Digidexo.com

knuste ampulle

Hvordan Kast Broken Glass og lyspærer i et sykehus

Rydder opp knust glass eller lyspærer i et sykehus krever spesiell omsorg fra medisinsk anlegget arbeidere. Enten det er håndteringen av knuste ampuller eller kvikksølvholdig lyspærer, er oppgaven farlig. EPA har gitt retningslinjer som bør følges for korrekt håndtering og destruksjon av disse elementene. Ødelagte hetteglass krever spesiell håndtering for å hindre kutt eller infeksjoner.

Bruksanvisning

Send alle ut av rommet, åpne vinduer og slå av noen tvungen luft. La rommet luft ut i 15 minutter.

Sett på punkteringssikre hansker.

Plukk opp knust glass og rusk fra tepper, tepper eller matter. Scoop skår og noe pulver fra harde flater som bruker stiv kartong eller papir. Ikke bruk en kost eller støvsuger.

Wrap glass fra knuste flasker eller ampuller i papirhåndklær eller gasbind.

Bruk tape for å plukke opp alle gjenværende pulver og glasskår.

Tørk harde overflater rene med fuktig tørkepapir.

Vakuum teppebelagte områder. Fjern vakuum posen og tørk ned beholderen med våte papirhåndklær.

Deposit alle samlet rusk, fuktig tørkepapir, brukte duct tape og vakuumposer i enten en lukkbar plastpose eller en glasskrukke med et metall lokk. Inkluder noen sengetøy eller klær som kom i direkte kontakt med kvikksølvholdige pulver fra en ødelagt pære, samt våt papirhåndklær som brukes til å tørke forurensede sko.

Legg forseglede poser og beholdere i utpekte beholdere.

Ta kontakt med lokale myndigheter for å kvitte deg med den renset opp rusk i samsvar med lokale, statlige og føderale lover.

Tips og advarsler

 • Sjekk med retningslinjer som er spesifikke for anlegget ditt.
 • Ring en veileder hvis det er spørsmål om prosedyren
 • Forsyning ansatte med antall lokale renholdsverket for spørsmål
 • Bruk alltid punkteringssikre hansker når rydde opp knust glass.
 • Handle raskt.
 • Være på vakt når du håndterer glassgjenstander.

Hvordan åpne en Glass Ampulle

Mange legemidler er pakket i glassampuller slik at innholdet vil bare bli rørt ved fast glass. Åpne et glass ampullen med forsiktighet ved å følge disse trinnene.

Bruksanvisning

•  Forbered arbeidet ditt område. Legemidler pakket i glassampuller trenger å forbli i et sterilt miljø, fordi de blir typisk injisert inn i kroppen. Legg et rent håndkle på arbeidsflaten, vask hendene og har rikelig med alkoholservietter tilgjengelig.

Sjekk om din ampullen er forhånds scoret. En malt bånd rundt den smale halsen på ampullen vanligvis betyr at det er klar til å åpne uten å score. Hvis ampulle ikke er scoret, bør du tegne et fint taggete kniv eller fil rundt den smale delen av ampullen å svekke glasset slik at det kan bli glefset åpne.

Beskytt hendene mot knust glass ved å pakke ampullen i et papirhåndkle, lys klut eller stykke gasbind. Hvis ampullen ikke bryter ren, hindrer dette deg fra å bli kuttet og hjelper inneholde glasskår.

Hold ampullen med begge hender, med en tommel mot den smale øverste delen. Trekk bunnen av ampullen mot deg mens du skyver den øverste delen bort fra deg med lett og jevnt trykk. Et lett trykk brukt riktig vil renslig knipse ampullen åpen, mens du bruker for mye kraft kan føre til at den knuses.

Pakk den åpnede ampullen og kast toppen. Medisiner er nå klar til å tas ut av ampullen som anvist av legen din.

Hva er forskjellen mellom en Vial & en ampulle?

Hva er forskjellen mellom en Vial & en ampulle?


Ampuller og hetteglass hvile på hyllene i apotek eller kjemiske laboratorier. Begge typer containere spille en aktiv rolle i lagring av kjemiske væsker eller faste stoffer som vil bli blandet med andre, eller levert til en pasient. Selv om begge refererer til glass eller noen ganger plast fartøyer, de dra nytte av ulike design og tjener ulike formål.

Ampullen

En ampulle indikerer vanligvis en forseglet glassbeholder som inneholder noen farmasøytiske virkestoff. Denne enheten er forseglet for å beskytte sitt innhold fra luft eller fuktighet. Stengningen av den lille beholderen resultatene fra smeltende spissen av ampullen. Åpningen må knuses halsen av flasken.

Vial

En ampulle representerer et videre begrep enn en ampulle. Det inkluderer en hvilken som helst liten beholder som inneholder farmasøytiske eller kjemiske forbindelser. Vanligvis laget av glass, hetteglasset kan være forseglet eller ikke forseglet. Beholderen lukkes med en skrue på lokket, eller en gummiplugg. Noen ganger sin topp inkluderer en dropper å måle væske å hente. Ampullen har en tendens til å ha en flat bunn, slik at den kan hvile på en teller.

Potens Protection

Kjemiske elementer som har en tendens til å være ustabile i nærvær av luft eller en annen forbindelse forbli intakt og beholde sin styrke når de oppbevares i en ampulle. Ofte vil stoffet produsenter trekke luft ut av en ampulle før forsegling for å hindre at det medisinen fra å nedbryte inne i beholderen. En hetteglass er vanligvis ikke hermetisk og beste inneholder stabile forbindelser.

Gjenbruk

Siden ampullen åpner med en pause av skallet sitt, er denne beholderen ikke gjenbrukes. Til tider kan du knipser ut av ampullen være utfordrende og til tider presenterer risiko for skade i henhold til Ron Stoker, direktør for International Sharps Injury Prevention Society. I kontrast, kan en ampulle renses og gjenbrukes flere ganger og presenterer mindre risiko for skade.

Volummåling

Beholderen til en ampulle opplever små variasjoner i dens indre volum. Dette resulterer fra det tettende prosess som smelter glasset. Typisk er en sprøyte med volumindikatorer trekker noen væske fra ampullen til størrelse den nødvendige mengde medisin. I motsetning til dette, kan en ampulle gi nøyaktige volummarkeringer som blir visuell indikator på det gjenværende volum av produktet.

Blanding

Ampuller fungere som praktiske beholdere for å blande flere kjemiske forbindelser sammen. Gjennom sine glassvegger, de resulterende forbindelser har sin konsistens og farger. Knust glass kanten av åpnede ampuller presenterer risikoen for å innføre lite glass rusk inn i en blanding av kjemiske elementer og derfor ikke egner seg til å blande produkter.

Hvordan kjøpe Testosteron Enanthate Ampuller

Testosteron Enanthate er solgt i hetteglass for selvinjeksjon, og lovlig tilgjengelig i USA bare med en resept fra lege. The National Institutes of Health rapporterer at denne medisinen brukes til å behandle hormonelle lidelser. Kjøpe Testosteron Enanthate hetteglass kan være en komplisert prosess - å få det beste tilbudet krever ofte litt research. Å vite hvordan å kjøpe hetteglass vil være svært nyttig hvis du og legen din diskuterer du starter behandling med stoffet.

Hvordan kjøpe Testosteron Enanthate Ampuller

Kjøpe Testosteron Enanthate Ampuller

•  Få en resept. Legen din vil avgjøre om du trenger selv injeksjoner av testosteron enanthate. Lytt til hennes råd om anerkjente apotek, både lokale og online, der hetteglassene kan kjøpes.

shoppe rundt. Hvis du har helseforsikring, kan du forvente å betale en lav co-pay beløp. Uten forsikring, 5 ml Testosteron Enanthate ampuller koste rundt $ 103,46, ifølge Johns Hopkins Point-of-Care. Sjekk nettapoteker for bedre avtaler.

Gjør kjøpet. På apoteket vil gi deg mer informasjon om hetteglassene. Hvis du bestiller på nettet, forsiktig ta ned forsendelsen ordrenummer og bæresporingsnummer.

Plukk opp dine ampuller. På apoteket vil snakke med deg om stoffet, og også kan anbefale sterile intramuskulære sprøyter for selvinjeksjon. Hvis du har kjøpt på nettet, spore forsendelsen nøye og sørg for å plukke den opp så snart den er levert.

Oppbevar hetteglassene nøye. For å hindre krystallisering av løsningen som kan gjøre injeksjon vanskelige, store ampuller med testosteron enanthate i et mørkt og kjølig sted, ved temperaturer mellom 68 og 72 grader Fahrenheit (20 til 25 grader Celsius). Dette vil eliminere behovet for å betale mer penger for bortskjemte ampuller.

Hint

 • Injisere testosteron enanthate strengt i henhold til legens instruksjoner.
 • Bruk alltid en ny, steril sprøyte for hver injeksjon.
 • Spør legen din om mulige bivirkninger.
 • Aldri kjøpe ampuller med denne medisinen uten resept fra lege. Dette er både usikre og ulovlig.
 • Ikke bruk denne medisinen for andre enn foreskrevet formål.
 • Testosterone enanthate er et klasse III kontrollert stoff, og det er en føderal forbrytelse å kjøpe uten gyldig resept.

Hvordan bruke et filter Needle & Ampulle

Hvordan bruke et filter Needle & Ampulle


En ampulle er en forseglet glassbeholder som ligner en pære. Ampuller brukes på det medisinske området for å pakke farmasøytiske på en steril måte. Ampullen er åpnet ved å bryte halsen. Denne prosessen kan føre til en dusj av glasskår som kan være for liten til å bli sett. Administrasjon av medisiner med glasskår kan føre til betennelse i blodårene, lunge granulomer, infeksjon og død. Et filter nål inneholder en membran som vil redusere sjansen for glass blir introdusert til en medisinering.

Bruksanvisning

•  Vask hendene med såpe og varmt vann, betaler oppmerksomhet til områder som havn bakterier som for eksempel rundt negler og mellom fingrene. Tørre hendene grundig med en ren klut eller papertowel.

Sett i et par engangshansker. Personlig verneutstyr skal til enhver tid ved å trekke opp medisiner.

•  Plasser filteret nålen på enden av sprøyten, slik at den beskyttende hetten på plass.

Sett ampullen på et flatt underlag. Pek på toppen av ampullen slik at væsken renner fra halsen.

Pakk et stykke gasbind rundt halsen på ampullen.

Bryt halsen på ampullen ved å bruke rask, fast press mens du peker ampullen bort fra kroppen.

Kast gasbind og ampullen nakken i en beholder for skarpe gjenstander.

Hold ampullen opp ned eller plasser den på et flatt underlag. Ved å holde ampullen opp ned et vakuum vil danne på toppen av ampullen for å hindre at væsken renner fra ampullen.

Fjern beskyttelsesdekselet fra nålen. Sett filteret nålen inn i sentrum av ampulleåpningen. Ikke la noen del av nålen berører rim eller bunnen av ampullen.

Trekk tilbake på stempelet til å suge medisiner inn i sprøyten. Holde spissen av nålen under overflaten av væsken.

Fjern nålen fra ampullen å utvise aspirerte luftbobler. Ikke utvise noen aspirerte luft inn i ampullen som du vil når du tar ut fra et hetteglass fordi det vil føre til et brudd i vakuum og søler væske. Hold sprøyten med nålen pekende opp slik at luften stiger til toppen av sprøyten. Slå mot siden av sprøyten for å bevege flere luftbobler som ikke har steget på grunn av posisjoneringen. Trekk tilbake forsiktig i stempelet for å skille luften fra væsken. Skyv opp på stempelet til luften er utvist gjennom tuppen av nålen.

Bruke et "scoop" metoden, oppsummering filteret nål. Scoop metoden innebærer å holde sprøyten med den ene hånden og skyve spissen av nålen i en cap som ligger på et flatt underlag. Denne metoden gjør re-capping og reduserer muligheten for en utilsiktet nålestikk.

Fjern filter nålen fra enden av sprøyten ved hjelp av en vridende bevegelse. Kast nålen i en beholder for skarpe gjenstander.

Fest en nonfilter nålen til enden av sprøyten som du har fylt. La den beskyttende kappe på plass inntil medisinen skal brukes. Hvis du bruker en nål-mindre administrasjon port, en port som ikke krever en nål å få tilgang, ikke en nonfilter nål trenger ikke å være festet. Sprøyten skal recapped å hindre at medisinen fra å bli forurenset.

Tegn på en Knust Man

Tegn på en Knust Man


Tegnene på et knust hjerte variere for hver enkelt. Noen ganger kan en person har et tap av matlyst, eller kanskje han er innesluttet og ikke ringe eller sosialisere som han pleide. Kanskje han stadig refererer til sin eks som om han fortsatt er i et forhold, eller kanskje han bashes sin eks hver sjanse han får. I alle fall hvis din venn forteller deg at han bare brøt opp og du legger merke til disse og andre Heartbreak skilt, kan det være på tide å gripe inn.

Tap av appetitt

Symptom:
Det er viktig å merke seg at et tap av matlyst betyr ikke nødvendigvis at han er knust. Dette er et vanlig symptom for mange plager, som magevirus eller forkjølelse eller influensa. Men hvis du vet at han bare slo opp med kjæresten sin, er det på tide å ta varsel.

Oppløsning:
Ta hans sinn av hans kjærlighetssorg etter bare foreslå at dere begge henge ut mer. Overrask ham med billetter til hans favoritt konsert eller behandle ham til en film. Gjør sin favoritt middag-noe vanskelig å motstå-og invitere noen venner over. Hensikten er å ta sitt sinn av av kjærlighetssorg og holde ham opptatt med mer positive ting.

Ringe sin ex

Symptom:
Det er ingenting galt med å kalle sin ex, særlig hvis forholdet endte på en god note. Men hvis du legger merke til ham stadig ringer og tekste henne, selv om ved flere anledninger har han hevdet sin motvilje for henne, kan det være et symptom på et knust hjerte.

Oppløsning:
Snakk med ham og være sannferdig. Forsiktig antyder at han kan kaste bort sin tid og energi på sin konstant kommunikasjon med henne. Hvis det ikke fungerer, gi ham noe annet å gjøre. Gjør noe utenom det vanlige, for eksempel å ta et matlagingskurs sammen, eller om han har snakket om å få en ny jobb, hjelpe ham med hans CV og jobbsøking. Erstatt et symptom med noe som er mer positiv og definitivt mer moro.

Feeling Oppfordrer til å sjekke opp

Symptom:
Dette er et vanlig symptom på mennesker som går gjennom kjærlighetssorg. For eksempel, hvis du har middag med din venn, og han bestemmer seg for at etterpå at han kommer til å kjøre forbi huset hennes for å se hva hun gjør, kan dette være advarsel tegn. Hvis han sitter gjennom en hel film, opptatt med tanker om å stoppe ved hans ex hus senere på kvelden, er det på tide å gripe inn. Denne typen atferd kan bli ganske alvorlig og kan selv krysse over i STALKER kategorien.

Oppløsning:
I likhet med de andre oppløsninger, har oppfordrer til å sjekke opp er bare et symptom på hans kjærlighetssorg. Den gode nyheten er at du kan bidra til å erstatte det symptomet med en atferd som er mer positive. Hjelp ham å starte den nye hjemme-virksomheten han har alltid vært snakk om, eller når du går til middag med ham, gjør det et sted som er ute av veien for å redusere trangen til å sjekke opp.

Betraktninger

Andre tegn er søvnløshet, gråt og overdreven vekt tap eller gevinst. Hvis du ser en eller flere av disse symptomene, holde et øye med ham. Det kan ikke være så alvorlig. Det tar tid å reparere et knust hjerte. Men hvis disse symptomene fortsetter for en lengre periode eller han snakker om selvmord, ta kontakt med helsepersonell.

Hvordan bruke Unit dose ampuller

Hvordan bruke Unit dose ampuller


Unit dose emballasje er en av de mest praktiske måter å levere medisiner. Det er også en av de sikreste. Fordi endose hetteglass - per definisjon - kan bare brukes én gang, kan pasienten være trygg på sterilitet av innholdet i hetteglasset. Hvor sterilitet er en bekymring, er endose hetteglass foretrukket.

Doseenhet hetteglass er tilgjengelig i en rekke former. Injiserbare legemidler er tilgjengelige i standard enhet dose ampuller, samt glass utbryter ampuller. Muntlige, aktuell, og oftalmiske legemidler er tilgjengelige i plast endose hetteglass med twist-off caps.

Bruksanvisning

Injiserbare Drugs

•  Vask hendene med varmt såpevann i tretti sekunder, og tørk dem med et rent håndkle. Ta på sterile latexhansker.

Snap plasthetten av hetteglass. Tørk over toppen av hetteglasset tre ganger med en alkohol pad for å bevege seg bort eventuelle forurensninger.

Slipp ut sprøyten og trekke en mengde luft inn i sprøyten som tilsvarer volumet av stoffet du har tenkt å trekke seg fra hetteglasset.

Sett nålen inn i sentrum av ampullen gummihetten og sprøyt luften inn i hetteglasset. Unnlatelse av å injisere luft inn i ampullen vil skape et vakuum inne i flasken som vil hindre tilbaketrekking av innholdet.

Med nålen fortsatt er i hetteglasset, snu hetteglasset opp ned og dra i stempelet på sprøyten, før du har trukket tilbake det nødvendige volumet av stoffet.

6. Kast hetteglasset. Etter administrering av legemidlet, kast sprøyten og kanylen i en beholder godkjent for skarpe gjenstander og farlige materialer. Forsøk aldri å skru korken på en nål.

Ikke-Injiserbare Drugs

Vask hendene med varmt såpevann i tretti sekunder, og tørk dem med et rent håndkle. Eksamen hansker er ikke nødvendig ved administrering av ikke-injiserbare legemidler, fordi risikoen for blodbåren patogener er lav.

8. Ta tak i bunnen av hetteglasset med fingrene på den ikke-dominante hånd og ta tak i hetten på hetteglasset med fingrene på den dominerende hånd. Vri hetten til det løsner fra flasken.

Administrere innholdet i hetteglasset ved å klemme ut innholdet på det berørte området. Pass på å ikke berøre glasset til administrasjonsstedet.

Kast den tomme flasken og lue i søpla. Det er ikke nødvendig å forkaste ikke-injiserbare ampuller i beholdere som er godkjent for farlige materialer.

Vask hendene igjen med varmt såpevann, og tørk dem med et rent håndkle.

Tips og advarsler

 • Vær oppmerksom på mulig forurensning ved administrering injiserbare legemidler, spesielt når injisere narkotika direkte i en blodåre.

Helseeffekter av Knust Glass

Helseeffekter av glass skader spenner fra milde former for slitasje til livstruende kuttskader. Knust glass selv har milde effekter på helse, selv om det kan medføre fare for sensitive områder av kroppen, som øyne, hvis de utsettes for en stor nok mengde. En person som arbeider med slike materialer, som knust glass, ville være lurt å ta passende forholdsregler, som å bruke hansker og vernebriller for å unngå disse potensielle skader når du arbeider med knust eller ødelagt glass.

Skade på Feet

Knust glass kan utgjøre en helserisiko for bare føtter eller tynn og ikke støttes fottøy. Borgere av Prescott, Arizona på 9 desember 2009 fant ut dette da byens arbeidere begynte å bruke en snørydding system som innarbeides knust glass. Arbeidere sprayet stoffet over byens gater og takrenner tvinger mange til å se hvor de gikk, og hvor de kjørte hele dagen mens fjerning team forsøkt å rydde opp.

Coarsley Knust Glass

Grovt knust glass kan føre til kuttskader i spiserøret, ved svelging. I tillegg til halsen skade, kan glasset skade i mage-tarmkanalen som fører til langsom blødning, noe som kan føre til svakhet og anemi. Den som rammes bør søke lege, selv om effektene er vanligvis ikke livstruende umiddelbart.

Andre Risks

Knust glass kan være irriterende for øynene hvis det er malt til et fint nok pulver til å være i luften. Huden kan også potensielt bli irritert av knust glass hvis det er nok fuktighet til å forårsake gni selv ellers glass forblir inert mot overflaten. Inges knust glass er beskrevet som en "enkel irriterende", og det er ingenting som tyder på gjentatt eksponering positurer noen økt helserisiko.

Hvordan få en ampulle Åpne uten å søle

Hvordan få en ampulle Åpne uten å søle


Glassampuller gi en lett, steril og tukle-proof miljø der å pakke medisiner. Siden ampullen er fremstilt helt av inert glass, er sjansen for at innholdet er blitt forurenset av gummi eller metallkorker elimineres. Den koniske ampule toppen gir enkel åpning, og en plass å blande væsken hvis nødvendig. Fordi ampuller er ganske små, de kan være litt vanskelig å åpne. Med litt øvelse kan glassampuller lett glefset åpne.

Bruksanvisning

•  Vask hendene eller bruke en hånd sanitizer før du håndterer ampullen. Hvis noe væske er til stede i toppen av ampullen, banke forsiktig på den med neglen til å returnere væsken til bunnen.

Ta tak i ampullen basen med én hånd. Dekk den koniske toppen med en kompress, og raskt skyv den øvre tilbake og bort fra deg.

Kast toppen. Før du åpner en ampulle har noe i nærheten der du vil plassere den åpne beholderen for å hindre søl. Mange ampulle beholdere er utformet for å holde den åpne ampullen midlertidig. Hvis ikke, kan du utforme en ampulle holderen ved å sette inn en blyant til et stykke isopor eller barns leire til å forme en plass hvor ampullen kan plasseres.

Hvordan bryte Åpne en ampulle Vial

Hvordan bryte Åpne en ampulle Vial


En ampulle er en hermetisk-forseglet glassampulle som inneholder medisiner eller kjemikalier. Å bruke medisiner inne, må ampullen være brutt. Fluidet kan så bli trukket ut med en sprøyte. Dette er en enkel prosess. Imidlertid åpner en ampulle feil kan føre til skade eller kaste bort medisiner.

Bruksanvisning

•  Vask hendene eller bruke rensemiddel. Rene hender er mindre tilbøyelige til å innføre bakterier i ampullen etter at den er blitt åpnet.

Wrap gas, papir eller et lite stykke tøy rundt halsen av ampullen. Hvis den ikke bryter renslig, vil kluten beskytte huden din fra skade.

Hold hetteglasset bort fra deg mens du forbereder å bryte av toppen av ampullen. Hold bunnen av ampullen med en hånd, og toppen med den andre.

Bruk jevnt trykk og smekk toppen av. Hold den bort fra kroppen for å unngå luftbåren glasskår hvis ampullen ikke bryter en ren.

Kast toppen av ampullen i en beholder for skarpe gjenstander. Bunnen som inneholder medisin eller kjemikalier er nå klar til bruk. Etter at medisinen er blitt trukket ut med en sprøyte, kan bunnen av ampullen kastes i beholderen for spisse gjenstander i tillegg.

Tips og advarsler

 • Tapp sidene av ampullen, hvis det er væske over halsen. Dette bør fjerne luftbobler.
 • Hvis ampullen knuser når du prøver å åpne den, må du ikke bruke medisinen.

Hvordan ampuller Work

Hvordan ampuller Work


Ampuller har eksistert siden tidlig kristne dager da de ble brukt til å lagre blod av hellige og kjære etter døden. I dag bruker vi dem oftest i medisin og farmasi som små sterile transportfartøy for narkotika og legemidler. Konseptet bak hvordan ampuller arbeid er enkel: de er en lufttett, forseglet kar, som hindrer alt som er utenfor ampullen fra å komme inn.

Containere

For at en ampulle å gjøre jobben sin, må hva som er inni en ampulle holdes rene for urenheter. Dette er grunnen til at ampulle beholdere er vanligvis laget av massivt glass. På grunn av de fysiske egenskapene til glass er så flinke til å holde gasser og væsker som er i ampullen i og gasser og væsker som er utenfor ampullen ut, blir glassampuller lagringsforetrukket over billigere plast slag.

Tetting og Inertgasser

For å holde ampullen sanitær og å bremse ned nedbryting, er ampuller hermetisk forseglet. Hermetiske forseglinger er lufttette. De fleste Ampullene forsegles med varme etter at luften inne i ampullen er blitt erstattet med en inert gass. Inerte gasser som er ikke-reaktive gasser, slik at selv om de opptar det overskytende volum inne i ampullen, de gjør lite for å påvirke dens innhold.

Lagring

Ampuller fungere godt for lagring pharamaceuticals og specimins, fordi de er små og kan lett bli lagret. Fordi noen innhold må lagres på bestemte temperaturer, vil noen ampuller må lagres. For ytterligere å øke holdbarheten av ampullen prøven, kan ampuller bli cryogenically frosset. På grunn av at innsiden av ampullen er sterilt, avkjølingsprosessene for å beskytte den kjemiske sammensetning av ampulleinnholdet ved alvorlig bremse ned eventuelle reaksjoner som kan finne sted.

Åpning av ampullen

Ampullen kan åpnes etter lagring ved ganske enkelt å bryte glasset. Ampullen topp bør være nøye brukket av, forlater ampullen innholdet klar i nedre halvdel for utvinning. Ikke ta for lang tid å hente ut ampullen innhold. Når ampullen er hermetisk forsegling er brutt, ampullen beskyttende struktur ikke lenger fungerer!

Hvordan Mix HCG 2000 Ampulle

Humant koriongonadotropin (hCG) produseres naturlig av den kvinnelige kroppen når en graviditet utvikler seg. Injiserbart hCG blir anvendt som en del av et vekttap protokoll, og selges i forhåndsdefinerte ampuller inneholdende spesifikke doser av hCG pulver. Ifølge Dr. ATW Simeons, forfatter av "pounds og inches," hCG injeksjoner fart på kroppens metabolske prosesser som ligner på den måten som en gravid kvinnes kropp reagerer på hCG. Å blande et hCG ampule til injeksjon, må hvert trinn følges nøye for å unngå infeksjon på injeksjonsstedet.

Bruksanvisning

•  Vask hendene og rengjør en steril, flatt underlag for arbeid. Åpne beholderen for spisse gjenstander og legg den til side. Legge ut alle nødvendige materialer innen rekkevidde.

Åpne forseglingen på bakteriostatisk vann hetteglasset og tomme hetteglasset. Åpne hCG 2000 ampullen ved å feste den øverste bort fra kroppen. Bryt hCG hetteglasset på det tynneste punktet.

•  Ved hjelp av sprøyten, trekke 5 til 8 ml vann. For en høy dose over færre dager, bruker mindre vann, øker fortynningen for lavere doser eller flere dager. Injisere i det tomme hetteglasset.

Tegn en cc av vann og sprøyt den inn i hCG hetteglasset. Virvle forsiktig for å løse opp hCG.

Tegn oppløst hCG blandingen i sprøyten og injisere den i vannet dosering hetteglass. Virvle forsiktig. Ampullen er nå blandet og kan injiseres ved hjelp av en ny sprøyte.

Hint

 • Bivirkninger og risiko av hCG diett kan være alvorlige, inkludert en risiko for flere svangerskap og ovarial hyperstimulering, noe som kan føre til ovarial torsjon og ruptur.

Utvinning av knuste plater i eldre

Utvinning av knuste plater i eldre


En "knust plate" oppstår når trykk påføres elektrodene skille bein i ryggraden. Knuste plater kan føre til nerveskader og ekstreme ryggsmerter. Hos unge pasienter, knuste plater er ofte et direkte resultat av traumer. Hos eldre pasienter, knuste plater er mer vanlig resultat av bein forverring, eller osteoporose. Eldre pasienter må være spesielt forsiktig når du gjenoppretter fra en knust plate, siden risikoen for nye brudd og sekundære komplikasjoner kan være høy. Et par små tiltak kan bidra til å redusere disse risikoene.

Stålsett deg

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan eldre pasienter som er satt på sengeleie når du gjenoppretter fra en knust plate også ønsker å vurdere oppkvikkende. En spenne system begrenser tilbake bevegelse, holde trykket av sensitive områder og plassere ryggraden i "hyperextension", en posisjon som gjør at ryggvirvlene til restraighten riktig. Informasjon om en hel rekke oppkvikkende alternativer er tilgjengelig på nettet. Snakk med en lege før du bestemmer hvilken som er riktig for deg.

Hold deg aktiv

Pasienter utvinne fra ryggsmerter bør være aktiv innenfor grensene av sine nye fysiske begrensninger. Fysisk aktivitet reduserer sekundære komplikasjoner av sengeleie, for eksempel bein og muskler tetthet tap, økte symptomer fra eksisterende forhold som diabetes, og sammentrekning av nye forhold som lungebetennelse og dyp venetrombose. En kvalifisert fysisk eller ergoterapeut kan hjelpe pasienter utvikler trening regimer passende til deres tilstand.

Unngå vanskelige situasjoner

Pasienter som bor hjemme mens utvinne fra knuste plater kan finne de opplever ryggsmerter i en rekke dagligdagse situasjoner. Et par små sikkerhetstiltak kan gå en lang vei i å gjøre hjemmet en sikker utvinning miljø. Installere rekkverk rundt toaletter og badekar for å redusere presset på ryggen mens du får opp og sitte ned. Omorganisere kjøkkenet for å unngå å måtte strekke seg etter brukte elementer. Installere bevegelsesfølsomme lys i høy trafikk områder for å slå lyset av og på for deg. Flere tips er tilgjengelig på nettet eller gjennom samråd med legen din.

Forebygging er bedre enn behandling

Mens de fleste av kroppens beinbygning oppstår før fylte 30, kan eldre pasienter som lider av osteoporose forbedre sin beinhelse. Ifølge lege og forsker Dr. Marilyn Glenville, en kombinasjon av vitamintilskudd, daglig mosjon og sunt kosthold kan alle arbeide sammen for å øke bein styrke.

Hvordan fikse en knust hjerte og unngå depresjon

Lider av et knust hjerte er typisk og noe vi alle har gått gjennom. Faktisk, hvis du bor på den dette kan føre til depresjon i det lange løp. Depresjon er en svært alvorlig tilstand som kan være forårsaket av knuste hjerter. Vinne sorgen i forholdet breakups, eller bare noe som har tegnet du kan være en kamp. Harde tider krever ekstra innsats og engasjement. Motgang og utfordringer er noe vi må forberede seg på livet, og prøver å gjøre en god situasjon ut av en dårlig en. Du må utvikle riktig tankesett for å overvinne den. Det er et skritt prosess på å gjøre dette, og du bør følge den. La dine følelser ut først, deretter utvikle kontroll andre.

Bruksanvisning

Reflekter over dine følelser og ikke skjule dem. Komme gjennom noe krever ikke kjører fra dem, eller å være i fornektelse. Du er følelsesmessig vondt, ikke skjule disse følelsene. Later ikke til å føle noe eller unngå hva du går igjennom. Det kan fungere i begynnelsen ignorerer disse følelsene, eller overbevise deg selv det er ingenting. Å være i fornektelse ikke fungerer. De fleste mennesker har en tendens til å si glemme hva som skjer, og bare gå videre. Du kan ikke bare gå videre med smekk på fingrene.

Før du flytter på deg må innse det. Ellers hva du føler vil snike seg på deg senere, eller bare sakte begynne å spise på deg. Reflektere over din sorg, smerte, og la det ut. Ikke la det ut i noen destruktive måter, som å drikke eller gjøre narkotika. Noen ganger fikk deg til å falle ned, før du kan få opp igjen. Klisjé som det høres ut, er dette prosessen nødvendig når du har lidd av et knust hjerte, og du føler deg litt deprimert og ned over det. Du trenger for å bygge deg opp igjen. Du kan ikke ignorere de vanskelige delene av det, må du gå gjennom den vanskelige delen først. Som krever å være omgitt av din følelsesmessige smerte.

Utvikle en ny tankeprosess. Når du har la det ut og har tatt litt tid til å møte og sørge over det. Deretter kan du ta det neste steget på å utvinne fra knust hjerte. Hvis du ender opp med å bli ødeleggende fordi det har skjedd, vil du ikke komme over dette. Noen mennesker aldri komme over knuste hjerter. De tar det som skjer, det gjør dem bitter, og deres samhandling og handlinger er motivert fra deres situasjon. Et knust hjerte til å bli løst, bør gjøre deg bli en bedre person, ikke en verre en. La gå av som sinne og smerte av det som har skje.

Tilgi hvis du er sint. Godta et farvel, hvis det er det som har skjedd. Lære å la gå og gå videre. Noen ganger ønsker vi å holde på ballen, i stedet for på vei til fremtiden for våre liv. Du kan ikke leve livet i det siste, ellers vil du gå bakover i stedet for fremover. Du lære av fortiden, og gå videre med fremtiden. Som er livet. Ta noe positivt ut av situasjonen og holde på det i stedet for bitterhet og sorg. Tankesett vil tillate deg å bære eller synke deg i denne prosessen. Det er derfor du må akseptere det som har skjedd, sørge og bli sint først. La disse følelsene ut, så ta tilnærming av tilgivende og akseptere. Ellers kommer du til å holde på denne knust hjerte for en meget lang tid. Et knust hjerte kan banne folk for godt.

Endre spillet ditt. Endring er noe som kan skje og gi oss mennesker med nye følelser, ønsker, behov og ønsker i livet. Noen ganger trenger du å vokse og tilpasse seg inn i nye roller når du går videre fra følelsesmessig smerte. Noen mennesker føler vi som mennesker ikke endrer. Jeg vet ikke om jeg tror det. Folk er de som setter seg opp med grenser i livet, og disse grensene er det ikke tillater dem å endre. Frykt er bare noe du ser inni deg selv, som tillater folk å være redd. Vi har muligheten til å ta valg og styre mer enn vi har lyst til å realisere. Du har makt til å omfavne ting som er annerledes og bare gjøre ting du aldri har gjort før. Hvordan kan vi bestemme hvem vi egentlig er når det er så mye å oppleve i verden. Så mange ting å se, prøve, og erfaring vil behandle en ny måte å leve i en persons sinn. Jeg vil ta en mental ferie av hvem du er, og gjøre alt du aldri har gjort for en stund. Det er sunt øvelse for seg selv. Se ting du aldri ser, og du vil komme tilbake en helt annen person.

Ta tak på de nær deg. Undervurder aldri en god venn eller et familiestøtte. Går gjennom et knust hjerte bør bringe deg nærmere de rundt deg. Hvis du har vært i et dårlig forhold, bør det la du setter pris på de som er der fortsatt for deg. Ikke dra vekk fra folk, trekk deg mot dem. Hvis du begynner å bli slått av med andre, utvikler det mer bitterhet, ensomhet, sammen med mulig depresjon. Så nå ut til folk og ikke bruke tidligere erfaringer til å påvirke hvordan du behandler dem på en negativ sak.

FDA Krav til multi-unit Ampuller

FDA Krav til multi-unit Ampuller


I travle, cash-strapped sykehus, kan ved hjelp av en enkelt medisinflaske for flere pasienter spare tid og penger. Hvis de ikke håndteres riktig, men multidose hetteglass øke risikoen for potensielt katastrofale, sykdomsspredning forurensning. For å maksimere sikkerheten, Food and Drug Administration (FDA), Centers for Disease Control og Prevention (CDC) og Joint Commission har vedtatt krav til korrekt håndtering og bruk av multidose hetteglass. Safe Injection Practices Coalition har syntetisert disse kravene i en enkelt ressurs på http://www.oneandonlycampaign.org.

Infeksjonskontroll

Den største faren av multidose hetteglass er forurensning av stoffet gjennom gjentatte tilgang ved hjelp av feil prosedyrer. Resultatet: mulig overføring av hepatitt virus, HIV og andre patogener til pasientene. Ifølge "Infeksjonskontroll Resource," forurensede multidose hetteglass forårsaket nesten 30 utbredte infeksjoner mellom 1983 og 2003.

For å unngå forurensing et stoff - og muligens overføre sykdom - CDC anbefaler å bruke single-dose ampuller når det er mulig. Hvis du må bruke en multidose hetteglass, begrense bruken til en enkelt pasient, hvis det er mulig, og sørg for å følge de nødvendige administrative prosedyrer.

Husk at selv om en multidose hetteglass kan brukes flere ganger, nåler og sprøyter kanskje ikke. CDC og felles kommisjon - etaten som godkjenner sykehus - krever at du bruker en ny, steril nål og sprøyte hver gang du åpner en medisinflaske. Dette kravet gjelder selv om du injisere stoffet inn en IV port og ikke direkte inn i pasientens blod. Du må forkaste både nål og sprøyte etter én gangs bruk, selv om fremtidige injeksjoner er ment for samme pasient.

Husk også å alltid bruke aseptisk teknikk. Ikke berør eller på annen måte forurense en medisinflaske mellomgulvet før innsetting av nålen.

Sjekk for å se hvis hetteglasset skal være nedkjølt etter første gangs bruk. Sjekk også instruksjonene pakken for å se hvordan lagringstemperaturen bør overvåkes.

Betimelig Avhending

FDA krever at stoffet maker merke hver ampulle - inkludert multidose hetteglass - med en utløpsdato. Imidlertid gjelder denne dato bare til den første dosen er trukket tilbake. Når du pierce en ampulle mellomgulvet, du vanligvis har bare 28 dager før du må kaste glasset og noe narkotika igjen i den. Når du tar den første dosen fra en multidose hetteglass, må du merke flasken med et utkast dato som er 28 dager senere.

I noen tilfeller kan forkaste tiden være kortere eller lengre enn 28 dager - hvis stoffet maker utløpsdato er tidligere enn det, for eksempel, eller hvis maker angir en lengre tid basert på FDA-godkjente forskning. Vaksiner er unntatt fra 28-dagers kravet og kan brukes til slutten av måneden vist i stoffet maker utløpsdato med mindre annet er på pakken.

Sykehus Regler

De fleste sykehus har reglene for multidose hetteglass basert på Joint kommisjonens krav. Sørg for at du er kjent med politikken på ditt sykehus eller etat.

Å bidra til å sikre riktig bruk av multidose hetteglass, foreslår Trygg Injection Practices Coalition utpeke en infeksjon kontroll offiser, utvikle en skriftlig smittevernpolitikk, og trening byrå ansatte i smittevern.

Slik behandler kvikksølvholdige Ampuller

Slik behandler kvikksølvholdige Ampuller


Kvikksølv er et metall som er en væske ved romtemperatur, og det er brukt i en rekke produkter fra lyspærer til eldre termostater. Imidlertid er kvikksølv også et tungmetall som er ansvarlig for store mengder utslipp og forurensning. Eksponering kan føre til helseproblemer som skjelvinger, hodepine, tretthet, magesmerter, personlighetsforandringer og permanent uførhet. På grunn av risiko, er det viktig å riktig administrere og lagre beholdere og hetteglass som holder kvikksølv.

Bruksanvisning

Bruk beskyttelsesbriller, hånd og puste beskyttelse når du håndterer kvikksølv ampuller. Latex hansker er akseptabelt hudbeskyttelse for kvikksølv håndtering. Du bør ha en åndedrett maske samt vernebriller for å sørge for at du er så trygg som mulig når du arbeider med kvikksølv.

Kontroller at kvikksølv ampuller lagres og håndteres i et kjølig og sikkert sted som et laboratorium arbeidsområde. Ideelt sett bør det være et minimum av transport for hetteglassene, så hvis de kommer til å bli brukt, bør de oppbevares i nærheten av der de vil bli åpnet i laboratoriearbeidet rom.

Ha en liste over hvilke hetteglass er tatt ut og hvem som bruker dem. En påloggings ark vil bidra til å fremme ansvarlighet, og det vil holde en oversikt over hvem som hadde tilgang til hvilke ampuller med kvikksølv til hvilken tid. Dette kan være svært nyttig for å sjekke hvem som er ansvarlig i tilfelle ulykker skjer eller hetteglass er brutt.

Hvordan bruke øyedråper uten konserveringsmidler Ampuller Longer

Hvordan bruke øyedråper uten konserveringsmidler Ampuller Longer


Øyedråper avlaste øynene til ubehagelige symptomer som kløe, rødhet og irritasjon. Dette lindring er nesten uunnværlig å ta kontakt wearers og folk med allergi. Men over-avhengighet av øyedråper væske kan bli kostbart. Redusere bruk av øyedråper og ta kontroll over dine allergiproblemer bidrar til å forlenge levetiden til dine ampuller med konserveringsmiddel-free øyedråper væske.

Bruksanvisning

•  Reduser mengden med øyedråper væske du bruker. Bruk øyedråper sjeldnere enn du vanligvis gjør, spesielt når du ikke nødvendigvis trenger dem. Prøv å vente og se om øynene dine vil føle seg bedre når de blir litt irritert før du setter dråper i. Irritasjon kan gå bort etter en stund. Også prøve å bruke færre dråper hver gang du bruker et hetteglass. Øyet kan føle seg like smurt med to dråper som det ville med tre. Å gjøre dette vil øke levetiden på øyedråper væske.

Vær oppmerksom på dine omgivelser. Enhver øyeirritasjon du opplever kan være forårsaket av allergener i luften rundt deg. Støv, mugg, kjæledyr dander og pollen er alle allergener som påvirker øynene. Du kan redusere avhengigheten av øyedråper og gjøre dem vare lenger ved å fjerne disse luftbårne allergener fra miljøet. Hvis du ikke kan fullstendig utrydde allergener fra stua, kan du prøve å unngå dem så mye som mulig.

Se en lege hvis du har alvorlige allergiproblemer. Hvis du opplever irritasjon og andre symptomer når du blir utsatt for allergener, kan det være best for deg å søke medisiner. Dette vil bidra til å avlaste dine allergisymptomer. Din øyeirritasjon vil avta på grunn av dette. Du trenger ikke å bruke øyedråper så ofte.

Hvordan å sveise en knust plast Briller Frame

Hvordan å sveise en knust plast Briller Frame


Ett feilsteg er alt som trengs for å bryte et par briller. Men hvis linsene er i god form, er det verdt det å forsøke en reparasjon. Plast øyeglasset rammer kan være svært kostbart å erstatte, spesielt hvis brukeren opts for designer briller. Men heldigvis, de er ganske lett å reparere med riktig verktøy. En bit av ferdigstilling og briller vil se god som ny.

Hvordan å sveise en knust plast Briller Frame

•  Bestem type plast som brukes i rammene; Dette vil bestemme hvilken type plast som benyttes for sveising. Denne informasjonen er funnet i den indre kanten av en av armene. Hvis koden ikke lenger er synlig, kan du kontakte produsenten på telefon eller e-post for å finne ut plasttype. Du kan også gjøre en kvalifisert gjetning ved å teste plast (se Ressurser) eller rådgivning ansatte på et sveise forsyning butikken.

Don gummihansker og bruke et papirhåndkle fuktet med isopropanol for å rengjøre plast. Oljer fra ansiktet og hår er tilbøyelig til å være i plast, og dette vil hindre riktig reattachment.

Don sveising hansker og sveisebriller, og sette inn en spole av riktig type plast wire inn i plast sveiser. Test sveiser for å sikre at den fungerer og klar for prosjektet.

Be hjelperen don gummihansker før nøye samkjøre de to stykker av briller ramme. Han må da holde delene sammen, opprettholde riktig justering. Det er best å unngå å bruke en klemme, som de fleste klemmer er for tung plikt, og du risikerer fracturing eller bulker i plast.

Weld to stykker av plast ved å berøre plast sveiser til bruddsted. Sveise plast rundt hele fraktur.

tillater plasten å avkjøle og herde i ca 20 minutter.

Bruk en Dremel verktøy med en fin filvedlegg å glatte sveisepunkt på utsiden av bildene (den siden som er synlig for andre når du har på deg briller).

Bruk en matchende akrylmaling for å røre opp plasten og skjule sveisen. La malingen tørke og satt for 24 til 36 timer før iført briller.

Hint

 • Bruk alltid gummihansker ved håndtering av briller, som hudfett kan gjøre for en svak sveis og oljer kan skade linsene.
 • Vær forsiktig når du håndterer briller for å unngå å skrape linsene.
 • Forsøk aldri å bruke et metall sveiser til å sveise plast - det vil ikke fungere, og det vil skade plasten.

Hvordan Gi en injeksjon fra en ampulle

Det er mange måter du kan administrere medisiner. En slik måte er en injeksjon, som administrerer medikamentet inn i huden eller i muskelen ved hjelp av en nål. Før du administrere medisiner, noen ting er nødvendig for deg å gjøre.

Bruksanvisning

•  Vask hendene helt med såpe og vann før du begynner prosessen og utarbeidelse av administrere medisiner. Dette bør gjøres ved hjelp av en antibakteriell såpe og varmt vann.

Kontroller utløpsdatoen for medisiner du er i ferd med å administrere og sørge for at ampullen inneholder den rette medisinen for å sørge for at det ikke er noen feil.

Åpne ampullen ved å plassere den i et papirhåndkle og ta tak i nedre del av ampullen. På stillingen punkt (område av hvitt på toppen av ampullen), plasserer scoring området utover og plasser den andre hånden på bunnen av ampullen.

Snap ampullen åpen med en ytre bevegelse, og kaster den øverste del av ampullen bort. Sett nålen inn i flasken og trekke medisinen inn i sprøyten før fullført.

Desinfiser injeksjons område av huden. Bruk en forberedt type antimikrobiell pinne og la området tørke helt før injisere medisinen.

Fjern mulige tegn på mulig luft fra sprøyten ved å bruke fingeren til å trykke på sprøyten inntil alle luftbobler forsvinner. Ved hjelp av en dart kaster lignende bevegelse, injisere medisinen inn i preparert område av huden.

Kast ødelagte ampullen og sprøyten utnyttes på en trygg måte, for eksempel en rød "skarpe gjenstander" container, for å være sikker på at ingen andre stikker seg med brukte gjenstander. Vask hendene helt med såpe og vann.

Hvorfor trenger dere Roll Insulin Ampuller?

Insulin er et medikament som brukes til å hjelpe diabetikere å regulere blodsukkernivået. Insulin er en proteinforbindelse som har blitt oppløst i vann for å gi den flytende man ser i ampullen. Dette proteinet vil vanligvis være stabil nok til å lagre for omtrent en måned, hvis håndtert på riktig måte, før den begynner å bryte ned og bli ineffektiv.

Hva er insulin?

Insulin er en oppløsning hvori insulin proteiner er oppløst i vann. Protein faste stoffer bosette ut av løsningen når hetteglasset er lagret. Dette er grunnen til at du kan se et lag med hvit avgjort på bunnen av flasken når du fjerner det fra et kjøleskap.

Hvordan Mix Insulin

Blanding proteinene tilbake i oppløsningen er en delikat prosedyre. Det er anbefalt at brukeren forsiktig rulle flasken av insulin og tilbake mellom hendene inntil de faste stoffer er ikke lenger kan skilles fra væsken.

Betydning

Blanding er nødvendig for å sikre riktige insulinkonsentrasjoner. Hvis oppløsningen ikke er blandet eller ikke blandet grundig, kan insulinkonsentrasjonen være mer eller mindre enn den dosering som er nødvendig for å opprettholde helsen.

Hvorfor ikke riste?

Riste flasken kraftig skaper luftbobler, noe som gjør det vanskeligere å trekke riktig mengde insulin inn i sprøyten.

Typer

Rullende insulin å blande det gjelder bare for NPH, Lente og Ultralente insulin. Andre insulin ikke behøver å bli rullet.