Digidexo.com

trykkpungt for vondt i hode

Hjem Cures for migrene hodepine

Hjem Cures for migrene hodepine


Navnet "migrene" stammer fra det franske ordet for "et halvt hode" fordi det er vanligvis preget av en bankende smerte på bare én side av hodet. Det finnes en rekke naturlig hjemme botemidler for migrene hodepine som kan brukes til å behandle en smertefull, ofte svekkende tilstand.

Aromaterapi

Urte essensielle oljer kan brukes til å formulere effektive hjem rettsmidler for migrene. En slik løsning er en blanding av lavendel, peppermynte og kamille essensielle oljer. Kombiner 1 ts. Sweet Almond Oil med 3 dråper lavendelolje, 3 dråper kamille olje, 6 dråper peppermynteolje. Ved utbruddet av en migrene, masser dette til dine templer og baksiden av nakken din.

Apple Cider

Hell 1 kopp hver av eple cider eddik og vann i en liten kjele. Sakte bringe den til en byll. Slå av varmen, og plasser pannen på et stabilt underlag. Legg et håndkle over hodet og lener ansiktet over pannen og inhalerer dampen fra kjelen. Dette vil lette din migrene. Varm opp løsningen etter behov.

Akupressur

Bruk tommelen og pekefingeren (pekefinger) av en hånd til å presse fast på nettet av huden som befinner seg mellom tommel og pekefinger på den annen side ved det punkt hvor de møtes. Massasje eller fortsette å legge press for 3 til 5 minutter. Slipp trykket og gjenta til du får lindring.

Shiatsu

Shiatsu, den tradisjonelle japanske hands-on terapi, og tilbyr en rekke teknikker du kan bruke som hjem botemidler for migrene. En av disse teknikkene innebærer bruk av tomlene for å slippe trafikk energi fra hodet for å lette din hodepine. Plasser begge tomlene på bunnen av skallen din, rett nedenfor benete rygger, med en tommel på hver side av ryggraden. Litt vippe hodet bakover, og deretter legge press oppover mens du puster dypt.

Feverfew

Resultatene av en 1997 klinisk studie av en israelsk forskningsgruppe (se Ressurser nedenfor) viste at, tatt på en jevnlig basis, reduserer Feverfew betydelig migrene og deres symptomer som kvalme, oppkast og lysfølsomhet. Den helbredende egenskaper av denne urten er tilskrevet parthenolide, en aktiv kjemisk stoff som finnes i sitt blad. Parthenolide har blitt funnet å hemme frigjøringen av serotonin fra blodplater, noe som er en primær årsak til migrene. Feverfew er tilgjengelig på helse butikker i en frisk eller tørket blad form, som du kan ta som en urte te (se Ressurser nedenfor). Den er også tilgjengelig som en flytende ekstrakt, kapsler eller tabletter.

Kald behandling for barn

Forkjølelsesvirus kan være forårsaket av over 200 forskjellige virus. Barn i skolealder er utsatt for ulike kaldt virus kontinuerlig i klasserommet. Ifølge baby Center, barn vanligvis opplever 6-10 forkjølelser hvert år. Forkjølelse vanligvis starter ut med lunger og hoste. En rennende nese og feber kan følge snart. Dessverre, vil medisiner ikke gjøre en kald gå bort fort, men behandlinger kan bidra til å lindre symptomene. I tillegg til de behandlinger som omtales nedenfor, bør barn få lov til å hvile slik at kroppen kan bekjempe infeksjonen forårsaker kaldt symptomer.

Behandling Congestion

Foreldre bør oppmuntre barnet til å blåse hans / hennes nese for å bidra til å eliminere overflødig slim. Også ved hjelp av en kul-tåke vaporizer eller luftfukter i barnerommet vil gjøre nattetid puste lettere. Vapor gnir masseres inn i barnets bryst og rygg kan også bidra til å avlaste lunger. Ikke legg damp gni på barnets ansikt. I tillegg kan det ved hjelp av en ekstra pute for å heve barnets hode om natten redusere postnasal drypp. Over-the-counter kulde medisiner bør ikke gis til barn under 6. Kalde medisiner er ikke effektive i yngre barn, og kan også være farlig.

Syke barn kan bli tilbudt supper og andre varme væsker å bekjempe lunger og andre forkjølelsessymptomer. Også foreldre bør oppmuntre barna til å drikke rikelig med væske, som bidrar til å tynne slim.

Andre hjem rettsmidler inkluderer å legge furu olje, eukalyptus eller mentol til et bad eller vaporizer å avlaste lunger. Dessuten kan foreldre vanne nesegangene av barn i alderen 4 år og eldre med en neti pott fylt med en saltoppløsning.

Foreldre bør ikke gi sine barn decongestant urt Ma Huang fordi det kan være potensielt farlig i små barn.

Behandling Fever

Tylenol eller Motrin kan gis til barn for å redusere feber. Noen foreldre kan oppleve at roterende de to medikamentene er nyttig. Det er viktig å gi barnet den riktige dose for hans alder og vekt. Barn bør ikke gis aspirin. Også andre medisiner som inneholder paracetamol eller ibuprofen bør unngås for å hindre overdosering.

Behandle hoste og sår hals

Et barns hoste kan behandles med honning. Ifølge baby Center, kan honning være spesielt effektiv er beroligende natten hoste. Ikke gi honning til alle barn yngre enn 12 måneder. For barn i alderen 1 til 5 gi barnet 1/2 teskje honning. For de i alderen 6 til 11 år, gi barnet en teskje honning.

Gargling med saltvann kan bidra til å redusere smerte i halsen og for å fjerne slim fra halsen. Foreldre bør blande 1/2 teskje salt med en kopp varmt vann. Barnet kan gurgle saltvann opp til fire ganger per dag for å lindre symptomene.

Adaptive Utstyr for Dysfagi

Adaptive Utstyr for Dysfagi


Dysfagi betyr vanskeligheter med å svelge. Dysfagi er en tilstand som vanligvis manifesterer seg som et resultat av en annen tilstand som hjerneslag, svelg / munn kreft eller gastroøsofageal reflukssykdom. Personer med dysfagi står i fare for dehydrering og sult. Det er også den ekstra komplikasjon som små biter av mat kan komme inn i lungene. Dette kan være svært alvorlig og føre til en dødelig lungeinfeksjon. Behandlinger og hjelpemidler inkluderer kirurgi, fôring rør, fysioterapi og en modifisert kosthold.

Gummi Skjeer, gafler og kniver

Gummi kjøkkenutstyr kan hjelpe hvis det er en tendens til å bite for hardt ned på konvensjonell bestikk. Du kan også finne gafler, kniver og skjeer med en fetere gummi håndtere lettere å gripe. Vektet bestikk og skjeer laget for å gjøre mat overføring til munnen enklere med en vinklet hode er nyttig. Gummi slangen kan også kjøpes for å tilpasse bestikk som du allerede har.

Straws

Straws er et viktig element for personer med dysfagi, da det gjør at personen til å drikke med haken ned. Dette bidrar til å stoppe aspirasjon eller choking på væsker. Det finnes spesielle klare sugerør tilgjengelige fra sykehus som har en vann diameter åpning som er enklere å bruke og krever mindre innsats og la den personen til å drikke mer. For å oppnå disse sugerør snakke med sykehus eller lege om du bestiller dem for deg.

Plast tallerkner og Mat Guards

Plast plater med hevet kanter gjør det lettere for pasienten å spise. Å være i stand til å trykke mat til siden av platen muliggjør en personen for å få mat til den skje eller gaffel enklere. Kjøpe mat støtfangere eller vakter til å bruke på alle typer plate.

Mat Tykningsmiddel

Mange mennesker med dysfagi kan ikke svelge væsker eller svært rennende mat. En mat fortykningsmiddel kan kjøpes for å legge til væske og mat som gjør dem lettere å svelge.

Bolster Puter

Fremme puter er nyttig for å holde hodet i oppreist stilling under måltidene. Fremme puter kan plasseres på én eller begge sider av kroppen hvis personen har en tendens til å helle. Du kan også bruke v-formet puter for å støtte hode og nakke.

Spesielle Cups

Det finnes mange typer av kopper som kan hjelpe de med dysfagi. En plastkopp med en sprutet lokk kan være nyttig. A "sport" drikke container er et godt alternativ; Disse kan tas hvor som helst og redusere utslipp. En vektet cup kan også hjelpe, er vekten plassert i bunnen av koppen hjelpe de som kanskje også lider av håndskjelvinger. En plast krus med håndtak hver side vil hjelpe personen til å ta drikke mer jevnt til munnen hennes.

Puter å forhindre flatt hode

Med American Academy of Pediatrics '"Back to Sleep" kampanjen, frekvensen av plutselig uforklarlig dødelighet Infant Death Syndrome falt dramatisk. En uventet bivirkning av dette er posisjon plagiocephaly, en tilstand som "oppstår når babyens hode utvikler en flat spot eller blir asymmetrisk på grunn av noen form for ytre press,» ifølge BabyCenter.com. For å bøte på dette, mange selskaper selger puter beregnet for spedbarn bruk og formet for å hindre "flatt hode syndrom."

Infant Head Bed Pillow

The Infant Head Bed (r) pute, designet av Dr. Steven Warnock, er en FDA-godkjent pute for bruk av spedbarn under fem måneders alder. Warnock, en spesialist i pediatrisk craniofacial kirurgi, designet puten "for å hjelpe i forebygging av DEFORMASJONS- plagiocephaly ved å hjelpe foreldre til å plassere sine babyens hode," i henhold til FAQ på InfantHeadBed.com.

Baby-Moon Pillow

The Baby Moon puten er designet av Kelly Su da datteren Kaitlyn begynte å utvikle posisjons plagiocephaly, ifølge Su hjemmeside, ShopBabyMoon.com. Formet som en smultring, kan puten plasseres i flere forskjellige utforminger, og har borre (r) kontakter for å feste puten i en bestemt posisjon eller form.

Boppy Noggin Nest

Den Boppy Noggin Nest rammer babyens hode med en cutout i sentrum, lindre press på babyens hode og tilby skumpute støtte. Den Boppy nettside, ShopBoppy.com, hevder puten "er den eneste hodestøtte for å beskytte mot" Flat hodet Syndrome. "Nettstedet foreslår å bruke puten" i Babya € ™ s dørvakt, swing eller barnevogn. "

Hva er behandlingen for en sprukket Cervical Disc?

Hva er behandlingen for en sprukket Cervical Disc?


En sprukket cervical plate er når en plate i ryggraden buler ut og komprimeres av ryggvirvlene, og dermed forårsaker smerter i enten ryggen eller armene. Hvis du tror du har en sprukket plate, bør du oppsøke lege umiddelbart for å diskutere de mange behandlinger alternativer.

Medisiner

Tar smertestillende medikamenter, enten foreskrevet eller over disk, kan bidra til å administrere smerten. En lege kan også foreskrive muskel relaxers.

Kalde og varme behandlinger

Vekslende mellom kjøleelementer og varmeputer på området kan bidra til å redusere smerte.

Traction

I noen tilfeller kan en lege bestille trekkraft for å unngå å forverre platen. Vanligvis vil han gi en head-stabiliserende enhet for å holde pasientens hode fra å flytte hjemme og forårsaker økt belastning på ryggen.

Fysioterapi

En fysioterapeut hjelper med strekninger og øvelser for å avlaste trykket på platen.

Kirurgi

Selv om de fleste tilfeller kan løses uten kirurgi, i tilfeller der problemet ikke helbrede seg selv, min lege anbefaler kirurgi for å reparere den knuste plate.

Nursing Care Plan for en ryggmargsskade

En ryggmargsskade kan være en svært alvorlig tilstand som krever rundt-the-clock omsorg for pasienten. Som sykepleier er det din jobb ikke bare å sørge for at pasienten får noen behandlinger, medisiner, eller tester legen bestillinger; det er også din jobb å se at pasienten er komfortabel, at han blir tatt vare på mentalt og følelsesmessig også. Kompleksiteten i en ryggmargsskade krever at du betaler nær oppmerksomhet til hver minste detalj pasienten forteller deg om, eller at du observerer, slik at du kan rapportere eventuelle problemer eller komplikasjoner til vakthavende lege.

Initial Treatment

Hvis du jobber i akuttmottaket på sykehuset, vil du, på et tidspunkt, har en pasient kommer inn med en ryggmargsskade. For at pasientens prognose å være best at det kan være, må du jobbe veldig tett med leger og andre sykepleiere til å sørge for at flere ting ikke skjer. For eksempel pasientens hode og nakke må stabiliseres for å sikre at han ikke får enda mer skade; kan det være nødvendig for deg å plassere pasienten i trekkraft. Han kan trenge hjelp puste også, avhengig av alvorlighetsgraden av skaden. Hold ham så rolig som mulig, administrere beroligende midler, hvis dette er bestilt, for å tillate mindre bevegelse eller irritasjon under tester og behandlinger; må du også overvåke sitt oksygenopptak også. Andre ting legen kan orden er plassering av et kateter, for derved å tillate pasienten å bli kvitt avfall og ikke har det sitter i sitt blæren. Vitale tegn må også overvåkes nøye, ettersom pasienten kan utvikle hjerte- og tegn på stress eller blodpropp. Legen kan bestille en medisin som heter Medrol skal gis til pasienten, og dette må gjøres med en gang å muligens redusere skader på ryggmargen. Of course, å holde listene nøye oppdaterte er alltid et must, da dette holder leger og andre sykepleiere som kommer inn på ulike skift oppdatert og klar over noen historie eller potensielle komplikasjoner.

Fortsatt Care

Pasienten vil mest sannsynlig bli tatt til sykehuset for å bo i flere dager eller uker. Hvis han ikke er i stand til å bevege seg under et visst punkt, kan han være i faresonen for visse komplikasjoner. Du må holde overvåking hans hjerte og lungehelse, spesielt ser for blodpropp, som immobilisering drastisk øker risikoen for disse. Han kan trenge øvelser kalt range-of-motion øvelser for å holde sine armer og ben fra å miste muskler og å holde dem fra å bli slapp og trangt. Sørg for at pasienten er slått eller flyttes til en annen stilling annenhver time slik at risikoen for trykksår kan minimeres; undersøke hans hud hver åttende time. Pasientens inngang og utgang må kartlegges; på den måten hvis tegn til retention dukker opp, kan noe gjøres for å hjelpe pasienten. Du må gi alle medisiner som er bestilt og kartlegge at de ble gitt. Igjen, er kartlegging avgjørende på dette punktet for å vise pasientens fremgang og historie.

Rehab

Som pasient blir bedre, kan han bli overført til et rehabiliteringssenter for å komme seg og lære å leve med sin skade. Som sykepleier i rehabiliteringssenter, kan du ha flere jobber. De fleste rehab innebærer terapeuter og fysioterapeuter, men du vil bli overvåke pasientens helse generelt, og du kan hjelpe til med visse ting. Du vil hjelpe pasienten i hans utvinning prosessen ved å oppmuntre ham til å gå til hver økt med fysioterapeut, da dette vil øke hastigheten hans utvinning. Mens det, vil han bli arbeider ikke bare med bevegelse og styrketrening, men han vil være å lære hvordan man skal leve med sin skade, for eksempel ved hjelp av en rullestol. Han vil være relearning selv de enkleste oppgaver fordi han er nødt til å gjøre dem på en annen måte nå. Du må også lære pasienten om visse fysiske aspekter av sin skade og ting som han kunne forvente når han kommer hjem. Han kan trenge å bli undervist i hvordan å bruke et kateter; Han kan trenge undervisning om UTI og ta vare på huden hans, så vel som gjør at hans hjem er klar for ham når han kommer dit.

Comfort Tiltak

Pasientens miljø må være egnet til hans behov på dette tidspunktet. Holde rommet på en behagelig temperatur, og sørge for at pasienten har masse tepper. Dersom pasienten har urin eller tarm inkontinens, sørge for at han holder seg ren og tørr, så mye som mulig. Du må kanskje å administrere smertestillende medikamenter etter behov, også som bestilt av legen. Sørg også for at pasienten får nok hvile ved å gi ham så mye privatliv som han trenger. Dersom pasienten ikke kan hvile, kan visse ting gjøres for å hjelpe ham i dette, for eksempel visuelle bilder, der du hjelpe pasienten til å lukke øynene og forestille seg et sted han heller vil være på dette tidspunktet. For eksempel kan han ønsker å være på en strand, høre og føle bølgene kommer lapping i, og varmen fra solen som skinner ned på ham. Bare det å kunne lene seg tilbake og se alt dette i hodet og forestille seg dette kan hjelpe ham til å slappe mye mer.

Psykologisk Care

Gjennom alle de ekstra stress som en ryggmargsskade produserer, vil pasienten trenger du noen ganger å bare være der som hans sykepleier. Han vil trenge oppmuntring og all den hjelp du kan mønstre fra begynnelsen. Han kommer til å trolig gå gjennom en sorgprosess, som han føler han har mistet en del av hans liv som han aldri kan få tilbake. Han kan ha problemer coping. Som hans sykepleier, må du sørge for at du kommunisere effektivt med ham; studere og forske sin skade, slik at du fullt ut forstår hva som skjer med ham fysisk. Dette vil gi rom for bedre kommunikasjon med pasienten. Vær ærlig og åpen med ham; ikke sugarcoat noen detaljer fordi dette kan føre til mistillit senere. Viktigst, lytte til pasienten. Han trenger bare et lyttende øre på dette punktet. Som han forbedrer og begynner å få muligheten til å gjøre visse ting på egen hånd, oppmuntre ham og prise ham, da dette vil forbedre sin følelsesmessige velvære sammenlagt og kunne anspore ham til å holde det gående og ikke å gi opp. Bli kjent med pasienten og hva han liker eller misliker. Hvis du skal administrere en behandling, forteller pasienten hva du gjør i full detalj, slik at han forstår hva du kan forvente. Hvis pasienten blir lei, noe som er meget mulig med immobilisering, finne interessante ting for ham å gjøre, basert på hva du har lært om ham, ved å bli kjent med ham. Til slutt, se etter og rapportere eventuelle tegn på psykiske plager hos pasienten, slik at hvis behovet oppstår, kan han bli sett av en sosialarbeider eller terapeut.

Hva er en kur for Tinnitus?

Tinnitus er oppfatningen av en high-pitched summende eller ringing støy i ett eller begge ørene, ofte forårsaket av langvarig eksponering for høye, skadelige lyder. Disse lydene kan være produsert av alt fra hårføner til jetmotorer. Noen lyd over 70 desibel har kapasitet til å forårsake hørselsskade og produsere tinnitus. Ikke overraskende har mange musikere lidd av denne tilstanden, inkludert Ted Nugent, Alex Van Halen, Jeff Beck og selv Ludwig van Beethoven. Tinnitus kan også være forårsaket av ørebetennelse, ørevoks, allergier, hode- og nakkeskader og alderdom. Det er ingen "kur" for tinnitus; Imidlertid er det flere metoder for å forhindre og å takle denne tilstanden.

Maskering

Maskering er kanskje den vanligste mestringsteknikk for lider av tinnitus. Maskering innebærer å lytte til hvit støy, vanligvis på hodetelefoner, på et nivå som er litt over volumet på tinnitus. Dette distraherer lidende fra "ringing" i ørene. En annen metode for maskering innebærer å lytte til forhåndsinnspilte "naturlyder", slik som regn, krasjer surfe, eller lyden av regnskogen i Amazonas. Begge metoder kan hjelpe en person å slappe av. Den manglende evne til å sove er en vanlig klage blant tinnitus lider, som symptomer på tinnitus synes å forverres om natten.

Medisinske prosedyrer

Av og til, kan medisinsk faglig utføre handlinger for å lindre symptomene på tinnitus. Disse prosedyrene omfatte rengjøring av øregangen (når ørevoks er årsaken til symptomene), beskytte sneglehuset i øret med implantater, og Gamma Knife radiosurgery, en teknikk som vanligvis er forbeholdt behandling av svulster. Dette siste alternativet kan utføres når det er en klar, fysisk årsak til tinnitus, og det er ikke et egnet alternativ for de fleste som lider.

Vitaminer

Et sunt immunforsvar, styrket av vitaminer kan også hjelpe folk takle tinnitus. "T-Gone" tinnitus hjemmeside anbefaler daglig tilskudd av vitamin A, B-kompleks og E, samt panthothenic syrer, flavanoider, magnesium, kalium, mangan og sink.

Therapy

Som tinnitus er en "oppfattet" tilstand og ikke er en sykdom, kan behandlingen noen ganger lindre symptomene. "Omskolering Therapy" er basert på arbeidet til Pawel Jastreboff, som hevdet at den egentlige problemet med tinnitus er ikke lyden, men nød forårsaket av lyden. I denne terapi, lærer pasienten teknikker for å kontrollere hans eller hennes "negativ reaksjon" til lyden. Tinnitus "omskolering" terapeuter også bruke lyd-generatorer for å lage bakgrunnsstøy, ta en side fra "maskering" teknikk.

Hypnose

Hypnose kan også være et verdifullt verktøy for behandling av tinnitus. Selv om det ikke kurere ikke tilstanden, kan det redusere de "negative følelser og nød", samt den faktiske lyden forårsaket av tilstanden, mye som den metoden som brukes i Retraining Therapy. I en fersk studie, "73 prosent av personer som gjennomgikk hypnose terapi for tinnitus opplevd en forbedring i håndteringen av den," ifølge Kevinhogan.com.

Forebygging

Så lite kan gjøres for å hindre tilfeldig hode og nakkeskader eller utbruddet av alderdom (de andre tilfeldige årsaker til tinnitus), den primære metoden for å forebygge tinnitus er hørselvern. Dette kan omfatte skum eller voks ørepropper, custom-formet øret innsatser eller lydisolerte hodetelefoner. Du bør bruke hørselsvern når du blir utsatt for lyder over 70 desibel. Med tiden kan hyppig eksponering for lyder over dette decibel-nivå forårsake tinnitus. En skikkelig øre-rensing regime kan også redusere ørevoks, som kan forårsake tinnitus symptomer.

Behandling for en byll på Face

En byll, også kalt en hud abscess, oppstår når en infeksjon vokser dypt i huden. Koker begynner som røde ømme flekker på huden og til slutt bli vanskelig. Da de myke og bli fylt med pus som hvite blodlegemer bekjempe infeksjonen og bli kvitt bakteriene. Pus danner et hode som til slutt vil bryte ut og avløp. Svært store byller bør behandles av lege. En mildt tilfelle av en byll kan behandles hjemme.

Soaking

Ta et varmt bad med Epsom salter gjør det infiserte området av ansiktet for å suge i vannet. Saltene kan akselerere den naturlige helbredelsesprosessen og også lindre litt smerte.

Varm Compress

En vaskeklut fuktet i en bolle med varmt vann, med eller uten Epsom salter, og brukes til koke i 20 minutter vil hjelpe koke for å danne et hode og til slutt renne av på egen hånd.

Vaske

Vaske det infiserte området med varmt vann og antibakteriell såpe minst én gang om dagen bidrar til å holde huden ren.

Å besøke en doktor

Svært store byller bør bli tatt vare på av en lege. Legen vil nummen området. Ved hjelp av en lansett, vil han gjøre et lite snitt i kok hode. Legen vil tappe byllen og sted gasbind over det. Koke kan fortsette å renne etterpå. Gasbind bør endres når det blir skittent.

Advarsler

Koker bør ikke bli presset eller stakk hull før hodet har dannet. For tidlig å klemme eller lancing en byll kan føre til at koke for å bli mer infisert. Når byllen er endelig stakk hull, skal området holdes ren slik at bakteriene ikke nå andre deler av huden.

Ginger Root Tea for Energy

Ginger Root Tea for Energy


Mange mennesker allerede vet ingefær te er et fantastisk middel for vondt i magen. Men ingefær te kan også hjelpe til å øke kroppens energi ved å forbedre sirkulasjonen og lindre problem leddene.

Det hjelper din Blood Flow

Ginger root er påstått å "varme" kroppen ved å bidra til å øke blodsirkulasjonen og redusere høyt blodtrykk. Når blodet er i stand til å bevege seg i hele kroppen mer effektivt, vil du ha mer "stå opp og gå."

Det hjelper deg å bevege deg fritt

Mange pasienter får i ingefær i te form for sine anti-inflammatoriske egenskaper. Med andre ord, det hjelper bedre felles problemer og lindre smerte. Hvis kroppen din ikke er i smerte, vil du ha mer energi til å stå opp og bevege seg fritt.

Det tar bort "Blahs"

Når du kommer ned med en forkjølelse eller influensa, ingefær te tilbyr antivirale egenskaper. Det er også godt kjent for tempe kvalme og andre fordøyelsesplager, som kan oppstå med en forkjølelse eller influensa. Sykdom kan dra deg ned, men ingefær kan hjelpe deg å komme tilbake på føttene.

Eye øvelser for Eye Strain

Synet kan bli drastisk forverret av belastningen på øynene. Dette kan være forårsaket av ikke å bruke briller når det er nødvendig, anstrengende for øynene å se noe i det fjerne og for mye tid ved datamaskinen. Det finnes måter å unngå belastningen på øynene gjennom øvelser, men det er også måter å lette belastningen som allerede har oppstått. De er ganske enkle metoder, men de må gjøres konsekvent og korrekt. Det er ikke noen skadelige virkninger på disse med mindre øynene er jobbet for hardt.

Eye Avslapping

Denne øvelsen er litt mer komplisert enn andre. De arbeider for å slappe øyne, hode, nakke og skuldre, og dermed lindre belastningen på øynene. Sitt på en stol med ryggen rett. Lukk øynene og legg en hånd over hvert øye for å varme dem. Ta bort hendene men holde øynene lukket mens du roterer skuldrene og puste dypt. Gjør dette flere ganger.

En annen type er gjort med øynene lukket og strammet skuldermusklene. Plutselig slipper begge skuldrene og øynene dine. Gjenta dette så bra som mange ganger som forrige øvelse.

Eye Gazing

Når du arbeider med datamaskinen mye, kan øynene bli lei og bli anstrengt. Disse øvelsene vil bidra til å redusere denne belastningen. Se bort fra skjermen hvert 20. minutt, og se på noe annet som er lang avstand unna. Dette er en måte å slappe av fokus muskler og redusere mengden av belastningen på øynene.

Se på et langt unna objekt i ca 15 sekunder, deretter på et objekt i nærheten av deg i samme periode. Gjenta denne øvelsen 10 ganger. Når øynene ser på ett sted i lang tid, har en tendens til å fokusere for å låse opp, og skaper belastningen på øynene. Disse øvelsene hindre lås opp skjer.

Anti-Skjeling og Extrinsic Eye Muscle Hjelp

Skjeling er en form for anstrengende for øynene. Det finnes teknikker for å rette opp dette for å redusere denne belastningen. Ser på taket med øynene halvt lukket og puster samtidig kan hjelpe.

For å bidra til å styrke og slappe av de ytre øyemusklene, prøv denne. Holde hodet rett og på linje med ryggraden, beveger øynene i følgende retninger mens du puster ut: opp og ned, til venstre og høyre, i en 45-graders vinkel opp på både venstre og høyre side, og deretter nedover på samme vinkel nedover.

Behandlinger for Tyreoiditt

Thyreoiditt er, per definisjon, betennelse i skjoldbruskkjertelen. Mange årsaker til thyreoiditt eksisterer og er vanligvis klassifiseres under to kategorier: thyreoiditt med smerter og ømhet og smertefri tyreoiditt. Som sådan behandling avhenger av hva formen på tyreoiditt et individ har, som kan bli differensiert av en lege basert på varigheten og graden av symptomer, familiehistorie, og nærvær eller fravær av smerte og ømhet.

Smertefull Tyreoiditt

Typer

Det er tre typer thyreoiditt forbundet med smerte og ømhet --- subakutt granulomatøs thyroiditis, suppurative thyreoiditt og stråleindusert thyreoiditt. Av disse er subakutt granulomatøs thyroiditis den vanligste og er vanligvis forårsaket av et virus. Motsatt er suppurative tyreoiditt sjeldne og assosiert med infeksjoner forårsaket av bakterier (de vanligste), sopp eller parasitter. Stråleindusert thyreoiditt oppstår som følge av radioaktiv behandling for hypertyreose og fra stråling for lymfom eller hode og halskreft.

Behandling

For subakutt granulomatøs thyreoiditt, er initial behandling med ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler. Hvis symptomene er fortsatt til stede en uke senere, kan legen forskrive prednison (40 til -60 mg daglig) til å bli gradvis avviklet etter fire til seks uker. I tillegg, hvis de finnes, symptomer på hypertyreose bør behandles også, som regel med en betablokker, inntil normal thyroid funksjonen returnerer. Personer med suppurative tyreoiditt bør behandles med parenterale antibiotika. Legen kan også kirurgisk tømme byllen. Stråleindusert thyreoiditt behandles med ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner for å hjelpe til med tilhørende smerter, og betablokkere brukes til å regulere skjoldbruskkjertelen.

Smertefri Tyreoiditt

Typer

Det finnes fem typer smertefri thyreoiditt --- Hashimotos sykdom, postpartum thyreoiditt, subakutt lymfatisk thyroiditis, legemiddelindusert thyreoiditt og Riedel tyreoiditt. Hashimotos sykdom, post partum tyreoiditt og subakutt lymfatisk tyreoiditt er antatt å være forårsaket av en autoimmun prosess hvor antistoffer angrep skjoldbruskkjertelen, som fører til betennelser. Postpartum thyreoiditt utvikler vanligvis innen to til tolv måneder etter fødselen. Symptomer på subakutt lymfatisk tyreoiditt er lik de av postpartum tyreoiditt, bortsett fra at de forekommer i fravær av svangerskapet. Rusmidler som var involvert i narkotikainduserte thyreoiditt inkluderer amiodaron, interferon-alfa, interleukin-2 og litium. Det er ingen kjent årsak til Riedel tyreoiditt, en sjelden tilstand der skjoldbruskkjertelen blir fibrøs, følelsen som en svært vanskelig, trelignende struma som ikke kan flyttes.

Behandling

For Hashimotos sykdom, består behandlingen av thyroid replacement therapy med et syntetisk skjoldbrusk hormon som kalles levotyroksin. Det er noe uenighet om når du bør starte behandling hos disse pasientene, spesielt hos de med mild sykdom. I postpartum thyreoiditt, kan behandlingen ikke være nødvendig med mindre symptomene er plagsomme, spesielt hvis tilstanden er i innledende stadier (hypertyreose). Imidlertid kan betablokkere brukes for hypertyreose i forbindelse med postpartum thyreoiditt, men dette skilles ut i morsmelk. Thyroid replacement therapy med levotyroksin kan brukes for hypotyreose forbundet med postpartum thyreoiditt. Subakutt lymfatisk tyreoiditt blir behandlet omtrent som postpartum thyreoiditt, med betablokkere ved hypertyreose og thyroid replacement therapy for hypotyreose. Legemiddelutløst tyreoiditt løser vanligvis når ansvarlig stoffet er avviklet, men thyroid replacement therapy eller betablokkere er også potensielle behandlinger. Den beste behandlingen for Riedel tyreoiditt er kirurgi for å fjerne skjoldbruskkjertelen; Imidlertid kan steroider, metotreksat og tamoxifen også brukes.

Hvordan behandle vondt i magen med naturmedisin

Hvordan behandle vondt i magen med naturmedisin


Vondt i magen, magesmerter, urolig mage, fordøyelsesbesvær, uansett hva du kaller det vondt i magen er ubehagelig. Mens mange mennesker behandle magesmerter med over-the-counter væsker, chewable eller oppløse tabletter, noen av de beste behandlingene for vondt i magen er naturlig og kjemisk fri. Les videre for å lære hvordan man skal behandle en mage verke med naturmedisin.

Bruksanvisning

•  Spis yoghurt, som er full av naturlige sunne bakterier som kan bidra til å berolige mageknip. Ofte vondt i magen er forårsaket på grunn av mangel på bakterier som bidrar til å bryte ned maten, noe som betyr at magen syrer som bidrar til å bryte ned maten jobber over tid forårsaker smerte, kramper og sure oppstøt.

Skrell et lite stykke ingefær og sakte tygge roten, svelger de medisinske juice. Ingefær har vært brukt i naturmedisin for å behandle magesmerter, kvalme og for å hjelpe til med fordøyelsen i århundrer, og kan raskt lindre smerten naturlig.

Klem saften fra en helt fersk sitron i en kopp varmt vann og drikke. Det varme vannet hjelper til å skylle magen mens sitron bidrar til å bryte ned maten, lettelser arbeidet med magesyre og lindre en vond magesmerter naturlig og effektivt.

Legg til fem eller seks dråper lavendel eterisk olje til et par kopper ris, rør til godt kombineres. Plasser risen i en gammel tube sokk og knyt slutten. Plasser ris fylte sokk i mikrobølgeovnen bare til varme og legg sokken over smertefulle området av magen. Dette naturlig behandling vil raskt lindre kramper, og fungerer godt for menstrual symptomer i tillegg.

Botemidler for Leder Forkjølelse

Hode forkjølelse kan gjøre deg forferdelig og kan gjøre det nesten umulig å komme gjennom en vanlig dag. Hvis du lider av et hode kaldt, er det ingen måte å kurere et hode kaldt og fordi forkjølelse er forårsaket av virus, antibiotika er ikke et alternativ. Men det er noen over-the-counter rettsmidler som du kan slå til, samt urte-behandlinger for å gjøre symptomene på et hode kaldt mer håndterlig.

Vitamin C

En av de minst kostbare og beste måtene å behandle et hode kaldt er å øke inntaket av vitamin C. Vitamin C har naturlige immun-boosting egenskaper. Menn kan trygt spise 45-90 mg daglig av vitamin C. I mellomtiden bør kvinner forbruke 45-75 mg vitamin C hver dag for å bidra til å forhindre hode forkjølelse og til hjelp i å bli kvitt forkjølelse og tilhørende symptomer raskere. Hvis du utvikler symptomer assosiert med en kald, kan du øke din vitamin C inntak til så mye som 1000 mg til 2000 mg daglig via en vitamin C supplement.

OTC medisiner

Over-the-counter hodet kaldt medisiner bør brukes som anvist på medisiner emballasje. Du vil ønske å lese nøye emballasje forholdsregler som indikerer hvem medisinen er egnet for, dosering og hyppighet, og eventuelle advarsler som indikerer interaksjoner med andre former for medisiner. Noen over-the-counter hodet kaldt medisiner kan la deg følelsen døsig eller sliten så det kan være lurt å velge en formel som tilbyr ikke-døsig fordeler.

Legemidler mot nesetetthet kan bidra til å løsne opp dreven slim som har tyknet og blokkerer nesegangene, slik at du kan puste lettere. Expectorants kan brukes til samme formål, men slike medisiner vil løsne opp tykt slim i regionen av lungene og halsen, og vil få deg til å hoste opp noen overdreven slim som bygger seg opp inne i lungene. I mellomtiden kan du bruke en rekke antihistaminer som vil hjelpe tørke opp overdreven slim, samt å slutte nysing passer. Generelle smertestillende midler som ibuprofen og / eller aspirin kan benyttes til å redusere kroppslige smerter og plager.

Herbal behandlinger

Echinacea er en utmerket helt naturlig urte behandling for forkjølelse. Denne urten er avledet fra solhatt som er tørket og satt i kapsler, tabletter og tinkturer. Du kan konsumere en 400 milligram kapsel av Echinacea 05:57 ganger daglig for å bidra til å redusere kaldt symptomer, eller bare følg instruksjonene i pakken. Du vil ønske å ta Echinacea med en matbit eller et lett måltid å minimalisere de potensielle urolig mage problemer.
Forbruker en eller to fedd hvitløk hver dag kan hjelpe deg å kjempe et hode kaldt også. Du kan spise hvitløk blandet med dine favorittretter, eller du kan konsumere hvitløk kapsler som anvist på pakken for å administrere et hode kaldt. Du kan også lage en kopp varm hvitløk suppe ved stewing fire fedd hvitløk i kokende vann for å få fordelene av de antiseptiske egenskaper av hvitløk, og for å lette stress på luftveiene. Hvitløk oljer er også tilgjengelig for daglig bruk for å hindre hode forkjølelse; legge til tre dråper hvitløk olje til en flaske med friskt kildevann og drikke det en gang om dagen for å holde forkjølelser i sjakk.

Forskrift for Ammoniakk Refrigeration

Forskrift for Ammoniakk Refrigeration


Fordi ammoniakk er etsende for øynene, huden og lungene, og er lett antennelig i visse konsentrasjoner i luften, utgjør det en alvorlig helsefare. Til tross for sin risiko, er det nyttig som kuldemedium, og ammoniakk nedkjøling er vanlig i næringsmiddel og bevaring bransjer. Siden det kan utgjøre en fare for arbeidere og miljø, har den føderale regjeringen og bransjer som bruker ammoniakk utviklet regler for sikker bruk.

Process Safety Management

Den amerikanske Occupational Health and Safety Administration (OSHA) regulerer ammoniakk nedkjøling gjennom strenge retningslinjer. Tjuefem stater, Puerto Rico, og Jomfruøyene har vedtatt OSHA-godkjente statlige planer så vel som i stor grad identisk.

Retningslinjer for prosessen sikkerhetsstyring gjelder systemer som inneholder £ 10 000 eller mer av ammoniakk. Retningslinjene er svært detaljerte, og staten som arbeidsgiver må gjennomføre en prosess fareanalyse (PHA), sikre den mekaniske integriteten deres ammoniakk behandlingssystemer, gjennomføre beredskapsplaner, og sikre at alle ansatte får opplæring om risiko og sikker bruk og forvaltning av ammoniakk.

Personlig verneutstyr

OSHA mandater også at arbeidsgivere utstyre alle arbeidstakere som kan bli utsatt for ammoniakk med personlig verneutstyr. Utstyr skal omfatte beskyttende slitasje for øyne, ansikt, hode og ekstremiteter, samt luft enheter og beskyttende skjold og barrierer. Verneutstyr bør holdes sanitær og designet for å trygt og effektivt utføre arbeidet.

Farlig avfall Fjerning

Strenge OSHA forskrifter regulerer trygge farlig avfall drift og fjerning. Arbeidsgivere er pålagt å lage og implementere en sikkerhet og helse program for ansatte, kontraktører og underleverandører som er involvert i driften farlig avfall som gjelder kjemikalier som ammoniakk. Programmet bør være utformet for å kontrollere helse- og sikkerhetsrisiko, samt sørge for beredskap i avfalls operasjoner farlige.

Andre forskrifter

Organisasjoner som American Society of Mechanical Engineers (ASME) og International Institute of Ammoniakk Refrigeration (IIAR) har også utviklet industri-baserte standarder, uavhengig av OSHA, for å regulere bruken av ammoniakk som kuldemedium. Disse omfattende retningslinjer er tilgjengelige gjennom medlemskap eller kjøp.

ASME dekker ammoniakk regelverket i sin Kjeler og trykktank kode, som kan kjøpes for $ 680, mens IIAR retningslinjer for risikostyring og prosess sikkerhetsstyring er tilgjengelig i en pakket sett for $ 3000 til ikke-IIAR medlemmer og $ 2000 for medlemmer, som av september 2010.

Faktorer av sikkerhet for løfteinnretninger

Ved hjelp av heisene kan være en farlig prosess dersom sikkerhetsprotokoller ikke følges. Den amerikanske Occupational Safety and Health Administration (OSHA) skaper sikkerhetsmessige standarder og retningslinjer for folk å følge for å jobbe trygt med løfteinnretninger.

Tester

Løfteutstyr, spesielt løfte kontroller, skal alltid testes før de brukes i henhold til OSHA. Tester og inspeksjoner er avgjørende for å sikre at utstyret er trygt å operere og arbeidere vil ikke bli skadet fra en mekanisk eller elektrisk standard.

Trening

Folk som driver løfteinnretninger må være trent på hvordan de skal håndtere maskiner. Trening lærer arbeidere hvordan de skal bruke utstyret, se etter defekter, teste kontrollene og hvilke typer av saker å se opp for mens heisen er forhøyet. Mangel på trening kan føre til uerfarne arbeidstakere skal ha ulykker eller skader.

Personlig beskyttelse

Når arbeiderne er forhøyet på løfteinnretninger, for eksempel lift, må de være beskyttet med et fallsikringssystem. Body harness forbundet med snor eller ledninger til løfteinnretningen er anbefalt av OSHA. I tillegg bør hardhats brukes for å beskytte arbeidernes hoder i tilfelle av et fall.

Neck & Face Pain

Ansiktet og halsen utgjør en kompleks struktur av hundrevis av små muskler som tillater oss å vise uttrykk og for å flytte. Smerter i ansikt og hals kan alvorlig påvirke vår generelle kvaliteten av livet, noe som gjør det vanskelig å presentere oss selv i sosiale situasjoner eller gjøre noe så enkelt som å smile. Nakkesmerter kan føre oss til å bli anspent, noe som kan gjøre vondt enda verre over tid. Heldigvis er det flere behandlinger tilgjengelig for denne typen smerte.

Typer

Det finnes flere forskjellige typer av ansiktet og nakkesmerter. Den type smerte en person opplever er avhengig av hva årsaken til smertene er. For eksempel er stivhet og nummenhet med pinner og nåler ofte et resultat av et nervesystem eller nakkeskade fra en bilulykke. Smerter som er beskrevet som sårhet eller bankende er ofte et resultat av en skade på musklene i ansiktet eller halsen.

Årsaker

Det er mange ting som kan føre til nakke og ansikt smerter, men denne typen smerte er ofte et resultat av en skade. De delikate musklene i ansiktet kan bli påvirket av en bilulykke, hjerneslag eller nervesystemet problem. En av de vanligste årsakene til ansikt og hals smerte er kjeveproblemer fra en forskjøvet kjeve eller felles forhold som kjeveledd (TMJ) lidelse.

Smerten er et resultat av trykk og tetthet fra skjøtene i kjeven. Denne type tilstand kan påvirke hele ansiktet og halsen, noe som resulterer i en stiv nakke og hodepine. Andre ting som forårsaker ansiktet og nakkesmerter er fibromyalgi, kreft eller leddgikt i leddene i nakken og ansiktet.

Effekter

Effektene av hode og nakkesmerter kan være livsendrende fordi det i mange tilfeller smerte kan føre til hodepine. Dette gjør det vanskelig å fokusere eller konsentrere seg om oppgaver som må gjøres. Hode og nakkesmerter kan også påvirke en persons selvtillit; han kan viker unna interaksjon med andre. Selv gjør ansiktsuttrykk kan være smertefullt avhengig av årsaken og region til smertene. En person som lider med hode og nakke smerter av noe slag kan finne det vanskelig å slappe av eller drift av for å sove om natten.

Time Frame

Lengden på tide at hode og nakkesmerter varer avhenger av årsaken til smertene. Hvis en person ble skadet i en bilulykke, kan hun ha smerter i flere måneder eller år. Hvis skaden påvirket musklene i ansiktet og på halsen, hun vil mest sannsynlig oppleve smerte for bare noen få måneder. Men smerten som følge av en ryggskade eller brukket bein i ansiktet kan vare i et år eller enda lenger. Hver person er forskjellig, og noen mennesker vil lide av smerte for en lengre periode. Smerter som et resultat av en TMJ skade vil fortsette til årsaken til problemet er løst. Slagpasienter kan oppleve smerter i måneder eller år etter en hendelse.

Betraktninger

Det er mange ting du kan gjøre for å helbrede fra hode og nakkesmerter, men igjen det kommer an på hva den eksakte årsaken er. Vurdere å se en tannlege først for å være sikker på at din kjeve og tenner er ikke årsaken til problemet. Får mer enn én mening er en annen viktig ting å vurdere. Besøk en lege og muligens en kiropraktor for å finne ut om behandlingsalternativer. Hvis smertene er forårsaket av en muskel skade, kan fysioterapi også være nyttig.

Expert Insight

Dr. Jack Cherin er en tannlege som spesialiserer seg på TMJ lidelser, craniofacial smerter og hodepine. Han forteller at riktig diagnose er svært viktig fordi det er så mange forskjellige årsaker til nakke og ansiktssmerter. Finne årsaken er en viktig komponent for å diagnostisere problemet. Feilaktig bitt fra en dårlig justert kjeven er en mulighet. Han sier at triggerpunkt-injeksjoner kan være nyttig fordi de bidrar til å slappe av musklene i ansiktet. Anti-inflammatorisk bedøvelse medisiner injisert for smertelindring er en nyttig løsning for folk flest. Men kirurgi er den eneste måten å løse problemet på lang sikt hvis årsaken er fra en dårlig bitt,.

Om bivirkninger av strålebehandling

Om bivirkninger av strålebehandling


Strålebehandling er en form for kreftbehandling for å hindre videre spredning av tumorer og redusere størrelsen på inoperable tumorer. Denne behandlingen har også en rekke bivirkninger som ofte er spesifikke for de områder av behandlingen. De fleste av disse bivirkningene er midlertidig, men noen kan bli lang sikt.

Funksjon

Strålebehandling er en kreftbehandling som bruker høye doser av bestråling (røntgenstråler, elektronstråler, radioaktive isotoper) til å ødelegge kreftceller. Strålebehandling skader kromosomene i kreftceller, og dermed hindre cellene i å formere seg og spre seg. Denne behandlingen blir noen ganger brukt i tillegg til kjemoterapi for å øke effekten og kan anvendes for smertebehandling og tumor-reduksjon for de tumorer som ikke kan fjernes kirurgisk.

Type

Det er to typer av strålebehandling: brakyterapi og ekstern strålebehandling. Brachyterapi, også kalt indre strålebehandling, setter radioaktivt materiale direkte inn i eller i nærheten av tumoren. Ekstern strålebehandling, den mest vanlige strålingsterapi, bjelker stråling direkte på tumorene. Denne form for strålebehandling oppnås vanligvis i flere behandlinger.

Effekter

De vanligste bivirkningene av strålebehandling er tretthet, svakhet, redusert infeksjonsmotstand, håravfall og mørkfarging av huden rundt området for behandling. Imidlertid, avhengig av det bestemte kroppsdeler blir behandlet, har strålebehandling ulike bivirkninger.
For behandling av mage-og bekkenkreft, kan bivirkninger være kvalme, oppkast, diaré, tap av appetitt, vektøkning, tarmirritasjon, blære irritasjon, smertefull vannlating, tidlig overgangsalder, vaginal tørrhet, erektil dysfunksjon og stråling enteritt (lang sikt kvalme, oppkast og diaré).
For behandling av bryst kreft, kan bivirkninger inkluderer sår hals, problemer med å svelge, vondt å svelge, hoste og kortpustethet.
For behandling av hode og nakke kreft, kan bivirkninger inkluderer sår hals, tørr munn, håravfall og hypotyreose.
Onkolog vil ofte være i stand til å foreskrive medisiner for å hjelpe til med å håndtere disse bivirkningene.

Time Frame

Bivirkningene av strålebehandling er vanligvis forbigående og ofte opphøre etter at behandlingen er avsluttet. Dessverre, langsiktige bivirkninger forekommer ofte med behandling av mage-og bekkenkreft. Dette kan omfatte tarmobstruksjon, magekramper, diaré, hyppig vannlating, blære irritasjon, vaginal fibrose og hudforandringer rundt området for behandling.

Risikofaktorer

Noen bivirkninger er svært alvorlig og er ikke normalt med typisk strålebehandling. Sørg for å kontakte lege umiddelbart dersom du opplever noen av følgende: en temperatur på over 100 grader F, hoven tunge, blødende tannkjøtt, hoven hals, vedvarende hoste eller en hoste som produserer slim, blod i urinen, blod i avføring, og noen kvalme, oppkast, halsbrann eller diaré som varer mer enn tre dager. Hvis du ikke er i stand til å nå legen din, gå til legevakten.

Hvordan å lette en tannpine uten medisin

Når du har en tannpine, er det vanskelig å konsentrere seg om noe annet enn smerten. Men tar for mye medisin kan bare gjøre magen vondt sammen med tennene. Prøve ut disse naturlige smertestillende før du tar en ny dose med noen over-the-counter piller.

Bruksanvisning

•  Prøv å lindre smerten ved hjelp av samme metode du ville for støt og blåmerker overalt ellers - is. Ice vil nummen smerte og gi deg noen midlertidig lindring til du kan få til tannlegen. Sett isen i en plastpose og pakk med en vaskeklut. Påfør i ansiktet rett utenfor toothace. La virke i 20 minutter og fjern deretter. Gjenta etter behov.

Hvis isen ikke klippe det, prøve ut en tepose. Fukt en te-pose og legg den på tannkjøttet der smerten er lokalisert. Ikke bryt bag, eller du må erstatte det. Varmer det litt vil også lindre smerten.

fedd blir hyllet som en stor tannpine kur. Ground vanlig fedd eller fedd olje plasseres direkte på tann og tannkjøtt bør lette verke. Husk å skylle, skjønt.

Liker du ikke fedd? Forsøk med en blanding av enten natron og vann eller saltvann og vann. Begge kan brukes til å løse tannsmerter. Fyll en 8 unse kopp med blandingen, swish og skyll. Gjenta til du har brukt opp blandingen.

Hvis ingen av de ovennevnte verkene, kan tannpine være assosiert med andre symptomer, for eksempel en hode- eller nakkesmerter. Masserer kjeve og templer og avslappende kan være bare knep.

Ikke glem å planlegge en avtale med en tannlege. Tannpine er nesten alltid en indikasjon på tannråte.

Hint

  • Husk at disse metodene er bare smertestillende midler. De vil ikke hindre eller løse tannråte.

Riktig Puter å eliminere Neck Pain

Riktig Puter å eliminere Neck Pain


Bruk riktig puter for å eliminere nakkesmerter og bedre søvnkvalitet. Nakkesmerter resultater fra skader eller skjevheter og alle behandlinger bør diskuteres med lege. Cervical puter er utformet for å støtte den øvre hvirvelsøyle i korrekt krumning. Sove med nakken bøyd i en utilbørlig vinkel forårsaker irritasjon i ryggvirvlene av nakkesøylen, noe som kan knipe nerver og føre til degenerative disk forhold. Holde cervical ryggraden i riktig justering fremmer helbredelse og hindrer ytterligere skade.

Traction Pillow

Bruk en trekkraft pute å strekke nakkemusklene og bein inn i en korrigerende holdning. Traction puter diktere holdning fra hodet til den øvre del av ryggen. En høy haug hviler under toppen av halsen forårsaker hodet for å vippe litt tilbake for en vedvarende strekk som kompenserer for feil innretting. Strekningen lindrer spenning og nerve pinching forårsaket av forskyvning som følge av feil holdning eller skadelige sovestillinger. Traction puter er ikke ment for å sove. Ligg på en i 20 til 30 minutter av gangen for å behandle smerte cervical, utstrålende skulder og arm smerte og hodepine fra spenning og som en konsekvens av nerve klemming.

Livmorhals Traction Pillow

Denne utformingen er lik en rektangulær seng pute med hevet V-form for å støtte hode og nakke mens du sover i liggende stilling eller på hver side. Poenget med V er posisjonert i nærheten av den ene enden med åpningen i midten. Hodet hviler mellom sidene av hevet V når du ligger på ryggen, forårsaker en mild oppover strekning å løse opp spenninger i nakkevirvler. Sidene av puten holde hodet hevet i riktig høyde når du ligger på den ene siden eller den andre. En cervical trekkraft pute tilbyr korrigerende støtte som bidrar til å lindre smerte og hindre urettmessige sovestillinger som kan føre til fremtidige ubehag.

Neck-Roll Pillow

En hals-roll puten er en sylinder som er fylt med en skumpute. Denne type pute kan ha en flyttbar væske pakke som kan varmes i mikrobølgeovn for å slappe av varme for å hjelpe sirkulasjonen eller fryses for å redusere hevelse etter en skade. Noen modeller har oppblåsbare innstikk som tillater brukere å justere høyden og fasthet i støtte. Plasser en hals-kast pute under nakken din mens du ligger på ryggen for å sove, eller som en terapeutisk behandling i løpet av dagen. Utformingen er liten og kompakt for enkel reise og de fleste kommer med en beskyttelsesveske for pakking.

Contour Pillow

Puter har en buet bule langs slutten for nakkestøtte og en grøft mot midten for å plassere hodet. Svampen skum eller minne skum indre gjør at konturen til å passe til de fleste pasienter. Denne utformingen bevarer den naturlige kurven av nakkesøylen samtidig som det gir demping for hodet. Konturen er best egnet for å ligge på ryggen, selv om noen er i stand til å imøtekomme hodet for å sove på en side. Sov med en kontur pute å lette smerter, redusere spenninger og unngå irritasjon fra feiljustert posisjoner.

Hvordan forbedre Posture raskt

Hvordan forbedre Posture raskt


Dårlig holdning kan gi deg en slouchy utseende, og forårsake smerte og tretthet. Forbedre din holdning kan oppnås gjennom en rekke muskel styrke og strekke teknikker. Selv om flere kritiske holdning vanskeligheter krever bukseseler eller korrigerende kirurgi, kan løse mindre stilling problemer gjøres ved å endre dagligdagse oppgaver som å sitte, sove eller stående. Vær oppmerksom på disse bevegelsene, og hvordan de er påvirker din holdning, og deretter forsøke å endre dem.

Hvordan forbedre Posture raskt

Sittende

Ordne ryggen i en linje mot stolen. Shun lute eller vippe for langt frem eller tilbake.

Rett skuldrene slik at de oppfyller retthet av ryggen din. Plasser føttene godt på gulvet.

Plasser en fot hvile under føttene hvis du ikke kan nå gulvet. Hold nakke, rygg og hæler justert og rett.

Stående

Bruk håndflatene eller ballene dine føtter i stedet for hælene å balansere vekten din. Hold knærne låser og føttene skulder bredde hverandre.

Senk haken for å holde hodet rett, og holde det nivået med halsen. La armene henge på en naturlig måte.

Stå høyt og holde skuldrene rett. Sjekk din holdning ved å stå mot en vegg --- tilbake, hode og bunn bør alle ta på veggen.

Sleeping

Bruk en madrass som passer best for skikkelig tilbake støtte. Å sove på ryggen er mest behagelig for skuldrene, og vil begynne å rette dem.

Sove på den ene siden gjentagelser kan skade ryggraden. Korrigere spinal justering ved å plassere en liten, flat pute mellom bena.

Bruk en pute som gir innretting og støtte for skuldre og hode.

Bære

Bøy knærne, ikke ryggen eller midje, når plukke opp gjenstander. Løft med magen og ben muskler.

Unngå å sette press på ryggen når du løfter. Holde tunge eller klønete store gjenstander i nærheten av brystet ditt. Overfør elementet fra den ene armen til en annen ofte, hvis det er aktuelt.

Unngå å støtte for langt foran, bakover eller lute skuldrene når du bærer en tung veske eller ryggsekk.

Hint

  • Slitasje støttende fottøy, bukseseler eller ergonomisk klær til bedre holdning.
  • Inspisere din seng og stol for å sørge for at den har nok støttende polstring.
  • Hvis du opplever ekstremt ubehag eller smerte, se en lege umiddelbart.
  • Ikke forsøk å begrense bevegelsene, er god holdning oppnådd i en avslappet tilstand.