Digidexo.com

kasein innhold

Hvordan redusere Kasein innhold

Hvordan redusere Kasein innhold


Kasein er et protein som finnes i melk og melkeprodukter laget med melk. Enkelte individer påvirkes negativt når kasein kommer inn i kroppen, som immunsystem feil protein for en fiende og prøver å angripe. Dette etterlater folk med allergi mot kasein med symptomer som rennende nese, elveblest eller utslett, hevelse i munn og lepper, eller en mer alvorlig anafylaksi reaksjon. Den beste behandling for et kasein allergi er forebygging gjennom unngåelse av inntak av matvarer som inneholder stoffet.

Hvordan redusere Kasein innhold

•  Drikk en alternativ form for melk enn kumelk. Det er mange varianter tilgjengelig, inkludert soya, kokos, mandel og hamp. Disse melker er laget av pulverisert nøtter eller frø og inneholder ikke proteinet kasein. Bruk disse alternative melker i stedet for kumelk for alle mulige formål.

Purchase ost fremstilt av soya som skal brukes i stedet for melke ost. Bruke margarin i stedet for smør.

Sjekk etikettene i bearbeidet mat for å være sikker på at kasein er ikke inkludert. Det er et varselmerke på mat for personer med kasein allergier som sier at produktet kan inneholde meieri. Prøv å spise færre bearbeidet mat og koker mer hjemme for å unngå uhell inges kasein.

Sett melkeprodukter i oppskrifter med ikke-meieri erstatninger. Smør kan erstattes med margarin, meieri melk med ris eller soyamelk, eller bare bruke vann i stedet. En del prøving og feiling kan være nødvendig for å produsere oppskrifter som smaker godt til deg.

Legg til matvarer i kostholdet ditt som er rike på kalsium, inkludert mørke grønne blader og sjø grønnsaker. Siden du er å redusere mengden av kasein du er forbruker, må du erstatte kalsium som du ville være å få fra meieriprodukter.

Matvarer som har Kasein i Them

Matvarer som har Kasein i Them


Kasein, også kjent som kaseinat eller micellar kasein, er en form for protein som finnes i meieriprodukter. Mange kroppsbyggere, idrettsutøvere og fitness entusiaster bruke kasein, en langsom-fordøye protein, i tillegg form for å utnytte dens komplett aminosyreprofil (inneholder alle de essensielle og ikke-essensielle aminosyrer) og høy glutamin innhold. Imidlertid er kasein antas å ha noen negativ helse påvirker, for eksempel en økt risiko for kreft. Kasein er også et vanlig allergen, noe som resulterer i en rekke side-effekter ved inntak.

Melk

Melk er den primære kilde til kasein, med sine proteiner 80 prosent og 20 prosent kasein myse. Hvis du er laktose intolerant, velger andre kilder til kasein, som melk har et høyt laktoseinnhold.

Yoghurt og kremer

Yoghurt og kremer er hovedsakelig laget av melk og derfor inneholde kasein.

Ost

Osten har en høyere konsentrasjon av kasein. Under ysting prosess, mye av myse og laktose er forkastet, og etterlater en høyere konsentrasjon av kasein i ostemassen. Cottage cheese er også høy i kasein, men inneholder mer whey og laktose enn mer modne oster. Cottage cheese er et bedre alternativ for den vektbevisste, da den inneholder færre kalorier og mindre fett.

Kasein Powder

Kasein blir ekstrahert fra melk gjennom en prosess som kalles filtrering, og er tilgjengelig i pulverform. Whey protein er tradisjonelt favorisert blant kroppsbyggere og fitness entusiaster som den har en høyere biologisk verdi - noe som betyr mer av proteininnholdet kan bli utnyttet av kroppen. Kasein, men gir en langsommere slippe kilde til protein, og som sådan, er ofte inntas før sengetid for å hjelpe utvinning og hindre muskelnedbrytning.

Foods høy i jern innhold

Jern er en viktig del av menneskets diett. Matvarer som er rike på jern innhold befeste en persons blod system. Jern er det som er kjent som et sporelement, noe som betyr at det er et mineral som er nødvendig i det menneskelige legeme i svært små mengder. Jern er nødvendig i dannelsen av hemoglobin, noe som gjør det mulig for de røde blodlegemer til å transportere oksygen i hele kroppen. Å spise en rekke matvarer med høyt jerninnhold holder slike sykdommer som anemi i sjakk.

Størrelse

Det er mange faktorer som avgjør hvor mye jern er nødvendig i en person, med noen av dem er alder, kjønn, størrelse og hvor sunn den enkelte er. En typisk voksen mann må ha omtrent 4.5 gram av jern i kroppen til å opprettholde en god helse. 70% av dette jern går til å hjelpe til å produsere hemoglobin. Normalt så lite som 5% av det jern som forbrukes av mennesker absorberes inn i systemet, med jerninnholdet noen matvarer som absorberes lettere enn andre. Jern lagres i slike organer som nyrer, lever, milt, og også i benmargen.

Typer

Fordøyelig jern i mat kommer i en av to typer. Heme jern finnes i slike kilder som rødt kjøtt og sjømat, matvarer som har et veldig høyt jerninnhold som kroppen har litt problemer med å absorbere. Ikke-heme jern matvarer som brød og frukt inneholder jern, men det er ikke lett absorberes. Som en tommelfingerregel, animalske kilder til mat er rik på heme jern, mens grønnsaker inneholder ikke-heme former av mineral.

Identifikasjon

Matvarer som kokte bønner og linser, gresskarfrø, melasse, og visse beriket frokostblandinger er gode kilder til ikke-heme jern. Så er bakte poteter med skall igjen på, asparges og visse former for pasta. Foods høy i heme jerninnhold inkluderer muslinger, østers, svinekjøtt lever, kyllinglever, og okselever, blåskjell, reker, sardiner, fjærfe, biff og annet rødt kjøtt. I de fleste tilfeller absorpsjonen av jern fra ikke-heme matvarer kan bli forbedret ved å spise en heme jernkilden under samme måltid.

Funksjon

Visse matvarer kan også fungere som et hjelpemiddel i absorpsjon av jern i kroppen. Frukt som appelsiner, meloner, jordbær og grapefrukt utføre denne funksjonen. Så gjør grønnsaker som rosenkål, brokkoli, tomater, poteter og rød og grønn paprika. Hvitvin sammen med appelsinjuice og tomatjuice er drinker som kan gjøre jern absorpsjon bedre. Andre matvarer gjør denne oppgaven vanskelig. Slike hemmere av jern absorpsjon inkluderer røde viner, Chard, bete greener, søtpoteter, rabarbra, soyaprodukter, og kli.

Misforståelse

Spinat har lenge vært sett på som utmerket kilde til jern. Selv om det er høyt jern-innhold, nærmere bestemt ikke-heme jern, spinat inneholder en syre som kalles oksalsyre. Denne forbindelse vil binde med jern i kroppen, noe som gjør det ekstremt vanskelig å absorbere. Andre matvarer som har høy grad av oksalsyre er rabarbra og nøtter. For å få mest jern ut av å spise spinat, en person må også konsumere noen av jern forsterkere med det.

Hvordan å sammenligne myse og kasein proteiner

Hvordan å sammenligne myse og kasein proteiner


Myse og kasein er to forskjellige typer protein som er gjort om til proteintilskudd. Hver har ulike kvaliteter som gagner kroppen på forskjellige måter. Enten du får inn hardcore bodybuilding eller du bare vil ha et supplement for å holde proteininntaket i løpet av dagen, er det viktig å forstå og sammenligne forskjellene av whey og kasein protein.

Hvordan å sammenligne myse og kasein proteiner

•  Vurder dine behov. Du først må legge ut på en enkel måte hvorfor du ønsker å ta en av proteintilskudd. Dine grunner kan for eksempel være som ønsker å få muskelmasse for kroppsbygging, et behov for å få litt mer protein fordi du er vegetarianer eller en rekke andre grunner. Vurderer dine egne behov vil gi deg et grunnlag for å sammenligne de to proteinene.

Se på absorpsjon tid. En av de mest signifikante forskjeller mellom myse og kasein er den mengde tid legemet tar å absorbere og omdanne hvert protein. Myseprotein blir raskt absorbert mens kasein, på den annen side absorberes meget langsomt. Så, hvis du er ute etter å få protein pumpe gjennom årene rett etter en treningsøkt gå med whey. Hvis du vil ha et protein som vil være tilgjengelig for kroppen din i noen timer velger kasein.

Sammenlign smaken. Mange synes at kasein protein har en ubehagelig lukt og smak. Myse, på den annen side, er svært enkel å smak med kunstige smaksstoffer som sjokolade og vanilje. Så, få et eksemplar av hver av proteintilskudd for å se om man appellerer til deg mer enn den andre.

•  Vurder pris. Enten du kommer til å bli choking ned hundrevis av gram protein eller bare bruke det casually å øke din helse, du fortsatt bør vurdere prisforskjellen på de to proteintypene. Kilden og prosessen som kasein er laget gjør proteinet vesentlig dyrere enn myse. Så må du vurdere fordelene av kasein protein mot prisen misforhold med myse for å gjøre en god beslutning.

Fakta om Kasein Protein

Protein er byggesteinen av muskel vev. Tilstrekkelig inntak av protein er nødvendig for å bidra til å bygge muskler og opprettholde muskelmasse. Selv om det finnes flere typer protein for å velge mellom, har kasein protein noen unike fordeler å tilby idrettsutøvere, kroppsbyggere og fitness entusiaster.

Identifikasjon

Kasein protein er en type protein som finnes i melk. Volum, er 80 prosent melkekaseinprotein og myseprotein 20 prosent. Kasein protein er full av gunstige aminosyrer. Oste er en annen form av kasein-protein. Mange kroppsbyggere og idrettsutøvere fordøye det like før du går i dvale for å gi kroppen protein å fordøye hele natten.

Funksjon

Kasein proteinet er forskjellig fra myse protein fordi det er en langsommere oppslutnings protein. Når du inntar kaseinprotein, danner den en gel-lignende stoff i magen som det fordøyer langsomt over en periode på 3-4 timer. Dette resulterer i en jevn frigjøring av proteiner og aminosyrer i løpet av denne tidsperiode. Det er mange kasein protein pulver tilgjengelig på markedet som vil gi deg en utmerket kvalitet kasein protein. Disse pulver kan blandes med melk eller vann, og er praktisk å drikke på farten.

Fordeler

Kasein protein pulver inneholder høye doser av aminosyren glutamin. Glutamin er nyttig i å bevare muskelmasse, hjelpemidler i muskel restitusjon etter trening og gir immunforsvaret et løft. Fordi kasein er en langsom oppslutnings type protein, er kroppen i stand til å bruke det effektivt.

Whey Protein

Kroppen kan dra nytte av både whey og kasein protein. Whey protein er best konsumert første om morgenen og rett etter trening. Dette bidrar til å mate musklene og få viktige aminosyrer i kroppen raskt og kan anvendes som et supplement til kasein proteininntak på natten.

Advarsel

Høy protein inntak bør unngås av de som har nyresykdom. Hvis du har andre pre-eksisterende medisinske tilstander, er det viktig å sjekke med legen din før du supplere med ekstra proteinkilder.

Forskjellen mellom kasein og Whey Protein

Forskjellen mellom kasein og Whey Protein


Kasein og myse er proteiner i melk. Kasein komponerer 80 prosent, whey 20 prosent. Populært blant kroppsbyggere, kasein og myse hjelpemiddel i muskel-building prosess. Begge er av høy kvalitet proteiner men varierer i absorption rate, effekter og fordeler og ulemper.

Absorption Rate

Kasein og myseproteiner er inntatt som kosttilskudd, slik som pulvere og væsker. Kasein tar lengre tid å fordøye og absorbere enn whey. Myse er lett fordøyes og absorberes av kroppen. Whey påvirker muskel-building prosess for omtrent en time; kasein tre til fire timer.

Effekter

Kasein øker langsomt aminosyrer i blodet og senker hastigheten av proteinnedbrytning. Whey resulterer i en rask, men kortvarig, topp i blod aminosyrer og proteinsyntesen, med ingen effekt på proteinnedbrytningen.

Fordeler og ulemper

Kasein er bra for beinhelse fordi den inneholder meieri kalsium, men kan forårsake fordøyelsesbesvær. Myse, i isolatet form, er bra for vektkontroll, fordi den inneholder en liten mengde fett, men fettøkning i konsentratform. Kasein er egnet til å ta med måltider og ved sengetid; whey er å bli tatt med treningsøkter.

Hva er Kasein Peptones?

Hva er Kasein Peptones?


Kasein peptoner, eller peptider, er proteiner som produseres når kroppen bryter ned og fordøyer kasein. Kasein er et protein som finnes i melk og melkeprodukter. Kasein peptider er fortsatt blir undersøkt for å fastslå deres evne til å behandle visse sykdommer og tilstander samt potensielt hindre visse kreftformer. Mange mennesker med autisme unngå tidkrevende kasein peptider fordi noen mener det utløser en matallergi som øker negative symptomer assosiert med tilstanden.

Hva er Kasein?

Kasein er den viktigste protein som finnes i melk. Det finnes fire typer kasein proteiner som finnes i melk. Kasein gir kroppen med kalsium og fosfor, så vel som aminosyrer. Det er også en kilde for karbohydrater. Når melken surne eller byttet, er kasein protein hva curdles. Kasein brukes til å lage ost, protein tilskudd, visse lim og noen maling.

Hva er Kasein Peptones?

Kasein peptoner eller kasein peptider, er i hovedsak melkeprotein biprodukter. Da kaseinproteiner er fordøyd i kroppen, skaper det proteinpartikler kalt kaseinpeptider. Disse peptidene er oftest konsumert ved å spise og drikke melkeprodukter. Imidlertid er kasein peptoner noen ganger tatt i kosttilskudd, slik som vitaminpiller. Kasein peptider blir også brukt i noen kosmetiske produkter.

Hva gjør Kasein Peptider gjør i kroppen?

Noen kasein peptider antas å utvider blodkar, å senke blodtrykket. Det er noe som tyder på at kasein peptider er nyttig i behandling av epilepsi, høyt kolesterol, stress og tarmforstyrrelser. Imidlertid er informasjon vedrørende effektiviteten av disse proteiner i behandling av disse sykdommer noe begrenset, er så trengs mer forskning på dette området. Vanligvis forbruker kasein peptoner gjennom kosten alene er trygt for folk flest. Men, er mer informasjon som er nødvendig for å fastslå om kosttilskudd som inneholder kasein peptider er helt trygge. Kasein peptoner kan føre til negative interaksjoner da tatt med andre medisiner. Personer som har melkeallergi vil sannsynligvis ønske å unngå kasein peptider.

Andre navn på Kasein Peptider

Kasein peptider er kjent av en mengde andre navn, inkludert: C12, kalsium kaseinat, surmelk ekstrakt, isoleucyl-prolyl-prolin, melkeprotein ekstrakt, hydrolysert kasein, kasein tripeptid, kalium caseinate, lactalbumin hydrolysat, og hypotensive peptider.

Bivirkninger av Kasein Protein

Kasein protein er den primære protein som finnes i meieriprodukter som melk, ost og smør, men det er også lagt til nondairy Creamer, soya ost, protein drinker, energibarer, drikke og andre bearbeidede matvarer. Forbruket av dette protein kan forårsake en rekke reaksjoner, de fleste stammer av allergi. Men uavhengig av allergi, reagerer protein med menneskelige hjernens kjemi.

Kilder

Hvis du er allergisk mot kasein, vil du ønsker å unngå alle melkeprodukter. Du vil også være lurt å skanne ingrediensene på en hvilken som helst spiselig produkt fordi det er ofte lagt til usannsynlige matvarer. For eksempel kan produkter merket "non-meieri" fortsatt inneholde kasein protein. Mat produsenter regelmessig legge kasein til disse produkter på grunn av sin kohesive kvalitet. Kasein protein gjør en bemerkelsesverdig jobb med bindende ingrediensene sammen og holde produktenes tiltenkte form, mye som spiselig lim. Det er også inkludert i noen ikke-spiselige produkter, for eksempel neglelakk. Hvis du er følsom for dette proteinet, vil du ønsker å skanne ingrediens etiketter for alle type produkt som du putter i eller på kroppen din for å sørge for at den ikke inneholder kasein.

Bivirkninger

Forbruk av kasein kan føre til flere reaksjoner hos allergiske personer som spenner fra mild til alvorlig. Et individ kan ha enten en umiddelbar reaksjon på kasein, symptomer manifestere bare minutter etter inntak av det eller forsinkede reaksjoner med symptomer som ikke vises i opptil en uke etter at kasein har blitt konsumert. Disse bivirkningene inkluderer utslett, elveblest, oppblåsthet, mage-tarm ubehag (magesmerter og kramper) og anafylaktiske reaksjoner.

Betydning

Mens de fleste av disse symptomene er ikke livstruende, anafylaktiske reaksjoner har potensial til å være dødelig. Under en slik reaksjon, kan en allergisk enkelte oppleve pustevansker, en topp i både blodtrykk og hjertefrekvens og tap av bevissthet. Hvis du er allergisk mot kasein, anbefales det at du forblir årvåken om den maten som du får i deg og andre produkter som du forbruker. Det anbefales også at du snakker med en medisinsk faglig om noen videre handling som du kan være i stand til å ta for å ivareta din helse mot de negative virkningene som kasein kan utgjøre.

Andre reaksjoner

Kasein fører også til en interessant effekt ved inntak av folk ikke er allergisk mot protein. Ifølge Meisel H. Fitzgerald og RJ Bundes i en 2000 klinisk studie, er en naturlig forekommende opiater innebygd i kasein protein. Når proteinet er spaltet, blir det brutt ned i tarmkanalen, og slipper opiat, som ved sin sterkeste har styrken av en tiendedel som morfin. Det er en subtil effekt som de mener bidrar til mat cravings relatert til sult. Hvis du finner deg selv ute ost, kan det være grunn til opiat utgivelsen at oste triggere, snarere enn sult selv eller en naturlig tilbøyelighet mot smaken av maten.

Advarsel

Kasein protein finnes i meieriprodukter og mange andre bearbeidede matvarer, så vel som noen ikke-spiselige produkter, slik som maling. Hvis du er allergisk, er det viktig å lese nøye ingrediensene på mat kjøp. Allergiske reaksjoner variere fra mild til livstruende og kan skje umiddelbart etter forbruk eller ta opptil en uke å vises. Ikke-allergiske reaksjoner inkluderer økt mat cravings for de matvarer som inneholder kasein, uavhengig av faktiske sult. Når inntatt i små mengder, presenterer det minimal fare for helsen din, men når masse mengder er fortært, er det knyttet til fedme, og senere, diabetes.

Hva slags protein Er Kasein?

Protein forbruk er viktig for muskelvekst og muskel reparasjon. Det finnes flere typer proteintilskudd på markedet i dag - slik som whey, soya og kasein - som kan bidra til sikre at du får nok protein i ditt daglige kosthold.

Identifikasjon

Kasein protein er ansvarlig for om lag 80 prosent av protein som finnes i kumelk. Den inneholder viktige aminosyrer og er kjent som en langsom-fordøye protein. Dette er fordi etter kasein protein er forbrukt, danner den en gel-lignende stoff i magesekken. Dette resulterer i maksimal aminosyrer i blodet mellom tre og fire timer etter kaseinprotein forbruk. Imidlertid vil frigjøring av aminosyrer fortsette i opp til syv timer etter inntak.

Kasein Vs. Whey

Et annet protein supplement er whey protein. Dette er en raskere virkende protein som vanligvis kommer inn i blodet raskt. Optimale nivåer av whey protein vanligvis en topp i blodet innen 40 minutter av forbruk og er ferdig i omtrent en time. Kroppsbyggere og idrettsutøvere vanligvis supplere med whey protein i morgen og rett etter en treningsøkt. Kasein protein vanligvis brukes rett før sengetid for å bevare muskelmasse gjennom natten.

Kosttilskudd

Hvis du ønsker å kjøpe et protein supplement, er det mange forskjellige typer å velge mellom. De mest populære former for proteinet blir vedvarende depotblandinger som inneholder myseprotein, så vel som kasein protein; dette er et økonomisk valg fordi du kjøpe bare ett protein supplement. Blandingene angis å være bedre smakende enn en vanlig kaseinprotein-pulver, som kan ha et kalkholdig smak. De blandinger som regel blandes lett med vann eller melk.

Matvarer som inneholder Kasein Protein

Du kan også få kasein protein fra mat kilder. Cottage cheese inneholder høye nivåer av kasein protein - ca 13 gram per 1/2 kopp. Melk inneholder ca 9 gram protein per kopp. Ost er en god kilde for kasein protein; en skive amerikansk ost inneholder 3 gram protein.

Time Frame

Fordi kasein protein er en langsom-fordøye protein, er det det beste protein valg for nighttime forbruk. Forbruker kasein protein før sengetid vil bidra til å bevare muskel du jobber så hardt for under trening. Kroppen trenger proteiner og aminosyrer under søvn for å riktig komme seg etter trening.

Hvordan måle Sukrose innhold

Hvordan måle Sukrose innhold


Den sukrose-innhold av en løsning kan bli testet med en saccharometer, en anordning som måler innholdet av sukker ved å måle den relative densitet. Dette er mest brukt til å måle sukkerinnholdet i frukt juice før du bruker den til å produsere vin.

Hvordan måle Sukrose innhold

•  Hell blandingen i en klar beholder. De fleste saccharometer sett omfatter et reagensrør sylinder som skal anvendes for dette. Hvis den ikke gjør det, kan du bruke noen klar beholder som er stor nok til å passe saccharometer. Den smalere beholderen, jo mer nøyaktig blir test være.

•  Plasser saccharometer inn i beholderen, løsner eventuelle luftbobler eller lommer. Du må kanskje snurre det eller eller trykke den mot siden av beholderen for å inngi den i akkurat.

•  Inspiser saccharometer å igjen sørge for at det ikke er luftbobler eller lommer før du får en offisiell lesing. Selv bare en liten lomme av luft i betydelig grad kan endre lesingen og gi deg unøyaktige resultater.

Les saccharometer ved å holde beholderen i øyehøyde. Ta opp det tall som er direkte på mark der saccharometer møter toppen av sukkerløsning.

registrere temperaturen i oppløsningen ved å sette inn et termometer. Din saccharometer vil inneholde et diagram for å finne ut rettelser til målingen i forhold til temperaturen. Saccharometers er generelt utformet for å måle en løsning på 68 grader Fahrenheit. Derfor, hvis det er temperaturen i løsningen din, du trenger ikke å bruke noen justeringer.

Korn Høy i Purine innhold

Korn Høy i Purine innhold


Puriner er til stede i vev av planter, dyr og mennesker. De hjelper skjema komponenter av DNA og RNA, byggesteinene i alle celler hos mennesker. Puriner bli urinsyre når metaboliseres av kroppen; en over akkumulering av puriner, og ved sin metabolisme av urinsyre i systemet, og kan føre til utvikling av gikt. Protein tette matvarer inneholder de høyeste konsentrasjonene av puriner, men de kan også fås fra anlegget kilder som korn.

Havre

Havre inneholder moderate nivåer av purin når sammenlignet med andre kilder til purin. Blant korn, havre inneholder en av de høyeste purin innhold, 94 mg per 100 g. Det gir også en høy konsentrasjon av fiber, vitaminer og fytokjemikalier. Næringsstoffet profilen havre hjelper lavere kolesterol, stabilisere blodsukkeret og støtte immunforsvar. Havre er tilgjengelig i flere forskjellige varianter: stål kuttet, havregryn, havregryn og øyeblikkelig.

Whole Wheat

Hel hvete korn inneholder omtrent 51 mg av purin per 100 g av maten. Den hvetekli og hvetekim av kornet gi purin. Raffinert korn matvarer (brød, pasta, nudler, etc.), som fjerner disse delene av kornet, inneholder lavere konsentrasjoner av purine. Se etter hele korn typer av disse matvarene hvis du ønsker å øke nivået av purine i kosten. Hveteflak som kan fremstilles som havregryn gi et annet alternativ. Hvete bær har en lett nøtteaktig smak som komplimenter smaker, søte og salte, som finnes i pilafs, salater og fyll.

Millet

I USA er det en stift ingrediens i fuglemat. Millet er mer enn fuglemat. Det leverer 62 mg av purin per 100 g. Den lille runde korn kommer i rød, hvit, grå og gule varianter. Det er konsumert av mennesker i Kina, Russland, India og Sør-Amerika. Hirse kan kombineres med andre korn eller ristet før forberedelse til å få frem sin smak.

Barley

Bevis på dyrket bygg har blitt funnet i gravene til oldtidens Egypt. Det er en av de første kornavlinger å bli dyrket ved mennesker. Barley gir 94 mg av purin per 100 gr. Det er et populært tillegg til supper og stuinger. Barley gir også variasjon og smak da lagt til varme og kalde frokostblandinger. Den er tilgjengelig med skroget på og med skroget fjernet. Den skrog rekke beholder mer av kli dermed mer næringsstoffer og fiber, men det kokker veldig sakte.

Rye

Rye inneholder 51 mg av purin per 100 gr. Det er spesielt høy i fiber, som gjør det en fylling lav-kalori valg for slankere. Det høye fiberinnholdet i rug gir det også en lavere glykemisk indeks gjør det til en sunn mat valg for diabetikere og andre som ser på blodsukkernivået. Rye brød og kjeks er to av de mest vanlige måter å inkludere rug i kosten. Rye bær og rug flak kan også legges til havremel for økt smak samt næringstetthet. Rye bær er rike på protein, kalium, jern og fosfor.

Hvordan lese mat Produkt Innhold etiketter

Hvordan lese mat Produkt Innhold etiketter


Mest forberedt matvarer i dagligvarebutikken er pålagt av US Food and Drug Administration (FDA) til å legge et produkt innhold etiketten på sine pakker. Frukt, grønnsaker og fisk er ikke pålagt å ha ernærings detaljer. Ernæring detaljer er viktig fordi det gir forbrukeren visse fakta om matvaren de kjøper. Mat ernæring etiketter kan være litt forvirrende å forstå, på grunn av all den informasjonen som er oppført. Den ernæring fakta informasjonen kan forstås lettere når alt er brutt ned.

Hvordan lese mat Produkt Innhold etiketter

•  Se på servering størrelse på etiketten. Mange er galt i det de anser for å være en korrekt servering størrelse. Ofte, folk tror at en kan eller pakke med mat har en porsjon, når det faktisk kan eller pakke kan inneholde to eller flere porsjoner. Resten av informasjon på etiketten vil angår en servering av matvaren.

Se på kalorier per porsjon. Dette vil fortelle deg nøyaktig hvor mange kalorier er i en porsjon av matvaren. Det vil også vise hvor mange porsjoner er på hele pakken av mat. Oppført til høyre for kalorier per porsjon er hvor mange av disse kaloriene kommer fra fett. Når du vet hvor mange kalorier er i en porsjon, vil du vite nøyaktig hvor mye du skal gjøre for uansett hvor mange mennesker du er mat for.

Se på daglige verdi prosenter av næringsstoffene i maten på høyre side av etiketten. En viss mengde av forskjellige næringsstoffer er nødvendig for å holde en person sunn. Den daglige prosentverdier indikerer hvor mye av et næringsstoff eller vitamin er i en porsjon av matvaren. En food etiketten viser generelt informasjon i henhold til noen som spiser 2000 kalorier om dagen. Disse prosentsatsene kan endres avhengig av hvor mange kalorier du spiser på en dag.

Se på hvor mye natrium, kolesterol, karbohydrater og fett er i en servering. Disse beløpene er oppført i gram eller milligram. Den totale fettet brytes ned i ulike typer fett, inkludert mettet fett, transfett, flerumettet fett og enumettet fett. Den karbohydrater delen inneholder fiber og sukker.

Les listen over ingredienser som er i matvaren. Ingrediensene er oppført i synkende rekkefølge, listing ingrediensen med det høyeste beløpet først. Hvis du har noen allergi mot en bestemt mat, men denne delen er viktig å ta til etterretning. Hvis det er en ingrediens oppført at du er allergisk mot, sette den tilbake.

Hvordan Mix Kasein Protein

Kasein protein er en treg-fordøye melkeprotein og en utmerket kilde til aminosyrer. Ifølge Musclelegion.com, det "utgjør nesten 80 prosent av all protein som finnes i kumelk." Siden det absorberer sakte, er det et protein forbrukes hovedsakelig like før du går til sengs. Post-fordøyelse, kasein danner en blodpropp som forsinker gastrisk tømming prosessen, og dermed tar lengre tid å fordøye i magen. Det gir en følelse av metthet, og hjelper deg til å føle fyldigere og mer fornøyd.

Hvordan Mix Kasein Protein

•  Hell kasein protein i miksing cup.

Legg skummet melk til kasein protein pulver. Juster melk etter smak. Du foretrekker kanskje mer eller mindre melk.

Legg to isbiter til kasein protein og skummet melk.

Hell innholdet i en blender og kjør til blandingen får en smoothie tekstur.

Hint

  • Eksperimenter med tweaking protein drink mikser etter behov.
  • Kasein kan brukes som en erstatning for mindre måltider.
  • Sprer protein forbruk over flere mindre måltider i løpet av dagen er anbefalt for best resultat.
  • Det anbefales at du spiser ca 1 gram protein per hver kilo kroppsvekt hver dag.
  • En protein shake servering består av 120 kalorier, 10 kalorier fra fett, 24 gram protein og 1 gram fett.

Isolering av kasein & Laktose Fra Milk

Isolering av kasein & Laktose Fra Milk


Melk er en av naturens matvarer med nesten komplett ernæring. Den inneholder essensielle proteiner, karbohydrater, vitaminer og mineraler, mens resterende lett fordøyelig for de fleste mennesker, selv små babyer.

Kasein og laktose

Kasein er en av de tre globulære proteiner som finnes i melk. Denne fosfoprotein er funnet i sin saltform, kalsium-kaseinat, i melk. Laktose er et sukker som finnes i melk. Dette karbohydrat består av to kombinerte sukkere: glukose og galaktose.

Formål

Mange mennesker med allergi mot melk faktisk er allergisk mot en av to komponenter av melk: kasein eller laktose. Fjerning av disse produktene gjør at personer med allergi å tåle melk. Kasein-fri meieriprodukter brukes også for barn med autisme, og spesielt laktosefri melk lar folk med laktoseintoleranse å konsumere melk.

Process

Det er to måter å fjerne kasein fra melk. Ved tilsetning av en syre, er pH i melken senket og kasein vil koagulere, noe som muliggjør enkel fjerning. Rennin, et naturlig enzym som finnes i små kalver, kan også føre til kasein å koagulere for abstraksjon. Etter at kaseinet er blitt fjernet, kan diastereomerer alfa-laktose-og beta laktose isoleres separat. For det første stimulerer en vann-etanoloppløsning krystalliseringen av alfa-laktose ved værelsestemperatur, som kan bli fjernet med vakuumfiltrering. Beta laktose kan fjernes fra en konsentrert oppløsning. Tilsetningen av varme bidrar krystalliserer beta-laktose, som deretter kan fjernes.

Bruken av kasein

Bruken av kasein


Kasein er det protein som finnes i melk og ost. Den har mange bruksområder som hovedsakelig stammer rundt nutrition.This næringsstoff er et levedyktig protein i kroppen for de som kan fordøye det uten problemer. Noen mennesker kan utvikle overfølsomhet for mat laget med kasein. Noen av de vanligste problemene inkluderer urolig mage, gass og oppblåsthet.

Bygge muskler

Protein bidrar til å bygge muskler og styrke vev og kasein er en god kilde til protein. Denne typen protein inneholder alle de essensielle aminosyrene som kroppen din trenger for å opprettholde styrke. Kasein er en fosfor-rik proteinkilde som utgjør 80 prosent av protein som finnes i kumelk, i henhold til "Menn Fitness" magasinet. Den andre 20 prosent av melkeprotein er laget av myseproteiner. Idrettsutøvere og forbrukere kan kjøpe kasein protein pulver i helsekostbutikk eller fokusere på å inkludere melk i kosten. Hvis fett er en bekymring, kjøpe lowfat eller nonfat melk og ost eller bare kjøpe protein pulver form av kasein.

Påskynde Muscle Recovery Time

Kaseinproteiner kan hjelpe fremskynde muskel utvinning tid fordi den beveger seg gjennom fordøyelseskanalen mye tregere enn whey protein, ifølge "Menn Fitness" magasinet. Magasinet anbefaler å ta tilskudd før sengetid fordi langsom frigjøring av protein hele natten kan hjelpe musklene komme og natten er optimal for vev og muskel reparasjon. Drikk et glass melk før sengetid for å hjelpe deg å slappe av og hjelpe muskel utvinning.

Meal Replacement

Kasein pulver er også brukt i måltid erstatning vibrering. Proteinet inneholder aminosyrer, enzymer og andre næringsstoffer som gir tilstrekkelig ernæring som erstatter et måltid uten den høye kalori mengde av et standardmåltid. Du kan drikke kasein protein vibrering som en del av din vekttap diett. Men snakk med legen din før du drastisk endre kostholdet ditt.

Former Kasein

Former Kasein


Kasein er et protein som finnes i melk. Ofte er det brukt i matvarer som bindemiddel og er også brukt av kroppsbyggere og fitnessentusiaster en populær kilde til protein for shakes og kosttilskudd. Kasein har ingen ikonisk kostnad, da det er et salt. Kasein skjemaer når melken curdles og surner. Det er en langsom-fordøye protein, noe som betyr at den stadig frigir aminosyrer i blodet, noe som gjør det til et godt etter trening protein.

Mat som inneholder Kasein

Kasein er ofte funnet i meieriprodukter som melk, ost og yoghurt. Ofte vil fitness entusiaster og kroppsbyggere spiser oster som cottage cheese før sengetid for å absorbere de slow-release kvaliteter av kasein og brenne fett under søvn. I motsetning til andre proteiner som myse, soya og kjøtt proteiner, har kasein en varig effekt og holder musklene i utvinningen.

Mindre vanlige Steder å finne Kasein

Overraskende, er kasein også funnet i bearbeidet mat, siden melk tilsetningsstoffer brukes til å lage mange snacks som kjeks, potetgull, kaffe smakstilsetninger og mat med karamell fargelegging. Ingredienser som begynner med prefikset "lact-" ofte indikerer tilstedeværelse av kasein i prosessert mat.

Fast Food og kasein

Fast food selskaper bruker ofte lagt kasein i elementer som boller og pommes frites, som melk-avledet tilsetningsstoffer er billige og enkle å komme over. Siden kasein virker som bindemiddel, er det en rimelig bindemiddel for mange billige lettere mat. Kasein er nå vises på flere og flere fast food elementer som ikke vanligvis ville bli vurdert meieriprodukter.

Kasein i Kjøtt

Mange kurert og bearbeidet kjøtt inneholder kasein grunn av melke avledet tilsetningsstoffer. Kasein brukes både som en emulgator og smakstilsetning tilsetningsstoff i kjøttpålegg. For å unngå kasein eller laktosebaserte produkter i kjøtt, se for melkefrie eller kosher kjøttprodukter.

Ulempene av kasein

Tilstedeværelsen av kasein i nondairy matvarer er spesielt uheldig for de som er laktoseintolerante, som tilsetnings av kasein skjuler laktose i snack matvarer som vanligvis ikke regnes meieriprodukter. Forbrukeren som er laktoseintolerante kan ikke brukes til å unngå nondairy mat og ønsker å skanne ingredienslisten av mange elementer for å unngå skjulte kasein.

Typer av kasein

Typer av kasein


Kasein er et protein som utgjør omtrent 80 prosent av proteinet i kumelk. Det fordøyer sakte og inneholder alle de essensielle aminosyrene folk må få fra kostholdet. Kaseinbeslutningstakere bruker sentrifugalkraften for å skille melk i smør for fløte og smør, og skummet melk for kasein. De legger til enzymer og andre naturlige stoffer til skummet melk for å utvikle spesifikke caseins.

Kasein Egenskaper

Skjønt kasein og dets derivater kommer i flere former, alle typer av proteinet har de samme egenskaper. Caseins er ikke vannløselig, og må være koblet sammen med en alkalisk løsning som bønne protein før bruk. Caseins evne til å absorbere vann hjelper proteinene tykne supper eller forbedre teksturen i bakevarer. Og caseins har alle de åtte essensielle aminosyrene som kroppen ikke kan gjøre på egen hånd, inkludert tryptofan og fenylalanin. At acid profil gjør kasein en næringsrik protein.

Rennet

Tradisjonelle rennet er kasein laget kombinere skummet melk med melk-clotting enzymer som finnes i melk-matet kalver 'eller lam mager. Hjem ostestakere bruke rennet casein i flytende eller pulverform til å bli tykkere og curdle melken i oster. Kommersielle ostestakere bruker genmodifiserte mikrobiell løpe i sin produksjonsprosess. Vegetabilsk rennet hentet fra mold brukes til å lage vegetariske oster.

Acid Caseins

Disse kaseiner bruke syrer som tykningsmidler for selve proteinet skummet melk base. Melkesyre, saltsyre og svovelsyre er de foretrukne fortykningsmidler i syre kaseiner. Mat stakere legge caseins til bearbeidede produkter som et kosttilskudd eller å tykne eller på annen måte endre en matens fysiske egenskaper. Forbrukerne vil finne syre caseins i kaffe creamers, yoghurt, iskrem, instant frokostblandinger, ernæring barer, legemidler, supper, pisket pålegg og sport drinker. Industrielle produsenter legge Nonfood-grade syre caseins til lim og vannbasert maling.

Kasein proteiner for Bodybuilding

Fordi kasein er en slow-release protein, idrettsutøvere og kroppsbyggere sier det er et ideelt supplement for styrketrening og muskelutvikling. Kaseinbaserte muskel kosttilskudd blande protein med alkaliske oppløsninger for å lage vannløselige derivater kalt kaseinater. De tre derivater i muskel-building formler er kalsium kaseinat, micellar kasein og melkeproteinisolat. Trenere anbefaler kundene å ta caseinates ikke bare før trening, men før søvn. Kasein opprett kroppens proteinnivåer gjennom natten, redusere muskel sløse fra inaktivitet.

Slik finner du ut Sukrose innhold

Den sukrose (sukker)-innhold i en løsning kan bli testet med en saccharometer. Denne enheten bruker den relative densitet av en sukkeroppløsning for å beregne konsentrasjonen av sukker. Legge sukker til en løsning vil gjøre det tettere og forårsake at saccharometer å være mer spenstig i løsningen. Du vil vanligvis utføre denne prosedyren for å måle sukkerinnholdet i frukt juice før fermen det til vin.

Slik finner du ut Sukrose innhold

•  Hell en prøve av sukkeroppløsning i en klar beholder. Din saccharometer kit vil typisk omfatte en test sylinder spesielt for dette formålet. Men du kan bruke hvilken som helst klar beholder dypt nok til å flyte din saccharometer. Du vil vanligvis ønsker beholderen til å være smal slik at du kan utføre denne testen uten å bruke en overdreven mengde sukker løsning.

•  Plasser saccharometer inn din test container og løsne eventuelle luftbobler fra saccharometer. Du må kanskje spinne saccharometer i løsningen eller banke forsiktig på den mot siden av test container.

•  Inspiser saccharometer nøye for å sikre at det er gjenværende på det luftbobler. Dette er viktig som selv en liten luftboble i betydelig grad kan endre saccharometer lesning.

Les saccharometer. Hold i beholderen slik at sukkerløsningen overflate er i øyehøyde og registrere den verdi som svarer til merket på saccharometer på overflaten av sukkerløsning.

Rett saccharometer lesing for temperaturen. Plasser et termometer i sukkerløsning og registrere temperaturen. Bruker den riktige korreksjonsfaktor for denne temperaturen. Din saccharometer kit bør inneholde en fortegnkorreksjonsfaktorer for saccharometer. Saccharometers er vanligvis kalibrert for en temperatur på 68 grader C, noe som betyr at du ikke trenger å bruke en korreksjonsfaktor dersom sukkerløsning har en temperatur på 68 F.

Liste over mat uten kasein

Liste over mat uten kasein


Kasein er et protein som finnes i melk. Kaseinfrie dietter er raskt voksende i popularitet over hele Amerika. Trenden med å spise kasein-fri mat startet med folk som hadde fordøyelsessykdommer som for eksempel cøliaki. Sammen med å hjelpe folk med cøliaki, har kasein-fri diett vist seg å hjelpe mennesker som lider av ADD og autisme. Mange har skadet og svekket fordøyelsessystem, en tilstand som gjør fordøye mat med kasein vanskelig. Heldigvis er mange naturlige og uraffinert mat kasein fri.

Frukt og grønnsaker

Fersk frukt som epler, bananer og jordbær er kasein gratis og inneholder ingen hvete. Sammen med å være kasein fri, frukt er fulle av antioksidanter, som bidrar til å bekjempe sykdommer. Grønnsaker som er kasein fri inkluderer artisjokker, asparges og poteter. Harvard School of Public Health foreslår å spise et utvalg av frukt og grønnsaker som er forskjellige i farge for å gi kroppen den miksen av næringsstoffer det krever. Mørke, grønne blader og noen grønnsaker som er oransje, røde eller gule er de sunneste valgene.

Egg, fisk og fjærfe

Ferskt kjøtt og sjømat er kasein fri. Men prepackaged kjøtt er ikke kasein fri på grunn av konserveringsmidler. Kaseinfrie proteiner inkluderer supper, som biff lapskaus og kylling noodle soup. Hermetisert laks og sardiner gjøre en rask lunsj full av protein. Pastrami, kylling salat, hamburgere, tunfisk og egg er alle kasein gratis og gode former for protein. Unngå kremete sauser og krydder, siden mange kan inneholde kasein. Bruk hvitløk, sitronsaft, olivenolje og havsalt for krydder, og hvis du bygger en sandwich eller lage en side av toast, velger surdeigsbrød uten smør.

Nøtter og oljer

Nøtter er ideelt i en hvete-fri diett fordi de kan legge fiber, smak og protein til kasein-fri mat. Eksempler på kaseinfrie nøtter inkluderer mandler, paranøtter, cashewnøtter, pekannøtter og pistasjnøtter. Bland nøttene inn i maten, eller spise dem alene som snacks. Muttere kan brukes til å produsere melk eller som en erstatning for kumelk. Mandel melk brukes til matlaging, frokostblandinger og for å drikke. Plantebaserte oljer, som raps og olivenolje, er kasein gratis og brukes til baking og grilling.

Sauser og krydder

Sauser som pepperrot, ketchup, lønnesirup, oliven og sennep inneholder ikke kasein og kan brukes fritt. Majones, dressinger og vegetabilsk olje uten korn kan anvendes på toppen av salater. Bruk naturlige urter uten tilsetningsstoffer, for eksempel, ølgjær, hydrolysert vegetabilsk protein, mononatriumglutamat, Graham mel og teksturert vegetabilsk protein. Hold deg unna ost med mindre du kjøper den fra en helsekostbutikk som garanterer det er kasein fri og gjort frisk uten tilsetningsstoffer.

Høyeste Uløselig fiber innhold Foods

Høyeste Uløselig fiber innhold Foods


Fiber, som finnes i to typer - oppløselig (i oppløsning i vann), og uoppløselig (ikke løses i vann) - er vesentlig for å opprettholde en sunn magen, tarmkanalen og tykktarm. Forbruker uløselig fiber bidrar til at maten passerer gjennom fordøyelseskanalen og øker krakk bulk å hjelpe avfall passerer gjennom raskere, og dermed hindre forstoppelse og uregelmessig avføring. Menn 50 år og yngre behov 38 gram fiber om dagen, mens kvinner i samme aldersgruppe trenger 25 gram; og menn og kvinner eldre enn 50 trenger 30 gram og 21 gram, henholdsvis. Uløselig fiber finnes i hvetekli, hele hvetemel, nøtter, bønner og grønnsaker.

Helkorn

Matvarer laget av hele korn inneholder havregryn, brød, pasta og ris. Eksempler på hele korn er havregryn, brun ris, bulgur og hele hvetemel. Bortsett fra å gi uløselig fiber, hele korn har mange helsemessige fordeler, for eksempel bidra til å redusere kolesterolnivået og risikoen for hjertesykdom, hjelpe med vektkontroll og gir viktige vitaminer og mineraler. Disse inkluderer B-vitaminer (hjelper til med metabolisme), folsyre (oppmuntrer dannelsen av røde blodceller), jern (bærer oksygen i blodet), magnesium (bidrar til å bygge ben og frigjør energi fra muskler) og selen (opprettholde et sunt immunsystem ). Hele korn som har høyest uløselig fiber innhold i en 1-kopp servering inkluderer bygg kli (97,5 gram), bygg (24,4 gram), hvetekli (22,9 gram), tørr hirse (13,8 gram) og hel hvete (12,5 gram).

Nøtter

Bortsett fra å være en god kilde for uløselig fiber, nøtter tilbyr mange andre helsefordeler. Selv om hver mutter har ulike helsemessige kvaliteter, alle nøtter gir umettet fett (enumettet og flerumettet fett), som bidrar til lavere dårlige kolesterolet; omega-3 essensielle fettsyrer, noe som bidrar til å fremme et sunt hjerte, hud og hår; l-arginin, som er et stoff som bidrar til å gjøre blodårene dine mer fleksible for å hindre blodpropp; og vitamin E, som er nødvendig for et sunt hjerte og fuktighet for hud, øyne og hår. Nøtter med høyest uløselig fiber innhold i en 1-kopp servering inneholder mandler (14,3 gram), kastanjer (13,2 gram), pinjekjerner (13,1 gram) og kokos (11,9 gram). En mellomstor kokos har 31,8 gram uløselig fiber.

Belgfrukter

Bønner og andre belgfrukter er en god kilde til uløselige fiber med en pakket næringsinnhold. The Department of Agriculture anbefaler å spise minst tre kopper belgfrukter hver dag. Belgfrukter inneholder jern, kalsium, kobber, sink, kalium og folsyre. Som en vegetarisk alternativ, belgfrukter gjøre en god kilde for protein. Det er ca 16 gram protein i en kopp kokte belgfrukter. Belgfrukter bidra til å stabilblodsukkernivået som løselig fiber bremser oppføring av glukose fra mat i blodet, slik at kroppen må produsere mindre insulin (økte nivåer av insulin er en forløper til diabetes). En studie av USDA funnet ut at å spise en 1/2 kopp bønner om dagen hjalp lavere LDL-kolesterolet. Å spise bønner kan også bidra til å redusere risikoen for tykktarmskreft. Belgfrukter med høyest uløselig fiber innhold i en 1-kopp servering inkluderer ristede soyabønner (16,7 gram), linser (14,1 gram), gule erter (14,1 gram) og Pinto bønner (10,9 gram).