Digidexo.com

hvordan skifte batteri på scooter

Hvordan å skifte batteriet i en Jet 3 Scooter

En Jet 3 scooter er faktisk en elektrisk stol som kjører på to 12-volts batterier. Batteriene er plassert i kasser plassert under setet på Jet tre stol. Over tid, kan batteriene bli permanent utarmet og slutte å holde en belastning. Hvis du ønsker å ta ut batteriene med tanke på feilsøking eller erstatte dem helt, er du nødt til å delvis demontere Jet 3. Fjerne og bytte ut batteriene på Jet 3 er egentlig ganske grei, og du trenger ikke engang verktøy for å fullføre jobben.

Bruksanvisning

Trykk på "Power" knappen på kontrolleren pad ligger i enden av høyre armlene på Jet 3. Koble kontrolleren pad fra sin port i enden av armlenet.

Løft toppen av setet opp for å avdekke låsen bare under den. Trykker ned låsen for å låse setet. Fjerne setet og sett det til side.

Finn de to batterikasser i området under setet. Trekk ut batterikablene fra toppen av batterikassene.

Løft batterikassene ut av Jet 3 av plast håndtak på toppen av boksene.

Løsne boksbånd som ligger på undersiden av hver av batterikasser.

Løft topp dekker av batterikassene for å avsløre batteripolene inne. Fjern gummidekslene fra terminalene.

Koble batterikablene fra terminalene og skyv batteriene ut av boksene.

Plasser nye batterier i boksene og feste batterikablene. Erstatte gummi dekker over batteripolene og batterikassen dekker. Fest seksten stropper på bunnen av boksen. Still boksene i Jet 3. Sett setet og kontrolleren pad på armlenet.

Hvordan bytte batteri i en Omron HR-100C Watch

Omron HR-100C er en hjerte-rate overvåkingssystem primært brukes under trening. Systemet består av en ur-mottaker og en overvåkings senderen. Klokken mottakeren er drevet av et lite litium-ion batteri, som tidvis må byttes ut. Batteriet monitor viser "Lavt batteri" når batteriet må skiftes ut. Installere et nytt batteri tar bare et minutt eller to.

Hvordan bytte batteri i en Omron HR-100C Watch

•  Ta klokken mottakeren av og snu den for å avsløre baksiden av skjermen.

Skyv en liten mynt, for eksempel en krone eller krone, inn i batterikassen sporet. Vri mynten mot klokken til batterikassen spretter av.

•  Skyv ut batteriet. Plasser det nye batteriet på plass. Kontroller at "+" tegn vender opp.

Fest batteriholderen tilbake på klokken. Sett mynten igjen og vri den med klokken for å stramme saken.

Hvordan velge en elektrisk scooter etter kategori

Hvordan velge en elektrisk scooter etter kategori


Elektriske scootere er ikke noe som er tenkt på før en nedgang i mobiliteten skjer på grunn av en ulykke eller sykdom. For å holde ubegrenset valg av fabrikater og modeller av elektriske scootere fra å bli overveldende, her er en oversikt over kategoriene mest elektriske scootere faller på.

Hvordan velge en elektrisk scooter etter kategori

En elektrisk scooter - fire hjul

Som navnet tilsier denne scooteren har fire hjul som gir stabilitet. Denne typen scooter er bra for utendørs bruk siden det kan gå over ujevnt terreng uten å tippe over og ha en høyere bakkeklaring. Dette er en tyngre maskin så sjekk løftekraften for heisen, hvis det er hvordan man skal transportere elektrisk scooter. Mange av de fire hjul mobilitet scootere er lett demontert for transport, også. Vekten Kapasiteten er 300 - £ 500 og avstanden per batterilading er opp til 20 miles.

Electric Scooter - tre hjul

Denne type scooter, som har tre hjul, er ment å brukes innendørs eller utendørs på flatt lende. Den maksimale vektkapasiteten er 300-425 kg. Avstanden per batterilading er 15 - 20 miles. De mobilitet scootere er komfortable og kan lett passe inn i en varebil.

Mobility Scooter - Folde Scootere

Når du har noen mobilitet og trenger en elektrisk scooter for lengre avstander eller har du noen som er på reise med du kan velge en lett transporteres folding scooter. Denne typen elektrisk scooter er lett og enkelt demonteres og transportable i badebukser av biler eller baksiden av SUV. Den maksimale belastningen varierer, men starter på £ 250 og avstanden per batterilading er 6-15 miles.

Electric Scooter - Heavy Duty

Denne stilen scooter kan komme med tre eller fire hjul (vanligvis en oppgradering av de ovennevnte kategoriene som øker vekten kapasitet). Det er også heavy duty "null radius 'scootere som slår på en femøring og er mer som en elektrisk rullestol, kontrollert av en glede pinne.

Hint

 • Dette er de kategorier av elektriske scootere tilgjengelig for mobilitet assistanse. Før du kjøper en mobilitet scooter vet hva du skal bruke det til, hvor du skal bruke den, og hvor lenge av en avstand du skal gå med den. Med denne kunnskapen vil du kunne begynne å kjøpe en elektrisk scooter som passer dine behov for mobilitet.

Hvordan velge en Power Scooter

Hvis du har begrenset mobilitet, kan en makt scooter være akkurat det du trenger for å gjenvinne din selvstendighet. For mange mennesker, er en makt scooter en medisinsk nødvendighet, spesielt for eldre mennesker som ikke lenger kan stå eller gå i lange perioder av gangen. Det er mange faktorer å vurdere i å velge riktig strøm scooter for dine behov.

Bruksanvisning

•  Start med å spørre legen din om hun anbefaler en bestemt selskap som selger kraft scootere. Legen din er en uvurderlig partner i prosessen siden, hvis du får riktig diagnose fra henne, er det en overbygd medisinsk stønad etter forsikring. (Se Resources 1) Legen din kan ha en medisinsk forsyning selskap som hun stoler og vanligvis anbefaler til sine pasienter. Hvis du stoler på legen din, så kan du stole på at hun vil bidra til å styre deg i riktig retning under din makt scooter søk.

Be noen venner eller familiemedlemmer som bruker en kraft scooter hvilken type de bruker, hvor de kjøpte det, og om de ville anbefale det. Lag en liste over kraft scootere som er anbefalt av legen din, venner og familiemedlemmer. Denne listen vil være et godt utgangspunkt når undersøker mulige medisinske leverandører og kraft scootere.

Besøk hjemmesidene til medisinske leverandører som ble anbefalt til deg. Hvis du ikke var i stand til å få noen anbefalinger, søke på nettet for medisinske leverandører i ditt område som selger kraft scootere. Eksempler er Lewin Medical Supply, Allegro Medisinsk utstyr og amerikanske Medisinsk utstyr. Sjekk ut utvalget og prisklasse for hver leverandør, og noterer makt scootere du liker.

Pass på at du kan fysisk teste ut en strøm scooter før du kjøper den hvis det er mulig. Du må sørge for at strøm scooter du velger verk for din kroppstype. Du ønsker dine ben og føtter for å være i en komfortabel posisjon, og du vil ha god støtte i ryggen. Kraften scooter må være i stand til å passe gjennom dører i tillegg. Sørg også for at du enkelt kan manipulere kontrollene. Eldre mennesker har ofte en vanskelig tid å forstå hvordan du bruker kompliserte kontroller. Pass på at du forstår hvordan du skal bruke strøm scooter før du kjøper den. (Se referanser 1)

Finn ut om du kommer til å sykle din makt scooter hovedsakelig innendørs eller primært utendørs. Hvis du vil være stort sett bruke det i huset, bør du velge en scooter med forhjulsdrift. Disse scootere er mindre og lettere å manøvrere enn de med bakhjulsdrift. Bakhjulsdrift scootere, men er mye bedre for utendørs bruk. (Se referanser 1)

Be om mekanismene sikkerhetskravene i strøm scooter du vurderer å kjøpe. Kvalitet makt scootere inkludere en anti-tip funksjon samt en stabil base. En stabil base er spesielt viktig for skarpe svinger og ridning oppoverbakke. Kontroller at strøm scooter du kjøper, har en batterilevetid på minst 12 måneder, og at en batterilader følger med makt scooter. Du bør være i stand til enkelt å transportere kraften scooter du velge med en løftemekanisme som festes til bagasjerommet på en bil. Hvis du allerede har en heis, gjør at strøm scooter du velger, vil være kompatible. Husk å be om garantier før du kjøper en makt scooter. Hvis makt scooter pauser eller funksjonsfeil, vil du sørge for at de deler og service er dekket av garantien. (Se referanser 1)

Bestem hvilken makt scooter å velge basert på kriterier som er viktigst for deg, for eksempel størrelse, pris og sikkerhet. Gå til butikken for å kjøpe kraften scooter du velger, eller hvis du var i stand til å teste det ut allerede, kan du bestille det på nettet.

Tips og advarsler

 • Mange makt scooter selskaper, for eksempel The Scooter Store, vil gi deg en makt scooter for gratis hvis de finner ut at du er kvalifisert til å motta en helt gratis, men Medicare avviser kravet. (Se Resources 2)

Hvordan velge rett Mobility Scooter

Hvordan velge rett Mobility Scooter


En mobilitet scooter gi personer med begrenset mobilitet deres frihet og uavhengighet. Velge riktig og den beste Mobility Scooter til å passe din livsstil og behov kan være svært skremmende.

Hvordan velge rett Mobility Scooter

•  Når du bestemmer huske at denne investeringen er en du vil bruke
og nyte i mange år. Det er viktig å legge mye tid og
tenkte i din forskning.

Her er noen retningslinjer å følge i å gjøre ditt valg:

** Tenk over hva du trenger fra din Mobility Scooter **

1. Vil du være å bruke det innendørs eller utendørs?

2. Vil du være reiser på gress eller fortau?

3. Ta hensyn til bredde og lagring.
(Width..will det tillate passasje gjennom ditt hjem?)
(Storage..are du reiser med fly ofte?)

4. Comfort..Will du skal bo i scooteren lange perioder av gangen?

5. Hva terrenget du skal reise på?

6. Cost..Do du har medicare eller forsikring?

mobilitet scootere kan kjøpes ny eller brukt. Kjøpe ny er et bedre valg
Dette gir deg en sjanse til å få en som er perfekt for deg.

Hint

 • Få en ekspert råd før du investerer i en Mobility Scooter eller enhet.

Hvordan skifte batterier på en Oral-B elektrisk tannbørste

Hvordan skifte batterier på en Oral-B elektrisk tannbørste


Braun Oral B elektrisk tannbørste kjører på et oppladbart batteri og gir mulighet for langsiktig bruk, i motsetning til en tannbørste bare drives av et batteri. Oral B hjemmeside antyder at i stedet for å erstatte det oppladbare batteriet, bør du kjøpe en annen tannbørste. Men hvis du ønsker å bytte batteriet uten å bytte ut hele tannbørsten, vil du trenger for å få tilgang gjennom bunnen av tannbørsten. Du bør forsøke denne oppgaven bare hvis du er trygg på dine evner med en loddebolt.

Bruksanvisning

•  Finn de to hakkene på undersiden av tannbørsten. Grip hakkene med nebbtang og vri til venstre. Dette vil låse bunndekselet.

Grip tannbørsten på toppen og trekk den bort fra bunnen, avslører de interne komponentene. Finn de to ledningene som fester batteriet til kretskortet og legg et stykke avlodding flette over tilkoblingspunktene. Trykk på fletten til spissen av en varm loddebolt og frigjøre ledningene.

Fjern den nederste del av de interne komponentene. Legge trykk på de to klippene som holder den på plass. Finne hvor kretskortet er festet til tannbørste etter loddetinn og bruke avlodding flette å DESOLDER kretskortet fra sin abbor. Batteriet vil bli utsatt for.

Ta ut batteriet ved å skille den fra sine kontaktpunkter og erstatte den med en ny. Lodd de interne komponentene i motsatt rekkefølge ved hjelp av loddebolt og loddetinn.

Hint

 • Braun Oral B foreslår å erstatte hele tannbørsten i stedet for å bytte ut batteriet.

Hvordan få en mobilitet scooter Up Stairs

Hvordan få en mobilitet scooter Up Stairs


En mobilitet scooter ligner på en rullestol, men drevet med en motor for enklere bruk og et bredere spekter av mobilitet, for eksempel kjører ærend, innkjøp av mat og reiser. Mobilitet scootere er også referert til som strøm-opererte kjøretøy eller elektriske scootere. Ved hjelp av disse motoriserte mobilitet verktøy kan hjelpe funksjonshemmede personer erfaring bor så nær normalt som mulig. Å få en av disse store og uhåndterlige enheter ovenpå kan utfordre deg, men det kan gjøres med en skikkelig rampe.

Bruksanvisning

•  Mål avstanden av trappen, og bredden på scooter hjulavstand. Skjær to ark (eller mer) av MDF kryssfinér henhold til disse målingene. Kutt MDF for å dekke hele lengden av trappen, topp-til-bunn, med enkle utvidelser på gulv i begge nivåer. Denne rampe er bare ment å gå en scooter opp et nivå av trapper.

Sand MDF bord, spesielt glatting hjørnene for å hindre skarpe kanter fra ødeleggende og skrapes teppet eller hindre en optimal program som du bruker den til rampen.

Plasser MDF-plate som er litt bredere enn bredden av hjulet bunnen av mobilitet scooter, over halvparten av trappen. Hold den andre siden av trappeløpet klart som vanlige trinn.

Skru MDF-plate i trinnene, med tre skruer i hvert trinn. Skru begge hjørnene og midt på brettet i hvert trinn for en solid og sikker passform.

Dekk hele halvdel av trapp med rampe for å gjøre en enkel tilgang avenue for scooter å flytte ovenpå. Påfør et tykt, teksturert Berber teppe eller en annen myk, slitesterk overflate som for eksempel gummimatte, over toppen av rampen. Stifte endene av dette dekker under rampen for å holde overflaten ren og glatt.

Test installasjonen ved å ha en sterk individuell aktivere scooter, og forsiktig kjøre den opp rampen. Men i stedet for å gjøre narr av scooter, denne personen skal bare holde håndtakene for å veilede maskinen sikkert opp rampen, mens jeg gikk sammen med, ved hjelp av trappen.

Tips og advarsler

 • Mange bedrifter har spesialisert seg på mobilitet ramper som kan installeres i ditt hjem for å gjøre hjemmet ditt mer brukervennlig for din mobilitet scooter. Beregn steilheten av rampen ved å måle forskjellen i høyde fra toppen til bunnen av rampen. Deretter måle lengden av rampen for å beregne hellingen. Personlige ramper kan passe dine behov, og har ingen konkrete spesifikasjoner, men hvis trinnene synes for bratt til trygt presse en scooter oppe, kan du vurdere alternative muligheter.
 • Skyv scooter opp rampen. Aldri prøve å ri eller kjøre scooter opp en bratt rampe.

Hvordan skifte batterier på en Crest Pro Whitening SpinBrush

Hvordan skifte batterier på en Crest Pro Whitening SpinBrush


The Crest Pro Whitening SpinBrush benytter en rekke tannhjul kombinert med en drevet motor for å holde tennene rene og hvite. Den SpinBrush kan brukes for å polere bort overflate flekker. Børsten bruker to AA-batterier som av og til trenger å endres. Du kan forlenge levetiden på SpinBrush ved å utføre vedlikehold som skifter batterier. SpinBrush batterier forventes å vare 4-6 uker.

Bruksanvisning

Hold børstehodet siden av Crest Pro Whitening SpinBrush i den ene hånden mens du holder batterisiden i den andre.

Trekk batteridekselet og vri børstehodet på tannbørsten. Du kan også prøve å fjerne lokket på batterirommet ved å feste enden av i en bevegelse lik bryte spaghetti i halvparten.

Ta ut batteriene fra SpinBrush og sette nye batterier i de tilgjengelige plassene.

Snap batteridekselet tilbake på SpinBrush.

Hvordan bytte batteri i en Pulsar tannbørste

Hvordan bytte batteri i en Pulsar tannbørste


Oral-B Pulsar er en batteridrevet tannbørste som har vibrerende bust for å fjerne mer mat og plakk fra tennene enn en vanlig manuell tannbørste. Med regelmessig bruk, vil batteriet i denne tannbørsten slites ned i løpet av noen måneder.

Bruksanvisning

Vri den nederste delen av håndtaket med viserne for å løsne den. En pakning er på plass, så du må kanskje Tang for dette for å bruke nok kraft for å løsne den. Vær forsiktig, for mye kraft kan knekke plast.

Slå den lille metallbiten som fungerer som en kontakt for batteriet til side. Bruk nebbtang for dette, og gjøre det veldig forsiktig. Også, som kun vri den minimalt langt som mulig for å frigjøre batteriet. Vri for langt eller for grovt kan brekke eller bøye metall, som vil ødelegge tannbørsten.

Fjern det gamle AAA-batteri, og sett inn nye.

Vri metallkontakten tilbake på plass forsiktig.

Sett på plastdekselet til håndtaket på tannbørsten.

Hint

 • Hvis du gjør bøye metall kontakt for langt, kan du være i stand til å opprette en tilkobling ved å sette inn et stykke av skum i bunnen av håndtaket som en spacer som vil presse kontakten tilbake opp til enden av batteriet.

Hvordan å skifte batteriet i en Sonic Complete

Hvordan å skifte batteriet i en Sonic Complete


Som den første sonisk tannbørste tilbys av Oral-B, Sonic Complete funksjoner ulike pussemoduser: en 30-sekunders intervall profesjonell tidtaker, strøm opp til 45.000 penselstrøk i minuttet og et oppladbart batteri. Batteriet lades gjennom basen, som er plugget inn i en vanlig stikkontakt. Hvis du lader batteriet, vil Sonic Complete holde kostnader for ca to uker før det oppladbare batteriet dør. På dette punktet, kan du enten kaste Sonic tannbørste bort eller bytte batteriet.

Bruksanvisning

•  Kjøp to nye oppladbare NiMH-batterier med lodde faner. Disse er tilgjengelige på nettbutikker som for eksempel Batteri og Monster Marketplace. Man trenger to battericeller av samme størrelse som passer inn i tannbørsten, som GP100AFH.

Lodd batteriene ved å plassere dem ende-til-ende, negativ til positiv. Forleng faner og bruke en liten mengde loddetinn til å bli med dem i midten. Pakk batteriene etterpå med tape for å beskytte midten joint, forlater endene nakne.

Ta fra hverandre tannbørsten. Lås opp bunnen ved å trykke den mot den lille utstikket plassert på baksiden av laderen. Med et fast grep, slår tannbørsten mot klokken til du kjenner det pop. Bunnen vil våren løs - ta det forsiktig for ikke å skade kobbertråder.

Skyv forsiktig på stålstang for å løsne det gamle batteriet og kretskort fra utsiden casing. Ta ut det gamle batteriet. Bruk tang til å lirke loddet kategorien vekk fra batteriet og wire cutters å kutte loddetinn. Kutt så nær batteriet som mulig for å forlate kontaktpunkter for de nye batteriene.

Sett i de nye batteriene, som fører med den positive enden. Den negative ende forbindes med kretskortet i bunnen av tannbørsten. Bøy den gamle lodding kategorien til kategorien nederst på det nye batteriet for å opprette et kontaktpunkt. Din Sonic Complete bør arbeide med bare et kontaktpunkt; alternativt kan du lodde det nye batteriet fanen til kretskortet.

6. Monter tannbørsten ved forsiktig sette inn kretskortet og batterier tilbake inne i ytre dekselet. Snu tannbørsten opp å feste bunnen. Stram ved å trykke nederst mot utstikket på baksiden av laderen og slå klokken.

Hint

 • Prøv å lodde så raskt som mulig slik at du ikke overopphetes batteriene.
 • Vær forsiktig når du arbeider med loddetinn og en loddepistol for å unngå brannskader.

Hvordan bytte batteri på en Oral-B Pulsar tannbørste

Riktig munnhygiene er en viktig del av enhver daglige rutine. En av de beste måtene å holde tennene og tannkjøttet sunt er bruken av en elektrisk tannbørste som Oral-B Pulsar. Studier har vist raskere bevegelige bust på elektriske børster er ofte mer effektiv på rengjøring tannkjøtt og fjerne plakk bygge opp enn tradisjonelle pussemetoder. Fordi Oral-B er et engangs børste det er vanligvis rimeligere enn mange elektriske børster. I tillegg kan batteriet byttes ut, noe som gir det en enda lengre holdbarhet og du sparer mer penger.

Bruksanvisning

•  Skru løs den nedre delen av tannbørsten ved å vri mot klokken. Du må kanskje bruke makt for å bryte forseglingen.

Trekk dekselet av å utsett batteriet.

forsiktig bøye metall kontakt bort fra batteriet for å fjerne fra casing. Legg merke til plasseringen av batteriet før det er fjernet, slik at du kan bytte ut det nye batteriet på samme måte.

Sett inn et nytt batteri og re-bend kontakt på plass.

Sett nederste delen av håndtaket for å dekke batteriet. Vri med urviseren inntil håndtaket er helt skrudd sammen.

Hint

 • Hvis du ikke klarer å bryte forseglingen ved hjelp av hendene, bruke tang for å gi mer dreiemoment. Vikle et tynt håndkle rundt håndtaket for å unngå riper i plast med tang. Ofte kontakten vil ikke omstille riktig når den er bøyet. Hvis dette skjer, må du bruke en tang til å manipulere det på plass. Hvis dette ikke fungerer, legge til et lite stykke aluminiumsfolie til kontakten for å forlenge rekkevidden, slik at den er i stand til å røre batteriet.
 • Bruke for mye press på håndtaket kan knekke plast casing. Vær forsiktig så du ikke over bøye metall kontakt som det kunne bryte av og gjengi tannbørste ubrukelig.

Hvordan få en elektrisk scooter gjennom Medicare

Hvordan få en elektrisk scooter gjennom Medicare


Medicare har en tendens til å godkjenne manuelle rullestoler ganske raskt fordi de er relativt billige. Costlier elektriske scootere er vanskeligere å få fordi du må bevise for Medicare at du trenger scooteren i boligen din, så vel som når du forlater huset. Medicare vil betale for scootere, men du må jobbe med legen din for å sende de riktige skjemaene til Medicare som påvise en scooter er medisinsk nødvendig.

Bruksanvisning

•  Diskuter beslutningen om å søke om en scooter med legen din, som hun vil spille en avgjørende rolle i å få scooteren godkjent gjennom Medicare. Detalj alle dine symptomer og vanskeligheter for å gå til legen din. Til slutt, har legen din for å foreskrive den scooter og sende inn dokumentasjon av behovet for å Medicare. Legen må vise at du trenger elektrisk scooter å flytte om boligen din og at du er ute av stand til å betjene en manuell rullestol.

Delta på alle doctorsâ € ™ avtaler. Legen din vil utføre tester og ber deg om å utføre ulike bevegelser for å se om du trenger av scooter. Du kan bli pålagt å gjennomgå en MR eller andre diagnostiske tester for å etablere uførhet.

Dokument datoen Medicare godkjenner din scooter fordi det er fra hvilken dato ordninger vil bli gjort for å få den levert hjem til deg, ferdig montert.

Hvordan skifte batterier i en rullestol

Hvordan skifte batterier i en rullestol


Mens du lader batteriet ikke fornye de fleste av batteriets styrke, mister batteriet levende celler hver gang det er slitt ned. Batteriet vil holde en belastning for mindre og mindre mengder av tid som batteriet mister sakte celler. Bruk denne veiledningen for å hjelpe deg med å erstatte den gamle rullestol batteri med en ny når den gamle batteriet blir ineffektiv.

Bruksanvisning

Koble joystick fra strømkilden. Her finner en kabel som løper fra undersiden av styrespaken til et sted i nærheten av batteriet.

Fjern eventuelle bolter eller sikkerhetsmekanismer som holder setet på plass, kan det være en bar eller spak under stolen, deretter sakte fjerne setet for å få tilgang til batterirommet.

Fjern beskyttelseskappen som skjerming batteriet; det vil være om lag fire klemmer, skruer eller muttere som fester casing. Har den nye erstatning i nærheten av og klar til å gå.

Bruk håndtaket på batteriet for å løfte det opp og ut av stolen senk erstatningsbatteri i håndtaket i samme posisjon det gamle batteriet holdt.

Koble strømledningene til det nye batteriet, og deretter dekke batteriet med casing. Fest batteriet med fire klemmer, skruer eller muttere som opprinnelig sikret det.

Koble til strømkabelen tilbake til stolen sin joystick controller.

Tips og advarsler

 • Denne artikkelen gir generell informasjon. Rådfør deg med bruksanvisningen før du bytter batteri.
 • Sørg for at stolen ikke er plugget inn for lading og alle strømledningene er koblet fra før du håndterer batteriet.

Hvordan bytte batteri på en Crest Spinbrush

Hvordan bytte batteri på en Crest Spinbrush


The Crest Spinbrush kan hjelpe deg å oppnå hvite, sunne tenner. Det vil si, hvis enheten fungerer. Mens noen tannbørster stole på de til dels upålitelige oppladbare batterier, bruker Spinbrush vanlige utskiftbare batterier. Du vil alltid vite om et problem oppstår, for eksempel hvis batteriene er lavt, og alt du bare trenger å gjøre er å erstatte dem å ha børsten jobbe igjen.

Bruksanvisning

Vri børsten slik at bunnen vender mot deg, og du ser på baksiden av børsten.

Trykk ned og presse opp på den lille fordypningen på baksiden av børsten. Dette avslører batteriene inne.

Bytt ut de gamle batteriene med den nye, og så snapper batteridekselet tilbake på plass.

Hint

 • De ProClean Lad og ProClean SONIC Lade versjoner bruker oppladbare batterier. Derfor må du ikke forsøke å bytte batterier i disse spesifikke børster.

Hvordan skifte batterier i en Crest Electric Spin Brush

The Crest elektrisk Spinbrush er nå kjent som Arm og Hammer Spinbrush, som produktlinjen ble kjøpt fra Procter and Gamble i 2005. Ifølge Arm og Hammer, er Spinbrush det samme produktet, men bare bruker et annet navn. Alle Spinbrushes, med unntak av ProClean Recharge og ProClean Sonic Recharge, har ut batterier. Batteritype og antall batterier kan variere fra modell til modell, men utskiftingen er den samme.

Bruksanvisning

Slå av Spinbrush strømbryter til "Off". Hold enhetens håndtak med børsten peker bort fra deg. Roter det så børsten peker til venstre.

Press mot hakket på oversiden av tannbørstehåndtaket med tommelen. Skyv framover for å skyv batteridekselet.

Lirk de gamle batteriene ut med fingrene.

Sett inn de nye batteriene i kupeen. Line dem opp i henhold til diagrammet inne. Sørg for at den "positive" siden av batteriene peker i den retningen.

Skyv dekselet på plass og skyv det nedover med tommelen for å sette den på igjen. Slå på strømbryteren for å teste Spinbrush.

Hvordan bytte batteri på en Freestyle Flash

De to batterier litium i din Freestyle Flash Blood Glucose Monitoring System er laget for å vare i ca 500 tester. Når batterinivået blir lavt, vil du se en batterisymbolet på skjermen. Dette betyr at batteriet vil vare gjennom om lag 25 flere tester. Bytt den ut så fort som mulig når symbolet vises. The Flash leveres med et sett med ekstra batterier, men du kan kjøpe riktig batteritype hos de fleste elektronikkbutikker.

Hvordan bytte batteri på en Freestyle Flash

Slå av apparatet for å få tilgang bakside. Trykk den lille tappen med fingeren, og trekk opp for å fjerne batteridekselet.

Ta ut de gamle batteriene ved å lirke dem opp med fingerneglen.

Sett inn de nye batteriene med plusstegnet (+) vender opp. Lukk batteridekselet for å fullføre.

Hint

 • Prøv å sette inn de nye batteriene innen ett minutt med å fjerne de gamle; ellers vil innstillingene for dato og klokkeslett nullstilles (selv om din historikk vil ikke bli berørt).

Hvordan skal jeg rengjøre verktøyene for Open Fit BTE høreapparater?

Hvordan skal jeg rengjøre verktøyene for Open Fit BTE høreapparater?


Mottageren av en åpen form høreapparat sitter på toppen av øret. Lyd beveger seg via et tynt rør som går fra høreapparatet og inn i ørekanalen. Denne stilen av høreapparat tillater brukeren å lettere skjule høreapparatet. Enkelt vedlikehold er nødvendig for å holde høreapparater i toppform. For de fleste vedlikeholdsproblemer, for eksempel endre tipsene, de eneste verktøyene du trenger er dine hender. Andre jobber, som å skifte batteri, krever bruk av en liten skrutrekker. Rengjøring av disse verktøyene er viktig for å hindre øre-infeksjoner.

Hvordan skal jeg rengjøre verktøyene for Open Fit BTE høreapparater?

Metall verktøy

Vask metall verktøy som skrutrekkere med såpe og varmt vann.

Tørk metallredskaper og håndtak med en alkoholserviett.

Vent fem minutter før lagring eller bruk; tillater verktøyet å lufttørke.

Hender

Påfør såpe liberalt til overflaten av hendene.

Gni hendene sammen i to minutter. Vær spesielt oppmerksom på mellomrommet mellom fingrene og rundt neglene.

Skyll hendene med varmt vann.

tørr med et håndkle.

Hvordan bruke OneTouch Ultra Monitor

Hvordan bruke OneTouch Ultra Monitor


Hvis du har diabetes må du overvåke blodsukkernivået jevnlig. OneTouch Ultra Monitor gjør testing mye enklere ved å tilby resultater i fem sekunder, det krever bare en liten mengde blod og muligheten for å trekke blod fra underarmen som betyr mindre smerter. For nøyaktig styring av din diabetes kan lagre opptil 150 blodsukkerverdier og lar deg overføre data på datamaskinen. Det er også svært kompakt som betyr at du kan ta den med overalt.

Hvordan bruke OneTouch Ultra Monitor

Sett din OneTouch Ultra Meter. Du må stille inn apparatet første gang du bruker det, og når du skifter batteri. Trykk og slipp "M" knappen, for å gå inn i set-up menyen, trykk på "C" knappen øker eller reduserer verdier og trykk "M" for å gå til neste innstilling. Innstillingen sekvensen er som følger: stille klokken, timer deretter minutter, etterfulgt av tidsformat, enten AM / PM eller 24-timers format. Neste angi år, måned og dag, endelig satt måleenheten til mg / dL. Trykk og slipp "M" for å lagre endringene og slå av apparatet.

Kode OneTouch Ultra Meter. Du må koden din OneTouch Ultra skjerm første gang du bruker den, og hver gang du åpner en ny beholder med OneTouch Ultra teststrimler, for kalibrering. Sett inn en strimmel, tre streker vises, trykk på "C"-knappen og skriv inn kode funnet på OneTouch Ultra teststrimler. Når du har skrevet inn koden, vil antallet blinke i tre sekunder da bli solid i tre sekunder.

Utfør en kontrolløsning test. Utføre testen en gang i uken ved hjelp av OneTouch Ultra kontrolløsning for å sikre at måleren og trimlene fungerer sammen som et system. Testen bør også utføres når du åpner en ny beholder med teststrimler, hvis du mister apparatet, eller hvis du er kontinuerlig å ha uventede blodsukkermålinger.

Inset en teststrimmel i apparatet (se trinn 5), for å markere dette som en kontrollmåling trykk og hold "C" knappen til "ctl" vises på skjermen. Rist hetteglasset, kast den første slipp og deretter legge en dråpe til den øverste kanten av strimmelen. Sammenligne resultatet til området på OneTouch Ultra teststrimler.

Klargjør OneTouch Ultra Justerbar blodprøvetaker og vask hendene. Slik setter du inn en lansett fjerne OneTouch Ultra cap og presse lansetten inn lansettholderen, sett korken. Juster punktering dybde ved å vri og kuk sampler tilbake til det klikker.
For å redusere risikoen for infeksjon og unøyaktige resultater vaske hendene grundig med varmt såpevann og tørk.

Sett OneTouch Ultra teststrimmel i apparatet port. Slutten med kontakt barer bør settes inn opp. Måleren vil slå seg på og et kodenummer vises sørge kodenummeret stemmer overens med en på OneTouch Ultra teststrimler hetteglass. Et symbol som viser en dråpe vil bli vist og indikerer at apparatet er klar for en prøve.

Bruk OneTouch Ultra Justerbar blodprøvetaker for å få en blodprøve fra fingertuppen eller underarmen. Hold blodprøven mot siden av fingeren og trykker på utløserknappen, massere forsiktig fingertuppen for å oppmuntre til en dråpe blod å danne. Hvis du foretrekker å bruke underarmen forsiktig massere området for å øke blodgjennomstrømningen og fest OneTouch Ultraclear Cap til blodprøven, posisjon på underarmen, og slipp den sampler og la en dråpe blod å danne.

Bruk minnefunksjon og / eller laste ned resultatene til datamaskinen. OneTouch Ultra meter kan lagre opptil 150 blodsukker testresultater med dato og klokkeslett, vil det også gi deg en fjorten og tretti dagers gjennomsnitt av blodsukkerresultatene. Trykk på "M" knappen etterfulgt av "C"-knappen for å hente data.

For å laste ned testresultatene fra din OneTouch Ultra meter til din beregne, r du trenger å installere OneTouch Diabetes Management programvare, koble OneTouch grensesnittkabelen til målerdata port og sikre apparatet er slått av, og deretter overføre data. Følg anvisningene som gis i OneTouch Diabetes Brukerhåndbok for programvaren.

Hint

 • Ring Lifescan kundeservice gratis på: 1-800-227-8862 (når du ringer fra USA) for eventuelle spørsmål du måtte ha. Linjene er åpne 24 timer i døgnet, 7 dager i uken: eller alternativt besøke nettsiden (se ressurser) Bruk en 3V (# 2032) litiumbatteri (eller tilsvarende), batteriet inkludert vil vare i rundt 1000 tester.
 • Brukte lansetter og teststrimler anses biologisk avfall, følg lokale forskrifter for korrekt avhending. Blodsukkerprøver innhentet fra underarmen kan avvike betydelig danne de som oppnås fra fingertuppen under visse omstendigheter. For å redusere risikoen for infeksjon bruk en ny steril lansett hver gang, og aldri dele din blodprøven med noen. Pass på at koden på teststrimler og meter kamp, ​​dette er viktig i å få nøyaktige resultater. Bruk bare OneTouch Ultra teststrimler og kontrolløsning med apparatet, og ikke noe annet merke. Kontroller alltid at måleenheten er mg / dL, hvis feil enheten vises dette kan føre til feiltolkning av resultater, og dermed behandling.

Hvordan Reset en Breeze Meter

Hvordan Reset en Breeze Meter


Nullstilling enkelte diabetiker blodsukkerapparater er forvirrende. Hver meter er litt forskjellig, og innstillingene varierer på hver enkelt. Kompliserte meter ta 20 eller 30 minutter for å finne ut av tilbakestillingsprosedyren, og noen ganger sette måleren er en umulig oppgave. Bruke Breeze meter laget av Bayer er enkelt. Måleren er lett å åpne selv om en person har leddgikt, og tilbakestille det er en ukomplisert oppgave som tar ca 10 minutter.

Hvordan Reset en Breeze Meter

•  Plasser apparatet på et bord med bunnen av måleren mot deg. Åpne knappen døren ved å trekke forsiktig tappene på begge sider like over knapp med bokstaven "I" i midten av den. Trykk på knappen som ser ut som en bokstaven "V" slått på sin side å gå inn setup-modus.

Still inn tiden ved å trykke på pil opp eller ned for å justere timer og trykk deretter på "OK". Bruk samme opp eller pil ned til å justere minuttene og trykk deretter på "OK". Bruk opp eller pil ned for å velge AM eller PM. Velg "OK" og tiden er innstilt.

Trykk på pil opp eller ned for å endre dagen i måneden og trykk deretter på "OK". Bruk pil opp eller ned for å endre måned og trykk deretter på "OK". Endre år med opp- eller ned-pilene deretter "OK".

Juster volumet på buzzer med opp- eller ned-knappene og trykk deretter på "OK".

Endre tidsformatet til 24 timer ved å trykke opp eller ned knappene. Hvis du heller vil ha din testplan på en 12-timers basis, sette den til 12 timer i stedet for 24. Trykk deretter "OK".

Juster visningsformat for datoen med pil opp eller ned. Du kan velge måned først, dato andre og året sist, eller dato først, måned andre og år sist. Gjør ditt valg og trykk deretter på "OK" -knappen.

Hint

 • Dårlige batterier føre til unøyaktige målinger. Hvis du ser et blinkende batterisymbolet øverst til høyre side av skjermen med en mørk prikk i bunnen av batteriet, er det på tide å skifte batteri.

Health o meter Strain Gauge Instruksjoner

Health o meter Strain Gauge Instruksjoner


Strekklapper tillate måling av bevegelse i en bestemt retning. Disse elektriske komponenter endre sin motstand i forhold til hvor mye press brukes på automat. Måløy er vanligvis brukes i digitale vekter funnet både i hjemmet og i ulike virksomheter. Helse O Meter digital skala bruker denne type sensor for å måle vekten av en pasient. Strekklapper skalaer må settes til "null" før du tar en vekt måling for å sikre nøyaktige resultater.

Health o meter Strain Gauge Instruksjoner

Ved hjelp av skalaen

•  Plasser vekten på et flatt hardt underlag før du tar målingen. Ved hjelp av et mykt teppe eller skråstilt overflate vil påvirke nøyaktigheten av skalaen.

Slå på skalaen ved å trykke på topplaten av skalaen inntil displayet blinker. Når displayet blinker, er skalaen prøver å "null" måleren.

Step på skalaen når displayet viser "0". Fordel vekten jevnt over overflaten for å få det mest nøyaktige resultatet.

Trinn av skalaen når et tall vises på displayet. Vekten din vil bli vist i noen sekunder da enheten vil slå seg av automatisk.

Batteribytte

Trykk på skalaen for å slå på. Hvis displayet viser "Lo", så er det på tide å skifte batteri.

Finn batteri panel på undersiden av skalaen.

•  Ta av dekselet og sett til side. Ta ut batteriet og kast riktig.

Sett inn det nye batteriet og sett på dekselet.

Hint

 • Bruk skalaen på samme tid av dagen for å få det mest nøyaktige resultatet.
 • Vekt vanligvis endres daglig på grunn av ulike vanlige prosesser.