefales som et supplement til hjelp i spiker vekst. Det finnes naturlig i matvarer som laks, eggeplommer, spinat og ost. Dermed er det ganske lett å spise matvarer som er rike på biotin. For å sikre at du er inges nok til å dra neglene imidlertid legge et supplement til kostholdet ditt også. I tillegg til å øke frekvensen av spiker vekst, vil det også forbedre sitt utseende, noe som gjør dem vises skinnende og sunnere. Som vitamin A, biotin forhindrer også neglene fra å bli sprø. Kombiner biotin supplere med en multivitamin, samt en aminosyre supplement, og alltid tar kosttilskudd med mat.

Vitamin C

Vitamin C-mangel kan føre til sprø, usunn negler. En måte å forbedre vitamin C nivå er å spise mer sitrusfrukter og brokkoli. Hvis du ønsker å være sikker på at du får nok vitamin C i kosten din, men prøv å ta kosttilskudd i tillegg til en daglig multivitamin. Dette vil forbedre styrken på neglene.

Vitamin E

Vitamin E kan også hjelpe deg med å vokse de lange, sterke negler du ønsker. Vitamin E finnes i matvarer som avokado og søtpoteter. I tillegg kan du ta vitamin E tilskudd for å hjelpe i din søken etter perfekte negler.

Kosttilskudd for behandling av akne

Akne er en vanlig hudlidelse og kan oppstå på ansikt, bryst, skuldre, nakke og rygg. Det finnes en rekke kosttilskudd på markedet tilgjengelig for behandling av akne.

Årsaker

Hårsekkene kan bli plugget med sebum, en hud smøremiddel av oljer og voks, og keratin, et protein av det ytterste laget av huden. Når porene tettes med disse stoffene, er akne resultatet.

Mineraltilskudd

Tre mineraltilskudd er anbefalt for behandling av akne. Disse er sink for å forbedre hudens helse, selen for å bidra til å hemme inflammasjon, og krom, som bidrar til å bryte ned sukker.

Vitamin kosttilskudd

Vitamin E bidrar til å hemme acne betennelse. Vitamin A er effektiv for å redusere sebum, men bare i høye doser; bruken bør bare anbefales og overvåkes av en lege.

Herbal Supplement

Urten chasteberry er gunstig i å hjelpe til å redusere akne. Chasteberry har antibakterielle egenskaper.

Urte formler

To kinesiske urte formler inneholder Cnidium frø og kaprifol; begge er fordelaktig for behandling av akne. De to formlene er Cai Feng Zhen Zhu An Chuang Wan og Wu Wei Xiao Du Yin.

Advarsel

Mineraler, vitaminer og urter anses kosttilskudd av FDA. Før du legger kosttilskudd til en behandlingsplan, anbefales det at du oppsøke helsepersonell.

Hva Er Natur & Function of Keratin & Melanin?

Hva Er Natur & Function of Keratin & Melanin?


Variasjoner i mengden av keratin og melanin bestemme hvor mørk huden vår eller hår er. Men disse stoffene ikke eksisterer bare for estetikk. Keratin og melanin har også biologiske funksjoner. Det er lettere å forstå hva disse funksjonene er når du vet nøyaktig hva keratin og melanin er.

Keratin

Keratin er en tøff, uløselig og fibrøs protein. De vanligste stedene det forekommer hos mennesker er i hår og negler. Men fordi dens kjemiske struktur gjør det så sterkt, det oppstår også i fjær, hover og horn. Ifølge National Skin Health, er keratin produseres av celler i huden som kalles keratinocytter.

Melanin

Melanin er et pigment. Celler som kalles melanocytter danner melanin som svar på eksponering for solen. Nærmere bestemt, er melanin opprettes når melanocyttstimulerende metaboliserer en aminosyre som kalles tyrosin. Det er lettest å se i hår og hud, men det er også til stede i iris i øynene, hjernestammen og binyrene. Planter inneholder også melanin.

Keratin Funksjon

Ifølge Johns Hopkins University School of Medicine, er den mest grunnleggende rolle av keratin for å beskytte cellene mot eventuelle stressfaktorer som kan føre til celleskader og død. Keratin er den mest tallrike protein i epitelceller fordi huden er kroppens primære barriere mot miljøet. Keratin beskytter cellene delvis ved å tilveiebringe matriksen rundt hvilken andre vev kan danne og stabilisere seg. Ifølge Natural Skin Health, er keratin også ansvarlig for å holde huden elastisk.

Melanin Funksjon

Den primære funksjon av melanin er å beskytte hud og underliggende vev mot solskader. Jo mer melanin en person har mer skadelig ultrafiolett stråling fra sola kan han blokkere. Dette er viktig fordi ultrafiolette stråler ikke bare kan drepe celler, men også kan føre cellene til å vokse på unormal måte, danner kreft.

Keratin, Melanin og kosthold

Melanin og keratin begge er avhengige av nærværet av aminosyrer i kroppen til å danne. Aminosyrer utgjør proteiner, som er vanlig i matvarer som tunfisk, biff eller kalkun. Hvis du finner ut at du brenner veldig lett i solen, gjør huden din ikke har sprett den pleide å ha eller håret ditt virker mer skjør enn vanlig, kan det være fordi du ikke får nok protein i kosten. Kosthold vil ikke endre mengden av keratinocytter eller melanocytter du har, så du vil ikke gå fra en lyshudet person til å se ut som sjokolade, men kosttilskudd endring i det minste gjør disse cellene til å fungere optimalt.

Hvordan velge kollagen kosttilskudd av HM

Hvordan velge kollagen kosttilskudd av HM


Ser ung selger så kosttilskudd som kollagen resultater i millioner av dollar i omsetning årlig. Kollagen et naturlig protein bidrar fra en fjerdedel til en tredjedel av proteinet i kroppen. Fordelene inkluderer sunn hud, hår og negler. Det gjør huden lubben, reduserer linjer og rynker, forbedre elastisitet og smidighet, fasthet, glød og hudfarge. I å velge den mest effektive supplement, sørge for at følgende ingredienser er inkludert.

Bruksanvisning

Prosess

•  Kjøp en kollagen produkt som inneholder emollients som vil fukte og hydrat huden. Disse bløtgjøringsmidler hjelpe på retensjonen av fuktighet fra epidermis (ytterste lag av huden). Kroppen produserer sin egen kollagen men avtar med en hastighet på 1,5% årlig fra 25 år og eldre, derav behovet for å erstatte kollagen med bruk av kosttilskudd. Emollients som Maracuja ekstrakt gir næring til huden for å gi det en myk fløyelsaktig følelse og Babassu en naturlig voks holder på fuktigheten og hjelpe med tørr, kløende og eksem i huden

Velg et supplement med antioksidanter som bekjemper aldring og skader på huden forårsaket av oksidasjon. Naturlig vitamin E er en av antioksidanter for å reversere / redusere fine linjer, rynker og effekten av aldring.

Velg et supplement som er også rik på druekjerneolje, en kraftig antioksidant som reparerer vev celler rundt øynene og også beskytter huden fra å miste sin fuktighet.

Velg et supplement som inneholder anti-aging ingredienser som øker produksjonsnivåene av kollagen og elastin i dermis (tykk sensitive lag av huden under det øverste laget av huden). Disse ingrediensene inkluderer Cynergy TK som stimulerer produksjonen av kollagen fibrene av kroppen, er keratin et protein som finnes i hår og negler og nano- Lipobelle H EQ10, er en kombinasjon av Q10 og vitamin E.

Velg et supplement med Phytessence Wakame, som forbedrer yngre, sunnere hud, Dette øker nivået av hyaluronsyre som gjør huden fastere ved å binde kollagen og elastin fiber.

Tips og advarsler

  • Velg oral kosttilskudd i stedet for subkutane injeksjoner. Ifølge Pure Col disse er mer effektive i påfyll kollagen. Ulempen med å bruke subkutan injeksjon er at målområdet er liten, må det injiseres ofte, og det er dyrt. På den annen side, fordeler oral kollagen hele kroppen, er mindre kostbart og bringer fordeler for eksempel reduksjon av leddsmerter, ømhet og hevelse.
  • Rådfør deg med lege eller terapeut hvis du har en medisinsk tilstand før du velger kosttilskudd.

Kosttilskudd forårsaker Migrene

Migrene er et medisinsk problem som rammer millioner av mennesker. Denne tilstanden kan føre til store smerter og ubehag i det daglige liv. Migrene er utløst på mange måter, blant annet ved kosttilskudd ment å forbedre vår helse.

Beskrivelse

Migrene kjennetegnes av alvorlig hodepine og kvalme. Smerten som følge av en migrene kan kjennes gjennom hodet og ansiktet. Denne tilstanden kan utløses av en rekke stressfaktorer.

Kreatin

Kreatin er en type supplement som er brukt til å administrere vekt. Kreatin påvirker mengden vann absorbert inn i cellene, noe som fører til dehydrering og migrene. Når du bruker kreatin, drikker minst 10 eller flere 8 oz. glass vann hver dag.

Koffein

Koffein kosttilskudd brukes som energi boosters. Overflødig forbruk av produkter som inneholder koffein kan føre til migrene. Koffein tilbaketrekning kan også forårsake dette problemet.

Hodepine Medisinering

Hyppig bruk av hodepine medisin, for eksempel aspirin eller ibuprofen, kan føre til det som kalles "rebound hodepine." Disse hodepine begynne når produktet slites av, og kan være mer intens enn den første smerte.

LEGEHJELP

Sørg for å kontakte legen din dersom du får hodepine på en hyppig og intens basis. Dette kan være en indikasjon på en alvorlig sykdom som trenger oppmerksomhet.

Hvordan bruke kosttilskudd for å forbedre åreknuter

En vene formål er å ta blod tilbake til hjertet for mer oksygen. Når ventiler i årer slutter å fungere som den skal, har de ikke hindre blodet i å renne baklengs inn i arteriene. Dette skaper forstørrede, svulmende blodårer som kan føre til hevelse, leg sår, kløe, leggkramper og tyngde i beinet. De fleste åreknuter ikke utgjør en alvorlig trussel og kan bli tatt vare på med enkle hjem tiltak.

Hvordan bruke kosttilskudd for å forbedre åreknuter

•  Forbedre vevsoksygenering med Koenzym Q10. Det forbedrer immunforsvaret, og når det tas i kombinasjon med Coenzyme A, det støtte immunsystemets avgiftning av mange farlige stoffer. For Koenzym Q10, ta 100 mg daglig (for voksne). Følg anvisningene på etiketten for Koenzym A (se Ressurser nedenfor).

Hjelp til å utvikle bedre utnyttelse av oksygen i vev med DMG (dimetylglycin). En vanlig voksen dose er 50 mg tre ganger daglig.

•  Legg essensielle fettsyrer i dietten som bidrar til å holde blodårene myk og ettergivende. Vanlige EFAs er linfrøolje og fiskeolje, og mange EFAs kommer i tillegg form.

Ta vitamin C med bioflavanoids. Det reduserer blodpropp tendenser og bidrar til å opprettholde styrken av blodkar. Ta mellom 3000 og 6000 mg daglig av vitamin C, 100 mg daglig av bioflavanoid kompleks og 50 mg av rutin tre ganger daglig.

Hold kolon ren og flytte næringsstoffer riktig ved å legge fiber som psyllium husk, malte linfrø eller gjennom å spise rikelig med rå frukt og grønnsaker på en daglig basis.

Hint

  • Hvis du tar reseptbelagte medisiner, ta kontakt med apoteket for mulige interaksjoner med kosttilskudd.

Naturlig kosttilskudd for Joint Pain

Som en person blir eldre, vil hun til slutt begynne å oppleve en viss smerte involverer hennes leddene. Det kan være mild til alvorlig, men uansett intensitet, vil hun ønsker noen lettelse. Du trenger ikke nødvendigvis trenger resept for å finne denne lettelse; Det finnes en rekke produkter treffe hyller som kan bidra til. Selv om disse kosttilskudd kan være gunstig, er det også lurt å oppsøke lege før eventuell løpet av behandlingen. Du kan være på et medikament som kunne samhandle med en eller flere av kosttilskudd som kan bringe uønskede resultater.

Glucosamine sulfat

En av de mer vanlige og gunstige naturlige kosttilskudd for leddsmerter er et stoff som heter glukosamin sulfat. Glukosamin er en viktig komponent i glycoaminoglycans, en forbindelse som hjelper i å opprettholde den riktige grad av fuktighet i brusken i kroppen. Når brusken mister denne fuktighet, det er mulighet for felles tilintetgjørelse, samt en endring i strukturen av brusk, tape elastisitet og evne til å absorbere støt (i gåing, løping og andre aktiviteter). Hvis glukosamin er tatt som et supplement, kan det styrke brusk og bidra til å beholde sin naturlige væske.

Chondroitin Sulfate

En annen ganske vanlig og gunstig supplement for felles smerte er chondroitin sulfate. Ifølge Mayo Clinic, er dette stoff som vanligvis brukes i forbindelse med glukosamin. De to sammen har vært kjent for å redusere intensiteten av smerte som omfatter ledd, så vel som forhindre ytterligere svekkelse av denne samme vev. Det er ofte brukt som et supplement behandling for slitasjegikt fordi det kan redusere smerte felles med denne tilstanden, bedre mobilitet og redusere en betennelse en lidende kan ha.

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre er en naturlig supplement som sies å bidra til å minske leddsmerter. Dette skyldes i stor grad det faktum at hyaluronsyre er en annen forbindelse som finnes naturlig i kroppen som i det vesentlige holder leddene (samt brusk) smøres. Når noen begynner å miste eller produsere mindre hyaluronsyre, leddene faktisk stivne. Dette gjør det vanskelig å komme seg rundt, og noen ganger smertefulle. Ved hjelp av en hyaluronsyre supplement kan endre dette, men studier er fortsatt svært begrenset på sin effekt.

S-adenosylmethionine

Et annet naturlig forekommende stoff i kroppen som er nå tilgjengelig som et supplement for felles smerte er s-adenosylmethionine, eller samme. Ifølge Mayo Clinic, er dette stoffet til å fungere som et smertestillende og betennelsesdempende, selv om det ville i hovedsak brukes til en person med slitasjegikt. Det hjelper også i å bygge og styrke leddene ved å forbedre mengden av kollagen i brusk.

Vitamin D

Det antas enn vitamin D kan også hjelpe i kampen mot leddsmerter når det tas som et daglig tilskudd. Selv ikke en faktisk smertestillende, har det vist noen fordel i lessening (eller stopper) forringelse av brusk i leddene. Når denne forverringen skjer, vil det uunngåelig føre til smerte. Ved å stoppe denne forringelse, vil intensiteten av smerten ikke øke, og kan også opphøre. Vitamin D alene er ikke anbefalt å behandle leddsmerter og bør brukes i forbindelse med andre behandlinger.

Urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå

Urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå


Det kan være en rekke grunner til at menn opplever lavt testosteronnivå. For mange er tanken på ekstra medisiner for å øke testosteronnivå ikke en velkommen eller trøstende alternativ. I dag er mange menn velger å først prøve og heve deres testosteronnivå på egen hånd på en naturlig måte først.

Urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå

Når menn opplever testosteronmangel, vil mange velge en naturlig og urtemedisin for å heve sin testosteron. Mange menn velger å gjøre noen endringer i kostholdet før du velger den tradisjonelle behandlingstilnærming for dette problemet.

Hvilke urte kosttilskudd for å bruke

Ginseng og Johannesurt bør definitivt være med i kryssild av urte kosttilskudd. Disse to urte kosttilskudd vil gi deg mye mer energi og samtidig fremme riktig blodsirkulasjonen.

Andre urte kosttilskudd for å bruke

Peruanske Maca og noen Omega 3 fettsyrer er kjent for naturlig øke hormonnivået, spesielt testosteron. Disse gjør deg å fordøye maten raskere. Som et resultat, vil de også øke testosteron nivåer naturlig.

Andre Herbal Supplements å vurdere

En mangel på sink og selen kan også føre til lavt testosteronnivå. Tar en god organisk sink og selen vil oppmuntre og styrke testosteronnivå.

Andre Natural Solutions

Frontlinjen tilnærming i å bruke urte kosttilskudd for lavt testosteronnivå er å også prøve et kosttilskudd endring. Web MD antyder at menn spiser minst fem porsjoner per dag av rå frukt og grønnsaker.

Advarsel

Før du begynner på et kurs av behandling for forvaltningen av testosteronmangel, bør du ha en diskusjon med legen din om urte kosttilskudd. Spør om de vil påvirke eventuelle medisiner du er i dag.

Naturlig kosttilskudd for bipolar lidelse

Bipolar lidelse eller manisk-depressiv lidelse, er en tilstand karakterisert ved maniske høyder og depressive lows. Mange ganger de foreskrevne medisiner for bipolar lidelse kan bære slike forstyrrende bivirkninger som du lurer på om de er verdt å ta. Det er naturlig kosttilskudd som kan gi noen lettelse fra symptomene på bipolar lidelse uten bivirkninger av legemidler. Som alltid bør du konsultere lege før avslutning av behandling gjennom medisinering og før du starter et supplement diett.

Fatty Acids

Omega-3 fettsyrer og omega-6 er de to viktigste gruppene av essensielle fettsyrer. Omega 3 fettsyrer finnes i grønne bladgrønnsaker, fiskeolje og annen sjømat fra kalde farvann. Omega 6-ere, mens viktig for immunforsvaret og blodpropp, er dårlige i overkant. Holde en sunn balanse mellom omega-6 til omega-3 fettsyrer regulerer humøret, skjerper hukommelsen og hjelper med konsentrasjon og læring. Hvis du ikke er en sjømat lover, kan du ta linfrøolje eller hamp olje for å få en god dose av omega-3 fettsyrer. Tran er ikke en erstatning for dette, da det har høye nivåer av vitamin A og vitamin D, og ​​kan være giftig i svært høye doser.

Aminosyre

Tryptofan er en aminosyre som bidrar til å lindre depresjon, stress, angst, mani og søvnløshet. 5-HTP eller 5-hydroxytryptophan, omdannes til serotonin. Ifølge Healing Depresjon og bipolar lidelse uten rusmidler, har det vist seg at 5-HTP kan være like effektivt som legemidler som Paxil og Zoloft. 5-HTP er den "hemmelige" ingrediens i Prozac som gjør stoffet så effektivt.

Mehionine hjelper lavere Histamin nivåer, som holder mani og angst i sjakk. Det hjelper hjernen foreta SAMe (S-adenoxyl-metionin), som er nødvendig for flere prosesser, inkludert å holde serotonin og dopamin ved deres optimale nivåer.

Fenylalanin konverteres og til slutt brukt til å lage dopamin og noradrenalin, som hjelper deg å holde våken og holder appetitten undertrykkes. L-fenylalanin er et supplement nyttig for å stabilisere humøret. Aminosyrer er i alle matvarer med protein, som animalske kjøtt, bønner, nøtter og frø.

Selen

Selen reduserer angst og depresjon, og det kan gjøre at du føler deg mindre sliten. Selen mangler kan gjøre deg engstelig, fiendtlig og forvirret. Den nøytraliserer også frie radikaler og bidrar til å fjerne giftstoffer som kan rokke hjernefunksjoner fra kroppen din. Paranøtter er en utmerket kilde til selen, selv om du ikke trenger en ekstraordinær mengde. Ta 70 mikrogram selen daglig.

Jod og kalium

Jod er viktig nok for din helse at regjeringen gjorde sin tillegg til bordsalt obligatorisk. Depresjon, lav energi og vektøkning er tegn på lav jod. 150 mikrogram om dagen er anbefalt mengde.

Kalium bidrar til å regulere balansen av vann i kroppen din, oksygentilførsel til hjernen og glukose konvertering. Det hjelper å holde humøret svinger ned og er oppbrukt fra kroppen din når du drikker for mye alkohol, kaffe eller sukker. Spis en banan for noen umiddelbar kalium.

B-vitaminer

B-vitaminer kan hjelpe avverge depresjon og gjøre underverker for humøret regulering. De kan hjelpe til med å senke intensiteten av humørsvingninger, hodepine, irritabilitet og angst i tillegg). Tar en B-kompleks supplement er den beste måten å få alle B-vitaminer kroppen din trenger.

Kosttilskudd for å redusere ankelen hevelse

Bestemme hvilke supplement til å ta for ankelen hevelse i stor grad avhenger av hva som forårsaker ankelen å svelle. Hva som fungerer for en idrettsskade ville ikke fungere for venøs insuffisiens, for eksempel. Hvis ankelen hevelse skyldes en medisinsk tilstand som diabetes, kan kosttilskudd forstyrre de andre medisiner du tar. Vær forsiktig i å velge en behandling for å unngå interaksjonsproblemer.

RICE

Hvis ankelen hevelse skyldes en skade som vri den eller using det, RICE --- hvile, is, kompresjon og høyde --- er veien å gå. Bruk is til hovne ankelen i 20 minutter, 4-8 ganger per dag. Hvis du bruker en gel pack, gjelder det for bare 10 minutter. Sørg for å pakke inn isen i et håndkle for å unngå vevsskade fra kulden. Hev ankel 12 inches over ditt hjerte med puter eller puter.

Slakter Broom

Ifølge Virginia Hospital Center, kliniske studier viser at urten slakter kost kan betydelig redusere beinet hevelse i tilfeller av kronisk venøs insuffisiens, en tilstand som oppstår når ventiler i bena svikte og forårsake blod til bassenget i leggene, som fører til hovne anklene. Du kan oppnå terapeutisk dose med 36 til 37,5 mg slakter kost to ganger daglig. Det har ikke vært påvist skadelige virkninger i kliniske studier, men dosering for barn, gravide eller ammende kvinner og personer med leversykdom er ikke fastslått.

Oligomeriske proantocyanidiner (OPCs)

Oligomeriske proantocyanidiner (OPCs) finnes i furubark ekstrakt og druekjerneekstrakt. Begge har blitt funnet å redusere svelling, inflammasjon, ben tyngde og smerter i kronisk venøs insuffisiens, i henhold til Virginia Hospital Center. OPCs brukes også til å forebygge blodpropp fra forming under ritt lange flyturer. De bidra til å redusere hevelse forårsaket av premenstruelt syndrom og åreknuter. Ikke ta disse kosttilskudd uten råd fra en lege hvis du er på blodfortynnende eller aspirin. Terapeutisk dose er 150 til 300 mg daglig.

Gotu kola

Gotu kola preparater, lenge brukt av utøvere av ayurvedisk medisin og allment tilgjengelig i USA, har blitt brukt til å behandle venøs insuffisiens og åreknuter. Den terapeutiske dose er 120 mg per dag, men den urt må tas i fire uker for å være effektive. Den eneste bivirkningen er sporadisk hudutslett. Doser er ikke fastslått for små barn eller de som lider av alvorlig lever-eller nyresykdom.

Hva er en Keratin nivå?

Hva er en Keratin nivå?


Keratin er proteinet som utgjør mesteparten av stoffet av hår, så vel som hud, tenner og negler. Keratin nivå refererer til hvor mye keratin eksisterer i hår og andre kroppsdeler. Jo mer keratin i hår og negler, sunnere og sterkere de vil være.

Liv og Origin

Keratin består av keratinocytter, celler som finnes som en stor del av hud, negler og hår. Disse cellene er i live, men da de er presset opp til overflaten gjennom den naturlige syklus for regenerering, de dør og virke som et beskyttende lag. Mange celler går gjennom denne prosessen på en dag til dag basis, og dermed mer keratin celler innenfor disse flatene, jo sunnere hud, hår og negler vises.

Behandling

Keratin behandlinger er oftest referert i forhold til en bestemt hår behandling. En brasiliansk keratin behandling er en langsiktig rettetang prosessen som behandler, men likevel bevarer kvaliteten på håret ved infusjonen keratin, blant annet kjemikalier. Infusjon av keratin i det vesentlige øker keratin nivå i håret, slik at det er sterkere og mer elegant og å unngå skade på håret.

Ting å vurdere

Som keratinocytter komme nærmere til overflaten av huden, blir de raskt felle. Keratin nivåer i negler og hår imidlertid vare selv etter at cellene er døde, beskytte keritanocytes under.

Omsorg for Keratin Levels

Jo mer keratin i hår og negler, sunnere de er. Det hevdes at det å spise gelatin kan øke sunne negler og hår, samt regelmessig behandling med lipider eller lignende stoffer som hårbalsam.

Skade

Et underskudd i ens keratin nivå vil føre til skade på håret, forårsaker håret blir frizzy, grov, med flisete tupper. Likeledes, en keratin underskudd i ens negler får dem til å bli tørr og sprekke.

Hjemmelaget rette for spiker Keratin Debris Fjerning

Hjemmelaget rette for spiker Keratin Debris Fjerning


Nail keratin rusk er en soppinfeksjon i neglen. I medisinske termer kalles det en onychomycosis eller tinea unguium. Det vanligste symptomet på denne tilstanden er en skitten gulaktig misfarging av neglen, som en manikyr eller pedikyr ikke kan fjerne. Hvis du merker at neglene begynner å misfarges, kan du hindre at dette blir verre ved å bruke hjemmelagde løsninger.

Hjemmelaget rette for spiker Keratin Debris Fjerning

•  Hell varmt vann i vannbeholderen. Hell nok vann slik at du kan suge din hånd eller fot helt. Vannbassenget bør være stort nok til å passe hånden eller foten din, avhengig av hva negler er infisert med sopp. Bland 3 flaske caps av eple cider eddik med det varme vannet. Suge den berørte hånden eller foten i eddik og vann blandingen i 20 minutter. Tørk hånden eller foten med hårføner etterpå. Det blåser, vil gjøre blandingen pinne til hånden eller foten, slik at det vil være i stand til å bidra til å drepe soppen.

Sett 1 til 2 dråper tea tree olje på de berørte negler hvis du ønsker å bruke olje i stedet for eple cider eddik, siden noen ikke liker lukten av eddik. Spre tea tree olje over neglene jevnt. Anvende denne 2 til 3 ganger daglig i 3 uker.

Bland en teskje olivenolje med 2 dråper oregano olje. Påfør blandingen til den infiserte negler. Den oregano er en god antiseptisk samt soppdrepende middel. Bruk denne blandingen daglig i 3 til 4 uker.

Hint

  • Klipp neglene korte for å hindre sopp eller bakterier fra boliger bak neglene.
  • Dersom hjemmelaget rettsmidler ikke fungerer etter søknad om antall dager angitt, ta kontakt med en fot lege.

Hvordan bruke kosttilskudd for å behandle Lyme sykdom

Hvordan bruke kosttilskudd for å behandle Lyme sykdom


Lyme sykdom (borreliose) er en smittsom sykdom, som påvirker flere systemer i kroppen og produserer en rekke potensielle symptomer. Mens et antibiotikum regime har vist seg å være den mest effektive behandling for denne tick-borne sykdom, har naturlig kosttilskudd også vist seg å være effektiv i behandling av symptomer. Det anbefales at disse naturlige kosttilskudd bli anvendt i kombinasjon med foreskrevne medisiner.

Hvordan bruke kosttilskudd for å behandle Lyme sykdom

Bruk naturlige kosttilskudd som øker immunforsvaret, noe som kan bli alvorlig beskattes når kampene denne bakteriell infeksjon. Urte kosttilskudd som stimulerer immunforsvaret og øke aktiviteten av natural killer (NK) immunceller vil hjelpe slå denne sykdommen. Kosttilskudd som hjelper støtte og styrke immunsystemet inkluderer: Katteklo (Uncaria tomentosa) Sibirsk ginseng (Eleutherococcus senticosus) Echinacea (Echinacea purpura) B-kompleks vitaminer

Ta disse antibakterielle kosttilskudd for å bidra til å bekjempe bakterier og hindre vekst: Hvitløk (Allium sativum) Skullcap (Scutellaria) * Lakris (Glycyrrhiza glabra)

Kjøp urte kosttilskudd som bidrar til å fremme normal, sunn funksjon av sentralnervesystemet (CNS). Lyme sykdom har ødeleggende effekt på nerver og hjerne, som påvirker kognitive evner. Bruk disse kosttilskudd for å redusere skadene Lyme sykdom gjør med CNS: Ginseng (Panax ginseng) St. Johannesurt (Hypericum perforatum) Sibirsk ginseng (Eleutherococcus senticosus) Gingko (Gingko biloba)

Plukk urte kosttilskudd som inneholder fytokjemikalier, som bidrar til å bekjempe og redusere betennelsessymptomer. Disse anti-inflammatorisk urte kosttilskudd inkluderer: Brennesle (Urtica dioica) slakter kost (Ruscus aculeatus) Djevelens klo (harpagophytum procumbens) Katteklo (Uncaria tomentosa) druekjerneekstrakt (Vitis vinifera) Ginkgo (Ginkgo biloba). * Hvit willow bark (Salix alba)

avlaste muskelspenninger i ansiktet og hals med urte kosttilskudd. Denne spenningen fører til tilbakevendende hodepine og migrene som er typisk for kronisk Lyme sykdom. Disse smertestillende kosttilskudd inneholder: Kudzu (Pueraria lobata) Feverfew (Tanacetum parthenium) Gurkemeie (Curcuma longa) Bromelain (ekstrakt av ananas).

Lette leddbetennelse, alvorlige muskelsmerter og revmatoid artritt som er forbundet med avansert Lyme sykdom, ved å ta anti-inflamatory kosttilskudd. Aminosyre kosttilskudd som inneholder kreatin Sam-e (S-adenosylmethionine), et utvalg av aminosyren metionin Gurkemeie (Curcuma longa) Omega-3 essensielle fettsyrer (EFA)

Adresse mulig ernæringsmangler med daglig multi vitamintilskudd som inneholder vitamin A, C og E, samt B-vitaminer

Hint

  • Lyme sykdom er forårsaket av bakterien B. burgdorferi, som vanligvis bæres og spres av hjort tick.
  • Du må alltid konsultere med din lege eller lisensiert helsepersonell før du begynner å ta kosttilskudd for å behandle Lyme sykdom.

Hvordan behandle Lyme sykdom med naturlige kosttilskudd

Hvordan behandle Lyme sykdom med naturlige kosttilskudd


Lyme sykdom, eller borreliose, er en smittsom, flåttbåren sykdom som er forårsaket av bakterien Borrelia burgdorferi. Les videre for å lære mer om en rekke naturlige urte kosttilskudd som du kan bruke til å behandle denne bakterielle sykdommen.

Hvordan behandle Lyme sykdom med naturlige kosttilskudd

•  Bruk en anti-bakteriell diett av kosttilskudd som er kjent for å hindre og drepe bakterier, slik skullcap, hvitløk og lakris.

Ta naturlige urte kosttilskudd som er bevist å stimulere og styrke immunforsvaret, som sibirsk ginseng, B-kompleks vitaminer, solhatt og Cat klo. Dette er viktig fordi immunforsvaret er beskattet ved slukking av Lyme infeksjon.

Ta anti-inflammatorisk urte kosttilskudd er rike på fytokjemikalier, som bidrar til å redusere betennelsen i forbindelse med Lyme sykdom. Disse inkluderer: Nettle, slakter kost, Djevelens klo, Cat klo, druekjerneekstrakt, Ginkgo biloba and White willow bark.

Boost sunn, normal funksjon av sentralnervesystemet (CNS) ved å ta Ginseng, johannesurt, sibirsk ginseng og Gingko biloba. Dette er viktig fordi Lyme sykdom kan være ødeleggende for nerver og hjerne, og påvirker kognitive evner.

Bruk smertestillende kosttilskudd for gjentakende migrene og hodepine som ofte resulterer fra muskelspenninger typisk for kronisk Lyme sykdom. Disse inkluderer: Kudzu, Feverfew, gurkemeie og bromelain, som er et utdrag av ananas.

Supplement eventuelle ernæringsmessige mangler ved å ta daglige multi-vitamintilskudd som gir en kilde for vitamin A, vitamin C, vitamin E, så vel som B-vitaminer.

lette muskelsmerter, leddbetennelse og andre revmatoid artritt symptomer forbundet med avansert Lyme sykdom, ved hjelp av anti-inflammatorisk kosttilskudd som: Gurkemeie, Omega-3 oljer, Sam-e (en rekke av aminosyren metionin) og aminosyre kosttilskudd som kreatin inneholde.

Kosttilskudd restriksjoner med nyrestein

Kosttilskudd restriksjoner spiller en viktig rolle i å redusere sannsynligheten for å utvikle smertefulle nyrestein. Smart valg blant matvarer og drikkevarer er avhengig av typen av stein ene kan være tilbøyelige til å danne. Men gjør man virkelig må unngå sjokolade?

Diet

Selv om en rekke faktorer kommer inn i bildet ved behandling og forebygging av nyrestein, kosthold er absolutt en stor del av ligningen. Det er grunnleggende forslag til matvarer og mineraler som kan bidra til å unngå en stein vekst. Imidlertid er prosessen med begrensende matvarer gjort lettere for dem som allerede har møtt tilstand. Det er en viktig grunn til at å fange stein på passerende kan være nyttig. Stone analysen vil bidra til å forme disse kosttilskudd restriksjoner.

Typer

The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer forteller oss at det er fire hovedtyper av nyrestein.

Kalsium-oksalat stener, den vanligste, skjema når det er en overflod av kalsium konsentrert i nyrene. Derfor bør forbruk av store mengder av kalsium unngås. Men leger advarer ikke å begrense denne viktige næringsstoff helt. Rådfør deg med en ernæringsfysiolog eller lege for å fastslå et passende nivå for din individuelle situasjon.

Struvitt steiner inneholder ammoniakk og magnesium og ofte danner etter en urinveisinfeksjon.

Urinsyre steiner utvikle når urinen er spesielt surt. Animalsk protein er den skyldige i å generere denne type syre. Å spise for mye rødt kjøtt kan hjelpe denne steinen vokse.

Cystin steiner er ekstremt sjeldne og vanligvis er til stede hos personer med med en historie med metabolske eller genetisk nyresykdom.

Foods

Nyrestein har vært en kraftig problem for folk gjennom tidene. Men den vestlige industrialiserte verden har sett en drastisk økning i stand i løpet av de siste 60 årene. Dette har å gjøre med dagens trend av å konsumere rike og altfor bearbeidet mat, ifølge Dr. John S. Rodman, Cynthia Seidman og Dr. R. Ernest Sosa i sin bok, "No More Nyrestein: De eksperter fortelle deg Alt du trenger å vite om forebygging og behandling. "

Hvem ville trodd at både sjokolade og spinat kan være dårlig for deg? Den vanligste typen av stein, kalsium-oksalat variasjon, kan danne ikke bare som et resultat av overdreven kalsium, men også takket være matvarer med en utbredelse av oksalat-konsentrasjonen. Ifølge National Kidney Foundation, disse inkluderer sjokolade, fatøl, druer, appelsiner, tofu, mørke grønne blader (som spinat), peanøtter, pulverkaffe, rødbeter, rabarbra, bønner og bær (jordbær, bringebær, bjørnebær, stikkelsbær).

Rødt kjøtt og egg er stoffer som må unngås av dem utsatt for å utvikle urinsyre steiner. Ved fordøyelse, denne type protein brytes ned til urinsyre og samler som overdreven avfall i nyrene.

Natrium

Den sprinkling av for mye salt fører til mer kalsium går tapt som avfall, og dermed øke graden av kalsium i nyrene og urinstrømmen. En kostholdsekspert vil trolig anbefale å begrense natrium til mellom 2000 og 3000 milligram daglig.

Drikkevarer

Nyrestein også forekomme som en kroppslig straff for ikke drikker nok væske. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer anbefaler Downing minst 12 fulle glass vann daglig. Dette er avgjørende for å skylle ut avfallsstoffer som danner steiner. Fruktjuicer, sitron-lime brus og ingefærøl er anstendig alternativer til vann. Kosttilskudd restriksjoner inkluderer ikke mer enn en eller to daglige glass med cola, te og kaffe.

Kosttilskudd for å hjelpe nyre-funksjon

Nyrene er to bønneformede organer som ligger i magen som er en del av urinveiene. Disse organene filtrere avfallsstoffer og eliminere dem i urinen din. Når nyrene ikke fungerer effektivt, giftstoffer bygge opp i blodet og forårsake skade på kroppen din. Nyrene er gjenstand for en rekke sykdommer, som vanligvis skjer gradvis og uten symptomer. De fleste commons årsakene til nyreskader er diabetes, høyt blodtrykk eller bakterielle infeksjoner. Det finnes en rekke forskjellige kosttilskudd som kan forbedre nyrefunksjonen og hindre forstyrrelser oppstår.

Karnitin

Karnitin er et næringsstoff som svinger fett til energi i kroppen, og er produsert i leveren og nyrene. Det kan lagres i sperm, hjerne, hjerte og skjelettmuskulatur. Hvis kroppen din ikke er i stand til å produsere nok karnitin, kan du begynne å oppleve problemer i nyrene, eller i andre deler av kroppen din. Karnitin kosttilskudd er tilgjengelig, men bør kun tas under medisinsk tilsyn.

Vitamin D

Vitamin D er en gruppe av fettløselige prohormones, og er hentet fra eksponering til solen, eller gjennom mat og kosttilskudd. Hvis du lider av kronisk nyresvikt, er det ikke uvanlig for deg å ha lave nivåer av vitamin D. Et supplement kan tilby deg en høy dose av dette vitaminet, og bringe mangel din tilbake til et normalt nivå. Tar en Vitamin D tilskudd kan bremse ned nyresykdom.

Vitamin A og vitamin C

Når kroppen blir mangelfull av vitamin A og vitamin C, kan det resultere i nyresykdommer og betingelser. Tar disse vitamintilskudd kan gjenopprette næringsstoffer i kroppen din. Vitamin A kan fornye skadet vev i nyrene og opprettholde en sunn slimhinne, mens vitamin A er en mild vanndrivende som stabiliserer blodkar vegger i nyrene.

Andre urte kosttilskudd

Løvetann røtter bidra til å eliminere avfallsstoffer og forbedre nyrefunksjonen ved å stimulere flyten av galle i fordøyelseskanalen. Du kan knuse denne roten og bland den med varmt vann for å lage en effektiv te. En annen gunstig naturlig middel for nyrene er persille. Drikking parley juice eller persille te er en naturlig måte å skylle ut giftstoffer i kroppen din. Dette urtemedisin har vist evne til å rense nyrene dine og hjelpe dem fungere skikkelig.

Kosttilskudd for å bli kvitt nyrestein

Nyrestein føre til store smerter for millioner av mennesker. Stones dannes når mangel på væske fører urin til å bli altfor konsentrert og mineraler i urinen danne en stein. Den steinblokker urin i urinrøret eller blæren. Smerten kan først bli følt i korsryggen og deretter utstråle til lysken og nedre del av magen. Blod i urinen samt hyppige urinveisinfeksjoner kan også være symptomer på nyrestein. Passerer en stein er en enormt smertefull opplevelse. Naturlige kosttilskudd kan bidra til å bryte opp nyrestein.

Naturlige behandlinger

Prøv Chanca Piedra, også kjent som break-stein. Dette anlegget fra regnskogen i Amazonas har blitt brukt til å behandle nyre, galleblære og lever aliments. I Sør-Amerika, er Chanca Piedra mye brukt til å behandle en rekke forhold, inkludert nyre-og gallestein, ødem, influensa, forkjølelse og andre helseproblemer. Det er ingen rapporterte bivirkninger. Produktet kan bli funnet gjennom Internett.

Et annet produkt for lindring av nyrestein kalles Himalaya cystone. Dette reseptfrie produkt, i tablettform, har blitt brukt til å hjelpe nyrestein passere gjennom kroppen og for å hindre dannelse av nye steiner.

Kosttilskudd

Prøv et supplement kalt IP6 eller inositolheksafosfatet hvis du er utsatt for nyrestein. Dette stoffet kan bidra til å forhindre dannelsen av steiner.

Et annet supplement til prøve er magnesium-citrat, som er nyttige ved å redusere størrelsen av en stein, og dermed tillater den å passere lettere. Tillegget kan også bidra til å hindre steiner fra forming igjen.

Legg vitamin B-6 som et supplement til kosthold. En mangel på dette vitaminet kan bidra til dannelse av nyrestein.

Urter som johannesurt og kjerringrokk er kosttilskudd som kan redusere blødningen fra nyrestein.

Hjem Rettsmidler

Brygge en hjemme bøte: Ta en kopp vann til en byll og legge til fire spiseskjeer av linfrø, sammen med en teskje av sitronsaft og honning. Drikk dette midlet to ganger om dagen.

Til 600 ml vann, tilsett 25 g persille. Ta blandingen til en byll og drikke det når det er avkjølt.