Digidexo.com

høreapparat piping

Hvordan ta vare på høreapparater

Hvordan ta vare på høreapparater


Et høreapparat er et delikat instrument - og en dyr en. Tar noen få minutter hver dag for å ta vare på høreapparatet riktig vil hjelpe deg å høre bedre, unngå problemer som piping eller merkelig stemme høres, og forlenge levetiden.

Hvordan ta vare på høreapparater

Håndter høreapparatet nøye. Husk at det er en delikat instrument. Ikke la den ligge rundt der det kan bli slått ned på gulvet eller i vann. Oppbevare det i oppbevaringsboks når den ikke er i bruk.

Endre batteriene regelmessig. Adopter en vanlig tidsplan for å sette i nye batterier, slik at du aldri går tom for strøm uventet og må rote med høreapparatet på et sted der du kan miste den.

Rengjør høreapparatet. Bruk klut eller verktøysett som fulgte med høreapparatet for å rengjøre den. Unngå såper eller rensemidler hvis mulig. Det er best å tørke ned høreapparatet hver kveld etter å fjerne den. Åpne døren til batterirommet å la interiøret tørke ut.

Hold høreapparatet tørr. Ikke dusj eller svømme med den. Du kan også være lurt å fjerne det på treningsstudio for å holde det blir fuktig av svette. Sett inn høreapparatet etter bruk av hårprodukter eller hårføner for å holde fra å skade den.

Ta ut batteriene hvis du ikke bruker høreapparatet. Batterier kan lekke og forårsake skade på batterirommet.

Få en justering. Hvis høreapparatet ikke virker som det skal, bør du oppsøke lege. Mange ganger en justering løser problemet; tidvis legen har til å fjerne voks fra øregangen for å hjelpe deg å høre bedre.

Hold høreapparatet borte fra varme, for eksempel varmeovner og radiatorer; aldri forlate det en bil på en varm dag.

Hint

 • Hvis du bruker en bak-øret høreapparat, kan du fjerne den delen som går inn i øret, og vaske det med såpe og vann. Gjør dette på kvelden, så det er helt tørr når du setter den i øret neste morgen.
 • Ikke tørke høreapparatet ved å sette den i mikrobølgeovnen. Hvis det er nødvendig, kan du kjøpe en liten luft blåser designet for å tørke høreapparater.

Typer høreapparater

Typer høreapparater


Innkjøp høreapparater kan virke som en skremmende oppgave. Hva skal du bli? Vil de hjelpe? Hvordan vil de se? Hvor mye koster de?
Denne artikkelen vil gi deg informasjon om de lydbehandlingsinnstillinger, størrelser og funksjoner du trenger for å vurdere når du begynner å søke for høreapparater.

Sound Processing

Analoge forsterkere var den eneste metoden for å forsterke lyden fra den første kommersielt tilgjengelige høreapparat i 1899 fram til midten av 1990-tallet der digital teknologi er innlemmet i høreapparater.
Analoge høreapparater var enkel, bestående av en mikrofon, forsterker, volumkontroll og høyttaler. De styrket alle lyder med samme beløp, noe som gjorde det vanskelig å opprettholde et behagelig volum og høre tydelig, spesielt i støyende steder. De var også utsatt for angiveri eller piping.
Digitale høreapparater har en databrikke som digitaliserer og analyserer lyden. Når tale blir oppdaget, er vokaler og konsonanter styrket i de aktuelle proporsjoner slik at samtaler er klare og komfortabel. Hvis det oppdages støy en ekstra mikrofon er aktivert og spesielle støy algoritmer engasjert. Den kombinerte effekten reduserer forstyrrelser av bakgrunnsstøy slik at talen er fortsatt hørbar.

Størrelser

Høreapparater kan gjøres for å passe alt i øret eller bak øret. I-øret høreapparater har elektronikk som sitter i en skreddersydde skall. De varierer i størrelse fra den lille helt-in-kanalen (CIC) til full-shell. CIC er omtrent på størrelse med innsiden del av en vanlig binders og er designet for å sitte dypt inn i øregangen. The full-shell fyller hele bollen av øret.
I-øret høreapparater krever inntrykk av ørene for en tilpasset passform. Det tar vanligvis en til to uker for å gjøre dem. De kommer i bare noen få farger, som rosa, beige eller brun.
Bak-øret (BTE) apparater har elektronikk som sitter i en liten sak. Den passer bak øret og sender lyden til øret av en tube eller wire. BTE varierer i størrelse fra mikro-BTE til standard BTE. Akkurat som CIC, er mikro-BTE om størrelsen på den indre del av en vanlig papirklips. Standarden BTE er omtrent på størrelse med en stor binders.
Mini-BTE og mikro-BTE høreapparater er ansett for å være den minst synlige av alle høreapparater og fås i mange forskjellige farger for å matche din hårfarge. Noen modeller har utskiftbare tilfeller slik at du kan endre fargen senere. Mini-BTE og micro BTE høreapparater vanligvis ikke trenger å være skreddersydde slik at de kan kjøpes samme dag eller innen en dag eller to.

Funksjoner

Digitale høreapparater har sofistikerte tilbakemeldinger avlyser algoritmer. Dette har utvidet sine fordeler til helt nye bestander av hørselshemmede. Digitale høreapparater er i stand til å klassifisere lyd og behandle den for ulike typer lyttemiljøer, for eksempel musikk, trafikk, restaurant, og stille. I noen modeller venstre og høyre høreapparater kommuniserer trådløst å tillate for bedre lokalisering av lyd og å koordinere volum og programmering endringer. De kan også lære seg brukerens preferanser for volum og tone. Noen modeller aktivere Bluetooth trådløs tilkobling til mobiltelefonen eller andre Bluetooth-enheter som iPod og GPS-systemer.

Betraktninger

De fleste mennesker ønsker ikke sine høreapparater for å vise, slik at de vil se etter den minste typen. Men hvis øregangen er liten den minste høreapparat vil være synlig fordi det ikke vil sitte dypt inn i øret ditt.
Kostnaden av høreapparater kan variere opp til $ 3000 hver. Sjekk med din helseforsikring for å se om du har fordeler til å dekke kostnadene.
Du trenger kanskje ikke den mest sofistikerte og dyre høreapparater. Din audiograf eller høreapparat spesialist er en audiograf som vil gi deg råd om den mest praktiske typen for dine behov.

Advarsler

Høreapparater er regulert av Food and Drug Administration (FDA). Før du kan kjøpe et høreapparat må du ha hørselen testet av en audiograf og få medisinsk klarering fra legen din. Du må ha både innen seks måneder etter å kjøpe høreapparater.

Hvordan justere en Høreapparat

Lære å ordentlig bruke høreapparatet tar praksis. Det er vanlig å føle en viss frustrasjon når du har en vanskelig tid å justere høreapparatet. Men du kan gjøre enkle endringer i hørselshjelpemiddelet som kan hjelpe deg å høre bedre og forbedre din komfort.

Hvordan justere en Høreapparat

Justere et høreapparat

Kontroller at høreapparatet og volumet er så lavt som mulig. Plukk opp mold ved hjelp av tommelen og pekefingeren. Hold høreapparatet vertikalt, dirigere kanalen munnstykket mot øregangen og plasser formen inn i ørekanalen.

Juster høreapparatet ved å rotere volumkontrollene opp med fingeren. Roter hjulet opp hvis du ønsker å skru opp volumet, eller ned hvis du ønsker å redusere volumet. Avhengig av høreapparat-modellen, kan høre kontroll være motsatt.

Stopp en plystrende høreapparat ved å flytte plasseringen av høreapparatet i øret. Å sørge for at høreapparatet passer riktig i øret ditt er viktig, ettersom det ikke kan sitte ordentlig i øregangen, noe som påvirker den måten at øret behandle lyd.

Fjern eventuell voks som er tilstede ved anvendelse av en løsning av vann, eddik, og peroksyd eller kjøpe en over-the-counter system for å fjerne voks fra høreapparater. Voks oppbygging av den delen av høreapparat som passer inn i øret ofte oppstår piping.

Sett batteriet for å se om det er årsaken til piping. Å gjøre denne endringen kan bidra til å eliminere årsaken til plystring lyder, da batteriet kan gå døde.

Endre programmering for høreapparatet hvis du har en pre-programmert høreapparat. Slike hørsel hjelpemidler tilbod innstillinger basert på miljø, som hjelper deg til å høre bedre, men kan gjøre deg mer følsom for spesifikke lyder. Trykk på minne og bytte innstillingene fra en støy til stille rom, eller vice versa.

Gå tilbake til din audiograf hvis justeringene høreapparat ikke arbeide for å finne ut om det er riktig høreapparat for deg. Hvis du har vunnet eller tapt i vekt, må du snakke med audiograf, som høreapparatet ikke kan være i stand til å sitte i øregangen på samme måte det gjorde under den første undersøkelsen.

Hint

 • Alltid at høreapparatet manuell informasjon. Hver høreapparat er forskjellig, så du må kanskje følge noen av de manuelle instruksjoner for beste tilpasning.
 • Litt erfaring piping eller hyling lyder når du snakker i telefonen, spesielt når det er over øret. Dessverre, dette kan ikke korrigeres ved å gjøre høreapparat justeringer.

Binaural høreapparater

Binaural høreapparater


Binaural høreapparater består av to høreapparater, en for hvert øre, med den dominerende øret innstilt til å gjenkjenne høyere frekvenser. Den hørsels signal fra den ene siden blir forsinket før den sendes til hjernen, slik at personen å lokalisere lyden opprinnelse og som gir en følelse av balanse. De tre typene er CROS (kontralateral ruting av signaler), BiCROSS (Binaural Kontralateralt Ruting av signaler) og MultiCROS (Multiple Kontralateralt Ruting av signaler).

CROS (Kontralateralt Routing av signaler)

En CROS (kontralateral ruting av signaler) høreapparat fungerer for folk som har normal hørsel på det ene øret, men er døv på det andre. Den består av en mikrofon bæres på døve øret som fanger opp lyd, kort forsinker det og sender det med FM-sender til en mottaker og forsterker på godt øre. Disse to signalene nå hjernen, en litt etter den andre, slik at den person til å lokalisere lyden retning eller opprinnelse.

BiCROSS (Binaural Kontralateralt Routing av signaler)

Folk som er døv på det ene øret og har også mild til moderat hørselstap i den andre er bedre med en BiCROSS (Binaural Kontralateralt Ruting av signaler) høreapparat. Den består av en mikrofon bæres på døve øret som sender lyd til FM-senderen til en mikrofon, forsterker og receiver på bruk øret, som også fungerer som et høreapparat. Det gir et lydsignal til hjernen fra det døve øre og også forsterker signalet fra det brukbare øre.

MultiCROS (Multiple Kontralateralt Routing av signaler)

En MultiCROS (Multiple Kontralateralt Ruting av signaler) høreapparat er best når personen ikke ønsker å plukke opp støy fra døve eller dårlig øret, slik som vindstøy når man kjører i en bil. Det er en BiCROSS høreapparat med en vippebryter som slår av høreapparatet på den dårlige siden, slik at personen til å bruke det som et enkelt høreapparat.

Binaural høreapparat Fordeler

Binaural høreapparater gi bedre forståelse av tale, bedre forståelse i gruppen og støyende situasjoner, lokalisering (muligheten til å finne retning eller opprinnelse av lyder), bedre lydkvalitet og jevnere tone kvalitet med mindre forvrengning og bedre lydgjengivelse. De gir også en bredere hørevidde, redusert tilbakemeldinger og piping, bedre skille mellom lignende lyder og ord, og de hindrer forringelse av å høre på den svakere øret ved å holde den aktiv.

Hvordan justere Høreapparater

Høreapparater kan være en velsignelse og en kilde til frustrasjon for alle som lider av hørselstap. Iført og lære å bruke høreapparat tar tid og praksis. Ofte frustrasjonen er et resultat av å bruke feil volum eller å ha feil plassering i øret. Du kan foreta justeringer i høreapparatet som skal hjelpe den til å fungere bedre og være mer komfortabel.

Bruksanvisning

Juster volumet ved å vri justerings volum kontroller. Dette kan vanligvis gjøres med din pinkie finger mens høreapparatet er på plass. Du må kanskje rotere kontroll i hver retning for å lære hvilken vei skrur volumet opp eller ned. Retningen kan være annerledes eller motsatt for hvert øre.

Stopp høreapparatet fra piping ved å justere plasseringen av høreapparatet i øret. Hvis dette ikke fungerer, kan du prøve å rense munnstykket som passer inn i øret. En oppbygging av voks kan føre til piping.

Endre programmeringen av høreapparatet ved å skyve minneprogrammeringsknappen. Dette er kun for de avanserte, pre-programmerte høreapparater. Disse høreapparater har flere innstillinger som kan brukes, avhengig av dine omgivelser. Ved å trykke på minneknappen, kan du bytte fra et stille rom til en overfylt, innstilling bråkete rommet.

Ha produsenten omstille høreapparatet hvis disse trinnene ikke fungerer. Noen selskaper vil omstille høreapparatet basert på audiogram gratis.

Hint

 • Hold høreapparatet manual og referere til det hvis disse trinnene ikke fungerer. Hver hørsel er forskjellig og kan ha litt forskjellige bruksanvisningen for justering.

Slik feilsøker et høreapparat

Høreapparater gi uvurderlig hjelp til de med hørselsproblemer. Som alt annet elektronisk utstyr, derimot, kan høreapparater fall bytte til en rekke problemer. Disse inkluderer svak lyd mottak, tilbakemeldinger i øret, skrapelyd, og enheten går på og av tilfeldig. Hvis du har opplevd noen av disse frustrerende problemer, ikke rush av å ha høreapparater repareres med en gang. Bevæpnet med riktig kunnskap, kan du feilsøke høreapparat problemer selv.

Bruksanvisning

•  Kontroller batteriet. Et lavt batteri er en av de vanligste årsakene til høreapparater slutte å fungere. Pass på at batteriet er installert riktig og ikke korrodert. Hvis du ikke kan fortelle om batteriet er dødt, erstatte den med en ny en, og teste den.

Test volumnivåer. I mange tilfeller er volumet av høreapparatet utilsiktet blitt slått for høyt eller for lavt. Et høreapparat på lav kan ikke forsterke lyden til noe nyttig grad. Et høreapparat som har blitt slått for høyt kan produsere irriterende tilbakemeldinger eller piping i øret.

Fjern voks fra høreapparater. Det er helt naturlig at ørevoks vil bygge opp på høreapparater. Ved hjelp av en bomullspinne, forsiktig fjerne voks fra de hjelpemidler. Ikke bruk sterke kjemikalier eller rengjøringsmidler.

Inspiser slangen. Høreapparat slangen er utsatt for sprekker, fukt og generell rakne over tid. Hvis du oppdager feil i slangen, erstatte den med ny slange. Selv om det avhenger av type høreapparat du har, er mest rør lett popped på plass. Hvis du er i tvil, men tar høreapparatet til en profesjonell tekniker.

Tips og advarsler

 • Holde ørene rene. Selv voks oppbygging er vanlig på høreapparater, kan store mengder føre til skade på enheten. Regelmessig rengjøring ørene vil i stor grad redusere risikoen for voksen fyller opp høreapparatet.
 • Hvis disse tipsene ikke klarer å gi det ønskede resultat, ta høreapparater i for profesjonell reparasjon. Hvis du har regelmessige problemer med høreapparater, vurdere å prøve en annen type eller en mer robust effektområdet.
 • Få forsikring for høreapparater. Spør forhandleren om forsikring alternativer som kan beskytte enhetene dine fra ulykker og brudd. En beskjeden sum penger nå kan garantere høreapparater vil tjene deg godt og vare langt inn i fremtiden.

Hvordan få økonomisk bistand for høreapparater

Hvordan få økonomisk bistand for høreapparater


Hvis du eller en elsket en har problemer med å få forsikringsselskapet til å betale for høreapparater og et cochleaimplantat, lurer du kanskje på hvor du skal slå. Bekostning av et høreapparat, bør ikke hindre deg fra å søke riktig medisinsk behandling. Det finnes ulike typer finansiell assistanse programmer tilgjengelig for høreapparater.

Hvordan få økonomisk bistand for høreapparater

Å få økonomisk støtte til et høreapparat

•  Lag en liste over potensielle kilder for økonomisk bistand med høreapparater. Vurdere et høreapparat bank som gir pusset eller brukt høreapparater, for eksempel Lions Club og Sertoma Club. Noen midler, som for eksempel cochleaimplantat Hjelpefond gir gratis eller redusert pris cochlea implantat. Produsenter, som for eksempel Starkey Hearing Foundation og Miracle-Ear Barnas Foundation, eller private stiftelser, som for eksempel gave Hearing Foundation og la dem høre, også gi sine egne hjelpeprogrammer. Innskrenke de potensielle muligheter til å motta økonomisk støtte for høreapparater.

Kontakt forskjellige organisasjoner eller vurdere sin informasjon på nettet for å se hvordan du kan søke om økonomisk bistand. Hver mulig organisasjon vil ha fordeler og ulemper, slik at du kan nøye vurdere hvem som kan hjelpe deg.

Be din lege for å gi et brev om at du er i behov av et høreapparat eller implantat. En lege kan være i stand til å koble deg med lokale ressurser for å få økonomisk hjelp. Diskuter hvilken stil høreapparat ville best passer deg og prøve å bli dimensjonert slik at du kan gi en anslått kostnad for potensielle Funder.

Forbered din søknad om økonomisk bistand til å forklare ditt behov, din økonomiske situasjon, og annen relevant informasjon i forhold til forespørselen. Skriv om de vanskelighetene som oppstår når du bruker ditt hørselstap. Drøft hvordan økonomisk bistand for et høreapparat vil hjelpe deg.

Send inn din forespørsel om økonomisk bistand for hørselsteknologi og følge opp med organisasjon eller stiftelse innen et par uker, med mindre de gir en annen tidsramme for deres vurdering.

Medicaid og høreapparater

Medicaid og høreapparater

Høreapparater kan være svært kostbart for de som trenger dem. I noen tilfeller kan individer finner ut at de er ikke engang et rimelig alternativ. Mange private helseforsikring selskaper dekker ikke kostnadene for høreapparater. Medicaid kan tilby noen lettelse ved enten å dekke eller tilbakebetale enkeltpersoner for kostnaden av høreapparater.

Fakta

Medicaid er helseforsikring, som er et tilbud til familier med lav inntekt og personer som er berettiget til å motta ytelser. Høreapparater og høreapparater tjenester kan dekkes eller dekkes gjennom Medicaid. Det er viktig å merke seg at høreapparatet tjenester som tilbys av Medicaid og kvalifikasjonskrav for å motta dekning varierer i henhold til retningslinjer som er fastsatt av staten. Noen stater gi dekning for alle personer som trenger høreapparat, men andre har begrensninger og restriksjoner.

Betraktninger

Antallet høreapparat at en person er i stand til å motta gjennom Medicaid dekningen er begrenset i mange stater. Individer kan også være begrenset til å motta et visst antall av høreapparater i et gitt antall år. Mange stater gi dekning til barn, men ikke voksne. Disse statene er Alabama, Arizona, Arkansas, Colorado, Delaware, Georgia, Kentucky, Louisiana, Maine, Maryland, North Carolina, Pennsylvania, South Carolina, Tennessee, Utah, Virginia og West Virginia.

Funksjoner

I stater hvor høreapparat er dekning i Medicaid, høreapparater og høreapparat tjenester kan dekkes. Den enkelte er vanligvis begrenset til enkelte høreapparater modeller eller kan motta en prisklasse som de må falle innenfor. Mange stater som tilbyr høreapparater også gi dekning for høreapparater tjenester. Dette kan omfatte diagnostisk testing, hørsel eksamener og logopedi. Det kan også dekke kostnadene for relaterte elementer, som for eksempel høreapparat batterier, et rensesett og ørepropper.

Restriksjoner

For å kvalifisere for dekning for høreapparater og høreapparater tjenester gjennom Medicaid, vil kvalifiserte personer generelt behov for å bevise at de har et medisinsk behov for dem fordi hørselen. Fremgangsmåten for å påvise dette vil variere med den bestemte tilstand. De fleste individer må ha en skikkelig hørselsundersøkelse utført innen seks måneder etter mottak høreapparater, samt medisinsk dokumentasjon fra en audiograf eller lege.

Betydning

Ifølge American Speech-Language-Hearing Association, bare ca 20 prosent av alle mennesker som trenger høreapparat faktisk få dem. Å være ute av stand til å ha råd til høreapparater er bare en av mange grunner til dette. Unngå høreapparater kan ha en negativ innvirkning på effektiv kommunikasjon i ulike sosiale situasjoner, inkludert familie og arbeidsliv. Personer som kvalifiserer for Medicaid og er berettiget til å motta høreapparater bør dra nytte av denne muligheten.

Hvordan få et barn til å bære en Høreapparat

Hjelpe et hørselshemmet barn få acclimated til seg et høreapparat tar tålmodighet og flid. Jo yngre barnet er, jo større utfordring. Det er best å begynne gradvis med et nytt høreapparat i stedet for bare å hoppe i cold turkey. Når barnet ditt kommer til å sette pris på de positive fordelene med høreapparatet, vil de være mer villige til å bruke enheten. Hvis det håndteres med omhu, kan selv de yngste barna lære å akseptere seg et høreapparat som en del av deres daglige rutine.

Hvordan få et barn til å bære en Høreapparat

Vi presenterer et høreapparat

•  Introduser barnet ditt til et annet barn som bærer et høreapparat. Dette vil hjelpe henne å se at et høreapparat kan være en normal del av hverdagen.

Forklar fordelene av høreapparatet og grunnen for seg det. Har barnet ditt prøve ut høreapparatet og forsterke positive reaksjoner på enheten for eksempel eventuelle nye lyder som blir lagt merke til, takket være høreapparatet.

La barnet ditt til å plassere en make-tro høreapparat i øret av en favoritt dukker og kosedyr. Barnet kan også bruke dette spillet som en mulighet til å snakke om hvordan de føler om høreapparatet.

Introduser høreapparatet i et rolig område i løpet av de første prøve bruker. Når barnet ditt er akklimatisert til høreapparatet i rolige omgivelser, la henne oppleve enheten i mer støyende miljø.

La barnet til å dekorere eller tilpasse hennes høreapparat.

Forholdsregler

Kontroller at høreapparatet er slått på og fungerer som den skal. Kontroller innstillingene og sjekke om tilbakemelding før du setter hjelpemiddel i barnets øre.

Hold øret mold i hendene dine for en liten stund for å varme den opp før du setter den i barnets øre. Sjokket av en kald Apparatet kan skremme et barn og gjøre henne ikke ønsker å bære høreapparatet.

Pass på at miljøet er avslappet når den tid kommer til å sette i høreapparatet. Hvis du er anspent eller engstelig barnet vil plukke opp dette og kan knytte denne spenningen med høreapparatet.

Utvide Bruk

Bygg gradvis opp hvor mye tid som barnet bærer høreapparatet før iført apparatet heltid er oppnådd. Begynn med seg høreapparatet akkurat lenge nok til å delta i en morsom aktivitet som å lese en billedbok høyt og bygge derfra. Dette vil også knytte positive assosiasjoner til høreapparatet.

Inkluder sette høreapparatet inn i den vanlige morgenrutine.

Skriv ned spørsmål og bekymringer du har å bringe til barnets oppfølging eksamen.

Hint

 • Et klistremerke belønningssystem kan gi motivasjon for seg et høreapparat. Legg inn et diagram, og la barnet ditt til å legge et klistremerke hver gang hun bærer høreapparatet for en bestemt tidsperiode.
 • Vær konsekvent i alle retningslinjer for bruk av høreapparatet. Hvis retningslinjene er bare tilfeldig forsterket, vil et barn har en mye vanskeligere tid å oppnå full tid bruk av enheten.

Piping i førskolebarn

Piping i førskolebarn


Så mange som 25 prosent av førskole-alder barn opplever tungpustethet, ifølge Dr. Khoulood Fakhoury, en assisterende professor i pediatri ved Baylor College of Medicine. Myriad forhold, men kan føre til piping i barn. De spenner fra milde sykdommer til mer alvorlige, langvarige sykdommer.

Vanlig Hoste

En førskolebarn som wheezes kan bare være lidelse bivirkninger av en vanlig hoste. Selv om piping i barna kan ofte høres alvorlig, hvis det er et resultat av en hoste, er tilstanden usannsynlig å presentere en årsak til bekymring. Faktisk, nonprofit gruppe Barn Helse antyder at hoste er faktisk bra for preschoolers, som det "bidrar til å beskytte luftveiene i halsen og brystet." Når det er sagt, hvis barnets tungpustethet blir alvorlige, bør en lege konsulteres for å avgjøre om tungpustethet er relatert til en mer alvorlig tilstand.

Bronkitt

Bronkitt er en vanlig tilstand blant førskole-alder barn, og tungpustethet er blant sine symptomer. Forårsaket av infeksjon, er bronkitt mest utbredt i den kalde og influensasesongen. Det fører til betennelse i luftrøret (trachea) og luftveiene som mates inn i lungene. De hovne luftveier gjør exhaling vanskelig og forårsake tungpustethet. Piping i barna, som ofte kan høres ut som en high-pitched plystre blir blåst når barnet puster ut, kan behandles når forårsaket av bronkitt. Leger kan foreskrive en inhalator, for eksempel Albuterol, noe som bidrar til å åpne luftveiene.

Astma

Piping i barn i førskolealder kan være et symptom på astma. Ifølge Jennifer Kim, behandlende lege ved Children Memorial Hospital, "De fleste barn utvikler sine første symptomer før 6 års alder." Astma, noe som fører til luftveiene blir hovne og svekket, kan utløses blant preschoolers ved løping, hopping eller overdreven latter eller gråt. Førskolebarn er også mer utsatt for anfall av astma om natten. I sin artikkel "tungpustethet hos spedbarn og barn i førskolealder," Kim skriver at leger vanligvis behandle en preschooler astma med det som kalles en "inhalert bronkodilatator, for eksempel Albuterol."

Inntak av et fremmedlegeme

En førskolebarn som wheezes kan ha et fremmedlegeme fast i et luftveier, forårsaker pustevansker. Hvis barnet svelget en leke eller annet objekt, kan det ha blitt sittende fast i luftrøret eller luftveier og kan føre til kortpustethet eller kveles. Slik at barnet kan hoste kan naturligvis løsne objektet. Alternativt anbefaler online forum Family Doctor clearing luftveiene med fingeren. Skal barnet begynne å kvele, ringe 911 umiddelbart.

Viral Luftveisinfeksjoner

Førskole-alder barn lider av et gjennomsnitt på seks virale luftveisinfeksjoner hvert år. Ofte kalt øvre luftveisinfeksjoner (Uris), slike forhold typisk manifest under kalde og influensasesongen, og er forårsaket av virus. Den vanligste blant preschoolers er rhinoviruses, influensavirus (i årlige vinterepidemier), parainfluenza virus, respiratorisk syncytialvirus (RSV) og enterovirus.

Betennelsen skyldes viral luftveisinfeksjoner forårsaker ofte tungpustethet og kunne gjøre et barns pust blir rask eller alvorlig anstrengt. En ekstrem innsnevring av luftveiene kan også gjøre et barn gisp, som er et symptom vanligvis forbindes med RSV. Barna trodde å være lider av RSV bør undersøkes av en lege umiddelbart.

Høreapparat hjelp til barn i Minnesota

Høreapparat hjelp til barn i Minnesota


Noen familier har ikke råd til å kjøpe et høreapparat for et barn. Høreapparat hjelp er tilgjengelig for kvalifiserte barn gjennom Minnesota Department of Health og Minnesota Department of Human Services. Det er også ideelle organisasjoner som gir hjelp i å betale for et barns høreapparat. Den ideelle organisasjoner gi programmer for å få hjelp på sine nettsider.

MinnesotaCare Plan

Den MinnesotaCare programmet er et helsevesen plan tilbys gjennom Minnesota Department of Human Services. Planen er for gravide og barn under 21 år høreapparater er dekket i dette programmet. Noen tjenester må være bevist nødvendig og være godkjent før du kan få dem. Det finnes ingen dekning grenser eller co-betaler i planen. For informasjon om dette helseprogram, ring 800-657-3672 eller 651-297-3862 i Twin Cities-området. Tele Relay Servicenummer er 800-627-3529.

Hjelp meg å vokse Program

The Minnesota Early Intervention program kalt Help Me Grow: Spedbarn og småbarn hjelper døve eller tunghørte barn under 3 år. For å være kvalifisert for programmet, må et barn være håndtere utviklings eller læringsutfordringer. Dette programmet tilbyr audiologi teknologi assistanse, uten kostnad, basert på behovene til familien og barnet. Eventuelle relaterte tjenester som er nødvendig, for eksempel tale terapi, er inkludert. Hvis du vil vite mer om planens kriterier, ringe Minnesota Department of Health studieleder 651-201-3641.

Den Starkey Hearing Foundation

Hvert år Starkey Hearing Foundation, basert i Eden Prairie, Minnesota, gir mer enn 50 000 høreapparater over hele verden til de som ikke har råd til å kjøpe en hjelpemiddel. Organisasjonens Hearing Nå programmet gir høreapparater til folk i USA som er tunghørt eller døv. Konsernet vurderer de økonomiske ressursene i familien når man skal avgjøre valgbarhet for å få hjelp. Søkere må ha ingen annen kilde til økonomisk hjelp. I 2011 krevde organisasjonen en $ 125 refunderes behandlingsgebyr for hvert høreapparat spurt. Søkere oppfordres til å ringe 1-800-328-8602 for å diskutere sin berettigelse.

Turen Fondet

Hørselshemmede barn Endowment Fund gir høreapparater til ca 100 barn i året. Organisasjonen serverer nyfødte til 20-åringer. En søknad om bistand må fremlegge bevis på at et høreapparat enheten har blitt foreskrevet, enten av en lege eller en audiograf. Familier må også vise en økonomisk nød. Mottakere av høreapparater kan på nytt for en annen enhet etter fire år. Det er ingen grense for hvor mange høreapparat enheter tildelt en familie. Det er vanligvis en seks måneders venteliste for søkere.

Audient

Audient er en nonprofit allianse gruppe for hørselsomsorgen. Organisasjonen hjelper søkere finne et høreapparat til en redusert pris fra en gruppe som deltar leverandører. I 2011, kostnaden for ett høreapparat og tilhørende omsorg varierte fra $ 760 til $ 1400. Søkere kvalifisere basert på deres årlige familieinntekt. Den landsomfattende Audient programmet hjelper barn så vel som voksne. Når man skal vurdere en søkers kvalifikasjoner, tar organisasjonen hensyn pensjoner, livrenter og lønn, samt inntekter fra Social Security.

Hvordan ta vare på en baby med et høreapparat

Ifølge Dr. Mary Pat Moeller for Senter for Childhood døvhet på Boys Town National Research Hospital i Omaha, Nebraska, hver dag i USA, er 33 spedbarn født med hørselstap --- rundt 12.000 babyer i året. De fleste av disse vil kreve høreapparater. Ikke overraskende, omsorg for en baby med høreapparat har sine spesielle bekymringer.

Hvordan ta vare på en baby med et høreapparat

Omsorg for en baby med høreapparater

Velg mellom en bak-øret (BTE) høreapparat og en i-øret (ITE) høreapparat. For babyer, er BTE høreapparater vanligvis foretrukket fordi babyens ører vokse så raskt, og BTE stiler krever mindre hyppige endringer for å passe. I tillegg kan ITE stiler være farlig. Dersom barnet tar en tørketrommel, kan den harde plasten skjære henne øregangen.

Avgjør om å passe babyen din med en eller to høreapparater. Hvis både av barnets ører har dårlig hørsel, sterkt vurdere å bruke høreapparater på begge ørene. Babyer lærer språkferdigheter mye bedre hvis de kan høre gjennom begge ørene, og være i stand til å høre fra begge ørene hjelper også barn vet hvor lyden kommer fra, noe som er en viktig sikkerhets betraktning.

•  Sjekk passformen babyens høreapparater hver dag. Mens babyer ikke vil vokse BTE stiler så raskt som ITE stiler, BTE har som regel en del som er spesialinnredet for babyens øre. For å holde babyens hørsel på sitt beste, må dette ombygget som barnet vokser.

Spør babyens audiograf for spesifikke retningslinjer i å bruke og omsorg for babyens høreapparat (e).

Spør audiografen din om baby-sized tone kroker for å hindre barnets høreapparater fra å falle av under søvn. Klærne eller parykk tape kan også fungere godt, og er lett tilgjengelig i skjønnhet forsyne butikker.

Dekk babyens hode med en lue som dekker ørene og fester med borrelås under haken hennes til hun vokser brukes til hennes høreapparater. Dette vil hindre henne fra å trekke dem ut. Men sørg for at hatten ikke forstyrrer lyden høreapparatet tar seg opp.

bruker høreapparat klips som festes til babyens klær, noe som gjør det vanskeligere for enhetene å falle ut og bli tapt.

Hint

 • Fordi det er lett for små barn å miste sine høreapparater, så vær sikker på at du kjøper et høreapparat med et tap garanti.
 • Selv om noen foreldre bruker stretchy brille ledninger å holde høreapparater på plass på deres babyens hode, kan disse være en kvelningsfare.

Hva er årsaken til piping i brystet?

Hva er årsaken til piping i brystet?


Tungpustethet er en high-pitched, plystring-type lyd som oppstår mens puste - typisk når noen puster ut. Når ganer for luft begrense, er tungpustethet resultatet. Det kan være forårsaket av en rekke respiratoriske problemer. Tungpustethet er et kjennetegn symptom på astma, men det kan være en indikasjon på andre sykdommer.

Lungebetennelse

Lungebetennelse oppstår når lungene blir betent og irritert, vanligvis ved infeksjon. Dette kan føre til tungpustethet og hoste, og oppstår ofte etter en forkjølelse eller sykdom. Normalt hoste er vanskelig nok å hoste opp slim og kan oppstå med feber i tillegg. På grunn av betennelser og infeksjoner i lungene, kan det være vanskelig for pasienten å puste, noe som fører til konstant eller intermitterende tungpustethet. Pasienter bør oppsøke lege umiddelbart for riktig behandling.

Astma

Astma kan føre til tungpustethet også. Faktisk er det den vanligste årsaken til tilbakevendende tungpustethet. Det er viktig å legge merke til at personer kan ha astma og ikke vise tegn på tungpustethet - er det ofte et symptom på astma, men ikke alltid. Hvis du er tungpustethet på grunn av diagnosen astma, følg etablert astma behandling protokollen. Det er på tide å se helsepersonell hvis du begynner tungpustethet og mistenkt astma på grunn av andre symptomer som kortpustethet, tetthet i brystet, hoste eller problemer med å sove.

Common Cold

Forkjølelse kan føre til tungpustethet når brystet blir overbelastet. Dette er forskjellig fra lungebetennelse. Kulde og tungpustethet vil gå bort på egenhånd så lenge pasienten får masse hvile og drikke rikelig med væske. Tungpustethet er forårsaket av lunger, men det er ingen store betennelse eller irritasjon i lungene. Imidlertid kan en kald slå seg til lungebetennelse; tungpustethet som fortsetter i lang tid bør sjekkes ut av lege.

Bronkitt

Bronkitt er betennelse langs bronkiene - røret som bærer luft frem og tilbake til lungene. Bronkitt følger ofte en innledende kald eller virus hvis det anses akutt og vil løse selv, du kan hoste i flere uker. Kroniske tilfeller av bronkitt - kronisk betennelse og irritasjon i bronkiene - er forårsaket av røyking, luftforurensning, støv og giftige gasser på arbeidsplassen. Kronisk bronkitt anses alvorlig. Symptomer omfatter hoste, piping i brystet, kortpustethet, tretthet og ubehag i brystet.

Kreft

Selv usannsynlig, kan tungpustethet være forårsaket av en svulst eller annen form for kreft i luftveiene. Dette er en sjelden sak og finnes oftest hos pasienter som røyker eller snuser. Siden tungpustethet er et vanlig symptom på røykere, er det mange ikke søker behandling, og innser ikke at de har lungekreft før det har nådd et avansert stadium. Symptomene kan utvikle seg fra tungpustethet å hoste opp blod eller brystsmerter.

Virkningene av høreapparater på en pacemaker

Virkningene av høreapparater på en pacemaker


Hvis du har hatt en pacemaker installert, er det mulig at du kan også bruke et høreapparat, spesielt hvis du er eldre. Siden begge disse enhetene opererer elektronisk, og et høreapparat er operert av en trådløs batteri som ofte holdt, for enkelhets skyld, i en brystlomme i nærheten av der en pacemaker er mest sannsynlig installert, det er noe bekymring om hvorvidt din høreapparatbatteriet makt påvirke funksjonen til pacemakeren.

Hvordan virker en Pacemaker arbeid?

Pacemaker overvåker og bidrar til å styre en hjerteslag ved hjelp av et batteri, en datastyrt generator og ledninger med elektroder eller sensorer i den ene enden. Generatoren er drevet av batteri, og begge er innkapslet i en tynn metallboks. Ledningene, på slutten av boksen, kobler generatoren til ditt hjerte. Pacemakeren fungerer med strøm, oppdager den elektriske aktiviteten i hjertet ditt og deretter, hvis hjertet slår unormalt, sender elektriske impulser å sjokkere din hjerterytme tilbake til det normale. Den registrerer også den pågående elektriske aktiviteten i hjertet ditt, så legen kan overvåke både hjertet og pacemaker.

Hvordan virker et høreapparat fungerer?

Et høreapparat er et lite elektronisk enhet som bidrar til å forsterke lyd. Hver elektronisk høreapparat har en mottaker, en forsterker, et batteri og elektroniske kretser. De fleste bruker en fjernkontroll (RCD) for å drive høreapparatet. Det er minst fire forskjellige typer fjernkontroll høreapparat enheter: FM, elektromagnetisk induksjon, toner og infrarød for å generere et signal.

Høreapparater og Pacemakere

Spørsmålet er om den elektrisk drevet RCD batteri av høreapparatet kan forårsake interferens med, eller helt forstyrre, din elektrisk drevet pacemaker. Dette er bekymringsfullt, siden pacemaker funksjonen har blitt kjent for å reagere negativt på signalene fra mobiltelefoner, elektronisk overvåkningsutstyr og annet trådløs teknologi.

Produkt Advarsler

Noen produktlitteraturen for høreapparatjordfeilbrytere bære advarsler som sier hvis du har en pacemaker, bør du ikke holde fjernkontrollen for høreapparatet i nærheten av der pacemakeren ble kirurgisk installert. Et godt eksempel på hvor ikke å bære RCD, i henhold til litteraturen, ville være en brystlomme i en skjorte eller en farge.

To studier

April 2001-utgaven av høringen Journal gjennomført en artikkel av Levi A. Reiter og Jorge Camuñas på "høreapparat fjernkontroll enheter og Pacemaker pasienten." I artikkelen, forfatterne beskrev to studier de hadde gjort på høreapparat enheter og pacemakere. Den første var en studie på en enkelt pasient ved en pacemaker sentrum, med sin lege til stede. Den andre var en utforskning av effektene av flere typer jordfeilbrytere på flere varianter av pacemaker, gjort innenfor en kunstig brysthulen. Forfatterne bemerket at ingen publiserte studier eller forskning eksisterte på tidspunktet for artikkelen om pacemaker / høreapparat nærhet kan skape elektroniske forstyrrelser som kan påvirke pacemakeren. Fire høreapparat jordfeilbrytere ble valgt for den andre studien og drives i fire forskjellige posisjoner: direkte over pacemakeren området, over området, men ca 18 inches bort, en tomme vekk fra atrieledningen wire og en tomme fra ventrikkel ledning. Ingen av fjernkontroll enheter testet i noen av studiene forstyrret pacing av hjertet eller sensing funksjonen til pacemakere i drift, og det var ingen stans eller forstyrrelse av regulariteten på pacing med noen RCD brukt. Det var noe tap av fjernmåling og måling av hjertedata (som legen ville bruke til å sjekke hjertet og arbeider av pacemaker), på én tomme avstand fra pacemaker med FM og elektromagnetisk induksjon modeller. Forfatterne av artikkelen konkluderte med at ingen funksjoner i pacemakeren ble forstyrret av normal drift av noen av RCD enhetene som ble testet i noen nærhet til pacemakeren. Men siden fjernmåling ble påvirket av FM og elektromagnetisk induksjon modeller, produktdokumentasjon advarsler bør fortsatt være observert med hensyn til nærhet.

Hvordan får jeg kvitt den summende støyen når du bruker en telefon med et høreapparat?

Høreapparater hjelpe de med hørselstap å fortsatt høre til tross for sin tilstand. Imidlertid kan høreapparater produsere summende lyder, spesielt når du bruker en telefon. Den summende lyden kan være irriterende og kan også forårsake hodepine. Dette betyr ikke at høreapparatet må skiftes ut; du trenger bare å feilsøke den til å stoppe summende lyder.

Hvordan får jeg kvitt den summende støyen når du bruker en telefon med et høreapparat?

•  Kontroller batteriet av høreapparatet ofte ved å heve og senke volumet og gjør at du kan høre uten noen problemer. Buzzing kan oppstå når et batteri går ned. Elementer og batterier vanligvis vare i ca to uker, og bør skiftes regelmessig. Ta ut batteriene hvis en eller annen grunn er du ikke bruker høreapparatet for to dager eller mer. Dette vil holde batteriene fra drenering unødvendig og la høreapparatet for å "lufte ut".

Hold høreapparatet rent. Bruk aldri såpe og vann på høreapparatet når du rengjør apparatet. Bruk enten en mikrofiberklut eller en liten myk rengjøringsbørsten. Sørg for å rengjøre innsiden deler som berører innsiden av øret, og knapper og brytere i tillegg.

Hold telefon eller mobiltelefonen i en annen stilling mens du bruker den. Noen høreapparater har brytere merket med bokstavene "T" som betyr telespole og "M" for mikrofon. Bytte til "T" når du er på telefonen og se om den summende forsvinner. Bytt tilbake til "M" når du er ferdig.

4. Se etter mobiltelefoner med høy "M" og "T" karakterer. Disse mobiltelefoner vil fungere best med alle typer høreapparater og gi deg minst mulig negative tilbakemeldinger og andre irriterende lyder.

Hint

 • Hold alltid et ekstra sett med batterier til høreapparatet med deg.
 • Avstå fra å bruke høreapparatet om natten. La høreapparatet hvile når du sover.
 • Tørke høreapparatet så snart den har vært utsatt for fukt som svette eller regn. Plasser den i tørkesettet som følger med høreapparatet.
 • Hvis du føler ubehag eller smerte, ring din audiograf umiddelbart.

Down syndrom og høreapparater

Syttifem prosent av barn med Down Syndrom (DS) opplever et hørselstap i ett eller begge ørene, og mange kan ha nytte av høreapparat, ifølge Kennedy Krieger Institute.

Typer

De fleste mennesker med DS har et mekanisk hørselstap, som betyr lyder inn i øret, men er ikke gjennomført gjennom høre trasé. Men åtte prosent av personer med DS har sensorinevralt hørselstap som blokkerer overføring langs nervene til hjernen.

Årsaker

Et ledende hørselstap i mennesker med DS kan resultere fra fluid i mellomøret, ørevoks, eller abnormaliteter i strukturen av øret. Sensorinevral hørselstap er vanligvis forårsaket av skade på hårcellene i ørene eller hørselsnerven.

Fordeler

Et høreapparat som forsterker som kan rette opp mekanisk hørselstap, og en mottaker som hjelper sender meldinger til hjernen for folk med en nevro hørselstap.

Betraktninger

Hvis et barn med DS trenger høreapparat, er det viktig å få det tidlig i livet sitt til å fremme tale og språkutvikling.

Tips

Velg en audiograf sertifisert av American-Speech-Language Association som er kjent med hørselstap hos personer med DS. Han kan gjennomføre audiometric testing for å identifisere riktig type høreapparat, og hjelpe personen med DS lære å bruke den effektivt.

Hvordan velge et høreapparat

Hvordan velge et høreapparat


Hørselshemmede påvirke en tiendedel av befolkningen; høreapparat kan hjelpe 95 prosent av denne gruppen. Med 1000 varianter å velge mellom, vil du sannsynligvis finne en som passer for deg.

Hvordan velge et høreapparat

En avtale å få hørselen testet av en audiograf eller otologist (øre lege) hvis du tror hørselen er ikke hva det skal være.

Be legen om å henvise deg til en lisensiert høreapparat spesialist, som vil hjelpe deg å velge en enhet basert på hvor godt du kan høre, hva din livsstil er, og hva du har råd til.

Ring Better Hearing Institute hørsel hjelpelinje på (800) EAR-Vel, hvis du ikke har råd til et høreapparat. De koster mellom $ 500 og $ 2800, inkludert kontor besøk.

Legg merke til hvor godt det nye høreapparatet passer og fungerer over de første ukene. Hvis det ikke fungerer for deg, kan høreapparatet spesialist anbefale en annen type.

Hint

 • Noen høreapparater kan plasseres diskret i øregangen, mens andre sitter i det ytre øret, bak øret, eller i lommen.

Hvordan du rengjør et høreapparat

Hvordan du rengjør et høreapparat


Høreapparater og ørepropper trenger en regelmessig rengjøring for å holde dem i god stand. Øreproppen og slangen må holdes fri for voks og rusk å sikre optimale høre resultater. En enkel høreapparat kit vil hjelpe deg å opprettholde høreapparatet og beholde alle komponentene i stand. Les videre for å lære hvordan du rengjør et høreapparat.

Hvordan du rengjør et høreapparat

Av høreapparatet

•  Kjøp en voks hakke og børste fra din audiograf eller høreapparat leverandør. Noen ganger disse er inkludert ved kjøp av høreapparatet.

•  Fjern selve høreapparatet fra øret.

•  Undersøk øreproppen for akkumulert voks. Hvis det er voks på øreproppen, fjerne voks med voks hakke.

Rengjør utsiden av apparatet med en myk klut.

Ta ut batteriet. Ved hjelp av børsten, rengjør batterirommet ved å børste forsiktig.

returnere batteriet til høreapparatet. Lukk Casement. Bruke høreapparatet på vanlig måte.

Rengjøring en ørepropp

Kjøp et høreapparat rensesett fra din audiograf eller et høreapparat leverandør. Et kit bør inneholde en voks hakke, børste og blåser. Noen ganger disse er inkludert ved kjøp av høreapparatet.

8. Fjern selve høreapparatet fra øret.

9. Undersøk øreproppen for akkumulert voks. Hvis det er voks på øreproppen, fjerne voksen med øret hakke.

Ta øreproppen fra øret kroken på høreapparatet ved å finne slutten av øreproppen slangen der den forbinder med ørebøyle. Vrir slangen og trekk forsiktig å fjerne.

Rengjør øreproppen i såpevann og skyll med rent vann.

Legg blåseren på enden av røret og klemme. Dette vil tvinge vannet ut av røret. Tørke over natten. Koble øreproppen tilbake på høreapparat.

Ta ut batteriet. Ved hjelp av børsten, rengjør batterirommet ved å børste forsiktig.

returnere batteriet til høreapparatet. Lukk Casement. Bruke høreapparatet på vanlig måte.

Hint

 • Ikke senk høreapparatet i vann - dette vil skade høreapparatet. Bare den frittliggende ørepropp kan være nedsenket.
 • Sørg for at øreproppen og slangen er helt tørre før du fester til høreapparatet.

Hvordan velge Høreapparater for barn

Hvordan velge Høreapparater for barn


For en forelder til et barn med nedsatt hørsel, kan du tar fatt på søk etter de beste høreapparater være skremmende og frustrerende hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Her er noen ting du kan gjøre for å få deg godt på vei til å finne de beste høreapparater for barnet ditt.

Hvordan velge Høreapparater for barn

Finn en kvalifisert høring helsepersonell som du stoler på. I søket etter den beste høreapparat for barnet ditt, vil du finne noen som vil være opp foran og ærlig med deg om de tilgjengelige alternativene for deg.

utdanne deg på de ulike alternativene før du bestemmer deg for hvilke høreapparater for å kjøpe. Ett hundre prosent digitale høreapparater er et utmerket valg, men avhengig av din forsikring, budsjett og alvorlighetsgraden av barnets hørselstap, og analog modell kan fungere helt fint og være enklere å vedlikeholde.

Lag en liste over alle behovene barnets høreapparat må oppfylle, og bringe listen med deg når du foretar kjøpet. Hvis barnet ditt spiller sport, svømmer, har problemer med å høre i et overfylt rom eller er sannsynlig å miste høreapparater, må du skreddersy ditt valg i høreapparater for å møte disse behovene. En bak-øret modellen er vanligvis best for små barn.

gjennom budsjettet og helseforsikring plan. Finn ut hvor mye du trenger å bruke av egen lomme, eller hvis din helse forsikring dekker hele eller deler av kostnadene for høreapparater for barnet ditt. Ikke gå inn i kjøpsbeslutning uten en god finansiell plan.

Bruk eyewear holde ledninger og kjeder for å hindre barnet fra å miste sine høreapparater på skolen og når de er aktive. Bare feste ledningen til baksiden av deres skjorte og sløyfe endene rundt stammen av høreapparatet i bak øret modeller. Dette er bra for små barn og for idrett.

Hvordan erstatte et høreapparat Tube

Hvordan erstatte et høreapparat Tube


Over tid, høreapparat rør blir sprø og kan knekke, forårsaker tilbakemeldinger høres ut til å oppstå fra høreapparatet. Bytt slange på en jevnlig basis for å hindre dette. Bestille ekstra rør fra audiografen å lagre en tur til audiologi klinikken og lære å endre slangen hjemme.

Hvordan erstatte et høreapparat Tube

En fastslå at det er på tide å bytte høreapparatet slangen på høreapparatet. Fjerne det fra øret og holde casing, vrikker høreapparatet mold frem og tilbake. Er røret helt stiv? Kan røret bøyes i det hele tatt?

•  Bytt slange når den gamle slangen er helt stiv, har misfarget eller sprekker.

Fjern den gamle slangen fra øret krok ved å vri forsiktig og trekke røret ut av øret kroken.

Fjern den gamle slangen fra øreproppen ved å vri forsiktig og trekke den av øret mold. Noen rør er limt og låst til øreproppen og vil trenge en sterkere slepebåt for å slippe.

Tre nye rør gjennom bakenden av øreproppen (den siden som vender utsiden av kroppen). Når røret kommer på den annen side av proppen, trekker røret fra den retningen til den buede enden av røret når den ytre del av øreproppen.

Klipp av overskytende slange fra innsiden delen av øreproppen. Pass på at slangen er justert jevnt med tuppen av øreproppen. Trekk tilbake på slangen fra den andre enden, slik at slangen er på linje eller litt inne øreproppen.

Bruke den gamle rør som en sammenligning, linje opp rørene og klipp vekk overflødig rør som festes til øret kroken. Fest slangen til ørebøylen og plassere øreproppen i øret. Plasser høreapparatet bak øret. Slå på høreapparatet.

Hint

 • Endre slangen omtrent hver tre til fire måneder for å hindre sprekkdannelser.
 • Bestill en tilførsel av rør på Internett (matche slangen til høreapparat type og merke) eller direkte fra audiologi klinikk for å holde på hånden gjennom hele året.