Digidexo.com

blikk dilatasjon

Hva er årsakene til nyrebekken dilatasjon?

Hva er årsakene til nyrebekken dilatasjon?


Nyrebekken dilatasjon er en tilstand som påvirker urinveiene og fører til at nyrene til å hovne opp med væske. Denne tilstanden kalles hydronefrose og rammer først og fremst to befolkningsgrupper: spedbarn og eldre voksne. Under graviditet, kan avvik i fosterutviklingen føre til nyrefeil. Hos voksne kan urinveisobstruksjon føre til hydronefrose.

Funksjon

Hver nyre har et sentralt område der urinen samler kalt nyrebekken. Urinlederne er rør som drenerer urin fra nyre pelvises og direkte til blæren. Hvis urinlederne er blokkert eller innsnevret, kan de ikke renne effektivt urin fra nyrene. En oppsamling av urin i nyrebekken fører det til å utvide seg. Et strekt bekkenet vanligvis resulterer i redusert urinmengde og urinveisinfeksjon.

Deteksjon og diagnose

Foster nyrer kan bli vurdert ved 20 ukers svangerskap. Ultralyd tekniker undersøker størrelse, posisjon og tekstur av nyrene og observerer urinlederne og samle system. Hos voksne, symptomene er smerter i nyrene eller bekken-området, spesielt hvis urinproduksjonen overstiger strømningshastighet i hindret området. Urinvolum kan redusere eller stoppe helt avhengig av alvorlighetsgraden av blokkeringen. Diagnostiske verktøy inkluderer CT scan, ultralyd, MR og radionuklide scan.

Årsaker

Det er to hovedårsaker til hydronefrose. Overflødig urin samler i nyrebekken når én eller begge urinlederne er blokkert, begrense mengden av urin som renner ut av nyrene. Hydronephrosis oppstår også når det er en tilbakestrømning av urin fra urinlederne i nyrene.

Spedbarn

Ifølge det medisinske fakultet ved Cornell University, er hydronefrose oppdaget i om lag 1,4 prosent av fostre som fikk sonograms. Det er den vanligste foster anomali og står for om lag 50 prosent av alle funn. Hydronephrosis hos spedbarn er et resultat av en genetisk avvik. Den vanligste årsaken er UPJ (ureteropelvic krysset) hindring som resultatene fra en innsnevring av ureter som det stammer fra nyrene. En annen årsak til hydronephrosis er urin tilbakeløp, hvor urinen renner tilbake til nyrene. Reflux er ofte forårsaket av problemer med ventiler i urinlederne som styrer strømmen av urin.

Voksne

Voksen hydronefrose vanligvis utvikler seg fra UPJ obstruksjon. Denne blokkeringen kan skyldes anatomiske abnormiteter; komprimering av masser eller utvidelse av omkringliggende vev, som forstørret prostata, graviditet eller betennelse; funksjonelle avvik, der deler av urinveiene ikke fungerer som de skal eller mekanisk obstruksjon av urinsyrekrystaller eller blodpropp. Hindringen fører urin til bassenget i nyrebekken.

Behandling

Det er flere behandlingstilbud tilgjengelig for voksne og barn, avhengig av alvorlighetsgraden av nyrebekkenet dilatasjon. De fleste tilfeller av voksen hydronefrose behandles ved å fjerne hindringen med kirurgi, endoskopi eller medikamentell behandling. Spedbarn er behandlet etter fødselen, selv om flere typer foster intervensjoner er tilgjengelige. Etter levering er spedbarn med føtale funn nøye undersøkt og ofte gjennomgå en rekke tester for å oppdage avvik og bestemme nyrefunksjon. Disse spedbarn ofte får antibiotika for å behandle eller forebygge urinveisinfeksjoner. Svært få babyer med hydronefrose krever kirurgi.

Hva er årsakene til Nyre Dilatasjon i et foster?

Hva er årsakene til Nyre Dilatasjon i et foster?


Fetal nyre dilatasjon er anomali oftest oppdages gjennom rutinemessige ultralydundersøkelser, ifølge Cornell University Department of Urology. Videre leger ved Cornell forklare at tilstanden kalles prenatal hydronefrose, og betyr at det kan være et problem med urin flyt. Det er viktig å huske at inntil halvparten av fostrene som har prenatal hydronefrose ikke lenger har tilstanden på barsel ultralyd.

Obstruksjon

Den vanligste årsaken til foster nyre dilatasjon er en hindring av noen type. Leger ved Wayne State University Department of Urology forklare at det "er ikke uvanlig å se utvidelse av nyre drenering system av et foster før fødselen", og at de fleste blokkeringer er funnet i begynnelsen av røret som forbinder nyrene og urinblæren. Hindringer variere i alvorlighetsgrad og blir behandlet deretter. Milde blokkeringer er generelt alene og kun observert.

Posteriore urethrakutane Ventiler

Hvis det ikke er noen blokkering tilstede for å forklare føtal nyre dilatasjon, kan en annen mulig årsak være bakre urethral ventiler. Ifølge Urologi Web, ventilene er medfødte membraner som forårsaker en hindring. Membranene kan føre til et stort spekter av symptomer, fra mild ugyldig problemer til nyresvikt i et spedbarn. Serum studier og renale studier er utført for å bestemme graden av tilstanden.

Prune Belly syndrom

Sviske Belly syndrom, en medfødt tilstand som innebærer misdannelser i urinveiene, er den minst sannsynlige årsak til foster nyre dilatasjon, som forekommer hos færre enn 1 prosent av alle tilfeller, ifølge Cornell University. Sviske magen syndrom, også kalt Eagle-Barrett syndrom, er oppdaget i om lag en av 40.000 fødsler, med 95 prosent av tilfellene å være mann, ifølge Prune Belly syndrom Network. Prognosen for et barn diagnostisert med sviskemagesyndrom bestemmes av graden av strekking i urinveiene.

Hvordan behandle gjær infeksjoner etter dilatasjon

En rutinemessig cervikal dilatasjon prosedyren, vanligvis ikke utført under sterile betingelser, skjønt neppe kan være grunnen til tilstedeværelsen av de mest vanlige av gjærinfeksjoner hos kvinner, candida albicans. Initial behandling bør ikke bestå av rushing til legen din for en resept for en kraftig soppdreper, siden det er mange over-the-counter preparater og alternative behandlinger som er tryggere og like effektive.

Hvordan behandle gjær infeksjoner etter dilatasjon

Kosthold og kosttilskudd som kurere gjær infeksjoner

Den komplette diett består av å ta alle fem kosttilskudd som er oppført nedenfor daglig før alle symptomene avtar. Ta 1000 mg av L-glutamin, tre ganger om dagen på tom mage.

Ta 10 g Omega-3 og Omega-6 fiskeolje eller linfrøolje, per dag.

Ta to kapsler med hvitløk (Kyolic merke) per dag.

Spis en kopp yoghurt daglig.

Diet bør primært bestå av lav-fett, høyt komplekse karbohydrater rik på frukt og grønnsaker

Hint

  • Hvis brenning eller kløe blir uutholdelig, Gyne-lotrimin, Mycelex eller Monistat, gang tilgjengelig på resept bare, er nå tilgjengelig over-the-counter.
  • Hjemmelaget yoghurt er best fordi den inneholder levende kulturer av sunne bakterier.
  • Unngå alle melkeprodukter (unntatt yoghurt) på dette tidspunktet.
  • Mikrobølgeovn (fuktig) bomull undertøy i 30 sekunder for å ødelegge gjær.
  • Kvinner med kroniske eller vedvarende gjær infeksjoner, bør sjekkes av legen sin for diabetes, og immunsystem dysfunksjon.
  • Overforbruk av over-the-counter rettsmidler kan føre til irritasjon og / eller allergiske reaksjoner.
  • Bruk av anti-sopp reseptbelagte legemidler, som for eksempel Nizoral, kan forårsake leverskader.

Kan du Wear Kontakter etter dilatasjon?

Kan du Wear Kontakter etter dilatasjon?


En optiker eller øyelege utvider øynene med flytende medisin slik at hun kan få en full oversikt over innsiden av øyet under eksamen. Det finnes flere typer øyedråper som brukes under eksamen, og kontaktlinser kan bare brukes etter visse typer dråper brukes.

Betydning

Øyeleger bruker ulike typer øyedråper under en omfattende synsundersøkelse. Noen dråper strekke eleven, og andre brukes for testing av glaukom eller for å forbedre overflaten av hornhinnen. Legen eller øyentekniker skal fortelle deg hvilke dråper blir satt i øynene.

Dilatasjon Drops

Dilatasjon dråper forårsake midlertidig lysfølsomhet. Dråpene vanligvis slites av i løpet av noen få timer, men for noen mennesker, varer følsomhet lenger. Dråpene selv normalt ikke skape noen problemer med kontaktlinser, men lysfølsomheten kan være verre for kontaktlinsebrukere etter en synsundersøkelse.

Expert Insight

Dr. Lee MacKewiz av bjørn Eye Center i Delaware anbefaler ikke bruk av kontaktlinser etter dilatasjon. Han påpeker at flekker fra visse typer dråper kan misfarge kontaktene dine, og rest dilatasjon medisiner kan bli absorbert i linsene og forårsake re-dilatasjon.

Hva er Eye dilatasjon?

Hva er Eye dilatasjon?


Når eleven (den mørke midt på øyeeplet) utvider, dette kalles dilatasjon eller mydriasis. Innsnevring, også kalt miose, er den motsatte effekten --- innsnevring av eleven. Flere faktorer, både normale og usunn, føre disse svarene.

Lett

Dilatasjon slipper inn mer lys og innsnevring slipper inn mindre. Muskulaturen i iris (den fargede delen av øyeeplet) utvider eller innsnevrer etter behov. Således, som lys lyser svakere, elevene utvider seg, og som det lysner, elevene constrict.

Eksamen

Som Mayo Clinic beskriver, utvidelse med øyedråper under eksamen "kan hjelpe legen diagnostisere ... sykdommer og tilstander, som for eksempel: diabetes, øye svulster, høyt blodtrykk, infeksjonssykdommer, makuladegenerasjon, netthinneavløsning, vaskulitt."

Følelser

Frykt og seksuell opphisselse kan føre elevene til å utvide seg. Den individuelle responsen på stimuli som mat og sinne også er mulige årsaker.

Sykdom og skade

Uvanlig utvidelse av elevene er et symptom, ikke en sykdom i seg selv. Noen årsaker inkluderer grå stær; narkotikabruk (for eksempel av metamfetaminer); og skade på okulær nerve eller hodeskade, noe som kan føre-parallelt (ujevn) utvidelse av de to øynene.

Optikk

Linsene i kameraer, videokameraer og teleskoper er designet for å fungere som det menneskelige øyet, "strekke" eller "sammentrekkende" for å tillate mer eller mindre lys.

Hva er meningen med tallene under fødselen dilatasjon?

Hva er meningen med tallene under fødselen dilatasjon?


Som fødselen nærmer seg, kan en gravid kvinne blir fortalt at hun er i ferd med å utvide seg. Dilatasjon tall er gitt i centimeter, måling av graden av cervix åpning.

Livmorhalsen

Livmorhalsen er den delen av livmoren som omgir åpningen på undersiden. Også kalt "halsen" av livmoren, vil barnet passerer gjennom den under vaginal fødsel.

Før levering

Før fødsel begynner, er livmorhalsen rives som lang og hard. Åpningen er helt lukket.

Dilatasjon

Livmorhalsen må åpne før fødselen; denne prosessen skjer under fødselen og kalles dilatasjon. Dilatasjon måles i centimeter; 10 cm (ca 4 inches) regnes som fullt utvidet og klar for fødsel.

Utslettelse

Et beslektet endring, fettet og oppmykning av livmorhalsen, kalles utslettelse. Det er målt i prosenter i forhold til hvordan cervix føles til helse-utøveren.

Stadier av Ap

Dilatasjon og effacement kan begynne flere uker før fødselen. Tidlig utvidelse er ikke mer enn 1 til 2 cm; sammentrekninger av aktiv arbeidsmarkeds åpne den resten av veien i løpet av få timer.

Dilatasjon og evakuering RecoveryDilatasjon og evakuering er andre trimester prosedyre, vanligvis utføres mellom 15 og 21 uker, for en valgfri abort, for terminering av en graviditet på grunn av medisinske grunner eller for å fjerne vev som gjenstår etter en spontanabort. Mesteparten av tiden, leger utføre omtrent 30 minutters prosedyre i et sykehus. Du vil bli plassert under narkose, og hvis alt går bra, kan du vanligvis gå hjem etter at personalet observerer deg for en til to timer. Fordi en D og E er en kirurgisk prosedyre, som bærer risikoen for infeksjon og andre komplikasjoner, bør du ta visse forholdsregler som du gjenopprette i ukene etter inngrepet.

Bruksanvisning

•  Ta noen sammen for å kjøre deg hjem etter inngrepet. Du bør ikke kjøre selv, siden bedøvelse kan gjøre deg kvalm, sliten, desorientert og svimmel. Finn noen som kan bli med deg en full 24 timer, før bedøvelsen har tid til å slites av, hvis det er mulig.

Slapp eller sove hjemme for resten av dagen. Ta en over-the-counter smertestillende - for eksempel paracetamol eller ibuprofen - for å lindre smerte eller ubehag du føler. Tilbake til dine vanlige aktiviteter neste dag, eller som du føler deg klar.

Hold fremmedlegemer ut av skjeden for å redusere risikoen for infeksjon. Bruke bind heller tamponger til å absorbere lys vaginal blødning eller spotting som normalt oppstår i løpet av de første to ukene etter en D og E. Du kan bade, men ikke douche eller sette noen annen form for medisin i skjeden din. Vent med å gjenoppta samleie før blødningen stopper, med mindre legen din gir deg forskjellige instruksjoner.

Snakk med familiemedlemmer, nære venner eller en rådgiver for å hjelpe deg å håndtere de følelsene du kan oppleve etter D og E. Jo mer hjelp du kan finne mens du arbeider gjennom følelser, jo raskere du kan helbrede og gå videre.

Tips og advarsler

  • Kontakte helsepersonell umiddelbart hvis du begynner å blø tungt eller pass propper som er golf-ball størrelse eller større. Også ringe hvis du utvikler symptomer som tyder på infeksjon, for eksempel en stygg luktende utflod, kraftige mage eller annen smerte, feber, oppkast eller smertefulle, hovne eller røde kjønnsorganer.
  • Start en pålitelig form for prevensjon så snart du begynne å ha samleie igjen. Du kan bli fruktbar innen et par uker for å ha en D og E, og kan også ha en økt sjanse for å bli gravid, så tar skritt for å hindre befruktning er kritisk hvis du ikke ønsker en graviditet.

Medicaid blikks Regler for Washington State

Medicaid blikks Regler for Washington State


Anta at din eldre mor i Seattle trenger sykehjem omsorg. Hennes inntekt og ressurser er begrenset, så hun søker om Medicaid. Valgbarhet arbeideren forteller din mor at hun er kvalifisert for langsiktig omsorg Medicaid tjenester for 26 måneder. Grunnen? Hun hadde gitt bort $ 175 000 til en venn for fire år siden. Denne overføringen fant sted innenfor "blikks" periode - et visst antall måneder før måneden av søknaden.

Overføring av ressurser og blikks Perioder

Ifølge Institutt for sosial- og helsetjenester i Washington State, under statlig og føderal lov, må den valgbarhet arbeideren evaluere all overføring av ressurser som fant sted 60 måneder før datoen du søker om Medicaid. Hvis ressursene ble overført innen denne tidsrammen og du ikke mottar markedsverdi for dem, kan du ikke være berettiget til å motta langsiktig omsorg Medicaid tjenester for en periode.

Når skal man søke flytteregler

Ifølge Washington State Department of Social and Health Services Kvalifikasjon AZ Manual, flytteregler gjelder valgbarhet for alle institusjonstjenester i alle medisinske fasiliteter med unntak av hospice barnehager; sykehusopphold på 30 dager eller mer; avkall tjenester med unntak av tjenester som leveres i PACE; og SSI mottakere mottar noen av de tjenestene som er nevnt ovenfor. (Se Resources)

Flytteregler gjelder for inntekt og ressurser overføres av kunden eller kundens ektefelle; en person med juridisk myndighet til å handle for klienten; eller en person som handler på retning eller anmodning fra klienten.

Blikks Perioder for Transfer gjort før 1 mai 2006

Hvis overføringene ble gjort på eller etter den 11 august 1993, og før 1 mai 2006, er tilbakeblikksperioden 36 måneder. Hvis overføringene ble gjort før 11 august 1993, er tilbakeblikksperioden 30 måneder.

Overføringer som ikke krever en straff Periode

Det er mange forhold under hvilke overføringer ikke krever en straff periode. Vennligst referer til WAC 388-513-1363, 388-513-1364 og 388-513-1365 for de spesielle forhold. (Se Resources)

Måter å hindre Teenage Resept-Drug Abuse

Måter å hindre Teenage Resept-Drug Abuse


Dagens tenåringer har funnet nye måter og metoder for å få høy; smertestillende og andre reseptbelagte legemidler blir misbrukt på rekordnivå fordi de er lettere å få tak i enn "gata" eller ulovlige rusmidler.

Årsaker

Barn er mer tilbøyelige til å misbruke narkotika hvis det er en familie historie av stoff eller alkohol misbruk. Men det er andre årsaker som for eksempel depresjon, motstand mot noen i myndighet eller søvnløshet og treghet. Gruppepress er også en viktig årsak til narkotikamisbruk, enten reseptbelagte eller gaten narkotika. For å passe inn med en bestemt gjeng eller gruppe av hans jevnaldrende, kan han unne seg narkotika i et forsøk på å bli populær.

Varselskilt

Som for andre legemidler, er det ulike tegn som kan bety at barnet misbruker reseptbelagte legemidler. Blant disse, se etter en markert endring i ungdoms energinivå; sykluser av høy, nesten euforisk, aktivitet og enorm tristhet eller depresjon; og plutselig vekttap. Tenåringens øyne kan vise en forskjell i elev dilatasjon og en glassier blikk. Hun kan også vise en mangel på konsentrasjon i samtale og utstillings søvnløshet.

Foreldre

Foreldre bør holde alle reseptbelagte legemidler på et trygt sted, for eksempel medisinskap, som ikke er tilgjengelig for tenåringer. Den av foreldrene bør dispensere medisiner til tenåringer, og bare hvis og når det trengs. Dessuten bør de ha en alvorlig prat med sine tenåringer om farene ved reseptbelagte-narkotikamisbruk.
Foreldre bør også overvåke deres ungdoms Internett-aktivitet og bli mistenksomme av alle pakker som sendes til deres barn av noen som han har møtt over internett. Dersom pakken kommer for barnet ditt, bør det bli åpnet i ditt nærvær med mottakeren ungdoms stede.

Skoler

Skoler kan ha sine ansatte og lærere aktivt blir oppmerksom på tegn på at elevene misbruker resept eller andre rusmidler. Skolene kan også holde kurs eller møter direkte adressering både de fysiske, familiære og juridiske farene ved slike overgrep.
En måte for skolene å ikke bare bli involvert, men garner offentlig støtte for å bekjempe reseptbelagte narkotikamisbruk er å holde en omtalte møtet som inkluderer medisinske eksperter, skolerepresentanter og foreldre. Tenåringer som er utvinne fra misbruk etter behandlingsprogrammene bør også være til stede. Publisitet vil gjøre publikum mer oppmerksomme på farene ved denne type narkotikamisbruk.

Hva er Nerve dysplasi?

Hva er Nerve dysplasi?


Septooptisk nerve dysplasi (SOD), noen ganger referert til som nerve dysplasi, er en øyesykdom som kan føre til blindhet i ett eller begge øyne, ifølge National Institute of nerve lidelser og hjerneslag (ninds).

Kjennetegn

Septooptisk dysplasi, tidligere kalt De Morsier syndrom, er preget av unormal utvikling av de optiske disk og hypofysen mangler.

Årsak

Ifølge California School for the Blind (CSB), er årsaken til nerve dysplasi ukjent. Imidlertid, i de med sykdommen, synsnerven komplikasjoner hindre syns meldinger fra å nå hjernen (synsnerven hypoplasi) og septum pellucidum region av hjernen ikke danner riktig.

Symptomer

Blindhet i ett eller begge øyne er et vanlig symptom på nerve dysplasi. Andre symptomer er elev dilatasjon som reaksjon på lys, ufrivillige øyebevegelser, lav muskeltonus og hormonelle problemer.

Komplikasjoner

I sjeldne tilfeller, nerve dysplasi fører til beslag og gulsott ved fødselen. Hypofysen komplikasjoner i nerve dysplasi kan forårsake plagede personer skal være kortere og tyngre enn gjennomsnittet.

Misforståelse

Selv om noen individer født med SOD har lærevansker eller psykisk utviklingshemning, noen har normal intelligens, ifølge ninds. Mange barn med SOD lider noen forsinket utvikling på grunn av nevrologiske nyrefunksjon eller blindhet.

Behandling

Det finnes ingen kur for nerve dysplasi, men noen symptomer er mulig å behandle. I noen tilfeller er hormonerstatningsterapi anvendes. Vision, fysiske og yrkesmessig terapi kan også gjennomføres, avhengig av tilstedeværelse og alvorlighetsgrad av symptomer.

Hvordan virker migrene medisiner fungerer?

Hvordan virker migrene medisiner fungerer?

Hva er en migrene?

En migrene er en sever hodepine som kan forårsake smerte, kvalme, svimmelhet og en følsomhet for lys og lyd. Migrene kan skje når som helst og er ganske ofte ødeleggende når de oppstår. De fleste av migrene er forårsaket av vaskulær, neurale, eller kjemiske problemer. Det er mange medisiner som er tilgjengelige for å bidra til å forhindre og eller leder migrene forekomster.

Mislykket Medisinering

En type migrene medisiner som brukes er mislykket medisiner. Disse medikamentene er tatt ved første tegn på en migrene og bidra til å lindre eller lysere symptomene på en migrene. Men det betyr ikke alltid hindre en migrene, og gjør ingenting med mindre en migrene har allerede startet.

Forebyggende medisiner

Forebyggende migrene medikamenter blir brukt til å forhindre en migrene starter. Disse medikamentene blir brukt av kroniske migrenepasienter og arbeid ved å skape et miljø i kroppen din som ikke fremmer migrene å skje i første omgang.

Vaskulær

Noen av migrene kan være forårsaket av problemer med det vaskulære system. Når problemer oppstår fra innsnevring og utvidelse av blodårene, hevelse kan forekomme. Som svellende øker, blir området smertelig følsom for bevegelsen. Dette er grunnen til at med mange migrene kan du føle bankende smerte. Dette er fordi hver gang hjertet slår, løper blodet gjennom de følsomme fartøy forårsaker enda større smerte. Visse migrene medisiner kan hjelpe ved å redusere hevelse, samt å hjelpe kontroll dilatasjon og innsnevring av blodårene.

Chemical

En antatt årsak til at det oppstår migrene er en kjemisk ubalanse. Dette skjer når serotoninnivået i hjernen er ubalansert. Serotonin er delvis ansvarlig for innsnevring og utvidelse av blodårene rundt hjernen. Hvis denne blodkarprosessen ikke holdes under kontroll, kan veggene rundt blodkaret blir svake og en liten mengde av blod er i stand til å unnslippe beholderen inn i omkringliggende vev. Smertereseptorer i nærområdet fornemme lekkasje og varsle kroppen din i form av migrene smerte. Migrene medisiner virker ved å hjelpe til å regulere serotonin, som igjen holder blodårene under kontroll.

Neural

Migrene kan også være forårsaket av nerveproblemer. Dette skjer når en strøm av ulike hjernen kjemikalier irritere nerver og smertesensorer rundt hjernen. Disse kjemikaliene kan frigjøres under belastende forhold, eller som en følge av næringsmidler eller alkoholinntak. Substans P er en av de største skyldige fremkallende kjemikalier for disse typer migrene. En migrene medisiner fungerer ved å balansere ut igjen de kjemikaliene som har blitt utgitt i hjernen, som deretter lindrer irritasjon av av nerver og smertesensorer.

Koffein

Koffein er en vanlig ingrediens som finnes i mange migrene medisiner. Selv om koffein kan også være en trigger for noen migrenepasienter, når det brukes i medisiner det hjelper kroppen å absorbere medisinen raskere. Det gjør det ved å fungere som en mild stimulerende som hjelper kroppen prosessen medisinen raskere.

Triggere

Du kan bidra til å øke kraften i din migrene medisiner ved å analysere og unngå livs triggere som kan føre til migrene oppstår. Hold en journal over hva du gjorde og hva du spiser før en migrene. Holde styr på matvarer vil bidra til å identifisere kjemiske triggere, og holde styr på hva du gjorde vil bidra til å identifisere stress relaterte triggere. Når du har identifisert mønstre i hverdagen i forhold til din migrene, kan du unngå disse triggere.

Hva er årsaken til optisk migrene?

Blendende lysglimt, blinde flekker, skimrende flekker og zigzagging mønstre er ofte forbundet med begynnelsen på en optisk migreneanfall. Også kalt acephalgic migrene, okulær migrene er en sjelden tilstand som involverer piercing hodepine som er ledsaget av synsforstyrrelser. Mens årsakene til en optisk migrene er ukjent, effektene inkluderer kvalme, hemiparese, aura, lysskyhet og andre klassiske symptomer relatert til vanlige migrene.

Triggere

En optisk migrene kan skje for en rekke årsaker, og kan invovle mindre til sterke smerter. Enhver som opplever denne type migrene bør prøve for å bestemme hva som utløser problemet for å lindre eller eliminere problemet.

Vanlige årsaker

En optisk migrene som er etterfulgt av en klassisk migrene, årsakene omfatter for mye alkoholinntak, en usunn diett, tom mage eller ukontrollerbar sult, stress, premenstruelt syndrom og bruk av piller.

Eye Stress

Andre faktorer som kan utløse en optisk migrene er langvarig eksponering for direkte eller sterkt sollys, for mye trening, avhengighet til å se på TV, lange perioder med dataarbeid og vane sen kveld lesing.

Medisinsk tilstand Teorier

Ulike medisinske teorier hevder følgende helsemessige forhold som mulige årsaker til optiske migrene: allergier, midlertidig ødem i hjernen, forstyrrelse av endokrine funksjoner og innsnevring av blodårene i hjernen som er etterfulgt av dilatasjon.

Mat

Noen matvarer kan fungere som triggere. Elementer som alderen ost, kylling innvoller (spesielt lever), rødvin, konservert kjøtt (dvs. skinke, bacon), sjokolade og mononatriumglutamat (MSG).

Hva skjer med hjernen under en migrene?

Hva skjer med hjernen under en migrene?

Hva er en migrene

Hundrevis av millioner av mennesker verden over lider av migrene (se Ressurser), som er uutholdelig hodepine på den ene siden av hodet. Foruten å føle kvalm, de fleste migrene lider er følsomme for lys, høye lyder og sterke lukter. I ekstreme tilfeller kan folk som lider av migrene selv midlertidig mister sin visjon. Selv om de er ansett som hodepine, de skiller seg fra andre hodepine i at de er en nevrologisk lidelse. Det er flere teorier om hva som skjer i hjernen under en migrene. Medisinske forskere pleide å tenke det var på grunn av blodårene i hjernen begrensende som forårsaket smertene. Men nå er det sett mer som en forstyrrelse i hjernens funksjon i stedet for bare en lidelse i cerebrale blodkar.

Vaskulær Theory

Den vaskulære teorien er basert på blodårene i hjernen sammentrekkende. Når blodårene trekker seg sammen, blir strømmen av oksygen reduseres, produsere auraen oppleves av noen migrene ofre. Som de trange blodkar utvides, prøver å få mer oksygen, er smerte resultater som kjemikalier kjent som prostaglandiner (som øker smerte) utgitt. Men noen forskere tviler på om dråpene i cerebral blodstrøm under aurafasen er nok til å forårsake andre aura symptomer som synsproblemer knyttet til migrene. Hva mer, ikke denne teorien ikke hensyn til ømhet og hodet hevelse tilhørende migrene.

Seretonin Theory

En nyere teori foreslår at migrene er forårsaket av en kjemisk forandring hjernen på grunn av kroppens uregelmessig bruk av serotonin, som bidrar til å administrere blodkar sammentrekkende og strekke. Når serotonin blir misbrukt, kan en bankende følelse føre. Misbruk av serotonin resulterer også i andre migrenesymptomer. Foruten serotonin, endret nivåer av andre nevrotransmittere som stresshormoner og dopamin er også knyttet til migrene smerte.

Cortical spreading depression Theory

Det kortikale spreading depression teori er basert på ideen om at en midlertidig bølge av depolarisering sprer seg over hjernens overflate. De bølge beveger seg fra occipital området, som er baksiden av hjernebarken, og fortsetter mot fronten med en hastighet på omtrent 3 til 5 mm (0,12 til 0,2 inches) per minutt. Den elektriske erfaring kan gjøres i dyr ved hjelp av skadelige stimuli og er kjent i litteraturen som "spreading depression av Leao."

Trigeminusnerven Theory

Trigeminusnerven teorien mener betennelse i hjernens blodårer er et resultat av hjernens trigeminusnerven slippe et bestemt stoff, sto for smerter på den ene siden av hodet. Den trigeminus går fra skallen sentrum og over øynene og deretter til pannen. Selv om smertesensorer i nerve er utløst, er det usikker på hvordan det skjer. Stimulert fibre slipper et stoff som kalles nevropeptider som gjør at blodkar dilatasjon, forårsaker smerte for hvert hjerteslag.

Integrated Theory

Den integrerte hypotesen prøver å kombinere ulike teorier som det klargjør flere forklaringer knyttet til migrene smerte. Denne teorien hevder at triggere inkludert blending, støy, stress og andre faktorer kan sette av visse særlig hjernestammen sentre som locus cereleus, som fører til endringer i nivåer i adrenalin. Rygg raphe kjerne er et annet senter som påvirker serotonin hjernen nivåer.

Hvordan virker Sumatriptan arbeid?

Hva er Sumatriptan?

Sumatriptan er et populært stoff produsert av GlaxoSmithKline. Den leveres i flere former, og ble utviklet for bruk ved behandling av migrene. Medikamentet kan bli tatt i form av en inhalator, ved injeksjon, eller som en tablett. Sumatriptan er også referert til på markedet som Imigran og Imitrex.

Denne potente stoffet først ble tilgjengelig tilbake i 1991 I Storbritannia pille form kan kjøpes over disk, men de andre formene er kun tilgjengelig på resept. I USA, alle former for sumatriptan er tilgjengelig på resept bare.

Hvordan Sumatriptan Works

Den kjemiske kjent som sumatriptan ligner i naturen til serotonin, et naturlig stoff som produseres i kroppen. Medikamentet selv aktiverer meget spesifikke reseptorer som finnes i de cerebrale arterier.

Migrene hodepine er ofte forårsaket av utvidelse av cerebral blodårene, noe som fører til overflødig blodtilførselen til hodet. Aktivering reseptorene fører til vasokonstriksjon, eller innsnevring av arteriene, som motvirker dilatasjon, kontrollerer blodstrømmen og stopper migrene smerte.

Sumatriptan fører også aktiviteten i trigeminusnerven (den femte hjernenerve ansvarlig for følelsen i hodet og ansiktet) til å bremse ned. Denne reduksjon i aktiviteten er delvis ansvarlig for sumatriptan suksess i behandlingen av cluster hodepine så vel.

Tar Sumatriptan

Personer som er foreskrevet sumatriptan gis stoffet via tablett, injeksjon eller nesespray. Den minst effektive leveringsmetode er tabletten fordi stoffet er delvis brytes ned i magen før den kommer inn i blodstrømmen, fjerne det av noen av dens potens. Pharmacologists har innført en hurtig frisetting som gjenstår mer potent, men tar lengre tid å komme inn i blodstrømmen. Injeksjonen fungerer raskere, men resultatene vanligvis ikke vare så lenge som de ville med tabletten.

Om svangerskapsavbrudd

Om svangerskapsavbrudd


Svangerskapsavbrudd er lovlig i USA. Det er også vurdert medisinsk forsvarlig. Men det er et kontroversielt tema, med mange mennesker enten standhaftig motsetning til det eller like sterkt til støtte for retten til å velge dette alternativet. Til tross for uenighet, er det anslått at en tredjedel av alle kvinner i USA vil velge abort minst én gang før de når 45 år.

Historie

Indusert svangerskapsavbrudd, eller abort, har foregått siden antikken. I århundrer, folk brukte urter, skjerpet verktøy, fysisk manipulasjon og en rekke andre teknikker for å indusere abort. I det 19. og en del av det 20. århundre, abort var ulovlig i USA. Likevel, kvinner forfølges metoder for å ha aborter uten å bli oppdaget av myndighetene. Det ble lovlig på 22 januar 1973.

Typer

I USA er det to vanlige typer abort. Den første er abortpillen. Denne metoden er ikke-invasiv og ikke krever kvinnen å holde et medisinsk miljø for hele abort. Det er også i-klinikken aborter. For disse, gjør en kvinne har å bo i en klinikk, legekontor eller sykehus før prosedyren er fullført. Men kan hun vanligvis gå hjem så snart en time etter et svangerskapsavbrudd, avhengig av hvilken metode som brukes.

Funksjoner

Den abort pillen brukes til å avslutte en graviditet i en tidlig fase. Medisinen består faktisk av to piller: mifepriston og misoprostol, som til sammen forårsaker en kvinne å ha en spontanabort. Den vanligste in-klinikken metoden kalles aspirasjon abort, som innebærer bruk av spesielle stenger for å strekke livmorhalsen, og et rør som settes inn i livmoren. Med røret på plass, en lege benytter en sugemaskin for å tømme innholdet i livmoren, inkludert fosteret. Noen ganger er en curette brukt for å skrape ut en hvilken som helst vev som gjenstår. For en dilatasjon og evakuering (D & E) svangerskapsavbrudd, er livmorhalsen utvidet, og deretter medisinske instrumenter og en sugemaskin brukes til å tømme livmoren. Når dette er gjort i den siste del av en andre trimester av svangerskapet, kan et medikament som skal injiseres inn i bukhulen for å hindre at babyen fra å være i live under prosedyren.

Time Frame

Den abort pillen kan tas i opp til 63 dager etter begynnelsen av kvinnens siste menstruasjon. Det er effektivt i omtrent 97 prosent av tilfellene. Aspirasjon svangerskapsavbrudd utføres vanligvis til ca 16 uker etter en kvinnes siste periode. D & E metoden kan utføres etter 16 uker har gått siden kvinnens siste menstruasjon og opptil 24 uker av svangerskapet. In-klinikken abort metoder er nær 100 prosent effektiv.

Advarsel

Det er noen risiko for in-klinikken svangerskapsavbrudd. Noen av de komplikasjoner som kan oppstå omfatter en allergisk reaksjon overfor legemidler, livmor blodpropper, vev igjen inne i livmoren ved å følge prosedyren, infeksjon, skade på livmorhalsen og livmoren og meget kraftig blødning. Noen ganger kan en graviditet utenfor livmoren gå ubemerket også. For pillen metoden, er det en risiko for allergisk reaksjon på medisiner gitt, vev igjen i livmoren etter opphør, infeksjon, kraftige blødninger og uoppdaget svangerskap utenfor livmoren. Likevel, kvinner er mer sannsynlig å dø i barsel enn de er til å dø fra en svangerskapsavbrudd som utføres før 21 uker av svangerskapet. Når 20 uker av svangerskapet har passert, er frekvensen av død om det samme for svangerskapsavbrudd og fødsel. Det er svært sjelden at døden skal skje fra en abort pille prosedyre.

Hva er en Refractive migrene?

Det finnes mange typer migrene. To typer er "vanlig migrene," en migrene som oppstår uten "aura" eller visuell forvrengning, og "klassisk migrene", som kan forårsake en aura. En annen, mer alvorlig type er "refraktiv migrene," mer vanligvis kalles "ildfast migrene" --- eller RM.

Definisjon

Refractive eller ildfast migrene, også kalt en "vanskelige" migrene, er såkalt fordi den ikke reagerer på vanlige migrene behandlinger, ifølge en HealthCentral nettside om behandling av RM. Den invalidiserende smerter av RM kan også vare lenger enn de vanlige fire-til-72-timers migreneanfall.

Status migrainous

RM som ikke svarer til normal behandling og varer lenger enn 72 timer kan utvikle seg til en type migrene som kalles "status migrainous," ifølge en HealthCentral artikkel med tittelen "Status migrainous --- det grunnleggende," av Teri Robert.

Viktigheten av behandling

Migrene smerte utløses av dilatasjon eller utvidelse av visse blodkar i den menneskelige hjerne, samt vev og nerveinflammasjon, i henhold til HealthCentral artikkelen. Når blodkar blir utvidet over en lengre tidsperiode, som med RM og status migrainous kan migrene lidende utvikle risiko for slag.

Klinisk studie

Ifølge en HealthCentral artikkel med tittelen, "IV Lidokain-effektiv behandling for ildfaste Migrene i klinikken," av Teri Robert og Dr. John Claude Krusz, presentert for den amerikanske Headache Society Annual Meeting i juni 2007, den smertestillende lidokain ble gitt intravenøst ​​til 22 pasienter med RM i løpet av en klinisk studie i 2007.

Resultater

Ifølge den HealthCentral artikkelen, resultatene av studien, og Robert Krusz viste at behandling ved hjelp av lidokain under klinisk overvåkning bidratt til å lette smerte og migrene forkortes varigheten for pasienter med RM.

Hyperactive Adrenal Thyroid Symptomer

Våre binyrene, som ligger på toppen av hver av våre nyrer, produsere nødvendige hormoner i kroppen vår (adrenalin, noradrenalin, og fem grupper av steroider). Skjoldbruskkjertelen, som ligger ved foten av vår hals, under vår adamseplet, produserer også viktige hormoner: tyroksin og trijodtyronin. Når disse to viktige kjertler blir hyperaktive og produsere mer hormoner enn nødvendig, er kroppen vår påvirkes negativt, produsere symptomer som kan være alt fra dehydrering til diabetes (binyrene) eller økt appetitt til uregelmessig hjerterytme (skjoldbruskkjertelen).

Binyrene Formål

Hovedformålet med våre binyrene er å hjelpe oss i tider med stress. Binyrene gjøre dette ved å produsere hormoner som hjelper oss med å håndtere følelsesmessige, mentale og fysiske belastninger som skoleeksamener, shopping, sykehusinnleggelser, og trusler mot ens liv eller lemmer.

De adrenalin og noradrenalin hormoner er de til hjelp i vår kamp eller flukt reaksjoner på fare og fysiske trusler. Og steroid klasse (mineralkortikoider - aldosteron, og glukokortikoider - kortisol) hjelpemidler i å opprettholde riktig mineral, elektrolytt, og kjemiske nivåer i kroppen vår, som serverer å hindre hjertesvikt og andre helsemessige forhold.

Hyperaktiv binyrene Symptomer

Når binyrene produsere mer hormoner enn nødvendig, er våre kropper bombarderes med for mye av en god ting. Dette, dessverre, kan ha svært negative konsekvenser. For eksempel kan de følgende symptomer kan forventes dersom glukokortikoid hormon kortisol er over produsert: bendannelse hemmes, sårheling er forsinket, og evnen til å absorbere kalsium er undertrykt.

Ettersom dette hormonet påvirker mange systemer i kroppen, kan over produksjonen medføre sykdommer som Cushings sykdom. Cushings sykdom påvirker organ fungerer så vel som metabolisme prosesser; derfor kan dens negative metabolske innflytelse også resultere i slike tilstander som diabetes.

Andre binyre Symptomer

Et annet sett av symptomer som kan resultere skyldes overproduksjon av binyrene hormonet aldosteron, som fungerer som en regulator av natrium, kalium, blodvolum og blodtrykk. Overproduksjon av dette hormonet kan produsere en uregelmessighet i nivåene av natrium, kalium, blodvolum og blodtrykk selv.

Thyroid Formål

Skjoldbruskkjertelen er ansvarlig for regulering av kroppstemperatur, vekt og generelle metabolisme. Dette betyr at skjoldbruskkjertelen også direkte påvirker hastigheten hjertet vil slå på, samt hvor hurtig og effektivt på andre organer i kroppen vil operere. Ingen liten prestasjon for en så liten kjertel.

Hyperaktive Thyroid Symptomer

Nervøsitet, hender som skjelver, hud som er varm og fuktig, samt muskelsvakhet er noen symptomer på hyperaktiv skjoldbruskkjertelen. Andre symptomer på denne tilstanden er hjertebank, hurtig puls, tungpustethet, søvnløshet og tretthet. I tillegg kan disse symptomene også oppleves som følge av en hyperaktiv thyroid: en øket appetitt, vekt eller hårtap, en manglende evne for å tåle varme, menstruasjon, som er meget lett eller ikke-eksisterende, en økning av avføringen og en stirrende blikk.

Postmenopausal blødning

Postmenopausale blødninger forekommer i om lag 25 prosent av kvinner, og det er noe som bør tas på alvor. Mens sjansene er årsaken til postmenopausal blødning er relativt små, er det bedre å være sikker, spesielt hvis mer enn 12 måneder har gått siden den siste perioden.

Postmenopausal blødning

Se din lege. Årsaken til de fleste postmenopausal blødning er mindre, men tidlig diagnose er avgjørende i tilfelle saken er mer alvorlig. Legen din vil sannsynligvis utføre en bekken eksamen, PAP smøre, og muligens en blodprøve for å måle hormonnivået.

Ta oppfølging tester som anbefales. Avhengig av resultatene av foreløpige tester, kan legen din ønske å planlegge mer kompliserte tester, for eksempel en endometrial biopsi eller en dilatasjon og utskrapning (D & C). Sonographs eller ultralyd tester kan også bestilles.

Utvikle en behandlingsplan med legen din. Når alle testresultatene er tilbake, bør du og legen din begynne en behandlingsplan basert på resultatene. Mange ganger dette vil innebære noe mindre, for eksempel hormoner eller progesteron terapi, mens den best-case scenario vil innebære å gjøre ingenting i det hele tatt med mindre postmenopausal blødning dukker opp igjen.

Seek måter å hindre en annen hendelse. Opprettholde en sunn vekt, vil riktig ernæring og stressreduksjon hjelpe, og de kan startes ved første tegn av postmenopausal blødning.

søke en ny mening hvis du har noen betenkeligheter med testresultatene eller anbefalte behandlinger. Tilbringe tid til å kjenne alle alternativer og se etter flere innspill vil gjøre deg til en mer informert pasient.

Hint

  • Hvis du skal ha en endometrial biopsi utføres, er det ofte fordelaktig å ta en anti-inflammatorisk, for eksempel ibuprofen, kvelden før og igjen kort tid før inngrepet finner sted.

Venøs insuffisiens Symptomer

Venøs insuffisiens påvirker 25 millioner amerikanere. Mange kan avfeie det som et mindre problem, knyttet mer til forfengelighet enn helse, men hvis venstre for å gå videre ukontrollert, kan det utvikle seg til en ødeleggende problem. Å være kjent med de tidlige tegn på venøs insuffisiens kan hjelpe deg å takle det før det blir en krise.

Identifikasjon

Venøs insuffisiens er en tilstand der blodårene i beina er ikke i stand til å returnere blod til hjertet så vel som de skal. Fordi blodet har å jobbe mot tyngdekraften til å flytte fra bena til hjertet, venene i bena har ventiler som åpner for å la blodet gjennom, så nær å holde blodet fra pooling tilbake til nedre regioner. I venøs insuffisiens, er ventilene lukker ikke fullt ut, enten på grunn av skade på ventilen eller på grunn av utvidelse av blodårer holder dem fra å lukkes.

Venøs insuffisiens kalles kronisk venøs insuffisiens eller venøs refluks.

Årsaker

Venøs insuffisiens er sett oftere hos kvinner enn menn, trolig på grunn av nivået av progesteron. Alder er en faktor i tillegg. Røyking eller overvekt bidrar til sannsynligheten for utvikling av venøs insuffisiens, som betyr å være høy. Genetiske faktorer spiller inn, også. Å ha en jobb som krever sittende eller stående i lengre perioder av gangen gjør deg mer utsatt for venøs insuffisiens og gjør det også vanskeligere å håndtere virkningene.

Disse faktorene kan føre til skade på ventiler, utvidelse av venene eller blokkering på grunn av en blodpropp, noe som vil føre til venøs insuffisiens.

Tidlige tegn

Advarsel tegn på mild venøs insuffisiens kan være lett å avfeie. Du har kanskje kjedelig smerter i bena, eller en følelse av tyngde. Bena kan klø og prikke. Du kan begynne å legge merke til hevelse i leggene, særlig rundt anklene. Disse symptomene vil trolig bli verre når du står og kan bli løst hvis du legger deg ned med bena hevet.

Effekter

En av de vanligste symptomene som venøs insuffisiens fremskritt er åreknuter. Venene ekspandere og bli synlig på overflaten av huden. Dette er en progressiv problem, ved at flere årer utvider seg, vil den mindre brønn ventilene arbeide og jo mer blod vil pool tilbake, forårsaker mer dilatasjon.

Hvis venøs insuffisiens utvikler seg ukontrollert, kan du begynne å se misfarging av huden på leggene, som et blåmerke, med mer hevelse og smerte. Til slutt, kan du utvikle sår på leggene, ankler og føtter.

Forebygging / løsning

Hvis venøs insuffisiens er mild, kan du hindre at det blir verre ved å unngå lange perioder med sittende eller stående. Sørg for å få opp og gå rundt med jevne mellomrom, selv på en kontorjobb. Når du er i stand til, tilbringe tid med føttene hevet. Iført kompresjonsstrømper kan hjelpe med beinet hevelse.

I mer alvorlige tilfeller kan det være lurt å vurdere kirurgi for å fjerne åreknuter eller stenge ødelagte årer. Hvis du har utviklet magesår fra venøs insuffisiens, bør de behandles umiddelbart for å unngå smitte.

Primær pulmonal hypertensjon Behandling

Pulmonal hypertensjon er en hjertetilstand i hvilken de pulmonære arterier opprettholde høyere enn normalt trykk. Denne lidelsen er delt inn i to kategorier: primær og sekundær pulmonal hypertensjon. Sekundær pulmonal hypertensjon oppstår når den ekstra arterietrykk kan forklares ved en sekundær årsak, slik som emfysem eller blodpropp. Primær pulmonal hypertensjon (PPH), sjeldnere form, oppstår når ingen sekundær årsak kan være funnet. Mens ingen kur finnes for denne tilstanden, kan behandlingstilbud bedre livskvalitet og ta opp noen av symptomene.

Konsekvenser

Lungene arteriene pumpe blod fra høyre ventrikkel i hjertet å plukke opp oksygen fra lungene. Hvis trykket i denne veien er for høy, kan det oppstå alvorlige konsekvenser. Den ekstra press gjør det vanskeligere for hjertet å pumpe blodet gjennom lungene arteriene. Dette fører til at musklene i høyre hjerte for å forstørre. En forstørret hjerte er en alvorlig medisinsk tilstand som kan føre til væskeopphopning i kroppsvev, så vel hjertesvikt og død. Dødsfall er mer vanlig i primær pulmonal hypertensjon enn den sekundære formen fordi den underliggende årsaken er ukjent. PPH er også mer aggressiv form av sykdommen utvikler seg raskt og ofte påvirker unge mennesker.

Behandling: dilatasjon

På grunn av sin mystiske opprinnelse, er primær pulmonal hypertensjon vanskelig å behandle. Primær pulmonal hypertensjon krever avansert behandling ved hjelp av legemidler som Utvid lungene arteriene. Ved å utvide disse banene, er trykket redusert og sirkulasjon kan flyte lettere. Noen dilatory legemidler som brukes til å behandle denne lidelsen omfatter epoprostenol, Tracleer, Remodulin, Ventavis og Revatio.

Behandle symptomene

Din lege kan også foreskrive kosttilskudd for å øke oksygenopptaket og diuretika å stimulere vannlating. Disse behandlinger ikke rettet mot årsaken til pulmonal hypertensjon, men snarere ta opp de ubehagelige symptomer på tilstanden. De mest fremtredende symptomer inkluderer kortpustethet, hoste og trøtthet.

Gene Therapy

En spennende ny mulighet har dukket opp i feltet av PPH forskning, da genet som forårsaker familiær PPH har blitt oppdaget. Når PPH er tilstede langs en familie linje, er det forårsaket av en mutasjon i et gen merket BMPR2. Oppdage genet ansvarlig er et viktig gjennombrudd, da det kan føre til genterapi i fremtiden. Dette ville innebære å redigere den genetiske mekanisme for å forhindre angrep av sykdommen.