Digidexo.com

Dårlig sirkulasjon i kroppen

Årsaker til dårlig sirkulasjon

Årsaker til dårlig sirkulasjon

Aldring Effect på dårlig sirkulasjon

Dårlig blodsirkulasjon kan være på grunn av flere årsaker, hvorav de fleste er knyttet til stadig eldre. Blodkar kan bli hardere og stivere med aldring. Diagnose-Me.com, en online diagnoseverktøy, sammensirkulasjonssystemet til en kompleks by highway system. Akkurat som en motorvei system i en stor metropol, etter mange års bruk, er det lett for en sirkulasjonssystemet å slites ned. Den menneskelige sirkulasjonssystemet kan også sammenlignes med en motorvei system i at mens den ene delen fører bort fra sentrum (hjertet), fører den andre delen tilbake til byen, eller hjertet.

Åreforkalkning

Selv dårlig sirkulasjon kan oppstå de fleste steder i kroppen, det er de øvre og nedre ekstremiteter som er de mest sannsynlige områder for å bli angrepet. Det medisinske navnet for problemer på grunn av dårlig sirkulasjon i føttene og leggene er perifer vaskulær sykdom. Dårlig sirkulasjon i armer og ben er først og fremst et resultat av en tilstand som kalles åreforkalkning (aterosklerose). Arterier kan stivne når det er en gradvis fortykning og herding av veggene i blodkar som er ansvarlige for transport av blod fra hjertet til endene av legemet (armer og ben). Artherosclerosis kan være forårsaket av ikke bare høy kolesterol, men også av diabetes.

Venøs trombose

Den mest vanlige tegn på dårlig sirkulasjon er forårsaket av en tilstand som kalles venøs trombose, en betennelse i en vene som følge av en blodpropp. En akutt sykdom, kan det være forårsaket av en fysisk slag som fører til hevelse og rødhet. Det varer fra 1 til 2 uker med symptomer inkludert blålig misfarging av huden, følelse av varme og væskeansamling (ødem). Vanligvis blodpropp forblir på kroppsoverflaten og brytes ikke fri til å skape problemer. Men hvis tilstøtende muskler presse og løsne blodpropp, kan det reise gjennom blodet, bli en embolus.

Dårlig Livsstil

Når du ikke klarer å få god ernæring ved ikke å konsumere nok naturlige vitaminer, mineraler, fettsyrer og aminosyrer, kan dine arterier, vener og kapillærer bryte ned, noe som fører blodet til å sirkulere skikkelig. Sirkulasjonsproblemer kan også være forårsaket av sure kroppen giftstoffer, slik som de som finnes i alkoholfrie drikker, som utsetter legemet for frie radikaler i oksygentilførselen. Ikke får nok mosjon, samt røyking og fedme er andre årsaker som fører til sirkulasjonsproblemer.

Graviditet og andre kropps betingelser

Foruten å unnlate å ta vare på riktig måte for kroppen din, kan dårlig sirkulasjon skyldes kroppens tilstander som graviditet. Særlige nerve og skjoldbrusk forhold kan være årsaker, så vel som høyt blodtrykk. Sittende i lengre perioder i en immobile trangt posisjon ("economy class syndrome") kan også forårsake sirkulasjonsproblemer.

Hvordan å behandle dårlig sirkulasjon

Dårlig sirkulasjon, eller perifer vaskulær sykdom er en tilstand som ikke bør tas lett på. Det kan være en forløper til hjerteinfarkt, slag og til og med amputasjon. Noen symptomer på dårlig sirkulasjon er smerte og hevelse, tretthet, nummenhet, kalde hender og føtter og kramper eller prikking. Infeksjoner kan spre seg raskere i områder med dårlig sirkulasjon, så det er viktig at du ser din lege om problemet.

Hvordan å behandle dårlig sirkulasjon

håndtere stress å hjelpe med sirkulasjonsproblemer. Stressmestring er et viktig skritt fordi overdreven sinne kan være en faktor i dårlig sirkulasjon da det fører til begrensning blodkar, som igjen fører til høyt blodtrykk. Spise et sunt kosthold og trening vil bidra til å forbedre dårlig sirkulasjon. Du bør sjekke med legen din før du starter et treningsprogram for å finne ut hvor mye trening du bør starte med. Røykestopp er en annen atferd modifikasjon som du kan bruke til å administrere dårlig sirkulasjon.

Sjekk blodsukkeret hvis du er en diabetiker. Diabetikere vil også ha nytte av blodtrykk og kolesterol medisiner som hjelper med åreforkalkning og sirkulasjonsproblemer.

Hvis dårlig sirkulasjon problemer er alvorlige, kan du få medisiner for å hjelpe med blodpropp eller engang å ha en medisinsk prosedyre som kalles angioplastikk å utvide de perifere arterier. En annen fremgangsmåte som ofte kalles for behandling av dårlig sirkulasjon er fjerning av en vene fra en del av kroppen for å erstatte eller forbigå blokkert åre for å oppnå tilstrekkelig blodstrøm.

Ta kontakt med en homeopat om urter som hjelper med sirkulasjon. Noen leger vil gi deg navnene på homøopater i ditt område.

Bruk sko som ikke er for stramt, redusere saltinntaket - som vil hjelpe til med blodtrykket problemer - og spiser et kolesterolsenkende kosthold. Kombinere selvhjelp, medisiner og atferd modifikasjon teknikker nevnt, sammen med vanlige legebesøk, vil gå langt i å behandle dårlig sirkulasjon problemer.

Hint

  • Ikke hopp over dine legebesøk.
  • Slutte å røyke.
  • Spis sunt.
  • Begynn og holde seg til en regelmessig mosjon rutine beskrevet av legen din.
  • Oppsøk lege hvis du har noen av disse symptomene.
  • Oppsøk lege hvis du har sår som ikke vil gro.

Hvordan du kan oppdage symptomene på dårlig sirkulasjon

Hvordan du kan oppdage symptomene på dårlig sirkulasjon


Dårlig sirkulasjon oppstår når blodstrømmen blir strupet i visse deler av kroppen. Det er ofte forårsaket av en oppbygging av plakk i arteriene. Dårlig sirkulasjon utvikler seg over tid og kan være en indikasjon på en mer alvorlig underliggende tilstand. Livsstilsfaktorer som kosthold og røyking bidra til utvikling av dårlig sirkulasjon. Det er viktig å gjenkjenne symptomer og kontakte helsepersonell for å forhindre komplikasjoner.

Nummenhet, kramper og Kulde

Legg merke til om det er noen kulde eller nummenhet i ekstremiteter. En av de første symptomene på dårlig sirkulasjon er en følelse av nummenhet som kan oppstå i hender eller føtter. Du kan oppleve den "pins og nåler" følelse som er likt følelsen av benet eller armen "sovner". Det kan også være kramper og / eller kulde i hender eller føtter.

Hevelse

Hevelse av benene er en av de mest merkbare symptomer på dårlig sirkulasjon. Trykk fingeren hardt mot leggen over ankelen. Huden vil sprette tilbake raskt hvis det ikke er hevelse stede. Hvis fingeren etterlater et innrykk i huden, er hevelse stede. Denne tilstanden er kjent som ødem. Ødem oppstår når det er væske i kroppens vev. Ifølge Cleveland Clinic, kan ødem være forårsaket av flere forhold som hjertesvikt, lunge-eller nyresykdom eller venøs insuffisiens, en tilstand der ventilene i venene i bena svekkes. Ødem kan også være forårsaket av andre faktorer som for eksempel graviditet, sittende eller stående i lange perioder av gangen, for mye salt i kosten og visse medisiner.

Hodepine og svimmelhet

Vurdere hvor ofte du har hodepine eller erfaring svimmelhet. Legg merke til om du har vært glemsom. Ifølge HealthGuidance, 20 prosent av det blod som sirkulerer i kroppen går til hjernen. Hjernen fungerer ikke optimalt når blodstrømmen er begrenset. Utilstrekkelig blodtilførsel til hjernen kan føre til hukommelsestap og redusert mental klarhet. Hyppige hodepine og svimmelhet plutselig kan indikere en dårlig sirkulasjon av blod til hjernen.

Slow sårtilheling

Legg merke til om du har noen sår som et kutt, og hvor lang tid det har tatt å helbrede. Sår leges saktere hos personer med dårlig sirkulasjon. Riktig blodstrømmen er nødvendig for å hjelpe på helbredelsesprosessen og ved at strømnings avtar, tar lengre tid helbredelse. Et åpent sår øker risikoen for infeksjon. Folk med dårlig sirkulasjon og diabetes kan utvikle et åpent sår på foten, kjent som en fotsår. Ifølge Drugs.com, fotsår er mer vanlig hos personer med sirkulasjonsproblemer.

Mangel på Sex Drive

Avgjøre om din seksuelle libido har gått ned. Dårlig sirkulasjon kan også påvirke en persons sexlyst og evne til å utføre. Normal blodstrøm er nødvendig for sunn seksuell ytelse. Dårlig sirkulasjon problemer som er alvorlige kan føre til impotens. Utmatting og mangel på energi som følge av dårlig sirkulasjon kan føre til et tap av libido.

Andre symptomer

Legg merke til forskjeller i kroppen din og generell helse. Det er mange symptomer som kan manifestere seg, ettersom sirkulasjonssystemet påvirker hele kroppen. Åreknuter, håravfall og tørr hud er andre symptomer som kan utvikle seg over tid på grunn av redusert blodtilførsel. Dårlig sirkulasjon som påvirker hjertet kan føre til tretthet, kortpustethet, brystsmerter og økt blodtrykk. Hevelse kan oppstå når dårlig sirkulasjon påvirker nyrene. Dårlig blodgjennomstrømning til leveren kan gi symptomer som vekttap og laber hud. Hvis venstre ubehandlet, kan dårlig sirkulasjon føre til alvorlige komplikasjoner, som for eksempel hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Hva er årsaken til dårlig sirkulasjon i hendene og føttene?

Dårlig sirkulasjon i hender og føtter kan være forårsaket av en rekke forhold. Opplagsnedgangen kan føre til smerter, svie, nummenhet og en kald følelse i disse ekstremiteter. Tilstanden bør sjekkes av en lege for å finne årsaken til problemet før behandling.

Hjertesykdom

Enhver forstyrrelse i det kardiovaskulære system som påvirker hjertet pumpe blod gjennom kroppen fører til dårlig sirkulasjon. Hender og føtter er ofte påvirket av denne nedgangen av blodstrømmen.

Raynauds sykdom

I Raynauds sykdom, til arteriene som forsyner blod flå smal, noe som fører til et problem i sirkulasjonen til hender og føtter.

Blodpropp

Blodpropp lokalisert i bena eller lyske kan føre til blokkering i blodsirkulasjonen til hender og føtter. En blodpropp kan være livstruende og enhver mulighet for en bør umiddelbart undersøkes av lege.

Diabetes

Diabetes kan føre til sirkulasjonsproblemer, spesielt i føttene. Diabetikere som ikke holder sin sykdom under kontroll er utsatt for alvorlige fotproblemer som kan føre til amputasjon.

Alkohol

Å drikke alkohol constricts blodårene og kan føre til sirkulasjonsproblemer i hender og føtter. Dette gjelder spesielt i kaldt vær når blodårene er allerede innsnevret.

Andre årsaker

Nyre-og lungesykdommer, samt røyking og drikking koffein, kan også føre til dårlig sirkulasjon i hender og føtter. En skade på føtter, hender, eller ben kan også være ansvarlig for dårlig sirkulasjon.

Hva er årsaken til dårlig sirkulasjon i føttene?

En reduksjon i sirkulasjon i føttene kan være forårsaket av en rekke forhold. Dette kan føre til følelser av nummenhet eller brenning, og selv smerte. Det er ikke å bli tatt lett som det kan være en indikasjon på et alvorlig problem som må behandles.

Hjertesykdom

Hvis hjerte ikke pumper riktig, vil mangel på jevn blodtilførsel forårsake dårlig sirkulasjon. Dette kan skje fra åreforkalkning, hjerteinfarkt, blokkerte arterier eller en aneurisym.

Kroniske tilstander

Diabetes er den vanligste årsaken til sirkulasjonsproblemer i føttene. Raynauds, skjoldbrusk problemer og nyre, kan leveren og lungesykdom også føre til dette problemet.

Mangel på mosjon

Konsekvent trening bidrar til å holde blodet flyter og kroppens sirkulasjon går. Mangel på mosjon kan føre til dårlig sirkulasjon.

Advarsel

Røyking og drikking av alkohol kan føre til dårlig sirkulasjon. Koffein kan også føre til en nedgang i opplaget.

Betraktninger

Det er viktig å holde kroppens sirkulasjonssystemet kjører for å holde blodstrømmen til de viktigste organene. Årsaken til dårlig sirkulasjon må bestemmes og behandlet.

Symptomer på dårlig sirkulasjon i Feet

Dårlig sirkulasjon kan skyldes slike forhold som graviditet og høyt blodtrykk, samt fra usunne vaner som røyking og lite mosjon. Diabetikere er særlig utsatt for denne tilstanden, og noen ganger bruke spesielle sokker for å forbedre blodstrømmen.

Temperatur

EPodiatry.com bemerker at føtter med dårlig sirkulasjon vil føle kaldere enn resten av kroppen (se Ressurser).

Hevelse

Foot-Pain-Explained.com observerer at hevelse kan være til stede hvis sirkulasjonen er dårlig (se Ressurser).

Propper

FootSmart.com advarer om at dårlig sirkulasjon kan føre til blodpropp, som forårsaker store smerter i bena (se Ressurser).

Healing

Kutt, selv om de er mindre, eller brudd i huden vil ikke gro så raskt, ifølge ePodiatry.com (se Ressurser).

Pain

Foot-Pain-Explained.com sier at ubehag i føttene eller leggene etter å ha gått en kort stund er et symptom på dårlig sirkulasjon (se Ressurser).

Kramper

FootSmart.com forklarer at kramper kan oppstå i ben og føtter etter lange perioder uten aktivitet, som for eksempel å sove (se Ressurser).

Årsaker til dårlig sirkulasjon i Hands

Årsaker til dårlig sirkulasjon i Hands


Hvis hendene dine er ofte kaldt, kan det være på grunn av dårlig sirkulasjon. Hvis du ofte opplever dårlig sirkulasjon i hendene eller andre deler av kroppen din, bør du konsultere legen din for å finne ut hva som forårsaker problemet.

Diabetes

Diabetes kan påvirke blodstrømmen, noe som kan føre til dårlig sirkulasjon i hendene.

Frostbite

Frostbite kan være en årsak til dårlig sirkulasjon i hendene, og kan føre til amputasjon i alvorlige tilfeller.

Hjertesykdom

Mange typer hjertesykdom kan redusere de totale blodstrøm og påvirker blodsirkulasjonen i hendene.

Fedme

Den ekstra vekten av fedme kan komprimere årer og blodkar, forårsaker dårlig sirkulasjon i hendene.

Stilling

Sitter eller sover i en posisjon som komprimerer armen årer og blodkar kan føre til dårlig sirkulasjon i hendene.

Symptomer på dårlig sirkulasjon i hendene og fingrene

Dårlig sirkulasjon i hender og fingre kan være forårsaket av en rekke forhold, lidelser og sykdommer. Selvfølgelig, for å fastslå om du lider av dårlig sirkulasjon, må du forstå symptomene på denne tilstanden. Oppsøke lege for videre diagnostisering.

Prikking og prikk

En av de vanligste symptomene på dårlig sirkulasjon i hender og fingre kan innebære en viss grad av prikking eller prikkende innenfor noen av sifrene.

Nummenhet

Når de opplever dårlig sirkulasjon i hender og fingre, kan du begynne å legge merke til perioder med nummenhet innenfor sifrene i hånden eller helheten av hånden.

Misfarging

En annen ganske vanlig symptom på dårlig sirkulasjon i hender og fingre, ifølge Mayo Clinic, er en viss grad av misfarging av huden på de angrepne områder av kroppen, kan Hendene blir svært blek eller blå farge med denne betingelse .

Kulde

Dårlig sirkulasjon kan også be hender og fingre til å føle kaldere enn andre områder av kroppen.

Pain & Ubehag

Noen mennesker lider av dårlig sirkulasjon i hender og fingre kan begynne å lide av noen smerte og ubehag i de berørte områdene.

Sår

Noen ganger kan dårlige opplag bringe om dannelse av sår eller sår (åpne sår) til overflaten av huden på hender og fingre. Dette skyldes i stor grad nedgangen i blodstrømmen til disse områdene av kroppen. Det samme problem som forårsaket dannelsen av disse sår eller sår kan forlenge tiden for gjenvinning, som kroppen ikke kan være i stand til å helbrede disse områder så effektivt som de som har en normal sirkulasjon.

Grunner for dårlig sirkulasjon i føttene

Grunner for dårlig sirkulasjon i føttene


Etter å ha utilstrekkelig sirkulasjon i føttene kan føre til mange problemer. Noen er milde og andre er mer alvorlig. Symptomer kan oppstå inkluderer kramper smerter og nummenhet i føttene. Huden kan endre farge og bli rød, blå eller bare mer blek. Du kan ha problemer med å holde føttene varme og være mer utsatt for infeksjoner og sår som ikke leges godt. For å administrere disse symptomene er det viktig å finne ut hva som er årsaken til manglende sirkulasjon i føttene og deretter ta riktige skritt for å behandle det.

Alder

Alder forandrer kroppen din. I hvilken grad du er berørt av disse endringene avhenger av genetikk, livsstilsvalg som røyking, dårlige matvaner og mangel på mosjon. Røyk fra tobakk direkte skader på innsiden av blodårene, som kan redusere blodtilførselen til beina og føttene. Å være stillesittende og har mangelfull ernæring kan alle føre til fots sirkulasjonsproblemer senere i livet.

Diabetes

Å ha diabetes kan plassere deg på et høyere risiko for sirkulasjonsproblemer i føttene. Risikoen blir enda høyere hvis du bruker insulin eller har diabetes-relatert nyre, øye eller hjertesykdom. De forhøyede blodsukkernivået som finnes i de med diabetes, kan skade nerver i underkroppen. Dette kan begrense kroppens evne til å bekjempe infeksjoner og helbrede sår som utvikler seg i føttene. I tillegg, kan diabetes føre til endringer i blodkarene, som får redusert blodstrøm inn i foten. Holde blodsukkernivået i sjakk vil hjelpe deg å unngå unødvendige komplikasjoner.

Aterosklerose

En vanlig årsak til dårlig sirkulasjon i føttene er aterosklerose. Denne tilstanden er forårsaket av en åreforkalkning grunn av plakk. Denne oppsamlingen av fettstoffer på innsiden av veggen av arterien, bevirker at arterieveggen å tykne som i sin tur reduserer blodet å strømme til foten. Får vanlige kontrollene og administrere ditt hjerte helse er et viktig skritt i din generelle omsorg.

High Blood Pressure

Høyt blodtrykk, kalt hypertensjon, kan forårsake skade på blodårene i føttene og ben. Denne skaden kan forstyrre blodstrømmen til føttene. Også bivirkninger av noen anti-hypertensive medisiner inkluderer hevelse og misfarging av ben og føtter. Hevelse i bena kan redusere mengden av blodtilførselen til føttene. Har blodtrykket kontrolleres regelmessig og ta sunne livsstilsvalg å kutte ned på din risiko.

Perifer karsykdom

PAD er en tilstand som er diagnostisert når bena og føttene ikke får nok blodtilførsel. PAD kan forlate deg med smerter i bena når han går og alle de andre nevnte symptomer på dårlig sirkulasjon i foten. Denne tilstanden oppstår når blodårene begrense eller når det er blodpropp innsiden av blodårene i føttene. Fedme, røyking, høye kolesterolverdier, familiehistorie med PAD og diabetes all øke risikoen for å utvikle denne tilstanden. Kjenne dine risikofaktorer og tiltak for å endre de du vil kan gjøre en stor forskjell i din generelle helse.

Hva er behandlingen for dårlig sirkulasjon?

Dårlig sirkulasjon oppstår når sirkulasjonssystemet blir svak, forårsaker blod å flyte saktere gjennom vener og arterier. Dette kan skje fra plakk i arteriene, som kommer fra en mangel på bevegelse og mat som er høy i kolesterol. Det kan også være forårsaket av høyt blodtrykk eller noen omstendighet hvor det er press på blodårene. Alvorlig sykdom kan utvikle seg dersom press på blodårene vedvarer, som hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag. Trening og kosthold er områder som har en stor effekt på sirkulasjonssystemet.

Trening

Kardiovaskulær helse er viktig for helsen til sirkulasjonssystemet. Hjertet pumper blod gjennom kroppen og blodårene må være sterk og klar nok til å tillate at blodet til å reise gjennom kroppen. Kardiovaskulær trening som gåing, jogging, sykling, svømming, dans og annen aktivitet som får blodet pumpe og hjerterytme øker forbedrer blodsirkulasjonen, bidrar til å holde hjertemuskelen sterk og blodkar klart.

Diet

Å spise godt er avgjørende for god helse, og sirkulasjonen er påvirket av fet mat og røyking. Usunt fett i stekt mat kan tette blodårene og legge belastningen på hjertet. Røyke blokkerer oksygentilførsel til blod og bremser sirkulasjon. Fersk frukt og grønnsaker bidrar til å holde kroppen hydrert og rene og drikke minst åtte glass vann om dagen vil også bidra til å rense kroppen.

Avgiftning

Avgiftning vil gi innsiden av kroppen en god rengjøring og vil bidra til å fremme sunne blodstrøm gjennom blodårene ved rensing overflødig fett og plakk fra kroppen. Dette kan gjøres gjennom faste. Du kan velge å spise kun frukt og grønnsaker i tre til 10 dager, eller du kan velge å drikke vann og ikke spise for i det hele tatt for tre til ti dager. Hvis du gjør dette er det lurt å legge 2 ss sitronsaft, 2 ss honning eller klasse B lønnesirup og en liten klype cayennepepper til hvert glass vann. Det er viktig når du gjør dette raskt å drikke 12 glass vann om dagen. Se legen din før du begynner på et fort.

Kosttilskudd

Urter som ingefær, hvitløk, cayennepepper og ginkgo biloba er alle gunstig for å forbedre sirkulasjonen. Kosttilskudd som inneholder vitamin B grupper vil hjelpe forbrenne proteiner og karbohydrater, noe som skaper mer energi og hindrer treghet gjennom kroppen. Omega 3 fettsyrer vil bidra til å bryte ned og klart usunt kolesterol fra kroppen og styrke blodårene. Se legen din før du tar noen kosttilskudd.

Medisinske alternativer

Medisinsk behandling for dårlig sirkulasjon innebærer å ta blodfortynnende foreskrevet av lege eller medisiner som brukes til å strekke spesifikke arterier som kan være tilstoppet. Platehemmere og antikoagulantia kan være foreskrevet for å hindre at blodet levrer seg. En lege kan foreslå en operasjon der en annen vene brukes til å omgå tresko i arterie eller en prosedyre for å forstørre en arterie for å forbedre blodsirkulasjonen.

Om symptomene på dårlig sirkulasjon

Om symptomene på dårlig sirkulasjon


Bad sirkulasjon oppstår når blodstrømmen er begrenset til visse områder av kroppen. Bena, hjerte og hjerne kan få alvorlige konsekvenser hvis dårlig sirkulasjon står ubehandlet. Iverksette tiltak for å forbedre dårlig sirkulasjon og redusere symptomer.

Causese av Bad Circulation

Dårlig sirkulasjon er ofte forårsaket av perifer vaskulær sykdom (PVD) eller perifer arteriell sykdom (PAD). Begge forholdene er alvorlige og krever handling for å kontrollere symptomene og ta tak i problemet.

Perifer vaskulær sykdom er forårsaket når blodkar på utsiden av hjertet eller hjernen smale og begrense blodstrømmen. Perifer karsykdom utvikles når fettavleiringer er dannet på innsiden av blodårene, reduserer blodstrømmen.

Identifisere Bad Circulation

Kjenn symptomene på dårlig sirkulasjon, slik at du kan iverksette tiltak for å bekjempe problemet.

- Kalde føtter og eller hender

- Kramper i leggen mens våken og sove

- Kramper i ben, føtter og rumpe når aktiv som blir bedre med hvile

- Hovne, verkende og slitne føtter

- Føtter og hender sovner

- Åreknuter

- Hud som blir blå, røde eller bleke

- Infeksjoner som er treg til å helbrede eller ikke leges i det hele tatt

Risikofaktorer av Bad Circulation

Din lege vil kjøre tester som kan omfatte en medisinsk eksamen, fysiske, X-stråler og MR for å diagnose forholdene knyttet til dårlig sirkulasjon. Når diagnosen er gjort, må du iverksette tiltak for å løse problemet. Hvis venstre ubehandlet, kan dårlig sirkulasjon føre til alvorlige problemer som blodpropp, hjerteinfarkt, hjerneslag og demens. Noen forhold som fører til dårlig sirkulasjon er diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol.

Effekter av Bad Circulation

Forstå symptomer på dårlig sirkulasjon og snakke med legen din om problemet tilbudet innsikt fikse tilstanden. Behandlingstilbud er stort sett livsstilsrelatert og inkluderer får regelmessig mosjon, røykeslutt, ikke sitte i lange perioder uten å flytte, senke kolesterolet og blodtrykket, og holde føttene og hendene varme.

Hvis du er diabetiker, holde blodsukkeret i normalområdet er den beste måten å lindre sirkulasjonsproblemer. Personer med høyt blodtrykk og høyt kolesterol vil også ha nytte av medisiner som hjelper blodstrømmen.

Betydningen av Bad Circulation

Alle trenger å forstå symptomer og farene forbundet med dårlig sirkulasjon. Hvis du lider av noen av symptomene som er nevnt i denne artikkelen, kontakt lege. Bad sirkulasjon kan behandles og livskvaliteten forbedres.

Tester for dårlig sirkulasjon

Perifer vaskulær sykdom, eller dårlig sirkulasjon, er forårsaket av en rekke lidelser. Dårlig sirkulasjon betyr at blodgjennomstrømningen er kompromittert i ulike deler av kroppen, for eksempel armer eller ben. Hvis du lider av dårlig sirkulasjon, har tester gjort for å finne årsaken og starte syklusen av behandlingen umiddelbart.

Symptomer

Problemer med sirkulasjon kan føre til endringer i kroppstemperatur, for eksempel følelsen kaldt, og endringer i hudfarge. Hvis du har dårlig sirkulasjon, kan det også føre til blueness i ansiktet og ekstremitetene. Mange lider med sirkulasjonsproblemer har vanskeligheter med healing fra skader. Smerter kan oppstå, og du kan føle utrolig press, eller hevelse, i området til blokkeringen.

Ankel Brakial Index

En diagnostisering av dårlig sirkulasjon kan foretas ved å administrere en ankel brachialis indeksprøven. Denne testen består av en mansjett ble plassert rundt ankelen i stedet for den øvre arm. Hvis det er en grov variasjon i blodtrykket mellom ankelen og armen, kan det bli bestemt at dårlig sirkulasjon er skyld.

Blodprøver

Blodprøver og glukose tester administreres for å avgjøre om kolesterolnivået eller diabetes er kilder til dårlig sirkulasjon. Diabetes kan gi symptomer som ligner på dårlig sirkulasjon og de to helseproblemer er ofte sammenvevd.

Ultralyd

En ultralyd kan bli pålagt å produsere et bilde av blodgjennomstrømningen i kroppen din. Det kan hjelpe å finne kilden til dårlig sirkulasjon. Ultralyd måle hastigheten på blodstrømmen i forskjellige deler av kroppen. Lydbølger produsere bilder av kroppen som kan studeres av en tekniker og din lege.

Arteriography

Arteriografi er en test hvor en lege injiserer fargestoff inn i arterien for å bestemme plasseringen og utstrekningen av blokkeringen. En arteriography blir ofte brukt til å undersøke armer, hender og ben, hvis en lege mener at sirkulasjonsproblemer nødvendig kirurgi. En lammende medikamenter brukes før nålen er satt inn, mens X-stråler er tatt for å avgjøre om strukturer er normalt.

Imaging

En MRI eller CT-skanning, kan brukes til å gi bilder av en del av eller hele kroppen for å teste for perifer karsykdom. Disse verktøyene eliminere andre helseproblemer eller avgjøre om en blokkering eller innsnevring av blodårene er til stede. De ser også på andre deler av kroppen, slik som hjerne, mage, hjerte og andre organer, for å avgjøre om en aneurisme er til stede.

Behandling

Pasienter med dårlig sirkulasjon kan redusere symptomene ved å gjøre endringer i livsstil mønstre, for eksempel etter en øvelse regime under kliniske råd. Hvis du deltar i mild trening, kan smerte problemer og sirkulasjon forbedre.

Hvis du røyker, er det viktig å stoppe da det kan føre til blodårene til å stramme og redusere blodstrømmen. Røyking hindrer også kroppens evne til å behandle oksygen og gjør at blodpropper.

Medisinering kan være nødvendig å kontrollere dårlig sirkulasjon. Apsirin eller Plavix kan være foreskrevet for å hindre blodpropp. Cilostazol kan hjelpe utvide blodårene i noen tilfeller, hvis kirurgi er ikke et alternativ. Smertestillende midler kan redusere symptomene og noen medisiner kan behandle problemer, som høyt kolesterol, for å redusere problemene forårsaket av dårlig sirkulasjon.

Hvis mosjon og medisinering ikke redusere smerte, hjelper kirurgi for å redusere smerte ved å fjerne blokkeringer eller å sette en stent inne.

Symptomer på dårlig sirkulasjon

Dårlig sirkulasjon er også kjent som perifer arteriell sykdom (PAD) og er en type hjertesykdom som forårsaker problemer med blodstrømmen. Ifølge Mayo Clinic, personer med diabetes og andre typer hjertesykdommer som høyt blodtrykk, har en økt risiko for å utvikle PAD. Noen mennesker med dårlig sirkulasjon kan ikke ha noen symptomer, og alvorlighetsgraden av symptomene kan forverres over tid og varierer fra person til person.

Kramper

Claudicatio intermittens er smertefullt kramper i leggen av beinet hos personer med dårlig sirkulasjon. Det skjer vanligvis etter gang eller trapp klatring.

Nummenhet

Personer med PAD kan ha nummenhet i ben og fot som kan komme og gå, og kan være i ett eller begge ben, ifølge Mayo Clinic.

Pain

PAD kan føre til smerter i bena under trening, mens resten eller liggende, og kan være belastende nok til å forårsake søvnforstyrrelser.

Kulde

Dårlig sirkulasjon til bena kan føre til kulde i føttene og forekommer ofte i bare ett ben av gangen.

Sår

PAD kan forårsake sår på bena og føttene som leges sakte eller bli verre over tid på grunn av utilstrekkelig sirkulasjon, og personer med diabetes kan ha enda større risiko for sår og sår på føttene.

Hår og negler

Tap av hår på beina og problemer med tåneglene som sprekkdannelser, deling eller faller av kan skyldes dårlig sirkulasjon.

Infeksjoner

Personer med PAD kan være mer sannsynlig at lider av hudinfeksjoner og andre typer infeksjoner på grunn av en forsinkelse i evnen til hvite blodlegemer til å svare på fremmede celler i kroppen. Ifølge Cleveland Clinic, er disse infeksjoner er vanlig hos mennesker som har hatt dårlig sirkulasjon i lang tid.

Dårlig sirkulasjon Diagnose

Hvis du har en diagnose av dårlig sirkulasjon, har du sannsynligvis hatt hevelse og verkende ben eller armer, kalde hender og føtter, blek hud, svimmelhet (spesielt hvis du står raskt), nummenhet i enkelte områder, åreknuter, migrene og selv tinnitus eller øresus. En dårlig sirkulasjon diagnose bør ikke tas lett som det ofte indikerer mer alvorlige helseproblemer som hjerte-lidelser, Reynaud sykdom, og flebitt. Dårlig sirkulasjon kan også redusere din evne til å helbrede. Heldigvis kan du ta enkle trinn for å forbedre din helse og redusere dårlig sirkulasjon.

Mottakelighet

Årsaken til dårlig sirkulasjon er normalt på grunn av oppbygging av plakk i blodårene, mangel på mosjon, og arvelighet. Mange kan redusere følsomhet eller risiko ved å gjøre enkle endringer i livsstil, for eksempel redusere salter, rødt kjøtt, fettinntak og alkohol, samt øke ditt nivå av trening. Hvis du har diabetes, er du mer utsatt for å utvikle dårlig sirkulasjon, noe som ofte påvirker føtter.

Fysisk eksamen

En lege kan gjøre en dårlig sirkulasjon diagnose etter en fysisk eksamen, spesielt hvis fargen på huden ikke gå tilbake til det normale i løpet av noen få sekunder for å trykke ned. En lege vil også se på andre symptomer for å avgjøre om du kan ha dårlig sirkulasjon.

Venøs Doppler

En venøs doppler eller ultralyd kan være foreskrevet for å teste helsen til blodårene. Dette blir utført ved å eksponere det berørte området for høye frekvensbølger som produserer bilder av det indre av kroppen, og kan bidra til å gi en idé om strukturen og helse av organer og mengden av blod som strømmer gjennom blodkarene. Dette er en ikke-invasiv medisinsk test som kan bekrefte en diagnose av dårlig sirkulasjon og til og med finne årsaken. Under denne prosedyren, kan en ultralyd tech også søke etter blodpropp, spesielt i bena, fordi slike blodpropper kan passere inn ett eller begge lungene.

Advarsler

Dårlig sirkulasjon ofte påvirker evnen til å helbrede fra skade og kan forårsake infeksjon. Dette skjer oftest i nedre ekstremiteter, spesielt føttene, noe som kan ikke leges helt og kan utvikle sår som går ubemerket hen. I noen tilfeller kan amputasjon oppstå på grunn av vev død. Dårlig sirkulasjon kan også føre til hjerneslag og hjerteinfarkt, som arteriene som forsyner hjertet og hjernen med blod kan påvirkes.

Behandling

Hvis du har blitt diagnostisert med dårlig sirkulasjon, vil en lege trolig anbefale endringer i levende og ytterligere tester for å finne ut om det er andre forhold. En lege kan sjekke din glukose nivå for å se om diabetes er til stede, og eventuelt endre dine medisiner, spesielt hvis du har diabetes.

En lege vil også ta opp en rekke risikofaktorer, som kosthold, høyt blodtrykk, røyking, og andre helsemessige bekymringer i tillegg. Medisinering kan være foreskrevet for å redusere faren for blodpropp, lavere kolesterol, og gi lindring av symptomer fra dårlig sirkulasjon.

I avanserte tilfeller av dårlig sirkulasjon, trenger en lege kan utføre en angioplastikk for å forstørre de trange arterier. Bypass operasjon kan være nødvendig hvis blodstrømmen til hjertet har blitt kompromittert. Hvis en blodpropp er tilstede i arterien, kan en lege injisere stoffer som oppløses koagulere og bryte det opp på stedet av koagelet.

Herbal rettsmidler

Homøopatiske midler kan bidra til å redusere symptomer på dårlig sirkulasjon, men bør diskuteres med legen din fordi de fortsatt kan samhandle med medisiner. Urter som kan hjelpe med dårlig sirkulasjon ved å stimulere sentralnervesystemet og har lav risiko omfatter cayenne pepper, kamille, sitronmelisse og vendelrot.

Selv Gingko biloba kan være effektive i å forbedre sirkulasjonen, kan det også øke blodgjennomstrømningen, noe som kan være risikabelt for de som er på blodfortynnende.

Er dårlig sirkulasjon Arvelig?

Dårlig sirkulasjon er vanligvis på grunn av en tilstand som kalles åreforkalkning, eller åreforkalkning. Dårlig sirkulasjon i seg selv er ikke arvelig, men årsaken til det, arteriosklerose sykdom, kan være arvelig.

Årsak

Dårlig sirkulasjon, eller hypoksi, er en tilstand hvor blodet ikke strømmer til ekstremiteter riktig og derfor ikke levere den nødvendige oksygen til områder av kroppen. Denne tilstanden er forårsaket av åreforkalkning eller arteriosklerose. Åreforkalkning er forårsaket av plakk bygge opp på veggene i blodårene og bremse ned eller blokkere blodstrøm og oksygen til deler av kroppen.

Komplikasjoner

Ben, føtter og hender er oftest berørt med dårlig sirkulasjon. Uten blod og oksygen flyter som normalt til disse områdene, er dårlig sirkulasjon bare begynnelsen. Etter det kan du ha komplikasjoner som infeksjoner, hjerneslag, migrene, åreknuter, nyresykdom og hjerteinfarkt.

Symptomer

Symptomer på dårlig sirkulasjon er nummenhet, prikking, smerte, kald hud, rødhet, tretthet og achiness i leggene og føttene. Andre symptomer å se etter i dårlig sirkulasjon er tap av hår på ben, blekhet, svak puls, tykke tånegler, stram hud, og redusert blodtrykk, ifølge Medline Plus.

Risikofaktorer

Arteriosklerose kan være forårsaket av røyking, fedme, dårlig kosthold, høyt kolesterol, høyt blodtrykk, arvelighet, og mangel på mosjon.

Arvet Risk

Mange av de risikofaktorer for arteriosklerose kan forebygges slik som røyking, fedme, mangel på mosjon og dårlig (fettstoffer) kosthold. Men risikoen faktor som ikke kan endres er å ha en familiehistorie med tidlig hjertesykdom eller noen i familien din som utviklet arteriosklerose i ung alder, ifølge Merck.com. Hvis noen i din familie har hjertesykdom eller arteriosklerose du er mer sannsynlig å utvikle det selv hvis du ikke tar vare på andre risikofaktorer.

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon mens du sover

Hvis du lider av dårlig sirkulasjon mens du sover, er sjansen stor for at du ikke får den mengden søvn du trenger for å fungere i løpet av dagen. Dårlig sirkulasjon kan føre til smerter og ubehag, som kan forstyrre søvnmønster. Investering i kvalitet puter og madrasser kan hjelpe, men du må kanskje også å gjøre endringer i kosthold og mosjon regime for å forbedre sirkulasjonen og få en bedre natts søvn.

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon mens du sover

Hvordan hjelpe dårlig sirkulasjon mens du sover

Kjøp puter som støtter nakken og hodet under søvn. Dårlig sirkulasjon kan starte hvis kroppen din ikke er riktig justert når du ligger nede. Kjøp en ny pute hver sjette måned eller når puta mister sin form.

Drikk rikelig med vann i løpet av dagen for å øke blodgjennomstrømningen i kroppen. Vann kan også hjelpe skylle bort urenheter som kan bygges opp i kroppen over tid og forårsake blodpropp.

Gjør endringer i kostholdet ditt for å bidra til å øke blodsirkulasjonen og forhindre oppbygging av plakk. Plakk er forårsaket ved å spise mat som inneholder mye fett. Plakk kan forårsake blodpropp i blodårene, noe som hindrer blodet i å renne så fort som det burde. Bytt ut matvarer som inneholder mye fett, sukker og karbohydrater med de som er høy i protein, vitaminer og andre sunne næringsstoffer.

Øk mengden av tiden du bruker på å trene hver uke. Trening øker blodgjennomstrømningen og utgivelser nyttige endorfiner som hjelper kroppen slappe av.

Kontakt lege hvis sirkulasjonsproblemer vedvarer selv etter at du endrer din diett og mosjon regime. Dårlig sirkulasjon kan være et resultat av noe annet enn din livsstil.

Hint

  • Heve føttene på natta for å øke sirkulasjonen i dem.
  • Plasser en pute mellom bena når du ligger på din side, for å holde kroppen i perfekt justering.

Tegn og symptomer på dårlig sirkulasjon

Dårlig blodsirkulasjon i kroppen kan være en midlertidig tilstand, for eksempel fra å forlate en etappe i en stilling for lenge, eller tegn på problemer med blodsirkulasjon. Når arteriene er blokkert eller om det andre problemer, kan resultatet bli en potensielt livstruende tilfelle av dårlig blodsirkulasjon, spesielt når ledsaget av hjertesykdom eller diabetes. Det finnes en rekke symptomer forbundet med dårlig blodsirkulasjon.

Sensation

Kribling, brennende eller nummen følelse i kroppen er store tegn på dårlig blodsirkulasjon. Disse vanligvis skje i hender, armer, føtter og ben.

Emosjonelle Signs

Hukommelsesproblemer og lav entusiasme eller energi ledsaget av noen av de andre fysiske symptomer kan være et tegn på dårlig blodsirkulasjon.

Dårlig Healing

Et tegn på dårlig sirkulasjon er sår som ikke er healing riktig, særlig i armer, føtter og ben.

Color Endringer

Dårlig blodsirkulasjon kan føre til en opptreden av blueness eller voksaktig blekhet i ens hudfarge, ifølge Mayo Clinic. I alvorlige tilfeller av dårlig sirkulasjon, kan en del av lemmer blir lilla eller svart.

Pusteproblemer

Kortpustethet og uregelmessig hjerterytme kan også følge andre tegn på dårlig blodsirkulasjon.

Behandling

Økt mosjon, å miste vekt og kontrollere blodtrykket og kolesterol under en lege tilsyn kan lindre dårlig blodsirkulasjon, ifølge Foot Smart.

Årsaker til dårlig sirkulasjon i ansiktet

Årsaker til dårlig sirkulasjon i ansiktet


Som blodet sirkulerer gjennom kroppen, de røde blodlegemene bærer oksygen til energi til kroppens celler. Dårlig blodsirkulasjon kan føre til nummenhet og prikking i huden, og kan tjene som advarsel tegn på andre, mer alvorlige sykdommer. En person som føler nummenhet eller prikking i huden i ansiktet eller ekstremitetene bør rådføre seg med en lege for å finne årsaken og gjøre en behandlingsplan.

Røyking

Røykere har en høyere risiko for å utvikle hjerte- og karsykdommer som kan svekke kroppens sirkulasjon. En hjerte-og karsykdommer forårsaker en persons blodårene til å bli blokkert når et fettstoff som kalles plakk stivner og bygger opp, sammentrekkende veggene i vener og arterier. Dette resulterer i dårlig sirkulasjon når den avbryter den normale strøm av blod gjennom blodkarene.

Miljøfaktorer

Miljømessige faktorer, som overeksponering for solen, kan inflame huden i ansiktet, at det går blodsirkulasjonen. Mange mennesker prøver å redusere sin eksponering til solen, men enkeltpersoner som føler at deres ansiktshuden viser tegn på for tidlig aldring bør undersøke om blodet sirkulerer skikkelig, og hvis ikke, ta skritt (trener ansiktsmusklene, spesielle kremer eller medisinsk intervensjon) for å øke blod sirkulasjon.

Hodepine

Forskere har konstatert ansikts blodstrømsforstyrrelser blant personer som lider av migrene og cluster hodepine. De har identifisert økninger i ansikts blodstrømmen under undersøkelser av enkeltpersoner i midt i en klynge eller migrene hodepine. Disse observances kan i fremtiden hjelpe forskere med å finne en kur for folk som lider av migrene og cluster hodepine angrep.

Hvordan bli kvitt dårlig sirkulasjon naturlig

Hvordan bli kvitt dårlig sirkulasjon naturlig


Optimal sirkulasjons helse krever en ubegrenset flyt av blod mellom kroppens hjerte og sine ekstremiteter. Hvis denne grunnleggende biologisk funksjon av blodstrømmen hindres, dårlig sirkulasjon resultater. Den underliggende årsaken synes irrelevant som symptomer og løsninger er de samme. Mange alternative behandlingsformer eksisterer i stedet for konvensjonell medisin - med fremragende resultater og lite (eller ingen) bekymring over bivirkninger. Naturlig rettsmidler kan raskt snu og helbrede symptomer på dårlig sirkulasjon, mens slutt opprettholde et sunt hjerte-system.

Bruksanvisning

•  Vurdere og endre levevaner for å kontrollere dårlig sirkulasjon. Gjør unna med dårlige og usunne vaner. Røyking tapper kroppen av oksygen, forverre dårlig sirkulasjon. Så slutte å røyke.

avlaste og håndtere stress ved å lære å meditere, praktisere yoga eller få en massasje. Stress constricts blodkar og spiller en relevant rolle i dårlig sirkulasjon.

Beveg kroppen din og få blodet pumpe. Gå, sykle, vandre eller svømme. Øvelse sikrer sunn sirkulasjon. Selv en kortfattet, men livlig, spasertur vil gjøre underverker for kardiovaskulær helse.

Velg en diett høy i fiber for å fremme sunn sirkulasjon. Spis frukt og grønnsaker for å styrke kapillærene og støtter sunn blodstrøm. Nærmere bestemt vil forbruker appelsiner, vannmelon, nøtter og hvitløk optimalisere sirkulasjonssystemet. Selv inntak av en enkelt stilk av stangselleri har vist seg å avlaste blodtrykk ved å slappe av trange blodårer.

Eliminer matvarer som er bra for hjertet: animalske proteiner, fet mat, sukker, alt hvitt og / eller raffinert, kaffe og Colas. Disse spesielle matvarer og stoffer øker blodets viskositet og dermed hemme dens flyt.

Ingest kosttilskudd utviklet for å støtte sirkulasjons helse. Vitamin C forhindrer åreforkalkning. Koenzym Q10 er en naturlig antioksidant som forbedrer utnyttelsen av oksygen og dermed øker blodgjennomstrømningen. L-karnitin øker også oksygentilførselen.

Lag et hjem bøte på 1 ss. eple cider eddik (organisk og ubehandlet) blandet med 1 ss. av honning og varmt vann for å etterfylle en mangel på kalium og / eller kalsium. Naturopathic leger har ofte betraktet både mineraler som gjerningsmannen av trafikk sirkulasjon.

Konsumere urtemedisiner som er rikelig og helt trygt. Velg blant tinkturer, teblandinger eller kapsler - som alle kan utføres eller kjøpes. Se etter Ginkgo biloba, hagtorn bær, kjerringrokk, rose hofter, isop og cayenne. Alle disse urtene regjere øverste for å styrke, toning og healing dårlig sirkulasjon.

Alternativ behandling for dårlig sirkulasjon

Dårlig sirkulasjon er også kjent som perifer vaskulær sykdom eller perifer arterie sykdom. Det er den tilstand der blodårene tilstoppes av plakk, som fører til redusert blodtilførsel. Dette gjelder spesielt i ben og føtter, og hvis alvorlig, fører til sårdannelse og koldbrann i huden. Kirurgi og medisiner er konvensjonelle behandlinger, men naturlige behandlinger finnes også. Diskutere alle komplementære behandlinger med din primære omsorgsperson for de beste resultatene.

Reiki

Reiki er en eldgammel teknikk for stress lettelse og avslapning som fremmer helbredelse. Det er en ikke-invasiv prosedyre utført med mottakeren fullt påkledd. En reiki utøveren plasserer hendene på energisentre i kroppen, områder av spesiell bekymring eller som indikert av tilstanden. De fleste mottakerne sier at hendene føles veldig varm og noen enda oppleve en slik dyp avslapning som å se ting som om drømmer. Alle kan lære reiki. I tilfelle av dårlig sirkulasjon, blir hendene plassert på hodet, over hjerte, mage, tarm og på tanden, i området mellom navlen og kjønnsorganene.

Chi Machine

The Chi Machine wast innført i 1990. Det er et medisinsk apparat konstruert for å simulere bevegelse av en svømmende fisk. Ser bevegelsene til gullfisk er beroligende, men oppfinneren, Dr.Shizuo Inoue, lurte på om den stadige undulation av ryggraden av fisken hadde noe å gjøre med hvorfor de er vanligvis så tonet og sunn. Anordningen er antatt å stimulere blodsirkulasjonen og oksygenering. Det er boksformet med en pause på toppen der å hvile anklene. Når slått på, det jiggles brukerens ben forsiktig frem og tilbake for å simulere bevegelsen av fisk i vann. Den brukes mens du ligger på ryggen eller magen. Denne behandlingen er fortsatt kontroversielt.

Akupunktur

Akupunktur er en prosedyre der en lisensiert akupunktør setter ørsmå, engangsnåler inn i spesifikke punkter på kroppen. Nålene holder seg på plass i ca 20 minutter. Prosedyren er ikke smertefull. Rektor bak praksis er at kroppens livskraft energien flyter rundt i kroppen ved trasé kalles meridianer. Når vi er syke, blir energien blokkert. Akupunktur unblocks flyten av energi for å gjenopprette god helse. Ifølge Hale Clinic i London, akupunktur behandlinger for dårlig sirkulasjon er mest effektive etter seks til åtte økter.