Digidexo.com

stigerør til seng

Hvordan Slapp av musklene før du går til sengs

Hvordan Slapp av musklene før du går til sengs


Få en god natts søvn er nøkkelen til god helse og trivsel, men det kan være vanskelig å få avslappet søvn hvis du opplever muskelsmerter eller ubehag. Avslappende muskler før du går til sengs kan bidra til å berolige belastningen og smerten av overarbeidet muskler. Vedta minst én praksis før sengetid for å døse av så fredelig og komfortabelt som mulig.

Hvordan Slapp av musklene før du går til sengs

•  Ligge i sengen komfortabelt og fokusere tankene på spenner musklene i kroppen din. Bevisst bestiller dine muskler til å spent deretter slappe av er en effektiv form for dyp muskelavslapning.

spente og slappe av hele kroppen, som begynner med tærne og flytte oppover til du kommer til hodet. Hold spenningen i muskelen i tre sekunder før du slipper.

Fyll badekaret med varmt vann.

Mål og hell en kopp Epsom salter i full badekar. Epsom salter inneholder magnesium sulfat, et mineral som fungerer som et muskelavslappende middel.

Sug i badekaret for opptil én time å tillate salter for å berolige musklene dine.

Avslutt badekar, og gå tilbake til sengen. Sitt i en komfortabel stilling.

•  Hell kamille essensielle oljen i håndflatene og gni sammen. Begynn masserer kroppen din med oljen ved å gni forsiktig musklene i små, sirkulære bevegelser.

Gå fra tærne opp til dine templer, beveger seg sakte, forsiktig og bevisst. Pust jevnt i bevegelsene.

Hint

  • Kamille roer nervene og bidrar til å berolige og slappe av kroppen, noe som gjør den perfekt for en sengetid massasje.
  • Hold deg hydrert mens soaking i Epsom salt bad ved å drikke et glass kaldt vann i karet.

Slik Clear Your Mind Før du går til sengs

Det kan være vanskelig å sovne når du har for mange tanker som går gjennom hodet. Mange har deres sinn fulle av tanker om morgen, tidsfrister, bekymringer, familie og andre ting som kan la dem følelsen urolig og stresset før du går til sengs - i stedet for avslappet og fredelig.

Bruksanvisning

Slik Clear Your Mind Før du går til sengs

Ikke fokuser på hva du har å gjøre neste dag. Tenker fremtidige oppgaver og hvordan du vil få dem gjort bare fører til angst og bekymring. Dette kan holde deg våken og avbryte fredelig natts søvn. Bare leve i øyeblikket og ta ting ett skritt av gangen.

Ikke spis eller drikk noe når det er nær den tiden du går til sengs. Hold deg unna koffeinholdige drikker som brus, te eller kaffe og spiser ikke godteri - som har mye sukker i dem. Forbruk av mat og drikke med koffein og sukker kan gi deg et rush som kan gjøre det nesten umulig å sovne. Å drikke for nær sengetid kan holde deg i gang på do i hele natt. Spise visse matvarer kan gi deg ubehag i magen, siden kroppen bremser ned under søvn som gjør fordøyelsen vanskeligere. Du bør også unngå alkohol og tobakk før sengetid siden de kan forstyrre deg falle inn i en dyp søvn.

Ta et avslappende bad like før sengetid. Bad er veldig beroligende og de gir deg tid alene til å bare nyte øyeblikket uten å bekymre deg for noe annet. Føl deg fri til å tenne duftlys og legge bobler og badesalt på badekaret hvis foretrekker. Har beroligende musikk spilles i bakgrunnen hvis det hjelper deg å slappe av. La tankene gå fri som du suge i karet. Du fortjener å ha det tid til deg selv.

Gjøre noen yoga strekninger eller andre lette øvelser kan hjelpe deg til å slappe av i kropp og sinn for å sove bedre. Disse øvelsene bør ikke ha deg andpusten. I stedet bør de være beroligende og gjøre deg i stand til å frigjøre spenninger i hele kroppen din. Liket posere i yoga er en stor oppgave å hjelpe deg tømme tankene og slappe av før sengetid. Bare ligge på ryggen med hendene langs siden, håndflatene vendt oppover og føttene litt fra hverandre. Lukk øynene og begynner å fokusere på kroppen din starter med toppen av hodet og fortsetter til bunnen av føttene. Spent og slipp hver del av kroppen din som du gå langs. Denne prosessen gjør at muslces å slappe av. La kroppen din til å slappe av mens du fokuserer på pusten din og tømme tankene dine bekymringer og bekymringer.

Ha tid til meditasjon eller bønn før sengetid. I løpet av denne tiden, ikke fokusere på noen av dine bekymringer. Meditere og be på fredelige ting i stedet for ting som stresser deg ut. Hvis det er noe som plager deg om dagen, la det gå før du går til sengs. Tilgi deg selv for eventuelle feil du føler at du har gjort og fokusere på de positive sidene ved dagen. Tenk på ting du har å være takknemlig for. Slipp noen stressende tanker gjennom meditasjon eller bønn.

Ha en behagelig sted å sove. Vær sikker på at din madrass og puter støtte rygg og nakke slik at du kan være avslappet og komfortabel når du legger ned. Legging på en ubehagelig overflaten kan holde deg fra å sove fredelig fordi du skal kaste og slå prøver å finne en god posisjon. Tenk å få en kontur pute som støtter nakken og ryggraden og en madrass som er utviklet for å bidra til å avlaste trykket slik at du klarer å sove mer dypt og komfortabelt.

Hva er årsaken til seng sår?

Liggesår er en uheldig og smertefull tilstand som plager den sengeliggende, overvektige og eldre. Forebygging av trykksår er mye enklere enn å behandle dem, så omsorgspersoner bør endre pasientens stilling minst annenhver time, mens vier oppmerksomhet til fuktighet, trykk og friksjon.

Bakgrunn

Inntil 1950 visste ingen hva som forårsaket seng sår; noen mente at det var på grunn av insekter nesting under pasientens kropp, mens andre trodde det var på grunn av infeksjon "settling" i den laveste delen av kroppen. Doreen Norton oppdaget at behandlingen og herdingen begge involvert ofte endre pasientens posisjon.

Trykk

Seng sår kalles også "trykksår." Hud og muskler som er utsatt for høyt trykk fra vekten av legemet er utsatt for liggesår; en overvektig pasient vil ha mer press på kroppen hans og ha større risiko.

Fuktighet

Områder som er utsatt for høye nivåer av fuktighet og eller surhet, som lysken, er utsatt for trykksår.

Friksjon

Kombinasjonen av trykk og friksjon kan bokstavelig talt "slipe ned" de atrophying vev som oppstår under inaktivitet.

Behandling

Behandle liggesår innebærer å fjerne dødt vev, vanligvis kirurgisk, og tillater kroppen å helbrede uten å angre press. Reposisjonering pasienten og ofte skiftende sengetøy, sengetøy og bandasjer er avgjørende.

Hvordan å holde deg våken så du trenger ikke gå til sengs tidlig

Hvordan å holde deg våken så du trenger ikke gå til sengs tidlig


Enten du ønsker å holde deg å se en film eller trenger å endre sove tidsplan, holde seg våken gjennom din vanlige leggetid kan være vanskelig. Men når du okkupere hjernen din og holde kroppen fungerer, hjelper det å ta kanten av av søvnighet. Vellykket holde deg forbi din vanlige leggetid og justere tidsplanen søvn uten å skade kroppen din.

Bruksanvisning

•  Drikk en koffeinholdige drikke eller spise sjokolade. Koffein og sjokolade stimulerer kropp og sinn. Minst fire timer før din regelmessig sengetid, drikke en kopp kaffe eller spise en sjokolade bar. Nyt en kopp kaffe og tygge sjokoladen din grundig. Bare fordi du trenger stimulerende betyr ikke at du trenger å gi kroppen din en sukker eller en koffein rush. Hvis du ikke liker kaffe, drikke en koffeinholdige te som svart te.

Stå opp og gå rundt eller gjøre små pakker med trening. Når du får opp og gå eller mosjon, våkner du kroppen din opp. Ta en rask spasertur rundt huset, eller gjør hopping knekt inni. Dette stimulerer kroppen din. Gjør dette når du begynner å føle sliten.

Hold sterke lysene på. I stedet for å slå på lav belysning lamper eller helt å slå av lysene i kveld, holde lysere lys på. Sterkt lys lurer kroppen til å tro at det er behov for å holde seg våken, eller at det er på tide å våkne opp. Unngå å slå på lysene helt av. For eksempel, hvis du ønsker å se på TV, holde lysene på.

Spille høy musikk. Sett på musikk som er høyere enn hva du vanligvis lytter til. Hvis du lytter til musikk regelmessig, velger rockemusikk i stedet for klassisk. Velg musikk som har en fremtredende beat og tekster. Unngå musikk som lett kan falme og bli bakgrunnsstøy.

Start en ny hobby eller bryte din vanlige rutine. I stedet for å bo med normal nattlig rutine, gjøre noe annet, for eksempel starte et puslespill eller gjøre et kryssord. Du ønsker å bryte ut av den vanlige syklusen for å kaste kroppen din ut av sin søvn rutine.

Ta en lur fire timer før sengetid. Når du tar en lur så nær sengetid, er kroppen din ikke lenger så sliten som det var. Sove i en time, hvis det er mulig. Etter din lur, bør du vurdere å drikke te eller kaffe.

Tips og advarsler

  • Prøve ulike metoder for å holde deg våken. Et annet alternativ er å invitere en venn over og ha dem holde deg med selskap mens du justere sovende tidsplan.
  • Hvis du prøver å justere tidsplanen søvn permanent, kan det ta et par netter før kroppen blir vant til den nye sove mønster.
  • Ikke frata kroppen av søvn for lenge. Hvis du begynner å føle syk på grunn av mangel på søvn, la kroppen hvile.

Oljer brukes til å hjelpe med snorking

Snorking kan være et problem ikke bare for snorer, men for alle som prøver å sove i nærheten. Denne svært vanlig problem er mer utbredt hos menn enn hos kvinner, men som vi alder begge kjønn vil se sannsynligheten for snorking stige kraftig. Det fører til uro for alle innen hørevidde, og det utgjør også en rekke helserisikoer. Eteriske oljer har blitt en svært populær løsning, og det kan være svaret hvis du eller en du er glad lider av dette upraktisk tilstand.

Merian Oil

Merian er en flerårig urt med furu smaker som kan produsere en eterisk olje som brukes for å hindre snorking. I henhold til den snorking middel nettsiden putanendtosnoring.com, merian er betraktet som den mest effektive essensielle oljen ved regulering av snorking problemet.
Merian olje brukes hovedsakelig som en aromaterapi kur og kommer i en krukke som inneholder en svamp som suger opp olje og frigjør aroma i luften. Den er beregnet til å bli plassert ved siden av sengen med lokket av når snorer går til sengs. Duften av merian olje vil åpne bihuler og la lettere å puste gjennom nesegangene.

Peppermynteolje

Peppermynte er en hybrid mint laget av et kors av vannmynte og grønnmynte og dens olje brukes i mange programmer, blant annet som en irritabel tarm syndrom rette for miljøvennlige plantevernmidler. Den populære smaken er brukt i mange godteri, herunder etter middagen mints, som fungerer ved å slappe av spiserøret for å gi enkel utslipp av gass etter måltider. Peppermint er avslappende kvaliteter gjør det også nyttig i behandling av snorking, ifølge silentsnore.com. Snorking rette produsenten mener at peppermynte bidrar til reduksjon i vibrasjoner av vev som forårsaker snorking. Peppermynte åpner også opp lomme passasjer for å tillate enklere å puste.

Lavendel og Eucalyptus Oil

Health-oils.com lister fransk lavendel og eukalyptus som vanlige ingredienser i snorking rettsmidler. Legge til disse oljene til kanel og nellik oljer gjør base for noen kommersielt produsert over-the-counter rettsmidler. Disse oljene slappe halsmusklene og smøre baksiden av halsen og munnen for å redusere tørrhet.

Bruk av oljer

Eteriske oljer er vanligvis brukt som aromaterapi enten med inhalatorer og diffusorer, eller ved å brenne olje eller bare åpne en container for å slippe lukten i luften, eller ved å bruke oljer for en terapeutisk massasje. Ifølge forskning gjort på Englands konge Shrewsbury Hospital med tittelen "Bruk av essensielle oljer for å behandle Snorking." noen oljer kan anvendes med vann som et halsspray eller dråper kan bli satt inn i vann for å danne et gurglevann. Pass på at alle ingrediensene er trygge før inntak.

Årsaker til Hypomani

Hypomani er når en person føler seg rastløs og på kanten, ofte med ekstreme følelser av oppstemthet. Også kjent som en manisk episode, skjer dette i løpet av ivrige stadium av en stemning lidelse. Den greske legen Hippokrates definert depresjon som mani eller melankoli (melankoli). Mania selv er betegnelsen som brukes for å beskrive å ha overdreven oppstemthet og tanker, er depresjon dreven disinterest, og manisk depresjon er når en person lider av unormal og ofte forhøyede stemninger, eller hypomani.

Hva er Hypomani?

Den gjennomsnittlige personen er i stand til å kontrollere stemninger, og er normalt litt rekke avvik. En stemningslidelse er fast bestemt på bare når en person er i stand til å vende tilbake til sitt normale humør, eller hans idé om normalt er upassende. For at dette skal bli vurdert hypomani, må aktivitetene bli forstyrret på grunn av de skiftende temperament, hvor personen vises hyper, føles produktive og er positivt om livet i flere dager om gangen, etterfulgt av en alvorlig depressiv episode som er karakteristisk for bipolar affektiv lidelse II. Bipolar Jeg er mer alvorlig, hvor hypomani er erstattet med mani og depressive episoder. En alvorlig depressiv episode eller alvorlig depressiv lidelse er preget av unormal og ofte lav stemninger.

Det begynner med Brain

Hvert område av hjernen er ansvarlig for bestemte funksjoner. Hjernens kjemi endrer seg over tid. Hjernen fungerer best når den utøves på forskjellige måter slik at dens nevrotransmittere kan kommunisere med nevroner og kontrollere hjernens aktivitet. Når dette ikke skjer, kan de resulterende ubalanser forårsake en stemning lidelse. Det finnes flere typer av nevrotransmittere. Noradrenalin som er kjent som adrenalin til hjernen. Det er ansvarlig for å gi en person stasjonen for å fullføre daglige aktiviteter. Dopamin styrer glede, mens serotonin er balanserer stemninger, søvnsykluser, appetitt, og utløser en reaksjon på stressfaktorer. Når en person lider av hypomania, ett eller alle av disse nevrotransmittere er på nivåer som enten er for høyt eller for lavt.

Hva som forårsaker en Mood Disorder?

Genetics, stress og hormonene testosteron og østrogen er ofte årsak til de ubalanser som fører til en humørforstyrrelse. Bipolar I rammer begge kjønn like, med utbruddet av bipolar lidelse før fylte 30, og depressiv lidelse i løpet av 40. Hypomane episoder kan utløses av fysisk eller følelsesmessige traumer. Uten en stemning lidelse, kan hypomani oppstå som følge av sykdommer, skjoldbrusk dysfunksjon, en kortisol ubalanse, epilepsi, søvnapné, infeksjoner, kreft, svulster, anemi eller vitaminmangel.

Behandlinger

Behandling for hypomania varierer i henhold til alvorlighetsgraden av problemet. For en person som ikke er suicidal, voldelig eller utgjør ingen trussel mot seg selv eller andre, er psykiatrisk poliklinisk behandling ofte foreskrevet. Men hvis han er en trussel mot seg selv eller andre, er et sykehusopphold nødvendig. Dette omfatter også psykoanalyse, mosjon og medisiner.

Livsstil Justeringer

Det er mange måter å forbedre livskvaliteten for å minimere anfall av hypomani, mani og depresjon som en del av en stemning disorder.It er avgjørende for en person med hypomani å motta skikkelig hvile hver dag, opprettholde en tidlig til sengs og tidlig å stige diett, slik at kroppen vil være bedre i stand til å regulere humøret. Motsatt vil overdreven søvn eller søvn i løpet av dagen indusere depressive episoder. Finn måter å håndtere daglig stress, enten gjennom avspenningsteknikker, mosjon, eller en kombinasjon av begge. Begrense eller avstå alkoholiker og koffein inntak, og unngå rusmisbruk.

Hva er årsakene til anfall i søvne?

Natt anfall eller nattlige anfall skjer om natten, som regel i de som allerede har epilepsi. I løpet av disse natt anfall de ofte ikke klar over at de har dem. Søvnsykluser kan bli forstyrret i milde tilfeller av natt anfall. I mer moderate tilfeller kan det oppstå skade.

Diabetes

Diabetes kan forårsake anfall i søvne. Dette kan skje når en person med diabetes blir høye eller lave blodsukkernivået. Blodsukkernivået kan stige om natten når en person ikke følger deres kosthold. Usunn snacking og overspising kan føre til natt anfall. Når en person går til sengs, kan blodsukkernivået stige og en person kan være uvitende om det. Dette kan føre til en pågripelse skal skje mens du sover.
Lave sukker nivåer kan også forårsake natt anfall. Dette skjer når du ikke spiser de riktige delene til middagstid og du hopper over en nattlig snack. Dette fører til blodsukkernivået til å slippe. Når blodsukkeret synker, kan krampeanfall oppstår.

Skade på hjernen

Mennesker som har lidd en hjerneskade kan også oppleve natt anfall. Dette skjer når en del av hjernen har blitt skadet av en skade som bilulykke eller stump kraft traume. Disse anfallene oppstår fordi skade har blitt gjort. Den del av området som ble skadet har en mangel på blodstrøm som igjen fører til mangel på oksygen til hjernen.

Epilepsi

Epilepsi kan også være en grunn for natt anfall. Folk som har epilepsi vanligvis lider anfall i søvne. De viser vanligvis ingen tegn til annet enn tretthet neste dag anfall. Noen mennesker som har natt anfall kan våkne opp og begynne søvn syklusen igjen. Også juling av armer og ben oppstår. Vanligvis kan slike anfall bli kontrollert med medisiner.

Feber

Feber er forårsaket av infeksjoner, virus og bakterier. Når noen fanger en høy feber, søvn er naturlig. Søvn og hvile er måter som kroppen vår bekjempe feber av. Noen ganger kan en feber kan pigg. Når dette spike skjer mens du sover, kan det føre til en person å ha et anfall. Feber som spike til 104 eller høyere kan føre til en pågripelse skal skje. Når feberen er under kontroll, slike anfall stoppe oppstår.

Stress

Stress og epilepsi går hånd i hånd. Når en person er stresset ut i løpet av dagen, kan kroppen ikke slappe av om kvelden og hjernen deres ikke stenge ned mens du sover. Det stress i epileptikere kan forverre natt anfall.

Symptomer

Det er symptomer som oppstår når noen lider av en natt anfall. Disse symptomene kan være mild til moderat. En symptomer kan våkne opp om natten. Dette skjer flere ganger uten grunn. En person som våkner flere ganger vil bli sliten og trøtt neste dag. Også folk som har natt anfall kan riste voldsomt eller bite seg i tungen. De har ingen anelse om at dette skjer før det er over. Noen ganger inkontinens skjer.

Hva er årsakene til tretthet etter en natts søvn?

Hva er årsakene til tretthet etter en natts søvn?


Du går til sengs på en rimelig tid, og slå ut lyset. Men når alarmen ringer i morgen du må gjøre deg slutte å trykke på snooze-knappen igjen og igjen. Det finnes en rekke forklaringer på hvorfor vi våkner opp sliten.

Altfor tidlig å stige?

Amerikanerne rett og slett ikke sove nok. Vi trenger åtte timers søvn en natt. Men sover den gjennomsnittlige amerikanske voksne litt mindre enn syv timer på en uke, ifølge National Sleep Foundation i 2005 "Sleep In America" ​​meningsmåling.

En Vicious Cycle

For lite søvn kan starte en ond sirkel. Det bidrar til problemer som vektøkning og høyt blodtrykk samt dårlig jobb ytelse og depresjon. De som i sin tur kan føre til lidelser som søvnapné og søvnløshet.

Søvnløshet

Rundt 30 prosent av folk har et problem med å få sove på noen netter. Én av ti av de pasientene som kommer til University of Washington Medicine Sleep Disorders Center på Seattles Harborview Medical Center lider av kronisk søvnløshet, sier Dr. Vishesh Kapur, senterets direktør. Stress er den største grunnen for å miste søvn.

RLS

En annen vanlig, men lett behandles problem å holde folk våken er Restless Leg Syndrome - ubehag i nedre ekstremiteter i kveld, forårsaker en trang til å bevege beina. Dette problemet forverres ofte som folk blir eldre. Reseptbelagte medisiner er generelt effektive i å håndtere dette problemet.

Sleep Apnea

Søvnapné, stopper å puste i korte ganger i løpet av natten, påvirker så mye som 16 prosent av befolkningen. Bare om lag 3 prosent har det så dårlig de føler seg svært trøtt i løpet av dagen. Søvnapné er knyttet til å utvikle høyt blodtrykk, andre hjertesykdommer, hjerneslag og vektøkning. Høyt Snorking er et tegn på at du kan lide av søvnapné. En ektefelle kan også legge merke til at du slutter å puste i 10 eller 15 sekunder mens du sover.

Grunner til å våkne opp tidlig

Grunner til å våkne opp tidlig


Med livets mange oppgaver, er det ofte ikke nok timer i døgnet til å fullføre alle oppgaver på hånden. Våkne opp og starter dagen tidlig gir deg mer tid til å få ting gjort. The National Sleep Foundation anbefaler voksne få minst syv timer søvn hver natt for å være fullt funksjonell og produktiv under sine våkne timer. Gå til sengs på et tidspunkt som gjør at du kan få dine sju timer søvn og fortsatt stå opp tidlig for å starte dagen.

Arbeid

Arbeid er en av de viktigste grunnene til at folk våkner opp tidlig på morgenen. Noen mennesker begynner jobben sin tidlig på dagen, mens andre står opp tidlig bare for å unngå tunge morgen trafikk under sitt til å fungere. Trafikk før morgenrushet er lettere og mindre stressende. Du kan begynne å jobbe tidlig og ta deg tid settling. Starter tidlig betyr ofte du kommer til å dra tidlig, og mest sannsynlig vil du være i stand til å unngå etter jobb rushtrafikken.

Trening

Mange mennesker får opp tidlig for å gå på treningsstudio eller for en joggetur utendørs. Hvis du trener på morgenen, er du mindre sannsynlig å hoppe over det. Unnskyldninger for ikke å trene ofte kommer inn i bildet hvis du trener etter jobb eller om natten når tretthet og utmattelse setter inn. Trene i morgen energi deg for dagen fremover. Ifølge WebMD, hvis du trener om morgenen, du sover bedre om natten og er mindre sannsynlighet for å ha problemer med å sovne.

Frokost

Hvis det å ha en frokost betyr å våkne opp tidligere, så gjør det. Frokost er dagens viktigste måltid av dagen fordi det spark starter stoffskiftet, noe som bremset ned i løpet av natten. Bryte fasten gir deg også muligheten til å konsentrere seg bedre på skolen eller på jobben. Ifølge WebMD, er å hoppe over frokosten knyttet til fedme og vektproblemer. Kroppen din, som ikke har fått noen næring siden dagen før, går inn i sult-modus. Det bestemmer seg for å holde på fett, i stedet for å bli kvitt det, fordi den ikke vet når du kan forvente neste måltid. Hvis du hopper over frokosten, du også er mer sannsynlig å binge på diett-sabotere mat senere på dagen.

Barn

Hvis du har barn, våkner opp tidlig er nesten uunngåelig. Å lage frokost for barna, få dem vasket opp, kledd og klar for skolen er en del av de fleste foreldre daglige morgenrutine. I stedet for å grue få opp tidlig på de fleste morgener i uken, ser på det som kvalitetstid med familien. Få frokost klar slik at hele familien kan samles og spise før dagen starter.

Grunner for voksen seng Wetting

Grunner for voksen seng Wetting


Voksen sengevæting, eller nattlig enurese, oppstår når du ufrivillig sengevætere om natten. Ifølge National Association for Continence, minst to prosent av voksne lider av denne tilstanden. De fleste individer som utvikler primær nattlig enurese (barndom sengevæting) vokser denne tilstanden. Sekundær enurese, eller når voksne begynner å ha nattlig enurese, er en tilstand som bør sjekkes av en lege, da det kan være en underliggende årsak som diabetes eller kreft.

Genetikk

Genetikk kan spille en rolle i sjansene for å ha nattlig enurese. Det er ikke nødvendigvis en faktor i mange mennesker, men ifølge National Association for Continence, hvis et barn har begge foreldre som sengevætere i barndommen, deres sjanse for å tisse i sengen økt med 77 prosent. Tisse i sengen som barn kan også bli en faktor senere i voksen alder.

Alkohol

Når du drikker alkohol, et hormon (vasopressin) som produseres i kroppen din reduseres. Som et resultat, vil du begynne å legge merke til at du må annullere mer. Ettersom blæren begynner å fylle seg, vil den trenge å bli tømt på et høyere nivå. Hvis du faller inn i en dyp søvn eller ikke klarer å vekke lett å gjøre det til toalettet i tide, kan det føre til sengevæting.

Diabetes

Kroppen vår produserer et hormon som kalles antidiuretics eller ADH, som forteller våre nyrer når vi trenger å redusere produksjonen av urin. Mer av dette hormonet blir produsert om natten for å redusere mengden av urin. Hvis du har type II diabetes, blir dette hormonet unormal, noe som kan føre til en overdreven mengde urin for å bli opprettet. Noen ganger legemet kan gjøre hormon, men nyrene ikke behandler informasjonen, og en strøm av urin finner sted.

Liten blære

Ideen om å ha en liten blære betyr ikke at blæren er faktisk liten, men at kapasiteten på blæren er liten. Din funksjonell blærekapasitet kan bare holde så mye urin. Dersom beløpet overstiger kapasiteten du er i stand til å holde, kan musklene i blæren ikke slappe av, som deretter fører deg til å urinere mer.

Medisiner

The National Association for Continence sier at psykiatriske medisiner (tioridazin, klozapin) kan føre til nattlige enuresis. Nattlig enurese vanligvis er en bivirkning av medisinen, og skiftende medikamenter kan vanligvis reversere tilstanden.

Andre årsaker

Andre årsaker til sengevæting er urinveisinfeksjoner, nyrestein, prostataforstørrelse og søvnapné. Noen ganger angst eller emosjonelle forstyrrelser kan også føre til sengevæting, men i disse tilfellene, gjør symptomene ikke vare. Blærekreft kan også føre til sengevæting. Hvis du opplever sengevæting, er det viktig å søke legehjelp for å få testet i tilfelle årsaken kan være noe så alvorlig som kreft.

Behandling

Minimere mengden av væske du drikke før du går til sengs kan bidra til å redusere mengden av væske i blæren. Begrense mengden alkohol eller koffein kan også hjelpe. Du kan også prøve blærevolum trening, hvor du drikker svært små mengder væske og avstå fra vannlating i minst opptil tre timer. Dette vil bidra til å øke funksjonell blærekapasitet. Hvis du er en dyp sovende, noen ganger å sette en alarm for å vekke deg midt på natten for å late vannet kan også bidra til å redusere sjansene for sengevæting.

Hvordan gi medisin til en Resistent Child

Hvordan gi medisin til en Resistent Child


Sett deg selv i barnets sted; Det er vanskelig nok å mage smaken av enkelte legemidler når du føler deg bra, men det er nesten umulig å svelge dem når magen gjør flip-flops eller hodet er pounding. Selv når maskert av sykelig-søt kunstige smaker, noen medisiner er vanskelig å ta. Lette prosessen med noen kreative tips.

Hvordan gi medisin til en Resistent Child

En Approach medisin-taking gang med en munter holdning. I stedet for å annonsere, "Det er på tide å ta medisinen, kom over hit," holde opp en løpende samtale om dagens planer eller en favoritt TV-show mens bringe medisinen over og måle den ut.

Vær nonchalant mens du holder ut skjeen, si noe sånt som: "Ok, here you go." Opptre som om du fullt forvente at barnet skal ta medisinen. Ofte er dette nok til å få henne til å åpne og svelge. Hvis så, ikke gratulere barnet ditt, bare gå tilbake til den opprinnelige samtalen som om det betydde ingenting.

Gå for litt overtalelse hvis barnet ditt balks på å ta sin medisin. Dessverre, hvis barnet ditt allerede har ideen om at medisinen er ekkelt, er din jobb tøffere. Smil og late som en av barnets favoritt utstoppede dyr gjør de spør. Si noe sånt som "Tigergutt virkelig ønsker å ta medisinen så dere kan gå spille i rommet ditt."

Bruk den gamle sjokolade sirup trick for en motstandsdyktig barn. Yucky medisin smaker bedre når barnet ditt får en liten skje av sjokolade sirup før og etter å ha tatt den. Det eneste problemet med denne taktikken er når barnet ditt har å ta medisin ofte hele dagen, og du vil begrense hennes sukkerinntak.

Få tøff hvis tale mislykkes. Barnet ditt må ta sin medisin, og du kan senke stemmen og insisterer på ingen usikre vilkår at det må skje nå. Unngå truende barnet ditt, men gjør det klart at han må ta medisinen.

tilbyr belønning eller straff dersom situasjonen tilsier. Dette scenariet er ikke ønskelig, men noen ganger barnet vil åpne munnen hvis han mener hun kan gå til bassenget senere. Alternativt kan hun åpner munnen for å holde fra å gå til sengs en time tidligere. Bruk belønning og straff sparsomt fordi de har en tendens til å skape fremtidige problemer.

Hold motstandsdyktig barnet og bruke en sprøyte for å presse medisinen på baksiden av munnen hans. Dette er siste utvei, men det er noen ganger nødvendig, spesielt når små barn er motstand. Sitt på en stol og hold barnets hode mellom knærne for å stabilisere sin wiggling. Pass på å ikke presse. Bruk begge hender, forsiktig klemme barnets nesebor stengt og umiddelbart presse sprøyten inn på baksiden av halsen. Slipp neseborene så snart han svelger.

Hint

  • Ikke gjør en produksjon ut av å ta medisin eller ditt barn kan utvikle en fobi og motstå medisiner hele livet hennes. Hvis problemet vedvarer eller øker, ta kontakt med barnelege for å få råd. Han kan bestille injeksjoner hvis det er ingen annen måte å medisinere barnet ditt.

Hvordan kan jeg hjelpe barn til å sove bedre?

Mange barn har problemer med å sove om natten. Mangel på søvn kan føre til et barn å bli irritabel, opprørt, og selv deprimert. Atferdsproblemer, som for eksempel å ikke betale oppmerksomhet i klassen, er også mer vanlig hos barn med søvnmangel problemer. Sykdom og mangel på fokus er andre vanlige resultatene av søvnløshet. Men det er skritt du kan ta for å hjelpe barnet ditt å forbedre mengden av søvn han får.

Hvordan kan jeg hjelpe barn til å sove bedre?

•  Gi barnet ditt mindre koffein. Koffein er et sentralstimulerende, så reduserer barnets inntak vil tillate henne å sovne raskere og lettere.

Følg en sovende tidsplan og før-bed rutine. Barnet bør få opp på samme tid hver morgen og gå til sengs på samme tid hver kveld. Hun bør følge en rutine som innebærer å trappe ned før sengetid slik at kroppen hennes kan gi i å sove lettere. Denne rutinen kan inkludere et varmt bad, lese en bok, og alt annet som ikke inkluderer mye stimulering. Hold det konsekvent.

Få nok stimulans i løpet av dagen. Trening i form av sport eller bare spille utenfor er gunstig for barnets søvn om natten. Hvis han får lov til å slappe av hele dagen, vil han ikke ønsker å sove om natten.

Sett opp barnerommet på en måte som bidrar til å sove. Unngå for mye lys, støy og distraksjoner. Bekreft at soverommet er en behagelig temperatur.

Be barnet ditt hvorfor hun ikke sover godt. Hun kan få opp noe du ikke var klar over, for eksempel følelsen frykt eller angst. Gjør hva du kan for å få henne til å føle seg trygg og komfortabel.

Hint

  • Kontakt lege dersom du mistenker at det er et medisinsk problem å holde barnet fra å få nok søvn.

Hva er årsakene til trøtthet og mangel på energi i menn?

Krevende karrierer og ansvar er ikke alltid mulig for overdreven tretthet, men noen menn faller offer til trøtthet. Dette kan påvirke deres prestasjoner på jobb eller skole, og det kan også ha en innvirkning på relasjoner. Heldigvis har vitenskapelig forskning gjort fremskritt i forståelsen tretthet, og administrerende tretthet blir en mer finjustert prosess hver dag. Korrekt påpeke årsaken til tretthet er en av de viktigste nødvendigheter for vellykket behandling.

Fatigue Definert

Fatigue er ikke din vanlige sliten spell. Det er en spesifikk tilstand som forårsaker energi og motiverende nivåer for å redusere. Mens sporadisk tretthet er normalt, kan betydelige episoder av tretthet indikere en større, mer alvorlig sak. Når pasienter forstår og notat mønstre av tretthet, kan legene bedre fastslå den underliggende årsaken til tilstanden. Bare en lege kan diagnostisere tretthet.

Livsstil

Usunn livsstil valg kan ofte føre til tretthet. Ifølge MedlinePlus, alkohol, nikotin og narkotika kan alle føre til tretthet ved å forårsake forstyrrelser i søvn. Videre noen livsstil, for eksempel en krevende jobb eller tidsplan, kan føre til at noen menn for å få mindre enn den anbefalte mengden av søvn, som er ca 8 timer hver natt, eller de kan ha inkonsekvent søvnmønster (for eksempel oppholder deg sent en natt og gå til sengs tidlig neste) som også kan føre til tretthet.

Depresjon og angst

Ifølge en studie rapportert av Vi Menn, en av depresjon er de vanskeligste og mest gjennomgripende symptomer er tretthet. I studien, 96 prosent av deltakerne sitert trøtthet som et symptom, og 72 prosent av de med trøtthet rapportert at det i stor grad forstyrret deres dag-til-dag liv. Videre rapporterer Miljø Sykdom Resource at depresjon og angst kan føre til søvnløshet. En episode med søvnløshet, som er dårlig eller utilstrekkelig søvn, kan føre til en markert mangel på energi neste dag.

Hormoner

Når nivåene av testosteron og DHEA er ikke stabile, menn kan vise symptomer som ligner på kronisk utmattelsessyndrom, som er en tilstand som fører til alvorlige og gjennomgripende utmattelse. En reduksjon av testosteron og DHEA kan føre til en reduksjon i muskel og benmasse og vektøkning. Begge disse faktorene kan også bidra til trøtthet symptomer.

Diet

En ubalansert kosthold har også vist seg å føre til en mangel på energi. Psychology Today rapporterer at det å spise riktig mat til riktig tid på dagen kan bekjempe tretthet, og at dehydrering kan føre til mangel på energi. Ernæringsmessige mangler (hovedsakelig jern, protein og B-vitaminer) kan også tregere hjernens funksjon, som fører til tretthet.

Steg-for-steg guide til å miste ti pounds i sju dager

Enten du prøver å miste 10 pounds raskt for å passe inn i et nytt antrekk, nå et ønsket vekttap mål eller sparke starte en diett, det er mange måter å gå ned i vekt. Den beste måten å kaste de pounds uten å sulte deg selv er ved å følge en brun ris fort. Brun ris faster er stor for rensing selv av giftstoffer, og den ekstra fordelen er vekttap.

Start din Fast

Lag en stor kjele med brun ris. Du kan også lage brun ris i en riskoker eller kjøpe microwave poser med ferdiglaget brun ris. Uansett fungerer like bra.

I løpet av de neste sju dagene, spiser bare brun ris. Hvis det blir ensformig, tilsett ¼ ts. av salt og ¼ kopp olivenolje til hver pott mens matlaging. De gir den en snev av buttery smaken.

Når du er sulten, spiser bare hva dine to cupped hender vil holde. Dette er vanligvis omtrent 1 hele koppen. Eksperimenter med tørr ris å finne ut hvor mye dine to cupped hender vil holde ved scooping risen i et målebeger.

Spis bare når solen er oppe. I stedet for å spise etter solnedgang, hodet til sengs. Få nok søvn. Hvis du jobber en sen nattskift og spise i løpet av natten, så spiser under kunstig sollys. Dette bidrar til å øke stoffskiftet.

Drikk rikelig med vann, men ikke overdriv. Den gjennomsnittlige person bør drikke ca 64 gram vann om dagen.

Occupy Your Mind

Hvis du føler trang til å spise noe annet enn brun ris, finne en måte å underholde hjernen din. Turgåing er en flott aktivitet for dette. Å finne noe å holde hendene opptatt også bidrar til å underholde hjernen din. Aktiviteter som strikking, skriving, tegning og puslespill vil hjelpe deg å fokusere på noe annet enn å ville spise.

Hold opptatt til å hjelpe deg gjennom de tøffeste dagene av noen raske, inkludert en brun ris fort.

Hva er årsakene til Morning høyt blodtrykk?

Hva er årsakene til Morning høyt blodtrykk?


En moderat økning i blodtrykket i morgen er vanlig for de fleste av oss siden vi traff gulvet kjører, prøver å få oss klar for arbeid, hunden matet, lunsjer pakket og barna til skolen. Mornings er stressende og fører til økt blodtrykk. Men hvis du allerede har blodtrykk problemer og opplever alvorlige blodtrykkstøt i morgen, må du diskutere dette med legen din.

Dagaktive Mønster

Blodtrykket har en daglig (dagaktive) mønster, ifølge Mayo Clinic og Dr. Sheldon G. Sheps, topper MD Blodtrykk vanligvis sent på ettermiddagen, men noen individer opplever høyt blodtrykk i morgen. Dette kan være på grunn av nyresykdom, visse medisiner inkludert kortikosteroider, bruk av tobakk, søvnapné, dårlig kontrollert blodtrykk, binyrene svulster, stress, koffein og arbeider på nattskift. Ifølge Dr. Sheps, det finnes medisiner tilgjengelig som du tar før du går til sengs, og som vil aktivere før du får opp og vil hindre drastisk økning i blodtrykket i morgen. Spør legen din for informasjon om disse spesielle medisiner hvis du opplever høyt blodtrykk i morgen.

Mangel på søvn

Hvis du ikke har hatt en hel natts søvn i år, vil dette gjøre at blodtrykket bølge i morgen, ifølge Dr. Sheps. Han siterer en studie der deltakerne, som var i alderen 32-59, som konsekvent sov mindre enn seks timer hver natt, ble sporet. Deres risiko for høyt blodtrykk i morningwas mer enn dobbelt så stor risiko for de som sov seks timer eller mer hver natt. De yngre deltakerne var langt større risiko for å utvikle høyt blodtrykk enn de som var 59 år gammel, men sover mindre enn seks timer hver kveld.

Hjerteinfarkt

Hjerteinfarkt er beryktet for slående tidlig på morgenen, i henhold til Pslgroup.com i sammenheng med stigende blodtrykk. Ifølge Garret A. FitzGerald, MD, direktør for Institutt for translasjonell medisin og Therapeutics ved University of Pennsylvania School of Medicine, siden blodtrykket reaksjon på stress i tidlig morgen er courtesy of stigende caetcholamines (noradrenalin og adrenalin), som er er koblet til en individuell interne klokke. Hvis klokken kunne stoppes via bruk av narkotika, kan dette avverge hjerteinfarkt. Eldre mennesker, i særdeleshet, vil dra nytte av dette fordi de har en bestemt seg for økning av blodtrykket på morgenen. Denne studien, som ble utført på mus, ble finansiert av National Institutes of Health.

Morning overspenninger

Høy morgen blodtrykk er ingenting å spotter. Det kan bety at du er på vei til et hjerneslag eller hjerteinfarkt, ifølge Dr. Shafiq Qaadri. Når en person opplever en eksplosjon av høyt blodtrykk i morgen, anses dette som et blodtrykk surge. Dr. Qaadri anbefaler at de med høyt blodtrykk overvåke deres press, hjemme, spesielt om morgenen, som et forebyggende tiltak.

Monitor

Dr. Qaadri råder også at en person som sliter med høyt blodtrykk i morgen overvåke sine blodtrykket i løpet av dagen, slik at han kan lære hva hans blodtrykk mønstre er og hvilke aktiviteter eller påkjenninger kan være ansvarlig for den økning i blodtrykket. Når du vet dette, kan du iverksette nødvendige tiltak.

Hvordan bruke honning og kanel til å gå ned i vekt

Visste du at honning og kanel kan brukes til å gå ned i vekt? Mange mennesker som regelmessig tar honning og kanel pulver sammen ned i vekt. Regelmessig inntak av honning også reduserer risikoen for hjertesykdom og reduserer kolesterol. Honning og kanel bidra til å gjøre vener og arterier gjenvinne sin fleksibilitet. Honning og kanel er også påstått å hjelpe håravfall, blære infeksjoner og tannpine.

For å gå ned i vekt med honning og kanel, følg trinnene nedenfor.

Hvordan bruke honning og kanel til å gå ned i vekt

For å gå ned i vekt med honning og kanel, gå til nabolaget helse-butikken og kjøpe rå honning og kanel pulver. Ikke kjøp kanel med tilsatt sukker.

Kombiner en teskje honning med en halv teskje kanel pulver. Snart vil du være å miste vekt.

Kok en kopp vann, honning og kanel i en panne. Hell røren i to halv kopp porsjoner. La blandingen avkjøles i flere minutter.

Konsumere en serverer en halv time før frokost, og spiser en porsjon før du går til sengs om kvelden. Sørg for å vente en halv time å konsumere blandingen før du spiser måltider.

Se tallene på skalaen din går ned. Ved å følge disse forslagene, bør en person lett miste 04:57 pounds en uke uten slanking.

Hvis du vil gå ned i vekt raskere, mosjon, spise et sunt kosthold og drikk rikelig med vann.

Sørg for å holde honning og kanel velfylte i skap. De er bra for mange andre plager i tillegg til vekttap. Se ressursen avsnittet nedenfor.

Hint

  • Sjekk alltid med legen din før du starter noen utøve og vekttap planer.

Hvordan å komme tilbake til grunnleggende for bedre helse

Hvordan å komme tilbake til grunnleggende for bedre helse


Moderne fremskritt gjøre livene våre enklere ved å tillate oss å jobbe, shoppe, lese og samle informasjon fra komfort av våre datamaskiner. Selv om dette er en enorm fordel på noen måter, gjør vår teknologi det også vanskelig for oss å trappe ned, og som et resultat, har mange av oss ikke spise riktig og få den øvelsen vi trenger for å opprettholde optimal fysisk helse. Det er enklere enn du kanskje tror å komme tilbake til grunnleggende for bedre helse.

Hvordan å komme tilbake til grunnleggende for bedre helse

•  Gå barbeint når det er mulig. Moderne fottøy, spesielt pekte tær og høye hæler, kan tvinge føttene inn i unaturlige posisjoner og forårsake smerte og medisinske problemer. Gå barbent stimlates de fotsålene for å bedre balanse og smidighet.

Få så mye søvn som mulig. Folk som bor i tidlige sivilisasjoner gikk til sengs på mørk og rose ved daggry, på grunn av fravær av elektriske lyskilder. Dette betydde å få så mye som 10 eller 11 timers søvn en natt, i motsetning til de fem eller seks timer folk gjennomsnittlig dag. Tilstrekkelig resten er naturligvis helbredelse til kroppen.

Stopp å spise bearbeidet mat. Velger i stedet for Middelhavsdietten. Forskning tyder på at et kosthold rikt på naturlige matvarer som olivenolje, avokado, fisk, hele korn, og nøtter er en av de sunneste. Unngå mat som er fylt med kunstige kjemikalier, og fokuserer på å eliminere giftstoffer fra kosten din.

Konsumere minst tre gram protein til hvert måltid. Dette vil hjelpe deg å dempe sultfølelsen og opprettholde sunne energinivå.

Spis frukt og ikke glem å spise peeling, hvis du kan. Ifølge en 2010 artikkel om News Tribune nettside, kan spise epler redusere forekomsten av brystkreft med så mye som 50 prosent. Men siden de fleste av Apples vitale antioksidanter finnes i sin peeling, de mister opptil halvparten av denne fordelen hvis de er skrelt.

Øv porsjonskontroll. Mat er billig i USA, og vår super-sized porsjoner reflektere det. Les etiketter angående porsjonsstørrelser, handle for økologiske produkter når det er mulig, og unngå overspising ved å sikte for måltider som er på størrelse med to cupped hender.

Hvordan Naturligvis Stop DHT fra binding til hårsekkene

En av de vanligste årsakene til hårtap hos menn er overproduksjon av en metabolitt som kalles dihydrotestosteron (DHT). DHT oppstår når hormonet testosteron kommer i berøring med enzymene i hodebunnen og hud. Når dette skjer, er feil signaler sendes til hjernen og veksten syklus av håret ditt er avbrutt. DHT deretter binder seg til hårsekkene, forårsaker hårtap. Ved å ansette alle metodene nedenfor, kan du effektivt redusere produksjonen av DHT og hindre den fra å binde seg til hårsekkene.

Hvordan Naturligvis Stop DHT fra binding til hårsekkene

Konsumere så Palmetto urt i tablettform. Denne urten inneholder potente flavonoider, fettsyrer og plantesteroler som stopper DHT fra forming og binding til hårsekkene. Det gjør det også mer proteiner for å trenge inn i hårsekkene, noe som kan resultere i tykkere hårvekst. Den trygge og anbefalte dosering av denne urten er en 500 mg. tablett en gang daglig.

Ta én 500 mg. brennesle blad kapsel hver dag. Bortsett fra sine helbredende egenskaper, kan brennesle blad redusere dannelsen av DHT samtidig hindre at en akkumulering og binding i hårsekkene. Drikk to glass vann når du tar denne kapselen siden det kan legge igjen en bitter smak i munnen.

Drikk ett eller to kopper grønn te for å bidra til å stoppe DHT fra forming og binding til hårsekkene. Grønn te inneholder potente forbindelser som flavonoler og katekiner som kan redusere DHT produksjon. Du kan også ta grønn te kosttilskudd sammen med te. Den anbefalte dosering for denne urten er to 500 mg. kapsler en time før måltider for maksimalt utbytte.

Legg rikelig med soyaprodukter som tofu og soyamelk til kosthold. Soyabønner er rik på organiske forbindelser som kalles isoflavoner som kan stoppe DHT produksjon. Spis 2-3 porsjoner med tofu hver dag.

Massasje gresskar frø olje inn i hodebunnen før du går til sengs hver kveld. Når påføres rikelig til hodebunnen, kan gresskarfrøolje stoppe produksjonen av DHT. Ta en varm dusj for å bidra til å åpne porene i hodebunnen, deretter massere oljen i 15 minutter og la på over natten. Skyll godt i morgen.

Hint

  • Du kan kjøpe alle de nevnte elementer til din lokale helsekost butikk.
  • Du bør rådføre deg med lege før du tar fatt på selv behandlinger for håravfall og andre hudlidelser.

Problemer knyttet til øye kontakter

Problemer knyttet til øye kontakter


Iført kontaktlinser korrigerer hver komponent i øynene, melder øyeleger Mark Ventocilla og Donna Wicker: konjunktiva (den klare membranen som dekker øyet,) endotelet (fôr av blodkar i øynene,) øyelokkene og stroma (den strukturelle komponent i øynene dine.)

The Mayo Clinic rapporterer at alle kontaktlinser begrense mengden av oksygen øynene normalt ville fått, og dette gjør øynene mer utsatt for infeksjoner.

Selv tåkesyn, irritasjon og rødhet er ofte vanlige problemer med kontaktlinser og deres årsaker er lett utbedret, bør du ha disse problemene evaluert fordi de kan være et tegn på et mye større problem, skriver professorer i oftalmologi Frank Weinstock og Dr. James Key II.

Heldigvis, sier Ventocilla og Wicker de fleste bruker kontaktlinser uten store problemer. De fleste problemer med øye kontakter er på grunn av dårlig passform, dårlig omsorg, følsomhet for visse løsninger eller feil bruk.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på kjemikalier i kontaktlinseløsninger kan forekomme. Ventocilla og Wicker forklare at en endring av løsning eller lokale steroider kan lindre svie, rødhet og slim utflod som kan resultere fra disse kontaktallergi.

I noen tilfeller kan kjemikalier i kontakt løsninger øye føre til mer alvorlige immunreaksjoner. Små gråaktig granulater kan utvikle over hornhinnen. Konserveringsmidler i kontaktlinseløsninger er den vanligste årsaken til slike problemer.

Kontakt linse-indusert overlegen limbiske keratoconjunctivitis (CL-SLK) er en immunreaksjon der konjunktiva tykner og blir farget. Immunceller invadere øyet og svie, kløe, kan rive og synstap oppstå. Både konserveringsmidler og for mye kontakt linse bevegelse kan føre til CL-SLK.

Giant papillær konjunktivitt forekommer i 1 til 3 prosent av kontaktlinsebrukere skriver Ventocilla og Wicker. Dette problemet er forårsaket av innskudd som bygger opp på objektivet og utløse immunresponser. Det forekommer hyppigst med myke kontaktlinser. Hyppig rengjøring og utskifting av kontaktlinser, sammen med kortere iført ganger kan lindre giganten papillær konjunktivitt.

Skrubbsår

Blinker er hvordan våre øyne klart fremmedlegemer unna. Hver blink presser kontaktlinser mot hornhinnen epitel og kan føre til stress som gjør at bakterier å gå inn i øyet.

Sette inn og fjerne kontakter kan også resultere i skrubbsår i øyet. Rusk fanget under kontaktlinser kan skrape øyet og ørsmå chips eller rifter langs kontaktlinser kan slipes øyet. Myke kontaktlinser ofte føre til mer av disse problemene enn harde linser.

Hypoksi

Hypoksi er betegnelsen for oksygenmangel. Fordi kontaktlinser hindre mer oksygen fra å nå øyet enn normalt ville, kan mangel på oksygen produserer hevelse og tåkesyn. Alvorlige tilfeller føre til celledød. Hypoksi er mer sannsynlig når kontaktlinser er slitt til sengs og øyelokket er lukket.

Tynnere øye kontakter eller de med bedre permeabilitet til oksygen kan bidra til å redusere faren for hypoksi. Små synsproblemer, men kan være det eneste problemet som en person opplever. Over tid, bruk av kontaktlinser reduserer følsomheten i hornhinnen. Dette kan føre til fortynning av epitel og en økning i bakterieinfeksjoner.

Bakterielle infeksjoner

Et alvorlig problem som kan påvirke kontaktlinsebrukere er smittsomme keratitt. Øyet har en rekke forsvarsmekanismer for å bekjempe bakterielle infeksjoner: kontaktlinser påvirke dem alle.

Kontaktlinser hindrer lokket fra å tørke av overflaten av øyet klart; tårer er ikke i stand til å vaske øyet området under øyet kontakter effektivt; epitelceller ikke klarer å kaste og regenerere som de normalt ville og redusert følsomhet i hornhinnen forhindrer brukere fra å innse at en infeksjon kan være til stede.

En i 2500 daglig kontakt linsebrukere og en i 500 overnattings brukerne utvikler infeksiøs keratitt hvert år i USA, ifølge Ventocilla og Wicker. Bakteriene som forårsaker infeksjoner er vanligvis P aeruginosa, Staphylococcus aureus og Staphylococcus epidermis.

I noen tilfeller kan kontaktlinseløsninger bli infisert med bakterier.

En annen alvorlig infeksjon er kjent som Acanthamoeba keratitt. Acanthamoeba er en protozo som finnes i luft, jord og vann. Bruk av vann fra springen til å rense kontaktlinser er den vanligste kilden til denne infeksjonen.

Andre problemer

I sjeldne tilfeller kan harde kontaktlinser bli innebygd i øyelokkene. År med seg øye kontakter kan strekke øyelokket under innsetting og fjerning. Rubbing av kontaktlinsekanten kan skape hevelse i øyelokket som bidrar til innebygging.

Andre problemer som kan oppstå på grunn av kontakt linse bruk inkluderer stramt linse syndrom eller hornhinnen skjevhet. Tight linse syndrom er også kjent som akutt røde øyne. Kontaktlinsen kan følge svært tett for øyet og føre til betennelse, smerte og rive. Korneal varping refererer til de gradvise endringer som kan forekomme i form av hornhinnen fra øyekontakt slitasje. Det er oftere sett med harde kontakter enn myk.

Viktige grunner til hvorfor du bør spise frokost

Viktige grunner til hvorfor du bør spise frokost


Å spise frokost bidrar til å holde deg fokusert, skjerper hukommelsen og selv reduserer stress. Til tross for bevisene som oppfordrer spise noe av næringsverdien i morgen, omtrent fire av ti mennesker ikke klarer å få tid til det, ifølge en rapport fra ABC Good Morning America. Når du gjør beslutningen om å hoppe over frokosten, er du frata kroppen av en lang liste over fordeler og mangler på muligheten for å danne helsebevisste vaner.

Frokost Bridges Meal Gap

Folk som hopper over frokosten ikke alltid husker hvor lang tid det går mellom middag én kveld til lunsj neste dag. Hvis du gjør en vane å hoppe over frokosten, vil kroppen din slutte å sende deg påminnelser om sult i løpet av den tiden av dagen, selv om du fortsatt skade deg selv fra et ernæringsmessig synspunkt. Hvis du spiser middag på 18:00, gå til sengs på 22:00 og sove i åtte timer, har kroppen din ikke hadde et måltid i en halv dag og trenger næring for å holde deg på ditt beste.

Frokost Kutter Kalorier

Du tenker kanskje at ved å hoppe over frokosten er du spare deg dyrebare kalorier som du har muligheten til å gjøre opp senere på dagen. Dessverre lider kroppen din fra savnet måltid og klarer med det på en måte som negativt påvirker deg på lang sikt. Du kan spare noen kalorier i utgangspunktet, men i løpet av dagen vil du sannsynligvis ende opp med overspising fordi du føler deg mer sulten grunn til ikke å spise riktig. Å spise frokost kan du tempoet selv i henhold til og spise riktige mengder i løpet av dagen.

Frokost fart på stoffskiftet

Når kroppen din ikke klarer å få kaloriene den trenger til drivstoff seg selv, tar det beskyttelsestiltak og begynner å bremse ned ytelsen til å bekjempe sult. Dette resulterer i en langsommere metabolisme for dagen, noe som betyr at det mat du spiser ikke fordøyes så effektivt. Starter dagen med frokost har motsatt effekt, forbedre metabolismen med så mye som 10 prosent, ifølge levetid. Som et resultat, har du mer energi utover dagen.

Frokost Bygger sunne matvaner

Katelyn Dieffenderfer of Quality Health skriver at å spise frokost fører til bedre total ernæringsmessige valg. Å våkne opp til en solid frokost om morgenen fyller deg med sårt tiltrengte vitaminer, mineraler og fiber som får kroppen din fungerer på sitt høyeste nivå. De som starter sin fridag på høyre fot er mer sannsynlig å opprettholde vaner i løpet av dagen, sier Dieffenderfer.