Digidexo.com

Maur bitt

Hva er behandlingen for Brann maur biter?

Brann maur er en svært aggressiv insekt funnet i det sørøstlige USA. Deres biter er spesielt smertefullt fordi de biter setter gift inn i huden. Hvis du forstyrrer deres reir, vil brann maur sverme på dine ben og føtter og angripe med smertefulle stikk. De svir vil umiddelbart bli rød og begynner kløe. Senere biter kan utvikle seg til blemmer som kalles pustler. Det beste rådet når du arbeider med fire ants er å unngå dem slik at du ikke får stukket, men hvis du får stukket, er det flere ting du kan gjøre for å behandle biter.

Fjerning av maur

Det første trinnet i behandling av brann maur biter er å få maur av huden din. Hvis du noen gang gikk i en brann maur seng, vet du at du kan ha mange maur over føttene og beina på kort tid. Når de begynner å bite, de klamrer seg til huden. Hoppe rundt, riste bena, eller til og med sprøyting dem med vann vil ikke få dem alle ut. Du må tørke dem av med hendene eller et håndkle.

Rengjør Bites

Vask stikk med såpe og vann og skyll grundig. Dette vil bidra til å fjerne ethvert gift og bidra til å forhindre senere infeksjon.

For Pain

Brann maur biter vondt, men å bruke is eller en kald komprimere bidrar til å redusere hevelse og smerte. Å bruke en blanding av en halv bleike og halvparten vann på biter hjelper også redusere smerter og kan bidra til å forhindre pustler fra forming.

For Kløe

Påfør en aktuell kortikosteroid, for eksempel 1% hydrokortison krem, eller en aktuell anti-klø krem. Aloe vera kan anvendes som en naturlig anti-kløe-løsning. Perorale antihistaminer, som Benadyl eller Claritin, er også nyttig i å lindre kløe.

For alvorlige reaksjoner

Noen mennesker vil ha en livstruende allergisk reaksjon på brann maur stikk kalles anafylaksi. Hvis du opplever brystsmerter, kraftig hevelse, problemer med å puste, besvimelse, eller kvalme etter en maur bitt, bør du søke medisinsk hjelp umiddelbart. Hvis du har hatt en tidligere alvorlig allergisk reaksjon på et insektbitt og bære en adrenalin penn, bruke den på første tegn på en allergisk reaksjon, og deretter ringe 911 eller gå til legevakten.

Slik Cure Ant Itch

Slik Cure Ant Itch


Når de føler seg truet, maur bite eller stikke å forsvare seg. Med mindre du er allergisk mot maur, bitt og stikk vanligvis har få symptomer annet enn kløe og mindre smerter. Behandle smerte effektivt med en over-the-counter smertestillende som ibuprofen eller paracetamol. Kløe, men tar ofte flere trinn for å lindre. Med en kombinasjon av muntlig og aktuell behandling, lindrende maur kløe tar bare litt tid og krefter.

Bruksanvisning

•  Rengjør området så snart bite skjer ved hjelp av såpe og vann. Ikke gni bite området da dette kan irritere den. I stedet, blot området tørt med et rent, tørt håndkle.

Dekk området med en ren, steril bandasje. Hvis bittet bryter huden, bruk en antibiotisk salve for å hindre infeksjoner.

Ta en muntlig antihistamin. Disse over-the-counter piller blokkere histamin reseptorer i kroppen din, lindre kløen.

Påfør Calamine lotion til området to til tre ganger om dagen med en bomullsdott. DAB salven på, og bytt deretter bandasje. Alternativt erstatte Calamine lotion med trollhassel. Uansett, på nytt den Calamine lotion eller trollhassel tre til fire ganger om dagen.

Hell opp til to kopper Epsom salt inn i et badekar. Fyll badekaret med vann. Senk kroppen i badekaret i 15 minutter for å lindre kløen. Gjenta bad opp til to ganger om dagen.

Tips og advarsler

 • Hvis kløen er intens og smerte er forårsaket av det, dekke området med en vaskeklut. Da gjelder en ispose til området i 15 til 20 minutter. Fjern ispose og vaske tøy. Dekke området med en kjølig, fuktig klut for opptil seks timer, og deretter gjenta prosessen på nytt.
 • Før behandling av maur kløe hos små barn, ta kontakt med en lege for spesifikke instruksjoner.
 • Unngå å skrape maur biter. Når du skraper, risikerer du å bryte huden. Broken hud er utsatt for infeksjon fra bakterier.
 • Vær oppmerksom på at de fleste antihistaminer gjøre deg søvnig. Vær forsiktig når du tar en til å unngå skader mens du kjører. Et alternativ til den muntlige pillen er en aktuell antihistamin krem.
 • Hvis elveblest, pusteproblemer eller tap av bevissthet følger med kløe, er du sannsynligvis opplever en tilstand som kalles anafylaksi. Dette er en alvorlig allergisk reaksjon, som kan være livstruende. Oppsøke lege umiddelbart hvis noen av disse symptomene oppstår.

Hvordan lindre kløe og hevelse fra Brann maur biter

Hvordan lindre kløe og hevelse fra Brann maur biter


Brann maur kan være liten, men deres biter bære en kraftig trøkk. Med hver bite, brann maur injisere en liten mengde gift inn sitt offer. For folk flest, bare fører til at giften en mild reaksjon som resulterer i kløe og hevelse rundt biter, ligner på kroppens reaksjon på en bie stikk. Enten du har rømt med en matbit eller flere fra en koordinert brann maur angrep, kan du finne deg selv nå for lindring fra kløe og hevelse inntil kroppen heles på egen hånd.

Bruksanvisning

•  Rens huden med mild såpe og mye vann. Hvis væskefylte byller dannes på stedet av de maur biter, unngå å bryte dem åpne.

Pakk en ren klut rundt en ispose og gjelder for stedet av brann maur biter. Hold komprimere på i 10 minutter og deretter fjerne i 10 minutter. Gjenta etter behov for å lette smerter og hevelse.

Heve området bitt av brann maur for å redusere hevelse. Fjern stramt, sammentrekkende klær fra områdene rundt brannen maur biter for å redusere hevelse.

Påfør en over-the-counter hydrokortison krem eller Calamine lotion. En blanding av 3 ss. natron til 1 ss. vann påføres de biter virker på plass av en over-the-counter medisinering. Påfør aktuell lettelse flere ganger om dagen for å lette kløe.

Dekning noen pustler som danner med en steril bandasje. Hvis trangen til å klø blir et problem, kan du bruke en bandasje som et forebyggende tiltak.

6. Ta en over-the-counter muntlig antihistamin for å lette kløe og hevelse. Antihistaminer hjelper blokkere kroppens reaksjon på giften injisert med hver brann maur biter.

Ta en smertestillende som ibuprofen eller acetylsalisylsyre for å hjelpe med lokalisert smerte rundt bålet maur biter.

Tips og advarsler

 • Lag din egen ispose ved å plassere isen i en plast baggie. Pakk en klut rundt posen før du påfører ispose å bite området.
 • Smerte og kløe assosiert med en mild reaksjon på brann maur biter bør avta i én til to dager.
 • Problemer med å puste, rask puls, besvimelse, svimmelhet og elveblest er tegn på en alvorlig allergisk reaksjon på brann maur biter. Oppsøke lege umiddelbart ved første tegn på en alvorlig reaksjon.
 • Hevet hvite pustler fra brann maur biter vare i mange dager. Ikke pop pustler åpne som de kan forårsake en infeksjon. Hvis pustler gjør pop åpne, holde området rengjøres og dekkes med en steril bandasje.

Hvordan å nøytralisere Brann maur biter

Hvordan å nøytralisere Brann maur biter


Alle som har blitt bitt av en brann maur vet disse små insekter er en smertefull plage. Når bitt, er du garantert å være kløe i flere dager inntil de gift potens blekner. Noen behandlinger har vært effektiv i å nøytralisere smerte og kløe forårsaket av brann maur biter.

Bruksanvisning

•  Ta en over-the-counter antihistamin så snart som mulig. Antihistamin vil hjelpe lindre kløe fra brann maur biter.

Påfør ammoniakk til brannen maur bite i løpet av de første 15 minuttene av å bli bitt. Denne behandlingen vil ha noen effekt etter 15 minutters frist. Brann maur gift inneholder et alkaloid og litt protein. Ammoniakk virker fordi den vil bryte ned proteinet, noe som vil redusere smerte.

Bland natron med litt vann for å danne en lime. Påfør natron blandingen direkte på det berørte området. Natron vil tilby smertelindring og vil også bidra til å lindre kløe.

Hell hvit eddik på brann maur biter for å nøytralisere alkalitet. Dette kan gjøres når som helst for å lindre smerte og kløe.

Gni en anti-klø krem til brann maur biter, etter behov. Enhver type antihistamin krem ​​vil fungere, men spesielt de formulert spesielt for insektbitt.

Sug brann maur biter i et varmt badekar fylt med 3 kopper Borax. Den Borax skal hjelpe til med å ta gift ut av bittet.

Hint

 • Bruk fortynnet blekemiddel (halvparten vann og halvparten blekemiddel) eller en te-pose hvis du ikke har ammoniakk tilgjengelig.
 • Hvis du ikke har natron tilgjengelig, lage en pasta med leire og vann.
 • Aloe vera lindrer kløe forårsaket av insektbitt.
 • Bruk en antibiotisk salve på biter for å hindre smitte.
 • Is kan lindre litt smerte, men vil øke den brennende følelse hvis det er igjen på de biter for lenge.

Hvordan behandle maur biter

Maur er kreative og fantastiske skapninger - før du blir bitt av en av dem. Selv om disse insektene er små, de pack et kraftig bitt. Avhengig av hvilken type maur, kan de selv sverme og opptre aggressivt, raskt dekker deres offer. Millioner av mennesker blir bitt hvert år av maur, og vite hvordan de skal behandle bitt er viktig. I de fleste tilfeller er det bare en liten hevelse, rødhet, og en kløende følelse rundt bittet. I ekstreme tilfeller kan anafylaktisk sjokk oppstå, noe som betyr at personen hele kroppen over-reagerer på bittet, forårsaker hevelse å skje i munn, svelg, luftrøret og lungene. Uten rask medisinsk behandling, kan personen dø.

Bruksanvisning

•  Vask bitt området med varmt vann og såpe. Tørk bite forsiktig.

Bland natron med vann for å danne en tykk pasta. Påfør natron lim til bitt. Denne hjemmelagde behandling hjelper med kløe og hevelse.

Hvis du ikke har bivirkninger til Benedryl, ta en Benadryl tablett. En 25 milligram dose av Benadryl hjelper i tilfelle av en allergisk reaksjon.

Unngå å lage riper, plukking, eller drenering bittet. I mange tilfeller vil en pustule danne innen en dag eller to. Ikke bryte denne åpne som det kan forårsake infeksjon.

Ring legen din dersom du tror din bitt er infisert. Tegn på infeksjon er stygg lukt, drenering og puss fra såret, feber og hevelse.

Tips og advarsler

 • Hold deg unna maurtuer. Hvis du kommer i kontakt med en mount, bevege seg bort så raskt som mulig.
 • Hvis du er bitt og oppleve kortpustethet, brystsmerter, hevelse i tunge eller lepper, eller oppleve elveblest over hele kroppen, ring 911. Du trenger akutt medisinsk hjelp for å behandle en akutt allergisk reaksjon.

Hjem bøte for infiserte maur biter

Maur kan være frustrerende små bugs, de kan kolonisere rundt hjemmet og selv finne måter i. En av de mest frustrerende ting om maur er deres bite. Mens mildt ufarlig for de som ikke allergiske, maur biter er ikke fremmed for infeksjon og vite hvordan du behandler dem kan hjelpe bli kvitt disse kløende plager.

Vask området

Det første skritt i behandling av en infisert maur biter er å holde bittet rent. Vask den med antibakteriell såpe og varmt vann minst tre ganger om dagen. Da gjelder hydrogen peroxide å ytterligere desinfisere området. Igjen gjør dette minst tre ganger om dagen, etter en god vask.

Salve

Et viktig skritt i behandling av en infisert bite er antibiotisk salve. Dette vil bidra til å holde bakterier unna, og bekjempe eventuelle gjenværende bakterier, som bite begynner å gro. Bruke en over-the-counter antibiotisk salve eller se legen din for en resept. Hvis en over-the-counter salve ser ikke ut til å virke, kan det hende du trenger en resept.

Ikke skrap

En integrert regel å behandle en infisert bite er å unngå kløe, plukke eller tar på infiserte området rundt bittet. Dette kan føre til at flere bakterier til å komme i kontakt med bit og føre til ytterligere infeksjon, så vel som å forlenge helbredelsesprosessen. Ta et antihistamin for å lindre kløe og reduserer rødhet. Gjelder også et gasbind eller bandasje for å bite for å stoppe fristelsen til å klø.

Baking Soda

For en trygg, umiddelbar måte å midlertidig lindre kløe forbundet med en infisert maur biter, kan du prøve å bruke en natron lime, noe som vil bidra til å avlaste stikket. Bland 3 til 4 ts. av natron med kaldt vann, noe som gjør det til en tykk pasta. Påfør lim til infiserte stikk og la tørke, og skyll med kaldt vann. Dette bør bidra til å avlaste noe av smerten av en infisert bite mens du venter på det å gro.

Advarsler

Hvis bite ikke eller forverres etter et par dager med hjemmebehandling bedre,, ta en tur til legen din som du kanskje trenger mer behandling for å helbrede bite.

Hvis bittet forverres, og du begynner å føle symptomer på sykdom som feber, hodepine, stiv nakke eller oppkast, søke medisinsk hjelp umiddelbart.

Ring legen din dersom du får et bitt i øret, som biter til øret er mer utsatt for smitte på grunn av brusk.

Biter i spedbarn og babyer er alltid mer farlig, fordi de kan ha en mer følsom reaksjon, så sørg for at du overvåke bite tett og ringe legen din hvis du har spørsmål eller bekymringer.

Hva Lindrer Brann maur biter?

Hva Lindrer Brann maur biter?


Brann maur tilhører samme familie som bier, veps og gule jakker. Selv om de ikke svi som en bisverm, brann maur bite, ved hjelp av sine kjever å injisere gift, noen ganger mer enn én gang. Brann maur gift kan forårsake en allergisk reaksjon lik som forårsaket av bier. Brann maur biter forårsake rødhet, hevelse, kløe og store pustler på huden.

Generell Førstehjelp

Rens såret forsiktig med varmt vann og såpe for å hindre smitte. Selv om brann maur biter klør, unngå å skrape, da dette vil føre til infeksjon. Når såret er rent, bruke is til å lindre hevelse. Alternativt vil en kald komprimere laget av en fuktig vaskeklut også fungere. Påfør is eller komprimere i 20 minutter om gangen, en gang hver time etter behov. Hvis rødhet, hevelse og smerte ikke avta i løpet av noen få dager, eller du merker at hevelsen utvider 2 inches eller mer utover bitt, bør du oppsøke lege så snart som mulig for medisinsk behandling.

Medisiner

For å lindre smerten og ekstrem kløe i forbindelse med brann maur biter, anbefaler WebMD søker en salve som inneholder et antihistamin direkte på bittet; Benadryl brukes ofte. Calamine lotion kan også gi midlertidig lindring fra kløe. Hydrokortison krem ​​er også anbefalt.

Hjem Rettsmidler

Skape et hjem rettsmiddel som kan gi lindring fra kløe og brenning forårsaket av brann maur biter. Lag en pasta ved å blande 3 ts natron med en teskje vann. Påfør lim til bitt og la virke i noen minutter. Gjenta dette flere ganger hver dag frem til rødhet, hevelse og smerte avta.

Medical Care

Selv om brann maur biter heller enn svi sine ofre, kan giften de injiserer forårsake en allergisk reaksjon lik som en bie stikk i disse allergisk mot giften. Symptomer på en allergisk reaksjon kan være hevelse, kvalme, pustevansker, rask hjerterytme og elveblest. Mange personer med kjente allergier bære en epinepherine injektor, eller EpiPen. Bruk denne medisinen umiddelbart for å unngå anafylaktisk sjokk. Deretter gi en antihistimine medisiner som Benadryl. Løsne klærne og legge offeret på sin side, slik at hvis de kaster opp de ikke vil kvele. Oppsøk medisinsk hjelp umiddelbart; en allergisk reaksjon på en brann maur biter kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet.

Hvordan medisinere Brann maur biter

Hvordan medisinere Brann maur biter


Brann maur består av over 280 stikkende maur arter som vanligvis finnes i tropiske og subtropiske Amerika. Deres kosthold består av planter og dyr materialer, og sine stikk kan være ganske smertefullt. En brann maur brodd vil slå inn i en rød kul og deretter danne inn i en hvit pustel etter to eller tre dager, etter som de vanligvis avta på egen hånd. Bites kan bli smittet hvis ripete ofte, noe som kan føre til permanent arrdannelse. Noen mennesker har en allergisk reaksjon som kan føre til kvalme, alvorlige brystsmerter, og tap av pusten. Allergiske reaksjoner må behandles umiddelbart av en lege som de kan være livstruende i enkelte tilfeller.

Bruksanvisning

Fjern eventuelle brann maur som fortsatt er på kroppen din. Normalt mer enn én brann maur stikk en person på en gang, så sørg for at du har sjekket din kropp og klær grundig.

Vask bite regionen grundig med antibakteriell såpe og vann for å redusere noen sjanse for infeksjon.

Påfør rensevæske til bitt regionen. Hydrogenperoksid eller Betadine er også egnet antiseptiske løsninger hvis rubbing alkohol ikke er tilgjengelig.

Påfør et lag med hydrokortison salve til bitt regionen for å bidra til å redusere svie og kløe sensasjon.

Ta muntlig antihistaminer hvis svie og kløe fortsette å være belastende. Sette en bandasje på de berørte områdene.

Unngå å klemme eller spratt bitt pustule da dette kan føre til ytterligere infeksjon og permanent arrdannelse. Gjenta alle trinn tre ganger per dag inntil de biter har helbredet.

Tips og advarsler

 • Hvis du opplever kortpustethet, svimmelhet, alvorlig svetting og / eller altfor blek hud farge, må du kontakte lege umiddelbart. En ubehandlet allergisk reaksjon på brann maur biter kan være dødelig.

Hvordan behandle Svart Brann maur biter

Brann maur biter er smertefulle og vanligvis kommer i store mengder. Hvis du er allergisk mot svart brann maur biter, må du gå til legevakten umiddelbart. Hvis ikke, kan du behandle dem raskt for å lindre kløe og stoppe risikoen for infeksjon med kremer og visse medisiner.

Bruksanvisning

•  Sørg for at ingen maur er fortsatt på kroppen din og børste av eventuelle rester. Lokalisere hvor hver av svart brann maur biter er og hvor mange det er.

Rengjør biter grundig med et håndkle dyppet i kaldt vann blandet med antibakteriell såpe. Bearbeid håndkle på biter og vask rent med kaldt vann. Tørk. Bruk en bomullsdott å tørke bitt områder med isopropanol.

Heve området hvis du ble bitt av et stort antall svarte fire ants. Hvis du har biter på hele kroppen, fjerne klær å la biter pusten mens du behandler dem.

Påfør en hydrokortison krem, eller et annet materiale med minst 0,30 prosent, til hver av de sorte brann maur biter. Dette bidrar til å berolige kløe og irritasjon og forhindrer infeksjon. Gni kremen i grundig.

Ta to antihistaminer som Benadryl, for å lindre kløe og allergiske reaksjoner. Påfør Neosporin til hver av biter og gni grundig. Hvis du fortsatt har alvorlig kløe, rødhet og hevelse, deretter bruke en bomullsdott dynket i eddik flere ganger i løpet av dagen.

Hold et øye for allergiske reaksjoner eller infeksjoner. Hvis smittet, vil området bli mer hoven, smertefull og rød.

Tips og advarsler

 • Hvis du har en allergisk reaksjon på svart brann maur biter, komme til et sykehus umiddelbart.

Hvordan behandle en brann maur Sting eller Bite sin Hevelse og hindre smitte

Hvordan stopper jeg hevelse og kløe i en brann maur biter? Er en brann maur biter ment å være hovne? Bør jeg pop pustule skjemaene etter en brann maur biter? Er min brann maur biter smittet? Disse er alle vanlige spørsmål for noen som blir stukket av en brann maur? Brann maur stikk er smertefulle og kløende - en forferdelig kombinasjon. Brann maur biter er også svært utsatt for infeksjoner. Faktisk, når noen lider en brann maur brodd, det er faktisk en kombinasjon stikket og bite. Brannen maur bruker sine mandibles å bite en liten del av huden; han har også en gift som han injiserer. Lær hvordan du kan hindre en brann maur biter fra å bli smittet og hva du skal gjøre etter en brann maur brodd / bite oppstår.

Bruksanvisning

•  Påfør etter bitt medisiner eller ammoniakk til brann maur brodd. I de øyeblikkene etter en brann maur biter / brodd, vil personen oppleve følelser av smerte og kløe. En rød eller hoven brann maur biter / stikket siden er også vanlig. Å bidra til å lindre smerte og kløe i forbindelse med en brann maur brodd, gjelder Etter Bite medisinering. Hvis dette ikke er tilgjengelig, hell ammoniakk over brann maur brodd og skyll grundig med vann etter ca 30-45 sekunder.

Vask brann maur brodd med antibakteriell såpe. Dette vil drepe bakterier og minske sjansen for å lide en hoven og infisert brann maur biter.

Påfør Betadine (foretrekkes) eller hydrogen peroxide til en bomullsdott eller gasbind pad og bearbeid brann maur biter. Dette vil ytterligere desinfisere brann maur brodd, og dermed hindre infeksjon og hevelse som er assosiert med infeksjon.

Påfør et tynt lag med hydrokortison krem (ikke salve) og gni dette inn i huden. Dette vil bidra til å redusere eller eliminere kløe forbundet med brann maur brodd. Jo mindre du klø brannen maur brodd, jo mindre hevelse og jo mindre er sjansen for infeksjon.

Påfør antibiotisk salve til området av brann maur brodd. Dette vil bidra til å drepe bakterier, og også dette vil minske sjansene for en infisert brann maur brodd.

6. Dekk til branntomten maur biter med en Band-Aid. Ofte flere brann maur biter er til stede fordi når truet, vil brann maur sender ut et kjemikalie som forteller hans andre fire ants å angripe. Hvis dette er tilfelle, dekker brann maur biter med en kompress eller rullet gasbind (avhengig av beliggenhet.)

Påfør en ispose til brann maur brodd for 20-minutters perioder. Det er ofte å se en hoven brann maur biter. Dette kan oppstå på grunn av kløe, infeksjon eller på grunn av en allergisk reaksjon på maur bite. Hvis dette skjer, bruke en ispose i 20 minutter om gangen; la området tine i 20 minutter, deretter på nytt på ispose hvis ønskelig. Den ispose kompress kan også hjelpe hvis brannen maur biter er kløende.

Følgende trinn 2 til og med 6, vask, kjole og bandasjere brann maur brodd / bite to ganger om dagen. Dette vil hindre infeksjon og hevelse som er assosiert med infeksjon.

Ikke pop brann maur biter pustule! Popping pustule vil bare føre til mer hevelse og forverre infeksjonen. En liten pustule vil danne på stedet av brann maur stikk i løpet av få timer til noen få dager. Mange lurer på: «Skal jeg pop en brann maur biter pustule?" Svaret er "Nei!" Klemme og prøver å pop brann maur brodd pustel vil drive infeksjonen dypere inn i huden. Så ikke klem på pustule eller prøv å pop det; det vil brytes opp av seg selv.

Tips og advarsler

 • Se etter tegn på infeksjon. En infisert brann maur brodd / bite blir rød, hoven og smertefull. Snarere enn å forbedre seg over tid, vil det forverres. Hvis du mistenker at din brann maur biter / stikket er infisert, kan du besøke en lege.
 • Noen mennesker opplever en allergisk reaksjon til brann maur stikk. Hvis du opplever alvorlig hevelse, kortpustethet, pustevansker, svimmelhet, rask puls, oppkast, prikking i ekstremiteter, eller andre uvanlige symptomer, få øyeblikkelig legehjelp. For en person som er allergisk, kan en brann maur brodd være dødelig!

Hva Cures maur biter?

Hva Cures maur biter?


Det er ikke egentlig noen kurer for maur biter eller stikk, men det finnes behandlinger for å lindre smerte og redusere hevelse. De fleste maur er i stand til å bite, selv om noen arter gjøre det. Svært få maur, spesielt i USA, er i stand til stikking, som er den primære årsaken til smerte og hevelse. Importerte røde brann maur er de mest aggressive arter og nr 1 skyldige av maur stikk i US Southern brann maur, hogst maur, fløyelsaktig tree maur og fløyel maur, som faktisk er veps, også produsere stikk.

Biting vs. Stikk

De fleste maur vil ikke bite. Men de fleste stikkende maur først bite, å få fotfeste før sprøyting en sur forbindelse på såret. Importerte rød brann maur biter og deretter innføre en stinger, som ligger i magen, inn i såret for å injisere gift. Giften er en giftig alkaloid som heter solenopsin. Behandlinger for maur biter og stikk, uavhengig av arten, er like.

Når Bitten

Importerte røde brann maur røde brann maur, inkludert den sørlige røde brann maur, har en tendens til å angripe når reiret blir forstyrret. Importerte røde brann maur har store hauger - en fot høye eller høyere - som fører til underjordiske tunnelsystemer. Andre røde maur har mindre hauger. Stepping på en haug kan tilskynde et angrep i hopetall, med maur sverm dine føtter og ben. Hvis du støter på et slikt scenario, komme vekk fra haugen, sveiper noen maur på bena og spyl området med noe væske på hånden. Vask området med såpe og vann for å fjerne giften på huden og påfør alkohol til bitt og stikk. Ice området for å redusere hevelse.

Bleach / Peroxide

Etter første behandling, vil du sannsynligvis oppleve rødhet, liten hevelse og tilstedeværelsen av en verkebyller. En medfølgende brennende smerte og kløe vil følge. Brann maur gift er også giftig for bakterier, så pustule dannet er steril, og trenger ikke bli hentet eller stakk hull, ifølge Bug Guide.net, et nettsted med pest ressursinformasjon. Fortynne blekemiddel med vann i en halv og en halv blandingen og bruke den til huden. Du kan gjøre det samme ved hjelp av en rett løsning av peroxide.

Ammoniakk

Bearbeid hudområdet med ammoniakk så snart som mulig etter bitt oppstår. Som blekemiddel og peroxide, er anvendelsen av ammoniakk ikke effektive etter ca 15 minutter av stikket.

Baking Soda

Bland natron og vann til det er konsistensen av tannkrem. Spre det på såret og la den tørke. Kjøling av blandingen før påføring kan øke den kortsiktige beroligende virkning.

Calamine Lotion

Calamine viktigste ingrediensene --- sinkoksid og jernoksid --- har vist seg effektive i å lindre aktuell kløe forårsaket av biter, Poison Ivy og andre irritanter. Men det finnes ingen bevis for at calamine har noen medisinsk nytte i behandlingen av stikk, ifølge US Food and Drug Administration som rapportert i en 1992 artikkel i Seattle Times.

Eddik

Brann maur bruke et alkaloid-basen cocktail som er giftig. Eddik, som er en eddiksyre, bidrar til å nøytralisere stikket er gift og redusere smerte og hevelse. Sitronsaft fungerer også.

Kortikosteroider

Kortikosteroider er hormoner som produseres av kroppens binyrene. Aktuelt kortikosteroider er vanlig over-the-counter behandlinger for brannsår, biter, stikk og kløe. Hydrokortison, betametasonvalerat og klobetasolpropionat er vanlige kortikosteroider funnet i merkevarer. Påfør produktet på huden området i henhold til produsentenes anvisninger.

Andre rettsmidler

Frukt og grønnsaker, leire, aloe vera lotion og teposer alle har blitt rapportert å ha en beroligende og smertelindrende effekt på maur biter. Kjøtt mørsalt, brukes med vann for å danne en lime og brukes på stikket, er et vanlig hjem rette. Bug Guide.net rider de medisinske fordelene med denne behandlingen, men lindrer svie og kløe kan bli funnet med mange aktuelle behandlinger.

Hvordan å behandle brann maur biter eller Stings

Hvordan å behandle brann maur biter eller Stings


Hvis du er uheldig nok til å ha et møte med fire ants, er du sannsynligvis til å bli stukket flere ganger av hver maur. Og siden maur ofte angripe en masse, er opplevelsen sannsynlig å være smertefullt. Her er noen forslag til hvordan å behandle brann maur biter eller stikk.

Bruksanvisning

•  Først gni av maurene. De vil prøve å grave dypt inn i kjøttet til å svi så riste dem av vil ikke fungere.

Deretter forsiktig vaske området med såpe og vann. Det hjelper å bruke litt alkohol som kan avlaste noe av brodden, og vil holde sårene rene.

Siden det er sannsynlig å være betydelig hevelse, forsiktig pakking området med is bør også hjelpe.

Ofte blemmer som følger vil klø intenst. Ikke klø dem siden som vil spre irritasjon. Det kan også føre til infeksjon.

Det finnes en rekke hjem rettsmidler som har blitt foreslått for å lindre elendighet for brann maur stikk. Her er noen forslag.

6 Bruk is når det kan hjelpe med enten smerte eller kløe. Det er trygt.
Prøv å bruke en tykk pasta av salt og vann, knust aspirin, kjøtt mørsalt, eller bakepulver og vann.
Noen mennesker har funnet lindring med aloe vera direkte fra anlegget eller i gel form. Arnica gel kan også fungere.
Mange har fått hjelp ved å bruke tea tree olje.
Skiver av fersk løk er sagt å gi en viss lettelse, også.
Hydrokortison krem ​​er ofte brukt og synes å være et nyttig hjelpemiddel.
Dabbing på hydrogen peroxide er en annen behandling du kan bruke hjemme.
Bruke blandinger med blekemiddel, ammoniakk og oppvaskmiddel har også blitt brukt, men vær veldig forsiktig med å bruke disse produktene som du kan gjøre mer skade enn godt.
* Tar en anti-histamin skal også bidra til å redusere hevelse og lidelse.

Noen mennesker kan være allergisk mot giften fra røde maur. Hvis du ser noen tegn til pustevansker, kvalme, brystsmerter, ørhet, kraftig hevelse eller annen sterk reaksjon, umiddelbart søke profesjonell hjelp. Allergiske reaksjoner kan være livstruende.

Hvis du skulle komme over de uvanlige høye hauger av en brann maur, er det beste du kan gjøre for å holde seg borte, og kalle inn profesjonell hjelp. Også holde barn og kjæledyr borte fra området. Den beste måten å holde seg trygt fra brann maur stikk er å unngå maur alle sammen! For mer informasjon om brann maur og hvordan du kan unngå brann maur stikk eller bitt, bør du lese artiklene oppført under Resoursces.

Symptomer på brann maur biter

Symptomer på brann maur biter


Brann maur har utseendet av typiske hus eller hage maur. De varierer i farge fra kobberrøde svart til brun, og deres størrelse varierer fra tre til seks centimeter. Men du bør ikke la størrelsen lure deg. Brann maur er kjent for sin aggressive atferd og smertefulle bitt og stikk.

Første Symptomer

Opplever en smertefull, brennende brodd er vanligvis det første symptomet på en brann maur biter. Intensiteten av smerte kan oppstå på grunn av flere stikk eller biter. Den brennende kan vare opp til en time til tider.

Hudreaksjoner

En welt eller hive vil trolig utvikle seg på huden i løpet av seks til 24 timer. Etter welt, vil en væskefylt blister forekomme. Områdene rundt blemme kan være rød i fargen, og de kan også klø. Hevelse kan også oppstå og varer opptil tre dager.

Fortsatt Effekter

Blemmer kan bryte åpne enten med hjelp fra riper eller på egenhånd. De fleste vil streikebryter opp og deretter gå bort med et par dager. En lite arr kan forbli. Hvis overdreven skrape fører blemme å bryte, være nøye med å vaske den med varmt vann for å hindre smitte.

Alvorlige reaksjoner

Alvorlige reaksjoner kan forekomme på mindre enn én prosent av folk. Noen reaksjoner inkluderer elveblest over hele kroppen. Hevelse i ansikt, øyne, tunge og leppe kan også forekomme. Brystsmerter, hodepine, tungpustethet eller pustevansker er også ekstreme bite reaksjoner. Disse symptomene bør tas på alvor, og du bør søke legehjelp.

Varianter av Maur i New Mexico

Varianter av Maur i New Mexico


Hundrevis av varianter av maur er i New Mexico. De er en av de mest kjente og mange skadedyr funnet utenfor og inne i huset. Identifisering og forståelse er viktig når de vurderer skadedyrbekjempelse metoder og agn. Det er også nyttig å være kjent, siden noen maur er ufarlig og andre kan legge igjen en brennende bit. Blant de mest populære som gjør sine hjem i New Mexico er to fremmede arter og to importerte arter.

Southern Fire Ants

Southern Fire Ants varierer i størrelse fra 1/8-tommers til ¼-tommers lang. De har en glatt svart kropp og hodet kan være en rik gul farge; de har store øyne. Disse maur lever av andre insekter og bugs, alle slags frukt eller søt-smake mat, og frø. Southern Fire Ants lage sine reir i myk, fuktig jord. Sine hauger er ujevne kratere med flere åpninger. Du finner dem under store steiner og selv i tre. Hvis de hjemsøke hjemmet ditt, vil du mest sannsynlig finne dem i gjennomgangen mellomrom, i veggene, og begravd under pads av tepper. Hvis truet, vil denne arten bite og deres bite er en ufarlig, men smertefull brodd.

Red Harvester Ant

Røde Harvester Maur er omtrent ¼- til ½-tommers lang og har en rød kropp og en rad med hår under en firkantet hode. Det finnes over 22 typer av denne maur arter, men Red Harvester Ant er innfødt i sørvest. Denne arten av maur fôr til mat; deres primære kilder er frø og døde insekter. De foretrekker å leve i åpne forhold, og som oftest er disse områdene mangler vegetasjon. Røde Harvester Ant arter er ikke sannsynlig å bli funnet i noens hjem. Dette er en god ting siden bitt av disse maur er svært smertefullt og kan være potensielt farlig fordi stikket påvirker lymfeknutene. Hvis noen med et svakt immunsystem, som et barn eller eldre person er bitt, bør han oppsøke lege.

Argentinske

Den argentinske mauren er en importert art, og er en av 17 arter av maur som nå invaderer hjem i New Mexico. Disse maurene varierer i størrelse, men kan nå ca 1/10-tommers. Det varierer i farge fra lys til mørk brun. Denne arten er svært tilpasningsdyktig og kan hekker i flere ulike steder. De foretrekker fuktig jord for sine reir, og du kan finne dem under bygninger og i sprekker i fortauet. Denne type maur foretrekker noen form for søt mat som gjør dem til en trussel mot et hjem. De invaderer gjennomgå mellomrom og vegger. Denne arten har også en smertefull, stikkende bite.

Red Importert Brann Ant

Røde importerte Fire Ants er nye skadedyr til New Mexico. Denne arten av maur er svært aggressive. De er små, med en rød-brun farge og mørke magen. De kan finnes i plener, sammen fortau, i planting områder, parkeringsområder, og rundt hjemmet. New Mexico har flere varianter av maur, men ingen gir et farlig bitt som Red Importert Brann Ant. De er utrolig defensiv og angripe når truet. Hvis du ved et uhell bry sitt hekkeområde, kan du potensielt bli angrepet av hundrevis eller kanskje tusenvis av maur. Deres bite er smertefullt og brennende fordi de slipper en nekrotiserende alkaloid gift. Dette utgjør en stor trussel mot eldre eller barn som kanskje ikke være i stand til å flykte raskt.

Hvordan tørke ut brann maur biter

Hvordan tørke ut brann maur biter


Brann maur biter er ikke bare en god hudfarge mareritt, men de kan være ganske smertefullt. Det finnes måter å eliminere disse stygge, røde, kløende pustler og unngå å smitte dem mer. Smerten fra disse bittene stammer fra de giftige alkaloid gift fire ants utskille inn i huden etter et bitt. Ifølge University of Texas, som i 2011, vil om lag 1 prosent av befolkningen har en alvorlig reaksjon på brann maur biter. Mens brann maur biter er ikke livstruende, bør du prøve å unngå de pesky små skadedyr når det er mulig, eller i det minste vite hvordan de skal behandle sine smertefulle biter.

Bruksanvisning

Shed klærne og undersøke hele kroppen. Flere maur kan skjule seg i fibrene i klærne. Din første prioritet er å unngå ytterligere biter.

Sanitize bitt. Arbeid såpe og vann i et skum med hendene og forsiktig gni det på det berørte området. Plasser biter under rennende vann eller forsiktig bruke en fuktig håndkle for å fjerne overflødig såpe.

Fyll lokket av alkohol flaske med alkohol og virvle en ren bomullsdott i blandingen. Lett bearbeid det berørte området med pinnen for å desinfisere bittet.

Redusere hevelse ved å plassere en isbit på bittet i ca 15 minutter. Hvis den kalde følelsen blir litt for mye, fjerne is for en liten stund, og sett den tilbake på bittet når komfortabel.

Klem noen dråper Calamine lotion på det berørte området eller bruke en annen ren bomullspinne for å bruke blandingen.

Ta en dose av allergi-bekjempelse av narkotika Benadryl. Følg instruksjonene på baksiden av flasken eller kartongen for nøyaktig dosering. Hvis du er slitne om dette trinnet, kan du kontakte ditt lokale apotek eller lege.

Tips og advarsler

 • Bruk verneklær som lange armer og jeans hvis du bor eller hyppig et område utsatt for brann maur.
 • Hvis anafylaksi symptomer som kvalme, sløret tale og hevelse i halsen eller i ansiktet oppstår etter en brann maur biter, søke medisinsk hjelp umiddelbart. Går inn anafylaksesjokk er livstruende.

Hvordan bli kvitt brann maur biter

Hvordan bli kvitt brann maur biter


Brann maur bygger sine hauger i solfylte åpne områder som plen og lekeplasser. Hvis forstyrret de vil angripe og gjøre sin vei inn på hva stødig underlag de finner. Brann maur er små maur, og kan derfor ikke bli følt som de kravler på huden din. Når de har krabbet på kroppen din de vil bite med sine pinchers å sikre et stramt grep og deretter stikke deg fra sitt underliv og injisere et giftig gift. Brann maur ikke stoppe på en brodd, fortsetter de å svi, selv stinging når de er ute av giften. Kjølvannet av disse stikkene er smertefullt. Lokale reaksjoner kan omfatte hudlesjoner og blemmer, mens systemiske reaksjoner kan omfatte anfall og død. Hvis du blir stukket av disse skapningene, er det noen hjemme rettsmidler for å lindre smerten. Men hvis du er allergisk eller begynner å vise alvorlige tegn på stress, bør du gå videre til et sykehus umiddelbart.

Bruksanvisning

Massasje området med varmt såpevann, vil dette lindre smerten noe og begynne å skylle ut giftstoffer. Anvende en isbit kan redusere smerte og kløe.

Påfør USDA-grade peppermynte olje og USDA-grade lavendelolje flere ganger, og massere det inn i bitt området.

Dekk biter med et papirhåndkle og mette med Worcestershire saus. La blandingen på huden så lenge som mulig.

Tegn et varmt bad og legge 3 kopper 20 Mule teamet Borax. Senk kroppen og suge til badevannet blir kaldt. The Borax vil trekke giften ut og gi litt lindring.

Crush aspirin og kombinere den med en liten mengde vann for å danne en tykk pasta. Påfør lim sjenerøst til det berørte området neste dag. Ikke gni det inn. La blandingen sitte på huden så lenge som mulig. Fjerne det med en varm, fuktig klut.

Tips og advarsler

 • Tar et antihistamin bidrar til å redusere smerte og reduserer noe hevelse.
 • Ikke klø bittet. Kloring vil bringe blod til området, slik at giften å spre seg til vev som ikke er skadet, noe som resulterer i mer smerte og mulig smitte.

Hjem bøte for brann maur biter på en katt

Hjem bøte for brann maur biter på en katt


Brann maur stikk er smertefullt og farlig for voksne mennesker, enn si små husdyr som katter. Brann maur er i motsetning til veps og bier fordi når de angriper, brodd de sine ofre flere ganger, slippe gift inn i offeret.

Hvis katten din har forstyrret en brann maur Haugen og blitt angrepet av et stort antall maur, må du ta ditt kjæledyr til en veterinær. Men hvis han bare bitt et par ganger, kan du behandle bite symptomer med hjem rettsmidler.

Ant Removal

Etter å ha flyttet katten borte fra plasseringen av de fire ants, fjerne alle fire ants fra kattens pels. Gjør dette ved å forsiktig spraye dem med en vannslange.

Bite Treatment

Ved hjelp av en bomullsdott, bruke ammoniakk til bitt området. Dette vil lindre smerten. Du kan også plassere en ispose til området i noen minutter for å redusere hevelse og ubehag. Påfør Calamine lotion for å lindre kløe og smerte.

For en større katt (10 pounds eller mer), kan du administrere to mgs av Benadryl hver 12 timer før du er i stand til å ta henne med til veterinæren.

Advarsler

Ta med katten til en nødsituasjon veterinær hvis han viser noen symptomer på en allergisk reaksjon. Disse inkluderer elveblest, plutselig hevelse, pustevansker og oppkast. I slike tilfeller kan katten din trenger en farmasøytisk antihistamin eller steroid.

Hvordan avlaste Army maur biter

Army maur er lys brun i fargen og varierer sterkt i størrelse. Army maur er arbeiderne i maur koloni. De bryr seg for egg og den unge larven som dronningen legger til å vokse sin koloni. En hær maur biter noen skapning som kommer mot den eller maur koloni. Et bitt fra en hær maur kan enten være smertefulle eller kløende.

Bruksanvisning

Ice hæren maur bite så snart du merker smerte eller kløe. Ice bidrar til å hindre hevelse i området og numbs matbit å lindre smerte og kløe. Hold isen på bittet i 10 til 15 minutter.

Vask bite med varmt vann og såpe for å rengjøre den. Deretter klapp området tørt. Unngå å gni, noe som kan irritere huden din ytterligere.

Påfør en liten skvett av tannkrem til bitt, og la det tørke på plass for å hindre hvit puss som noen ganger kommer ut av maur biter. Velge en tannkrem som er en pasta snarere enn en gel.

Gni en liten mengde beleven deodorant på bittet for å lindre smerte og kløe. Dette er vanligvis effektiv, selv for de med mest følsom hud.

Ta en over-the-counter muntlig antihistamin, for eksempel Benadryl, for å lindre smerte og kløe. Følg pakken dosering instruksjonene nøye.

Tips og advarsler

 • Kontakt legen din hvis du har fått inn et reir av maur, og har mye av hæren maur biter på kroppen din. Du bør også oppsøke lege hvis du kjører en feber, har problemer med å puste eller vet at du er allergisk mot maur biter.

Bitende & Stikkende Maur i regnskogen

Bitende & Stikkende Maur i regnskogen


Det er viktig å vite hva du skal se opp for når du besøker regnskogen i Sør-Amerika. I regnskogen, mange forskjellige typer biting eller knipe maur eksisterer. Når en maur biter, avhengig av arten, vil det enten spytte venom på bitt eller stikk offeret med sin hale. Verken handlingen er dødelig for et menneske med mindre offeret er allergisk mot maur gift eller en sverm av maur angrep.

Azteca Ovaticeps

De Azteca ovaticeps blir ofte forvekslet med sin mindre fetter Azteca alfari grunn av ryggseksjonen har de samme formede seksjoner. Denne type maur biter med sine uvanlig form mandibles og spytter gift på bittet. Denne mauren er for det meste rolig og føyelig. De lever i trærne i regnskogen, og vil bare angripe hvis treet, som deres tilstedeværelse vanligvis har ødelagt eller skadet, er forstyrret, utsette reiret.

Pheidole tristis

Den Pheidole tristis er en aggressiv maur som har store kvadratiske knipetang som brukes til å holde på offeret mens det svir med halen. Selv om maur er ikke dødelig med mindre menneskelige offeret er allergisk mot insektsgift, denne mauren, til en gjennomsnittlig lengde på 1 tomme, kan føre til et stort kutt når klemming med munndelene. Denne type maur bor i maurtuer, ikke trær, og fôr på bakken.

Acanthoponera Minor

Den Acanthoponera minor er en veldig liten maur - et gjennomsnitt på 5 millimeter. Den har til og med underkjever med en vinklet bite så lite at det kan ikke skade et menneske. De er rolige og ikke angrip med mindre provosert. Observasjonene er gjort konkluderer med at dronninger og arbeideren maur fôr for mat, mest sannsynlig frukter som de ble funnet av guava trær og i felt. Disse maurene er nattaktive og ikke en trussel.

Acanthognathus Ocellatus

Den Acanthognathus ocellatus, er en veldig liten maur - et gjennomsnitt på en åttendedel av en tomme lang. Det har knipetang som er halve størrelsen av sin kropp. De knipetang er dødelig for små leddyr, men ikke stor nok til å skade et menneske forbi en liten irritasjon. Ettersom denne mauren har knipetang og ikke underkjever for å angripe sitt bytte, den har en stinger på sin hale som den bruker til å immobilisere byttet.

Hvordan behandle en brann maur biter

Hvordan behandle en brann maur biter


Funnet i det sørøstlige USA, brann maur er en aggressiv insekt. Brann maur stikk er smertefulle, kløende og stedet av maur biter er også utsatt for smitte; det er veldig vanlig for en pustule å danne etter en brann maur brodd. I sjeldne tilfeller kan den smittede brann maur biter føre til alvorlig infeksjon og permanent arrdannelse. Lær hvordan å behandle en brann maur brodd og hindre alvorlig infeksjon på bittstedet.

Bruksanvisning

•  Umiddelbart etter brannen maur brodd, gjelder noen etter bitt medisinering. Etter bitt legemiddel er tilgjengelig over-the-counter på stoffet butikken og det vil hjelpe behandle intens kløe og smerte som er forbundet med brann maur biter.

Etter ca ti minutter (en gang etter bitt har hatt en mulighet til å jobbe) vaske stedet av brann maur brodd med antibakteriell såpe som Dial. Skrubb området i to hele minutter før du skyller med vann. Vasking for hele to minutter vil dramatisk redusere sjansen for infeksjon.

Påfør Betadine, en antiseptisk løsning. Hvis betadine ikke er tilgjengelig, vil isopropylalkohol eller hydrogen peroxide nok, men betadine er langt den mest effektive i å forebygge og behandle brann maur biter og infeksjonen som er ofte forbundet med disse insektstikk. La betadine lufttørke. Ikke blås på betadine å fremskynde tørking; dette bare vil forurense området av maur biter med bakterier.

Hvis brann maur brodd klør intenst, påfør et tynt lag med hydrokortison krem.

Påfør antibiotisk salve til brann maur biter og deretter dekke med en Band-Aid.

Gjenta trinn 1 til og med 5 tre ganger per dag frem til brann maur brodd har grodd. Det vil vanligvis ta ca en uke for maur bite å helbrede, men healing kan ta lengre tid hvis brann maur brodd området blir infisert.

Tips og advarsler

 • Ikke plukk på, presse eller forsøke å "pop" den verkebyller som danner på stedet av brann maur brodd. Dette vil bare kjøre infeksjonen dypere inn i huden, forverring infeksjonen.
 • Over tid bør brann maur biter bli bedre i utseende. Dersom hevelse, rødhet og smerter forverres, eller hvis bittstedet begynner oser en utladning, indikerer dette en infeksjon og legehjelp vil være nødvendig.
 • Noen mennesker vil lide en allergisk reaksjon på en brann maur biter. Brann maur brodd allergiske reaksjoner kan føre til en potensielt dødelig tilfelle av anafylaktisk sjokk. Anafylaksi fra et insektbitt er forbundet med kortpustethet, pustevansker, rask puls, svette og plutselig blek hudfarge, ring 911 og oppsøke lege umiddelbart.
 • Diabetikere må være spesielt forsiktige når lidelse en brodd fra en brann maur. Brann maur biter er svært utsatt for smitte, og siden maurene ofte bite føtter og ben, setter dette diabetikere i fare ettersom diabetes gjør en person utsatt for alvorlige helseeffekter fra infeksjoner som danner på ekstremiteter.