Digidexo.com

ciprofloxacin og melk

Ciprofloxacin & urinveisinfeksjoner

Urinveisinfeksjoner påvirker mange mennesker hver dag, spesielt gravide, babyer og eldre. Disse infeksjonene kan manifestere seg i smertefulle og upraktisk måter, men de er også lett behandles. En av de vanligste måtene å behandle en urinveisinfeksjon med antibiotikumet ciprofloxacin.

Urin system

Urinsystemet består av nyrer og blæren, samt urinlederne og urinrøret. Disse strukturene arbeide sammen for å skape urin fra avfallsstoffer i blodet og fjerne det fra kroppen din. Nyrene er der filtreringsprosessen skjer, å fjerne urea, overskudd av vann og andre urenheter fra blodet. Nyrene bruke disse avfallsprodukter for å skape urin, som dine urinlederne trekke fra nyrene og innskudd til blæren. Blæren virker som en lagerbeholder for urinen til den er full. Frigir det Da urinen til urinrøret, røret som fører fra blæren til utsiden av legemet.

Urinveisinfeksjoner

Selv om en urinveisinfeksjon kan tyde på betennelse i noen av strukturene i urinveiene, disse infeksjonene vanligvis starter i urinrøret og jobbe seg oppover. Bakterier som normalt finnes på huden eller i tarmkanalen blir spredd inn i urinrøret. Som bakterier kolonisere urinrøret, de formerer seg og spre seg til blæren. I verste fall scenarier, kan infeksjonen komme nyrene og forårsake en alvorlig tilstand.

Ciprofloxacin

Ciprofloxacin er et antibiotikum som brukes til å behandle alle slags infeksjoner, inkludert øre og urinveiene. Det selges under flere merkenavn, som for eksempel Cipro, Proquin XR, og Cipro cystitt Pack. Ciprofloxacin er medlem av fluorokinoloner gruppe av legemidler, avvæpnende bakterier ved å hindre dem fra å produsere protein som er viktig for bakteriens overlevelse. Du bør ikke ta det hvis du er allergisk mot det, levofloksacin eller Moxifloxacin. Informer legen din om eventuelle allergier opp foran slik at du kan unngå en allergisk reaksjon.

Bruk

Avhengig av merke, kan ciprofloksacin være i form en tablett eller en suspensjonsvæske. Hvis din resept er i tablettform, ikke knuse eller tygge tablettene. Svelge dem hele. Hvis du tar ciprofloksacin i suspensjon flytende form, sørg for å riste den i ca 15 sekunder før du tar den. I de fleste tilfeller bør du ta den med vann og øke væskeinntaket mens du er på denne antibiotika. Tar ciprofloksacin med melk eller meieriprodukter alene, kan gjøre det mindre effektivt, så sørg for å konsumere disse produktene som en del av et større måltid. Ta alltid dine antibiotika som foreskrevet og ta kontakt med helsepersonell hvis du har spørsmål eller bekymringer.

Bivirkninger

En av de mest vanlige bivirkninger av ciprofloksacin bruk er hevelse eller rive av sener, fibrene som forbinder ben og muskler i kroppen. Dette gjelder spesielt i akillessenen, som ligger i hælen, og mer sannsynlig hvis pasienten er over 60. Du kan også oppleve svimmelhet, diaré eller beslag på denne medisinen. Noen folk legger merke gulnet hud, kvalme eller tåkesyn, også. Hvis du opplever noen bivirkninger mens de tok ciprofloksacin, bør du kontakte legen din for å unngå uønskede medisinske tilstander.

Om Ciprofloxacin HCL

Ciprofloxacin hydrochloride er en resept antibiotika legemiddel som selges under Cipro merkenavn. Dette stoffet blir brukt til å bekjempe bakterieinfeksjoner, inkludert de som kan forekomme i det nedre luftrøret, urinveiene eller huden.

Allergiske Reaksjoner

Ifølge Drugs.com, kan pasienter lider et tap av bevissthet, hudutslett eller hevelse i ansiktet med en allergisk reaksjon på ciprofloxacin hydroklorid og disse effektene krever rask legehjelp.

Side Effects

Pasienter skal varsle sin lege hvis de opplever bivirkninger med ciprofloxacin hydroklorid bruk som diaré, hodepine eller magesmerter.

Legemiddelinteraksjoner

Pasienter som bruker teofyllin med ciprofloxacin hydroklorid kan oppleve anfall, hjertestans eller pustestans.

Mat Interactions

Melk eller yoghurt kan redusere absorpsjonen av ciprofloksacin hydroklorid hvis disse matvarene konsumeres mindre enn seks timer før du tar stoffet eller mindre enn to timer etter å ha tatt denne medisinen.

Forholdsregler

Brukere av ciprofloxacin hydroklorid bør være forsiktig når du kjører eller betjener farlige maskiner på grunn av muligheten for svimmelhet eller ørhet fra å ta narkotika.

Advarsler

Pasienter bør fullføre hele kurset av ciprofloksacin hydroklorid som foreskrevet av lege (Se referanse 1). Bakterier kan bli resistente mot antibiotika hvis den foreskrevne behandling ikke er fullført.

Hvorfor kan jeg ikke ta Ciprofloxacin HCL med meieriprodukter?

Hvorfor kan jeg ikke ta Ciprofloxacin HCL med meieriprodukter?


Ciprofloxacin er et antibiotikum foreskrevet for å behandle ulike infeksjoner, inkludert urinveisinfeksjoner og noen tilfeller av akutt bihulebetennelse (bihulebetennelse). Stoffet selges under en rekke ulike merkenavn, men er mest kjent under navnet Cipro. Uavhengig av merkenavnet, bør ciprofloksacin aldri tas i kombinasjon med melk eller andre meieriprodukter, som kan samhandle med narkotika å gjøre det mindre effektivt.

Hva er Ciprofloxacin?

Ifølge Bayer resept informasjon, er ciprofloxacin et bredspektret antibiotikum (mao det kan drepe eller hemme et bredt spekter av ulike bakterier). Det er en av en gruppe stoffer som kalles kinoloner som angriper bakterier ved å binde seg til enzymer som kalles topoisomeraser. Topoisomeraser vind og slappe av DNA under replikering (når en celle kopierer sitt DNA før divisjon). Ved å binde seg til bakterielle topoisomeraser den ciprofloxacin stopper DNA replikasjon og dreper bakterien.

Biotilgjengeligheten av Ciprofloxacin

Biotilgjengelighet er et mål på prosentandelen av et medikament som administreres til en pasient som faktisk når generell sirkulasjon i blodstrømmen. Dersom et medikament blir administrert via IV, har det en biotilgjengelighet på 100 prosent. Hvis det er administrert oralt eller via en annen rute, men noen av legemiddelmolekylene kan ikke bli absorbert gjennom tarmslimhinnen, mens andre medikament-molekyler kan bli metabolisert og brutt ned av leveren, slik at bare en brøkdel av legemiddelmolekylene vil nå systemisk sirkulasjon. At fraksjonen defineres som den biologiske tilgjengelighet. Ifølge produsenten, Bayer AG, Cipro absolutte biotilgjengelighet er 70 prosent.

Ciprofloxacin og Milk

Bayer advarer pasienter som ciprofloksacin ikke bør tas sammen med melk. I en studie publisert i tidsskriftet Clinical farmakologisk behandling i 1991, forskere ga pasienter ciprofloxacin sammen med melk eller yoghurt for å se hvordan kombinasjonen endret stoffets effektivitet. Forskerne konkluderte med meieriprodukter reduserer biotilgjengeligheten av ciprofloksacin (brøkdel som når generell sirkulasjon) med 30 til 36 prosent, og maksimal konsentrasjon med 36 prosent. Drikker melk eller spiser melkeprodukter mens du tar ciprofloxacin dramatisk reduserer mengden av stoffet som faktisk vil komme til blodet - stedet der den trenger å være.

Motstand mot Ciprofloxacin

Akkurat som med andre antibiotika som penicillin, kan bakterier utvikle resistens mot ciprofloksacin. Behandling av en infeksjon med lav eller utilstrekkelig konsentrasjoner av en antibiotika kan øke sjansen bakterier kan utvikle resistens; dersom konsentrasjonen ikke er høy nok til å hindre mutanter som er mindre utsatt for antibiotikumet fra overlevende og dividere, vil disse mutanter passere på genene som gjør dem mindre mottagelige og bakteriepopulasjon som kan bli mer motstandsdyktig over tid. Tar ciprofloxacin sammen med melk eller meieriprodukter reduserer maksimal konsentrasjon av stoffet i blodet og dermed øker sjansene for at bakterier kan bli resistente.

Hvorfor Milk redusere biotilgjengeligheten til Ciprofloxacin?

Det er antatt at kalsium i melk samhandler med ciprofloxacin molekylet og binder seg til det på en måte som hindrer den fra å bli absorbert; Derfor er det også anbefalt at du avstår fra å drikke kalsium-forsterkede appelsinjuice mens du tar ciprofloksacin også. Ifølge en studie publisert i Journal of Pharmaceutical og biomedisinsk analyse i 2010, kan kasein (et protein som finnes i melk) også binde med ciprofloksacin og gjøre den mindre effektiv.

Informasjon Om Ciprofloxacin HCL

Ciprofloxacin-Ciprofloxa HCl brukes til å behandle infeksjoner i blære og nyrer. Stoffet er bare fordelaktig for de med bakterieinfeksjoner, som antibiotika er ikke effektive for virusinfeksjoner. I 2001, stoffet også ble kjent for behandling av miltbrann etter noen mennesker ble syke etter et pent angrep hvor pulverisert anthrax ble sendt til ulike myndigheter via mail.

Veibeskrivelse

Ciprofloxacin-Ciprofloxa HCl er tatt muntlig i tablettform. Det er vanligvis tatt én gang per dag, og det kan tas med eller uten mat.

Bivirkninger

De vanligste bivirkningene av Ciprofloxacin-Ciprofloxa HCl er svimmelhet, kvalme, hodepine og søvnforstyrrelser.

Allergier

Sørg for at du forteller legen din om du er allergisk mot Ciprofloxacin-Ciprofloxa HCl eller andre kinolonantibiotika, eller hvis du har andre alvorlige helsemessige forhold før du tar medisinen.

Interaksjoner

Hvis du tar noen medisiner som inneholder strontium eller tizanidin, ikke ta Ciprofloxacin-Ciprofloxa HCl som det kan føre til en alvorlig interaksjon.

Daglig bruk

Det er viktig å ta Ciprofloxacin-Ciprofloxa HCl for en full kurs, selv om du begynner å føle deg bedre etter noen få dager. Bør også prøve å ta pillen på samme tid hver dag.

Har drukket melk undertrykke sult hos barn

Væsker har muligheten til å gjøre barna føler seg full, men det har vært noen spekulasjoner om hvorvidt væsker har samme satiating kvalitet som fast føde. Dette kan være avhengig av når væskene er konsumert i forbindelse med måltider.

Før et måltid

I en studie utført av Dr. Adam Drewnowski, Ph.D., fag som forbrukes et glass melk før et måltid spiste samme mengde kalorier i løpet av måltidet som subjekter som spiste en cookie før et måltid. Dette viser at det flytende og fast føde hadde den samme virkning på den totale prisen for inntak, noe som viser at før et måltid, betyr melk ikke undertrykke sult mer eller mindre fast føde enn med den samme mengden av kalorier.

Ernæringsmessige behov

Dr. Drewnowski sier at barn er spesielt flinke til å føle et kaloriunderskudd og søker ut mer mat. Et glass melk vil oppfylle noen av de ernæringsmessige og kalori behov av et barn, så han er mindre sannsynlig å kreve junk food eller overindulge under et måltid.

Andre Drikke

Den mettende strøm av andre væsker med samme mengde kalorier som melk har samme mett kraft som melk, i henhold til Dr. Drewnowski.

Melk Alternativer for småbarn

Melk Alternativer for småbarn


Enten din pjokk er laktose-intolerant eller allergisk mot kumelkproteiner, må du kanskje finne et sunt alternativ til melk. Selv om ingenting kan erstatte melk alene, flere matvarer og drikker, når kombinert, gir samme næringsverdi til småbarn som melk. Når du foretar en endring i noen barns kosthold, ta kontakt med barnelege for å sikre at din beslutning er den rette.

Soy Milk

Soyamelk er et levedyktig alternativ til kumelk, selv om det ikke er en full erstatning. Soyamelk inneholder visse molekyler som produserer begrensede østrogen-lignende effekter. Fordi disse effektene er svake, leger antyder at de faktisk kan være fordelaktig fordi de kan redusere risikoen for brystkreft. De langsiktige effektene av soyamelk forbruk er ukjent, men Dr. Walter C. Willett ved Harvard School of Public Health ser ingen grunn til at barn bør unngå tidkrevende moderate mengder soyamelk som et meieri erstatning --- det vil si en eller to glass om dagen --- hvis din pjokk er ikke allergisk mot soya.

Formula

Barn kan konsumere formler som har blitt omfattende hydrolysert og kasein-basert. Formlene inneholder proteinet som forårsaker allergi i kumelk, men det er i en havarert form som er usannsynlig å forårsake en allergisk reaksjon. Barn kan konsumere disse formlene for ulike lengder tid, avhengig av deres dietter. For eksempel kan barn med meieri allergi fortsette å konsumere formelen godt forbi sin første bursdag.

Rice Milk

Rice melk er laget av ris, så det er et flott tillegg til et sunt kosthold for småbarn. Rice melk ikke inneholder de samme næringsstoffer som kumelk, slik som proteiner og kalsium. Noen former for ris melk er beriket å gi forbrukere med kalsium; mengder av protein og fett er mye lavere enn de i kumelk. Derfor kan rismelk erstatte kalsium som er tapt ved å ikke drikke kumelk, men ikke protein og fett komponenter.

Yoghurt

Mens det ikke er en væske, yoghurt gir mulighet for småbarn å forbruke noen av de helsemessige fordeler av melk uten problemer. Selv yoghurt er faktisk laget av melk, dets levende og aktive kulturer bryte ned den laktose, slik at det er spiselig for de med laktoseintoleranse. Yoghurt bidrar til å regulere fordøyelseskanalen og fungerer som en viktig kilde til animalsk protein og fett for mange enkeltpersoner.

Råmelk Crohns sykdom

Råmelk Crohns sykdom


Crohns sykdom er en kronisk lidelse i fordøyelseskanalen, med inflammasjon forårsaker smerte og diaré. Det er klassifisert som en type av inflammatorisk tarmsykdom. Noen mennesker med denne sykdommen prøver en alternativ rette kalles storfe råmelk, som er den melken som produseres av kyr i løpet av de første dagene etter fødselen. Tallrike studier viser lovende for råmelk som gir lindring for gastrointestinale lidelser inkludert inflammatoriske tarmsykdommer.

Råmelk Formål

Alle pattedyr produserer råmelk for en kort tid etter fødselen. Stoffet er rik på et protein som fremmer immunsystemet, bekjemper bakterier, og inkluderer vekstfaktorer for å sikre helsen til avkommet.

Redusere Diaré

Ifølge lege og ernæringsekspert Ray Sahel hjemmeside, storfe colostrum kosttilskudd redusere risikoen for diaré i immun-undertrykte barn.

Redusere Gastric Injury fra NSAIDs

En studie publisert i en utgave av det medisinske tidsskriftet "Gut" fra 1999 viste at rotter fôret ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, slik som de som brukes til å behandle leddgikt, hadde 60 prosent redusert mage skader fra disse medikamentene når også blir matet storfe råmelk . Forskerne konkluderte med at storfe råmelk kan være gunstig for behandling av andre tarmlidelse også.

Behandling av IBD

En studie publisert i "American Journal of Clinical Nutrition" i 2000 viste at storfe råmelk tilskudd kan ha nytte av små barn med kroniske gastrointestinale forstyrrelser. De sitere ytterligere studier som indikerer at peptider i kolostrum kan være nyttige for behandling av inflammatoriske tann tilstander slik som Crohns sykdom og andre lidelser.

Bedring i ulike lidelser

Medisinsk antropolog John Heinerman har uttalt at pasienter med ulike former for gastrointestinale lidelser, inkludert Crohns sykdom, "utvilsomt" show forbedring når du tar storfe colostrum kosttilskudd.

Alternativer til melk for babyer

Hvis babyen er grinete og ubehagelig etter feedings, spørre lege for å teste for melkeallergi. Noen babyer kan ikke tolerere kumelk protein som finnes i meieriprodukter. Det er mange alternativer til melk til babyer.

Hydrolysert Formula

Hydrolysert formelen har kumelksproteiner brytes ned til små partikler. Den kumelksproteiner er mindre allergifremkallende enn de av hele protein formler. De fleste babyer med melkeallergi tåler dette.

Amino Acid basert formel

Aminosyre-baserte formelen har proteiner i reneste form. Denne type formel kan være det beste valget hvis barnet ditt ikke tåler det hydrolyserte formel.

Morsmelk

Morsmelk er et flott alternativ for de som babyer med melkeallergi. Men hvis du ammer en baby med en melkeallergi, må du kutte alle melkeprodukter ut av kostholdet ditt. Den kumelk protein vil overføre fra morsmelk til barnet.

Soy Formula

Avhengig av alvorligheten av melkeallergi, prøve soya formel. Mange babyer med melkeallergi tåler soya med seks måneder.

Rice Milk eller geitemelk

Hvis babyen er et år gammel eller eldre, kan du gi ris melk eller geitemelk. Pass på å sjekke med din barnelege når du bytter en baby fra formel eller morsmelk til et melkeprodukt.

Hvordan å beregne hvor mye melk babyen må drikke

Mate babyen din og sikre de drikke en tilstrekkelig mengde formel eller morsmelk kan være en stressende oppgave for mange nye foreldre. Siden de ernæringsmessige behovene til barn varierer avhengig av deres alder, vekt og andre forhold, foreldre ofte lurer på hvor mye melk de bør tilby sine babyer. Ved å betale oppmerksomhet til barnets alder samt deres fôring pekepinner, og ved å sørge for barnet ditt ser deres barnelege regelmessig, kan du sikre barnet ditt får den melken de trenger for å trives og vokse.

Hvordan å beregne hvor mye melk babyen må drikke

•  Ta hensyn til barnets alder. Nyfødte babyer ofte spiser hver to til tre timer, og morsmelk kan amme enda oftere, siden de ofte suger for komfort samt næring. Svært unge formel-matet babyer kan ta så lite som 1-3 gram av melk per fôring mens de fleste babyer eldre enn 6 måneder drikke ca 8 gram per fôring. Morsmelk vanligvis vil drikke varierende mengder ved hver fôring, og inntaket vil forbli omtrent det samme for de første seks månedene, før de begynner å spise fast føde og amme litt sjeldnere.

Se babyens oppførsel etter ledetråder på hvor mye melk de trenger. The American Academy of Pediatrics anbefaler at breastfed og flaske-matet babyer bli matet på etterspørsel, noe som betyr at når de viser tegn til sult. Ta hensyn til sult signaler som gråt, suger på fingrene, nuzzling mot brystene dine eller vise rooting refleks - å snu ansiktet mot hånden din når du berører henne på kinnet. Sørg for at barnet ditt viser tegn på å være godt matet, for eksempel tilfredshet etter feedings og en jevn vektøkning.

Multipliser babyens vekt ganger 2,5 gram for å fastslå hans optimal melkeinntak. Ifølge Babycenter Medical Advisory Board, bør de fleste babyer som ikke spiser noe fast føde bli tilbudt 2,5 gram av morsmelk eller morsmelkerstatning per kilo kroppsvekt i løpet av hver 24-timers periode.

Snakk med din barnelege om ditt barns ernæringsmessige behov. Din barnelege kan forsikre deg om at barnet ditt vokser med en akseptabel pris, og de kan gi råd og fôring anbefalinger skreddersydd for barnet ditt.

Vær oppmerksom på eventuelle problemer med inntrekking og korrigere dem før de forårsaker mer alvorlige problemer. Ved proaktivt ta opp slike spørsmål som konstant spytter opp, oppkast etter feedings eller diaré, kan du bidra til å sikre barnet ditt får nok melk til drivstoff deres vekst.

Hint

  • The American Academy of Pediatrics anbefaler å tilby dine formel-matet nyfødte 1-3 gram i løpet av hver fôring og gradvis jobbe seg opp til 2-4 gram innen utgangen av den første måneden. Øke mengden melk du mate dem med 1 unse før den totale mengden per flaske når 8 gram.
  • Alle babyer oppleve sporadiske vekst spruter der de spiser langt mer enn normalt. Disse vekst spruter oppstår ofte 10-14 dager, tre uker, seks uker, tre måneder og seks måneder etter fødselen.
  • Babyer yngre enn 1 år gamle bør bare drikke formel eller morsmelk - aldri kumelk. Kumelk mangler næringsstoffer babyer trenger for tilstrekkelig vekst.
  • Hvis barnet ditt ikke klarer å få vekt, tisser færre enn seks til åtte bleier om dagen, virker trøtt hele tiden eller uinteressert i feedings ,. hun kan være underernært. Ring legen din for veiledning dersom du opplever noen av disse symptomene eller har bekymringer om babyens melkeinntak.

Hva er Ciprofloxacin brukes til?

Ciprofloxacin er et antibiotikum leger bruker til å behandle en rekke infeksjoner. Det kalles et bredspektret antibiotikum fordi hvis verker på å bekjempe mange forskjellige infeksjoner.

Historie

The Food and Drug Administration godkjent oral ciprofloksacin i 1987 og intravenøs ciprofloksacin i 1991.

Betydning

Ciprofloxacin er et medlem av familien av antibiotika kinolon. Det er solgt over hele verden. Den mest kjente merkevare av ciprofloksacin selges som Cipro.

Uninary veisinfeksjoner

Ciprofloxacin er ofte foreskrevet for urinveisinfeksjoner (UVI). Det fungerer ved å stoppe veksten av proteiner bakteriene trenger for å reprodusere. Ciprofloxacin regnes som gullstandarden behandling for UVI.

Behandling for bihulebetennelse

Leger bruker ofte ciprofloxacin å behandle både akutt og kronisk bihulebetennelse. Dette er en vanlig tilstand hvor bihulene bli infisert.

Betraktninger

Etter terrorangrepene 11. september 1991 mottok ciprofloxacin utbredt dekning som førstelinjebehandling for inhalert miltbrann.

Pediatrisk bruk

Barn bør få ciprofloxacin som en behandling bare som en siste utvei. Det kan forårsake permanent og alvorlig skade på barnas bevegelsesapparatet.

Melk proteinintoleranse hos babyer

Melk proteinintoleranse hos babyer


Spenningen med å bli en ny forelder er noen ganger overskygget av en masete baby. Litt uro er en ting, men overdreven gråt er grunn til alarm for de fleste foreldre. Når gråt er ledsaget av andre symptomer, er en tur til legen garantert å finne ut om barnet ditt har en intoleranse overfor melkeprotein, en allergi mot kumelk.

Bakgrunn

Kumelk er grunnlaget for vanlig baby formel, men noen babyer kan ikke tolerere melkeprotein. Deres immunsystem reagerer å bekjempe den av, forårsaker allergi symptomer. De fleste babyer som er allergiske mot kumelk er også allergisk mot geitemelk og noen er også allergisk mot soya protein. Morsmelk synes å ha en lavere risiko for å utvikle en melkeallergi. Årsakene til melkeallergi er ikke fullt ut forstått, men mange forskere føler at det er genetisk. Noen barn vokser allergien av fem år, men noen aldri vokse det.

Symptomer

Symptomer på melkeallergi kan skje ved 2 til 3 måneders alder, vanligvis med en treg utbruddet. Løs avføring, oppkast, nektet å spise, utslett og fussiness kan oppstå 7 til 10 dager etter inntak. Disse symptomene forekommer også med andre forhold, noe som gjør diagnose potensielt vanskelig.

Symptomer som oppkast, hevelse, elveblest, blodig diaré eller tungpustethet kan komme plutselig. I sjeldne tilfeller kan det være mer alvorlig reaksjoner som påvirker babyens pust, blodtrykk eller hud.

Diagnose

Kontakt legen din hvis du mistenker en melkeallergi. Han vil ta en familiehistorie og utføre en fysisk undersøkelse. Han kan bestille lab tester for å utelukke andre helseproblemer, blant annet avføring og blodprøver og en hudtest for en melkeallergi. For en hudtest en liten mengde av melkeprotein er innført under huden med en nål. En hevet flekk (elveblest) ved injeksjonsstedet indikerer muligheten for en melkeallergi.

I en oral utfordring test, blir barnet tatt ut av melk i en uke. Melk er gjeninnført. Babyen er observert i flere timer for en reaksjon.

Behandling

Hvis du ammer, bør du begrense inntaket av melkeprodukter, som melk protein kan krysse over i morsmelk. Hvis du er formelen fôring, kan du bli bedt om å bytte til en soya-basert formel. Hvis barnet ikke kan tolerere dette, kan legen foreslå en hypoallergenic formel der proteinene brytes ned. De fleste babyer tåler en omfattende hydrolysert formel. En aminosyre basert formel kan anbefales hvis det hydrolyserte formelen hjelper ikke.

Andre formler

Bruke formler som er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA). Geit, ris og mandelmelk er ikke ansett som trygt og er ikke foreslått for forbruk av babyer. Delvis hydrolyserte formler er tilgjengelig, men kan likevel forårsake reaksjoner, og anbefales ikke.

Når du bytter til en ny formel, bør symptomene forsvinne i 2 til 4 uker. Vanligvis en lege vil råde deg til å fortsette med hypoallergenic formel til barnet er 1 år gammel. Deretter vil du gradvis gjeninnføre kumelk i kostholdet hennes.

Bruk av råmelk

Bruk av råmelk


Råmelk er den tykk, kremet væske som en ny mor produserer etter fødselen. Når hennes nyfødte baby første sykepleiere, han får råmelk i stedet for melk. Råmelk er vanligvis produsert seks timer etter fødselen, selv om det er også produsert i løpet av svangerskapet. Det anses som "overgangs" melk.

Hva det er

En gravid kvinne kan merke væske lekker fra brystvortene hennes. Dette er råmelk, som er produsert gjennom hele svangerskapet og under de første dagene av amming. Det har en tendens til å være klebrig, og gul til oransje i fargen. Råmelk er rik på antistoffer, proteiner og karbohydrater, men er lite fett. Det er gunstig for den nyfødte babyen og er lett å fordøye. Ikke mange colostrum er produsert, men den er så konsentrert at det ikke mye ernæringsmessig er nødvendig. Det kan få barnet ditt til å ha avføring, noe som er bra fordi det rids kroppen for overflødig bilirubin, som forårsaker gulsott.

Hva den inneholder

Råmelk produserer store mengder av levende celler som hjelper forsvare et spedbarn mot skadelige stoffer. Det regnes som den perfekte maten for din nyfødte. Mengden av immunfaktorer i kolostrum er betydelig mer enn det som er funnet i moden melk.
Det fungerer som en trygg og naturlig vaksine fordi den inneholder IgA, som er et antistoff som er nytt for barnet. Før fødselen, baby fordeler fra IgG, et antistoff som reiser gjennom morkaken og går inn i det ufødte barnet sirkulasjonssystemet. IgA, på den annen side, noe som er funnet i råmelk, beskytter spedbarnets lunger, samt slimhinnene i nesen og i tarmen, som er de områder som er oftest under angrep fra bakterier.

Viktig

En av de viktigste oppgaver for råmelk, er at den tetter hullene i barnets mage-tarmkanalen, minske dens permeabilitet. Dette skaper en barriere som ikke tillater utenlandske stoffer for å komme inn. Råmelk inneholder også leukocytter, som er beskyttende hvite celler som ødelegger sykdomsfremkallende virus og bakterier.

Storfe råmelk

Bovine colostrum brukes til å forbedre fordøyelsen helse, behandle diaré, og øke immunforsvaret. Den inneholder antistoffer, immunigobulins prolin-rike polypeptider, vitaminer, mineraler, vekstfaktorer og andre elementer som er fordelaktig. Når bovint kolostrum er isolert og gitt, kan den senke blodtrykket og kan resultere i tarm og livmorsammentrekninger. Bovine colostrum regnes som en immun-stimulerende, som fremmer muskler vekst og forbedrer ytelsen i idrettsutøvere. Det fungerer også som et antistoff og kamper av giftstoffer inkludert candida, lungebetennelse og influensa og allergener. Deler av bovint kolostrum arbeidet vel som anti-viral og anti-kreftmidler.

Kan melk Hjelp Vekttap?

I de senere årene har det vært tung debatt om virkningene av melk og melkeprodukter generelt, på vekttap. Studier finansiert av industrien, viser at meieri-drikkere veie mindre og gå ned mer i vekt enn andre, mens andre studier viser at meieri bare fører til vektøkning. Sterke påstander har blitt gjort av begge sider, og søksmål har blitt arkivert, men betydelig og avgjørende bevis har ennå ikke funnet. Uansett hvordan, drikker et par glass melk hver dag ikke vil hjelpe deg å miste vekt. Innlemming lettmelk i en lav-kalori diett, derimot, er et sunnere valg som kan hjelpe deg å miste vekt.

Historie

Siden 2003 har meieriindustrien hevdet at melk kan hjelpe folk ned i vekt. I 2005 Legens Committee for Responsible Medicine saksøkt meieriindustrien, hevder at vekttap krav var helt usanne. En mengde studier knyttet til effekten av meieri på vekttap har blitt gjort, men resultatene er mangelfulle og åpne for tolkning.

Funksjon

The National Dairy Council hevder at tre porsjoner med magre meieriprodukter per dag vil hjelpe deg å miste vekt fordi det "kan være ansvarlig for å hjelpe kroppen å bryte ned og brenne fett" (National Dairy Council FAQ). Forskning viser at kalsium finnes i meieriprodukter øker forbrenningen og hindrer fett blir lagret i kroppen. Kombinert med en lav-kalori diett, vil tre daglige porsjoner med meieriprodukter teoretisk hjelpe deg å holde av ekstra pounds.

Betydning

I 2003 Kosten over hele landet ble overrasket over å høre at meieriet var en kilde til vekttap. Mange introdusert meieri i deres diett plan, men noen mennesker fikk vekt. Catherine Holmes, som fikk 3 kg. på "meieri diett" selv søkt erstatning i en rettssak mot meieriindustrien. Som Holmes, folk som prøvde tre magre porsjoner meieriprodukter per dag og ikke gå ned i vekt var rasende på meieriindustrien misvisende "Milk Your Diet" annonsekampanje.

Misforståelse

Selv om noen studier har vist at meieri-drikkere veier mindre enn sine ikke-meieri-drikking kolleger, kan dette ha noe å gjøre med melkeprodukter eller kalsium, men være fordi meieri-drikkere leve et sunnere og mer aktiv livsstil. Uansett, støtter det amerikanske Department of Agriculture fortsatt "fett-fri eller lav-fett melk og melkeprodukter" som en del av et sunt kosthold.

Potensiell

Hvis faktisk meieriprodukter holder nøkkelen til å øke stoffskiftet og redusere fettlagring, vil forskerne finne ut. Meieri og dens effekt på vekttap er en populærvitenskapelig tema og forskning fortsatt blir gjennomført. Mens det er ingen argument at melk er en næringsrik tillegg til noen diett, hva slags og hvor mye du skal drikke er fortsatt under debatt. Helse-entusiaster bør huske på at det er viktig å finne den rette balansen av næringsrik og kalorifattig mat, melk eller på annen måte, for å holde seg frisk og gå ned i vekt.

Melk Vekttap dietter

The Milk vekttap diett er ikke for alle. Det finnes imidlertid mange fordeler i følge Diet Milk. Det har hjulpet mange enkeltpersoner miste sta vekt. Beskriver denne dietten som en melk diett er noe misvisende, men melk kan brukes til å hjelpe dieter i å miste vekt.

Etter en kalsium-rik diett Plan

Ifølge American Association diabetiker, får minst tre porsjoner med melk om dagen kan bidra til å gi ernæringsmessig støtte som er nødvendig for en sunn og effektiv vekttap. Ny forskning antyder at å drikke melk kan bidra til å fremme tap av kroppsfett. Det kan også hjelpe i å fremme sunn muskel gevinst. Eksperter er enige om at å senke meieri matinntaket som en metode for å redusere kaloriinntaket er en forferdelig idé, fordi det er ikke bare dårlig for bein, men det kan gjøre det vanskeligere for dieters å miste vekt alle sammen.

Det anbefales at folk som ønsker å gå ned i vekt drikke tre 8-unse glass melk om dagen. Noen mennesker foreslår drikker mer enn 24 gram av melk om dagen, men dette kan faktisk være skadelig for helsen din.

Kalsium og Vekttap

Melk er, selvfølgelig, en stor kilde til kalsium, så hvis du prøver å øke inntaket av kalsium er melk en utmerket måte å gjøre det. Ifølge Science Daily News nettside, kan øke kalsiuminntaket øke vekttap. Det virker som når kroppen innser at den har en kalsiummangel, er det naturlig kompenserer ved å øke mat cravings. Eksperter er enige om at forbruker nok kalsium er viktig for vekttap suksess.

Kalsium Senker kardiovaskulær risiko hos Dieters

Ifølge en studie publisert i januarutgaven av American Journal of Clinical Nutrition, ble 63 kvinner deltok i studien, hver med en kroppsmasseindeks på 30 eller mer. Hver kvinner deltok i en 15-ukers lav-kalori diett. I begynnelsen av studien, hver kvinnes kalsiuminntak var 700 mg i døgnet. På slutten av studien, så forskerne at kolesterolnivået ble senket, noe som tyder på at senket kardiovaskulær risiko kan være med økt inntak av kalsium. Eksperter er enige om at implementering av en kalsium og vitamin D tilskudd i et vekttap programmet kan hjelpe med generelle vekttap.

Bør du kutte ut melk når du prøver å miste fett?

Bør du kutte ut melk når du prøver å miste fett?


Hvis du liker å drikke melk, trenger du ikke å gi den opp bare for å gå ned i vekt. Faktisk kan enkelte komponenter i melk og med forbedre din vekt-tap resultater. Fortsetter å drikke melk vil også gjøre det lettere for deg å få viktige vitaminer og mineraler, siden det er en god kilde til kalsium, riboflavin, vitamin B-12, fosfor, kalium og selen, og er vanligvis forsterket med vitaminene A og D.

Appetitt kontroll

Handel med juice eller brus for melk under måltider for å gjøre dem mer mettende. The protein og kalsium finnes i melk kan hjelpe deg å kontrollere appetitten, ifølge en studie publisert i "British Journal of Nutrition" i januar 2011. Vektige kvinner i studien etter en lav-kalori diett som drakk melk bodde full lenger enn de som drakk en kontroll drikk med samme antall kalorier.

Vekttap

Velge lav-fett melk er bedre for vekttap enn å drikke soyamelk eller bare ta et kalsiumtilskudd, ifølge en studie publisert i juli 2011 i "ernæring, metabolisme og hjerte-og karsykdommer" som så på effekten av kalsium på vekttap. Studien deltakerne forbruker tre porsjoner per dag av lettmelk mens du følger et vekttap diett mistet en ekstra 3.7 pounds i løpet av åtte-ukers studie i forhold til personer i kontrollgruppen som fulgte en lav-kalori diett, inkludert mellom 500 og 600 milligram av kalsium per dag. De har også mistet litt mer vekt enn de drakk tre glass per dag av soyamelk og de som følger kontroll kosthold og tar en ekstra 800 milligram kalsium kosttilskudd per dag.

Kroppssammensetning

Drikker melk i løpet av din vekt-tap innsats kan hjelpe deg å forbedre din kroppssammensetning. Ikke bare kan melk hjelpe deg å miste fett, vil de forgrenede aminosyrer den inneholder hjelpe deg å bygge muskler hvis du trener eller opprettholde det muskler du allerede ha hvis du ikke gjør det. Slik at du ender opp med mindre fett og mer muskler enn da du startet slanking, ifølge en artikkel publisert i "Nutrition & Metabolism" i 2013 Hvis øvelsen er en del av fett-tap innsats, drikker fettfri melk etter din styrket trening trening vil øke muskel mer enn soyamelk eller en karbohydrat snack som inneholder like mange kalorier, ifølge en studie publisert i "American Journal of Clinical Nutrition" i august 2007 fordi muskler forbrenner mer kalorier enn fett, øke muskel massen kan hjelpe deg å miste vekt.

Type of Milk

Under vekttap, kan fettfri melk være det beste alternativet siden det er høyere i protein og kalsium og lavere i kalorier enn 2 prosent eller helmelk. Hver kopp skummet melk inneholder kun 83 kalorier, mens en kopp 2-prosent melk gir 122 kalorier, og hele melk har 149 kalorier per kopp. Nøkkelen til vekttap er fortsatt forbruker færre kalorier enn du bruker i løpet av dagen, slik at du får mest mulig fordeler fra melken med færrest kalorier. Hopp flavored melker, da disse er høy i sukker og kalorier selv om du velger en laget med fettfri melk.

Hvor kommer vitamin D3 i melk kommer fra?

Vitamin D er naturligvis laget av kroppen når huden utsettes for sollys. Det kreves av kroppen for bendannelse, for immunsystemet, for anti-tumor aktivitet, og for reduksjon av autoimmune sykdommer. Den brukes av tarmen for å forbedre absorpsjon av kalsium og fosfat, i nyrene å forbedre kalsium reabsoption, og ved biskjoldbruskkjertelen å inhibere parathyroid hormon og av bukspyttkjertelen til å stimulere insulinproduksjon. En mangel på vitamin D kan føre til rakitt og osteomalasi, som er tilstander der benmineralisering fall.

Historie

I 1930-årene, ble melk beriket med vitamin D for å bekjempe rakitt, som var et stort folkehelseproblem på den tiden. Tillegg av vitamin D til melk eliminert dette medisinsk tilstand. På 1940-tallet, tillegg av vitamin D til melk resulterte i en reduksjon i forekomsten av rakitt av 85 prosent. Produkter laget av melk, slik som ost og yoghurt, er generelt ikke befestet. Andre matvarer som er beriket med vitamin D inkluderer frokostblandinger, noen merker av appelsin juice, yoghurt og margarin. Ifølge University of Maryland Medical Center, har nyere studier funnet at tilstrekkelig inntak av vitamin D kan bidra til å redusere risikoen for ulike kreftformer, leddgikt og diabetes type 1.. Men disse studiene er i de tidlige stadier.

Møte matbehov

Sollys eksponering på huden ber kroppen for å lage vitamin D naturlig. En lys-skinned person kan møte deres vitamin D-krav med ca 45 minutter per uke av sollys eksponering til ansikt og armer. En person med mørk hud kan trenge så mye som tre timer med eksponering til ansikt og armer per uke for å møte deres spesielle matbehov av sollys eksponering. Egg, tran, tunfisk, makrell, sild og sardiner er mat kilder til vitamin D.

Grupper med risiko for vitamin D-mangel

Ammede spedbarn er i fare på grunn av det faktum at brystmelk ikke inneholder tilstrekkelig vitamin D og begrenset eksponering for sollys. Eldre voksne er også i fare for mangel. Huden av eldre voksne er ikke så effektiv på synthecizing vitamin D og det er ikke så effektivt omdannes i nyrene til sin aktive hormonet skjema. Personer som har begrenset eksponering for sollys eller mørk hud er mer sannsynlig å utvikle mangel siden de ikke kan være i stand til å innhente tilstrekkelig vitamin D fra soleksponering. Folk som har problemer med å absorbere fett eller folk som bruker et fett-blokkerende medisiner for å gå ned i vekt er utsatt for vitamin D-mangel. Dette vitamin er fettløselig og krever fett for absorpsjon. Overvektige mennesker er også høyere risiko fordi underhudsfett endrer utgivelsen av vitamin D i sirkulasjon.

Kilder

En porsjon av vitamin D3 i melk oppstår naturlig fra eksponering til kua for sollys. Alle diegivende dyr produserer vitamin D phytochemically i huden. Vitamin D3 som er lagt til melk er avledet fra løsemiddel utvinning av 7-ehydrocholesterol fra skinn av kyr eller griser eller sauer lanolin. 7-dehydrokolesterol blir deretter oppløst i et løsningsmiddel og utsatt for ultrafiolett lys for å skape vitamin D3.

Advarsel

Store mengder av vitamin D kan være giftig. Hos barn kan toksisitet oppstå på 40.000 IE per dag i 1-4 måneder. Hos voksne kan 50.000 IU per dag indusere toksisitet i flere måneder. Symptomer på vitamin D-toksisitet inkluderer hyperkalsemi og nyresykdommer. Andre symptomer inkluderer anoreksi, kvalme, oppkast, kløe, eller kløe, overdreven tørste og passerer store mengder urin. Vitamin D-tilskudd kan forstyrre en rekke medisiner, så snakk med legen din før du tar en.

Hvordan å drikke melk med Whey Protein

Hvis du er involvert i en atletisk program eller hvis du arbeider ut ofte, kan du drikke whey protein shakes. Ifølge Whey Protein Institute, blir proteinpulver opprettet under ostefremstillingsprosessen. Whey protein er tilgjengelig i en rekke varianter og flere produsenter tilbyr produktet. Selv om proteinpulver blir typisk blandet med vann til forbruk, kan det også være blandet med melk for en deilig og vitaminrik protein shake.

Hvordan å drikke melk med Whey Protein

•  Les bruksanvisningen på beholderen av whey protein pulver. Vanligvis er instruksen funnet under ernæring fakta. De fleste protein pulver vil foreslå 8 til 12 gram av væske per porsjon. Velg skummet eller 1 prosent melk hvis du prøver å utvikle magre muskler og helmelk hvis du ønsker å få vekt. Legg til en kopp melk for åtte gram og 1,5 kopper for 12 gram. Hell melken i blenderen og tilsett noen kuber av is.

•  Mål proteinpulver. Flertallet av whey protein selskaper foreslå ett femtinitti scoops pulver i hver servering. Bruk en kniv eller en skje til nivå pulveret som du ikke trenger en dyktig scoop. Tilsett proteinpulver til blender.

Fest lokket. Velg blanding eller bland alternativ og la melk og pulver å kombinere i 30 sekunder eller til glatt. Hvis du ikke har en blender, bruk en blender flaske, en håndholdt enhet som du riste for å blande protein pulver og melk. Whey protein også kan så kombineres med en skje; kan det imidlertid ikke blande godt, og pulveret vil klumpe seg. Hell protein shake i et glass og drikk umiddelbart.

Hint

  • Sjekk alltid utløpsdatoen på whey protein pulver og melk. Unngå inntak av for mye protein. Ifølge Harvard Gazette, kan spise store mengder protein være skadelig for nyrene.

Hva er bivirkningene av muskel melk?

Hva er bivirkningene av muskel melk?


Muscle Milk er en av de mest populære ernæringsmessige rister på markedet, brukt av vektløfting og utholdenhetsutøvere både for sin høye proteininnhold og variert utvalg av næringsstoffer. Fordelene ved å drikke Muscle Milk inkluderer forbedret ernæring, økt inntak av protein, og raskere utvinning tid hvis det brukes umiddelbart etter en treningsøkt. Som en spesialisert treningsapparatet, er det rimelig å frykte bivirkninger fra et slikt produkt, men tilfeller er sjeldne, og noen er mer komplisert enn en enkel matallergi.

Funksjon

Muscle Milk er ment å gi ernæring i en praktisk drinkable skjema. Det er solgt som en forhåndslagde shake eller en bulk blanding å være forberedt av brukeren. Selv om det er konsumert av mange i løpet av dagen, er den mest effektive tid til å drikke det allment antatt å være umiddelbart etter en treningsøkt. Teorien bak dette er at tiden umiddelbart etter en muskel er revet og presset til sin max er den tiden det mest desperat trenger næringsstoffer. Dermed oppstår et måltid innen en halv time etter trening er viktig, og Muscle Milk fyller dette behovet.

Betraktninger

Så effektiv som det kan være, for noen brukere muskel melk kan komme med uønskede bivirkninger. Før drikker muskel melk, er det viktig å erkjenne noen allergiske reaksjoner som kan tenkes å finne sted. Muscle Milk er et melkeprodukt, og er utenfor grensene for laktose intolerante. Videre kan den høye mengde av melkeprodukter og protein i muskel melk forårsaker gastrointestinalt ubehag, forstoppelse og diaré. De fleste bivirkninger av produktet har en tendens til å være relatert til allergier eller laktoseintoleranse; den inneholder høye mengder av myseprotein, avledet fra melk, så vel. De som opplever slike bivirkninger bør slutte å bruke.

Misforståelse

Muscle Milk gevinster mye av sin post-workout nytten fra sin høye konsentrasjon av kalorier, som gir energi til kroppen og næringsstoffer til musklene. Siden det er en drink, mange mennesker ikke klarer å tilstrekkelig holde styr på kalorier de får. Hver servering av Muscle Milk har ca 350 kalorier, avhengig av smak, så å miste oversikten kan være skadelig for noen vekt forvaltningsplanen. Med så mange kalorier som et lite måltid, mange folk som drikker Muscle Milk gevinst uventet vekt, og ofte er det rent fett. For mange denne effekten er ikke nødvendigvis dårlig, og kan også være ment, men uinformert kan se dette som en negativ bivirkning.

Betraktninger

Sammenlignet med andre kosttilskudd som kreatin og efedrin, Muscle Milk og produkter som det er relativt godartet, som består av litt mer enn melk, protein og vitaminer. Imidlertid, det som kan være trygge og fremme helse for noen kan forårsake ubehag, og til og med fare for noen. Personer som har problemer med å håndtere store mengder protein ville være lurt å unngå å bruke. I tillegg er det ukjent nøyaktig hvilken effekt en høy-protein diett har på leveren eller nyrene, slik at alle med helseproblemer i disse områdene bør konsultere lege før de drikker Muscle Milk.

Samlet Helse

For folk flest, kan bruk av Muscle Milk være nyttig i å fremme helse og å bygge en slankere, mer muskuløs kropp. Bivirkninger av Muscle Milk er i de fleste tilfeller, forårsaket av allergi eller av den enkle effekter av mat på kroppen, og er nesten alltid mild. For folk flest, vil effekten av Muscle Milk være ganske positiv: økt energi, bedre ernæring, og økt muskelmasse. De som opplever bivirkninger vanligvis er best tjent å bare slutte å bruke.

Hva er farene ved muskel melk?

Hva er farene ved muskel melk?


Muscle Melk er et protein drikk som er utformet for å etterligne sammensetningen av morsmelk. Den er mye brukt av de som er interessert i bodybuilding, fordi store mengder protein hjelpemidler i muskel-formasjonen. Farene ved Muscle Milk inkluderer mulig eksponering for giftige nivåer av bly, kvikksølv, arsen og kadmium. I tillegg kan store mengder av protein skade nyrene og leveren. Osteoporose kan også skyldes forbruker Muscle Milk. Sporadisk bruk av proteintilskudd er ikke sannsynlig å forårsake skade. Imidlertid kan overdreven forbruk av Muscle Milk forårsake helseproblemer.

Eksponering for potensielt skadelige stoffer

Farene ved Muscle Milk omfatter eksponering for potensielt skadelige stoffer. Ifølge ConsumerReports.org, "De prøver av Muscle Milk Chocolate pulver vi testet inneholdt fire tungmetaller - kadmium, arsen, kvikksølv og bly -. Og nivåer av tre metallene i produktet var blant de høyeste av alle i våre tester Tre daglige porsjoner med Muscle Milk Vanilla Cr & egrave; meg inneholdt 12,2 og mikro; g av bly, som overstiger bly grenser, og 11,2 og mikro; g av arsen En fjerde produkt, Muscle Milk Nutritional Shake Sjokolade (væske), forutsatt at et gjennomsnitt på 14,3 og mikro;. g av arsen per dag fra tre porsjoner, nærmer den foreslåtte USP grensen. "

Forbruker store porsjoner av Muscle Milk, som foreslått av produsenten, overstiger de foreslåtte USP nivåer for stoffene. Tre porsjoner protein drink setter deg i fare for eksponering for potensielt skadelige stoffer som kan skade indre organer og systemer i kroppen. Kombinasjonen av tungmetaller kombinert i Muscle Milk gir grunn til bekymring for toksisitet.

Kadmium

Farene ved Muscle Milk inkluderer tilstedeværelsen av kadmium. Denne tungmetall er en spesiell bekymring fordi det øker risikoen for å skade nyrene, hvor det samles. Faktisk kan kadmium bo i nyrene i 20 år.

Overdreven Protein

Farene ved Muscle Milk inkluderer høye nivåer av protein blir inntatt. Mens du drikker en eller to protein drinker til tider er ikke sannsynlig å forårsake skade på indre organer, har overdreven forbruk over lang tid vist seg å føre til en farlig opphoping av protein. Aminosyrer er nødvendig i kroppen for å bryte ned protein. Når muskel melk inntas bare en type aminosyre kommer inn i kroppen i store mengder. Dette kan føre til helseproblemer som muskelskader, nyreskader, leverskader og dehydrering.

High Protein Bidrar til bentap

Faren for Muscle Milk inkluderer økt risiko for osteoporose. Protein kosttilskudd som Muscle Milk kan forårsake bentap hvis de brukes over lengre perioder.

Hvordan å blande protein pulver med melk

Hvordan å blande protein pulver med melk


Proteinpulver er et kosttilskudd som brukes hovedsakelig av idrettsutøvere og vekt trenere for å bygge muskler eller hjelpe muskel utvinning. Protein pulver er også brukt av vegetarianere og folk med dietter som ikke gir nok protein. Den vanligste typen av proteinpulver er myseproteinpulver. I henhold til National Cancer Institute, er myseproteinpulver "en pulverisert form av proteiner tatt fra myse, som er den væske igjen når osten er laget fra kumelk." Protein pulver er ofte blandet med melk for å gjøre pulveret lett å konsumere og velsmakende.

Hvordan å blande protein pulver med melk

•  Hell den ønskede mengden av melk i risteflaske. For en tykk blanding, bruker 4 oz. melk per scoop av protein. For en tynn blanding, bruker 8 til 12 oz. melk per scoop av protein. Du kan kjøpe en shaker flaske noe protein pulver er solgt, slik som helse og ernæring supplement butikker som GNC og Vitamin Shoppe, eller til Walmart.

til den ønskede mengden av proteinpulver (vanligvis 1 til 2 kuler) til melken i risteflaske. De fleste protein pulver inneholder 20 til 25 gram protein per scoop.

Skru på lokket av shaker flasken til flasken er tett forseglet og riste flasken kraftig i 45 til 60 sekunder. På dette punktet blandingen skal være klar til å drikke. Du kan drikke blandingen direkte fra shaker flaske eller hell den i et eget glass.

Hint

  • Ikke alle bør supplere kosten med protein pulver. Ifølge Dr. Virginia E. Uhley, Ph.D., RD, Institutt for Integrative Medicine ved University of Michigan, "et protein supplement er et legitimt alternativ for personer med organer vil brenne protein." Folk som ikke opprettholder et høyt nivå av fysisk aktivitet vanligvis ikke trenger å bruke proteinpulver.