Digidexo.com

kirurgiske stifter

Slik fjerner Kirurgiske Staples på Home

Mange leger og kirurger nå bruke kirurgiske stifter i stedet for masker til sutur sår. Kirurgiske stifter gi rom for en renere bonding kanten og mindre arrdannelse, som mange pasienter setter pris på. Men fjerne kirurgiske stifter kan være svært smertefullt, både på sykehus og hjemme. Vi anbefaler ikke at du fjerner kirurgiske stifter hjemme fordi en lege har spesialverktøy som minimerer smerte og er utviklet for å fjerne stifter og hindre videre arrdannelse. Men hvis du velger å fjerne kirurgiske stifter hjemme, er det noen enkle trinn for å følge.

Bruksanvisning

Fjern Kirurgiske Staples på Home

•  Rengjør Agraff området med hydrogen peroxide eller antiseptisk spray. Dette er for å hindre smitte.

Bruk kirurgisk stiftefjerner å bøye og fjerne stifter fra sutureres området. En kirurgisk stifteverktøy bøyer stiften først, slik at de to ender under huden for å separere og å gjøre det lettere å fjerne.

Gjenta for hver stift. Det kan være flere titalls til flere hundre kirurgiske stifter avhengig av lengden på det berørte området.

Rens hele lengden av suturert område med antiseptisk og en ren klut når stiftene fjernes.

Kontroller sutureres området for å sikre at ingen deler av stift har brukket av og forblir innebygd i huden.

Ta ibuprofen eller annen smertestillende for å minimere eventuelle smerter i området.

Tips og advarsler

  • Du kan kjøpe engangs hud stiftefjernere fra ditt lokale apotek eller på nettet for ca $ 6. De er bare bra gang på grunn av sanitære problemer.
  • Agraff fjerning er vanligvis best gjøres av en profesjonell for å minimere arrdannelse og hudskader. Hvis du velger å fjerne kirurgiske stifter hjemme, være sikker på at du fjerner hele stifter og ikke la noe i huden. Desinfiser sutureres området for å unngå farlige infeksjoner.

Hvordan kirurgisk stål Staples Work in Surgery

Stifter for tarm kirurgi

Kirurger bruker ofte kirurgisk stål stifter å lukke deler av tarmene under prosedyrer som involverer delvis fjerning av små eller store tarmen. En klemme-lignende instrument stenger ned på tarmen som vil bli kuttet. Kirurgen aktiverer apparatet for samtidig å skjære og tett, med stifter, slutten av tarmen. Dette gjør det mulig for en ren separasjon uten risiko for interne tarminnholdet lekker inn i bukhulen, noe som kan føre til alvorlige infeksjoner.

Kirurgisk Stål Staples for Lung Surgery

Kirurger kan bruke en lignende instrument i brysthulen for delvis eller fullstendig lunge fjerning. Som tarmer, lungevev, blodkar og bronkiene må kuttes og forsegles samtidig for å forhindre blødning eller utilsiktet innføring av bakterier i den sterile thorax (bryst) plass. Disse kirurgiske stifter arbeid ved å klemme, eller pressing ned, på nystekte kutte vev, som er radert samtidig foran stift venter på å bli utplassert.

Stifter for reattachment

Tarm kirurgi vanligvis innebærer reattachment av tarmsegmenter for å gjenopprette normal funksjon. Kirurgiske stifting enheter er produsert for å utføre et rent kutt og re-anastomose (reattachment) av tarmsegmenter i en steril operativ prosess. I motsetning til stiftemaskinen for løsrivelse, utfører dette instrumentet en omkrets kutt og stifting som gjenoppretter normal intern åpning av tarmen.

Disse reattachment enheter arbeid ved å sette inn en sylindrisk distribusjon enhet som perifert skiver gjennom tarmen vev som stifter følgende skjæremekanismen klemme ned vevet kantene for å hindre blødninger, lekkasje av avføring og sette opp en sikker reattachment til motstandertarmvevet segmentet. Dette gjenoppretter evnen av materialer til å passere gjennom tarmkanalen.

Stifter for vekttap kirurgi

Fedmekirurgi (vekttap kirurgi) innebærer ofte den strategiske stifting av magen for å redusere størrelsen på magen, og for å feste den til en del av tarmen for å lette rask bevegelse av mat gjennom mage og tarm for redusert absorpsjon. Disse stifter enheter arbeid ved å klemme ned på den del av magesekken skal fjernes eller sekvestrert fra å motta mat. Staples deretter krympe vevet som skal fjernes eller sperret av. Hvis vev skal fjernes, det er først kuttet deretter stiftes. Hvis vevet er bare for å bli blokkert, stifter skape sperret av området.

Hvordan er Kirurgiske Staples Fjernet?

Hva er Kirurgiske Staples?

Kirurgiske stifter er små, sterile metallstifter utviklet for bruk i stedet for tradisjonell suturering å lukke en operasjonssåret. Stifting er mer konsekvent og mindre tidkrevende enn suturering.

Stifter er vanligvis laget av rustfritt stål eller titan, og kan anvendes ikke bare for å lukke sår i huden, men også for å kople enkelte indre organer.

Kirurgiske stifter er festet til huden ved hjelp av en spesialisert stiftemaskin. Tidlige stiftemaskiner var laget av rustfritt stål og var gjenbrukbare, og mens disse stifte fortsatt eksisterer, er den nye trenden plast, engangs stiftemaskiner.

Fjerne Staples

Når et sår har grodd, kan kirurgiske stifter fjernes av en lege eller sykepleier, ved hjelp av et spesialisert og steril stiftefjerner, eller for hånd, avhengig av hvor lenge stiftene har vært i såret og hvordan innebygd de er i huden. Staples fjernes vanligvis etter 7 til 10 dager.

Å fjerne stifter for hånd, vil en medisinsk faglig bruke et instrument som ligner nebbtang, og stiften vil bli bøyd og trukket ut av huden.

Uansett situasjon, bør såret og området rundt bli sterilisert. Fjerning er en rask prosess og bør ikke ta mer enn et par minutter for en gjennomsnittlig størrelse såret.

Fjerne kirurgiske stifter er en relativt smertefri prosess, ofte beskrevet som en "slite" sensasjon, men fjerningen kan forårsake mer ubehag i tradisjonelt ømme områder. Sedasjon er vanligvis ikke nødvendig.

Tilleggsinformasjon

Når kirurgiske stifter brukes til å lukke et sår, er det viktig å holde stiftes området sterilt og dekket for å unngå smitte. Den stiftes området bør holdes tørr, noe som kan gjøre det vanskelig å bade.

Kirurgiske stifter brukes som oftest til å lukke sår på hodet og etter ortopedisk kirurgi. De er ikke egnet for bruk i ansiktet eller hender, som nerver og sener er nær hudens overflate i disse områdene.

Staples bør ikke fjernes av andre enn en utdannet medisinsk faglig.

Kirurgisk Staples Vs. Sting

Den største bekymringen med noen sår, enten det er tilfeldig eller en åpning for et kirurgisk inngrep, er å få det stengt så effektivt som mulig, slik at kroppen kan begynne helbredelsesprosessen og unngå smitte. De to lukkemekanismer som brukes for de fleste sår er kirurgiske suturer og kirurgiske stifter.

Sting

Vanligvis referert til som masker, kirurgiske suturer er den vanligste metoden for å lukke sår. Ved hjelp av en nål og spesielt formulert tråd, fysisk syr en lege leppene til et sår sammen. Sutur nåler kan være rett eller buet, og suturtråden kan vare fra dager til år, avhengig av variasjonen av tråden som brukes. Sting kan brukes til omtrent alle sår, og brukes utelukkende for sår på hender, føtter, hals og ansikt.

Staples

Kirurgiske stifter er laget av rustfritt stål, med to ben som kommer inn hver side av såret og en tverrstang som legger parallelt med huden. Når kirurgiske stifter blir brukt, blir såret først holdt lukket ved hjelp av pinsett. Deretter stiftemaskinen, som holder et klipp av fem til 25 kirurgiske stifter, brukes til å installere selve stifter å lukke såret. Staples ofte brukes på sår på armer, ben, mage, rygg og hodebunnen.

Sutur Fordeler og ulemper

Sting kommer i en rekke typer. Nålene kan være rett eller har en rekke kurver å gjøre søm ulike områder av kroppen lettere. I tillegg leveres tråden i forskjellige styrker. Noen suturer kan bare vare en uke og er absorbert inn i kroppen og kastes naturlig, mens andre suturer ikke vil bli absorbert og må fjernes av en lege når helbredelsesprosessen er fullført. Men sting ta tid å sette inn, og mens det ikke kan være et problem mye av tiden, kan det utgjøre en vanskelighet i visse situasjoner, spesielt der store sår eller snittene er bekymret.

Staple Fordeler og ulemper

Den primære fordelen med kirurgiske stifter er deres hastighet. Når et sår er klar til å bli stengt, kan kirurgiske stifter settes i mye raskere enn suturer. I tillegg stifter er et pek-og-klikk-metoden, siden stifte gjør alt arbeidet. Dette er spesielt fordelaktig hvis det ikke er noen leger med kompetanse til å lukke sår godt eller raskt. Staples trenger å bli fjernet imidlertid, og de trenger et spesielt verktøy som skal gjøre det.

Valg

Den beste metoden som en medisinsk anlegget kan bruke er å holde både sting og stifter på hånden for nedleggelse av sår. Hvilken metode som er best, stifter eller suturer, kan bare bli bestemt basert på den type av såret som skal lukkes, og den spesielle helsen til hver pasient. Alt i alt, er det en god idé å holde så mange alternativer åpne som mulig.

C-seksjon Kirurgisk verktøy

C-seksjon Kirurgisk verktøy


En keisersnitt eller keisersnitt som de er mest kjent, er en større operasjon. Det er utført som et snitt i buken for å levere et spedbarn fra et mors livmor når barnet er i en ugunstig posisjon som gjør at en vaginal fødsel umulig, eller når det kan være risikoen for barnet og / eller mor.

Saker

Haker benyttes til å trekke tilbake innsnitt slik at kirurgene bedre komme til livmoren for å fullføre operasjonen. Blæren blad, en del av rullen familien, bidrar til å holde blæren ut av veien av operasjonsfeltet.

Saker har en finger ring, fingerstøtte, og en aksel, og noen har to skarpe utstikkerne på toppen. Noen typer haker har skarpe kjever ved toppen i stedet for skarpe haker.

Klemmer

En hemostat klemmen hjelper til å kontrollere blødning, som er bruk av et klammer i løpet av en operasjon som dette. Klemmer blir brukt etter at barnet er levert, for å holde navlestrengen for å kutte.

Nål sjåfører og andre typer klemmer har vanligvis tenner og Shanks, som ligner de av saks, og fingerringer nederst for å holde dem lett.

Tang

De Adson pinsett og russiske tang brukes til å klemme delikat vev under operasjonen, og noen typer tang bidra i leveransen av barnet om nødvendig, ved å montere på barnets hode og forsiktig blir trukket av kirurgen. Dette er i tilfeller når barnet setter seg fast, eller hvis det er problemer med å komme inn i snittet for å trekke spedbarn ut for hånd.

Noen typer tang kan ligne pinsett, med serrateringer, eller tenner, som er nyttig i å holde vev tett. De har også kjever, et rillet grep område, og en fjær del.

Skalpell

Skalpeller er små, skarpe kniver som brukes til å lage snitt under operasjonen.

Skalp består av et skaft, eller håndtere, en riflet område for gripende, og et blad sittegruppe, hvor knivbladet selv legger. De har også et nummer for identifikasjon.

Saks

Drifts saks brukes til skjæring organ vev, hud vev, og gasbind for bandasjering etter operasjonen.

Drifts saks likne vanlige saks, men noen kan ha spesielle taggete tips eller kanter som er bedre for skjære jobbene de brukes til.

Staples

Staples brukes til å lukke såret når operasjonen er fullført. Ved hjelp av stifter å lukke et snitt er vanligvis raskere og har mindre risiko for infeksjon enn vanlige masker gjør.

Kirurgiske stifter likne vanlige stifter som brukes i kontorstiftemaskiner, bortsett fra at de er større og mer holdbar.

Kirurgisk Staples Vs. Kirurgisk Cotton

Kirurgisk Staples Vs.  Kirurgisk Cotton


Kirurgiske stifter og kirurgisk bomull er materialer som brukes av medisinske fagfolk for sårbehandling. Ifølge Gale Encyclopedia of Surgery: A Guide for Pasienter og omsorgspersoner, kirurgisk bomull, ofte referert til som gasbind er en av flere materialer som brukes som en bandasje for dressing sår eller kirurgiske inngrep. Kirurgiske stifter er et materiale som brukes spesielt for å lukke et snitt av en kirurg.

Funksjoner

Ifølge Encyclopedia.com, kirurgiske stifter er vanligvis laget av rustfritt stål eller titan. Kirurgisk bomull eller gas er vevet stoff av absorberende bomull.

Funksjon

Kirurgiske stifter brukes oftest for å lukke sår i hodebunnen eller å lukke de ytre lag av huden i ortopediske prosedyrer i henhold til Encyclopedia.com.
Gale Encyclopedia of Surgery: A Guide for pasienter og omsorgspersoner sier kirurgisk bomull eller gasbind brukes til å "pakke sår, og også for debridement og fukttransporterende".

Forebygging / løsning

Gasbind hindrer sykdomsorganismer fra å komme inn et sår mens du holder fuktighet nær huden. Dette fuktig miljø er vel å hjelpe fremskynde healing et snitt.
Staples brukes fordi de er mindre sannsynlighet for å forårsake infeksjoner enn sting, og de tar også mindre tid til å bruke.

Risiko

Kirurgiske stifter kan etterlate arr hvis kantene på såret eller snittet ikke er riktig justert.
Infeksjon kan oppstå hvis bomullen ikke er riktig omsorg.

Fordeler

Både kirurgiske bomull og kirurgiske stifter er utformet for å redusere risikoen for infeksjon, arrdannelse, og unngå smerte eller ubehag.

Kirurgiske Staples bivirkninger

Kirurgiske Staples bivirkninger


Kirurgiske stifter er brukt for å lukke og koble sår etter operasjonen. De er en mer moderne teknikk enn den tradisjonelle sutur. Stiftene er laget av rustfritt stål eller titan. De er ofte brukt for bestemte typer nedleggelser og som med alle snitt, det er mulige bivirkninger.

Plassering av Staples

Kirurgiske stifter er vanligvis brukt for å lukke sår i hodebunnen området eller lukke de ytre lag av huden etter ulike typer operasjoner. Det er visse deler av kroppen der stifter ikke kan brukes. De kan ikke brukes på hender, ansikt og på langt nær nervene i sener.

Absorberbare suturer

Det er to typer av suturer. Absorberbare suturer aldri trenger å fjernes, da de oppløses gjennom kroppen i løpet av to måneder. Disse typer av suturer blir ofte brukt for å lukke dype innsnitt eller inne i munnen.

Absorberbare suturer

Absorberbare suturer må fjernes etter snittet har grodd. Disse typer av suturer blir brukt til å lukke innsnitt på de ytre lag av huden. De er fjernet etter syv til ti dager med kirurgi eller lukke overfladiske kutt. Som for kirurgiske stifter, de er også fjernet etter syv til 10 dager, så vel.

Infeksjon og arrdannelse

Akkurat som med noen innsnitt, er det alltid en risiko for infeksjon. I de fleste tilfeller, stifter er mindre sannsynlighet for å forårsake infeksjoner enn suturer. Ned siden er at de ofte føre til mer arrdannelse. Dette avhenger også av hvor godt de stifter er justert.

Ortopedisk kirurgi

Staples er ofte brukt for felles og hoftekirurgi. Ifølge en artikkel som heter "Metal Agraff Safety Evalueres" skrevet av Jackie Parks, kom forskerne frem til at selv om den generelle risikoen for smitte er større med sting enn med stifter, er det visse operasjoner hvor stifter kan ha en høyere risiko for infeksjon. Statistikken viste at med ortopedisk kirurgi, risikoen for å utvikle en infeksjon var fire ganger høyere med stifte nedleggelser enn med sting. Men denne statistikken kun gjelder enkelte ortopediske operasjoner.

Slik fjerner Kirurgiske Staples

Slik fjerner Kirurgiske Staples


Kirurgiske stifter er ofte brukt for å lukke huden del av et snitt eller sårskader. Stiftene er vanligvis laget av rustfritt stål og ikke oppløses. Derfor vil de trenger fjerning etter at den aktuelle healing tiden har gått.

Bruksanvisning

•  Den typiske operasjonssåret tar omtrent to uker å helbrede tilstrekkelig for å fjerne sting eller stifter, noen få unntak er ansikts- og hodebunnen sår / snitt, i så fall sting eller stifter kan fjernes tidligere for å redusere potensialet for skjemmende arrdannelse. Vær sikker på at såret er grodd tilstrekkelig før du fjerner stifter.

Rens såret grundig før du fjerner stifter. Fjern eventuelle tørket blod eller annet materiale som kan holde seg til kramper, noe som gjør dem vanskeligere å gripe og holde. Bruke 70 prosent alkohol eller andre hud desinfeksjonsmiddel for å rense området.

begynner i en ende av såret eller det andre, mot et sted i midten. Starter i den ene enden sørger for at det ikke er noen savnet stifter og det er ingen henger etter å bli fanget på flytting verktøyet.

Pass på midten av stiften sitter skikkelig i underkjeven av remover. Det er et spor i underkjeven at stiftene bør plass til før han gikk det med overkjeven. Dette vil sikre riktig fatte av stiften av verktøyet for fjerning.

Lukk kjevene til fjerning instrument sikkert til de er helt stengt ned. Som fortsatt kraft påføres stiften, vil benene bøyes utover bort fra hudoverflaten, og dis-inngrep fra den. Samtidig opprettholde et godt grep på stift, løfte verktøyet for fjerning opp og vekk fra såret. Avhende stiften riktig. Gjenta denne handlingen til alle stifter fjernes.

Tips og advarsler

  • Bruk undersøkelseshansker når du fjerner stifter. Sørg for å kvitte deg med de stifter trygt. Rense såret etter alle stifter fjernes. Påfør bandasje eller dressing hvis indisert etter fjerning.
  • Aldri fjerne stifter med bare hendene. Bruk riktig teknikk for å unngå å bli stukket av en stift.

Kan Gastric Bypass bli reversert?

I mage-bypass kirurgi, magen er gjort mindre ved å lage en pose på toppen av magesekken ved hjelp av plastbånd eller kirurgiske stifter. Denne fremgangsmåten fører til at maten unngå tynntarmen, som produserer færre kalorier tatt av kroppen og påfølgende vekttap. Selv ikke en lett operasjon å snu, er det mulig å angre en gastric bypass.

Forhold

Forholdene må være riktig å reversere en gastric bypass. Ikke alle pasienter vil kvalifisere for en snuoperasjon. Vanligvis er bare pasienter som har langvarig problemer med deres gastric bypass anses tilstrekkelig kandidater for reversering.

Drift

Snu en gastric bypass er en alvorlig operasjon. I de fleste tilfeller, angre en bypass er mer kompleks enn den opprinnelige operasjonen.

Vektøkning

Ved å snu en mage-bypass, pasienter som regel få tilbake vekten de har gått tapt som et resultat av den opprinnelige fremgangsmåte. Dette kan bidra vesentlig til fremtidige helseproblemer.

Potensiell

Ved å reversere prosedyren, vil legen må fjerne den stifter eller bånd fra det organ, som har blitt kondensert til magen over tid. Fjerningen av disse objektene setter pasientens mage med risiko for blødning og traumer.

Typer

Gastric bypass og Lap-Band kirurgi er to forskjellige prosedyrer. Lap-Band kirurgi er mye lettere reversert enn en gastric bypass.

Galleblæreoperasjon Infeksjon

Galleblæren er en liten, pæreformet ikke-vitale organ under leveren på høyre side av abdomen. Galleblæren lagrer galle produseres av leveren før det blir brukt i tynntarmen for å fordøye fettholdige næringsmidler. Når gallen ikke kan reise gjennom rørene som fører til tynntarmen (galleganger) som skyldes betennelse eller infeksjon, kan kirurgisk fjerning av galleblæren kan anbefales. Laparoskopisk kirurgi galleblæren, en cholecystektomi, er en fremgangsmåte hvor galleblæren fjernes gjennom flere små abdominal innsnitt. Under mer invasive åpen cholecystectomy, er galleblæren fjernes gjennom en stort innsnitt. Begge prosedyrer er utført under narkose i et sykehus. Risikoer som infeksjon er sjeldne, men forekommer.

Forholdsregler

Både utsette kroppens organer til luft og sette fremmedlegemer i kroppen din øker risikoen for en infeksjon. For å hindre muligheten for infeksjon, kan antibiotika være foreskrevet i flere dager før operasjonen. Antibiotika kan også bli levert via IV før og i løpet av operasjonen selv. I tillegg sterilisering av medisinske instrumenter, kjoler og masker; grundig hånd skrubbing; og kortere sykehusopphold alle minimere eksponering for bakterier og virus som kan føre til en infeksjon.

Initial Sykehus

Laparoskopisk galleblæren kirurgi prosedyren er vanligvis utføres på poliklinisk basis. Pasienter vanligvis forblir på sykehuset i flere timer for å sikre at de tolerert operasjonen godt, og det er ingen innledende problemer på grunn av infeksjon eller bivirkninger av anestesi. Utslippet er senere samme dag med instruksjoner for egenomsorg og overvåking. Åpne Kolecystektomifrekvens pasienter vil forbli på sykehuset i opptil seks dager for en lengre periode med overvåking og tilsyn utvinning.

Pain

Noen smerte er normalt etter galleblæreoperasjon på grunn av organer blir flyttet og gass inn i kroppen under operasjonen. Smerte toleranse varierer på individuell basis og overvåkes med et komparativt smerteskala. Smertestillende medikamenter leveres etter behov, alt fra ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen til narkotiske smertestillende midler. Kontakt legen din hvis smertene ikke begynne å avta etter noen dager, eller hvis det begynner å forverres. Dette kan være en indikasjon på gjenværende gallestein eller noen form for intern infeksjon.

Lungebetennelse

Lungebetennelse, en betennelse i lungene på grunn av infeksjon, oppstår av og til etter noen form for kirurgi, men mest spesielt abdominal kirurgi. Det er den vanligste dødelige infeksjon ervervet i et sykehus. Lungebetennelse er preget av grunne pust og oppbevaring av slimete, og den påfølgende svekket evne til å hoste mens helbredelse fra operasjonen selv. For å holde lungene fungerer godt og minimere risikoen for lungebetennelse, kan det hende at helsepersonell har du utfører dype pusteøvelser eller puste inn et incitament spirometer.

Innsnitt området

Snittet fra galleblæren fjerning er vanligvis stengt med kirurgiske stifter, masker eller steri-strip limet hud nedleggelser. En oppfølging avtale er deretter planlagt ca en uke til 10 dager etter inngrepet for å fjerne stifter eller sting, eller for å sjekke fremdriften av de sterile strips. Det er viktig å holde såret tørt og rent for å hindre smitte til sting har grodd. Ta en dusj er vanligvis tillatt, men fordype såret i vannet under et bad er ikke tillatt mens såret er åpent. Endre bandasjer som beskrevet i utslippet papirene. Lær å kjenne forskjellen mellom normal drenering og type pus-fylt drenering som indikerer utviklingen av en infeksjon. Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis drenering utvikler en gul farge og tykkere konsistens.

Bile Duct Injury

Galle kanaler er rør som fører fra leveren inn i galleblæren og galleblæren inn i tynntarmen. Kirurgiske instrumenter til forårsake skade på gallegangene under galleblæren fjernes. Selv et lite hakk i en av kanalene kan forårsake lekkasje galle. Hvis galle lekker inn i magen, er det mulighet for å utvikle en alvorlig og smertefull infeksjon. Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis smertene ikke avtar etter noen dager eller begynner å forverres. Behandling for skadde gallegangene varierer avhengig av plasseringen og arten av skade, men vanligvis innebærer smertebehandling og antibiotika.

Pankreatitt

En ytterligere risiko for galleblæren kirurgi er utvikling av pankreatitt, betennelse i bukspyttkjertelen, på grunn av infeksjon. Symptomer på pankreatitt smerte, feber, gulsott, kvalme og oppkast. Behandling for pankreatitt innebærer å gjenopprette kroppens elektrolytt og væskebalanse, og administrere den resulterende smerte.

Gjenopprette Fra galleblæreoperasjon

Galleblæren, en liten, pæreformet ikke-vitale kjertel, er plassert på høyre side av abdomen i nærheten av leveren. Dens rolle i fordøyelsesprosessen er å lagre galle som produseres av leveren til den er sluppet til tynntarmen til å hjelpe til med sammenbrudd fet mat. Når galle er fanget i galleblæren, kan den fjernes kirurgisk. Under en laparoskopisk kirurgi galleblæren, er galleblæren fjernes gjennom flere små abdominal innsnitt. Jo mer invasive åpen cholecystectomy, hvor galleblæren fjernes gjennom en stort innsnitt, er det nødvendig bør det være komplikasjoner.

Sykehusopphold

Åpne galleblæren kirurgi pasienter vil bli innlagt i en innledende utvinning perioden som varer flere dager mens laparoskopiske pasienter er vanligvis løslatt samme dag som operasjonen. Det første målet etter galleblæreoperasjon er for pasienten å komme seg ut av sengen og gå med hjelp av sykehuspersonalet. Etter overvåking for å sikre at de begynner helbredelsesprosessen skikkelig, åpne Kolecystektomifrekvens pasienter begynne en klar væske diett under sitt opphold på sykehuset. Laparoskopiske pasienter er sende hjem på en klar væske diett med instruksjoner for å begynne å spise lette måltider så snart de er komfortabel med å gjøre det.

Smertebehandling

Noen smerte er normalt etter begge typer galleblæreoperasjon. Individer vil selvsagt tåle smerte annerledes. Helsepersonell vil overvåke smerte på en sammenlignende smertebehandling skala der null indikerer ingen smerte og ti indikerer den mest alvorlige smerter. Smertestillende medikamenter leveres til adressen etter behov, alt fra ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen for lite smerte og narkotiske smertestillende for de mest alvorlige. Helsepersonell bør kontaktes hvis smertene ikke begynne å avta etter noen dager, eller bør det begynne å forverres.

Sårpleie

Om du har hatt en laparoskopisk eller en åpen kolecystektomi, vil du ha et snitt til å lukke såret. Snittene er vanligvis stengt med kirurgiske stifter, masker eller steri-strip lim. Du må gå tilbake til legen din for en oppfølging besøk omtrent en uke etter operasjonen for å fjerne eventuelle stifter eller sting. I mellomtiden må snittet området som skal holdes tørre og rene. Endre bandasjer som anvist, overvåking eventuelle endringer i normal drenering som kan indikere tilstedeværelse av en infeksjon. Løstsittende klær som ikke gnisser mot stedet av snittet vil redusere ubehag under healing prosessen.

Diet

Galleblæren pasienter er ikke begrenset til deres pre-op high-fiber lav-fett diett etter operasjonen. Men etter en høy-fiber lav-fett diett er vil bidra til å opprettholde generelt god helse. Lær å lytte til kroppens signaler om hvorvidt eller ikke maten du spiser er enig med deg. Kvalme etter et måltid kan bety at kroppen din ikke er klar for den type mat. Det er også viktig å konsumere åtte til ti fulle 8-unse glass vann eller andre alkoholfrie, ikke-koffeinholdige drikker hver dag.

Avføringsmønster

Diaré er en vanlig bivirkning etter galleblæreoperasjon. Frekvensen og trang til å flytte tarmer kan ikke være mer enn før operasjonen, men avføring har en tendens til å være mer vassen i naturen enn før operasjonen. Kontakt legen din hvis diaré fortsetter i mer enn tre sammenhengende dager. Forstoppelse kan være et problem hvis du har fått foreskrevet narkotiske smertestillende midler. Prøv å øke fiber og vann inntak og bytte til en ikke-narkotiske smertestillende for å løse forstoppelse. Du bør kontakte legen din hvis du ikke har opplevd avføring i tre dager etter operasjonen.

Hvordan å gjøre Ortopedisk medisinsk koding

Hvordan å gjøre Ortopedisk medisinsk koding


Medisinsk koding er prosessen med å tildele universelle tallkoder til medisinske prosedyrer, behandlinger og diagnoser. Disse kodene brukes av private og offentlige helseforsikring selskaper for betalingsbehandling. Medisinsk koding er en nøyaktig dyktighet og må utføres riktig eller forsikringsselskaper kan ikke refundere for utførte tjenester. Ortopedi er en medisinsk spesialitet håndtere sykdom og skade på skjelettsystemet, og det krever en egen prosess for medisinsk koding. Mens grunnleggende tiltak kan iverksettes for å utføre ortopedisk medisinsk koding, bør enkeltpersoner får opplæring på prosessen i dybden.

Bruksanvisning

•  Sørg for at legen har fylt ut patientâ € ™ s anklagen og har dokumentert patientâ € ™ s besøk i den medisinske posten før koding levert tjenester. Avgjøre om de ortopediske tjenester ble utført som et poliklinisk, som tillot pasienten til å dra hjem samme dag, eller som en innleggelse, som krevde at pasienten å overnatte på sykehuset.

Finn ut om både ICD-9 og CPT koder er nødvendig. Se etter en physicianâ € ™ s diagnose, til en beskrivelse av pasientens symptomer eller en skade bestemme ICD-9 koder. Se etter medisinske prosedyrer eller tjenester, for eksempel en injeksjon eller kirurgisk stift fjerning, for å bestemme CPT koder.

Sammenlign patientâ € ™ s anklagen med legen dokumentasjon av patientâ € ™ s besøk å samarbeide riktig diagnose og prosedyrer, hvis det er aktuelt. Spør lege for å avklare eventuell dokumentasjon som trengs for å riktig kode patientâ € ™ s besøk.

Finn riktig ortopediske koder for både ICD-9 og CPT i dine koding bøker eller ved å bruke ortopedisk koding programvare, hvis det er aktuelt. Avgjøre om en endrings er nødvendig. Dokumentere de riktige kodene på pasientens anklagen eller posten.

Tips og advarsler

  • Medisinsk koding er en grundig prosess som tar kunnskap og ferdigheter til å utføre effektivt. Skaffe så mye trening som mulig i feltet for å lære å bli en dyktig medisinsk koder.
  • Ortopedisk medisinsk koding er en separat enhet fra grunnleggende medisinsk koding, og det krever et unikt sett med koder og en forståelse av ortopediske vilkår, prosedyrer og behandlinger.

Forskjellige typer sår

Forskjellige typer sår


Sårene er skader påført under slips, faller og andre ulykker, samt kirurgiske snitt. Det finnes flere typer sår. Forstå typer sår forenkler forsvarlig omsorg og healing. Noen sår krever spesialisert omsorg og oppmerksomhet. De kan klassifiseres i henhold til deres utseende i fire grupper.

Skrubbsår

Skrubbsår er sår som er ofte referert til som skraper. Disse sårene er vanligvis ikke veldig alvorlig, og ikke krever kirurgi eller masker. Sårene skje når noen faller. Huden er slipes mot en hard overflate, for eksempel betong eller tre. Overflaten lag av huden er skrapt. Blødninger og blodtap er minimal.

Siden toppsjiktet hud blir fjernet i slitasje sår, infeksjon er en bekymring. Såret bør renses forsiktig for å fjerne eventuelle rester og skitt. Anvende en antibakteriell salve over sårflaten holder såret klar av infeksjonsfremkallende bakterier.

Snittene

Et snitt er et sår ofte skapt av kuttene er gjort under operasjonen. Disse sårene vises med pene og jevne kanter. De er laget av en skalpell eller annen kirurgisk skjæreinstrument. Snittene er dypere enn overflatenivået av huden. Dette skaper en risiko for infeksjon.

Den første bestilling av virksomheten for snittene er å lukke kantene på såret. Sår kan lukkes ved hjelp av flere teknikker. Stingene lukke såret ved hjelp av tråden. Dette kan være laget av absorberbare eller ikke-absorberbare materiale. Absorberbare suturer oppløses, mens ikke-absorberbare suturer må til slutt bli fjernet. Hensyn må tas for å holde såret rent.

Kirurgiske stifter er også brukt med innsnitt. De kan være laget av et medisinsk kvalitet metall. I henhold til kirurgi leksikon, blir de fjernet etter en periode på syv til ti dager og ikke forårsake infeksjoner så ofte som suturer.

Flenger

Flenger er sår skapt av et kutt eller revet hud. Såret skaper en pause i huden. Blødning er en vanlig symptom, som er smerte. Ring for akutt hjelp hvis blødningen er rask og alvorlig. Hvis kuttet ikke er alvorlig, kan egenomsorg berettiget.

Før du berører såret, vaske hendene med såpe og vann reduserer risikoen for infeksjon. Rens såret med vann. Trykket bør brukes hvis såret fortsetter å blø. Påfør en lofri bandasje for å dekke såret.

Punkteringer

Punkteringer er gjennomtrengende sår. De involverer flere lag av huden, og kan være forårsaket av skarpkantede elementer, for eksempel kniver eller negler. Såret kan forårsake blødninger og smerter.

Disse typer sår kan være alvorlige. Selv om såret kan se mindre, er indre blødninger en fare. Søke hjelp av et presserende omsorgssenter eller helsevesenet team. Hvis en rusten element forårsaket såret, kan behandling for stivkrampe bestilles.

Hvorfor bruke Staples stedet for Masker på et sår?

Hvorfor bruke Staples stedet for Masker på et sår?


Masker, også kalt sting, er de tradisjonelle midler for lukking sår, men leger i økende grad bruker stifter i stedet. Kirurgiske stifter er plassert med en stifteenheten inn sårkantene. Staples har visse fordeler fremfor masker.

Placement

Hvis du vil bruke stifter, en lege eller assistent justerer sårkantene og holder dem sammen med pinsett eller fingre. Han eller annen utøver holder deretter stifteenheten mot såret og presser avtrekkeren på enheten, plassere stifter inn i huden.

Speed

Staples er raskere å plassere enn sting, og reduserer sjansen for infeksjon. Leger også foretrekker dem for store sår som krever lang tid å sy.

Mindre Penetration

Stifting innebærer også minimal hudpenetrasjon sammenlignet med masker, er mindre sannsynlig med stifter en annen grunn infeksjon.

Materiale

Staples er laget av rustfritt stål, som er mindre sannsynlighet for å forårsake negative hudreaksjoner enn suturering materialer.

Fordelen med Sting

Den primære fordelen med masker er de en tendens til å føre til mindre arrdannelse. Leger er mer tilbøyelig til å bruke dem i ansiktet og andre områder hvor arrdannelse ville være et betydelig problem.

Beste vekttap surgeries

Beste vekttap surgeries


Behandling av alvorlig fedme er ofte en Catch-22: pasienten må begynne å trene for å begynne å miste vekt, men overvekt kan gjøre øvelsen vanskelig (om ikke farlig). For å løse dette problemet, har kirurger utviklet mange prosedyrer for å drastisk dempe appetitten eller forstyrre næringsopptak, noe som reduserer kaloriinntaket nok til å forårsake betydelig vekttap: justerbar mage bandet (AGB), vertikal ermet gastrektomi (VSG), biliopancreatic avledning (BPD) og Roux-en-Y gastrisk bypass (RYGB). Imidlertid har hver prosedyre sitt eget sett av risiko og fordeler; nøkkelen er å finne ut hvilken som er best for pasienten.

Justerbar Gastric Band (AGB)

Den justerbar mage bandet er en plast mansjett foret med oppblåsbare ballonger som fester rundt den øverste delen av magen, effektivt klyping orgelet i to mini-poser forbundet med en smal passasje (figur 1). Mansjetten er festet til en fleksibel polyuretan-rør som kan kobles til en injeksjons node utstyrt med en spesiell inntaksventil-uttak. Sprøyter inneholdende saltløsning (dvs. vann med natriumklorid oppløst i den) kan skyves gjennom huden inn i injeksjons node for å legge til eller fjerne oppløsning, forårsaker AGB å komprimere eller ekspandere radien av passasjen mellom de mini posene.

Ved å knipe magen, beveger mat i et saktere tempo gjennom organ, forårsaker den første mini-posen for å fylle opp raskt. Derfor føles pasienten "full" etter å ha spist mye mindre mat enn vanlig. Overtid, denne reduksjon av matinntak reduserer kalorier og gir resten av magen en mulighet til å trekke seg sammen. Ved naturlig kontrahering, vil magen til slutt kreve mindre mat for å oppnå en "full" følelse. Dette åpner døren til en dag å fjerne AGB uten å risikere at pasienten vil komme tilbake til de usunne Binging vaner som forårsaket hans / hennes fedme i første omgang.

Installere en AGB kan vanligvis gjøres laparoskopisk med fire små snitt, og er den minst invasiv vekttap kirurgi. AGB er best reservert for pasienter som, bortsett fra å være for overvektig til trygt begynne en effektiv øvelse diett, ikke lider av livstruende tilstander forårsaket av fedme (f.eks stoffskiftesykdom, diabetes, ekstrem hypertensjon).

Roux-en-Y gastrisk bypass (RYGB)

Populært kalt "mage stifting," RYGB er den mest administreres kirurgi for vekttap. Leger anbefaler vanligvis RYGB når pasientens fedme enten blir invalidiserende eller faktisk fører til en livstruende tilstand som diabetes eller hjertesykdom.

Denne prosedyren tar AGB mini-posen strategi for redusert appetitt og kombinerer det med en kirurgisk teknikk utviklet for å begrense kalorier som kroppen absorberer fra mat. Kirurgen plasserer to klemmer ved siden av hverandre på en del av tynntarmen, separerer tynntarmen ved å skjære mellom klemmene og deretter fjerner binde membran fra omtrent 16 inches av tarmen til høyre for klemmene.

I mellomtiden, for kirurgen steder enten kirurgiske stifter eller en plastklemme på tvers av det øvre område av magen danne en liten, tommel størrelse posen. På dette punkt, er et lite innsnitt gjøres i posen og kirurgen surtures den frigjorte delen av tynntarmen til den, noe som resulterer i en kunstig mage- tarmkanalen (GI) som omgår den nedre magen og mates direkte inn i midten av tynntarm (figur 2). Den sank magen størrelse demper appetitten og samtidig redusere det totale arealet av tarmen dedikerte til å absorbere kalorier fra mat.

Mens svært effektiv på å redusere kaloriinntaket og utløser massive vekttap, kommer RYGB med risiko. Den største faren er underernæring eller "dumping syndrom": en tilstand der maten går for fort gjennom tarmen, hindrer absorpsjonen av ikke-kalori vitaminer og mineraler som trengs for den nervøse og vaskulære systemer for å fungere skikkelig. Heldigvis kan dette forebygges ved å unngå behandlet sukker (dvs. godteri) og holde seg til et strengt multi-vitamin diett.

Utover dumping syndrom, kan det dårlig opptak av mineraler som kalsium og jern føre til osteoporose og anemi, henholdsvis nedover veien.

Biliopancreatic Diversion With A duodenal switch (BPD-DS)

Vanligvis referert til som "duodenal switch," BPD-DS er langt mer kompleks enn andre vekttap surgeries men har også mer langsiktige helsemessige fordeler. I stedet for å omgå magen, ganske enkelt fjerner fremgangsmåten en del av det. Dette reduserer størrelsen samtidig bevare viktig pyloric sphincter, som bremser mat bevegelse for å hindre dumping syndrom. Som RYGB, sentrum av tynntarmen blir omdirigert men i BPD-DS, blir den rutet til den nedre åpning av magesekken (figur 3). I mellomtiden, i slutten av den øvre del av tynntarmen blir omdirigert til bunnen av den nedre tynntarmen, slik at fordøyelsesenzymer som utskilles fra bukspyttkjertelen og leveren til å blande seg med mat og fremme bedre næringsopptak.

BPD-DS er mer risikofylt enn RYGB på kort sikt, men har store langsiktige fordeler; om ikke å bruke det er vanligvis et spørsmål om pasientens preferanser. BPD-DS involverer flere operasjoner, hver med standard risiko for infeksjon eller indre blødninger. Imidlertid pasienter med BPD-DS rapporterer lettere fordøyelse av naturlig mat, en lavere forekomst av feilernæring, færre tilfeller av osteoporose, anemi og brokk i tarmveggene.

Vertikal Sleeve gastrektomi (VSG)

VSG forgoes intestinal re-ruting og slett reduserer størrelsen på magen ved excising den "elastisk" delen (figur 4). Ved å holde pylorusstenose lukkemuskelen intakt, de forhindrer dumping syndrom samtidig bidra til å kontrollere matinntaket ved å gjøre pasienten føler seg "full" raskere. Excising magevevet har en annen fordel i tillegg: å redusere mengden av gherlin (et hormon som utskilles av magevevet til å utløse en følelse av "sult" i hjernen).

Ulempen av VSG er at det er en fare for magen "re-strekking" over tid, slik at vekten blir gjenvunnet. Imidlertid er VSG et meget godt alternativ for pasienter med tilstander som ville gjøre RYGB eller BPD-DS operasjoner risikofylt (f.eks ta anti-inflamatory medisiner eller steroider for auto-immune tilstander som Crohns sykdom, leddgikt eller astma).

Vagotomy (fortsatt i Experimental Phase)

Historisk benyttet for å behandle smerte fra magesår forårsaket av antibiotikaresistente H. pylori, er en vagotomy kirurgisk fjerning av vagusnerven. Vagusnerven går fra magen til hjernen, og antas å spille en viktig rolle i veien tankene oppfatter sult.

Tidlige kliniske studier for vagotomy som en vekt-tap behandling har vist pasienter å miste et gjennomsnitt på 20 prosent av sin startkroppsvekt. Det vil imidlertid trolig være år før vagotomy er offisielt anerkjent som en trygg, effektiv behandling.

MR sikkerhetsinstruksjoner

MR sikkerhetsinstruksjoner


Magnetic Resonance Imaging (MRI) er en diagnostisk verktøy som brukes i medisin for å undersøke både harde og myke vev i kroppen. En lege kan bruke en MR for å diagnostisere kreft, hjerneskader, ryggraden problemer og mange andre forhold. Når du har en MR gjort, er det viktig å følge retningslinjene for sikkerhet for å hindre utilsiktet skade, unøyaktig diagnose eller skade på maskinen.

Kle deg riktig

Når du går inn for en MR, er den første komponenten av sikkerhet å kle på passende. Noen MR anleggene vil be deg om å skifte klær og sette på en sykehusklær der andre kan tillate deg å holde dine egne klær på. Hvis du bruker din egen klær, avstå fra alt som har metall, for eksempel underwire BH, glidelåser eller beltespenner. Fjern alle smykker, endring og briller lomme. Ikke ha noe tilbehør i håret ditt, for eksempel Bobby pinner eller hår klipp. Du må også fjerne eventuelle piercinger som øredobber, tunge ringer og øyenbryn pigger. Hvis mulig, ikke bære noen sminke når du går inn for en MR siden noen makeup inneholder metallflak og kan forvrenge bilder.

Consult Radiolog

Det er visse ting som ikke kan fjernes når du går inn for en MR som tannfyllingsmaterialer, pacemakere eller kirurgiske stifter. Det er viktig å diskutere eventuelle permanente metallkomponenter i kroppen din med radiolog før du går inn for MR. Du bør også nevne noen tatoveringer som du har siden noen tatovering blekk kan ha metall stoffer i dem. Mens de fleste MRI kan gjøres med disse elementene på plass, vil din evne til å gå inn i MR med disse avhenger av plasseringen av den diagnostiske prosedyre og styrken på MR magnet.

Symptomer til Stopp MRI

Hvis det er noen brennende, stikkende eller prikking i en region der du har en metallimplantat, bør du be MRI-tekniker for å stoppe umiddelbart. Hvis du har feber, bør du planlegge din MR. De med hjerteproblemer bør varsle radiologen som skal overvåkes for eventuelle komplikasjoner som kan oppstå mens i MR-maskinen.

Gastroplasty Prosedyrer

Gastroplasty prosedyrer er oftest utført på personer som har en alvorlig og stort behov for å gå ned i vekt. I mange tilfeller er det strenge kriterier for å kvalifisere for gastroplasty eller bariatrisk kirurgi for vekttap, inkludert vurdering av kroppsmasseindeks, livsstil, matvaner og psykologisk vurdering. De vanligste formene for gastroplasty eller bariatrisk kirurgi inkluderer gastric bypass, justerbar gastric banding, vertikale bøyle gastroplasty og mage ermet prosedyrer. I mange tilfeller må pasienter deltar i psykologisk støtte og ernæringsmessige utdanning som en del av gastroplasty plan.

Omtrent

Ifølge WebMD, gastroplasty, som også er kjent som bariatric kirurgi, er utført for å hjelpe dem som regnes som overvektige å gå ned i vekt for å forbedre den generelle helsen. De som gjennomgår operasjonen nytte ikke bare i form av vekttap, men også fra en betydelig reduksjon i diabetes symptomer. Det finnes fire forskjellige typer gastroplasty prosedyrer som kan utføres.

Gastric Bypass Surgery

Ifølge Mayo Clinic, er en form for gastroplasty gastric bypass kirurgi, også kjent som Roux en-y prosedyre. I denne operasjonsmetode en liten pose er skapt ved seksjonering av en liten del av magesekken. Tynntarmen er koblet til den nye magesekken. Som et resultat av denne re-snittmetoden magen er mindre, eller reduseres. Dette forhindrer forbruk av store mengder mat, og reduserer også mengden av næringsstoffer absorberes gjennom mage-tarmkanalen.

Lap-Band

Blant populære typer gastroplasty prosedyrer, rangerer Lap-Band høy i å hjelpe med alvorlig fedme problemer. Ifølge Lapband.com, produsentens hjemmeside på Lap-Band, innebærer dette kirurgi plassere et justerbart bånd rundt øvre del av magen, seksjonering av en mindre arbeids del av magen. Denne fremgangsmåten skaper den samme bypass effekt som gastric bypass prosedyre, men i en mindre invasiv måte siden tarmen ikke er kuttet, men i stedet er stengt av ved Lap-band.

Vertikal Banded Gastroplasty

Ifølge WebMD vertikal banded gastroplasty er en av de mindre populære formene for gastroplasti. Denne prosedyren er gjort med både kirurgiske stifter og et band, i motsetning til mange år siden da det ble rett og slett gjort med stifter og ble kjent som magen stifting. Vertical banding er en av de mer minimalt invasive gastroplasty operasjoner. Fremgangsmåten gjør det mulig for bare en liten mengde av matinntak og tvinger deg til å spise mindre mat, noe som resulterer i vekttap.

Gastric Sleeve Surgery

Ifølge WebMD, er gastric sleeve operasjon en av de nyeste innovasjoner i gastroplasti; det er også referert til som laproscopic ermet gastroplasty eller LSG. I denne prosedyren, er magesekken reduseres med omtrent 75 prosent ved å fjerne den ubrukte delen. Den gjenværende magen vises om størrelsen og formen av et lite banan. Det er ingen resectioning av tarmen. LSG brukes ofte som den første linjen i gastrisk kirurgi for personer som er alvorlig overvektige.

Ermet Vekttap Kirurgi

Ermet Vekttap Kirurgi


Fedme er et alvorlig problem som plager nesten to tredjedeler av amerikanerne. Fedme øker risikoen for lider utvikle en hel rekke medisinske problemer, blant annet diabetes og hjertesykdom.
De fleste leger anbefaler at deres overvektige pasienter først forsøke å gå ned i vekt ved å opprettholde riktig kosthold og trening i minst 30 minutter om dagen, tre ganger per uke. Dette er den ideelle måten å gå ned i vekt og holde den av for livet. Men det finnes alternativer hvis du finner ut at det ikke fungerer for deg. Ett alternativ er å gjennomgå elektiv ermet vekttap kirurgi.

Slik fungerer det

Ermet vekttap kirurgi er utformet for å redusere størrelsen på magen til ca 15% av sin opprinnelige størrelse. Når den store delen av magesekken er fjernet, magen og deretter kirurgisk stiftes for å danne en vertikal pose som ligner formen av en banan. De resterende posen kan da holde rundt to gram av mat på en gang.

Prosedyren starter med kirurgen lage flere små snitt i buken. Disse snittene tillate lange kirurgiske instrumenter for å gå inn i midsection og fjerne den store delen av magen. Så snart den største delen av magesekken er fjernet, magen stiftes.
Etter at magen er stiftet, tester kirurgen magen for å sikre at stiftene er plassert riktig, og det er ingen endring for lekkasje. Etter det er ferdig, er de eksterne snittene sys.

Fordeler

Som enhver operasjon, har ermet vekttap kirurgi sine fordeler og ulemper. Det har mange fordeler for pasientene, den største av dem er at ikke fremmedlegeme settes inn i kroppen som andre former for vekttap kirurgi (som en lap band).
Etter utvinning, pasienter har muligheten til å nyte begrensede mengder av et bredt utvalg av matvarer, så lenge de holde seg til dietten foreskrevet av legen sin. Hylse vekttap kirurgi eliminerer også den del av magen som produserer de hormoner som stimulerer sult. På grunn av dette, også reduserer det pasientens mulighet for et sår.

Ulemper

Selv ermet vekttap kirurgi har sine ulemper, mange pasienter opplever at fordelene langt oppveier ulempene. Men det er viktig å holde dem i tankene når du gjør din beslutning om prosedyren.
En ulempe er at ermet vekttap kirurgi er irreversible, noe som betyr at den fjernet magen ikke kan festes på nytt på et senere tidspunkt. En annen ulempe er at magen kan strekkes, slik at potensialet for vektøkning.

Forventet vekttap

Pasienter som gjennomgår ermet vekttap kirurgi kan miste alt fra 30-50% av kroppsvekten etter prosedyren. Mest vekttap fra operasjonen kommer gradvis. For å oppnå best mulig resultater, må pasientene opprettholde en jevn diett og ernæringsmessige diett til kroppsvekt stabiliseres. Unnlate å gjøre dette kan resultere i vekt gjenvinne.

Risiko og Betraktninger

Ermet vekttap kirurgi er anbefalt for pasienter med en kroppsmasseindeks (BMI) på 40 eller høyere som blir regnet for høy-risiko for andre former for fedmekirurgi.
Pasienter som anses overvektige, men sykelig overvektige, er også gode kandidater for denne prosedyren. Ermet vekttap kirurgi har noen risiko for overvektige pasienter, men det bør bemerkes at røyking øker sjansen for komplikasjoner og som unnlater å holde seg til lege-foreskrevet diett kan forårsake mage stretching og vekt gjenvinne.
Hvis du vurderer ermet vekttap kirurgi, er det beste å ta kontakt med en lege som er spesialist i bariatrisk kirurgi. Leger som er spesialister i prosedyrene forstå ins og outs av de forskjellige vekttap kirurgi alternativer og kan anbefale hva som ville fungere best for din personlige situasjon.

Livet etter vekttap kirurgi

Folk som drastisk trenger å gå ned i vekt for deres helse kan ha en operasjon kalt fedme sugery. Fedmeoperasjon reduserer størrelsen på magen. De fire typer fedmekirurgi er vertikale banded gastroplasty, laparoskopisk gastric banding, Roux-en-Y gastrisk bypass og biliopancreatic avledning. Kirurgi alene er ikke nok til å forårsake automatisk vekttap. Personen vil ha noen svært viktige livs endringer i kostholdet også.

Ernæringsfysiolog

Etter fedmekirurgi, gir kirurgen retningslinjene pasient om nye diett restriksjoner at de nå må følge nøye. Råd fra medisinske fagfolk kan variere avhengig av hvilken type kirurgi utført. Konsultere en ernæringsfysiolog for å bidra til å utvikle et permanent måltid plan er en god idé.

Medisin Endringer

I tillegg til en diett, vil en person som mottar fedmekirurgi også møte nye medisinske restriksjoner. For eksempel vil hele piller nå må konverteres til et pulver form, noe som gjør dem lettere å fordøye. Dessuten må pasienten finne alternative former for medisin for piller som tar 24 timer å slippe sine ingredienser. Fedmekirurgi hindrer slik medisinens absorpsjon i kroppen.

Hindre Sår

Ved hjelp av en ikke-steroid antiinflammatorisk middel etter å ha fedmekirurgi kan forårsake et sår der de kirurgiske stifter ble plassert. Kirurgiske endringer i magen nå øke områdets surt buildup. De samme endringene også gjøre å finne og behandle magesår mer utfordrende. En person som har hatt fedmekirurgi bør unngå å bruke slik over mot narkotika som Motrin, aspirin, Advil og Celebrex.

Måltider

For de som har foretatt den livsforvandlende skritt av fedmekirurgi, må matvaner gjennomgå store endringer. Måltidene må forbrukes langsomt, og biter av matvarer tygges helt. En bariatric pasientens behov la minimum tre minutter pass før du tar neste bit. Også, nipper til en drink nå må vente til etter et måltid er ferdig eller oppkast kan forekomme.

Snacks og desserter

Bariatrisk kirurgi begrenser en persons evne til å snack mellom måltidene. Konstant overspising kan strekke magen og forårsake de kirurgiske stifter til pop. Den endrede magen er bare i stand til å holde en liten mengde mat på en gang, og dermed gjør det viktig å gjøre de små porsjoner næringsrik seg.

Forsiktig Drikke

Personer som har fedmekirurgi kan utvikle magesmerter hvis de drikker drikker for fort eller ta slurker stedet for slurker. Også luft som kommer inn i magen ved hjelp av drikkevann med et sugerør eller som har en kullsyreholdig drikke, kan forårsake magesmerter.

Graviditet

En kvinnes kropp gjennomgår en enorm mengde stress i løpet av de ni månedene av svangerskapet. På grunn av denne stress, kirurger som utfører bariatric kirurgi alltid appellere til sine kvinnelige pasienter som er i fertil år å bruke god prevensjon i hvert fall for de neste to årene etter sin operasjon.

Bariatric Surgery Vs. Lap-Band Surgery

Omtrent 133 600 000 amerikanere er overvektige eller fete, ifølge National Institutes of Health. Vanligvis, et sunt kosthold og får økt fysisk trening er de anbefalte kurs av handlingen til å ta å gå ned i vekt. For noen personer som er alvorlig overvektig, kan vurderer et vekttap kirurgi være nødvendig tiltak for å ta. Fedmekirurgi, også kalt gastrisk bypass, eller Lap Band kirurgi er vanligvis de to mest anbefalte prosedyrer for overvektige pasienter.

Betydning

Millioner av mennesker sliter med vekten sin, spesielt de siste årene. Ifølge Mayo Clinic, kosthold og mosjon er ofte vellykket i å hjelpe folk ned i vekt, men for de tyngste enkeltpersoner, er vekttap kirurgi vidt anbefalt. Begge medisinske prosedyrer vil resultere i en betydelig reduksjon i matinntak og som i sin tur vil bidra til å bidra til varig vekttap.

Funksjon

Både Lap Band kirurgi og bariatrisk kirurgi vil drastisk krympe størrelsen på magen, noe som fører til en nedgang i matinntaket. The Mayo Clinic sier at fordi maten ikke går inn i fordøyelsessystemet som det pleide å gjøre, vil vekttap begynner nesten umiddelbart etter inngrepet. Fedmeoperasjonen vil kirurgisk stift magen og størrelsen vil bli krympet til en liten del. Lap Band operasjonen vil resultere i et band som begrenser størrelsen av magen og reduserer kapasiteten til å holde maten. Etter flere måneder, etter hver operasjon, magen vil gradvis øke i størrelse, men ikke i den grad at det var før prosedyren.

Time Frame

Ifølge Dupage sentralsykehus, vil begge typer vekttap surgeries resultere i langsiktig vekttap, selv om det kan variere. Med fedme eller gastrisk bypass, vil pasienter ser en 60 prosent til 80 prosent reduksjon av sin overvekt i løpet av 12 til 18 måneder. Lap Band pasienter bør se en 36 prosent til 60 prosent av sine ekstra pounds kommer ut av kroppen i løpet av ett til to år.

Effekter

Effektene av et vekttap kirurgi kan føles av pasienten nesten med en gang. Enkeltpersoner merke at deres appetitt er mindre enn før, hovedsakelig fordi magen kan bare holde en brøkdel av hva det brukes til. Vekt vil begynne å falle av, og eventuelle tilknyttede medisinske plager, forbundet med fedme, vil begynne å forbedre eller forsvinne. Søvnapné, høyt blodtrykk og type 2 diabetes er ofte vidt rapporterer i folk som er overvektige, så gjennomgår et vekttap prosedyre kan hjelpe disse symptomene bedre, sier WMBF News.

Betraktninger

Før gjennomgår et vekttap kirurgi, vil legen din må avgjøre om du vil kvalifisere som en kandidat for en prosedyre, på grunn av den ekstreme naturen av det. Selv etter en person har gastric bypass eller en Lap Band kirurgi, har pasienten fortsatt en lang vei foran dem. En streng diett håndheves av de første månedene og leger allment oppfordrer pasienter til å få fysisk aktivitet når det er mulig. Til tross for dette ekstra løft for en person som prøver å gå ned i vekt, vil mye hardt arbeid gjenstår for dem å gjøre. En annen ting å huske på er kostnadene forbundet med prosedyrene. Lap Band kirurgi koster alt fra $ 17,000 til $ 30,000 avhengig av beliggenhet og legen, mens de gastric bypass operasjon koster alt fra $ 20,000 til $ 25.000 i gjennomsnitt. Medisinske forsikringsselskaper kan gi noen dekning for prosedyrene, men det varierer fra politikk til politikken.