Digidexo.com

hyperventilasjon syndrom symptomer

Pseudo-Cushings syndrom Symptomer

Pseudo-Cushings syndrom Symptomer


Pseudo-Cushings syndrom symptomer etterligne de av Cushings syndrom, men utviser færre kliniske tegn. Mens Cushings symptomene er brakt av forhøyede kortisolnivå (hyperkortisolisme), enten gjennom medisinering eller fra kortisolproduserende svulster, er Pseudo-Cushings symptomer forårsaket av andre faktorer, som stress, depresjon, spiseforstyrrelser, og alkoholisme. Som symptomer 'årsakene er forskjellige, så gjør behandling. Behandling for å løse Cushings syndrom symptomer involverer kirurgi eller trappes ned. Pseudo-Cushings syndrom symptomer er vanligvis løses ved å eliminere stressor.

Vekt Endringer

Ifølge nettstedet goodhormonehealth.com, den vanligste symptom assosiert med Pseudo-Cushings syndrom er fedme, inkludert vektøkning forbundet med visse metabolske syndrom. Men "konkrete bevis hyperkortisolisme er vanligvis fraværende og kortisolnivå er bare mildt forhøyet," nettstedet sa. En fettpute eller hump mellom skulderen, også kjent som "buffalo hump", og avrunding av ansiktet, også kjent som "moon side," er andre symptomer, ifølge Mayo Clinic.

Hudproblemer

Tynning av hud, lett blåmerker, tørrhet, akne, magestrekkmerker, langsom helbredelse av kutt og andre hudproblemer er hud-relaterte symptomer på både Cushings syndrom og Pseudo-Cushings syndrom, ifølge Mayo Clinic.

Svake muskler / Low Energy

Cushings og Pseudo-Cushings syndrom kjennetegnes også av andre endokrine, eller hormonelle, symptomer: tretthet som kan være alvorlige, muskelsvakhet, og tynning av armer og ben, sier Mayo Clinic.

Osteoporose

Pseudo-Cushings syndrom, som ligner på Cushings, kan være preget av en forverring av bentetthet som kan føre til rib, ryggsøylen, eller andre brudd, sier nettsiden wrongdiagnosis.com. Osteoporose er en av de mest vanlige metabolske bensykdommer, spesielt for kvinner.

Kjønnsspesifikke Symptomer

Hos kvinner, er ett mulig Cushings symptom hårvekst i en mannlig mønster, for eksempel ansiktshår eller en viker hår linje, og overflødig hårvekst på magen, brystet og lårene, ifølge nettstedet medlineplus.nlm.nih.gov. Også kvinner kan lider av menstruasjonsforstyrrelser. Menn kan oppleve en redusert sexlyst eller erektil dysfunksjon.

Emosjonelle symptomer

Humørsvingninger, depresjon, irritabilitet, forvirring, og selv psykose kan skje med både Cushings og Pseudo-Cushings syndrom, ifølge hypofyse Network Association.

Andre symptomer

Cushings og Pseudo-Cushings kan også være preget av tilbakevendende infeksjoner, høyt blodtrykk, glukoseintoleranse som kan føre til diabetes, nye eller forverrede høyt blodtrykk, nyrestein, og hodepine, sier Mayo Clinic.

Symptomer hos barn

Mens Cushings og Pseudo-Cushings syndrom er sjelden hos barn og unge, kan de oppleve symptomer som ligner på voksne, som vektøkning, og hudproblemer; Men barn kan også vise redusert vekst, ifølge Cushings Support and Research Foundation.

Concussive syndrom Symptomer

Concussive syndrom, teknisk kalles post-concussive syndrom, resultater fra en mild traumatisk hjerneskade. Dette syndromet har en rekke fysiske og psykiske symptomer som kan vare for en kort tid eller fortsette i årevis.

Årsak

Symptomer skyldes et fall eller slag mot hodet, og kan ikke vises i timer, dager eller uker etter skaden. Fysiske undersøkelser, inkludert bildeteknologi, ofte ikke viser noen konkrete problemer, forårsaker frustrasjon for en pasient når legene ikke finner noe galt.

Fysiske symptomer

Fysiske symptomer inkluderer kronisk hodepine, svimmelhet, tretthet, tap av luktesans eller smak, øresus og overfølsomhet for støy og lys.

Psykologiske symptomer

Psykologiske og atferdsmessige symptomer inkluderer konsentrasjonsvansker, får tapt lett, irritabilitet, søvnløshet, hukommelsesproblemer, personlighetsforandringer og treghet i tenkning.

Identifikasjon

Vitenskapelig litteratur om post-concussive syndrom krever vanligvis minst tre symptomer som varer i minst tre måneder for å være til stede for en diagnose.

Alvorlighetsgrad

Pasienter beskriver ofte post-concussive syndrom symptomer som mild, men nedbrytende til et normalt liv aktivitet. Noen har imidlertid oppleve verre effekter. Som bemerket av Alex J. Mitchell i sin bok fra 2004, "Neuropsychiatry og Behavioural Neurology forklart," symptomer kan være invalidiserende, med mange enkeltpersoner føler seg ute av stand til å arbeide eller sosialisere normalt.

Stevens-Johnson syndrom symptomer

Stevens-Johnson syndrom er en sjelden, men alvorlig reaksjon på medisiner som kan påvirke noen, men det har en tendens til å skje oftest hos barn. Nesten alle medisiner, inkludert reseptbelagte og vanlige over-the-counter narkotika, kan føre til Stevens-Johnson syndrom, som er egentlig en alvorlig allergisk reaksjon eller overfølsomhet overfor et medikament. I tilfelle av Stevens-Johnson syndrom, er akutt medisinsk behandling er nødvendig, og de fleste vil kreve sykehusinnleggelse. Behandlingssentre vanligvis rundt eliminere medisin som forårsaket reaksjonen, kontrollere og behandle symptomene og deretter prøver å unngå komplikasjoner.

Første symptomene

Noen av de tidligste tegn på Stevens-Johnson syndrom er lik influensa eller kaldt symptomer og inkluderer hoste, sår hals, feber og brennende øyne. Disse symptomene kan dukke opp noen dager før andre symptomer manifest.

Hevelse

Hevelse i ansikt og tunge er ett av symptomene som en bivirkning forårsaker Stevens-Johnson syndrom.

Utslett

En rødlig eller lilla utslett som sprer seg over det meste av kroppen er et symptom på Stevens-Johnson syndrom. Utslettet kan ta alt fra noen timer til noen dager å spre seg.

Pain

På grunn av hvordan kroppen reagerer på medisin og endringene det fører til en persons hud, kanskje noen med Stevens-Johnson syndrom oppleve alvorlig smerte i huden over hele kroppen.

Andre hudsykdommer

Noen mennesker med Stevens-Johnson syndrom vil utvikle elveblest eller blemmer som et resultat av legemiddelreaksjon. Som det utvikler seg, vil huden begynne å felle som ny, erstatter sunn hud skadet hud.

Muntlige Symptomer

Et annet symptom på Stevens-Johnson syndrom er blemmer eller sår på slimhinnene i munn, øyne og nese.

Irritabel tarm syndrom Symptomer og årsaker

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en fordøyelseskanal lidelse som resulterer i kroniske mage ubehag og smerte. Ifølge Mayo Clinic, nesten 20 prosent av amerikanske voksne har irritabel tarm symptomer. Symptomene og årsakene til irritabel tarm kan behandles med medisiner og atferdsendringer som endring av kosthold og stressmestring.

Magesmerter

Magesmerter og kramper er symptomer på irritabel tarm-syndrom som kan være alvorlig og begrense en persons evne til å utføre daglige aktiviteter.

Nedsatt tarmfunksjonen

Alvorlig diaré som veksler med forstoppelse er et symptom på irritabel tarm-syndrom og kan ikke svarer godt til typiske hjem rettsmidler og medisinske behandlinger.

Gass

Gas (flatulens) og abdominal oppblåsthet er symptomer på irritabel tarm som kan være ubehagelig og pinlig.

Mat utløser

Ifølge Mayo Clinic, visse typer matvarer som meieri, koffeinholdige drikker og alkohol kan utløse eller forårsake irritabel tarm syndrom.

Stress

Belastende livshendelser eller uvanlig daglig stress på grunn av arbeid, familie eller økonomi kan forverre symptomene på irritabel tarm.

Infeksjoner

Irritabel tarm kan være forårsaket av sykdommer og infeksjoner i fordøyelsessystemet som gastroenteritt eller matforgiftning.

Hormoner

Hormonelle svingninger i kvinner kan forårsake eller forverre symptomer på irritabel tarm, spesielt i dagene før menstruasjon.

Polen syndrom Symptomer

Polen syndrom er en sjelden fødselsdefekter som involverer et mønster av ensidige misdannelser, vanligvis på høyre side av kroppen. Årsaken er ikke kjent. Et barn med Polen syndrom kan ha flere fysiske symptomer, men intelligens er normalt. Gutter er tre ganger mer sannsynlig å bli født med dette syndromet, ifølge Internet Journal of Ortopedisk kirurgi.

Hoved Symptom

Det viktigste symptomet er underutvikling eller fravær av brystmuskulaturen på den ene siden av kroppen, blant annet i armhulen området, der håret aldri vokser.

Bryst-området

I Polen syndrom, brystvorten og areola er underutviklet eller mangler, og hos kvinner, er dette også gjelder for underliggende brystvev.

Hånd Symptomer

Andre vanlige symptomer på Polen syndrom inkluderer forkortet og svømmehud fingrene på den berørte side, og en deformert hånd. Underarmen også kan være deformert og korte, selv om dette er usannsynlig.

Sen diagnose

I svært milde tilfeller kan syndromet ikke bli diagnostisert før puberteten, når mangelen på brystet utvikling på den ene siden blir klart.

Sjeldne Symptomer

Sjeldne symptomer er tynne huden i det berørte området, en underutviklet eller manglende brystkassen og unormal utvikling av skulderbladet. Av og til, rygg og nyremisdannelser forekomme hos mennesker med Polen syndrom.

Carpal Tunnel Syndrome symptomer og behandling

Carpal Tunnel Syndrome symptomer og behandling


Carpal tunnel syndrom er en smertefull tilstand i hender og håndledd som rammer folk som gjør repeterende arbeid med hendene. Omtrent fem prosent av amerikanerne har carpal tunnel syndrom, med kvinner mer sannsynlig å utvikle syndromet enn menn. En rekke behandlingsmetoder er nyttig i lettelser symptomer på denne lidelsen, og kirurgi er tilgjengelig for alvorlige tilfeller.

Identifikasjon

Carpal tunnel syndrom, også kjent som median nerve entrapment, oppstår når press på median nerve forårsaker smerter og nummenhet i hånden eller håndleddet. Median nerve passerer gjennom carpal tunnel dannet av bein i håndleddet. Hvis sener eller leddbånd i håndleddet blir betente, blir trykket til nerve, noe som resulterer i de klassiske symptomene på sykdommen.

Symptomer

Symptomer på carpal tunnel syndrom er smerter i underarmen, palme eller håndleddet; en nummen eller kriblende følelse i hånden eller fingrene, vanskelighets gripende gjenstander og svakhet i tommelen. Jo mer du bruker din hånd og håndledd, jo mer smerte du vil oppleve. Du kan legge merke til dine symptomer mer om natten og smertene kan også vekke deg.

Årsaker

Du kan være i faresonen for å utvikle carpal tunnel syndrom hvis din jobb eller hobby krever konstant bruk av hendene. Folk mer sannsynlig å utvikle syndromet inkluderer fabrikkarbeidere, dataspesialister, musikere, snekkere, mekanikere, gartnere, syersker, forfattere, regnskapsførere, malere og golfere. Alt du gjør som krever bøying håndleddet mens du beveger fingrene kan føre til syndromet.

Bone spurs, skader, brudd, skjoldbruskkjertelen og hypofysen problemer, diabetes og leddgikt kan også føre til carpal tunnel syndrom. Noen mennesker har mindre carpal tunnel enn normalt og dette predisponerer dem til å utvikle tilstanden. Hvis en cyste eller svulst utvikler seg i carpal tunnel, kan det føre til carpal tunnel syndrom, som kan holde på væske under overgangsalderen eller graviditet.

Diagnose

Legen vil gjøre en diagnose basert på en fysisk undersøkelse og din beskrivelse av dine symptomer. Han vil prøve å gjenskape den smerten du opplever ved å trykke på innsiden av håndleddet, bøyer håndleddet eller ved å trykke på median nerve. Hvis legen mistenker at du har carpal tunnel syndrom, kan han foreslå at du gjennomgår en electromyogram eller nerveledningsundersøkelse. Under en electromyogram, vil en liten nål settes inn i musklene dine til å registrere den elektriske aktiviteten når musklene arbeider og hviler. En nerve conduction studien tester hvor godt elektriske impulser er mottatt i carpal tunnel ved hjelp av elektroder for å sjokkere median nerve.

Behandling

Ikke-kirurgisk behandling vil vanligvis være prøvd først med mindre du har en spesielt alvorlig tilfelle av carpal tunnel syndrom. Disse metodene inkluderer splinting håndleddet om natten, ved hjelp av kjøleelementer for å redusere hevelse og tar jevnlige pauser når du bruker hendene. Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) eller kortikosteroider kan være nyttig i å lindre betennelser og smerte. Når andre alternativer mislykkes, kan det være på tide å vurdere kirurgi. Under operasjonen, vil legen kutte ligament som presser på nerven eller lage et lite snitt i håndflaten for å frigjøre median nerve. Omtrent 70 prosent av kirurgiske pasienter rapporterer betydelig bedring etter operasjonen.

Carpal Tunnel Syndrome Symptomer

Carpal tunnel syndrom påvirker 2 til 3 prosent av verdens befolkning, og er mer vanlig hos kvinner enn menn. For å avgjøre hvorvidt du har carpal tunnel, vurdere de vanlige symptomer assosiert med denne smertefulle funksjonshemming. Smerte involvert med carpal tunnel varierer fra person til person, men det er skjerpende for alle som møter den.

Nummenhet og kribling

Du vil føle en lammende følelse eller en kriblende "pins og nåler" effekt i din tommel, pekefinger, langfinger eller ringfinger. Pinky er sjelden involvert. Følelsen skaper et ønske om å riste hendene for å bli kvitt symptomene.

Utstrålende smerter

Carpal tunnel syndrom avanserer til smerte som stråler opp armen så høyt som skulderen din og fra håndleddet ned til fingrene.

Tap av Blood Flow

En reduksjon i blodstrømmen fører hendene til å slappe av og føle seg kald å ta på.

Klossethet

Evnen til grep gjenstander er svekket med carpal tunnel syndrom, og du vil ofte plukke opp en gjenstand og ha den gli ut av hendene dine.

Verking

Smerten av carpal tunnel syndrom kan føre til at du gjeng skuldrene i et forsøk på å lindre symptomene i armer og hender. Resultatet er en verkende i skuldre og nakke.

Natt Pain

Når musklene er avslappet, gjør det den lille tunnelen som omgir de berørte nerve å utvide. Om natten når kroppen din er mest avslappet, er smerten av carpal tunnel alvorlig, ofte nok til å vekke deg fra en dyp søvn.

Slik Spot Tolosa-Hunt syndrom Symptomer

Slik Spot Tolosa-Hunt syndrom Symptomer


Tolosa-Hunt syndrom manifesterer seg ved betennelse i cavernous sinus, som ligger bak øynene. Det initierer intense smerter i øyet og skadet ansikts nerver samt overlegen orbital sprekken betennelse. Det rammer både kvinner og menn likt og vises i folk om 20 år gammel. Symptomer vanligvis påvirker bare den ene siden av hodet.

Bruksanvisning

•  Overvåke graden og plasseringen av smerte. Smerten ofte beskrevet som intense kan føre til lammelse av musklene nær øyet. Dette symptomet avtar vanligvis uten noen medisinsk intervensjon og kan oppstår på nytt, tilfeldig, når som helst.

Se etter andre tegn og symptomer som feber, tretthet, dobbeltsyn, svimmelhet, hodepine og smerter i leddene. Hvis noen av disse symptomene oppstår, skal du kontakte lege.

Vær oppmerksom på symptomer på hengende øyelokk, panne prikking og nummenhet på grunn av sinus betennelse. Manglende evne til å kontrollere øyebevegelser kan forårsake dobbelt syn og lysfølsomhet.

•  Finn en lege som har kompetanse på behandling av nevrologiske tilstander. Sørg for at du leverer komplett medisinsk historie og informasjon ved samråd med din lege. Denne informasjonen gjør det mulig for en nøyaktig vurdering, behandlingsplan og oppfølging.

Forbered deg på å gjennomgå en kontrastforsterket MRI. Denne testen kan din lege for å se betennelsen kalles en "granulom" indikasjon på Tolosa-Hunt syndrom. Disse reagerer svært godt til kortikosteroidbehandling.

Tips og advarsler

  • Hvis Tolosa-Hunt syndrom ikke er behandlet, er synstap en mulighet.

Chronic Fatigue Syndrome Symptomer

Chronic Fatigue Syndrom (CFS) er en tilstand der pasienter lider av alvorlig, nådeløse utmattelse som varer i minst seks måneder, og ikke blir bedre med hvile. Tilstanden er ofte forbundet med fibromyalgi og flere kjemiske følelser. Ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC), anslagsvis 1-4 millioner amerikanere er plaget med CFS. I mange tilfeller symptomene er så alvorlige at pasienten blir betydelig begrenset eller deaktivert.

Typer

CFS symptomer er varierte og omfatter: ekstrem trøtthet, sår hals, muskelsmerter, irritabilitet, hodepine, hovne lymfeknuter og kognitiv dysfunksjon. Symptomene vil variere for noen og holde seg konstant for andre.

Effekter

I alvorlige tilfeller kan CFS ha ødeleggende effekt på pasientens liv. Mange pasienter blir ute av stand til å engasjere seg i tidligere virksomhet, som kan føre til depresjon eller følelsen av isolasjon.

Origin

Årsaken til kronisk utmattelsessyndrom fortsatt ukjent. Men forskerne spekulerer i at CFS kan utvikle på grunn av virusinfeksjoner, et svekket immunforsvar, eller kronisk lavt blodtrykk.

Misforståelse

Siden de fleste CFS symptomer er subjektive, mange leger ikke klarer å ta klager av CFS-pasienter på alvor. For noen kan dette være den mest frustrerende aspektet ved klimaendringer med CFS.

Forebygging / løsning

Foreløpig er det ingen kur for CFS. Imidlertid kan teknikker som å spise et sunt kosthold, stress management, får tilstrekkelig hvile og mosjon bidra til å øke energi og lindre symptomer.

Bipolar syndrom Symptomer

Bipolar syndrom Symptomer


Det er vanskelig å opprettholde den samme stemningen hverdagen - selv de mest stabile personen har oppturer og nedturer. Men folk med bipolar syndrom (også kalt manisk depresjon) opplever ekstreme endringer i humøret. Dette skiftet kan skje ikke bare fra en dag til den neste, men også i løpet av samme dag. For å begynne å forstå denne komplekse mental lidelse, er det viktig å forstå symptomer.

Bipolar 1

Bipolar en lidelse (rasende bipolar) fremstår som alvorlig mani episoder. Offeret opplever auditive og visuelle vrangforestillinger, der hans maniske stemninger påvirker hans mentale tilstand i den grad at han mister all følelse av virkelighet. Han kan tenke, for eksempel at han er blitt "valgt" eller at han er på en "skjærsilden misjon." Han kan handle impulsivt og har ingen kontroll over sine handlinger.

Bipolar 2

Bipolar 2 lidelse (svingende bipolar) fremstår som mild maniske episoder (hypomani). Symptomene er ikke alvorlig, og er derfor mindre forstyrrende. Offeret opplever ingen hallusinasjoner og ingen psykotiske avstander fra virkeligheten. Bipolar 2 lidelse er vanskelig å gjenkjenne fordi offeret og de rundt henne tror kanskje hun har en typisk, mindre alvorlig humøret svinger.

Mani

Bipolar syndrom - manisk depresjon - er knyttet til en biokjemisk ubalanse som fører til at offeret til å miste kontroll over sine følelser. Under mani, føler han "strålende" og "på cloud nine." Symptomer inkluderer en overdrevent lystig humør, snakker fort, en racing sinn, energi heis og rastløshet, dårlig dømmekraft, rusmisbruk, ufokusert disposisjon, korte perioder, økt sexlyst, fornektelse og økt irritabilitet.

Depresjon

Umiddelbart etter å ha opplevd mani, tenderer bipolar offeret til å falle inn i en depresjon der hun har mistet alt håp og har gitt opp på livet. Symptomer inkluderer pessimisme (skyldfølelse, verdiløshet og håpløshet), angst, ensomhet, vekt tap / gevinst, mangel på interesse i ellers hyggelige oppgaver, tretthet, økt irritabilitet og selvmordstanker eller handlinger,.

Mood Swings

Alvorlige humørsvingninger er en av de mest talende måter å identifisere en person med bipolar syndrom. Nesten alt han gjør er basert på hans humør, som svinger til ytterligheter. Under en humøret svinger som er nærmere en normal skifte i humør, kan han føle blå ett minutt og bøtelegge den neste. Men hvis hans stemninger er i stadig endring, og er alvorlige i sin intensitet og hyppighet, han kan bli plaget med Bipolar syndrom.

Behandling

Bipolar syndrom er en kronisk sykdom som ikke kan kureres. Likevel, det kan bli styrt. Stemningsstabiliserende blir vanligvis brukt til å roe ned offeret. De mest vanlige reseptbelagte legemidler er Valproat og Lithium. Mens du tar stoffet, vil hun likevel oppleve oppturer og lavt, men ikke i den grad at de utvikler seg til depresjon og mani. I tillegg bør hun søke rådgivning, som kan omfatte psykososial behandling (relasjoner forbedring) og kognitiv atferdsterapi (tankekontroll).

Irritabel tarm syndrom symptomer hos barn

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en medisinsk tilstand som påvirker tarmen vaner av mange unge og gamle alike. Det finnes mange varianter av IBS, men de vanligste er forstoppelse og diaré, som enten forekommer på en vekslende basis eller med en blir dominerende over den andre.

Strai

Barn med forstoppelse-dominerende IBS ofte store belastninger under avføring. Barnet føler trang til å ha avføring, men rett og slett kan ikke ha en når han sitter på toalettet. Mens sporadisk straining under avføring ikke er grunn til alarm, hvis barnet ditt plutselig og regelmessig begynner anstrengende å ha avføring dette kan være en indikator på irritabel tarm syndrom.

Vekslende forstoppelse og diaré

I likhet med voksne med irritabel tarm-syndrom, barn med sykdommen ofte veksle mellom episoder av diaré og forstoppelse.

Fecal Tilsmussing

Hvis du oppdager fecal tilsmussing (bremsespor) i ditt barns undertøy mens de gjør vaskeri, kan dette tyde på forstoppelse fordi herdet avføring lekkasjer fra rektum og inn i barnets undertøy. Hvis du oppdager tilsmussing, være at barnet ditt er rengjøring riktig etter avføring. Hvis barnet ditt er rengjøring p

Forsinke tarmfunksjon

Barn med forstoppelse ofte utsette avføring fordi de forbinder avføring med smerte. Utsetter avføring vil bare forverre forstoppelse ved å gjøre det både mer alvorlig og vanskeligere å behandle. Hvis barnet ditt lider av hyppig forstoppelse, sørge for at hun setter til side et par minutter flere ganger hver dag for å bruke badet.

Utseendet Krakk

Diaré-dominerende irritabel tarm syndrom produserer vassen og hyppig avføring. Irritabel tarm syndrom med forstoppelse hos barn betyr at avføring kan være klumpete og hard, liten og hard eller tørr. Fargen krakker forbundet med forstoppelse hos barn er ofte mørk brun. Hvis barnet ditt veksler mellom diaré og forstoppelse, kan irritabel tarm syndrom være den skyldige.

Slimete i Krakk

Krakk som synes å ha en innpakning som minner om en karamell-sjokolade candy bar er avføring blandet med endetarms slimete. Den slimete er forårsaket av herding av avføring under episoder av IBS med forstoppelse.

Behandling av irritabel tarm syndrom hos barn

Diskuter barnets irritabel tarm syndrom med en barnelege. I tandem med barnet og barnelegen, bør du utvikle en sjekkliste over barnets avføringsmønster og et behandlingsregime inkludert kosttilskudd endringer, kortvarig bruk av både avføringsmidler og anti-diaré medisiner som nødvendig for å behandle ditt barns IBS.

Acid reflux syndrom symptomer

Acid reflux syndrom symptomer


Sure oppstøt, også kjent som gastroøsofageal reflukssykdom (GERD), oppstår når væsken i magesekken "rygger opp" og sender den tilbake inn i spiserøret. Siden væsken i magen er svært sure, er det både usunt og ubehagelig for dem som lider av tilstanden.

Halsbrann

Halsbrann er den vanligste symptomet på syre reflux. Det er en sensasjon som føles som brennende kommer opp fra magesekken som reiser gjennom brystet og opp til halsen. For en acid reflux lidende, halsbrann ofte oppstår etter et tungt måltid, når bøyd over, løfting og når du ligger nede flat. Grunnen til at det kalles "hjertet" burn er fordi mange lider tror det føles som smerten brenner i hjertet.

Dyspepsi

Omtrent halvparten av acid reflux lider må også forholde seg til en tilstand som kalles dyspepsi. Dyspepsi symptomer inkluderer en følelse av fylde i magen, ubehag eller smerter i magen og kvalme. Folk som ikke opplever acid reflux kan også lider av dyspepsi.

Oppstøt

Når syre gulper så langt som til baksiden av halsen, kan acid reflux lidende opplever noe som føles som en kombinasjon av oppkast og en rap.

Throat Symptomer

Mindre vanlig, kan hals symptomer oppstår i et tilfelle av acid reflux. Disse symptomene er: sår og hes hals, følelsen av en klump på baksiden av halsen, tørr hoste, piping i brystet, vedvarende hikke og problemer med å svelge. I alvorlige tilfeller kan en lidende faktisk choke på mat eller få mat smertelig fanget i hennes spiserøret.

Brystsmerter

Noen som lider av acid reflux kan føles som hun har en "tight" brystet, som om en eller annen måte mat sitter fast bak brystbenet.

Tips

Noen forholdsregler kan bidra til å lindre noen symptomer på syre reflux. Disse inkluderer: å unngå matvarer som sjokolade, mat eller drikke med koffein, fet mat, krydret mat, kullsyreholdige drikker, peppermynte og sitrus mat; spise mindre måltider; å miste vekt hvis du er overvektig; ikke røyke; engasjerende i avslappende aktiviteter som yoga å unngå stress; heve hodet minst 6 inches mens du sover; tygge sukkerfri tyggegummi mellom måltider og unngå klær som er stramt og restriktiv til brystet og magen.

Advarsler

Noen brystsmerter er ikke forbundet med sure oppstøt og er årsaken til en underliggende hjertesykdom. Avlegg et besøk til din primære omsorg lege, slik at du kan mer nøyaktig fastslå årsaken til dine symptomer. I det ekstreme tilfelle av en sterkt skadet spiserøret, kan danne en ulcer, og må behandles med medikamenter. Hvis det er alvorlig nok, og det begynner å blø i spiserøret, kan kirurgi være nødvendig.

Slik Spot Symptomer på premenstruelt syndrom

Slik Spot Symptomer på premenstruelt syndrom


Uken før menstruasjon er ikke en morsom tid for de fleste kvinner. Mange lider av premenstruelt syndrom (også kjent som PMS), som forårsaker en rekke symptomer. Premenstruelle syndrom symptomer er lett å få øye på når du vet hva du er ute etter. Her er hvordan du kan oppdage symptomene på premenstruelt syndrom i deg selv.

Bruksanvisning

•  Sjekk kalenderen. De fleste kvinners premenstruelle syndrom symptomer oppdra sine stygge hoder ca en uke før menstruasjon er grunn til å starte. Når du vet at du skal flytte inn i "faresonen", begynne å lete for å få øye symptomer på premenstruelt syndrom.

merker endringer i brystene. Mange kvinner opplever ømme bryster smerter fra premenstruelt syndrom. Du legger kanskje merke at brystene verke eller skade som du går ned en trapp. Enhver bevegelse som forårsaker brystene til å flytte rundt kan være smertefullt. Også, kan du legge merke til at vannet treffer brystene i dusjen er smertefullt.

Detect hyppig tørste. Premenstruelt syndrom fører ofte kvinner til å holde på vann, eller "bloat". Premenstruelt syndrom kan også føre til en kvinne å kreve salt mat, noe som bidrar til oppblåsthet og tørst.

Vær oppmerksom på plutselig vektøkning. Oppblåsthet kan føre til en kvinne å få flere pounds av vann vekt. Hun kan merke dette på skalaen, eller i hvordan hennes klær passer kroppen hennes. Plutselig vektøkning er lett å oppdage og er ofte et symptom på premenstruelt syndrom snarere enn et tegn på at en kvinne er å spise for mye.

Erkjenne cravings. Premenstruelt syndrom kan føre til en kvinne å kreve en rekke matvarer. Sjokolade har en tendens til å være en vanlig gjenstand for hengivenhet for kvinner som lider av premenstruelt syndrom.

Bli klar over irritabilitet. Kvinner med symptomer på premenstruelt syndrom ofte blir irritabel som kroppene deres forberede sine perioder. Du kan oppleve hodepine eller bare en generell følelse av grouchiness som dine symptomer på premenstruelt syndrom fortsette.

Bekreft dine symptomer på premenstruelt syndrom. Når en kvinnes periode starter, hennes symptomer på premenstruelt syndrom vanligvis forsvinne. Hvis du plutselig oppdager et fravær av dine symptomer på premenstruelt syndrom når menstruasjonen starter, vil du vite at du var vellykket i fange dine premenstruelle syndrom symptomer.

Tips og advarsler

  • Over-the-counter medisiner er tilgjengelige for å gi deg lindring fra mange symptomer på premenstruelt syndrom.
  • Familie og venner (og spesielt ektemenn) bør unngå skjerpende en kvinne når de får øye symptomer på premenstruelt syndrom.

Symptomer på serotonergt syndrom

Serotonin er et kjemisk stoff som hjelper sende signaler i nervesystemet. Serotonergt syndrom oppstår vanligvis når du tar et antidepressivum som kalles en SSRI eller SSNRI med en type migrene medisin kalles et triptan. Begge medikamentene frigjør serotonin i kroppen. Andre medisiner kan føre til serotonergt syndrom i tillegg (se Ressurser nedenfor). For mye serotonin kan ha alvorlige bivirkninger.

Fordøyelsessymptomer

Serotonergt syndrom kan føre til kvalme, oppkast og diaré.

Hjerte Symptomer

Hvis du utvikler serotonergt syndrom du kan ha en rask hjerterytme eller raske endringer i blodtrykk.

Andre symptomer

Andre symptomer på serotonergt syndrom inkluderer rastløshet, hallusinasjoner, klossethet og rykninger og skjelvinger.

Alvorlige symptomer

Alvorlige serotonin syndrom symptomer inkluderer feber, kramper og en uregelmessig hjerterytme.

Risiko

Hvis alvorlig serotonergt syndrom går ubehandlet, kan ofre miste bevisstheten og dø.

Behandling

Leger bruker væsker, muskelavslappende og anti-serotonin produksjon legemidler til behandling av serotonergt syndrom.

Symptomer på Fibromyalgi & myofacial Pain Syndrome

Fibromyalgi er en tilstand som forårsaker kroniske muskelsmerter i hele kroppen. Muskelsmerte, i kontrast, påvirker fascia, eller bindevev som dekker musklene, i bestemte områder. De fleste mennesker opplever myofascial smerte en gang i sitt liv, som det kan være forårsaket av overforbruk eller anstreng av muskler, men myofascial smerte syndrom er en kronisk type smerte. Det er forskjellig fra fibromyalgi, men de to forholdene ofte forekommer sammen.

Tender Points

Fibromyalgi kjennetegnes av ømme punkter i muskler, sener og ledd sammen med generalisert smerter i hele kroppen. Ømme punkter er bestemte steder på kroppen som er unormalt følsom for berøring hos personer med fibromyalgi. Atten punkter er identifisert, i et symmetrisk mønster med ni på hver side.

Triggerpunkter

Muskelsmerte har triggerpunkter der smerten oppstår i spesifikke muskler, men ikke forårsaker andre områder for å gjøre vondt. Myofascielle triggerpunkter kan forårsake smerter overalt i kroppen, fra hodet til føttene. De ofte kan føles under huden, og folk ofte kaller dem muskel knop. Muskelsmerte syndrom fører vanligvis kronisk matte smerter i det berørte området, men smertene har også blitt beskrevet som brennende, stikkende eller bankende.

Andre Myofascial Pain Syndrome Symptomer

Personer med myofascial smertesyndrom rapporterer ofte andre symptomer som kan virke relatert til triggerpunkt smerte. Disse omfatter svimmelhet, søvnløshet, muskelsvakhet, kvalme, nummenhet i armer eller ben, øresus og synsproblemer.

Andre Fibromyalgi symptomer

Fibromyalgi har også mange andre symptomer i tillegg til smerter, selv om utbredt smerte er den definitive faktor. Fibromyalgi pasienter vanligvis rapporterer irritabel tarm syndrom, nummenhet eller prikking i hender og føtter, rastløse ben syndrom, alvorlig utmattelse og stivhet, spesielt når den først våkner.

Betraktninger

Symptomer på fibromyalgi og muskelsmerte syndrom kan bli forverret av angst og stress. Vær- og temperaturendringer også kan føre til smerteepisoder, med plutselige kulden å være et typisk problem, samt ekstreme i lav eller høy luftfuktighet.

Globus syndrom

Globus syndrom


Tilstanden kalles globus syndrom ble først brakt til lys rundt 2000 år siden av Hippokrates "far til medisin." I hans medisinske notater dokumentert han tilstanden som en plage type sykdom, forårsaket av psykisk abnormitet. Under tiden med Hippokrates global syndrom ble kjent som "global hystericus", men dagens moderne leger synes å ha funnet en sammenheng mellom globus syndrom tilstand og sure oppstøt.

Hva er Globus syndrom?

Begrepet globus syndrom er også referert til som globus sensasjon; en tilstand som er merket med en følelse av fylde i halsen. Merck forklarer at pasienter som har blitt diagnostisert med global syndrom ofte oppleve følelsen av en klump eller masse i området av halsen. Men ved ytterligere undersøkelse av en lege det ikke er fysisk bevis for at det er noen hindring i halsen.

Symptomer

Foruten følelsen som de har en klump i halsen, pasienter også beskrive globus syndrom som følelsen som mat eller et fremmedlegeme sitter fast på baksiden av halsen. Nexium Forskning forklarer at vekttap er ikke et problem fordi syndromet ikke forstyrrer med å spise. Det gjør det, men gjør det vanskelig for en pasient å svelge spytt og medisiner som er i pilleform. Noen pasienter rapporterer at globus syndrom er mer alvorlig i løpet av kvelden.

Hvordan er det diagnostisert?

En pasient opplever symptomer på globus syndrom bør vurderes av en lege. Under eksamen, vil en lege se etter indikasjoner på heshet eller en svulst under tungen. Tilstedeværelsen av en av disse ville utelukke globus syndrom og indikerer en underliggende sykdom. I boken "Diagnostisering og behandling av symptomer i luftveiene," forfatteren Richard S. Irwin avslører at behandlende lege vil også undersøke hals, bihuler og hals for å utelukke sykdom. Diagnostiske tester kan også anvendes for å bekrefte at globus syndrom ikke er forårsaket av en masse eller oppbygging av slim.

Årsaker

Årsaken globus syndrom er fortsatt ukjent, men leger teoretisere at det kan være relatert til gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Ifølge American Academy of Family Physicians, er globus syndrom den vanligste symptomet forbundet med GERD. Faktisk er mellom 23 og 60 prosent av pasienter som opplever globus syndrom også diagnostisert med gastroøsofageal reflukssykdom.

Behandling

Ingen medisiner har vist seg effektive i behandlingen av globus syndrom, men leger har konstatert at deres pasienter har en reduksjon i globus syndrom symptomer når GERD er blitt behandlet. Rhinologist og Nasal plastisk kirurg Dr. Joe Marais forklarer at kontinuerlig harking og svelging kan gjøre følelsene forbundet med globus syndrom mer uttalt og foreslår å gjøre en bevisst innsats for å begrense slike vaner. Også suger på et stykke hardt godteri eller svelge en kald drikke kan også være nyttig.

Empty Nose Syndrome

Empty nese syndrom (også kjent som "den brede nesehulen syndrom") er en tilstand som påvirker nesegangene. Det har fått navnet sitt fra nesen utseende i en x-ray, hvor det ser helt tom.

Årsaker

Empty nese syndrom er en iatrogen tilstand, betyr det stammer fra medisinsk behandling og ikke noen kjent patogen eller utenfor tilstand. Det oppstår når nesemusling er overdrevent fjernes via kirurgi.

Symptomer

De vanligste symptomene for tom nese syndrom inkluderer kronisk tørrhet i nesehulen, skorpedannelse, svie, smerter, periodisk sekundære infeksjoner, samt følelsen av at du ikke kan puste inn nok luft gjennom nesen.

Diagnose

Tom nesesyndrom enkelt diagnostisert av et røntgenbilde av nesen. Med musling borte, ser hele nesen tom i en x-ray, som fører til en diagnose av tomt nese syndrom.

Behandling

Ikke-kirurgisk behandling for tomme nese syndrom symptomer inkluderer daglig saltvann vanning med en saltløsning eller laktat nesespray, sesamolje, eller bruke en CPAP-maskin med en innebygd luftfukter. Kirurgiske behandlinger inkluderer implantater for å erstatte de skåret musling.

Prognose

Empty nese syndrom er en kronisk tilstand, og konservativ behandling vil ikke kurere det. Kirurgiske inngrep ved å installere turbinat implantater kan sterkt redusere symptomene på tilstanden, men symptomene vil aldri bli redusert 100 prosent.

Tegn og symptomer: Tørre øyne og Achy ledd

Tegn og symptomer: Tørre øyne og Achy ledd


Friske øyne har kontinuerlig beskyttelse tilbys av en film av tårer som bevarer behagelig, klar visjon. Tørre øyne er forårsaket av unormal væskeproduksjonen i tårekjertlene og kan forekomme hos menn eller kvinner i ulike aldre. Ifølge Mayo Clinic, tørre øyne er forbundet med flere mulige medisinske tilstander. Tørre øyne ledsaget av verkende ledd kan være en indikasjon på en tilstand som Sjøgrens syndrom, revmatoid artritt eller lupus.

Sjøgrens syndrom

Sjøgrens syndrom er en immunsykdom som i første omgang påvirker kjertler og slimhinner i øyne og munn som skiller ut fuktighet. Tørr, brennende og kløende øyne som føles som om det er sand eller grittiness i dem er en av de fremste symptomer på sykdommen. Tilleggs Sjøgrens syndrom symptomer inkluderer hevelse, stivhet og smerter i leddene.

Ifølge Mayo Clinic, kvinner er mer sannsynlig enn menn for å utvikle Sjøgrens syndrom, og det er mer vanlig diagnostisert hos personer over 40 år Sjøgrens syndrom er ofte i utgangspunktet behandles med medisiner for å behandle symptomer som øyedråper til å smøre øynene, NSAIDs (non-steroide anti-inflammatoriske legemidler) for å lindre leddsmerter, eller medisiner som cevimeline som kan øke spytt og tåreproduksjon. Rivekanal operasjon er også mulig å lindre tørre øyne.

Revmatoid Artritt

Revmatoid artritt (RA) er en autoimmun lidelse som fører til at den skadde immunsystem til å skape kaos på resten av personens kropp. Sykdommen er karakterisert ved leddsmerter, hevelse, varme og rødhet som forekommer på begge sider av kroppen. I tillegg kan reumatoid artritt påvirke andre deler av kroppen, slik som tårekanalene (forårsaker tørre øyne).

Ifølge Mayo Clinic, er RA mellom to og tre ganger mer sannsynlig hos en kvinne enn en mann og oftest oppstår mellom 40 til 60. Det finnes ingen kur for RA; Imidlertid, kan medikamentene anvendes for å lindre smerte, minimalisere leddskader og tak i immunsystemet. Andre behandlinger inkluderer fysioterapi og kirurgi for å reparere leddene som er skadet.

Lupus

Det er fire typer lupus inkludert legemiddelindusert, neonatal, discoid lupus erythematosus, og den vanligste formen, systemisk lupus erythematosus. Sykdommen kan være mild eller alvorlig og forårsake symptomer som leddsmerter og tørre øyne ledsaget av endringer i vekt, tretthet, feber, utslett i form av en sommerfugl over kinnene og nesen, håravfall og munnsår.

Lupus behandlinger er ofte basert på individuelle symptomer. NSAIDs, kortikosteroider og antimalaria medisiner er vanligvis brukes til å bekjempe sykdommen og lindre leddsmerter og ubehag. Aktuelle medisiner kan brukes til å behandle hudutslett og pasienter med mer aggressive former av sykdommen kan trenge sterkere medisiner eller høyere doser.

Uremisk syndrom Vs. Akutt nyresvikt

Akutt nyresvikt er den plutselig tap av nyrefunksjon. Men uremisk syndrom, eller uremia, er en komplikasjon av ARF og kronisk nyresvikt som påvirker alle deler av kroppen din.

Funksjon

Når nyrene dine er friske, de filtrerer avfallsstoffer fra blodet. Du utvise disse giftstoffer via urin.

Uremisk syndrom

Uremisk syndrom oppstår når avfallsstoffer hoper seg opp i kroppen din. Disse avfallsprodukter, som urea, blir giftig hvis de får lov til å nå høye nivåer, ifølge Yahoo! Health.

Akutt nyresvikt

ARF skjer etter komplisert kirurgi eller traumer, ifølge American Urological Association Foundation. Komplikasjoner er giftstoffer i kroppen din, blokkerte blodårene til nyrene eller blokkert urin flyt.

Uremisk syndrom symptomer

Symptomer på uremisk syndrom inkluderer hjerteproblemer, kortpustethet fra pleuravæske og spontan eller kraftige blødninger fra en mindre skade. Du kan oppleve tap av matlyst, forvirring og oppkast.

Behandling

ARF krever behandling for den underliggende årsaken til nyresvikt. Imidlertid uremisk syndrom behandling krever nyredialyse for å lindre symptomene.

Typer kosthold som lindrer irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en lidelse preget av magesmerter, oppblåsthet, kramper, diaré og forstoppelse. Disse symptomene kan føre til mye ubehag, men kan være godt kontrollert med de riktige endringer i kostholdet. For noen mennesker, kan IBS symptomer trenger medisiner eller stress management teknikker i tillegg til kosten forbedringer.

Matvarer for å unngå

For noen mennesker, kan enkelte matvarer forårsake irritasjon. For eksempel, mange mennesker opplever at meieriprodukter føre sine symptomer til å blusse opp. I dette tilfellet bør meieriprodukter unngås, men sørg for at du får disse næringsstoffene fra andre kilder og ta et supplement hvis du må. Yoghurt synes ikke å være så irriterende som andre meieriprodukter for de fleste mennesker på grunn av bakterier den inneholder.

Kostfiber

Fiber er en viktig del av enhver diett, men det er spesielt viktig for de med irritabel tarm syndrom. Fiber holder avføringen myk og hindrer forstoppelse, men vær forsiktig når du øker ditt daglige inntak. Øk fiber sakte med en hastighet på bare noen få gram per dag. Dette vil bidra til å forhindre gass og oppblåsthet som kan oppstå med en plutselig, stor økning i fiber. Mat som hele korn, frukt og grønnsaker er gode kilder til fiber.

Porsjonene

Store eller tunge måltider kan føre til irritabel tarm syndrom symptomer forverres. For å unngå en flareup fra overspising, prøver å spise mindre måltider oftere i løpet av dagen.

Vann

Vann er svært viktig for riktig fordøyelse, og spesielt for de som kan ha mer problemer med å holde hydrert på grunn av diaré. Mål å drikke seks til åtte glass vann per dag og unngå kullsyreholdige drikker, da disse kan føre til at gass.