Digidexo.com

histamin kanel

Mat som øker Histamin

Mat som øker Histamin


Histamin er en naturlig forekommende substans som produseres av kroppen, men også finnes i mange matvarer, særlig matvarer. Matvarer kan enten inneholde histamin eller føre til at kroppen til å frigjøre histamin ved inntak. For de med følsomhet eller intoleranse overfor histamin, forbruker disse matvarene kan forårsake fordøyelsesproblemer, hodepine og utslett. For å unngå disse symptomene, bør de med intoleranse eller overfølsomhet for histamin være informert om matvarer for å unngå.

Fisk

Fersk fisk inneholder svært lite histamin, er imidlertid fisk lett bortskjemt og som bakterier øker, øker også histamin. Histamin kan også økes i fisk på grunn av salting, røyk-tørking eller marinering.

Alkohol

Alkohol, slik som rødvin, champagne og øl, kan begge inneholder histamin og bistand i frigjøring av histamin. Alkohol hindrer kroppens naturlige prosess for å bryte ned histamin, og øker dermed nivåene i kroppen og fyre en reaksjon.

Kjøtt og ost

Aldrende og bearbeidet kjøtt og ost inneholder høye nivåer av histamin. De med histaminintoleranse eller følsomhet bør unngå bearbeidet kjøtt og ost som pølse, pølser, Bologna, salami, parmesan, blåmuggost og Roquefort ost.

Mat som inneholder Eddik

Eddik eller eddik-holdige matvarer, for eksempel majones, salat dressing, ketchup, surkål, sylteagurk, relishes og oliven alle inneholder store mengder histamin og bør unngås.

Andre Foods

Noen ytterligere matvarer som inneholder høyt nivå av histamin er brød, som kanel Pumpernickle, ruller og andre matvarer laget med store mengder gjær, samt meieriprodukter, så som rømme, sur melk, kjernemelk og yoghurt.

Mat merket som histaminfrigjørende matvarer som bør også unngås inkluderer bananer, sjokolade, egg, melk, papaya, ananas, skalldyr, jordbær og tomater.

Høye Histamin Foods

Høye Histamin Foods


En allergisk reaksjon ber utgivelsen av mange stoffer - blant annet histamin-som utløser symptomer som kløe, hevelse og nysing. Denne kjemiske oppstår også naturlig i et bredt utvalg av matvarer. Normalt et spesielt enzym bryter ned histamin i matvarer, drar ut noen negative reaksjoner. Noen mennesker mangler dette enzymet og spise mat med høyt den kjemiske kan utløse allergi-lignende symptomer, referert en tilstand til som histamin intoleranse. Hvis du har tilstander som rosacea eller eksem, elveblest, angioødem (hevelse som oppstår under huden), rhinitt eller panikkanfall, spise mat med histamin kan forverre disse problemene, melder British Allergy Foundation. Du kan ikke fullstendig eliminere histamin forbruk på grunn av sin tilstedeværelse i et stort antall matvarer, men begrense de rikeste kildene vil definitivt hjelpe.

Fermentert mat

Mikrobielle enzymer som er tilstede i alle matvarer endrer aminosyren histidin til histamin. Disse enzymer er til stede i store mengder under gjæringsprosessen, noe som gjør fermenterte matvarer en av de rikeste kildene histamin, i henhold til den internasjonale kronisk urtikaria Society. Eksempler inkluderer oster som camembert, brie, gruyere, cheddar og parmesan, soyaprodukter som tempeh, natto og miso, surkål, sylteagurk, yoghurt, alkoholholdige drikkevarer og eddik.

Andre High-Histamin Foods

Du vil også finne store mengder histamin i mange plante-og dyre mat og drikke inkludert ansjos, avokado, bearbeidet kjøtt, kylling, de fleste typer fisk, spinat, tomater (spesielt i form av ketchup, sauser og pureer), tørket frukt, sitrusfrukter, bær, aprikos, kirsebær, aubergine, sopp, gjær holdig brød og sjokolade. Krydder høy i histamin inkluderer kanel, chili pulver, nellik, anis, muskat, karri og cayennepepper.

Histaminfrigjørende Foods

Foruten å begrense matvarer og drikkevarer med høyt histamin, må du også se forbruket av elementer kjent for å utløse frigjøring av histamin fra kroppen. British Allergy Foundation sier konserveringsmidler som sulfites, benzoater, BHT og BHA samt kunstig mat fargestoffer kan utløse histaminfrigjøring. Mat og drikke som spør histamin produksjon omfatter alkohol, bananer, sjokolade, egg, fisk, melk, papaya, ananas, jordbær, rå eggehviter og tomater. Merk at noen av disse mat og drikke også dukket opp i høy histamin listen, noe som gjør det dobbelt viktig å begrense disse spesielle elementer.

Bestemmelse av histamin intoleranse

Hvis du mistenker at du har histaminintoleranse, bør du unngå de nevnte matvarer, drikkevarer, krydder og tilbehør for ca to til fire uker å observere hvis du opplever en bedring av symptomene dine, anbefaler International Kronisk Urticaria Society. Den eneste behandlingen for histaminintoleranse innebærer å begrense inntaket av disse utløser. Tar antihistamin medisiner kan også hjelpe.

Honning & Kanel for Weight Loss

Honning & Kanel for Weight Loss


Honning og kanel er vanligvis ikke et krydder og krydder du vil pare med vekttap. Deres søte kvaliteter er vanligvis forbundet med sukkerholdige desserter. Begge ingrediensene har imidlertid naturlige komponenter som kan hjelpe deg å kaste pounds og holde seg frisk.

Sunn Honey

Honning har eksistert i mer enn 2000 år, og alltid vært brukt som et naturlig middel for en rekke plager. Honning inneholder sukker. Men på grunn av naturlig sukker, i motsetning til raffinert, honning inneholder også vitaminer og mineraler. Honning hjelper også til med fordøyelsen, og det er derfor ernæringseksperter anbefaler en teskje av det etter et tungt måltid. Honning kan bidra til å beskytte og frakk immunsystemet, og det er derfor vi får beskjed om å drikke te med honning når vi er forkjølet, sår hals eller influensa.

Sunn Cinnamon

Kanel er ikke bare et krydder som brukes til å blid smoothies eller cappuccino lenger. Krydderet som historisk ble ansett som mer verdifullt enn gull har mange helsefordeler, inkludert bedre hjernens funksjon, hukommelse samt sår, soppinfeksjon og urinveisinfeksjon forebygging.

Honning og vekttap

Den viktigste komponenten i honning som hjelper kampen vektøkning er sin næring. Næringsstoffer er viktig i vekttap prosessen som de oppløse fettceller og redusere kolesterol. Honning har også en sterk kilde til energi og blir lett ødelagt opp til glukose, noe som gjør det mye lettere å fordøye enn sukker. Så honning kan brukes som en sukkererstatning, når det er mulig.

Honning inneholder også en ergogenic hjelpemiddel som bidrar til å øke energi og sportslige prestasjoner. Det hjelper også å opprettholde sunne blodsukkernivået og fremmer muskel rekreasjon etter utarbeider.

Kanel og Vekttap

Kanel har mange fordeler, men dens hoved vekttap komponenten er dens evne til å redusere blodsukker og forebygge diabetes og metabolsk syndrom. I likhet med honning, reduserer kanel også kolesterol og skaper en thermogenic brenne. Dens virkning på kroppens dårlige kolesterolet hjelper også bygge insulinresistens for de som lider av diabetes.

Tips

Honning og varmt vann er en god måte å mobilisere lagrede fettcellene og bryte dem opp. Dessuten er honning og sitronsaft en god kombinasjon for å bekjempe vekttap på grunn av sitronsaft vitamin C innholdet. Blande honning og ingefær, også er bra for å bekjempe vekttap, som ingefær øker metabolic rate.

Honning og kanel sammen i varmt vann er flott løsning for en tom mage for å bygge opp immunforsvaret, og kan være en slurk av noe søtt etter et måltid for å hjelpe fordøyelsen i stedet for en tung dessert.

Kanel for PCOS Vekttap

Polycystisk ovariesyndrom (PCOS) er en ubalanse i hormonene i kvinner som forårsaker en mangel på regelmessige menstruasjonssykluser og eggløsning, overdreven kroppshår, vektøkning, insulinresistens og ovarialcyster. Påvirker omtrent én av ti kvinner i USA, begynner denne tilstanden i løpet av tenårene, og har ingen kjent kur. Imidlertid har nyere studier vist at kanel ser ut til å bidra til å balansere insulin nivåer for å regulere blodsukkeret og kontrollere vektøkning.

PCOS

Kvinner som lider av PCOS har problemer med å bruke insulin, som hjelper konvertere sukker til energi. Denne insulinresistens øker produksjonen av de mannlige hormoner som kalles androgener, som utløser overdreven hårvekst, så vel som vektøkning i mageområdet. Foruten abdominal vektøkning, kan kvinner med PCOS utvikle type-2 diabetes, høyt kolesterol, søvnapné, høyt blodtrykk og hjertesykdom.

Nye bevis tyder nå på at kanel kan være nyttig for kvinner som lider av PCOS. En pilotstudie utført ved Columbia University i 2007 viste at inntak av kanel redusert insulinresistens på 15 kvinner med PCOS. Kvinnene ble oppdelt i to grupper; en tar kanel ekstrakt og den andre tar en placebo. Studien varte åtte uker, hvoretter gruppen som tok kanel ekstrakt viste en signifikant reduksjon i insulinresistens, mens de tar en placebo ikke. Mens forfatterne av studien er enige om at en større studie er nødvendig for å bekrefte disse funnene, de stemme at disse resultatene er oppmuntrende for kvinner som lider med PCOS.

Kanel

Krydderet kanel kommer fra barken på en liten eviggrønt tre innfødt til Sri Lanka og Sør-India. Ifølge 2003 utgivelse av tidsskriftet Diabetes Care, dette velduftende krydderet tilbyr enorme løftet som en naturlig måte å redusere blodsukkeret, øker insulinnivået, og hjelpe til med vekttap. I tillegg kan kanel ha positive effekter på hukommelse og hjernefunksjon, lindrer magen, undertrykker bakterier og reduserer kolesterolnivået.

I likhet med andre naturmidler, en rekke varianter av kanel eksisterer, alle med forskjellige kjemiske komponenter, så det er viktig å snakke med en lege før du bruker kanel i store mengder.

Staying Healthy med PCOS

Mens kanel er absolutt en oppmuntrende supplement for de med polycystisk ovariesyndrom, og legger helsevaner til din livsstil er fortsatt den beste måten å holde vektøkning under kontroll. Dette inkluderer å spise en høy fiber, lite sukker diett, spise frukt, grønnsaker og helkorn og unngå bearbeidet, fet mat, trener daglig, slutte å røyke, og å spise 4-6 små måltider om dagen, i stedet for tre store, for å bidra til å kontrollere blodsukkernivået.

For de som ønsker å begynne å supplere kanel i kosten, anbefales det å snakke med en lege først, da de kjemiske egenskapene i de ulike typer kanel kan samhandle med dagens medisiner. Imidlertid er omtrent 1-6 gram pulverisert kanel kan tas daglig i 40 dager, eller 200 til 300 milligram av kanel ekstrakt generell enighet.

Hvordan Kanel reduserer blodtrykket

Høyt blodtrykk er en alvorlig medisinsk problem som fører til potensielt dødelige tilstander som blodpropp, hjerneslag og hjerteinfarkt. Alle kan ha høyt blodtrykk, men det er spesielt vanlig hos mennesker som lider av type II diabetes. Heldigvis, moderne forskning har funnet en naturlig kur for denne livstruende tilstand i kanel.

The Study

Ifølge en 2006 studie ledet av Dr. Anderson og publisert i American Journal of Nutrition, en spesifikk komponent i kanel senker blodtrykket. Studien tok tre grupper av rotter med høyt blodtrykk. Forskerne holdt den første gruppen på sitt normale kosthold. De innmatede den andre gruppen kanel og den tredje gruppen kanel ekstrakt. Etter tre til fire uker av studien, rapporterte forskerne en reduksjon i blodtrykket for de gruppene som spiste kanel og kanel ekstrakt. Etter den første studien, Dr. Anderson gruppe gjennomførte samme test på menneskelige fettceller med lignende resultater.

Hvorfor fungerer det

Studien attributter den kjemiske forbindelsen i kanel kalt methylhydroxychalcone polymer (MHCP) til sin evne til å senke blodtrykket. MHCP har en effekt som ligner på insulin. Det tillater kroppen for mer effektivt å lagre og bruke blodsukkeret som har en positiv effekt på blodtrykket.

Behandling

Siden det er vanligvis ingen symptomer assosiert med høyt blodtrykk, bør helsepersonell alltid sjekke blodtrykket under rutinebesøk. I sjeldne tilfeller kan milde symptomer som hodepine, svimmelhet, eller kvalme oppstå. Hvis du har høyt blodtrykk legge kanel kan hjelpe, men sørg for å diskutere alle alternativer med helsepersonell.

Anbefalt mengde

Dr. Anderson studie anbefaler forbruker ikke mer enn 6 g kanel per dag. Men kanskje folk som lider av visse medisinske tilstander eller tar andre urte kosttilskudd være mer følsomme for en så høy dose. Sjekk med legen din for å se nøyaktig hvor mye som er riktig for deg. Du bør se fordelene med bare 1-2g daglig.

Bruksområder

Kanel er vanligvis brukes i bakevarer. Dessverre, bakte varer inneholder også en masse av sukker og fett, som fører til andre problemer. Det er best å konsumere kanel fra andre kilder. Kjøp en frokostblanding som inneholder kanel eller strø litt i din morgenkaffe eller te. Du kan også legge kanel til havregryn eller bruke den til smaken visse frukter eller grønnsaker som fersken og søtpoteter.

Hvordan bruke honning og kanel til å gå ned i vekt

Visste du at honning og kanel kan brukes til å gå ned i vekt? Mange mennesker som regelmessig tar honning og kanel pulver sammen ned i vekt. Regelmessig inntak av honning også reduserer risikoen for hjertesykdom og reduserer kolesterol. Honning og kanel bidra til å gjøre vener og arterier gjenvinne sin fleksibilitet. Honning og kanel er også påstått å hjelpe håravfall, blære infeksjoner og tannpine.

For å gå ned i vekt med honning og kanel, følg trinnene nedenfor.

Hvordan bruke honning og kanel til å gå ned i vekt

For å gå ned i vekt med honning og kanel, gå til nabolaget helse-butikken og kjøpe rå honning og kanel pulver. Ikke kjøp kanel med tilsatt sukker.

Kombiner en teskje honning med en halv teskje kanel pulver. Snart vil du være å miste vekt.

Kok en kopp vann, honning og kanel i en panne. Hell røren i to halv kopp porsjoner. La blandingen avkjøles i flere minutter.

Konsumere en serverer en halv time før frokost, og spiser en porsjon før du går til sengs om kvelden. Sørg for å vente en halv time å konsumere blandingen før du spiser måltider.

Se tallene på skalaen din går ned. Ved å følge disse forslagene, bør en person lett miste 04:57 pounds en uke uten slanking.

Hvis du vil gå ned i vekt raskere, mosjon, spise et sunt kosthold og drikk rikelig med vann.

Sørg for å holde honning og kanel velfylte i skap. De er bra for mange andre plager i tillegg til vekttap. Se ressursen avsnittet nedenfor.

Hint

  • Sjekk alltid med legen din før du starter noen utøve og vekttap planer.

Fordelene av kanel kapsler

Fordelene av kanel kapsler


Kanel, ofte nytes i paier og havregryn, har faktisk flere terapeutiske effekter på menneskers helse når det tas i kapselform. I kinesisk medisin er, kanel brukes til å forbedre sirkulasjonen. Gamle egypterne brukte den til å balsamere de døde og i dag vitenskap er å finne fordelene av kanel kapsler inkluderer kraftige anti-diabetes egenskaper.

Typer

Det finnes to typer kanel; Cinnamomum zeylanicum nees og Cinnamomum Cassia blume. Medisinske studier har brukt Cinnamomum cassia Blume, som er det mest kanel kapsler inneholder.

Effekter

Kanel tilskudd har vist seg å redusere glukose, så vel som lavere LDL-kolesterol og triglyserider.

Funksjon

Den aktive forbindelsen i kanel kalles methylhydroxychalcone polymer (MHCP). MHCP ligner insulin i kroppen, og dermed redusere kroppens egen insulinrespons.

Dose

Den effektive gjør kanel varierer mellom 1, 3 og 6 gram med de beste resultatene som ble observert ved en dose på 6 gram. Kapsler er vanligvis solgt i trinn på 1000 mg.

Betraktninger

Kapsler kan lokke fram kanel burps, som kan reduseres ved å drikke et glass vann med hver dose.

Advarsel

Kanel er generelt ansett som trygt, men kumarin, et stoff som finnes i kanel, kan forårsake lever-og nyreskader ved høye doser. Kanel synes ikke å påvirke A1C nummeret hos diabetikere, som er det egentlige målet for diabetes kontroll.

Hva slags mat inneholder Histamines?

Histaminer er funnet i menneskekroppen og tjene en hensikt for immunsystemet vårt. De er også til stede i mange matvarer som vi forbruker. Mange av disse matvarene frigjøre histaminer, som stimulerer kroppen til å frigi flere histaminer. Disse matvarer er vanligvis kjent som matvarer som forårsaker allergiske reaksjoner, som oppstår i en andel av befolkningen.

Hva er Histamines?

Histaminer er fysiologiske aktive proteiner. De finnes i menneskekroppen, samt planter og andre dyr. I menneskekroppen, er histaminer lagret i mastceller, og de er utgitt som en del av en allergisk reaksjon på histaminer som er løslatt fra mat, planter og til og med insektgifter.

History of Histamines

Histaminer ble opprinnelig oppdaget fra anlegget soppen meldrøye av George Barger og Henry Dale. Dette skjedde i 1910 I 1911 histaminer ble isolert fra animalsk vev. Histaminer som finnes i mange planter kan lage en rekke ubehagelige allergiske reaksjoner. Histaminer er også funnet i giften mange veps og bier.

Funksjon av histaminer i kroppen vår

Histaminer er et naturlig stoff som frigjøres fra kroppen. Det er stimulert av stress og allergifrembringende matvarer. Frigjøring av histaminer kan utløses ved ragweed, støvmidd, narkotika, dyr og mange matvarer. Histaminer har mange positive effekter som mage regulering, hjerne kjemisk regulering og advarsler for å unngå visse matvarer og planter.

Matvarer som inneholder Histamines

Listen over matvarer som inneholder histaminer er som følger. Alkoholholdige drikkevarer, avokado, i alderen oster, fermentert mat, gjærprodukter, pickles, oliven, yoghurt, bearbeidet kjøtt, og listen fortsetter. Egentlig er det svært få matvarer som ikke inneholder histaminer.

Histamin Releasing Foods

Det er matvarer som histamin frigjøres fra på en større skala enn de som bare inneholder histaminer. De er som følger: alkohol, bananer, sjokolade, egg, fisk, melk, skalldyr, jordbær, tomater og ananas.

Anti-histaminer

Nesten alle er kjent med anti-histaminer. Disse over-the-counter narkotika er kjøpt ukritisk å berolige mange allergisymptomer. Disse er ikke å forveksles med decongestants. Disse anti-histamin narkotika er å bekjempe histaminer som er satt av ved histaminer vi kommer i kontakt. Noen av oss har svært få mat og planter som vi har reaksjoner, og mange av oss er allergisk overfor et bredt utvalg av dyr, matvarer og utendørs vekst.

Hudleger kan gi deg tester for å finne ut hva slags mat og planter vil forårsake allergiske reaksjoner i kroppen din. Noen av symptomene er nysing, rennende øyne, urolig mage og utslett.

Vekttap med kanel

Kanel har en lang historie med ulike bruksområder. Det er nevnt i Det gamle testamente som blir brukt i oljen som salvet Moses i Tabernaklet. Kanel ble brukt i oldtidens Egypt som drikke smakstilsetning og til medisinske formål. I det første århundre, Nero brukte den på sin kones begravelse ved å brenne et års forbruk av kanel. Det ble ansett som et uttrykk for dybden av hans kjærlighet til henne.

Kanel kan bli funnet i den indre barken på et eviggrønt tre i tropene.

Kanel oppskrift for vekttap

Kanel har vist seg å være ganske nyttig med vekttap. En blanding kan fremstilles ved hjelp av en halv teskje kanel-pulver med en ts. honning. Kok det sammen i vann og deretter helle i et krus. Drikk en kopp 30 minutter før frokost og deretter 30 minutter før du sovner. Å følge dette rituelt kan hjelpe til med vekttap. Grunnen er at konsistensen holder fett fra å være i stand til å akkumulere.

Grunnen til Cinnamon effektivitet med vekttap

Denne kanel drikk er effektiv fordi den hemmer akkumuleringen av fett i systemet. I tillegg hjelper kanel til å bryte ned blodsukkeret, holder den fra å slå til fett. Kanel er ansett for å være den mest effektive med abdominal vekt.

Den generelle helsemessige fordeler av kanel

Kanel har faktisk en rekke andre enn for vekttap fordeler. Det anses å være en sterk stimulerende for kjertlene. Det kan være nyttig i lettelser opprørt magene med sin syrenøytraliserende effekt. Det er bevis gjennom studier at inntak av en halv teskje kanel er et hjelpemiddel i å senke LDL-kolesterolet. Det kan også være nyttig i å regulere blodsukkernivået for personer som har type 2 diabetes.

En artikkel publisert i det amerikanske Department of Agriculture i Maryland touts kanel som nyttig i å senke produksjonen av lymfom og leukemi kreftceller. Det kan hjelpe til med anti-koagulering i blodceller, mens valgkrets av veksten av bakterier. Det kan hjelpe til med blæreinfeksjoner, lettelser smerte under artrittiske ledd, og det kan også brukes som et pust renser.

Det er også brukt i parfymer.

Helsemessige egenskaper av kanel

Kanel er et krydder avledet fra barken av kanel trær. Det er ofte funnet bakken i søte matvarer. Kanel er funnet som en essensiell olje og som en kapsel, så vel.

De helsemessige fordeler av kanel er kontroversielle. Mens noen studier har konkludert med at denne felles spice kan ha effektive helbredende egenskaper, andre kilder motvirke at mer forskning må gjennomføres.

Cinnamon å øke hjernens funksjon

I 2004, Dr. P. Zoladz av Wheeling Jesuit universitetet gjennomført en studie på effekten av naturlige lukt på kognitiv funksjon. Dr. Zoladz og hans team konkluderte med at å tygge kanel tyggis - eller lukter kanel - bidratt til å bedre studiedeltakers kognitiv funksjon. Deltakerne i studien ble utsatt for andre aromaer, men kanel langt hadde de mest lovende effekter når det kom til hjernens funksjon.

Dette førte forskerne til å tro at kanel kan være nyttig for de med hukommelsestap eller test-tar angst.

Fordelene av kalsium og fiber

Nettstedet whfoods.com rapporterer at kanel er en utmerket kilde til kostfiber, jern og kalsium.

Fiber og kalsium både hjelpe kroppen ved å fjerne galle, som kan bygge opp i kroppen og skade kolon celler. Dette reduserer risikoen for tykktarmskreft, og kan bidra til å redusere kolesterolnivået og forebygge hjertesykdom.

Fiber nivåer i kanel kan også bidra til å gi lindring fra irritabel tarm syndrom og forstoppelse.

Kanel som en antioksidant

En studie ved Botanisk institutt og Zoologisk institutt ved Universitetet i Hong Kong 2005 testet antioksidantegenskaper av 26 krydder, inkludert kanel. Kanel ble funnet å ha høyest antioksidant kapasitet i Lauraceae gruppe, en familie av planter som inneholder Cassia, laurbær, avocado og Sassafras.

Som en behandling for diabetes

I 2006 rapporterte Dr. Richard Anderson at små mengder kanel, tatt daglig, kan redusere risikoen for å utvikle diabetes med opptil 30 prosent.

Dr. Anderson og hans kolleger fant også at kanel virker i kroppen på en måte som ligner på insulin, øker visse proteiner i kroppen som styrer insulin responsen, glukose transport og betennelse. Dette kan føre til videre undersøkelser med hensyn til hvordan kanel kan hjelpe diabetikere stabilisere insulin nivåer i sine organer.

Mens disse funnene er lovende, ikke Mayo Clinic ikke tolererer bruk av kanel for å behandle diabetes, som den hevder at videre studier må gjennomføres for å bekrefte kanel helse fordeler.

Andre studier og betingelser

Mens noen kilder rapporterer at kanel kan bidra til lavere kolesterol, ikke Mayo Clinic ikke bifaller denne behandlingen, som det står det ikke er nok definitive bevis for dette.

Videre studier av Dr. Anderson og hans gruppe kolleger har antydet at kanel anti-inflammatoriske egenskaper kan være nyttige som behandling for artritt og noen former av hjertesykdom, så vel som Alzheimers.

Andre studier er underveis for å teste kanel evner til å behandle polycystisk ovariesyndrom om kvinner, pre-diabetisk metabolsk syndrom og fedme.

Men de fleste av disse studiene er fortsatt i testfasen, og det er viktig å ikke medisinere seg selv med kanel. Snakk med legen din før du begynner å ta en urte supplement eller legge betydelige mengder kanel til ditt daglige kosthold.

Kanel og hvitløk Fordeler

På overflaten, kanel og hvitløk kan ikke synes å ha mye til felles, men disse to ofte brukte krydder begge har potensial til å pakke store helsemessige fordeler. Kanel og hvitløk begge falle under bred kategori av krydder, eller plante-avledet aromater som legger smak til matvarer.

Historie

Bruken av kanel datoer til ca 2800 f.Kr., da en kinesisk manuskript beskriver nytten av kanel i behandling av fordøyelsesproblemer og kaldt og influensa symptomer. De helsemessige fordeler av kanel forble viktig som sivilisasjonen avansert, med greske og romerske leger, middelalder filosofer og renessanse forskere touting sin effektivitet.

Hvitløk, også, har spilt en betydelig rolle i helse historie. Den tidligste innspilte omtale av hvitløk helse fordeler er en egyptisk manuskript fra 1500 f.Kr., som anbefaler hvitløk som en kur for mer enn 20 helsemessige forhold, inkludert tretthet og hjertesykdom. Hvitløk var også en anbefalt behandling for plager i den greske og romerske perioder og inn i middelalderen, der folk hang den over sine inngangsdører i den tro at det kunne slå tilbake pesten fra sine husholdninger.

Fordeler

Kanel er helsemessige fordeler har blitt støttet av moderne vitenskap. Forskere Richard Anderson og Marilyn Polansky fant at inntak av kanel hver dag kan senke kolesterolnivået, redusere risikoen for hjertesykdom, og redusere leddgikt smerte. En 2007 studie i "American Journal of Clinical Nutrition" viste at kanel har også potensial til å stabilisere blodsukkernivået.

Hvitløk, også, har vist seg å ha positive helsefordeler. Forskere ved University of Alabama i Birmingham fant at hvitløk stimulerer produksjonen av produksjons hydrogensulfid, en naturlig antioksidant som kan beskytte mot kreft og hjertesykdommer.

Anbefalinger

Det er ganske enkelt å høste fordelene av kanel og hvitløk i kostholdet ditt.

Prøv å få mellom 1/2 til 1-1 / 2 ts kanel --- det er ett femtinitti kanelstenger --- hver dag. Du kan melde deg av pinner eller kanel som allerede bakken; det er ingen forskjell i styrken.

For å få de beste fordelene fra hvitløk, la det sitte i ca 15 minutter etter at du har hakket den før du bruker den til å lage mat, og tar sikte på å øke din hvitløk inntaket til ca fem fedd per dag.

Bivirkninger

Det synes ikke å være noen skadelige bivirkninger til kanel forbruk.

Spiser for mye hvitløk kan forårsake fordøyelsesbesvær. Hvitløk er også assosiert med dårlig ånde.

Forslag

Hvis du ønsker å legge kanel til kosthold, kan du prøve å strø litt på toppen av yoghurt, frokostblanding eller søtpoteter. Du kan også legge litt kanel til krydder gnir.

Å innlemme mer hvitløk i kostholdet ditt, kan du prøve hvitløk rike dips som hummus eller baba ganoush for snacking.

Kanel Helse Fordeler

Kanel Helse Fordeler


Kanel er en kulinarisk krydder samt en medisinsk plante brukes for å behandle lidelser så som vanlig forkjølelse. Denne planten inneholder antioksidanter som vitamin A, C og E, som øker immunitet og generelle helse og velvære. Verdens sunneste Foods sier at de to hovedtyper av kanel, kinesisk og Ceylon, har lignende smaker, men Ceylon er mye søtere og mer raffinert.

Anti-Microbial

Ifølge Verdens sunneste Foods, har kanel anti-mikrobielle egenskaper som hemmer vekst av sopp og bakterier som Bacillus cereus. Kanel bidrar også til å stoppe veksten av Candida, som er en aggressiv gjær. Laboratorietester har vist at kanel kan i noen tilfeller sams effektiviteten av anti-fungal reseptbelagte medikamenter. Mange naturopathic leger fore kanel til sine pasienter, fordi det er en matvare, så vel som en medisin. Du kan dra nytte av disse helseeffekter ved å legge kanel til vanlige matvarer eller tygge på tabletter.

Anti-Clotting

Kanel har også anti-clotting evner. Blodpropp er en farlig problem som er mer sannsynlig til å skje med alderen eller etter en skade eller operasjon. Kroppen prøver å forholde seg til blodpropp og spre dem, men propper kan bli for stor og reise til andre områder av kroppen som hjerte, hjerne og lunger. Dette kan resultere i et slag eller død.

Cinnamaldehyd er en komponent i kanel som har anti-koagulerende egenskaper, og bidrar til å hemme klumpdannelse av blodplater. I tillegg hjelper kanel å redusere betennelse, som er nødvendig for å forebygge sykdom.

Næringsrike

Kanel er også en svært næringsrike krydder. Verdens sunneste Foods sier at kanel er en stor kilde til mangan, som er et spor mineral. Kanel inneholder også kalsium, jern og kostfiber. Kalsium forbedrer bein helse og fiber er viktig for sunn fordøyelse. Mange tar kanel for å avlaste forstoppelse og andre fordøyelsesbesvær. Krydder maten med dette krydderet kan også bidra til å kontrollere blodsukkernivået.

Diabetes

The University of California sier kanel kan lindre diabetes på grunn av sin insulin-lignende aktivitet. Personer med type to diabetes utvikle en motstand mot insulin, hindrer cellene fra å motta sårt tiltrengte glukose. Mer forskning må gjøres, men så langt viser resultatene at kanel kan bidra til å redusere insulinresistens.

Helserisikoen ved kanel

Helserisikoen ved kanel


Kanel er en av de mest vanlige elementer i en amerikansk krydder skap. Faktisk, den vanligste formen av kanel - er ikke sant kanel i det hele tatt, men heller cassia bark - den du sannsynligvis har hjemme akkurat nå. Ekte kanel, også kjent som Ceylon kanel, er dyrere, er vanskeligere å finne og hadde ingen kjente helserisiko. Cassia kanel, på den annen side, er en annen historie. Små mengder er ikke egnet til å skade deg. Men som med de fleste elementer, for mye av en god ting kan være farlig.

Leverskade

Cassia kanel inneholder et kjemisk stoff som kumarin, som har vært knyttet til skader på leveren. De fleste som tidvis nyte mat smaksatt med kanel bør ikke ha noen problem, men ifølge Food and Safety Standards Authority of India, "relativt lave doser av kumarin forårsake leverskader" hvis du tilfeldigvis være spesielt følsomme for effektene og du har vært tidkrevende det regelmessig. Legen din vil kanskje legge merke til i løpet av en blodprøve at du har forhøyede leverenzymer i blodet, selv om du føler deg fin. I verre tilfeller, kanskje du har symptomer som gulsott.

Antikoagulerende

En annen kjent effekt av kumarin er dens antikoagulerende effekt - noe som betyr at blodet er forhindret fra å koagulere skikkelig. Selv om enkelte legemidlene brukes for akkurat dette formålet - for å hindre blodpropp fra forming i dine arterier og vener, for eksempel - kumarin kan forårsake blåmerker eller overdreven blødning. De mennesker som er mest utsatt for blødning relatert til deres kanel inntak er de som allerede tar medisiner for å forebygge blodpropp. Hvis du er, spør legen din om sikkerheten av å konsumere kanel.

Risiko for gravide

Kanel var en gang antatt å forårsake spontanaborter. Men det er ingen fast vitenskapelig dokumentasjon som støtter denne troen. Hvis du er gravid, vil legen din sannsynligvis ikke råde deg til å unngå all kanel - for eksempel hvor mye du vanligvis bruker som krydder i mat - men noen kvinner føler at det er lurt å unngå å konsumere store mengder kanel mens gravide .

Risiko for diabetikere

Kanel kapsler markedsføres som en måte for diabetikere å regulere blodsukkeret. Men, juryen er fortsatt ute på om dette virkelig fungerer. Ifølge forskning publisert i 2011 i "Journal of Kosttilskudd," kanel har vist seg å senke blodsukker hos dyr, men tilgjengelige data på mennesker har vist "motstridende resultater." Hvis du har diabetes og ønsker å prøve kanel kapsler, snakke med legen din først - kapslene kan samhandle med eksisterende medisiner og øke risikoen for hypoglykemi.

Kanel sukker erstatter

Kanel sukker erstatter


Enten du unngå sukker av medisinske grunner eller bare ønsker å se din vekt, er det mange alternativer for søtningsmiddel. Kanel er en sterk smak som kan legges til nesten alle sukker alternativ som gir kanel sukker smaken til din favoritt godbiter. Prøv disse alternativene i din neste kanel-sukker parabolen. Følgende søtstoffer er ingen kalori og anses generelt trygt for forbruk av US Food and Drug Administration.

Stevia

Stevia regnes som en urte søtningsmiddel. Dette sukkeret kommer fra bladene av stevia planten, og regnes som en helt naturlig lav-kalori søtningsmiddel. Legg kanel til denne søtningsmiddel akkurat som du ville til sukker, og nyt den på din favoritt godbiter.

Sukralose

Sukralose gjør et godt tillegg til kanel når du bruker det for baking. Dette søtningsmiddel mister ikke smaken når den utsettes for høy varmer. Husk at sukralose er mye søtere enn vanlig sukker, så trenger du kanskje bare en liten mengde for å få den søte smaken med kanel. Et eksempel på dette søtningsmiddel er den populære merket Splenda.

Substitutter for Cinnamon

Det finnes to typer kanel. Den lille kanelbark finnes i USA, og en annen større kanelbark kjent som Cassia kanel. Hvis du reagerer på den minste, kan du gjøre det bra med Cassia versjon. Du kan også bruke allehånde eller muskat i erstatning for kanel.

Hvordan øke Natural Histamines

Hvordan øke Natural Histamines


Histaminer er et naturlig forekommende protein som kroppen frigjør å bryte ned allergener. Frigjøringen av histaminer forårsaker både en inflammatorisk respons og kroppslig sammentrekning av visse muskler. Selv histaminer er ansvarlig for mange av de ubehagelige symptomer som folk opplever som en reaksjon på allergi, kan noen mennesker mangler riktig mengde av histaminer, og visse teknikker kan bidra til å øke kroppens naturlige mengden av histamin.

Hvordan øke Natural Histamines

Konsumere mat som inneholder høye nivåer av histamin. Peanøtter, fisk, sennep, brød, sjokolade, solsikkefrø, ketchup, ost, soyasaus, surkål, røkt mat (for eksempel røkt pølse eller skinke) og pizza kan øke kroppens histamin nivåer.

drikke drikker som øker kroppens naturlige histaminer. Alkohol, spesielt rødvin og champagne, øke kroppens naturlige histaminer, selv om hvitvin og øl kan også øke histaminer også. Kaffe og svart te kan også øke kroppens histaminer.

•  Tren regelmessig. En studie ved University of Colorado Health Sciences senter viser at regelmessig trening får kroppen til å frigi histaminer på en høyere rente. Etablere en regelmessig mosjon rutine kan hjelpe deg å øke kroppens histamin produksjon.

Unngå mat som kan blokkere histaminer, og dermed redusere kroppens naturlige histamin produksjon. Gulrøtter, spinat, mango, tomat, laks, valnøtter, brokkoli, sitrusfrukter, bær, løk, hvitløk, epler og andre matvarer som har mye av vitamin A kan blokkere histaminer i kroppen eller hindre kroppen i å produsere dem.

Epler og kanel Instant Cream of Wheat ernæringsmessige fakta

Cream of Wheat er en varm, instant frokostblanding som er enkel å tilberede og klar på mindre enn tre minutter. Dette korn blir fremstilt Farina, en finmalt hvetekorn som kokker raskt når den blandes med kokende vann eller melk, og den har en konsistens som ligner på grøt eller gryn. Cream of Wheat kan blandes med kokende vann eller varmes i mikrobølgeovn. Den epler og kanel smaken er en av flere, og de ernæringsmessige verdier er basert på en 1 kopp servering størrelse.

Kalorier og fett

En servering av Cream of Wheat inneholder 130 kalorier, med 0 kalorier fra fett og 9 fra protein. De fleste av disse kaloriene kommer fra karbohydrater, som utgjør 29 gram, eller 94 prosent.

Vitaminer

Cream of Wheat er en god kilde til flere vitaminer. En porsjon inneholder 25 prosent av det daglige verdien av vitamin A, 30 prosent av tiamin og 25 prosent av niacin og folat. Den inneholder også 18 prosent av riboflavin og 22 prosent av det daglige verdien av vitamin B6.

Daglige verdier er basert på en 2000 calorie per dag diett.

Mineraler

Denne varme frokostblandinger er beriket med en rekke mineraler som er avgjørende for en sunn livsstil. En kopp inneholder 45 prosent av det daglige verdi av jern, 20 prosent av kalsium og 2 prosent av magnesium, kalium, fosfor og sink.

Kostfiber, Proteiner og Tilleggs Nutrition

En servering av Cream of Wheat har en god mengde av både kostfiber og protein. Det har 1g, eller 4 prosent av det daglige verdi av kostfiber og 2g, eller 5 prosent av protein. Instant Cream of Wheat inneholder også 16 gram sukker, 160 mg natrium og ingen kolesterol.

.

Helsemessige fordeler av kanel

Kanel har blitt brukt som et krydder i mange matvarer og drikke gjennom tidene. Forskere som studerer de helsemessige fordelene av kanel har funnet det hjelper kroppen bekjempe sykdom. Cinnamon tilbyr ernæringsmessige fordeler og forebyggende helse fordeler. Bare en liten mengde kanel er nødvendig daglig for å realisere de helsemessige fordelene av dette lurer krydder.

Reduksjon av kreftceller

The United States Department of Agriculture gjennomført en studie som fant en liten mengde daglig kanel med frokost reduserer antall kreftceller i leukemi og lymfom pasienter. Kanel ikke kurere disse kreftformene, men det hjelper kontrollere sin spredning.

Diabetes

The Journal of American College of Nutrition gjorde en studie av overvektige og diabetiske frivillige. Deltakerne fikk flytende kanel ekstrakt daglig i 12 uker. Kanel ekstrakt reduserer risikofaktorer for diabetes og forbedrer kardiovaskulær helse. Ta 1 ts. av kanel flytende ekstrakt daglig for å få helsemessige fordeler for diabetes forebygging og forbedret kardiovaskulær helse.

Hjernens aktivitet

Tygge en stokk med kanel tyggis kan øke din evne til å utføre oppgaver og forbedre korttidsminnet. En studie ved Wheeling Jesuit University fant at folk som tygget kanel tyggis mens du arbeider med konkrete oppgaver hadde økt hjerneaktivitet og bedre kognitiv funksjon. Tygg kanel tyggis mens du arbeider for å forbedre din evne til å møte arbeids mål og fullføre oppgaver.

Fiber

Malt kanel inneholder 16 prosent av USDA anbefalte godtgjørelse av daglig fiber. Bare legg en spiseskje med malt kanel til en bolle med havregryn eller rør inn en kopp kaffe for å øke det daglige fiber inntaket.

Iron

Kroppen din trenger jern for å bygge røde blodlegemer og for å fungere skikkelig. En spiseskje med malt kanel tilbyr 4 prosent av USDA anbefalte godtgjørelse av daglig jern.

Kalsium

Kalsium fremmer bentetthet. En spiseskje med malt kanel har 8 prosent av USDA anbefalte godtgjørelse av daglig kalsium.

Hvordan bruke kanel som en behandling for leddgikt

Mange mennesker lider av leddgikt, som er forårsaket når leddene blir hovne og betente. Men leddgikt medisiner noen ganger har ubehagelige bivirkninger, eller personer med mild leddgikt rett og slett ikke ønsker å ta ekstra medisin og foretrekker en alternativ behandling. En av de kraftigste naturlige rettsmidler for leddgikt er kanel. Her er hvordan du kan bruke den som et middel.

Bruksanvisning

•  Varm vannet i mikrobølgeovn. Du bør varme den på høy i ca 90 sekunder, slik at det er varmt, men ikke kokende - omtrent som du ville drikke te.

•  Bland i honning og kanel. Honningen vil oppløse, men kanel kan ikke oppløses helt.

Drikk den varme væsken langsomt. Du bør drikke det mens det er varmt, men det er ingen grunn til å tøffer den. Prøv og behandle det som du ville en avslappende kopp te. Du må kanskje røre den med jevne mellomrom for å holde kanel fra settling.

Drikk kanel og honning "te" to ganger hver dag. Du bør ha en kopp om morgenen til frokost, og en annen kort tid før sengetid. Selv om dette høres ut som en koner tale urte oppskrift, Københavns Universitet administrert denne eksakte forbindelsen til 200 mennesker plaget av alvorlig leddgikt. Over 1/3 rapporterte reduserte symptomer innen en uke, og etter en måned, nesten alle hadde signifikant bedre mobilitet med langt mindre smerter.

Tips og advarsler

  • Rådfør deg med en lege før du begynner på et behandlingsregime for leddgikt å sørge for at det ikke vil samhandle dårlig med andre medisiner.

Bruk av Histamin

Bruk av Histamin


Histamin ikke bare er en irriterende kjemikalier som kan forårsake allergiske reaksjoner og ber deg om å svelge antihistamin piller; Det spiller også en viktig rolle i hverdagen overlevelse. Histamin fungerer som en nevrotransmitter, overføring nevrologisk informasjon som hjelper hjernen din fungerer. Histamin er også viktig for fordøyelses og immunsystemet. Leger bruker histamin som et diagnostisk verktøy for å evaluere kognitiv, fordøyelsesenzymer og immunologiske funksjoner.

Nevrotransmitter

Som et signalstoff i hjernen, hjelper histamin regulere sove og våkne sykluser og din evne til å konsentrere seg. Den søvnige følelsen av at noen ganger følger med inntak av antihistaminer resultater fra blokkerer den normale rollen av histamin i kroppen din. Medisinske forskere har brukt histamin å utforske en rekke nevrologiske funksjoner. For eksempel har kliniske studier av forskere ved Tohoku University School of Medicine i Japan vist at manipulere Histamin nivåer i mus får dem til å bli svak og gjøre det dårlig på tester som måler intelligens og selvbeskyttende aggresjon.

Gastric forordning

Histamin hjelper balansere fordøyelsessystemet ved å regulere produksjonen av mage syrer. The Canadian Medical Association Journal beskriver bruken av histamin i medisinske tester for pasienter med mageproblemer. Fordi histamin er avgjørende for riktig fordøyelse, kan leger bruke den for diagnose ved å ha en pasient raskt, og deretter levere en skudd av histamin til å måle mengden av syre som produseres naturlig av pasienten. Målingen forteller legen om pasienten produsere mindre syre enn han trenger for optimal mage helse.

Immunologiske Responses

Selv om histamin celler er funnet i hjernen og magen, er de fleste av histamin celler produseres i kroppen nær områder med potensiell sykdom eller skade. Kroppen produserer histamin som en immunologisk reaksjon å avverge oppfattet truslene. Som histamin reagerer å slå tilbake en opplevd inntrenger, fører det til blodårene til å utvide og glatt muskelvev til kontrakt. Dette gir plass for fluid å unnslippe, noe som fører til de rennende nese typiske symptomer på allergiske reaksjoner.

Histamin kan også føre til utslett og andre hudreaksjoner. Selv om disse symptomene kan bringe irritasjon og selv smerte, de gjør immunforsvaret til å frastøte farlige inntrengere. Leger kan måle produksjonen av histamin i kroppen din for å diagnostisere allergi.

Hvordan bruke kanel for å lindre tannpine

Hvordan bruke kanel for å lindre tannpine


Kanel inneholder en rekke aktive ingredienser som bidrar til å avlaste tannpine midlertidig. Hvis du utvikler en tannpine, men kan ikke komme til tannlegen med en gang, bruk denne hjem middel for å holde smertene i sjakk. Ikke erstatte et hjem rette for riktig tannpleie. En tannpine er et symptom på et problem som bør behandles så raskt som mulig for å unngå komplikasjoner.

Bruksanvisning

Kjøp hele kanel fra dagligvarehandel eller fra en naturlig mat butikk. Den er tilgjengelig i en rørformet form som kalles en fjærpenn eller pinne laget av krøllet bark. Hvis du ikke finner hele kanel, kjøpe pulverisert kanel.

Bryt opp 1/2 tommers av kanel fjærpenn og pulver det i en kaffekvern, hvis du har kjøpt hele kanel.

Mål opp 1 ts kanel pulver og 5 teskjeer honning i en liten bolle.

Bland kanel og honning sammen grundig.

Påfør en liten mengde av kanel-honning blandingen direkte til din tann. Du kan bruke den med en ren fingertupp, en bomullsdott eller en liten, foldet stykke gasbind.

Oppbevar rester kanel honning i en lufttett krukke med en tettsittende lokk.

Tips og advarsler

  • Hele kanel er merkbart mer enn duftende pulverisert, noe som indikerer tilstedeværelsen av flyktige oljer som er den aktive ingrediensen.
  • Tannverk er et symptom på en alvorlig tilstand som kan føre til alvorlig infeksjon. Se en tannlege så snart som mulig hvis du utvikler en tannpine.