Digidexo.com

mycoplasma infeksjon

Slik unngår du at Mycoplasma infeksjoner

Slik unngår du at Mycoplasma infeksjoner


En mykoplasma infeksjon er vanligvis forårsaket av Mycoplasma pneumoniae, et medlem av Mycoplasma slekten. Disse infeksjonene er en vanlig årsak til smittsom lungebetennelse og epidemier oppstår det meste i lukkede populasjoner fordi de krever langvarig kontakt med smittede personer som skal inngås. Mycoplasma infeksjoner overføres gjennom innånding smittsomme sekret fra luftveiene og vanligvis påvirker lungene først. Følgende trinn viser hvordan du kan forhindre mycoplasma infeksjoner.

Slik unngår du at Mycoplasma infeksjoner

•  Dekk nese og munn mens du hoster eller nyser å hindre spredning mycoplasma infeksjoner, som med alle luftveissykdom. Kast den brukte vev i en papirkurv.

Vask hendene ofte, spesielt etter du hoster eller nyser, og unngå nærkontakt med smittede pasienter. Bruk såpe og vann eller en alkoholbasert håndrens.

Hold deg hjemme når du er syk og ikke dele drikkeglass, bestikk, håndklær eller andre personlige eiendeler.

Unn Mycoplasma infeksjoner med azitromycin som profylakse. Erytromycin eller klaritromycin brukes også som alternativer. Studier har også støttet ved bruk av tetracykliner som et forebyggende for mycoplasma-infeksjoner. Denne bruken er motet i folk som ikke allerede er smittet. En tidligere infeksjon gjør gi noen immunitet, men det er ikke permanent og sekundære infeksjoner er vanligvis mildere. Ingen sertifisert vaksine for Mycoplasma pneumoniae er tilgjengelig.

Bruk standard epidemi kontrolltiltak for å redusere sekundære angrep i ​​lukkede populasjoner. Avholdenhet kan bidra til å kontrollere spredningen av mycoplasma infeksjoner i nedre urinveier.

Hvordan behandle Mycoplasma infeksjoner

Hvordan behandle Mycoplasma infeksjoner


En mykoplasma infeksjon er forårsaket av et medlem av Mycoplasma slekten, vanligvis Mycoplasma pneumoniae. Det fører vanligvis luftveisinfeksjoner og er ikke spesielt smittsom fordi den krever langvarig kontakt med de luftveissekreter av en smittet person som skal overføres. Det er den ledende årsak til lungebetennelse hos eldre barn og unge voksne, men sjelden rammer barn under fem år. Følgende trinn viser hvordan å behandle mycoplasma infeksjoner.

Hvordan behandle Mycoplasma infeksjoner

•  Innse at milde mycoplasma infeksjoner forsvinner vanligvis av seg selv og antibiotikabehandling er ikke alltid nødvendig. De fleste tilfeller bør løse innen sju til ti dager med behandling.

Bruk oral erytromycin som stoffet for mycoplasm infeksjoner. Azithromycin er klaritromycin, tetracyklin og dets analoger også brukes effektivt. Noen av fluorokinoloner kan være effektive, men er ikke så virkningsfulle. Imidlertid er denne klassen legemidler aktivt mot andre klasser av bakterier som forårsaker luftveisinfeksjoner.

Forvent luftveisinfeksjoner ved mykoplasmose å ha lengre behandlingstider enn andre infeksjoner. De fleste orale og intravenøse regimer er syv til ti dager, men en 14 til 21 dagers oral behandling er også hensiktsmessig. Mycoplasma pneumonia kan bli behandlet med en fem-dagers kur med oral azitromycin som kan være like effektiv som en 10 dagers kur med erytromycin.

•  Vurder behandling med nyere medikamenter som noen av de fluorokinoloner og telitromycin. Disse har kortere behandlinger samt på grunn av deres lavere toksisitet.

avlaste systemiske symptomer som hoste, feber og hodepine med hoste suppressants, antipyretika og smertestillende, henholdsvis.

Hvordan diagnostisere Mycoplasma infeksjoner

Hvordan diagnostisere Mycoplasma infeksjoner


En mykoplasma-infeksjon er vanligvis en respiratorisk sykdom forårsaket av Mycoplasma pneumoniae. Mykoplasma er relatert til bakterier, men mangler en cellevegg. Disse infeksjonene er ikke spesielt smittsom og krever langvarig kontakt med sekret fra luftveiene på en infisert person som skal overføres. Det sjelden påvirker barn under 5. Følgende trinn viser hvordan diagnostisere mycoplasma infeksjoner.

Hvordan diagnostisere Mycoplasma infeksjoner

Forvent symptomer på en mykoplasma infeksjon å vises 15 til 25 dager etter eksponering og gradvis utvikle seg over 2 til 4 dager. Symptomene vare i noen dager til mer enn en måned.

•  Sjekk øvre luftveier for smitte. Mycoplasma infeksjoner kan også være ledsaget av hoste, tretthet, feber og hodepine. Det kan utvikle seg til trakeobronkitt ledsaget av tørr hoste og feber med 5 til 10 prosent av tilfellene utvikler seg til mild lungebetennelse. Mycoplasm også kan infisere det indre øret i 20 prosent av tilfellene.

Se etter ikke-respiratoriske symptomer på en mykoplasma infeksjon. Det kan også forårsake magesmerter og diaré, og infisere urogenitaltraktus og leddene.

Eliminer andre diagnoser først. Mycoplasm infeksjoner ofte ikke svare på de typiske antibiotika og er ikke spesifikt identifisert i 50 prosent av tilfellene.

diagnostisere mycoplasma infeksjoner klinisk i de fleste tilfeller. En ikke-spesifikk prøve av blodet for kalde antigener kan bekrefte en diagnose, men er ikke alltid positive. Mer spesifikke tester er vanligvis bare brukes til å spore utbrudd.

Hva er behandlingen for menneskelig Mycoplasma infeksjon?

Menneskelig mykoplasma infeksjon er det vitenskapelige navnet for en sykdom noen ganger kalt walking lungebetennelse. Symptomene på infeksjonen er vanligvis svært mild, ifølge Mayo Clinic.

Betydning

Fordi symptomene på mycoplasma infeksjoner er så små, mange mennesker ikke gå til en lege, i den tro at de har en kald eller luftveisinfeksjon. Vanligvis vil mycoplasma tilstand klare seg på egen hånd, melder New York State Department of Health.

Time Frame

Selv med behandling, kan mycoplasma-infeksjoner forbli i halsen i opp til 13 uker.

Typer behandling

Behandling for menneske mycoplasma infeksjoner som regel innebære antibiotika medisiner som erytromycin, klaritromycin eller azitromycin.

Funksjon

Legemidler som brukes til å behandle menneskelige mycoplasma infeksjoner forstyrre prosessen med proteinsyntese i bakterieceller som forårsaker walking lungebetennelse. Siden proteinsyntese er avgjørende for de bakterielle cellene for å produsere energi, Mycoplasma bakteriene dør på grunn av virkningene av medikamenter.

Advarsel

Selv mens du tar antibiotika for en mykoplasma infeksjon, kan du likevel være smittsom til andre for opp til 14 dager. Dette gjelder selv om symptomene forsvinner i løpet av den tiden, ifølge Maryland Community Health Administration.

Hva er behandlingen for Mycoplasma infeksjoner?

Mycoplasma-infeksjon, også referert til som atypisk lungebetennelse, er en alvorlig form av lungebetennelse. Infeksjonen stammer fra mykoplasma virus, som kan reprodusere utenfor de levende celler. Vanligvis er mycoplasma behandlet ved hjelp av antibiotika og kan ta lengre tid å komme seg fra enn andre former for lungebetennelse.

Anitbiotic Treatment

I de fleste tilfeller vil mykoplasma lungebetennelse løse uten reseptbelagte medisiner. Imidlertid, for de med en mer alvorlig form av lungebetennelse, kan behandling med antibiotika være nødvendig.

Erytromycin

Erytromycin er den mest vanlig foreskrevne antibiotika for behandling av mykoplasma-infeksjon. Det er vanligvis en 10-dagers oral behandling.

Azithromycin

Azitromycin, som typisk er en fem-dagers behandlingsregime, kan være like effektiv som den 10-dagers behandling erytromycin.

OTC behandlinger

Symptomer som hodepine, hoste og feber kan behandles med over-the-counter hostedempende midler, og analgetika.

Behandling Varighet

Mycoplasma lungebetennelse kan kreve en lengre behandlingsregime enn andre typer luftveisinfeksjoner. I alvorlige tilfeller kan en 10- til 21-dagers behandling planen være nødvendig.

Mycoplasma hos barn

Ligger i strupen på infiserte individer, er mycoplasma en smittsom bakterie som kan føre til at barnet til å oppleve en rekke luftveissymptomer og komplikasjoner etter infeksjon. Å være kjent med fakta om mykoplasma infeksjon hos barn vil hjelpe deg å redusere din lille ens sjansene for å utvikle denne helsetilstand.

Fakta

Vanligvis kalt mycoplasma, kan bakteriene Mycoplasma pneumoniae (M. pneumoniae) forårsake en infeksjon i lungene hos mennesker i alle aldre, men forekommer hyppigst i skolealder barn og unge voksne. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), mycoplasma forårsaker flere tilfeller av lungebetennelse i skolealder barn enn noen annen infeksjon. Infeksjon oppstår etter barnet ditt kommer i kontakt med luftveis væsker av en infisert person, ofte gjennom nysing eller hoste; inkuberingsperioden kan vare så lenge som fire uker.

Symptomer

Symptomer på mykoplasma typisk utvikle seg etter inkubasjonsperioden av infeksjonen. Ifølge Maryland Community Health Administration, barn under 5 år viser ofte enten ekstremt milde symptomer eller ingen symptomer i det hele tatt. Symptomer inkluderer ofte feber, tørrhoste (hyppig forekommende i spasmer), hodepine, slapphet, brystsmerter, sår hals og bronkitt (betennelse i ditt barns bronkiene). Barnets symptomer kan vare i så få som tre dager eller så lenge som fire uker, avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen.

Komplikasjoner

Mycoplasma infeksjon ofte resulterer i lungebetennelse og mellomøret infeksjoner. The New York State Department of Health sier at lungebetennelse som følge av mykoplasma infeksjon er ofte referert til som "walking lungebetennelse," siden det er vanligvis ikke alvorlig. Sørg for at du følger legens behandling instruksjonene nøyaktig for å minimalisere barnets sjanser til å ha sin lungebetennelse forverres. En mellomøret infeksjon (otitis media) er preget av tilstedeværelsen av øresmerter og overdreven irritabilitet og bør behandles så raskt som mulig for å redusere sjansene for å utvikle hørselsskader.

Diagnose og behandling

Avhengig av barnets symptomer og resultatene av en fysisk eksamen, legen kan utføre en blodprøve for å avklare den eksakte årsaken til infeksjonen. Hvis han mistenker mykoplasma lungebetennelse, vil han mest sannsynlig gjennomføre en kiste X-ray også. Siden mycoplasma er en bakterie, vil barnets lege bruker vanligvis en antibiotika for behandling. Selv om antibiotika kan avlaste din lille ens symptomer, kan bakteriene seg forbli i barnets hals i flere uker etterpå. Andre viktige komfort tiltak inkluderer masse hvile og væske.

Forebygging / løsning

Praktisere god hygiene vil gå en lang vei i å holde barnet fra å utvikle en mykoplasma infeksjon. Lær barnet ditt å vaske hendene ofte, dekker munnen når du hoster, og bruke en vev når det blåser nesen. En viktig risikofaktor for å utvikle en mykoplasma infeksjon er overfylt forhold som de i en skole; unngå overfylte skolen funksjoner når det er mulig, spesielt i løpet av sensommeren og høsten, reduserer barnets sjansene for å utvikle en mykoplasma infeksjon.

Mycoplasma Diagnose

Mycoplasma er en bakterie som ikke har en cellevegg, noe som betyr at bakterier ikke er påvirket av noen kurs av antibiotika, for eksempel penicillin. Bakteriene er vanligvis involvert med luftveissykdommer som forårsaker betennelse i lungene, som å gå lungebetennelse eller atypisk lungebetennelse. En mycoplasma diagnose er viktig for å bestemme riktig løpet av behandling og for å hindre spredning.

Statistikk

Basert på rapporter levert av CDC, er det omtrent 2 millioner tilfeller av lungebetennelse årlig, med 100.000 sykehusinnleggelser i USA alene. Mange vet ikke at de har lungebetennelse fordi de tror det er bare en vanlig forkjølelse.

Grunnleggende

For å unngå smitte, vaske hendene regelmessig, unngå folkemengder i løpet av influensa sesonger, og unngå røyking.

Vanlige symptomer på en mykoplasma infeksjon er feber, sår hals, hodepine, tretthet, og hoste eller bronkitt. I mange tilfeller fører til at mycoplasma-infeksjon vandre pneumoni, hvor pasienten har milde symptomer. Noen symptomer kan fortsette i mer enn en måned.

Hvis du har en hoste i mer enn 10 dager, bør det ikke stå ubehandlet og det er viktig å søke legehjelp. En mykoplasma infeksjon kan forverres hvis medisinsk behandling ikke er gitt.

Diagnose

Fordi mykoplasma infeksjon kan være et tegn på andre medisinske tilstander og selv årsaken, vil en lege vanligvis begynne med en differensialdiagnose, for å utelukke andre muligheter.

Ved mistanke om mycoplasma, vil en lege foreta en fysisk eksamen og bryst røntgenbilder for å finne ut hvilken type luftveisinfeksjon påvirker kroppen. En lege vil se etter tegn på lungebetennelse, bronkitt eller annen luftveisinfeksjon. Ulempen med et røntgenbilde, er at det ikke alltid gi den informasjon som er nødvendig for å diskriminere mellom bronkitt og andre infeksjoner.

En høy oppløsning CT scan gir mer oppløsning enn en x-ray, men er vanligvis flere hundre dollar dyrere enn brystet x-stråler. Det er normalt ikke nødvendig, men i noen tilfeller kan være et bedre alternativ for diagnose av Mycoplasma-infeksjon.

Ytterligere tester kan bestilles avhengig av hvor alvorlig infeksjonen er og kan omfatte en komplett blodprosent, blodkulturer, antistofftester, og bronkoskopi. Sputum kulturer eller en hals kultur kan gjøres for å kontrollere for mycoplasma bakterier. Hvis en diagnose ikke kan foretas på andre måter, kan en åpen lunge biopsi gjøres for å teste det som er i lungene, og fastslå årsaken.

Behandling

Etter en positiv mycoplasma test, er det viktig å følge med på en behandlingsplan. Antibiotika er ofte foreskrevet og hjem resten vil bli anbefalt, inkludert drikke væske å forbli hydrert slik at kroppen kan bekjempe infeksjonen. Antibiotika som vanligvis tilbys er Ertyromycin, Azithromycin, og Zithromax, da disse bidra til å eliminere bakterievekst. Andre antibiotika kan redusere veksten av bakteriene. En lege vil ofte anbefale å ta ekstra medisin for å redusere feber og andre symptomer.

I noen tilfeller kan sykehus være nødvendig å overvåke kroppens reaksjon på medisiner.

Betraktninger

For noen pasienter kan en mykoplasma diagnosen være en indikator for en annen medisinsk tilstand, slik som lungecancer, sinusitt, emfysem, astma, cystisk fibrose, eller andre medisinske tilstander som involverer ofte luftveiene. Noen kroniske luftveisproblemer er ikke diagnostisert riktig fordi en feildiagnostisering av mykoplasma infeksjon er gitt.

Mycoplasma klinisk behandling

Mycoplasma er de minste frittlevende organismer som kan infisere mennesker. Disse typer organismer er også kalt lungesjuke lignende organismer (aidsinfobbs.org, 2009). Disse organismer som kan forårsake en rekke sykdommer som ligner virus. Imidlertid, mycoplasma er forskjellig fra virus, fordi de er i stand til å reprodusere seg fritt inne i kroppen av deres vert. Alle som er i stand til å få sykdommen. Men infeksjoner forårsaket av disse organismene vanligvis forekommer hos eldre barn og unge voksne (New York State Department of Health, 1995).

Mycoplasma Sykdommer

Mycoplasma forårsake en rekke sykdommer. Disse sykdommene kan overføres fra person til person i en rekke forskjellige måter. Imidlertid er den mest vanlige måten å spre mycoplasma gjennom sputum av en smittet person. Symptomer på mycoplasma-infeksjoner varierer avhengig av typen av infeksjon som har oppstått. De vanligste sykdommer forårsaket fra en mykoplasma infeksjon er lungebetennelse, eller "walking lungebetennelse", og urinveisinfeksjoner (New York State Department of Health, 1995). Det første trinnet i klinisk behandling er å diagnose mycoplasmic sykdom ved en medisinsk vurdering av symptomer, og en blodprøve eller urinprøve.

Lungebetennelse

Lungebetennelse forårsaket av mycoplasma er tilnavnet "walking lungebetennelse" fordi, under normale omstendigheter, trenger mycoplasma infeksjoner ikke forårsake lungebetennelse som garanterer sykehusinnleggelse. Symptomer er vanligvis milde unntatt hos pasienter med lave immunforsvar (New York State Department of Health, 1995). Lungebetennelse symptomer varierer, men de vanligste symptomene er feber, hoste, kortpustethet, svetting, risting frysninger, brystsmerter ved pusting, hodepine, muskelsmerter og tretthet (Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, 2009a). Antiobiotics er den beste behandling for lungebetennelse forårsaket av mykoplasma-infeksjon. Imidlertid har de fleste lungebetennelse forårsaket av disse midler går uten behandling fordi symptomene produsert av Mycoplasma-indusert lungebetennelse likne symptomene på en alvorlig bryst kaldt. Venstre ubehandlet, vil den berørte person fullstendig gjenopprette over en periode på ca 10 uker. Selv når de ble behandlet med antibiotika, kan utvinning ta så lang tid, så vel (Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, 2009a).

Urinveisinfeksjon

Urinsystemet omfatter deler av kroppen, inklusive nyrer, urinledere, urinblæren og urinrøret. En infeksjon i urinveiene, eller UTI, kan være til stede i alle deler av urinveiene, men er mer utbredt i urinrøret og blæren. Menn og kvinner kan både utvikle UVI, men kvinner er mer utsatt for denne typen infeksjon. UVI må tas vare på så snart de er diagnostisert fordi hvis den forblir ubehandlet, infeksjonen reiser til nyrene og kan skape alvorlige helseproblemer (Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, 2009b). Noen UVI er forårsaket av Mycoplasma-infeksjoner. Antiobiotics må forskrives til å effektivt behandle en UTI. Vanligvis en UTI vil ikke løse av seg selv og det kan gjentas en gang behandlet. For tilbakevendende UVI, vil en lege foreskrive lengre doser av antibiotika for å rense kroppen for infeksjon (Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, 2009b).

Mycoplasma Herb Treatment

Mycoplasma Herb Treatment


Mycoplasma (Mycoplasma pneumoniae) er en mikroskopisk organisme i forbindelse med bakterier. Mycoplasmic infeksjoner er svært smittsom og kan skyldes kontakt med nese eller hals dråper av en infisert person. Infeksjoner forårsake lungebetennelse eller lungebetennelse-lignende symptomer som hoste, ørebetennelse, feber, sår hals, bronkitt, hodepine og tretthet. Infeksjoner ofte resultere i "atypiske" eller "walking" lungebetennelse.

Tradisjonelle behandlinger for Mycoplasma

Mycoplasma infeksjoner kan gå bort på egenhånd, men de er oftest behandles med antibiotika som erytromycin, klaritromycin eller azitromycin. Etterfølgende infeksjon har en tendens til å være mindre alvorlige og lettere å behandle.

Alternative Herb behandlinger for Mycoplasma

Når den brukes til behandling av infeksjoner, har mange urter blitt funnet meget effektive. Disse urtene kan males, blandes og plasseres i kapsler; brygget i te; malt til pulver og blandet inn i helse drikke; eller forbrukes helhet. Gunstige urter omfatter følgende:

Linfrøolje kan bidra til å bygge sunne cellemembraner og stimulere immunaktivitet.
IP6 (riskli-ekstrakt) har næringsstoffer som antas å bedre immunitet og generell helse.
Astralagus øker produksjonen av interferon, et immun faktor som inhiberer viral vekst.
Timian bidrar til å redusere smitte.
Ginseng virker immunsentraler i sentralnervesystemet gjennom adrenal hormoner.
Echinacea er effektiv mot en lang rekke mikroorganismer, inkludert virus, bakterier og sopp.
Hvitløk har antibiotiske egenskaper.
Endelig kan oliven blad ekstrakt øke immunforsvaret.

Informasjon om Mycoplasma Fermentans

Informasjon om Mycoplasma Fermentans


Mycoplasma fermentans er en type av prokaryote, en selvstendig organisme som vanligvis mangler en cellevegg. De er selvreplikerende og har begrenset genetisk materiale. Det har vært en økende bekymring om og forskning på Mycoplasma fermentans de siste årene.

Parasittiske

På grunn av den begrensede genetisk materiale i mykoplasma i sin alminnelighet, er de parasittiske i naturen. De er avhengige av verts kroppens celler til å gi nesten alle næringsstoffer.

Cellular Problemer

Mycoplasma infeksjon av celler har blitt koblet med en rekke cellulære problemer. Disse problemer inkluderer avvik kromosomer, strukturelle (morfologiske endringer) og celletransformasjon (overgang fra en type celle til en annen).

Patogene

Mycoplasma fermentans anses å være en patogen (sykdomsfremkallende) bakterier i mennesker og har blitt koblet med AIDS, HIV, visse typer leddgikt og Gulf War Syndrome.

Diagnose

I dag er en polymerase chain reaction (PRC) test prinsippet måte å diagnostisere infeksjon med Mycoplasma fermentans. Testen replikerer DNA under kontrollerte forhold og kan avsløre Mycoplasma fermentans.

Controversy

Selv om mye av forskningen på Mycoplasma fermentans ble utført av profesjonelle forskere, har det vært begrenset i omfang og volum. Dette gjør påstander om sin rolle i degenerative forhold kontroversielle.

Hvordan bruke hvitløk for Mycoplasma

Mycoplasma (Mycoplasma lungebetennelse) er en liten, sopp organisme som kan infisere luftveiene. Infeksjonen er preget av lungebetennelse-lignende symptomer, inkludert: feber, hoste, sår hals og hodepine. Ofte er infeksjonen mild og vil gå bort av seg selv uten antibiotikabehandling. Naturlig rettsmidler eksisterer for å lette ubehag av en Mycoplasma infeksjon. En naturlig middel er hvitløk, som fremmer et sunt leveren, luftveiene og fungerer som en anti-sopp middel.

Bruksanvisning

Hvitløk Tea

•  Fyll en kjele med vann, og kok opp.

Legg en eller to fedd finhakket hvitløk. Chopping hvitløk gjør at utgivelsen av den aktive ingrediensen, allicin, som bidrar til å lindre forkjølelse, lungebetennelse og influensalignende symptomer.

La hvitløk bratt i vannet i flere minutter.

Hell hvitløk te i en kopp, og la avkjøles litt før man spiser.

Forebygging

Konsumere 1-2 fedd hvitløk per dag for å øke immunforsvaret.

Når symptomene først oppstår hindre videre spredning av smitte ved å drikke hvitløk te.

Ta høypotente hvitløk kosttilskudd daglig, og sikre kosttilskudd inneholder allicin.

Tips og advarsler

  • For å redusere risikoen for Mycoplasma infeksjon under den kalde og influensasesongen, drikke en kopp hvitløk te hver dag i høst og vintermånedene.
  • Hvis symptomene forverres eller vedvarer etter hjemmebehandling, oppsøk lege.

Mycoplasma Behandlinger

Mycoplasma, ørsmå bakterier uten cellevegg, vokser sakte i kroppen og kan forbli uoppdaget i noen uker før folk vet at de er smittet. Mycoplasma infeksjoner føre til mykoplasma lungebetennelse, en luftveis sykdom. Denne luftveissykdom oppstår helst på året, og noen er følsomme; Men små barn og eldre mennesker er mer sannsynlig å fange denne noen ganger dødelig tilstand.

Symptomer og Diagnose

Personer som lider av mycoplasma føler symptomer som ligner luftveislidelser, som for eksempel hodepine, feber, hoste og sår hals. Hoste kan gi alvorlige brystsmerter, og lider hoste opp blod. Hvis disse forholdene forverres eller ikke avta, leger kjøre røntgen og andre tester for å se etter væske buildup i lungene og brystet. Legene foreslår ulike mycoplasma behandlinger for å bekjempe luftveisinfeksjon, og de foreskrive disse behandlingene i syv til ti dager eller til infeksjonen avtar.

Om Erytromycin

Det amerikanske Library of Medicine definerer erytromycin som et antibiotikum som brukes til å behandle bakterielle infeksjoner som mycoplasma. Dette mycoplasma behandling, vanligvis tatt hver sjette time, kjemper infeksjonen ved å redusere bronkial infeksjoner, senke feber, og hindre overbelastning. Voksne tar denne medisinen i tablettform; leger fore barn væsker gitt av en dropper.

Om Azithromycin

Det amerikanske Library of Medicine sier azitromycin er en mycoplasma behandling definert som en makrolidantibiotikum, en medisin som hindrer bakterievekst. Azitromycin dreper infeksjoner i ørene, lungene og halsen. Foreskrevet i tablettform eller flytende form, bør denne medisinen tas sammen med mat og et glass vann på samme tid hver dag. Dersom pasientene ikke tar denne medisinen sammen med mat, lider de magesmerter og diaré.

Om Tetracycline

Tetracyklin, en vanlig behandling for bakterielle infeksjoner som mycoplasma, kjemper infeksjoner i luftveiene. Dette mycoplasma behandling stopper veksten og spredningen av bakterier i luftveiene. I motsetning til mange mycoplasma behandlinger, tetracyklin, tatt to til fire ganger om dagen, ikke skal svelges med mat, spesielt meieriprodukter. Den beste tiden å innta denne medisinen er en time før du spiser eller to timer etter måltider. Dette medisinsk behandling kommer i tablettform og flytende form.

Om Klaritromycin

Mycoplasma behandlinger inkluderer klaritromycin. Dette antibiotikabehandling bekjemper bakterier forårsaket av mykoplasma. Det bekjemper symptomer som bronkitt, lungebetennelse og sår hals. Dette mycoplasma behandling koster mer enn mange andre behandlinger og fører til bivirkninger som diaré, kvalme, magesmerter og oppkast.

Hvordan behandle Mycoplasma

Mycoplasma, ofte referert til som å vandre lungebetennelse, er en luftveissykdom forårsaket av Mycoplasma pneumoniae-bakterier. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, det er den primære årsaken til lungebetennelse hos barn i skolealder og unge voksne. Mycoplasma er også en medvirkende faktor til sår hals og andre luftveissykdommer som bronkitt. Denne typen bakterier er smittsom og kan spres gjennom mellommenneskelig kontakt og gjennom luften ved hoste eller nysing. Symptomene er lik de av en kald.

Bruksanvisning

•  Identifiser dine symptomer. Hvis du har opplevd trøtthet, hoste spasmer, ubehag i brystet, hodepine, sår hals eller feber, kan det hende at kaldt faktisk være en mykoplasma infeksjon.

Forstå at milde mycoplasma infeksjoner kan helbrede uten en bestemt kurs i behandling innen sju til ti dager. Få nok hvile for å hjelpe kroppen din bekjempe infeksjonen. Det er også viktig å øke væskeinntaket å holde seg hydrert og næring til kroppen din ved å spise mat med høyt protein. Lindre symptomer med over disk hoste suppressants, antipyretika og smertestillende.

Forhindre overføring til dem nær deg for å unngå sekundære infeksjoner når du er frisk igjen. I tillegg til å være spres gjennom luften og mellommenneskelig kontakt, kan mycoplasma også inngås ved å berøre vev eller andre elementer som inneholder slim og andre sekreter fra smittet person. Dekke munnen når du hoster eller nyser. Kast brukes vev. Vask hendene ofte.

Rådfør deg med legen din hvis du utvikler en hoste, feber, pustebesvær, utslett, eller hvis symptomene vedvarer i mer enn en uke, slik at antibiotika kan være foreskrevet. Også ta kontakt med legen din hvis du har blitt diagnostisert og symptomene ikke bedres etter begynner en antibiotikakur.

Ta foreskrevet medisiner som anvist. Mens antibiotika vil hjelpe deg til å føle deg bedre veldig raskt, betyr ikke dette at bakteriene er borte. Mycoplasma er en hardfør bakterier og kan forbli i systemet ditt i opptil 13 uker.

Tips og advarsler

  • Hvis du er seksuelt aktiv, vil partneren din trenger å bli skjermet når du er diagnostisert, og kan også trenge antibiotika for å forebygge eller behandle infeksjonen.

Mycoplasma ørebetennelse

Mycoplasma infeksjoner er utrolig smittsom og er oftest spredt blant personer under 40, spesielt i skolealder. Mycoplasma ørebetennelser er en sjelden sett symptom på walking lungebetennelse og er en mellomøret infeksjon forårsaket av mycoplasma pneumoniae bakterier. Infeksjoner spres ved kontakt mellom nese og hals dråper av infiserte mennesker, som regel når de hoster eller nyser.

Fakta

Mycoplasma ørebetennelser er et symptom på mykoplasma lungebetennelse luftveissykdom og utbredte samfunnet utbrudd kan forekomme i intervaller på 4-8 år, New York State Department of Health rapporterer. Smittsom periode for mycoplasma infeksjoner er vanligvis mindre enn 10 dager, men kan vare lenger.

Risikofaktorer

Ifølge New York State, disse infeksjonene er mest vanlig blant ungdommer og unge voksne. Mens det er ingen identifiserbare risikofaktorer, folk er mest utsatt bor eller arbeider i overfylte forhold, for eksempel skoler og hjemløse shelters, påpeker Medline Plus. Disse infeksjonene er oftest spredd på seinsommeren og høsten.

Symptomer

Milde symptomer kan oppstå mellom en til tre uker etter eksponering for smitte og utvikle sakte over to til fire dager og kan bli mer alvorlig i noen mennesker. Ørebetennelse er en mindre vanlig sett symptom på mykoplasma lungebetennelse, sier Medline Plus. Vanlige symptomer er feber, hoste, bronkitt, sår hals, hodepine og tretthet. Symptomene kan vare noen dager til over en måned.

Behandling

Aktuelt ciprofloxacin er kun mulig for personer med pneumatiske rør for tiden på plass som antibiotika væske passerer gjennom øret rør, ifølge Pediatric Planet. Homøopatiske og urte behandlinger har også blitt brukt og bør diskuteres med legen din. Amoxicillin og andre antibiotika er den foretrukne metode for behandling som de reduserer spredningen av bakteriell infeksjon, sier Pediatric planet. Imidlertid er behandling av milde symptomer ikke alltid nødvendig. Medline Plus anbefaler "hvile, drikke rikelig med væske, og spise mat med høyt protein."

Betraktninger

Immunitet mot mycoplasma-infeksjoner har vanligvis forekommer etter den første infeksjon, men det er ikke kjent hvor lenge det varer immunitet. Den andre infeksjoner er vanligvis ikke så alvorlig. Ingen vaksiner er for tiden tilgjengelig for å hindre spredning av mycoplasma infeksjoner. Dekke til munn og nese når du hoster eller nyser å bidra til å forhindre mycoplasma infeksjoner.

Hva påvirker en PSA Count?

Hva påvirker en PSA Count?


Prostata spesifikt antigen (PSA) er et enzym som er målt gjennom en blodprøve. Nivåene i friske menn er normalt under 4 g per ml, og økte nivåer av PSA er signifikant relatert til forekomsten av prostatakreft. Flere faktorer påvirker konsentrasjonen av PSA, slik som alder, infeksjoner, medisiner, benign prostatisk hyperplasi (BPH), som er veksten av prostata, og prostatakreft.

Størrelsen på prostata

Ofte prostatakjertelen vil vokse hos menn over en alder av 50. Med denne veksten, volumet av kjertelen øker også. En studie publisert i april 2010 utgaven av "World Journal of Urology" etablerte PSA-verdier basert på alder og prostatavolum på friske menn til å bedre diagnostisere BPH. Forskerne testet mer enn 1700 menn i alderen 50 til 80, og fant at den gjennomsnittlige volumet av prostatakjertelen økt 24-38 ml som befolkningen alderen. I tillegg PSA-konsentrasjonen økte 1,1 til 2,5 ng per ml.

Bakterielle infeksjoner

En studie vises i april 2011 utgaven av "Oncotarget" undersøkte involvering av mycoplasma infeksjoner med hyppigheten av prostatakreft. Denne studien evaluerte 125 menn og fant at 37 prosent av dem hadde positive resultater for tilstedeværelse av mykoplasma-infeksjon, som var tre ganger større enn de som er diagnostisert med BPH. Forfatterne konkluderte med at PSA-nivået økte hos menn som hadde testet positivt for bakteriell infeksjon.

Bruk av medisiner

Medisiner har også vist seg å øke PSA nivåer. En studie vises i desember 2010 utgaven av "International Nevrologi Journal" i forhold PSA verdier av pasienter som var ikke svarer til medisiner til dem som svarte godt til medisinering. Studien fant at svikt i medisinering ført til betydelig økte nivåer av PSA. Forfatterne fant også at massen av kjertelen økes til mer enn 50 g i gjennomsnitt sammenlignet med 30 g gjennomsnittet av gruppen som svarte godt.

Low Fat dietter

Kosthold spiller en avgjørende rolle i å opprettholde sunne PSA nivåer. En studie vises i januar 2010 utgaven av "Journal of Urology" inkludert en studie for å undersøke fordelene av lav-fett dietter på PSA nivåer. Forskerne samlet inn blodprøver før og fire uker etter diett endringer ble iverksatt og fant ut at det var ingen signifikant reduksjon i PSA-nivå. Men de finner en sammenheng mellom lavere nivåer av fettsyrer på grunn av lav fett dietter og redusert kreftvekst.

Mycoplasma og blære infeksjon

Blære infeksjoner kan påvirke alle i alle aldre. Mesteparten av tiden, er disse infeksjoner forårsaket av E. coli-bakterier. Men i noen tilfeller, er mycoplasma å klandre. Heldigvis er behandling tilgjengelig for å sette en stopper for dine symptomer og eliminere infeksjonen helt.

Hva er en blære infeksjon?

En blære infeksjon er et begrep som brukes generelt for å referere til en urinveisinfeksjon, eller UTI. En UTI oppstår når bakterier, virus eller sopp inn i urinrøret og forårsake betennelse. Infeksjonen kan være lokalisert bare til urinrøret, eller kan reise opp i urinveiene å påvirke blæren. I alvorlige situasjoner, kan en UTI reise til urinlederne og nyrer.

Hva er Mycoplasma?

Mycoplasma er en type av organisme som er prokaryoter og ikke har en cellevegg. I stedet har de en sterol-tilført cellemembranen som gjør det enkelt for dem å feste til overflaten celler av kjønnsorganene og lungene.

Hvordan Mycoplasma Går urinveiene

Mycoplasma-baserte blære infeksjoner er ikke så vanlig som E. coli-baserte infeksjoner. Men de fortsatt går inn i urinveiene i mye på samme måte: ved å reise inn i urinrøret. Siden mycoplasma er ikke så vanlig på kroppen som E. coli er, er det vanligvis overføres seksuelt, mye som klamydia.

Diagnose

Diagnostisere en mycoplasma blære infeksjon er svært lik diagnostisere noen annen form for urinveisinfeksjon. En ren urinprøve fangsten er tatt. Dette betyr at en våtklut brukes til å rengjøre underlivet, så du tisser for et øyeblikk før samle prøven. En test urinanalyse blir deretter utført for å se hva slags bakterier som er tilstede i urinen. Hvis en innledende kulturen viser seg å være negativ, vil en sekundær kultur gjøres for å teste for mykoplasma og seksuelt overførbare sykdommer. Hvis du mottar en positiv diagnose, både du og din seksualpartner må bli behandlet.

Behandling

I motsetning til en standard blære infeksjon, vil en mycoplasma blære infeksjon krever en lengre antibiotikakur. Stoffet av valget er vanligvis tetracyklin eller doksycyklin. Etter to uker eller så av behandlingen, vil en andre urinanalyse gjøres for å sikre at mycoplasma er borte.

Om Mycoplasma Fermentans

Om Mycoplasma Fermentans


Mycoplasma er en stor gruppe av bakterier som er blitt knyttet til en rekke medisinske tilstander. Mest mycoplasma er godartet og ikke forårsake noen problemer i det hele tatt. Det er bare noen få arter av mykoplasma som er aggressive, og mycoplasma fermentans er en av disse artene. Som en parasittisk bakterier, en studie utført ved University of Texas Medical science center hevder, mycoplasma fermentans festes til vertsceller og lever på sine proteiner.

Leukemi og Revmatoid Artritt

Mycoplasma fermentans ble opprinnelig oppdaget i nedre kjønnsorgan. Imidlertid har ingen forbindelse blitt gjort så langt mellom infeksjon med Mycoplasma fermentans og kjønnsforhold. Mycoplasma fermentans ble siden funnet i leddene på Revmatoid leddgikt og i benmargen av leukemi pasienter. Ingen videre utviklingen forskning ble gjort i involvering av mycoplasma fermentans i leukemi, men en del senere studier har funnet at bakterier for å være til stede i mange andre former for joint sykdom.

AIDS

Ifølge University of Texas medisinsk vitenskap sentrum, ble en viruslignende middel som ble oppdaget under studier av DNA av AIDS-pasienter senere funnet å være mycoplasma fermentans. Bakteriene har siden blitt funnet å bidra til systematisk organsvikt hos AIDS-pasienter.

Gulf War Syndrome

Dr. Garth Nicholson ved University of Texas kreftsenter og hans kone, Dr. Nancy Nicholson, rapporterte at de oppdaget mycoplasma i blodet og blod av deres datter, som led av Gulf War syndrom. Gulf War syndrom er et navn som brukes for å beskrive en gruppe av symptomer som vises av personer utsatt for kjemiske våpen under den første Gulf-krigen. Disse symptomene er hukommelsestap, tretthet og diaré.

Andre betingelser

Mycoplasma fermentans har også blitt knyttet til en rekke andre lidelser, spesielt luftveislidelser i HIV-pasienter. Det kan også være en sammenheng mellom Mycoplasma fermentans og tarm tilstander som Crohns sykdom.

Controversy

Til tross for noen vitenskapelige tester, det nøyaktige innholdet i mycoplasma fermentans og effekten det kan ha er ennå ikke helt klart. Sitt engasjement i AIDS ser ut til å være godt støttet, men andre krav som til dens effekter har ennå ikke definitivt bekreftet eller avvist.

Chest X-Ray for infeksjon

En brystet X-ray er et verdifullt verktøy for å avgjøre om du har en infeksjon. Det kan hjelpe en lege finne ut hvilken type infeksjon er til stede, og den beste behandlingsmetoden.

Formål

En brystet X-ray, eller CXR, er et bilde tatt av brystet som brukes til å diagnostisere ulike medisinske tilstander. Røntgen av brystet bruk stråling for å generere bilder av kroppen og kan bidra til å finne ut om det er en infeksjon i brystveggen, brystkasse eller deler av brysthulen som hjertet og lungene. Dette er den vanligste måten å avgjøre hvorvidt en infeksjon er til stede inne i brystet. Røntgenundersøkelse er også brukt til å overvåke behandling fremgang for en myriade av forholdene.

Visninger

En lege kan bestille en enkelt visning eller flere visninger X-ray for å gi et klart syn på brystet. En radiolog kan være lurt å posisjonere deg i forskjellige vinkler, slik at X-ray kan gi flere bilder. Ulike syn vil hjelpe din lege fokus på et bestemt område som kan forårsake dine symptomer og sikre at det ikke er noen infeksjon tilstede.

Brystinfeksjoner

Årsaker til brystinfeksjoner som ville fortjener bruk av en røntgen omfatter et virus eller Mycoplasma bakterier. Når noen får en brystinfeksjon på grunn av en av disse årsakene, kan de oppleve rask og overfladisk pust, pustevansker, hoste ledsaget av en brun eller grønn farget slim, feber, svette, frysninger, blå farge rundt leppene, magesmerter, bryst smerter, hodepine, smerter, smerter, tap av matlyst, oppkast, diaré eller en sløv følelse. Virus og bakterier føre forhold, inkludert bakteriell lungebetennelse, lungebetennelse, pleuritt, alvorlig akutt luftveissyndrom, tuberkulose, mononukleose, influensa og empyema.

Forhold

Røntgenundersøkelse kan brukes til å finne lungelidelser som lungekreft,
pleuritt, cystisk fibrose, en kollapset lunge og kroniske obstruktive lungelidelser, men kan også bidra til å finne ut om det er utvidelsen av hjertet. De kan også bestemme om en pasient har svart lungesykdom fra eksponering for kullstøv. Selv om ikke alle helsemessige forhold kan diagnostiseres gjennom røntgenundersøkelse, kan de bidra til å gi bevis og finne ut om ytterligere testing er nødvendig.

Risiko

An X-ray er ervervet når en tekniker radiologi eksponerer en del av kroppen til en liten mengde av ionisert stråling for å produsere bilder av innsiden av kroppen. Radiologi teknikere kan deretter se på fotografiet av brystet og fortelle om det er noen infeksjon, benbrudd eller brudd, eller en liten gjenstand fast i brysthulen. Disse tingene er tydelig til teknikeren gjennom hovne og / eller forstørrede lymfeknuter, væske rundt hjertet eller lungene, væske i lungene, hindret luftveiene på grunn av noen små objekt, forstørrede blodårer, åreforkalkning, luft rundt lungene eller en medisinsk enhet som ikke er i riktig posisjon. Risikoen er liten celle og / eller vevsskade til kroppen, på grunn av den lave mengden av stråling som brukes til å fange opp bildet. Det er ingen smerte involvert.

Mycoplasma Genatalia Treatment

Mycoplasma genitalium (MG) er en liten bakterie som lever i den menneskelige kjønnsorganer; det sendes ved ubeskyttet sex. Infeksjon med MG er faktisk veldig vanlig, men er ofte asymptomatisk, noe som betyr at det ikke nødvendigvis manifestere noen åpenbare symptomer. MG-infeksjoner har vært knyttet til flere forhold i både menn og kvinner, inkludert bekken inflammatorisk sykdom og uretritt, men forskerne fortsatt ikke helt sikker på hvilken rolle MG spiller i sykdom.

Kjennetegn

Dessverre er MG vanskelig å vokse i kultur, noe som har gjort det vanskeligere for forskere å studere. Det ble oppdaget i 1980, og det er ikke kjent nøyaktig hva brøkdel av befolkningen er smittet fordi det ikke har vært noen omfattende arbeid for å screene for MG. I de fleste tilfeller er det ingen symptomer og det er ikke klart om MG infeksjon har langsiktige konsekvenser eller komplikasjoner. MG har blitt koblet, men til en rekke sykdommer, inkludert inflammatorisk bekken sykdom, endometritis (betennelse i Slimhinnen i livmoren) og cervicitt (betennelse i cervix) hos kvinner og uretritt (betennelse i urinrøret) hos menn.

Symptomer

Kløe i skjeden, svie ved vannlating og smerter forbundet med sex er alle symptomer hos kvinner som kan tyde MG infeksjon. I menn, smerter ved vannlating, kløe og gulaktig utflod er symptomer på uretritt - en tilstand knyttet i noen studier til MG. Legene har ennå ikke identifisert spesifikke symptomer som ville gjøre dem i stand til å skille bekkeninfeksjon (PID) eller uretritt forårsaket av MG fra PID eller uretritt forårsaket av andre smittestoffer.

Detection

Labs typisk teste for MG ved hjelp av en teknikk kalt PCR som gjør kopier av en bestemt DNA-sekvens fra en prøve. Forhold som uretritt kan noen ganger føre fra co-infeksjoner med flere bakterier - en utfordring faktor når du prøver å peke ut den skyldige og bestemme riktig behandling. Siden symptomene for MG infeksjon skiller seg ikke markant fra symptomer på infeksjon med noen andre vanlige kjønnssykdommer - og siden MG er ofte asymptomatiske - MG kan godt gå ubemerket.

Behandling

Siden MG er vanskelig å isolere fra prøver, er forskere fremdeles arbeider for å finne ut hva som er best for behandling MG - hvis og når MG infeksjon krever behandling. Asymptomatiske infeksjoner kan ikke engang krever noen intervensjon, men det er mulig at asymptomatiske infeksjoner kan føre til at noen langsiktig og som ennå uidentifiserte konsekvenser. Vanligvis behandling for MG er med antibiotika for å drepe bakterier eller hindre dem fra å vokse.

Mest effektive antibiotika

Ifølge en 2009 studie i tidsskriftet Antimicrobial Agents Kjemoterapi, de mest effektive antibiotika mot MG in vitro (i et reagensrør eller eksperimentelle oppsettet) var azitromycin, klaritromycin, sitafloxacin og Moxifloxacin. En annen studie i tidsskriftet Emerging Infectious Diseases i 2006 rapporterte imidlertid at azitromycin ikke klarer å gjennomføre en kur i et betydelig antall tilfeller, noe som kan gjøre Moxifloxacin eller andre antibiotika et bedre valg. Doksycyklin og Levofloxacin er også antibiotika ofte foreskrevet for å behandle tilstander noen ganger forårsaket av MG. Som alltid, hvis du har spørsmål om din tilstand eller velge riktig behandling, er den beste personen til å konsultere legen din.

Typer av Mycoplasma

Typer av Mycoplasma


De fire typer mycoplasma er mycoplasma pneumoniae, Mycoplasma hominis, mycoplasma genitalium og ureaplasma. Mykoplasma er de "minste organismer som er i stand til uavhengig replikasjon", på bare 0,2 til 0,8 um, i henhold til Genoscope. Alle fire påvirke mennesker på en negativ måte, men kan behandles.

Mycoplasma pneumoniae

Mycoplasma lungebetennelse, en luftbåren bakterie, forårsaker øvre luftveisinfeksjoner som fører til mykoplasma lungebetennelse i 5 til 10 prosent av pasientene. Det kan også føre til trakeobronkitt, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Antibiotika er foreskrevet for alle tre forholdene.

Mycoplasma hominis

Mycoplasma hominis, en liten patogen bakterie som mangler en cellevegg, er den eneste form for mycoplasma hvor genomsekvens er ukjent. Det fører til underlivsinfeksjoner hos kvinner og forårsaker extragenital infeksjoner hos nyfødte, spesielt de med immun-mangler, ifølge Genoscope.

Mycoplasma genitalium

Mycoplasma genitalium, som vanligvis forårsaker ingen symptomer i de som rammes, er en seksuelt overført sykdom som ligner på gonnorrhoea og klamydia, ifølge kvinners helse. Mycoplasma genitalium forårsaker bakteriell vaginose hos kvinner og uretritt hos menn. Antibiotika kan behandle bakterier.

Ureaplasma

Ureaplasma, som mycoplasma genitalium, forårsaker uretritt og generelt har ingen symptomer. Det metaboliserer urea. Det er overført fra mor til avkom ved eller før fødselen, under sex (inkludert oral sex), eller ved vev transplantasjoner.