Digidexo.com

detox kokain

N-acetylcystein Detox

N-acetylcystein Detox


N-acetylcystein (NAC) er en kraftig antioksidant som finnes naturlig i matvarer og eliminerer metaller og frie radikaler fra kroppen. Derfor kan det være et viktig verktøy for avrusning.

Mercury Toxicity

NAC hjelper kroppen for å produsere glutation, som hjelper den til å nøytralisere tilstedeværelsen av skadelige metaller som kvikksølv fra fyllinger, bly fra maling eller metall akkumulert fra drikkevann og sjømat.

Colon Cancer Prevention

Tykktarmskreft, som er forbundet med veksten av unormale celler polypper, kan forebygges med NAC, som motvirker veksten av denne unormale vev.

Kjemisk Detox

NAC har blitt brukt til å forebygge de skadelige effektene av Tylenol (paracetamol) overforbruk og kan være effektive i å skyve ut en opphoping av diverse andre kjemikalier behandlet av leveren også.

Alkohol Detox

N-acetylcystein er vist å effektivt behandle og forhindre bakrus, sammen med mer langsiktige effekter av alkohol. Når det tas det binder med acetaldehyd, en metabolitt av toksisk alkohol, og hindrer fysiologisk skade.

Narkotikabruk

The Medical University of South Carolina, Charleston gjennomført en studie som viste at NAC redusert cravings av 15 personer som var avhengig av kokain. Aktuelle studier som involverer virkningene på marihuana cravings er underveis.

Hva er symptomene på Detox?Lengden og alvorlighetsgraden av avgiftningsprosessen (DETOX) avhenger av en rekke faktorer, inkludert stoff blir detoxed fra, temperament av pasienten og lengden av den tiden pasienten har vært avhengig av stoffet. Detox er en todelt prosess som inkluderer både fysiske og psykiske symptomer og bivirkninger som må behandles for en vellykket utvinning.

Alkohol

Alkohol detox tar en rekke former som varierer i alvorlighetsgrad, avhengig av mengden og lengden av tid alkohol har blitt konsumert. Mild tilbaketrekking vil kanskje ikke gi fysiske symptomer verre enn milde risting, kvalme og nattesvette. Mer alvorlige tilfeller av tilbaketrekking kan være livstruende, og inkluderer hallusinasjoner, kramper og anfall. Symptomer blir stadig verre i løpet av 48 timer etter siste drink. Delirium tremens (DTS) kan begynne innen 3 til 5 dager, og fremstå som forvirring, hyperaktivitet og ekstreme blodtrykk turer. Det finnes ingen kur for DTS, og pasientene må overvåkes for et mulig hjerteinfarkt.

Heroin

Selv ubehagelig, de fysiske uttak fra heroin er vanligvis ikke livstruende. Heroin avgiftning tegn begynner å vise i løpet av ca 12 timer med det siste skuddet på stoffet og fortsette for et gjennomsnitt på fire dager. Fysiske symptomer på heroin tilbaketrekking inngår endring kroppstemperatur, alternerende mellom varm svette og frysninger, søvnløshet og manglende appetitt. Diaré, smerter i kroppen og influensalignende symptomer kan føre til dehydrering.

Resepter

Reseptbelagte smertestillende kan være vanskelig for pasienter å trekke seg fra, fordi de som blir avhengige ikke kan være forberedt på ideen om at de har blitt avhengige. Ofte foreskrevet for post-operativ smerte og for behandling av skader, medisiner som Vicodin og Lortab inneholde et kraftig narkotisk kalt hydrocodone. Hydrokodon abstinenssymptomer vanligvis vare i 24 til 72 timer og inkluderer intense cravings, irritabilitet, svette, kvalme, diaré og oppkast, avhengig av mengden og varigheten av avhengighet.

Kokain

Kokain er et stoff som stimulerer lyst sentre i hjernen, samt gir en økning i blodtrykk og hjerterytme. Kokain er først og fremst mentalt avhengighetsskapende, siden stoffet har blitt brukt til å kontrollere frigjøring av dopamin så lenge, narkomane kommer til å stole på stoffet for følelser av velvære og lykke. Symptomene begynner innen 24 timer etter siste dose og omfatter depresjon, intense cravings, forstyrret søvn, muskelsmerter og uro.

Psykologisk

Uansett hva slags narkotika blir misbrukt, de psykologiske abstinenssymptomene er de vanskeligste å overvinne, sier eksperter ved National Institute of Drug Abuse (NIDA). Enten det er nikotin fra sigaretter, alkohol, sukker eller heroin, har den rusavhengige utviklet en avhengighet av stoffet. I tillegg til intense cravings som kan vare i opptil et år, må narkomane av alle slag håndtere de innledende motivatorer som fikk dem til å snu til narkotika for distraksjon i første omgang. Enten det er konstante smerter eller traumer i barndommen, vil de hendelsene spille seg ut før behandling og langsiktig avholdenhet kan gi sunne alternativer til å komme tilbake til narkotika.

Detox Centers

Detox sentre er innleggelse nettsteder ment for å hjelpe narkomane overvinne og bekjempe avhengighet. Detox sentre er tilgjengelig for nesten alle typer avhengighet, inkludert alkohol, heroin og kokain. Noen detox sentre behandle flere tilvenningen. Andre fokuserer på ett bestemt vanedannende stoff.

Velge en Detox senter

Det første trinnet er å finne en detox senter som spesialiserer seg på den type avhengighet du prøver å overvinne. Hvis du har flere tilvenningen, kan en detox senter som fokuserer på dual behandling være det beste alternativet. Se etter tjenester som vil hjelpe deg. Blant disse tjenestene er 24-timers pleie eller medisinsk overvåking, tilgang til psykiatere, psykologer og terapeuter i staben, alternative behandlinger, narkotika terapi for å hjelpe slaget abstinenssymptomer og rehabiliteringsprogrammer.

Fordelene innleggelse Detox Centers

Innleggelse detox sentre kan tilby hjelp og støtte som ikke er tilgjengelig hvis du prøver å overvinne narkotika og alkohol avhengighet på egen hånd. Detox sentre gi deg en mulighet til å gjennomgå tilbaketrekning mens du blir overvåket av medisinske fagfolk. Du vil ikke ha tilgang til stoffet i behandlingsperioden. Medisinsk og medisinsk behandling kan være tilgjengelig for å lette abstinenssymptomer. Sekund, etter oppsigelsesperioden kan detox sentre gi deg et trygt miljø der for å lære å takle og håndtere din avhengighet.

Detox Senter Prosedyrer

Vanligvis når en pasient er innlagt på en detox sentrum, først får han en fysisk og psykologisk evaluering. Fagfolk identifisere omfanget av avhengighet og se etter de underliggende psykologiske årsaker og holdning. Deretter "akutt" detox oppstår. Pasienten slutter å bruke narkotika og kroppen hans reagerer negativt. Etter dette akutt abstinensperioden, begynner terapi og gjenoppretting. Dette innebærer klasser, gruppearbeid og private terapitimer, og i noen tilfeller familieterapi.

Akutt Detox

Brekninger, hallusinasjoner og en ukontrollerbar trang til å bruke stoffet er vanlige bivirkninger av tilbaketrekking. Andre, mer alvorlige bivirkninger er mulig. Medisinsk behandling, inkludert betablokkere, kan hjelpe med å mestre abstinenssymptomene og minske de fysiske effektene av tilbaketrekning.

Gjenopprettingsprosessen

Den gjennomsnittlige lengden på opphold i en detox sentrum er seks uker. I denne perioden gjennomgår pasienten terapi for å hjelpe avdekke roten av avhengighet. Han deltar også i møter og klasser for å hjelpe deg å lære hvordan han vil håndtere avhengighet og unngå relapsing.

Medisinsk Detox Prosedyrer

Medisinsk Detox Prosedyrer


Medisinsk detox er en type behandling som bruker reseptbelagte legemidler og andre medisinske prosedyrer for å lindre abstinenseffekter fra stoppe alkohol og narkotika, slik som svette, skjelvinger, og noen ganger hallusinasjoner. Stoppe et stoff du har tatt for lang tid er smertefullt, men medisinske fagfolk vet hvordan de skal behandle detox symptomer med medisiner som hjelper en pasient gjennom detox prosessen.

Sentralnervesystemet

Legemidler som hemmer nervesystemet inkluderer barbiturater, som fenobarbital, en krampestillende legemiddel; Seconal, som er en sovepille; benzodiazepiner, slik som Xanax, diazepam slik som valium, og klordiazepoksid eksempel Librium. De sistnevnte stoffene er beroligende midler eller anti-angst narkotika generelt foreskrevet til personer med angst problemer.

Symptomer på en overdose av narkotika og alkohol, en annen på sentralnervesystemet, er søvnighet, forvirring, svimmelhet og uklar tale. Stoppe narkotika og alkohol kan ha smertefulle konsekvenser som skjelvinger, smerter i kroppen, og oppkast.

Noen ganger de med tung alkohol, barbiturat eller beroligende bruk, enten fra ulovlige eller reseptbelagte legemidler, kan trenge medisiner for å hjelpe dem gjennom detox prosessen. Mange rehabiliteringssentre bruke den medisinske modellen av medisinsk avrusning i alvorlige tilfeller ved hjelp av medikamenter som metadon og Naltrexon. Naltrexon, kjent som Depade eller ReVia, fungerer ved desensitizing alkoholikere og misbrukere av barbiturater ved å blokkere den delen av hjernen som føler glede ved bruk av alkohol eller narkotika. Vanligvis må pasientene slutte å drikke alkohol og brukt narkotika på Naltrexon.

I tilfellet med en overdose fra kokain, vil legen administrere diazepam, spesielt hvis personen agiteres eller voldsom. Rapid detox sentre bruker narkotika som Subutex, et opiat, for å lindre suget. Naltrexon er også brukt. Rapid detox behandlinger vare normalt fem til åtte timer og brukes for opiat misbrukere.

Sentralnerve Symptom stimulatorer

Sentralnervøse symptomstimulerende midler inkluderer amfetamin, metamfetamin, kokain og metylfenidat eller Ritalin. Symptomer på avhengighet av disse stoffene er eufori, rask tale, og rastløshet og søvnløshet.

Noen ganger kan pasienter viser symptomer på akutt psykose. En vanlig legemidler som brukes i stimulerende tilbaketrekking er Haldol eller Haloperidol, som vanligvis brukes til å behandle psykose, ifølge American Academy of Family Physicians. Et annet medikament som brukes til å bekjempe sentralstimulerende midler er Parlodel, som normaliserer dopaminreseptorer i hjernen. Parlodel reduserer cravings og de alvorlige former for abstinenssymptomer.

Partydop

Selv om avhengighet oppstår sjelden med designer narkotika, kan du bli følelsesmessig avhengig av narkotika på grunn av den høye de kan produsere. Overdoser er mer vanlig med disse stoffene og kan oppstå med noe narkotika og krever legehjelp.

Designer narkotika eller partydop er populære blant unge voksne. Designer narkotika inkluderer ecstasy, som er et sentralstimulerende og ofte hjemmelaget; GHB, mer kjent som "voldtektsdop, og Ketamin, også kjent som spesielle-K og brukes i dyr medisin, ifølge emedicinehealth.com.
Fortsatt bruk av disse legemidlene kan føre til hjerneskade.

Designer doser, med mindre pasienten er sterkt omrørt, generelt ikke er behandlet med medikamenter, men ofte behandlet med mageskylling eller magepumpe for å fjerne eventuelt uabsorbert medikament i magen. Aktivert kull, som binder medikamentet i magen for å hindre stoffet fra å reise inn i blodstrømmen, er en annen metode for medisinsk DETOX intervensjon. Kullet eliminering er gjennom avføring.

Den beste måten å detox fra narkotika

Det er ingen tvil om at narkotikamisbruk er et problem i USA. The Mayo Clinic rapporterer at 9,5 millioner personer over 12 år bruker ulovlige stoffer. I 1999, mer enn 9000 mennesker døde av narkotikarelaterte årsaker, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Alkohol og kokain er de mest siterte grunner for narkotikarelaterte akuttmottaket besøk. Gjenopprette fra en narkotikaavhengighet har ingen one-size-fits-all formel. Avhengig av den kjemiske du er avhengig av, hvor mye du tar og hvor lenge du har vært å ta stoffet vil avgjøre hvilken type avgiftning plan du trenger.

Opioid Detox

Opioider som Vicodin, Percocet og OxyContin kan bare oppnås lovlig på resept. Svært kontrollerte stoffer, blir de brukt til behandling av sterke smerter. Heroin, en usedvanlig vanedannende stoff, er også i denne klassen. Forskere har funnet ut at jo lenger en pasient tar et opioid, jo mer medisiner personen trenger over tid for å oppnå de samme resultatene. Dette er kjent som toleranse. Alt for ofte, fører toleranse for vane, noe som fører til avhengighet.

Tidsskriftet "American Family Physician" forklarer at det er to primære tilnærminger til adressering opiatavvenning. Substitusjon er når en annen substans benyttes i stedet for det misbrukte stoffet. Metadon er det mest populært brukt erstatning for opiater. Når enkeltpersoner er komfortabelt justert til å være på metadon, er dosen gradvis reduseres. Klonidin er en nyere behandling og mer respektert for sine nonaddictive egenskaper. Ulempen med å bruke klonidin er at pasientene vil fortsatt oppleve slike post-abstinenssymptomer som depresjon og craving.

Sedative Detox

Barbiturater, beroligende midler og alkohol faller inn i kategorien av beroligende midler. Phenobarbital er et eksempel på et barbiturat, og Ambien, klonazepam og Xanax er sedativa kjent som benzodiazepiner. Disse stoffene, inkludert alkohol, påvirke sentralnervesystemet og gi en følelse av eufori. Vanligvis disse stoffene er bare livstruende da tatt i overkant. Tilbaketrekkingen, derimot, kan føre til dødsfall hvis handlet på brått og uten medisinsk tilsyn. Uttak fra disse medikamentene kan ta alt fra 10 til 14 dager.

Det anbefales å detox fra beroligende medisiner og alkohol i en in-pasient anlegget siden blodtrykk og puls må overvåkes regelmessig. Ofte en lavere dose av et stoff som ligner på stoffet du er avhengige av blir foreskrevet, slik at du kan ta med færre symptomer og unngå å ha anfall. Selv med alkoholavhengighet, vil lave doser av benzodiazepiner redusere rystelser og forhindre anfall. Når stoffet er ute av systemet ditt, vil du fortsatt ha restsymptomer psykologisk tilbaketrekning. I motsetning til fysisk tilbaketrekning, men disse symptomer, men ubehagelig, er ikke livstruende.

Sentralstimulerende Detox

Kokain, meth amfetamin og Ritalin frigjør dopamin i hjernen og produsere en hyperalert sinnstilstand. De som kronisk misbruker sentralstimulerende midler ofte blir paranoid, sint og selv voldelig mot seg selv eller andre. Andre bivirkninger inkluderer en uregelmessig hjerterytme, økt risiko for hjertesvikt og kramper.

Avhengighet spesialister anbefaler sakte redusere dosen din i stedet for å slutte cold turkey. Risikoen for farlige abstinenssymptomer er for høy når systemet er avslått stimulerende midler for brått. Fordi craving er nr 1 grunn til at folk tilbakefall, er det anbefalt å detox fra sentralstimulerende avhengighet på en bolig behandling anlegg hvor du kan overvåkes av medisinsk fagpersonell, motta veiledning og komme med andre som går gjennom de samme problemene.

Rapid Opiate Detox

Opiatavhengighet later noen mennesker føler seg så frustrert og disgusted at de ønsker å komme over sine problemer så raskt som mulig og bare komme videre med å leve et normalt, stoff-fri tilværelse. Hvis du er engstelig for å forlate din opiatavhengighet bak uten varig en multi-trinns program, kan det være lurt å vurdere rask opiater detox (ROD) for å fjerne legemidler fra kroppen din og eliminere cravings.

Ultra ROD og Accelerated Opiate Neuro-forordning

Rapid detox enten henviser til en avgiftning prosess som involverer narkose i et sykehus (kjent som ultra rask detox) eller en mer tradisjonell detox prosess som varer i 10 dager eller mer. Hvis du er ute etter den raskeste måten å rense kroppen for narkotika, kan det være lurt å se nærmere på ultra ROD.

Akselerert opiat neuro-regulering (AON) er en metode for ROD. AON vil ikke kurere narkotika-avhengighet eller smertestillende avhengighet, men hvis du er avhengige av narkotika eller smertestillende som kodein, dilaudid, heroin, lortab, metadon, morfin, oxycontin, Percocet, percodan eller vicodin, fungerer AON å reversere den fysiske avhengigheten.

Du må kanskje innrømme selv til sykehuset 24 timer i forkant av detox. Utdannede spesialister overvåke deg i en privat setting, og når det er tid for detox å begynne, enten anesthesize eller sedate deg, slik at du kan sove fredelig gjennom forekommende detox og abstinenssymptomer. Mens du sover, forvalter en spesialist en høy dose naltrexone (en langtidsvirkende opiat reseptor antagonist), slik at total reversering av opiater oppstår i løpet av få timer.

Å redusere abstinenssymptomer, kan spesialisten gi deg - i forbindelse med naltrexone- andre medisiner som klonidin. Når du våkner, er detox fullført og du bør være opiat-fri. Husk at individuelle resultatene kan variere, men medisinske fagfolk bruker naltrexon for å bekjempe eventuelle abstinenssymptomer som kan oppstå.

Post-Detox

Etter din prosedyre (etter som du kan bli på sykehuset for en 24-timers periode), kan du føle deg syk neste dag og lider av diaré, mangel på energi og kanskje kvalme og oppkast. Du bør ikke ha noen fysiske cravings. Litt etter litt, noen få timer, bør din helse bedre, og etter noen dager, bør du føler deg "normal" igjen og være i stand til å begynne å nyte en rusfri livsstil.

Når hjem, fortsette å ta naltrekson, som det vil bidra til å redusere eventuelle opiat cravings kan oppstå. Hvis du virkelig ønsker å sikre at du ikke faller av vogna, delta i rådgivning og støtte grupper, som det vil hjelpe deg i din psykisk rehabilitering.

Advarsler og Risiko

Før du vurderer dette rask detox metoden, sørg for at du er i ellers god helse (bortsett fra din avhengighet, naturligvis). Du ønsker å unngå AON hvis du har en historie med allergiske reaksjoner eller komplikasjoner fra anestesi, klonidin eller naltrexon; hvis du bruker barbiturater, kokain eller drikke et høyt volum av alkohol; hvis du er gravid eller ammende; hvis du har en historie med alvorlig psykiatrisk sykdom; eller, hvis du har en historie med diabetes, hyppige lungebetennelse, eller hjertestans, nyre, lever eller lunge sykdom.

Risikoene som er involvert i ROD behandlinger er de samme som de sjeldne risikoen med narkose og sedasjon: chipped tenner, dehydrering, kvalme og oppkast, oppskrapet øye, sår hals, lungebetennelse, og, enda sjeldnere enn de, major organsvikt og død. Som en forholdsregel, diskutere dine detox alternativer med legen din for å sikre at du er en god kandidat for ROD.

Hjem Drug Detox med kosttilskudd

Narkotikaavhengighet er en kompleks tilstand med sterke psykiske så vel som fysiske problemer som påvirker alle som forsøker å slutte å bruke. Avgiftning symptomer fra heroin, metamfetamin og kokain kan være alvorlige, avhengig av dosering og hvor lenge en person som brukes. Avvenning ned er smart, men sjelden mulig på grunn av innholdet av avhengighet. De fleste narkomane på et tidspunkt må gå cold turkey. Kosttilskudd kan hjelpe.

Aminosyre

L-glutamin er den rusavhengige venn: 1000 mg tre ganger om dagen reduserer cravings og beroliger hjernen. Etter to uker kan dosen halveres.
Samme: 400 mg to ganger daglig lindrer stress, depresjoner og smerter.
5-HTP: 400 mg om kvelden hjelpemidler søvn.
L-tyrosin: 500 mg to ganger om dagen reduserer abstinenssymptomer, spesielt for kokain.

Vitaminer, mineraler og urter

Vitamin C med bioflavanoids: bufret, 1000 mg hver fjerde time for å minske cravings, stopper muskelkramper og hjelpe utholdenhet.
Niacinamid (ikke Niacin), også kjent som vitamin B3: 500 mg. tre ganger om dagen lindrer depresjoner.
Vitamin B6: 50 mg om dagen vil forbedre hjernens funksjon og la drømmen husker.
Vitamin B12 i en methylcobalamine sublingual form: 1000 mcg en gang om dagen øker energi. De fleste narkomane er mangelfull i B12. I tillegg til ovennevnte, kan en høy potens multivitamin.
Kjelatert Kalsium: 1,500 mg og magnesium, 1000 mg tatt sammen ved sengetid behandle angst.
Sink: 30 mg en gang om dagen vokter leveren og immunsystemet.
Milk Thistle: én kapsel to ganger om dagen, hjelper leveren i løpet av detox.

Valerian root: to kapsler to ganger om dagen, er beroligende og spesielt hjelper kokain tilbaketrekning.

Mat og Fluid

Elektrolytt løsninger, for eksempel sportsdrikke, vil erstatte væske tapt fra oppkast og diaré. Ernæring erstatning drinker med 250 og 300 kalorier inneholder protein, fett og karbohydrater er lett å fordøye og vil hjelpe kroppen igjen. Emosjonell næring er viktig også, utvinne narkomane som deltar støttegrupper har en bedre sjanse til å bo ren.

Drug Detox triks

Fjerne narkotika fra systemet --- får ren --- er en utrolig kamp for alle som er avhengige av narkotika. I nesten alle tilfeller, detoxing fra et medikament krever hjelp av familie, venner og leger, og kan ta uker, måneder og kanskje år. Det ultimate målet for alle narkomane er å bli frisk både mentalt og fysisk, og få uavhengighet fra stoffet. Mens det er aldri lett, er det noen grep du kan ta for å minske abstinenssymptomene og holde fokus på å få rent.

Typer

Enhver planlagt narkotika detox bør diskuteres med lege. Det er to eller tre måter du kan nærme å få rent av din rusmiddelmisbruk, og du trenger for å forstå grensene til hver tilnærming, spesielt når det kommer til opiater.

Slutte cold turkey er ett alternativ, men ofte en ganske smertefull og farlig en. Hvis kroppen din er vant til en høy mengde narkotika - for eksempel 80 mg metadon per dag - kan da slutte cold turkey faktisk drepe deg som dine smertereseptorer bli helt åpen på en gang. Imidlertid kan det være mulig å slutte å røyke sigaretter, gjør kokain eller røyke marihuana cold turkey.
Drug vedlikeholdsprogrammer fokusere på å opprettholde dagens doser, slik at den narkomane kan flate ut og bli et produktivt medlem av samfunnet. Narkotikavedlikeholdssentre eller narkotika Rehab sentre er forberedt på å bidra til å finne de riktige doser --- i et trygt miljø --- så den narkomane kan begynne å tenke på komplett detox.
Det er også ultra rask detox som brukes med opiatavhengige. Denne metoden krever at du er satt under med anestetika mens alle de giftstoffer og narkotika er spylt fra systemet på en gang. Det er svært få abstinenssymptomer og alt som det igjen er den mentale delen av avhengighet. Dessverre, dette er ikke godkjent av FDA i USA, så et stoff vedlikeholdsprogram er trolig den første metoden enhver rusavhengig bør prøve.

Detox triks

Være grundig om legen din avtaler gjennom narkotikavedlikeholdsprogram. Hvis du er ikke i form til å gjøre dette, har et familiemedlem eller en venn bistå i å få deg til dine avtaler. Dette er viktig slik at din fremgang kan måles.

Eliminere muligheten til å finne narkotika på gaten. Selv om dette er lettere sagt enn gjort, har dette alternativet for å bli tatt bort, slik at det er en bedre sjanse for bedring mens under observasjon fra leger og familiemedlemmer.

Hvis du blir tvunget til å gjøre mye av detox hjemme, fokusere på å få så mye søvn som mulig. Dette kan virke umulig mens du går gjennom uttak, så det kan være nyttig å gå eller gjøre noen mild trening for å slite seg ut.

Når du våkner opp hver morgen, tar 1000 mg paracetamol (for eksempel Tylenol) og følge den opp --- i rundt fem timer --- med 800 mg ibuprofen (for eksempel Advil). I ytterligere fem timer, kan du følge opp med en annen 1000 mg av paracetamol. Selvfølgelig, sjekk med legen din og ikke bland disse med andre rusmidler.
Drikk rikelig med væske, for eksempel vann (åtte til 12 glass per dag) og 2-3 glass ren juice hver dag. En Immodium i ettermiddag fungerer godt for å kontrollere diaré.

Detox Centers i Midt-Michigan

Detox Centers i Midt-Michigan


Kjemper narkotikaavhengighet kan være en veldig stressende tid i noens liv, for ikke å nevne stress det setter på familie og kjære som er der for å støtte deg. For noen narkomane i Michigan, er denne typen at-home støtte rett og slett ikke nok til å overvinne sine vaner. Heldigvis er det nok av detox sentre tilgjengelig i delstaten Michigan for å hjelpe.

Narconon Freedom Senter

Designet for å være et alternativ til den typiske 12-trinns program, benytter Narconon Freedom senter en rekke banebrytende teknikker for å avgifte systemet. Kan skilte med en 70 prosent suksessrate, dette detox senter, som ligger i Battle Creek, gir pasienter med en helt naturlig tilnærming til stoffet avgiftning. Istedenfor å bruke anti-depressiva eller andre medisiner for å bekjempe en avhengighet, tilbyr Narconon Freedom Senter sine innbyggere med sunne måltider og rikelig med mosjon i treningsstudioet på stedet.

Rapid Drug Detox senter

Ligger i Farmington Hills, gir Rapid Drug Detox senter noen av de laveste kostnads ​​detox tjenester i hele staten. Med programmer for å behandle en rekke avhengighet, inkludert heroin, metadon, OxyContin, og mer, er Rapid Drug Detox senter et populært valg for rusavhengige i mid-Michigan. Senteret oppfordrer pasienter til å oppsøke hjelp fra en profesjonell terapeut etter avrusning, og selv tilbyr en rekke ettervern av sine egne for å hjelpe sine pasienter bo utenfor narkotika for godt.

Pathway of America

Spesialiserer seg på behandling av opiatavhengighet og avhengighet, er Pathway of America ligger i West Bloomfield. Matche opp hver pasient med en tilpasset, individuell behandling programmet er nøkkelen til Pathway av USAs suksess. Ved å behandle opiatavhengighet som en sykdom i stedet for en personlig dilemma er Pathway of America i stand til å diagnostisere og behandle selv de mest vanskelige tilfeller av avhengighet.

Insight Recovery Center

Insight Recovery Center er basert i Flint, med sin fremste bolig sentrum ligger i Clarkston. Åpnet i 1965, er Insight Recovery Center også en av mid-Michigan eldste og mest vellykkede avrusningssentre. Spesialiserer seg på rusmisbruk utvinning og rådgivning, er Insight Recovery Center i stand til å behandle et bredt spekter av rusproblemer blant annet alkohol, heroin, kokain og metamfetamin. Poliklinisk behandling er tilgjengelig gjennom sentrum, og ungdoms detox-programmer er også tilgjengelig. Det har kontorer lokalisert over hele større Flint og Detroit-området.

Dawn Farm Detox

En av de mer unike detox sentre i mid-Michigan, Ann Arbor Dawn Farm Detox ligger på en faktisk gård. Pasienter ved Dawn Farm gjøre husarbeid, inkludert å hjelpe heve hormon-fri husdyr. Både poliklinisk og døgnbehandling er tilgjengelig, og Dawn Farm Detox tilbyr programmer som er spesielt utviklet for å hjelpe kvinner, barn og til og med innsatte i Michigan Department of Corrections.

Hvordan Drug Detox Fast

Målet for enhver narkotika avgiftning prosessen er å hjelpe kroppen kvitte seg med giftstoffer som har akkumulert på grunn av en historie med narkotikabruk. Stoffet som du avgifte fra vil fastslå den eksakte type detox program som skal brukes. Alkohol, heroin og kokain er notorisk vanskelig å detox fra på grunn av sine noe alvorlige abstinenssymptomer; derfor bør avgiftning fra disse stoffene bli overvåket av en medisinsk faglig. Mens avrusning er forskjellig for hver enkelt, det er visse skritt som kan tas for å bidra til å eliminere giftstoffer fra kroppen raskt.

Hvordan Drug Detox Fast

Trinn til Drug Avgiftning

Utfør 30 til 60 minutter med aerobic øvelser annenhver dag. Aerobic øvelser er noe som øker hjertefrekvensen for en lengre periode, for eksempel løping, sykling, svømming eller ta en aerobic klasse på jobb. Ifølge Georgia State University, aerobic øvelser forbedre oksygenforbruk, noe som bidrar til å rense blodet fra giftstoffer, samt brannsår lagrede fettceller, som har en tendens til å holde på visse giftstoffer. Denne formen for trening forbedrer også hjerte-og luftveiene, noe som kan ha blitt skadet på grunn av overdreven bruk av narkotika (for eksempel med meth, kokain eller crack).

Drikk minst 10 åtte unse glass vann per dag for å bidra til å fjerne giftstoffer som har samlet seg i kroppen. Styrking av vannforbruket vil ikke bare støtte funksjon av vitale organer, men det kan også bidra til å fjerne narkotika, som kan redusere varigheten av fysiske abstinenssymptomer.

konsumere minst 420 milligram av melk tistel ekstrakt med åtte gram vann én gang per dag. Sørg for at ekstrakt inneholder minst 80 prosent silymarin, da dette er den viktigste aktive rensing sammensatte. Ifølge University of Maryland og University of Michigan, er melk tistel i stand til å rense leveren, og bidra til å gjenopprette skaden som er forårsaket av alkoholmisbruk samt narkotikamisbruk. Den sammensatte silymarin fungerer med leveren å beskytte den mot giftstoffer og fjerne giftstoffer fra leverceller, som vil hjelpe fremskynde avrusning prosessen.

Hint

  • For å unngå kjedsomhet, trene på treningsstudio som det vil tilby unike maskiner og diverse aerobic klasser å legge variasjon til din treningsprogram.
  • Aldri ta noen urte kosttilskudd uten først å rådføre deg med legen din; spesielt hvis du gjenoppretter fra alkoholisme eller narkotikamisbruk.

Detox programmer i New Jersey

Detox programmer i New Jersey


For en person som har brukt narkotika i lang tid, å slutte cold turkey kan ha drastiske effekter. I mange tilfeller er en bro periode kalles avgiftning eller DETOX, er implementert mellom personens siste bruk av stoffet og å slutte helt. Detox-programmer kan gjennomføres i-pasient, på et behandlingsanlegg eller poliklinisk, hvor personen deltar daglige helsen og økter med leger. Folk som søker behandling i New Jersey vil finne begge alternativene.

Seabrook House

Seabrook House med steder i både New Jersey og Pennsylvania, tilbyr i-pasient detox og rehabiliterings 35- og 90-dagers program på en 14 hektar stor eiendom. Personer som lider av avhengighet til Xanax, vil heroin, kokain, marihuana og reseptbelagte medisiner finne behandling anlegget basert på 12-trinns program for Alkoholikere og Anonyme Narkomane. Sammen med medisinsk opiater detox, tilbyr Seabrook House hest assistert terapi, yoga, massasje, utendørs eventyr kurs, kognitiv atferdsterapi og psykodrama.

Seabrook House tilbyr 150 senger, gi omsorg til både menn og kvinner. Innretningen innstiller minst 4-5 uker for behandlingen før en pasient kan kontrollere seg selv ut. Pasienter som søker spesifikke krav (mor og barn overnatting, unge voksne i alderen 18 til 24, seksuell avhengighet stig, spesialisert opioid detox) vil bli innkvartert.

Seabrook House
133 Polk Lane
PO Box 5055
Bridgeton, NJ 08302-5905
800-761-7575
seabrookhouse.org

Psykiatriske & Addiction Services

Den psykiatriske & avhengighet tjenester (PASSNJ) behandlingssenter gir poliklinisk detox for folk å ta Oxycodone, Roxicodone, Percocet, OxyContin, alkohol, kokain, Hydrocodone, Metadon, Vicodin, heroin eller lider av psykiske sykdommer som psykose, schizofreni, agorafobi, depresjon, bipolar lidelse, tvangslidelser og panikklidelse. Anlegget behandler pasienter i detox program med Suboxone (for de pasientene detoxing fra Vicodin, Oxycontin, heroin og Percocet), Subutex og buprenorfin (andre smertestillende), Vivitrol (alkohol) og rådgivning.

PASSNJ bistår også pasienter i deres utvinning ved å kombinere rådgivning økter med en lisensiert klinisk psykolog, ferdighet-bygningen og røykeslutt. Anlegget er ikke en 12-trinns basert utvinning sentrum. PASSNJ er medlem av American Psychiatric Association, American Board of Addiction Medicine, American Society of Addiction Medicine og American Board of Psychiatry og Nevrologi.

Psykiatriske & Addiction Services
813 East Gate Drive, Suite D
Mt. Laurel, NJ 08054
856-273-8000
psychiatricandaddictionservices.com

Jersey Shore Daytox

Hvis du ønsker å gjennomgå en detox program, men foretrekker å sove på eget hjem, vurdere Jersey Shore Daytox, som er en ikke-sykehusinnleggelse, poliklinisk detox program. Ved å skrive inn detox anlegget, vil du ha en medisinsk og fysisk undersøkelse av en lisensiert lege sertifisert i avhengighet medisin. Etter en personlig opiat avgiftning program er bestemt, vil du bli tatt under omsorg av en sykepleier. Anlegget bruker Suboxone å redusere opiat cravings og effektivisere uttaket. Pasientenes behandlingsplaner variere fra noen uker til et år eller mer.

Jersey Shore Daytox tilbyr en rekke alternativer for gjenoppretting: daglige utvinning i organisasjonens legekontoret, på en av sine tilknyttede hoteller eller personlig, på-stedet-service i ditt eget hjem.

Jersey Shore Daytox
2164 State Highway 35, Suite D
Sea Girt, NJ 08750
877-338-6939
jerseyshoredaytox.com

Nikotin Detox Diet

Nikotin Detox Diet


Vil du slutte å røyke? God idé. Resultatet er en sunnere kropp, men forbered deg på noen ubehagelig abstinenssymptomer som cravings, spenning, irritabilitet, konsentrasjonsvansker, hodepine og vektøkning. En detox diett kan hjelpe lette ubehag av nikotin tilbaketrekning.

Toksiner og nikotin

Sigaretter inneholde en dødelig kombinasjon av kjemikalier, inkludert nikotin, karbonmonoksyd, hydrogencyanid, og oksyder av nitrogen og svovel. Nikotin er et psykoaktivt alkaloid som er mer vanedannende enn kokain eller alkohol. Det tar 72 timer for nikotin for å spre i blodet når du slutte å røyke. Gi kroppen en kick-start ved å følge en rensing regime som kan fremskynde eliminering av giftstoffer bygget opp fra røyking.

I det øyeblikket du slutte å røyke, begynne å drikke rikelig med vann hele dagen for å skylle ut systemet. Legg antioksidanter til et daglig program av vitamintilskudd. Dette vil bidra til å lette avgiftning symptomer og lavere toksisitet nivåer i blodet.

The Diet

Start morgenen ved å drikke et glass lunkent vann med fersk sitronsaft. Den økte galle flyte forårsaket av sitronsaft vil hjelpe leveren bryter ned overflødig fett og giftstoffer. Senere på dagen, bør en dråpe klorofyll (tilgjengelig på en lokal helsekostbutikk) i et glass vann bidra til å forbedre produksjonen av røde blodlegemer og økte samtidig energinivå.
Spis mer frisk frukt og grønnsaker. Den ekstra fiber vil hjelpe i eliminering av overflødig giftstoffer som har akkumulert i organer. Du kan også legge til bakken linfrø og havrekli til morgenen frokostblanding for ekstra fiber.

Ifølge Detox Diet, sier balansert, fiber-rik diett vil øke blod og vev alkalitet, noe som vil bidra til å redusere nikotin suget (se Ressurser). I tillegg spiser levervennlige matvarer som gulrøtter, selleri, sitroner og rødbeter, og bruke krydder som gurkemeie, spisskummen, karri, og rosmarin. Begrense meieriprodukter og kutte ut matvarer som inneholder MSG, raffinert sukker, hvete, sjokolade, koffein og alkohol for et par uker for å gi systemet en sjanse til å rense og stabiliseres. Korn som rug, bygg, havre, brun ris og quinoa er sunne alternativer til hvete.

En ting til

Gjør moderat trening en del av din daglige rutine. Ta dype, rensing åndedrag oksygene blod. Hold en daglig journal for et par uker å registrere forbedring i utholdenhet og pust.

Hvordan detox i Ohio

Hvordan detox i Ohio


Ifølge National Substance Abuse Index, alkohol, kokain, heroin og marihuana er de viktigste årsakene til avhengighet og arrestasjoner i delstaten Ohio. Målet med "detox" er å rense kroppen for uønskede giftstoffer fra alkohol eller stoffmisbruk, slik at kropp og sinn kan rehabilitere for økt helse. Detoxing og rehabilitering er en pågående prosess som drar nytte av hjelp fra medisinske fagfolk, narkotikaavhengighet rådgivere, familie og venner. Du kan få støtte og veiledning i Ohio gjennom avrusning og gjenoppretting trinn på en rekke innleggelse eller polikliniske tilbud og gjennom rådgivning og møter plassert over hele staten for å hindre tilbakefall.

Hvordan detox i Ohio

•  Spør venner og familie som bor i nærheten av deg for å få hjelp i å forkaste vanedannende stoffer og i å hjelpe deg å finne detox eller rehabiliteringssentrene i din Ohio byen. (Se Resources.) Finne et sted, for eksempel Rusmiddel Recovery Center Cleveland Clinic eller poliklinisk Håpets Hus for Alkoholikere i Columbus, Ohio, for å detox i nærheten av hjemmet ditt kan hjelpe deg med å forplikte seg til rehabiliteringsprosessen under og etter detox grunn til bekvemmelighet og nærhet av anlegget til din bolig. Ohio innleggelse detox-programmer kan omfatte familiebesøk, så å finne et senter i nærheten av dine slektninger bistår familien din i partipating i prosessen.

Gjennomføre forskning på Internett for å finne stasjonær og ambulant rehabiliterings i Ohio. Se på programmene hvert senter tilbyr. Liste 02:58 Ohio rehab sentre som passer dine behov. Ring og planlegge avtaler for å besøke steder.

Skriv en liste med spørsmål angående behandling planer, gjest visitas, rådgivning, programlengde og kostnader. Ta med dine spørsmål til Ohio rehab sentre for å ta notater. Snakk med rådgivere ved hvert senter å vurdere og få anbefalinger om hvilke behandlinger passer best til dine behov og tilgjengelighet.

Be om veiledning fra familiemedlemmer og venner som har observert din oppførsel og avhengighet av om du hører hjemme i en Ohio innleggelse eller poliklinisk anlegget. Vurder dine arbeidsplan, ansvar, økonomi og nivå av avhengighet i å bestemme det beste anlegget for behandling.

Bestem hvilke Ohio rehab anlegget du ønsker å delta for detox og rehabilitering. Ring anlegget og planlegge en tid for inntak. Sjekk inn på rehab anlegget. Følg alle anbefalingene fra dine Ohio medisinske fagfolk og rådgivere for å detox og begrense sjansene for tilbakefall.

Fortsett med rådgivning som et poliklinisk etter stint i en Ohio rehab program. Delta på lokale AA-møter i din Ohio by eller tettsted for å få støtte fra andre Ohio beboere som lider av avhengighet, og for å holde deg på sporet med din rehabilitering. Urge dine familiemedlemmer til å delta på lokale Al-Anon møter for støtte i håndteringen av din avhengighet og i å hjelpe deg i din utvinning.

What Happens in Detox Centers?

What Happens in Detox Centers?


Detox Centers hjelpe folk med rusproblemer avgifte fra giftige kjemikalier og biprodukter av narkotika og alkohol. Fullstendig avgifte kroppen din kan ta måneder eller år, men de første timene og dagene av avholdenhet er den mest utfordrende. Symptomene på abstinens er overveldende, og i noen tilfeller farlig. Detox sentre gi medisinsk hjelp i et trygt og beroligende miljø, etterfulgt av behandling, rådgivning og utdanning.

Coping med abstinenssymptomer

Dine abstinenssymptomer er avhengig av din avhengighet. Erfaring alkoholikere
kvalme, skjelvinger, overdreven svette, kramper, en rask hjerterytme og problemer med å sove. De første dagene etter stans opiatbruk er mer intens enn alkohol. Avgiftning symptomer inkluderer intestinal spasmer, diaré, ryggsmerter, body-wide smerter, oppkast, samt varme og kalde blinker. Medisinering er ofte brukt til å hjelpe både alkohol og narkomane gjennom de første stadiene av avgiftning. Resepter som Valium, Aril, Librium og Inderal lette mange av symptomene på alkohol og opiat trekke seg. Suboxone er foreskrevet for å hjelpe med opiatavvenning. Coping med benzodiazepin tilbaketrekking er komplekse og kan være farlig uten medisinsk tilsyn. Uttak er konisk for å unngå en krampaktige reaksjon.

Typer av Detox

Din avhengighet avgjør hvilken type avgiftning du trenger. Når du velger et senter, velge en som spesialiserer seg på din type avhengighet. De vil ha den erfaring og verktøy som er nødvendig for å behandle deg effektivt. Det er avgiftning programmer som gir behandling for alkohol, heroin, OxyContin, metadon, opiater, kokain, metamfetamin og andre reseptbelagte narkotikamisbruk. I tillegg til avhengighet du står overfor, dine personlige mål og oppfatninger spiller en rolle i å velge riktig detox sentrum. Det finnes programmer som er religiøse, holistiske, alternativer til fengsel, designet for ungdom eller basert på psykologiske teorier. Å tro på behandlingen er det første og viktigste skrittet for utvinning.

Rapid Detox

Rapid DETOX programmer er en intens måte å fjerne stoffer fra kroppen. Det er ikke tilgjengelig for alle avhengighet og benytter en kombinasjon av anestesi og medisin for å rense kroppen for narkotika i en dag eller to, eller til og med timer. Rapid detox har helserisiko, men er effektiv for de som fortsetter bruker narkotika fordi de er livredde for følelsen av vanlig trekning. Rapid detox er sjelden dekket av forsikring og ikke behandler årsakene til avhengighet, så fortsatte behandlingen er fortsatt nødvendig.

Pågående Recovery

Etter avgiftning periode, narkomane engasjere seg i videre behandling slik at de kan takle sin avhengighet. Det er flere filosofier om utvinning alt fra holistisk tilnærming til 12-steg tilnærming til rådgivning for doble diagnoser. Å vite hvordan man skal unngå alkohol og narkotika kan ikke være nok for en person som lider av avhengighet. Terapi og behandling for depresjon, bipolare lidelser eller angst kan også være nødvendig. Avhengighet spesialister er enige om at behandling av kroppen er ikke nok, og at healing intellekt og følelser er også nødvendig. Detox sentre som tilbyr pågående terapi gi gruppestøtte, individuell rådgivning, kunstterapi, 12-trinns utdanning og andre behandlingsmetoder for å kontrollere din avhengighet.

Nonmedical Detox

Nonmedical detox er å bli kvitt kroppen av narkotika og alkohol ved å gå cold turkey. Denne formen for avrusning er vanligvis gjort på et rehab behandlingssenter. Nonmedical avrusning er reservert for pasienter med mild avhengighet som ikke har alvorlige fysiske og psykiske abstinenssymptomer. Som en del av gjenopprettingsprosessen fra avhengighet, fjerner kroppen alle spor av narkotika og alkohol. For vellykket langsiktig utvinning uten tilbakefall, må kroppen være ren av vanedannende stoffer før rehab behandling kan starte.

Finne en Treatment Center

Selv om du kan gjøre en nonmedical avgiftning på egen hånd, er det sannsynligvis best å gjøre det på et renseanlegg. Ikke bare vil du bli overvåket nøye under avrusning prosessen, men du vil også lære metoder og teknikker for å få slutt din avhengighet til narkotika eller alkohol. De fleste leger kan anbefale et nærliggende anlegg. Venner og familie kan også være i stand til å tilby henvisninger. Når du velger et anlegg, er det best å finne en som programmer appellerer til deg og hvis kostnadene du har råd til. Det er viktig å vite hva slags behandling som tilbys. Noen steder behandle alle avhengighet, mens andre fokuserer på alkohol eller narkotika. Noen avtale bare med utvinning fra bestemte typer rusmidler som marihuana, kokain, heroin eller reseptbelagte legemidler. Se etter et behandlingssenter som passer best til dine behov.

Blir overvåket for din egen sikkerhet

Under en nonmedical detox, er du observert for en 24-72 timers periode etter å gå cold turkey, eller stopper all narkotika og / eller alkohol. I løpet av denne tiden, har du cravings og abstinenssymptomer. Dette er grunnen til at en nonmedical detox er best for bare mildere avhengighet som gjør at du kan tåle å gå cold turkey.

Spise en sunn diett

Nonmedical detox kan vare noen dager, avhengig av personen og nivået av avhengighet. For hver dag av detox, får du et veldig sunt kosthold. Frukt og grønnsaker, hele korn og rikelig med væske er en del av dietten. Vannet skyller ut giftige rester. De fiberrike matvarer hjelpe med avføring. De fleste giftstoffer og avfall fjernes gjennom tarmen. Det å spise sunt gjør at pasienten til å få viktige næringsstoffer, mens på samme tid å fjerne skadelige avfallsstoffer.

Komme Exercise

Giftstoffer fra narkotika og alkohol vanligvis finner veien inn i fet områder av kroppen der de er lagret. Filtrering organer som nyrer og lever er også områder hvor store mengder giftstoffer akkumuleres. Gjennom trening, forbrenner kroppen fett som lagrer giftstoffer. Fordi du kan være slapphet på grunn av cravings og milde abstinenssymptomer, er trening vanligvis lav-effekt, som gåing, svømming, yoga og stretching. Trene gir deg mer energi, øker blodsirkulasjonen og får musklene beveger seg i hele kroppen, inkludert kolon, som utvider og trekker seg sammen for å lette avføring og kvitte seg med giftstoffer.

Homøopatisk Drug Detox hjemme

Homøopatisk Drug Detox hjemme


Mens avgiftning av narkotika har en negativ konnotasjon, det er mange amerikanere som er i behov av det uten deres kjennskap. Alkohol misbrukere, sigarett røykere og koffein narkomane kan ikke skade kroppen sin så mye som heroin og kokain, men det er fortsatt betydelig skade som blir gjort til kroppen sin. Homøopatiske midler kan være i stand til å hjelpe med både avgiftning og tilbaketrekning som kommer med å slutte noe narkotika. Kontakt lege før du prøver å avgifte på egen hånd.

Hva de gjør

Homeopatiske midler er ekstremt fortynnede løsninger laget av urter. I sin fulle konsentrasjon, ville mange av disse urter være skadelig og kan til og med føre til at noen av de symptomene du ønsker å bli kvitt. Ved å ta veldig små mengder av urter (som er utarbeidet av lisensierte homeopater), bygger kroppen seg opp mot symptomene på en måte som ligner på immunisering.

Hvor å få dem

Homøopatiske midler kan bli funnet i en av to måter. Den anbefalte måten er å gå til en lisensiert homeopathic utøveren og ha dem diagnostisere og behandle deg. Du kan også selv-diagnostisere symptomene dine og kjøpe de rettsmidler på Internett eller i en naturlig varer butikken.

Dosering

For å komme ut av narkotika, anbefales det at du tar en lav potens som 6c (der c er lik 100 ganger standard enhet av homeopatisk potens) en eller to ganger per dag i løpet av en måned eller mer. Dette er mye bedre enn å ta en større styrke som 200c med mindre doser.

Drug Addiction

To rettsmidler som kan hjelpe deg å bekjempe de første effektene av narkotikaavhengighet er Nux vomica og Avena sativa. Nux vomica kan bidra til å avhjelpe den påvirker av overforbruk av medisinsk narkotika, alkohol og antidepressiva. Du må kanskje Nux vomica hvis du føler deg anspent, trafikk og utbrent. Avena sativa hjelper med avhengighet til stoffer som kokain, heroin, marihuana og antidepressiva. Det kan behandle utmattelse, dårlig konsentrasjon, angst og relaterte hodepine i bunnen av hjernen.

Spesifikke Antidotes

Her er noen rettsmidler som fungerer spesielt for spesielle rusproblemer. Prøv Ignatia som en motgift for psykoaktive stoffer og beroligende midler. Det kan dempe spasmer, hysteri, depresjon og skyldfølelse. Pulsatilla motvirker antibiotika overforbruk og kan avhjelpe relatert halsbrann, gule utslipp og en intoleranse av fett. Psykedeliske stoffer som LSD kan motvirkes med stramonium og belladonna.

Hvorfor Lagre Detox for Siste

Det anbefales at du bruker de tidligere homøopatiske midler først, slik at du kan fjerne ønske om å bruke din spesielle narkotikaavhengighet fra systemet. Hvis du avgifte først, men har ikke tatt opp dine krav, så er det lett å gå rett tilbake til din avhengighet.

Toksisitet

Her er virkemidler for toksisitet i kroppen din. Bruk svovel å fjerne medisinrester som de igjen av antibiotika. Det kan hjelpe med narkotika utbrudd eller allergier, og det kan hjelpe de igjen følelsen underernært og umotivert fra narkotikabruk. Arsenicum album kan bidra til å avlaste generell toksisitet som bidro til utmattelse, hudreaksjoner og råtten utslipp. Homøopatisk aloe kan brukes til å helbrede de negative effektene av narkotika på leveren. En helbredet leveren kan enn begynne å konsentrere seg mer effektivt på å kvitte kroppen for giftstoffer.

Hjem Drug Detox Metoder

Drug avgiftning, eller detox for kort, er prosessen der kroppen klarner seg av bevissthetsendrende stoffer. Det finnes mange alternativer for å avgifte fra narkotika, hvorav den ene er gjennom en hjemme-detox. Over-the-counter medisiner og kosttilskudd kan bidra til å behandle symptomer på narkotika tilbaketrekning og gjøre avgiftning prosessen enklere.

Sentralstimulerende Detox

Sentralstimulerende midler er stoffer som øker hjertefrekvensen, metabolisme og andre kroppsfunksjoner. Legemidler i denne klassen inkluderer amfetamin, kokain, efedrin og piperaziner.

Stimulerende detox er vanligvis ikke en helse fare, men det kan føre til ubehagelige bivirkninger, inkludert ekstrem tretthet, økt appetitt, kvalme, depresjon og tåkete tenkning. Målet med sentralstimulerende detox er å tillate kroppen å gjenopprette fra belastningen av sentralstimulerende misbruk mens påfyll av butikker av viktige næringsstoffer og ombygging normale energinivå.

Opiat Detox

Opiater er droger fra opiumsvalmuen som brukes til å behandle alvorlige smerter. Morfin, kodein, hydrokodon og heroin faller inn under denne kategorien.

Som sentralstimulerende uttak, opiater detox ikke anses som farlige for en rimelig sunn person. Det kan være svært ubehagelig, imidlertid, og kan inkludere symptomer som økt følsomhet for smerter, kvalme, diaré, depresjon og kalde og influensalignende symptomer. De avgifte fra opiater bør fokusere på å behandle fysiske abstinenssymptomer og re-trening i kroppen til å produsere sine egne endogene lyst kjemikalier.

OTC Detox Aids

Flere over-the-counter medisiner og kosttilskudd er tilgjengelig som kan bidra til å lette symptomer på narkotika detox, mange koster mindre enn $ 20.

For utmattelse av sentralstimulerende tilbaketrekking, er urten Yerba Mate et effektivt middel. Dens MAOI egenskaper også gjøre det til en potensiell humør bright, noe som kan være nyttig under den mentale "crash" av sentralstimulerende detox. Andre stimulerende urter omfatter gingko biloba, koreansk ginseng og guarana.

Gastrointestinale effekter av seponering kan lindres ved bruk av urter ingefær og peppermynte. Ifølge Nih.gov, ingefær forårsaker færre bivirkninger enn Drama og er like effektiv til å lindre visse typer av kvalme. Imodium (loperamid) stopper diaré og kramper assosiert med opiatavvenning, mens medisiner som inneholder doxylamine succinate kan bidra til å lette søvnløshet og angst.

Outlook og Livsstil

Under narkotika detox, er det normalt å føle seg mentalt og fysisk nedkjørt. Få nok sengeleie i løpet av denne tiden, og hold deg til bland matvarer som er mindre sannsynlighet for å forårsake magesyke. Treat trekning som du ville et alvorlig tilfelle av influensa --- med mye hvile og avslapning.

Som fysiske abstinenssymptomer falme, kan du begynne å føle seg rastløs og irritabel. Hard fysisk trening er en utmerket stressavlastning som kan bidra til å øke produksjonen av endorfiner, serotonin og andre lyst kjemikalier i hjernen. Hold en journal over fremgangen din, og ikke nøl med å ringe på din støtte nettverk av venner, familie og helsepersonell for å få hjelp og råd. Rådgiving, kan psykoterapi og 12-trinns program som Anonyme Narkomane alle være effektive i å hjelpe opprettholde en nøktern livsstil.

Advarsel

Visse legemidler, inkludert alkohol, benzodiazepiner og noen beroligende midler kan føre til farlige abstinenssymptomer som kan være skadelig eller dødelig. Forsøk aldri å slutte disse legemidlene uten hjelp av en utdannet medisinsk faglig, og unngå brå seponering av alle rusmidler for å unngå potensielt farlige effekter.

Stoff Detox

Ifølge Mayo Clinic, kan rusproblemer overflaten som fysisk eller psykisk avhengighet. Narkotikaavhengighet er definert som å ha sterke cravings for et stoff, som er aldri fornøyd, men bare forsterket med hvert medikament møte. De som er rusmisbrukere compulsively bruke uten å anerkjenne de negative sosiale, fysiske og psykiske konsekvenser. Stoff detox kan utføres hjemme med bruk av urter eller på et rehabiliteringssenter, hvor avrusning prosessen blir overvåket av psykologer og leger.

Rehabiliteringssentre

The Mayo Clinic sier at enkelte stoffer har en sterkere avhengighet potensial, noe som gjør dem vanskeligere og farligere å detox fra. Narkomane som heltinne, meth, kokain og crack hele showet å ha større potensial for misbruk og avhengighet, og dermed avgiftning fra disse stoffene bør utføres ved et godkjent rehabiliteringssenter. Hver drug rehab center er forskjellig med sin tilnærming til avgiftning, støtte og totalkostnad. Mens de fleste forsikring planer dekke noen form for narkotika rehabilitering, er det viktig å diskutere hva forsikringsselskapet vil betale mens du søker etter et rehabiliteringssenter. For å sikre en trygg avgiftning erfaring, at rehabiliteringssenter har nasjonale og statlige lisensiering, slik som felles kommisjon om akkreditering av helsetjenester organisasjoner sertifisering. Mens du velger en drug rehab center, også sørge for at det spesialiserer seg på narkotika avgiftning, og ikke bare utvinning.

Herbal Avgiftning

Avgifte med hjelp av urter vil ikke bare fjerne stoffer fra kroppen din, men også renser organene som har blitt berørt av rusmisbruk. Mens natur detoxifications kan være fordelaktig, diskutere dette alternativet med legen din for å sikre sin sikkerhet, spesielt hvis du avgifte fra slike stoffer som kokain, meth, heroin og alkohol som uttak symptomer for disse stoffene kan føre til helsemessige komplikasjoner.

Ifølge University of Maryland, er melk tistel en effektiv urt å avgifte leveren fra kronisk alkoholbruk eller andre rusmidler som skader leveren, slike reseptbelagte medisiner. Denne urten fungerer med leveren å rense giftstoffer som har akkumulert fra rusmisbruk samt forbedre funksjonen av leveren. Denne urten er også gunstig for de som har alvorlig leverskade, som for eksempel skrumplever, ifølge University of Maryland Medical Center. Dosen standard for denne urten er 400 milligram tatt tre ganger per dag med åtte gram vann. Snakk med legen din før du starter denne urten for å sikre sikkerhet og doseringsmengde.

Løvetann er en annen urt som har vært tradisjonelt brukt til å behandle ulike leversykdommer. The University of Marylands Medical Center antyder at denne urten hjelpere i abstinenssymptomer fra alkoholisme. Denne urten er vanligvis brukes i forbindelse med melk tistel å forbedre funksjonen av leveren ved å fjerne toksiner og forbedre abstinenssymptomer. Løvetann er vanligvis drukket som te for sine avgiftende egenskaper. Kjøpe tørkede løvetann blader fra en helsekostbutikk og plassere to teskjeer i åtte gram av kokende varmt vann. La bladene til bratt i ti minutter og deretter press og blidgjøre med honning eller agave nektar. Drikk dette te tre ganger per dag gjennom avrusning prosessen.

Herbal Detox for Drug Tilbaketrekking

Abstinens er prosessen som oppstår når bruk av vanedannende stoffer er stoppet. Mens det er ingen måte å fullstendig unngå tilbaketrekking, kan urtemedisiner hjelpe behandle individuelle symptomer og fart detox prosessen for å gjøre den samlede opplevelsen enklere.

Urter for Tilbaketrekking

Symptomer på sentralstimulerende tilbaketrekking ofte inkluderer ekstrem tretthet, økt appetitt, depresjon og irritabilitet. Når avgifte fra sentralstimulerende stoffer som kokain og amfetamin, velger urter som øker energi og bedre humør.

Koreansk ginseng er en utmerket urte rette for stimulerende trekning. Ifølge Diagnose-Me.com, hjelper koreansk ginseng øke energinivået og forhindre binyretretthet. Det er en adaptogen, betyr det øker energinivået eller beroliger nervesystemet avhengig av individuelle behov. Yerba Mate - en populær Søramerikansk te - kan også hjelpe med tretthet som følger stimulerende trekning. Den har milde MAOI egenskaper, noe som gjør det en god kandidat for å lindre depresjon og lav stemning. Andre stimulerende urter omfatter calamus rot, rosmarin, guarana og kola nut.

Opiatavvenning innebærer smertefulle fysiske og psykiske symptomer som kan være enda vanskeligere å holde ut. Symptomer som kvalme, diaré, ledd- og muskelsmerter, og depresjon kan noen ganger være alvorlige nok til å forstyrre nøkternhet.

For kvalme, kan urter ingefær og peppermynte være livreddere. Ifølge Nih.gov, ingefær så effektiv som Drama på å lindre noen former for kvalme og kan føre til færre bivirkninger. Agrimony, blåbær, kamille og bukkehornkløver kan bidra til å lette diaré, mens white willow bark og cayenne gjøre gode smertestillende midler.

For depresjon som følger opiatavvenning, er johannesurt et effektivt middel. Ifølge NaturalNews.com, er johannesurt som effektiv på å lindre mild til moderat depresjon som ofte foreskrevet SSRI antidepressiva. Valerian rot, kava og pasjons kan bidra til å lindre angst og søvnløshet forårsaket av opiatabstinens.

Avgiftning Aides

Avrusning hjelpere kan være nyttig under eller etter uttaksprosessen for clearing kroppen av narkotika metabolitter. Detox hjelpere virker ved å øke produksjonen av urin, avføring, svette og andre avfallsprodukter gjennom hvilke medikamenter og giftstoffer ut av kroppen.

Løvetann rot og melk tistel er utmerket for å øke galle produksjon og hjelpe til leverfunksjon. Ifølge HeartSpring.net, kan melk tistel bidra til å redusere og forebygge narkotika-indusert leverskade. Løvetann rot er også en naturlig vanndrivende, noe som gjør det nyttig for fartsovertredelse eliminering av narkotika via urinen.

Legge fiber til kosthold er en fin måte å holde seg jevnlig, som igjen hjelpemidler i avrusning. Psyllium frø er en urte kilde til fiber som kan tas som et supplement eller lagt til shakes og smoothies i pulverform. Urte avføringsmidler som aloe vera, sviske juice, rabarbra og Senna kan bidra til å stimulere tarmer og forbedre effektiviteten i din detox.

Advarsel

Noen urter kan endre måten medisiner og kosttilskudd påvirker kroppen. Snakk med legen din før du prøver en urte narkotika detox, spesielt hvis du lider av en kronisk sykdom. Når det gjøres feil, kan tilbaketrekking fra depressiva forårsake slike alvorlige komplikasjoner som kramper, koma og død. Forsøk aldri å detox fra benzodiazepiner, alkohol eller andre beroligende midler uten medisinsk tilsyn.

Ibogain Detox

Ibogain Detox


Detox eller avgiftning, er prosessen med å bli kvitt kroppen for giftstoffer og narkotika. Det er mye som ikke støttes applaus for naturlig forekommende psykoaktivt stoff ibogain som en effektiv behandling for narkotikaavhengighet. Imidlertid er ibogain ulovlig i USA, og det er en mangel på legitime ibogain forskning utført på mennesker for å støtte slike krav.

Identifikasjon

Ibogain er et hallusinogen sammensatt produsert innenfor roten av den afrikanske busk Iboga. Ifølge Ibogaine.org, Howard S. Lotsof utført en innledende forskning om ibogain som en behandling for kokain og heroinavhengighet i 1962 og 1963. Lotsof, og de som forvalter ibogain på ibogain detox sentre, hevder at ibogain reduserer abstinenssymptomer, og craving for legemidler, som ofte følger avrusning.

Lovligheten

Den kontrollerte stoffer Act of 1970 klassifiserer ibogain som et Schedule substans, noe som betyr at den amerikanske føderale regjeringen forbyr bruk av ibogain, og gjenkjenner noen medisinsk verdi. Ibogain forskning er hemmet av sin ulovlige status. Mye av applaus om ibogain detox behandling er anekdotisk og spekulative.

Detox

Avgifte fra slike rusmidler som alkohol, kokain og heroin kan produsere vanskelige abstinenssymptomer. Ibogain behandlingssentre, som opererer utenfor USA, administrere ibogain til de som søker behandling for avhengighet. Ibogaine.org fastslår at ibogain ikke behandle avhengighet ved å bli en erstatning stoff, men heller at det kan administreres effektivt i en enkelt dose.

Administrasjon

Theraputic doser av ibogain kan variere mellom 500 mg til 800 mg for single doser. Ifølge 2007 forskning beskrevet i "The Townsend Letter: The Examiner of Alternative Medicine", kan effekten av den første dosen følte for ca en uke, og at etter denne perioden noen pasienter kan ta mindre doser som boosters.

Effekter

Ibogain er en hallusinogener, noe som betyr at det endrer den oppfatning og erkjennelse av brukeren. Accordng til Ibogaine.org, kan effekten av ibogain merkes innen 45 minutter. Brukeren kan da oppleve 4:57 timer med levende visualiseringer. The Villa Serena Ibogain Clinic i Cancun, Mexico, råder pasienter til å bruke sin tid under påvirkning av ibogain å analysere forholdene og valgene som ligger til grunn narkotikamisbruk.

Funksjon

I henhold til forskning publisert i 2005 Nature Neuroscience, narkotikaavhengighet senker funksjon av en nervevekstfaktor kjent som glial cellelinje-avledet neurotrofisk faktor, eller GDNF. Forskning utført på rotter viser at ibogain fremmer GDNF fungering og blokkerer de atferdsmessige effektene av vanedannende legemidler.

Side Effects

Ifølge Iboga Therapy House, en kanadisk nonprofit ibogain detox center, kan bivirkninger av ibogain inkludere tap av kontroll over kroppslige bevegelser, tremor, økt følsomhet for lys, kvalme og oppkast. Drugs.com sier at dødsfall har blitt koblet til ibogain bruk.