Digidexo.com

migrene behandling på sykehus

Spinal Block migrene behandling

Migrene er en alvorlig, invalidiserende hodepine. Flere behandlingstilbud effektivt håndtere smerte, men noen migrene unnlater å svare. For folk som har hyppige, alvorlige migrene som ikke kan kontrolleres med standardbehandling, kan en spinal nerve blokk lindre kroniske smerter. En steroid injeksjon reduserer betennelse i vev som omgir nerve, eliminere kilden til smerte. Slike nerve blokker er midlertidige og gjentatte injeksjoner er nødvendig for fortsatt smertelindring.

Migrene Kjennetegn

Migrene er forskjellig fra andre typer av hodepine. En migrene kjennetegnes ved en dunkende alvorlig smerte vanligvis begrenset til den ene siden av hodet, og det er ledsaget av følsomhet for lys, eller lyd, kvalme og oppkast. Hvis venstre ubehandlet, kan et migreneanfall vare fra fire til 72 timer, og smerten kan være ødeleggende. Standard migrene behandling (for eksempel ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner og triptaner) effektivt lindre migrene smerte, men noen migrene motstå behandling. Utilstrekkelig behandlet migrene kan bli kronisk daglig hodepine. Personer som har alvorlig migrene mer enn 15 dager per måned kan være kandidater for nerve blokk terapi.

Spinal nerve block Process

Spinal nerve blokk brukes for kroniske smerter og kan være effektiv for kronisk migrene. For behandling av migrene, et lokalbedøvelsesmiddel og et steroid injiseres ved occipital nerve, som ligger ved foten av skallen. Prosessen tar bare noen få minutter og sedasjon er unødvendig. Bedøvelsen numbs området og umiddelbart lindrer smerte, selv om den slites av etter flere timer. Den steroider kontroller betennelse og hevelse i vevet rundt occipital nerver, som forårsaker smerte. Den steroider trer i kraft i løpet av to til tre dager og varer i flere dager til noen måneder. Hvis smerten vedvarer utover tre dager etter injeksjon, kan en annen injeksjon eller to være nødvendig.

Bruk av bakhodet Nerve Block

Occipital nerve blokk behandling anbefales kun for folk som lider av hyppige, alvorlige migrene som er ukontrollert med andre behandlinger. Hvis nerve blokk vellykket lindrer smerte, er injeksjoner gjentas når smertene kommer tilbake. Pasienter får ikke mer enn tre injeksjoner i en seks-måneders periode for å redusere forekomsten av bivirkninger. Hvis mer er nødvendig for tilstrekkelig smertelindring, bør en annen type behandling vurderes.

Bivirkninger

Smerte ved injeksjonsstedet er den vanligste bivirkning forbundet med occipital nerveblokk, og injeksjonen av steroidet kan være smertefullt å begynne med. Andre bivirkninger inkluderer infeksjon, blødning og forverring av smerte. Nerve blokk bør ikke gis til folk som er allergisk mot noen av de medisiner, eller de som tar blodfortynnende (for eksempel warfarin). Personer som har en infeksjon eller dårlig kontrollert diabetes eller hjertesykdom bør også unngå occipital nerve blokk.

Occipital nervestimulering

Elektrisk stimulering av nerve occipital tilbyr et alternativ til nerveblokk for kronisk migrene. En innretning implantert i bukhulen sender elektriske pulser gjennom en leder passert opp gjennom legemet for å ende nær den occipital nerve. Resultatene fra studien fant enheten effektivt redusert smerte og antall hodepine per måned sammenlignet med pasienter som ikke hadde implantatet. Enheten har ennå ikke blitt godkjent for bruk av Food and Drug Administration.

Radical migrene behandling

Radical migrene behandling


Migrene er kronisk hodepine, med varighet fra noen timer til noen dager. De bakenforliggende årsakene til migrene er ikke fullt ut forstått, og mange tradisjonelle behandlinger har liten eller ingen effekt i noen lider. Som årsak til migrene kommet under større gransking, radikale nye prosedyrer, viser lovende resultater.

Historie

Folk har vært plaget av migrene i århundrer. Faktisk, ifølge historikeren Paul Duxbury, migrene er blant de eldste sykdommene kjent for menneskeheten. I 460 f.Kr., Hippokrates, far til moderne medisin, beskrev en skinnende lys på det ene øyet, etterfulgt av sterke smerter som startet i templene og jobbet seg til å omfatte resten av hodet. Duxbury insisterer på at Hippokrates beskrev en migrene.

Symptomer

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, symptomer på migrene inkluderer moderat til alvorlig smerte, ofte på bare den ene siden av hodet; smerter som øker med fysisk aktivitet; kvalme; visuell aura; og følsomhet for lys og lyd.

Årsaker

Inntil nylig ble migrene antatt å være et resultat av vaskulær (blodkar) abnormaliteter, men nyere forskning tyder på det virkelige problemet kan være i det sentrale nervesystemet, ifølge Mayo Clinic. Den sentrale nervesystemet regulerer det vaskulære system, sammen med en rekke andre systemer og strukturer i kroppen.

Behandlinger

Tradisjonelle behandlinger for migrene inkluderer: ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs), triptaner og opiater; men som eksperter lære mer om de nevrologiske årsaker til migrene, er nye behandlinger under utvikling. Botox skudd er en av de mer radikale behandlinger for å lindre migrene smerte. Ifølge en fersk studie fra University of California, San Francisco, 75 prosent av pasientene fulgt erfaren fire til seks måneder for smertelindring etter Botox-injeksjoner i musklene i ansiktet og hodet. Kirurgi er en annen kontroversiell og radikal migrene behandling. Ifølge en rapport på CNN.com, til ansikts kirurgi fjerne muskler som utløser migrene kan tilby permanent migrene lettelse for noen pasienter. Bahman Guyuron, MD, leder av avdelingen for plastisk kirurgi ved universitetssykehusene i Cleveland, og Case Western Reserve University sier: "Andre migrene behandlinger enten midlertidig forebygge symptomene eller de kan redusere symptomene etter at migrene starte. Hva vi tilbyr er egentlig en kur. "

Betraktninger

Noen av leger og professorer som er involvert i de kirurgiske migrene studiene var konsulenter for Allergan eller har blitt betalt høyttalere for andre farmasøytiske selskaper.

Abdominal migrene behandling

Abdominal migrene er et syndrom som leger, spesielt barneleger, ofte diagnostisere hos barn. Denne type av migrene er mye vanligere hos barn enn voksne, og kan ha en negativ innvirkning på livskvaliteten. Fordi abdominal migrene har symptomer felles for andre helsemessige forhold, kan det ta litt tid å komme frem til riktig diagnose. Når dette har skjedd, er behandling tilgjengelig.

Symptomer

Abdominal migrene er et migreneanfall uten hodepine. Disse oftest forekommer hos barn 5-9 år. Et barn med en abdominal migrene vil klage over magesmerter; han kan også klage over kvalme og kanskje må kaste opp. Han vil utvikle lysskyhet (lysfølsomhet), bli irritabel, miste sin appetitt og har diaré. Han kan ha en skylles eller blekt ansikt med mørke ringer under øynene. I sjeldne tilfeller kan han også klager over hodesmerter. Hans symptomer kan vare noen der 1-72 timer. Hvis han er yngre enn fem og opplever disse symptomene, kan han være lider av abdominal migrene; han kan ikke være i stand til å verbalisere hva han føler.

Biofeedback

En ikke-medisinering behandling som har hjulpet noen barn er biofeedback. Barn blir opplært til å slappe av enkelte muskler slik at de kan forebygge migrene (selv abdominal slag). En trenet terapeut vil bruke teknologi som sensorer som brukes på barnets hud for å måle muskelspenninger, temperatur, svette kjertel aktivitet og hjernebølgene til å oppdage fysisk spenning. Barnet vil da bli undervist i hvordan å redusere sin egen spenning slik at hun kan lære å forebygge migreneanfall.

Betablokkere

Inderal (propanolal) hjelper migrenepasienter å unngå migrene hodepine; den kan brukes med barn som har blitt diagnostisert med abdominal migrene. Denne klassen av medikamenter påvirker hjertet, senke det trykk hvormed det slår; hjertet vil også slå saktere i pasienten som tar betablokkere. Hvis pasienten er et barn med mage migrene, medisinen han tar vil også åpne sine blodårer, noe som forbedrer blodstrømmen til hjernen.

Triptaner

Denne klassen av medisiner inneholder noen formuleringer som hjelper migraineur (migrene lidende). Selv om ikke alle triptaner er godkjent for bruk hos barn, noen finnes, for eksempel Imitrex. Denne spesielle medikamenter kan gis til barnet i nesen, som medikamenter leveres i en nasal sprayformulering. Hvis han har høyt blodtrykk eller diabetes, bør han ikke ta denne typen medisiner.

Antihistamin

Et medikament (Midrin) har blitt funnet å lindre migrene etter at den har begynt. Midrin (isometheptene acetominofen dichloralphenazone) inneholder et mildt beroligende som vil hjelpe barnet som hun opplever symptomene. Midrin vil påvirke serotoninnivået i hjernen hennes som det fungerer. Denne medisinen kan bare tas ved første utbruddet av migrene symptomer; den kan ikke tas daglig for å forebygge migrene som det kan føre til fysisk avhengighet.

Pediatric migrene behandling narkotika

Pediatric migrene behandling narkotika


Omtrent 10 prosent av barn lider av migrene. Den migrene kan være forbundet med synsforstyrrelser og / eller kvalme. Migrene er ikke bare en voksen tilstand. Mange barn som lider av disse uutholdelig hodepine trenger medisiner for å kontrollere hyppigheten og alvorlighetsgraden av dem. Heldigvis finnes det flere medikamenter som kan være nyttig i behandling av migrene.

Typer narkotika

I oktober 2003 utgaven av The Journal of Family Practice, Heather Spry, MD, Todd McDiarmid, MD, og ​​Jill Mayer, MLIS, rapporterer at propranolol, valproinsyre og amitriptylin er effektive reseptbelagte medisiner som kan brukes i behandling av pediatrisk migrene . Cyproheptadine er ofte brukt av mange leger som et forebyggende. Men Spry, McDiarmid og Mayer foreslår at amitriptylin og propranolol er mer effektive. Imitrex er også en vanlig foreskrevet medisiner for behandling ved utbruddet av hodepine.

Når skal du bruke Medisinering

Hvis et barn er å ha alvorlige og hyppige hodepine, kan da reseptbelagte medisiner være nødvendig. Medisiner kan være foreskrevet og kan gis til bruk ved utbruddet av hodepine og å ta på daglig basis som et forebyggende. Spry, McDiarmid og Mayer rapporterer at valproinsyre har vist en 50 prosent forbedring med migrene symptomer.

Funksjon

Reseptbelagte legemidler som brukes til behandling pediatriske migrene brukes på to måter. Når en migrene har startet en medisin kan gis og redusere hodepine og stoppe det før det blir verre. Medisiner kan også gis som preventives. Disse forebyggende medisiner redusere hyppigheten av migrene. Begge medikamentene virker sammen for å hjelpe barnet leve et liv uten å leve i frykt for disse hodepine.

Bivirkninger

I oktober 2003 utgaven av Journal of Family Practice, Spry, McDiarmid og Mayer rapporterer at propranolol er medisiner som har færrest bivirkninger tett fulgt av amitriptylin. Noen barn rapporterer å ha noen døsighet når du tar preventatives, men dette kan løses ved å ha barnet ta medisiner ved sengetid. Hvis søvnighet oppstår når du tar et medikament som Imitrex som er gitt ved utbruddet av medisinen, la barnet ha en periode med hvile er vanligvis svært nyttig.

Fordeler

Behandle et barn som lider av hyppige migrene med en reseptbelagte medisiner er svært gunstig. Barn som lider av vanlige og tilbakevendende migrene har faktisk en reduksjon i antallet av de lider av hodepine. Dette gagner barnet ved å gi dem et mer normalt og smerte-fritt liv. Barnet og familien trenger ikke å leve i frykt for en av disse hodepine oppstår.

Migrene behandling med koffein

Millioner av mennesker lider av migrene. En migrene hodepine er forskjellig fra andre typer hodepine på grunn av de medfølgende symptomer som ofte oppstår med hodepine så vel som den intense smerter som er typisk for en migrene hodepine. Koffein har gitt lindring for noen migrenepasienter, men det bør brukes med måte for å unngå tilbaketrekning hodepine som kommer med koffein avhengighet.

Koffein Effekter på Hodepine

En enkel spenningshodepine oppstår når blodårene utvider seg og åpne mye bredere enn vanlig. Koffein fører til at blodkarene seg sammen, noe som vil returnere blodkar tilbake til sin normale tilstand. Mange smertestillende inneholder koffein på grunn av denne spesielle effekten. Bare behandling av en spenningshodepine med koffein alene også kan være effektive.

Migrene og Koffein

Migrene synes å være utsatt for den samme innsnevring av blodårer som spenningshodepine. Mens legene er fortsatt ikke klart hva som forårsaker migrene, er effekten av koffein mest sannsynlig relatert til å hemme blodkar.
En annen teori om hvordan koffein kan hjelpe migrene hodepine er nukleosid, adenosin. Under en migrene episode, har hode og nakke området en høyere enn normalt nivå av adenosin i blodet. Dette nukleosid vil utvide blodårene og forårsake smerte. Koffein blokkerer adenosin og lindrer smerten av hodepine. Leger fortsatt ikke forstår hvorfor det er en heving av adenosin under en migrene episode. Studiet av adenosin og dens rolle i migrene hodepine og symptomene er ledende vitenskap i en ny retning for å lage medisiner som skal forebygge og kurere migrene hodepine. Uten en klar forståelse av årsaken til migrene, er det vanskelig å finne en preventiv medisin.
Migrene lider bør velge en smertestillende som inneholder koffein for å lindre smerten av sin hodepine. En kopp kaffe eller andre koffeinholdige drikke kan også bidra til å lindre smerten også. Det er viktig at koffein anvendes i moderate for å unngå koffein tilbaketrekning som vil forårsake hodepine når blodkarene utvider seg på grunn av en mangel på koffein.

Koffein avhengighet og tilbaketrekning

Alle som har alle opplevd en hodepine forårsaket av en mangel på koffein vet at det kan være en av de mest smertefulle typer hodepine. Mangel på koffein kan la deg følelsen svak og trøtt om morgenen sammen med bankende hodepine. En enkel kopp kaffe er som regel alt som skal til for å lindre symptomene på koffein tilbaketrekning.
Mens koffein kan være effektive i behandling av hodepine og migrene, er det viktig at du bruker den i moderate mengder. For å unngå hodepine assosiert med koffein tilbaketrekning, kutte ned på koffein gradvis over tid i stedet for å stoppe på en gang. Den hodepine som er forbundet med koffein tilbaketrekning er ikke den samme tilstand som migrene hodepine. Begge typer hodepine kan kureres med koffein.
Leger anbefaler å drikke mer enn 250 mg til 300 mg koffein hver dag for å unngå koffein avhengighet.

Beste forebyggende migrene behandling

Alle som har opplevd en migrene vet at den beste måten å behandle en er å hindre at det skjer. De fleste mennesker kan føle utbruddet av en migrene, og bør ta foreskrevet medisiner eller behandlinger umiddelbart for å prøve å lindre symptomene før de kommer ut av kontroll. Men en person kan også bruke dette som et verdifullt verktøy for å forstå hvordan du kan hindre dem ved å betale oppmerksomhet til når de oppstår.

Forebyggende medisiner

Det er mange resepter tilgjengelig som kan bidra til å redusere hyppigheten av migrene en person opplever. Disse medikamentene er Botox, cyproheptadin og anti-anfall medisiner. Andre mer brukte medisiner er betablokkere og anti-depressiva. Hvis du ikke ønsker å ta medisiner regelmessig kan du være i stand til å bruke andre metoder for å kontrollere migrene forekomster. Alltid konsultere med legen din for i løpet av handlingen som er best for deg.

Triggere

Triggere er ting som ofte satt av fa migrene. Ved å nøye undersøke når du føler en migrene kommer på og merk mat, drikke eller stress nivåer forbrukes eller erfarne på tidspunktet for utbruddet, kan du begynne å kompilere en trigger liste. Vanlige matvarer er sjokolade, tørket frukt, mat som inneholder MSG eller andre konserveringsmidler, chili peppers, oliven og avokado. Alkohol som øl og vin også utløse migrene hos mange mennesker. Noen mennesker er satt av ved intense dufter som tykktarmen eller parfyme eller lukter av såper, sigarer eller sigaretter. Triggere kan inneholde noen, ingen eller alle disse. Begynn å holde styr på og unngå ting som forårsaker du størst problemer.

Trening

Migrene er også forbundet med spenning og sirkulasjon. Øvelsen vil bidra til å redusere spenningen og forbedre sirkulasjonen. Gjøre aerobic aktiviteter som du liker, men sørg for å varme opp sakte. Ved å starte for fort, kan du faktisk utløse en migrene med den plutselige økningen i blodstrømmen. Å holde vekten nede og senke kroppen fett har også vist seg å bidra til å redusere hyppigheten av migrene.

Kvinner

Kvinner er mer sannsynlig å oppleve migrene rett før de begynner sin menstruasjon. Det kan være lurt å diskutere dine prevensjon alternativer eller østrogen behandlinger med legen din hvis du opplever hyppige og intense migrene i løpet av menstruasjonssyklusen. Legen kan hende du må redusere mengden av østrogen. Det er også viktig å trene gjennom kramper og oppblåsthet av mensen.

Home-Utbedring migrene behandling

Migrene er en invalidiserende og smertefull tilstand som rammer anslagsvis 29,5 millioner amerikanere gang i sitt liv. Typiske migrenebehandlinger omfatter medikamenter som er tatt for forebygging og / eller behandling av symptomene. Men for de fleste lider, er medisinering ikke nok til å lindre smerten. Hjem rettsmidler bidra til brobygging og gi lindring.

Hjem migrene rettsmidler

For de som velger å ikke bruke medisiner for å kontrollere sine migrene, eller når medisinering er bare ikke nok, det er nok av hjemme behandlingstilbud for beroligende stormen. En av de enkleste blir liggende nede i et mørkt og stille rom. Det rette er naturlig for mange migrenepasienter siden migrene forårsake følsomhet for lys og lyd og en aversjon mot bevegelse.

Anvende noe kaldt på øyne, templer og bunnen av hodeskallen er ofte nyttig i lindrende migrene smerte. Det finnes flere kommersielle produkter tilgjengelig i drugstores for dette formålet, men det er lett nok til å forberede seg hjemme. Bare fryse et fuktig håndkle til den begynner å stivne, og deretter bruke den på tvers øynene og templer. Plasser en annen bak nakken og legge seg ned i et rolig sted. Fryses igjen håndklær etter behov.

Stress er ofte en medvirkende årsak til migrene. En mild massasje er ofte nyttig i avslappende spente muskler, noe som igjen kan lette migrene smerte.

Noen migrene hodepine er et resultat av koffein tilbaketrekning. Ofte drikker en flaske med vanlig brus avtar eller eliminerer hodepine. Noen mennesker tror at kunstige søtstoffer er en årsak til migrene, så det er best å unngå diett brus når du bruker denne migrene hjem rette.

Migrene Forebygging

Forebygging av migrene er like viktig som å behandle dem. Hvis du kan redusere hyppigheten eller alvorlighetsgraden av migrene, vil du øke din generelle livskvalitet.

Matintoleranse spiller en stor rolle i utviklingen av migrene. Regne ut din utløse mat ved å holde en mat og symptom dagbok. Skriv ned alt du spiser og dine symptomer, sammen med de tider av begge. Det kan ta noen uker, men etter hvert vil du merke at du utvikler migrene når du spiser visse matvarer. Bare eliminere disse matvarer for å redusere hyppigheten av migrene.

En mer proaktiv metode er å bare eliminere matvarer som vanligvis antas å være migrene triggere, deretter sakte legge dem tilbake i kostholdet ditt. Alkohol (spesielt rødvin), sjokolade, ost og nitratholdige matvarer (som hot dogs) er alle antas å utløse migrene. Skjær disse matvarene ut av kostholdet ditt for to uker, og deretter legge dem tilbake i en om gangen. Hvis du utvikler en migrene etter å ha spist en av disse matvarene, kan det være en personlig trigger for deg.

Dehydrering er en kjent migrene trigger, så strever for å holde godt hydrert til enhver tid. Drikke mye vann er bra for din generelle helse uansett, så drikke opp.

Menstrual migrene behandling

Menstrual migrene behandling


Ifølge London Migrene Clinic, 60 prosent av kvinner som får migrene gjøre det rundt menstruasjonen. Omtrent 12 prosent av disse kvinnene har en migrene i løpet av sin periode, sammen med de andre som har det i løpet av sin premenstruelle tid (se referanser). Behandling er mangesidig, inkludert narkotika, journalføring og endringer i livsstil.

Forebyggende Drugs

Ifølge "Migrene Hodepine" (Monica Rhodes, 2007), er disse medikamentene tas hver dag for å forebygge migrene skjer. De jobber ikke for å drepe smerten en gang i menstruasjons migrene starter. Disse inkluderer blodtrykk medisiner som betablokkere eller kalsiumblokkere; antidepressiva og anti-anfall medisiner som Topimax (topimirate).

Avbrutte Drugs

Disse stoffene blir tatt så snart kvinnen innser at en migrene har begynt. Disse inkluderer over disk smertestillende som for eksempel paracetamol og en kombinasjon av paracetamol og koffein og aspirin. Reseptbelagte medisiner inkluderer triptaner som Imitrex (sumatriptan) og ergotderivater som Cefergot. Kun i ekstreme tilfeller er narkotiske stoffer som Demerol eller Oksykodon foreskrevet.

Journalføring

The Mayo Clinic anbefaler at kvinner holde en daglig oversikt over når de har sin periode, men også når de har migrene. Å vite når perioden skyldes kan hjelpe en kvinne planlegge arrangementer rundt en migrene. Holde en migrene journal kan bidra til å identifisere andre utløser migrene som overskyet vær, visse matvarer eller mangel på søvn. På denne måten kan disse utløser unngås eller forvaltes.

Hormonbehandling

I boken "Menstrual migrene" (Susan B. Hutchinson, et al, 2008), er det foreslått at bruk av p-piller kan hjelpe kvinner med uregelmessige perioder å ha en regelmessig syklus. Noen ganger kan dette hjelpe kvinner har færre migrene i en måned. Videre kan kvinner som tar hormonbehandling i overgangsalderen får flere migrene eller mer alvorlig migrene før overgangsalderen er over.

Livsstilsendringer

"Menstrual migrene" anbefaler også at en kvinne med menstruasjons migrene bør få regelmessig søvn, kutte ned på koffein og alkohol, og lære å håndtere stress for å bidra til å redusere migrene. Det foreslår også biofeedback, mekling eller guidet bilder som en måte å redusere stress.

Pediatric migrene behandlingPediatric migrene er intenst smertefull hodepine som oppstår hos barn. På grunn av mangel på utstrakt testing av medikamenter sikkerhet hos barn, er preventive behandlinger foretrukket. Når disse behandlingene er ikke nok, er ikke-reseptbelagte medisiner som brukes til å løse symptomene. Til slutt, hvis det er nødvendig, er reseptbelagte medisiner som brukes til å lindre smerten av barnets hodepine.

Livsstil

Det er mange aspekter av et barns livsstil som kan påvirke deres sjanser for å oppleve migrene. Et slikt aspekt er barnets søvnvaner. Barn som opplever pediatriske migrene bør ha en vanlig sovende tidsplan for å redusere sine migrene symptomer. I tillegg bør foreldre sikre at barnets skole ryggsekken er jevnt balansert, og ikke forårsaker tilbake belastning, noe som kan bidra til migrene smerte. Til slutt kan en næringsrik diett kombinert med regelmessig mosjon bidra til å forhindre migreneanfall.

Stress

Stress kan føre til smertefulle symptomer på migrene i selv svært små barn. En lav test score, peer problemer eller til og med foreldrenes konflikt kan utløse migrene hos disse barna. For å hindre migrene fra start, kan barna bruke stress relief teknikker som pusteøvelser, stretching og biofeedback.

Ikke-reseptbelagte medisiner

I det tilfelle at medisinen er nødvendig, er barn først behandles med ikke-reseptbelagte smertestillende midler, slik som ibuprofen og acetaminofen. Når du tar medisiner for et migreneanfall, er det ekstremt viktig for barna å ta medisiner så snart hodepinen begynner. Dette gjør det mulig for medisin for å begynne å jobbe raskere. Hvis ibuprofen og paracetamol ikke lykkes, bør disse seponeres.

Reseptbelagte medisiner

Det er flere reseptbelagte medisiner som er effektive for pediatriske migrene. Triptaner, som ofte brukes for voksne migrene, har blitt funnet å være sikker og effektiv i barn over tolv år gammel. Disse medikamentene er sumatriptan, rizatriptan og zolmitriptan. Promethazine er et medikament som både kan bidra til å dempe kvalmen som ofte oppstår med migrene, men det fører til tretthet.

Betraktninger

En trigger er en hendelse som kan føre til migrene å starte. Bestemte matvarer, lufttrykket endres, og til og med visuelle hendelser som et blinkende lys kan utløse pediatriske migrene. Barn med migrene bør holde en dagbok for å finne ut hva som utløser deres migrene, slik at de kan unngå så mange triggere som mulig.

Basilaris Artery migrene behandling

Basilaris Artery migrene behandling


Den basilær arterie er en stor arterie som bringer blod til baksiden av hodet. Ifølge "Migrene For Dummies", skrevet av Diane Stafford og Jennifer Shoquist, MD, når denne arterie Feil, migrene og aura er et resultat. Nå kjent som basilaris migrene eller basilaris-type migrene, noen leger fortsatt vise til den ved det gamle navnet på arteria basilaris migrene eller BAM.

Diagnose

Fordi symptomene på basilaris migrene så tett likne et slag eller hjerne aneurisme, først har pasienten å bli diagnostisert for disse livstruende tilstander. Dette krever en MR eller en CAT scan av hjernen. Legen kan også sjekke skallen for å være sikker på at det ikke er en hårfestet brudd. Etter alle disse forholdene er utelukket kan diagnostisering av basilaris migrene gis og behandlingen startet.

Forebyggende medisiner

Uheldigvis er det ingen medisiner spesielt tilgjengelige for behandling av basilaris migrene. Men det har vært noen suksess med forskrivning verapamil off-label. Kalsiumkanalblokkere ble opprinnelig laget for å hjelpe redusere høyt blodtrykk. Pasienten er startet på en liten dose og gradvis bygget opp til hva dose legen mener er best for den aktuelle pasienten. Betablokkere kan også prøves dersom kalsiumkanalblokkere ikke fungerer.

Smertestillende medikamenter

Forebyggende medisiner vil ikke fungere for basilaris migrene angrep allerede i gang. Smertestillende midler som er gitt for basilaris migrene er den samme som for å gi andre typer av migrene, med unntak av triptaner. Disse inkluderer NSAIDs, ergotamin og narkotika. Hvis et angrep er langt mer alvorlig enn vanlig, gå til sykehuset.

Ekspertråd

MAGNUM, National Migrene Association anbefaler at alle med basilaris arterie migrene bære en medisinsk identitet armbånd til enhver tid. Fordi angrep kan forlate deg ute av stand til å snakke, vil du ikke være i stand til å fortelle noen hva som er i veien med deg. Eventuelle redningsmannskapene eller leger vil umiddelbart begynne å teste deg for hjerneslag stedet for å gi deg smertestillende medikamenter.

Advarsel

En av de mest vanlige typer av smertestillende for andre typer av migrene er triptaner som zomig (zolmitriptan). Basilaris migrene kan føre til den ene siden av kroppen til å bli lammet. Av denne grunn, kan ta triptaner for smerten forårsake livstruende bivirkninger som ekstrem svimmelhet og selv beslag.

Qvar for migrene behandling

QVAR er en inhalert steroid medisiner som brukes til behandling av astma. Også kalt Beclomethasone, dette stoffet virker ved å redusere betennelse i bronkiene og lungene av astma pasienter. Det er best brukt til å behandle pasienter med kronisk astma, som dens virkninger ta noen uker med jevnlig behandling for å vise betydelig forbedring. Derfor QVAR bør ikke brukes til å behandle akutte astmaanfall.

Hvordan QVAR Works

Den aktive ingrediensen i QVAR, beklometason dipropionat, er et kortikosteroid. Kortikosteroider er kjent for sine anti-inflammatorisk virkning. Dette er viktig ved behandling av astma. Betennelse i bronkiene og mindre luftveis banene er årsaken til astma store symptomer. Regelmessig behandling med QVAR kan redusere tungpustethet, hoste og kortpustethet i astmapasienter.

Migrene Basics

Migrene er en smertefull og vanlig tilstand; om lag 28 millioner amerikanere i dag lider av migrene. Migrene kjennetegnes av bankende hodepine, ekstrem følsomhet for lys, og kvalme. Noen pasienter rapporterer også å se auraer og andre milde sensoriske hallusinasjoner mens lider et migreneanfall.

Migrene kan være forårsaket av tretthet, følelsesmessig stress, koffein, alkohol, eller ukjente faktorer. Den biologiske roten av migrene er noe mystisk; Forskerne er fremdeles prøver å peke ut den eksakte mekanismen for denne tilstanden. Noen studier viser at når det oppstår en migrene, blodkar innsnevre hurtig og sterkt, etterfulgt av en rask strekking. Dette frigjør unaturlige nivåer av visse forbindelser i hjernen, inkludert serotonin og prostaglandiner, som kan forårsake betennelse i hjernen. Denne betennelsen er antatt å føre til at pulsering, smertefulle fornemmelser av migrene.

Klinisk informasjon

Det er ingen kliniske bevis som tyder på at QVAR er en effektiv behandling Fior migrene. Faktisk, hodepine er en kjent bivirkning ved anvendelse av en QVAR inhalator. Hvis du ikke lider av astma, ikke inhalerer QVAR medisiner; den er bare ment for å behandle betennelse av bronkialtreet og lungene.

Altermatives

Hvis du lider av migrene, flere legemidler eksisterer som kan ta seg av dine symptomer. Se etter Midrin eller Maxalt hvis du lider av migrene. Disse stoffene virker ved å kontrollere utvidelse av blodårene i hjernen. Ved å redusere dem til en normal størrelse før de inflammatoriske stoffer svømme systemet, kan smertefulle migrene symptomer unngås. Disse stoffene, fungerer bare, men hvis tatt ved første tegn på en migrene. Visse medisiner, slik som Topimax kan tas regelmessig for å hindre fremtidige migrene. Selvfølgelig, se din lege for råd og en resept for medisiner som er riktig for deg, basert på din individuelle situasjon.

Propranolol Hormonal migrene behandling

Propranolol Hormonal migrene behandling


Migrene rammer mer enn 28 millioner amerikanere og påvirker kvinner mer enn menn. Hormonelle migrene utløses av svingninger i hormonnivået. Propranolol, en betablokker som vanligvis brukes til å behandle høyt blodtrykk, er en medisin som brukes for å hindre hormonelle migrene.

Årsak

Den eksakte årsaken til migrene er ukjent. Mange kvinner oppmerksom på en sammenheng mellom migrene og menstruasjonssyklusen. Det er ukjent hvorfor endringer i østrogen eller serotonin utløse migrene.

Dosering

Den typiske dose foreskrevet for migrene forebygging varierer 80-240 milligram per dag. Doseringen er vanligvis delt inn i flere piller som er tatt i løpet av dagen.

Bivirkninger

Bivirkninger er tretthet, kvalme, svimmelhet, søvnløshet og depresjon. Propranolol er kontraindisert hos pasienter med lavt blodtrykk.

Teorier / Spekulasjoner

Det har vært antydet at propranolol letter svelling av blodkar i hjernen som følge av overskytende serotonin produksjon.

Advarsler

Propranolol ikke er effektiv for behandling av migrenesmerter. Propranolol må tas daglig og pasienter kan ha behov for å ta det i flere måneder før merke en forbedring i frekvensen av sine hormonelle hodepine. Propranolol er ikke trygt for bruk under graviditet.

Optikk migrene behandling

Optic migrene --- eller okulær migrene --- faller inn i to ulike kategorier, ifølge WebMD. Dette begrepet kan beskrive migrene som følge av begrenset blodstrøm til ett øye vanligvis varer fem minutter eller mindre, eller, mer vanlig, migrene med aura --- migrene som forårsaker en rekke synsforstyrrelser med eller uten smerter. Behandling vil avhenge av typen av okulær migrene det oppstår.

Behandling Goal

Behandling for okulær migrene av begge typer har som mål å behandle akutte anfall og hindre nye.

Unngå Triggers

Å unngå utløser migrene er en hoveddel av behandlingen. Ifølge WebMD og Mayo Clinic, vanlige triggere for disse typer hodepine omfatter p-piller og andre medisiner som inneholder østrogen, røyking, høyt blodtrykk, stress, tretthet, lavt blodsukker, dehydrering og sterk varme. Kosttilskudd triggere for aura migrene inkluderer rødvin, visse typer oster, MSG og nitrater --- kosttilskudd triggere ikke synes å spille en rolle i den andre typen okulær migrene, ifølge WebMD.

Medisiner for migrene med aura

Medisiner for migrene med aura omfatter forebyggende og akutt behandling. De inkluderer triptaner, ergots, anti-kvalme medisiner, blodtrykk medisiner, antidepressiva og antiepileptika.

Medisinering for Ocular migrene

Medisiner for okulær migrene omfatte kalsiumkanalblokkere å slappe av blodårene i øyet. De brukes både forebyggende og ved akutte angrep, ifølge WebMD. Nitroglyserin og Diamox kan også fungere.

Alternativ Behandling

Ifølge Mayo Clinic, kan visse naturlige behandlinger som fungerer og inkluderer akupunktur, urte-behandlinger feverfew og butterbur, vitamin B2, koenzym Q10 og biofeedback.

Ritalin migrene behandling

Ritalin migrene behandling


Migrene er kronisk hodepine som kan vare alt fra noen timer til noen dager. Med noen lider, er hodepine ledsaget av en visuell aura i form av blinkende lys, bølgete linjer eller blinde flekker. Migrene kan også være ledsaget av nummenhet, forvirring og ekstrem følsomhet for lys og lyd. Midler som kan bidra til å lindre symptomene og redusere hyppigheten av migrene, men det er ingen kur.

Symptomer

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, symptomer på migrene inkluderer moderat til alvorlig smerte, ofte på bare den ene siden av hodet; smerter som øker med fysisk aktivitet; kvalme; visuell aura; og følsomhet for lys og lyd.

Årsaker

Inntil nylig ble migrene antatt å være et resultat av blodkar (vaskulær) forstyrrelser, men ny forskning tyder på at den egentlige årsaken kan være en underliggende sentralnervesystem lidelser. Sentralstimulerende midler, som Ritalin, påvirke sentralnervesystemet ved å øke dopaminnivået i hjernen. Effekten av Ritalin i behandling av migrene er under etterforskning, ifølge Dr. Lawrence D. Robbins, assisterende professor i nevrologi ved Rush Medical College.

Risikofaktorer

Ifølge Mayo Clinic, migrene triggere inkluderer hormonelle forandringer hos kvinner, spesielt med hormonet østrogen; mat og drikke, spesielt ost, rødvin, sjokolade, koffein og mononatriumglutamat; stress, sensoriske stimuli; mangel på søvn; anstrengelse; og visse medisiner. Risikofaktorer varierer fra person til person.

Komplikasjoner

Alle komplikasjoner oppført av National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, er forbundet med behandlingen. Over-bruk av ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) som ibuprofen og aspirin kan forårsake mage blødning og magesår. Rebound hodepine er en risiko hvis du tar smertestillende medikamenter over lang tid eller mer enn ni ganger per måned. Potensielt dødelig serotonergt syndrom kan oppstå hvis du blander Triptan migrene medisiner, for eksempel sumatriptan (Imitrex) eller zolmitriptan (Zomig), med selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI), som Prozac og Zoloft.

Behandling

Tradisjonelle migrene behandlinger inkluderer ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), triptaner og opiater. Som eksperter lære mer om de nevrologiske årsaker til migrene, er nye behandlinger under utvikling. I 2009 Robbins gjennomført en studie av effekten av sentralstimulerende midler på migrenepasienter og fant at de var gunstig for noen.

Migrene behandling for et barn

Ved behandling av et barn for migrene, er det viktig å vite ulike metoder i behandling av sykdom. Det er også viktig å kjenne og gjenkjenne symptomer på migrene. Det er ingen kjent årsak til migrene, så ikke alle behandlinger vil fungere for hver person. Det er imidlertid flere forskjellige metoder for behandlinger som kan hjelpe i behandlingen av migrene symptomer.

Erkjenner Symptomer

Det første skritt i behandling av enhver sykdom er å gjenkjenne symptomene. Noen av de symptomer som er forbundet med migrene hos barn er:

Hodepine Oppkast Kvalme Magen kramper følsomhet for lukter Sensitivitet overfor lys Blekhet Ekstrem tørste Svette

Vanligvis minst fire av disse symptomene er vist under et migreneanfall, men så få som to eller tre kan være tydelig.

Triggere

Selv om migreneanfall har ingen kjent årsak, har det vist seg at flere ting kan utløse en migrene hodepine. Følgende er noen av de utløser forbundet med migreneanfall:

Sjokolade Skalldyr Cheese Alkohol Nuts Sugar Koffein Angst Depresjon Bright eller flimrende lys lysrør Langvarig aktivitet

Det er best å unngå disse triggere for å hindre at et migreneanfall.

Behandling:

Mens din første tanke kan være å administrere medisiner til barnet ditt ved første tegn på en migrene hodepine, kan dette ikke alltid være det første løpet av handlingen. Når et migreneanfall oppstår, fordøyelsessystemet bremser, så medisinen vil være treg til å handle. Følgende er en liste over de første tingene du bør gjøre ved første tegn på migreneanfall:

Ta barnet til et kjølig, mørkt rom. De fleste barn vil være svært følsom for lys under et migreneanfall.

Sørg for at rommet er borte fra høyt aktiviteter eller lyder. De fleste barn som opplever migrene hodepine er svært følsomme for lyd.

Bruk is til det berørte området av hodet. Dette fungerer ikke alltid, men det gjør gi litt lindring til barnet.

Gi rikelig med vann. Ett av symptomene til migrene er ekstrem tørste.

Dersom barnet er eldre enn 5, administrere ibuprofen (Advil) eller paracetamol (Paracet) i riktig dose. Skal ikke gis både narkotika, bare én. Advil og paracetamol tatt sammen kan føre til skadelige effekter.

Advarsel

Før administrering av medisiner til et barn, bør du kontakte lege. Hvis barnet ditt har reoccurring migrene, bør du gjøre en avtale med din barnelege. Han vil være i stand til å gi deg råd om andre metoder for å behandle migrene samt foreskrive noen medisiner som kan være nyttig eller nødvendig.

Anorexia Behandling på sykehus

Anorexia nervosa er en av de mest kjente spiseforstyrrelser. Det er mer utbredt i dag enn det noen gang har vært, men det finnes også mer ressurser nå for dem som lider av det, og andre former for spiseforstyrrelser.

Elementer av Anorexia Nervosa

Anorexia nervosa er klassifisert av en ekstrem aversjon mot vektøkning. Ifølge Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders publisert i 2000, diagnostiske kriterier for anorexia nervosa er "nektet å opprettholde kroppsvekt på eller over en minimal normal vekt for alder og høyde ... Intens frykt for økende vekt eller bli tykk, selv om undervektige. Forstyrrelse i måten ens kroppsvekt eller form oppleves ... Amenoré (minst tre påfølgende sykluser) i første menstruasjon jenter og kvinner. Amenoré er definert som perioder forekommer kun følgende hormon (f.eks østrogen) administrasjon. "

De som lider av anoreksi tradisjonelt gå langt for å skjule sine matvaner, og er motstandsdyktig mot endring. Dette kan gjøre konfrontasjon og behandling ekstremt vanskelig.

Elementer av behandling

På grunn av den lave graden av samarbeid med de fleste anorexia nervosa pasienter, er sykehusinnleggelse vanligvis anbefales i forbindelse med pågående poliklinisk behandling og ernæringsmessig vurdering. Målet med behandlingen er todelt: ernæringsmessig rehabilitering og psykososial intervensjon.

Ved inntak, vil et intervju bli utført for å bestemme behandlingsforløpet. hvor mye vekt må være vunnet, lengde på oppholdet, hva medisiner er nødvendig, hvilke former for behandling vil være den mest effektive og hvis pasienten er klar for gruppeterapi. Klinisk vurdering er gjort for å fastslå alvorlighetsgraden av eventuelle helsemessige problemer på grunn av eller komplisert med diagnosen anorexia nervosa. Nasogastrisk foring, hvor et rør blir innført gjennom nesehulen, kan det være nødvendig å tvangsfore pasienten inntil en sunn medisinsk vekt eller ernæringsmessig samsvar (pasienten spiser på egen hånd) blir oppnådd.

Typiske aktiviteter i en sykehusbehandling programmet inkluderer positivt kroppsbilde aktiviteter, gruppearbeid og en-mot-en terapi, atferdsanalyse og omstruktureringer, familieterapi (i programmer der familiemedlemmer er inkludert i behandlingsmetoder), strukturert spising klasser og ernæringsmessig omskolering .

Hva skjer etter sykehus?

En pasient har en ideell utladet når hun har nådd nådd en medisinsk akseptabel vekt. På grunn av komplikasjoner med helsevesenet, kan pasienter bli utladet før dette har skjedd, noe som gjør tilbakefall mer sannsynlig. Sykehuset vil enten gi løpende behandling på poliklinisk basis eller vil gjøre en henvisning til en mental helse profesjonell som kan gi terapi.

Hvis noen du elsker er å slippe ut i din omsorg fra en in-pasient opphold, er det noen ting du kan gjøre for å gjøre overgangen litt enklere. Ikke fokuser på hvor hun har vært. Velkommen dem hjem og etter å gjøre uansett justeringer sykehusets anbefalte (som å fjerne skjell fra pasientens rom, etc.), prøver å gjøre ting så normalt som mulig. Målet er å bidra til å få ham aklimatisert til en sunn rutine.

Ikke unngå serverer mat til henne. Mat er vanligvis et senter stykke fleste sosiale sammenkomster, så ikke tips tå rundt problemene. Hvis du fikse pølser på velkomstfest, gå videre og fikse en, men la krydder til ham. Ikke la henne falle tilbake inn i hennes usunne matvaner.

Betraktninger

Tilbakefall er en alvorlig bekymring for alle pasienter med spiseforstyrrelser. Konstant tilsyn og behandling er nødvendig for en virkelig terapeutisk utfall. Støtte fra familie og venner er en viktig del av utvinning. Hvis du er på egen hånd, bli med i en støttegruppe eller online forum.

Langvarig bruk av antidepressiva eller anti-angst medisiner er vanligvis anbefales for behandling av spiseforstyrrelser. Homeopatisk behandling kan brukes i forbindelse med tradisjonell terapi, men informere din psykiater hvis du vurderer det for deg, eller hvis du ser på det for et barn med en spiseforstyrrelse.

Advarsler

Hvis du eller noen du elsker har en spiseforstyrrelse, få hjelp. Utdanne deg selv på tegn på spiseforstyrrelser og arm selv med informasjon og ressurser på hvor du skal gå for å få hjelp til å overvinne den. Du kan ta kontakt med National Association of Anorexia Nervosa og Associated Disorders hotline for å få hjelp på 1-847-831-3438.

Refleksologi som migrene behandling

Refleksologi er praksisen med å bruke press, ligner på en massasje, for å avlaste stress. Denne teknikken har også blitt sagt å avlaste visse smerter, slik som migrene hodepine, og bidra til å helbrede kroppen av et antall plager. Refleksologi er basert på ideen om at forskjellige reflekser i forskjellige deler av legemet svarer til alle andre deler av kroppen. Selv om det er vanligvis brukt til foten, kan refleksologi utføres på hender og ørene i tillegg. Det er praktisert av lisensierte reflexologists, som vanligvis ikke er kvalifisert til å foreskrive medisiner eller diagnostisere plager.

Refleksologi og Migrene

En studie av 220 migrenepasienter i Danmark som mål å bestemme effekten av refleksologi på migrene. I studien, 78 fullt utdannet reflexologists utførte behandling på hver av de individer flere ganger, fullfører en forutbestemt serie av behandlinger. Ved slutten av den tre-måneders-serien, 81 prosent av pasientene hevdet at deres hodepine hadde enten blitt fullstendig fjernet eller bidro til en viss grad. Resultatene av denne studien tyder på at refleksologi kan faktisk ha en gunstig effekt på migrene.

Finn en lisensiert refleksolog

Mens refleksologi kan virke for noen å være ganske enkel og grei, pleier det å være mye mer effektivt når utført av en lisensiert profesjonell. Det finnes en rekke refleksologi skoler over hele USA, og studenter bruker mye tid og energi å lære de mest effektive refleksologi teknikker. Søk lokale telefonen bøker for lisensierte reflexologists i ditt område. Ganske mye tid og penger kan spares hvis en sertifisert refleksolog er valgt fra begynnelsen. Under økten, la utøveren vet du lider av migrene. Han eller hun kan stille noen spørsmål for å få en bedre følelse for sykdom, da gjelde terapi. En god refleksolog vil gjøre hva som kan gjøres ved hjelp av refleksologi, deretter henvise en pasient til lege hvis problemet ikke blir bedre. Husk, en refleksolog er ikke en erstatning for en lege av noe slag.

Biofeedback og migrene behandling

Biofeedback og migrene behandling


Biofeedback er et lovende alternativ måte å håndtere flere typer kroniske smerter, inkludert tension-type hodepine og migrene. Biofeedback hjelper en pasient lære å frivillig kontrollere noen av kroppens funksjoner som puls og kroppstemperatur.

Mål

Ifølge US Hodepine Consortium, lære å slappe av når under stress av en migrene kan ofte lindre migrene smerte. Biofeedback er en rask måte å lære å slappe av nervesystemet, antatt å være ansvarlig for å bidra til migrene smerte.

Identifikasjon

Pasientene er koblet til en dataskjerm. Når skjermen viser pasienten har ønsket resultat, kan pasienten huske hvordan hun føler på det tidspunktet og vet at følelsen er hva hun jobber mot.

Typer

Selv om det finnes flere typer av biofeedback terapi, "Menstrual migrene" bemerker at det å være i stand til å frivillig kontrollere kroppstemperaturen fungerer best for folk med migrene.

Forsiktig

The Mayo Clinic påpeker at mennesker med psykiske lidelser eller diabetes bør ikke bruke biofeedback inntil klarert av legen sin. The American Headache Society viser at mange migrenepasienter har depresjon eller angst.

Time Frame

"Menstrual migrene" bemerker at det kan ta så mange som 12 besøk til en sertifisert biofeedback spesialist før pasienten har lært å bevisst kontrollere kroppstemperaturen.

Hvordan bruke urter til å behandle migrene

Hvordan bruke urter til å behandle migrene


Urter har vært brukt som medisinsk behandling i tusenvis av år. Siden de handle på bestemte områder av kroppen, kan urter brukes til å behandle det brede spekteret av symptomene oppleves av migrene og andre hodepine lider. Best av alt, er urte terapi relativt billig og fremmer generell helse. Lær hvordan urter og andre naturlige rettsmidler kan hjelpe deg å unngå rusmidler og overdrevent smerter på grunn av migrene.

Hvordan bruke urter til å behandle migrene

Vurdere alternative terapier

•  Lær om alternative muligheter for å behandle migrene. Behandlinger som slappe og styrke kroppen forberede den for urte terapi. Urter er best å bruke sammen med andre naturlige modaliteter som massasje, akupunktur eller yoga.

endre din livsstil for å øke mottakelighet for urteterapi. Røyke eller drikke alkohol kan redusere effekten av urtepreparater.

Consult en alternativ helsepersonell for råd om å endre kosthold, trening og andre helsevaner.

Bruk urte rettsmidler

Prøv urter som Feverfew eller ingefær i medisinsk te eller pulverisert form på råd fra en urt spesialist. Feverfew fungerer ved kilden, på trange blodårer. Ingefær kan lindre smerte og redusere hyppigheten av migreneanfall.

Bruk gingko i ulike former for å forbedre og kontrollere blodsirkulasjonen, under og i mellom migrene episoder.

Forskning eller ta kontakt med en spesialist om urter for å behandle spesifikke migrenesymptomer som svingninger kvalme, svimmelhet og kroppstemperatur. Les deg opp på emnet i "The Healing Power of Herbs." Se Resources nedenfor for en link.

Hint

  • Urter kan brukes i næringsmidler og drikkevarer, og som separat kan inntas formler.
  • En enkel urtete er en rimelig måte å innlemme urter i din omfattende migrene behandling.
  • Urtemedisiner brukes ofte i praksis av kinesisk og naturmedisin, og kan finnes i disse delene av helsekostbutikker.
  • Det er Eastern metoder for urt bruk, samt vestlige versjoner, slik at du kanskje ønsker å sammenligne variasjoner på nettsteder som Holistisk Online og Akupunktur nettstedet. Se Resources nedenfor for en link.
  • Urter må brukes riktig for effektiv behandling, så ta kontakt med en lege når første behandlingsstart.
  • Noen urter kan ha en negativ effekt eller samhandle med narkotika du kan ta, så les etikettene nøye.

Hvordan å behandle migrene hodepine Uten Ibuprofen

Migrene er en alvorlig, bankende hodepine, karakterisert ved smerter på den ene siden av hodet, kvalme, oppkast og følsomhet for lys og lyd. Migrene er en vaskulær tilstand, forårsaket av utvidelse av blodårene som trykkes mot den trigeminal nerve, forårsaker intense smerter. Ubehandlede migrene kan vare fra 3 timer til 4 dager, og ofte svekkende.

Hvordan å behandle migrene hodepine Uten Ibuprofen

•  Legg deg ned i et stille, mørkt rom med en kald komprimere enn øynene og pannen. Trøtthet ofte følger smerten av migrene og søvn kan hjelpe lindre symptomene. Noen mennesker finner lindring ved å bruke press mot sitt tempel.

Forsøk å bruke excedrin, som er en kombinasjon av acetaminofen, aspirin og koffein. Koffein øker virkningen av paracetamol og aspirin å lindre smerter og er en effektiv behandling for migrene behandling.

Snakk med legen din om reseptbelagte medisiner. Triptaner er en familie av legemidler som virker på kilden til migrene smerte ved å forårsake de utvidede blodkarene seg sammen, lindre press på nerve. Når tatt i starten av et angrep, triptaner effektivt lindre smerter og forkorte varigheten av migrene.

•  Vurder daglig migrene-forebyggende medisiner. Hvis du har hyppige migrene, det vil si mer enn tre i måneden, kan daglig behandling anbefales. Low-dose amitriptylin, et antidepressivum, reduserer forekomsten av migrene. Andre medisiner som brukes daglig for migrene forebygging inkluderer betablokkere, antiepileptika, serotoninantagonister eller monoamin oksidase (MAO-hemmere).

Aktivt prøve å forhindre migreneanfall. Migrene er utløst av allergi, enkelte matvarer (for eksempel bearbeidet mat, sjokolade, vin eller ost), mangel på søvn, venter for lenge med å spise eller stress. Hold en hodepine dagbok over maten du spiste og dine aktiviteter og tidsplan før hver migrene. Når du identifisere dine personlige utløser migrene, kan du prøve å unngå dem så mye som mulig for å minimere angrep.