Digidexo.com

thymus hos barn

Matvarer som øker immunforsvaret hos barn

Den menneskelige immunsystem beskytter kroppen mot mikroorganismer og bakterie invasjoner. Et svekket immunforsvar fører til plager og infeksjoner. Immunsystemet hos barn er fortsatt utvikling og sårbare for infeksjoner fra miljøet og sykdommer når de begynner på skolen og blir synlige for andre barn. Matvarer som øker immunforsvaret hos barn styrke sine interne systemer for å tåle disse eksterne inntrengere.

Slik fungerer det

Immunsystemet er komponerer av celler, proteiner, vev og organer som arbeider som et forsvar. To typer av leukocytter eller hvite blodlegemer, fagocytter og lymfocytter, arbeide sammen, søker etter smittsomme organismer og ødelegge dem. Fagocytter er celler som spiser invaderende organismer, og lymfocytter er celler som hjelper kroppen husker tidligere inntrengere for å beskytte mot fremtidige invasjoner.

Leukocytter blir produsert i hele kroppen, først og fremst i lymfoide organer --- milt, benmarg og thymus. Lymfeknuter, klumper av lymfevev, lagre leukocytter. Lymfekar bære leukocytter gjennom blodårene på sine beskyttende oppdrag. Matvarer som øker immunforsvaret hos barn gir næringsstoffer som opprettholder kroppens forsvarsmekanisme.

Sitrusfrukter

Sitrusfrukter er fylt med antioksidanter vitamin C. Antioksidanter boost immunitet og fremme den helbredende prosessen i menneskekroppen. Barn liker sitrusfrukter som appelsiner, mandariner og klementiner fordi disse fruktene er søtere enn grapefrukt eller sitroner. Nyt disse frukter med frokost eller som sunn snacks og desserter.

Jordbær

Jordbær inneholder vitamin A og C og selen, antioksidanter som beskytter kroppen mot frie radikaler og infeksjoner. Frie radikaler inn i kroppen fra eksponering til solen, tobakk og miljøgifter, forårsaker celleskade. Ifølge University of Illinois Extension, åtte jordbær inneholder 140 prosent av anbefalt daglig inntak av vitamin C for barn, og en kopp eller jordbær er bare 55 kalorier. Barn kan nyte denne immun-boosting mat med havregryn, cold kornblanding og fettfattig yoghurt eller i en bolle drysset med litt sukker.

Brokkoli

Brokkoli inneholder vitamin C og betakaroten, immun-boosting antioksidanter. The University of Illinois Extension rapporterer at fytokjemikaliene i brokkoli inneholder kreft-bekjempelse egenskaper og redusere risikoen for hjertesykdom. Inkluder brokkoli i barnas kosthold minst tre ganger i uken, enten dampet eller som del av en rå salat. The fiber i denne maten fremmer et sunt fordøyelsessystem.

Gulrøtter

Den beta-karoten i gulrøtter omdannes til vitamin A i menneskekroppen. Den antioksidanten beskytter kroppens immunsystem, slåss fremtidige forekomster av lungekreft, slag og hjertesykdom. Kjøpe baby gulrøtter i små poser for rask snacks for barna.

Green Tea

Grønn te inneholder antioksidanter og polyfenoler som øker immunforsvaret og beskytter kroppen mot kreft og hjertesykdommer. Brew iste og chill i kjøleskapet for rask kalde drikker for barna å drikke på varme dager eller med måltider.

Lymfom symptomer hos barn

Lymfomer er kreft som begynner i lymfesystemet. De lymfeknuter eller kjertler er den vanligste lymfatisk vev kjent. Det er andre lymfatisk vev i kroppen vår. Disse inkluderer milt, thymus, mandlene, adenoider, benmarg, og lymfekar. Mange kreftformer til slutt gjør sin vei inn i lymfatisk vev, men lymfomer faktisk begynne i lymfesystemet.

Hodgkins lymfom

Hodgkins lymfom, også kalt Hodgkins sykdom, er definert av Reed-Sternberg celler blir funnet i lymfeknutene eller andre lymfatisk vev. Hodgkins lymfom kan påvirke barn og voksne i alle aldre. Men det rammer oftest personer mellom 15 og 40. Det er ingen kjent årsak for Hodgkins sykdom. Det finnes bevis som indikerer at visse infeksjoner kan spille en rolle medvirkende i utviklingen av Hodgkins sykdom.

Symptomer på Hodgkins lymfom

Den vanligste tegnet på Hodgkins lymfom er hevelse i lymfeknuter som kan vare i noen uker. Hevelsen begynner normalt i lymfeknutene i nakken, og beveger seg til lymfeknuter i armhulene og i lysken. Barn med Hodgkins lymfom kan også ha symptomer som inkluderer en høy feber, hoste, kortpustethet, alvorlig kløe, nattesvette og vekttap.

Non-Hodgkins lymfom

Non-Hodgkins lymfom er der cellene i lymfesystemet begynner å reprodusere unormalt. De unormale celler kan spre seg i hele kroppen. Det er tre vanlige typer av non-Hodgkins lymfom som er funnet hos barn. Disse typene er lymfatisk non-Hodgkins lymfom, Burkitt eller ikke-Burkitt lymfom, og stor celle eller diffuse histiocytisk non-Hodgkins lymfom.

Symptomer på Non-Hodgkins lymfom

Non-Hodgkins lymfom utvikler seg ofte svært raskt. Symptomene kan variere i stedet avhengig av hvor unormal masse eller svulst ligger. Symptomer på non-Hodgkins lymfom kan inkludere luftveisproblemer, magesmerter, hevelse i lymfeknuter, feber, sår hals, bein og leddsmerter, nattesvette, tretthet, appetitt, vekttap, kløe og infeksjoner.

Betraktninger

Lymfomer er kategorisert i fire ulike stadier. De stadier brukes til å vise omfanget av kreft, og vil bli bestemt av størrelse, posisjon og hvis kreften har spredd seg. Bokstavene A og B brukes til å klassifisere symptomene utstilt. Dersom barnet ikke har noen symptomer, vil lymphoma bli klassifisert som en A. Hvis barnet har vekttap, feber og nattesvette, så lymfom vil bli klassifisert som en B.

Lymfom Treatment

Hvor et barn med lymphoma, vil bli behandlet avhenger av en rekke faktorer. Disse faktorene er barnets alder, helse, medisinsk historie, stadium av kreft og forventet løpet av kreft. Det er flere behandlingstilbud tilgjengelig. De kan gjøres alene eller i kombinasjon med annen behandling. Behandlinger tilgjengelig er kirurgi, cellegift, strålebehandling, benmargstransplantasjon, blodprøver overvåking, lumbale punkteringer, antibiotika, langsiktig oppfølging omsorg og benmargsundersøkelser.

Tonisk-kloniske anfall hos barn

Tonisk-kloniske anfall hos barn


Tonic-kloniske, eller grand mal, kramper forekommer hyppigst hos små barn. Beslagene vanligvis føre barna til å miste bevisstheten, jord seg selv og bevege seg ukontrollert i flere minutter. Foreldre og andre omsorgspersoner må forstå hvordan å holde barn trygt under en tonic-kloniske anfall og vite når du skal søke medisinsk hjelp utover førstehjelp for et barn som har hatt et anfall.

Årsaker

Alle tonisk-kloniske anfall oppstår når en stor del av nettverket av synapser som sender elektriske signaler over, og fra hjernen feil. Årsaken til dette utbredt feil varierer fra person til person, og den spesifikke årsaken til en enkelt tonic-kloniske kanskje aldri fant frem. Leger klassifisere anfall uten kjent årsak som "idiopatisk". Anerkjent årsaker til tonisk-kloniske anfall inkluderer høy og raskt stigende feber (dvs. feberkramper), epilepsi, hjerneskade, infeksjoner, hjerneslag, nyresvikt, hjernesvulster, elektrolyttforstyrrelser, underernæring og alkohol eller narkotika overdose, eller akutt tilbaketrekning.

Prevalens

Statistikk utarbeidet av Epilepsy Foundation viser at barn er mest utsatt for idiopatisk, epileptiske og feberkramper. Av de 300.000 amerikanere som lider av en første anfall hvert år, 120.000 er barn yngre enn 18 år, mens så mange som 100.000 er barn yngre enn 5 år som opplever en febril anfall. Noen 45.000 barn under 15 år får diagnosen epilepsi hvert år, men ikke en eneste av disse barna lider tonisk-kloniske anfall. The Epilepsy Foundation påpeker at tonisk-kloniske anfall forekommer hyppigst hos barn yngre enn 10 år gammel.

Aura

Før utbruddet av et anfall, kan et barn klager over matvarer smaker eller lukter morsomt, blir svimmel eller ha tåkesyn. Leger kategorisere disse sensoriske endringer, samt milde hallusinasjoner, som "aura". Når et barn utvikler en aura, foreldre og omsorgspersoner må begynne å gjøre forberedelser for forekomsten av et anfall. Beslaget kan ikke forebygges, men barnet skal, om mulig, bli flyttet til et privat sted fritt for gjenstander som kan forårsake skade.

Anfall Symptomer

En tonic-kloniske anfall har to distinkte faser. I løpet av kort --- vanligvis mindre enn et minutt - tonic fase, et barn vil pusten langsomt og kan til og med slutte å puste. Dersom barnet gjenopptar puste etter beslaget, ingen resuscitative tiltak er nødvendig. Barnet vil også bli stiv til poenget med stivhet og vil nesten alltid gå ut. Tapet av muskelkontroll kan føre til et barn tisser eller avføring på seg selv.

Den kloniske fasen av et anfall er preget av raske, skarpe sammentrekninger av forskjellige muskler. Et barn kan bite tungen eller innsiden av munnen hans. Dette kan fortsette i to eller tre minutter, med krampetrekninger bevegelser blir mindre hyppige og mindre alvorlig som tonic fase passerer. Barnet kan forbli bevisstløs i flere minutter etter at han har sluttet å gripe.

Post-Anfall Symptomer

Et barn vil vanligvis ikke husker hva som skjedde med ham under en tonic-kloniske anfall og vil nesten alltid være trøtt, svak og forvirret når han kommer til bevissthet. Generell svakhet kan vare i opptil to dager, og barnet kan klage over hodepine etter et anfall.

Førstehjelp

The Epilepsy Foundation advarer sterkt foreldre og omsorgspersoner unna å sette inn objekter i et barns munn under en tonic-kloniske anfall. Alt plassert i et gripe barnets munn med den hensikt å holde luftveiene åpne eller hindre biteskader er en kvelningsfare. Den beste metoden for å beskytte et barn under en tonic-kloniske anfall er å posisjonere ham på hans side, løsne noen tettsittende klær, kjempe mot trangen til å holde ham og sørge for munnen er uten hindringer --- ved å sette fingrene, hvis det er nødvendig. Utføre eneste redning puste hvis han ikke har gjenopptatt puste på egen hånd når den kloniske fasen har gått. Til slutt, som Epilepsy Foundation råder, "Vær betryggende og støttende når bevisstheten tilbake."

Søker Medical Care

Foreldre eller omsorgspersoner bør søke medisinsk behandling for alle barn som nettopp har opplevd sin første tonic-kloniske anfall. Et barn med en historie med anfall bør se en lege hvis hans anfall varer lenger, eller bli mer alvorlig enn vanlig, hvis han opplever nye symptomer som oppkast eller hårtap, eller om han har mer enn ett anfall i rask rekkefølge.

Uttrekkbar Beslag hos barn

Uttrekkbar Beslag hos barn


Et anfall er unormal elektrisk aktivitet i hjernen. Barn kan få anfall av mange grunner. Noen anfall er kortvarige eller utføres kun én gang. Dette kan være et resultat av en akutt sykdom eller traumer til hjernen. Noen forhold, som for eksempel epilepsi, manifest i repeterende eller langvarig seizures.The behandling for anfall avhenger av den underliggende årsaken, eller etiologi. Anfall som ikke er lett kontrollert med krampestillende medisiner er kalt "uttrekkbare" anfall.

Definisjon

Beslag, også kjent som kramper, oppstår når elektrisk aktivitet i hjernen går galt. Normalt styrer nervesystemet kroppens funksjoner som muskelbevegelser og tankeprosesser med elektriske impulser som reiser opp og ned nervefibre. Noen ganger er disse signaler feilfunksjon, forårsaker ufrivillige bevegelser eller en endring i nivået av bevissthet. Et anfall kan vare bare noen få sekunder, eller den kan bli forlenget. Hvis et anfall ikke stopper i løpet av få minutter, kan det utvikle seg til status epilepticus, en livstruende tilstand.

Symptomer

Det finnes mange typer anfall, avhengig av hvilke deler av hjernen er involvert i unormal elektrisk aktivitet. Partielle anfall omfatter bare én del av hjernen. Disse kramper kan være svært kort --- noen sekunder --- og barnet kan ikke miste bevisstheten. Generaliserte anfall involverer begge sider av hjernen og således manifest symptomer hos mange forskjellige kroppsdeler. Kramper kan være stirrer staver, krampetrekninger i armer og ben, smatting med leppene, øynene darting gjentatte ganger til den ene siden, og mer, avhengig av hvilke deler av hjernen som er involvert.

Årsaker

Det er mange årsaker til anfall, men hos barn, anfall oppstår ofte med feber ("feberkramper"). Andre årsaker kan være infeksjoner, hodeskade, hjerne misdannelse, hjernesvulster, medisiner og metabolske ubalanser i kroppen. Fordi det første året av livet er en tid med rask vekst hjernen, babyer har en høyere risiko for kramper enn eldre barn. Til tider kan årsaken til et anfall ikke være tydelig, selv med en grundig medisinsk arbeid-up ("idiopatisk anfall"). Barn som har to eller flere anfall uten feber i et år kan bli diagnostisert med "epilepsi."

Diagnose

Pediatriske nevrologer er leger spesialtrent til å diagnostisere anfall hos barn. En viktig del av denne diagnosen er observasjon av symptomer. Tester kan også bidra til å finne årsaken. En EEG (elektroencefalogram) registrerer hjernebølgemønstre for å finne ut om det er noen unormal elektrisk aktivitet i hjernen. En spinalpunksjon, eller Spinal Tap, bidrar til å bestemme om det er en infeksjon i sentralnervesystemet. MR eller CT skanner både produsere bilder av hjernen for å finne ut om det er noen misdannelser, svulster eller blødning i hjernen.

Behandling

Ikke alle beslag krever behandling. Feberkramper som oppstår under en sykdom er vanligvis ikke behandles. Behandlinger avhenge av årsaken og hyppighet av anfall. Antiepileptika er medisiner som styrer anfall. Det er mange medikamenter i denne klasse som har forskjellige handlinger i hjernen. Medisinen er vanligvis valgt basert på den typen anfall (fokal eller generalisert). Andre behandlinger kan omfatte kirurgi eller en ketogen diett.

Uttrekkbar beslag

Uttrekkbar anfall er en lekmann sikt lengre, gruppert eller hyppige anfall som er vanskelig å stoppe. Det er ikke en medisinsk diagnose. Det er muligens et teleskopord, eller blandet ord, som kombinerer de medisinske vilkårene "ildfast" (som betyr dårlig kontrollert anfall) og "vanskelige" (som betyr ukontrollerbare anfall). Den medisinske betegnelsen "vanskelige anfall" er definert av Mayo klinikken som "manglende besvarelse minst to aktuelle antiseizure medisiner." Enten vanskelige, ildfast eller trekkes tilbake, slike anfall, ifølge Mayo Clinic, "har en invalidiserende effekt på livskvalitet."

Prognose

Mens det er ingen direkte kur for anfall, mange barn med anfall har et godt utfall og vokse sine anfall som deres hjerner utvikle og modne. Ofte er resultatet avhengig av årsaken til anfallene. Noen barn er i stand til å bli opprettholdt anfallsfrie med antiepileptika og til slutt avvent medisiner. Noen krever mer frodig behandling og tettere oppfølging, flere forsøk og høyere doser av flere medisiner, men selv disse barna kan være i stand til å leve et normalt liv som deres hjerner vokse og utvikle seg.

Hip problemer hos barn

Hip problemer hos barn


Den vanligste hip problem hos barn er utviklings hofteleddsdysplasi eller DDH. Det påvirker babyer og små barn. Ifølge Lucille Packard Children Hospital, DDH skjer en gang i hver 1000 fødsler. Tilstanden utvikler seg i livmoren eller i løpet av barnets første leveår. Det er en mye mer vanlig forhold i jenter enn gutter. Forholdet mellom femur og hofteskålen påvirkes på den ene eller begge hofter. DDH kan være mild eller alvorlig avhengig av barnet og situasjonen. Hvis det er mildt, er barnets hofte i leddet, men kan bli forstuet ganske enkelt. Det kalles ustabil hofteleddsdysplasi. Hvis DDH er alvorlig, kan hip være helt eller delvis ut av ledd, som kalles subluksasjon.

Årsak

Legene kan ikke forklare hvorfor hofteproblemer forekommer hos barn. Noen ganger, senene rundt leddene er løs, noe som kan være arvelig. Andre ganger kan barnets stilling i livmoren eller etter fødselen påvirker dannelsen av hofteleddet. Stress er satt på hoftene om babyen er seteleie under fødselen, noe som motvirker normal utvikling.

Symptomer

Du kan ikke merke noen symptomer fordi noen barn ikke kan oppleve noen smerte. Imidlertid kan barnets ben og rumpe ser annerledes ut. Dette kan ikke være merkbar før han begynner å gå. Barnet ditt kan ha en svak halting hvis en hip påvirkes av DDH. Han kan svaie eller vralte når han går hvis tilstanden påvirker begge hofter. Imidlertid kan det være vanskelig å oppdage noe unormalt under bevegelse dersom begge hofter er helt forstuet.

Diagnose

Tidlig diagnose av hofteproblemer hos barn er viktig for å unngå store problemer. Barnelege tidlige helsen er det viktigste verktøyet for å diagnostisere DDH. Har babyen din vist så tidlig som mulig, spesielt hvis hun var seteleie, eller hvis du har en familiehistorie med hofteproblemer. Legen vil bruke tester som Barlows test eller Ortolani manøver for å oppdage om babyens hip beveger seg upassende.

Behandling

Behandling av hofteproblemer hos barn varierer avhengig av alvorlighetsgrad og alder på barnet. Du må kanskje sette to eller tre bleier på barnet ditt til enhver tid. Hvis dette ikke fungerer, det er en spesiell sele som kalles en Pavlik sele som kan brukes i flere måneder. Dette holder hoftene på plass. Hvis barnet ditt er eldre, vil legen bruke røntgen for å se om hip er stabil. Legen kan anbefale en stående program for å hjelpe hofte utvikle riktig.

Kirurgi

Eldre barn kan gjennomgå en operasjon for å behandle hofteproblemer. Det er gjort under narkose. Kirurgen flytter hip forsiktig og bestemmer om det kan settes tilbake i stikkontakten. De bruker Gjennomlysning, som er en X-ray system, for å se bekken og hofte bein mens de stiller opp. Barnet har å bære en cast fra livet til tå for å holde hofteleddet på plass til vevet stramme.

Migrene hos barn

Migrene hos barn


Det pleide å være trodde at barn ikke får migrene, men nå vet vi at det ikke er tilfellet. Migrene kan plage en person gjennom hele livet, inkludert barndommen. Den vanligste typen av migrene hos barn kalles abdominal migrene eller kronisk oppkast syndrom. Barn kan få klassisk migrene, også.

Omfang av Problem

Ifølge Mayo Clinic, før et barn er 17, er 23 prosent av alle piker og 8 prosent av alle gutter hadde en klassisk migrene (svekkende smerte på den ene siden av hodet som kommer fra tilsynelatende ut av det blå). De er bare barn som har fått diagnosen. Når et barn ikke kan snakke eller har problemer med å snakke på grunn av smertene, kan det være vanskelig for en voksen å diagnostisere problemet.

Strekke Elever

Eye tester hos barn innebærer strekke elevene med øyedråper kalt fenylefrin og cyclopentolate. Dette gjør det mye lettere å se etter alvorlige øyesykdommer som grønn stær. Men kan disse dråpene ofte fremkalle en klassisk migrene, inkludert kvalme, oppkast, ekstrem følsomhet for lys og svimmelhet. Effektene gå bort i alt fra 2 til 24 timer.

Abdominal Migrene

Dette er da, med jevne mellomrom, barna får kramper, kvalme og magesmerter, og oppkast. Deres ansikt er ofte svært blek eller spylt som om de har feber (men de vanligvis ikke har feber). Dette forekommer oftest hos barn fra 5 til 9 år gammel, da ofte går unna. Men de fleste barn med mage migrene blir voksne med klassiske migrene.

Tegn i svært små barn

Siden svært små barn ikke kan snakke, er det vanskelig å finne ut hvorfor de gråter. Hvis de har en migrene, barn har en tendens til å skjule sine øyne fra noen lys, koble opp deres ører, kaster opp eller har en urolig mage, og ønsker å forbli liggende. De trenger et mørkt, stille rom til å komme seg. Isposer på pannen kan også hjelpe lindre smerten. Å sette på en hvit støy maskin kan hjelpe de barna som blir overfølsom for lyd. Hvis disse angrepene skje mer enn en gang i måneden, kan du ringe en lege.

Skade

Hodeskader kan også føre til migrene hos barn. Ethvert barn som har hatt en hjernerystelse bør tas til legevakten for å sjekke om kraniebrudd eller andre skader. Ofte med hjernerystelser eller hodeskader, ikke smerten ikke satt inn før timer eller dager etter slaget. Barnet kan også bli veldig forvirret eller langsom bevegelse.

Advarsel

Voksen hodepine eller migrene medisiner er generelt altfor sterk for barn under 16 år. Ingen medisiner, urtemedisin eller alternativ behandling bør gis med mindre det er foreskrevet av legen din.

Metabolske sykdommer hos barn

Metabolske sykdommer hos barn


Noen metabolske sykdommer kan være både ødeleggende og dødelig hos barn. Noen kan behandles, men flere har ingen behandling eller helbredelse. Forstå disse sykdommene vil bidra til å gi en idé om hva du skal se etter når det kommer til ditt barns helse. Rådfør deg med barnelege hvis barnet presenterer noen av disse tegn eller symptomer.

Sykdommer

Wilson sykdom er en sykdom som fører til at kroppen for å beholde kobber, som kan være giftige. En liten mengde kobber er nødvendig for å holde seg friske, men organskade kan være forårsaket av kobber oppbygning i organer som hjernen, øyne, lever og andre organer. Tay-Sachs er en sykdom som vanligvis vises i de første månedene av livet som forårsaker oppblåsthet av nerveceller forårsaket av et fettstoff som heter gangliosid. Leukodystrophy er en gradvis degradering av hjernens hvit substans.

Årsaker

I et friskt organ, er kobber filtreres ut av blodet i leveren, og frigjøres i mage-tarmkanalen. En mutasjon i ATP7B genet fører til leveren for å være ute av stand til å behandle kobber ved en normal hastighet, forårsaker en oppbygging av kobber som til slutt går gjennom blodstrømmen til andre organer. Tay-Sachs er forårsaket av et lite aktiv beta-hexosaminidase A, noe som letter fordelingen av fettmaterialer. Dette fører til fet materialer for å bygge opp og skade nerveceller. Leukodystrophy er forårsaket av en abnormitet i hvordan myelin nerve isolator prosesser eller forbrenner kjemikalier som utgjør den.

Symptomer

Kobber oppbygging kan forårsake en hoven lever, gulsott og lett blåmerker. Bygg-up i nervesystemet kan forårsake problemer med å snakke, muskelstivhet og endringer i atferd. Tay-Sachs sykdom kan føre til et barn å gå blind, muskelatrofi, demens og beslag. Tay-Sachs sykdom kan også føre til lammelser. Leukodystrophy fører til en gradvis forekomst av symptomer som tap av kropps tone, tale, syn og hørsel.

Behandlinger

Wilson sykdom krever livslang vedlikehold av kobbernivået i kroppen. Sink blir brukt til å forhindre absorpsjon av kobber, og stoffer som Cuprimine brukes til å fjerne kobber allerede i kroppen gjennom nyrene. Det er i dag ingen behandling tilgjengelig for Tay-Sachs sykdom. Krampeløsende medisiner brukes for å forebygge anfall, og noen barn krever en materøret. Behandling av leukodystrophy innebærer tale og fysioterapi, og forskning viser lovende for benmargstransplantasjon som behandling.

Risikofaktorer

De med en familie historie av Wilson sykdom har større risiko for å få det. De som har leversykdom eller unormale leverprøver er også en økt risiko fordi en unormal leveren ikke kan være i stand til å filtrere kobber også. Forskere har funnet de som er av østeuropeisk eller jødisk anstendig er en større risiko for Tay-Sachs sykdom. Et barn som har foreldre både bærer det muterte genet har en 25 prosent sjanse for å ha Tay-Sachs ifølge ninds. Leukodystrophy er en arvelig lidelse som setter de med en familie historie av leukodystrophy i fare.

Hvordan stoppe rektal blødning hos barn

Rektal blødning hos barn er en vanlig foreteelse som kan skje for en rekke grunner. Det kan utvikle seg til et alvorlig problem for barnet ditt. Hvis du oppdager blod i avføringen eller klær til barnet ditt, her er noen metoder for å stoppe rektal blødning.

Hvordan stoppe rektal blødning hos barn

•  Kjøp en over-the-counter salve eller stikkpille som behandler rektal blødning. Noen selskaper kan tilby barneversjon, men en voksen versjon kan også brukes. Kontroller retning for å se om dosen varierer eller anvendelse for barn.

Har barnet ditt drikke 8 til 10 glass vann hver dag. Dehydrering kan være en årsak til rektal blødning. Hvis dette er tilfelle, kan en jevn tilførsel av vann i flere dager kurere barnets problemer. Normalt tar kroppen mange dager til fullt rehydrere. Være vedvarende og pasient med denne behandlingen.

Bade barnet ditt regelmessig. Mange abscesser og åpne sår på endetarms området kan tilskrives dårlig hygiene. Ved å vaske med såpe og vann minst en gang annenhver dag, vil du øke ditt barns sjansene for helbredelse disse områdene uten ytterligere blødning.

Påfør vanlige mengder is til endetarms området. Ice vil ta ned eventuelle betennelser som kan siver, og dermed redusere barnets sjanse for blødninger. Endre isen så snart det smelter.

innlemme en stor mengde fiber inn i barnets kosthold. Mange ganger blødningen er intern snarere enn fra rektum selv. Legge fiber gjennom et kosttilskudd kan bidra til å regulere noen sterke passasjer i kroppen.

Hjernehinnebetennelse symptomer hos barn

Hjernehinnebetennelse er en alvorlig medisinsk tilstand som forårsaker membraner rundt hjernen og ryggmargen til å hovne opp. Bakteriell meningitt er den mest alvorlige formen for hjernehinnebetennelse, og det kan være livstruende. Viral meningitt er mer vanlig og er ikke så alvorlig som det bakterielle versjonen. Begge former for hjernehinnebetennelse kan presentere influensalignende symptomer hos barn.

Fever

Meningitt kan forårsake høy feber hos barn. En feber er vanligvis en av de første merkbare symptomer på hjernehinnebetennelse før de mer alvorlige symptomer.

Hodepine og lysfølsomhet

Barn med hjernehinnebetennelse kan klage over en svært alvorlig hodepine som ikke går bort. Deres øyne kan også være mer følsomme for lys enn normalt.

Stiv nakke

En stiv nakke er en av de klassiske symptomene på hjernehinnebetennelse og bør tas svært alvorlig. Dette symptomet er mest vanlig hos eldre barn. Et barn med hjernehinnebetennelse kan føle en god del smerter i nakken når han slipper hodet mot brystet hans.

Utslett

Meningitt kan også føre til utslett på kroppen og føre til hyppige kløe hos barn.

Hos spedbarn

Spedbarn med hjernehinnebetennelse har ulike symptomer enn eldre barn. Deres symptomer er mer sannsynlig å inkludere apati, manglende respons, en stiv nakke eller gulsott.

Om påvirket Krakk hos barn

Når et barn utvikler påvirket avføring, kan det være et resultat av forstoppelse eller en tilstand som kalles encopresis. Det kan være mange grunner til barnet ditt har problemer med påvirket avføring, for eksempel kosttilskudd, pottetrening, eller stress. Selv om det kan være en frustrerende opplevelse for deg, kan det være direkte smertefullt for barnet ditt. Det finnes ulike måter å behandle denne tilstanden, men alltid konsultere barnelege før du velger en behandling.

Kronisk forstoppelse

Ifølge Mayo Clinic, er forstoppelse hos barn preget av svært få avføring. Når barnet endelig har avføring, kan avføringen være hard og ser ut som små pellets. Når barnet ditt har forstoppelse, kan det skyldes kostholdet (dvs. for mye junk food eller ikke nok væskeinntak). Dessuten kan pottetrening gjøre barnet ditt ønsker å unngå å bruke på badet, som kan resultere i avføring bygge opp i tarmen.

Symptomer på forstoppelse

Du vil kjenne barnet ditt er forstoppet fordi han ikke kan ha avføring i flere dager. Han kan nekte å passere en krakk fordi det er for smertefullt. Til tider kan barnet klage magen gjør vondt, eller at han føler seg syk i magen hans. Selv om det kan være overraskende, kan blod dukke opp på overflaten av avføringen.

Advarsel

Selv om barnet ikke kan ha avføring i noen dager, ifølge Mayo Clinic, er det svært viktig å se en lege hvis han ikke har bestått krakk for mer enn to uker. Hvis han begynner å kaste opp, har feber, vekttap, eller hevelse i magen, eller opplever en rektal prolaps (der tarmen kommer ut av endetarmen), se en lege umiddelbart.

Enkoprese

Enkoprese er et resultat av sterkt påvirket avføring fra barnet ditt nekter å bruke toalettet. Ifølge Mayo Clinic, vil avføringen begynner å samle seg i barnets endetarm og tykktarm. Når barnet ditt blir så påvirket, kan flytende avføring lekke ut.

Årsaker

Vanligvis vil barn som utvikler encopresis få det etter at de har vært potty trent. Siden encopresis skyldes forstoppelse, kan barnet ditt nekter å bruke toalettet. Krakk blir mer påvirket, noe som gjør bruk av toalettet mer stressende for barnet ditt. Noen barn også utvikle encopresis som et resultat av å bli bleie for tidlig, eller på grunn av en traumatisk situasjon.

Symptomer på Enkoprese

Hvis barnet ditt lider encopresis, vil han ha flytende avføring som vises i undertøy. De fleste ganger, vil barnet ikke ønsker å gå på do, eller vil prøve å motstå. Noen ganger kan barnet ikke vil spise, eller vil klage på å ha en buk verke. Hvis han har avføring, kan hans avføring være svært store (til poenget med clogging toalettet), eller han kan anstrenge seg for å presse ut avføringen.

Behandling

Det er viktig å søke legehjelp for barnet ditt hvis han har påvirket avføring. Ikke bare er det smertefullt, men det kan også være traumatiserende. Ditt barns barnelege kan anbefale kosttilskudd endringer, og i alvorlige tilfeller, bruk av avføring myknere, som laktulose eller melk av Magnesia. Bruk aldri noe annet enn det legen anbefaler. Øke ditt barns væske og fiber inntak kan også hjelpe.

Feber hos barn

En feber er en kroppstemperatur som er høyere enn vanlig. En feber i seg selv ikke nødvendigvis indikerer en alvorlig medisinsk tilstand. Feber er faktisk en vanlig reaksjon på en kropp som kjemper en infeksjon.

Temperaturområder

Normal temperatur varierer mellom 97 til 99 grader Fahrenheit; lavgradig feber varierer mellom 99,1 til 100,9 grader Fahrenheit; felles feber varierer mellom 101 til 103,5 grader Fahrenheit; høy feber er 103,6 grader Fahrenheit og høyere.

Virus og bakterieinfeksjoner

Virusinfeksjoner er vanlige årsaker til feber hos barn; vanligvis ikke farlig, vil dette feber ende i løpet av dager uten medisinering. Bakterielle infeksjoner kan også føre til feber, og er mulig å behandle med antibiotika.

Termometre

Bruk en rektal termometer for spedbarn under ett år gammel, et øre termometer for små barn eldre enn ett år gamle, og en muntlig termometer for eldre barn og tenåringer.

Behandling

Paracetamol lindrer smerte og senker feber. Sjekk med en lege for nøyaktig dosering. Hydrate med kule væsker å drikke. Aldri gi barn under 19 år aspirin eller aspirin-holdige produkter.

LEGEHJELP

Ring lege hvis barnet ditt er 3 måneder eller yngre med en temperatur på over 100,4 grader Fahrenheit, eller hvis et barn har feber og andre symptomer, inkludert oppkast, diaré og tap av bevissthet.

Om Fatty leversykdom hos barn

Om Fatty leversykdom hos barn


Fatty leversykdom hos barn, også kjent som alkoholisk steatohepatitis, er en opphoping av fett i leveren som kan føre til betennelse og arrdannelse. Denne betennelsen og arrdannelse kan hindre leveren fra å fungere som det skal og kan til slutt føre til leversvikt. Med dagens økende fedme hos barn, er det viktig å forstå hva fatty leversykdom er, dens årsaker, symptomer, behandlinger, og hvordan du kan forhindre det.

Symptomer

Fettlever er kjent som en stille morder med få første symptomene. Symptomene på fatty leversykdom er de samme hos barn som hos voksne. Etter hvert som sykdommen utvikler seg, kan du se:
Gulsott (gulfarging av hud og øyne)
Tretthet / slapphet
Magesmerter
Økende abdominal omkrets
Redusert appetitt
Vekttap
Forvirring (sekundært til økt blod ammoniakk)
Uvanlig blødning
Cirrhose, noe som kan føre til behovet for levertransplantasjon

Diagnose

Din helsepersonell vil diagnostisere fatty leversykdom basert på følgende:
Blodprøver - vanligvis et barn har hatt en rutinemessig blodprøve for noen andre tema som har forresten vist forhøyede leverenzymer og vil trenge for videre testing
Fysisk eksamen og historie
X-stråler og ultralyd - viser fett eller forstørret lever
Leverbiopsi (definitive) - en biopsinål er satt inn i lever og en prøve blir tatt. Under mikroskopet, vil leverprøve viser fett med inflammasjon.

Årsaker

Eksakte årsakene til fatty leversykdom hos barn er ikke kjent, men det er mistanke om at fedme, insulinresistens og en nedgang på antioksidanter kan spille en rolle. "Den vanligste alvorlige konsekvens av barndommen fedme er fatty leversykdom, og mer enn én million barn har det," sa Jeffrey Schwimmer, MD, fra Barnas Hospital and Health Center og Vekt og velværesenter, både i San Diego, California. "Jeg tror dette er en underdiagnostisert sykdom av barneleger og allmennheten. Alle overvektige barn bør skjermes."

Behandling

Ifølge National Institutes of Health (NIH), kan utviklingen av denne sykdommen tar år, selv tiår. Prosessen kan stoppe og, i noen tilfeller, å reversere seg selv uten spesiell behandling.
Det er ingen spesifikke behandlingsformer for pediatrisk fettlever. The National Institutes of Health anbefaler:

Vektreduksjon (hvis overvektig eller overvektig)
Følg et balansert og sunt kosthold
Øke fysisk aktivitet
Unngå unødvendige medisiner
Behandlingen for avansert leversvikt er levertransplantasjon.

Forebygging

Du må være proaktive i å avskrekke denne sykdommen. Selv om årsakene er ikke entydige, synes fedme å rangere på toppen. Hjelp barnet endre sin livsstil ved å bli et eksempel. Sakte fase ut ting som:
For mye TV og dataspill
For mange snacks
Sene bedtimes

Forsiktig fase inn:
Familie trening, som å gå
Sunnere kosthold

Sett mål med barna for å hjelpe dem leve sunnere, lengre og mer produktive liv.

Belly Button smerte hos barn

Magesmerter er en vanlig barne klage, som kan være forårsaket av en mild magesmerter eller alvorlige tarm misdannelser. Et barn vil vanligvis peke på navlen hennes da bedt om å peke på smerten. Hvis det er lokalisert smerte virkelig i navle-området, i stedet for en spesifikk kvadrant av magen eller generalisert i magen, er en lege mer sannsynlig å se etter bestemte problemer. Årsaker til navlen smerter hos barn inkluderer et fremmedlegeme, blindtarmbetennelse, tarmobstruksjon, Meckels divertikulitt og infisert urachal cyste.

Fremmedlegeme

Når et barn opplever navle smerte, "det selvsagte" må først utelukkes. Mye til en forelder forferdelse, kan fremmedlegemer bli smertelig fast i navlen og krever fjerning.

Blindtarmbetennelse

Magesmerter forbundet med blindtarmbetennelse starter vanligvis i nærheten av navlen. Som blindtarmbetennelse blir mer alvorlig, har en tendens smerten å skifte til høyre nedre kvadrant av magen. Hos barn, blindtarmbetennelse krever alltid en blindtarm så snart som mulig. Imidlertid, dersom tillegget har en abscess blir barnet behandlet med en kurs av antibiotika. Vedlegget er fjernet når byllen helbreder.

Tarmobstruksjon

Tarmobstruksjon kan medføre en alvorlig navle smerter hos barn. Dette skjer vanligvis hos barn som har hatt tidligere abdominal kirurgi eller har en soning (non-reducable) lyskebrokk. Diagnosen stilles ved CT scan eller radiologisk undersøkelse av tynntarmen, kalt en liten tarm følge gjennom. Behandlingen krever vanligvis kirurgi.

Meckels divertikulitt

Meckels diverticulum er en pose-lignende formasjon på veggen av tynntarmen. Posen er medfødt og kan bli infisert, forårsaker Meckels divertikulitt. Dette fører til skarp eller kramper og mild til alvorlig navle smerter hos barn. Symptomer er assosiert med blod i avføringen. Behandling krever kirurgisk fjerning av divertikkel.

Infected Urachal Cyste

Infiserte urachal cyster er mest vanlig i spedbarnsalder og tidlig voksen alder, og disse cyster forårsake navle smerte og navle erytem. Den urachus er en rørlignende embryologiske struktur assosiert med utvikling av blæren og urin systemer. I en fullt utviklede foster, lukkes urachus, som danner en streng-lignende formasjon heller enn et rør. I sjeldne tilfeller, ikke urachus lukker ikke. Cyster kan danne, fylles med væske og havne bakterier. Infiserte urachal cyster kreve kirurgisk fjerning.

Hva er bivirkningene av Lupron hos barn?

Lupron er en reseptbelagte medisiner som vanligvis brukes til å behandle menn med prostatakreft eller kvinner med endometriose eller livmor fibroids, men det er også noen ganger brukt hos barn for å stoppe tidlig pubertet. Det fungerer ved å redusere kjønnshormoner et barns kropp produserer, noe som forsinker seksuell utvikling og utbruddet av menstruasjon hos jenter. Lupron er gitt månedlig som en injeksjon. De fleste leger vil slutte å bruke Lupron hos pasienter som har nådd normal pubertetsalderen.

Vaginal bivirkninger

Jenter som får Lupron injeksjoner kan oppleve vaginal betennelse, utflod eller blødning og spotting. Noen jenter kan også i utgangspunktet oppleve noen brystforstørring. Alle disse bivirkningene er normalt og ingen grunn til bekymring.

Acne

Gutter og jenter som får Lupron kan utvikle akne eller fet hud som en bivirkning av medisinen. Dette er normalt og kan behandles på samme måte akne og fet hud hos ungdom og voksne blir behandlet.

Pain

Smerte, irritasjon eller rødhet på injeksjonsstedet er en normal bivirkning av Lupron. Kontakt legen din hvis barnet ditt opplever ekstrem smerte eller irritasjon.

Kjønnsmodning

I sjeldne tilfeller kan Lupron injeksjoner føre til økt seksuell modenhet. Fordi barn får Lupron å stoppe tidlig seksuell utvikling, sørg for å varsle lege umiddelbart hvis du merker symptomer på fortsatt seksuell utvikling.

Andre alvorlige bivirkninger

Noen barn får Lupron injeksjoner kan oppleve besvimelse eller ekstreme humørsvingninger. Disse bivirkningene bør rapporteres til lege umiddelbart.

Hva er årsaken til Hånd Tremors hos barn?

Tremors er vanlig hos folk som er eldre, men visse medisinske tilstander kan forårsake skjelvinger i alle aldre. Håndskjelvinger hos barn kan være et tegn på en mild eller alvorlig underliggende medisinsk tilstand. Det er viktig å ha evaluert av en lege for å finne ut årsaken til hånd rystelser barn.

Familiær Tremor

En årsak til håndskjelvinger hos barn kalles familiær tremor. Det er antatt å være en arvelig tilstand, fordi flere familiemedlemmer lider av denne nevrologisk lidelse. Rystelser forverres med bevegelse, emosjonelt stress og aktivitet. Den eksakte årsaken til familiær tremor er ukjent. I noen tilfeller kan de rystelser påvirke andre deler av kroppen, slik som hodet, armer, eller ansiktsmusklene. Familiær tremor hos barn vanligvis påvirker bare hendene og krever ingen behandling.

Hjernesvulster

Ifølge Barnesykehuset i Philadelphia, hvert år ca 2000 barn i USA er diagnostisert med hjernesvulst. Typen av hjernesvulst, størrelse og plassering vil gi forskjellige symptomer. En hjernesvulst i lillehjernen, eller baksiden av hjernen, kan føre hånden rystelser hos barn så vel som andre symptomer som hodepine, vansker vandre, og oppkast om morgenen uten kvalme.

Hypertyreose

Graves 'sykdom er årsaken til de fleste tilfeller av hypertyreose. Immunforsvaret angriper skjoldbruskkjertelen, noe som får den til å produsere for mye thyroid hormon. Hypertyreose kan forårsake hånd skjelvinger hos barn, og inkluderer symptomer som humørsvingninger, tretthet, rask hjerterytme, svett hud, hud som er varm, rød og / eller kløende, og vekttap. Hvis et barn har noen av disse symptomene bør du oppsøke lege med en gang. Venstre ubehandlet, hypertyreose kan føre til alvorlige hjerteproblemer, og beinproblemer.

Spinocerebellar Ataxia

Spinocerebellar ataksi (SCA) står for de delene av nervesystemet påvirkes. Den første delen, Spino, er ryggmargen, og lillehjernen er den bakre delen av hjernen. Denne region av hjernen er det som styrer koordinasjon. Ataksi refererer til den manglende evne til å koordinere muskelbevegelser. Den manglende kontroll over muskler er det som kan føre hånd rystelser hos barn med denne tilstanden. Andre symptomer inkluderer problemer med gange og balanse, sløret tale, og svelgeproblemer.

Tourettes syndrom

Tourettes syndrom er en sentral nervesystemet lidelse som fører til rykninger, ukontrollerte bevegelser av kroppen, og vokal utbrudd som roping, gryntende, eller hals clearing. Disse symptomene er kalt tics. Tics ofte skjer flere ganger i løpet av dagen, og vanligvis mer enn én type av tic er til stede. Symptomer på Tourettes involverer én eller flere muskelgrupper, og kan føre til håndskjelvinger hos barn. Hvis de er slitne, glade, sinte, eller sint, kan de tics forverres.

Komplikasjoner av hjernehinnebetennelse hos barn

Komplikasjoner av hjernehinnebetennelse hos barn


Hjernehinnebetennelse er infeksjon og hevelse i hjernehinnene (slimhinnen i hjernen og ryggmargen). Bakterier eller virus forårsaker hjernehinnebetennelse. Ubehandlet hjernehinnebetennelse hos barn (spesielt bakteriell meningitt) kan føre til alvorlige, livstruende og livsendrende komplikasjoner. Hensiktsmessig og rettidig behandling av hjernehinnebetennelse i stor grad kan redusere disse komplikasjonene.

Tidlige Komplikasjoner

Bakteriell meningitt kan forårsake høy feber, så høye som 103 grader F eller mer. Ubehandlet høy feber kan føre til anfall. Betennelse i hjernehinnene (foring av hjernen og ryggmargen) kan føre til alvorlig smerte og hodepine. Barnet kan utvikle lysskyhet hvor sterkt lys blir smertefullt for øynene. Nakke og rygg kan bli stive og smertefulle. Barnet med hjernehinnebetennelse kan bli kvalm og kaste opp. Mye oppkast kan føre til dehydrering.

Sepsis

Sepsis (blod-infeksjon) oppstår når bakterier eller virus spres fra hjernen eller ryggmargen, og kommer inn i blodet. Når barnet blir septisk, kan han oppleve lavt blodtrykk, redusert urinmengde, og multi-system organsvikt.

Økt ICP

Økt intrakranielt trykk (ICP) er økningen av trykket i hjernen. Skallen er stiv etter fontanels (myke flekker på babyens skalle) nær. Det skalle holder hjernen, blod og cerebral spinalvæske. Det er bare så mye plass. Når hjernen begynner å hovne opp på grunn av hjernehinnebetennelse, økes trykket, og kan føre til økt forvirring, slapphet, prosjektil oppkast (kraftig oppkast som kan lande på tvers av rommet), redusert hjertefrekvens, økt blodtrykk, redusert respirasjonsfrekvens og eventuell død.

Forsinket utvikling

En liten andel av disse barna som overlever hjernehinnebetennelse kan bli utviklingshemmede forsinket. Alvorlighetsgraden av forsinkelsen kan være alt fra en liten lærevansker til et barn som har blitt vegetative og krever total omsorg. Barn overlevende hjernehinnebetennelse kan også utvikle et anfall lidelse. De fleste anfallslidelser er vellykket behandlet med medisiner.

Amputasjon

Meningitt forårsaket av bakterien Nesseria meningitides (hjernehinnebetennelse) kan spre seg i hele kroppen via blodet (sepsis), og til slutt føre til alvorlige fartøyet og nerveskader på fingre, tær, armer, ben, ører, nese og andre deler av kroppen. Noen ganger skaden er så stor at den eneste behandlingen er amputasjon.

Død

En eller en kombinasjon av de mer alvorlige komplikasjoner kan føre til døden, med eller uten behandling. Ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO), vil ca 5 til 10 prosent av de som blir smittet med hjernehinnebetennelse dø innen 24 til 48 timer etter symptomdebut vil dø. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC), kan behandling av de vanligste typene av bakteriell meningitt med passende antibiotika redusere risikoen for død til mindre enn 15 prosent.

Diagnose og forebygging

Diagnose av en helsepersonell er basert på symptomer, og en spinalpunksjon hvor spinalvæske samles inn og analyseres. Meningitt, spesielt hjernehinnebetennelse, er behandlet som et medisinsk nødstilfelle. Pasientene er innlagt på sykehus og behandles med antibiotika. Vanlige intravenøs antibiotika er penicillin, ampicillin, vancomycin og ceftriaxone. Forebygging av hjernehinnebetennelse (en av de farligste) omfatter et en-dose vaksinering. Den meningokokkvaksine gir over 85 prosent beskyttelse. Gjør en vane av god håndvask. Ikke del mat, drikke, tannbørster eller noe annet som kan spre respiratoriske dråper.

Vaginal gjær infeksjoner hos barn

Kvinner i alle aldre, også unge jenter, er utsatt for gjær infeksjoner eller candidiasis. Minimale mengder av gjær vokse normalt på huden, i munnen og inn i vagina, men når forholdene blir fuktig, varm og mørke, kan gjær vokse raskt, og blir en infeksjon. Gjær infeksjoner ofte påvirker munnen, bleieområdet hos spedbarn og småbarn, hudfolder, og genital og vaginal områder.

Kjennetegn

Spedbarn og småbarn jenter som slites bleier kan utvikle en gjær infeksjon som starter innen de hudfolder og rumpe og deretter sprer seg til vaginal området. Kvinner i alle aldre som har tilstanden kan oppleve irritasjon, rødhet, hevelse og kløe i berørte vaginal området. En tykk hvit eller gul utflod er også vanlig. En brennende følelse kan også merkes ved vannlating.

Årsaker

Det er flere grunner jenter kan utvikle en gjær infeksjon. For det første kan det fremkallende immunsystemet hos barn ikke å bekjempe infeksjoner så effektivt som den voksne immunsystemet. For det andre barn som tar antibiotika eller steroid medisiner er på et høyere risiko for å få en gjær infeksjon. Når datteren din lege foreskriver antibiotika, eliminerer det ikke bare de dårlige bakteriene, men også gunstig slag kalles probiotika. Ifølge nettstedet, BNet, høyt antall probiotika lage vitamin A og B, bistå med næringsopptak, hjelp med riktig fordøyelse, og gjøre immun-boosting stoffer. Så, ved å eliminere de gode bakteriene, kan gjær formere seg og bli en infeksjon. Tredje, små jenter som sitter i våte eller skitne bleier kan utvikle en gjær infeksjon i vaginal området. Fjerde, kan hormonelle forandringer på grunn av modenhet og pubertet også forårsake gjær infeksjoner. Ifølge Kidshealth fra Nemours, jenter som har en menstruasjonssyklus er mer sannsynlig å få en gjær infeksjon enn jenter som ennå ikke har gått gjennom puberteten.

Diagnose

Fysisk undersøkelse av det berørte området av en lege er ofte alt som trengs for å diagnostisere en gjær infeksjon. Noen ganger kan en lege skrape et lite utvalg fra det infiserte området og for nærmere undersøkelse på et laboratorium.

Behandling

For kvinnelige spedbarn og småbarn som slites bleier, er det viktig å holde bleie området rent og tørt. For alle kvinner, vil en over-the-counter soppdrepende krem ​​vanligvis kurere infeksjonen innen én eller to uker.

Forebygging

For spedbarn og småbarn jenter, holde bleie området rent og tørt. Også hjelpe din datter bygge et sunt immunsystem gjennom en balansert, næringsrik diett slik at hun kan naturligvis bekjempe infeksjoner. For førskole og grade-skolebarn, håndheve viktigheten av å tørke forfra og bakover etter å ha avføring. Ved å gjøre det motsatte, kan bakterier fra avføringen reise til vaginal området. Jenter bør ha komfortable, bomull klær fordi nylon badedrakter, nyloner eller undertøy kan felle fuktighet og forårsake gjær infeksjoner. Bare gi din datter antibiotika som var foreskrevet av en lege. Til slutt innlemme vanlig, usøtet yoghurt inn i din datters måltider; denne type av yoghurt er kjent for å hindre at gjær fra raskt voksende.

Høyt blodtrykk hos barn

Barn som tester positivt for høyt blodtrykk (hypertension) har blodtrykk som er det samme som eller høyere enn 90 prosent av barn innenfor samme alder, høyde, kjønn og gruppe, i henhold til de Mayo Clinic. Det er ingen standard blodtrykk lesing for alle barn som det er med alle voksne, fordi barns organer har forskjellige "normale" blodtrykket serier på ulike stadier av vekst. Men siden noen faktorer gjør enkelte barn mer utsatt for å utvikle høyt blodtrykk enn andre, er det viktig å vite om barnet ditt er i fare.

Årsaker

Barn under 10 år har som regel høyt blodtrykk som er forårsaket av en annen medisinsk tilstand (dette er også kjent som sekundær hypertensjon). Noen av de medisinske tilstander som kan føre til høyt blodtrykk er kronisk nyresykdom, type 1 diabetes, hjerteproblemer og hypertyreose. Eldre barn er mer sannsynlig å utvikle høyt blodtrykk som ikke har noen underliggende medisinsk tilstand (dette er også kjent som essensiell hypertensjon). Risikofaktorer for å utvikle denne typen hypertensjon er overvekt, manglende mosjon, høyt kolesterol, for mye natrium i kosten og type 2 diabetes.

Symptomer

Selv om mange barn med høyt blodtrykk merker ingen symptomer, kan noen oppleve brystsmerter, hodepine, søvnproblemer, problemer med konsentrasjon og tretthet. Alvorlig høyt blodtrykk kan føre til et barn å oppleve tåkesyn, forvirring og kortpustethet.

Risiko

Barn med høyt blodtrykk er i risiko for å oppleve søvnapné, noe som fører dem til å ha problemer med å puste normalt under søvn. Ifølge Mayo Clinic, barn med søvnrelaterte pusteforstyrrelser som søvnapné er også overvektig. En stor bekymring vedrørende barn med blodtrykket er at hvis de ikke får behandling de er sannsynlig å ha høyt blodtrykk gjennom barndommen og inn i voksen alder. Kronisk høyt blodtrykk setter en person i fare for å få slag, hjertesvikt, hjerteinfarkt, tap av syn og nyresykdom.

Behandling

En barnelege kan anbefale at et barn med pre-hypertensjon eller stadium 1 hypertensjon (svak eller moderat) gjør endringer i livsstil, inkludert å få mer mosjon, har et hjerte-sunt kosthold (balansert med mindre natrium), og et sett vekttap plan, før han foreskriver medisiner. Men, kan blodtrykket medisiner forskrives til barn med alvorlig høyt blodtrykk (stadium 2), eller barn med blodtrykk som ikke har respondert på endringer i livsstil.

Når skal teste

Selv barneleger vanligvis sjekke blodtrykket hos barn over tre år i rutinemessige kontroller og under syke pasientbesøk, kan barnet ditt har en tilstand som øker hans risikoen for høyt blodtrykk. Hvis han var for tidlig, hadde en lav fødselsvekt, eller er født med medfødt hjertesykdom og urin eller nyreproblemer, kan han trenge å få sin blodtrykket kontrolleres starter i barndommen. Hvis barnet ditt har høyt blodtrykk risikofaktorer (for eksempel hvis han er overvektige og / eller har et dårlig kosthold) han kan også bli nødt til å få sin blodtrykket kontrolleres oftere.

Petit mal anfall hos barn

Mens hvert barn stirrer ut i verdensrommet og til, kan foreldre bli bekymret hvis de merker hyppige Staring magi. Petit mal anfall, et epileptisk type anfall, forekommer hyppigst hos små barn og etterligne stirrende staver, så det viktig at foreldre kan se forskjell.

Alder

Petit mal anfall, ofte referert til som absenser, typisk forekommer hos barn 4 til 12 år, ifølge Lucile Packard Children Hospital i Stanford. The Mayo Clinic porter som barn generelt vokser ut av disse typer anfall av voksenlivet.

Symptomer

Under et fravær anfall, kan et barn stirrer ut i rommet, mens blinke raskt og knuser hennes lepper i hyppig rekkefølge. Når hun kommer ut av episoden, kan hun ikke engang klar over hva som skjedde.

Alvorlighetsgrad

Mens absenser vises mild siden de bare vare noen få sekunder, den Epilepsy Foundation sier at et barn kan lide av opptil 100 episoder en dag før du får hjelp fordi de skjer så fort og så barnet virker fint.

Komplikasjoner

Ifølge Mayo Clinic, kan noen barn opplever absensanfall senere oppleve grand mal eller en annen type anfall lidelse. Barn med absenser sliter med restriksjoner i fritidsaktiviteter, slik som aldri svømmer av seg selv, i frykt for at de kan blank ut og drukne.

Behandling

Epilepsy.com sier at de fleste barn nevrologer starte behandling av absenser med stoffet Zarontin. Dette stoffet virker ved å stabilisere elektrisk aktivitet i barne hjernen å eliminere absenser. Zarontin har senket mengden anfall hos barn med mer enn 50 prosent, ifølge Epilepsy.com.

Øyesykdommer hos barn

Øyesykdommer hos barn kan variere fra en tilstand som rosa øye, noe som fører til mild irritasjon og ubehag, til en tilstand som familiær blindhet, noe som kan føre til fullstendig tap av synet. Blant årsakene til øyesykdommer hos barn har feil fungerende øyemusklene og arvelighet.

Signs

Tegn på øyesykdommer hos barn inkluderer hengende øyelokk, utstående øyne, krysset øyne og øyne som er ofte vassen, har puss, viser skorpe eller utflod eller blø.

Vanlige lidelser

Amblyopi eller lat øye, og skjeling kan øynene å krysse eller punkt i forskjellige retninger. Andre vanlige tilstander inkluderer å være nærsynt og langsynt.

Mindre vanlige tilstander

Retinitis pigmentosa og prematuritetsretinopati (ROP) er mindre vanlige øyesykdommer hos barn. Begge føre til blindhet, men ROP kan føre til en frittliggende netthinnen.

Medfødte sykdommer

Medfødt glaukom forårsaker nerveskader, og medfødte katarakt årsaker blokkert visjon. Leber medfødt amaurosis (LCA) og familiær blindhet både kan føre til blindhet.

Vanlige infeksjoner

Med konjunktivitt eller rosa øye, øynene bli rosa, har en gul utflod, kløe og er følsomme for lys. Sty er en infeksjon som ser ut som en kvise på øyelokkene og kan føre til infeksjon.

Behandling

Behandling av øyesykdommer hos barn kan inkludere øye øvelser, antibiotika dråper og salver, iført briller og kirurgi.