Digidexo.com

periodisk tap av sexlyst ung mann

Tanner stadier av Mann Pubertet

Tanner stadier av Mann Pubertet


Barnelege James Tanner først utviklet en serie av fem etapper for å kartlegge mannlig pubertet. De Tanner stadier, som de kalles, nå tjene som felles referansepunkter for å betegne de endringene en ung mann gjennomgår i ungdomsårene. Den nøyaktige alder hvor opptrer disse endringene avhenger av den enkelte, men vanligvis de oppstår mellom 9 og 18.

Stage One

Ved første Tanner Stage av mannlige puberteten, endringene er relativt små. Gutten vokser med et gjennomsnitt på 2 til 2 1/2 inches i året, har han spormengder av kjønnshår, og hans penis og testiklene begynner å sakte forlenge. Ereksjon er sjeldne, men forekommer. Dette trinn finner sted i omtrent 11 år, selv om det kan forekomme hvor som helst mellom 9 og 13, avhengig av barnet.

Stage Two

Endringer akselerere i løpet av andre Tanner Stage, som vanligvis finner sted mellom 11 og 13. Gutten opplever et økt antall ereksjon, og huden hans testikler sac tynner. Kjønnshår blir tykkere og mørkere, og resten av kroppen hans blir mager. Testiklene hans forlenge til ca 1 til 1 1/4 inches, ledsaget av en rødhet i huden rundt. I denne fasen en gutt vokser ca 3 inches per år.

Stage Tre

På scenen tre, som vanligvis oppstår rundt 14 år, fortsetter guttens penis å forlenge og hans testikkelsekken vokser ved en annen 1/2 tommers. Kjønnshår er nå ganske fremtredende, og brystvortene hans kan bli mer følsom. Guttens stemme begynner vanligvis å bryte under scenen tre, og muskelmasse blir stadig mer fremtredende.

Stage Four

Innen den gutten når alder 15 eller så, han vokser med et gjennomsnitt på 4 inches i året. Testiklene hans forlenge med annen 1/2 tommers og hans penis begynner å tykne betraktelig. Hår under armene begynner å dukke opp, og hans kjønnshår regionen er nå fullt dekket med hår. Akutt akne blir vanlig som kjertler i huden hovne opp og skiller ut olje. Guttens stemme utdyper også, tar på banen og klang av en voksen mann.

Stage Five

I den siste Tanner Stage, alder 16 til 18, er endringene for oppvekst fullført. Penis og testikler oppnå sin fulle størrelse og overordnede organ veksten stopper sakte. Testikkel lengde stopper ca ca 1 3/4 inches, og kjønnshår sprer seg til guttens innsiden av lårene. Hår vokser nå på guttens hake og kinn, og muskler fortsette å utvikle og fylle ut resten av kroppen.

Hva er tegnene på Hypogonadisme?

Hypogonadisme er når sex kjertler produserer lite eller ingen hormoner. Hos kvinner, disse underactive sex kjertler (gonader) er eggstokkene, hos menn, testiklene.

Tegn på hypogonadisme hos kvinner

Hos unge jenter, tegn på hypogonadisme er: manglende menstruasjon, manglende brystutvikling, korte høyde.

Hos kvinner, de inkluderer tap av menstruasjon, lav libido, hetetokter, tap av kroppshår, infertilitet.

Overgangsalder hos kvinner

Menopause er en naturlig form for hypogonadisme hos kvinner, forårsaket av et tap av østrogen. Dens tegn er de ovenfor, pluss irritabilitet, vaginal tørrhet, hjertesykdom, osteoporose.

Tegn på hypogonadisme hos menn

I gutter, tegn på hypogonadisme inkluderer mangel på muskelutvikling, mangel på skjegg utvikling, vekst problemer.

I menn, de inkluderer erektil dysfunksjon, nedsatt skjegg og kroppshår, brystforstørrelse, muskel tap.

Mann overgangsalder?

I eldre menn, som testosteronnivå nedgang, kan tegn på hypogonadisme inkludere ovenfor, pluss svakhet, tap av sexlyst, impotens, lav sædkvalitet eller infertilitet, osteoporose.

Andre mulige tegn og symptomer på Hypogonadisme

I det sentrale hypogonadisme, vil en hjernesvulst forårsake symptomer som hodepine og synsproblemer.

Med prolactinoma, en svulst i hypofysen, kan begge kjønn oppleve brystforstørrelse, og / eller en melkeaktig utflod fra brystene.

Spiseforstyrrelser og Hypogonadisme

Central hypogonadisme kan også være forårsaket av spiseforstyrrelser som anoreksi, bulimi eller hurtig, ekstrem vekttap etter krasj slanking eller gastrisk bypass kirurgi.

Hva er årsakene til en tapt Sex Drive?

Når du er ung, seksuell lyst og ytelse er nesten andre natur. Når du er eldre, kan sex bli en større innsats enn en glede. Men det er mange faktorer som forårsaker tap av sexlyst eller libido.

Menn

Menn kan oppleve impotens eller tap av libido for en rekke grunner, ifølge Womenshealth.gov. Hvis en mann tar medisin for visse fysiske forhold, for eksempel hjertesykdom, eller hormonelle medisiner eller gaten narkotika, slik som crack og heroin, kan disse påvirker sentralnervesystemet og skape impotens. Depresjon, diabetes eller høyt blodtrykk, åreforkalkning, multippel sklerose, alkoholisme, epilepsi, nyresvikt og / eller psykiske lidelser kan alle føre til problemer på soverommet. Hvis en person ikke føler seg bra - mentalt, fysisk eller begge deler - han sannsynligvis ikke kommer til å ha en robust ønske om sex. Selv om han ønsker å engasjere seg, kan han ikke være i stand til på grunn av disse faktorene og påvirkninger.

Kvinner

Kvinner kan oppleve et tap i sexlyst når deres hormoner er ute av klask. Når en kvinne er peri-menopausal eller overgangsalderen, hennes østrogennivå dips. Hvis hun ikke lenger eggløsning, har hun ikke lenger produserer progesteron - hormonet som er ansvarlig for en kvinnes libido, ifølge Yourbodycanheal.com.

Trøtt ... Bare fødte

Hvis du er oppbrukt eller bare hadde en baby, kan disse forholdene føre til at du mister sexlysten.

Medisiner

Netdoctor.co.uk forklarer at medisiner vi tar kan ha stor innvirkning på vår sexlysten. Testosteron, det mannlige hormonet, er nødvendig for seksuell opphisselse. Hvis testosteron er blokkert eller begrenset av medisiner som blir tatt, reduserer ønske om sex. Medisiner som påvirker blodårene i penis, endre hormonnivået eller påvirke overføringen av nervemeldinger kan også føre til impotens. Legemidler som forårsaker tretthet, forvirring, vektøkning og / eller slapphet kan også skade en persons sexlysten. Ifølge Netdoctor.co.uk, stoffet som mest påvirker en manns evne til å ejakulere er SSRI eller selektive serotonin re-opptakshemmer, som er en antidepressant. Uansett grunn, serotonin hemmer seksuell funksjon. Dopamin forbedrer det.

Andre faktorer

Drikker for mye setter kibosh på seksuell lyst. Skrumplever kan undertrykke androgen (mannlig hormon) nivåer. Hvis du har hatt sex med samme person i lang tid, har kanskje din interesse og entusiasme dalte. Det er noe du og partneren din må jobbe ut. Hvis du er en postmenopausal kvinne, kan det oppstå dyspareunia (smertefullt samleie), som er forårsaket av blærekatarr eller en tørr vagina og reduserer seksuell nytelse.

Testosteronmangel Symptomer

Testosteron er et viktig hormon hos menn som påvirker ikke bare seksuell utvikling og ytelse, men hårvekst, muskelutvikling og selv kardiovaskulær helse. Lavt testosteronnivå er forbundet med en rekke helsemessige problemer, men siden nivåene varierer mye i forskjellige individer, noe som gjør en bestemmelse av hva som er normalt er vanskelig.

Definisjon

Testosteron er et hormon i form av en naturlig anabole steroid utskilt av testiklene og i noe mindre grad, binyrene. Det er den viktigste av de mannlige kjønnshormoner.

Menn normalt produsere 40 til 60 ganger mer testosteron enn kvinner.

Nivåer

Det finnes ingen etablerte normale nivåer av testosteron hos menn fordi nivåene varierer mye etter alder og enkeltpersoner. Leger i USA generelt anser noe under 300 nanogram per desiliter å være lav, men disse nivåene kan være normal i en eldre mann eller for lavt i en mann i 30-årene.

Testosteronnivå topp på slutten av 20-årene, slippe et gjennomsnitt på 1,5 prosent i året etter fylte 30. En mann i 80-årene har vanligvis 20 til 50 prosent så mye av hormonet som en mann i slutten av 20-årene.

Årsaker

Lavt testosteronnivå kan være forårsaket av medfødte problemer med dannelsen av testiklene og etableringen av hormonet.

Mer vanlig er lavere nivåer forårsaket av aldring, kronisk sykdom, medikamenter, sult, stress, hodetraumer, infeksjoner, kreft, operasjoner, alkoholisme, traumer til testiklene eller bruken av visse legemidler.

Symptomer

Symptomer på lavt testosteron hos menn er sjeldne eller ofte så subtile at de er lett å overse.

Vanlige symptomer er tap av sexlyst, erektil dysfunksjon og bentap eller benbrudd.

Legene sier også to av følgende symptomer kan tyde på lavt testosteron: søvnforstyrrelser, depresjon, apati og redusert fysisk ytelse.

Effekter

Testosteron er fortsatt tungt forsket. En University of Washington studie publisert i 2006 i Archives of Internal Medicine fant at lavere nivåer av hormonet var assosiert med høyere dødelighet hos menn over 40.

Lavt testosteron reduserer også muskelmasse og kan føre til svakhet. Det kan også føre til lavere benmasse. En studie av Dr. Michiaki Fukui publisert i Diabetes Care funnet en direkte sammenheng mellom lavere testosteronnivå og en høyere risiko for hjertesykdom. Lavere nivåer også er assosiert med økt fett, så vel som en høyere risiko for diabetes.

Terapi

Legene er ikke enige om når testosteron erstatning er nødvendig. The American Association of Clinical Endokrinologer har revidert sin veiledning til å anbefale hormonbehandling selv i eldre menn med det som en gang ble ansett som normalt i den alderen.

Erstatnings behandlinger inkluderer injeksjoner, patcher, geler, subkutane pellets, samt piller eller kapsler som tas oralt.

Testosteronnivå og riktige doser for utskifting

Testosteron er et viktig hormon hos menn som styrer ikke bare seksuell utvikling og ytelse, men har like varierte som hårvekst, muskelutvikling og selv kardiovaskulær helse. Lavt testosteronnivå er assosiert med en rekke helseproblemer hos menn, og det er derfor erstatning terapi for menn blir stadig mer akseptert.

Definisjon

Testosteron er et naturlig anabole steroid utskilt av testiklene og i noe mindre grad, binyrene. Det er den viktigste mannlige kjønnshormonet, og menn normalt produserer 40 til 60 ganger mer av det enn kvinner.

Nivåer

Det er ingen etablerte normale nivåer av testosteron hos menn, fordi de variere vidt i henhold til alder og individer. Leger i USA generelt anser noe under 300 nanogram per desiliter lav, men disse nivåene kan være normal i en eldre mann. Testosteronnivå topp på slutten av 20-årene, slippe et gjennomsnitt på 1,5 prosent i året etter fylte 30. En mann i 80-årene har vanligvis 20 til 50 prosent så mye av hormonet som en mann i slutten av 20-årene.

Årsaker til lavt testosteron

Lavt testosteronnivå kan være forårsaket av medfødte problemer med dannelsen av testiklene, men mer vanlig er de et resultat av aldring, kronisk sykdom, medikamenter, sult, stress, hodetraumer, infeksjoner, kreft, operasjoner, alkoholisme eller traumer til testiklene .

Symptomer

Symptomer på lavt testosteron hos menn er sjeldne eller ofte så subtile at de er lett å overse, men de kan inkludere tap av sexlyst, erektil dysfunksjon og bentap eller benbrudd. Legene sier også lider av to av følgende symptomer samtidig kan tyde på lavt testosteron: søvnforstyrrelser, depresjon, apati og redusert fysisk ytelse.

Behandlinger

De vanligste testosteron erstatning behandlinger består av injeksjoner og patcher, men legene ikke alltid enige om når de er nødvendige. Faktisk, har den amerikanske Association of Clinical Endokrinologer revidert sine anbefalinger for å inkludere hormonbehandling selv for eldre menn som testosteron nivåer kan ha i det siste blitt betraktet som normalt. Andre leger, derimot, forbeholder behandlinger for yngre og middelaldrende menn.

Dosering Levels

For injeksjon terapi av testosteron enanthate eller cypionate, leger anbefaler 200 milligram IM hver 10 til 16 dager. Serumtestosteronnivå én uke etter injeksjon skal være i midten av normalområdet.
For ukentlige injeksjoner, bør behandlingen dosen reduseres til 100 milligram per IM injeksjon, skjønt doser så høye som 600 milligram ukentlig har blitt brukt av noen utøvere for å bygge opp styrke og muskelmasse. Men disse kan ha alvorlige bivirkninger.
For scrotal testosteron patcher, leger anbefaler en på pungen huden hver morgen, som skal bidra til å få testosteronnivået i midten av normalområdet fire timer senere.
To patcher nattlig på ikke-scrotal områder bør produsere midten normale nivåer åtte til 12 timer etter påføring.

Pros av hormonterapi

Hormonbehandling, som brukes til å behandle menopausale symptomer, er medisiner som inneholder en eller flere kvinnelige hormoner. Hormonbehandling kombinerer østrogen og progestin, eller bare bruker østrogen for behandling av symptomer. Til tider kan medisinering inneholde testosteron. The American Cancer Society sier hormonbehandling kalles androgen deprivasjon terapi, som inneholder det mannlige hormoner testosteron og dihydrotestosteron, behandler menn med prostatakreft. Proffene av hormonbehandling oppveier mange av bivirkningene.

Menopausale symptomer

Hormonbehandling reduserer mange menopausale symptomer. US National Library of Medicine sier at kvinner få lindring av hetetokter, nattesvette, søvnproblemer, vaginal tørrhet, humørsvingninger og mangel på seksuell lyst. Leger foreskrive hormonbehandling for fire til sju år å behandle menopausale symptomer fordi dette synes å være den sikreste mengde tid til å bruke denne behandlingen. Hver kvinne er forskjellig, men dette synes å være den tidsperioden der symptomene avtar.

Osteoporose

Osteoporose er tap av beintetthet og tynning bein. US National Library of Medicine sier forskere tror at om lag én av fem amerikanske kvinner eldre enn 50 lider av osteoporose. Menopause forårsaker osteoporose på grunn av østrogen nedgang. Selv om kvinner er mer utsatt for osteoporose, menn utvikler denne tilstanden på grunn av en nedgang i testosteron. Hormonterapi hindrer utvikling av osteoporose.

Hjerte og kreft

Hormonbehandling reduserer risikoen for tykktarmskreft og hjertesykdom når det tas i tidlig postmenopausen. Mayo Clinic ansatte si tilfeldige, kontrollerte kliniske studier blir utført på sammenhengen mellom bruk av østrogen og hjertesykdom hos unge postmenopausale kvinner. US National Library of Medicine sier hormonbehandling beskytter mot hjertesykdom i visse omstendigheter, og er tryggere for kvinner yngre enn 60 år gamle. Hjertesykdom fordeler reduseres hos eldre kvinner.

Prostate Cancer

The American Cancer Society sier hormonbehandling behandler kreftpasienter som ikke ville ha nytte av kirurgi eller strålebehandling fordi kreften har spredt ut av prostatakjertelen. Leger bruker hormoner før kirurgi og strålebehandling for å krympe kreftceller og langsom kreft vekst. Mayo Clinic ansatte si, med mindre testiklene er fjernet, gjenopptas normal hormonproduksjon gang terapi stopper og bivirkninger av hormonbehandling går unna.

Bivirkninger

Bivirkningene av hormonbehandling hos kvinner inkluderer væskeansamlinger, oppblåsthet, kvalme, ømme bryster og hodepine. US National Library of Medicine sier at du kan oppleve uregelmessige blødninger. Snakk med legen din om å justere dosen for å eliminere denne bivirkningen. Mayo Clinic ansatte si menn som får hormonbehandling for prostatakreft kan oppleve hetetokter, brystforstørrelse, muskler og bein tap, impotens og tap av sexlyst. Snakk med legen din om eventuelle bivirkninger eller negative reaksjoner på hormonbehandling.

Farlige Effekter av steroider

Folk tar steroider for mange grunner. Noen tar dem slik at de kan forbedre eller øke sin styrke i idrett. Andre ønsker å forbedre sin fysiske utseende og bli "buff" med store, tonet muskler. Uansett årsaker, trenger publikum å forstå at steroider, hvis ikke tatt under tett medisinsk oppfølging, kan ha farlige og utilsiktede effekter.

Brain

Anabole androgene steroider, mens ment å behandle forhold relatert til steroide insuffisiens og kroppen herjer i langvarige sykdommer som HIV / AIDS, blir misbrukt av de som ikke har en medisinsk dokumentert behov for disse medikamentene. Idrettsutøvere og ikke-idrettsutøvere bruker steroider for å forbedre sine resultater i idrett eller å forbedre sitt fysiske utseende. Steroider binde til hjernen kjemikalier på en slik måte at de langsomt påvirke hjernens trasé og kjemikalier - dopamin, opoid systemer og serotonin - påvirker humøret og opptreden av den person som bruker dem.

Mental Helse

Personen som tar steroider for å forbedre idrettslige prestasjoner eller hans fysiske utseende vil vise effekter på hans oppførsel og hans mentale tilstand. Hvis han var tidligere en easy-going, avslappet person, vil den fortsatte bruken av steroider tale ham til "roid raseri" eller en aggressiv atferd resulterer i vold og ødeleggelse av eiendom eller fysisk skade på en annen person. Han kan også oppleve hallusinasjoner, humørsvingninger, panikkanfall og angst paranoia, depresjon og selvmordstanker. Hans humør kan endre til en av fiendtlighet, sinne eller irritabilitet. Hans humørsvingninger kan være alvorlig.

Mann og Kvinne Helse

Mannen som tar steroider langsiktig vil merke en atrofi (sløse bort) av hans testikler, skallethet, brystutvikling, senket sædkvalitet og infertilitet. Han kan også legge merke til en økning i størrelsen på hans prostata - hans lege må bekrefte dette med en fysisk eksamen.
Kvinne som tar steroider på en langsiktig basis vil legge merke til stemmen hennes blir dypere, ansikts hårvekst, mannlig mønster skallethet, en endring eller stopp av hennes menstruasjonssyklus, og utvidelse av hennes klitoris. Hun kan også legge merke til brystene krymper og økt kroppshår.

Bivirkninger

Kvinnen som tar langsiktige steroider vil ha høyere risiko for sene eller ligamentskader, høyt blodtrykk, alvorlig akne, leverskader / kreft, skallethet, blodpropp og slag, problemer med søvn, problemer med vannlating og / eller diaré, kvalme / oppkast og / eller muskelkramper, hodepine og leddsmerter. Hvis hun er i videregående skole, hun trenger å forstå at å ta steroider kan stoppe henne vekst for tidlig, selv om hun tar små doser. Tenåringer er mer sannsynlig å bli avhengig av steroider. (Denne listen over bivirkningene gjelder hanner også.)

Avhengighet

Anabole androgene steroider er vanedannende like street narkotika er. De trenger ikke handle på de samme hjernebanene som street narkotika, men brukerne vil oppleve behovet for å fortsette å ta steroider gjentatte ganger. Personen avhengige av steroider vil oppleve tilbaketrekning når de slutter å ta steroider. Disse symptomene er humørsvingninger, tap av appetitt, søvnløshet, tretthet, tap av sexlyst, rastløshet og sug etter steroider. Risikoen for at et steroid rusavhengig kan slå til gaten narkotika, dvs. heroin, er også høyere.

Bulgarske Tribulus bivirkninger

Bulgarske Tribulus bivirkninger


Tribulus terrestris er en blomstrende plante som er innfødt til mange deler av Asia, Afrika og Europa, inkludert landet Bulgaria. Tribulus er brukt av mange idrettsutøvere og kroppsbyggeren for økt energi og utholdenhet og antas å påvirke muskelvekst gjennom naturlige steroide komplekser kalles fytosteroler. Tribulus er også mye markedsført som en naturlig ereksjon og sexlyst forsterker. Det har vært flere bivirkninger knyttet til tribulus bruk.

Hormonelle endringer

Mange steroider og steroidprodukter kan dramatisk påvirke den menneskelige hormonsystemet, og ikke bare fører til den ønskede økning i muskelmasse, men til andre uønskede fysiske forandringer i tillegg. En studie publisert i den skotske tidsskriftet "Breast" i oktober 2004 rapporterte et tilfelle av en ung mann som utviklet en tilstand som kalles gynekomasti etter bruk av en urte steroid alternativ formel som inneholdt tribulus. Gynekomasti er utvikling av kvinnelige brystvevet hos menn.

Neural Effects

Tribulus er blitt rapportert å inneholde forskjellige mengder av alkaloid kjemikalier kalt beta-karboliner som er kjent for å interagere med nevrale signalering i hjernen. I en studie publisert i "Australian Veterinary Journal" i juli 1992, forskere oppdaget at sauene som beitet på tribulus vises tegn på fysisk discoordination og svimlende. De ga en testgruppe av sau en direkte dose av beta-karboliner som er i funnet i tribulus å avgjøre om bevegelses effektene kan knyttes til disse alkaloider. De konkluderte med at alkaloider kan forårsake irreversibel nerveskade til sauene.

Identifikasjon

Tribulus terrestis kalles vanligvis caltrop eller punktering vintre på grunn av sine piggete nøtter som faller til bakken og kan punktere såler av sko og skade storfe føtter. Tribulus er funnet i tempererte, tropiske og ørkenklima og har naturalisert i Nord-Amerika hvor det er noen ganger målrettet for eliminering som en invaderende arter.

Betraktninger

Tribulus har blitt funnet å ha ereksjonsfremmende effekter i kliniske studier. En studie publisert i tidsskriftet "Annals of Academy of Medicine, Singapore" i januar 2000 fant at tribulus var i stand til å indusere erektil effekter i kanin penile vev.

Advarsel

Mange produsenter av Tribulus kosttilskudd hevder at den bulgarske varianten er sterkere eller mer potent enn andre varianter. Mens det er lite eller ingen bevis for å sikkerhetskopiere disse påstandene, om de var sanne så det kan være mulig at denne varianten har et større potensial for bivirkninger.

Depresjon etter dødsfallet til en kjær

Depresjon etter dødsfallet til en kjær


Død av en elsket en er traumatisk i beste fall. Mens sørgende er en naturlig prosess, for noen, blir det verre i stedet for bedre over tid. Sorg som blir til depresjon presenterer de samme risikoene som alvorlig depresjon. Det kan vare i mange måneder eller år. Ubehandlet, kan forsenkningen føre til mer alvorlige konsekvenser.

Sorg og depresjon

Følelser av sorg er normal etter dødsfallet til en kjær. Sorg kan innebære fem stadier: fornektelse, sinne, lønnsforhandlinger, depresjon og aksept. Selv om depresjon er et stadium av sorg, kan det slå inn i en mer alvorlig tilstand som varer utover den normale sorgprosessen. Og ikke alle som sørger over dødsfallet til en kjær opplever alle stadier av sorg. I motsetning til ekte depresjon, er sorg preget av en rekke oppturer og nedturer. Over tid, perioder med lows avta i hyppighet og intensitet. Depresjon er imidlertid preget av konsekvent nedturer og følelser av fortvilelse over en lengre periode.

Tap og depresjon

Dr. Sidney Zisook og Dr. Kenneth Kendler gjennomført undersøkelser for å undersøke likheter mellom sorg depresjon (komplisert sorg) og alvorlig depresjon. Zisook er professor i psykologi ved University of California i San Diego og Kendler er professor i psykologi og human genetikk ved Virginia Commonwealth University. I sin studie, publisert i Psychological Medicine i 2007, de to fant ut at komplisert sorg er nært knyttet til alvorlig depresjon. Ved å sammenligne de viktigste kjennetegnene ved begge typer depresjon, legene fant at menn og kvinner er like utsatt for lider av sorg relatert depresjon. Individer er mer sannsynlig at lider av depresjon etter tapet av en kjær hvis de er unge eller har en familie eller personlige historie med depresjon. Andre triggere inkluderer dårlig helse og lite sosial støtte.

Tegn på depresjon

De eksakte tegn på depresjon er ofte avhengig av en persons alder og kjønn. Advarselen tegn på depresjon inkluderer vekttap eller vektøkning, manglende evne til å konsentrere seg, uforklarlig smerte, hodepine, manglende evne til å føle glede, tap av initiativ, negativt selvbilde, søvnløshet eller overdreven sove, tap av sexlyst, ubesluttsomhet, tretthet, irritabilitet og vedvarende følelser av sorg, sinne og / eller frustrasjon.

Risikofaktorer

Venstre ubehandlet, kan depresjon føre til en rekke alvorlige eller skadelige konsekvenser. Mange deprimerte individer slå til alkohol eller narkotika for å unnslippe smerten. De kan engasjere seg i å isolere atferd. De kan bli ubehagelig i sosiale settinger. I alvorlige tilfeller kan de unngå selskap med andre helt. De har økt risiko for samlivsproblemer med familiemedlemmer og venner. Livstruende konsekvenser av ubehandlet depresjon blant annet risikoen for hjertesykdom og selvmord.

Ved å søke hjelp

Depresjon forårsaket av tap kan løse seg selv over tid. Den sørgende enkelte bør søke hjelp dersom det foreligger en tidligere historie med depresjon, dersom depresjonen varer i en lengre periode, forstyrrer funksjon, er svært alvorlig eller fører til selvmordstanker.

History of Polio Disease

Polio er en smittsom virussykdom som kan føre til pustevansker, lammelser og død. Det fører til influensalignende symptomer som vanligvis varer to til ti dager. Mens det ble praktisk talt eliminert i USA, er det fortsatt utbredt i enkelte deler av verden.

To typer av Polio

Det finnes to typer av polio: lamme, noe som fører til tap av reflekser, alvorlige muskelsmerter og kramper, og løs og diskett armer eller ben; og nonparalytic, noe som fører til influensalignende symptomer.

Først Visning av Polio

Polio er en svært gammel sykdom som først ble beskrevet i en egyptisk stele rundt 1350 BC. Det viste en ung mann med noen lammelse og atrofi av en etappe. Det er også nevnt i noen litteratur av det 17. og 18. århundre.

Finne en kur

Fra slutten av 1800-tallet til midten av det 20. århundre, polio var et stort folkehelseproblem.
I 1909, forskerteamet av Landsteiner og Popper bestått poliovirus til ikke-menneskelige primater. Dette ga forskerne den første sjansen til å studere sykdommen utenfor menneskelige pasienter og resulterte i å få viktig informasjon om sammensetningen av polio og hvordan den er overført.

Enders, Weller og Robbins

Ved 1949 forskerteamet av Enders, Weller og Robbins hadde vokst polio virus i reagensglass hjelp menneskelig vev. Deres forskning banet vei for poliovaksine som skal utvikles.

De Salk og Sabin Vaksiner

På slutten av 1940-tallet og tidlig på 1950-tallet, polio var så utbredt at byer stengt ned mange offentlige institusjoner som kinoer, ballparks og museer. I 1952, på grunn av sitt arbeid på en anti-influensa vaksine, Jonas Salk og hans forskerteam utviklet en inaktivert (død) vaksine mot polio. Det ble distribuert nasjonalt med stor suksess i 1954. Kort tid etter utviklet amerikansk virolog Albert Sabin en muntlig, svekket eller levende vaksine. Disse to vaksinene sammen brakt polio under kontroll og nesten utryddet den ut.

Typiske symptomer på depresjon

Typiske symptomer på depresjon


Alle har gode dager og dårlige dager. Men noen mennesker lider av hva folk flest kaller rett og slett depresjon. De medisinske og psykiatriske miljøer kaller depresjon alvorlig depresjon, depresjon eller klinisk depresjon. Det er en medisinsk sykdom som kan føre til en rekke følelsesmessige og fysiske problemer. Major depresjon påvirker hvordan du tenker og oppfører seg. Det kan forstyrre dine daglige aktiviteter, og kan gjøre at du føler deg som om det ikke er noe å leve for.

Symptomer

Tegn på depresjon kan variere fordi folk opplever det på forskjellige måter. Noen ganger, depresjon symptomer er så alvorlige at det er åpenbart at noe er galt. Andre kan føle seg elendig eller trist og ikke vet hvorfor.

Imidlertid, i henhold til de Mayo Clinic, er det flere typiske tegn på klinisk depresjon. Disse inkluderer tap av interesse i normale daglige aktiviteter, følelsen trist eller ned, føler håpløs, og gråt uten noen åpenbar grunn. Andre symptomer kan være søvnproblemer, vanskeligheter med å ta beslutninger, utilsiktet vekttap eller gevinst, irritabilitet, rastløshet, blir lett irritert, trøtthet, følelsen verdiløs, og tap av sexlyst, samt uforklarlige fysiske problemer som for eksempel smerter og plager, og suicidal tanker eller atferd.

Typer

Det finnes flere typer depresjon. Det er dystymi eller mindre depresjon, som beskriver mennesker som synes å alltid ha en mild form for depresjon. Bipolar depresjon, ofte kalt manisk depresjon, forårsaker ekstreme oppturer og nedturer med ingen åpenbare sykling mønster. I atypisk depresjon, noe som er vanlig hos kvinner, kan depresjon kommer og går, og kan føre til panikkanfall. Psykotisk depresjon fører folk til å høre stemmer inne i hodet, og å oppleve hallusinasjoner og vrangforestillinger tenkning. Postpartum depresjon, som rammer om lag 10 prosent av nybakte mødre, forårsaker langvarig, alvorlig og invalidiserende depresjon symptomer. Hvis ikke behandles, kan postpartum depresjon vare i måneder eller år.

Behandlinger

Ja, depresjon er en treatable sykdom. Det hele starter når du bestemmer deg for at du vil føle deg bedre, og at avgjørelsen kan gjøre hele forskjellen. Standard behandling for depresjon er en kombinasjon av antidepressiva og psykoterapi. Men det er en riktig diagnose av depresjon, og om hva slags depresjon kan ha oppstått, avgjørende for den beste behandling programmet fordi ulike typer depresjon behandles med ulike medisiner

Vanlige medisiner

Ifølge National Institute of Mental Health, de mest foreskrevne antidepressive medisiner inkluderer trisykliske medikamenter som amitriptylin (merkenavn Elavil og Endep); MAO-hemmere som isocarboxazid (merkenavn Marplan); og selektive serotonin reopptakshemmere som fluoksetin (merkenavn Prozac), paroksetin (merkenavn Paxil), og sertralin (merkenavn Zoloft). Maprotilin, trazadone (merkenavn Desyrel) og bupropion (merkenavn Wellbutrin) også er effektive i behandling av depresjon.

Advarsel

I 2005, The Food and Drug Administration vedtatt en "black box" advarsel, deres mest alvorlig advarsel, på alle antidepressive medisiner. Dette ble gjort for å varsle offentligheten om økt risiko for selvmordstanker eller atferd hos barn og ungdom som bruker antidepressive medisiner. I 2007 utvidet FDA advarselen for å inkludere unge voksne opp gjennom 24 år. Mulige bivirkninger kan omfatte forverring depresjon, økt selvmordstanker eller atferd, og uvanlige endringer i oppførsel som søvnløshet, uro og sosial tilbaketrekning.

Hva er årsaken til strekkmerker på korsryggen?

Hva er årsaken til strekkmerker på korsryggen?


Det er ikke spesielt uvanlig å se strekkmerker på en ung manns rygg. Under puberteten, når en ungdom vokser raskt, er huden hans som kreves for å strekke raskere og lenger enn den er i stand til å gjøre. Hanner har en tendens til å få strekkmerker på ryggen.

Gutter Ja, Girls, No

Jenter, i motsetning til gutter, vil vanligvis få strekkmerker - hvis de får dem i det hele tatt - på sine bryster, hofter og lår i stedet for på ryggen, ifølge Warwickshire.nhs.uk.

Dermis, epidermis

Strekkmerker kan oppstå når som helst at rask vekst finner sted, noe som fører til at huden strekkes. Merkene faktisk skjer i dermis av huden (det midterste laget), som støtter epidermis (ytre lag). I tilfelle av rygg strekkmerker, om en ung mann blir høyere og bredere så raskt at kroppen hans ikke kan holde opp, fibrene i dermis på ryggen bli tynn grunn til å være overstretched. På det tidspunkt fibrene brytes.

Red White

Strekkmerker ser rødt når de først ser ut, selv om de vil visne inn i en hvit eller grå farge. Den røde fargen er på grunn av tilstedeværelsen av blodkar som ligger under huden, som blir avdekket når fibrene i dermis i stykker og føre til små rifter.

Marfans syndrom

Marfans syndrom er en lidelse som fører til strekkmerker på ryggen og andre steder. Denne sykdom, som er genetisk, påvirker bindevev i kroppen, i henhold til Medicinenet.com. Bindevevet er defekt og er ikke i stand til å gi et rammeverk for utvikling og vekst. De med Marfans kan få strekkmerker, selv om vekten ikke er endret. Disse strekkmerker kan slå til enhver alder, men utgjør ikke noen alvorlig helserisiko.

Disponert

Abateit.com bemerker at noen mennesker er disponert for å få strekkmerker fordi huden produserer utilstrekkelige mengder av elastin og kollagen, komponentene som danner bindevevet i huden vår. Hvis en persons hud er mangelfull i kollagen og elastin, når det er strukket vevet er mer sannsynlig å rive og føre til strekkmerker.

Glukokortikoider

Glukokortikoider, som utskilles av binyrene, har blitt funnet å forhindre at fibroblaster fra regenerering og reparasjon av elastin og kollagen. Det medisinske miljøet er ikke sikker på om glukokortikoider føre til strekkmerker eller bare gjøre utseendet av dem på huden din mer sannsynlig, ifølge Dermstore.com (se Ressurser). Hvis en person bruker hud salver eller kremer som inneholder steroider (f.eks hydrokortison) for en lengre periode, eller tar høye doser av orale kortikosteroider, kan dette resultere i strekkmerker på korsryggen og andre steder, ifølge Kidshealth.org (se Ressurser) . Kroppsbyggere og vektløfting har en tendens til å få strekkmerker på grunn av sin rask vektøkning.

Mulig Melanin Connection

En annen mulig årsak til strekkmerker på korsryggen eller andre steder er teorien om at når huden strekker det påvirker huden pigment, eller melanin. Det er mulig at dermal kollagen blir skadet under strekk, og det er da blodåre utvidelse oppstår og røde strekkmerker skjemaet. Teorien er at kollagen remodellering og betennelse resultere i tap av melanocytter celler som produserer pigment, eller pigmentet blir skjult på grunn av tynning og strekker seg i huden.

Osteoporose grunn av lav testosteron hos menn

Menn kan lider av osteoporose, som er et resultat av endringer i bentetthet som kan føre til endringer i ryggmargen som resulterer i sprø, skrøpelige bein som sprekker lett. En senket testosteronnivå hos menn kan bidra til osteoporose, ifølge Seekwellness.com.

Ufrivillig barnløshet

Som menn alder, går de gjennom noe som lignet overgangsalder kalt Ufrivillig barnløshet, da deres testosteron nivået synker. Symptomer på Ufrivillig inkluderer tap av sexlyst, energi og fysisk smidighet; humørsvingninger; og tretthet. Svake bein (osteoporose) kan utvikle seg.

Bone Density

Testosteron spiller en viktig rolle i å opprettholde balansen i et menneskes legeme, inkludert opprettholde benmasse og styrke. Mellom 40 og 70, kan en mann medføre et tap av beintetthet på opptil 15 prosent, ifølge Andropause.com. Hvis en mann har et lavt testosteronnivå han anses å ha hypogonadisme.

At Risk

Menn med testosteron er i den laveste kvartilen er 2,5 ganger mer sannsynlig å opprettholde en ryggrad brudd, ifølge Courses.washington.edu.

Effekter

Hoftebrudd skje mye oftere hos eldre menn enn hos yngre menn. Andre områder av kroppen som er utsatt for brudd inkluderer ryggraden, ribbeina og håndledd.

Funksjoner

En avrunding av skuldrene, ryggsmerter og tap av høyde vil etter hvert oppstå når en mann eller en kvinne, har osteoporose.

Forstørret nedbrutt kjertel hormonbehandling

Benign prostatahyperplasi er forstørrelse av prostata, vanligvis med alderen. Symptomer på BPH er hyppig vannlating og manglende evne til å sove gjennom uten urinering, svak urinstrøm, manglende evne til å holde urin i, og en følelse av å være ute av stand til å tømme blæren.

Hormonbehandling

Kontakt legen din hvis du merker symptomer på en forstørret prostata. Hormone behandling bestemmes av alvorlighetsgraden av symptomene og hvordan de påvirker dag-til-dag liv. Behandlingen er vanligvis betraktet når symptomene er så alvorlige at de forstyrrer søvnmønster. Det er nesten alltid gitt dersom pasienten ikke kan holde i eller kontrollere sin urin i løpet av dagen.

Moderate symptomer

Spør hva hormon behandling ville være best for deg. Moderate symptomer - "moderat" blir bestemt av legen - blir behandlet med en av to forskjellige hormonbehandlinger: 5-alfa-reduktasehemmere eller alfa-adrenerge blokkere. Den vanligste 5-alfa-reduktase er et syntetisk hormon kalles finasterid. Det hjelper krympe prostata og øke urin flyt. Alfablokkere også øke urinstrømmen, og de reduserer behovet for å urinere om natten.

Bivirkninger

Vær klar over bivirkningene av hormonbehandling. Finasteride kan ha flere alvorlige de inkludert tap av sexlyst, erektil dysfunksjon og en redusert mengde ejakulere. Brystforstørrelse er en annen mulig bivirkning, selv om dette vises i bare to prosent av menn som tar denne medisinen.

Alvorlige forhold

Alvorlig prostataforstørrelse er vanligvis løses ved kirurgi, men nylige fremskritt i hormonbehandling har gjort det mulig å leve med en forstørret prostata uten kirurgi. En blanding av hormonet medikament AVODART eller dutasterid, tamsulosin og har vist seg å forbedre alvorlig syke livskvalitet uten kirurgi. Dutasterid er en 5-alfa-reduktasehemmere, og tamsulosin bidrar til å avlaste behovet for å urinere.

Thanatopsis Forklart

"Thanatopsis" kommer fra det greske uttrykket "en visning av død", og refererer til den meditative dikt av det 18. århundre amerikansk Puritan poeten William Cullen Bryant. Bryant skrev diktet i 1811 da han var 17 og utvidet det syv år senere.

Påvirkninger

Som ung mann, ble Bryant påvirket av britiske «gravplass poeter" Thomas Gray, Robert Blair og William Wordsworth. Wordsworth meditasjon på dødelighet og naturen i diktet "A Slumber Did My Spirit Seal" var en spesiell innflytelse på Bryants "Thanatopsis", som også trekker en forbindelse til symboler av naturen og mysteriet med døden.

Temaer

Selv om han skrev det da han fortsatt var i tenårene, inneholder Bryant dikt en gjennomtenkt, filosofisk syn på døden. I følgende utdrag, veksler Bryant mellom portretterer døden som en ensom hendelse, der en person må møte alene, og som delte skjebne av alle mennesker.

"I sin siste søvn - de døde regjeringstid der alene .--

Så skal du hvile - og hva hvis du skal falle

Ubemerket av den levende - og ingen venn

Ta note av din avgang? Alt som puster

Vil dele din skjebne. "

Legacy

Med sin omfavnelse av naturen, "Thanatopsis" er kjent for eksemplifiserer den robuste ånd av puritanerne. Bryant dikt også brukt blankvers, som setter ham bortsett fra andre poeter på den tiden, og innledet en ny æra i amerikansk poesi. I essayet "Outlines av engelsk og amerikansk litteratur," William J. Long sier at det var Bryants oppriktighet og enkelhet som gjorde ham til en sann original av amerikansk poesi.

Menopause & Lupus

For kvinner som har lupus, kan overgangsalder være en forvirrende blanding av symptomer og problemer. Mange av symptomene på overgangsalder ligne lupus symptomer, derfor en kvinne inn i overgangsalderen kan ha en vanskelig tid å skille forskjellen mellom de to, og derfor kan forsinke viktig behandling. Forstå hvordan menopause påvirker kvinner med lupus, og hva er forskjellene på de Symptomene kan hjelpe deg å opprettholde riktig medisinsk behandling og flid.

The Connection

Åtti til 90 prosent personer som utvikler lupus er kvinner. Forskning finansiert av Arthritis Foundation undersøkte sammenhengen mellom utviklingen av lupus hos kvinner og overgangsalder. Studien inkluderte 121 000 kvinner mellom 30 og 55 år. En annen studie brukte 116.000 kvinner mellom 25-42. Studien fastslått at kvinner som begynte sine perioder før 10 år er dobbelt så stor risiko for å utvikle lupus som er kvinner som begynte sine sykluser etter fylte 10. I tillegg var også kvinner som inngikk menopause før fylte 47 dobbelt så sannsynlighet for å utvikle lupus som er kvinner som går inn i overgangsalderen etter fylte 47. Studien bestemt at kvinner som bruker østrogen, enten som et prevensjonsmiddel eller som en hormonbehandling etter overgangsalderen dobler risikoen for å utvikle lupus.

Komorbide symptomer

Symptomer som er felles for lupus pasienter og overgangsalder pasientene omfatter hevelse og smerte rundt leddene som ofte etterligner leddgikt, endringer i kroppens temperaturavlesninger som kan være både høyere og lavere enn normalt, brystsmerter med å forsøke å ta en dyp pust, tap av hår, øyne som føles tørr, puffy hud som vises rundt øynene eller i beina, manglende evne til å konsentrere seg eller tenke klart, tap av sexlyst og tretthet som kan være alvorlige.

Forskjeller

Mens symptomer på overgangsalder og lupus kan være slående lik, er det noen små forskjeller mellom de to. Symptomer på lupus tendens til å være mer utbredt i hele kroppen, og mer generelt i naturen. Symptomene på lupus varierer også mer enn symptomer på overgangsalder varierer.

Lupus symptomer ofte blir mer intense kort tid før en kvinne begynner sin menstruasjon eller mens hun er gravid, noe som fører forskere til å tro det er en sterk hormonell slips til sykdommen. For kvinner med lupus som angir periomenopause eller overgangsalder, kan de symptomene bli mye mer intense.

Good News

De fleste kvinner som har lupus vil oppdage at deres fakkel-ups av lupus bli mindre alvorlig etter menopause. Dette antas å være forårsaket av den reduserte mengden av østrogen i kroppen etter å ha gått gjennom overgangsalderen. Dette betyr ikke at lupus er kurert, eller utryddet fra kroppen; medisinsk tilsyn og behandling er fortsatt nødvendig for å behandle symptomer. I tillegg kan kvinner som velger å ta erstatning hormonbehandling finne at de har en økning i fakkel-ups eller lupus symptomer, selv om det kan være mild til moderat intensitet.

Advarsel

Selv om forskning viser at lupus symptomene ofte avtar med alder og menopause, som tidligere nevnt det betyr ikke at lupus er kurert. Det er viktig å søke råd fra din lege når du oppleve en forandring i frekvens, intensitet eller symptomer på lupus flare-ups. Det er også viktig ikke å anta at slike endringer er faktisk forårsaket av overgangsalderen og ikke lupus. Søker lege vil hjelpe avgjøre den underliggende årsaken til dine symptomer og gi riktig behandling.

The History of the First Nyre dialysemaskinen

Dr. Willem J. Kolff, en nederlandsk oppfinner, er mye referert til som far til kunstige organer. Kolff skapte den første nyre dialyse maskin tidlig på 1940-tallet. Nyre dialyse tar blod fra kroppen og fjerner urenheter. Kolff, som brukte hverdagslige materialer for å lage sin første nyre dialyse maskin, også oppfant den kunstige hjerte. Kolff døde i februar 2009.

Nyre Idea

Ifølge en 2009 artikkel i "New York Times", ser en ung mann dør av nyresvikt i 1938 inspirerte Kolff å lage kunstige nyrer. Kolff tenkte at hvis han kunne fjerne avfall som bygges opp i blodet han kunne redde pasienter.

Holdt på forskning

Mens Kolff var forsker hans nyre dialyse maskin, tyskerne invaderte Nederland i 1940 Kort tid etter invasjonen, Kolff flyttet til Kampen. Mens i Kampen, Kolff bidro til å skjule mer enn 600 i hans sykehuset for å unngå nazistenes arbeidsleirer. Mens det Kolff fortsatt å forske på sin nyre dialyse maskin og skapte også den første blodbanken.

Først dialysemaskinen

Kolff første maskin ble laget av 50 meter av pølseskinn som er pakket rundt et tre trommel angitt i saltløsning. En pasients blod ble trukket inn i foringsrøret. For å fjerne urenheter, ble trommelen rotert.

Å få blodet tilbake

For å få den tilbake blod inn i sine pasienter, Kolff anvendes en pumpe. Kolff fikk ideen fra sin pumpe fra en vannpumpe Ford selskapet brukt i sine motorer. For hans første pumpen, Kolff brukes bokser og en vaskemaskin.

Ikke en umiddelbar suksess

De første 15 personer som Kolff koblet opp til sin nye "kunstig nyre" døde. I 1945 en komatøse kvinner var den første personen reddet av Kolff maskin. I 1947 Kolff sendte sin første kunstig nyre til USA. I dag, ifølge US Food and Drug Administration mer enn 200.000 mennesker i USA bruker dialyse årlig.

Forhold forårsaket av Feil på binyrene

Om

Binyrene ligger like over nyrene. Binyrene produserer tre hormoner ansvarlig for å regulere metabolske prosesser --- som blod sukker --- i kroppen. Binyrene regulerer også inflammasjon, salt og vann-nivåer, stress, pubertet og kjønnshormoner i kroppen. Binyrene funksjonsfeil kan føre til symptomer som tretthet, muskelsvakhet, tap av sexlyst, ansikts hårvekst hos kvinner, høyt blodsukker, høyt blodtrykk, overvekt og depresjon. Ifølge National endokrine og metabolske sykdommer Information Service, andre forhold har mange av de samme tegnene som adrenal feil, så det er viktig å diskutere symptomer med legen din for å finne ut om adrenal feil er relatert til din sykdom.

Cushings syndrom

Cushings syndrom oppstår når kroppen har vært utsatt for høye nivåer av hormonet kortisol. Kortisol er produsert og utgitt av binyrene til å regulere sunt blodtrykk nivåer; redusere betennelse; balansere insulin; og forbrenne proteiner, karbohydrater og fett i kroppen. Folk tar medisiner som inneholder en kjemisk steroid form av kortisol har en høyere risiko for å utvikle Cushings syndrom. Steroid medisiner som de som er tatt for astma, leddgikt, lupus og betennelse kan påvirke binyrene funksjon. Hypofysen i hjernen er ansvarlig for å fortelle binyrene når du skal slippe kortisol. Ifølge National endokrine og metabolske sykdommer Information Service, er 70 prosent av Cushings syndrom tilfeller forårsaket av svulster på hypofysen. Svulsten forårsaker hypofysen til å fortelle binyrene til å produsere for mye kortisol. Cushings syndrom rammer kvinner fem ganger oftere enn menn. Behandling kan være alt fra kirurgi for å fjerne svulster i hypofysen, forskrivning kortisolhemmende medikamenter eller helt fjerne binyrene.

Medfødt binyrebarkhyperplasi

Medfødt adrenal hyperplasi (CAH) er en genetisk tilstand som rammer både menn og kvinner. CAH interfers med normal vekst og utvikling hos barn. CAH forårsaker binyrene til over produsere noen hormoner og under produsere andre. For eksempel produksjon av testosteron --- en viktig hormon i seksuell utvikling --- er forhøyet. CAH kan være tilstede ved fødselen eller utvikle i puberteten. For mye testosteron forårsaker unormale kvinnelige kjønnsorgan, vekttap, dehydrering og oppkast hos spedbarn. Hos ungdom symptomer inkluderer svært tidlig pubertet, alvorlig akne, kvalme, tretthet, lavt blodtrykk, høyt kolesterol, fedme og svakt immunsystem respons. Jenter med CAH kan oppleve uregelmessig eller fraværende menstruasjon, infertilitet, og overskytende ansikts-og kroppshår. CAH behandles med hormon erstatning eller hemmer narkotika. Ifølge Mayo Clinic, kan mange barn med medfødt adrenal hyperplasia kunne styre tilstanden ved å forbli på sine medisiner på ubestemt tid. De vokser opp til å lede sunt liv med en normal levealder.

Svulster i hypofysen

Svulster i hypofysen er godartet, eller noncancerous, svulster i hypofysen som skiller ut ekstra hormoner forårsaker binyrene ikke virker lenger. Høye nivåer av kortisol kan være et tegn på en hypofyse svulst. Symptomer på høyt kortisolnivå inkluderer skjør og tynn hud; hud som lett får blåmerker og helbreder dårlig; lilla eller rosa strekkmerker på magen, lår, rumpe, armer og bryst; og ryggsmerter fra bøying, løfting eller står opp. Ifølge National endokrine og metabolske sykdommer Information Service, er den mest brukte behandlingen kirurgisk fjerning av svulsten. Hvis operasjonen mislykkes eller ikke er et alternativ, er strålebehandling en annen mulig behandling.

BMI Normer for barn

BMI Normer for barn


Body Mass Index (BMI) er et mål som brukes til å vurdere om en person er overvektig, overvektig, gjennomsnittlig størrelse eller undervektig. BMI er et tall som er beregnet ved hjelp av høyde og vekt av en privatperson. Hos barn, er BMI normer basert på størrelsen og vekst av den gjennomsnittlige barnet og er ofte referert til som BMI-for-alder, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Okser 2 til 20 år

Ifølge CDC, er en 2-år gammel mann i 50-persentilen med en BMI på ca 16.6. Mellom 2 og 6, er BMI forventet å senke litt hver måned med et lavt punkt rundt 15.4. Rundt 6 år, er BMI forventet å begynne å øke gradvis til 20 år når en ung manns BMI på 23 er i 50-persentilen.

Kvinner 2 til 20 år

En to år gammel kvinnelig BMI er i 50-persentilen med en BMI på 16,4. Dette tallet, som hos menn, er ventet å avta til ca alder 6. Når den unge jenta når denne alderen, er 50-persentilen BMI ca 15.1 og begynner å øke. Mellom 8 og 12, det er en økning på nesten to poeng som fører til et punkt der den BMI på menn og kvinner har størst forskjell. Etter alder 20, er en kvinnelig BMI på 50-persentilen på 21.7.

Bekymringer for alle barn

For barn, er BMI brukes som et verktøy for å screene for fedme og andre vekt unormalt. Det må brukes i forbindelse med en lege vurdering som det ikke er en eneste indikator av fedme hos barn på grunn av de variasjoner av vekst hos barn. CDC og American Academy of Pediatrics (AAP) begge anbefaler bruk av BMI for å screene for overvekt og fedme hos barn som begynner på 2 år gammel. Andre vurderinger som brukes er skinfold tykkelse målinger og evalueringer av fysisk aktivitet, kosthold og familiens historie av fedme.

Hvordan ta Relacore

Dietten supplement Relacore er utformet for å angripe magen fett når dieters ta to piller tre ganger per dag med et glass vann. Men Internett oppslagstavler viser at så mange forbrukere som priser Relacore, det synes å være like mange som klager over bivirkninger som gjorde dem slutte å ta den. Hvis du ønsker å prøve supplement, holde disse punktene i tankene.

Hvordan ta Relacore

•  Ta kontakt med legen din før du begynner å Relacore. Tillegget er ikke ment for gravide kvinner eller de som ammer. Også, hvis du tar reseptbelagte legemidler eller har en eksisterende medisinsk tilstand, kan Relacore ha en skadelig interaksjon eller forverre helsen.

Monitor hvordan kroppen din reagerer på Relacore. Noen mennesker vil ikke oppleve bivirkninger. Andre har klaget over ulike aliments - fra diaré, kvalme, hodepine og oppkast til uberegnelig blodtrykk og tap av sexlyst - fra dag én. Slutt å ta Relacore hvis du føler ubehag eller syk.

Start ut sakte. Maksimal anbefalt dose for Relacore er to tabletter tre ganger per dag. Begynn regime med mindre enn det; for eksempel ta en pille om morgenen og en om kvelden, og se hvordan kroppen din reagerer på at for en uke.

Ta Relacore med mat. Forbruker en supplement på tom mage kan gjøre det vanskeligere for noen menneskers kropper til å tilegne seg den.

Evaluer din vekt-tap fremgang. Hvis du er fornøyd med hvordan vekten kommer av med en redusert dose av Relacore, holde seg til dette beløpet. Hvis du tolerer det godt, men er ikke å miste vekt til en rimelig rente (to pounds per uke maks), gradvis øke dosen til maksimalt over en periode på et par uker.