Digidexo.com

balanitis

Balanitis Treatment

Balanitis er en tilstand karakterisert ved betennelse i penishodet og forhuden. Den primære årsak til inflammasjon er dårlig hygiene, selv om det finnes en rekke andre årsaker, inkludert diabetes, infeksjon og til og med noe så enkelt som ikke er vasket av såpen etter bading. Behandlingen er avhengig av den underliggende årsak til inflammasjon og kan omfatte alt fra medikament til kirurgi.

Symptomer

Balanitis presenterer ofte med følgende symptomer: en rød, hoven forhud eller penis, spesielt på hodet; utslett på penishodet; et utslipp som er stygg luktende som ofte ledsaget av en innstramming av forhuden; og lokalisert smerte og kløe på penis og forhuden. Hvis du opplever noen av symptomene, søke medisinsk hjelp umiddelbart, da mangel på behandling kan føre til progresjon av tilstanden. I tillegg kan det symptomene være en indikasjon på en langt mer alvorlig underliggende tilstand.

Behandling

Det første trinnet i behandlingen balanitis er å finne den underliggende årsaken. Hvis som følge av en fungal eller bakteriell infeksjon, kan behandlingen omfatte orale eller topiske antibiotika eller antisopp medisiner. Andre mulige måter å behandle betennelse inkluderer aktuelle steroider og antiseptiske midler, eller en kompress som består av fortynnet eddik, Burow løsning eller kaliumpermanganat. Lokale steroider bør bare brukes i en kort periode, ikke mer enn tre eller fire dager, og seponering av deres bruk kan føre Balanitis symptomer til å blusse. Dette er ofte et resultat av steroid avhengighet. Hvis tilstanden ikke reagerer på disse behandlingene eller om det er tilbakevendende, er det beste alternativet omskjæring, kirurgisk fjerning av forhuden.

Forebygging

Den beste måten å sikre balanitis er tilstrekkelig behandlet og for å hindre at det skjer i første omgang er å praktisere god hygiene. Alltid holde penis tørr, og vaske under forhuden for å hindre bakterier fra å samle inn, noe som kan føre til infeksjon. Dette oppnås gjennom å trekke tilbake forhuden for å avsløre penishodet og vask forsiktig med varmt vann. ikke bruk såpe, da dette kan irritere huden. Før du slapper av forhuden og returnere den til det normale posisjon, tørke penishodet av grundig.

Balanitis Symptomer

Balanitis er en tilstand karakterisert ved betennelse i penishodet og i omskårne menn, forhuden (balanoposthitis). Det er lett å behandle med medisiner, men kan være ubehagelig og estetisk skjemmende.

Årsaker

Den primære årsaken til balanitis er dårlig hygiene, noe som fører til infeksjon. Det er mest vanlig hos omskårne menn, men det kan skje i andre, spesielt de med diabetes.

Inkubasjonstiden

Avhengig av årsaken, symptomene vanligvis ligger sovende fra tre dager til en uke. Etter denne tid, vil de begynne å vises.

Symptomer

Det vanligste symptomet på balanitis er en rød og hoven penishodet og forhuden, hvis den finnes. Ledsagende symptomer er smerter, en utflod som lukter stygt, og utslett eller sår på penishodet. Hvis uomskåret, kan forhuden være vanskelig å trekke tilbake (fimose).

Varighet

Varigheten av symptomer er avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Tilstanden vanligvis klarner opp med rask medisinsk behandling, men forsinke behandling kan føre til komplikasjoner.

Behandling

Behandlingen avhenger av den underliggende årsaken til tilstanden. Hvis for eksempel forårsaket av bakterier, topiske antibiotika kan anvendes. Hvis forbundet med andre hudsykdommer, slik som skabb, vil steroider fungere.

Pediatric Balanitis

Balanitis er betennelse av glans, eller penishodet. Pediatric balanitis oftest oppstår hos spedbarn yngre enn et år. Denne smertefulle tilstanden forårsaker alvorlig hevelse av glans og kan være ganske skremmende for foreldre og barn. En candida gjær infeksjon er den primære årsaken til pediatrisk balanitis. Heldigvis, kan soppdrepende medisiner dempe infeksjonen raskt med riktig bruk.

Symptomer

Balanitis symptomene er ganske åpenbart: Leder av penis er hoven, rød og betent. Babyen vil være usedvanlig masete, og forståelig slik. En uomskåret spedbarnets forhuden kan stramme og bli vanskelig å trekke bort fra hovne området. En bleie utslett preget av rødhet i hudfolder som ikke svarer til over-the-counter bleie-utslett kremer antyder en gjær infeksjon. Denne typen bleie utslett forut balanitis.

Oral Thrush

Trøske ser ut som hvite flekker av melk fast inne i babyens munn. Disse flekkene er et symptom på muntlig gjær infeksjon. Som barnet svelger hans mat, gjær jobber seg gjennom fordøyelsessystemet. Når barnet urinerer, er gjær utvist inn i bleie, en varm, våt miljø som oppmuntrer candida overvekst. Hvis barnet ditt har trøske, ikke vente på det å gå bort av seg selv: Den resulterende gjær infeksjon kan slå inn i en smertefull tilfelle av pediatrisk balanitis.

Behandling

Behandle denne tilstanden med en anti-gjær medisiner tilgjengelig i muntlig og aktuelle former, for eksempel Nystatin. Barnelege vil foreskrive denne medisinen for å eliminere gjær infeksjon forårsaker babyens balanitis. Barnelege vil også anbefale en passende dose av ibuprofen å redusere smerte og hevelse. Hjemme holde bleieområdet så tørr som mulig. Bruk en fuktig, myk vaskeklut i stedet for baby kluter, noe som kan føre til ytterligere irritasjon. Hvis du er en ammende mor, kan det hende at barnelege anbefaler at du bruker noen Nystatin på brystvortene hvis de viser tegn på soppinfeksjon. Flaske brystvorter og smokker, eller noe annet barnet legger i munnen på en jevnlig basis, bør steriliseres etter hver bruk. Viktigst, endre baby etter hver vannlating for å behandle balanitis og hindre gjentakelse.

Større barn

Av og til, kan tenåringer utvikle balanitis. Dersom gjær er årsaken, bør den samme behandling følges. Imidlertid alvorlige hann gjær infeksjoner er en indikasjon på andre problemer. Diabetes, visse Kjønnssykdommer og et svekket immunforsvar er noen underliggende årsakene. Balanitis i seksuelt aktive tenåringer garanterer en grundig STD screening; behandling vil avhenge av resultatene av denne screening.

Forebygging

Forhindre pediatrisk balanitis hos spedbarn ved å holde bleie området rent og tørt. Hvis du er en sykepleier mor opplever brystvorten gjær infeksjon, behandle den så raskt som mulig for å hindre overføring av det til babyen. Hvis barnet ditt tar antibiotika medisiner, se etter infeksjoner som foran balanitis, som trost og gjær bleie utslett.

Hvordan Kill Balanitis

Balanitis kan være en svært smertefull opplevelse for enhver mann. Også kjent som en hann gjærinfeksjon, er balanitis som skyldes soppvekst på penis, oftest på spissen. Fuktige områder under eller rundt en manns forhud fremme veksten av sopp. Symptomene inkluderer rødhet, hevelse og smerter ved vannlating eller samleie. Du bør alltid oppsøke lege for medisinske problemer, men du kan også drepe balanitis med noen hjemmebehandling.

Hvordan Kill Balanitis

•  Kjøp en over-the-counter anti-sopp krem som Diflucan. Sørg for å lese alle advarsler på kremen, som noen kremer kan forårsake smerte når den brukes til sensitive områder. Påfør kremen til det infiserte området to ganger per dag, eller mer hvis instruert av produktet.

Mix 02:58 dråper hvit eddik i soppdrepende krem med hver bruk; eddik vil bidra til å sette fart i prosessen med å drepe soppen.

Spis yoghurt minst to ganger per dag ved slukking av soppinfeksjon. Kulturene i yoghurt hjelp til å drepe sopp i kroppen. Bruk av yoghurt direkte til det infiserte området kan også fremskynde prosessen med å drepe balanitis.

Rens det infiserte området, så vel som resten av penis, etter hver urinering. Tørk overflødig fuktighet fra området med et rent håndkle; en tørrere, vil hindre vekst av sopp.

Sug i et badekar med lunkent vann, og legger en kopp eddik og en kopp salt. Du kan også legge til 02:58 dråper tea tree olje. Disse løsningene drepe sopp.

Hint

  • Ta alltid kontakt med lege når du arbeider med avanserte infeksjoner som balanitis.
  • Gjær vokser i fuktige områder. Derfor, menn som er uomskåret er mer sannsynlig å utvikle balanitis. Iført løs bomull undertøy vil bidra til å øke luftstrømmen til lysken, bidrar til å hindre at fuktighet fra svette.
  • Ikke bruk hvit eddik direkte til det berørte området av huden din. Syren i eddik kan alvorlig brenne allerede infisert hud.
  • Menn kan kontrakten balanitis ved å ha sex med en kvinne som har en gjær infeksjon og kan passere smitte til kvinner. Ikke gå tilbake til samleie før balanitis har vært borte i minst to til tre dager.

Hva er Tegn og symptomer på Candida albicans?

Candida albicans er en sopp som kan føre gjærinfeksjoner i munnhulen, huden eller vagina. En Candida albicans infeksjon er ofte spres gjennom direkte person-til-person kontakt eller samleie.

Vaginal gjær infeksjon symptomer

En vaginal gjær infeksjon forårsaker kvinner å oppleve symptomer som kløe eller svie i skjeden, vaginal utslipp og / eller smertefulle opplevelser under samleie, ifølge en artikkel av patolog Melissa Conrad Stoppler på medicinenet.com.

Balanitis Symptomer

Balanitis er en gjær infeksjon som forårsaker menn til å utvikle en betent penis.

Trøske Symptomer

Personer med trøske, en soppinfeksjon som påvirker munn, utvikle hvite lesjoner i ulike deler av munnen, inkludert deres tunge og kinn, ifølge Mayo Clinic. De kan også ha svelgeproblemer.

Bleie utslett Symptomer

Bleie utslett er type gjær infeksjon som fører til at huden på spedbarnets bunnen eller kjønnsorganer til å bli rødlig, ifølge Mayo Clinic.

Blodet infeksjon symptomer

Candida albicans kan forårsake infeksjon i blodet og spre seg til nyrer, hjerte og lunger. Denne typen infeksjon fører folk til å oppleve en høy feber, anemi, utslett og / eller blodig urin eller slimete. Det kan også sette folk i fare for å utvikle hjerte bilyder, gå inn i sjokk, har et anfall og / eller utvikle tåkesyn.

Har Penicillin Årsak gjær infeksjoner?

Selv om det kan være flere årsaker til gjærinfeksjoner, er det et velkjent faktum at visse antibiotika som penicillin kan bidra til å utvikle dem. En infeksjon oppstår når gjæren får lov til å vokse ukontrollert i kroppen. Den mikrobielle verden er som dyreverdenen i at det er rovdyr og byttedyr. Den naturlige predator av gjær er bakterier. Når du fjerner bakterier, er dens byttedyr fritt til å vokse uforstyrret.

Type

En gjær infeksjon er en overvekst av en sopp kjent som Candida albicans. Det er ofte kalles en gjær infeksjon eller Monilia. Denne sopp er normalt til stede i kroppen i små mengder, i områder som for eksempel munn og vagina og på huden. Dette normalt ufarlig gjær blir en infeksjon når noe endrer miljøet, slik at det å vokse ut av kontroll.

Symptomer

Vanlige symptomer på en gjær infeksjon er en hvit eller gul utflod fra skjeden, hevelse av vaginal vegger og kløe og svie. Den brennende blir ofte verre ved vannlating.
Denne type gjær kan også infisere andre områder av kroppen som munnen hvor det kalles trøske og penis, hvor det tar navnet balanitis. Det kan også føre til alvorlige bleie utslett hos spedbarn.

Årsaker

Det er en rekke faktorer som du må vurdere når diagnostisere årsaken til en gjær infeksjon. Mange gjær infeksjoner skje tilfeldig uten noen klar forklaring på hvorfor. Antibiotika slik som penicillin er kjent for å forårsake soppinfeksjon. Sammen med husing gjær, legemet bærer også en rekke gunstige bakterier. Noen av disse bakteriene lever av gjær, holde den i sjakk. Når du tar en bredspektret antibiotika som penicillin, dreper den alle bakterier int han kroppen, ikke bare de målrettede seg. Uten disse gode bakterier foring på den, kan gjæren vokse ut av kontroll og føre til infeksjon. Hormonelle endringer som for eksempel graviditet kan også forstyrre kroppens naturlige balanse og føre til soppinfeksjon. Klor eller andre bakteriedrepende midler som gjør veien inn til skjeden kan også føre til gjær infeksjoner.

Forebygging / løsning

De fleste gjær infeksjoner kan bli behandlet med en enkel over-the-counter medisinering. Klotrimazol, mikonazol. og tioconazol, er tre vanlige ingredienser som finnes i gjær behandling kremer. Disse medikamentene drepe gjær. Holde huden ren og tørr og bruke forsiktighet når du tar antibiotika kan bidra til å forhindre noen gjær infeksjoner.

Misforståelse

En gjær infeksjon er ikke en seksuelt overførbar sykdom. Du trenger ikke å være seksuelt aktiv for å få en gjær infeksjon. Mange barn få gjær infeksjoner i form av en bleie utslett. Gjæren kan imidlertid spres ved seksuell kontakt. Seksuell kontakt bør unngås mens du har en gjær infeksjon.

Trost symptomer hos menn

Trost symptomer hos menn


Thrush er sopp infeksjon som er mer vanlig hos kvinner, men menn kan få det. Menn kan få penis eller munn trost. Begge infeksjoner kan spre seg til andre mennesker. Symptomene kan være smertefullt og ubehagelig, men de lar seg behandle.

Candidiasis

Candida albicans er en yeastlike sopp som bor på huden og i munnen sammen med gode bakterier. Noen ganger kan denne soppen overprodusere og erodere denne naturlige bakterier, forårsaker betennelse og infeksjon. Denne overproduksjon av gjær kalles candidiasis, som sporer både muntlig og penile trost i menn. Candidiasis er ofte forårsaket av et overforbruk av kortikosteroider og antibiotika og fra dårlig slanking og klorvann. Personer med autoimmune sykdommer og kreft er svært utsatt for candidiasis og trost.

Mouth Thrush

Menn som har munnen trost normalt har kremhvite eller gule flekker på tungen og innsiden av munnen. Denne gjær infeksjon kan også oppstå på taket av munnen. Munn trost legioner er ikke alltid smertefullt, men kan blø lett hvis noen gnir dem. En mann med trost kan også ha sprukne lepper på hjørnet av munnen hans. Han kan også ha problemer med å smake mat og drikke og har en bomulls følelse i munnen. Denne tilstanden kan være vanskelig å kontrollere hvis ens immunsystem er svekket. Leger ofte foreskrive soppdrepende tabletter eller pastiller for munnen trost.

Sprer of Mouth Thrush

Munnen trost kan spre seg til halsen og spiserøret. Dette kan være svært farlig i menn, fordi det kan hindre deres evne til å svelge. Noen ganger kan trost føre til sår i spiserøret. Svelg eller esophageal trost er vanligvis behandlet med orale suspensjoner. Imidlertid kan intravenøse legemidler være nødvendig.

Penile Thrush

Menn som har penile trost vanligvis har balanitis, en betennelse av glans eller penishodet. Vanlige symptomer inkluderer små røde flekker og en utladning. Dette utslippet kan ha en mye stivelse lukt. Menn som er uomskåret kan få en rest buildup som ligner cottage cheese under deres forhuden. Penile trost kan spres gjennom samleie. Det er vanligvis behandlet med soppdrepende kremer.

Forebygging Thrush

Både munn og penile trost kan forebygges med et godt balansert kosthold, hvile og en vanlig øvelse diett. Menn som er uomskåret må rydde grundig under forhuden. Bruk av kondom kan hindre trost sprer seg.

Symptomer på Thrush i menn

Menn kan få to typer trost: Penis trost og munn (også kalt muntlig) trost. Begge typer trost kommer med sine egne symptomer. Disse symptomene kan være svært ubehagelig og føre til mye ubehag, men heldigvis de er ofte mulig å behandle.

Candida albicans

Candida albicans er en sopp som lever på huden og innsiden av munnen med kroppens naturlige bakterier. Til tider kan candida overprodusere på grunn av et dårlig kosthold, forbruker for mye klorvann eller fra å ta for mye antibiotika. Candida da en tendens til å kjøre forbi de gode bakterier og føre til betennelse og utslett eller penile trost. Denne tilstanden har en tendens til å slå de menn med svekket immunforsvar: diabetikere, HIV og kreftpasienter og de med autoimmune sykdommer.

Candida albicans eksisterer også i tykktarmen og fordøyelsessystemet. Systemisk overvekst kan føre til mange autoimmune symptomer hos de med trost, inkludert joint, hånd-og muskelsmerter, hodepine, tretthet, irritabilitet, hukommelsestap, depresjon og luftveisproblemer.

Mouth Thrush Symptomer

Munn trost vanligvis påvirker innsiden kinn, tunge og taket av munnen. Felles kjennetegn ved denne infeksjonen inkluderer kremhvit eller gule flekker, smerte, kløe og noen ganger blemmer. Dessuten kan de lesjoner blø hvis man forsøker å gni dem av. Et annet symptom for menn med denne tilstanden er sprukket lepper på hjørnet av munnen. Thrush kan også hindre en manns smaksløker. Leger vanligvis satt trøske pasienter på anti-fungal medisiner (dvs. salver, kremer).

Andre trøske Symptomer

Munnen trost kan spre seg til en persons hals og spiserør. Dette kan hindre en manns evne til å svelge mat og selv drikke drikker. Andre ganger kan en mann fysisk svelge mat, men kan ha en følelse av at han ikke klarer å få maten ned. Sår i spiserøret kan være en annen komplikasjon. Legens vanligvis forekalkholdig muntlige suspensjoner for trost som sprer seg til halsen og spiserøret.

Penile Thrush

Trost av penis er kjent som balanitis. Denne tilstanden kan forårsake kløe og betennelse på glans eller leder av en manns penis. Andre symptomer inkluderer røde flekker og til tider litt utflod. Et stivt lukt kan følge noen av disse symptomene. Uomskårne menn er utsatt for denne tilstanden på grunn av deres forhuden. Noen ganger kan de ha en buildup under deres forhud som ligner cottage cheese. Menn kan spre penile trost til sine ektefeller eller seksuelle partnere. Penile trost er normalt behandlet med anti-sopp kremer og salver.

Forebygging / løsning

Forebygging penile trost innebærer praktisere sikker sex, opprettholde en riktig kosthold, og trener regelmessig. Menn bør også bade eller dusje regelmessig. De som har forhud (uomskårne menn) bør skrubbe grundig under forhuden. For de som har denne tilstand, er det viktig å bruke kondomer for å unngå spredning av den til en seksualpartner.

Tegn og symptomer på trost i menn

En infeksjon forårsaket når Candida gjær naturlig tilstede hos mennesker vokser unormalt, trost (Candidosis) oppstår i munnen eller kjønnsorganene av begge kjønn. Fordi Candida kan trives under forhuden, omskårne menn har høyere risiko for genital trost.

Trøske Symptomer

Kremet eller gulaktige flekker på tungen eller vegger og taket av munnen, redusert følelse av smak og sprengning på munnens hjørnene er alle symptomer på trøske.

Genital trost symptomer

Betennelse, sårhet, kløe på penis og smertefull vannlating er tegn på balanitis, den primære symptom på genital trost. Noen menn har smegma, en yeasty luktende utflod, og de med gjær allergi kan utvikle sprekker forhud.

Årsaker

Et immunsystem svekket av HIV eller andre sykdommer, bruk av antibiotika og feil å tørke penis etter bading oppmuntre symptomer på trost i menn. Ubeskyttet sex med en smittet partner noen ganger overfører smitte.

Behandling

Å spise yoghurt bekjemper trost ved å gjenopprette kroppens gjær-bekjempe bakterier. Svekket immunforsvar menn kan bruke anti-sopp pastiller eller munnforeskrevet av sin lege for muntlig og anti-sopp kremer for genital trost.

Forebygging / løsning

Begrense forbruket av gjær-baserte matvarer og raffinert sukker og praktisere god munnhygiene, sier Mayo Clinic, er to måter å hindre trost.

Hva er årsakene til gjær infeksjoner i Baby Boys?

Gjær infeksjoner kan streiken enten du er ung eller gammel, mann eller kvinne, men for babyer, er sannsynligheten for at man kunne utvikle større enn mange er klar over. Der det er en varm og våte omgivelser, for eksempel i en baby bleie, kan en gjær infeksjon utvikle, spre seg og forårsake ubehag og smerte som det forverres. For baby gutter, de små folder i bena, lysken og kjønnsorganer er ideelle omgivelser for en gjær infeksjon oppstår.

Beskrivelse

En gjærinfeksjon, eller candidiasis, er en tilstand forårsaket av en gruppe av mikroskopiske sopper eller gjær. Candida, en type gjær, lever naturlig på kroppsoverflater, men kan formere seg raskt og forårsake infeksjon i områder med varme og fuktighet.

Kjennetegn

Før han ble en gjær infeksjon, er en bleie utslett preget av rød og irritert hud. Når det utvikler seg til en gjær infeksjon, vil imidlertid utslettet har litt utstående, uregelmessige grenser. Forstørrede, lyse røde flekker vil bestå av små papler og pus fylte blemmer. Små røde flekker, opprinnelig nær hoved utslett, vil forstørre og blander seg med andre. En baby guttens pungen og penis kan bli intenst rød og flassende, og huden kan bli tørr.

Årsaker

Hvis din sønn ble nylig foreskrevet antibiotika, er det en økt sjanse for en gjær infeksjon. Antibiotika drepe den naturlige flora i det organ som holder Candida kontrollert, noe som gir en mulighet for vekst av gjær, og et resultat av en infeksjon. Hvis din sønn hadde en siste anfall av trost i munnen, er det mulig for gjær infeksjon å spre seg til underlivet. Dette skjer når Candida passerer gjennom fordøyelseskanalen og akkumuleres på stedet av utskillelse. Også, når en baby sitter i lengre perioder i en våt, skitten bleie, kan Candida formere seg raskt og utvikle seg til en gjær infeksjon.

Behandlinger

Hold babyen så ren som mulig. Alltid behandle bleie utslett slik at den ikke forverres. Når en gjær infeksjon er etablert, men vanlig bleie utslett krem ​​vil ikke hjelpe det. Over-the-counter aktuelle anti-gjær eller soppdrepende krem ​​bør behandle gjær infeksjoner. Apoteket på ditt lokale apotek kan hjelpe deg med tilgjengelige medisiner. Hvis aktuell krem ​​ikke fungerer, og utslett er ikke bette innen tre dager etter startdato, ringe barnets lege.

Tidlig forebygging

Hindre bleie utslett og gjær infeksjoner ved bruk av engangsbleier som er laget av svært absorberende materiale, og endre skitne bleier umiddelbart. Også, fest bleier for å gi luftsirkulasjon rundt huden hans, og la ham gå uten bleie når det er mulig.

Advarsel

Ring en medisinsk faglig hvis din sønn utvikler feber eller begynner å ha åpne sår eller losse gul væske på gjær infeksjon området fordi disse symptomene kan tyde på en bakteriell infeksjon og behovet for et antibiotikum. Også varsle medisinsk personell hvis sønnen din penis blir hoven, rød og forhuden ikke kan trekkes tilbake. Dette kan være tegn på balanitis, en smertefull tilstand som ikke kan behandles med over-the-counter medisiner.

Candida Urinveisinfeksjon

Candida, en slekt av gjær, er ofte funnet i mennesker, og i de fleste tilfeller de forskjellige arter av denne slekten har et symbiotisk forhold til sine menneskelige verter. Candiduria, eller tilstedeværelse av candida i urinen, er ikke uvanlig, og generelt sett er ikke en indikasjon på noen problem. Men i enkelte tilfeller kan candiduria indikere tilstedeværelse av alvorlige urinveisinfeksjoner.

Benign Candiduria

Tilstedeværelsen av candida gjærarter sees ofte i urinen hos hospitaliserte pasienter som kateter- iseres eller blir behandlet med intravenøse antibiotika. I de fleste tilfeller er mer tilstedeværelse av candida av noen reell konsekvens og neppe å gi noen uønskede symptomer. Det kan også forekomme, særlig hos kvinner, gjennom forurensning fra ytre genitalia, hvor candida arter har en tendens til å kolonisere i vaginal området.

Uretritt

Sett i både menn og kvinner, denne infeksjonen, forårsaket av Candida, er oftest overføres til urinveiene fra gjær kolonisering på eksterne genitalia, kjent som balanitis hos menn og vulvovaginitis hos kvinner. Symptomer på uretritt hos menn inkluderer blod i urin eller sæd, penile utladning, hyppig vannlating, smerter ved utløsning og betennelser og / eller kløe i lysken. Hos kvinner symptomer inkluderer hyppig vannlating, abdominal eller bekkenløsning, feber, utflod og brennende smerte mens urinering.

Blærekatarr

Denne formen for candida infeksjon oppstår ofte hos pasienter som har blitt urethrally kateterisert også hos diabetikere. I det førstnevnte, er infeksjonen noen ganger uten symptomer. Den eneste måten denne infeksjonen kan definitivt diagnostisert er ved visualisering gjennom cystoskopi. Hvis symptomene utvikler, er de sannsynligvis til å inkludere hematuri (blod i urinen), lett feber, sterkt luktende urin, ubehag i bekkenet, hyppig vannlating og en brennende følelse mens urinering.

Prostatitt

Candida er sjelden innblandet som en årsak til prostatitt, men det forekommer av og til. Sett bare hos menn, har dette betennelse i prostatakjertelen mange av de samme symptomene sett i andre urinveisinfeksjoner. Disse inkluderer en brennende følelse ved vannlating, hyppig vannlating, smerter i magen eller lysken, problemer med vannlating og smertefulle utløsninger. Andre symptomer kan være smerter i penis eller testikler og smerter i perineum, området mellom endetarm og penis.

Øvre urinveis Candidiasis

Ofte satt av ved en obstruksjon av urinveiene, kan denne typen infeksjon manifestere seg i en av flere former, inkludert calyceal invasjon, emphysematous pyelonefritt, papillenekrose eller perinefrisk abscess. En annen candida-relaterte infeksjoner som kan oppstå som et resultat av en urinveisobstruksjon er sopp ball formasjon, noe som kan være enten asymptomatisk eller ledsaget av slike symptomer som feber, frysninger og smerter i siden.

Hvordan diagnostisere en Glidemiddel Allergi

Hvordan diagnostisere en Glidemiddel Allergi


Når ting ikke er normalt med kjønnsorganene, kan det være smertefullt og flaut. Mens bakterier kan forårsake problemet, kan det også være en latex eller smøremiddel allergi. Hvis du er allergisk mot smøremiddel, du oftest har problemer i underlivet på grunn av smurte kondomer. Følg disse trinnene for å finne ut om du har en lateksallergi, et smøremiddel allergi eller en infeksjon.

Bruksanvisning

•  Kjenn symptomene. Skjeden kan bli kløende, hovne eller rødt. Noen mennesker kan utvikle en hud utslett, tørr eller eksem. Balanitis oppstår når **** blir rød, hoven, sår eller irritert. Noen ganger et klumpete utslipps former under forhuden. Symptomer har en tendens til å være mer alvorlig når du har en lateksallergi enn med infeksjon.

Få en liten notisbok og penn og holde dem ved siden av sengen. Så snart du opplever symptomer, skrive ned hva symptomene er, alvorlighetsgraden av symptomene og enhver aktivitet du gjorde. Nøyaktige notater kan hjelpe legen avgjøre om du har en lateksallergi eller annen vanlig genital problem.

Snakk med helsepersonell, spesielt hvis symptomene ikke synes å følge en trend, forbedre i tre dager eller svare på over-the-counter medisiner. En sykepleier utøveren, fastlege, urolog eller gynekolog kan diagnostisere hvis du har en lateksallergi. De kan også gi deg resept på om det er en infeksjon.

Test med en smurt latex kondom. Skjær to små stykker av en latex kondom smurt med saks og tape en annen side av kondomet til hver arm slik at den ene arm berører den smurte side og den andre armen den ikke-smurte side. La bitene ved siden av huden din i 48 timer og holde områdene tørre. Hvis begge armene utvikler symptomer, har du mest sannsynlig har en lateksallergi. En reaksjon på den smurte siden indikerer at du har et smøremiddel allergi.

Switch produkter. Du kan bruke en polyuretan kondom i stedet for en latex kondom. Polyuretan generelt ikke vil føre til en allergisk reaksjon. Prøv ulike smøremidler og gjøre notater i dagboken av symptomer eller reaksjoner. Vannbaserte glidemidler fungere godt sammen med kondomer og kan ikke forårsake en allergisk reaksjon.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid beskyttelse mot seksuelt overførbare sykdommer.

Hvordan identifisere Penis Pain

En rekke ulike lidelser og plager kan føre til betydelig penis smerte-og oftere enn ikke et besøk til leger kontor (eller legevakten). Vanligvis kan penis smerte oppstår etter samleie, enten på grunn av en eller annen form av seksuelt overført sykdom (STD eller) eller en brukket penis. Betennelse i huden rundt penis er en annen vanlig årsak til penis smerte og bør få øyeblikkelig legehjelp.

Bruksanvisning

Hvordan identifisere Penis Pain

Finn opprinnelsen til penis smerte. Penis smerter kan komme fra en rekke forskjellige steder på penis, så lære å finne sin opprinnelse vil hjelpe deg å finne årsaken til smertene. For eksempel, balanitis forårsaker smerte på hodet av penis, mens enkelte penile hudsykdommer vil forårsake smerte sentrert rundt skaftet av penis.

Match opprinnelsen til penis smerte med en tilsvarende lidelse. Når du har lokalisert opprinnelsen av penis smerte, søke på Internett eller medisinsk litteratur på ditt lokale bibliotek for mulige årsaker. Biblioteket vil bære en omfattende samling av medisinsk litteratur, og noen av disse vil være fokusert utelukkende på penis plager. Hvis du lider av væske utslipp eller misfarging av huden, konsultere litteratur bildene for en kamp.

Lær å skille penis smerte som er forårsaket av brudd fra penis smerte som er forårsaket av en seksuelt overførbar sykdom. Mens begge stammer fra seksuell aktivitet, en penis pause vil, ofte, merkes umiddelbart etter at orgelet er sprukket. Imidlertid vil en seksuelt overførbar sykdom ta uker før noen syke påvirker er filt eller sett. En ødelagt penis resulterer i en skarp, ødeleggende smerte som vil føre til en umiddelbar slutt på seksuell aktivitet.

Oppsøk lege for nesten enhver form for penis smerte. Penis smerte betegner en mer alvorlig sykdom og bør behandles med ekspert legehjelp umiddelbart etter oppdagelsen. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i furthered spredning av smitte eller en reduksjon i evnen til å behandle sykdom.

Følg legens anbefalinger og bruke medisiner tilsvarende. En ødelagt penis er, i mange tilfeller, repareres så lenge behandlingen administreres umiddelbart etter at bruddet oppstår. Andre plager, som for eksempel seksuelt overførbare sykdommer, bør overvåkes nøye etter deres første utbruddet, og bør behandles med medisiner på en konsistent basis.

Tips og advarsler

  • Bruk alltid kondom under samleie for å redusere sjansene for å anskaffe en seksuelt overførbar sykdom.
  • Hvis du opplever noen penis smerter, bør du oppsøke lege umiddelbart heller enn å forsøke selvdiagnose, som smerte kan være en indikasjon på seksuelt overførbar sykdom eller kreft.
  • Ikke gi avkall på eventuelle nødvendige medisiner når behandlingen begynner.

Hjem rettsmidler for gjær infeksjoner hos menn

Menn kan utvikle gjær infeksjon selv om de er mer vanlig hos kvinner. Symptomer på mannlig gjær infeksjon inkluderer irritasjon, kløe og sårhet i penishodet. Også se etter rødhet og små, hvite blemmer på penishodet og en brennende følelse ved vannlating. Mannlige gjær infeksjon er også kjent som Balanitis. Årsaker til en mannlig gjær infeksjon omfatter seksuell kontakt, bruk av antibiotika og diabetes. Kvinner bør være oppmerksom på symptomer på en gjær infeksjon hos menn siden det kan spres gjennom seksuell kontakt. Det finnes reseptbelagte behandlinger, over-the-counter behandlinger og hjem rette behandlinger for en gjær infeksjon hos menn.

Yoghurt

Spis en kopp yoghurt hver dag med frokosten til symptomene er borte. Yoghurt har Lactobacillus acidophilus, som er en av kroppens gode bakterier. Hvis du er laktose intolerant du kan gå til hvilken som helst helsekost butikk og kjøpe en naturlig kilde til acidophilus i tablett, kapsler eller væsker.

Hvitløk

Spis en frisk fedd hvitløk hver dag for å hjelpe behandle symptomene på en gjær infeksjon. Hvis du ikke liker å spise fersk hvitløk eller du ikke har tilgang til fersk hvitløk, kan du ta det i supplement form.

Urter

Du kan bruke urter, inkludert svart valnøtt, kamille, Pau-d 'Arco, goldenseal og lakris, som et godt hjem rette for gjær infeksjon enten spist eller søke direkte til det området som et lim eller skjær.

Cranberry Juice

Tranebærjuice er et godt middel for å behandle gjær infeksjoner hos menn. Drikke rent eller blandet tranebærjuice til symptomene forsvinner eller ta det i supplement form.

Unngå yeasty Foods

Slutte å spise noen matvarer som inneholder gjær som de kan gjøre gjær infeksjon verre. Også slutte å ta noen gjær supplement som bryggere gjær. Du trenger bare å slutte å spise yeasty matvarer og gjær kosttilskudd før symptomene forsvinne.

Natural Cures for mannlige gjær infeksjon

En gjær infeksjon er ikke begrenset til kvinner. Gjær infeksjoner som er funnet hos menn er forårsaket av Candida albicans, samme organisme ansvarlig for vaginal gjær infeksjoner. En gjær infeksjon på de mannlige kjønnsorganene kalles balanitis.

Infeksjonen er ofte feilaktig sett på som en seksuelt overført sykdom (STD). Selv om det er noen ganger delt gjennom samleie, er det ikke som en STD (http://www.youryeastinfection.com/male-yeast-infections.htm)

Erkjennelsen av en gjær infeksjon

Før du begynner noen form for behandling, er det viktig at din tilstand er riktig diagnostisert.

Symptomene på en mannlig gjær infeksjon kan bestå av en kombinasjon av følgende: irritasjon og kløe i hodet av penis, svie ved vannlating, et rødt utslett eller små hvite blemmer. Selv uvanlig, kan en hvit utflod fra penis være et annet symptom (http://www.home-remedies-yeast-infection.com/male-yeast-infection-symptoms.html).

Hvis du er usikker på om dine symptomer, er det best å gå til lege.

Hva er årsaken til en mannlig gjær infeksjon?

Gjær vokser naturlig i varme og fuktige områder. Omskårne menn er mer utsatt for infeksjoner fordi forhuden på penis forblir ofte fuktig. Tettsittende undertøy og syntetiske klær som kan forårsake svette også bidra til å gi den rette atmosfæren for gjær å vokse.

Antibioitic bruk er en annen viktig årsak. Antibiotika strippe kroppen av skadelige bakterier, men også drepe nyttige bakterier som arbeider for å bekjempe sykdom. Når de nyttige bakteriene har blitt ødelagt, er candida gjær i stand til å vokse uforstyrret.

Spise mat høy i sukker og alkoholmisbruk kan også fremme overvekst av gjær i tarmen. Når dette skjer, kan gjær infeksjoner dukke opp i andre områder av kroppen som for eksempel munn eller lysken (http://stanford.wellsphere.com/complementary-alternative-medicine-article/natural-remedies-to-cure-male-yeast-infection/760201).

Natural Cures

Ved hjelp av en naturlig kur er det beste valget for en mannlig gjær infeksjon. Naturlig rettsmidler er mye tryggere enn harde soppdrepende medisiner og generelt ikke har noen bivirkninger.

Naturlige botemidler inkluderer følgende behandlinger:

Hold det berørte området rent og tørt. Et absorberende pulver kan brukes til å bidra til å holde svette til et minimum.

Naturlig yoghurt kan brukes til å male området. De sunne bakterier som finnes i yoghurt hjelp bekjempe candida gjær. Gjør yoghurt som inneholder aktive kulturer del av ditt vanlige kosthold.

Oliven blad og oregano urte kosttilskudd kan brukes til å bekjempe candida.

Tea Tree olje, en naturlig soppdrepende, kan males på området daglig. Den kan brukes som et gurglevann for oral candida utbrudd.

Kombiner 1/2 kopp eddik og 1/2 kopp salt i et varmt bad. Trekke i ca 20 minutter.

Hvitløk er en naturlig soppdrepende. Kjøpe hvitløk kapsler fra helsekost butikk eller spise fersk hvitløk for å bekjempe gjær infeksjon (http://stanford.wellsphere.com/complementary-alternative-medicine-article/natural-remedies-to-cure-male-yeast-infection/760201).

Preveting gjær infeksjoner fra Retur

Når infeksjonen har ryddet og kløe og irritasjon er borte, er det viktig å øve gjær infeksjon forebygging.

Hold penis ren og så tørr som possible.Yeast trives i fuktige, varme steder som ikke er godt ventilert.

Unngå sukker, alkohol og brød så mye som mulig.

Avstå fra samleie før partneren din har blitt behandlet for gjær infeksjon i tillegg.

Fortsett å spise yoghurt som inneholder aktive kulturer (http://www.youryeastinfection.com/male-yeast-infections.htm).

Hjem rette for mannlige gjær

Selv om gjær infeksjoner er mest tenkt som en kvinnelig problem, kan menn oppleve disse smertefulle sykdommer i tillegg. Også kjent som balanitis, mannlige gjær infeksjoner involverer soppvekst i lyske-området, som oftest i nærheten av tuppen av penis. Symptomene inkluderer kløe, svie og smertefull vannlating eller samleie. Det er noen at-home rettsmidler for å avlaste mannlige gjær infeksjoner.

Søknader

Anvende rettsmidler til tegnet området vil bidra til å lindre symptomer og fjerne infeksjonen. Over the counter anti-sopp kremer som Diflucan vil bidra til å drepe candida, sopp som forårsaker mannlig gjær infeksjoner. Bruk disse kremer basert på produktinstruksjonene for lindring av symptomene og for å drepe soppen. Legge til én til to dråper hvit eddik til kremen for en ekstra anti-sopp boost.

Visse sunne bakterier som produseres naturlig i helsekost og kroppene våre vil bidra til å bekjempe candida. Påfør et lag med vanlig yoghurt til tegnet området

Urter kan være svært effektive i å drepe candida sopp. Tea tree olje er en anti-sopp behandling som kan kjøpes i helsekostbutikker. Påfør tea tree olje direkte til det infiserte området; være sikker på å fortynne det med vann, men med i det minste et en-til-en-forhold mellom olje og vann, som det vil brenne infiserte hud. Ekstrakter av hvitløk, oliven blad eller oregano kan også drepe soppen når den brukes direkte til infeksjon.

Sug i et badekar med varmt vann blandet med en kopp eddik. Den eddik vil bidra til å drepe soppen.

Diett

Candida sopp trives på sukkerinntak. Limit sukker og karbohydrater (spesielt stekt mat) i kostholdet ditt mens du kjemper en gjær infeksjon å gi candida mindre av en sjanse til å vokse.

Spis minst to porsjoner med yoghurt hver dag for å fremme veksten av sunne bakterier i systemet. Dette vil supplere søknaden med yoghurt til overflaten av huden din. Også legge hvitløk, oregano eller olivenolje i kostholdet ditt for ekstra anti-sopp effekter.

Forebygging

Uomskårne menn er mer sannsynlig å få en mannlig gjær infeksjon, som fuktig område under forhuden er ideell for soppvekst. Tørk området rent etter hver vannlating, og tørk grundig etter hvert bad eller dusj for å hindre fukt fra å bygge opp. Dessuten vil iført bomullsundertøy øke luftstrømmen og begrense oppbygging av fuktighet fra svette.

Gjær infeksjoner kan smitte mellom menn og kvinner gjennom samleie. Avstå fra seksuell aktivitet i minst 2-3 dager etter at infeksjonen er helt borte; det samme gjelder hvis partneren din har også en gjær infeksjon. Dette vil hindre at smitte sprer seg eller kommer tilbake.

Full Body gjær infeksjonCandida albicans er en naturlig innbygger av den menneskelige fordøyelseskanalen og er generelt ufarlig. Noen ganger kan visse vilkår utløse en overvekst av candida, som kan føre til en gjær infeksjon. Systemisk gjær infeksjoner, også kjent som full body gjær infeksjon, kan påvirke noen mann, kvinne eller barn.

Systemisk gjær infeksjon

Systemisk gjær infeksjon påvirker hele kroppen, og kalles en opportunistisk gjær infeksjon. I denne type gjær infeksjon, betyr candida ikke bare infisere vagina og fordøyelseskanalen, men også lever, blod og urinveiene.

Sporadiske gjær infeksjoner

Infeksjoner som Candida balanitis, vaginale infeksjoner og trost er kategorisert som sporadiske gjær infeksjoner. Disse påvirker generelt barn og kvinner på et tidspunkt i livet.

Kronisk gjær infeksjon

Kronisk soppinfeksjon er også kjent som tilbakevendende gjær infeksjon. Dette skjer på grunn av et svakt immunsystem eller underliggende sykdommer som HIV og diabetes.

Symptomer

Siden en gjær infeksjon påvirker hele kroppen, denne infeksjonen har et bredt spekter av symptomer som spenner fra kløe i endetarmen, trost, luftveisproblemer, svimmelhet, svekkelse og migrene. Det kan også føre til autoimmune sykdommer som irritabelt tarmsyndrom, astma og andre problemer.

Behandlinger

Ifølge med.umich.edu, kan over-the-counter rettsmidler som klotrimazol og mikonazol brukes til å behandle hele kroppen gjær infeksjoner på råd fra legen din. Du kan også være foreskrevet en stikkpille eller en vaginal krem.

Livsstil endringer

American Chronicle tyder på at systemisk gjær infeksjon kan kureres ved en kombinasjon av endringer i livsstil, kosthold, urte og andre rettsmidler og probiotika.

Penile hudlidelser

Penile hud er forskjellig fra andre hud på kroppen. Det er elastisk i naturen for å tillate endring størrelse forårsaket av ereksjon. Den huden på penis er mottakelig for flere ulike forstyrrelser. Disse forholdene kan påvirke en manns evne til å ha samleie, og for å impregnere sin partner. Heldigvis kan de fleste penile hudlidelser kureres med behandling og tid.

Typer

Både akutte og kroniske tilstander kan påvirke huden på penis. Blant de sykdommer som er spesielt alvorlige penile hud er Peyonie sykdom, noe som fører til en klump for å danne på penis; balanitis, som er en betennelse i huden på penishodet; og phimosis, en tilstand der forhuden strammer og hindrer den fra å bli trukket tilbake fra penishodet og paraphimosis der tilbaketrukket forhud har strammet til poenget med å være ute av stand til å gå tilbake til sin normale plassering over hodet. En annen hendelse som kan føre til problemer med penile hud er kreft i penis.

Funksjoner

Når penis er plaget med en sykdom som påvirker huden sin, er den generelle resultatet noen form for spot eller flekker vises, for eksempel magesår, plaketter, papler, klumper eller dannelse av arrvev samt betennelse og hevelse i noen tilfeller.
De typer flekker stede på penile hud kan identifiseres ved sitt utseende. Sår vises som indentions som er resultatet av huden tap. Ofte vil det være en skorpe med puss eller en klar væske på undersiden. Papler er svært små forhøyninger mindre enn 1 cm i diameter. Plakk blir også hevet støt, men disse er flat og er større enn 1 cm diameter.

Betraktninger

Medisinsk oppmerksomhet bør søkes helst det er en endring i huden av penis. For eksempel kan nærværet av et sår indikere slike alvorlige sykdommer som primære syfilis, en seksuelt overført sykdom hvori smertefri sår er vanligvis det første tegn på infeksjon. Det finnes også en rekke andre seksuelt overførbare sykdommer med de samme symptom på en enkelt smertefrie sår eller generell sårdannelse som bør behandles så raskt som mulig for å helbrede pasienten og hindre videre overføring.
Tilfeller av betennelse og / eller hevelse bør også bli sett på av en lege. Selv om disse symptomene ikke nødvendigvis betyr en sykdom er til stede, kan de være symptomatisk for en alvorlig tilstand som Behcets sykdom, en lidelse som påvirker flere kroppens systemer, inkludert huden, eller Reiters syndrom, som presenterer som leddgikt.

Effekter

Virkningene av penile hud lidelser er variert. Mange ganger er det ingen varige effekter etter betennelser, klumper eller flekker på penis, mens andre ganger er det dannelse av arrvev og / eller mer alvorlige effekter inkludert infertilitet. Av og til må den berørte huden på penis fjernes for at full gjenoppretting skal skje. Når arrdannelse av huden skjer, er den elastisitet av penis i det området sannsynligvis vil bli redusert.

Forebygging / løsning

Kanskje den mest effektive måten å forebygge problemer med penile hud er omskjæring. Mens denne enkle prosedyren vil ikke fullstendig eliminere alle problemer det er ekstremt nyttig for å hindre mange av dem. Operasjonen fjerner forhuden på penis, og er ideelt utføres kort tid etter fødselen av et guttebarn. Omskjæring, derimot, kan utføres når som helst, men utvinningen er tregere med stigende alder.
En annen sjef måte å bidra til å unngå penile hudproblemer er god hygiene, særlig hvis forhuden gjenstår. Mild såpe og vann bør brukes daglig for å vaske penis og pungen. Det er spesielt viktig å vaske grundig etter samleie. Bruken av kondom under samleie er også anbefalt å bidra til å forhindre seksuelt overførbare sykdommer som kan påvirke penile hud.
Det er mange forhold, men som ikke lett kan forebygges. Å få rask medisinsk behandling vil bidra til å sikre et vellykket behandlingsresultat. Behandlinger kan omfatte bruk av aktuell kremer eller interne medisiner. Kirurgi, enten mindre eller større, er noen ganger nødvendig i mer alvorlige tilfeller.