Digidexo.com

sirkulasjon blå føtter

Hvordan Stopp Cellulite

Cellulite resultater fra fett innskudd under hudens overflate. Bindevev presser opp mot disse fettlagrene, slik at cottage cheese-aktig forekomsten av cellulitter. Mens det er flere ting du kan gjøre for å redusere forekomsten av cellulitter, er det vanskelig å stoppe det helt. Selv tynne individer ofte oppleve cellulitter. Det finnes imidlertid forskjellige behandlinger for å forbedre utseendet av cellulitt.

Hvordan Stopp Cellulite

•  Reduser kroppsfett. Selv om du ikke kan eliminere antall fettceller du har, kan du krympe størrelsen. Ved å redusere størrelsen på fettcellene, vil cellulitter blir mindre merkbar bedre,. Å miste kroppsfett, brenne mer kalorier enn du forbruker daglig.

Få kardiovaskulær trening. Dette vil hjelpe deg å forbrenne kroppsfett og tone musklene. Når musklene er tonet og passform, vil din cellulite bli mindre tydelig. Prøv jogging, aerobic, svømming, dans og sykling, som er alle gode former for kardiovaskulær trening. Få minst 30 minutter med kardiovaskulær trening daglig for best resultat.

Masser cellulitter. Massasje øker blodsirkulasjonen, hjelper blodet å strømme fritt gjennom området, og dermed bedre forekomsten av cellulitter. Massasje bidrar også til å bryte opp tette fett innskudd. Påfør fast trykk til området daglig i minst to minutter.

Prøv tørr-børsting. Dette er en populær metode for cellulite reduksjon, kun ved hjelp av en kroppsbørste. Du bare bruker sirkulære bevegelser for å flytte kroppen penselen over cellulitt-utsatt område. Dette oppmuntrer sirkulasjon og støtter ens lymfesystemet. For best resultat, tørr-børste området daglig før bading.

Bruk anti-cellulitt kremer og lotions. Disse topiske behandlinger påføres direkte på overflaten av huden. De inneholder ofte koffein, som stimulerer området. Du må fortsette å bruke anti-cellulitt behandlinger for å opprettholde sine effekter.

6. Tenk fettsuging. Kosmetisk kirurgi er den eneste måten å faktisk fjerne fettceller fra kroppen. En plastisk kirurg vil skape et snitt i huden og sette inn en vakuum-lignende enhet å suge fettcellene ut av området. Du kan forbedre din cellulite via fettsuging.

Hint

  • Drikk rikelig med vann. Vann renser kroppens systemer, bidrar til å forbedre utseendet av cellulitter.
  • Som med alle kirurgi, det er betydelige risikoen med fettsuging.

Mat for å hjelpe erektil dysfunksjon

Erektil dysfunksjon kan være forårsaket av redusert blodstrøm til penis og nerveskade. Andre mulige årsaker er diabetes, nevrologiske lidelser, vaskulær sykdom, psykiske lidelser, kirurgi, stress, røyking og bekken traumer. Det er flere matvarer og drikke som kan bidra til å bekjempe erektil dysfunksjon.

Frukt

Vannmelon og papaya er sunne matvarer som hjelper med erektil dysfunksjon. Vannmelon har citrulline, noe som bidrar til å slappe av og åpne opp blodårene i kroppen, noe som vil bidra til å få blod til penis. Skallet har den høyeste mengden av citrulline, så kaste det i en blender og drikke det. Papaya har arginin, en aminosyre som bidrar til å øke blodsirkulasjonen.

Vitamin E

Foods høy i vitamin E bidra til å bekjempe erektil dysfunksjon. Vitamin E fremmer god sirkulasjon og støtter hjertefunksjon. Brokkoli og spinat er gode kilder til vitamin E, som er mango, mandler, peanøtter og hvetekim.

Hvitløk

Hvitløk inneholder to erektil dysfunksjon jagerfly. Ikke bare hvitløk øke hydrogensulfidnivået, noe som slapper blodkarene og arteriene, men den inneholder allicin, som øker blodstrømmen. Begge disse vil øke blodstrømmen til penis.

Sink

Sinkmangel kan føre til erektil dysfunksjon, så det er en god idé å sørge for at du får nok av det i kostholdet ditt. Sink er rikelig i biff, kylling, lam, kalkun, laks, peanøtter, yoghurt, ost og melk. Sink øker også sperm motilitet.

Kokos vann

Kokos vann inneholder elektrolytter slik som natrium, magnesium og kalium. Disse elektrolytter støtte sunn muskelkontraksjon, noe som bidrar til blod og andre fluider strømme gjennom legemet, spesielt penis.

Tegn og symptomer på dårlig sirkulasjon til hender og føtter

Tegn og symptomer på dårlig sirkulasjon til hender og føtter


Dårlig sirkulasjon, et resultat av mange problemer i sirkulasjonssystemet og til og med valg av livsstil, er preget av blokkerte eller innsnevrede arterier. Selv om mange symptomer kan synes å være små bry, kan dårlig sirkulasjon føre til mer skadelige forhold som høyt blodtrykk, høyt blodtrykk, hjerneslag, perifer karsykdom, nyreskader, aneurismer, arteriosklerose, Raynauds sykdom, og flebitt. Det er viktig å gjenkjenne tegn og symptomer på dårlig sirkulasjon, slik at rask diagnose og behandling kan søkes. En diagnose vil bli gjort med en pasients sykehistorie, familiehistorie, og livsstil, og deretter en skikkelig behandling anbefales. Følgende vanlige tegn på dårlig sirkulasjon bør ikke ignoreres.

Fornemmelser i hender og føtter

En endring i sensasjonen av hender og føtter er en første indikasjon på sirkulasjons problemer. Nummenhet, prikking (en følelse av prikking og stikking), problemer med kresne temperatur, et tap av følelse, eller en konstant kald følelse er blant de vanligste symptomene. Mer alvorlige tegn, som misfarging, kan indikere cyanose, eller mangel på oksygen. Hvis hender eller føtter blir mørkere i fargen, eller huden tinges blå eller lilla, søke hjelp fra en lege så snart som mulig.

Smerter og kramper

Selv hendene vil vise mange symptomer på dårlig sirkulasjon, er føttene og ben ofte hardest rammet av denne tilstanden. Kramper eller en følelse av tretthet i bena, rumpe, eller føtter under aktivitet bør ikke ignoreres. Ofte kan de føtter, ankler og ben hovne opp ubehagelig. Åreknuter, edderkopp årer, og smertefulle flekker av hud er ytre tegn på at dårlig sirkulasjon er til stede.

Hud havari og Healing Problemer

En annen bivirkning av dårlig sirkulasjon, kan pasientene merke at skader i bein og føtter ikke leges så raskt som en gang før. Disse er referert til som "hud breakdowns" og virke som sår eller lesjoner på beina, eller bare kutt eller riper som ikke kan leges på egen hånd. For de med dårlig sirkulasjon, forebygge skade er viktig og krever ekstra forsiktighet. Støttende fottøy kan være slitt, liktorn og hard hud bør behandles av en medisinsk faglig, og forsiktighet må brukes for å unngå eventuelle skader på tærne.

Hva gjør du for hovne føtter med dårlig sirkulasjon?

Mange forhold kan føre føler å hovne opp, noe som resulterer i dårlig sirkulasjon og ubehag. I tillegg til visse kroniske medisinske tilstander, graviditet, fysiske traumer og dietter høy i salt er alle kjent for å forårsake hovne føtter. Enkelte tiltak kan tas hjemme for å bidra til å forhindre og redusere hevelse, men hevelse som vedvarer eller er ledsaget av ekstrem smerte bør undersøkes av en lege for å sjekke for eventuelle underliggende problemer.

Tips for å redusere hevelse

Legg ned og heve bena ca 1 fot over ditt hjerte tre eller fire ganger per dag i ca 15 minutter hver gang. En stabel med puter eller en kileformet pute kan brukes til å støtte opp bena. Hvis hevelsen er forårsaket av for mye salt, kan drikke mer vann hjelper kroppen å skylle ut overflødig væske som forårsaker hevelse. Prøv å få litt lett trening, for eksempel en rask 10 minutters gange, for å bidra til å øke blodsirkulasjonen og kontroll hevelse. En fotmassasje øker også blodsirkulasjonen og kan bidra til å flytte væske på underkroppen. Tar anti-inflammatoriske medisiner kan bidra til å redusere hovne føtter også.

Tips for å forhindre hevelse

Iført støtte sokker eller strømper bidrar til å fremme sirkulasjon og hindre hevelse. Disse plaggene kan kjøpes på noen medisinsk forsyning butikken og kan brukes daglig. Ikke bli sittende eller stillesittende i lengre perioder og prøver å trene regelmessig for å bidra til å forbedre lavere kroppen sirkulasjon. Lett trening, som for eksempel en kort spasertur noen få timer, er tilstrekkelig. Bære overflødig vekt er også kjent for å forårsake hovne føtter. Hvis du er overvektig, vil miste vekt øke sirkulasjonen og redusere hevelse. Drikke mye vann hver dag bidrar til å redusere vann oppbevaring. Unngå salt mat er også lurt. Hvis hovne føtter og dårlig sirkulasjon er forårsaket av en viss medisiner, snakk med legen din om å endre dosen eller endre resepter.

Hovne føtter ved Parkinsons sykdom

Hovne føtter ved Parkinsons sykdom


I henhold til Parkinsons sykdom Foundation, hovne føtter ikke en direkte symptom på Parkinsons sykdom. Imidlertid kan hovne føtter eller ankler være en bivirkning av visse anti Parkinsons medisiner.

Medisiner

Anti-Parkinson-medisiner som er kjent for å muligens føre til hevelse inkluderer Parlodel (bromokriptin), Mirapex (pramipexol), Requip (ropinirol), Apokyn (apomorfin) og Symmetrel (amantadin).

Indirekte årsaker

Hovne føtter kan være en indirekte symptom av Parkinsons sykdom når det oppstår sirkulasjon problemer hos pasienter hvis bevegelser er sterkt begrenset i en lang tidsperiode.

Behandling

Hovne føtter kan behandles hjemme ved å heve bena over hjertenivå mens du ligger nede, trene bena, iført støttestrømper, og forbruker en lav-natrium diett.

Når skal man oppsøke lege

Medisinsk hjelp må innhentes dersom foten hevelse er ledsaget av kortpustethet, brystsmerter, en nedgang i urinmengde, feber eller føttene er varmt å ta på.

Forebygging

Hovne føtter kan forebygges ved å ikke sitte eller stå stille i lange perioder av gangen, ikke på seg restriktive klær, trene regelmessig og å miste vekt hvis nødvendig.

Hvordan å behandle dårlig sirkulasjon

Dårlig sirkulasjon, eller perifer vaskulær sykdom er en tilstand som ikke bør tas lett på. Det kan være en forløper til hjerteinfarkt, slag og til og med amputasjon. Noen symptomer på dårlig sirkulasjon er smerte og hevelse, tretthet, nummenhet, kalde hender og føtter og kramper eller prikking. Infeksjoner kan spre seg raskere i områder med dårlig sirkulasjon, så det er viktig at du ser din lege om problemet.

Hvordan å behandle dårlig sirkulasjon

håndtere stress å hjelpe med sirkulasjonsproblemer. Stressmestring er et viktig skritt fordi overdreven sinne kan være en faktor i dårlig sirkulasjon da det fører til begrensning blodkar, som igjen fører til høyt blodtrykk. Spise et sunt kosthold og trening vil bidra til å forbedre dårlig sirkulasjon. Du bør sjekke med legen din før du starter et treningsprogram for å finne ut hvor mye trening du bør starte med. Røykestopp er en annen atferd modifikasjon som du kan bruke til å administrere dårlig sirkulasjon.

Sjekk blodsukkeret hvis du er en diabetiker. Diabetikere vil også ha nytte av blodtrykk og kolesterol medisiner som hjelper med åreforkalkning og sirkulasjonsproblemer.

Hvis dårlig sirkulasjon problemer er alvorlige, kan du få medisiner for å hjelpe med blodpropp eller engang å ha en medisinsk prosedyre som kalles angioplastikk å utvide de perifere arterier. En annen fremgangsmåte som ofte kalles for behandling av dårlig sirkulasjon er fjerning av en vene fra en del av kroppen for å erstatte eller forbigå blokkert åre for å oppnå tilstrekkelig blodstrøm.

Ta kontakt med en homeopat om urter som hjelper med sirkulasjon. Noen leger vil gi deg navnene på homøopater i ditt område.

Bruk sko som ikke er for stramt, redusere saltinntaket - som vil hjelpe til med blodtrykket problemer - og spiser et kolesterolsenkende kosthold. Kombinere selvhjelp, medisiner og atferd modifikasjon teknikker nevnt, sammen med vanlige legebesøk, vil gå langt i å behandle dårlig sirkulasjon problemer.

Hint

  • Ikke hopp over dine legebesøk.
  • Slutte å røyke.
  • Spis sunt.
  • Begynn og holde seg til en regelmessig mosjon rutine beskrevet av legen din.
  • Oppsøk lege hvis du har noen av disse symptomene.
  • Oppsøk lege hvis du har sår som ikke vil gro.

Hvordan forbedre sirkulasjon i ekstremiteter

Dårlig sirkulasjon i hender og føtter kan være et resultat av aterosklerose, diabetes eller andre forhold. Det kan føre til ubehagelige følelser av kulde, smerte eller nummenhet. Fargen på ekstremiteter kan endres til blek eller en blålig nyanse og kan resultere i tap av hår på ekstremitetene eller reduserte pulser. Her er noen skritt du kan ta hjemme for å forbedre sirkulasjonen i ekstremiteter.

Hvordan forbedre sirkulasjon i ekstremiteter

Flytt dine ekstremiteter. Ofte, når blodsirkulasjonen til ekstremiteter er dårlig, den resulterende smerte eller kulde frister lider å hvile. Imidlertid vil flytte ekstremiteter hjelpe direkte blodet tilbake til dem og vil bidra til å skape små nye blodkar for å legge til flere ruter av blodstrøm.

Resten når det trengs. Trening er viktig, men når øvelsen blir smertefullt, er det på tide å hvile. Men få flytte igjen når smertene har avtatt. Turgåing er en flott aktivitet, men selv om du slapper av hjemme, kan du bøye kalv muskler, heve og senke armene eller bøye og peke tærne.

Endre kostholdet til det bedre. Hvis du har diabetes, høyt kolesterol, åreforkalkning eller livsstil relatert tilstand, kan det bidra til dårlig sirkulasjon i ekstremiteter. Endre til en sunn diett, for eksempel en vegansk diett, er at tung i frukt og grønnsaker vil nytte for din generelle helse samt forbedre sirkulasjonen i ekstremiteter.

Sjekk disse tær! Hvis du har dårlig sirkulasjon fra diabetes eller nevropati som forårsaker redusert følsomhet i føttene, ta ekstra forholdsregler for å unngå skader. Redusert sirkulasjon gjør skader høyere risiko for infeksjon.

Hvis du røyker, bør du slutte. Røyking vil redusere sirkulasjon i ekstremiteter ved forårsaker blodårene trekker seg sammen hver gang du tar et puff. Røyking vil hindre nok blod fra å gjøre det til dine ekstremiteter og vil redusere oksygeninnholdet i blodet som gjør det. Røykeslutt er det viktigste en røyker kan gjøre for å forbedre sirkulasjonen i ekstremiteter.

Hint

  • Denne artikkelen er kun ment som informasjon og tar ikke sikte på å erstatte medisinske råd. Sjekk alltid med en utdannet medisinsk faglig for riktig diagnose, behandling og strategier for å forbedre sirkulasjonen i ekstremiteter.
  • Når egenomsorg ikke er nok, kan helsepersonell forklare medisinske, kirurgiske og alternative behandlingstilbud for bedre sirkulasjon i ekstremiteter.

Hvordan du kan oppdage symptomene på dårlig sirkulasjon

Hvordan du kan oppdage symptomene på dårlig sirkulasjon


Dårlig sirkulasjon oppstår når blodstrømmen blir strupet i visse deler av kroppen. Det er ofte forårsaket av en oppbygging av plakk i arteriene. Dårlig sirkulasjon utvikler seg over tid og kan være en indikasjon på en mer alvorlig underliggende tilstand. Livsstilsfaktorer som kosthold og røyking bidra til utvikling av dårlig sirkulasjon. Det er viktig å gjenkjenne symptomer og kontakte helsepersonell for å forhindre komplikasjoner.

Nummenhet, kramper og Kulde

Legg merke til om det er noen kulde eller nummenhet i ekstremiteter. En av de første symptomene på dårlig sirkulasjon er en følelse av nummenhet som kan oppstå i hender eller føtter. Du kan oppleve den "pins og nåler" følelse som er likt følelsen av benet eller armen "sovner". Det kan også være kramper og / eller kulde i hender eller føtter.

Hevelse

Hevelse av benene er en av de mest merkbare symptomer på dårlig sirkulasjon. Trykk fingeren hardt mot leggen over ankelen. Huden vil sprette tilbake raskt hvis det ikke er hevelse stede. Hvis fingeren etterlater et innrykk i huden, er hevelse stede. Denne tilstanden er kjent som ødem. Ødem oppstår når det er væske i kroppens vev. Ifølge Cleveland Clinic, kan ødem være forårsaket av flere forhold som hjertesvikt, lunge-eller nyresykdom eller venøs insuffisiens, en tilstand der ventilene i venene i bena svekkes. Ødem kan også være forårsaket av andre faktorer som for eksempel graviditet, sittende eller stående i lange perioder av gangen, for mye salt i kosten og visse medisiner.

Hodepine og svimmelhet

Vurdere hvor ofte du har hodepine eller erfaring svimmelhet. Legg merke til om du har vært glemsom. Ifølge HealthGuidance, 20 prosent av det blod som sirkulerer i kroppen går til hjernen. Hjernen fungerer ikke optimalt når blodstrømmen er begrenset. Utilstrekkelig blodtilførsel til hjernen kan føre til hukommelsestap og redusert mental klarhet. Hyppige hodepine og svimmelhet plutselig kan indikere en dårlig sirkulasjon av blod til hjernen.

Slow sårtilheling

Legg merke til om du har noen sår som et kutt, og hvor lang tid det har tatt å helbrede. Sår leges saktere hos personer med dårlig sirkulasjon. Riktig blodstrømmen er nødvendig for å hjelpe på helbredelsesprosessen og ved at strømnings avtar, tar lengre tid helbredelse. Et åpent sår øker risikoen for infeksjon. Folk med dårlig sirkulasjon og diabetes kan utvikle et åpent sår på foten, kjent som en fotsår. Ifølge Drugs.com, fotsår er mer vanlig hos personer med sirkulasjonsproblemer.

Mangel på Sex Drive

Avgjøre om din seksuelle libido har gått ned. Dårlig sirkulasjon kan også påvirke en persons sexlyst og evne til å utføre. Normal blodstrøm er nødvendig for sunn seksuell ytelse. Dårlig sirkulasjon problemer som er alvorlige kan føre til impotens. Utmatting og mangel på energi som følge av dårlig sirkulasjon kan føre til et tap av libido.

Andre symptomer

Legg merke til forskjeller i kroppen din og generell helse. Det er mange symptomer som kan manifestere seg, ettersom sirkulasjonssystemet påvirker hele kroppen. Åreknuter, håravfall og tørr hud er andre symptomer som kan utvikle seg over tid på grunn av redusert blodtilførsel. Dårlig sirkulasjon som påvirker hjertet kan føre til tretthet, kortpustethet, brystsmerter og økt blodtrykk. Hevelse kan oppstå når dårlig sirkulasjon påvirker nyrene. Dårlig blodgjennomstrømning til leveren kan gi symptomer som vekttap og laber hud. Hvis venstre ubehandlet, kan dårlig sirkulasjon føre til alvorlige komplikasjoner, som for eksempel hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Hva er årsaken til dårlig sirkulasjon i hendene og føttene?

Dårlig sirkulasjon i hender og føtter kan være forårsaket av en rekke forhold. Opplagsnedgangen kan føre til smerter, svie, nummenhet og en kald følelse i disse ekstremiteter. Tilstanden bør sjekkes av en lege for å finne årsaken til problemet før behandling.

Hjertesykdom

Enhver forstyrrelse i det kardiovaskulære system som påvirker hjertet pumpe blod gjennom kroppen fører til dårlig sirkulasjon. Hender og føtter er ofte påvirket av denne nedgangen av blodstrømmen.

Raynauds sykdom

I Raynauds sykdom, til arteriene som forsyner blod flå smal, noe som fører til et problem i sirkulasjonen til hender og føtter.

Blodpropp

Blodpropp lokalisert i bena eller lyske kan føre til blokkering i blodsirkulasjonen til hender og føtter. En blodpropp kan være livstruende og enhver mulighet for en bør umiddelbart undersøkes av lege.

Diabetes

Diabetes kan føre til sirkulasjonsproblemer, spesielt i føttene. Diabetikere som ikke holder sin sykdom under kontroll er utsatt for alvorlige fotproblemer som kan føre til amputasjon.

Alkohol

Å drikke alkohol constricts blodårene og kan føre til sirkulasjonsproblemer i hender og føtter. Dette gjelder spesielt i kaldt vær når blodårene er allerede innsnevret.

Andre årsaker

Nyre-og lungesykdommer, samt røyking og drikking koffein, kan også føre til dårlig sirkulasjon i hender og føtter. En skade på føtter, hender, eller ben kan også være ansvarlig for dårlig sirkulasjon.

Symptomer på dårlig sirkulasjon i Feet

Dårlig sirkulasjon kan skyldes slike forhold som graviditet og høyt blodtrykk, samt fra usunne vaner som røyking og lite mosjon. Diabetikere er særlig utsatt for denne tilstanden, og noen ganger bruke spesielle sokker for å forbedre blodstrømmen.

Temperatur

EPodiatry.com bemerker at føtter med dårlig sirkulasjon vil føle kaldere enn resten av kroppen (se Ressurser).

Hevelse

Foot-Pain-Explained.com observerer at hevelse kan være til stede hvis sirkulasjonen er dårlig (se Ressurser).

Propper

FootSmart.com advarer om at dårlig sirkulasjon kan føre til blodpropp, som forårsaker store smerter i bena (se Ressurser).

Healing

Kutt, selv om de er mindre, eller brudd i huden vil ikke gro så raskt, ifølge ePodiatry.com (se Ressurser).

Pain

Foot-Pain-Explained.com sier at ubehag i føttene eller leggene etter å ha gått en kort stund er et symptom på dårlig sirkulasjon (se Ressurser).

Kramper

FootSmart.com forklarer at kramper kan oppstå i ben og føtter etter lange perioder uten aktivitet, som for eksempel å sove (se Ressurser).

Behandlinger for Kalde Føtter

Behandlinger for Kalde Føtter


Brrrrr! Har du problemer med kalde føtter? Kalde føtter kan gjøre det vanskelig å sove om natten, og de kan være en distraksjon i løpet av dagen. Heldigvis behandling kalde føtter er ikke vanskelig. Det er flere måter du kan behandle dine kalde føtter for å gjøre dem varm og komfortabel - fra iført lag med sokker til å dyppe dem i varmt vann.

Sokker

Hvis du kronisk lider av kalde føtter, spesielt om natten, kan iført sokker bidra til å holde føttene varme. Lagdeling sokker kan spesielt hjelpe. For det innerste laget, plukke et par sokker med naturlige fibre eller laget av et syntetisk stoff som transporterer fuktighet vekk fra føttene. For det ytterste laget, velger løsere sittende sokker som er laget av et isolerende materiale, slik som ull. Denne kombinasjonen vil holde føttene tørre og holde på varmen som genereres av din egen kropp.

Varmt vann

Soaking føttene i varmt vann, eller tar et bad eller dusj i varmt vann, er en god behandling for kalde føtter. Ikke bruk vann som er varmt, fordi dette kan føre foten smerte og muligens brannsår. Soaking føttene i varmt vann er effektivt fordi vannet omgir foten og varmer hele overflaten. Forsiktig swishing føttene vil hjelpe sirkulere vannet, tar bort vannet kjøles av dine kalde føtter.

Trening

Kalde føtter kan være forårsaket av dårlig sirkulasjon. Trene øker blodsirkulasjonen og vil hjelpe varm dine kalde føtter. Aerob trening er bedre enn mosjon for det formål å behandle kalde føtter.

Rubbing

Rubbing føttene gir varme på to måter. Hvis du eller noen andre gnir føttene med varme hender, vil det overføre varmen fra hendene til føttene. Du vil også produsere varme gjennom friksjon, noe som fungerer selv om du gni kalde føtter sammen.

Advarsel

Kalde føtter kan være et symptom på en sirkulasjons blodsykdom, diabetes og andre sykdommer. Hvis du ofte opplever kalde føtter, konsultere legen din for å finne ut om det er en underliggende årsak som krever medisinsk behandling.

Grunner for dårlig sirkulasjon i føttene

Grunner for dårlig sirkulasjon i føttene


Etter å ha utilstrekkelig sirkulasjon i føttene kan føre til mange problemer. Noen er milde og andre er mer alvorlig. Symptomer kan oppstå inkluderer kramper smerter og nummenhet i føttene. Huden kan endre farge og bli rød, blå eller bare mer blek. Du kan ha problemer med å holde føttene varme og være mer utsatt for infeksjoner og sår som ikke leges godt. For å administrere disse symptomene er det viktig å finne ut hva som er årsaken til manglende sirkulasjon i føttene og deretter ta riktige skritt for å behandle det.

Alder

Alder forandrer kroppen din. I hvilken grad du er berørt av disse endringene avhenger av genetikk, livsstilsvalg som røyking, dårlige matvaner og mangel på mosjon. Røyk fra tobakk direkte skader på innsiden av blodårene, som kan redusere blodtilførselen til beina og føttene. Å være stillesittende og har mangelfull ernæring kan alle føre til fots sirkulasjonsproblemer senere i livet.

Diabetes

Å ha diabetes kan plassere deg på et høyere risiko for sirkulasjonsproblemer i føttene. Risikoen blir enda høyere hvis du bruker insulin eller har diabetes-relatert nyre, øye eller hjertesykdom. De forhøyede blodsukkernivået som finnes i de med diabetes, kan skade nerver i underkroppen. Dette kan begrense kroppens evne til å bekjempe infeksjoner og helbrede sår som utvikler seg i føttene. I tillegg, kan diabetes føre til endringer i blodkarene, som får redusert blodstrøm inn i foten. Holde blodsukkernivået i sjakk vil hjelpe deg å unngå unødvendige komplikasjoner.

Aterosklerose

En vanlig årsak til dårlig sirkulasjon i føttene er aterosklerose. Denne tilstanden er forårsaket av en åreforkalkning grunn av plakk. Denne oppsamlingen av fettstoffer på innsiden av veggen av arterien, bevirker at arterieveggen å tykne som i sin tur reduserer blodet å strømme til foten. Får vanlige kontrollene og administrere ditt hjerte helse er et viktig skritt i din generelle omsorg.

High Blood Pressure

Høyt blodtrykk, kalt hypertensjon, kan forårsake skade på blodårene i føttene og ben. Denne skaden kan forstyrre blodstrømmen til føttene. Også bivirkninger av noen anti-hypertensive medisiner inkluderer hevelse og misfarging av ben og føtter. Hevelse i bena kan redusere mengden av blodtilførselen til føttene. Har blodtrykket kontrolleres regelmessig og ta sunne livsstilsvalg å kutte ned på din risiko.

Perifer karsykdom

PAD er en tilstand som er diagnostisert når bena og føttene ikke får nok blodtilførsel. PAD kan forlate deg med smerter i bena når han går og alle de andre nevnte symptomer på dårlig sirkulasjon i foten. Denne tilstanden oppstår når blodårene begrense eller når det er blodpropp innsiden av blodårene i føttene. Fedme, røyking, høye kolesterolverdier, familiehistorie med PAD og diabetes all øke risikoen for å utvikle denne tilstanden. Kjenne dine risikofaktorer og tiltak for å endre de du vil kan gjøre en stor forskjell i din generelle helse.

Remedy for Kalde Føtter

Enten på grunn av visse medisinske tilstander eller til og med været, kalde føtter er ikke bare smertefull, de er også ofte et symptom på en mer alvorlig tilstand. Les videre for hva du bør vite om årsaker og behandling av kalde føtter.

Årsaker

Blodet sirkulerer i hele kroppen din system, skaper følelser av varme og regulere kroppstemperaturen. Men noen ganger kroppens sirkulasjon ikke fungerer ordentlig, og blod når ikke ekstremiteter slike som føttene. Dette fører til følelsen av kalde føtter.

Noen, slik som de med diabetes, som allerede har dårlig sirkulasjon, noe som betyr at de er mindre i stand til styre fornemmelser som påvirker føttene. En annen vanlig årsak er perifer vaskulær sykdom (PVD), som innebærer blodårene som fører blod til og fra hjertet. Pasienter med PVD har plakk i arteriene, noe som bremser blodstrømmen. Kalde føtter, samt hyppige kramper, hevelse og smerte, er alle symptomer på PVD.

Kalde føtter kan også være et resultat av følgende:
• Røyking
• fedme
• stillesittende livsstil
• skjoldbruskkjertelen eller nerveforhold
• graviditet
• høyt blodtrykk eller kolesterol

Behandlingstilbud

Folk som ofte opplever kalde føtter bør ta skritt for å gjenopprette blodsirkulasjonen i kroppen. I tillegg til de følgende trinn, er det viktig å ta opp den tilstand som forårsaket kalde føtter i første omgang. For eksempel de som røyker bør slutte å røyke, og høyt blodtrykk pasienter bør ta medisiner for å beste regulere blodtrykket.

I tillegg kan følgende livsstilsfaktorer øke blodsirkulasjonen og varmer føttene:
• Tren regelmessig (fleste dagene i uken for 30 til 60 minutter)
• slitasje komprimering slange eller sokker som stimulerer sirkulasjonen selv når du sitter
• bruke verneutstyr som holder føttene varme
• bruk produkter designet for å fremme sirkulasjon, for eksempel en seng eller ben kile mens du sover

Ved å søke hjelp

Fordi kalde føtter kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand, slik som dyp venetrombose (blodpropp i beinet som kan vise seg dødelig), er det viktig å søke lege om hjelp for kroniske kalde føtter. Selv om årsaken er lett løses ved økt mosjon, kan en lege teste for dårlig sirkulasjon og gi råd om å gjenopprette blodsirkulasjonen i beina.

Brennende føtter Symptom

En brennende følelse i føttene kan være forårsaket av et stort spekter av tilstander, noen svært mild og litt mer alvorlig. Finne årsaken til den brennende følelsen er nøkkelen til riktig behandling, slik at de som fortsatt opplever dette symptomet bør se en medisinsk faglig.

Mekanisk Load

Mekanisk overbelastning er betegnelsen som brukes av medisinske fagfolk til å beskrive føtter som har rett og slett hatt en lang dag. Denne tilstanden er spesielt vanlig hos de som er på beina mesteparten av dagen, er overvektig eller har varme og svette føtter på grunn av en hard treningsøkt.

Nerve Damage

Brennende føtter er ofte et tegn på nerveskader. Nerveskade fører til en brennende følelse foten kan stamme fra en rekke grunner, inkludert diabetes, alkoholisme, vitamin B-mangel og tungmetallforgiftning.

Blodsykdommer og sirkulasjons betingelser

Den blodsykdommer trombocytopeni, pernisiøs anemi og den sjeldne sirkulasjonsforstyrrelse erythromelalgia kan også forårsake en brennende fot.

Lokalisert Burning Foot

Når den brennende følelse er lokalisert til visse partier av foten, eller bare en fot, kan følelsen skyldes en fungal infeksjon slik som fotsopp.
Metatarsalgia og Mortons neuroma er også forhold som forårsaker en lokalisert brennende følelse i foten, vanligvis mot fronten av foten.

Symptomlindring

Det er mange måter å finne lindring fra den brennende foten symptom. Prøv soaking føttene i kaldt vann eller massere kjøling kremer og salver over det berørte området. Iført bomull, ikke syntetisk, sokker og demping eller støtdemping innleggssåler kan også gi en viss lettelse.

Botemidler for sirkulasjonsproblemer i Ben & Føtter

Dårlig sirkulasjon i beina og ben, også kjent som perifer vaskulær sykdom, oftest stammer fra fortykkelse og herding av dine arterieveggene. Denne herding er ofte et resultat av sykdommer som diabetes, en mangel på fysisk aktivitet, høyt blodtrykk og høyt kolesterolnivå. De vanligste symptomene på dårlig sirkulasjon er kramper i leggen, nummenhet og kulde i foten og endringer i huden farge.

Behandling

Din lege eller kirurg kan behandle dårlig sirkulasjon i en rekke måter. Hvis du er diabetiker, kontrollere blodsukkernivået er svært viktig siden konsekvent høyt blodsukker kan skade nerver og begrense blodtilførselen til bena og føttene. Legen kan også foreskrive medisiner som skal forhindre blodpropp. Disse legemidlene vil tynne blodet og gjør flyten lettere i fortykket arterier. Hvis legen din bestemmer seg for å behandle blokkeringer i arteriene, kan han bruke angioplastikk å utvide dem eller, i alvorlige tilfeller, bruk en blodåre fra en annen del av kroppen for å omgå den.

Home Care

Enkle endringer i livsstil kan hjelpe deg med å kurere sirkulasjonsproblemer til dine føtter og ben. Deltagelse i fysisk aktivitet som gåing eller svømming kan både hjelpe blodgjennomstrømningen og redusere blokkeringer i blodårene dine. En diett med mindre fett og mer fiber kan også hjelpe tynne blodet, noe som gjør det bevege seg lettere gjennom blokkerte arterier. Redusere stress og røykeslutt er også viktige måter å kurere dårlig sirkulasjon, som røyking bygger opp plakk i arteriene og stress begrenser flyten av blod til kroppens organer.

Foot og Leg Care

Riktig fot og ben omsorg kan gå langt i herding sirkulasjonsproblemer. En daglig mosjon for å legge på ryggen og heve føttene vil hjelpe friskt og oksygenrikt blod flyte gjennom bena. Også en daglig suge i varmt vann vil hjelpe til å lindre symptomene. Dårlig sirkulasjon kan gjøre helbredelse av sår og kutt vanskelige i føttene. Du ønsker å være ekstra forsiktig for ikke å forårsake noen traumer til føttene hvis du har dårlig sirkulasjon. Husk å bruke riktig fottøy, og i noen alvorlige tilfeller, se en lege for å hjelpe deg å klippe tåneglene.

Hvordan naturligvis bedre sirkulasjon problemer

Hvordan naturligvis bedre sirkulasjon problemer


Sirkulasjonssystemet omfatter fartøy og væske som bærer sårt tiltrengt oksygen til organer og vev i hele kroppen. Dårlig sirkulasjon kan føre til kulde, nummenhet og prikking i ekstremiteter, hevelse i hender og føtter, og med hodepine. Visse tilstander som kan føre til sirkulasjonsproblemer, som for eksempel fedme, diabetes, høyt kolesterol og blodtrykk lidelser, bør behandles av en medisinsk faglig. Men er det noen enkle trinn som du kan ta for å bidra til å forbedre sirkulasjonen naturlig.

Diet

En av de mest grunnleggende måter å forbedre sirkulasjonen og generell helse er å følge et sunt kosthold. Den menneskelige kroppen krever en rekke makronæringsstoffer, vitaminer og mineraler for å fungere skikkelig og forebygge sykdom. Å spise et utvalg av frukt, grønnsaker, hele korn og kvalitet proteiner hver dag er nøkkelen. Ifølge US Department of Agriculture, voksne trenger minimum 1 1/2 til 2 kopper frukt, 2 1/2 til 3 kopper grønnsaker, 3 til 4 gram av korn, og 5 1/2 til 6 gram protein daglig.

Trening

En annen fornuftig måte å forbedre sirkulasjonen naturlig er gjennom regelmessig mosjon. USDA retningslinjer anbefaler voksne får minst to og en halv time med moderat aerob aktivitet, fordelt over tre eller flere dager hver uke. Men kan så mye som fem timer med regelmessig trening har enda flere helsefordeler. Det er viktig å finne en eller flere aktiviteter som du liker. Former for fysisk form som kan gi aerob trening inkluderer jogging, sykling, turgåing, svømming, spinning, tennis, aerobic, dans, in-line skøyter eller en rask spasertur.

Vitaminer

Visse vitaminer brukes av legemet for å gi næring til sirkulasjons-systemet, og kan brukes terapeutisk for å forbedre blodsirkulasjonen. B-vitaminer, spesielt niacin, kan bidra til å senke kolesterolet, forbedre sirkulasjonen og forebygge arteriosklerose. Naturlige kilder til B-vitaminer inneholder kjøtt, egg, bønner, hele korn og ølgjær. Annet hjerte-sunn vitamin er vitamin E. Dette fettløselige vitamin bidrar til å forbedre blodårer tone og hindrer celle-skade av frie radikaler. Vitamin E finnes naturlig i nøtter, frø, bønner, brun ris, mørkegrønne bladgrønnsaker og vegetabilske oljer.

Andre kosttilskudd

I tillegg til et sunt kosthold, mosjon og vitamin diett, har andre naturlige kosttilskudd er funnet å bedre blodsirkulasjonen. En av de mest anerkjente plante for kardiovaskulær helse er en asiatisk urt, ginkgo biloba. The University of Maryland Medical Center forklarer at ginkgo har vist seg å øke blodstrøm hos pasienter med claudicatio intermittens. Anbefalt dose er 120 mg til 240 mg per dag. Som med alle naturlig supplement, sjekk med din helse-omsorg leverandøren før du prøver ginkgo biloba, spesielt hvis du for tiden tar reseptbelagte medisiner.

Om symptomene på dårlig sirkulasjon

Om symptomene på dårlig sirkulasjon


Bad sirkulasjon oppstår når blodstrømmen er begrenset til visse områder av kroppen. Bena, hjerte og hjerne kan få alvorlige konsekvenser hvis dårlig sirkulasjon står ubehandlet. Iverksette tiltak for å forbedre dårlig sirkulasjon og redusere symptomer.

Causese av Bad Circulation

Dårlig sirkulasjon er ofte forårsaket av perifer vaskulær sykdom (PVD) eller perifer arteriell sykdom (PAD). Begge forholdene er alvorlige og krever handling for å kontrollere symptomene og ta tak i problemet.

Perifer vaskulær sykdom er forårsaket når blodkar på utsiden av hjertet eller hjernen smale og begrense blodstrømmen. Perifer karsykdom utvikles når fettavleiringer er dannet på innsiden av blodårene, reduserer blodstrømmen.

Identifisere Bad Circulation

Kjenn symptomene på dårlig sirkulasjon, slik at du kan iverksette tiltak for å bekjempe problemet.

- Kalde føtter og eller hender

- Kramper i leggen mens våken og sove

- Kramper i ben, føtter og rumpe når aktiv som blir bedre med hvile

- Hovne, verkende og slitne føtter

- Føtter og hender sovner

- Åreknuter

- Hud som blir blå, røde eller bleke

- Infeksjoner som er treg til å helbrede eller ikke leges i det hele tatt

Risikofaktorer av Bad Circulation

Din lege vil kjøre tester som kan omfatte en medisinsk eksamen, fysiske, X-stråler og MR for å diagnose forholdene knyttet til dårlig sirkulasjon. Når diagnosen er gjort, må du iverksette tiltak for å løse problemet. Hvis venstre ubehandlet, kan dårlig sirkulasjon føre til alvorlige problemer som blodpropp, hjerteinfarkt, hjerneslag og demens. Noen forhold som fører til dårlig sirkulasjon er diabetes, høyt blodtrykk og høyt kolesterol.

Effekter av Bad Circulation

Forstå symptomer på dårlig sirkulasjon og snakke med legen din om problemet tilbudet innsikt fikse tilstanden. Behandlingstilbud er stort sett livsstilsrelatert og inkluderer får regelmessig mosjon, røykeslutt, ikke sitte i lange perioder uten å flytte, senke kolesterolet og blodtrykket, og holde føttene og hendene varme.

Hvis du er diabetiker, holde blodsukkeret i normalområdet er den beste måten å lindre sirkulasjonsproblemer. Personer med høyt blodtrykk og høyt kolesterol vil også ha nytte av medisiner som hjelper blodstrømmen.

Betydningen av Bad Circulation

Alle trenger å forstå symptomer og farene forbundet med dårlig sirkulasjon. Hvis du lider av noen av symptomene som er nevnt i denne artikkelen, kontakt lege. Bad sirkulasjon kan behandles og livskvaliteten forbedres.

Kan Heart Disease Årsak kalde hender og føtter?

Hjertet pumper blod gjennom arterier, vener og kapillærer. Denne flyt av blod er også det som bringer varme til kroppen. Eventuelle problemer i hjerte-karsystemet kan forårsake forstyrrelser i andre deler av anatomien. Ett av symptomene på et hjerte problem kan være kalde hender og / eller føtter.

Sirkulasjon

Det er faktisk dårlig sirkulasjon som vil presentere som kald hånd og fot. Hjertet pumper oksygen og næringsstoffer gjennom blod og holder i sirkulasjonssystemet går.

Dårlig sirkulasjon

Ulike typer hjertesykdom kan føre til kalde hender og føtter. Et hjerteinfarkt, blokkerte arterier, en aneurisme og aterosklerose er noen av hjerteproblemer som svekker sirkulasjonen.

Trening

Mangel på mosjon kan påvirke hjertet og sirkulasjonssystemet. Denne mangelen på blodstrømmen kan presentere i kalde hender og føtter.

Betraktninger

Røyking - en ledende årsak til hjertesykdom - fører også sirkulasjonsproblemer og kan forverre tilstanden av å ha kalde hender og føtter. Alkoholforbruk vil også forverre problemet.

Andre årsaker

Hjertesykdom er ikke den eneste årsak til kalde hender og føtter. Skader eller traumer, jernmangel, Raynauds sykdom og skjoldbrusk forhold er noen av de andre årsakene til kalde hender og føtter. Alltid ha dette symptomet sjekket av en lege.

Dårlig sirkulasjon Diagnose

Hvis du har en diagnose av dårlig sirkulasjon, har du sannsynligvis hatt hevelse og verkende ben eller armer, kalde hender og føtter, blek hud, svimmelhet (spesielt hvis du står raskt), nummenhet i enkelte områder, åreknuter, migrene og selv tinnitus eller øresus. En dårlig sirkulasjon diagnose bør ikke tas lett som det ofte indikerer mer alvorlige helseproblemer som hjerte-lidelser, Reynaud sykdom, og flebitt. Dårlig sirkulasjon kan også redusere din evne til å helbrede. Heldigvis kan du ta enkle trinn for å forbedre din helse og redusere dårlig sirkulasjon.

Mottakelighet

Årsaken til dårlig sirkulasjon er normalt på grunn av oppbygging av plakk i blodårene, mangel på mosjon, og arvelighet. Mange kan redusere følsomhet eller risiko ved å gjøre enkle endringer i livsstil, for eksempel redusere salter, rødt kjøtt, fettinntak og alkohol, samt øke ditt nivå av trening. Hvis du har diabetes, er du mer utsatt for å utvikle dårlig sirkulasjon, noe som ofte påvirker føtter.

Fysisk eksamen

En lege kan gjøre en dårlig sirkulasjon diagnose etter en fysisk eksamen, spesielt hvis fargen på huden ikke gå tilbake til det normale i løpet av noen få sekunder for å trykke ned. En lege vil også se på andre symptomer for å avgjøre om du kan ha dårlig sirkulasjon.

Venøs Doppler

En venøs doppler eller ultralyd kan være foreskrevet for å teste helsen til blodårene. Dette blir utført ved å eksponere det berørte området for høye frekvensbølger som produserer bilder av det indre av kroppen, og kan bidra til å gi en idé om strukturen og helse av organer og mengden av blod som strømmer gjennom blodkarene. Dette er en ikke-invasiv medisinsk test som kan bekrefte en diagnose av dårlig sirkulasjon og til og med finne årsaken. Under denne prosedyren, kan en ultralyd tech også søke etter blodpropp, spesielt i bena, fordi slike blodpropper kan passere inn ett eller begge lungene.

Advarsler

Dårlig sirkulasjon ofte påvirker evnen til å helbrede fra skade og kan forårsake infeksjon. Dette skjer oftest i nedre ekstremiteter, spesielt føttene, noe som kan ikke leges helt og kan utvikle sår som går ubemerket hen. I noen tilfeller kan amputasjon oppstå på grunn av vev død. Dårlig sirkulasjon kan også føre til hjerneslag og hjerteinfarkt, som arteriene som forsyner hjertet og hjernen med blod kan påvirkes.

Behandling

Hvis du har blitt diagnostisert med dårlig sirkulasjon, vil en lege trolig anbefale endringer i levende og ytterligere tester for å finne ut om det er andre forhold. En lege kan sjekke din glukose nivå for å se om diabetes er til stede, og eventuelt endre dine medisiner, spesielt hvis du har diabetes.

En lege vil også ta opp en rekke risikofaktorer, som kosthold, høyt blodtrykk, røyking, og andre helsemessige bekymringer i tillegg. Medisinering kan være foreskrevet for å redusere faren for blodpropp, lavere kolesterol, og gi lindring av symptomer fra dårlig sirkulasjon.

I avanserte tilfeller av dårlig sirkulasjon, trenger en lege kan utføre en angioplastikk for å forstørre de trange arterier. Bypass operasjon kan være nødvendig hvis blodstrømmen til hjertet har blitt kompromittert. Hvis en blodpropp er tilstede i arterien, kan en lege injisere stoffer som oppløses koagulere og bryte det opp på stedet av koagelet.

Herbal rettsmidler

Homøopatiske midler kan bidra til å redusere symptomer på dårlig sirkulasjon, men bør diskuteres med legen din fordi de fortsatt kan samhandle med medisiner. Urter som kan hjelpe med dårlig sirkulasjon ved å stimulere sentralnervesystemet og har lav risiko omfatter cayenne pepper, kamille, sitronmelisse og vendelrot.

Selv Gingko biloba kan være effektive i å forbedre sirkulasjonen, kan det også øke blodgjennomstrømningen, noe som kan være risikabelt for de som er på blodfortynnende.

Er dårlig sirkulasjon Arvelig?

Dårlig sirkulasjon er vanligvis på grunn av en tilstand som kalles åreforkalkning, eller åreforkalkning. Dårlig sirkulasjon i seg selv er ikke arvelig, men årsaken til det, arteriosklerose sykdom, kan være arvelig.

Årsak

Dårlig sirkulasjon, eller hypoksi, er en tilstand hvor blodet ikke strømmer til ekstremiteter riktig og derfor ikke levere den nødvendige oksygen til områder av kroppen. Denne tilstanden er forårsaket av åreforkalkning eller arteriosklerose. Åreforkalkning er forårsaket av plakk bygge opp på veggene i blodårene og bremse ned eller blokkere blodstrøm og oksygen til deler av kroppen.

Komplikasjoner

Ben, føtter og hender er oftest berørt med dårlig sirkulasjon. Uten blod og oksygen flyter som normalt til disse områdene, er dårlig sirkulasjon bare begynnelsen. Etter det kan du ha komplikasjoner som infeksjoner, hjerneslag, migrene, åreknuter, nyresykdom og hjerteinfarkt.

Symptomer

Symptomer på dårlig sirkulasjon er nummenhet, prikking, smerte, kald hud, rødhet, tretthet og achiness i leggene og føttene. Andre symptomer å se etter i dårlig sirkulasjon er tap av hår på ben, blekhet, svak puls, tykke tånegler, stram hud, og redusert blodtrykk, ifølge Medline Plus.

Risikofaktorer

Arteriosklerose kan være forårsaket av røyking, fedme, dårlig kosthold, høyt kolesterol, høyt blodtrykk, arvelighet, og mangel på mosjon.

Arvet Risk

Mange av de risikofaktorer for arteriosklerose kan forebygges slik som røyking, fedme, mangel på mosjon og dårlig (fettstoffer) kosthold. Men risikoen faktor som ikke kan endres er å ha en familiehistorie med tidlig hjertesykdom eller noen i familien din som utviklet arteriosklerose i ung alder, ifølge Merck.com. Hvis noen i din familie har hjertesykdom eller arteriosklerose du er mer sannsynlig å utvikle det selv hvis du ikke tar vare på andre risikofaktorer.