Digidexo.com

urter som reduserer dårlig kolesterol

Urter som reduserer kolesterol

Urter som reduserer kolesterol


"High cholesterol" refererer til forhøyede lipoproteiner med lav densitet (LDL), og lave høy-tetthets lipoproteiner (HDL). Dr. Andrew Weil forklarer at LDL er hva som menes med "dårlig kolesterol". Personer med høyt kolesterol har større risiko for hjerte- og karsykdommer. Mens det er mange reseptbelagte legemidler som kan senke kolesterolet, kan urtemedisiner tilby naturlige og muligens tryggere alternativer.

Høy Kolesterol

Høy kolesterol er en tilstand der plakk akkumulerer i arterier og blokkerer blodstrømmen til alle de viktigste organene, inkludert hjernen. James Balch skriver i Resept for Nutritional Healing at kolesterol er nødvendig for riktig hjernen og nerve funksjon. Kolesterol er et fettstoff som festes til ldls, som transporterer kolesterol i hele kroppen og la kolesterol å sette i arteriene. Dersom det er for mye kolesterol, kan høy-tetthets lipoproteiner (HDL) ikke plukker opp den overskytende å transportere den ut av kroppen. Derfor må LDL og HDL nivåer oppnå en balanse. Serum kolesterol i blodet er. Diettkolesterol er i mat og er bare en kilde av serumkolesterol. Kolesterolnivået påvirkes av kosthold og genetikk. Høyt kolesterol er knyttet til hjertesykdom, gallestein og høyt blodtrykk, blant andre forhold.

Urter

Herbal rettsmidler tilby alternativer for å senke kolesterolnivået. Urter som legene James Balch og Andrew Weil anbefaler inkluderer hagtorn, goldenseal, gurkemeie og rød ris gjærekstrakt. Bruk urter som anbefales i forbindelse med næringsmidler slik som kalsium og koenzym Q10. Som med reseptbelagte midler, bør personer med høyt kolesterol følge urte løsninger med sunt kosthold og mosjon.

Hawthorn

Hawthorn inneholder fytokjemikalier, inkludert acetylkolin, beta-karoten, catechin og pektin, for å nevne bare fire av hagtorn er 17 fytokjemikalier som er oppført i Resept for Nutritional Healing. Hawthorn har aminosyrer, kalsium, magnesium og kalium, i tillegg til en lang liste av verdifulle næringsstoffer. Hawthorn utvider koronar blodårer, senker kolesterolet og styrker hjertet muskler. Hawthorn kan redusere fettavleiringer og regnes for å være gunstig for hjerte, sirkulasjons- og høye kolesterol lidelser.

Goldenseal

Goldenseal er en anti-inflammatorisk med rensende egenskaper som vanligvis brukes til å bekjempe luftveisplager. Med fytokjemikalier som beta-karoten og næringsstoffer sink, magnesium og B-vitaminer, reduserer goldenseal blodtrykk og utfører som ofte foreskrevet statiner gjør. Ifølge en studie fra 2006 ved Veterans Administration Palo Alto Health Care System, kan goldenseal være en effektiv kolesterolsenkende urt.

Gurkemeie

Gurkemeie ofte brukes til å senke LDL nivåer. Ifølge Resept for Nutritional Healing, fremmer gurkemeie sunn sirkulasjon og senker kolesterol. Gurkemeie eiendommer inkluderer fytokjemikalier beta-karoten og kalsium næringsstoffer, for å nevne to. (Se Referanser 5) med noen kliniske studier som støtter kolesterolsenkende krav, kan gurkemeie være nyttig i kampen mot høyt kolesterol. The National Institutes for Health (NIH) Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM) midler forskning på gurkemeie potensial.

Red Rice Yeast Extract

Dr. Andrew Weil anbefaler rød ris gjærekstrakt over alle alternative løsninger for høyt kolesterol. Ifølge Dr. Weil, gir rød ris yest ekstrakt naturlig forekommende statiner og leverer kombinasjoner av statiner, som reduserer side-effekter som kan følge med farmasøytiske statiner. Siden rød ris gjærekstrakt reduserer kroppens evne til å ta koenzym Q10, råder Weil tar co Q10 med rød ris gjærekstrakt. Ifølge Mayo Clinic, "Red gjær ris inneholder flere forbindelser kollektivt kjent som monacolins, stoffer som hemmer kolesterolsyntesen." Denne alternative rette er midt i en varm debatt med sin produsent, Food and Drug Administration, og farmasøytiske skaperne av reseptbelagte statiner.

Expert Insight

Med lovende bevis for visse urte alternativer til reseptbelagte statiner, bør personer med høyt kolesterol konsultere med en lege og gjøre så mye privat forskning som mulig. Alltid diskutere mulige interaksjoner og sensitiviteter. Hjerte og vaskulær helse er et presserende helseproblem. Husk at ikke alle krav er ekte og bør iverksettes med sunn forsiktighet.

Urter som reduserer kolesterol i arteriene

Kolesterol i blodårene kan være et problem når nivåer av low-density lipoproteiner (LDLs, eller "dårlig" kolesterol) blir for høy. Når dette kolesterol bygger seg opp på blodårene, det skaper plakk, som størkner og gjør det vanskelig for blodet å strømme, som potensielt kan føre til hjerteinfarkt eller hjerneslag. Høy-tetthets lipoproteiner (HDL, eller "gode" kolesterolet) er antatt å bære kolesterol bort fra arterier og sette den i leveren, slik at det å bli eliminert fra kroppen. Å holde en god balanse av ldls lave og moderate HDL er viktig å arterie helse, og en rekke urter kan hjelpe.

Hvitløk

Hvitløk er en velprøvd fighter av dårlig kolesterol. Elementer funnet i hvitløk hjelp raise HDL (bra) kolesterol og bidrar til antilevringsformål i blodet, og dermed bidra til å unngå plakk. Også, oksidert LDL-kolesterol, noe som er en stor risikofaktor for plakkdannelse, ble funnet å bli redusert når hvitløk ble introdusert til en diett. Enhver form av hvitløk vil bidra til å redusere kolesterol buildup, men alderen hvitløk ekstrakt kosttilskudd, slik som Kyolic, viste størst resultater i en klinisk studie. Hvitløk kosttilskudd kan finnes på de fleste helsekost og narkotika butikker. Selv om hvitløk og hvitløk kosttilskudd ikke har vist seg å føre til store helsemessige farene, følg instruksjonene på supplement pakke for å sikre den mest passende og sikker bruk.

Capsicum

Capsicum er en familie av spiselige planter som har en tendens til å inneholde en gunstig stoff som heter capsaicin. Krydret paprika, slik som jalapenos og cayennepepper, har en tendens til å inneholde de høyeste konsentrasjoner av dette nyttig element, men det er vanligvis til stede i andre typer av paprika i tillegg. Capsicum frukt har en tendens til å øke hastigheten på blodstrømmen i venene, bidrar til å hindre kolesterol fra å få en sjanse til å holde seg til arterieveggene. Kliniske studier har vist at disse gunstige planter kan senke høye kolesterolverdier.

Psyllium

Det har lenge vært kjent at fiber hjelper senke kolesterolnivået. Psyllium, et lite frø funnet på en urt som heter Plantago ovata, er rik på løselig fiber og har blitt bevist gjennom vitenskapelige undersøkelser for å senke kolesterolnivået. Når 10 gram per dag psyllium ble tilsatt til dietten til testpersonene, en analyse av studier viste at LDL-kolesterol kan senkes ved 9%. Psyllium har også en tendens til å ha de beste resultatene når det brukes sammen med hel havre, som også er gode til å senke kolesterolet. Tatt med en bolle med havregryn, havre brød, eller en annen havreprodukt, er psyllium et flott verktøy for fjerning av skadelig kolesterol i arteriene.

Hvordan øke gode kolesterolet og redusere dårlig Kolesterol

Hvordan øke gode kolesterolet og redusere dårlig Kolesterol


Kolesterol er et fettstoff laget av leveren og båret rundt i blodet ditt. Det finnes to typer kolesterol: en god, en dårlig. God kolesterol kalles high-density lipoprotein (HDL), som bærer kolesterol tilbake til leveren slik at den kan brytes ned og utskilles. Dårlige kolesterolet kalles low-density lipoprotein (LDL), som forårsaker kolesterol å bygge opp på veggene i blodårene dine. Dette begrenser blodstrømmen og kan føre til hjerteinfarkt, slag og hjertesykdom. Du kan redusere det dårlige kolesterolet og øke gode kolesterolet ved å gjøre noen endringer i livsstilen din.

Hvordan øke gode kolesterolet og redusere dårlig Kolesterol

•  Få en blodprøve på legekontoret for å sjekke kolesterolnivået. Denne måten kan du se hvor alvorlig problemet er. Hvis du har høye nivåer av LDL, da blir du nødt til å gjøre noen store forandringer i livet for å redusere antallet til et trygt nivå. Legen din kan gi deg tips om hva du skal gjøre, og du kan også følge de neste trinnene.

Endre din diett. Kolesterol er laget av fet mat du spiser, så endre hva du får i deg kan hjelpe dine dårlige kolesterolet. High-fiber matvarer som svisker og havregryn redusere opptaket av kolesterol i blodet. Fiskeolje og omega-3 fettsyrer bidra til å senke blodtrykket og forebygge blodklumper. Usaltet nøtter kan også bidra til å redusere dårlige kolesterolet. Sikte på å ha en håndfull paranøtter, mandler eller valnøtter minst en gang om dagen. Olivenolje reduserer dine dårlige kolesterolet uten å påvirke dine gode kolesterolet. Og en samlet sunnere kosthold --- en der du spiser færre fet mat --- vil hjelpe dine nivåer bli mer sunn.

Start en regelmessig mosjon regime. Kardiovaskulær trening som øker pulsen er bevist å øke nivåene av gode kolesterolet i blodet ditt. Mål å bryte en svette i 30 minutter minst fem ganger i uken. Prøv svømming, jogging, rask gange eller hoppe.

Slutte å røyke. Å ha høyt kolesterol er allerede setter deg i fare for hjertesykdommer, og røyking hever nivået av dårlig kolesterol. Hvis du har høyt kolesterol, og du er også en storrøyker, er du setter deg på en enda større risiko for hjertesykdom. Spør legen din for å hjelpe deg å sparke en vane.

Måter å redusere dårlig kolesterol

Høy kolesterol begrenser strømmen av blod til hjernen og øker muligheten for et slag. Kolesterol finnes i alle kroppens celler og brukes til å bygge nye hormoner og celler. Det finnes to former for kolesterol, High-density lipoprotein (HDL), som regnes som gode kolesterolet og kan beskytte mot hjerteinfarkt, og Low-density lipoprotein (LDL), som er det dårlige kolesterolet. Senke LDL nivåer kan forbedre ens helse.

Bruksanvisning

•  Reduser kolesterol opptil 15 prosent ved å legge anlegget stanol sprer seg til kostholdet ditt. Introduser ca 4 gram per dag i kostholdet ditt, etter produkter som Puritan eller Benecol. Fordelene med plante stanol til lavere kolesterol ble hyllet på Good Morning America.

Substitute soya for storfekjøtt. Soya, som finnes i soyabønner, soyamelk og soya burgere kan bidra til å redusere høyt kolesterol. Begrense biff inntak og animalsk fett vil øke kolesterolnivået.

Ta en daglig fiber produkt, for eksempel Metamucil.

Loose fem på ti pounds av ekstra vekt å senke kolesterolnivået, ifølge Mayo Clinic.

Tren regelmessig for å redusere høye kolesterolverdier. Den Mayoclinic anbefaler trener mellom 30 til 60 minutter om dagen for å redusere kolesterolnivået. Øvelsen regime kan være 3-6 økter med 10 minutters intervaller. Før du begynner på et treningsprogram, bør du kontakte lege.

Ikke spis trans fett. Spis sunt fett, som olivenolje, som er anbefalt av Mayo Clinic.

Spis masse friske grønnsaker, helkorn og helkorn. Kosthold spiller en betydelig rolle i å kontrollere kolesterolnivået. Velg brun ris, havregryn og fersk frukt. The American Heart Association anbefaler å spise et sunt kosthold for å kontrollere kolesterolnivået.

Spis hjertet sunt fisk, som laks, sild, kveite, torsk og makrell.

Urter som redusere appetitten

Urter som redusere appetitten


Århundrer før folk hørt om kalorier, holdt de kroppen sin trimmet, tonet og attraktiv ved hjelp av naturlige ingredienser. Gamle skrifter gir oss et glimt av skjønnhet og medisinsk bruk av frukt, frø og urter gjennom historien. Appetitt kan undertrykkes, og dermed redusere impuls spising, når urter tilfredsstille en smak eller sug etter en mer fetende mat. Noen urter, som johannesurt, kan endre en stemning, noe som gjør det lettere å motstå usunn spise, mens andre utvide i magen for å lindre sult.

Hvordan Urter Arbeidet med å redusere appetitten

Urter opptre på ulike måter å naturlig redusere appetitten og har hjulpet mange slankere nå sine mål .. Noen urter har muligheten til å lure hjernen til å tro at magen er full, mens urter som inneholder stimulerende egenskaper kan stimulere kroppen til å forbrenne flere kalorier til hjelpemiddel i vekttap. Urter som fungerer som diuretika hjelpe vekttap prosessen ved å fremme overflødig vann eliminering gjennom hyppig vannlating. Noen urter --- cathartics --- redusere forbruket av kalorier ved å forårsake tarmer å evakuere, som hindrer fullt fordøyelsen.

Appetitt Avtagende Egenskaper av Alfalfa

Alfalfa har saponin, en egenskap som bidrar til å gjøre fett løselig. Den fungerer også som et vanndrivende, bli kvitt bloat fra overflødig vann buildup.

Burdock, Chickweed og Cravings

Studier har vist at vassarv kan bryte ned fett i kroppen. En chickweed te har den ekstra fordelen av å dempe cravings og hjelpe på fordøyelsen, viktige faktorer i vekttap. Legge burdock rot til te vil effektivt spyle bort fett molekyler som har blitt brutt ned av chickweed. Burdock har avføringsmiddel egenskaper i tillegg til å være vanndrivende. Det forbedrer også fettstoffskiftet. Småkoke burdock rot i vann i ca 20 minutter for å brygge en te å drikke mellom måltidene. Burdock te vil redusere cravings og sult før måltidene.

Dempe appetitten med urtete

Nesle te kan hjelpe til med vekttap som det fungerer å dempe appetitten og lette cravings. Nettles bidra til å fjerne giftstoffer fra kroppen, men de også hjelpe dieter miste vekt i en prosess ennå ikke forstått.

Urte vekttap Advarsler

Et balansert kosthold er viktig for god helse, og alle vekttap planer bør diskuteres med en medisinsk faglig for å sikre at komplikasjoner ikke vil oppstå.
Noen urt eller supplement introdusert i kostholdet bør diskuteres med en helse-omsorg leverandøren. Allergier og reaksjoner kan være forårsaket av urter, så vel som med en hvilken som helst annen substans. Urter kan reagere med hverandre og også med foreskrevet eller over-the-counter medisiner.

Urter som CURE dårlig ånde

Halitosis, eller dårlig ånde kan skape en ubehagelig følelse i munnen og for andre rundt deg. År før munnvann var tilgjengelig, folk brukte naturlige urter for tannpleie og utrydde tann lukt. Mange urter har samme antiseptiske egenskaper som tannkrem for å kjempe mot bakterier, den skyldige av dårlig ånde.

Neem

Neem er et eviggrønt tre del av mahogny arter som finnes i India, Bangladesh, Sri Lanka og Pakistan. Neem er kjent for sine ayurvediske egenskaper på grunn av sin naturlige antibakterielle og anti-sopp egenskaper. Tygge på Neem blader eller tar Neem kosttilskudd vil kjempe mot bakterier i munnen, og gir lukt lettelse.

Klorofyll

Klorofyll er det grønne pigmentet som hjelper plantene absorberer sollys til energi. Klorofyll også absorberer lukt, så tidkrevende klorofyll tabletter eller urter som inneholder høye nivåer av klorofyll er gode kilder for bekjempelse av dårlig ånde. Høy klorofyll inneholder urter omfatter persille, basilikum, rosmarin, timian og selleri. Tygge på persille sprigs for frisk pust og svelge bladene for fortsatt pusten friskhet på fordøyelsen.

Mint

Mint er den vanligste ingrediensen som finnes i tannkrem, som popularizes tanken om å ha "minty friskt pust." Tygging mynteblader er en stor kilde for umiddelbare resultater, og er spesielt effektiv når kampene hvitløk og løk lukt.

Nellik

Nellik er et vanlig krydder innfødt til India og Indonesia. Nellik er de tørkede blomsterknopper av en viss type eviggrønt tre. Nellik kan tygges direkte eller kokt i vann for å bruke som munnvann. For å gjøre en munnvann, plasserer tre hele fedd i to kopper vann, og la koke. Sil vannet og bruke som en munnvann.

Salvie

Salvie blader kan tygges sakte for å bekjempe dårlig ånde. Et annet alternativ er å koke vann med en spiseskje hakket salvie. La det bratt i 15 minutter. Drikk te sakte for best resultat.

Urte oljer

Peppermynte og Winter oljer er like effektive og kan blandes i destillert vann for å bli brukt som et munnvann. En dråpe eller to av oljen kan også blandes i te, som når exhaling avgir en minty søte pusten. Tea tree olje er lenge kjent for sine antiseptiske, antibakterielle forbindelser som gjør det til et effektivt antiseptisk. Legge tea tree olje til tannkrem eller tannbørste vil gjøre børsting mer kraftig som den kjemper mot luktfremkallende bakterier. Tea tree olje i seg selv har en sterk aromatisk duft som vil skjule dårlig ånde.

Urter som reduserer blodtrykket

Ifølge American Heart Association, nesten 35 prosent av voksne i USA har høyt blodtrykk. Mange er uvitende om at de har høyt blodtrykk - er det få merkbare symptomer. Men hypertensjon kan være dødelig. Det er en ledende årsak til hjertesykdom, hjerteinfarkt og Stokes. Hvis blodtrykket er over 140/90, blir du vurdert hypertensive. Diettbehandling, regelmessige blodtrykket sjekker og tillegg - med legen din kunnskap - av urtepreparater kan bringe din nivåer ned til et tryggere område.

Hvitløk

Hvitløk er hjerte-sunn fordeler er tilgjengelig for alle som ønsker å konsumere en hel, rå fedd om dagen. Ikke for deg? Da bør du vurdere å ta hvitløk i supplement form. Sørg for å finne en hvitløk supplement som er standardisert for allicin, den reelle komponenten av hvitløk. Du vil også ha en deodorized supplement, som vil kutte ned på hvitløk pusten og kan redusere sin tendens til å forårsake mild fordøyelsesbesvær. The University of Maryland Medical Center anbefaler å ta 400 mg 2-3 ganger daglig. Hvitløk er trygt å ta hverdagen, og for det meste blodtrykkssenkende fordel, må du ta det i minst én måned.

Hibiscus

I 2008 ble forskningsresultater rapporteres på American Heart Association årskonferanse som tyder på at tre daglige kopper hibiscus te senket blodtrykket hos pre- og mildt hypertensive voksne. Frivillige som drakk te hadde en 7,2-punkts nedgang i deres systolisk blodtrykk. Placebogruppen så bare en 1,3-punkt slipp. Hibiscus te er hyggelig smaker, og beløpet som kreves for effekt er lav nok til å passe inn i de fleste daglige diett rutiner. Hibiscus te inneholder også vitamin C. Det finnes en rekke forskjellige merker og formuleringer.

Hawthorn

Hagtorn blader, bær og blomster, tilbyr hjerte helsemessige fordeler som ligner på reseptbelagte høyt blodtrykk medisiner. Memorial Sloan Kettering rapporterer at "hagtorn fører til direkte utvidelse av glatt muskulatur i koronarkar, og dermed redusere deres motstand og øke blodstrømmen." Hawthorne er tilgjengelig i supplement eller skjær form. Se etter en standardisert mengde vitexin, en flavenoid funnet i hagtorn. Ikke ta hagtorn i mer enn to uker uten medisinsk tilsyn.

Høyt blodtrykk er en alvorlig tilstand. Snakk med legen din før du endrer, stopper eller supplere noen høyt blodtrykk medisiner hun kan ha foreskrevet.

Spis en fornuftig diett som er rik på hele korn, frukt og grønnsaker og lite salt. Utøve moderat og overvåke blodtrykket regelmessig.

Matvarer som reduserer Bad Kolesterol

Matvarer som reduserer Bad Kolesterol


Dårlige kolesterolet er også kjent som LDL-kolesterol. Dette betyr at når for mye dårlig kolesterol sirkulerer i blodet, kan det øke i veggene i arteriene som forsyner blod til hjertet og hjernen. Med andre stoffer, kan det danne plakk som er en tykk og hard innskudd som vil begrense arteriene og gjøre dem mindre smidig. Heldigvis er det sunn mat folk kan spise for å senke dårlige kolesterolet.

Havregryn og havrekli

Havregryn og havrekli inneholder et løselig fiber som kan redusere dårlig kolesterol. Løselig fiber reduserer opptaket av kolesterol i tarmen. Bare ved å spise en 1/2 kopper kokt havregryn, vil du legge til 6 gram fiber til kosthold. Du kan også legge til frukt, for eksempel bananer, og dette vil legge ytterligere fire gram fiber til kosthold. Andre matvarer som inneholder løselig fiber er nyre bønner, epler, pærer, bygg, psyllium og svisker.

Valnøtter

Valnøtter er rike på flerumettede fettsyrer. De er kjent for å hjelpe å holde blodårene sunne og elastisk. Valnøtter og andre nøtter, for eksempel mandler, kan redusere dårlig kolesterol. Spise en håndfull valnøtter, mandler, pistasjenøtter, pekannøtter og andre nøtter kan i stor grad redusere risikoen for hjertesykdom. Som med andre matvarer, nøtter er høy i kalorier, så spiser bare en håndfull om dagen. Moderasjon er nøkkelen.

Fisk

Fisk er høy i Omega-3 fettsyrer og omega-3 fettsyrer kan redusere dårlig kolesterol. Omega-3 fettsyrer kan også hjelpe hjertet ved å redusere blodtrykket og risikoen for blodpropp. Det anbefales å spise minst tre porsjoner fisk per uke. Den beste fisken å spise for å få mest Omega-3 fettsyrer inkluderer makrell, tunfisk, laks, sild og sardiner. Man kan også ta en Omega-3 fettsyrer supplement for å få riktig mengde de trenger.

Olivenolje

Olivenolje inneholder antioksidanter som vil bidra til å redusere dårlig kolesterol, men vil forlate din gode kolesterolet alene. Det er anbefalt av US Food and Drug Administration for å bruke minst 2 ss. hver dag for å få fordelene fra olivenolje. Bare sauté grønnsaker i olivenolje, legg den til marinade, eller bland den med eddik som en salat dressing. Det er best å bruke extra virgin olivenolje for sine større mengder av antioksidanter.

Matvarer med plantesteroler

Mat og drikke, som for eksempel margarin, appelsinjuice og yoghurt drikker, med massevis av steroler i dem er gode å spise for å redusere dårlig kolesterol. Steroler er stoffer som finnes i planter som hjelper blokkere oppbygging av dårlig kolesterol. Disse matvarer kan redusere dårlige kolesterolet med 10 prosent. Den daglige beløpet som trengs for best resultat av plantesteroler er ca 2 gram.

Kjøkken Krydder som reduserer Bad Kolesterol

Kolesterol er et lipid (voksaktig substans) fremstilt naturligvis av leveren. Den kommer også fra maten du spiser. Å spise for mye mat med mettet fett kan øke dårlig kolesterol nivåer. Dårlige kolesterolet, også kjent som lav-tetthets lipoprotein (LDL), fører til dannelse av plakk i arterier, øker risikoen for hjertesykdom og slag. God kolesterol, eller høy-tetthets lipoprotein (HDL), bærer-kolesterol til leveren for å bli eliminert. Redusere nivået av dårlig kolesterol og heve gode kolesterolet kan redusere risikoen for hjerte- og karsykdommer. Kjøkken krydder kan hjelpe deg å gjøre akkurat det.

Kanel

Kanel har blitt brukt i ulike kulturer for ulike medisinske sykdommer. I Kina er kanel brukes til å behandle forkjølelse, fordøyelsesproblemer, kvalme, diaré og smertefulle perioder. Egypterne brukte den til å balsamere organer og som mat konserveringsmiddel. Romerne brukte det som en helbredende agent og for å rense luften i huset. I dag nyter kanel fortsatt mange helsepåstander - fra behandling av diabetes til kreft. Ifølge Leserens Digest., En pakistansk studie fant at 1/2 ts. av kanel daglig kan redusere dårlig kolesterol hos personer med type 2 diabetes med nesten 30 prosent og kuttet totalkolesterol med 26 prosent.

Bruk pulverisert kanel i baking eller til å legge smak til matlaging. Dryss kanel på toasts, desserter, frukt eller drikker som kaffe eller varm kakao.

Gurkemeie

Gurkemeie kommer fra roten av Curcuma longa anlegget og kjøtt er en lys oransje farge. Det blir ofte brukt til smaken asiatisk og indisk matlaging i karriretter, stuinger, og som et krydder for kjøtt og fisk. Det er imidlertid ikke bare en kulinarisk krydder; gurkemeie har mange helsemessige fordeler på grunn av sin anti-inflammatorisk og antibakterielle egenskaper. Ifølge Medline Plus, tidlige studier avdekket at gurkemeie kan senke dårlig kolesterol og total kolesterol i kroppen. Gurkemeie aktive ingrediensen, curcumin, fungerer som en messaging molekyl, regi gener i leveren til å øke produksjonen av messenger proteiner for å rense kroppen for dårlige kolesterolet.

Selv gurkemeie er ofte funnet i karri, er beløpet ikke signifikant. Det er bedre å få tak i den rene form av gurkemeie å nyte de høyeste nivåene av curcumin. Bruk curcumin til smaken karriretter, linsesuppe, wok, og som et krydder for kjøtt og fisk.

Ingefær

Ginger leverer mer enn smak til mat, desserter og drinker. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan denne underjordiske stammer fra Zingiber officinale planten nytte de med hjertesykdom. Foreløpige studier viste at ingefær kan senke kolesterolnivået og hindre blod fra clotting, takket være sine aktive ingredienser, gingerols og shogoals.

Krydre maten med revet ingefær eller bratte skiver av ingefær i kokende vann for en forfriskende ingefær drikke. Ginger legger frisk smak til wok, supper, marinader og sauser. Syltet ingefær er en vanlig asiatisk krydder. Denne urten er også tilgjengelig i ekstrakter, tinkturer, kapsler og oljer.

Rosemary

Denne velkjente kulinarisk urt har blitt brukt til å behandle en rekke plager fra fordøyelsessykdommer til hodepine. Rosemary øker to aktive ingredienser, caffeic syre og rosemarinic syre, både potente antioksidanter som er ansvarlige for sine terapeutiske egenskaper. Inkludert rosmarin i kosten kan ha nytte kardiovaskulær funksjon, som det forbedrer blodstrømmen og senker høyt kolesterol og blodtrykk i tillegg.

Bruk rosmarin til sesong kjøtt og fisk. Den kan brukes til smaken sauser, gryteretter, marinader og salatdressing.

Foods som Fight høyt kolesterol

Millioner av amerikanere kjempe høyt kolesterol daglig. En av de beste våpen i denne kampen er et sunt kosthold. Matvarer som nøtter, frukt, fisk og grønnsaker kan bidra til å redusere høye nivåer av kolesterol. Disse matvarer kan lett finnes i enhver matbutikk og innarbeidet i de fleste ethvert måltid.

Frokost

Hele korn og havregryn er veldig bra for å senke kolesterolet.

Snacks

Valnøtter og mandler lage et sunt alternativ til junk food.

Spise Din Greens

Grønne grønnsaker med måltider eller på egenhånd hjelp til å senke kolesterolet.

Soy

Det er mange elementer som er laget med soya for sunnere å spise. Disse inkluderer iskrem, melk, ost og tofu.

Proteiner

Mer kylling og fisk og mindre rødt kjøtt vil bidra til lavere kolesterol.

Hvitløk

Daglig hvitløk bruk er et kraftig våpen i arsenalet mot høyt kolesterol.

Epler og Blåbær

Epler og blåbær bidra til å redusere dårlig kolesterol tall og er bra for deg på andre måter også.

Hvordan redusere høyt kolesterol for kvinner

Kolesterol er en lipid forbindelse som er nødvendig for kroppen, men kan være farlig for hjertet og blodkarene når kolesterolnivået i blodet er for høyt. Kolesterol er vanligvis delt inn i to typer: low-density lipoprotein (LDL) og high-density lipoproteiner (HDL). LDL er ansett som dårlig kolesterol, siden det er den primære årsak til blokkering av blodårene som fører til hjertesykdom, mens HDL-kolesterol er ansett som god, siden det letter nedbrytningen av LDL. Siden hjertesykdom er den ledende dødsårsaken hos kvinner, er de med høyt kolesterol godt råd til å iverksette tiltak for å redusere kolesterolet.

Bruksanvisning

•  Tren regelmessig. Tilstedeværelsen av god kolesterol i blodet er blitt vist å være påvirket av ens fysiske kondisjon og aktivitetsnivå. Vanlig kardiovaskulær aktivitet styrker hjertet i seg selv, så vel som reduserer endring av arterien blokkering.

Spis en diett tung i løselig fiber. Løselig fiber finnes i hele hvete og havre er kjent for å redusere dårlig kolesterol. Også unngå mat med høyt mettet fett og trans fett innhold som smør, meieriprodukter og fett kjøtt, velger frukt, grønnsaker, nøtter og belgfrukter. Olivenolje regnes som en relativt sunn erstatning for smør. Unngå mat med høyt dårlige kolesterolet innhold. Egg, kremost, skalldyr og innmat pleier å være høy i dårlige kolesterolet.

Opprettholde en sunn kroppsvekt. Det er fullt mulig å trene regelmessig og spise mat lavt kolesterol og fortsatt være overvektig. Se størrelsen på porsjoner, ikke bare hva slags mat du spiser. Folk som er overvektige har en tendens til å ha høyere kolesterolnivå.

Spør legen din om kolesterol medisiner. Det finnes flere typer medisiner som kan tas i pilleform som bidrar til å øke gode kolesterolet og lavere dårlige kolesterolet; populære merkene inlucde Lipitor, Zocor og Crestor. Du må imidlertid ikke bruke slike medisiner som en unnskyldning for å slakke av på andre områder. For å beskytte ditt hjerte så mye som mulig, må du angripe problemet på flere fronter.

Hint

  • Høy kolesterol er forårsaket delvis av genetikk. Hvis du sliter med høyt kolesterol, eller hvis en av foreldrene dine gjør det, få din kolesterol sjekkes regelmessig for å holde det under kontroll.

Måter å redusere høyt kolesterol

Måter å redusere høyt kolesterol


Low-density lipoprotein (LDL) anses som "dårlig kolesterol". Når LDL samler seg på de indre veggene i blodårene det fører til blokkeringer som kan resultere i hjerteinfarkt. Høy-tetthets lipoprotein (HDL) kolesterol er referert til som "gode kolesterolet". HDL arbeider for å forhindre tilstopping av arteriene. Når vi snakker om å redusere høyt kolesterol betyr det vanligvis å redusere nivåene av LDL og øke nivået av HDL.

Bruksanvisning

•  Opprettholde en sunn vekt. Å miste en ekstra 5 til 10 pounds umiddelbart kan senke kolesterolnivået.

Spis en kolesterol-vennlig diett som inneholder mat rik på fiber, frisk frukt og grønnsaker, hele korn og hel hvete, havregryn, soya og hjerte-sunn fisk, som laks, torsk, kveite, sild og makrell.

Unngå mat med høyt kolesterol, som egg, biff, trans fett, stekt mat, svinekjøtt, rask mat og kaker. Trans fett er ikke bare øke LDL nivåer, det reduserer HDL nivå.

Ta en daglig fiber supplement som Metamucil eller andre produkter som inneholder psyllium fiber, er Metamucil tilgjengelig i en cracker cookie og som en flavored pulver som du legger til vann for å lage en drikke.

Tilsett 4 gram av anlegget stanol spredte seg til en daglig diett. Dette kan senke LDL med opp til 15 prosent. Ett produkt som gir anlegget stanol er Benecol, som brukes som en smør spredning.

Slutte å røyke for å forbedre og øke HDL nivå. Medisinsk forskning viser at gode nivåer av kolesterol økt etter en forskergruppe slutte å røyke. Studiene viste HDL nivå økte mer hos kvinner enn hos menn.

Moderat bruk av alkohol kan forbedre HDL nivå, men du bør begrense forbruket av alkohol. Kvinner bør ikke drikke mer enn én alkohol drikke en dag, og menn bør begrense sitt daglige inntak til to.

Tren regelmessig, gjerne 30 til 60 minutter per dag, med en legens tillatelse. Trening hjelper stimulere metabolske enzymsystemer i leveren og musklene som konverterer dårlig kolesterol til gode kolesterolet.

Hva Foods Hjelp Reduser dårlig kolesterol?

Hvis nivået av dårlig kolesterol (low density lipoprotein) er høy, kan du være en større risiko for å utvikle vaskulære og hjertesykdommer. Heldigvis kan du forebygge høyt kolesterol og redusere kolesterolnivået ditt ved å spise et sunt kosthold og andre livsstilsendringer. Ifølge American Dietetic Association og Mayo Clinic, matvarer som kan senke dårlige kolesterolet inkluderer havregryn og enkelte frukter.

Fisk

Inkludert fisk som inneholder mye omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt, for eksempel ørret, sardiner, tunfisk og laks kan bidra til å senke kolesterolet når det spises i moderate mengder, som er omtrent to ganger per uke.

Frukt

Frukter som avokado, epler appelsiner og pærer inneholder store mengder fiber som kan redusere dårlige kolesterolet, samt bidra til å regulere ditt fordøyelsessystem.

Havregrøt

Havregryn kan redusere dårlig kolesterol når det spises daglig, og denne effekten kan økes hvis du legger frukt som inneholder mye fiber og hoppe over sukker og helmelk når du tilbereder den.

Nøtter

Nøtter som har flerumettet fett kan redusere dårlig kolesterol, og disse inkluderer nøtter som valnøtter og mandler.

Oljer

Oljer som ikke har blitt sterkt bearbeidet kan redusere dårlig kolesterol, og disse inkluderer typer som extra virgin olivenolje og solsikkeolje.

Frø

Frø fra solsikker og andre planter, for eksempel gresskar, inneholder plantesteroler som hindrer kroppen fra absorberende kolesterol fra andre matvarer i kostholdet ditt.

Naturlige Legemidler som reduserer kolesterol

Det finnes to typer kolesterol, HDL (godt kolesterol) og LDL (dårlig kolesterol). For mye LDL og ikke nok HDL kan sette deg i kø for hjerneslag, hjertesykdom eller til og med et hjerte feste. Noen ganger mengden kolesterol kroppen din gjør, LDL eller HDL, er en arvelig faktor. Andre ganger, er det på grunn av kostholdet ditt. Bare ved å endre et par ting i kostholdet ditt, for eksempel erstatte junk eller fast food med mer frukt og grønnsaker, kan gjort en stor forskjell. Men det er også noen naturlige medisiner du kan bruke til videre sunne kolesterolet.

Fiber

Hele korn, grønnsaker og til og med fiber kosttilskudd er gode måter å øke fiber i kosten. Det antas at fiberen bindes til kolesterol, og hindrer blod absorpsjon.

Karnitin

Karnitin er en aminosyre som er vanligvis laget av kroppens nyrene og leveren. Det har vist seg å forbedre hjertets ytelse så vel som lavere LDL kolesterol når det tas i supplement form.

Grape Seed Extract

Druekjerneekstrakt, en kjent antioksidant, har vist seg å senke lipid oksidasjon i kroppen, som hjelpemidler i å produsere LDL kolesterol.

Pantothine

Pantothine, også kjent som pantotensyre eller B5, er en del av det vitamin B-komplekset. Når den brukes i tillegg form, har det vist seg å øke HDL og redusere LDL i blodet.

Vitamin C

Selv om vitamin C har vist seg gunstig på mange områder, da lagt til kosthold med frukt og grønnsaker eller kosttilskudd, gir det bare en liten forbedring i kolesterolnivået.

Sjokolade

Mørk høy kvalitet sjokolade har vist seg å senke LDL-kolesterol. Dette betyr imidlertid ikke gi deg lisens til å delta i sjokoladekake, chocolate chip cookies eller sjokolademousse, som alle er lastet med høyt sukker og fett.

Mat, drikke, krydder og urter for å senke dårlige kolesterolet

Mat, drikke, krydder og urter for å senke dårlige kolesterolet


Low-density lipoprotein, eller LDL, er den viktigste bæreren av kolesterol i blodet. Hvis du har for mye LDL i systemet ditt, vil du stå en større sjanse for å ha kolesterol bygge opp i arteriene som forsyner hjertet og hjernen med blod. Det er derfor LDL er kjent som "dårlig kolesterol". Høy LDL bidrar til dannelse av plaque, som øker risikoen for hjerteanfall og slag. Den gode nyheten er at kostholdet kan bidra til å redusere LDL-nivå.

Mat

Legge havregryn, valnøtter, fisk og olivenolje til kosthold vil bidra til å senke kolesterolet til et sunt nivå, ifølge Mayo Clinic ansatte. Matvarer som havregryn og havrekli, sammen med pærer, epler, svisker og kidneybønner, er gode kilder til løselig fiber, noe som reduserer mengden kolesterol kroppen absorberer. For å se merkbare resultater, tar sikte på å konsumere ca 10 gram løselig fiber hver dag.

Valnøtter, sammen med mange andre nøtter, inneholder flerumettede fettsyrer. Disse fettsyrene fremme elastiske, sunne blodårer og dermed redusere risikoen for hjerteinfarkt. Fordi de fleste nøtter er høy i kalorier, forsøke å erstatte annen fet mat med nøtter når det er mulig.

Fisk, fordi den inneholder omega-3 fettsyrer, bidrar til å redusere blodtrykket og dannelse av blodpropp. For de som allerede har lidd et hjerteinfarkt, forbruker fiskeolje (eller omega-3 fettsyrer) bidrar til å redusere risikoen for plutselig død. Rapsolje og linfrø er andre gode kilder til omega-3 fettsyrer.

En diett rik på antioksidanter vil også senke LDL kolesterol, og samtidig la din gode kolesterolet (HDL) intakt. En av de beste og mest vanlige kilder til antioksidanter er olivenolje. Legg til to spiseskjeer olivenolje til ditt daglige kosthold for å stimulere de sunne fordelene av antioksidanter.

Drinker

Drinker rik på og stanols, som finnes i mange planter, er viktige fordi de blokkerer opptaket av kolesterol. Yoghurt drikke og appelsinjuice beriket med plantesteroler og stanols kan redusere LDL kolesterol med opp til 10 prosent, ifølge Mayo Clinic. For å se denne fordelen, bruker opp til to gram, eller to åtte unse glass, av befestet appelsinjuice per dag.

Grønn te er en kilde for antioksidanter, som er effektive i å senke kolesterol så vel som blodtrykket. Koffeinfri grønn te er å foretrekke.

I tillegg til å være rik på antioksidanter, inneholder rødvin saponiner, kjemikalier som kan redusere dårlige kolesterolet. En enkelt glass rødvin inneholder halvparten av gjennomsnittlig daglig inntak av saponin, derfor gjør det til et viktig kosten kilde. Ikke drikk rødvin hvis du har problemer med høyt blodtrykk eller alkoholisme.

Urter og krydder

Den vitenskapelige Juryen er fortsatt ute på om hvitløk er like gunstig for å senke kolesterolet. En studie gjort av Stanford University forskere viste at hvitløk ikke reduserte kolesterol hos personer med moderat høyt kolesterolnivå. Andre tror fortsatt det er i stand til å senke kolesterolet noen punkter. Dr. Haru Armagase, en direktør for forskning og utvikling for en produsent av hvitløk kosttilskudd, sier at hvitløk kan redusere kolesterolet i de med høye nivåer samt sakte dannelse av plakk. Hvitløk har blodfortynnende egenskaper og kan hindre dannelse av blodpropp. Av denne grunn må hvitløk brukes med forsiktighet hvis du tar en blod-tynnere som Coumadin eller før en kommende kirurgi. Fenugreek, kan sitrongress og linfrø også redusere LDL kolesterol.

Urter som rosmarin, salvie, oregano og timian inneholder antioksidanter som bekjemper LDL samtidig redusere risikoen for blodpropp. Inkludere disse urter i kostholdet ditt ved å bruke dem til smaken grønne grønnsaker som brokkoli og spinat.

Urter for å redusere vann vekt

Urter for å redusere vann vekt


Væskeansamlinger, noe som kan føles som vektøkning, er et symptom på et bredt spekter av forhold. En diuretisk fjerner den overskytende væske fra kroppen ved å gjøre nyrene skille ut mer natrium. Denne handlingen i sin tur trekker vann fra blodet til å balansere ut av konsentrasjonen av natrium, noe som resulterer i mer hyppig vannlating og fjerning av overskytende vann. Urte diuretika tilby et alternativ til reseptbelagte diuretika, men det utvises forsiktighet som uovervåket bruk kan føre til dehydrering og ubalanser i natrium og kalium nivåene.

Løvetann

Løvetann er en naturlig vanndrivende med en kraftig renseprosess på grunn av taraxacin, et stoff som gir løvetann sin karakteristiske bitter smak. Drikker opp til fire kopper løvetann te daglig renser milt, nyrer, lever og blod. Tar løvetann te har et antall fordeler i tillegg til å fjerne overskytende vann. Det er rik på vitaminene A, B, C og D, reduserer kolesterol, stimulerer blodsirkulasjonen og bidrar til absorpsjon av kalsium.

Green Tea

Grønn te har veldokumenterte antioksidantegenskaper og fungerer som et vanndrivende. For et effektivt resultat, må du drikke opp til fire kopper grønn te daglig. Te inneholder mellom to og fire prosent koffein som øker urinproduksjonen. Men drikker mer enn fire kopper daglig kan gi skadelige effekter som hodepine og svimmelhet. Tatt i moderate mengder, grønn te har en rekke helsefordeler i tillegg til sine vanndrivende egenskaper.

Yarrow

Yarrow er en tradisjonell behandling for fordøyelsessystemet og pusteproblemer, og er kjent for å styrke magen. Det er også senker feber, reduserer menstruasjonssmerter og lindrer søvnløshet. Planten inneholder anti-inflammatoriske, antiseptiske midler og snerpende tanniner, tilsvarende de som finnes i te. Dens vanndrivende handling er spesielt nyttig for personer med høyt blodtrykk og dårlig sirkulasjon. Yarrow er tilgjengelig på skjær form, kombinert med andre vanndrivende urter som lind og hagtorn, som du kan ta i vann daglig.

Brennesle

Nettle røttene er kjent for sin avgiftende og vanndrivende egenskaper. Du kan lage brennesle te eller legge blader til en salat, som alle deler av anlegget har en rensende effekt. Brennesle juice er en effektiv vanndrivende for folk med hjerte og sirkulasjon problemer, og det er antatt at dette er på grunn av høye nivåer av kalium og flavonoider i anlegget. Det er også anbefalt for urinveisinfeksjoner.

Urter som kan ha bivirkninger av rektal blødning

Urter som kan ha bivirkninger av rektal blødning


Rektal blødning er vanligvis ikke et alvorlig problem. Noen urter samhandle med medisiner eller irritere medisinske tilstander. Noen urte avføringsmidler har advarslene på dem til å slutte å bruke hvis rektal blødning oppstår etter bruk. Varsel er nødvendig fordi urteavføringsmiddel virker sammen med andre medikamenter eller har en effekt på en eksisterende medisinske tilstand.

Hagtorn bær

Hagtorn bær brukes av gamle og moderne medisinmenn til å senke blodtrykket og fungere som en mild hjerte tonic. Hawthorn bær brukes som te for å behandle irritabel tarm-syndrom og avlaste forstoppelse og gass, men knust hagtorn bær brukes til behandling av kolitt og diaré forårsaket av Crohns sykdom kan resultere i rektal blødning. Te laget av blomster og stammer ikke forårsaker rektal blødning.

Ginseng

The Mayo Clinic støtter antioksidant virkning av ginseng som reduserer low-density lipoprotein og blodsukkernivået hos pasienter med type 2 diabetes, og ikke finne ginseng farlig på noen måte. The Mayo Clinic støtter at ginseng kan øke immunforsvaret og forbedre effektiviteten av antibiotika for akutt bronkitt og forbedre respons på influensavaksiner, men den støtter ikke andre påstander knyttet til ginseng.

Psylium Heart Health and Laxatives

Psyllium, også kalt ispaghula, er en høy -evel løselig kostfiber ingrediens i bulk avføringsmidler, som for eksempel Metamucil. Psyllium har også blitt brukt til lavere kolesterol og lipoprotein nivåer. Heartwise og Bran Buds frokostblandinger inneholder psyllium å fremme "hjerte helse."
.
Psylliumholdig produkter kan forsinke ventrikkeltømming tid og redusere absorpsjonen av enkelte urter, kosttilskudd, vitaminer eller mineraler. Absorpsjon av kalsium, jern, sink og vitamin B12 kan også bli påvirket. Psyllium og kitosan sammen kan øke fettutskillelsen i avføringen.

Bivirkninger av Psyllium

Allergiske reaksjoner, noen alvorlige, har blitt opplevd av helsepersonell forbereder psyllium holdige avføringsmidler. Obstruksjon av mage-tarmkanalen kan skyldes bruk av psyllium avføringsmidler, spesielt hos pasienter med tidligere tarm operasjoner eller anatomiske abnormiteter, eller tatt uten tilstrekkelig vann.

Psyllium forberedelsene har vært brukt i mer enn 20 år for å behandle irritabel tarm syndrom med motstridende resultater. I noen tilfeller, psylliumfibre forverret tarmsyndrom forårsaker rektal blødning. Psyllium reagerer med andre medisiner, og bør ikke brukes uten tilsyn av lege.

Herbal Avføringsmidler

Shaklee Herb-Lax er en blanding av kalsium, jern, senna blad, lakris rot, buckthorn bark, alfalfa blad, fennikel frø, anisfrø pulver rabarbra rot, blå malva og culvers rot pulver. Herb-Lax har følgende advarsel på etiketten: ". Avføringsmidler kan påvirke hvordan stoffene virker Stopp bruk hvis rektal blødning oppstår etter bruk av dette produktet."

Foods som vil senke LDL kolesterol

Ifølge American Heart Association, høye nivåer av LDL, eller dårlig kolesterol, forårsaker plakk i blodårene og øke risikoen for hjerneslag og hjerteinfarkt. Et sunt kosthold er nøkkelen i å forebygge og reversere farlige LDL nivåer.

Fiber

Ifølge MayoClinic.com, løselig fiber reduserer kolesterol absorpsjon, og bare 10 gram om dagen er nok til å senke LDL nivåer. Gode ​​kilder til løselig fiber inneholder havregryn, bønner, epler, pærer, bananer, brokkoli og bygg.

Omega-3 fettsyrer

Omega-3 fettsyrer har makt til å senke LDL kolesterol og øke HDL, eller gode kolesterolet, som antas å bære kolesterol vekk fra blodårene. Fet fisk er en utmerket kilde til omega-3 fettsyrer når det spises minst to ganger i uken i form av laks, makrell, ørret, sild eller sardiner.

Nøtter

Nøtter, spesielt valnøtter, kan redusere kolesterolet med sine plantesteroler og umettet fett. Nøtter er kaloririk mat, så begrens deg til en håndfull en dag med valnøtter, mandler, peanøtter, hasselnøtter, pistasjenøtter eller pekannøtter.

Plantesteroler / stanols

Plantesteroler og stanols blokkere opptaket av kolesterol. The American Heart Association anbefaler derfor folk med høye LDL nivåer konsumere 2 gram hver dag ved å spise stanol-forsterkede matvarer, for eksempel margarin spredt, frokostblanding og appelsinjuice.

Sunt fett

Forbruker færre mettet fett er en viktig komponent for å senke LDL kolesterol. Erstatt dem med solide-sunt umettet fett, som olivenolje, mutter oljer og fiskeolje.

Hvordan redusere høyt kolesterol Food Intake

Hvordan redusere høyt kolesterol Food Intake


Redusere høyt kolesterol matinntaket innebærer å gjøre store endringer i forhold til valg av mat og måltid forberedelse. Maten du spiser kan direkte påvirke mengden og typen kolesterol som kommer inn i kroppen. The American Heart Association sier det er to hovedtyper av kolesterol; LDL (dårlig kolesterol) og HDL (godt kolesterol). Men hvordan du forbereder mat gjør en stor forskjell også. Frityrstekte matvarer inneholder større mengder av dårlig kolesterol, men dette er også avhengig av oljer du bruker til å steke maten.

Hvordan redusere høyt kolesterol Food Intake

•  Spis mat som inneholder mye fiber som epler, havregryn, havrekli og bygg. The Mayo Clinic sier havregryn inneholder løselig fiber som reduserer LDL (dårlig kolesterol). Andre high-fiber matvarer inneholder gulrøtter, svisker, bananer, aubergine og andre grønnsaker.

Spis mat som er høy i omega-3 fettsyrer som laks, mandler, nøtter og kveite. The Mayo Clinic sier spise omega-3 rik mat er en annen måte å senke kolesterolet. Disse sunt fett beskytter hjertet og andre organer i kroppen. Du kan også tran kosttilskudd for å få en daglig dose av omega-3 fettsyrer.

Steam eller bake maten, heller enn steker den. Unngå å bruke margarin eller smør når du lager mat. I stedet velger oljer som er høye omega-3 fett som kokosolje, extra virgin drue frø eller extra virgin olivenolje. Kok aldri med smult eller behandlet oljer fordi disse inneholder store mengder av dårlig kolesterol.

Les mat etiketter når du handler for dagligvarer. Mange bearbeidet mat inneholder store mengder av dårlig kolesterol. Finne ut hva slags oljer brukes i mat. Ikke kjøp emballerte matvarer som inneholder store mengder mettet fett eller rapsolje.

Bestill salater og fiberrike alternativene når du spiser ute på restauranter.

Unngå mat som er høy i dårlige kolesterolet som potetgull, stekt mat, fast food og fett-laden desserter.

Matvarer som er dårlig for triglyserider

Triglyserider er ofte forbundet med kolesterol; men de er ikke det samme. Triglyserider er fettstoffer i mat eller fett laget fra kroppen ved store mengder karbohydrater. I likhet med kolesterol, triglyserider kan bli kontrollert og visse matvarer, bør unngås.

Alkohol

Alkohol bør unngås. Selv om røde viner kan redusere LDL (dårlig kolesterol) og øke HDL (godt kolesterol), det dessverre øker triglyserider i kroppen.

Sukker

Sukker kan komme i alle former. Åpenbart, godteri, godteri, bakevarer, brus og iskrem lastet med sukker. Men, hermetisk frukt, frokostblandinger, granola barer og ketchup er også høy i sukker. Det er viktig å lese etikettene.

Raffinerte enkle karbohydrater

Karbohydrater gir kroppen energi, men raffinerte enkle karbohydrater som hvitt brød, hvit pasta, hvit ris og kjeks gir ingen ernæringsmessig verdi.

Fett

Unngå mat med høyt fett for eksempel stekt mat, krem ​​sauser, smør, smult, andebryst og bacon. Sats på sunnere monosaturated fett som avokado, valnøtter, sesamolje, olivenolje og laks.

Skalldyr

Skalldyr er overraskende høy i triglyserider. Å spise fisk er trygt, men unngå reker, hummer, muslinger og blåskjell.

Bearbeidet mat

Bearbeidede matvarer anses tomme kalorier fordi de er høy i trans fett og sukker. Hold deg til å spise ekte mat og unngå alt med ukjente ingredienser.