Digidexo.com

lymfocytisk kolitt

Lymfocytisk kolitt Symptomer

Lymfatisk kolitt er en fordøyelses tilstand kjennetegnet ved inflammasjon og irritasjon i tykktarmen. Det kan påvirke bare en liten del eller helheten av orgel, noe som vil påvirke intensiteten av de vanligste symptomene som plager en lidende. Oftere enn ikke, vil en person med lymfatisk kolitt opplever disse symptomene for ca 4 eller 5 dager, men noen vil møte en langt mer langvarig strekk.

Diaré

De fleste mennesker som lider av lymfatisk kolitt vil oppleve noen ganske alvorlig diaré. Dette vil som regel dukke opp uten forvarsel og være ganske vassen.

Kvalme

Ofte følger med diaré er kvalme. Mer enn sannsynlig denne kvalme vil være mild til moderat, men det vil normalt ikke lokke fram noen form for oppkast.

Kramper

Noen som lider av lymfatisk kolitt vil vanligvis opplever en viss kramper i mageregionen. Og mye som kvalme, kan det være mild til moderat intensitet.

Gass

Siden lymfatisk kolitt er en betingelse for tykktarmen, vil mange også oppleve en viss mengde gass og oppblåsthet. Dette kan be noen kramper og oppblåsthet.

Dehydrering

Ettersom legemet mister vann gjennom diaré fra lymfocytisk kolitt, er det mulighet for noen dehydratisering. Det beste er å sørge for at du får nok væske i løpet av en blusse opp.

Tap av vekt

Hvis symptomene vedvarer over en lengre periode (det har vært kjent for å vare opp til tre uker), kan du begynne å legge merke til noen vekttap.

Årsaker til kolitt Symptomer

Det finnes flere typer av kolitt, men alle av dem forårsaker betennelse i tykktarmen. Noen av de typer er langt mer alvorlig enn andre. Av den grunn er det viktig å finne ut akkurat hva slags kolitt du har. Det er smittsomme kolitt, iskemisk kolitt, inflammatorisk tarmsykdom, mikroskopisk kolitt og kjemisk kolitt. Hver av dem har en annen årsak, og ofte er en annen form for behandling. Noen ganger matallergier irritere fordøyelsessystemet og forårsake kolitt.

Infeksiøs kolitt

Forurenset mat er en grunn for kortere betegnes smittsomme kolitt. Campylobacter, E. coli, Shigella og Salmonella er den mest ofte sitert. Alle disse nevnte forårsake blodig avføring, kramper og kvalme. Noen ganger etter administrering av antibiotika for å drepe en infeksjon som ligger på et annet sted, det senker de normale bakteriene og tillater Clostridium difficile å vokse. Denne bakterie er forbundet med tetanus og botulisme. Dens årsaker C. difficile kolitt som ikke har blod i diaré, men ikke danner klumper av pus på slimhinnen i tykktarmen.

Iskemisk kolitt

Uttrykket ischemiske midler begrenset blodtilførsel. Når du har dette skje i tykktarmen, blir det betent og forårsaker feber, blodig avføring og smerte. En grunn til det skjer er at blodårene begrense gradvis med aldring eller sykdommer som diabetes, høyt kolesterol, røyking eller høyt blodtrykk. Selv lavt blodtrykk kan være en årsak siden det senker blodstrøm. Anemi kan også være en årsak. Av og tarm vendinger eller herniates gjennom magen. Også dette fører til symptomer på iskemisk kolitt.

Inflammatorisk tarmsykdom

De to mest kjente former for IBD er ulcerøs kolitt og Crohns sykdom. Ulcerøs kolitt starter i endetarms området og sigmoid colon, framdrift gjennom stigende tykktarmen med tiden. En aktiv immunsystemet forårsaker sykdommen og normalt omfatter betennelse på andre steder som leddgikt. Symptomene inkluderer tap av vekt og appetitt, kvalme, betennelse eller smerte på andre steder som hud, ledd eller øyne, utmattelse og trangen til å fortsette å gå på do. Crohns sykdom forårsaker sår i første rekke i tarmen, men kan omfatte en hvilken som helst del av fordøyelsessystemet fra anus til munningen. Ingen kjenner årsaken til Crohns sykdom. Symptomene er mye som ulcerøs kolitt, men forekommer overalt i fordøyelsessystemet.

Mikroskopisk kolitt

Mikroskopisk kolitt kan kun bli diagnostisert når cellene i tykktarmen er sett under et mikroskop. Betennelsen deretter vises. To former av denne type forekommer kolitt. Den første er kollagene kolitt og den andre er lymfocytisk kolitt. I begge tilfeller, enten kollagen eller lymfocytter opprette en overfylling av veggene i tykktarmen. Symptomene fra disse typer kolitt inkluderer vandig diaré med blod i avføringen.

Kjemisk kolitt

Kjemisk kolitt oppstår når det er en sterke kjemiske innføres i kolon, ofte ved hjelp av et klyster. Når kjepphest av hydrogenperoksid klyster hvor populære behandlinger før 1950, det skapt en rekke tilfeller av kjemisk kolitt. Soapy Klyster er ofte gjerningsmannen for tilstanden. Kjemisk kolitt produserer forholdene moden for å oppmuntre andre former for kolitt.

Matallergier og intoleranser

Mange av symptomene på kolitt er fra kroppens manglende evne til å takle bestemte typer mat eller allergi mot dem. Mange mennesker med ulcerøs kolitt er ikke bare laktose intolerant, men har også problemer med gluten. Allergiske reaksjoner på enkelte matvarer kan også innebære vann fra springen og avta bare når pasienter tar destillert vann. Noen av de allergiske reaksjoner faktisk føre til ulcerøs kolitt. Fjerne matvarer fra kostholdet for å søke lindring er den eneste løsningen i disse tilfellene.

Lymfatisk kolitt Symptomer

Lymfatisk kolitt, en form for mikroskopisk kolitt, er en inflammatorisk tarmsykdom som påvirker tykktarmen (tykktarmen). Lymfatisk kolitt er en klinisk og patologisk syndrom som påvirker tykktarmen. Ifølge Johns Hopkins Medical Institutions, påvirker lymfatisk kolitt menn og kvinner likt, og debutalder er 53 år. Dette kolon lidelse forårsaker symptomer som kan behandles.

Årsaker

I lymfocytisk kolitt, er ingen bestemt produserende middel er identifisert, slik at årsaken er ukjent. Noen leger mener at en autoimmun prosess (kroppens immunsystem ødelegger friske celler av ukjente grunner) eller infeksjon kan være involvert i utviklingen av denne lidelsen. Men eksperter ved Johns Hopkins medisinske institusjoner foreslår at det er også antatt at lymfatisk kolitt er forbundet med inntak av en ikke-steroid anti-inflammatorisk. Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, virus eller toksiner kan være den utløsende agent for skaden og betennelse i tykktarmen.

Symptomer

Den vanligste og viktigste symptom på lymfatisk kolitt er kronisk, infeksiøs, vannaktig diaré. Selv om andre symptomer forbundet med lymfocytisk kolitt, diaré er den mest alvorlige symptomer, men blod er vanligvis ikke til stede i avføringen. Ifølge ekspertene ved Johns Hopkins Medical Institutions, kan diaré symptomer oppstår så ofte som fem til ti ganger per dag for et gjennomsnitt på fem år eller så lenge som 20 år.

Vekttap, kropp svakhet og dehydrering symptomer kan være tilstede med lymfatisk kolitt. Andre symptomer er magesmerter, kvalme eller oppkast. Noen lymfatisk kolitt lider har pågående diaré, mens andre har tid når de ikke har noen symptomer.

Diagnose

I lymfatisk kolitt, er betennelse i tykktarmen ikke er synlig på overflaten av tykktarmen, men kan bare ses i tykktarmen eller i tarmslimhinnen, og derfor krever vevsprøver som skal undersøkes for en diagnose som skal bestemmes. I løpet av en fleksibel sigmoidoskopi (undersøkelse ved hjelp av et sigmoidoscope) eller kolonoskopi (kolon undersøkelse ved hjelp av en colonoscope), en prøve av vev, fjernet fra kolon foring, er undersøkt med et mikroskop. Dersom biopsi (vevsprøver) viser en økning av lymfocytter (hvite blodlegemer) mellom cellene på kolon, kan lymfocytiske kolitt være den resulterende diagnose.

Behandling

Ifølge Rush University Medical Center, kan lymfatisk kolitt løse seg selv over tid, men behandlingen kan avhenge av alvorlighetsgraden av symptomene. Livsstilsendringer, slik som å redusere mengden av fett i kosten, og unngå over-the-counter ibuprofen og aspirin, samt fullstendig å eliminere matvarer som inneholder laktose og koffein kan være en første tilnærming til behandling av lymfocytisk kolitt og dens symptomer.

Andre behandlinger kan omfatte reseptbelagte anti-inflammatoriske medisiner for å redusere hevelse. Steroider, budesonid og prednison, kan også brukes til å redusere inflammasjon, så vel som kontroll plutselige anfall av diaré. Anti-diaré medisiner kan gi kortsiktig lindring.

Eksperter ved Johns Hopkins Medical Institutions tilstand at opplevelsen i behandling av lymfatisk kolitt er begrenset fordi ingen spesifikke studier i dag eksisterer for å trekke bastante konklusjoner om vellykkede behandlingsresultater, men behandling kan lindre symptomene.

Betraktninger

I lymfatisk kolitt, barn er sjelden berørt av denne lidelsen. Langvarig bruk av steroider kan forårsake bivirkninger, for eksempel høyt blodtrykk og bein tap. Selv lymfatisk kolitt er en form for inflammatorisk tarmsykdom, er det ikke relatert til mer alvorlige former for inflammatorisk tarmsykdom, slik som ulcerøs kolitt eller Crohns sykdom.

Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, betyr lymfatisk kolitt ikke øke en persons risiko for å få tykktarmskreft. Tidlig påvisning, diagnose og behandling kan føre til en sunn normalt liv.

Hva er behandlingen for lymfatisk kolitt?

Lymfocytisk kolitt er en tilstand i tykktarmen som involverer inflammasjon, og kan føre til en rekke ubehagelige bivirkninger. Behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden av symptomene og kan noen ganger innebære å gjøre ingenting i det hele tatt som lymphoncytic kolitt kan noen ganger klare seg på egen hånd.

Anti-inflammatoriske medisiner

Anti-inflammatoriske medisiner som Mesalamine eller sulfasalazin blir ofte brukt til å redusere hevelse og er ofte første skritt i behandling.

Steroider

Steroider kan også brukes til å hjelpe til med hevelse, men de er ofte bare brukt til å behandle en plutselig inntreden av alvorlig diaré. Det er også bivirkninger forbundet med langvarig bruk av steroider som inkluderer bentap og økt blodtrykk.

Anti-diaré medisiner

Over-the-counter anti-diaré medisiner som Pepto Bismol er ofte effektive på å tilby kortvarig lindring.

Immunsuppressive midler

Immunsuppressive midler har vist seg å redusere inflammasjon, men disse blir sjelden brukt.

Kirurgi

I saker som ikke har svart på medisiner, kan kirurgi for å fjerne tykktarmen være et alternativ. Imidlertid er kirurgi ikke ofte anbefalt som har tilstanden øker ikke risikoen for kreft i tykktarmen.

Diett for lymfatisk kolitt

Lymfatisk kolitt beskriver betennelse i tykktarmen, preget av et økt antall hvite blodlegemer, lymfocytter, i slimhinnen i tykktarmen. Symptomer kan inkludere diaré, oppblåsthet og kvalme. Medisiner kan bidra til å lindre disse symptomene, men riktig kosthold er også nødvendig for å kontrollere denne tilstanden.

Matvarer for å unngå

Visse matvarer forverre symptomene på lymfocytisk kolitt og bør unngås. Fet mat plassere en større belastning på fordøyelseskanalen og immunsystemet. Koffein kan forverre kvalme og gass, så unngå kaffe og brus. Meieriprodukter kan også føre til oppblåsthet og gass, så se opp for matvarer som melk, yoghurt og ost. Krydret mat, som vi alle vet, kan skape kaos på excretory systemet. Selv noen grønnsaker, for eksempel bønner, kål og brokkoli, kan forverre symptomene på lymfatisk kolitt.

Foods å oppsøke

Generelt, er et hjerte-sunt kosthold et kolon-sunt kosthold. Se etter matvarer som inneholder lite fett og natrium. Fullkornsprodukter er stor, samt mat rik på fiber. De fleste frukter og grønnsaker er trygge også. Laging en diett som ikke vil vekke ditt tarmer er viktig for å forebygge og lindre symptomene på lymfatisk kolitt.

Om Crohns sykdom og kolitt Dødsfall

Kolitt er et teppe betegnelse for hvilken som helst form for betennelse i tykktarmen, som også er kjent som den tykktarmen. Fordi Crohns sykdom påvirker fordøyelseskanalen, kan det påvirke kolon. Kolitt resulterer ofte i tap i vekt og diaré, så vel som smerte. Selv om disse symptomene er sjelden livstruende, kan de være dødelig for de som allerede er i ekstremt dårlig helse.

Crohns sykdom

Crohns sykdom er en tilstand som resulterer fra en betennelsesreaksjon i fordøyelseskanalen. Det er ikke nøyaktig kjent hvordan Crohns sykdom utvikler seg, men det forekommer når fordøyelsessystemet angripes av immunsystemet. Som et resultat er Crohns sykdom tenkt som en auto-immun sykdom, og kan ha genetiske faktorer.

Symptomer på Crohns

De viktigste symptomene på Crohns sykdom er oppkast, diaré (som kan eller ikke kan ha blod i det), magesmerter og vekttap. Fordi Crohns er en sykdom i immunsystemet, kan det også føre til utslett, øyebetennelse og leddgikt.

Diagnostisering av Crohns

Crohns sykdom er vanligvis diagnostisert ved å få en biopsi av det berørte området.

Kolitt

Kolitt er en mer generell betegnelse for betennelse i en hvilken som helst region av tykktarmen, som også er kjent som den tykktarmen. Kolitt er en kronisk tilstand, og mens det omfatter Crohns, den inkluderer også sykdommer som ulcerøs kolitt og infeksiøs kolitt.

Årsaker til kolitt

En bakteriell infeksjon kan forårsake betennelse i tykktarmen, som kan utsettes for skadelige kjemikalier eller parasitter. I noen tilfeller, er det ingen åpenbar grunn for kolitt.

Dødsfall kolitt

Heldigvis er sjelden død kolitt. Vanligvis oppstår en dødelighet kolitt hos noen som har et svekket immunforsvar, slik at de resulterende diaré og vekttap steder for mye av en byrde på en allerede ustabil kroppen. I svært sjeldne tilfeller kan smittsomme kolitt være dødelig hvis infeksjonen kommer inn i blodet og fører til en tilstand som kalles sepsis.

Kolitt Cures

Kolitt (også kjent som ulcerøs kolitt) forårsaker magesår, eller betente sår, i slimhinnen i tykktarmen og endetarmen. Disse sårene kan blø og forårsake smerte for kolitt pasienter. Kolitt symptomer inkluderer blodig avføring, forstoppelse og hyppig diaré. Kolitt er en vanlig sykdom, men medisin og riktig kosthold, ernæring og mosjon lette symptomer og tillate pasientene å leve smertefritt.

Kolitt Medisinering

En av de nyeste medikamenter, Colazal, er en av de beste legemidler på markedet finnes for å behandle ulcerøs kolitt. Godkjent nylig av FDA, behandler Colazal mild til moderat kolitt.

Riktig kosthold og ernæring

En av de beste måtene å behandle kolitt er å spise et riktig kosthold. Noen matvarer som kolitt pasienter bør spise på et begrenset grunnlag inkludere meieriprodukter, grovfôr som kål, krydret mat, sjokolade, alkohol og brus.

Spis små måltider

En av de beste måtene for kolitt pasienter for å dempe symptomene er å spise mindre måltider (fem på seks små måltider per dag). Dette gjør at maten skal fordøyes lett og gjør det enklere (og mindre smertefull) for å eliminere avfall fra kroppen.

Trening

En annen god måte å lindre kolitt symptomer er gjennom trening. Øvelse beroliger kroppen, reduserer smerte, lindrer stress og regulerer tykktarm og tarmfunksjonen.

Alternativ Helse terapier

Komplementære, alternative helse behandlinger som biofeedback, akupunktur, massasje terapi, yoga, Tai Chi og hypnose kan redusere kolitt symptomer.

Typer av Ulcerøs kolitt

Typer av Ulcerøs kolitt


Ulcerøs kolitt er en type av inflammatorisk tarmsykdom som påvirker tykktarmen. Yngre til middelaldrende mennesker er mer berørt av denne sykdommen. Det er ikke en eksakt årsak, men det er felles faktorer i dem som pådrar denne sykdommen, som inkluderer genetikk, infeksjon i kroppen, allergier og til og med en svikt i immunsystemet. Den dårlige ting om denne sykdommen er at deler av tykktarmen som er mellom betennelse er ikke sunt, og disse områdene kan bli veldig svak, noe som fører til mer alvorlige helseproblemer.

Ulcerøs proktitt

Ulcerøs kolitt starter vanligvis i endetarmen; hvis den holder bare i endetarmen, har du sannsynligvis har ulcerøs proktitt. Du kan ha flere symptomer, som diaré og smerter, og du kan selv føle at du ikke kan gjøre det på do i tide. Du kan også legge merke blod i toalettet når du går.

Proctosigmoiditis

Den neste delen av tykktarmen utover endetarm er den sigmoid kolon, og hvis sykdommen er både endetarmen og sigmoid, har du proctosigmoiditis. Igjen, kanskje du har diaré og oppdager blod i toalettet når du går, men du vil også oppleve kramper, spesielt i venstre side.

Venstre-sidig kolitt

Utover sigmoid kolon er synkende tykktarmen, som går opp på venstre side av magen. Når sykdommen sprer seg til denne delen av tykktarmen, er det hensiktsmessig kalt venstresidig kolitt. Symptomene er det samme eneste mer alvorlig. Dessuten kan du ikke føler for å spise og til og med gå ned i vekt. Smerten vil definitivt være mer alvorlig, og du vil føle det mer i din venstre side.

Pancolitis

Utover synkende tykktarmen er tverrgående tykktarmen, som går over magen og fører til stigende kolon løs på høyresiden. Hvis alle kolon er berørt, har du det som kalles pancolitis. Du opplever de samme symptomene, bortsett fra smertene dine er mer utbredt i hele magen.

Fulminant kolitt

Den siste typen av ulcerøs kolitt er den mest alvorlige og kalles fulminant kolitt. En pasient med denne type er innlagt på sykehus og gitt IV legemidler for å forsøke å behandle sykdommen; Kirurgi er vanligvis garantert med denne typen, som kolon er veldig svak og sannsynlig å bryte eller briste. Pasienten vil heller ikke være i stand til å holde mat eller drikke ned og kan selv gå inn i sjokk eller bli septisk. Toksisk megacolon kan også utvikle hvor kolon sveller og stopper bevegelsen.

Behandling

Remisjon av symptomer er mulig med ulcerøs kolitt. Du kan bli bedt om å foreta visse endringer i kostholdet, eller i det minste å slutte å spise matvarer som forårsaker smerte eller fakkel-ups. Du kan få medisiner, inkludert kortikosteroider, for å bidra til å redusere betennelse. Hvis sykdommen har fått deg til å bli blodfattig, kan det hende du må ta jerntilskudd eller selv har en transfusjon. Vitaminer vil også være nødvendig, så vel som fluider, siden kroppen ikke kan være i stand til å absorbere enten normalt. Hvis du har et alvorlig tilfelle, vil du sannsynligvis må opereres for å fjerne deler av tykktarmen.

Hva symptomene på Antibiotika kolitt?

Antibiotikum kolitt, også kjent som antibiotikaassosiert kolitt, er en tilstand i tykktarmen hvor de bakterier som finnes i tykktarmen lider av en ubalanse på grunn av inntak av et antibiotikum. I hver av oss, det er en grunnleggende symmetri av bakterier, både "gode" og "dårlig". De gode bakteriene holde antall dårlige bakterier i sjakk. Hvis en forstyrrelse oppstår i mengden av gode bakterier, kan den dårlige bakterier legge beslag på legemet, i dette tilfelle i tykktarmen. Når dette skjer, vil slimhinnen i tykktarmen lider en betennelse, forårsaker en rekke ubehagelige symptomer.

Tarm Forstyrrelse

Med antibiotika kolitt, de fleste mennesker lider av forstyrrelser i deres avføring. Den vanligste av disse er et anfall av diaré. Når bakterier overpopulate tykktarmen, er et biprodukt laget i form av et toksin. Dette toksinet forårsaker kolon vegger for å bli opphisset. Når betennelse finner sted, kan det be krakk å flytte gjennom tarmen raskere enn normalt. Vanligvis, som krakk passerer gjennom tarmen, er vann leeched fra den, slik at den til å stivne til en viss grad. På dette nå hurtigere, betyr prosessen med absorpsjon ikke fullt skje, som produserer løs, vannaktig avføring. Dette fører til en person til å lide av diaré og ofte en økt haster med bevegelser.

Blood & Snørr

Under en episode av antibiotika kolitt, er det heller ikke uvanlig for en person å merke tilstedeværelse av blod eller slim i avføringen. Mens det kan være vanskelig for noen å skjelne hvorvidt de har blod i avføringen, er det et par av kjennetegn. Krakken vises enten mørke og tjæreaktig eller med spor av rødt. Slim på den annen side er mye lettere å detektere, som det vil se ut omtrent som de slim fra nesen.

Pain & Kramper

For mange mennesker, bringer antibiotika kolitt med seg noen smerter og kramper. Alles kolon har en naturlig rytme der dens muskler kontrakt og slappe av. Dette er det som hjelper avføringen beveger seg gjennom tykktarmen. Når tykktarmen blir betent, er denne rytmen forstyrres, spørre flere og lengre sammentrekninger og forårsaker en person til å lide både smerter og kramper.

Kvalme

For andre, overvekst av dårlige bakterier - eller i det minste giftstoffer de produserer - vil føre dem til å lide av en viss grad av kvalme. Selv om problemene ligge innenfor de store tarmen, kan virkningene bli følt i hele fordøyelsessystemet, noe som kan føre folk til å oppleve periodiske episoder av kvalme.

Fever

Antibiotika kolitt kan også føre en person til å lide av en feber. Dette feber er vanligvis rundt 101 grader Fahrenheit eller høyere.

Dehydrering

Det er også mulig for en person som lider av antibiotika kolitt å oppleve noen dehydrering. Som nevnt før, kolon igler en viss mengde væske fra krakk under prosessen med fordøyelsen. Men siden avføringen beveger seg på en mye raskere, de samme mengder væske ikke lenger blir absorbert og er faktisk tapt under avføring. Dette kan be dehydrering er noen individer.

Mikroskopisk lymfatisk kolitt Treatment

Mikroskopisk lymfatisk kolitt er en inflammatorisk tarmsykdom som fører til at tarmen blir betent. Symptomer på sykdommen er magekramper, haster avføring, vekttap, avføring lekkasje og vandig diaré som ikke inneholder blod. Det er vanligvis nødvendig å ta en biopsi for å bekrefte sykdom, som er mest utbredt hos eldre kvinner. Mikroskopiske lymfatisk kolitt behandlinger er tilgjengelige.

Unngå visse medisiner

En av de enkleste behandlinger for mikroskopisk lymfatisk kolitt at leger anbefaler er å ha pasienten unngå å ta medisiner som ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, inkludert ibuprofen og naproxen natrium. Noen pasienter forbedre umiddelbart når de unngår disse medisinene og unngå andre stoffer, som for eksempel drikkevarer og mat som inneholder laktose og koffein, begge kjent for å øke oddsen for å utvikle diaré.

Antidiarrheal Medisinering

Hvis pasienten ikke kan eller vil ikke unngå medisiner og stoffer som forårsaker diaré eller hvis du unngår de stoffene ikke hjelper betraktelig med diaré, kan legen foreslå at pasienten tar en antidiarrheal medisin, for eksempel Lomotil eller Imodium. Begge disse medikamentene kan kjøpes over disk.

Mageproblemer Medisinering

Hvis diaré medisiner ikke kontrollerer pasientens diaré, kan legen anbefale å ta en urolig mage medisiner, for eksempel Kaopectate eller Pepto-Bismol. Disse medikamentene er anbefalt for å håndtere mikroskopisk lymfatisk kolitt. Noen leger anbefaler å bruke den Pepto-Bismol eller Kaopectate i stedet for eller sammen med antidiarrheal medisin.

Kolestyramin Medisinering

Dersom urolig mage medisiner ikke kontrollere diaré som følge av mikroskopiske lymfatisk kolitt, kan legen råde pasienten til å ta kolestyramin, som er tilgjengelig på resept og inneholder anti-inflammatoriske medisiner, som mesamine, sulfasalazin eller balsalazid.

Kortikosteroider Medisiner

Hvis de tidligere behandlinger alle klarer å fungere, kan legen forskrive kortikosteroider for pasienten. På grunn av alle bivirkninger forbundet med steroider, vil denne medisinen bare anbefales hvis de mikroskopiske lymfatisk kolitt symptomene er svært alvorlige og de andre behandlingsformer ikke har hjulpet.

Kirurgi

I noen sjeldne tilfeller der det mikroskopiske lymfatisk kolitt unnlater å svare på noen av de medisiner, kan legen anbefale en ileostomi. Dette er en kirurgisk prosedyre hvor kirurgen vil feste den siste delen av tynntarmen, kalt ileum, til en bukveggen åpning. Det er noen ganger utført i forbindelse med en kolostomi, hvor hele eller en del av colon er fjernet.

Naturlig rettsmidler for Ulcerøs kolitt

Ulcerøs kolitt er en inflammatorisk tarmsykdom (IBD) som forårsaker betennelse og sår (sår) i slimhinnen i endetarmen og tykktarmen. Dannelsen av sår er forårsaket av betennelse drepe cellene på colon, noe som resulterer i blødning og produksjon av puss, så vel som hyppig diaré. Behandlingen er avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen, og vanligvis omfatter en blanding av medikamenter. Selv om det ikke er no cure, er det en rekke av hjemme-og naturlige metoder for behandling som kan bidra til å lindre symptomer forbundet med ulcerøs kolitt.

Naturlig rettsmidler

Selv om medisiner er den beste måten å behandle symptomene på ulcerøs kolitt, til mange velger supplere dette med en rekke naturlige eller hjemmelagde rettsmidler. Mens de medisiner behandle sykdommen direkte, naturlige behandlinger stedet fokusere på å helbrede den samlede legeme og tankene, kan den ubalanse som fører til en rekke fysiske plager, særlig de som er forbundet med mage-tarmsystemet. MayoClinic.com nevner bruken av kosttilskudd, probiotika (kosttilskudd som inneholder "gode" bakterier) og fiskeolje som de vanligste former for alternativ behandling for ulcerøs kolitt. Forskning har vist probiotika for å være svært gunstig for gastrointestinal helse. En svensk studie fra 2005 viste at en gruppe individer gitt Lactobacillus reuteri opplevd færre fordøyelses, respiratoriske og gastrointestinale problemer som forårsaket dem til å savne jobben enn de som ikke tar probiotika.

Andre naturlige legemidler inkluderer boswellia, ekstrakten som besitter anti-inflammatoriske egenskaper og dermed en effektiv metode for behandling mot ulcerøs kolitt. Ifølge Crohns.net, en studie utført sammenligne Boswellia ekstrakt til mesalazin (regnes som en av de beste medisiner for ulcerøs kolitt) viser at boswellia har færre bivirkninger og fungerer like godt som mesalazin, noe som gjør det til et populært valg blant de som ansetter naturlig behandling.

Andre foreslåtte naturmidler inkluderer johannesurt (antiviral), (forbedrer tarmfloraen) solhatt (balanserer immunforsvaret) og glatte alm pulver. Crohns.net igjen rapporterer fra en studie på en kvinnelig ulcerøs kolitt pasient som tok en kombinasjon av disse og boswellia og etter seks måneder viste ingen symptomer på sykdommen.

Mens den direkte årsaken til ulcerøs kolitt er ukjent - teorier spenner fra genetikk til et problem med immunsystemet - en rekke eksterne faktorer som kosthold og stress kan forverre symptomene og smertene forbundet med sykdommen.

Kosthold og stress

Mens bevisene er snaut, og ingen FDA-godkjente studier har skjedd, endre kosthold og eliminere matvarer kjent for å forårsake fakkel-ups eller gjøre tilstanden verre er alltid oppmuntret. Etter en diett lav på fiber (som fiber kan gjøre vondt av diaré og gass verre) og lav i meieri mens forbruker nok vann og spise små måltider kan bidra til å lindre symptomer og smerter forbundet med ulcerøs kolitt.

Stress er en viktig faktor i gastrointestinal helse. I et intervju med More.com, Dr. Kevin Olden ved University of South Alabama School of Medicine i Mobile drøfter sammenhengen mellom hjernen og magen, sier at begge deler en rekke signalstoffer kjemisk-receptor områder. Han bemerker imidlertid at det kanskje ikke alle være i hodet, og at forskning rett og slett ikke har funnet den fysiske årsaken for antall mage lidelser som rammer millioner.

Tar dette i betraktning, fysisk trening, pust og avspenningsøvelser, og muligens enda hypnose kan være en effektiv måte å lindre stress og dermed bidra til å redusere alvorlighetsgraden av symptomene.

Forholdsregler

Som med alle naturlige eller at-home behandlinger, er det alltid anbefalt at du konsultere legen din før du starter en ny diett. Consulting med en kostholdsekspert er nyttig å kontrollere kostholdet ditt og finne mat-relaterte triggere, mens legen din kan hjelpe deg med å konfigurere en øvelse plan som passer dine behov.

Ulcertive kolitt Diet Ideer

Ulcerøs kolitt er en sykdom av innvollene, karakterisert ved inflammasjon av fordøyelseskanalen som fører til alvorlige magesmerter og diaré. Det påvirker vanligvis den innerste foring av bare kolon og rektum, og, i motsetning til Crohns sykdom, oppstår langs lengden av tykktarmen, i motsetning til de enkelte områder. Mens en kur eksisterer ikke, følger en diett som tar sikte på å eliminere mat og drikke som kan forverre symptomene foreslått som et middel til å kontrollere dem.

Symptomer

Symptomer på ulcerøs kolitt avhenger av området i kolon eller rektum påvirkes. Vanlige symptomer er blodig avføring, hyppig diaré, tretthet, vekttap og en nedgang i appetitt, sår på huden, anemi og smerter i magen. Omtrent 50 prosent av dem som lider av sykdommen vil oppleve minst en mild form av disse symptomene på enkelte punkt. Mulige forhold som kan oppstå fra ulcerøs kolitt inkluderer en betennelse i øynene, osteoporose, leversykdom og leddgikt.

Hva skal unngås

Maten du spiser ikke direkte påvirke noen form for inflammatorisk tarmsykdom; Imidlertid kan mange matvarer forverre symptomer, spesielt når forbrukes under en blusse opp. Vurdere å unngå meieriprodukter, spesielt hvis du er helt eller delvis laktose intolerant, som de kan bidra til diaré, gass, og magesmerter. Begynn med avvenning selv ut av meieri for å se om det er noen forbedring. Hvis det er, bytte til melkeerstatninger eller bruke Lactaid, et medikament som bistår i nedbryting av meieriprodukter. Noen ganger kan meieri må elimineres helt. Skulle dette være tilfelle, vil kosttilskudd være nødvendig for å få elementene vanligvis tilbys av meieriprodukter, slik som kalsium.

Noen matvarer som naturlig kan bidra til en opprørt fordøyelseskanalen bør unngås eller inntas i moderate mengder. Dette omfatter matvarer som bønner og kål, som er kjent for å forårsake gassen, og de fleste koffein produkter, krydret mat og alkohol.

Foods høy i fiber kan øke risikoen for diaré og gjøre ulcerøs kolitt symptomer mer smertefull. Etter en lav-rester kosthold (lite fiber), anbefales, spesielt gjør fakkel-ups. I perioder med remisjon, bør fiber gjeninnføres sakte, så det kan hjelpe i god fordøyelseskanal helse ved å redusere volumet og hardhet av avføring, noe som gjør dem enklere å passere og mindre smertefull for kolon.

Anbefalinger

Den beste anbefalingen for dem som er rammet med ulcerøs kolitt eller noen form for inflammatorisk tarmsykdom er å holde en daglig logg over alle matvarer du spiser og alvorlighetsgraden av symptomene du opplever. Denne måten mat og drikke som kan synes å forverre symptomene kan elimineres via prøving og feiling. Matvarer påvirker folk forskjellig, så, bortsett fra de generelle anbefalinger og forslag som er nevnt ovenfor, må ingen mat å unngås helt med mindre det godtgjøres at det fører til symptomer eller gjør dem verre.

Hyppig diaré, et begrenset kosthold og manglende evne i kroppen til å absorbere næringsstoffer kan kreve regelmessig bruk av vitamin-og mineraltilskudd for å erstatte de som er tapt. Diskutere alternativer med legen din før du starter en vitamin diett.

Endelig kan hyppig diaré også føre til et alvorlig tap av vann, noe som øker risikoen for dehydrering. Vann bør brukes daglig, mens drikkevarer som inneholder koffein eller alkohol, bør unngås, da de har en tendens til å stimulere tarm og forårsake diaré eller andre tilhørende ubehag.

Stress

Stress er kjent for å påvirke måten fordøyelsessystemet fungerer, og selv om ikke en årsak til ulcerøs kolitt, stress kan spille en rolle i å øke alvorlighetsgraden av symptomene og gjøre sykdommen langt vanskeligere å takle. Det finnes en rekke metoder kan brukes til å redusere stress. De omfatter:

Trening, som ikke bare bidrar til å holde kroppen sunn, men bidrar til å senke stress og redusere muligheten for depresjon, mens den regulerer tarmaktivitet. Diskuter en øvelse plan med legen din for å se hva som er best for deg.

Deep-pusteøvelser og yoga kan hjelpe magemusklene til å slappe av, og dermed redusere risikoen for flare-ups.

Til slutt er det biofeedback, som innebærer å bli koblet til en maskin som bidrar til å presisere hva som kan faktisk være årsaken til stress, og dermed gjør det mulig for pasienten å ta skritt for å eliminere den.

Kolitt og Kolon Renset

Kolitt, en betennelse i tykktarmen, påvirker om lag 2 millioner mennesker i USA. Mens endringer i kostholdet og forbruker mer vann kan være en effektiv form for behandling, enkelte leger og helhetlig utøvere anbefaler et kolon rens å avgifte tykktarmen, bidrar til å redusere symptomer og fakkel-ups av kolitt.

Symptomer

Kolitt vises vanligvis hos personer under 30 år, men det kan utvikle seg på et senere alder. Den rammer menn og kvinner likt, og ser ut til å være arvelig. Symptomer på kolitt kan omfatte, men er ikke begrenset til: anemi, smerte, tretthet, feber, diaré, rektal blødning, rektale spasmer, vekttap og abdominal ømhet, tap av appetitt eller presserende, frekvente tarmbevegelser.

Typer kolitt

Det finnes mange typer kolitt, som alle angriper fordøyelsessystemet, inkludert: Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, iskemisk, kjemisk, avledning, atypisk, smittsomme, og mikroskopisk. Metoden for utvikling bestemmer vanligvis den type kolitt involvert, men den spesifikke formen kan være vanskelig å fastslå fordi mange har praktisk talt de samme symptomene.

Kolon renset

Kolon renset kan være gunstig for den lidende av kolitt. Kolon renset bidra til å fjerne påvirket urenheter som bygger opp og linje veggene i tarmen. Denne oppsamlingen kan føre til infeksjon og irritasjon i tarmen vegger og kan utløse kolitt. Kolon renset er også gunstig fordi mange inneholder urter som vil fjerne parasittiske infeksjoner i tarmen. Disse parasitter kan bidra til kolitt, forårsaker intensivering av symptomer og frekvens.

Hvordan Colon Renset Work

Mange kolon renset bruke en oksygen-baserte formel for å bryte oppbygging til en gass eller flytende form, som deretter elimineres ved organ, vanligvis gjennom flere avføring. Andre kolon renset bruke kjemikalie- eller urte-baserte formler for effektivt å løsne buildup. Det er vanligvis så ført fra kroppen på vanlig måte.

Advarsler

Den hyppige bruken av kolon renset anbefales ikke - det kan føre til tarmirritasjon og dehydrering og reduksjon absorpsjon av viktige næringsstoffer. Det er veldig viktig å drikke mye vann når du gjør en kolon renset. Dessuten kan de hyppige avføringer vanligvis forbundet med kolon rensing irritere hemorroider og forårsake blødninger. Som med alle andre typer hjem rette, bør du snakke med legen din før du prøver det.

Diett for akutt kolitt

Kolitt er en betennelse i tarmen som forårsaker fordøyelsesproblemer. Hvis du har blitt diagnostisert med kolitt, forstår at mens medisin kan hjelpe kontroll symptomer, er din generelle trivsel i stor grad opp til deg. Du kan utøve en stor grad av kontroll over kolitt gjennom klok og samvittighetsfull styring av kostholdet ditt. Det følgende er noen forslag for å hjelpe deg i gang i å ta tilbake kontrollen over livet ditt.

Roter fiber inntaket

Varierende mengder fiber tilsvarende med dine symptomer er et effektivt styringsverktøy for å kjempe kolitt. Når du er manifesting få eller ingen symptomer, konsumerer en høy fiber diett som inneholder rikelig mengder hele korn, kokte frokostblandinger (som havregryn) og kli flak. Når du er i mylderet av en flareup, for å bytte til en lav-fiber diett gi tarmen en pause - hold deg til hvitt og raffinert mel produkter og unngå overforbruk av fibrøs grønnsaker som brokkoli, spinat, salat og agurk.

Monitor Meal Størrelse

Selv når du opplever tunge symptomer, er det likevel viktig å gi næring til kroppen med en rikelig tilførsel av vitaminer og næringsstoffer. I stedet for å spise store, sjeldne måltider (som kan gjøre symptomene verre), prøv å snack stadig på mindre måltider fordelt omtrent to til tre timer fra hverandre. Denne jevn tilnærming til mat inntak kan bidra til å redusere din lidelse mens du holder kroppen din riktig drivstoff.

Begrens Trouble Foods

Sentralstimulerende midler som koffein bør unngås, da disse har en tendens til å irritere tarmen. Videre begrenser forbruket av alkohol i tillegg. Streber også å unngå matvarer som forlater en predisponert for å utvikle gass, som kål, blomkål, brokkoli, linser, løk og kullsyreholdige drikker.

Supplere din diett

Den anti-inflammatoriske egenskaper av omega-3 fettsyrer (som fisk og linfrøolje) har vist seg å hjelpe noe med kolitt. Konsumere minst fem til ti gram om dagen for å se om det bidrar til å lindre symptomene dine. Space ut inntaket i løpet av flere måltider, i motsetning til å ta hele dosen på en gang. Andre kosttilskudd som har vist seg å hjelpe inkludere psyllium (en fiber) og regelmessig inntak av probiotika.

Ta ansvar for din helse

Til slutt, vurdere å holde en mat loggen slik at du kan riktig finne "feil mat" som synes å predate betydelige flareups. Mens eliminere de nevnte matvarene vil gå en lang vei mot å hjelpe med din kolitt, må du være innadvendt for å finne ut de spesifikke matvarer som påvirker deg. Opprettholde mat loggen for noen uker eller måneder, og prøver å trekke sammenhenger mellom inntak av visse matvarer og tilstanden din kolitt.

Spesiell diett for kolitt

Kolitt er en irritabel tarmsykdom som forårsaker betennelse og sår i endetarmen og tykktarmen. Vanlige symptomer er diaré, blodig avføring, magesmerter og kramper, og blødning fra endetarmen. Det kan påvirke folk i alle aldre, men det er hyppigst diagnostisert hos personer mellom 15 og 30. Den eksakte årsaken til kolitt er ukjent, men forskere mener tilstanden utvikler seg når immunsystemet ikke reagerer normalt til bakterier i fordøyelseskanalen. Noen pasienter med kolitt oppleve noen lindring av symptomer ved å endre sine dietter.

Variert kosthold

Ingen studier eller bevis tyder på at kolitt kan være forårsaket av noen spesielle matvarer, men å spise et sunt kosthold kan bidra til å lindre noen av de plagsomme symptomer. Spis et variert kosthold med mat fra mange matvaregrupper, inkludert hele korn, magert kjøtt, og frukt og grønnsaker. I tillegg Velg sunt fett og begrense inntaket av mettet fett og transfett.

Fiber

For personer med kolitt, kan høy-fiber frukt og grønnsaker gjør plagsomme symptomer som diaré og mage gass verre. Kolitt pasienter som finner dette å være tilfelle bør spise sine frukt og grønnsaker dampet, bakt eller tilberedte på annen måte i stedet for rå.

Dairy

Noen mennesker med kolitt vil oppleve noen lindring fra sine symptomer ved å begrense eller eliminere melkeprodukter fra kostholdet. Dette gjelder spesielt hos pasienter som er laktose-intolerant. I tillegg, når diaré er spesielt ille, meieri bør elimineres fra dietten til det bedre.

Trigger Foods

Noen kolitt pasienter kan merke over tid at visse matvarer og drikkevarer synes å gjøre sine symptomer verre. Vanlige syndere inkluderer koffeinholdige drikker, alkohol, kullsyreholdige drikker, bønner, kål, brokkoli og popcorn. Disse matvarer og drikke er best unngås eller spises i svært begrensede mengder.

Slimete kolitt Diet

Slimete kolitt er en vanlig forekommende tilstand oftest kalles irritabel tarm syndrom. Mens han bodde med slimete kolitt kan være en utfordring, dag til dag "survival" kan gjøres enklere med etterlevelse til en bestemt ernæringsmessig regime. Kosthold kan bidra til å lindre symptomene på slimete kolitt, slik at du kan redusere sin innvirkning på livet ditt og gjenvinne en viss kontroll over helsen din.

Slimete kolitt

Slimete kolitt er en relativt kompleks sykdom som påvirker den nedre delen av fordøyelsessystemet - i tykktarmen. Symptomer på slimete kolitt inkluderer abdominal oppblåsthet, smerter, forstoppelse, diaré, kvalme, oppkast og tap av appetitt. Ofte årsaken slimete kolitt er uklart, men symptomene kan ofte utløses av ekstrem følelsesmessig stress.

Slimete kolitt og kosthold

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC), kan vier oppmerksomhet til kosthold bidra til å lindre symptomene på slimete kolitt, sammen med å redusere hyppigheten av utbrudd. Visse matvarer kan fungere som triggere, irritere fordøyelseskanalen og forårsaker en episode. Riktig kosthold for slimete kolitt er en eliminasjonsdiett, hvor utløse mat systematisk oppdaget og fjernet.

Slimete kolitt Diet

Mens utløse mat kan variere fra person til person, finnes det likevel noen generelle anbefalinger som kan hjelpe deg å takle. Økende forbruk av kostfiber er avgjørende for å redusere symptomer på forstoppelse; Imidlertid kan det ikke hjelpe med synkende smerte eller diaré. Merk at for mye fiber er ofte like ille som for lite, så øke fiber inntaket sakte for å finne det beste nivået for dine spesielle behov. Utover det, spise en diett som er rik på frukt, grønnsaker og helkorn, og drikk rikelig med vann for å oppveie mulig dehydrering fra diaré. Du blir også rådet til å konsumere mindre, mer hyppige måltider, som store måltider kan overbelaste fordøyelseskanalen og utløse slimete kolitt.

Skreddersy Diet

Finne utløse mat er en prosess med oppdagelse, og i henhold til NDDIC, den beste måten å oppnå dette er å holde en matdagbok notering maten du spiser, de gangene de ble konsumert, og eventuelle utbrudd av symptomer. Over tid vil du være i stand til å etablere mønstre mellom visse matvarer og en økning i symptomer, som kan hjelpe deg å fjerne de riktige matvarer fra kostholdet ditt.

Betraktninger

Utover kosttilskudd sjanser, kan redusere stressnivået også bidra til å redusere symptomene på slimete kolitt. Mens det er umulig å eliminere alle stress fra livet ditt, bør du bestrebe seg på å fjerne disse kildene til stress som du lett kan klare seg uten. I tillegg til å gjøre tid å engasjere seg i aktiviteter som du finner avslappende (som å gå i parken eller meditere) kan hjelpe deg å lære hvordan du best kan takle slimete kolitt.

Eosinofil kolitt Diet

Eosinofil kolitt er en tilstand som kjennetegnes ved tilstedeværelse av store antall eosinofiler (en type hvite blodlegemer forbundet med allergier) i tykktarmen. Mens det er ingen offisiell kur for eosinofil kolitt, kan symptomene reduseres gjennom tilslutning til en bestemt diett. Et riktig kosthold for eosinofil kolitt vil innebære eliminering av felles utløse mat, slik at du kan gjenvinne en viss grad av kontroll over livet ditt.

Eosinofil kolitt

Eosinofil kolitt er en sykdom i fordøyelseskanalen som kan streike enten barn eller voksne. Symptomer på eosinofil kolitt inkluderer kvalme, uønsket vekttap, reduksjon i appetitt, tilstedeværelse av blod i avføringen, eller søvnproblemer. Eosinofil sykdom oppstår når et uvanlig stort antall hvite blodceller er til stede i et område av kroppen. I eosinofil kolitt, er det berørte området tykktarmen.

Eosinofil kolitt Diet Theory

Ifølge American Partnerskap for eosinofil Disorders, er en eliminasjonsdiett den beste måten å håndtere eosinofil kolitt. En eliminasjonsdiett er fjerning av alle utløse mat fra pasientens kosthold, en utløser mat blir et element som den enkelte er allergisk eller ser ut til å forårsake symptomer etter inntak. Dette kan redusere hyppigheten og intensiteten av symptomene dine.

Forslag eliminasjonsdiett

Prøv å holde seg til en høy-fiber diett - du bør spise minst 20 til 30 g fiber daglig, delt mellom løselig og uløselig kilder. Minimere forbruket av meieriprodukter, som laktose er en svært vanlig trigger for episoder av kolitt. Generelt, øke hyppigheten av måltider og samtidig redusere mengden konsumert ved hver fôring - gi kroppen din med mindre mat per måltid vil redusere alvorlighetsgraden av symptomene. Til slutt, forsøke å eliminere matvarer som forårsaker gass, som kål, brokkoli, linser, erter og paprika.

Endre din eliminasjonsdiett

I tillegg til å følge disse generelle anbefalinger, bør du også være ute etter å identifisere de spesifikke utløse mat som påvirker deg. Den beste måten å gjøre dette på er å få legen din utføre en matallergi test eller holde en konstant matdagbok føre opp alt du spiser sammen med en beskrivelse av dine symptomer. Etter å ha fått noen få måneder igjen av data med en mat logg, vil du være i stand til å bestemme mer presist hvilke matvarer påvirker kolitt.

Betraktninger

Studier av både mennesker og dyr med kolitt har vist at tilskudd av fiskeolje kan bidra til å lindre symptomene. Ifølge Dr. James W. Simpson ved Institutt for veterinære kliniske studier i Skottland, har forskning vist at tilskudd av fiskeolje redusert kolitt alvorlighetsgrad med opp til 56 prosent. Dermed kan det være lurt å vurdere å kjøpe en over-the-counter fiskeolje og tar 3 til 5 g daglig for å se om det hjelper deg med din tilstand.

Surt Diet for kolitt

Kolitt er en ubehagelig fordøyelsessykdom som påvirker tykktarmen av kroppen, noe som resulterer i symptomer som oppblåsthet, diaré eller overdreven gass. Hvis du har blitt diagnostisert med kolitt, til å vedta en diett dempe nivået av surhet i kroppen din kan gi noen lettelse fra din tilstand. En diett som begrenser sure matvarer kan bidra til å lindre fordøyelseskanalen, potensielt minske hyppigheten og alvorlighetsgraden av symptomene.

Kolitt

Kolitt kan være forårsaket av en rekke tilstander, så som kronisk infeksjon, nedsatt blodstrøm til fordøyelseskanalen, stråling påføres tarmer eller overdreven surhet i kroppen. Den normale behandling metode for å håndtere kolitt er å fokusere på den underliggende årsaken mens du bruker medisiner for å avverge symptomene på kolitt i mellomtiden.

Surt Diet Theory

New York alternativ helse legen Dr. Anthony Salzarulo foreslår bruk av en syrlig diett for å dempe et tilfelle av kolitt. Ringe diett "sure" er misvisende, ettersom målet er å faktisk fjerne surhet fra kroppen ved å fokusere matinntaket på matvarer som anses alkalisk. Fordi kroppens naturlige pH-verdi er alkalisk, vil dette bidra til å forbedre helsen ved å gjenopprette balansen i kroppens systemer.

Surt kosthold regler

Ifølge Dr. Salzarulo, de mest syreholdig mat er sukker, "junk" (bearbeidet) mat, hvitt mel, koffein og alkohol. Derfor bør du helt fjerne disse elementene fra kostholdet ditt mens du er på et surt kosthold for å behandle kolitt. De mest alkaliske matvarer du kan konsumere er frisk frukt og grønnsaker, så du bør hamstre på disse elementene for å bidra til å gjenopprette kroppen til sin naturlige tilstand. Ideelt sett bør over halvparten av kostholdet ditt består av alkaliske matvarer.

Fordeler

Ifølge Dr. Salzarulo, i tillegg til potensielt behandle din kolitt, øker alkalitet av din diett kan også behandle følgende vilkår: lav energi (kronisk utmattelse), hyppig hodepine og migrene, og kan bidra til å forebygge sykdommer som forkjølelse og influensa. I tillegg, ved en gradvis oppbygging av inntaket av grønnsaker og frukt og redusere forbruket av "junk" mat, vil du sannsynligvis gå ned i vekt i prosessen.

Betraktninger

Hvis du er interessert i å oppnå den beste bang for buck, bør du vite at i henhold til Pral skala (en tabell som viser hvor sur eller basisk en mat er, med et negativt tall betegner alkalitet og vice versa), rosiner og spinat er noen av de mest alkaliske matvarer som du kan konsumere, med score på -21 og -14, henholdsvis. De verste lovbrytere for surhet inkluderer parmesanost (34,2), bearbeidet oster (28,7), og eggeplommer (23,4).

Testosteronbehandling for kolitt

Testosteronbehandling for kolitt


Kolitt eller ulcerøs kolitt, er en sykdom som påvirker tarmen som kan være ganske ødeleggende. Relatert til Crohns sykdom og irritabel tarm syndrom (IBS), er en av de mest ødeleggende virkningene av denne sykdommen som du ikke klarer å få tilstrekkelig næring fra maten du spiser. Tarmen blir betent og utvikler sår (sår) og diaré er en hyppig symptom under en blusse opp.

Testosteron for unge pasienter

Vurdere testosteronbehandling for deg selv eller ditt barn som lider av ulcerøs kolitt. I deler av verden der barn ikke får nok mat på en jevnlig basis, kommer puberteten på ved en senere alder. Underernæring kan utsette puberteten, slik at barn som lider av en sykdom som kolitt kan være treg til å utvikle. Testosteron er et av de hormoner som hjelper sekundære kjønnsorganer vokse og modnes, og for menn det fortsetter å jobbe med muskulaturen, hårvekst og andre maskuline trekk. Testosteron opererer i kvinnelige puberteten også, men i mindre grad.

Spør legen din om noen av de medisiner du tar kan være å senke testosteron nivåer. Selv om symptomene er i remisjon, og du er fordøye maten godt, kan du fortsatt trenger å supplere. Bioidentical testosteron terapi kan bidra til å bringe på normal pubertet for unge pasienter med utvikling har blitt forsinket. Ifølge en undersøkelse utført av OG Azooz og kolleger ved Institutt for voksne og barn Gastroenterology i London, ble colitic rotter som fikk testosteron tilskudd. Forskerne bestemt at supplere kolitt pasienter med testosteron vil hjelpe sine kjønnsorganene utvikler seg normalt på tross av sin sykdom. Denne behandling synes ikke å behandle kolitt seg selv, derimot, eller for å øke appetitt eller absorpsjonshastigheten av næringsstoffer.

Testosteron for energi

Hvis du ble diagnostisert med kolitt, Crohns sykdom eller IBS senere i livet, og forsinket pubertet er ikke et problem for deg, kan testosteron fortsatt være noe å diskutere med legen din. Steroider er ofte foreskrevet når du opplever en oppblussing av symptomer for å bidra til å roe betennelsen som oppstår i tarmer. Enten steroid kortison eller testosteron, kan kronisk bruk av disse føre til at kroppen til å senke sin egen produksjon. Når du ikke lenger å ta steroider, kan du oppleve ekstrem utmattelse som forverres av selve sykdommen.

Snakke over fordeler og ulemper med testosteronbehandling med legen din. Noen bivirkninger kan oppstå inkluderer irritabilitet, hirsutisme (hår overvekst), kviser og ømme tannkjøtt. Hvis du er en kvinne som legen foreskriver testosteron terapi, trenger du ikke å være bekymret for voksende "body builder" muskler. Dosene er for lave for det.

Hvordan behandle kolitt med antibiotika

Hvordan behandle kolitt med antibiotika


Mens noen antibiotika dreper de gode bakterier i tykktarmen, og fremkalle en episode av kolitt, er antibiotika som brukes til å lindre symptomene på noen former for kolitt. Bruken av antibiotika til behandling av kolitt, avhenger av typen av kolitt - allergisk kolitt, pseudomembranøs kolitt, kolitt bakteriell eller ulcerøs kolitt.

Hvordan behandle kolitt med antibiotika

Identifiser de antibiotika for å behandle kolitt

Administrere bakteriell kolitt med trimetoprim-sulfametoksazol (TMP-smz, Bactrim, Septra). Sulfametoksazol er et sulfonamid som er foreskrevet for å hindre veksten av bakterier i legemet.

•  Vurder antibiotika kategorisert som fluorokinoloner et alternativ til å behandle kolitt. Vanlige merkenavn av fluorokinoloner inkluderer Avelox, Cipro, Floxin, Levaquin, Maxaquin, Noroxin og Tequin.

Tilsett bredspektret cefalosporinantibiotika som et alternativ til å behandle bakteriell eller ulcerøs kolitt. Ceftriakson (Rocephin) er et antibiotikum som er mye brukt, siden det kan bli administrert enten ved injeksjon eller intravenøst.

Inkluder brukte merkenavn av cefalosporiner som Ancef, Ceclor, Cefotan, Duricef, Keflex, Kefzol, Mandol, Omnicef ​​og Zinacef som antibiotika for å behandle bakterier assosiert med kolitt.

Bruk antibiotika i forbindelse med anti-inflammatoriske medisiner for å behandle ulcerøs kolitt. Den antibiotika terapi benyttes for å fjerne unormale bakteriell vekst, mens den anti-inflammatoriske medikamenter reduserer svelling og irritasjon i tykktarmen.

Forvent å ta vancomycin eller metronidazol hvis kolitt ble forårsaket av bruk av andre antibiotika. Noen antibiotikabehandling dreper de gode bakteriene i tykktarmen som gjør at de dårlige bakteriene til å ta kontroll og forårsake en infeksjon. Den slags infeksjonen er behandlet med en annen klasse av antibiotika.

Hint

  • Noen antibiotika kan føre til en episode av kolitt. Fortell legen din dersom du bruker noen form for antibiotikabehandling slik at han kan bestemme riktig linjen av behandling.
  • Se din helse-omsorg utøveren hvis du opplever noen symptomer på ulcerøs kolitt som anemi, tretthet, rektal blødning, vekttap og leddsmerter. Tidlig påvisning er avgjørende i å forsinke eller unngå behovet for tykktarmskirurgi i årene fremover.
  • Mens sulfonamider brukes til å drepe bakterier assosiert med noen typer av kolitt, kan de også forårsake en økning i diaré. Informer legen din umiddelbart hvis tilstanden forverres eller du har alvorlige utbrudd rundt munnen eller øyne, kortpustethet eller leddsmerter.
  • Søk øyeblikkelig medisinsk hjelp hvis du opplever hevelse i lepper, lukking i halsen eller uvanlige blødninger eller blåmerker.
  • Fortell legen din hvis du tar noen andre medisiner, siden noen medisiner kan ha en negativ reaksjon når det kombineres med fluorquinolones.