Digidexo.com

merkelige insektbitt

Hva er en merkelig Septom?

Hva er en merkelig Septom?


Kjenner du noen som har en hard tid puste gjennom nesen eller blir kronisk bihulebetennelse? Han lider av en avveket septum. En fysisk undersøkelse eller tester som en X-ray eller CT scan (computertomografi) kan diagnostisere en merkelig septum og måle alvorlighetsgraden av avvik.

Identifikasjon

Septum er delingen i nesen som skiller høyre og venstre nesehulene. Du kan se den ene enden av septum mellom neseborene. Det reiser seg nesen og inn i hodet. Den fremre del av skilleveggen, som er i nesen, er bygd opp av huden og brusk. Den indre del av skilleveggen er bein og slimhinner. Ideelt sett deler septum nesehulene i to like deler. De fleste mennesker har en septum som er litt off-center, som regnes som normalt. En septum som er betydelig off-center er ansett som en avveket septum.

Årsaker

En merkelig septum kan være genetisk og tilstede ved fødselen. Et spedbarn eller barn med en avveket septum kan vokse tilstanden, siden septum vokser og endrer opp til ca 18 år Mer vanlig, en avveket septum er forårsaket av skade eller traume mot nesen eller hodet. En brutt nese som ikke er riktig innstilt kan føre septum til å bøye eller kurve vesentlig til en side, forårsaker en blokkering på den siden av skilleveggen.

Komplikasjoner

Noen mennesker kan aldri legge merke til at de har en avveket septum. For andre, kan et merkelig septum gjøre det vanskelig å puste ut av den side av nesen som er påvirket. Det kan også føre til kronisk bihulebetennelse, neseblod, snorking og søvnapné. Avhengig av beliggenhet og alvorlighetsgraden av avvik, det kan også føre til kronisk hodepine eller migrene.

Behandling

I de fleste tilfeller kan man med en merkelig septum finne lindring ved å behandle deres symptomer. Decongestants eller antihistaminer kan hjelpe med stuffiness eller en kronisk rennende nese. Hvis merkelig septum forårsaker bihulebetennelse, kan antibiotika være foreskrevet.

Korreksjon

En merkelig septum kan bare rettes opp gjennom operasjon kjent som en septoplasty. Operasjonen utføres gjennom neseborene, så det er ingen ekstern arrdannelse eller blåmerker i ansiktet. Under en septoplasty, kan partier av skilleveggen fjernes helt. Det også kan flyttes for å korrigere avviket. Selv betraktet som en stor operasjon, de fleste har septoplasty på poliklinisk basis.

Merkelig neseskillevegg behandlingstilbud

Ifølge Mayo Clinic, utvikler du en merkelig septum når den tynne veggen inne nesen, kjent som nasal septum, er forskjøvet til den ene siden. Du kan være født med en avveket septum, men mesteparten av tiden en avveket septum er på grunn av en skade. Ved å følge legens anbefalinger om medisiner og behandling, sammen med egenomsorg hjemme, kan du redusere symptomer på en merkelig septum.

Symptomer

En merkelig nasal septum kan forårsake obstruksjon i ett eller begge neseborene, og du vil ha problemer med å puste, samt postnasal drypp på baksiden av halsen.

Nesen kan føles tørr, noe som kan resultere i en neseblødning.

Blokkerte slim kan forårsake en bihulebetennelse, med smerter i ansiktet og hodepine.

Septoplasty / Rhinoplasty

Hvis luftveiene er fortsatt hindret, er kronisk betent eller du lider av hyppige neseblod nesen din, kan det hende du trenger kirurgi for å korrigere avveket nasal septum.

Under operasjonen, pinnen kirurgen nasal septum i midten av nesen.

Under septoplasty, kan kirurgen også utføre en neseplastikk, som endrer størrelsen eller formen på nesen ved å justere bein og brusk.

Etter operasjonen, mange pasienter ikke lenger har problemer med luftveisobstruksjon eller neseblod, men hvis allergi er årsaken til nesebetennelse, vil kirurgi ikke løse dine allergier.

Medisiner

Legen din kan forskrive en decongestant, som vil bidra til å holde luftveiene åpne og avlaste en fylt opp nesen. Slimhinneavsvellende midler kommer i pilleform eller som nesespray.

Følg legens instruksjoner om bruk av nesespray, som du kan utvikle en avhengighet, og hvis du prøver å slutte å bruke dem, kan symptomene forverres.

Antihistaminer kan avlaste en rennende nese, noe som er spesielt viktig å avvek nasal septum lider, fordi hvis slim blokker allerede smalere nese passasjer, kan du lider av en sinus hodepine, eller postnasal drypp.

Nasal strimler kan kjøpes på et apotek. Disse bandasje-lignende strimler inneholde små plast kilder, som du plasserer over neseryggen. Mens nese strimler ikke vil ha en effekt på din merkelig nasal septum, vil de hjelpe neseborene for å åpne bredere, slik at du kan puste lettere.

Neseskylling

Neseskylling bidrar til å vaske ut fangede partikler fra nesen, og bidrar til å holde slimhinnen i nesen fuktig.

Du kan bruke en kommersiell saltvannsoppløsning, eller blande din egen løsning hjemme. Å blande en saltoppløsning som har et saltinnhold lik kroppsvæsker, bruker 1/4 ts. salt, 8 oz. varmt vann, og ¼ ts. natron.

En neti potten ser ut som en tekanne, men har en konisk spiss på slutten av tuten, som du kan fylle med vann og før i nesen, eller du kan bruke en sprøyte.

Instruksjoner Nasal Vanning

Stå over vasken med hodet senket, for å hindre at vann drypper på deg eller gulvet.

Slå halsen til den ene siden, slik at neseboret på den siden er nede.

Hell løsningen fra beholderen inn i neseboret som er forhøyet. Løsningen vil strømme ut av den nedre neseboret, og inn i vasken.

Puss nesen forsiktig for å fjerne eventuell fuktighet, enn å gjenta med det andre neseboret.

Hvordan behandle insektbitt på en Toddler

Hvordan behandle insektbitt på en Toddler

Din smårolling vil trolig oppleve et mangfold av insekter og insektbitt før sommeren er avsluttet. De fleste insektbitt utgjør ingen medisinsk trussel. Men det er sjeldne tilfeller når lege bør søkes. Vi vil dekke hvordan å behandle insektbitt på din pjokk enten de er et vanlig myggstikk eller en farlig edderkopp bitt. Å vite hvordan man skal behandle og svare på et insektbitt vil sikre at du gi best mulig omsorg for barnet ditt.

Hvordan behandle insektbitt på en Toddler

Det første trinnet for å behandle et insektbitt på din pjokk, er å forstå de forskjellige typer reaksjoner som kan oppstå. Når symptomene på et insekt bitt eller stikk er begrenset til det området av bitt, blir dette refereres til som en lokal reaksjon. Disse lokale bug bite reaksjoner vil føre til at pjokk noe ubehag, men at de ikke utgjør noen betydelig medisinsk trussel.

Å behandle lokaliserte insektsbitt på din pjokk, er hovedmålet å gi lindring og trøst. Når insektbitt er oppdaget, umiddelbart bruke en kald komprimere - bruke is eller frosne kalde omslag. Dette vil forkorte og kontrollere lokaliserte reaksjon på bug bite eller bie stikk. Etter den kalde omslag har tatt påvirke, bruke en kløe lindrende salve til insektbitt. Vi har hatt suksess søker Calamine lotion eller en 1% hydrokortison krem ​​til bite området.

Hvis pjokk opplever tungpustethet, elveblest eller hevelse da de opplever en systemisk reaksjon på insektbitt. I noen tilfeller kan disse reaksjonene kan være alvorlige og det er viktig å ringe til legen din. Hva din pjokk er sannsynlig opplever er en allergisk reaksjon på insektbitt.

Elveblest er ikke nødvendigvis en medisinsk krise. Imidlertid bør dette være en god indikator på at din pjokk er mer sannsynlig å oppleve en mer alvorlig reaksjon på fremtidige insektsbitt. Du bør bruke denne muligheten til å diskutere din pjokk symptomer med legen din. Forebygging er en viktig nøkkel til riktig behandling.

Alvorlig insekt bite symptomer å se etter i din pjokk er pustevansker der det er ofte hørbart hvesende pust. I noen sjeldne tilfeller barnet ditt kan bli svimmel, ør, og kan til og med besvime. Vurdere å gi barne dose Diphenhydramine (Benadryl). Dette kan bidra til midlertidig lindre den allergiske reaksjonen til du kan få medisinsk hjelp. Hvis du støter på disse mer alvorlige insektbitt symptomer bør du søke legehjelp umiddelbart.

Hvis pjokk insektbitt er betydelig nok til å kreve behandling på legekontoret, bør du vite hva du kan forvente på besøk. Prøv å ha så mye informasjon som mulig for å bistå i legens behandling Legen vil ønske å vite hvilken type insekt som har bitt pjokk. Du vet kanskje ikke hva slags insekt, bie, eller edderkopp var involvert. Prøv å samle så mye informasjon som mulig - når, hvor og hvordan bittet skjedde alle må være viktige ledetråder.

Hvis noen av de systemiske reaksjoner skissert ovenfor er til stede, vil legen sannsynligvis trenger å gi barnet ditt en adrenalin injeksjon. Hvis insektbitt er bare viser som en lokalisert reaksjon, deretter behandlingen vil være fokusert på det berørte området. Legen vil undersøke området for å se om det er noen dødt vev eller tegn på infeksjon. I noen sjeldne tilfeller insektbitt vil kreve drenering. Dette er en relativt enkel prosedyre og bør være basert på poliklinisk basis.

Hvis legen mistenker at din pjokk er allergisk mot insektbitt, og det er frykt for en alvorlig reaksjon i fremtiden, kan du bli bedt om å kjøpe en nødssituasjon kit som inneholder adrenalin injektorer. Legen din kan diskutere bruken av disse pakkene med deg. Sørg for å spørre en masse spørsmål og forstå hvordan du bruker sprøytebrukere.

biter fra giftige edderkopper er en reell frykt for foreldre. Men realiteten er at disse typer edderkopp biter er sjeldne. Kjenne symptomer kan bidra til å sette deg rolig eller i sjeldne tilfeller at småbarn er et bitt av en giftig edderkopp, vil du vite hvordan du kan gjenkjenne symptomer.

Den vanligste typen av giftig edderkopp involvert i disse sjeldne biter er en kvinnelig sort enke edderkoppen. Den sorte enke edderkoppen er funnet i skur, woodpiles, rotete garasjer og låver. Den sorte enke edderkoppen er skinnende svart i fargen med en rød timeglass merking på bunnen av magen. Disse edderkopper er vanligvis en halv tomme i diameter.

Den sorte enke bite er vanligvis smertefri. Vanligvis det første symptomet skal vises i din pjokk vil bli kramper og smerter i magen. Din vil merke at din pjokk mage kan bli vanskelig å ta på. Breathing vil bli vanskeligere for pjokk. Andre symptomer kan være kvalme, oppkast, skjelving, og en kriblende følelse i hendene. Hvis du mistenker at din pjokk har blitt bitt av en sort enke edderkoppen, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Den andre giftig edderkopp som en forelder bør være klar over er den brune eneboer. Den brune eneboer edderkoppen er brun i fargen og har en hvit fiolin mønster på ryggen. Bittet fra en brun eneboer vil være smertefullt og det lokaliserte reaksjon vil være svært merkbar. Bittet fra en brun eneboer kan være farlig, men ikke på langt nær så ille som et bitt fra en sort enke. Hvis du mistenker at din pjokk har blitt bitt av en brun eneboer edderkopp, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Plantains Brukes til å berolige insektbitt

Plantains Brukes til å berolige insektbitt


Folk har blitt dratt nytte av de medisinske egenskapene til Plantain urten i århundrer. Europeerne var klar over sine helbredende og anti-inflammatorisk egenskaper i århundrer før innføring av felles luke til Nord-Amerika under kolonitiden. Indianere raskt innså Plantain effektivitet i behandling av insekt og slangebitt, så vel som andre sår og hudsykdommer.

En Rikelig Herb

Banan er gjenkjennelig i hager, enger og plener med sine lange, smalt ribbet basale blader og små hvite-farget blomster. I sin samling av 17. århundre urtemedisiner, Nicolas Culpeper hevdet at anlegget vokste i så stor overflod langs veier som det var lett gjenkjennelig. I sannhet, er den Plantain vindbestøves, vokser aggressivt og har frø som er hardføre nok til å overleve inntak av fugler eller andre små dyr.

Bruke Leaves

Naturmedisinere anbefaler dekker biter eller stikk med våte-flenget bladene til å trekke ut Tires gunstige ingredienser. Når de våte blad tørker, erstatte den med en nyklippet blad. Denne prosessen kan gjennomføres tre til fire ganger daglig. The Pennsylvania Dutch brukt juice fra Plantain å kurere insektbitt og for å bidra til å helbrede sår, og også plassert tørkede blader med sengetøy for å hindre insekter i å hekke der.

Å gjøre en Lotion

Med litt innsats, kan bladene av plantain gjøres om til en beroligende lotion i noen få korte uker. Bare makulere bladene i en liten beholder og dekk med glyserin. La blandingen på et kjølig, mørkt område i ca to uker. Blandingen kan deretter brukes direkte til det berørte området for å berolige insektbitt og stikk, samt andre typer hudirritasjoner, blåmerker og sår.

Forholdsregler

Som med noen resept eller urtemedisin, vurdere mulige bivirkninger. Den juice eller te av Banan, tatt for anleggets anti-inflammatorisk og anti-diaré egenskaper, bør ikke inntas av de som tar litium eller karbamazepin narkotika, da disse redusere stoffets effektivitet. Mulige bivirkninger er allergiske reaksjoner, brystet lunger, nysing og rennende øyne, og mulige fordøyelse komplikasjoner som følge av inntak av frøskall. Riktig dosering bør være nøye respektert.

Kjøtt mørsalt på insektbitt

Kjøtt mørsalt på insektbitt


Du trenger ikke å se lenger enn din krydderskap ved behandling av insektbitt. En pasta av kjøtt mørsalt og vann kan raskt berolige at pesky kløe eller svie.

Funksjon

En pasta av kjøtt mørsalt og vann kan gi lindring til kløe og svi av et insektbitt, spesielt veps, bier, maur og mygg. Bland en del kjøtt mørsalt med fire deler vann. Suge en bomullsdott i blandingen og hold det til bite i ca 15 minutter. Et stoff kalt papain i kjøtt mørsalt vil bidra til å bryte ned insekt gift er proteiner.

Advarsler

De fleste insektbitt er rett og slett en plage, men alvorlige allergiske reaksjoner kan forekomme. Hvis du opplever alvorlig hevelse, oppkast, feber, kortpustethet eller andre alvorlige symptomer, hoppe over kjøtt mørsalt og søke legehjelp. Hvis stikket er fra en bie, fjerne stinger før påføring av kjøtt mørsalt. Dette oppnås best ved å skrape den av med et kredittkort eller et annet hardt, flatt underlag.

Forebygging

Hindre insektstikk skjer i første omgang. Dette kan gjøres med insektspray. De mest effektive spray inneholde den aktive bestanddel DEET. Hvis du ønsker å unngå kjemikalier, spise en diett høy i tiamin, som frigjør en lukt som insekter finner ubehagelig. Forbruker mye løk eller hvitløk kan ha samme virkning.

Hvordan avlaste insektbitt med salt

Hvordan avlaste insektbitt med salt


Insektbitt relief er ikke begrenset til høyt priset over-the-counter medisiner. Etter å ha blitt bitt av et insekt, rett og slett ta tak i nærmeste saltbøsse og lage en tykk pasta av salt og vann for å sette en stopper for kløende, plagsomme biter.

Bruksanvisning

•  Samle bordsalt, en teskje og en liten beholder.

Dryss 1/2 ts. saltet i beholderen.

Fukt salt ved å tilsette noen dråper vann til det.

Bruk en tannpirker eller en skje for å røre salt og vann sammen for å danne en tykk pasta. Bryt ned klumper og gjør pastaen veldig fint med raske og harde sirkulære bevegelser med skje eller tannpirker.

Få et plaster stor nok til å dekke bite og hold lim på plass når den er påført. Velg formet bandet hjelpemidler for vanskelige områder som rygg, tær eller fingre.

Slather litt lim på huden din ved hjelp av en bomullspinne eller ren finger. Dekke alle irriterte deler av huden. Slutte å bruke lim når det virker som det kan dryppe av.

Plasser plaster over såret og lime.

Føl lindring fra insektbitt.

Fjern bandasjen etter 30 minutter.

Vask og tørk huden med såpe og vann.

Tips og advarsler

 • Ikke fukt salt for mye når du gjør pasta. Hvis du finner ut at du har lagt for mye vann, bare legge mer salt til blandingen før pastaen er tykk nok til å søke.
 • Oppsøk lege hvis insektbitt ikke reagerer på saltet pasta eller hvis huden din ser infisert.

Hvordan behandle mindre insektbitt

Mindre insektbitt be deg om å handle fort, ikke på grunn av seriøsitet eller livstruende bekymringer, men bare fordi de vondt. De oppstår raskt, ofte uten advarsel eller varsel, og for øyeblikk etterpå de kan stoppe verden før behandlet. Mindre insektbitt inkluderer mygg, fluer, lopper, flått, lus, skabb og ikke-giftige edderkopper. Hvis insektbitt ikke produserer en alvorlig allergisk reaksjon eller toksisk reaksjon, behandle insektbitt lokalt.

Bruksanvisning

•  Se om stinger er fortsatt på huden hvis du blir stukket av en bie. Hvis du fortsatt kan se stinger, fjern det. Ikke gni eller prøve å presse stinger. Sørg for at du fjerner stinger.

Rengjør såret med såpe og vann (for mindre insektbitt.)

Påfør Calamine lotion med en bomullsdott eller myk klut.

Sett en ispose å bite såret i 15 minutter. Om nødvendig, gjenta ispose behandling, forlater ispose på såret i 15 minutter opp til 2 timer.

Påfør en 1 prosent hydrokortison krem for vedvarende hevelse eller rødhet.

Hint

 • Hvis du ikke har Calamine lotion, kan du lage en pasta av ingredienser på kjøkkenet. Bruk natron og vann for å lage en lime å gjelde såret etter rensing.
 • Hvis du ikke har en ispose, dekke såret med en kald komprimere.
 • Hvis du vet på forhånd at du vil ha en sjanse til å nyte den flotte naturen, bruke insektmiddel for å beskytte huden din.
 • Hvis du opplever vanskelig å puste, en stram hals, forvirring, eller kvalme eller oppkast, er din reaksjon mer alvorlig enn en mindre insektbitt. Oppsøk lege omgående.

Hvordan Heal insektbitt med tea tree olje

Hvordan Heal insektbitt med tea tree olje


Tea tree olje er kjent som en hud mirakel som har blitt brukt til å helbrede vorter, lus, akne, atheletes foten, flass og liktorn. Innånding det sies også å øke immunforsvaret, selv om du aldri skal svelges det som det kan føre til depresjon, forvirring og selv koma. Tea tree olje kommer fra te trær i Australia og har vært brukt av aboriginerne i hundrevis av år for sin naturlige helbredende egenskaper. Det er også satt i førstehjelp kits av Austrailian soldater. Her er hvordan du kan helbrede insektsbitt naturlig med tea tree olje.

Bruksanvisning

•  Vask grundig med såpe og vann. Du kan bruke anti-bakteriell såpe. Du ønsker alltid å holde området rent for å hindre ytterligere smitte og vennligst avstå fra å skrape da dette kan føre til et åpent sår. Insektbitt er ikke moro, men du kan bli kvitt dem raskt.

Når bittet er ren, påfør 1-3 dråper tea tree olje med en bomullspinne direkte til bitt. Det er viktig å mette området med tea tree olje. Dette vil komme dypt inn i infeksjon, rense det og kurere det raskt.

Påfør plaster slik som den holder tea tree olje på bittet, så vel som fordamper og også, for å holde deg fra å bli fristet til å klø. Den andre gode ting om tea tree olje om er, det tar den kløende følelsen unna også. Gjør dette daglig, 1-2 ganger om dagen til bittet er helt leget. Ikke satt noen lotion på toppen av eller umiddelbart rundt i området før det er borte. Tea tree olje vil helbrede det i løpet av noen dager, og også la ingen arr som gjenstår. Videre tar det bare noen få dråper daglig for å gjøre et varig inntrykk.

Tips og advarsler

 • Du kan kjøpe tea tree olje på de fleste helsekost og velvære butikker samt online gjennom velvære og helse spesialitet butikker.

Vanlige Barnas insektbitt

Vanlige Barnas insektbitt


Hvert barn har på et eller annet tidspunkt måtte forholde seg til insektbitt. Et bredt utvalg av insektmidler er tilgjengelige, men de må være konsekvent søkt å unngå å bli bitt. De fleste bite reaksjoner vare noen timer, og blir fort glemt, selv om noen reaksjoner kan være mer irriterende. Noen barn er allergisk mot insektbitt og trenger rask medisinsk hjelp når bitt.

Mygg

Mygg foretrekker å beite på nektar av blomster, juice fra frukt og enda noen søte safter. Den kvinnelige mygg, som vanligvis er mindre enn den mannlige, er den som biter mennesker. For den kvinnelige å produsere rikelig med egg, må hun av og til får litt blod. Den kløende insektbitt hun forlater skyldes spyttet hun injiserer inn i huden. Mygg avle og innskudds egg uansett hvor de kan finne ro eller stillestående vann. De er trukket til mennesker av lys, varme og karbondioksyd. Svette eller dufter fra parfyme og såpe vil også tiltrekke seg dem.

Bier, veps og gule jakker

Et barn bitt av en bie, veps eller gul jakke vil føle umiddelbar, skarp smerte ved stikket området. En rød bump vil utvikle seg, og du kan se en liten hvit flekk der stinger penetrert. Bump vil hovne opp litt. Hos de fleste barn smerte og hevelse sist bare noen få timer. Du kan behandle bite med aktuell lammende salve. Bier og gule jakker kan bare stikke en gang, etter som de mister sine Politiagentene. Veps, derimot, kan svi gjentatte ganger. Hvis barnet ditt er allergisk mot bistikk, alltid ha en bie stikk kit klar når han går utendørs.

Chiggers

Chiggers er små insekter som finnes i gressletter og skogkledde områder. Barn som leker ute i felt, skog eller enger bør holde sine bukser gjemt i toppen av sine sokker, siden chiggers bite føtter og ben. De etterlate små røde merker som klør intenst og vare i noen dager. Det er flere over-the-counter medisiner og spray tilgjengelig for å behandle biter. Noen mennesker prøver hjem behandlinger som is eller en eddik-natron lim.

Forebygging og behandling

For å forhindre insektbitt, bruke et insektmiddel som passer for barn til deres hud eller kle dem i langermede skjorter, lange bukser og sokker. Bier og noen mygg kan svi gjennom klær, men. Vanlige behandlinger for bitt er is søkt om noen få minutter, etterfulgt av Calamine lotion eller hydrokortison kremer for å lindre kløe. Hvis barnet ditt har en tendens til å ha langvarige, svært irriterende reaksjoner på insektbitt, noe som gir henne en dose av en flytende antihistamin som Benadryl etter at hun har bitt kan hjelpe. Hvis barnet ditt har en alvorlig reaksjon - pustevansker, hevelser i lepper eller hals, svimmelhet, rask hjerterytme, oppkast eller elveblest - få akutt medisinsk hjelp umiddelbart.

Ni Nyttige tips om hvordan å identifisere Bug & insektbitt

Ni Nyttige tips om hvordan å identifisere Bug & insektbitt


Med sin varme været og solrike dager, er sommeren en sesong populært for camping, spille ball, ha piknik og båtliv, blant annet friluftsliv. Tilbringe tid utenfor er en integrert del av sommeren liv og, dessverre, sammen med det uunngåelig kommer kløe og irritasjon for å få en rekke insektbitt.

Flått

Flått er et av utendørs mest forhatte insekter. Når en flåtten har funnet deg, begraver den hodet i huden din, fôring på blod. Fordi flått ha direkte kontakt til blodet, kan de spre sykdommer som Lyme sykdom og Rocky Mountain flekket feber. Identifisere et flåttbitt er enkelt, som oftere enn ikke, vil flåtten fremdeles være festet til kroppen din. Hvis du finner en hake på deg, tar du den riktig. Bruk pinsett til å ta tak i flåtten, så tett til huden din som mulig, og trekk den rett ut med en langsom, jevn bevegelse. Hvis ikke trukket ut på riktig måte, kan dens talerør forbli begravd i huden din.

Mygg

Mygg er lik flått ved at de også lever av blod. Heldigvis er det mye mer sjelden å kontrakt en sykdom fra en nordamerikansk mygg. Myggstikk er ganske vanlig, og er identifisert som små røde nupper på huden som ofte kan føre til ekstrem kløe. Bump vil utvikle seg på det punktet av myggen bite og irritasjon oppføring vil normalt vare 4-6 dager.

Black Widow Edderkopper

Sort enke edderkopper er en av naturens mest giftige edderkopper. Deres biter tendens til å forårsake smerten skyter opp armen eller beinet, men kan også være smertefri. Bittet i seg selv vil fremstå som to små røde prikker. Området rundt bittet kan bli rød og øm. Snart etter at du har blitt bitt, kan du oppleve noen av følgende symptomer: oppkast, kvalme, alvorlige muskelkramper og beslag. Søk medisinsk hjelp umiddelbart.

Chiggers

Chigger biter vises i klynger av 6 til 15 små røde renner på huden. Selv om de første biter er ikke smertefullt, blir klyngen av humper svært kløende. De renner kan vare opp til 10 dager, selv om deres kløe vanligvis slites av etter 5 til 7 dager. Kremer kan kjøpes over disk på apoteket for å redusere kløe.

Brown eneboer edderkopper

Brune eneboer biter kan også være svært farlig, heldigvis, kan de bli behandlet og er svært lett identifiseres. Brune eneboer biter blir røde og hvite, tar form av en blink. De vil da få blemmer over og bli svært smertefullt.

Fire Ants

Brann maur, felles for det sørøstlige USA, er en annen vanlig sommeren pest. Brann maur, stikkende fra deres mage, kan føre til små, røde, bikube-lignende irritasjoner på huden. Den første stikket vil brenne, derav navnet. En brann maur brodd ser ut som en liten rød kul, normalt med en liten hvit lue på toppen, og opptrer som ligner på en kvise.

Bier og veps

Bier og veps er noen av de vanligste biter opplevd i løpet av sommermånedene. Bier og veps er lett identifiseres som du vanligvis ser bie eller veps stikke deg. Også, ved kontakt med stinger, vil du føle en skarp stikk. Bier og veps levere smertefulle stikk, men mer farlig er muligheten for en allergisk reaksjon. Hvis du er allergisk mot bier eller veps, er arealet av kontakt sannsynlig å bli hoven, og i tilfelle av en alvorlig allergi, kan halsen på nært hold. Hvis du har en kjent allergi mot bier og veps, bære rundt en Adrenalin autoinjektor, også kjent som en EpiPen, når du er utendørs.

Lopper

Lopper er en annen ekstern parasitt som lever av pattedyr blod. Lopper er lik flåtten ved at de begraver hodet dypt i huden din. Selv om deres faktiske biter er sjelden følt, vil loppebitt bli rød og begynner å klø alvorlig. Som chiggers, loppebitt normalt forekommer i store klynger. Lopper kan bebo dyr, som hunder og katter, og det er vanlig for dem å bli brakt innendørs via kjæledyr som tilbringer mye tid ute.

Bed Bugs

Bed bugs er små, parasittiske insekter som får sitt navn fra sin vane med å kalle madrasser hjem. På grunn av dette, er de ofte plukket opp i sengene av hoteller. Bed bug biter vises også i klynger. De er mindre i størrelse enn chigger biter og de blir veldig rød og irritert. Noen ganger biter kan virke definert og andre ganger bitt området blir rød og flekkete. Hvis du har en seng bug infestation, riktig desinfisere din madrass og sengetøy en gang.

Hva er behandlingen for et insektbitt allergi?

Hva er behandlingen for et insektbitt allergi?


Insektbitt og stikk er vanlige hendelser, spesielt på våren og sommeren. De fleste mennesker har en mild reaksjon som kan behandles hjemme, men noen mennesker har alvorlige allergiske reaksjoner. Bier, veps og brann maur er den vanligste årsaken til alvorlige reaksjoner. Søke øyeblikkelig profesjonell medisinsk hjelp for alle som opplever en alvorlig allergisk reaksjon.

Vanlige symptomer

De vanligste symptomene på et insekt bite eller stikke omfatter rødhet, hevelse og kløe på bittstedet.

At-Home Treatment

Disse symptomene kan behandles hjemme ved å rense området med såpe og vann. Påfør en ispose i 20 minutter for å redusere hevelse og rødhet. Påfør en over-the-counter antihistamin eller Calamine lotion for å redusere kløe.

Alvorlige symptomer

Mer alvorlige symptomer inkluderer tungpustethet, kortpustethet, elveblest, hevelse og bevisstløshet. Dette er tegn på anaphylatic sjokk. Åpne sår, infeksjoner, feber, eller røde linjer som vises fra såret er også alvorlige symptomer på en infeksjon

Medisinsk behandling

Alle som opplever disse symptomene bør tas til legevakten umiddelbart. Leger vil utføre en fysisk eksamen sjekke huden, hjerte-karsystemet, luftveiene og munnen. Pasientene vil bli behandlet med adrenalin og antihistamin injections.Steroids blir ofte given.Severe tilfeller kan behandles med IV medisiner og oksygen. Oral antibiotika er gitt til pasienter med en infisert bite eller stikke.

Anafylaksi Kit

Pasienter diagnostisert med en allergi mot bie stikk eller insektbitt kan gis en anafylaksi kit. Dette inkluderer antihistaminer og en adrenalin skutt. Be legen om å vise deg den riktige måten å administrere bildene.

Hvordan vet et insektbitt Fra en MRSA

MRSA, eller meticillinresistente Staphylococcus aureus, er en alvorlig staph infeksjon som har vært sterkt økende i frekvens de siste årene. Det har vokst mer utbredt med utbredt og unødvendig bruk av antibiotika. Folk er foreskrevet antibiotika for virus som ikke vil hjelpe slike illnesses.This skaper en motstand mot antibiotika i fremtiden. Staph er en vanlig organisme finnes ofte på huden og i nesen av folk, men ikke nødvendigvis slik at disse individene syk. Staph infiserer vanligvis mennesker gjennom åpne sår eller skader i huden. Resultatet først kan ligne et insektbitt.

Bruksanvisning

Hvordan vet et insektbitt Fra MRSA

•  Finn ut om du så et insekt på kroppen din. Hvis du ikke gjorde det, bør du ikke anta at det er en bit. Myten om at hvis du har det som synes å være en bite merke, det er en edderkopp er bare en myte. Edderkopp biter er faktisk sjelden, og edderkopp biter som forårsaker et sår er enda sjeldnere. Men dette er ofte forutsetningen gjort når en MRSA-infeksjon vises, som den ligner merker etter en edderkopp bite mer enn andre insekter biter.

Har såret blitt verre etter et par dager? En edderkopp eller et insektbitt ville forbedre.

Hvis du tenker såret likner på en brun eneboer edderkopp, avgjøre om du bor i et område der edderkoppen faktisk er ofte funnet. Hvis det ikke er det, ikke mistenker brune eneboer i såret.

•  Vurder om du har andre symptomer. Rødhet, hevelse, varme i såret og muligens feber og influensalignende symptomer er symptomer på MRSA.

Still deg selv noen av disse spørsmålene. De vil hjelpe deg å avgjøre om du er i faresonen for MRSA. Har du hatt en invasiv medisinsk prosedyre, kirurgi eller materøret? Var du i nylig på sykehuset? Har du fått en skade i det siste? Bor du i en sovesal, militære kaserner, delta på et treningsstudio, eller vært på sykehus eller sykehjem? Har du delte håndklær, barberutstyr, treningsutstyr, eller vært i nær kontakt med noen som har MRSA?

Tips og advarsler

 • Aldri utsette å få en diagnose på et sår som synes infisert. MRSA er en dødelig sykdom som må behandles raskt. Antar noe er et insektbitt og tillater såret å forverres, vil bare forsinke behandlingen.

Hvordan å tørke opp insektbitt

Hvordan å tørke opp insektbitt


Tørke opp insektbitt kan være en lang prosess, spesielt hvis en matbit er ganske stor eller blir alvorlig betent. De fleste insektbitt, men slik som de som kommer fra mygg, edderkopper eller lopper, kan behandles med vanlig husholdningsprodukter og vil generelt tørke opp og forsvinner i løpet av få dager. Fordi en insektbitt er typisk ikke et puss-fylt nodul eller blemmeaktig lesjon, "tørke opp" eller herding bittet refererer til prosessen med å behandle betennelse i bittet, og trekker ut giftstoffer fra bitt og lindre symptomer som kløe eller svie. Når betennelsen er stilnet, vil bite generelt helbrede og forsvinne.

Bruksanvisning

•  Fukt en krone-størrelse mengde hyrdrocortisone krem på bittene. Denne medisinen vil bidra til å redusere rødhet og betennelse i biter mens lindre kløe. Påfør kremen 2-4 ganger per dag for å hjelpe tørke opp biter.

Bruk Calamine lotion på bittene. Du kan DAB en liten mengde på biter og dekke biter med plaster eller forlate medisinering alene til huden absorberer det. Calamine lotion fungerer som en snerpende, som hjelper tørr hud ved å fjerne pus, toksiner eller væske som kan være til stede i bittet.

Bland en spiseskje med natron med to spiseskjeer vann. Påfør et tynt lim av blandingen på biter. Natron bidrar til å berolige irritert hud og tørk opp væsken inni bittet. Bruke denne fremgangsmåte to ganger om dagen, enten alene eller i forbindelse med andre metoder.

Bruk aloe vera gel for å hjelpe tørke opp insektbitt. Aloe hjelper stram og fast huden samtidig også å lindre irritasjon ved å tilveiebringe en kjølende effekt. DAB en liten mengde butikk-kjøpte aloe vera gel på biter eller brekke av stammen av en aloe planten og gni den rå enden direkte på biter.

Bruk en hår Dyer å tørke opp bug biter. Varmen fra en hårføner kan bidra til å trekke fuktighet og giftstoffer ut av huden mens lindre kløe. Sett hårføner på lav varme og hold den over biter ca 6 til 12 inches fra huden i 15-sekunders intervaller. Vær forsiktig så du ikke å holde tørketrommelen for nær huden eller du kan brenne deg.

Natural Cures for insektbitt

Natural Cures for insektbitt


Insektbitt er ikke bare et irritasjonsmoment; de kan forårsaker smertefulle stikk og brannsår. Hvis du trenger rask lindring fra en matbit, lære noen naturlige botemidler for insektbitt. Noen vanlige elementer i skapet ditt kan lindre smerte, hevelse og irritasjon i et insektbitt.

Persille

Persille er en urt som brukes både til sesongen retter og garnityr plater. Persille nøytraliserer giften overført når noen insekter bite deg. Det kan også stoppe kløe og lindre smerter forbundet med insektsbitt. For å bruke persille til å behandle et insektbitt, rett og slett knuse den opp og gni det direkte på bittet.

Salt

Salt kan bidra til å redusere kløe forbundet med mygg og andre insektsbitt. To metoder kan lindre kløe fra insektsbitt. Du kan fukte stedet av insektbitt med vann og dryss den med bordsalt. Du kan også lage en pasta ved å blande 1 ss. bordsalt og 1 ss. vann. Påfør lim til bitt og la den tørke. Skyll det bort etter at det har tørket.

Onion

Et kutt løk kan brukes direkte til et insektbitt for å hindre hevelse, rødhet og smerter. Løk bidrar til å lindre insektbitt fordi den har både antiseptisk og anti-inflammatorisk egenskaper. Det har også enzymer som hjelper sammenbrudd kjemikalier kroppen din utgivelser under smerterespons.

Aloe

Aloe er en helbredende anlegg med en rekke medisinske anvendelser. Den kan brukes direkte til et insektbitt å fremskynde helbredelsesprosessen og redusere kløe. Aloe er også kjøling. Hvis et insektbitt fører til en stikkende eller brennende følelse, kan aloe bidra til å redusere disse symptomene, også.

Tea Tree Oil

Tea tree olje kommer fra bladene av Melaleuca Alternifolia treet, som er innfødt til Australia. Når du bruker noen dråper tea tree olje direkte til et insektbitt, hjelper oljen rengjøre og desinfisere det. Det kan også bidra til å forhindre smitte, lette smerter og redusere rødhet, kløe og hevelse.

Hvordan bruke eteriske oljer for å behandle insektbitt

Itch, klø, klø. Uh oh! Føles som et insektbitt. Dessverre, bare skrape tjener til å irritere området enda lengre.Gulvet gode nyheten er at du kan bruke eteriske oljer for å lindre ubehag, smerte og kløe biter før de leges. Hereâ € ™ s hvordan du velger og forberede essensielle oljer som vil bidra til å berolige insektbitt.

Bruksanvisning

Ved hjelp av essensielle oljer for å hjelpe insektbitt

Velg 100 prosent rene eteriske oljer; bare disse tilbyr helsebringende fordeler. Etiketten vil staten "100 prosent ren." Du finner dem på helsekostbutikker og på nettet. Dona € ™ t bruke syntetiske oljer - de har ikke de samme fordelene.

Kjøp bare ren aloe vera gel med så lite tilsetningsstoffer som mulig. Du kan få det på helsekostbutikker og på nettet.

Velg formelen som de appellerer til din luktesans. De fleste butikker har tester flasker, så ta noen whiffs og velge de luktene du virkelig liker. For insektbitt, det er flere formler for å velge mellom, som er oppført i trinn 4.

Gjør en aloe vera-basert formel. Aloe vera gel er beroligende i seg selv. Kombiner en teskje (5 ml) av aloe gel med bare én av følgende essensielle oljer for ekstra beroligende og helbredende egenskaper: geranium (5 dråper), kamille (5 dråper), lavendel (5 dråper).

Bland godt. Hvis youâ € ™ re gjør for umiddelbar bruk, bland oljer og aloe gel med fingertuppen. Hvis youâ € ™ re gjør en større batch, bland den i plast eller glasskrukke, og bland ved hjelp av en skje eller annet rent redskap.

6. Påfør formelen til insekt bite noen få timer. Påfør umiddelbart etter bading eller kraftig svette.

Tips og advarsler

 • Hvis du ønsker å gjøre en større gruppe med aloe vera / eterisk olje blanding, bare øke proporsjonene, for eksempel en dobling eller tredobling beløpene. Det vil holde.
 • Lagre alle oljer i et tørt og kjølig sted. Hold øyelokkene godt lukket for å hindre fordamping, og holde seg borte fra sollys.
 • Hvis du har sensitiv hud, bruk færre dråper av essensielle oljer i aloe gel.
 • Hvis du ikke kjenner kilden til et insektbitt, men mistenker en edderkopp, tick, eller andre potensielt farlig skapning, bør du oppsøke lege eller sykepleier omgående.
 • Hvis insektbitt ikke leges, eller irritasjon og rødhet spredning, ta kontakt med din fastlege eller annet helsepersonell.
 • Ikke bruke eteriske oljer uten å få faglige råd hvis du er gravid eller prøver å bli gravid.
 • Dersom det oppstår hudirritasjon, slutte å bruke umiddelbart.

Hvordan identifisere insektbitt etter Pictures

Hvordan identifisere insektbitt etter Pictures


Hvis du har en kløende eller hovne insektbitt, er sjansene du er spent på å bli kvitt den så fort som mulig. Identifisere bitt kan bidra til å diagnostisere hvordan å bøte på det, eller i det minste gi deg fred i sinnet om alvorlighetsgraden av bittet. Ved hjelp av bilder, enten de er fra en bug bok eller elektroniske kilder, kan du enkelt identifisere en bug bite for å sikre at du tar skikkelig vare på den og ikke krever legehjelp.

Bruksanvisning

•  Sjekk ut den faktiske bite seg selv, og se om det er en eller to hull. Hvis det er to hull, kan det være lurt å fokusere på bilder av edderkopp biter, da disse vanligvis forlate to små hull, mens ett hull kan indikere en annen type feil. Edderkopp biter kan også la ett hull bak, i stedet for to, slik at du fortsatt kan håndtere en edderkopp skyldige selv om du bare se ett hull på bite området.

Se på fargen på huden rundt bittet området. Det kan for eksempel være rød, hvit eller lilla. Sammenlign det med bildene fra boken din eller på nettet for å finne noen som matcher fargen på huden rundt bittet.

•  Sjekk ut hevelse av din bite også, og bruke det i hånd med fargeleggingen i det området for å snevre inn resultatene dine ved hjelp av bildene du har valgt. For eksempel kan du ha et bilde med samme farge, men bittet er mye mer hoven, så se til det bildet som har både hevelse og farge du har.

Forskning feilene som har gjort de biter i bildene du fant ut at din match bite. Finn ut hvilke områder de bor i og finne ut om, avhengig av områdene du har besøkt, kunne du ha vært utsatt for en av dem. Sjansen for at du vil finne en og det er trolig den skyldige.

Tips og advarsler

 • Hvis du har smalere bitt ned til noen få bilder og har problemer med å peke ut hvilken type feil gjort din bitt, bør du kontakte legen din, som ikke bare kan bidra til å diagnostisere, men kan også bidra til å gi deg medisiner for en mer rask utvinning.
 • Alltid beskytte deg mot bitt ved å bruke insektspray før du går inn i områder der du vet det vil bli mye bug liv.
 • Hvis din bite begynner å spre seg raskt i rødhet, presenterer med intens smerte, pus eller rød striper, kontakt lege umiddelbart.
 • Hvis du har blitt bitt, og begynner å føle seg svimmel, kvalm, hoven eller har pustevansker, søk medisinsk hjelp umiddelbart, som du kanskje har en alvorlig allergi mot bittet.

Hvordan behandle et insektbitt Naturligvis

Hvordan behandle et insektbitt Naturligvis


Hvis du får litt eller stukket av et insekt, kan du behandle bitt uten bruk av kjemikalier eller medikamenter. Følg disse trinnene for å behandle bitt med naturlige produkter de fleste av oss ha i våre hjem.

Bruksanvisning

•  Rengjør området av insektbitt eller stikk nøye. Klem huden rundt området med fingertuppene (ikke negler) for å fjerne stinger, hvis det er én. Hvis du ikke kan fjerne stinger med hendene, bruk pinsett. Vaske området grundig med kaldt vann, men unngå å skrubbe området. Med en myk klut, tørk området helt. Når det er tørt, for å dobbeltsjekke sørge for at området er helt rent. Renslighet er den beste måten å avverge bakterier som kan føre til infeksjon.

Bruk frisk sitronsaft til insektbitt. Bruk så mye sitronsaft som nødvendig for å suge området helt. Selv om det kan svi litt, vil sitronsaft hjelpe helbredelsesprosessen begynner og hjelpe bekjempe infeksjoner.

Tørk det berørte området igjen etter bruk av sitronsaft. Du kan bruke samme klut som du brukte til å tørke med den første tiden.

bandasje området, slik at huden din kan begynne å reparere prosessen. Sørg for at bandasjen er stor nok til å dekke hele berørte området.

Påfør kanel olje hvis det begynner å klø. Kanel olje vil redusere kløe og vil fremme den helbredende prosessen.

6. Endre bandasje en gang om dagen, dabbing bite med mer sitronsaft hver gang. Hvis du merker noen økt hevelse eller rødhet, se en lege så snart som mulig.

OSHA Retningslinjer for insektbitt i en innendørs kontor Setting

OSHA Retningslinjer for insektbitt i en innendørs kontor Setting


Occupational Safety & Health Administration, OSHA, er en del av US Department of Labor og den er ansvarlig for sikkerheten på arbeidsplassen. Disse forholdsreglene omfatter retningslinjer om insektbitt for å beskytte arbeidstakere mot mulige infeksjoner eller sykdom.

Kontor Forebygging

Redusere eller eliminere områder med stillestående eller stående vann der mygg eller andre insekter kan avle det som anbefales av OSHA. Renne beholdere med stående vann. Etaten anbefaler også dekker huden ved å bruke lange ermer, lange bukser og sokker når det er mulig. OSHA antyder også ved hjelp av insektfordrivere, spesielt de som inneholder DEET, den mest effektive avstøtende bestanddel. Hold vinduene lukket, spesielt i områder der insekter samles. Hold kontorer ren og kaste ut søppel regelmessig.

Steder at Risk

Ifølge OSHA, kontorer i varmt klima er på et høyere risiko for å støte insekter, inkludert mygg. Arbeidsgivere og ansatte bør være klar over arbeidsforholdene og de ytre forholdene og ta vanlige forholdsregler for å holde insekter ute. Disse forholdsreglene inkluderer drenering noen stående vann, lukke vinduer, iført lange ermer, kjøle luften for å skape sirkulasjon, avhending av søppel og bruke insektmidler.

Erkjenner Symptomer

Når bugs bite, enten milde symptomer eller ingen symptomer til stede. Imidlertid kan hodepine, feber, muskelsmerter, utslett og hovne lymfeknuter være tegn på en mild infeksjon, i henhold til OSHA. Alvorlige infeksjoner kan omfatte høy feber, forvirring, skjelvinger, muskelsvakhet og stivhet i nakken ledsaget av en hodepine. Ikke overse disse symptomene som kommer etter en bug bite.

Hvordan bruke Apple Cider Eddik for insektbitt og stikk

Hvordan bruke Apple Cider Eddik for insektbitt og stikk


Da jeg var barn, min bestemor uhell forstyrret en humlebolet. Jeg fikk ikke stukket, men hun gjorde - og det gjorde min søster. Hun kom utenfor med et stort glass eple cider eddik og jeg tilbrakte ettermiddagen hjelpe dem sette den på sine stikk.

Siden da, er eple cider eddik det første jeg slår til når jeg får stukket eller bitt av et insekt. Jeg har alltid sørge for å ha eple cider eddik for hånden, spesielt om sommeren. Her er hvordan du kan bruke det som et middel for insektbitt og stikk.

Bruksanvisning

•  Hvis du får stukket, er det første du trenger å gjøre se om stinger er inni huden din. Hvis det er det, må du følge de riktige prosedyrene for å få det ut - eller få hjelp. Jeg er ikke sikker på hva prosedyren er slik at du må spørre en ekspert eller kanskje ta opplæring i førstehjelp.

Husk at hvis du er allergisk mot noen av disse insektene (bier er en vanlig allergi) bør du søke hjelp umiddelbart. Hvis du har en kjent allergi, holde et EpiPen på hånden. Eddik er ikke til å klippe det.

Hvis stinger er ute og du ikke er allergisk, kan du sette eple cider eddik på en bomullsdott med litt vann og bearbeid det på området. Holde å sette mer på hver 30 minutter til du finne lindring fra dine symptomer.

Du kan også la bomullsdott på området og pakk gasbind rundt det. Tape det stengt. Dette er en hendig måte å lindre stikket eller bite uten stadig å bruke det eple cider eddik.

Tips og advarsler

 • Husk å se en lege hvis du har en allergi, hvis stinger sitter fast i, eller hvis symptomene forverres. Faktisk, hvis situasjonen er presserende, gå til ER.

Hvordan behandle insektbitt og stikk

Hvordan behandle insektbitt og stikk


Insektbitt og stikk kan variere fra mild til alvorlig, forårsaker en rekke symptomer fra enkel irritasjon anafylaksi. Mens det i de fleste tilfeller profesjonell medisinsk hjelp er ikke nødvendig for å kunne behandle en insektbitt eller brodd, er det viktig å behandle såret med passende forsiktighet. I tillegg til lettelser smerte og hevelse, kan riktig behandling av din bite eller stikke forhindre mer alvorlige komplikasjoner som infeksjon eller overdreven hevelse.

Bruksanvisning

Fjern eventuelle stingers eller andre insekt deler festet til huden. Mange insekt stingers fortsetter å pumpe giften selv etter at de er fjernet fra bee, slik at arbeidet så raskt som mulig. For å unngå å slippe ekstra gift, ikke klem Politiagentene.

Rengjør området grundig under kaldt, rennende vann. Ikke skrubb eller på annen måte agitere bite området. Blot området tørt med et rent papirhåndkle.

Påfør en aktuell antihistamin til området, så lenge huden ikke er brutt.

Pakk noen isbiter i et rent kjøkkenhåndkle. Påfør kald komprimere forsiktig til det berørte området.

Ta en over-the-counter muntlig antihistamin hvis kløe er alvorlig. Følg alle doseringsinstruksjoner angitt av produsenten.

Tips og advarsler

 • Unngå å skrape insektbitt og stikk. Selv om midlertidig tilfredsstillende, skrape faktisk forverrer kløen og kan føre til hudskader og infeksjon.
 • Oppsøk lege hvis din bite ikke blir bedre i løpet av få dager, eller hvis området blir misfarget eller vesentlig betent.