Digidexo.com

sjøsyke små barn

Sjøsyke hos barn

Sjøsyke hos barn

Sjøsyke kan skje i alle aldre, men barn er mer sannsynlig enn voksne til å oppleve det. Foreldre bør forberede seg på muligheten på forhånd når du skal på en båttur eller cruise. Det er en god idé å behandle symptomene så snart som mulig. For et barn som er svært utsatt for sjøsyke, betyr dette å gi medisiner før du får på båten.

Årsak

Bevegelsen av å være på vannet kan forstyrre en persons indre følelse av balanse. Kroppen reagerer ved å bli syk når det som er sett samsvarer ikke med bevegelse sanses av det indre øret.

Time Frame

Sjøsyke varer i en eller to dager hvis et barn er kontinuerlig på en båt i denne perioden. Ved slutten av den andre dagen, må legemet ha justert til bevegelse.

Identifikasjon

Barn som opplever reisesyke i andre situasjoner er mer sannsynlig å oppleve sjøsyke. Være forberedt på at det skal skje til barn som kaster opp ofte, blir bilsyk eller bli kvalm etter fornøyelsespark rides.

Symptomer

Spedbarn og småbarn med sjøsyke kan slutte å spise og bli masete. Eldre barn kan oppleve kvalme, brekninger, svimmelhet, overdreven gjesping og bli svett.

Forebygging / løsning

Alternativene for å forebygge eller minimere havet sykdom hos et barn inkludere får en reseptbelagte medisiner eller over-the-counter medisiner som Dramamine eller Scopoderm, spise små og hyppige måltider og unngå lesing.

Hvordan velge den beste vitaminer for å passe kroppen din behov

Hvordan velge den beste vitaminer for å passe kroppen din behov


De fleste av oss vet at vitaminer er bra for kroppen vår, og avgjørende for å holde oss friske. Men det er tøft å vite hvilke vitaminer for å velge for dine behov. Avhengig av alder, kjønn og aktivitetsnivå, er det visse vitaminer som er best egnet til hva kroppen din krever på et gitt tidspunkt. Her er tips for å finne de beste vitaminer for kroppens behov, slik at du kan få mest mulig ut av å være det sunneste du kan.

Hvordan velge den beste vitaminer for å passe kroppen din behov

forstå at det finnes to typer av vitaminer: vannløselige vitaminer (B-vitaminer og vitamin C) og fettløselige vitaminer (A, D, E og K). Vannløselige vitaminer er de som er lett absorberes av kroppen vår. Noen venstre over vannløselige vitaminer som kroppen ikke trenger bli utskilt gjennom våre nyrer og bortkastet. For mer informasjon om vannløselige vitaminer, se ressurs listen nedenfor for en links. Fettløselige vitaminer er de som krever gallesyrer til å absorbere dem. Kroppen din lagres disse vitaminene i fettceller i kroppen din og trekk fra fettlagring når det er behov for disse vitaminene. Mer informasjon om fettløselige vitaminer kan bli funnet i ressurs listen nedenfor.

De fleste av de vannløselige og fettløselige vitaminene du trenger kan tas fra de sunne maten du spiser. Men mange av oss er ikke gode på å spise sunn mat, og derfor taper på næringsrike vitaminer som kroppen vår trenger. Dette er da en god multivitamin kommer i hendig. Multivitaminer gir kroppen vår med mange forskjellige mikronæringsstoffer er nødvendig for å hjelpe kroppen vår trives og holde seg frisk. De fleste multivitaminer omfatter både vannløselige og fettløselige vitaminer som kroppen vår trenger. Å vite med multivitamin å ta kan være vanskelig siden det er så mange av dem på markedet. Det er multivitaminer for barn, kvinner, menn, voksne, tenåringer, eldre, gravide kvinner, de som er aktive, de som ikke er ... og videre og videre. Velge riktig multivitamin for deg avhenger av en rekke forskjellige ting. Det er sant at våre kropper krever ulike vitaminer i ulike aldre og basert på kjønn.

voksne og eldre

De fleste voksne og eldre mennesker bør ta i 100% av disse daglige vitaminer:
Vitamin B-1 (tiamin)
Vitamin B-2 (riboflavin)
Vitamin B-3 (niacin)
Vitamin B-12
Vitamin C
Vitamin D
Folsyre

Andre vitaminer voksne og eldre krever blant annet:
Krom (35 mg)
Kobber (0,9 mg)
Magnesium (100 mg og ikke mer enn 350 mg)
Selen (50 mcg)
Sink (11 mg og ikke mer enn 23 mg)
Vitamin A (4000 IU)
Vitamin E (100 IE)
Iron (18 mg)
Fosfor (350 mg)
Vitamin B-6 (100 mg)
Beta-karoten (15.000 IU)

kvinner og menn 50 år og over behovet:
Jern (10mg)
Vitamin K (10 mcg)
Vitamin B-12 (12 mcg).

Menn under 50 bør ha:
Jern (10mg)
Vitamin K (25 mcg)
Vitamin B-12 (6 mcg)

Kvinner under 50 krever:
Iron (18 mg)
Vitamin K (25 mcg)
Vitamin B-12 (6 mcg)

Kvinner i fertil år krever mer jern, kalsium, vitamin D og folsyre enn før, enten de er gravid, prøver, eller kommer til å være å prøve. 100% av RDA av folsyre er nødvendig for å hindre fødselsskader i baby hos gravide kvinner. Dette beløpet skal være 400 mcg).

ungdommer og tenåringer

Ungdom og tenåringer trenger mer kalsium i kroppen sin som de går gjennom puberteten. En god multivitamin for tenåringer er en som omfatter i det minste 100% av den anbefalte daglige dosen av kalsium 1300 mg. Tenårene og unge jenter trenger mer jern når menstruasjonen begynner, og bør gis en voksen multivitamin med ekstra jern. Faktisk, en ung jente 9-13 år krever 15 mg om dagen av jern i stedet for 8 mg om dagen som før. Siden tenåringer er mer aktive i tillegg, kan de faktisk komme unna med å ta en voksen multivitamin. Deres systemer krever langt mer av RDA (anbefalt daglig mengde) av vitaminer som de gjorde før ungdomsårene.

smårollinger & BARN

Småbarn trenger en multivitamin som bør bare forskrives av sine barneleger. Foreldre bør aldri gi smårollinger en multivitamin uten først å sjekke med sine barneleger for type multivitamin og dosen som er nødvendig. Mange barneleger vil anbefale en multivitamin for pjokk når han kommer til en viss alder. Poly-Vi-Sol Drops er en flytende multivitamin med fluor at de fleste barneleger vil anbefale å gi den voksende pjokk. Dosen er vanligvis 0,5 ml, men som nevnt før, bør du alltid ta kontakt med barnas lege før du gir ham en multivitamin i tilfelle han har fysiske behov eller allergier som krever en annen multivitamin.

Barn kan vanligvis begynne å ta en chewable multivitamin i en alder av 4. Mange foreldre velger å gi barna sine Flintstones vitaminer for å oppfylle sine daglige behov. Barn 4 år og eldre fortsatt trenger fluor i sine vitaminer akkurat som småbarn gjør. Prøv å finne en multivitamin med fluor bare hvis vannet ikke er naturlig fluoridated, som mange er. Å gi barnet ditt for mye fluor kan faktisk gjøre ham svært syk. Barn som trenger en multivitamin med fluor er vanligvis anbefalt å ta Poly-Vi-Flor vitaminer. Men med mindre du gi barnet ditt enkle Flintstones multivitaminer, er det en god idé å ta kontakt med barnelege først.

Tidlige tegn på influensa

Influensa, også kalt "influensa", er en svært smittsom luftveisinfeksjon som kan streiken plutselig. Dette viruset påvirker din hals, nese, bronkiene og lungene. Eldre voksne, barn og personer med svakt immunforsvar er utsatt for dette viruset, men alle kan få influensa. Influensa kan være mild til alvorlig og til tider kan være dødelig. Det er viktig at du kjenner igjen de tidlige tegn og symptomer, slik at du kan ta en antiviral medisin, for eksempel Tamiflu, som kan redusere alvorlighetsgraden av de virus.The symptomer på influensa oppstår én til fem dager etter eksponering for viruset.

Influensa symptomer Mimic the Common Cold

Mange feil influensa med forkjølelse fordi symptomene er like. En kald og en influensa kan begynne på samme måte. Du kan oppleve en kløe i halsen som fortsetter i flere dager og ikke blir bedre. Du kan ha en tett eller rennende nese og nyser ofte. Men, i motsetning til en vanlig forkjølelse, disse symptomene ikke bare gå bort i et par dager, og i stedet bli mer alvorlig. Hvis du ikke er sikker på om du har influensa eller kaldt, sjekk med din lege.

Tap av energi

En av de klareste tegnene på at du har influensa er et tap av energi. Du kan ha ekstrem trøtthet og føler som om kroppen din har blitt fylt med bly. Du kan føle deg utmattet gang bare noen få trinn. Utmattelsen kommer plutselig. Du kan føle at du ikke har energi til å fullføre enkle dagligdagse oppgaver.

Alvorlig Smerter

Influensa er ren elendighet fordi hele kroppen vil verke. Du kan ha sterke smerter i muskler og ledd. Du kan ha så mye smerte at det kan skade bare for å ligge i sengen. Noen beskriver denne følelsen som å bli truffet av en stor lastebil. Du kan føle press og smerter rundt Sinus, øyne og kropp forehead.Your kan også føle seg veldig svak.

Endring i temperatur

Det er vanlig å ha en veldig høy feber på 102-103 grader. HealthFinder.gov advarer om at dette feber kan være enda høyere hos barn, med kroppstemperatur noen ganger treffer 104 grader. Kroppen din kan veksle mellom ytterpunkter, fra å ha frysninger å svettet voldsomt. Det kan føles umulig å varme opp selv når du har lag med tepper rundt deg. Det er vanskelig å bli komfortabel når du har influensa. Du kan se syk og har rennende øyne og varm, rød hud.

Symptomer hos barn

I motsetning til voksne, kan barn har gastrointestinale symptomer som oppkast, diaré og magesmerter. Ifølge KidsHealth.org., Barnet kan ha frysninger, muskelsmerter og tørrhoste. Risting kan ledsage en høy feber. Barnet kan gråte og være irritabel. Vet at barn er mer sannsynlig å utvikle influensa komplikasjoner som lungebetennelse, ørebetennelse eller bihulebetennelse. Et spedbarn med influensa kan være sløv og spiser mindre enn vanlig. Du kan legge merke til at han ser syk. Barn som er yngre enn 2 års alderen er mer sannsynlig å bli innlagt på sykehus med komplikasjoner.

Effekten av HIV og AIDS på Body

Mens effekten av HIV / AIDS varierer avhengig av den enkelte smittet og demografi av regionen der de bor, er det visse utfall som er sikret på et tidspunkt som følge av infeksjon.

Fysisk

De første symptomene på HIV / AIDS er feber, hodepine, sår hals, hovne lymfeknuter, og utslett. Viruset forårsaker også massevis av medisinske tilstander, inkludert opportunistiske infeksjoner, tretthet, diaré, kortpustethet, og generelle immunsvikt-relaterte plager.

Psykologisk

De plaget med HIV / AIDS ofte opplever stress som følge av stigmatisering eller diskriminering, enten ekte eller oppfattet. De opportunistiske sykdommer man kan kontrakten som følge av HIV / AIDS kan også endre hjernen og nervesystemet forårsaker HIV-assosiert demens, mindre kognitiv-motor uorden, stemningslidelser, og angstlidelser.

Sosial og økonomisk

Siden det ble oppdaget i 1980, har HIV / AIDS tatt livet av over 20 millioner mennesker verden over. Kostnadene for omsorg for en HIV / AIDS pasient kan vokse til å bli astronomisk, sette familier i en vanskelig posisjon økonomisk. I mindre utviklede land, hvor HIV / AIDS har størst effekt, er arbeidere fortapt som følge av viruset, svekke økonomier og i hovedsak drøye utvikling.

Reverse Progress

I Afrika sør for Sahara, hvor et flertall av AIDS-tilfeller er rapportert, har utvidelsen av levealder tatt en tur til det verre som følge av pandemien; uten AIDS, ville den gjennomsnittlige levealder være 62; Det er nå 47 år. Utdanning har også blitt negativt påvirket med lærere forlater når de selv blir syke, eller barn blir tatt ut av skolen for å ta vare på skrantende foreldre.

Forskning

Fortsatt uten en kur, så lenge folk fortsetter å bli smittet, millioner av dollar skal helles i forskning for å finne en, eller i det minste medisiner for å avverge sine symptomer og relaterte plager. Akkurat nå er det Nukleosid Analog reverstranskriptasehemmerne utvikles det stoppe viruset i å formere ved å blokkere enzymet som endrer HIV genetiske materialet i DNA.

Hvordan å beregne effekten av 2010 Healthcare Reform Bill på livet ditt

Hvordan å beregne effekten av 2010 Healthcare Reform Bill på livet ditt


The Health Care Reform Bill, senere splittet i pasient Protection og Affordable Care Act av 2010 og Health Care og utdanning Avstemming Act av 2010, ble vedtatt av Representantenes hus i USA den 21. mars 2010. Signert i lov av president Barack Obama to dager senere, påvirker helsereformen regningen personer som for øyeblikket ikke har helsetjenester samt seniorer som faller inn i "bolle hull" dekning gap i Medicare Part D Prescription Drug Plan, pluss mange andre amerikanere. Beregn - eller i det minste estimatet - hvordan dette vil påvirke deg.

Bruksanvisning

•  studere en tidslinje av helsereformen regningen for å finne ut når endringer skal gjennomføres. For eksempel, i 2010 alene, følgende endringer fant sted: Usikrede personer som har pre-eksisterende forhold var planlagt å få helse dekning gjennom en midlertidig program som vil bli satt på plass til den nye staten helseforsikring børser for småbedrifter og enkeltpersoner begynne opererer i 2014. Pensjonister som møter smultring hullet i Medicare Part D Prescription Drug Plan fikk en $ 250 rabatt starter 10. juni 2010. Forsikringsselskapene er ikke lenger i stand til å slippe forsikrede folk når de blir syke. Barn kan ikke lenger utelukkes for pre-eksisterende forhold. Avhengige barn kan bo på foreldrenes helseforsikring til de er 26. Og små bedrifter få en skatt kreditt for å hjelpe dem å gi dekning til de ansatte. Flere endringer ble planlagt for de neste årene. Innen 2014 må folk flest kjøper helseforsikring, og helsetjenester skattefradrag vil hjelpe folk med inntekter fire ganger så stor som fattigdomsgrensen betale for sine helsetjenester dekning.

Beregn dine helsetjenester utgifter før noen av helsetjenester regningen endringene trådte i kraft. Ta hensyn til forebyggende og tilstand relatert omsorg for alle medlemmer av familien din. Hvis du ikke allerede har helseforsikring, og har en tendens til ikke å se legen av den grunn, gjør beregninger basert på hva du ville ha brukt tidligere i helseutgifter.

Inntil de endelige eksakte tall på hva de skattefradrag vil beløpe seg til og som er kvalifisert er tilgjengelig, kan du prøve å anslå hvor mye av en skatt kreditt du får, om noen, ved å lese de viktigste punktene i regningen. Diagrammer av familieinntekt og de foreslåtte skattekreditbeløp er tilgjengelig.

Følg den aktuelle lenken for din situasjon på http://www.whitehouse.gov/healthreform, der du finner informasjon om virkningen av Health Care Reform Bill av din situasjon hvis du har forsikring gjennom arbeid, er en liten bedriftseier, har ingen helseforsikring, har Medicare eller kjøpe din egen forsikring.

Sjekk med din nåværende forsikringsselskap om eventuelle endringer i helsevesenet påslag i kommende måneder eller år. Hvis du ikke har helsevesenet nå, vil du ikke trenger å kjøpe det til 2014. Hvis du ønsker å legge til deg selv eller barn med pre-eksisterende forhold, ta kontakt med et forsikringsselskap for sitater.

Basert på helsetjenester utgifter uten helsereformen og de ​​forventede utgifter, beregne forskjellen mellom premier og helsekostnader nå, og kostnadene, minus eventuelle estimerte studiepoeng, når helsereformen regningen trer i kraft.

Hvis du er en senior, og vet at du vil falle i dekning gap, eller bolle hull, av Medicare reseptbelagte stoffet program (del D), for 2011 beregningen, trekke halv dine merkevarer reseptbelagte stoffet medisinske utgifter som faller i dekning gap, som det er en 50 pecent reduksjon i smultring hullet i 2011 på grunn av bestått av helsetjenester regningen. Den engangsavgift $ 250 tilbakebetaling sjekk sendes automatisk av Medicare til de som treffer dekning gap i 2010.

Besøk autoritative nettsteder som HealthCare.gov å holde tritt med de siste nyhetene på helsereform. Der kan du klikke på staten og finne ut hvordan helsereformen regningen påvirker deg.

Helseeffekter av en Taser Gun

Taser våpen avgir 50.000 volt elektrisitet ved å skyte to metall mothaker inn i huden. Deres formål er å svimeslå en mistenkt lenge nok til å bli pågrepet, og bruken er svært kontroversiell. Taser våpen er mye brukt av politi og militært personell over hele verden.

Funksjoner

Skader som følge av taser våpen har variert fra mindre kutt og skrubbsår til døden. Elektrisiteten slippes stuns en person ved overveldende nervesystemet, forårsaker muskler for å låse opp. I tilfeller hvor døden har medført, er hjerte- eller lungesvikt som regel den primære årsaken. Virkningene av taser våpen er mest dramatiske på folk med forhåndsdefinert helseproblemer, narkotikabrukere, psykisk syke og barn.

Effekter

Det umiddelbare resultatet av en Taser sjokk er ekstrem smerte og nevromuskulær inkapasitet. Faget vanligvis faller til bakken og skriker. Ufrivillige muskelbevegelser, forvirring, forhøyet puls og tung pust er vanlige umiddelbare effekter.

Betydning

Amnesty International melder at 334 mennesker døde i USA som følge av Taser pistol sjokk mellom 2001 og 2008.

Forskrifter

Fordi taser våpen er ikke skytevåpen, de er ikke regulert av den amerikanske regjeringen. Men noen lokale politiet har begrensninger, og selv direkte forbud, på taser gun bruk av borgere.

Betraktninger

Selv om mange dyreforsøk har blitt gjennomført, hevder kritikere mer menneskelig testing er nødvendig for å ivareta sikkerheten for taser våpen. Talsmenn hevder at med riktig bruk av rettshåndhevelse fagfolk, mange liv blir reddet hvert år av den økende bruken av taser våpen av politiet.

Kravene i næringsmiddelsikkerhetsstyringssystemer

Kravene i næringsmiddelsikkerhetsstyringssystemer


Alle moderne restauranter og mat serviceanlegg bør ha mattrygghet forvaltningsprosedyrer på plass. Matbårne sykdommer som botulisme og salmonella forgiftning, dessverre kan skje i næringsmiddelindustrien. Som et eksempel, ifølge en case-studie av US Department of Defense, over 400 mennesker ble syke og barn døde av E. coli forgiftning etter å ha spist på en Jack-In-The-Box restaurant i 1993. forebygging av matbårne sykdom er alle viktige, og ved å ha en sikkerhetssystemet på plass, er den generelle befolkningen sikret ikke bli alvorlig syk. Det styrende organ for offentlig mattrygghet er National Sanitation Foundation (NSF), som utsteder retningslinjer for mat ledere på kravene til mattrygghet systemer.

Food Safety System Certification 22000

Den første standarden enhver leder bør erverve er Food Safety System Certification 22000. Ved å vise denne sertifiseringen, har en manager demonstrert ferdigheter i mat sikkerhetssystemer protokoller. Ifølge NSF, mange forhandlere krever denne sertifiseringen for sine leverandører og produsenter.

Global Food Safety Standards, The British Retail Consortium Standard

NSF har også jobbet mye med det internasjonale samfunnet, og har utviklet British Retail Consortium (BRC) standard. Å være sertifisert i BRC standarder er å foretrekke når du arbeider med utenlandske kunder eller leverandører, siden det viser til dem ferdigheter i mattrygghet. Ifølge NSF, mange innenlandske og utenlandske forhandlere mandat at en leverandør har BRC anerkjennelse.

NSF treningsprogrammer

For mat-service-teknikere, NSF tilbyr trening klasser på mattrygghet systemadministrasjon. Disse klassene er vanligvis spesialisert, slik som for sjømat grossister, landbruket produsenter eller restaurant ledere. Mange store kjeden restauranter krever at ledere tar matvaresikkerhet trening klasser.

Hvordan beskytte små barn fra å bli syk denne sesongenHøst-og vintermånedene få til en annen endring i sesongen, og sammen med denne endringen kommer økningen i sykdommer inkludert forkjølelse, influensa og andre virusinfeksjoner. Små barn er ikke alltid i stand til å bekjempe sykdommer samt ungdom og voksne kan betyr lavere immunforsvar for små. Men, det finnes måter å beskytte små barn fra å bli syk eller i det minste bidra til å holde sine omgivelser renere og mer bakterie fritt til å redusere mengden av sykdommer.

Hvordan beskytte små barn fra å bli syk denne sesongen

•  Vask alltid hendene, din lille ens hender, og har noen rundt små barn vasker hendene ofte. Håndvask er den beste beskyttelse mot sykdom og infeksjoner. Når som helst du, en annen forelder, en slektning eller venn ønsker å være rundt eller plukke opp din lite barn, være sikker på at de har renset hendene først. Bakterier og sykdom kan spre enkleste fra hendene og lage små barn veldig syk, spesielt i løpet av høsten og vinteren når folk holde seg innendørs oftere. Holde den lille friske midler beskytte dem fra andre menneskers sykdommer gjennom riktig rensing. Din lille barnet vil være mindre tilbøyelige til å bli syk hvis du og alle rundt barnet vasker hendene før du spiller med ham (eller henne). Du kan også bruke desinfeksjonsmiddel i tillegg når du ikke klarer å vaske hendene. Bruk rensemiddel på barnet ditt i tillegg til å holde ham ren fra bakterier.

Hold kjæledyr og dyrehår frisk og ryddet opp ofte. Dyrehår legging rundt huset kan gjøre lite barn syke, spesielt hvis husdyr er la utenfor ofte. Dyr kan bære sykdommer i håret som kan spre seg fra person til person. Også bading kjæledyret ofte vil holde bakteriene i sjakk og forhindre at små barn fra å bli syk så ofte. Hvis barnet ditt elsker å spille med din familie kjæledyr, holde kjæledyret ren er en klar nødvendighet. Dyr kan bære lopper, bugs, og hudsykdommer som er hentet fra naturen. Pet dander og hår har en tendens til å fly over hele huset, selv om du ikke ser det. Å holde kjæledyret ren og støvsuging dine møbler og gulv ofte bidrar til å beskytte små barn fra å bli syk hvis kjæledyret ikke bærer sykdommer inn i hjemmet.

Hvis du røyker sigaretter, sigarer eller rør ... røyke utenfor. Røyking i hjemmet er den ledende årsak til øre, nese og hals infeksjoner hos små barn. Barn inhalerer røyken fra tobakk og få det inn i lungene gjør det vanskeligere for dem å puste. Dette senker deres immunsystem og gjør det vanskeligere for dem å bekjempe infeksjoner og virus. Røyking ute vil hjelpe små barn å bo trygt fra sykdom så lenge du holder dørene stengt og ingen røyk kommer inn i hjemmet. Barn som bor i røykfylte boliger er langt mer sannsynlig å utvikle luftveisinfeksjoner, virus og ørebetennelse som kan føre til operasjoner slik som rør i ørene og tonsillectomies. Beskytt lite barn fra å bli syk av røyking utenfor og gjøre andre som bor i eller besøke hjemmet gjøre det samme.

Når du eller andre barn og voksne er syke, holde seg borte fra å kysse den lille på munnen. Å få ansiktet ditt inn i ditt barns ansikt når du er syk øker sjansen for ham å få en forkjølelse, influensa, eller annen form for infeksjon. Det er best å holde seg borte fra små barns ansikt når du eller andre er syke. Spør de som kommer på besøk for å gjøre det samme. Du kan selv ønsker å kjøpe ansikts masker som kan brukes av syke voksne og barn til å beskytte små barn fra å bli syk. Disse kan kjøpes på ethvert stoff butikken eller Wal-Mart. Bakterier er raskt spres gjennom vårt spytt som betyr at når du kysser barnet ditt, nyse i nærheten av barnet ditt, eller til og med blåse nesen, risikerer du sjansen for å gjøre ham syk. Prøv å unngå å få super nær barnet ditt i hvert fall inntil du eller andre syke føler seg bedre. Dette vil beskytte ham fra å bli syk også.

feed barnet ditt sunne matvarer som frukt og grønnsaker ofte og sørge for at han tar et daglig multivitamin. Beskytte lite barn fra sykdom betyr å styrke hans immunsystem med god mat, vitaminer og mineraler. Jo bedre din lille barnet spiser, jo mer sunt hans immunsystem være å bekjempe sykdom. Også ta en daglig multivitamin øker ham immunsystem ved å gi kroppen sin de vitaminene han trenger for å holde seg sterke igjen infeksjoner og virus. Hvis du er usikker på hvilken type vitaminer for å gi små barn, prøve å spørre barnelege først. De fleste anbefaler et daglig multivitamin med fluor for å beskytte ditt barns tenner også. Mat som er rik på fiber, kalsium, vitamin A, B, C og D er en flott måte å hjelpe barnet ditt bli frisk mot sykdom også. Din barnelege kan foreslå matvarer som er bra for din lille barnet avhengig av hans alder og behov.

Sjøsyke forebyggende for barn

Sjøsyke er en form for reisesyke, en tilstand preget av svimmelhet, forvirring, kvalme og oppkast. Det blir utløst når hjernen mottar motstridende opplysninger om kroppens bevegelse og fysisk orientering. Barn er ofte spesielt utsatt for virkningene av reisesyke. Heldigvis finnes det en rekke metoder tilgjengelige for å forhindre eller minske symptomer på denne sykdommen.

Undersanding Sjøsyke / reisesyke

Barnet kan oppleve effekten av sjøsyke eller reisesyke når han mottar motstridende sanseinntrykk fra øynene hans, indre ører, muskler og hud, ifølge Nemours Foundation. Hvis du er på en båt eller skip, kan dette ofte oppstå når ditt barns sanser ikke kan matche den tilsynelatende soliditet av overflaten han står eller sitter på med større bevegelse påvirker hele fartøyet.

Behavioral alternativer

Hvis du vet på forhånd at barnet ditt blir sjøsyk, kan du ta flere forholdsregler for å hindre en episode oppstår. Begynn med overfor ham i retning båten eller skipet er på reise. Sitter eller står i motsatt retning kan legge et lag av kroppen / hjernen forvirring og øke sannsynligheten for symptomer. Gjør hva du kan for å plassere barnet ditt mot oven dekk og i midten av skipet, siden denne stillingen har en tendens til å generere minst mulig relativ bevegelse. I tillegg, be barnet å fokusere på horisonten linje der vannet møter himmelen. Dette vil gi et stabilt referansepunkt for å hjelpe på riktig innrette kroppen.

Spise tunge eller fet mat før eller under en tur kan forverre barnets sjøsyke, så planlegge måltider deretter. Lese mens du er på en tur kan også forverre symptomene, så du må kanskje spørre barnet ditt til å suspendere denne aktiviteten.

Medisiner

Legen kan også anbefale reseptbelagte eller reseptfrie medisiner for å hindre barnets sjøsyke. Vanlige alternativene inkluderer dimenhydrinate (Dramamine) og difenhydramin (Benadryl). Vær oppmerksom på at bruk av disse produktene bærer potensialet for bivirkninger, inkludert tretthet, svimmelhet, tap av matlyst, tåkesyn og tørr hals, nese eller munn. Hvis barnet ditt er under 2 år, ikke gi ham dimenhydrinate eller difenhydramin. Les etikettene på alle reseptfrie medisiner nøye, og ikke gi barnet ditt et produkt designet for voksen bruk. I noen tilfeller, hvis barnet er 12 år eller eldre, kan legen anbefale en annen reisesyke medisiner kalt meclizine (Bonine).

Andre alternativer

Noen tradisjonelle rettsmidler kan også bidra til å forhindre eller lette barnets sjøsyke. Disse inkluderer ingefær, peppermynte og kamille te, samt saltines. En annen mulighet for lindring av symptomene er et produkt som kalles Emetrol, som kombinerer en sukkeroppløsning med fosforsyre. Hvis du er interessert i å gi barnet Emetrol, sjekk med legen din først. I noen tilfeller, du også kan være i stand til å hindre barnets symptomer med en anti-kvalme armbånd. Selv om det ikke er påvist medisinsk nytte av dette alternativet, i noen tilfeller kan det gi en placebo effekt som fortsatt er ganske effektive.

Tilskudd til kronisk syke barn

Tilskudd til kronisk syke barn


Kronisk syke barn kan akkumulere medisinske regninger for poliklinisk behandling, sykehusinnleggelser, kirurgi eller andre behandlinger, reseptbelagte medisiner og medisinsk utstyr. Familier kan ha problemer med å få endene møtes. Noen tilskudd til kronisk syke barn kan bidra til å lette byrden.

Tilskudd til medisinsk behandling

En rekke organisasjoner gi tilskudd for kronisk syke barn som trenger hjelp med å betale for medisinsk behandling. For eksempel gir den amerikanske Nyre fondet tilskudd til barn med nyresykdom. Den Brenda Mehling Cancer Fund hjelper barn med kreft.

Tilskudd til ikke-medisinsk behov

Noen tilskudd også gi penger for ikke-medisinske behov kronisk syke barn. For eksempel kan familier bruker bevilge penger fra Kelly Anne Dolan minnefond til å betale for ting som bolig og transport.

Søknad om tilskudd

Hver organisasjon som tilbyr tilskudd for kronisk syke barn har sin egen søknadsprosess. Kontakte organisasjonen du ønsker å bruke på for spesifikke instruksjoner. De fleste vil kreve noe fra lege som dokumenterer barnets tilstand, og verifisering av familiens inntekt.

Kronisk syke barn og atferdsproblemer

Kronisk syke barn og atferdsproblemer


Legene definerer kroniske sykdommer som forholdene som varer lenger enn tre måneder, og forstyrre daglige aktiviteter, ifølge University of Michigan Health System. Disse sykdommer har en tendens til å kreve mye av medisinsk behandling. Noen voksne synes det er vanskelig å forholde seg til sykdommer som passer definisjonen av "kronisk". Barn kan finne det enda vanskeligere å takle.

Kronisk sykdom og atferd

Hver kronisk syke barn kan takle tilstanden hans annerledes. Selv om noen barn kan utvise normal atferd, kan andre barn viser atferd som blir aggressive eller bli opprørsk, ifølge American Academy of Pediatrics. Noen ungdommer kan handle ut ved å slå til illegale rusmidler, kjører hjemmefra eller å nekte å behandle sine forhold.

Forebygging og løsning

Barn med kroniske sykdommer bør få lov til å uttrykke sine følelser. Barnesykehuset foreslår lar barna verbalt dele sin frykt og følelser. Et alternativ er å la barn å uttrykke seg kreativt gjennom aktiviteter som tegning og fremføre musikk.

Advarsel

Brå endringer i atferd og humør bør undersøkes av helsepersonell. Andre faresignaler å se etter inkludere endringer i matvaner, ønsker å være isolert og manglende samarbeid med medisinsk behandling.

Tilskudd til familier av kritisk syke barn

Tilskudd til familier av kritisk syke barn


Familier av kritisk syke barn må betale for medisinsk behandling som ofte er svært kostbare. De kan ha andre utgifter på grunn av barnas tilstand. For eksempel kan foreldre må ta fri fra jobb for å ta seg av syke barn og miste lønn.

Grants

Mange organisasjoner tilbyr tilskudd som hjelper familiene til kritisk syke barn. Noen tilskudd hjelpe betale forsikringspremier og co-betaler, mens andre hjelper betale for medisinsk behandling som ikke dekkes av helseforsikring. Noen tilskudd også bidra til å betale for ikke-medisinske utgifter som husleie eller dagligvarer.

Organisasjoner som tilbyr Grants

Mange organisasjoner tilbyr tilskudd til familier av kritisk syke barn, inkludert den amerikanske Kidney Fund, De forente Healthcare barnefond og Brenda Mehling Cancer Fund. Helsepersonell som behandler kritisk syke barn kan henvise familier til andre finansieringskilder.

Søknad om tilskudd

Familier bør kontakte organisasjonen tilbyr tilskuddet for et program og ytterligere instruksjoner. Organisasjoner krever vanligvis at søkerne skal gi opplysninger om sine inntekter og eventuelle helseforsikringer.

Økonomisk hjelp for mødre med psykisk syke barn

Økonomisk hjelp for mødre med psykisk syke barn


Et barns psykiske lidelser skaper mange vanskeligheter for hennes familie. Ikke bare gjør mødre med psykisk syke barn møter sorg, stress og utmattelse som kommer fra arbeider med sykdom, de har også den økonomiske byrden av legenes besøk, medisiner og noen ganger også institusjonalisering. Heldigvis økonomiske ressurser eksisterer for å lette denne byrden.

Social Security

Gjør en avtale med din lokale Department of Human Services for å se om barnet ditt er kvalifisert for Social Security, eller SSI. Dette programmet gir økonomisk hjelp til barn med nedsatt funksjonsevne, i form av en månedlig sjekk, hvis deres familier oppfyller visse krav til inntekt. For å kvalifisere for Social Security, må barnet bli vurdert deaktivert. Ifølge nettstedet Social Security, "et barn under 18 regnes som deaktivert hvis hans eller hennes fysiske eller mentale tilstand er så alvorlig at det resulterer i merkede og alvorlige funksjonelle begrensninger." For å demonstrere dette kriteriene, vil barnet ditt trenger å bli vurdert av en psykiater. Spør hvilken psykiatrisk tester er akseptert av kontoret Social Security for å kvalifisere.

Medicaid

Selv om inntekten er for høy til å kvalifisere for Social Security, kan du fortsatt kvalifisere for Medicaid. Du kan søke om Medicaid på ditt lokale Department of Human Services kontor. Medicaid betaler for leger 'besøk, sykehusinnleggelse, narkotika, visse terapier og andre typer medisinsk behandling, avhengig av staten der du bor. Medicaid kan dekke mange tjenester som er nektet av privat forsikring. Ifølge National Alliance på psykiske lidelser, "Medicaid har relativt sjenerøse dekning for psykisk helse fordeler, sammenlignet med private forsikringsselskaper planer."

Hjem og nærmiljøbaserte Waiver

Når du søker om Medicaid, spør om statens Hjem og nærmiljøbaserte Waiver. Hvis ditt barns psykiske lidelser er alvorlig nok til å kvalifisere seg for omsorg i et boligområde anlegg, kan du være i stand til å få tilleggstjenester og hjelp gjennom en Waiver-programmet. Dette programmet gir ekstra ressurser som adaptive utstyr, avlastning og saksbehandling for å gjøre det lettere å ta vare på barnet ditt hjemme og hindre behovet for institusjonalisering. Kvalifisering for disse programmene ofte innebærer mye papirarbeid, og du må kanskje bruke måneder eller år på venteliste, så er det viktig å søke så snart som mulig.

Støttegrupper

En lokal mental helse støtte gruppe kan gi deg informasjon om andre ressurser og tjenester som er tilgjengelige i ditt område. Som en del av en støttegruppe, har du tilgang til den erfaring og kompetanse fra andre foreldre som deg selv, som kan dele tips og strategier. National Alliance på psykiske lidelser, eller NAMI, har lister over lokale støttegrupper på sin hjemmeside.

Syke effektene av søvnmangel på barn

Syke effektene av søvnmangel på barn


Barn trenger mer søvn enn voksne; et barns kropp og hjerne utvikler seg i høyt tempo. Barn trenger nok søvn om natten for å gjenoppbygge sine energi butikker slik at de kan fokusere og være aktiv dagen etter. Hvis barnet ditt er mangel på søvn kan det føre dem til å bli irritabel og gretten, men det kan også ha negative effekter mot deres fysiske og mentale helse.

Emosjonelle problemer

Mange barn som blir søvnmangel ende opp med å ha problemer med angst og depresjon. Mangel på søvn kan øke nivåene av stresshormonet kortisol. Dette kan føre til at barn til å bli bekymret, trist, irritabel, kvalm eller har problemer med å holde stille. Disse følelsene kan gjøre et barn fortsette å ha mer problemer med å sove. Barnet kan gråte oftere, miste håpet, blir redd for ting hun ikke var redd for før, og føler at hun ikke kan gjøre noe riktig.

Vektproblemer

Når barn ikke får nok søvn, de spiser mer og beveger seg mindre, noe som resulterer i fedme. En studie fra Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health fant at mangel på søvn hos barn kan føre til fedme. Studien fant at for hver ekstra time søvn et barn fikk, deres risiko falt med 9 prosent. De fant også at barn med minst mulig søvn var 92 prosent større sannsynlighet for å bli overvektige voksne enn sine kolleger som sov lenger. Overvektige og overvektige barn er sannsynlig å ha fettvev rundt halsen, begrenser luftstrømmen, noe som kan føre til søvnapné og andre helseproblemer.

Diabetes

Diabetes er en annen dårlig effekt av søvnmangel hos barn. Ifølge American Diabetes Association, "Akutt total søvnmangel, eller enda en to timers reduksjon av søvn per natt for en uke, er assosiert med økte nivåer av proinflammatoriske cytokiner og lavgradig betennelse, kjent en betingelse for å disponere for insulin motstand og utvikling av diabetes. " Risiko for overvekt fra mangel på søvn kan også øke risikoen for type 2 diabetes senere i livet.

Attention Deficit Hyperactivity Disorder

Søvn underskudd kan selvsagt gjøre barnet ditt ikke klarer å konsentrere seg og fokusere i løpet av dagen, men en studie ved University of Michigan og publisert i Pediatrics Magazine funnet ut at søvnapné, snorking og andre søvnforstyrrelser kan forårsake eller bidra til ADHD hos barn . Ifølge denne studien, behandling av søvnforstyrrelser førte til økt oppmerksomhet i barnet, og redusert behovet for medisinering barnet for ADHD.

Botemidler for Barnas Migrene Hodepine

Barn kan utvikle migrene akkurat som voksne gjøre. Barnet kan oppleve plutselige og sterke smerter bak øynene, ledsaget av en syk følelse i magen. Vær oppmerksom på ditt barns hodepine klager å sikre at du er i stand til å informere legen av symptomer og mulige miljømessige årsaker.

Symptomer

Migrene forårsake hode smerter, følsomhet for lys og lyd, kvalme og magesmerter. Barn kan også oppleve spenningshodepine, karakterisert ved en stram følelse på begge sider av hodet.

Hvis barnet opplever hodepine mer enn 15 dager hver måned, kan han eller hun har kronisk daglig hodepine, som ofte skyldes å ta smertestillende medikamenter for ofte.

Cluster hodepine, minste felles hodepine hos barn, ofte deaktivere barn med skarpe, stikkende smerter på den ene siden av hodet.

Ta barnet til legen dersom hodepine forekommer minst en gang hver måned og nåtid med oppkast og feber. Også gå til legen hvis en hodepine oppstår etter en skade.

Årsaker

Migrene har en tendens til å kjøre i familier; Derfor, hvis du har en familiehistorie med migrene, er det sannsynlig at hodepinen dine barn erfarer er migrene også. Stress og angst kan føre til følelsesmessig utløste migrene.

Avhengig av barnets symptomer, kan fastlegen din henvise deg til en nevrolog, som er spesialist i saker av hjernen og nervesystemet. Blod og imaging tester vil bli gjennomført for å utelukke mer alvorlige forhold.

Behandling

Over-the-counter og reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å behandle ditt barns migrene. Hvis ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), for eksempel Tylenol og Motrin, ikke klarer å kurere barnets migrene, bør sterkere smertestillende og forebyggende medisiner bli utforsket.

Kombinasjon medisiner, inkludert paracetamol kombinert med en beroligende, kan mer effektivt behandle ditt barns migrene. Spør barnets lege hvis kombinasjonen medisiner, for eksempel Midrin, ville hjelpe barnet ditt.

Siden medisiner kan være vanedannende og ofte mister sin effektivitet over tid, bør du også introdusere barnet ditt til terapeutiske alternativer, for eksempel avslapningsterapi. En terapeut kan hjelpe barnet ditt med pusteøvelser og progressiv muskelavslapping å hjelpe barnets kropp slappe av. Terapeuten kan også oppmuntre ditt barn til å delta i biofeedback øvelser, som innebærer hooking barnet ditt opp til en enhet som overvåker hjerterytmen og blodtrykket, og da lærer barnet ditt å slappe av nok til å senke puls og blodtrykk. Disse aktivitetene skal praktiseres slik at når barnet ditt er sannsynlig å møte en stressende situasjon, vil hun ha kontroll over hvor mye stress påvirker hans eller hennes kropp.

Ved utbruddet av en migrene, oppmuntre barnet til å hvile i et mørkt rom hvor hun ikke vil bli avbrutt. Søvn kan gjenopprette normal hjernefunksjon og lindre smerte. Suge en vaskeklut i kaldt vann og legg den på barnets panne som hun hviler.

Behandlinger vil variere basert på barnets symptomer og alder.

Om påvirket Krakk hos barn

Når et barn utvikler påvirket avføring, kan det være et resultat av forstoppelse eller en tilstand som kalles encopresis. Det kan være mange grunner til barnet ditt har problemer med påvirket avføring, for eksempel kosttilskudd, pottetrening, eller stress. Selv om det kan være en frustrerende opplevelse for deg, kan det være direkte smertefullt for barnet ditt. Det finnes ulike måter å behandle denne tilstanden, men alltid konsultere barnelege før du velger en behandling.

Kronisk forstoppelse

Ifølge Mayo Clinic, er forstoppelse hos barn preget av svært få avføring. Når barnet endelig har avføring, kan avføringen være hard og ser ut som små pellets. Når barnet ditt har forstoppelse, kan det skyldes kostholdet (dvs. for mye junk food eller ikke nok væskeinntak). Dessuten kan pottetrening gjøre barnet ditt ønsker å unngå å bruke på badet, som kan resultere i avføring bygge opp i tarmen.

Symptomer på forstoppelse

Du vil kjenne barnet ditt er forstoppet fordi han ikke kan ha avføring i flere dager. Han kan nekte å passere en krakk fordi det er for smertefullt. Til tider kan barnet klage magen gjør vondt, eller at han føler seg syk i magen hans. Selv om det kan være overraskende, kan blod dukke opp på overflaten av avføringen.

Advarsel

Selv om barnet ikke kan ha avføring i noen dager, ifølge Mayo Clinic, er det svært viktig å se en lege hvis han ikke har bestått krakk for mer enn to uker. Hvis han begynner å kaste opp, har feber, vekttap, eller hevelse i magen, eller opplever en rektal prolaps (der tarmen kommer ut av endetarmen), se en lege umiddelbart.

Enkoprese

Enkoprese er et resultat av sterkt påvirket avføring fra barnet ditt nekter å bruke toalettet. Ifølge Mayo Clinic, vil avføringen begynner å samle seg i barnets endetarm og tykktarm. Når barnet ditt blir så påvirket, kan flytende avføring lekke ut.

Årsaker

Vanligvis vil barn som utvikler encopresis få det etter at de har vært potty trent. Siden encopresis skyldes forstoppelse, kan barnet ditt nekter å bruke toalettet. Krakk blir mer påvirket, noe som gjør bruk av toalettet mer stressende for barnet ditt. Noen barn også utvikle encopresis som et resultat av å bli bleie for tidlig, eller på grunn av en traumatisk situasjon.

Symptomer på Enkoprese

Hvis barnet ditt lider encopresis, vil han ha flytende avføring som vises i undertøy. De fleste ganger, vil barnet ikke ønsker å gå på do, eller vil prøve å motstå. Noen ganger kan barnet ikke vil spise, eller vil klage på å ha en buk verke. Hvis han har avføring, kan hans avføring være svært store (til poenget med clogging toalettet), eller han kan anstrenge seg for å presse ut avføringen.

Behandling

Det er viktig å søke legehjelp for barnet ditt hvis han har påvirket avføring. Ikke bare er det smertefullt, men det kan også være traumatiserende. Ditt barns barnelege kan anbefale kosttilskudd endringer, og i alvorlige tilfeller, bruk av avføring myknere, som laktulose eller melk av Magnesia. Bruk aldri noe annet enn det legen anbefaler. Øke ditt barns væske og fiber inntak kan også hjelpe.

Høyt blodtrykk hos barn

Barn som tester positivt for høyt blodtrykk (hypertension) har blodtrykk som er det samme som eller høyere enn 90 prosent av barn innenfor samme alder, høyde, kjønn og gruppe, i henhold til de Mayo Clinic. Det er ingen standard blodtrykk lesing for alle barn som det er med alle voksne, fordi barns organer har forskjellige "normale" blodtrykket serier på ulike stadier av vekst. Men siden noen faktorer gjør enkelte barn mer utsatt for å utvikle høyt blodtrykk enn andre, er det viktig å vite om barnet ditt er i fare.

Årsaker

Barn under 10 år har som regel høyt blodtrykk som er forårsaket av en annen medisinsk tilstand (dette er også kjent som sekundær hypertensjon). Noen av de medisinske tilstander som kan føre til høyt blodtrykk er kronisk nyresykdom, type 1 diabetes, hjerteproblemer og hypertyreose. Eldre barn er mer sannsynlig å utvikle høyt blodtrykk som ikke har noen underliggende medisinsk tilstand (dette er også kjent som essensiell hypertensjon). Risikofaktorer for å utvikle denne typen hypertensjon er overvekt, manglende mosjon, høyt kolesterol, for mye natrium i kosten og type 2 diabetes.

Symptomer

Selv om mange barn med høyt blodtrykk merker ingen symptomer, kan noen oppleve brystsmerter, hodepine, søvnproblemer, problemer med konsentrasjon og tretthet. Alvorlig høyt blodtrykk kan føre til et barn å oppleve tåkesyn, forvirring og kortpustethet.

Risiko

Barn med høyt blodtrykk er i risiko for å oppleve søvnapné, noe som fører dem til å ha problemer med å puste normalt under søvn. Ifølge Mayo Clinic, barn med søvnrelaterte pusteforstyrrelser som søvnapné er også overvektig. En stor bekymring vedrørende barn med blodtrykket er at hvis de ikke får behandling de er sannsynlig å ha høyt blodtrykk gjennom barndommen og inn i voksen alder. Kronisk høyt blodtrykk setter en person i fare for å få slag, hjertesvikt, hjerteinfarkt, tap av syn og nyresykdom.

Behandling

En barnelege kan anbefale at et barn med pre-hypertensjon eller stadium 1 hypertensjon (svak eller moderat) gjør endringer i livsstil, inkludert å få mer mosjon, har et hjerte-sunt kosthold (balansert med mindre natrium), og et sett vekttap plan, før han foreskriver medisiner. Men, kan blodtrykket medisiner forskrives til barn med alvorlig høyt blodtrykk (stadium 2), eller barn med blodtrykk som ikke har respondert på endringer i livsstil.

Når skal teste

Selv barneleger vanligvis sjekke blodtrykket hos barn over tre år i rutinemessige kontroller og under syke pasientbesøk, kan barnet ditt har en tilstand som øker hans risikoen for høyt blodtrykk. Hvis han var for tidlig, hadde en lav fødselsvekt, eller er født med medfødt hjertesykdom og urin eller nyreproblemer, kan han trenge å få sin blodtrykket kontrolleres starter i barndommen. Hvis barnet ditt har høyt blodtrykk risikofaktorer (for eksempel hvis han er overvektige og / eller har et dårlig kosthold) han kan også bli nødt til å få sin blodtrykket kontrolleres oftere.

Forskrift for Barn i barnehage når de har feber

Forskrift for Barn i barnehage når de har feber


Barnehager gir en nødvendig tjeneste til foreldre og foresatte som trenger ansvarlige leverandører for sine barn. Barnehager følger protokoller for helse og sikkerhet, som inkluderer følgende særskilte regler for barn i barnehagen når de har feber. Før påmelding, anlegget ansatte informere foreldrene til spesifikke regler om feber, som foreldre og ansatte forventes å følge. Forskriften beskytte barn og ansatte i barnehagen innstillingen. Husk at noen stater vil ha ulike krav til omsorg for et sykt barn.

Definisjon av en Fever

Ifølge Dr. Copeland of Cincinnati Children Hospital Medical Center, nasjonale retningslinjer tilsier at barn bør ha en feber over 100 grader F og symptomer eller endringer i atferd til å rettferdiggjøre utelukkelse fra et barn omsorg anlegget.

Varsling

Et barn må sendes hjem hvis temperaturen er over 100 grader C under armen. Feber er ofte et tegn på en annen sykdom eller at kroppen er bekjempelse av infeksjon. Holde barn med feber ut av en barnehage kan bidra til å redusere risikoen for utbrudd i løpet av et barn omsorg anlegget. Et barn med feber bør skilles fra de andre elevene, mens foreldre eller foresatte er varslet om sykdom og mens du venter på foreldrene for å komme å ta barnet ut av anlegget. Mange barnehager vil ha foreldre signere et skjema for å erkjenne at foreldrene ble varslet av feber og at barnet ble plukket opp fra anlegget.

Medisinering

Mange barnehager har ikke godkjenning til å gi medisiner for feber til barn; men varierer dette regulering av staten. Hvis barnehager ansatte har muligheten til å gi medisin for syke barn, må de ansatte være skikkelig opplært til å administrere medisiner, må de ha retningslinjer for håndtering av medikamenter, og det må lagres riktig. En barnehage leverandøren behov skrevet, signert fullmakt fra foreldre med spesifikke instruksjoner av barnets barnelege godkjenne bruk av medisiner. Hvis en medarbeider ikke gi barnet medisiner for feber, bør barnet fortsatt skilles fra gruppen mens foreldre eller foresatte kommer til å plukke opp barnet.

Periode Utelukkelse

Dagen venninne er pålagt å sette en ekskluderingsperioden i praksis, slik at et barn bør være fri for feber i minst 24 timer uten medisiner før å kunne gå tilbake til skolen. Barnehager bør slå bort barn som er brakt tilbake til anlegget neste morgen. I noen tilfeller vil en barnehage krever et notat fra en lege om at barnet er fri for smittsomme sykdommer før de lov til å gå tilbake til barnehagen.

Hvordan forklare Sorg til barn

Hvordan forklare Sorg til barn

Sorg er en naturlig reaksjon på tap. Det en personlig opplevelse og kan være spesielt vanskelig for barn. De ikke bare oppleve de fire store følelser forbundet med sorg - frykt, sinne, skyldfølelse, tristhet - men barn kan også oppleve sjokk, fysiske symptomer som hodepine eller vondt i magen, og regress til tidligere vokst atferd som tommelsuging eller sengevæting. Å snakke med barn om sorg kan bidra til å lindre disse følelsene og veilede dem gjennom sorgprosessen. Hvis du er usikker på om ditt barns reaksjon er normal, ta kontakt med helsepersonell.

Hvordan forklare Sorg til barn

•  Snakk om dine følelser for å åpne diskusjonen om sorg. Spør barna hvordan de føler kan ikke generere en grundig respons. Å være åpen om din sorgprosessen kan oppmuntre barn til å snakke om sine følelser og berolige dem de er ikke alene.

Gi en enkel forklaring. Forklar død i grunnleggende og konkret. Hvis personen var syk, forklarer at kroppen deres ikke var fungerer, og kan ikke rettes. Du kan også forklare at døende eller død betyr at kroppen sluttet å fungere. Informere barnet om at personen ikke kommer tilbake.

Forklar hva som skjer videre. Barn kan være bekymret for kroppen eller oppholdsstedet til den personen som har gått bort. Hvis det er en kropp til å vise, forklare at personen ikke er vondt, sulten eller kald. Del din families tro om etterlivet med barnet ditt.

Diskuter noen ritualer som kan skje. Hvis det skal være en begravelse, la barnet bestemme hva han ønsker å gjøre. Inviter ham til å skrive eller lese et dikt. Forsikre barna om at det er greit å ikke delta.

Forklar følelser knyttet til sorg. Barn uttrykker sorg på forskjellige måter i forhold til voksne. De kan ha varierende følelser som kan vedvare i lang tid. Fortell barnet at hans følelser er normale, og at det er greit å uttrykke dem åpenlyst.

6. Oppmuntre spørsmål. Selv om du kanskje ikke har alle svarene på et barns spørsmål, skape en atmosfære av komfort og åpenhet som lar ham vet at han kan snakke med deg.

Hint

  • Unngå å bruke eufemismer, for eksempel å fortelle barna at den elskede "gikk bort", "sovnet" eller at din familie "mistet" den personen. Små barn tror bokstavelig talt, og disse setningene kan gjøre dem redde for å gå i dvale eller engstelig når noen går bort.
  • Sørg for at din forklaring er alder riktig.

Hvordan feire en bursdag for et barn som nettopp har mistet

Hvordan feire en bursdag for et barn som nettopp har mistet

Sorgen over å miste et barn aldri forlater en forelder, men gjør det blir mer utholdelig som han lærer å takle sitt barns død. Opprette ritualer for å huske sine barn på spesielle dager vil hjelpe foreldrene håndtere sin sorg, ifølge en artikkel på På Health nettsted. Feirer sine barns fødselsdag gir nylig etterlatte foreldre en sjanse til å fokusere på lykkeligere tider for en stund, snarere enn smerten av deres tap. Enten det er tid alene i stille ettertanke eller omgitt av venner og familie, er det mange måter å markere en avdød barns fødselsdag.

Hvordan feire en bursdag for et barn som nettopp har mistet

Knyt en personlig melding til strengen av en ballong og slipp den i en spesiell plass. Du kan ha en eneste ballong eller en ballong til å representere hvert år av ditt barns fødselsdag alder. Gi ballonger til alle som deltar på familiemedlemmer, og oppmuntre dem til å legge til en personlig melding av sine egne. Velg ballonger i ditt barns favorittfarge, og slipp dem på et sted som betydde mye for henne.

Hold en minnegudstjeneste. Hvis du foretrekker en uformell sammenkomst, hold tjenesten i ditt hjem og invitere familiemedlemmer og nære venner. For en større minnesmerke, spør pastoren i den lokale kirken for råd om å holde en kirke minnesmerke. Spør kjære for å fortelle historier eller snakke om morsomme minnene de har av barnet ditt. Du kan også tenne lys på slutten av tjenesten som et tegn på minne.

Plukk en spesiell plass i din hage eller verksted og plante et tre eller rose bush. Som hvert år, og bursdags passerer, vil treet vekst symboliserer din nåværende kjærlighet til barnet ditt, sier en 2002 Silent Sorg nettside artikkelen. Dette vil da bli et fint sted for stille ettertanke på andre spesielle dager som årsdagen for hennes død, jul, morsdag eller farsdag.

Ta presenterer til din lokale barnesykehus. Barn som er syke vil sette pris på en gave, uansett hvor liten. Hedre ditt barns liv på denne måten bringer noe positivt fra din smerte og tap. Pakk individuelle gaver og skrive "Til minne om vår sønn på hans fødselsdag" på dem. Du kan legge til navnet hans hvis du ønsker det. Dette gjør det mulig for barnet å berøre livene til andre barn.

Besøk barns grav på hennes bursdag. Den utsetting av sommerfugler er et populært minnesmerke for barn fordi det symboliserer håp, sier stille sorg hjemmeside. Alternativt kan du la blomster, leker eller noe annet du føler er riktig, ved graven hennes som et tegn på minne.

Hint

  • Ikke føl deg presset hvis andre mennesker ikke forstår behovet for å feire ditt barns fødselsdag. Det eneste viktige på denne dagen er at du gjør hva du mener er nødvendig å huske barnet ditt.
  • Ikke isolere deg selv. Tillate andre å støtte deg på denne vanskelige dagen. Andre kjære vil ønske å vise sin respekt og husk barnet med deg.