Digidexo.com

rosacea urter

Slik Cure Rosacea med urter

Rosacea eller acne rosacea er en felles langsiktig hudlidelse som rammer millioner av mennesker over hele verden. Denne tilstanden er karakterisert ved rødhet kviser og over hele ansiktet. Det finnes utallige kremer og antibiotika som brukes til å behandle rosacea; derimot, er mange mennesker som er berørt av denne tilstanden på utkikk etter effektive urte behandlinger som fungerer like godt som over skranke rettsmidler.

Bruksanvisning

•  Påfør grønne teblader til ansiktet ditt. Cook grønn te blader i vann til det koker, deretter press dem, og plassere dem på ansiktet ditt i lag. Epigallocatechin er den aktive ingrediensen i denne urten som reduserer rødhet og ansikts betennelse. Påfør dette i førti minutter daglig.

Bruk Lavendel olje. Denne oljen inneholder naturlige alkohol linalool som bidrar til å redusere smerte og rødhet forbundet med rosacea. Sørg for å vaske ansiktet før du påfører lavendelolje. Påfør oljen sjenerøst og massasje i ti minutter unngå øynene. La virke i en time. Skyll av og tørk.

Bruk Kamille på ansiktet ditt. Denne blomsten inneholder virkestoffet terpen bisabolol som reduserer hevelser, rødhet og smerter. Ta med fire kopper kamille blomster til en byll. La det stå i to timer. Blomstene har blitt soft på dette punktet. Drenere vannet og bruke blomstene til deg ansikt. La på i tretti minutter. Etterpå skrelle av blomster fra ansiktet og vask etter to timer. Gjør dette på en daglig basis.

Påfør en havremel blandingen til ansiktet ditt. Havregryn inneholder en høy mengde antioksidanter som kan sooth betennelse, kløe og tørrhet assosiert med rosacea. Lag en bolle med havregryn som du normalt ville til frokost. Klem en sitron i blandingen. Sitron fungerer som et antibakterielt når blandet med havregryn. Påfør varm blandingen til ansiktet ditt, og la på i tretti minutter. Skyll godt og tørk.

Bruk Tea Tree Oil. Dette populære oljen består av den aktive bestanddel terpinen-4-ol som er et antibakterielt og reduserer inflammasjon og kløe. Påfør tea tree olje sjenerøst til ansiktet ditt før du går til sengs. La på hele natten og skyll ut i morgen.

Tips og advarsler

 • Konsulter lege før du prøver å behandle rosacea naturlig. Hvis du opplever mer rødhet eller hevelse når du søker disse urte-behandlinger, avvikle dem umiddelbart, og vaske ansiktet med kaldt vann. Rådfør deg med din lege.

Urter for å kurere Rosecea

Urter for å kurere Rosecea


Rosacea er en kronisk, inflammatorisk hudsykdom karakterisert av ansikts rødhet --- spesielt rundt nesen og høy på kinnene --- og små, røde nupper fylt med puss. MayoClinic.com rapporterer at medisinske forskere mener sykdommen er relatert til miljø- og arvelige faktorer, men det er ennå ikke noen avtale på sin nøyaktige årsaken. Det finnes heller ingen kur. Et økende antall rosacea pasienter har slått til naturmidler for å lette, og i noen tilfeller eliminere symptomer.

Fordeler og ulemper

Dr. Jessica Wu, en Los Angeles-baserte hudlege og grunnlegger av Dr. Jessica Wu Cosmeceuticals, har skrevet mye om emnet av urte rettsmidler for rosacea. I en artikkel i januar 2006 utgaven av Journal of Drugs i Dermatology, melder Dr. Wu at bruk av naturmidler for behandling av rosacea er økende. Hun erkjenner at noen urter har vist anti-inflammatoriske egenskaper, mens andre viser potensial. Hun advarer imidlertid at noen av de urtene som brukes kan faktisk virke mot sin hensikt, skjerpende rosacea symptomer.

OTC medisiner

Rosacea lider ofte til alternative / komplementære former for behandling fordi legen har foreskrevet medisiner produserer kun minimal lindring eller forårsaker bivirkninger som pasientene finner uutholdelig. For mange ifølge Dr. Wu, urt-basert over-the-counter (OTC) medikamenter blir brukt i kombinasjon med styrkemidler eller i stedet for slike medisiner. I mange tilfeller er pasienten som handler på egen hånd uten samråd med henne hudlege.

Feverfew, grønn te og lakris

Blant de urtemedisiner som ser ut til å gi lindring er de som inneholder feverfew, grønn te og lakris ekstrakter. Alle har vist anti-inflammatoriske egenskaper som er nyttig i kampen mot symptomene på en hud lidelse som rosacea. En ekstra fordel av grønn te, ifølge Dr. Wu, er dens evne "for å redusere forstyrrelser i hudens barriere" allment observert i rosacea pasienter.

Andre urte rettsmidler

Dr. Wu antyder at OTC preparater som inneholder havregryn, lavendel, kamille, kamfer olje og tea tree olje kan også vise lovende i behandling av rosacea. Hun påpeker at havregryn ikke bare reduserer betennelse, men er også en "potent kløestillende", noe som gjør det spesielt nyttig for pasienter som er plaget av kløe. Legen bemerker også at de beroligende og anti-inflammatorisk effekt av kremer som inneholder kamille har blitt dokumentert i tidligere studier.

En liten advarsel

Mens det synes å være lite argument om de positive effektene av noen av disse naturmidler, sier Dr. Wu at en svært reell fare foreligger når pasienter ikke klarer å informere sine leger om urtebaserte medisiner eller andre naturmidler om at de bruker på sine egne. Farene inkluderer negative samspill med reseptbelagte medisiner eller bruk av en urtemedisin med potensial til å forverre rosacea symptomer. For å unngå dette, oppfordrer hun pasienter til å fullt informere sine leger om andre tiltak de kan ta. Hun oppfordrer også leger å spørre sine pasienter om andre behandlinger de kan forfølge.

Alternative behandlinger for rosacea

Rosacea er karakterisert ved et rødt, acne-lignende utbrudd på huden. Det påvirker ansiktet og manifesterer seg med rødhet på kinnene, små synlige blodårer og kviser. Det er standard behandlinger, for eksempel reseptbelagte medikamenter og laserterapi, så vel som urte alternativer. Denne artikkelen fokuserer på urte behandlinger.

Betydning

Rosacea er en følelsesmessig ødeleggende sykdom som kan påvirke folks selvfølelse, samt deres faglige og sosiale liv.

Årsaker

Ingen vet hva som forårsaker rosacea, og det er ingen kjent kur.

Forebygging

Det er ingen kjent måte å hindre anskaffe denne sykdommen.

Behandlinger

Flere alternative behandlinger blir brukt, noen med hell, andre ikke. Alle er brukt til ansiktet. Havregryn hjelper kontroll kløe, mens kamille brukt til området har en beroligende effekt. Grønn te er kjent for å beskytte mot sollys, noe som kan forverre rosacea. Lakris er en anti-inflammatorisk, og feverfew stopper blodplateaggregasjon. Rapporterte Rosacea Support Group som i en 45-dagers prøveversjon, Aveeno Daily Moisturizer Ultracalming produktet viste en viss bedring i mild akne, som de mener peker på potensialet i feverfew som behandling.

Advarsel

Tea tree olje har blitt nevnt som en behandling, men det kan også føre til kontakteksem. Kamfer olje også er sitert, men er en kjent hudirriterende. Begge theseoils bør brukes med forsiktighet.

Tilgjengelige modeller

Alle urter som er nevnt her kjøpes på dagligvarer eller spesialbutikker som selger bulk urter. De kan også kjøpes på nettet eller dyrkes hjemme.

Natural Rosacea Treatment

Rosacea er en kronisk hudsykdom som rammer vanligvis panne, nese, kinn og hake. Det er ikke farlig, men det er kosmetisk plagsom, og uten forsvarlig omsorg, kan virke skjemmende.

Betraktninger

Mulige faktorer som kan bidra til eller forverre rosacea inkluderer alkohol, sollys eksponering, fuktighet, ekstreme temperaturer, makeup, varm drikke, varme eller krydret mat, vitaminmangel og stress.

Expert Insight

Phyllis Balch, sertifisert ernæringsfysiolog og forfatter av "Resept for Nutritional Healing," anbefaler et daglig supplement diett bestående av nattlysolje, vitamin A, E, B-kompleks, sink, tare, proteolytiske enzymer, og en multivitamin og mineral kompleks.

Herbal rettsmidler

Urter som kan forbedre rosacea inkluderer alfalfa, aloe vera, løvetann rot, gurkemeie, burdock rot, Pycnogenol, marshmallow rot, cayenne, melk tistel, brennesle og rosmarin.

Skin Care

Holde huden ekstremt ren er viktig, men det er viktig å behandle huden forsiktig. Hud bør vaskes med en mild naturlig såpe i lunkent til kaldt vann og klappet tørt --- aldri gnidd.

Medisinsk behandling

I alvorlige tilfeller av rosacea, kan overflødig vev fjernes ved hjelp av en laser eller elektrisk anordning.

Hvordan Stopp Rosacea med Kamille

Hvordan Stopp Rosacea med Kamille


Har du lider av rød hud eller rosacea? Når vi er unge, er rød, rosa hud på våre kinn søt og får oss masse oppmerksomhet. Som vi alder, kan denne røde huden ser irritert og er vanskelig å bli kvitt. Denne tilstanden av rød hud i ansiktet er ofte kalt Rosacea. Huden kan vises rødlilla, og har små nupper og kviser av rosacea tilstand. Kamille er en urt som hjelper rolig og berolige huden. Følgende er en enkel oppskrift på en fuktighetskrem med kamille som kan helbrede effektene av rosacea i ansiktet.

Bruksanvisning

•  Til å begynne oppskriften for å bidra til å stoppe Rosacea, du må helle melk i en av bollene.

•  Legg kamille til melken i skålen. Bland til alle urter er nedsenket i melken.

Sett bollen i kjøleskapet og la kamille suge i melk i 2-3 timer. Dette vil hjelpe Rosacea hjemmelaget middel bli helt perfekt!

Etter 2 til 3 timer, belastning kamille melk i den andre bollen. Kast urter eller resirkulere dem som blir igjen i silen.

Mix honning i hjemmelaget Rosacea rette væske.

Hell hjemmelaget Rosacea lotion i en flaske og avkjøl.

Påfør Rosacea lotion liberalt til røde områdene i ansiktet om morgenen og om kvelden. Ikke skyll Rosacea lotion ut av ansiktet ditt.

Tips og advarsler

 • Den Rosacea lotion vil holde i en uke.
 • Du bør begynne å merke mindre rødhet i huden fra Rosacea innen 1-2 uker
 • Roseblader og vill stemorsblomst er gode alternativer til kamille. De har begge helbredende egenskaper akkurat som kamille å hjelpe til med rosacea utbrudd.

Hvordan lindre Red Skin Fra Rosacea

Hvordan lindre Red Skin Fra Rosacea


Rosacea er en uforståelig hudlidelse som rammer godt over 14 millioner amerikanere. Besitter ingen kur, kan denne ansikts hud tilstand inflame hudens overflate vev, forårsaker at huden til å vises spyles og uren daglig. Rosacea er angivelig en arvelig hudsykdom, men utløser for eksempel krydret mat, sollys, varme temperaturer, og alkohol har vært kjent for å produsere og forverre Rosacea symptomer. Forskjellige behandlinger for å redusere Rosacea symptomer inkluderer dyre terapeutiske prosedyrer, antibiotika og urter. Oral antibiotika kan gi bivirkninger som er irreversible og kan motvirke din nåværende medisinering effektivitet. Naturlige behandlinger som involverer bruk av urter og havre produserer lite eller ingen symptomer, og kan effektivt redusere rødhet forbundet med rosacea.

Bruksanvisning

Kamille te Treatment

Splash ansiktet med kaldt vann 3-4 ganger, deretter klapp tørr med et håndkle. Kaldt vann vil roe huden før du begynner med kamille te behandling.

Dip 03:58 bomull baller i kjølig kamille te og gjelder for Rosacea berørte områdene. Lett bearbeid huden med bomull baller når søker; ikke gni. Rubbing ansiktet vil bare irritere og rødme i huden. Kamille inneholder flyktige og eteriske oljer som fungerer som anti-inflammatorisk og anti-oksiderende agenter som rolig opphisset hud (reduserer rødhet) og gjenopprette kroppens ph nivåer for å fremme fri radikal vev healing.

La kamille te til naturlig tørr i ansiktet. Gjenta denne behandlingen to ganger daglig for best resultat.

Havregryn Facial Mask

Hell ½ kopp havregryn og ¼ kopp vann i en stor bolle. Rør havremel og vann til klump-aktig struktur er dannet.

Påfør havregryn til Rosacea berørte områdene. Lett glatte havremel inn på ansiktet ved hjelp av fingertuppene, minding ikke å gni huden. Havregryn inneholder anti-inflammatorisk og antioksidant egenskaper som reduserer rødhet, betennelse, og gjenopprette kroppen med en tilstrekkelig mengde vitamin A. Vitamin A er en vanlig ernæringsmessige mangel tydelig i dem som berøres av rosacea.

6. La havregryn å suge på huden i 20 minutter. Skyll med kaldt vann, og klapp tørr med et håndkle. Gjenta denne behandlingen to ganger daglig for best resultat.

Tips og advarsler

 • Alle ingrediensene kan kjøpes på ditt lokale supermarked.
 • Være vedvarende og tålmodig når du bruker disse behandlingene, kan natten resultater ikke forekomme.
 • Alltid ta kontakt med hudlege for å forsøke naturlige behandlinger. Bare en hudlege kan vurdere din nåværende hud tilstand og avgjøre om disse behandlingene er riktig for deg. Hvis allergisk mot noen ingredienser som er nevnt ovenfor, må du ikke bruke.
 • Hvis behandlinger begynner å forverre Rosacea symptomer, slutte umiddelbart.

Urter og mineraler for å hjelpe Fibromyalgi

Fibromyalgi syndrom er en forvirrende sykdom som forundrer det medisinske miljøet og fører sine lider mye fysisk og følelsesmessig smerte. Hvis du er en fibromyalgi lidende, så må du være klar over fordelene med urte-og mineraltilskudd, og hvordan bruken kan hjelpe deg i symptomlindring. Men før du starter en urte-og mineraltilskudd diett, ta kontakt med legen din for å sikre at de mineraler og urter er trygt å ta med din nåværende medisiner.

Astragalus

Astragalus er en adaptogenic urt som har blitt brukt i tradisjonell kinesisk medisin i århundrer. Adaptogenic urter beskytte kroppen fra emosjonell, mental og fysisk stress ved å hjelpe kroppen din tilpasse seg vanskelige situasjoner. Astragalus har anti-inflammatorisk, antivirale og antibakterielle egenskaper som kan hjelpe fibromyalgi lider bedre håndtere ødeleggende symptomer, inkludert kronisk tretthet. Dr. Elizabeth Wotton, en naturopathic lege praktisere i Massachusetts, sier at over tid, kan Astragalus bygge opp immunforsvaret og gi langsiktig støtte.

Ifølge University of Maryland Medical Center, overforbruk av urten Astragalus kan undertrykke immunsystemet, er så standardiserte Astragalus kosttilskudd anbefales. Ta en 250 til 500 mg standardisert ekstrakt med 0,4 prosent 4-hydroksy-3-metoksy-isoflavon 7 sug. tre til fire ganger per dag.

Magnesium og eplesyre

Dr. Wotton sier også at mange fibromyalgi lider har lave nivåer av magnesium, som kan være en indikasjon på muskelsmerter. Magnesium fungerer med kalsium for å slappe muskler. Når kroppen mangler magnesium, musklene bli spent og betennelser kan bygge opp og forårsake smerte. Magnesium tilskudd åpner opp blodstrømmen til de restriktive områdene, og spyler ut avfallsstoffer bygget opp av betennelse.

Dr. Wotton foreslår å ta en magnesium supplement som inneholder eplesyre. Eplesyre er en naturlig forekommende substans i matvarer slik som epler. Eplesyre driver energiproduksjon i kroppen, og da sammen med magnesium, øker eplesyre produksjon av ATP, musklene basis energikilde.

Ta 200 mg av en magnesium supplement med eplesyre tre ganger per dag for om lag fire til seks måneder.

Ginseng

Ginseng er også en adaptogenic urt som, i likhet Astragalus, hjelper kroppen å tilpasse seg visse situasjoner. Ginseng støtter binyrene, en av kroppens viktigste hormon produsenter. Tar ginseng bidrar til å regulere binyrene når de er over eller under-produserende hormoner og bidrar til å gi en sårt tiltrengt energi løft.

Ta en 200 mg ginseng supplement eller 1 til 2 ts. av en flytende ginseng ekstrakt to ganger per dag. Ikke ta ginseng etter 14:00, og ikke koble den med koffein eller andre sentralstimulerende midler.

Hvordan bruke urter til å behandle migrene

Hvordan bruke urter til å behandle migrene


Urter har vært brukt som medisinsk behandling i tusenvis av år. Siden de handle på bestemte områder av kroppen, kan urter brukes til å behandle det brede spekteret av symptomene oppleves av migrene og andre hodepine lider. Best av alt, er urte terapi relativt billig og fremmer generell helse. Lær hvordan urter og andre naturlige rettsmidler kan hjelpe deg å unngå rusmidler og overdrevent smerter på grunn av migrene.

Hvordan bruke urter til å behandle migrene

Vurdere alternative terapier

•  Lær om alternative muligheter for å behandle migrene. Behandlinger som slappe og styrke kroppen forberede den for urte terapi. Urter er best å bruke sammen med andre naturlige modaliteter som massasje, akupunktur eller yoga.

endre din livsstil for å øke mottakelighet for urteterapi. Røyke eller drikke alkohol kan redusere effekten av urtepreparater.

Consult en alternativ helsepersonell for råd om å endre kosthold, trening og andre helsevaner.

Bruk urte rettsmidler

Prøv urter som Feverfew eller ingefær i medisinsk te eller pulverisert form på råd fra en urt spesialist. Feverfew fungerer ved kilden, på trange blodårer. Ingefær kan lindre smerte og redusere hyppigheten av migreneanfall.

Bruk gingko i ulike former for å forbedre og kontrollere blodsirkulasjonen, under og i mellom migrene episoder.

Forskning eller ta kontakt med en spesialist om urter for å behandle spesifikke migrenesymptomer som svingninger kvalme, svimmelhet og kroppstemperatur. Les deg opp på emnet i "The Healing Power of Herbs." Se Resources nedenfor for en link.

Hint

 • Urter kan brukes i næringsmidler og drikkevarer, og som separat kan inntas formler.
 • En enkel urtete er en rimelig måte å innlemme urter i din omfattende migrene behandling.
 • Urtemedisiner brukes ofte i praksis av kinesisk og naturmedisin, og kan finnes i disse delene av helsekostbutikker.
 • Det er Eastern metoder for urt bruk, samt vestlige versjoner, slik at du kanskje ønsker å sammenligne variasjoner på nettsteder som Holistisk Online og Akupunktur nettstedet. Se Resources nedenfor for en link.
 • Urter må brukes riktig for effektiv behandling, så ta kontakt med en lege når første behandlingsstart.
 • Noen urter kan ha en negativ effekt eller samhandle med narkotika du kan ta, så les etikettene nøye.

Hvilke urter Vil øke metabolismen

Kontrollere hvor raskt og effektivt mat omdannes til energi, er kroppens stoffskifte primært regulert av skjoldbruskkjertelen. Spesifikke urter kan være nyttig i å øke aktiviteten i skjoldbruskkjertelen og øke en persons metabolisme.

Thyroid og metabolisme

Fra en allopathic perspektiv, under-aktivitet i skjoldbruskkjertelen er vanligvis skylden for en langsom metabolisme. Dette vanlig tilstand ofte spiller en rolle i fedme kalles hypotyreose.

Fra et helhetlig perspektiv, som regulerer flyten av energi mellom kroppslige organer fremmer god fordøyelse og lar kroppens stoffskifte skal reguleres. Gjennom rensing blod og lymfeknuter og rensing organer av overdreven slimete og giftstoffer, er riktig thyroideafunksjonen oppnådd.

Faktorer som kan føre til en skjoldbrusk å bli underactive inkluderer dårlig ernæring, stress, overdreven sukker forbruk (ofte forårsaker gjær overvekst) og daglig koffein forbruk. En svekket skjoldbruskkjertelen fører ofte uønsket vektøkning, tretthet, søvnighet, depresjon og hodepine.

Norsk Tare

Tegning sin næring bare fra sol og vann, inneholder norsk havet tare nesten hver mineral som trengs for menneskelig eksistens. Spesielt har høye jod nivåer funnet i norsk tare vist seg å fremme riktig thyroid funksjon, samtidig som det gir energi og bidrar til å brenne mat så det ikke lagres i kroppen som fett.

Yellow Dock

Gult dokken er en urt som har praktiske anvendelser i økt metabolisme funksjon, på grunn av sitt høye innhold av verdifulle mineraler som påvirker thyroid helse. Gul dock sies å lindre fordøyelses stagnasjon. Gjennom å fremme riktig leverfunksjon og rensing av nyrer og lymfeknuter, fremmer gul dock urt harmoni mellom organer i kroppen.

Goldenseal

På grunn av sin rensende virkning på fordøyelsessystemet og slimhinner, kan goldenseal tas for å fremme sunn metabolisme. Goldenseal har tradisjonelt blitt brukt for å behandle lav skjoldbrusk-funksjon, da det er antatt å bidra til å tone mage, milt og pankreas, og dermed bidra til regulering av fordøyelsen, assimilering og blodsukkernivået. Men ikke ta goldenseal hvis gravid eller allergisk mot ragweed.

Ytterligere anbefalinger

Bruke en naturlig progesteron krem ​​som kan kjøpes i de fleste helsekostbutikker kan øke skjoldbrusk funksjon; og dermed øke metabolismen rate. Den urter genetian og burot har også blitt kåret som effektiv.

En enkel thyroid test bør utføres av en lege når en underactive skjoldbruskkjertelen er mistenkt. Ifølge Phyllis Balch av "Resept for Nutritional Healing," depresjon, menopause og sukker intoleranse kan føre til mange av de samme symptomene som en lite aktiv skjoldbrusk tilstand.

Balch anbefaler å legge disse metabolisme-boosting mat til kosthold: hele korn, rå frø, persille, poteter, fisk og kylling. Unngå all bearbeidet og raffinert mat som inneholder hvitt mel og sukker er også sterkt anbefalt.

Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter

Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter


Så mange som seks millioner mennesker i USA har fibromyalgi syndrom, de fleste av dem kvinner i fertil alder. Symptomer kan inkludere muskel-og hel-kroppen smerter og smerter, nervøsitet, irritabilitet, hodepine, depresjon, tinnitus, svimmelhet, nesetetthet, irritabel tarm syndrom og søvnløshet eller andre søvnforstyrrelser. Årsakene er usikre, og det er ingen bestemt kur. Typiske medisinske behandlinger innebærer antidepressiva, muskelavslappende, lindrings injeksjoner og anti-angst medisiner som lorazepam. Alternativ behandling eksisterer, inkludert endringer i kostholdet, mosjon, næringsterapi, homøopatiske midler og urte-behandlinger.

Hvordan Enkel Fibromyalgi Pain med urter

•  behandle smerte av fibromyalgi med willow bark eller furubark, som begge inneholder salisylater, stoffet funnet i aspirin. Disse urter har vært brukt i århundrer for smerte og ikke bære risikoen for magebesvær eller blødning assosiert med aspirin. Boswellia, tatt som anvist på etiketten, kan også redusere leddsmerter og morgenstivhet. Påføring capsaicin salve som inneholder cayenne pepper til spesifikke smerte områder kan blokkere smertesignalene.

Redusere morgen smerter forårsaket av dårlig søvn og tilhørende rastløshet ved å ta johannesurt kapsler for 2 til 3 måneder. Avhengig av den individuelle kapseldose, prøve å få 900 mg per dag. Dette skal hjelpe med depresjon forbundet med fibromyalgi og kan også forbedre søvnkvaliteten. Kamille er en annen urt som fremmer sunn søvn. Kava kapsler i 60 til 120 mg dose sammen med pasjons eller vendelrot skal hjelpe til med å få sove. Men ikke ta kava med alkohol, reseptbelagte beroligende midler eller beroligende midler eller hvis gravid eller ammende.

Forbedre inflammatoriske tilstander som kan bidra til fibromyalgi smerte ved å ta anti-inflammatorisk urter som klaseormedrue, gurkemeie (curcumin) eller goldenseal. Ikke ta goldenseal lenger enn en eller to uker. Legge granateple frukt eller juice vil øke anti-inflammatorisk virkning av urter.

øke immunforsvaret og energinivået ved å ta urter som ginseng (kun Panax ginseng), rødkløver, astralagus og hvitløk. Rhodiola, en adaptogen som balanserer kroppens tilstand, kan også forbedre energinivået. Bedre energinivået kan øke evnen til å tåle trening, noe som kan føre til høyere endorfiner og redusert smerte nivåer.

Massasjesmertefulle områder av kroppen med en blanding av calendula eller rosmarinolje fortynnet med en lik mengde av vegetabilsk olje. Slappe av spenning-forårsaker smerte ved å ta et bad i moderat varmt vann blandet med 4 til 6 oz. ingefær pulver.

Hint

 • Urtemedisiner ta lengre tid å jobbe enn reseptbelagte medisiner. La det være minst en måned og i noen tilfeller opp til seks måneder å finne ut om noen urte terapi er virkelig hjelper. Ikke legg ut på alternative behandlinger for alvorlige forhold uten først å konsultere med lege. Leger av Naturopathy (ND) er ofte mer kunnskap om komplementær og alternativ medisin enn MDs, men mange stater ikke tilstrekkelig regulere naturopathy. Finn et ND med en grad fra et anerkjent naturopathic universitet som Bastyr University i Seattle, Washington.
 • Urte eller andre kosttilskudd er ikke regulert av Food and Drug Administration. Tester har vist at mange slike produkter ikke kan inneholde den merkede mengden av ingredienser, eller kan være forurenset med skadelige stoffer som for eksempel bly. Kjøpe produkter fra anerkjente apotek eller urte butikker. Enda bedre, sjekk ut en testside som Consumer Lab (se Ytterligere ressurser). Informasjonen i denne artikkelen er ikke ment for å behandle, diagnostisere, anbefaler eller kurere sykdom. Sjekk alltid med en lege før du tar noen produkter eller følge noen medisinske råd på nettet. Enkelte urter og holistisk rettsmidler kan ikke underrettes dersom gravide eller ammende og skal være godkjent av en lege før bruk.

Steroid-indusert Rosacea Treatment

Steroid-indusert Rosacea Treatment


Rosacea er en lidelse preget av akne-lignende utbrudd, inkludert rødhet og hevelse i ansiktet samt fortynning av huden og synligheten av blodkar. Selv de som er mest utsatt for sykdommen er folk 60 og eldre, kan rosacea påvirke folk i nesten alle aldre. En vanlig årsak til rosacea hos yngre mennesker er det feil bruk av aktuell steroid kremer.

Betydning

I mange år har hudleger brukt lav-potens aktuell steroider for å behandle hudsykdommer, inkludert eksem, psoriasis, eksem, kviser og selv milde tilfeller av rosacea. En grunn til lokale steroider er oftest foreskrevet er de inneholder anti-inflammatoriske egenskaper. Når den brukes under en hudlege tilsyn, disse medisinene er trygge for ansiktet. Men feil å bruke dem, eller bruke dem i lengre perioder, kan føre til en pasient for å utvikle eller forverre rosacea.

Effekter

Når en pasient blir først behandles med topiske steroider, kan hans tilstand svare på behandlingen. Men over tid, toleranse overfor medikamentet bygger seg opp. Pasienten begynner å utvikle steroid atrofi og fortynning av huden. Snart symptomene på steroid-indusert rosacea vises. Disse er ofte mer alvorlig enn standard rosacea symptomer. Betennelse kan dekke mer av ansiktet, er betennelse verre og kviselignende humper er mer uttalt.

Opphøre Steroid medisiner

Det første trinnet i behandling av tilstanden er å slutte å ta aktuell steroid. Dette er ofte et vanskelig trinn for pasientene. Betennelse symptomer vil forverres når programmet av steroidet er stanset, og det kan ta flere måneder å helt rolig. Pasienter rapporterer ofte at de blir fristet til å bruke en steroid krem ​​for å roe betennelsen. For å unngå en ekstrem reaksjon, kan hudlege avvenne pasienten fra aktuell steroid ved forskrivning stadig svakere versjoner av medisinen.

Alternative medisiner

For å bidra til å bekjempe betennelser og akne-lignende knuter, kan en hudlege forskrive en tetracyklin eller annen oral antibiotika. Et patent kan også bli gitt en resept for en anti-inflammatorisk salve. Mens disse medikamentene vil ikke direkte kjempe rosacea, vil de bidra til å roe symptomer som kløe, rødhet og ømhet.

Unngå Triggers

I mange tilfeller kan endre pasientens atferd bidra til å løse fakkel-ups av tilstanden. Pasientene er vanligvis rådes til å unngå aktiviteter som kan utløse fakkel-ups av rosacea. Noen av disse triggere innebærer tidkrevende visse matvarer som krydret eller termisk varm mat, sitrus eller gjærfylte matvarer. Andre triggere kan omfatte aktiviteter som forårsaker stress eller angst. Pasientene er også rådet til å unngå aktiviteter som fører blod til rush eller åpne blodkar, for eksempel fysisk anstrengelse eller tilbringe tid i en badstue.

Urter som brukes for hetetokter

Menopause er en av de mest overgangsfaser i en kvinnes liv. Det kan manifestere seg i fysiske så vel som følelsesmessige problemer. En av de mer vanlige bivirkninger er hetetokter. De kan slå til når som helst i løpet av en typisk dag eller de kan streike så nattesvette. Det føles som om kroppen din er under angrep, og du ønsker å nå et tidspunkt for kroppslig normalitet igjen. Heldigvis, det er håp for de "hot flash overgrep" lider i form av naturlige urter.

Årsaker til hetetokter

Hetetokter er intense varmefølelse som børster over hele kroppen, sammen med alvorlig svette og rødhet i huden. Roten av hetetokter er ikke klart forstått. Det er en periode når hormonene FSH og LH er forhøyet og mest sannsynlig skape grunnlaget for symptomatisk hetetokter. Mangelen på østrogen er det underliggende problem. Hetetokter kan også være forårsaket av visse matvarer og ingredienser som: koffein, alkohol, sukker, varm drikke, sure eller krydret mat, og mettet eller hydrogenert fett. I tillegg kan stress, tilbakeholdt sinne, røyking og ekstrem trening indusere varmt svetter.

Herbal rettsmidler for hetetokter

En mer alvorlig bivirkning er økt hjertefrekvens. Dette i seg selv, øker behovet for å finne et uttak for å hindre og for å bidra til å kontrollere hetetokter. Har vist seg de naturlige rettsmidler vellykket og er mye sunnere for en kvinne enn de syntetiske piller og deres bivirkninger. Her er bevist urter som er nyttige:

Rødkløver består av isoflavoner som er nyttig med behandling av hetetokter, humørsvingninger og en økning i seksuell lyst.

Svart cohosh har nyttige ingredienser i sine røtter som bidrar med de skadelige bivirkninger fra østrogen. Det hjelper med hetetokter og kramper i tillegg.

Dong Quai er en urt fra Orienten som hjelper med hetetokter, blæren kontroll problemer og tørrhet i skjeden.

Wild Yam inneholder isoflavoner som bidrar til å begrense koagulering av blodet og det hjelper med vedlikehold av bein.

Det langsiktige målet og Bottom Line

Det er viktig å diskutere alternativer med legen din eller en urte profesjonell før du starter din diett. Enhver kvinnes kropp er unik og alle aspekter må tas i betraktning. Urter har vist seg å hjelpe til med den generelle fysiske helse, i tillegg til å kontrollere hetetokter. Det er absolutt en vei å forfølge.

Naturlige urter for prostatakreft

The American Cancer Society anslår at mer enn 180 400 nye tilfeller av prostatakreft er diagnostisert årlig, og mer enn 31 900 menn dør av det hvert år. En relativt saktevoksende kreft, prostata kreft er en sykdom som ofte rammer menn 65 år eller eldre og er også vanlig for de som har hatt et nært familiemedlem med prostatakreft.

Forebygging

Studier utført av forskere ved Mayo Clinic har konkludert med at å drikke grønn te på daglig basis reduserer risikoen for prostatakreft. Tar urt pygeum kan også bidra til å forebygge prostatakreft.

Bremse kreft vekst

Den krydder gurkemeie inneholder en viktig antioksydant som kalles curcumin, som kan være effektive i å kontrollere prostatakreftceller. I tillegg er modifisert citrus pektin vist seg å i det vesentlige å inhibere vekst av kreftceller, og har vist seg å være effektive i å bekjempe prostatakreft.

Andre nyttige Drikke

Tatt i te form, buchu, Carnivora, solhatt, goldenseal, bør Pau d'Arco og Suma tas to om gangen og vekslet du best kan utnytte sine anti-kreft egenskaper.

Naturlige forbindelser som finnes i granateplejuice har blitt bevist av UCLA forskere for å bremse utviklingen av prostatakreft.

Individuelle Urter

Å ha evnen til å balansere hormoner og forbedre kjertelfunksjonen er damiana og lakris rot anbefales for prostatakreft. Saw Palmetto er også anbefalt.

Vist seg å bremse veksten av kreft celler og bedre immunforsvar, er hvitløk kapsler anbefales å bli tatt tre ganger om dagen for de med prostatakreft.

Kostanbefalinger

Spis rikelig med hele korn, rå nøtter og frø. Vær sikker på å inkludere naturlige diettkilder den kjemiske lykopen, som er blitt vist å beskytte mot prostatakreft. Disse matvarer inneholder tomater, grapefrukt og vannmelon. Matvarer rike på sink bør inkluderes i kostholdet ditt som det gir næring til prostatakjertelen og er avgjørende for riktig immunforsvar. Matvarer rike på sink inkluderer sjømat, spinat, solsikkefrø og sopp.

Hvordan redusere Symptomer på Rosacea Naturligvis

Hvordan redusere Symptomer på Rosacea Naturligvis


Rosacea er en betennelsestilstand der ansikts hud har en tendens til å overreagere til bakterier, som fører til rødhet og små humper som ser ut som kviser. Ofte leger og hudleger vil foreskrive antibiotika kremer, men ofte, kan naturlig rettsmidler fungerer like bra.

Hvordan redusere Symptomer på Rosacea Naturligvis

Hvis du kan, prøv å unngå visse forhold som kan inflame huden. Disse inkluderer overforbruk av badestamper og dampbad, og konsumere alkohol eller krydret mat. Spise disse jalapeno poppers på egen risiko!

Tea tree olje er en naturlig antibiotika, og kan finnes på de fleste naturlige matvarer butikker. Kjøp en liten mengde først, eller få en prøve, for å se hvordan huden din reagerer. Fukt en bomullsdott, helle en dråpe olje på den, og tørk forsiktig bort på den betente området. Prøv dette en gang om dagen, for å starte. Hvis du kan tolerere det, og det er ikke for tørking, påfør morgen og kveld.

Legg til omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Omega-3 fettsyrer øker kroppens naturlige evne til å produsere anti-inflammatoriske stoffer - redusere betennelser i kroppen og på huden din. Berik kroppen din med to porsjoner i uken av omega-rik fisk som laks, sild og sardiner. Hvis du ikke kan magen tanken på alt som fisk, prøv en god fiskeolje supplement.

nippe litt grønn te for sine naturlige anti-inflammatoriske stoffer. Og lagre disse te-poser! Enten du rive dem rett fra din brygget te eller slapp dem i kjøleskapet over natten i en lufttett glasskrukke, hvis du forsiktig gni dem over ren hud får en naturlig dose beroligende komfort. (Chilled teposer er en spesiell godbit på de klebrige sommerdager.) Du kan også brygge en sterk kopp te (bruk to eller tre teposer, eller en liten mengde vann og en pose), og holde kjølt i en lufttett glass jar å bruke som en ansiktstoner. Hvis du har veldig tørr hud, lagre denne behandlingen for sommermånedene, når du har en tendens til å være fetere.

Noen mennesker har rapportert at homøopatiske svovel-baserte kremer fungerer like godt som reseptbelagte antibiotika salver. Mens de kan koste nesten like mye som en resept, vil de ikke forstyrre balansen i huden din, som antibiotika salver kan. Spør om disse hos din lokale naturlig mat butikk.

de utsatt for rosacea er også utsatt for styes. Dette er en back-up av bakterier i øyen follikler, noe som kan føre til en stor klump og smerte. Hindre dem ved å holde din vippeetter ren (skrubb daglig med en bomullspinne etter en varm dusj eller anvendelsen av en varm komprimere.) Hvis, til tross for din beste tiltakene, får du en stye, bruke en varm komprimere flere ganger om dagen. Det bør gå bort av seg selv. Hvis den ikke gjør det, eller blir større, bør du kontakte lege eller øyelege.

Hint

 • Selv en liten flaske med tea tree olje kan være dyrt. Hvis huden din er veldig sensitiv, se om noen du kjenner som bruker det vil la deg prøve en dråpe eller to før du kjøper din egen.
 • Hvis du er en veganer, allergisk mot fisk eller ikke kan tolerere fisk eller fiskeolje, kan du få noen omega-3 fettsyrer fra plante kilder som linfrø eller valnøtter.
 • Vær forsiktig med som bare brukte grønn te-pose! Det vil være HOT!
 • Hvis du drikker grønn te for å holde i 'kjøleskap, må det byttes hver 2-3 dager, da det ikke holder godt. Det siste du trenger er flere bakterier på huden din!

Naturlige urter for Fibroids

Fibroid svulster er godartede vekster i livmoren. De kan være smertefullt, og de kan føre til uregelmessige perioder, ryggsmerter eller hyppig vannlating. Fibroids kan føre til at du har problemer med å bli gravid eller opprettholde en graviditet. Noen behandlingstilbud krever bruk av urter, som ikke krever resept. Urtemedisiner har blitt funnet å hjelpe krympe fibroids og hindre gjenvekst.

Krympe Fibroids

Urtemedisiner vil ikke eliminere fibroids helt, men kan redusere dem slik at de ikke skaper problemer eller smerte. Prøv rødkløver å krympe fibroids. Du bør ikke bruke rødkløver under menopausal år fordi det kan ha motsatt effekt.

Prøv løvetann, melk tistel frø og gul dock rot, urter som fungerer mot fibroids ved å styrke leveren. Dette bidrar til å forbrenne østrogen og fjerne det fra kroppen slik at hormonet ikke kan spille en rolle i utviklingen av fibroids.

Symptomlindring

For å møte de symptomene som oftest forbundet med fibroids - kramper, store blødninger og muligens anemi - prøv røde bringebær og motherwort, noe som kan styrke livmor og redusere kramper og blødninger.

Tissue Elimination.

Når din fibroids begynne å oppløse, ta urter som kan hjelpe blod og lymfe-systemer eliminere vev. Prøv stikkende ask bark, kløyve, burdock, ingefær og mullein.

Forebygging Gjengroing

Bruk goldenseal, en anti-inflammatorisk, i kombinasjon med krampe bark, falske unicorn og røde bringebær, for å hindre gjenvekst av fibroids.

Andre urter som forhindrer gjenvekst av fibroids er klaseormedrue, løvetann og pau d'arco, som herbalist Sarah Abernathy kaller en kraftig anti-tumor urt. Lag din egen anti-fibroid te. Måle følgende i en qt. av vann: 1 ts. hver av krampe bark, burdock rot, Motherwort blader og wild yam rhizome, og 1/2 ts. hver av stikkende ask bark, kløyve- blader, mullein blader og ingefær rhizome. Ta med urter og vann til å koke. La det småkoke i noen minutter, skru varmen av, og la det bratt i 20 minutter. Sil urter og drikke.

Urter for Vertigo

Vertigo kan gi deg følelsen av å falle. Du vil føle deg svimmel eller svak, eller kanskje at rommet er spinning. Det er et problem knyttet til balanse og likevekt som skjer når nervesystemet får motstridende informasjon fra det indre øret, øyne, muskler og hud. For de som ønsker å behandle det uten å måtte ta medisiner med mulige bivirkninger, bør du vurdere urter.

Ginkgo Biloba

Bladene av ginkgo treet har blitt brukt til å behandle en rekke plager, noe som gjør den til en av de best anbefalte urte medisiner. Gingko Bladene inneholder flavonoider og terpenoids, som er to typer antioksidanter. Disse antioksidanter ødelegge frie radikaler i kroppen, noe som kan forårsake skade på cellemembraner og DNA.

Gingko For Vertigo

Ifølge Vitaganic.com, standardisert Ginkgo biloba redusert vertigo symptomer hos eldre pasienter som fikk 40 mg tre ganger om dagen for et år. Gingko biloba ble også rapportert å redusere vertigo av ukjent årsak i innledende og dobbeltblinde studier. I disse studiene ble pasientene gitt 120 mg per dag i innledende forsøk og 160 mg per dag i dobbeltblinde studier i tre måneder.

Skjemaer

Det finnes en rekke måter du kan kjøpe Ginkgo biloba. Disse inkluderer standardiserte ekstrakter med 24 prosent til 32 prosent flavonoider og 6 prosent til 12 prosent terpenoids, kapsler, tabletter, flytende ekstrakter og tørket blad for te.

Mulige interaksjoner

Ginkgo kan endre stoffskiftet, og dette kan påvirke hvor godt noen andre medisiner kan fungere. Hvis du blir behandlet med krampestillende medisiner, antidepressive medisiner, blodtrykkssenkende medisiner, blodfortynnende medisiner, blod-sukker senking medisiner, ciklosporin, tiaziddiuretika eller Trazodone, snakk med legen din før du tar gingko biloba.

Andre urter

Mens ginkgo biloba er oftest anbefalt for vertigo, er det noen andre urter som kan hjelpe med svimmelhet. Dette er slakter kost, cayenne, chaparral te, pulverisert ingefær og løvetann ekstrakt.

Mineraler og Urter bekjempelse Fibromyalgi

Mineraler og Urter bekjempelse Fibromyalgi


Fibromyalgi er en kronisk tilstand uten kjent årsak som rammer to prosent av den amerikanske befolkningen - for det meste kvinner - ifølge MayoClinic.com. Personer med fibromyalgi har en tendens til å føle seg vedvarende utmattelse og smerter i hele kroppen sin. Selv om medisiner som ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) - aspirin og ibuprofen, for eksempel - og antidepressiva er anbefalt å behandle tilstanden, er det noen pasienter som ikke tåler disse godt. For disse personene, kosttilskudd og urter tilbyr en alternativ tilnærming, ifølge WebMD.

Identifikasjon

Folk er mer sannsynlig å bli rammet av fibromyalgi jo eldre de blir. Tilstanden rammer ikke bare muskler, men også leddbånd og sener. Lider føles ømt over, men spesielt i viktige trykkpunkt områder, for eksempel skulderbladene, baksiden av hodet og på sidene av hoftene. Fibromyalgipasienter aldri synes å oppnå en dyp søvn, slik at de alltid sliten. Forhold som synes å eksistere med fibromyalgi er leddgikt, kronisk utmattelsessyndrom, depresjon og lupus, blant annet, ifølge MayoClinic.com.

Fibromyalgi sak er i utgangspunktet ukjent, men en rekke faktorer kan utløse tilstanden. En traumatisk hendelse eller følelsesmessig stress kombinert med infeksjon og en familiehistorie kan gjøre en person spesielt utsatt.

Mineraler

De to mineraler blinket ut som nøkkelen til å gjenvinne balansen i en kropp kastet off-kilter ved fibromyalgi er kalsium og magnesium, i henhold til Sunn-Living.Org. Kalsium bidrar til å fjerne melkesyre fra kroppen, et stoff som fibromyalgi lider besitter i overflod. De beste former for kalsium kommer for biologiske kilder, for eksempel vegetasjon eller tang.

Magnesium er en naturlig smerte manager, hindre altfor rask avfyring av nerver. Ifølge Elizabeth Wotton, ND, en naturopathic lege på Compass Family Health Center i Plymouth, Mass., Fibromyalgi pasienter er mangelfull i magnesium, som er en kilde til deres kroniske smerter. Magnesium fungerer med kalsium for å slappe muskler og lette smerter. Dr. Wotton anbefaler 200 mg tre ganger daglig i løpet av seks måneder.

Urter

Ifølge Fibromyalgi ressursinformasjon, folk bruker en rekke urter for å behandle symptomer på fibromyalgi.

Johannesurt kan bidra til å lindre stress, angst og søvnproblemer fibromyalgi kan forårsake. Dessuten, i henhold til WebMD, kan urten lette depresjon og smerte, som det har vist seg at evnen til å regulere nevrotransmittere dopamin, noradrenalin og serotonin.

Solbær frø olje inneholder gamma-linolensyre og alfa-linolensyre. Disse aminosyrene bidra til å redusere den type leddbetennelse fibromyalgi lider opplevelse.

Fordi boswellia, mjødurt og white willow bark er rike på salicins, de er effektive naturlige smertestillende. Feverfew er effektiv mot hodepine, som er vanlig blant fibromyalgi lider. Pycnogenol lindrer depresjon ved å heve kroppens lager av serotonin og øker blodtilførselen.

Capsaicin (fra chili peppers) krem, en counterirritant, kan gnis inn i huden av berørte områder med mål om å skape mindre irritasjon, og dermed lindre eksisterende betennelse.

Ginseng, en flere århundrer gammel urtemedisin, kan bidra til å øke energinivået og lindre stress i fibromyalgi lider. Kinesisk og amerikansk ginseng er ansatt for generelle helse, mens Siberian ginseng brukes til å behandle betennelse.

Alternativ terapi Retningslinjer

Som mennesker slår til alternative behandlinger, inkludert urter og kosttilskudd, for en rekke forhold, har Kongressen tatt til etterretning og dannet Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM), som kommer i regi av National Institutes of Health. NCCAM er ladet med å utvikle retningslinjer for sikker alternativ behandling som vil hjelpe folk håndtere sine symptomer, ifølge WebMD.

Interaksjoner

Husk, akkurat som resept eller over-the-counter narkotika, kan naturmidler og mineraltilskudd har potensielt negative effekter på kroppen og samhandle med andre medisiner, truer helsen. Snakk med legen din før du prøver noen form for urte behandlinger eller mineraltilskudd. Du bør kanskje vurdere å se holistisk helse leverandører som bruker en kombinasjon av alternative og konvensjonelle medisiner for behandling av fibromyalgi symptomer, sier WebMD.

Flytende Beroligende-Urter for barn

Et barns nervesystem er umodne, og derfor extrasensitive til stressfaktorer og stimulering i hverdagen. Det er urtemedisiner som kan berolige hyper barn og forbedre sin atferd.

Identifikasjon

De to viktigste urte ingredienser som brukes for å roe hyperaktive barn er kamille og vendelrot.

Benefit

Beroligende urter som kommer i flytende form gjør for enklere utlevering til masete barn.

Slik fungerer det

Kamille har mildt beroligende egenskaper som hjelper normalisere nervesystemet. Som foreskrevet narkotika Valium Valerian aktive ingredienser binde seg til reseptorer i hjernen til å roe angst.

Produkter

Eksempler på populære flytende beroligende-urter er Valerian Super Calm and Kamille Calm.

Advarsel

I sjeldne tilfeller, noen mennesker er stimulert av vendelrot. I så fall kunne kamille være et bedre valg. Alltid konsultere en lege før du gir medisiner til barn.

Urter å roe hyperaktive barn

Urter å roe hyperaktive barn


Hyperaktivitet kan manifestere seg på mange måter. Det er en av de viktigste symptomer på attention-deficit hyperactivity disorder (ADHD). Alternativt kan det bare være bare en del av barnets personlighet eller matallergi. Foreldre er ofte bekymret for medisinering en hyperaktive barn som det kan være negative bivirkninger. Sammen med å endre et barns kosthold og kanskje rådgivning, visse urter ofte foreskrevet av naturopathic leger og naturmedisinere å roe hyperaktive barn. De fleste av urter er lett tilgjengelig på naturlig helse butikker.

Kamille

Kamille er en urt som har vært populær siden gamle egyptiske ganger. Den har mange helsemessige fordeler, blant annet som en mild relaxant som er trygg for barn. I tillegg, det smaker godt og kan inntas på flere måter. En populær måte er i te form. Hvis barnet ditt er ikke glad i te, kan det også inntas i kapselform.

Rødkløver Blossom

En annen urt som har flere fordeler er rødkløver blomstrer. Sammen med å være en blodrenser, er det også et middel. Rødkløver blomstrer er skånsom og beroligende på nervene. Den kan også brukes i en lang periode med ingen uønskede bivirkninger, så lenge den er korrekt. Den vanligste måten å innta rødkløver blomstrer er å drikke det som te. Det kan svelges som helst på dagen, morgen eller natt

Kava Kava

Kava kava er en urt som vanligvis brukes i øyene i Stillehavet. Det er en naturlig reliever av stress og angst og også roer nervene. I tillegg kan det også øke konsentrasjonen. Det er et område som mange hyperaktive barn sliter med. Kava kava kan også øke en følelse av ro og tilfredshet. Det kan også hjelpe hyperaktive barn roe ned nok til å gå i dvale.

Brahmi

Brahmi er en urt som er funnet i India. Det er faktisk en semi-akvatisk plante. Brahmi er en populær ayurvedisk middel som brukes som en nerve og hjerne tonic. Det er spesielt effektivt mot sykdommer i hjernen som ADHD. Som det ikke har noen bivirkninger rapportert, er det anbefalt som et første-linje behandling for ADHD. Det fungerer ved å nøytralisere frie radikaler i hjernen. Det hjelper også med angst og stress.

Urter for friske nyrer

Urter for friske nyrer


Nyrene er plassert like forbi høyre og venstre side av magen og produserer primært urin ved filtrering av blod og vann for å lage avfallsprodukter. Etter at urin er produsert og filtrert, blir den sendt til blæren gjennom små rør som kalles urinlederne. Nyrene kan begynne å mislykkes eller jobbe feil på grunn av slam som utvikler i disse over tid, noe som kan føre til nyrestein og nyresvikt. For å holde nyrene kjører sunt, kan du ta urte kosttilskudd.

Nyre-Sunn Urter

Bearberry, også kjent s UVA Ursi, er en urte supplement som er tilgjengelig i kapselform fra din lokale helsekost butikk eller apotek. Kjøp et bearberry supplement som inneholder 20 prosent arbutin, som er et enzym som finnes i bearberry. Ta to caplets av bearberry per dag, noe som vil skape en antiseptisk miljø i nyrene for å drepe bakterier som Staphylococcus og E. coli, som begge kan skade nyrene og nedre nyrefunksjon.

Persille er et vanndrivende urt som øker produksjonen av urin i kroppen og forhindrer også nyrestein fra forming. Dette vil øke urinproduksjonen for å rense kroppen for avfallstyper som kan akkumuleres på grunn av dårlig nyrefunksjon eller nyrestein. Persille kan kjøpes i caplets, og 800 milligram kan inntas daglig, eller det kan blandes inn i nyrene rens oppskriften nedenfor.

Dr. Hulda Clarks Nyre Cleanse

Hulda Clark, en lege som spesialiserer seg på nyre-og leverfunksjon, skapte en nyre rensing drink som sies rense kroppen for nyre slam og forbedre nyrefunksjonen ved hjelp av urter. Nyre rens oppskriften krever 1/2 kopp organisk grus rot, 1/2 kopp organisk tørket hortensia root, 1/2 kopp organisk marshmallow rot, 8 gram av svart kirsebær konsentrat og fire bunter av fersk persille. Du må kanskje kjøpe røttene og kirsebær konsentrat på nettet eller på en spesialitet butikken.

Bløt persille grundig i 15 minutter, deretter plassere persille i en gryte med kokende vann i fem minutter. Drikk 1/4 kopp av det så snart det er kjølig nok, deretter press ut persillen og kaste persille unna. Ta halvparten av hver måling av røttene og suge dem over natten i en pott. Tilsett 4 gram av det sorte kirsebær konsentrat, varme til blandingen koker og la det småkoke det i 20 minutter. Drikk 1/4 av en kopp så snart det er kult, deretter press resten og lagre det. Du kan kaste røttene unna. Drikk 3/4 kopp roten blandingen og 1/2 kopp persille blandingen, blandet sammen, hver dag. Drikke veldig sakte og ikke drikker hvis magen begynner å gjøre vondt. Bruk left urter, persille og kirsebær konsentrat for å lage en ny gruppe for følgende uke. Drikk denne blandingen hver dag i to uker, og se en lege hvis nyrefunksjonen ikke er blitt bedre.