Digidexo.com

nummen i tunge leppe

Bivirkninger av Imatrex

Imitrex er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle migrene hodepine. Imitrex innsnevrer blodårene som omgir hjernen og reduserer stoffer i kroppen som kan føre til migrene symptomer. Imitrex kan bare behandle en hodepine du allerede har. Den kan ikke forhindre hodepine eller redusere antall angrep. Det er noen bivirkninger forbundet med å bruke Imitrex.

Vanlige bivirkninger

Mindre bivirkninger inkluderer muskel verke, kaster opp, kvalme, diaré, tretthet, følelse ør, svimmelhet, rødhet eller varme på og under huden, følelse av tyngde og press i deler av kroppen, svette, siklende, lammende eller brennende følelse i halsen eller nesen, ubehagelig smak i munnen, rennende nese, nysing, hoste og lunger. Vanligvis har disse bivirkninger avta på sin ene løpet av noen få dager.

Alvorlige bivirkninger

Hvis du opplever alvorlige effekter, slutte å bruke Imitrex umiddelbart og få medisinsk hjelp. Disse omfatter plutselige svake eller nummen følelse (spesielt på bare en side av kroppen); plutselige følelser av forvirring eller desorientering; visjon, balanse og tale spørsmål; plutselig hodepine; alvorlige brystsmerter; anfall; blå eller bleke tær og fingre; kribling; rask puls; stivhet i muskler; koordinering tap; hallusinasjoner; blodig diaré og ekstreme magesmerter.

Allergiske Reaksjoner

Tegn på en allergisk reaksjon inkluderer tunge, leppe, ansikt eller hals hevelse; bryte ut i elveblest; og har en vanskelig tid å puste. Hvis du opplever disse symptomene, slutte å bruke Imitrex og konsultere legen din så snart som mulig.

Legemiddelinteraksjoner

Antidepressiva som Zoloft, Paxil, Prozac, Lexapro, Effexor og Cymbalta kan samhandle negativt med Imitrex, endre deres effektivitet.

Forsiktig

Før du tar Imitrex, varsle legen din om eventuelle andre medisiner som du tar. Dette gjelder både over-the-counter og reseptbelagte medisiner, samt mineraler, vitaminer, kosttilskudd og urteprodukter.

Beskrivelse og bivirkninger av Chloraseptic Spray

Ved hjelp Chloraseptic spray kan være den raskeste og mest effektive behandlingen for smerte og ubehag av en sår hals. Den er tilgjengelig over disk, og er vanligvis svært trygt. Men det er noen mulige bivirkninger forbundet med langvarig eller overdreven bruk av Chloraseptic spray. Som med alle medisiner, sørg for å lese alle retninger før bruk.

Nummenhet

Mens den tiltenkte effekten av Chloraseptic spray er til nummen lidende området. Gjennom langvarig og tung bruk, som lammende effekt kan spre seg. De tunge, lepper og tannkjøtt kan også bli nummen. Denne nummenhet kan variere i styrke, avhengig av mengden av anvendt Chloraseptic spray.

Elveblest

Elveblest kan oppstå på personer som er allergiske mot den aktive ingrediensen i Chloraseptic spray (fenol). Det anbefales at hvis elveblest vises, må du umiddelbart slutte å bruke og konsultere en medisinsk faglig.

Kortpustethet

Overdreven og langvarig bruk av Chloraspectic spray kan føre til kortpustethet eller pustevansker. Hvis sprayen er gjentatte ganger tatt inn i lungene, kan du oppleve luft trøbbel. Selv om dette er svært sjelden, hvis det forekommer, må du oppsøke lege umiddelbart.

Kvalme og oppkast

Ved sprøyting Chloraseptic på baksiden av halsen, kan små mengder kan svelges. Gjennom langvarig og tung bruk, kan nok Chloraseptic spray svelges for å forårsake kvalme, som igjen kan føre til oppkast. Umiddelbart slutte å bruke hvis du opplever kvalme eller oppkast.

Øyeirritasjon

Hvis sprayet i øynene, kan Chloraseptic spray forårsake irritert eller nedsatt syn. Hvis sprayen i øynene, må du skylle grundig med vann og oppsøke lege.

Hvordan takle brennende munn syndrom

Brennende munn syndrom (BMS) er en tilstand som fører folk til å føle at deres munn er alltid brenner. Smerten begynner på tungen eller ganen, som føles som det blir brent av varm kaffe. Avhengig av personen, kan BMS vare i måneder eller år uten hjelp i sikte. Finn ut hva du skal gjøre om brennende munn syndrom før det er for sent å behandle symptomene dine.

Hvordan takle brennende munn syndrom

•  Ring legen din umiddelbart hvis du har vedvarende smerter i tunge, lepper og tannkjøtt som varer lengre enn en uke. Hvis du gjør det, kan du ha BMS. Leger kan diagnostisere deg gjennom ulike blodprøver for å sjekke blodprosent for eventuelle helsemessige mangler. Leger bruker også en muntlig pinne eller biopsi for å teste direkte et stykke munnen vev hvis de har mistanke om BMS. Hvis du har BMS, snakk med legen din om behandlingsalternativer.

Ta foreskrevet medisiner for å behandle dine brennende munn symptomer. Det er ingen medisiner spesielt for å behandle BMS, men medisiner som klonazepam og gabapentin kan lindre symptomene dine. Disse to medisiner direkte behandle smerte på din smaksløk området. En annen medisin som fungerer på BMS symptomer er lamotrigin, en krampestillende for epilepsi, som direkte lindrer noen munn smerte.

Endre dine daglige vaner for å behandle BMS symptomer. Start tar B-vitaminer og mineraler så som jern og sink for å kontrollere eventuelle ernæringsmangler. Også sjekke med legen din for å se om noen av de medisiner du nå tar årsak BMS som en bivirkning. I så fall få en annen medisiner foreskrevet. Også fjerne fra daglig bruk alle alkoholbaserte elementer som munnvann, kanel eller mynte produkter og sigaretter, som alle har en tendens til å forårsake BMS symptomer til å blusse opp.

Unn dine BMS symptomer i løpet av dagen ved å holde munnen opptatt. Tygge is chips eller sukkerfri tyggegummi for å lindre brenning.

Care for munnen annerledes om natten for å behandle noen nighttime BMS smerte. Finn en annen ADA-godkjent tannkrem eller pusser tennene med natron. Også holde protesene ut for hele natten hvis du bruker dem. Hvis smertene vedvarer, ring din lege neste dag for å se om du gikk glipp av noe i ditt forrige besøk.

Hint

  • Folk som knipe tennene om natten er mer sannsynlig å få brennende munn syndrom. Holde tungen mot tennene forlater den følelsen sår. Kontroll knuger og BMS gjennom foreskrevet medisiner eller bruke en munn vakt. Hvis du velger å gjøre heller, vil tungen din føler seg bedre og sjansene for å få BMS nedgang.
  • Ignorer ryktet om at bare kvinner i overgangsalderen lider av brennende munn syndrom på grunn av tap av østrogen som påvirker deres smak knopper. Noen menn og selv tenåringer lider av tilstanden, men det er ikke så vanlig. Uavhengig av kjønn og alder, bør alle med tilstanden se en lege umiddelbart.

Hva er en Menactra vaksine?

Menactra er en vaksine som beskytter mot meningokokksykdom --- en alvorlig og potensielt dødelig tilstand som rammer mellom 1000 og 2600 pasienter i USA hvert år. Omtrent én av 10 personer diagnostisert med meningokokksykdom dø, og så mange som én av fem overlevende sitter igjen med alvorlige medisinske problemer. CDC (Centers for Disease Control and Prevention) anbefaler at barn mellom 11 og 18 år får en meningokokkvaksine.

Meningokokksykdom: fakta

Meningokokksykdom er en bakteriell sykdom, og kan presentere som enten sepsis eller meningitt --- som begge er hurtigvirkende (kan drepe et barn i en 24-timers periode) og ganske alvorlig. Sepsis er en tilstand hvori sykdommen sprer seg raskt gjennom blodstrømmen og kan forårsake meget lavt blodtrykk sammen med organsvikt. Hjernehinnebetennelse er en tilstand der membraner rundt hjernen eller ryggmargen (hjernehinnene) blir betent og kan potensielt føre til hjerneskade.

Symptomer på meningokokksykdom

Rask behandling er viktig siden meningokokksykdom utvikler seg svært raskt. Hvis du (eller en elsket én) har eller mistenker at du har sykdommen, er det avgjørende å komme til legen din med en gang. I en tidlig fase kan symptomene etterligne influensasymptomer som feber, kvalme eller hodepine. Andre symptomer inkluderer alvorlig hodepine; smerte og stivhet i halsen; høy feber; lysfølsomhet; kvalme / oppkast; nummenhet i hender og føtter; og forvirring og / eller beslag.

Hvorfor vaksinere?

Vaksinere barnet ditt kan i stor grad redusere risikoen for å pådra meningokokksykdom og beskytter mot de mest utbredte typer hjernehinnebetennelse bakterier. Ifølge CDC, ungdom og unge voksne er spesielt utsatt for å utvikle sykdommen skyldes spesifikke aktiviteter som lever tett sammen (som i sovesaler), deling av kjøkkenutstyr eller drikkeglass, kyssing og livsstil valg som kan svekke immunforsvaret. Siden det kan være vanskelig å diagnostisere i en tidlig fase, er forebygging den beste form for forsvar.

Betraktninger

Noen yngre enn to år eller eldre enn 55 bør ikke gis vaksinen. Dessuten er det viktig å fortelle legen din dersom du noen gang har hatt en allergisk reaksjon på en meningokokkvaksine eller difteri. I tillegg bør du fortelle legen din hvis du har en lateksgummi allergi eller en historie med Guillain-Barre syndrom. Noen allergier eller betingelser bør diskuteres med legen din før du mottar Menactra, spesielt hvis du har noen av følgende forhold: hemofili; HIV, AIDS, kreft eller andre sykdommer som svekker immunsystemet; hvis du er på steroider eller behandlet med kjemoterapi og / eller stråling; eller hvis du er gravid eller ammer.

Bivirkninger av Menactra

Hvis du opplever bivirkninger etter å ha fått vaksinen, er det viktig å holde en oversikt i tilfelle du trenger å motta et annet meningokokkvaksine i fremtiden. Hvis du opplever pustevansker, hevelser i ansikt, tunge, lepper eller svelg eller elveblest, er det viktig å søke øyeblikkelig medisinsk hjelp. Ring legen din umiddelbart hvis du opplever en høy feber, unormal blødning eller alvorlig svakhet i armer og ben (dette kan forekomme opptil 4 uker etter å ha blitt vaksinert). Andre bivirkninger er mindre alvorlige og inkluderer: frysninger, lavgradig feber; hevelse, rødhet eller smerte på injeksjonsstedet; hodepine; leddsmerter; tretthet; diaré; eller en mild utslett.

Advarsler

Andre medikamenter kan interagere med Menactra. Sørg for å fortelle legen din om eventuelle andre nylige vaksiner, medisiner eller behandlinger som du har mottatt. Sørg også for å la helsepersonell vet om noen vanlig over-the-counter medisiner som du tar og / eller vitaminer og kosttilskudd.

Miralax Symptomer

MiraLAX er et merkenavn produkt for Polyetylenglykol 3350. Den reseptfrie avføringsmiddel hjelper behandle forstoppelse, en vanlig tilstand som oppstår når en persons avføring er vanskelig eller sjelden. Forstoppelse rammer mer enn 65 millioner amerikanere, ifølge MiraLAX hjemmeside. Produktet virker ved å trekke vann inn i tykktarmen og å erstatte vannet tapt, som deretter bidrar til å gi en enkel avføring som også er fullført.

Allergisymptomer

Folk som er allergiske mot polyethlele gycol bør ikke bruke MiraLAX. Hvis du er allergisk mot noen medikamenter bør du informere legen din før du tar MiraLAX. Søk medisinsk hjelp hvis du opplever symptomer på en allergisk reaksjon. Disse symptomene er problemer med å puste, elveblest og hevelse i svelg, tunge, lepper og ansikt, ifølge MedHelp hjemmeside.

Bivirkninger

Alvorlige bivirkninger som kan oppstå ved bruk av medikamentet. Dette inkluderer blod i avføringen, blødning fra endetarmen, alvorlig eller blodig diaré, samt oppblåsthet eller kramper og en alvorlig magesmerter som forverres. Mindre alvorlige bivirkninger kan inkludere økt svetting, gass, urolig mage og svimmelhet. Ifølge MedHelp nettside, dette er ikke en komplett liste over bivirkninger og det kan være andre. Varsle legen din hvis du har plagsomme bivirkninger; du kan også rapportere dem til Food and Drug Administration (FDA).

Graviditet Risks

Ifølge Drugs nettsted, kan denne medisinen være skadelig for en ufødte baby. Konsultere legen din før du bruker dette produktet hvis du er gravid eller kan bli gravid. I tillegg er det ikke kjent om denne medisinen kan gå over i morsmelk og skade en pleie baby. Hvis du ammer, bør du kontakte legen din før du bruker produktet.

Overdosering Symptomer

Ta denne medisinen nøyaktig som anvist på etiketten, eller som du legen foreskriver. Ikke bruk det i større mengder enn anbefalt, eller for lengre perioder av gangen. Hvis du tilfeldigvis overdose, oppsøke lege umiddelbart, eller ta kontakt med Poison Hjelp linjen. Symptomer på en overdose inkluderer kvalme eller oppkast, samt lavt blodtrykk, en langsom hjerterytme og døsighet. En overdose kan også resultere i koma og død, ifølge Drugs hjemmeside.

Speech Language Therapy for Children

Speech Language Therapy for Children


Tale språk terapi behandler barn med tale og språk lidelser. Taleforstyrrelser refererer til problemer med å produsere lyder, mens språkforstyrrelser refererer til problemer med å sette ord sammen når vi kommuniserer ideer. Tale språk patologer bruker forskjellige behandlingsformer avhengig av den spesifikke tale eller språk lidelse de behandler.

Remediation Therapy

Språk utbedring hjelper barn ved å spille, snakke, viser bilder og delta i andre former for interaksjon å oppmuntre riktig språkutvikling. Det kan også inkludere repetisjon øvelser basert på riktig uttale å stimulere tale og språkferdigheter.

Oral-Motor og fôring Therapy

Terapeuter vil bruke tunge, leppe og kjeve øvelser for å bygge styrke i musklene i munnen. Behandlingen kan også omfatte å mate barnet matvarer med forskjellige teksturer og temperaturer for å forbedre barns oral bevissthet.

Forståelse Øvelser

Disse øvelsene oppmuntre barnet til å lytte til historier og deretter fortelle dem i hans egne ord til å forbedre sine verbale og skriveferdigheter. Terapeuten vil fortelle en historie, og barnet må svare på spørsmål om det skriftlig. Barnet blir da bedt om å skrive et kort sammendrag av historien. Dette stimulerer forståelse ferdigheter og hjelper barnet å uttrykke seg mer effektivt.

Artikulasjon Therapy

Artikulasjon terapi hjelper barna forbedre sin uttale av enkelte lyder, stavelser. Terapeuten vil demonstrere hvordan lyden er gjort, og så problemet lyd er inkludert under spill og andre aktiviteter.

Personlig oppmerksomhet

Terapeuter vil gi personlig oppmerksomhet til barnets skolearbeid, tilpasse lærebøker og andre læremidler, slik at de er egnet for studenten. Denne terapien omfatter side-by-side-støtte i klasserommet i timene, noe som gjør at terapeuten til å lære barnet å bruke sine nye ferdigheter i en real-life setting.

Hvordan nyresvikt Induserer Hypokalsemi

Oversikt

Betydningen av kalsium

Hypokalsemi oppstår når kalsiumnivået i blodet er for lavt. Ifølge Merck Manualer, kroppen lagrer ca 99 prosent av kalsium i skjelettet. Men, bruker kroppen din muskler og blod for å bidra til å kontrollere kalsiumnivået. For eksempel, beveger kroppen kalsium fra skjelettet til blodet for å holde kalsiumnivået jevnt. Likevel, når du lider av nyresvikt og du utvikle hypokalsemi, er kroppen din ikke lenger er i stand til å kontrollere kalsiumnivået.

Nyresvikt

Med kronisk nyresvikt, ifølge Mayo Clinic, nyrene gradvis mister evnen til å skikkelig filtrere ut avfall. Som et resultat av de skadelige giftige avfallsstoffer hoper seg opp i kroppen din i stedet for å bli utvist via urinen.

Nyresvikt og Hypokalsemi

Hypokalsemi, eller lavt kalsiumnivå, kan skyldes nedsatt nyrefunksjon som nyresvikt. For eksempel, når nyrene ikke lenger er i stand til skikkelig filtrere avfall, siver for mye kalsium i urinen. Derfor, i stedet for kalsium bor i blodet det er tapt. Som et resultat du blir kalsium mangelfull. I tillegg nyrene dine ikke er i stand til å aktivere vitamin D, ifølge Merck Manuals.

Symptomer på Hypokalsemi

Også ifølge Merck Manualer, i begynnelsen kan du oppleve noen symptomer selv om du lider av hypokalsemi. Men med langvarig påvirker av hypokalsemi du kan føle symptomer som prikking i tunge, lepper, fingre og føtter, muskelspasmer i halsen og verkende muskler. Du kan også oppleve forvirring eller hukommelsestap.

Behandling for Hypokalsemi

Vanligvis gjør din hypokalsemi ikke videre til hvor du opplever symptomer. Siden du har nyresvikt, legen din oppdager vanligvis din hypokalsemi, via en blodprøve. Etter diagnosen, kan du begynne behandlingen. Med nyresvikt, behandling inkluderer vanligvis tiaziddiuretika. Denne medisinen reduserer mengden av kalsium nyrene utvise.

Permetrin Funksjoner

Permetrin Funksjoner


Permethrin, et kjemikalie som dreper parasitter og egg, er den aktive bestanddel i medikamenter som behandler lus og skabb. Permetrin er svært effektive i å drepe parasitter, men en ekstra behandling kan være nødvendig en uke etter den første for å sikre at alle parasitter er døde. Fordi medisinen inneholder en sterk kjemisk, er det viktig å følge legens anvisninger når du bruker permetrin.

Identifikasjon

Selv om en parasittisk angrep er ansvarlig for både skabb og lus, de to forholdene er ikke helt det samme. Voksen lus og egg er synlig for det menneskelige øyet, mens midd som forårsaker skabb er mikroskopiske. Hvis du har lus, kan hodebunnen klør. Du kan også legge merke levende voksen lus krypende i håret og kan se lus egg, eller nits, stakk til hårstrå din. Selv om du ikke vil se skabb, vil du vet de er der på grunn av intens kløe i huden og et rødt utslett forårsaket når midd graver seg inn i huden din. Bare vask av hud og hår er ikke nok til å kvitte kroppen av disse parasittene. Leger foreskrive medisiner som inneholder permetrin, et plantevernmiddel først brukt til å behandle bomull, for å drepe parasitter.

Søknad

Permetrin er tilgjengelig i lotion og krem ​​form og er beregnet for utvortes bruk. Leger vanligvis foreskrive væsken til å behandle lus og krem ​​for å behandle skabb. Etter å ha tatt en dusj eller badekar, håndkle tørke ut huden og glatter et tynt lag av kremen over hele kroppen, fra nakken og jobbe din vei til føttene og tærne. Tillate kremen å bli værende på huden i åtte til 14 timer før du vasker den av. Barn Helse fra Nemours foreslår å bruke en tannbørste til å bruke kremen i henhold negler.

Den lotion form av permetrin fungerer best på fersk sjamponert hår. Etter håndkle tørking, jobber lotion inn i hodebunnen, nakken og ørene. Vent 10 minutter før du skyller. Iført gummihansker når du søker enten form av permetrin kan beskytte hendene dine bør du ha noen åpne kutt.

Bivirkninger

Påføring permetrin lotion eller krem ​​kan forårsake mild rødhet, kløe, svie, brenning, utslett, irritasjon eller hevelse på huden din. Hvis disse symptomene er alvorlige, la legen få vite. Noen mennesker kan utvikle en allergisk reaksjon mot permethrin og må oppsøke lege umiddelbart. Tegn på en allergisk reaksjon inkluderer problemer med å puste, elveblest eller svelg, tunge, leppe eller hevelse i ansiktet.

Betraktninger

Leger anbefaler å følge opp en anvendelse av permetrin lotion ved forsiktig gre gjennom håret med en nit kam til å fjerne voksen lus og luseegg stakk til hårstrå. Støvsuging gulv og vaske sengetøy, klær og håndklær i varmt vann vil bidra til å fjerne noen langvarig lus. Unngå å bruke medisinen hvis du er allergisk mot permethrin eller krysantemum. Selv permetrin ikke forventes å skade ufødte barn, kan det skade en pleie baby, melder Drugs.com. Fortell legen din dersom du er gravid, ammende eller har tenkt å bruke permetrin på et barn yngre enn to måneder gammel før du bruker medisiner.

Nystatin bivirkninger

Nystatin er en reseptbelagte medikamenter som anvendes for behandling av soppinfeksjoner relatert til munnen. Det er klassifisert som en antif-ungal, og som de fleste reseptbelagte medisiner, kan bivirkninger oppstå mens du tar Nystatin.

Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Nyastin inkluderer urolig mage, oppkast, irritasjon i munn, diaré og kvalme. La legen vite om disse bivirkningene bli verre med tiden, eller ikke gå bort.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er relativt uvanlig, men fortsatt mulig med Nystatin. Akutt legehjelp er nødvendig i slike tilfeller. De mest alvorlige bivirkningene av medisinen er allergiske reaksjoner, med symptomer som tetthet i brystet; hevelse i ansikt, tunge, lepper eller munn); itchin ;, utslett problemer med å puste; og elveblest.

Sjeldne og alvorlige bivirkninger

Det er noen ekstremt sjeldne, men alvorlige bivirkninger av nystatin i tillegg. Disse inkluderer muskelsmerter, rask heartbea og tungpustethet. Du bør søke medisinsk hjelp hvis du oppdager at du har noen av disse potensielt farlige symptomer.

Forsiktig

Når du vurderer Nystatin, er det svært viktig å utvise forsiktighet og informere din lege av hele medisinsk tilstand, spesielt om nyresykdom, diabetes og HIV.

Overdose

Hvis du mistenker at du kan ha overdose på Nystatin, bør du umiddelbart søke medisinsk hjelp. Noen symptomer på Nystatin overdose er urolig mage, diaré, kvalme og oppkast.

Bivirkninger av Zosyn

Zosyn er en resept medikament som brukes for behandling av forskjellige typer bakterieinfeksjoner. Det administreres via injeksjon. Medisinen består av to separate legemidler, som er tazobaktam og piperacillin. Piperacillin er et antibiotikum som stopper bakterievekst. Tazobaktam er en beta-lactamase-inhibitor og assisterer antibiotikum. Det er noen bivirkninger som kan skje fra å ta Zosyn.

Vanlige bivirkninger

Noen Zosyn bivirkninger er ganske vanlig. Vanligvis mindre, disse bivirkningene ofte avta raskt. De er fordøyelsesbesvær, uro, søvnløshet, kaster opp, hodepine, kvalme, diaré, forstoppelse og hevelse, rødhet eller smerte der medisinen ble injisert. Hvis disse bivirkningene ikke går bort, eller hvis de plager deg, bør du la legen din vite.

Alvorlige bivirkninger

Noen mennesker kan også oppleve mer alvorlige bivirkninger av Zosyn, selv om de er mindre vanlig. Hvis du merker tegn på alvorlige bivirkninger må du søke legehjelp. Disse bivirkningene inkluderer skjelvinger, hallusinasjoner, blodig avføring, blemmer, rød eller hoven hud, ømhet av betennelse i blodårene, gulsott, føtter, ankler, eller hendene blir hoven, vaginal irritasjon eller utflod, magesmerter, ekstrem diaré, kaster opp, frysninger, sår hals, feber, uregelmessig, langsom eller rask hjerterytme, urinering sjeldnere, brystsmerter, utvidet avslapning av muskler, betennelse der medisinen ble injisert, unormal blødning eller blåmerker, kortpustethet, unormal svakhet eller tretthet og beslag .

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er også alvorlige bivirkninger fra Zosyn. Når disse oppstår, pasienten krever umiddelbar medisinsk hjelp. Noen tegn å se opp for er vansker med pusten, tetthet eller tyngde i brystet, hevelse (munn, tunge, lepper og ansikt), hudutslett, kløe og elveblest.

Forsiktig

Det er viktig å utvise forsiktighet når de vurderer å ta Zosyn. Informer legen om eventuelle medisinske allergier du måtte ha (spesielt mot cefalosporiner) og alle dine medisinske tilstander, spesielt cystisk fibrose, blodpropp eller blødning lidelser, eventuelle allergier, nyresykdom eller ubalanser av elektrolytter.

Overdose

Hvis du mistenker at du kan ha hatt en overdose på Zosyn, søke akutt medisinsk behandling. Noen tegn på Zosyn overdose er uro, rastløshet, ekstrem angst, nervøsitet og kramper.

Bivirkninger av Nitrofurantoin

Nitrofurantoin er en resept legemiddel som brukes for behandling av blæreinfeksjoner (også kjent som akutt cystitt). Det er et antibiotikum. Det fungerer ved å stanse vekst og spredning av bakterier. Det er kun brukt for behandling av bakterielle infeksjoner (som blære infeksjoner) i motsetning til virusinfeksjoner (som influensa). Noen bivirkninger av Nitrofurantoin er mulig.

Vanlige bivirkninger

Det finnes ulike mulige felles Nitrofurantoin bivirkninger, som vanligvis blir sett på som mindre siden de vanligvis går bort ganske raskt. Disse bivirkninger er tap av appetitt, gass, mild diaré, kvalme og hodepine. Hvis du har disse bivirkningene og finne dem spesielt plagsom eller vedvarende, bør du konsultere legen din.

Alvorlige bivirkninger

Alvorlige bivirkninger er også en mulighet når du tar Nitrofurantoin. Disse bivirkningene krever akutt medisinsk hjelp, som de kunne være farlig. De er tegn på lungeproblemer (brystsmerter, frysninger, feber, unormale eller dvelende hoste og kortpustethet), blek avføring, forvirring, desorientering, mentale eller humør endringer (som depresjon), synsproblemer, tåkesyn, generell følelse av å være uvel, ekstreme magekramper eller magesmerter, lammende, prikking eller brennende av føtter eller hender, vannaktig eller blodig avføring, unormal svakhet eller tretthet, blå negler eller hud, uvanlige blødninger eller blåmerker, vedvarende eller alvorlig kvalme, appetitt tap, peeling, hovne, røde, eller blemmer i huden, kinn eller nese hudutslett (formet som en sommerfugl), muskler eller ledd verke og vedvarende hodepine.

Allergiske Reaksjoner

Alvorlige allergiske reaksjoner er også mulig å ta Nitrofurantoin, selv om de ikke er veldig vanlig. Disse reaksjonene har behov for øyeblikkelig legehjelp så snart som mulig. Noen allergiske reaksjoner symptomer inkluderer tetthet i brystet, har problemer med å puste, elveblest, kløe, utslett, unormal heshet og hevelse i tunge, lepper, ansikt og munn.

Advarsler

Nitrofurantoin er ikke et riktig medisinering alternativ for alle, for sikkerhets skyld. Hvis du har en historie med leverproblemer eller gulsott (grunn til å ta denne medisinen), alvorlig nyresykdom, er høygravid (i den siste måneden av svangerskapet), eller har ikke blitt urinering veldig mye (eller i det hele tatt), bør du unngå tar Nitrofurantoin.

Overdose

Nitrofurantoin overdose kan være svært farlig, og hvis du mistenker at det er det du opplever, bør du søke medisinsk hjelp. Noen tegn på Nitrofurantoin overdose er kvalme og kaster opp.

Bivirkninger av Atenolol

Reseptbelagte stoffet Atenolol, produsert av Astra-Zeneca, er et medikament som behandler høyt blodtrykk. Det er vanligvis brukes i kombinasjon med andre blodtrykket eller hjerte medisiner for å slappe av blodårene, reduserer hjertefrekvensen og senker blodtrykket for å hindre brystsmerter eller hjerteinfarkt. Det vil være opp til legen din dersom denne medisinen er riktig for deg.

Atenolol

Atenolol (Tenormin) ble godkjent av FDA i januar 2003 Atenolol kommer i tablettform og er vanligvis tas daglig, men noen ganger vil være foreskrevet to ganger om dagen. Det er viktig å ta denne medisinen på nær samme tid hver dag. Gå ikke glipp av en dose og fortelle legen din om eventuelle uønskede bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Bivirkninger av stoffet Atenolol som er mest vanlig er diaré, hodepine, kvalme, ørhet, eller døsighet. Disse bivirkninger, mens mild, bør rapporteres til legen.

Alvorlige bivirkninger

Flere alvorlige bivirkninger kan inkludere sjelden vannlating, uregelmessig hjerterytme, økt tørste, rastløshet, besvimelse, leddsmerter, kvalme og / eller oppkast eller svakhet. Andre bivirkninger som bør umiddelbart rapportert er utslett, kløe, elveblest, hevelse i munn, tunge, lepper eller ansikt, og noen blåmerker, blødning eller gulfarging av øyne eller hud. Ekstreme humørsvingninger, blå fingre eller tær og eventuelle problemer med å puste behov for å bli sett av lege så snart som mulig.

Andre hensyn

Det har blitt funnet at eldre pasienter kan ha en økning av blodsukkeret og derved, er sjansene for å være en diabetiker er større i noen eldre pasienter. Seksuell dysfunksjon og mareritt er også mer alvorlige, men ikke veldig vanlig. Mentale tilstander må evalueres nøye før du tar denne medisinen på grunn av alvorlige humørsvingninger denne medisinen kan forårsake.

Konklusjon

Når konsultere legen din, sørg for alle medisiner blir i dag tatt blir diskutert sammen med noen mulighet for graviditet. Dette vil hjelpe legen avgjøre om denne medisinen er riktig for deg. Husk at de ovennevnte bivirkningene er nødvendige forholdsreglene på etiketten, men det har ikke vært noen alvorlige bivirkninger oppført. Dette er en sikker reseptbelagte medikamenter, så lenge det er tatt som foreskrevet, som i enhver reseptbelagte medikamenter.

Hva er bivirkningene av blodtrykksmedisin

Høyt blodtrykk kalles den stille morderen med god grunn. Venstre ubehandlet, kan det skade hjernen, hjertet, nyrer og lever, forårsake hjerteinfarkt, og føre til slag. Men noen mennesker er skeptiske om å ta blodtrykket medisiner fordi de frykter de mulige bivirkninger.
Å vite de mulige bivirkninger av blodtrykket medisiner gjør at du kan fortelle en vanlig bivirkning fra en som kan være farlig.

Bivirkninger av Diuretika

Diuretika, slik som hydroklortiazid, kontrollere høyt blodtrykk ved å redusere volumet av vann i blodet. Som et resultat, er deres viktigste bivirkning en økning i hyppigheten av urinering. Imidlertid, ettersom de fjerner vann fra kroppen, har de også fjerne kalium, som er nødvendig til normal cellefunksjon. For lite kalium kan føre til svimmelhet og hjerteproblemer. Hvis du mistenker at du har lavt kalium, bør du oppsøke lege; blodprøver kan vise nivået, og legen din kan hjelpe deg med å planlegge hvordan man best kan legge til kalium i kostholdet ditt.
Andre bivirkninger er mageproblemer, muskelkramper og tørst. Alvorlige bivirkninger av diuretika inkluderer problemer med å puste eller svelge, gikt, og alvorlig utslett.

Bivirkninger av kalsiumkanalblokk

Kalsiumkanalblokkere, slik som amlodipin og verapamil, tregere oppføring av kalsium i hjerte og blodårer celler, noe som gjør dem slappe av og senke blodtrykket.
Potensielle bivirkninger inkluderer forstoppelse; diaré; hevelser i hender, lavere ben, føtter og ankler (ødem); Magesmerter og opprørt; svimmelhet; tretthet; utslett; og hodepine.
Mindre vanlige bivirkninger inkluderer besvimelse, brystsmerter, og en bankende, uregelmessig eller rask hjerterytme. Kontakt legen din hvis du opplever disse bivirkningene.
Handlingen av disse medikamentene kan påvirkes av grapefruktjuice og alkohol, så sørg for å diskutere dette problemet med legen din.

Bivirkninger av alfablokkere

Alfablokkere, slik som doxazosin og tamsulosin, påvirker nervesignaler som får blodkar kontrakt; trykk gjennom en sammen fartøyet er høyere enn gjennom en avslappet en.
Blant de bivirkninger av disse midler er deres tendens til å endre effekten av andre medikamenter kan bli tatt; de kan gjøre medisinen handle sterkere eller mindre grad. Det er viktig for forskrivende lege å være klar over noe annet du tar når du vurderer å gi deg en alpha blocker.
Andre bivirkninger er hodepine, kvalme, svimmelhet (spesielt etter å ha steget fra en utsatt posisjon), rask hjerterytme og en generell følelse av svakhet.

Bivirkninger av betablokker

Betablokkere omfatter narkotika propranolol, metoprolol og atenolol. De fungerer ved å forstyrre handlingen av hormonet adrenalin eller adrenalin, og gjør at hjertet slår langsommere.
Deres vanlige bivirkningene er urolig mage, kalde hender, diaré eller forstoppelse, svimmelhet, hodepine og tretthet. Mindre vanlig er søvnvansker, tap av seksuell stasjonen og depresjon.
Alvorlige bivirkninger, som bør rapporteres til legen umiddelbart, inkluderer en uregelmessig eller langsom hjerterytme; opphovning av hender, ben eller føtter; brystsmerter og pustevansker.
På grunn av sin effekt på hjertet, disse stoffene utgjør spesiell risiko for mennesker med astma, diabetes, overaktiv thyroids eller langsomme hjerteslag; hvis du har noen av disse forholdene, må du informere legen din.

Bivirkninger av Vasodilatorer

Vasodilators slappe av veggene i blodårene, bedre flyt og redusere blodtrykket. De omfatter hydralazin og Minoxidil.
Vanlige bivirkninger av vasodilatorer inkluderer svimmelhet, mageproblemer, hodepine og økt kroppshår. Hvis du opplever plutselig vektøkning, besvimelse, brystsmerter, feber, rask hjerterytme eller besvimelse når du er på vasodilatorer, bør du kontakte legen din med en gang.
Disse stoffene kan ha negative interaksjoner med diuretika, østrogen, progesteron, insulin, kortikosteroider og fenytoin. De bør ikke tas sammen med bisulfates. Kvinner som er gravide eller ammende og personer med uremia, hjertesykdom eller diabetes bør diskutere med sin lege om spesiell risiko disse medikamentene positur.

Bivirkninger av ACE-hemmere

Denne gruppe av stoffer virker ved å hindre sekresjon av et hormon, angiotensin II, som begrenser blodkarene. Quinapril, ramipril og enalapril er alle ACE-hemmere.
Bivirkninger av disse medikamentene er en tørr hoste, allergilignende symptomer, svimmelhet, utslett, muskelsmerter og nyreproblemer. Angioødem, hevelse i tunge, lepper og svelg som kan føre til pustevansker, kan oppstå; Selv om det er sjelden, bør den behandles med en gang.
Kvinner som er gravide og personer som har nyreproblemer eller høye nivåer av kalium bør ikke ta disse medikamentene.

Bivirkninger av Angiotensin-stopper

Som ACE-hemmere, angiotensin-blokkere virker på hormonet angiotensin II; de inkluderer irbesartan og valsartan.
I motsetning til ACE-hemmere, disse medikamentene ikke produsere en tørr hoste. Men bivirkningene er munntørrhet, hodepine, kvalme og smerter i magen.
Disse stoffene kan samhandle med andre medisiner, inkludert diuretika, litium og antacida. Sørg for at legen vet om alle medisiner du tar, både reseptbelagte og over-the-counter, for å unngå interaksjoner.

Tekturna HCT bivirkninger

Tekturna HCT er en Food and Drug Administration - godkjente reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle høyt blodtrykk, også kjent som hypertensjon. Det er et anti-hypertensivt legemiddel som virker til å redusere blodtrykket. Medisinen består av både aliskiren og hydroklortiazid. Som med alle andre reseptbelagte medisiner, er det noen mulige negative bivirkninger som er noen ganger forbundet med bruk av Tekturna HCT.

Mindre bivirkninger

Det er noen bivirkninger knyttet til Tekturna HCT som vanligvis anses å være liten. Disse bivirkningene ofte avta på egen hånd og er ingen grunn til alarm. Noen av disse vanligste bivirkningene inkluderer felles verke, magesmerter, fordøyelsesbesvær, diaré, svakhet, uskarpt syn, sår hals, tett eller rennende nese, tørr hoste, svimmelhet, følelse ør og svimmel. Skulle disse bivirkningene intensivere eller unnlater å gå bort, bør lege oppsøkes.

Alvorlige bivirkninger

Det er noen mer alvorlige bivirkninger av Tekturna HCT som er potensielt mer skadelig. Skulle en individuell opplevelse en alvorlig effekt av medisinen, må han kontakte en medisinsk faglig umiddelbart. Disse effektene er en nedgang i hyppighet av vannlating (eller unnlater å urinere i det hele tatt), blåmerker eller blødninger veldig lett, gulsott, sår hals, hodepine (ledsaget av peeling, blemmer og utslett), feber, muskelsmerter, hovne kjertler, kaster opp, kvalme, kramper, unormal atferd og tanker, ekstrem søvnighet, økt tørste, tørr munn, å måtte urinere mer, passerer ut og rask puls.

Allergisk reaksjon

Enkelte individer kan også oppleve allergiske reaksjoner som bivirkninger av Tekturna HCT. De som får allergiske reaksjoner må umiddelbart få legehjelp. Noen av disse skiltene har en hard tid puste, bryte ut i elveblest og hevelse i tunge, lepper, hals og ansikt.

Forsiktig

Når du tar Tekturna HCT, må det utvises forsiktighet til enhver tid. Medisinen bør aldri tas sammen med et måltid som er høy i fett, som det kan gjøre absorpsjon mye vanskeligere. Også enkeltpersoner bør avstå fra å bruke salterstattere eller kaliumtilskudd med medisinering. Alkohol bør også unngås, da det kan redusere blodtrykket, og dermed gjøre noen av medisiner er bivirkninger verre.

Overdose

Hvis en person har mistanke om at hun overdose på Tekturna HCT, bør hun få akutt medisinsk hjelp så snart som mulig. Det er noen overdose tegn å se opp for, som for eksempel muskelsvakhet, muskelsmerter, rask puls, kvalme, kaster opp, rastløshet, desorientering og forvirring, urinating oftere, økt tørste, munntørrhet, besvimelse, kramper og besvime.

Herpes Stomatitt hos voksne

Herpes Stomatitt hos voksne


Postherpetisk stomatitt er en smittsom sykdom som spres gjennom kroppsvæsker eller direktekontakt. Sykdommen er mest utbredt hos barn og unge voksne. Symptomer inkluderer smertefull svelging, hodepine, feber, hevelse i tannkjøttet og smertefulle sår i munnen. De sår normalt leges i løpet av to eller tre uker. Viruset kan bo i dvale til reaktivert. Antibiotika kan hindre sekundære infeksjoner.

Beskrivelse

Stomatitt betyr "betennelse i munnen". Med postherpetisk stomatitt, blir slimete foring av kinn, tunge, lepper og taket av munnen betent. Tilstanden kan være smertefullt. Rødhet, hevelse og blødning fra de berørte områdene kan oppstå.

Tilbakevendende sykdom

Postherpetisk stomatitt er et tilbakevendende sykdom. Sykdommen er forårsaket av herpes simplex virus (HSV), og er den mest vanlige virusinfeksjon etter virale luftveisinfeksjoner. Stomatitt påvirker munn og lepper. Viruset kan være latent i kroppen og gjenta seg med disse allergi, tretthet, luftveisinfeksjoner, eksponering for sollys, menstruasjon og tretthet.

Behandling

Forskjellige antivirale medikamenter blir brukt i behandling av stomatitt, inkludert acyclovir. Pasientene bør opprettholde en hovedsakelig flytende diett under smitte til hastighet helbredelse og redusere smerte, unngå varme eller kalde væsker. Topiske bedøvelsesmidler, inkludert lidokain, kan brukes for munn smerte.

Komplikasjoner

Herpetisk keratokonjunktivitt, et herpes infeksjon i øyet, kan være en komplikasjon av herpes stomatitt. Hvis den primære infeksjon i munnen sprer seg til øyet, er medisinsk behandling avgjørende. Denne infeksjonen, hvis venstre ubehandlet, kan føre til blindhet.

Hva skal unngås

Når du lider av postherpetisk stomatitt, unngå varme og kalde drikker og matvarer. Langvarig utsettelse for sollys bør også unngås. Tobakksvarer og alkohol bør ikke brukes under en episode av postherpetisk stomatitt, som de vil ytterligere irritere slimhinnen i munnen.

Transmission

Folk påvirkes med postherpetisk stomatitt bør være forsiktig med å utsette andre for sykdommen. Det er ekstremt smittsom. Kyssing, deling av mat, tannbørster og sengetøy kan spre sykdommen. En person som har tilstanden er ikke lenger smittsom når sårene er leget.

Når skal ringe en lege

Symptomene på stomatitt forsvinner vanligvis i løpet av en til to uker. Hvis du ikke spiser nok væske, kan du bli dehydrert. Hvis alvorlig dehydrering oppstår, kan det være nødvendig å kontakte lege. Konsultere legen din dersom du har en manglende evne til å svelge, høy feber, sterke smerter og hvis noen symptomer ikke bedres i 10 til 14 dager.

Hva gjør HSV se ut?

HSV står for herpes simplex virus. Det fører til små, stort sett milde sår rundt den muntlige, genital eller anal området. Sår kan være rød, hvit, flat, betent og vises enkeltvis eller i masse mengder. HSV er en virusinfeksjon som vanligvis behandles ved bruk av topiske anestetika, kremer eller salver som gir midlertidig smertelindring.

Typer

Det er to typer av HSV: HSV-1 og HSV-2. HSV-1 er en vanlig, mild form for herpes som oftest skjer på munn, tunge, lepper og innsiden av kinnet. HSV-1 er mer kjent som "forkjølelsessår" eller "canker sår." HSV-2 oppstår på kjønnsorganene (genital herpes), og er mye mer sjelden enn HSV-1. HSV-2 er vanligvis overføres gjennom seksuell kontakt med en smittet person, og er derfor ansett som en seksuelt overført sykdom (STD).

HSV-1

Kalde sår på leppa, munnen og tungen er generelt innledes med en følelse av kløe eller prikking i munnområdet. Som de begynner å dannes, blir vevet rundt det berørte området rød eller hoven. Til slutt, vil huden blemme eller ruptur. Når du er fullt immatrikulert, vil en kald sår vises puffy eller stikke litt fra bløtvevet i munnen. Sår kan også ha en hvit eller grønn hetten i midten av det betente området. Disse sårene kan plasseres sporadisk rundt munnen eller gruppert tett sammen.

HSV-2

Utseendet av HSV-2 er svært lik HSV-1. Sår forårsaket av HSV-2 er funnet på penis, cervix, vagina, vulva og rundt anus. Sår er vanligvis rød, hoven, oppblåst og øm å ta på. Over tid vil sår ofte blemme og utvikle den hvite eller grønnaktig cap i sitt sentrum. Væske eller puss kan sive fra sårene hvis de er forverret eller ødelagt. Gang brutt, kan en blemme utvikle seg til et sår eller lesjon som er svært smertefullt når forverret.

Størrelse

Størrelsen av HSV sår avhenger av deres alvorlighet og mengde. Vanligvis sår er bare noen få centimeter bred. Den hvite eller beskyttelseshetten i midten av sår er vanligvis rundt på størrelse med et myggstikk. Den berørte området kan være større dersom det er flere sår ved siden av hverandre.

Advarsel

Ingen kur finnes for HSV. Mens symptomene er vanligvis milde og innebærer minimalt ubehag, vil en person med herpes simplex virus har det for resten av livet. Utbrudd vanligvis oppstår og avtar over tid. Se en lege hvis du har flere utbrudd i løpet av 2-3 måneder, eller om utbrudd forårsake akutte smerter.

Bivirkninger av Amioderone

Amiodaron er en resept antiarytmika medisin som styrer hjerteslagene og deres rytmer. Den viktigste funksjonen til amiodaron er å opprettholde vanlige hjerteslag for folk som har farlige hjerterytmen tilstander som involverer ventriklene, hjertekamrene som gjør at blodstrømmen. Det er vanlig å behandle vilkårene for ventrikkelflimmer og ventrikkeltakykardi. Som med alle typer medisiner, er det noen mulige bivirkninger forbundet med bruk av amiodaron.

Forsiktig

Før du forsøker å ta amiodaron, er det viktig å ta kontakt med lege hvis du har spesielle pre-eksisterende forhold. Disse forholdene omfatter enten lavt eller høyt blodtrykk, astma eller andre typer luftveislidelser, leversykdom, skjoldbrusk problemer, dårlig syn og ubalanse av elektrolytter (som redusert magnesium eller kalium nivåer i blodet). Det samme gjelder for personer som har enten en defibrillator eller en pacemaker i brystet.

Kvinner som er gravide anbefales mot å bruke amiodaron uten først å konsultere sine leger. Dette skyldes det faktum at amiodaron kan potensielt forårsake skade på det ufødte barnet. Det er også anbefalt at ammende mødre ikke bruke amiodaron, som det kunne finne sin vei inn i morsmelk og forårsake skade på barnet.

Alvorlige bivirkninger

Det er noen alvorlige bivirkninger som kan oppstå som et resultat av bruk amiodaron. Virkning er uregelmessig hjerterytme (som blir verre); følelsen av å måtte besvime; treg, pounding eller raske hjerteslag; prikking, smerte, svie eller nummenhet i hender eller føtter; tynt hår; blir for kaldt eller for varmt; vekttap; overdreven svetting; uregelmessig menstruasjon hos kvinner; hals hevelse (kjent som struma); mørkere urin; gulsott; kortpustethet; brystsmerter; hoste, piping i brystet; verkende bak øynene; hodepine; hoste opp blod og hevelse.

Hvis en av disse forekommer, slutte å ta medisinen umiddelbart og oppsøke lege.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner er en mulig bivirkning av amiodaron. De som opplever tegn på allergisk reaksjon bør søke legehjelp umiddelbart. Disse reaksjonene omfatter bryte ut i elveblest, har en hard tid puste, og tunge, lepper, hals eller hevelse i ansiktet. Selv om disse reaksjonene skje måneder etter opprinnelig amiodaron, kan det være en kobling. Oppsøk lege og gi råd til de som behandler deg av amiodaron dosering.

Mindre bivirkninger

Andre bivirkninger av amiodaron er sannsynlig å være mild, og bør avta på egen hånd raskt. Disse bivirkningene er utmattelse, følelse ør, svimmelhet, søvnløshet, koordinering tap, svakhet, følelse av prikking og varme, rødhet i huden, kaster opp, magesmerter, kvalme, appetitt tap og forstoppelse.

Overdose

Skal en individuell mistanke om at han kan ha overdose på Amiodaron, bør han søke øyeblikkelig legehjelp. Noen tegn på Amiodaron overdose inkluderer å bli ør, besvimelse, lavere hjertefrekvens og følelsen veldig svak.

Bivirkninger av Neurobion

Neurobion er en multivitamin supplement bestående av en rekke vitaminer som normalt finnes i frukter og grønnsaker. Tillegget fungerer ved å gi brukere med viktige vitaminer og mineraler som ikke er normalt mottatt i sitt daglige kosthold. Som med de fleste kosttilskudd, er det en rekke bivirkninger forbundet med bruken.

Vanlige bivirkninger

Noen av disse bivirkningene er urolig mage, kvalme, oppkast, hodepine, og en uvanlig eller ubehagelig smak i munnen. Mens disse er ansett som de mest vanlige bivirkninger forbundet med å bruke Neurobion, de bare påvirker et lite antall brukere.

Alvorlige bivirkninger

Dessverre er det også en rekke alvorlige bivirkninger forbundet med denne ved hjelp av supplement. Noen av disse bivirkningene er alvorlige allergiske reaksjoner, elveblest, utslett, pustevansker, innstramming av brystet, og hevelse i tunge, lepper og munn. Disse bivirkninger er også meget sjeldne og ikke påvirker et stort antall brukere.

Viktig sikkerhetsinformasjon

Aldri ta mer enn én multivitamintilskudd samtidig som det kan føre til en alvorlig vitamin overdose som kan føre til forgiftning og død. Mer spesifikt, en overdose av vitamin A, K, E, eller D kan føre til alvorlige helseproblemer hvis den ikke behandles med en gang. Ikke ta dette tillegget med melk eller andre meieriprodukter som kalsium finnes i disse produktene kan gjøre det vanskelig for kroppen å absorbere alle de innkommende vitaminer.

Bruk

Bruk alltid multivitamintilskudd i henhold til instruksjonene skrevet på etiketten og aldri i doser som overskrider den anbefalte mengden. Multivitamin må tas med et fullt glass vann, og kan tas med eller uten mat. For å få alle de fordeler som multivitaminer kan gi, er det viktig å ta Neurobion på en daglig basis. Oppbevar alltid multivitaminer ved romtemperatur og bort fra kilder til fuktighet.

Advarsel

Hvis du opplever noen av de ovennevnte bivirkninger, kontakt legen din umiddelbart.

Ved mistanke om overdose av Neurobion, kontakt ditt lokale giftkontrollsenter og leder direkte til nærmeste legevakten.

Nuerobion er ment som et multivitamintilskudd, og bør ikke brukes til noe annet formål med mindre spesifikt bestilt av en lege.

Bivirkninger av Tylenol PM

Brukes ofte av de som rammes av kaste og slå i løpet av natten, er Tylenol PM en søvn aide brukes til å kurere manglende evne til å få en skikkelig natts søvn. Som inneholder paracetamol og difenhydramin, hjelper denne sove aide utallige individer nå en døsig tilstand slik at de kan fredelig sove. Men som de fleste kosttilskudd og medisiner hjelpere, gjør Tylenol PM har noen bivirkninger man bør være slitne av.

Svimmelhet og tretthet

Mens den ønskede effekten er vanligvis døsighet, opererer en bil eller andre maskiner eller utføre andre farlige aktiviteter bør gjøres med ekstrem forsiktighet.

Allergisk reaksjon

For noen individer, kan de oppleve en allergisk reaksjon på medisiner i Tylenol PM. Symptomer på en allergisk reaksjon inkluderer pustevansker, lukking av hals, elveblest eller hevelse i tunge, lepper eller ansikt.

Leverskade

En annen potensiell bivirkning av å ta Tylenol PM er leverskader. Selv om ikke vanlig, symptomer på leverskade inkluderer magesmerter, kvalme, gulfarging av hud eller øyne, uvanlige blødninger eller alvorlig utmattelse.

Blod Issues

Blod problemer som lett eller uvanlige blødninger eller blåmerker kan også oppstå når du tar Tylenol PM.

Lavt blodsukker

Et siste vesentlig mulig bivirkning av å ta Tylenol PM er potensialet for å ha lavt blodsukker. Symptomer på lavt blodsukker er tretthet, økt sult, besvimelse eller svimmelhet.

Vanligste bivirkninger

De vanligste bivirkninger av å bruke Tylenol PM og de mindre alvorlige bivirkninger inkluderer eksitasjon hos barn, tåkesyn, problemer med vannlating og tørre øyne, nese eller munn.

Magnesiumoksid bivirkninger

Magnesiumoksid brukes til å behandle mange forskjellige medisinske tilstander. Det er ofte brukt som syrenøytraliserende for å behandle fordøyelsesbesvær, sur mage og halsbrann. Det er også brukt som en kortsiktig avføringsmiddel. Det er ofte tatt som et kosttilskudd for dietter med magnesium mangler fordi magnesium er viktig for sunn funksjon av kroppen. Det er imidlertid noen bivirkninger forbundet med magnesiumoksyd.

Diaré

Den mest vanlige bivirkning forbundet med magnesiumoksyd er diaré. Dette er vanligvis mild og anses ikke grunn til alarm. Det avtar vanligvis svært raskt. Hvis diaré henger eller blir spesielt alvorlig, bør man søke legehjelp.

Alvorlige bivirkninger

De mer alvorlige bivirkninger av magnesiumoksid inkluderer tegn på allergisk reaksjon som hevelse i ansikt, tunge, lepper eller munn; tetthet i brystet; utslett; pustevansker; og elveblest. Mørk avføring, kvalme, mørk oppkast og trege reaksjoner er også alvorlig. En som opplever noen av disse bivirkning bør oppsøke lege umiddelbart.

Hypokalsemi

Hypokalsemi er en mulig bivirkning av magnesiumoksid. Dette er en medisinsk tilstand forårsaket av en reduksjon i serumkalsiumnivå i blodet. Dette er en alvorlig bivirkning assosiert med magnesiumoksid som krever legehjelp.

Hypotensjon

Hypotensjon er den kliniske betegnelsen på uvanlig lavt blodtrykk. Dette er mulig bivirkning av magnesiumoksid. Symptomer på hypotensjon omfatte manglende evne til å konsentrere seg, uskarpt syn, svimmelhet, utmattelse, depresjon, besvimelse, grunne og rask pust, sterk tørste og klam, kald hud. Dette er en alvorlig bivirkning som krever legehjelp.

Hypermagnesemia

Hypermagnesemia er en toksisitet bivirkning som kan resultere fra å ta magnesiumoksyd. Dette innebærer elektrolyttene blir endret på grunn av unormalt høye nivåer av magnesium i blodet. De fleste mennesker kan tåle milde tilfeller av hypermagnesemia, men mer alvorlige tilfeller kan ha en negativ effekt på både hjerte og nervesystem og krever legehjelp.