Digidexo.com

Hva hjelper Acyclovir mot

Hva Hjelper Cellulite?

Hva Hjelper Cellulite?


Hvis du har cellulitter, er du i godt selskap. Ifølge ABC News, 90 prosent av alle kvinner har det. Hvis du må betale noe for å bli kvitt den, spare penger og sjekke ut fakta. Livsstilsendringer, snarere enn mirakelkurer, er det som virkelig fungerer. Oppdag metodene legene anbefaler, og de gjør de ikke.

Hva som forårsaker cellulitt

Connective ledninger feste huden til muskel ligger over fettlagrene under huden. Fat svulmende mellom snorene gir huden som humpete, appelsinskall utseende. Cellulite går i familier, og er gjort mer tydelig ved økt vekt, mangel på mosjon, dehydrering og hormonelle prevensjonsmidler.

Vekttap

Gå ned i vekt gjennom kosthold og mosjon. Selv tynne mennesker har cellulitter, gjør vektøkning det mer tydelig, og miste vekt kan gjøre det mindre slik. Kosthold endringer bør omfatte øke mengden av frukt og grønnsaker du spiser og vannet du forbruker fordi hydra kroppen din vil redusere cellulitter. Økt muskelmasse fra øvelsen vil også redusere utseendet av cellulitter.

Kremer og lotion

Bruke en 0,3 prosent retinol krem ​​to ganger om dagen i seks måneder kan redusere forekomsten av cellulitter i noen mennesker. Slutte å bruke det hvis du utvikler en følsomhet. Cellulitter er mindre synlig i mørk hud, så bruke en selvbruner vil gjøre bena ser glattere.

Deep Massasje

Masserer området vil ikke bryte ned cellulite. Det gjør slappe muskler og øke blodsirkulasjonen, noe som kan gi deg en kortsiktig "glød."

Hva Hjelper ikke

I stedet for å redusere utseendet av cellulitter, fettsuging, som fjerner dypt fett, ikke fett rett under huden, kan faktisk øke smilehullet i huden din.

Hudkremer med astma medisiner aminophylline kan forårsake en allergisk reaksjon. Medisinen innsnevrer blodårene, som kan være farlig for de med sirkulasjonsproblemer.

Mesotherapy, injeksjon av vitaminer, mineraler og enzymer under huden, kan føre til betennelse og infeksjon. Leger anbefaler ikke denne behandlingen for cellulitt.

Hva hjelper mot depresjon?

Folk vanligvis lider av akutt depresjon, som er mer som situasjons depresjon og er forårsaket av slike spørsmål som døden, og endte på et forhold, økonomiske belastninger eller utdanningsspørsmål. Kronisk depresjon er sett på som en pågående tilstand som kan være medisinsk relatert eller biologisk knyttet sammen. Det finnes mange typer behandling for depresjon, slik som kognitiv terapi, medisiner og alternativ behandling. Tilnærmingen at en person tar vil avgjøre hvor raskt de vil komme seg og begynne å føle lettelse fra deres depresjon symptomer.

Tradisjonelle behandlinger

Det er mange behandlinger for depresjon. Siden oppdagelsen av depresjon medisiner i 1950, har mange funnet en bedre livskvalitet. I dag SSRI (selektive serotonin reopptakshemmere) er en behandlingsform av valget for mange utøvere. Medisinen tar vanligvis 7 til 14 dager for en pasient å se symptomlindring og daglige doser må tas for å holde tritt terapeutiske nivåer i blodet. Denne typen medisiner må skrives og følges opp av din fastlege, lege assistent eller aller helst av en psykiater. Sammen med medisiner, har det blitt godt dokumentert at kognitiv atferdsterapi er en svært effektiv form for behandling. Dette modalitet utfordrer mønstre av negative og selvødeleggende tankemønstre og lar den enkelte fokus på den positive siden av selvtillit.

Alternativ Behandling modaliteter

For personer som er skeptisk til medisiner, er det mange naturlige tilnærminger til behandling av depresjon. En stor alternativ er å starte et treningsprogram eller øke din nåværende rutine. Denne formen for behandling må klarert av din fastlege. Sammen med trening det er andre behandlinger som yoga, meditasjon, søker en åndelig rådgiver, bli en depresjon støttegruppe og urtemedisiner. Bruken av urtemedisiner må drøftes i lengde med legen din.
En siste behandling for å vurdere ville være avtagende ditt nivå av daglig stress. Daglig stress er en medvirkende årsak til kronisk og akutt depresjon.

Hva Hjelper med gikt smerte?

Urinsyregikt er svært smertefullt og ødeleggende, og kan få deg humpet rundt som en 80 år gammel. I det siste har holistiske alternativer til medisiner blitt svært populært siden mange mennesker mangler helseforsikring. Jeg har listet opp gode og dårlige matvarer nedenfor for å hjelpe deg i din healing.This informasjonen er ikke ment å diagnostisere, og hvis problemet vedvarer bør du vurdere å se en lege for en diagnose.

Hva er gikt?

Urinsyregikt er en form for leddgikt og lignende til fibromyalgi i mange aspekter. Værforandringer har en innflytelse på kroppen smerter og når barometrisk trykk stuper og fuktighet stiger de som er utsatt for gikt og fibromyalgi har bluss ups. Personer med gikt kan ikke bryte ned mengden av urinsyre inngåelse kroppen sin og så syren krystalliserer i sine sammenføyninger. En nyre problemet kan foreligge som ikke tillater kroppen til å behandle all den urinsyre som kommer inn i det, redusere urinsyre og vil redusere smerte. Puriner er kjemikalier i mat som metaboliseres av kroppen og brytes ned til urinsyre. Slette matvarer høy i puriner fra kosten din er den logiske løpet av handlingen til å ta.

Hvilke matvarer bør unngås?

Unngå følgende matvarer kjent for å være høy i urinsyre kan stoppe en ødeleggende gikt angrep, grønnsaker som asparges, belgfrukter (bønner), spinat og sopp er høy i uric syrer. Innmat som lever, nyrer, hjerte, brissel og tungen. Noen hav mat er også unngås som kamskjell, reker, ansjos, blåskjell, makrell, sardiner, sild også rødt kjøtt, alkohol og brus.

Mat og drikke lav i uric syrer

Å drikke 8 til 10 glass er vann om dagen vil bidra til å utvanne og skylle overskytende uric syrer fra kroppen. Øke melkeinntak og mat med høyt kalium eller ta en kalium supplement kan også bistå i smerte reduksjon. Svarte kirsebær og blåbær eller juice kan være svært nyttig og kan finnes i helsekostbutikker. Noen dagligvarebutikker selger organiske og vil også gjennomføre juice. Ananasjuice har bromelain i det og det er en naturlig anti-inflammatorisk, kan du også plukke den opp som et supplement i kapselform. Balansere pH-verdier også hjelper, kan du gjøre dette ved å drikke naturlig sitronsaft.

Urter og Folk rettsmidler for gikt Pain

Apple cider eddik er en naturlig ph balanserer, hvis kroppens pH er balansert alt flyter bedre, kombinere den med kløver honning og vann til smak og drikker det en gang om dagen kan balansere ph enkelt. Når brutt ned, er uric syrer oppløst og utskilles gjennom nyrene. Sitronsaft gjør det samme som acv så langt som å balansere ph. Naturlige frukt, som jordbær og druer og urter, hortensia og persille, som er vanndrivende er også bra for å løse opp og skille ut de uric syrer.

Aktuelt Linimenter

DMSO (dimetyl) er effektiv når den brukes til problemområdet, men etterlater en heller ubehagelig smak i munnen, fordi DMSO går raskt i blodstrømmen og forlater smak, det er tvilsomt at en dobbel blind studie noensinne vil skje for å få FDA-godkjenning. I Florida er det bare tilgjengelig på fôr butikker og er svært effektiv på hester og hund leddgikt. En salve som soaks inn i leddene og fungerer godt er "Workout Liniment" og er tilgjengelig på nettet. Se Resources nedenfor. En annen mindre effektiv en er absorbine jr og det er tilgjengelig i mange butikker.

MSM og Homeopathics

MSM (Methylsulfonylmethane) er svovel og er tilgjengelig i væske, pulver og kapsler. Svovel kan kjøpes i homøopatisk form og mange selskaper gjør en gikt formel. Når du arbeider med urter, vil de i flytende, kapsler og pulver inn i kroppen raskere og med mindre avfall gjør dem til det foretrukne valget for mange utøvere. Den minst foretrukne form er komprimert tabletter, problemet er vokslaget er svært vanskelig for kroppen å oppløse og det meste av produktet aldri gjør det inn i systemet før de blir eliminert. Svovel er veldig bra hvis felles er virkelig kløende og brennende og blusser opp i fuktig vær.

Akupressurpunkter

EFT (Emotional Freedom Technique) er meridian terapi som omprogrammerer kroppen og kan være effektive på gikt når du fokuserer peke på nyrene meridian (oransje prikk). Klikking på begge sider av kroppen på samme tid kan bringe meridianen i innretting. En rutine er tilgjengelig under, bare erstatte slange fobi med gikt informasjon og fokusere ekstra tapping på nyrene spot. Se Resources nedenfor.

Hva Hjelper Tinitus?

Ifølge American Academy of Øre, "Nesten 36 millioner amerikanere lider av tinnitus eller hode lyder." Hodet lyder kan omfatte ringing, brøling, klikke eller hvesing i ørene. Tinnitus er faktisk et symptom på en annen tilstand. Årsaker inkluderer hørselstap, ørebetennelser, den stivne av mellomøret bein, medisin, allergier, svulster og andre helsemessige problemer. Det finnes ingen kur for denne tilstanden, men det finnes behandlinger som kan hjelpe lindre tinnitus. Et besøk til legen er et must for å finne ut hvilken behandling som er best.

Enheter

Høreapparatet kan hjelpe med tinnitus. De forsterke støy fra utsiden og drukne ut støy opprettet i øret. Maskers er en liten elektronisk enhet som hjelper bløtgjøre støy. En konstant lavt nivå av støy kan bidra til å maskere lyden av tinnitus, samt. Dempet musikk, hav bølge støy eller hvit støy hjelper. Tinnitus virker mer irriterende i et rolig miljø. Noen mennesker kan lære å blokkere støy fra tinnitus ut gjennom konsentrasjon eller hypnose.

Medisinsk

Høyt blodtrykk kan utløse tinnitus. Støy ville være lyden av blodet renner gjennom blodårene i øret. Et besøk til legen kan bidra til å bestemme den beste måten for å kontrollere blodtrykket. Du må kanskje redusere saltinntaket, jobbe mot en sunn vekt eller trene oftere. Medisin kan også være foreskrevet for å lindre tinnitus symptomer. I tilfelle av tinnitus blir forårsaket av medisinen, kan legen justere resept for å minske bivirkning.

Relief

Stress gjør tinnitus synes verre. Meditasjon og avspenningsøvelser kan hjelpe til med stresskontroll. Rådgiving og støtte grupper kan hjelpe med depresjon som kan være forårsaket av tinnitus. Rikelig med hvile vil hjelpe så godt. Sov med hodet støttet opp. Den opphøyde posisjon kan minske hodet lunger som gjør tinnitus verre. En annen strategi er å unngå høye lyder og støy. Industrielle miljøer er støyende, men ørepropper eller spesielle øreklokker kan brukes til å dempe støynivået. Unngå sentralstimulerende midler som alkohol, kaffe, te, cola og tobakk. De kan også forverre tinnitus.

Hva Hjelper en kald sår hjemme?

Hva Hjelper en kald sår hjemme?


Forkjølelsessår er de stygge blemmer forårsaket av herpes simplex virus. Forkjølelsessår kan dukke opp rundt munnen eller nasal området og er smittsom. De er ubehagelig, skjemmende og generelt ubehagelig. Den kalde sår er uhelbredelig, men det finnes måte å overvinne symptomene.

Is

Ice effektivt lindrer symptomer og er funnet i gjennomsnitt hjemme. Rubbing is på den kalde sår flere ganger hver time kan redusere størrelsen og rødhet. Ice kan også hindre andre forkjølelsessår voksende.

Teposer

Ved hjelp av teposer på en kald sår er også en populær hjemme bøte. Ved å trykke på en varm te-pose mot forkjølelsessår utgivelser garvesyre inne i te-pose og hindrer vekst og utvikling av forkjølelsessår. Dette bør bli gjentatt i fem dager.

Vanlig salt

Pulverisert vanlig salt kan brukes til å fjerne forkjølelsessår. Påføres med en fuktig finger, bomullspinne eller bomullsdott, vil pulverisert salt arbeide for å krympe den kalde sår før det forsvinner helt.

Urter

Typiske husholdnings urter kan bidra til å bekjempe symptomene på en kald sår. Sage, tea tree, ingefær og fiolett kan bli innlemmet i en diett for å bidra til å redusere symptomene på forkjølelsessår.

Hva Hjelper brystene vokser?

Du er en ung tenåring, og du lurer på når brystene dine vil stadig utvikle. Du føler deg som om alle vennene dine er iført BH og ser så vokst opp, og du er i hemmelighet frykter ikke å få bryster. Kroppen din vil begynne å utvikle seg på sin egen timeplan. På grunn av genetikk og vekt, kan brystene utvikle litt senere enn de av dine klassekamerater. Øvelsen vil hjelpe, men bare en liten bit.

Genetikk og vekt

Din biologiske klokke og din hastighet på utvikling vil ha størst innvirkning på din eventuelle bryst vekst. Når kroppen din er klar, vil du begynne å utvikle brystkreft "knopper" som til slutt vil utvikle seg til brystene. Du kan være så unge som syv eller åtte år gammel. Dine bryster kan ikke begynne å utvikle til du er 13 år gammel. Du bør ikke bekymre deg fordi det vil skje.

Du bør ikke stole på størrelsen på din mors bryster å forutsi den endelige størrelsen på brystene dine. Mens genetikk spille en stor rolle i størrelsen av en ung jentes bryster, kan moren din være en AA, og du kan vokse inn i en C cup bh.

Brystene består av melkekanalene, melkekjertler, fett og bindevev. Hvis du alltid prøver å gå ned i vekt, kan du merke at brystene vokser ikke mye. Som en ung jente og inn i 20-årene og 30-årene, vil brystvev være fast og tett. Etter hvert som du blir eldre, vil fasthet i bindevev vokse mykere. Dine bryster vil bli mer fet også.

Noen jenter er misfornøyde fordi de tror brystene er for små, og de vil ha dem til å vokse større; andre jenter som har store bryster er misfornøyd fordi de får for mye uønsket mannlig oppmerksomhet.

Øvelse begrensede rolle

Øvelsen vil ikke gjøre noe for å øke størrelsen på brystene dine. Hva det vil gjøre er å bidra til å stramme brystmusklene under brystene, slik at de vil synes å være større. Fordi trening er bra for din generelle helse, bør du være å få mosjon på regelmessig basis.

Hvis du har vært lurer på om kremer eller piller vil bidra til å øke bryststørrelse, ikke kast bort pengene dine. Alle kremer vil gjøre er å stramme huden på brystene dine og gjøre dem vises mer fast. Ingen pillen har blitt oppfunnet for å "magisk" øke bryststørrelse av unge jenter eller kvinner. Du ønsker ikke å rote rundt med kroppens genetikk fordi du ikke vet hva din bryststørrelse vil til slutt bli.

Hva Hjelper en Scratchy Throat?

Hva Hjelper en Scratchy Throat?


Skrapete strupen er struper som føler kløende og sår. Noen ganger er det også vanskelig å svelge. De kan være forårsaket av en rekke ting, inkludert viral infeksjon, allergi og vokal misbruk, som for eksempel lange perioder med sang eller roping. Skrapete strupen vil vanligvis forsvinne når den underliggende tilstanden har blitt behandlet. I mellomtiden, flere alternativer er tilgjengelige for å berolige halsen.

Hot Tea

Varme drikker, som te, kan være veldig beroligende til halsen. Varmen øker blodgjennomstrømningen og øker blodsirkulasjonen til området, noe som kan tillate det å gro raskere. Urtete, som kamille, kan hjelpe deg å føle deg mer avslappet, noe som kan minske symptomene. Smerte øker når kroppen er anspent og stresset. Likeledes, minsker det hvis kroppen er løs og avslappet. Legge beroligende stoffer som honning eller sitronsaft til te vil gi dobbel nytte. Honey strøk halsen, beskytter den fra utsiden irritanter, mens sitron stimulerer produksjonen av spytt, noe som gjør svelge enklere.

Urter

Visse urter, som lavendel, solhatt og glatte Elm, kan redusere smerte, hevelse og kløe forbundet med skrapete strupen. Echinacea kan også redusere mengden av tiden du har en kløe i halsen, hvis det er forårsaket av en kald virus. Ifølge en evidensbasert klinisk gjennomgang publisert i august 1999 utgaven av "The Journal of Family Practice", echinacea gitt positive resultater i forhold til å redusere varigheten og alvorlighetsgraden av øvre luftveisinfeksjoner i åtte av ni kliniske studier.

Salt Water Gurgle

Gargling med saltvann løsning er en av de mest effektive måter å midlertidig redusere symptomer på en kløe i halsen, ifølge University of Pittsburgh. Saltvann gurgle reduserer vev betennelse og fjerner irritanter belegg halsen. Det er generelt anbefalt å blande 1/2 ts. av salt med 8 oz. av varmt vann og gurgle gang hver tredje til fjerde time.

Over-the-counter medisiner

Paracetamol og ibuprofen, over-the-counter smertestillende midler, er også effektive på lindrende svelg. Paracetamol virker ved å øke kroppens generelle smerteterskel. Ibuprofen er en anti-inflammatorisk medikament, som blir kvitt inflammasjon i vevene. Mens paracetamol og ibuprofen er generelt trygt, kan paracetamol være problematisk for de med leverproblemer og ibuprofen kan forårsake eller forverre magesår og gastrointestinale symptomer. Personer med disse problemene, eller noen coexisting medisinsk problem, bør sjekke med sin lege før du bruker disse legemidlene.

Andre tiltak

Ta ekstra vare på kroppen din når du har en kløe i halsen er viktig for en effektiv utvinning. Tar i ekstra væske gjør det lettere for kroppen å fungere, noe som betyr at det kan betale mer oppmerksomhet til å reparere skaden gjort til din hals. Det vil også hindre lunger og slim formasjon. Hviler ofte er viktig for utvinning prosessen i tillegg. Kroppen reparerer seg selv best når i ro fordi det er i stand til å fokusere mer oppmerksomhet på hva som er galt med det, i motsetning til å håndtere balansere energiforbruket og tilrettelegging for fordøyelsen. Vocal hvile er viktig også, spesielt for de som har en kløe i halsen på grunn av vokal misbruk. Snakker for mye kan ytterligere irritere eller skade halsen.

Hva Hjelper Hives på grunn av stress?

Huden tilstand som kalles elveblest presenterer som et utslett med røde kvise-lignende utbrudd på bena, brystet, armene og noen ganger andre områder som ansiktet ditt. Elveblest kan oppstå fra stress, som når en er glad i dør eller presset bygge fra jobb eller skole. Reduser stress-relaterte elveblest gjennom en lett-å-gjøre pusteteknikk, fysisk trening og ta en allergimedisin til å rydde utslett.

Pusteteknikk

En måte å redusere stress-relaterte elveblest er å gjøre en pusteøvelse, ifølge National kvinner Health Information Center. Sett deg ned i en stol, hvile hendene på magen og sakte telle til fire. Pust inn gjennom munnen, ikke nesa. Da føler magen stige. Hold pusten et øyeblikk og sakte telle til fire, mens du puster ut. Pass på at du puster gjennom munnen. Gjenta dette pusteteknikk fem til ti ganger. Merk: For å kontrollere hvor fort du puster ut, pung leppene dine som du plystrer. Dette puste øvelsen kan gjøres ved skrivebordet, i et klasserom, hjemme eller der du trenger å gjøre det for å redusere stress.

Fysisk trening

The National Women Health Information Center anbefaler noen form for trening, stretching eller kjører på plass, når du føler stress eller er i ferd med å legge inn en stressende situasjon. Når du trener, kroppen produserer endorfiner, kjemikalier som hjelper mot stress og forbedre din generelle stemningen. Nøkkelen er å redusere stress i løpet av dagen, så er det ingen oppbygging som kan føre til stress-relaterte elveblest.

Antihistaminer

I tillegg til å bruke stress-reduserende teknikker, Kevin Berman, MD, Ph.D., ved Atlanta Center for Dermatologic Disease anbefaler å snakke med legen din om å få en resept på et antihistamin i krem ​​eller pille form slik at du kan redusere kløe av elveblest. Også, diskutere med legen din muligheten for å bruke over-the-counter behandlinger som hydrokortison krem.

Andre rettsmidler

The National Women Health Information Center anbefaler også at du søker profesjonell hjelp hvis du ikke kan få stress under kontroll, eller du lider av en tilstand som depresjon eller angst. Hold en journal av dine tanker som en måte å få ting av brystet; sette grenser for hvor mye energi og arbeid du putter inn i jobb, familie og andre områder av livet ditt; og diskutere problemer med en venn eller et familiemedlem.

Hva hjelper deg å holde våken om natten?

Hva hjelper deg å holde våken om natten?


Holde seg våken om natten kan være en utfordring for de som brukes til en hel natts søvn, men noen ganger at utfordringen er nødvendig. Enten du trekke en all-nighter å forberede seg på en test neste dag eller bare planlegger en sen kveld ute med venner, det er ting som kan hjelpe deg å gå i lang tid og får deg til den morgenen soloppgang.

Koffein

Koffein er en av de mer utbredte metodene for å holde seg våken om natten. Nipper kaffe eller tygge på kaffebønner kan hjelpe når du trenger energi. Hvis du ikke liker kaffe prøve energidrikker som er tilgjengelige i mange forskjellige smaker eller melde deg på koffeinholdige te. Hvis du har en søt tann, sjokolade dekket kaffebønner er et alternativ du kan nosh på når du føler tretthet innstillingen i.

Trening

Trening er en annen metode for å holde opp og fungerer hvis du ikke ønsker å bruke kjemikalier som koffein. Dette betyr ikke at en helt ut svette-fest, men bare en liten aktivitet kan øke blodstrømmen til hjernen din og forynge deg. Noen ideer for aktivitet inkluderer en rask spasertur, kort sykkeltur, 10 minutter aerobic eller noe litt roligere, for eksempel pilates eller yoga, i 10 minutter.

Mat

Mens mange vil velge sukkerholdige søtsaker for å få det briste av energi kjent som "sukker høyt," denne energien vil ikke vare i lang tid. I stedet velger matvarer som vil hjelpe kroppen din produsere ekte energi, som for eksempel proteiner og komplekse karbohydrater. Eksempler på dette er et hardkokt egg, håndfull mandler, ristet brød med peanøttsmør eller en porsjon frukt eller grønnsaker.

Musikk

Musikk kan være bare oppvåknings hjernen behov og kan holde deg fokusert og i sonen. Avhengig av dine preferanser, kan du gjøre repetitive raske beats som vil holde hjernen din i en jevn funksjon eller endre det opp med noen avslappende syltetøy som vil bidra til å roe nervene i mellom anfall av produktivitet. Klassisk musikk kan bidra til å stimulere hjernens aktivitet og er en idé å prøve for en sen-kveld pugge fest.

Stress

Stress kan holde deg våken og går når alt annet svikter. Mens du kanskje har lyst til å gi slipp og fange noen zzz tallet, med fokus på oppgaven kan bidra til å bringe deg tilbake til hva du prøver å gjøre. En måte å hjelpe deg å fokusere på at oppgaven er å skrive små notater av oppmuntring til å legge rundt hjemmet som liten pick-me-ups når du føler at du mister fart.

Hva hjelper med Poison Oak?

Giften eik skaper folke klør og en forferdelig rødt utslett når det kommer i kontakt med huden. Den beste behandlingen er rett og slett for å unngå det i første omgang, men hvis du pusser opp mot det, kan noen medisiner hjelpe.

Tecnu

Tecnu bidrar til å eliminere urushiol olje, som giften eik excretes og som forårsaker alle problemer. Vask utildekket hud med det så snart som mulig etter eksponering.

Kolloidalt havremel

En lunken bad med kolloidalt havremel fukter huden og holder symptomene på giften eik i sjakk.

Calamine Lotion

Calamine lotion eller fuktighetskrem som inneholder mentol hjelper berolige huden, redusere kløe av giften eik.

Antihistaminer

Giftig eik symptomer er en allergisk reaksjon, hvilket betyr at over-the-counter antihistaminer kan være effektiv i å behandle den.

Cold Komprimerer

Hvis du ikke har tilgang til andre medisiner, pakk litt is i en vaskeklut eller suge kluten i isvann, og deretter bruke den til giften eik utslett. Det vil kjøle ned huden og redusere symptomene.

Amoxicillin: Hva det brukes mot

Amoxicillin, et stoff som er effektiv mot en rekke sykdommer, er lett oppnås gjennom en resept fra en lege. Det består av karbon, hydrogen, nitrogen, oksygen og svovel.

Identifikasjon

Amoxicillin er et hvitt, krystall-lignende antibiotikum som hindrer vekst av bakterier og virus. Den kommer i enten kapsler eller flytende suspensjon, som er smakstilsatt og farget for å gjøre det mer velsmakende for barn.

Effekter

Amoxicillin er effektiv mot halsbetennelse, lungebetennelse, gonoré, kikhoste, tyfus, kolera og meningitt.

Advarsel

Mulige bivirkninger er feber, utslett, leddsmerter, kvalme, diaré og dehydrering. Ikke ta amoxicillin hvis du er allergisk mot penicillin.

Betraktninger

Amoxicillin kan gjøre p-piller mindre effektiv. Vær forsiktig hvis du har astma, leukemi, nyresykdom eller tarm problemer.

Andre navn

Amoxicillin er tilgjengelig under flere navn, for eksempel Larotid, Amoxil, Trimox, Wymox, Polymox og Augmentin.

Hva Hjelper nyrestein?

Nyrestein er ekstremt smertefullt. Hvis du vet hvilken type stein du er utsatt for, kan du ta forholdsregler for å hindre fremtidige nyrestein fra forming. Det er flere måter å fjerne nyrestein hvis den ikke består på egen hånd.

Drikk vann

Du bør drikke rikelig med vann for å hindre fremtidige steiner fra forming. Målet for 3-4 liter per dag. Drikk mer vann på varme dager for å forhindre dehydrering fra overdreven svetting. Hvis du allerede har en stein, vil vannet ofte hjelpe nyrestein pass.

Lav-protein diett

Siden forebygging er den beste måten å hjelpe nyrestein, begrense mengden protein du spiser kan bidra til å forhindre håndtere mer i fremtiden. Snakk med legen din for å bestemme minimum mengde protein du trenger for å holde seg frisk.

Vitaminer

Gruppen av B-vitaminer er greit å ta når du har en historie med nyrestein. Vær forsiktig når du tar kosttilskudd som inneholder kalsium. Noen kosttilskudd vil hjelpe dannelse av nyrestein.

Litotripsi

Litotripsi bruker sjokkbølger å sprenge nyrestein i bittesmå biter. Fragmentene vil da passere gjennom kroppen med urinen. Anestesi blir brukt. Denne prosedyren kan gjøres som en poliklinisk.

Ureteroscopy

Hvis steinen er i ureter, kan urologen fjerne den ved snagging den med en liten kurv festet til et omfang. Dette er en poliklinisk prosedyre. Dette er oftest brukt med steiner nær blæren.

Hva hjelper med Infant Acid Reflux?

Sure oppstøt, også kjent som gastroøsofageal reflukssykdom, i et spedbarn kan være spesielt besværlig. Hvis barnet ditt har problemer med GERD, vet at det er noen ting du kan gjøre hjemme for å lette hennes ubehag.

Hva skjer

Acid refluks oppstår når ventilen forbinder magen til spiserøret er svak og tillater at innholdet til å komme opp igjen.

Symptomer

Hvis barnet spytter opp, kaster opp, gråter, gags, choker, eller er masete etter å ha spist, kan hun ha GERD. GERD kan forårsake luftveisproblemer, hiccuping, tungpustethet, hoste og søvnapné.

Forebygging

Hvis barnet ditt har acid reflux, rape henne ofte under og etter fôring. Holde henne oppreist for en halv time etter fôring. Amming utelukkende en tendens til å redusere sjansene for reflux. Du kan også heve hodet av sengen hennes og prøve å berolige henne hvis hun gråter så gråter fører henne til å svelge luft.

Behandling

Se legen din for å diskutere medisinske løsninger. Han kan foreslå at du bytter til en hypoallergenic formel hvis barnet er flaske matet. Han kan foreskrive medisiner. I svært alvorlige tilfeller kan legen din foreslå kirurgi eller en fôring rør plasseres gjennom nesen.

Advarsler

Ikke gi barnet ditt over-the-counter medisiner for acid reflux mindre legen din gir deg instruksjoner for å gjøre det. Ikke legg babyen på magen hans for å sove som det har vært knyttet til krybbedød og kan gjøre acid reflux symptomer verre.

Hva er botemidler mot hetetokter og nattesvette?

Hetetokter, også kalt hetetokter eller nattesvette (hvis de oppstår om natten) er et symptom på overgangsalder. Varierende hormonnivåer føre kvinner til å føle seg varm og svett, og føre til en rask hjerterytme som kan vare i to til 30 minutter i løpet av hver episode. Hetetokter kan skje flere ganger om dagen et par ganger i uken. Heldigvis botemidler for hetetokter og nattesvette er tilgjengelig.

Hormonbehandling

Hetetokter og nattesvette kan kureres med hormonbehandling, enten syntetisk eller naturlig. Syntetiske hormoner kan være foreskrevet for å øke østrogennivået siden høyere østrogennivå korresponderer med færre hetetokter. Naturlige hormoner kommer i form av bioidentical hormon erstatninger. Disse naturlige hormoner kommer fra planter, og er de samme som humane hormoner. De er tilgjengelig som en krem ​​uten resept. Både syntetisk og naturlig hormonbehandling er ofte brukt av kvinner som opplever menopause plutselig på grunn av en hysterektomi.

Soyaprodukter

Hetetokter og nattesvette kan lindres med en soya diett. Soya produkter bidra til å skape en østrogenlignende effekt som hindrer hetetokter oppstår. Ifølge Barry Goldin, Ph.D., førsteamanuensis og biokjemiker ved Tufts University School of Medicine i Boston, bare ni til 10 prosent av japanske kvinner lider av hetetokter, sammenlignet med 50 prosent av amerikanske og europeiske kvinner. Goldin sier dette er fordi japanske kvinner spise mer soya i kosten, og soya inneholder naturlig østrogen som lindrer hetetokter. Ulempen til soya er at det er forbundet med brystkreft hos kvinner som har høye østrogennivåer og lavt progesteron nivå. Kvinner bør snakke med en lege før du legger soya til kostholdet til å behandle hetetokter.

Nedre Heart Disease Risks

Hetetokter og nattesvette kan lindres hos kvinner når risikoen for hjertesykdom er senket også. Noen risiko for hjertesykdom er røyking, fedme, høyt kolesterol, høyt blodtrykk og diabetes. Kvinner som slutter å røyke, spise en lav-fett diett, gå ned i vekt, mosjon og holde kolesterolet og blodtrykket under kontroll er vanligvis ikke plaget av hetetokter. Kvinner som eliminerer alkohol og koffein fra sine dietter også oppleve færre hetetokter. Begge disse kjemiske sentralstimulerende øke hjertefrekvensen og blodtrykket, som er tilbøyelig til å produsere hetetokter.

Østrogen Kremer

Hetetokter og nattesvette kan kureres med østrogen kremer som økt østrogennivå alltid hjelpe. Imidlertid, på samme måte som soyaprodukter, når østrogennivåer er økt uten å øke progesteron, er det en høyere forekomst av brystkreft samt hjerneslag, blodpropp og hjertesykdom. Søke lege råd før du bruker østrogen kremer å behandle symptomer på overgangsalder.

Andre tips

Kvinner som praktiserer pusteøvelser --- lære å ta langsomme, dype åndedrag --- kutte sine hetetokter og nattesvette i halvparten. Noen yoga instruktører vil gi teknikker for dyp-pusteøvelser. Også prøve seg bomull klær, som ikke vil klamre seg til huden som mange andre stoffer, og lag klær slik at det er lett å fjerne under en varm flash.

Hva Hjelper Håravfall?

Normal hastighet på håravfall er mellom 50 til 100 tråder per dag og oppstår som en naturlig del av håret vekst syklus. Nonhereditary hårtap kan lett reverseres når årsaken er identifisert.

Årsaker

Behandelbare årsaker til hårtap inkluderer ernæringsmessige mangel, overdreven styling, hormoner, narkotikarelaterte bivirkninger og hodebunnen infeksjoner.

Urter

Kamille kan bidra til å stimulere hårvekst når den brukes lokalt. Bratte 2 ss kamille i 4 kopper varmt vann i 30 minutter, deretter press og bruke som et hår skylling etter bading. Tar en så Palmetto supplement daglig kan også bidra til å støtte hårvekst.

Mangler

Jernmangel forekommer i menstruerende kvinner, og kan bidra til håravfall. Vitamin B12, biotin og metylsulfonylmetan (MSM) er også viktig for sunn hårvekst. Naturlige matvarer er de beste kildene til disse næringsstoffene, men en høy kvalitet multivitamin kan gi dem i sin helhet.

OTC behandlinger

Over the counter aktuelle løsninger som Rogaine kan hjelpe forsinke hårtap og fremme vekst, men effekten er forbigående og avtar over tid. Spesialitet sjampo og hår produkter garanterer ikke resultater, men kan være nyttig i forbindelse med andre behandlinger.

Forebygging

Unngå å dø, bleking, avslappende eller blåse tørking håret for ofte, som alle kan svekke og tynt hår. Stramme hestehale, boller, fletter og cornrows forårsake permanent håravfall (traction alopecia) ved å sette et enormt press på håret og skade hårsekkene. Optisk for løsere frisyrer er den beste forebygging.

Hva Hjelper rense kroppen for inflammatorisk urinsyre?

Urinsyre forårsaker en betennelsesreaksjon i kroppen din. I noen mennesker, kan for mye urinsyre i kostholdet eller ineffektiv eliminering av urinsyre av sine nyrer føre til helseproblemer. Visse atferdsendringer kan hjelpe.

Identifikasjon

Urinsyre er et avfallsmaterialet produseres når kroppen bryter ned stoffer i mat som heter puriner. Urinsyre normalt løses opp i blodet og passerer gjennom nyrene og utskilles gjennom urinen.

Effekter

Overflødig urinsyre i blodet kan føre til gikt, en type leddgikt som oppstår når urinsyrekrystaller bygge opp i leddene. Urinsyrekrystaller kan også føre til nyrestein.

Matvarer for å unngå

Redusere kosttilskudd puriner kan redusere urinsyre i blodet. Foods høy i puriner inkluderer kjøtt, spesielt orgel kjøtt. Unngå belgfrukter også. Alkohol som inneholder gjær, som for eksempel øl, kan øke urinsyre nivå, og så kan gjær brød.

Vann

Drikk minst seks kopper vann daglig for å hjelpe nyrene flush bort urinsyre.

Medikamentell behandling

Enkelte legemidler øker utskillelsen av urinsyre gjennom urin, inkludert probenecid og sulfinpyrazon. Allopurinol blokkerer produksjonen av urinsyre i kroppen din, og er et bedre valg for folk med nyresykdommer eller nyrestein forårsaket av urinsyre.

Hva Hjelper opiatavvenning Symptomer?

Opiatavvenning behandles på flere måter. Opiater omfatter foreskrevet samt ulovlig brukt narkotika / opiater. Eksempler
opiater, men er ikke begrenset til: Oxycontin, Oksykodon, Percocet, Lortab, Demerol, Fentanyl, Kodein, dilaudid, Morphine, Tylenol 3, Metadon og heroin. Disse stoffene er alle svært fysisk og psykisk avhengighetsskapende. Når jeg prøver å overvinne en opiatavhengighet, pasienten opplever ødeleggende fysiske symptomer.

Hvor lenge Opiater Bo i systemet

Opiater er metaboliseres i leveren og utskilles i nyrene med 95 prosent utskillelse innen 24 timer for å ta narkotika. Morfin spor kan finnes i urinen i en til tre dager etter bruk.

Hvem bruker Opiater?

Den store medisinske bruk av disse medikamenter er for smertelindring. De ulovlige bruk av disse stoffene er hovedsakelig for fritidsbruk. Fysisk toleranse og avhengighet kan utvikles hos personer å ta dem i større doser enn det som ble foreskrevet som kan føre til avhengighet.

Hvor lenge før uttak Forekommer

Uttak er vanligvis ikke livstruende. Alvorlighetsgrad og begynnende tilbaketrekning vil være avhengig av det spesifikke stoff som brukes, tiden mellom dose og varigheten av bruken. Utbruddet av tilbaketrekning er av og til i løpet av 24 timer etter den siste dose, men tid-ut preparater som Oxycontin vil ha en begynnende tilbaketrekning som er lengst. Den akutte fasen vanligvis topper i 72 timer og avtar gradvis i sju til ti dager, med noen symptomer av og til varer i uker.

Symptomer

Noen av disse symptomene er følgende: diaré, utvidede pupiller, feber, høyt blodtrykk, irritabilitet og søvnløshet og dårlig muskelspasmer, som er der uttrykket "sparke en vane" kommer fra. Også gåsehud kan vises over hele huden, som er der uttrykket "cold turkey" stammer.

Behandlinger og Hjelp

Behandlinger for disse symptomene varierer fra sak til sak. Clonadine patcher er ofte foreskrevet for høyt blodtrykk. Muskelavslappende kan gis dersom spasmer er svært dårlig. De bør også oppfordre selv-massasje og varm dusj / bad for å lindre muskel kramper. Reduksjon i koffein og sigarettrøyking er bedt om å fremme rolig søvn. Også pasienter skal følge opp med behandling for avhengighet og delta på 12 Trinn støtte grupper, som for eksempel Anonyme Narkomane. Den kraftige høyt fra disse stoffene har en sterk psykologisk avhengighet som fører til bruker tilbakefall.

Hva Hjelper GERD?

GERD, en forkortelse for gastroøsofageal reflukssykdom, er forårsaket av en svak eller dårlige resultater lavere esophageal lukkemuskel som gjør at syre å flytte tilbake opp fra magesekken til spiserøret. Det syre reflux (halsbrann) er GERD vanligste og behandlet symptom.

Endre Diet

Visse matvarer forårsake eller forverre acid reflux ved å påvirke lukkemuskelen ytelse eller irritere spiserøret. Unngå å spise følgende vanligste syndebukkene: eddik, tomat sauser, fett, sjokolade og kaffe.

Unngå visse medisiner

Noen over-the-counter medisiner som aspirin, ibuprofen og andre anti-inflammatoriske legemidler kan forårsake acid reflux. (Paracetamol er ikke inkludert.) For å hjelpe GERD symptomer, ikke ta disse medisinene.

Making atferd endringer

Endre bestemte handlinger kan hjelpe GERD. Slutte å røyke, å miste vekt og sover med hodet høyere enn føttene kan gi lindring.

Kontrollerende Deler

Å spise mindre på måltider kan gi lindring fra GERD. I tillegg bør GERD lider unngå å spise i to til tre timer før sengetid.

Iført løstsittende klær

Klær som constricts magen kan øke halsbrann symptomer, så de som lider av GERD bør ikke bruke altfor stramme elementer, for eksempel kontroll-top slange.

Å ha kirurgi

For noen mennesker med GERD, kan kirurgi være et alternativ. Fremgangsmåten som brukes kalles fundoplication og er ment for å stoppe syre fra å bevege seg tilbake opp i spiserøret.

Hva hjelper en Overacidic mage?

Hva hjelper en Overacidic mage?


Overacid magen, også kjent som gastroøsofageal reflukssykdom eller sure oppstøt, fører til en sur smak i munnen, tungpustethet, sår hals, ubehag og smerter i brystet eller halsbrann. Overacid mage kan bli hjulpet med en rekke forebyggende tiltak eller behandling når symptomene oppstår.

Beskrivelse

Overacid mage resultater i magen syrer sikkerhetskopiering i spiserøret, noe som skaper ubehag. Magesyre kan skade den skjøre slimhinnen i spiserøret.

Forebygging / løsning

Overacid mage kan bli hjulpet ved å unngå krydret og syrlig mat, sigaretter og alkohol. Ofte vil vekttap lindre eller eliminere overacid magen.

Eddik Hjem Utbedring

En populær hjemme bøte for syre magen er eple cider eddik, som arbeider for å redusere sterkere syre produsert av magen. Drikk 2 ts. av eple cider eddik blandet med vann tre ganger daglig, spesielt før kveldsmåltid. Pickle juice er også brukt som en drikke for å hjelpe overacid magen.

Andre rettsmidler

Ginger root yret i varmt vann, eller revet frisk og lagt til mat, lindrer syre magen. Mace, muskat og kanel også hjelpe syre magen. Kosttilskudd som fennikel frø, papaya og aloe vera kan tas for å behandle acid magen.

OTC medisiner

Et bredt utvalg av over-the-counter medisiner er tilgjengelige for å hjelpe overacid magen. Kalsium-rik tabletter, som tums, hjelpe noen mennesker. Sterkere medisiner som Zantac, Prilosec og deres generiske ekvivalenter gi lindring hvis tatt daglig.

Reseptbelagte medisiner

Vedvarende og alvorlig overacid magen bør overvåkes og behandles av lege. Acid mage kan forårsake langsiktig skade på vev og andre helseproblemer. En rekke reseptpliktige medisiner er tilgjengelige for å behandle overacid magen.

Hva hjelper deg å bli høyere?

Hva hjelper deg å bli høyere?


Nøklene til å vokse høyere løgn på flere områder, og noen av disse kan bli endret, mens andre ikke kan. De som kan endres i hovedsak skje i barndommen, når kroppen gjør mesteparten av dens vekst.

Riktig Ernæring

Ernæringsmessige komponenter hjelpe med å vokse. Kalsium er en essensiell komponent for benhelse og jern bidrar til røde blodlegemer bære oksygen til resten av kroppen. Andre viktige næringsstoffer er vitamin C, vitamin E og protein.

Rest

Å få en riktig mengde søvn i barndommen hjelper ikke bare med hjernens utvikling, men også med fysisk utvikling i kroppen. Dessuten hjelper direkte, får en riktig mengde søvn kan også bidra indirekte ved å redusere trøtthet og andre faktorer som kan begrense veksten, sier Web MD.

Genetikk

Arv og forhåndsbestemte genetikk er også viktig for å bestemme hvor høy noen vil bli, sier Science Daily. Ofte høye folk er avkom av høye foreldre eller har en bestemt linje av gener som tillater dem å vokse seg høy.