Digidexo.com

fjerne ørevoks med hydrogenperoksyd

Slik fjerner ørevoks med Saline

Øret voks fjerning dråper er tilgjengelig til enhver stoffet butikken. Men hva med å bruke saltvann for å fjerne ørevoks til en brøkdel av prisen? Ifølge forskning samlet inn av Cochrane Collaboration, en gruppe som undersøkelser medisinske studier, kan saltvann fungere like bra som kommersielle ørevoks fjerning dråper. Og ørevoks vanning er enkel med saltvann.

Slik fjerner ørevoks med Saline

•  Varm saltløsning til kroppstemperatur. The American Academy of Family Physicians fant at saltvann varmet til 90 til 100 grader Fahrenheit var mer behagelig for pasientene enn romtemperatur saltvann.

Legg et håndkle på skulderen din å fange saltvann som vil løpe fra øret.

Fyll en plastsprøyte (ingen nål!) Med oppvarmet saltvann.

Legg den fylte sprøyten mot siden av øregangen og stemplet trykkes inn langsomt og jevnt.

Gjenta etter behov. Hvis det er en voks blokkering, foreslår MedlinePlus Medical Encyclopedia gjenta prosessen til voksen plugg.

Hint

 • MedlinePlus foreslår å bruke babyolje eller mineralolje for å bidra til å bryte opp harde voks i øret. Du kan også legge et par dråper hydrogenperoksyd eller karbamidperoksid i saltvann for å bidra til å fjerne voks.
 • Bruk aldri saltvann, eller noe produkt, i ørene hvis du har en historie med øre problemer. Hvis det er noen sjanse du har skade på trommehinnene, eller hvis du har veldig hard voks buildup, ta kontakt med legen din før du prøver noen hjemme rettsmidler.

Slik fjerner ørevoks Med en curette

Tilstedeværelsen av ørevoks i øregangen kan hindre visningen av en sensor og gjøre det vanskelig å diagnostisere tilstander som ørebetennelser eller perforeringer. Helsepersonell bruker curettes å fjerne ørevoks og lette gjennomgangen av mellomøret. Det finnes forskjellige typer curettes; noen har looper, mens andre har kuler på slutten.

Slik fjerner ørevoks Med en curette

Velg en curette. Bruke en med en scoop på slutten for mykere voks; hardere voks trenger en fast, loopet curette.

•  Ta tak i øret til rette kanalen. Hvis du bruker en otoskop, settes spekulum til du ser voks.

sakte gli i curette. Plasser ring og pinkie fingre mot vinkelen på pasientens kjeve eller kinnet for å stabilisere hånden.

Gjør sirkelbevegelser med curette inne i kanalen, og skyv den ut. Hvis du har voks, tørk det av med et papirhåndkle eller gasbind. Hvis du ikke har voks, undersøke kanalen igjen med otoskop. Hvis voks fortsatt hindrer ditt syn, sakte sett inn curette, bare litt dypere. Gjenta sirkelbevegelser og fjerne.

Kast curette Når voksen er fjernet og du er i stand til å undersøke mellomøret.

Hint

 • Hvis du bruker en otoskop, kan du skyve forstørrelsesglasset til siden og introdusere curette gjennom spekulum. Denne måten kan du se voksen når du tar den.
 • Pass på at du ikke gå for dypt inn i øregangen, eller du kan skade trommehinnen. Også, ikke bruk for mye kraft når du fjerner voks, siden du kan lage riper i ørekanalen og forårsake smerte og blødning.

Slik fjerner ørevoks med eddik og vann

Øregangen er et selvrensende organ, og voks produsert der hindrer kanalen blir tørr eller urent. Ørevoks er en vennlig stoff, og inneholder anti-sopp og anti-bakterielle elementer. Men det kan føre til ubehag, kløe, eller blokkert hørsel hvis produsert i store mengder, eller om lov til å akkumulere. Du kan enkelt og trygt fjerne ørevoks hjemme med vann og eddik.

Bruksanvisning

•  Bland vann og eple cider eddik i en 1: 1 løsning. Varm opp løsningen i en mikrobølgeovn til temperaturen når 38 C. Sjekk med et termometer. Hvis temperaturen er lavere eller høyere, kan sensitive folk synes det er ekstremt irriterende eller svimlende.

Dypp pære sprøyten inn i løsningen og fyll. Vippe hodet over vasken, dra det ytre øret tilbake og vekk, og tar sikte på nesen av sprøyten opp og tilbake. Målet er å posisjonere sprøyten slik at blandingen strømmer som en mini-foss langs taket av kanalen.

Klem ballen av pære sprøyte og la løsningen kaskade inn i øregangen, å bringe ut alle og all uoppløst og herdet voks. La det voks falle i vasken. Dypp pære sprøyten inn i løsningen igjen og gjenta.

Tips og advarsler

 • Du må kanskje gjenta denne prosessen flere ganger.
 • Hold bolle med eddik og vann bort fra mulige sprut av ørevoks fra vasken.
 • Du kan bruke en blow-tørketrommel på lav varme for å tørke øret.
 • Alltid være forsiktig.

Slik fjerner ørevoks i Spedbarn

Vi vet alle hva ørevoks er. Det er den gul-oransje hardt klebrig stoff som akkumuleres i øregangen. Den medisinske termen for ørevoks er ørevoks. Ørevoks er faktisk naturens måte å beskytte ørene. Det hindrer smuss og andre fremmede stoffer kommer inn i øret. De fleste av oss bruker en bomullspinne til å fjerne ørevoks fra ørene våre, men når det gjelder å fjerne ørevoks fra en spedbarnets ømfintlige ører må vi utvise forsiktighet.

Slik fjerner ørevoks i Spedbarn

•  Legg merke til om du kan se at ørevoks. En baby ører vanligvis ikke skiller en overskytende beløp av ørevoks. I de fleste spedbarn ørevoks fjerning er ikke nødvendig. I alle fall hvis overflødig ørevoks er til stede, kan du bruke en vaskeklut til å fjerne det.

Rengjør ditt barns ører med en varm vaskeklut. Begynn fra den øverste delen av øret og jobbe deg ned og pass på å få i alle folder og bretter. Sørg for å rengjøre bak øret. La øret voks fjerning for den siste delen av rensing.

Twist et hjørne av vaskeklut og forsiktig bearbeid ørevoks fra øret. Dette er den enkleste og mest skånsomme måten å fjerne ørevoks fra ditt barns ører uten å forårsake smerte eller skade på øret. Varmt vann vil myke opp noen oppbygging av ørevoks for enkel fjerning. Sørg for å vri ut vaskeklut grundig for å hindre at vann kommer inn i øret. Husk å tørke øret med et mykt håndkle.

La ørevoks alene med mindre det forårsaker et problem. Ørevoks hos spedbarn vanligvis ikke presentere et problem så skritt for å fjerne det kan være unødvendig. Spedbarn vanligvis ikke produsere nok ørevoks å betegne bekymring over fjerning sin. Men i tilfelle at overflødig ørevoks ville presentere et problem ville det være lurt å ha en lege fjerne den heller enn å prøve å fjerne det på egen hånd.

varsel dersom overflødig ørevoks kan være årsaken til spedbarn smerte eller ubehag. Hvis dette synes å være tilfelle ta kontakt med barnelege. Hvis ørevoks fjerning synes unødvendig legen kan gjøre det på kontoret sitt. Forsøk på å fjerne ørevoks hjemme med bomullspinner eller andre midler kan føre til perforering av babyens trommehinnen eller på annen måte kan skade øret. Ved hjelp av en bomullspinne kan også presse ørevoks lenger inn i øregangen som kan hindre hørsel eller forårsake ytterligere ubehag. Regelmessig rensing av ditt barns ører med en varm vaskeklut bør være tilstrekkelig.

Hint

 • Putt aldri noe inn ditt barns ører mindre instruert av lege.
 • Bruk aldri olje eller andre stoffer i ditt barns ører mindre instruert av lege.

Hvordan du rengjør ørevoks med mineralolje

Hvordan du rengjør ørevoks med mineralolje


Ørevoks er en voksaktig, gult stoff som utskilles fra kjertler i det indre øret. Det bidrar til å holde det indre øret tørr, og gir beskyttelse mot bakterier, insekter og sopp. Når kjertlene skape for mye ørevoks, kan det indre øret bli blokkert, forårsaker øreverk, tap av hørsel og tinnitus. Heldigvis, det er en trygg og rimelig måte å rense ørevoks med mineralolje og et par andre vanlige husholdningsartikler.

Hvordan du rengjør ørevoks med mineralolje

•  Pakk ut mineralolje fra flasken ved hjelp av en pipette. Bøy hodet sidelengs og slippe flere dråper mineralolje inn i ørekanalen.

Hold hodet på skrå inntil mineralolje har trengt dypt inn i øret. Gjenta dette to ganger daglig i en uke for å sikre at ørevoks løsnes.

Varm en liten mengde vann fra springen til 98,6 grader F, eller så nær det som mulig. Fyll gummi pære sprøyten med oppvarmet vann. Trekk opp på øret med den ledige hånden, og forsiktig sprute en liten mengde varmt vann inn i øregangen.

La vannet renne ut av øret og i vasken. Sjekk for eventuelle tresko av ørevoks. Hvis ingen ser, er Gjenta til tresko fjernet.

Tørk bort alt overflødig vann fra det ytre øret ved hjelp av et håndkle. Fyll pipetten med isopropanol, og vippe hodet til siden. Slippe noen dråper rensevæske inn i øregangen, og vent i noen sekunder.

Bøy hodet i den andre retningen, og la rubbing alkohol for å renne ut. Dette vil fullstendig tørke det indre øret uten bruk av bomullspinner.

Hint

 • Hvis mineralolje ikke er tilgjengelig, kan babyolje eller olivenolje brukes. Tea tree olje kan brukes til å løsne og fjerne ørevoks, samt drepe bakterier og sopp i øregangen. Hydrogenperoksid kan brukes for å fjerne ørevoks. Fyll en dropper med hydrogen peroxide, og sette flere dråper inn i øregangen. Vent i flere minutter som det løser opp ørevoks, og deretter bruke en gummi pære sprøyte for å vaske peroxide ut med varmt vann fra springen.
 • Hvis det vann som brukes i gummi sprøyten er for kaldt, kan det føre til betydelig smerte. Hvis det er for varmt, kan svimmelhet eller kvalme følge. Pass på at vannet er så nær 98,6 grader F som mulig for best resultat.

Hvordan du rengjør ørevoks med peroxide

Hvordan du rengjør ørevoks med peroxide


Ørene er en kroppsdel ​​som ofte tas for gitt, før noe går galt med dem selvfølgelig. En ørevoks buildup kan bare være et spørsmål om ubehag og ulempe i begynnelsen, men hvis buildup ikke er behandlet og fjernet kan det bli ekstremt smertefullt. Behandle ørevoks buildup så snart det er lagt merke til, øker sjansene dine for å fjerne den effektivt, og skåner deg selv et besøk til legene.

Hvordan du rengjør ørevoks med peroxide

•  Varm opp 1/2 kopp varmt vann i mikrobølgeovn. Mikrobølgeovner er forskjellige med timing, så pass på å teste vanntemperaturen ved drypper litt på innsiden av armen. Vannet vil kjøle når peroxide er lagt til den.

til 1/2 kopp av peroksyd til vannet. Bland sammen. Pass på at vannet / peroxide blandingen er bare litt varme.

•  Sett tuppen av pære sprøyten inn i peroksyd-blandingen. Klem å fylle sprøyten.

Legg et håndkle ned der du skal legge hodet.

Legg deg ned på din side, med plugget øret vendt oppover. Trekk øreflippen opp og tilbake. Dette vil bidra til å åpne opp i ørekanalen.

Klem forsiktig på pære sprøyte, injisering en strøm av peroxide blandingen inn i øret ditt. Fortsett å legge på din side i 4 til 6 minutter, eller til du hører og føler øret spratt.

Sett pære sprøyte inn vanlig, romtemperatur vann og skylle øret igjen. Dette er for å bidra til å løfte ut hva peroxide har løsnet.

Snu og lå på den side av øret plugget i 3 minutter. Dette vil bidra til å drenere væske ut av øret. Forsiktig rense utsiden av øret med en myk klut for å fjerne voks som har strømmet ut.

Hint

 • Hvis vannet føles det kan være for varmt for øret, la det sitte i tre minutter før du legger til hydrogen peroxide.
 • Ikke bruk peroxide behandling på øret hvis du har, eller tror du kan ha, en perforert trommehinne. Hvis øret er plugget, men også gi deg sterke smerter, bør du først se en lege for å utelukke eventuelle andre potensielle problemer. Ellers kan du bruke denne enkle fremgangsmåten for å prøve å fjerne ørevoks på egen hånd. Det kan være lurt å be noen til å hjelpe med denne prosedyren, som noen av trinnene er vanskelig å gjøre selv.

Slik fjerner ørevoks Trygg

Vanligvis er din ørevoks en svært nyttig stoff. Øregangen avhenger av ørevoks å samle skitt og bakterier. Dessverre, noen mennesker lider av et overskudd av ørevoks, og andre opplever blokkering av herdet ørevoks. Herdet, overdreven ørevoks fører til smerte og mindre hørselstap. Hvis dette skjer med deg, må du fjerne det ørevoks gjennom trygge metoder. Unngå å bruke bomullspinner, som kan påvirke ørevoks videre og føre til enda verre problemer, inkludert trommehinne perforasjon.

Oppmykning Herdet ørevoks

Å prep for hjem fjerning, må du først å myke opp den harde ørevoks. Du kan bruke ulike væsker som du kan ha rundt hjemmet for denne prosessen, for eksempel babyolje, hydrogen peroxide eller olivenolje. Du kan også kjøpe en over-the-counter ørevoks oppmykning produktet fra ditt lokale apotek. To ganger om dagen, bruker en pipette til å bruke et par dråper inn i den berørte øret. Tillate stoffet tid til å få til å fungere; oppmykning kan ta flere applikasjoner. I løpet av to til fire dager, bør ørevoks myke nok for enkel fjerning.

At Home Vanning

Når du har tilstrekkelig myknet din ørevoks, kan du bruke en gummi pære sprøyte for å vanne øret. Fyll sprøyten bare med varmt vann; varmt vann kan brenne delikat indre øret, og kaldt vann vil ikke gjøre mye for å fjerne voks. Bøy hodet over en stor bolle, som vil fange voks og vann som du vanne øret. Klem varmt vann inn i øret, ved hjelp av milde press. Gjenta om nødvendig.

Ettervern

Tørke alltid ørene etter vanning; vann igjen inne i øret kan føre til ytterligere problemer. En hånd håndkle eller en hårføner på den laveste innstillingen burde holde. Ofte vil det første forsøket på øret voks fjerning ikke fjerne alt påvirket ørevoks. Du må kanskje gjenta behandlingen en eller flere ganger i løpet av et par dager. Hvis problemet ikke løser etter tre eller fire behandlinger, se din primære helsepersonell.

Når skal gå til en lege

Mens ørevoks fjerning kits er lett tilgjengelig på apotek og er betraktet som sikre, noen ganger kan de ikke fullt løse problemet. Av og til, de forårsake ørevoks å losjere videre mot trommehinnen, noe som skaper mer smerte. Legen har verktøy og erfaring til å raskt og trygt fjerne dypt påvirket ørevoks. Legen vil bruke en curette å dra forsiktig bort voks i en enkelt økt.

Hint

 • Bruk tipsene i denne artikkelen for å fjerne ørevoks trygt.

Hjem Rettsmidler for Fjerne ørevoks

Ørevoks (ørevoks) beskytter ørene mot skitt og bakterier. Normalt det renner fra ørene uten assistanse. I noen tilfeller, akkumulerer ørevoks i øret og ikke renne ikke på egen hånd, vanligvis fordi voks er for hard. Hvis dine ører føler blokkert på grunn av ørevoks buildup, kan du bruke hjemme rettsmidler for å fjerne voks. Kontakt legen din hvis hjemme rettsmidler ikke fungerer innen fire dager. Ikke bruk hjemme rettsmidler og i stedet se legen din dersom du har øret rør, en sprukket trommehinne, er i ekstrem smerte eller er usikker på om ørevoks akkumulering er problemet.

Mykne Ørevoks

Mykne ørevoks ved å bruke noen få dråper olivenolje eller mineralolje inn i ørene, ved hjelp av et øre dropper. Påfør oljen inn i ørene to ganger om dagen, for opp til fire dager. Oljen bløtgjør herdet ørevoks slik at den kan drenere fra øregangen. Alternativt kan du bruke hydrogen peroxide i stedet for olje, som også myker herdet ørevoks.

Skyll Ears

Noen ganger myknet ørevoks trenger litt hjelp til å komme ut av ørene. Etter at du har brukt olje eller hydrogen peroxide i noen dager, kan du vanne ørene for å fjerne ørevoks. Å vanne ørene, fyll et øre pære sprøyte med lunkent vann. Vippe hodet til siden og forsiktig klem pære sprøyte for å slippe vann inn i øret ditt. Bøy hodet til den andre siden, slik at ørevoks og vann til å renne fra øret. Gjenta prosessen med det andre øret.

Etter at du har skylt ørevoks ut av ørene dine, må du tørke ørene for å hindre bakterievekst, noe som kan føre til en bakteriell infeksjon. Gni innsiden av ørene ved hjelp av et rent håndkle. Sett inn håndkleet bare inn i det ytre øret, ikke ned i øregangen. Ikke stikk bomullspinner eller andre objekter inn i ørene. Du kan tørke ørene dine ytterligere ved å peke en hårføner satt på den laveste innstillingen mot ørene.

Omega-3 fettsyrer

Ta omega-3 fatty acid kosttilskudd eller spiser mat som er rik på omega-3 fettsyrer. Ifølge Nutritional Healing, et naturlig helseklinikk i Australia, kan en omega-3 mangel forårsaker ørevoks å være seigere enn normalt, noe som gjør det vanskelig for voksen til å renne fra øret, noe som fører til en opphoping av ørevoks. Hvis du velger å ta kosttilskudd, bruk tillegget etiketten for den anbefalte doseringen. Noen matvarer som inneholder gode mengder av omega-3 er linfrø, tofu, valnøtter, tunfisk og laks.

Rask måte å fjerne ørevoks

Ørevoks forekommer naturlig i menneskelige ører, beskytte øregangen og trommehinnen fra inntrengning av vann eller fremmede stoffer som kan skade ørene. Ørevoks er også gunstig for å opprettholde riktig pH balanse i ørene for å hemme bakterievekst. Imidlertid kan for mye ørevoks forårsake irritasjon, ørebetennelser eller hørselstap. Det er noen raske og trygge måter å fjerne overflødig ørevoks, ifølge en artikkel skrevet av Mayo Clinic ansatte i 2009.

Hjem Rettsmidler

Mange hjem rettsmidler kan fjerne overflødig ørevoks trygt, ifølge Mayo Clinic. En måte er å bruke varmt (ikke varmt!) Babyolje for å mykgjøre voks. Plasser et par dråper olje i øregangen og samtidig legge på din side. Du må kanskje spørre noen til å hjelpe deg slik at du kan forbli stille. La oljen sitte i øret i ca 10-20 sekunder, og deretter bøye hodet slik at oljen og voks strømme ut på et håndkle. Deretter tørke ørene grundig med en annen rent håndkle. Når du har gjort dette, er det andre trinnet å sette et par dråper rensevæske inn i ørekanalen. Som med oljen, tilt hodet etter noen sekunder slik at alkohol å kjøre ut. Dette bør tørke øregangen trygt og effektivt. Hjem rettsmidler er best brukt for sporadisk hard voks bygge opp bare, sier Mayo Clinic. Hvis du har en historie med ørebetennelse eller sykdom, bør du gå til legen din i stedet for å forsøke hjem rettsmidler, ifølge Dr. Douglas Hoffman, en øre-nese-hals spesialist som praktiserer i San Francisco Bay-området.

ENT Assessment

Hvis du har prøvd hjemme rettsmidler og er ikke fornøyd med fjerning av voks, eller hvis du har hatt øre sykdommer eller problemer i det siste, ser en øre-nese-hals lege er den beste strategien for å raskt (og trygt) fjerne ørevoks . En ØNH vil være i stand til å undersøke ørene og avgjøre om overflødig voks er bare en byrde, eller er et tegn på en mer alvorlig problem. Selv om fjerning teknikker varierer, vil mange ØNH leger bruker en trygg utsuging teknikk som vil fjerne ørevoks raskt, sier Dr. Hoffman. Hvis ørevoks problemet ikke er for alvorlig, vil de fleste leger anbefaler at du supplere kontor besøk med hjem rettsmidler.

Slik fjerner ørevoks på Home

Slik fjerner ørevoks på Home


Når du får en tung mengde ørevoks i ørene, kan ørene dine føler morsomt, du kan miste en liten mengde av hørsel, infeksjon kan sette inn og du kan utvikle problemer knyttet til bihulene. Av disse grunner, mange mennesker velger å fjerne ørevoks jevnlig hjemme. Det finnes noen metoder for å hjelpe deg å gjøre dette på en sikker måte. Bare ta stor forsiktighet når du velger dine metoder, og husk at øret og øregangen kan være sensitive.

Slik fjerner ørevoks på Home

•  Påfør dråper direkte i ørene. Du kan kjøpe spesielle dråper til enhver stoffet butikken for eget bruk av oppmykning ørevoks. Følg instruksjonene på medisinering setter nøyaktig.

Fyll en medisin dropper med ditt valg av dråper, deretter presse to til fem dråper av oljen i det indre øret åpningen. Plassere en bomullsdott inn i øret for å holde oljen drypper rett ut igjen. La oljen satt i flere minutter. Fjern bomullsdott. Bøy hodet og la oljen dryppe fra øret.

•  Bruk en saltspray eller vann ved romtemperatur for å spyle ut ørevoks. Dette kan brukes daglig for å rense kanalen og reversere opphoping av ørevoks. De fleste stoff butikker bære saltvann spray. Trekk utsiden av øret oppover med den ene hånden mens forsiktig sprut saltvann eller vann inn i øret. Hvis du blir svimmel når du skyller øret, stoppe umiddelbart.

Hint

 • Regelmessige mengder vitamin C i kosten kan bidra til å eliminere ørevoks buildup naturlig.
 • Hvis ørene fortsatt føle deg full av voks etter en uke med hjemme behandling, bør du kontakte lege.
 • Bruk aldri en bomullspinne eller en annen gjenstand til å rense øret. Objektet kan bli presset inn i øret lenger enn du har tenkt og faktisk kan skade øregangen. Plus, kan det føre til at voks for å bli utsatt enda mer enn det først var.
 • Hvis du opplever øresmerter, feber, tap av hørsel eller øresus, ikke forsøk noen hjemme rettsmidler for å fjerne ørevoks. Rådfør deg med din lege i stedet.
 • Øret lys har forårsaket skader for mange. De er ikke anbefalt for ørevoks fjerning.
 • Vær forsiktig med å bruke hydrogen peroxide i ørene. Denne løsningen er veldig sterk og kan forårsake bivirkninger.

Enheter for å fjerne ørevoks

Enheter for å fjerne ørevoks


Øret gjør det interessant å høre og bruker ørevoks inne som en type selvrensemekanisme. Når ørevoks bygger seg opp og blir et problem, er det noen enheter du kan bruke for å fjerne overflødig ørevoks fra øret. Sporadisk, forsiktig rengjøring av overflødig voks holder ørene sunt.

Sprøyte

En sprøyte for vanning er en mild metode for å fjerne ørevoks fra øret. En sprøyte fylles med en oppløsning av saltvann og lunkent vann. Sprøyten er plassert inn i øret, og oppløsningen pumpes inn, deretter forsiktig fjernet fra ørekanalen.

Drops

Dråper mineralolje, baby olje, eller hydrogen peroxide kan bli droppet inn i øregangen for å løsne voks eller blokkeringer. Tillate dråper olje eller peroxide å sitte i kanalen i noen minutter før du fjerner. Oljen eller peroksyd kan fjernes ved å vippe hodet og tillater stoffet å dryppe ut.

Curette

En curette er en enhet som kun brukes av en medisinsk faglig for fjerning av ørevoks. En curette er et lite øre skjeen som skraper overflødig eller påvirket ørevoks ut av øregangen. Bruken av en curette kan være litt ubehagelig, eller til og med smertefullt, men det er vanligvis lykkes i å fjerne ørevoks.

Den naturlige måten å fjerne ørevoks

Den naturlige måten å fjerne ørevoks


Ørevoks produksjon varierer fra en person til den neste. Mengden og konsistensen av en persons øre voks kan være like unik som individet. Noen ørevoks er hard og tørr, mens andre har ørevoks som er mer våt i konsistensen. Ørevoks er avgjørende for helsen til øret, beskytte det indre øret mot smuss og annet rusk. Men når overproduksjon av ørevoks oppstår eller hard ørevoks fører til en tette, kan det bli svært ubehagelig, påvirker hørsel og forårsaker ubehag i ørene.

Den naturlige måten å fjerne ørevoks

lener hodet til siden slik øret med ørevoks er vippet opp, og dra øreflippen ned og ut for å åpne øregangen. Plasser tre dråper olivenolje inn i øregangen med et øye dropper. Bruk olivenolje som er romtemperatur.

Hold hodet vippet til side for tre eller fire minutter slik at oljen får tid til å jobbe seg ned i øregangen, demper ørevoks i prosessen. Bruk en ren klut til å tørke bort noen olivenolje drypper på utsiden av øret.

Fyll en gummi sprøyte med lunkent vann. Drypp vannet langsomt, med små spruter, for å løsne ørevoks. Små stykker av den herdede ørevoks vil løsne og arbeide seg gjennom ørekanalen og ut av øret.

Bøy hodet så øret som du fjerne ørevoks er nå vendt mot gulvet. Bo i denne posisjonen for å hjelpe den løse ørevoks jobbe seg ut av øret. Tørk ørevoks bort fra øret åpning med bomullspinner.

Slipp tre dråper rensevæske inn i øret for å tørke den ut. Lene hodet til siden slik rubbing alkohol kan dryppe ned i øregangen, og deretter lene de berørte øret mot gulvet slik at alkohol kan dryppe ut igjen.

Hint

 • Aldri sette en bomullspinne hele veien inn i øret. Bruk bare bomullstupp på den synlige delen av øret.
 • Hvis ørevoks drenering fra øret ser eller lukter mistenkelig, se en lege for å utelukke en ørebetennelse.

Måter å fjerne ørevoks

Måter å fjerne ørevoks


Kjertler på den ytre delen av øregangen produserer ørevoks, kjent som ørevoks, som et naturlig forsvar mot skade, vannskader og infeksjoner, ifølge medicinenet. Den voks beveger seg til slutt inn i åpningen i øregangen og enten faller ut eller blir renset bort. Ideelt sett, fordi øret er selvrensende, en person ville ikke trenger å rengjøre den indre delen av ørene. Under visse omstendigheter, selv om, må voks som skal fjernes for å opprettholde riktig hørsel. Til tross for sin popularitet, bør bomullspinner ikke brukes til å rense ørene, da de kan føre til ørevoks toppelse, en tilstand som kan føre til hørselstap.

Mildne Wax

Det finnes flere produkter som kan brukes til å myke opp ørevoks. Når myknet, kan voks renne ut, og den ytre delen av øret kan rengjøres med en klut. Hvis voks synes ikke å tømmes helt, en person kan bruke vanning metode for å sikre kanalen er ren. Produkter som effektivt bløt ørevoks inkluderer over-the-counter øredråper, mineralolje, glyserin eller babyolje, sier American Academy of Øre. Noen få dråper av hydrogenperoxyd også kan tilstrekkelig myke ørevoks.

Vanning

Vanning inkluderer plassere vann som er kroppstemperatur inn i øret med en sprøyte, dropper eller lignende enhet. Vann som er varmere eller kaldere kan produsere en kort intens episode av vertigo eller svimmelhet. Holde hodet i oppreist stilling, sakte streame vannet inn i øret. Trekk utsiden av øret opp å rette øregangen, og la vannet gå til voks blokkering. Tapp vannet ut ved å vippe hodet til siden. Vanning kan gjentas ved behov. Når en persons trommehinnen er skadet, bør hun ikke bruke vanning metode for å fjerne ørevoks, siden det kan føre til en infeksjon, ifølge MedlinePlus.

Manuell fjerning

Hvis ørevoks ikke svare på oppmykning eller vanning, eller trommehinnen er skadet, manuelt fjerne det kan være det eneste alternativet. En otolaryngologist, en lege som behandler forhold som påvirker ørene, utfører manuell fjerning av blokkert ørevoks med små instrumenter, sug og et mikroskop, ifølge American Academy of Øre. Manuell fjerning er den foretrukne metoden for personer som lider av diabetes eller har et svekket immunforsvar, fordi de alkaliske nivåer i deres ørevoks gjør dem spesielt utsatt for infeksjoner når væske er plassert i øregangen.

Slik fjerner ørevoks enkelt

Slik fjerner ørevoks enkelt


Ørevoks er produsert i øret til å felle støv og fremmede bakterier, og hindre dem fra å skade øret. Ørevoks smører også ømfintlige områder av øret som øregangen og trommehinnen. Ifølge National Health Institute, er ørevoks nødvendig, men kan føre til hørselstap hvis det akkumulerer og stivner i øregangen. Overflødig voks kan fjernes fra ørene ved hjelp av øredråper å mykne ørevoks og deretter vanning øret med varmt vann for å fjerne ørevoks.

Bruksanvisning

Fyll øret dropper med øredråper slik at det er halvveis full. Hvis du ikke har kommersielle øredråper, bruke baby olje eller mineralolje.

lener hodet mot høyre skulder, med venstre øre vendt opp. Hold øret dropper to inches fra øret mens slippe 3 dråper inn i øret ved å klemme forsiktig gummiutløserventilen. Hold hodet på skrå på denne måten i 3 minutter.

Bøy hodet mot venstre skulder nå, med det høyre øret vendt opp. Bruk øret dropper å rense høyre øre. Hold hodet på skrå i 3 minutter, noe som gir øredråper tid til å myke opp ørevoks.

Fyll pære sprøyte halvveis med varmt vann. Vippe hodet mot høyre skulder, med venstre øre vendt opp. Hold øvre øret opp og tilbake å rette ut i øret ved å stikke spissen av pære sprøyten inn i øret og klemme den forsiktig for å sprute en liten mengde vann inn i øret.

Bøy hodet mot venstre skulder og bruke pære sprøyten å vanne høyre øre. Dette vil gi vannet i venstre øre en sjanse til å renne, fjerning av det myknede ørevoks fra ørekanalen. Når du er ferdig med å skylle høyre øre, tilt hodet mot høyre skulder og la vannet renne fra høyre øre.

Tørk ørene ved å klappe dem forsiktig med en bomullsvaskeklut eller håndkle. Avhende noen øredråper som forblir i øret dropper og vaske alle elementer grundig med antibakteriell såpe og varmt vann.

Slik pakker du ut Ørevoks med et stearinlys

Slik pakker du ut Ørevoks med et stearinlys


Ear candling er en alternativ behandling for å fjerne ørevoks. En hul konisk rør innpakket i stoff og dynket i bivoks eller parafin er tent og forsiktig inn i øret. Troen er at varmen som genereres av flammen skaper et vakuum som suger ut ørevoks, bidrar til å lindre smerte i øret, bihuleproblemer og hodepine. Det er ingen bevis for at øret candling fungerer, og det er ikke anbefalt av Food and Drug Administration (FDA).

Bruksanvisning

•  Finn noen å hjelpe deg med øre candling. Ear candling er en to person prosedyre, og det anbefales ikke at du gjør det på egen hånd.

Pakk en papptallerken i aluminiumsfolie. Gjør et kutt i sentrum som er stor nok for den smale enden av stearinlys som passer godt gjennom.

Legg på din side, og har den personen hjelpe deg plassere den smale enden av lyset gjennom hullet i papirplaten og forsiktig inn i øregangen.

Ha din assistent tenne den store enden av lyset. Juster stearinlys eller plate hvis det er nødvendig for å sikre at ingen røyk rømmer fra den smale enden.

Brenne stearinlys før det er 3 til 4 inches fra øret. Ta av stearinlys og slukke flammen ved hjelp av en kopp vann.

Bruk en bomullspinne til å forsiktig rense øret.

Gjenta for det andre øret.

Slik fjerner ørevoks buildup

Slik fjerner ørevoks buildup


Hvis du plutselig har problemer med hørselen, kan det være at du har betydelig ørevoks buildup. Ørevoks er produsert av ørevoks kjertler som ligger i huden av øregangen, ifølge Dr. Douglas Hoffman, Medisinsk Consumer advokat. Ørevoks er bra. Det fanger fremmedlegemer, for eksempel fluer, og hindrer dem fra å få dypere inne i øret. Men når det er for mye voks, skaper det et problem, og du er nødt til å få det voks ut av øret.

Bruksanvisning

•  Bruk et øre serviett. Vattpinnen kan anvendes på den ytre delen av øret og åpningen av øret kontroll, men unngå dypt swabbing fordi man kan gjøre situasjonen verre. Du kan utilsiktet pakke ned ørevoks når du sondering, noe som fører til en delvis eller fullstendig blokkering. Du kan også skade trommelen i øret hvis du holder pinnen i for dypt. Hvis du slipes øregangen huden, kan dette resultere i en infeksjon i kanalen eller otitis eksternt.

Se en lege. Vanning øret, er den primære måten at leger får voks ut av øret. Varmt vann blir sprutet inn i ørekanalen, og voks deretter vasker ut eller blir øses ut med en liten metallring er festet til en metallhåndtak, som kalles en kyrette. Suge er en annen teknikk som mange leger bruker når du fjerner ørevoks, bemerker Doctorhoffman.com. Avhengig av beliggenhet og hardhet av voks, vil legen velge riktig verktøy å bruke.

Prøv et hjem rettsmiddel som består av eddik, vann og peroxide på en 1: 1: 2 ratio varmet til kroppstemperatur, og deretter sette dråper av løsningen inn i øregangen, som skal myke opp hard voks. Ikke gjør dette hvis du har en historie med mellomøret infeksjoner har hatt et hull i trommehinnen. Fjerne små eller mellomstore mengder ørevoks kan oppnås ved hjelp av over-the-counter dråper som består av olje, peroxide og vann.

Lag en løsning ved å varme opp glyserin eller olivenolje og sette litt av løsningen i øret. Dette kan bidra til å fjerne voks.

Tips og advarsler

 • Ikke bruk øret candling som et middel til fjerning eller muntlige jet irrigators, råd Msnbc.msn.com. Heller ikke er anbefalt. Ear candling innebærer utforme et hult rør ut av stoff og legge den i varm bivoks. Når voksen kjøles ned og stivner, er kjeglen som stikkes inn i øret. Den ytre ende av røret er satt i brann og tillatt å brenne i omtrent 15 minutter. Denne teknikken velig trekker voks ut av øret. Dette er ikke en effektiv tilnærming til voks fjerning. Folk ender opp med å brenne sine ører i prosessen og materialet som er trukket ut er stearinen og ikke ørevoks. Hvis voks buildup tilstanden vedvarer, må du oppsøke lege.

Slik fjerner lus med olivenolje

Slik fjerner lus med olivenolje


Studier utført ved Harvard School of Public Health viser at olivenolje smothers og dreper lus. Studien anbefaler lus bli marinert i olivenolje i to timer. Hvis olivenolje er skylt ut av håret på mindre enn to timer, noen lus dør, men andre kan leve. Annet enn å behandle håret for lus, behandler hjemmet så vel ved å støvsuge gulv og møbler og vask sengetøy med varmt vann og såpe.

Slik fjerner lus med olivenolje

•  Hell olivenolje på håret mens det er tørt. Lener hodet over et badekar eller en vask. Hell olivenolje på håret, som dekker det hele.

Vent to timer før du fjerner olivenolje. To timer gir nok tid for oljen å kvele hver lus. Hvis du vil, sette håret i en dusjhette for å holde oljen drypper på klær eller møbler.

Fjern lus med en fintannet kam designet for nit fjerning, for eksempel en kam fra en lus behandling kit. Start ved hodebunnen og kjøre kammen ned hvert hårstrå. Skyll kammen ut etter hvert slag. Hold orden på hår som har blitt kjemmet ved å starte på den ene siden og jobbe deg rundt hodet. Ta hensyn til bak ørene og nakken - disse stedene er mest populære blant lus. Olivenolje smothers og dreper levende lus. Det gjør håret fettete nok til at egg er også enkelt fjernes med kammen.

Shampoo håret etter all lus og egg fjernes med kammen. Enhver avklare sjampo for fett hår fungerer. Ikke skyll håret før sjamponering. Holde oljen i håret og legge sjampo. Skumme håret. Skyll ut sjampo og olje. Gjenta.

Sjekk hodet for å sikre at alle lus og egg var fjernet. Hvis du ser noen, bruker du kam å gre dem ut. Gjenta prosessen om nødvendig.

Fjerne Blackheads Med Wax

Fjerne Blackheads Med Wax

Introduksjon

Fjerne hudormer kan være en vanskelig prosess. Gjør det på feil måte kan føre til en mye mer merkbar zit, eller det kan også spre problemet til andre områder i ansiktet. Men det er en rask og enkel måte å hjelpe deg å fjerne hudormer med noe mer enn voks og noen voksing strips.

Forbered

For denne teknikken, du bare ønsker å bruke voks på hudormer. Bruke voks på en Whitehead eller full blåst zit kan gjøre noen skade på porene. Gjør du det kan skape en økt risiko for infeksjon og betennelse rundt lyte. Dette vil bare gjøre problemet mer merkbare. Imidlertid kan hudormer enkelt fjernes ved å trekke dem direkte ut av pore uten å klemme. Dette er grunnen til at voks fungerer så bra.

Hva er en Komedoner?

En Komedoner er medisinsk kjent som en åpen comedo, en plugg i en pore på huden din. En blackhead former når talg og keratin bygge seg opp på overflaten av en pore på huden. De to stoffene herde og blokkere pore opp. Når pore er blokkert, begynner det å bli sikkerhetskopiert og hovne. Hvis fjernet i tide, vil blackhead bli fjernet fra porene, og porevolumet vil vanligvis gå tilbake til sin normale tilstand. Hvis venstre spilt med eller presset, kan Komedoner sprekke og la merkbar arrvev i ansiktet.

Klar Wax

Slik fjerner du en Komedoner bruker voks, er alt du trenger samme mikrobølge voks brukes til å fjerne hår. Følge instruksjonene nøye. Plasser voks i mikrobølgeovnen. Varme den for den angitte tiden. Sørg for at du er klar for voks før du legger voks i mikrobølgeovn som skal varmes opp.

Klar Face

For å forberede ansiktet for voks, vaske ansiktet med en mild såpe for å fjerne skitt eller bakterier. Du kan også dampe ansiktet ditt ved å plassere en liten mengde vann i bunnen av en gryte og plassere den på komfyren. La vannet koke, og deretter forsiktig plassere ansiktet over dampen. Ikke plasser ansiktet for nær potten, eller vil du brenne deg. Dampen vil bidra til å åpne porene og løsne Komedoner.

Process

Være forsiktig med å sette voks over eventuelle whiteheads eller kviser, børste en liten mengde voks direkte på Komedoner. Det trenger ikke å dekke andre deler av ansiktet unntatt hudormer. Plasser voksing stripe over varm voks og trykk forsiktig ned. La voksen kult. Ta et dypt åndedrag, og trekk stripen. Komedoner bør komme ut med lite problem og stå på stripe. Kast stripe unna. Forsiktig vaske ansiktet med kaldt vann for å fjerne eventuelle gjenværende voks.

Slik fjerner Kontaktlinser Med lange negler

Lange negler gjør det nesten umulig å fjerne kontaktlinser på den måten at de fleste øye leger undervise. Heldigvis, med litt trening, kan du tilpasse den klassiske "tuppen av fingeren" flytte til siden av fingeren og fjerne linsene uten å skrape øynene eller klipping dine lange negler.

Bruksanvisning

•  Vask hendene grundig. Mens det er alltid viktig å fjerne kontakter med rene hender, er det enda mer viktig å rengjøre under lange negler. Lange negler kan havnen skitt og bakterier som kan forårsake øyeinfeksjoner.

Tørk hendene på lofri håndkle. Sørg for at de er helt tørre siden fjerne kontakter med lange negler er litt vanskeligere (først) enn å fjerne dem normalt. Pass på at det ikke er noen tråder fra håndkle stakk til neglene.

Facing et speil, plasserer hendene på vanlig måte for å fjerne linsene. Bruk langfingeren på hver hånd til å trekke øyelokket opp og ned, utsette kontakten.

Sweep siden av pekefingeren over øyet forsiktig for å fjerne kontakten. Vanligvis blir du bedt om å bruke tuppen av tommelen og tuppen av pekefingeren til å løfte kontakten ut. Men din lange negler forhindre dette. I stedet feie siden av pekeren forsiktig over øyet, slik at kontakten blir tvunget til å bøye seg mot innsiden av tommelen. Tommelen skal være plassert slik at innsiden vender mot neseryggen veldig forsiktig hviler mot overflaten av øyet. Den feiende bevegelse av pekefingeren vil føre til at kontakten for å løfte av øyet.

Trekk kontakten bort fra øyet. På dette punktet, vil kontakten bli bøyd mellom pekefingeren og tommelen på den dominerende hånd. Nå kan du kaste det bort, legg den i et rengjøringsmiddel eller skyll den av som du ønsker.

Tips og advarsler

 • For å unngå øyeinfeksjoner, alltid bruke rene hender til å fjerne dine kontakter.

Slik fjerner vorter med en husholdning Remedy

Å vite hvordan du fjerner vorter med en husholdning rette kan være en svært tilfredsstillende opplevelse for de som har vorter. Vorter kan ikke bare være skjemmende, men også veldig pinlig og smertefull. Hvis du har prøvd å ha vorter fjernet gjennom tradisjonelle medisinske metoder uten å lykkes, ved hjelp av jod for å fjerne vorter kan være et alternativ for deg. Jod å fjerne vorter kan kjøpes over disk på apoteket. Care må brukes for ikke å ta jod for å fjerne vorter internt eller analt. Det er alltid godt å oppsøke lege før du bruker noen medisiner. Jeg vil skissere hvordan å fjerne vorter ved hjelp av en husholdning middel i følgende trinn.

Bruksanvisning

•  Snakk med en farmasøyt og forklare at du vil fjerne en vorte ved hjelp av jod. Han vet hvilke produkter som er tilgjengelig for å fjerne vorter. La apoteket hjelpe deg å avgjøre om et produkt.

Følg produsentens anvisninger og noen råd på apoteket gir deg. Du kan vurdere å bruke en annen type jod hvis du har hud allergier eller hvis jod for å fjerne vorter er for sterk.

•  Påfør jod for å fjerne vorter minst en gang daglig. Det må påføres over nok dager for å ødelegge frøet som vorten vokser fra.

Hvis du bruker jod for å fjerne vorter ikke fungerer, kan det være lurt å oppsøke lege om alternative prosedyrer for å fjerne vorter. Fjerning av vorter med jod kan være billig og mindre inngrep enn noen andre metoder. Når det ikke fungerer, kan en mindre operasjon være en effektiv måte å fjerne vorter. Å ha en lege brenne en vorte er en annen måte å fjerne vorter.

Hint

 • Den Jod kan forårsake en brennende følelse når den brukes til vorter.