Digidexo.com

hvor lang tid tar det å få ut nyrestein

Hvor lang tid tar det å miste graviditet vekt?

Bortsett fra lurer på hva deres barn vil se ut og hva slags mor den vil bli, mange vordende mødre tilbringer mye tid i løpet av svangerskapet lurer på: Hvor lang tid tar det å miste graviditet vekt? Leger anbefaler at de fleste kvinner får mellom 25 og 35 pounds i løpet av svangerskapet, men hastigheten som kvinner mister denne vekt etter svangerskapet varierer sterkt.

Misforståelse

Mange førstegangs moms arbeidskraft under den misforståelse at etter at de levere sin baby de vil være rett tilbake til sine pre-graviditet vekt. Dessverre, sjelden skjer dette. Babyen, morkake og andre væsker utvist under fødselen vanligvis bare legge opp til rundt 10 til 15 pounds eller mindre, slik at langt flere pounds av vekt å tape.

Betraktninger

Hvor lang tid det tar å miste graviditet vekt avhenger mye av om en kvinne velger å amme sitt nyfødte. Mens kvinner som velger å amme ofte brenner mye kalorier og gå ned i vekt ved amming, forbyr det også dem fra å gjøre mye slanking. Kvinner som ikke ammer er ofte godkjent for trening og fornuftig slanking bare noen få uker etter en normal levering.

Time Frame

Avhengig av hvor mye vekt ble opparbeidet i løpet av svangerskapet, kan de fleste kvinner forventer å miste graviditet vekt i løpet av få måneder til ett år etter levering.

Forebygging / løsning

Uansett hvor lang tid det tar å miste graviditet vekt, bør kvinner ha realistiske forventninger om vekttap. Ekstrem slanking og hurtig vekttap er aldri anbefalt for post-graviditet vekttap, ofte resulterer i svakhet, tretthet og en større sannsynlighet for vekten å gå tilbake. I stedet bør kvinner forvente å miste en sunn en til to pounds en uke før de vender tilbake til sine pre-graviditet vekt. Regelmessig moderat mosjon og et fornuftig kosthold bør gjøre dette målet svært oppnåelige.

Potensial

De fleste leger anbefaler at i stedet for pinefull over hvor lang tid det tar å miste graviditet vekt, bør vordende og nybakte mødre fokusere på å holde seg frisk og energisk og nyter sin nye babyer. Bolig på overflødig graviditet vekt er ikke sunt, og oppnår lite.

Hvor lang tid tar det for Ritalin skal tre i kraft?

Hvor lang tid tar det for Ritalin skal tre i kraft?

Hva er ritalin?

Ritalin, kjent generisk som metylfenidat, er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle ADD eller ADHD, også kjent som Attention Deficit Disorder og Attention Deficit Hyperactivity Disorder. Ritalin er kjent som en psykostimulerende og brukes til å stimulere nervesystemet. For behandling av ADD og ADHD, dette gjør at pasienten til å konsentrere seg under aktiviteter som han eller hun kan vanligvis føler distrahert under. Ritalin bør brukes til enhver tid pasienten føler seg engstelig eller urolig og ute av stand til å konsentrere seg.

Skrevet dose

Ritalin er vanligvis foreskrevet i doser på fem, 10 eller 20 milligram, avhengig av alvorlighetsgraden av ADD eller ADHD. Ritalin bør tas minst 30 minutter før et måltid, med mindre det er en utvidet-release versjon, som Ritalin SR, som kan tas med eller uten mat. Tygge Ritalin må tygges helt før den svelges, men ikke tygge eller knuse utvidet frisetting som Ritalin SR. Hvis du bruker flytende Ritalin, må du bruke den foreskrevne måleskje til å ta dosen, snarere enn en vanlig tabell skje.

Hvor lang tid tar det å tre i kraft?

Ritalin trer i kraft ca 15 minutter etter å ha tatt den, selv om noen mennesker ikke kan svare på mindre doser. Effektene av Ritalin, avhengig av dosen din og om du tar time-release kapsler, kan vare alt fra fire til 12 timer. Ikke ta en ny dose Ritalin hvis du ikke føle virkningene etter 15 minutter.

Hvor lang tid tar det å miste Belly Fat på Pilates Ball?

Hvor lang tid tar det å miste Belly Fat på Pilates Ball?


En Pilates ball, også kalt en stabilitet ball eller Swiss ball, bidrar til en rekke calisthenic treningsøkter ved at du kan sette kroppen i stillinger som isolerer visse muskelgrupper. For mange mennesker, kan legge ballen gjøre treningen mer stimulerende eller utfordrende og enklere å ønske å gjøre. Hvor lang tid vil det ta å kaste magen fett med en pilates ball trening avhenger av en rekke faktorer.

Å miste vekt med en Pilates Ball

Å miste vekt med en pilates ball fungerer på samme måte som å miste vekt med en hvilken som helst annen form for trening. Pilates ball trening forbrenner ekstra kalorier, øke hvor mange kalorier du forbrenner i løpet av dagen. Hvis dette tallet øker til det punktet at det overstiger antall kalorier du tar inn gjennom å spise, vil du kaste fett og gå ned i vekt. Dessverre, vil ingen form for trening gjør at du spesifikt mot magen som stedet der du kaste fett. Du vil gå ned i vekt fra kroppen som en helhet, som vil inkludere noen fett tap fra magen din.

Ulike Økter, Forskjellige Kalorier

Pilates baller kan bistå i et bredt spekter av oppgaver, alt fra å sitte på ballen i stedet for en stol til intense aerobic som inkluderer ballen. For eksempel sitte på ballen mens du gjør skrivebordsarbeid vil forbrenne rundt 112 kalorier fra en 135-kilos person, ifølge National Institutes of Health. Den samme personen gjør energisk calisthenics bruker Pilates ball vil forbrenne rundt 470 kalorier per time eller ca 420 gjør high-impact aerobic.

Belly Fat Tidslinje

En kilo fett tilsvarer ca 3500 kalorier. En 135-kilos person kan miste 1 kilo fett ved å gjøre 31.25 timer med skrivebordsarbeid sitter på en Pilates ball, 7,5 timer med kraftige calisthenics bruker ball eller 8,3 timer med high-impact aerobic. Selve fettforbrenning er best sett på som et anslag i stedet for et eksakt tall, fordi det er ingen måte å forutsi hvilken del av kroppen din fettet vil komme ut av. Hvor mye du spiser vil også påvirke din tidslinje, siden endringer i kostholdet ditt alter hvor mange kalorier du tar inn. Belønne deg selv for å brenne 200 ekstra kalorier ved å spise en 300-kalori godbit vil føre til vektøkning.

Ab øvelser

Innlemme mageøvelser i din Pilates ball rutine ved å utføre crunches med korsryggen på kurven på ballen i stedet for på gulvet eller pushups med føttene på ballen og hendene på bakken. Begge disse øvelsene engasjere kjernemuskulaturen for å holde ballen jevn og opprettholde balansen, noe som gir magemusklene en trening som du ikke ville få ved å utføre den samme rutinen på flat mark. Disse øvelsene vil ikke akselerere fett tap fra magen, men de vil stramme musklene i magen skaper inntrykk av en tonet mage. De vil også gi deg en strammere sett med abs for magen fett tap til slutt avsløre.

Expert Insight

Fitness forfatter og personlig trener Bill Phillips sier at å spørre hvor lang tid det vil ta å miste fett fra en bestemt kroppsdel ​​er feil måte å se på vekttap, fordi det setter urealistiske forventninger. I stedet anbefaler han å binde seg til et kurs for trening - noe som kan være et sett av Pilates ball rutiner - kombinert med diett. Hvis du fokuserer på å binde seg til treningsøktene og kosthold i stedet for uke-for-uke resultater, så fettet vil gå av. Hvis du fokuserer på kortsiktige resultater, er du sannsynligvis til å bli frustrert og gi opp før du ser fordelene.

Hvor lang tid tar det å passere en nyre stein?

Hvor lang tid tar det å passere en nyre stein?


Smerten av en nyrestein kan være uutholdelig, så det er bare naturlig å ønske å vite hvor lang tid det tar å passere. Den dårlige nyheten er at det kan være alt fra timer til uker - men med riktig behandling, kan du bo komfortabelt mens du venter på det å passere. For å forstå denne prosessen bedre, er det godt å vite hva som forårsaker nyrestein, hvorfor de forårsaker smerte, og hvordan du behandler dem.

Nyrestein

Nyrestein er harde masser av krystaller som danner fra mineraler som finnes i urin. Vanligvis kjemikalier i urinen hindre disse krystallene fra forming. Noen ganger, skjønt, på grunn av infeksjon, stoffskiftesykdom, kosthold eller rett og slett flaks med trekningen, disse hemmende kjemikalier ikke fungere fullstendig. Når du har passert din nyrestein, kan legen undersøke det og fortelle deg hvilken type det er. Dette vil hjelpe deg og legen din formulere en behandlingsplan: for eksempel, kan du bli foreskrevet en spesiell vanndrivende å hindre steiner fra forming i fremtiden; du kan få beskjed om å begrense visse matvarer i kostholdet ditt; eller du kan bli testet for stoffskifteproblemer.

Nyrestein og urinveiene

En nyrestein stammer i nyre, derav navnet. Det reiser gjennom nyrebekken, som er en traktliknende åpning mellom nyre og urinleder. Den ureter er et tynt rør som fører fra hver nyre til blæren. Den nyrestein går gjennom ureter inn i blæren, og deretter ut gjennom urinrøret, vanligvis i strømmen av urin. Nyrestein kan sette seg fast på noe punkt i denne reisen, noe som kan føre til hevelse og skade på noen del av urinveiene. Jo lenger det er fast, jo mer skade det kan forårsake.

Størrelse

Nyrestein kan være liten, beveger seg gjennom nyrene, ureter, blære og urinrør uten at pasienten selv merker det. De kan også være golf-ballen størrelse, og i så fall ville de krever kirurgi for å bli fjernet.

Nyrestein større enn 2-3 mm i diameter, strekker veggene av ureter og nyrebekken (åpningen fra nyren til ureter). Disse musklene begynner å krampe; de prøver å presse nyrestein ut. Dette er hva som forårsaker smerter i flanken, rygg og mage. Når stenen er kommet gjennom ureter, avtar vanligvis smerte. Alt fra timer til uker senere vil nyrestein passere, sannsynligvis ved vannlating. I gjennomsnitt, steiner ta mellom ett og tre uker å passere. De fleste steiner som passet på sine egne vil gjøre det innen en måned etter sin første begynnelse å forårsake smerte.

Hvis steinen ikke består løpet av denne tiden, kan det være fast, og kan forårsake infeksjon eller andre problemer hvis den ikke er fjernet. Hvis du har hatt en CAT scan eller en ultralyd og steinen er større enn ca 6mm, kan legen informere deg om at steinen er for stor til å passere på egen hånd og må fjernes. En eller to av 10 nyrestein trenger en lege intervensjon for å passere.

Medisinsk intervensjon

Leger kan bryte opp store steiner med sjokk bølgebehandlinger, og da vil du passere fragmenter av stein. De kan også sette inn en stent for å holde din ureter åpen, noe som vil hjelpe steiner passere gjennom raskere. Du må kanskje kikkhullskirurgi, eller konvensjonell kirurgi med en abdominal snitt, avhengig av hvor steinen sitter fast.

Hjem Behandling

Hvis legen din har fortalt deg å la steinen pass på egen hånd, er det flere tiltak du kan gjøre for å gjøre deg mer komfortabel. Ta ibuprofen - sørg for å spørre legen din hvor mye, og hvor ofte du skal ta det. Sitt i et varmt bad eller bruke en varmepute på flanken for å lette smerter. Drikk rikelig med vann - leger anbefaler 12 8-oz glass om dagen for nyrestein lider. Pass på at du tisser i en sil eller hva enheten legen din har gitt for deg å bruke: du trenger for å fange din stein når den passerer, slik at du kan gi det til legen din for analyse.

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter avsluttet p-piller?

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter avsluttet p-piller?


Mange mennesker rundt om i verden stoler på p-piller for å hindre en uønsket graviditet. Men når den tid kommer at et par ønsker å utvide sin familie, de vanligvis har bekymringer over effekten at p-piller kan føre med seg. En av de største bekymringene er hvor lang tid det vil ta å bli gravid etter å stole på p-piller for en periode.

Fakta

P-piller er en form for prevensjon som brukes hovedsakelig for å forhindre graviditet. Pillene er laget av syntetiske hormoner. Avhengig av hvilken type p-pille foreskrevet, kan det inneholde både østrogen og progesteron eller bare progesteron bare. P-piller blir også brukt til å behandle en rekke reproduktive problemer, inkludert tunge menstruasjon, akne og premenstruelle syndrom (ofte kjent som PMS).

Når du stopper

Når p-piller er stoppet, vil kroppen vanligvis begynne å forberede eggløsning ved å starte menstruasjon løpet av den første uken. Hormonene som ble stadig mottatt fra pillene vil ikke lenger være til stede, og kroppen må begynne å produsere disse på egen hånd. Når et regelmessig mønster av naturlige hormoner har startet i kroppen (som kan ta 2 til 3 måneder), bør eggløsning og menstruasjon være tilbake til et normalt mønster.

Time Frame

Graviditet kan oppnås innen 2 uker fra å stoppe p-piller, men det anbefales at kroppen er tillatt 3 måneder å fullt vende tilbake til det normale. Ifølge Dr. Amos Grunebaum, direktør for Maternal-Fetal Medicine ved St. Luke's-Roosevelt Hospital Center i New York, tar det opptil et år å bli gravid etter p-piller for 85 prosent av par.

Betraktninger

Hvis p-piller ble brukt til å behandle et medisinsk problem i tillegg til å hindre graviditet, må risikoen og fordelene vurderes før du stopper pillene. Uttrykker et ønske om å bli gravid med legen din er første skritt som bør tas, siden de kan gi råd om alternative behandlinger for den medisinske problem.

Advarsel

Før du stopper noen p-piller, er det viktig å ta kontakt med lege. En person planlegger å bli gravid bør også ha en full fysisk og laboratoriearbeid for å være sikker på at kroppen er i best tilstand mulig å gjennomføre en graviditet til full sikt.

Hvor lang tid tar det å kurere en blære infeksjon?

Hvor lang tid tar det å kurere en blære infeksjon?


Blære infeksjoner (også kalt urinveisinfeksjoner eller blærekatarr) er vanlige plager, spesielt hos spedbarn, eldre og gravide kvinner. Selv om det vanligvis ufarlig, kan symptomene være smertefullt og upraktisk. Blære infeksjoner er lett behandles med antibiotikabehandling. Hvor lang tid det tar for å kurere infeksjonen er avhengig av flere faktorer, inkludert alvorligheten av infeksjonen og den type medikament som brukes til å behandle det.

Årsaker

Når bakterier som vanligvis finnes på huden eller i tarmen finner sin vei inn i urinsystemet, er resultatet en urinveisinfeksjon. Inngangspunkt er oftest urinrøret, et rør der urinen forlater blæren og ut kroppen din. Bakterier kan spres til urinrøret på en rekke måter, inkludert vanlig seksuell kontakt eller vanlig bad hygiene. Holde urinen for en lengre periode etter at du føler trang til å urinere også kan forårsake bakterier buildup.

Tidlig diagnose

Som med de fleste forhold, jo tidligere du er diagnostisert, jo raskere kan du gjenopprette. Ved å ha regelmessige legekontroller og å være årvåken om uvanlige symptomer, kan du oppdage en blære infeksjon i en tidlig fase. Noen av de tegn til å se etter er en plutselig økning i trang til å urinere eller manglende evne til å urinere i det hele tatt. Skyet urin eller uvanlig stinkende urin også kunne bety en blære infeksjon. Du kan oppleve smerter i korsryggen eller bekkenregionen. En av de vanligste symptomene er dysuri, eller smertefull vannlating. De bakterier som er tilstede i urinrøret kan forårsake en tydelig brennende følelse når du forsøker å urinere.

Det bør bemerkes at ingen av disse symptomene mener definitivt at du har en urinveisinfeksjon. Hvis du merker disse symptomene, bør du kontakte helsepersonell umiddelbart for en profesjonell diagnose. De vil være i stand til å gi deg en urin analyse og fortelle deg om du faktisk har en blære infeksjon eller om det er noe annet.

Alvorlighetsgrad

Blære infeksjoner vanligvis starter i urinrøret og spredte seg til blæren. Hvis venstre ubehandlet, kan blæren infeksjon reise opp urinveiene, til slutt infisere nyrene. Som regel har den lenger opp din urinveis infeksjonen reist, jo mer alvorlig saken det. Alvorlighetsgraden av saken spiller en stor rolle i hvor lang tid det tar å behandle den. Blære infeksjoner er relativt harmløse og kan kureres i løpet av noen dager eller uker. Nyre infeksjoner begynner på samme måte som blæreinfeksjoner, men er mye mer alvorlig. De vanligvis krever at du holder deg minst et par dager på sykehuset og har antibiotika pumpes inn dine vener gjennom et intravenøst ​​drypp. Noen pasienter kan ta måneder å rehabilitere fra en dårlig nyre infeksjon.

Type antibiotika

Mesteparten av tiden, vil helsepersonell forskrive antibiotika behandling for en diagnostisert blære infeksjon. Det finnes flere typer og merker av antibiotika tilgjengelig på markedet. Behandlingstiden kan være opp til to uker. Kvinner er bedre kandidater for korttidsbehandling fordi menn har en tendens til å være motstandsdyktig mot dem. Derfor, menn er mer sannsynlig å bli foreskrevet de mer langsiktige antibiotika. Hvis du etter en kort tid på antibiotika, begynner du å føle lettelse fra symptomene dine, er dette normalt. Men dette betyr ikke at infeksjonen er kurert. Det betyr ganske enkelt at medisinen virker. Du bør fortsette å ta antibiotika før hele resept er borte, uavhengig av hvordan du kan føle. Følg alltid din helsepersonell instruksjoner når du tar reseptbelagte medisiner.

Hvis det ikke går bort

I de fleste tilfeller vil du begynne å føle seg bedre etter å ha tatt dine antibiotika for en kort tid. Hvis du ikke gjør det, ikke få panikk. Du kan bare trenger å fullføre løpet av antibiotika. Men hvis etter å ha tatt alle de antibiotika helsepersonell har foreskrevet du ikke føler lettelse, du kan ikke ha en blære infeksjon i det hele tatt. Umiddelbart kontakte legen din slik at hun kan utføre flere tester og justere sin diagnose.

Hvor lang tid tar det å gå ned i vekt?

Hvor lang tid tar det å gå ned i vekt?


Vekttap er ikke enkelt, og for mange mennesker halve utfordringen er å finne tålmodighet til å nå sine vekt mål. Enten slanking, trene, kutte kalorier eller tar medisiner, tar vekttap besluttsomhet og innsats. Det er også viktig å huske på at folk mister vekt på ulike priser, men det finnes visse generelle sannheter når den kommer til hvor lang tid det tar å gå ned i vekt.

Sunn Vekttap

I gjennomsnitt, bør personer som øker mosjon og redusere kalorier forvente å miste en halv kilo til to og en halv pounds per uke, som er ansett som en sunn rate av vekttap, ifølge examiner.com. Derfor, en person som prøver å miste 10 pounds bør tillate alt fra fire til 20 uker. Dette tallet avhenger i stor grad av hvor mange kalorier du kutter ut av ditt daglige kosthold, og hvor mye du øke atletisk aktivitet.

Calorie Reduksjon

Mange velger å gå ned i vekt ved å redusere mengden kalorier de forbruker. Ett kilo kroppsfett tilsvarer omtrent 3500 kalorier, så eliminere dette antallet kalorier fra en ukentlig diett bør resultere i en kilo vekttap.

Trening

En annen måte å gå ned i vekt er gjennom trening. Ikke overraskende, for hver 3500 kalorier brent en person vil miste en kilo fett. Generelt, folk som trener og brenne 1000 kalorier hver dag uten å øke kaloriinntaket bør miste to pounds per uke.

Trening og Calorie Reduksjon

Den beste måten å redusere mengden av tiden det tar å gå ned i vekt er å kombinere økt sportslig aktivitet og kalorireduksjon, selv om det samme ligning (3500 kalorier for en kilo kroppsfett) fortsatt gjelder.

Vann Vekt

Folk ofte mister større mengder vekt i begynnelsen av en diett eller fitness diett fordi de reduserer vann vekt. Reduksjon av mengden av natrium i dietten er en måte til å miste vann vekt fordi natrium øker kroppens væskeretensjon. I tillegg er mer væske lagres i kroppen når en diett tung i karbohydrater er fortært, så reduserer karbohydrater vil redusere væskeansamlinger.
Vann vekttap forekommer vanligvis i løpet av de første to ukene av en diett, og kan utgjøre mellom en og 10 pounds, avhengig av den opprinnelige vekt av personen, og mengden av vann som de normalt beholder.

Hvor lang tid tar det for testosteronbehandling til å fungere?

Effekt

Siden hvert menneske er forskjellig og vil uunngåelig motta ulike doser gjennom forskjellige moduser av administrasjonen, som depotplaster, hormon injeksjoner, implantater og aktuelle gels, vil hvor lang tid det tar for testosteronbehandling å arbeide variere fra person til person. Men de fleste menn, i henhold til Harvard Medical School, vil se at konsentrasjonen av deres testosteron gå opp i løpet av en relativt kort tidsperiode, typisk etter bare noen få doser. I så fall vil de fleste menn ser en endring i sitt testosteronnivå alt fra to til tre uker. Dette er åpenbart et veldig godt tegn på at behandlingen virker, men noen symptomer en mann opplever på grunn av lavt testosteron kan faktisk ikke gå bort for to til tre måneder, selv om det har vært en positiv endring i sine hormonnivåer.

Terapi

Når en mann ikke bestemmer seg for å snakke med sin lege om testosteronbehandling, er det viktig å forstå at han skulle gå gjennom denne behandlingen under en viss veiledning. Som terapi starter, vil han trenger for å komme inn til klinikken eller sykehus annenhver uke eller så, spesielt på svært utbruddet av behandlingen, for å ha hans hormonnivået måles. Dette blir i det vesentlige utført av to grunner. Den første er rett og slett for å overvåke fremdriften av sin testosteron nivå for å sikre at han gjør noen fremgang mot "target"-serien. Den andre grunnen er å sikre at den riktige administreringsmåte som brukes. Som nevnt før, vil hver mann reagerer forskjellig på forskjellige metoder for behandling. Noen menn vil ikke nødvendigvis oppleve positive resultater fra depotplasteret. Andre kan ikke gjennomgå noen endring med aktuelle gels. Seeing som legen arbeider med hormonnivået, vil han ønsker å finne den beste teknikken å dispensere testosteronbehandling til deg.

Testosteron Pill

Oftere enn ikke, vil legen forskrive en av moduser av behandling som allerede er nevnt, til tross for at det for tiden er en testosteron pille på markedet. Grunnen til at pillen blir sjelden brukt, er at det er bevis for at inntak av testosteron på denne måten kan ha en negativ effekt på deg leveren. Egentlig kan det skape et visst nivå av toksisitet i dette organ, forårsaker andre problemer for pasienten.

Bivirkninger

Som med alle typer medisiner eller behandling plan, gjør testosteronbehandling har sine bivirkninger. Dette vil inkludere svimmelhet, hodepine, hyppig vannlating, hevelse, tretthet, humørsvingninger, irritabilitet, kløe eller rødhet (under patch), hyppige ereksjoner, langvarige ereksjoner og kvalme. Menn bør ikke bruke testosteron terapi hvis de ikke opplever lavt testosteronnivå, fordi det kan ha en negativ effekt på helsen.

Hvor lang tid tar det å få muskel massen?

Hvor lang tid tar det å få muskel massen?

Hva er din kroppstype?

Det er tre store typer kroppen i forhold til muskel ramme. Å finne ut hvor du faller på spekteret mellom disse typene vil hjelpe deg å få muskler på riktig måte for deg. Hvis du er en endomorph, betyr det at du har et rundt ansikt, brede hofter, en stor ramme kropp, større enn gjennomsnittet bein, og en langsom metabolisme. Det er lettere for deg å få kroppsfett og vekt enn de to andre typer kroppen. Dette tillater deg å få muskel massen raskt, men de musklene som du har fått kan være skjult under kroppen fett. Dette krever bygging av muskler og fettforbrenningen å vise frem dine muskel gevinster.

En mesomorph kroppstype har brede skuldre, en liten midje, høyt stoffskifte, lavt kroppsfett med et ganske høyt stoffskifte.

Dette er den enkleste type kropp for å bygge muskelmasse på fordi du kan se gevinster med en gang. Den tredje typen er et ectomorph. En ectomorph er kjent for små muskler, et svært høyt stoffskifte, og smale hofter, midje og skuldre. Dette er den vanskeligste karosseritype for å bygge muskler på, og er ofte referert til som en hard gainer.

Hvor raskt?

I en studie utført av Dr. Michael Colgan av Colgan Institute of Nutritional Sciences, den mest muskel gevinst som er registrert i løpet av ett år var 18 1/4 lbs. Dr. Colgan sier at "på grunn av den begrensende omløpshastighet i muskelcellene, er det umulig å vokse mer enn en unse av nye muskler hver dag." Selv om du kunne vokse en unse hver dag, ville dette tilsvare £ 23. i ett kalenderår. Omløpshastighet som Dr. Colgan sikter til er protein omløpshastighet, som er hvor lang tid det tar muskler til å utnytte sitt lagret protein. Proteinet omløpshastighet i menneskelige muskler tar ca 180 dager. Dette er en av faktorene i kroppen som begrenser hvor mye naturlig muskel kan settes på til enhver tid.

Tall Tales

Det er historier om muskel utbyggere pakking på 30 kg. eller mer i løpet av bare et par måneder. Som er sett i Dr. Colgan studie, er dette svært usannsynlig. Det er en sjanse for at dette gym rotte tenker at all den vekten han eller hun har fått er muskel, men det meste er nok fett, vann eller glykogen. Det er også en mulighet for at denne personen har gjort sine gevinster unaturlig med ekstrem tilskudd. Mens noen kosttilskudd er ikke veldig slitende for kroppen, må man tenke på hvorfor kroppen har naturlig nok begrenset hvor mye muskel mulig i løpet av en dag, uke, måned eller år.

I løpet av et år, få 18-23 kg. av muskel er mye, og det vil ta mye arbeid. Ikke gjør forsøk på å snarvei prosessen ved å ta noe som vil føre til problemer ned linjen. For eksempel, er et proteintilskudd sannsynligvis fine, mens en testosteron supplement kan ha meget uønskede bivirkninger.

Hvor lang tid tar det å vite om du har HIV?

Hvor lang tid tar det å vite om du har HIV?

Innledning

Venter på resultatene av en HIV-test kan være følelsesmessig overveldende. Dette kan bli enda mer overveldende når du tar i de Centers for Disease Control statistikk at mer enn 50.000 mennesker er diagnostisert med hiv i USA hvert år. Hvor lang tid det tar før du vet om du har blitt infisert av viruset varierer avhengig av hvordan du blir testet.

Antistofftest

Mange mennesker som har blitt smittet med hiv har ingen anelse. Dette er fordi innledende infeksjoner viser liten eller ingen symptomer; noen kan ha influensalignende symptomer i løpet av de første to ukene av infeksjon. Dette er grunnen til at HIV-testing er så viktig. En av de første måtene du kan bli testet for HIV er gjennom et antistoff test. Et antistoff tester fungerer ved å undersøke en blodprøve for HIV-antistoffer. Antistoffer er proteiner som unike kroppen skaper for å bekjempe et antigen (slik som HIV). HIV-spesifikke antistoffer vil dukke opp i en blodprøve alt fra seks til 12 uker etter smitte. Vanligvis anbefales det at du tar en andre antistoff test tre måneder etter den første. Dette er på grunn av et fenomen som kalles vindusperioden, som er en tre-måneders tidsvindu, hvor HIV-antistoffer ikke kan være konsentrert nok til å dukke opp i en blodprøve, noe som resulterer i en falsk negativ.

Antigen Test

En annen testmetode for HIV-infeksjon kalles et antigen test. Antigenet testen ser spesielt for stoffene på viruset som utløser antistoffer som skal opprettes. For HIV disse er P24 proteiner. Siden P24 proteiner kan oppdages før antistoffene de utløser, kan antigen tester vanligvis gi positive resultater et par uker tidligere enn et antistoff test kan.

PCR Test

En av de nyeste HIV-tester på markedet kalles Polymerase Chain Reaction test (PCR-test). PCR-testen er unikt ved at det spesifikt tester for det genetiske materialet (DNA / RNA) av viruset i seg selv. Som HIV-viruset smitter nye vertsceller, etterlater det en sti av genetisk materiale bak. PCR testen ser for dette materialet som en proof-positiv måte å fastslå infeksjon. Siden en PCR testen ikke må vente for antistoffer til å bli produsert, kan det vanligvis oppdage en HIV-infeksjon to til tre uker etter smitte. Det er en full fire uker tidligere enn den gjennomsnittlige antistofftest.

Hvor lang tid tar det å slutte å røyke?

Hvorfor slutte å røyke er vanskelig

Det er ingen side-stepping det faktum at å slutte å røyke kan være en lang og krevende prosess. Ikke bare røykere har å rehabilitere sine vanedannende trang til å røyke, men de må også vente lenge nok for deres hjerner til å endre, på grunn av de kjemiske endringene brakt videre av nikotinavhengighet. Et annet faktum er at det er ingen fast tidslinje for hvor lang tid det tar en person til å slutte å røyke. Noen røykere synes det er relativt lett å slutte "cold turkey", mens det tar andre år - enda flere tiår - å gi avkall på det siste sigarett. Røykeslutt er subjektive fordi røyking produserer biokjemiske, mentale og følelsesmessige endringer som varierer i intensitet for hver røyker.

Nikotin Oppfordrer

Langt, er den vanskeligste delen av å røyke kue den fysiske trang til å røyke en sigarett. Suget er all grunn til nikotin reseptorer i hjernen, som først utviklet da du begynte å røyke. Bokstavelig talt, nerve reseptorer ønsker en sigarett for å sikre deres overlevelse. Dette craving manifesterer så sterkt, og er grunnen til at så mange bruker nikotinplaster som en krykke for å slutte å røyke. Som et resultat av dette suget alene, det tar gjennomsnittlig person i minst 3 måneder for å slutte, særlig hvis de bruker et nikotinplaster eller et annet hjelpemiddel.

Breaking the Habit

Mange røykere synes det er like vanskelig å gi slipp på sine personlige og sosiale røykevaner. For eksempel, mange røykere røyker på en bar når de er ute med vennene sine, og hvis de prøver å slutte, vil de finne det svært vanskelig å motstå å røyke på grunn av deres inngrodd vane å røyke i disse miljøene (spesielt der mange andre mennesker er ofte røyking). Bor borte fra disse miljøene, og selv begrense kontakt med folk som røyker, kan ofte redusere tiden det tar for en røyker å slutte med halvparten. Som nevnt før, slutte å røyke varierer fra person til person, men det kan være et spørsmål om uker for en person til å slutte, så lenge de identifisere "triggere" som får dem til å røyke, og unngå dem.

Hvor lang tid tar det å gå etter et hjerneslag?

Skadeomfang

De fleste slag skader ene side av hjernen, skader den motsatte side av legemet. Når den ene siden av kroppen er svekket eller lammet av slag, de motoriske bevegelser forbundet med turgåing er ofte påvirket. Balanse kan være av og følelse i bena og føttene redusert. Redusert muskeltonus er et annet symptom mange slagpasienter opplevelse. Jo før fysioterapi begynner etter et slag bedre. Men, avhengig av alvorlighetsgraden av hjerneslag og omfanget av skaden, rehabilitering for å hjelpe en pasient lære å gå igjen kan begynne i løpet av noen dager eller kanskje ikke i flere uker.

Recovery

Det er ikke uvanlig for slagpasienter til å utvikle en unormal gangart mønsteret som de lærer å gå igjen. Selv etter en lengre periode med fysioterapi og rehabilitering, mange slagpasienter ikke er i stand til å gå riktig. Hvorvidt et slag etterlater en person delvis lammet eller med svekket bein, gangvansker øke en persons risiko for å falle, samt påvirke kvaliteten på personens liv. Restitusjonstid ofte avhenger av omfanget av nevrologiske skader og hvor mye hands-on bistand av en fysioterapeut. En studie publisert i Stroke: Journal of the American Heart Association tyder på at slagpasienter som er i stand til å gå noen på egen hånd kan gjøre det bedre når fysioterapeuter hjelpe dem til å gå under rehab. Pasienter i terapeut-assistert gruppe av studien gjort mer bedring i ganghastighet enn de bistått med robot-enheter. De har også rapportert å ha færre fysiske begrensninger etter endt fysioterapi.

Motoriske bevegelser

En god del av arbeidet går til å ta et eneste skritt, som å gå involverer bevegelse av mange forskjellige muskelgrupper. Noen ganger slagpasienter må lære de ulike bevegelser som kreves for å gå hver for seg før kombinere dem til en koordinert bevegelse. Selv om vandre normalt er et produkt av hjernen sender meldinger til musklene i kroppen å fortelle dem hvordan de skal bevege seg, for personer som har hatt slag, prosessen faktisk fungerer i revers. Under de innledende fasene av rehabilitering, fysioterapeut beveger pasientens muskler, som deretter sender beskjeder til hjernen manuelt. Dette er hvordan en pasient relearns bevegelsene som vil gjøre sitt til å gå. Et annet viktig aspekt av en fysioterapi program for relearning hvordan å gå er å bygge den enkeltes styrke og utholdenhet.

Forbedring over tid

Hvor lang tid det tar å gå igjen etter et slag varierer fra person til person. For noen kan det ta bare noen få måneder, men for andre kan det ta år. I visse tilfeller kan en individuell aldri gjenvinne den totale bruk av et ben. Mange slagpasienter må fortsette å bruke en rullator eller stokk lenge etter utvinne fra andre symptomer relatert til hjerneslag. Så igjen, noen individer som blir fortalt at de aldri kan gå igjen etter et slag gjør kontinuerlig fremgang.

Hvor lang tid tar det for en visdom tann å vokse i?

Hvor lang tid tar det for en visdom tann å vokse i?


Visdom tennene, også referert til som tredje jekslene, påvirker hver enkelt på forskjellige måter. Dette inkluderer hvor lang tid det tar for dem å bryte ut, eller blir synlige.

Funksjon

Visdomstennene tjener ikke et bestemt formål. I motsetning til de andre, er de ikke nødvendige for å tygge og svelge. I stedet er de et ekstra sett med jeksler som ofte fjernes for å hindre sannsynlige dental komplikasjoner, inkludert cyster og permanent skade tann.

Time Frame

Av alle tennene, tredje jekslene er den siste til å komme inn. Ifølge American Association of Oral og Maxillofacial Surgeons, dette vanligvis skjer på 17 år, selv om noen mennesker oppleve dette før eller mye senere. Ikke lenge etter, er visdom tennene trukket ut hvis de ikke bryter ut ordentlig.

Fun Fact

Visdomstennene er fikk sitt navn fordi de er det siste settet med tenner for å komme inn, i en tid da unge voksne har antagelig vokst "kloke".

Hvor lang tid tar det for ADD medisiner for å fungere?

Hvis du eller barnet ditt ble nylig diagnostisert med Attention Deficit Disorder, er du sannsynligvis holde en flaske piller og lurer på hvor lenge de vil ta for å jobbe. Noen, som Ritalin eller Adderall, virke umiddelbart og frigjør et stoff som går inn i blodstrømmen i en stor nok dose til å påvirke hjernen, mens andre som Strattera må bygge seg opp over en tidsperiode før den blir effektiv.

Typer av ADD Medisinering

FDA har godkjent en rekke merkevare-navnet narkotika å behandle symptomer på Attention Deficit Disorder. Noen er også tilgjengelig i generiske formuleringer. Stimulerende medisiner er foreskrevet i henhold merkenavn som Adderall, Concerta, Daytrana, Focalin og Ritalin, mens Strattera er den eneste ikke-sentralstimulerende godkjent av FDA. Noen leger kan bruke andre legemidler til behandling av ADD som ikke er spesielt godkjent av Food and Drug Administration for behandling av Attention Deficit Disorder. Legemidler som brukes i denne "off-label" måte inkluderer anti-narkolepsi medisiner Provigil, visse antidepressiva eller kosttilskudd som tran eller johannesurt.

Hvordan fungerer de?

For å forstå hvor lang tid det tar hver medisiner for å fungere, må du forstå hvordan hver enkelt blir tatt. Metylfenidat hydroklorid, for eksempel, bærer merkenavnet Ritalin. Standard utgivelse Ritalin er tatt som en pille, raskt brutt ned i magen og absorbert inn i blodet gjennom magen vegger.
Metylfenidathydroklorid er også den aktive ingrediens i:
Ritalin LA - en langtidsvirkende formel som bryter ned mindre raskt i magen.
Concerta og Metadate - annen pille teknologi som leverer stoffet i en lang, vedvarende release)
Daytrana - en hud patch.
Methylin - som væske eller tyggetabletter.
Hver av disse tar en annen tid å bli absorbert inn i blodstrømmen på en annen dose, så vanlig Ritalin kan arbeide raskere - innen fem eller ti minutter - mens Concerta tar litt lengre tid å jobbe, men lastz lenger.

Dosering

Selv om du tar pillene dine nøyaktig som foreskrevet, kan det ikke "arbeid" med en gang, fordi det kan ta et par uker for legen å få riktig mengde foreskrevet for deg. Hver av disse stoffene kan tas i forskjellige doser, avhengig av kroppsvekt og alvoret i tilstanden, inntil symptomene er lettet. Dette gjøres gjennom en prosess som kalles "titrering" hvor legen begynner med en lav dose og gradvis eskalerer til symptomene er lettet.

Så da føler jeg det?

Måten et sentralstimulerende som Ritalin eller Adderall fungerer ligner på måten aspirin fungerer. Du tar det, det oppløses, går inn i blodstrømmen og er gradvis utskilles når du går til badet eller svette. Ifølge Shire Pharmaceuticals, er Adderall standard utgivelsen formel fullt absorbert omtrent tre timer etter at du har tatt det, men du kan føle virkningene mye tidligere som ytterkantene av pillen begynner å løse seg opp. Adderall utvidede utgaven tar ca syv timer i gjennomsnitt for å nå det samme nivået i blodet, ifølge DailyMed.

Bottom Line

Det er ingen kutt eller tørr guide for hvor lang tid det tar medisiner for å arbeide --- kan det være behov for å bygge opp i blodet i en time eller mer før du begynner å føle deg mer fokusert, eller du må kanskje ta en annen type av medisiner eller justere. Vanligvis vil imidlertid alle FDA formuleringer jobbe innen to til fire timer etter den første dosen, med unntak av Strattera, som krever en uke eller mer konsekvent inntak for å bygge til riktig nivå. Les informasjonen på apoteket gir deg med resept og det vil gi deg en god idé om hvor lenge at medisinen vil ta til arbeid

.

Hvor lang tid tar det å miste 5 Pounds?

Å miste vekt er viktig for mange mennesker i dag fordi det er så lett å få noen pounds. Du merker klærne passer litt for godt og hoppe på skalaen for å oppdage at du har satt på fem ekstra pounds. Nøyaktig hvor lang tid det vil ta å miste denne vekt er vanskelig å si, men å miste en liten mengde vekt, slik som 5 pounds, kan skje så raskt som en uke eller ta så lenge som et par måneder.

Miste vekt trygt

Det er veldig fristende å ta opp den siste kjepphest diett siden du bare ønsker å miste en liten mengde vekt. Imidlertid er faren ved dette hvis du ned i vekt for fort kan du miste muskelmasse istedenfor fett. Muskler forbrenner fett, så det er ønskelig å beholde så mye av din muskelmasse som mulig. Fad dietter målrette denne muskelmasse og vann vekt for at du tror du taper vekt raskt, men til slutt, hvis du få vekten tilbake, vil du finne det vanskeligere å gå ned neste gang. Du kan også få tilbake mer enn de 5 pounds du opprinnelig ønsket å tape.

Tips for å miste 5 Pounds

I stedet for å drikke sukker brus, drikk vann. Drikk så mye vann som du ønsker hver dag siden vann har ingen kalorier og bidrar til å skylle kroppen system for urenheter. Du kan enkelt klippe et par hundre kalorier fra ditt daglige kosthold ved å drikke vann i stedet for sukker drikker, og dette kan resultere i 5-kilos vekttap.

Finn måter å legge øvingsvirksomhet til din daglige rutine. Bruk trappen i stedet for heisen for å få de samme resultatene som en trapp-stepper på treningsstudio. Hvis partiet ligger i 18. etasje, gå opp noen fly, og deretter ta heisen. Park i de fjerneste delene av parkeringsplassen og gå til det tiltenkte plassering. Ta hunden for en spasertur eller løpe og leke med ham i hagen din. Det er lett å legge til ekstra bevegelse til rutine, og disse aktivitetene brenne opp kalorier, noe som kan føre til at du miste 5 pounds.

Hver gang du spiser noe, skriv det ned. Du vil bli overrasket over å se hvor mye ekstra snacking du gjør og hvordan de kaloriene legge opp. Eliminere den ekstra snacking vil trimme calories av ditt daglige inntak resulterer i å miste five pounds.

Når du føler deg sulten, og det er ikke måltidene, gi deg selv et par minutter før du gir på snacking. Spør deg selv om du er sulten eller er det kjedsomhet? Hvis du trenger å spise sørge for at det er en næringsrik snack som en frisk stykke frukt --- eliminere unødvendige oppfordrer til å spise vil resultere i å miste five pounds.

Hvor lang tid tar det å miste 50 pounds med en 1200-kalori diett?

Hvor lang tid tar det å miste 50 pounds med en 1200-kalori diett?


Å spise 1200 kalorier om dagen er ofte hensiktsmessig for kvinner - og noen menn - for effektivt vekttap, ifølge National Heart Lung and Blood Institute. Hvor lang tid det vil ta for deg miste 50 pounds avhengig av hastigheten på vekttap, som bestemmes av kaloriinntaket. Men ikke alle spise 1200 kalorier om dagen mister vekt i samme tempo.

Sikker Pace

Uavhengig av hvor mange kalorier du spiser for å gå ned i vekt, er et trygt tempo for av å droppe 50 pounds 1 til 2 pounds ukentlig, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Dette vekt-tap strategi bidrar til å holde tapte vekten av lang sikt, bemerker CDC. Derfor mister 50 pounds trygt å spise 1200 kalorier om dagen kan ta deg 25 til 50 uker. Shedding vekt raskere øker sjansen for å få tilbake vekten.

Individualisert kalori behov

Noen mennesker trenger mer enn 1200 kalorier om dagen for å miste 1 til 2 pounds ukentlig og oppnå en 50-kilos vekttap. Slippe 2 pounds ukentlig krever at du redusere inntaket av 1000 kalorier daglig, forbrenne 1000 kalorier hver dag gjennom trening eller gjøre en kombinasjon av begge. Hvis du vanligvis spiser 3000 kalorier daglig, kan du miste 2 pounds ukentlig spiser bare 2000 kalorier om dagen hvis din fysiske aktivitetsnivået er fortsatt den samme.

Å holde vekten av

Selv om du kan slippe opp til 2 pounds ukentlig og miste 50 pounds i bare 25 uker, vil du øke din sjanse for å holde vekten nede ved å opprettholde en 10 prosent vekttap i seks måneder før miste ekstra vekt, foreslår nasjonale hjerte, lunge and Blood Institute. For eksempel, hvis din opprinnelige kroppsvekt er 200 pounds, som mål å miste 20 pounds - i så lite som 10 uker - og vedlikeholde den nye kroppsvekt på 180 pounds i seks måneder før du prøver å gå ned mer i vekt.

Svært lav-kalori diett

Du kan slippe 3 til 5 pounds ukentlig ved hjelp av svært lav-kalori diett, rapporterer vekt-kontroll Information Network. Derfor kan du i teorien miste 50 pounds i bare 10 uker ved hjelp av en VLCD. Disse diettene inneholder ofte 800 kalorier - eller mindre - daglig, melder vekt-kontroll Information Network, men er bare trygg under medisinsk tilsyn. Overvektige personer kan være kandidater for svært lav-kalori diett hvis de har høy risiko for fedme-relaterte helsemessige forhold. Men en gjennomgang publisert i 2006 i "Fedme" rapporterer at langsiktig, lav-kalori diett som inneholder 1000 til 1500 kalorier om dagen er like effektive som svært lav kalori diett.

Hvor lang tid tar det for å rense Urban Water?

Hvor lang tid tar det for å rense Urban Water?


Fordi vann fra springen ofte lukter dårlig og smaker av klor, kanskje folk tror vannet er ikke rent. Vannkvalitet standarder for offentlig vann avvike fra opinionen. Offentlig vann må være ren, ren og drikkes av lovgivningen. Lukt og smak anses objectionables og ikke problemer som påvirker vannkvaliteten.

Behandling og Flow priser

Hvor vannet blir trukket fra stasjoner hvor lang tid for behandling og rensing av offentlig vann for drikking. Vann som samles i reservoarer eller trukket fra elver må gå gjennom mange behandlingsprosesser før det slippes for offentlig konsum. En annen faktor som figurerer i behandlingstiden har å gjøre med strømningsrater vannet kommer inn og går ut av renseanlegget.

Høy Flow Planter

Urbane high flow vannbehandlingsanlegg i hovedsak behandle vann i litt over to timer fra det tidspunkt vannet kommer på anlegget. Dette avhenger av hva slags behandlingsprosesser går på og statusen av vannet når den kommer. I tillegg, i henhold til EPA retningslinjer bare overflatevann er regulert. Hvis et vannbehandlingsanlegg bruker brønnvann, behandlingsmodaliteter endres som gjør den tid som kreves for å behandle vannet, noe som ville bli betydelig redusert.

Behandling Process

Prosessen med en høy produksjon plante behandling i en urban setting skjermer ut store rusk og deretter blander vannet med naturlige materialer som klumper seg sedimenter sammen og slippe den til bunns. Skummet topp vann sendes deretter gjennom en ozon, klor eller kloramin prosess som utfører bakterier drepe. En siste skylling gjennom sand og kullfilter senger polsk og rense vann til forbruk. Vann er kontinuerlig sjekket på ulike tidspunkt i denne prosessen ved vannrenseanlegget operatører.

Distribusjon

Behandlet vann kommer inn i distribusjonssystemet ved å bli pumpet inn store lagertanker over boligområder. Vann må oppfylle over 90 forskrifter for å være trygt for offentlig konsum. Vannbehandling operatører er lisensiert av staten helseavdelingen og har det endelige ansvaret for trygt drikkevann.

Hvor lang tid tar det å fjerne en Keloid?

Hvor lang tid tar det å fjerne en Keloid?

Hva er en Keloid?

En keloid, som kalles en keloid arr, er en masse av type 1 og type 3 kollagen som raskt vokser over den omkringliggende huden, ofte på stedet av en helbredet hud skade. De kan være skinnende, fibrøs knuter eller fast, gummi lesjoner og har en lilla eller rosa farge. De er formet på en uregelmessig måte, og blir større med tiden. De pleier ikke å helbrede som arr. Keloider er ikke smittsomt, og mens de er godartet de gir skarpe smerter, kløe og endringer av tekstur. De er noen ganger forveksles med hypertrofiske arr, men hypertropic arr vokser ikke mye større enn såret. Keloider kan vokse på ubestemt tid. Keloider kan begynne etter skade, kirurgi, akne, brannsår og riper.

Keloid fjerning

En person som har evnen til å danne en keloid kan ha sjansen til å danne flere keloider. Derfor er en av de beste måtene å behandle en keloid å unngå piercinger, tatoveringer eller annen hud prosedyre etter å få din første keloid. Ingen behandling av keloider har vært 100 prosent effektiv, så svaret på hvor lang tid det vil ta å fjerne arr varierer drastisk fra person til person. I noen tilfeller, keloid blir aldri helt kan fjernes, men det kan håndteres ganske godt. Kirurgiske behandlinger kan virke som den raskeste måten å bli kvitt keloid, men det er en stor sjanse for at keloid vil komme tilbake med evnen til å vokse enda større. Typisk blir kirurgi kombineres med andre metoder for å forbedre muligheten for vellykket fjerning. Keloider kan være avflatet og ha irritasjon fjernes ved behandling av en laser. Flere behandlinger kan være nødvendig, og forsikringsdekning kan være et problem. Kryoterapi har vist seg å flate keloider ved å fryse dem med flytende nitrogen, men det er en mulighet for at det området av behandlingen vil bli mørkere. Hvis brukt raskt etter et kirurgisk inngrep, og ved den første glimt av en keloid, strålebehandling kan brukes med en viss suksess. Det finnes tilfeller der fjerning eller opprette behandlinger har forårsaket keloid aldri å komme tilbake i en tidsplan for straks til seks uker eller så. I noen tilfeller behandlinger er ikke effektive.

Ytterligere behandling

Mange topiske eller injeksjonsmetoder er blitt anvendt for å motvirke effektene av keloider. Disse behandlingene er brukt i forbindelse med fjerning prosedyrer for å redusere sjansen for en keloid retur. Injeksjoner av kortison er noen ganger brukt til å flate keloider, selv om de kan øke rødhet. Ark med silikon gel strukket over området av arret i flere timer en dag i løpet av et par måneder er en anbefalte hjelp av behandling - men det er en lang behandling og kan øke kløe på stedet av bandasjen. Tilsvarende kan kompresjonsbind slitt i flere måneder redusere keloid størrelse. Andre gels nevnt, men ikke fullt ut testet på Internett inkluderer Mederma, contactubex gel, hexilak gel, sneglen helix mucin og interferon. Som alltid, før selv behandling bruker ethvert produkt, ta kontakt med en lege først.

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter Bruke Ortho Evra?

Hvor lang tid tar det å bli gravid etter Bruke Ortho Evra?

Stoppe Ortho Evra

Ifølge Planned Parenthood, en kvinne kan bli gravid så snart hun slutter å bruke Ortho Evra. Fordi plaster frigjør en jevn strøm av hormoner hele uken lang tid før den er erstattet av en ny patch, en kvinne kan teoretisk bli gravid så snart oppdateringen er fjernet hvis en annen erstatter ikke det. Hormonene kan somle i systemet litt, men som kan bety at de vil trenge for å forsvinne fra kroppen før de normale odds for å bli gravid retur. Dette bør ikke ta mer enn ca 24 timer.

Endring i syklus

En fordel med prevensjonsmetoder som patch eller pillen er at de regulerer kvinnens menstruasjonssyklus. Som pillen, lappen fungerer på en tre-ukers syklus der en daglig dose av hormoner administreres til kroppen. Under den fjerde uken i måneden, er lappen fjernet og kvinnen menstruates. Men når oppdateringen er stoppet det kan ta opptil to måneder for en kvinnes menstruasjonssyklus for å gå tilbake til slik det var før du starter oppdateringen. Dette kan resultere i tapte eller uregelmessig menstruasjon, som kan gjøre det vanskelig for en kvinne å forutsi når hun skal mensen og eggløsning, og dermed gjøre det vanskeligere å bli gravid.

Betraktninger

Skaperne av Ortho Evra anbefaler at kvinner konsultere sine leger før du tar lappen dersom de planlegger å bli gravid. Det er også en liten sjanse - ca 1 i 100 - at en kvinne kan bli gravid selv mens ordentlig bruker plasteret. Det er også en økt sjanse for å bli gravid dersom en kvinne ikke klarer å fjerne og gammel lapp og på nytt en ny patch til rett tid. Hun kan også bli gravid hvis plasteret faller av eller om hun tar visse medisiner eller vitaminer som kan forstyrre med lappen effektivitet, inkludert St. Johannesurt, rifampicin og visse medisiner som brukes til behandling av kramper, HIV og gjær infeksjoner.

Hvor lang tid tar det å få en HIV-test?

Hvor mye tid som kreves for å komme inn i en klinikk eller å se en lege for å få en HIV-test kan variere mye fra staten. Testen i seg selv tar bare noen få minutter, men ventetiden for å få testresultatene vil variere avhengig av hvilken test spesifikke HIV test du gjennomgå.

Avtaler og Walk-Ins

Noen stater har walk-in testing sentre for seksuelt overførbare sykdommer, inkludert HIV. Mange gjør det ikke, noe som betyr at du må gjøre en avtale på en klinikk eller testsenter. Dersom avtaler er nødvendig, kan det være en venteliste eller det kan være at testene er gitt på bare enkelte dager.

Testing Tid

De fleste testsenter vil stille noen spørsmål og trekke litt blod som en del av deres testprosessen. Dette tar ca 25 minutter, selv om resultatene generelt vil kreve flere uker.

OraQuick Testing

Noen stater tilbyr muntlig penselprøver kjent som OraQuick tester, som kan være ferdig i bare noen øyeblikk og retur resultater i så få som 25 minutter. Disse testene blir brukt som en screeningmetode, med et positivt resultat som krever en oppfølging test for å bekrefte det.

OraSure Testing

En annen muntlig vattpinne test som tilbys i enkelte områder er det OraSure test. Disse testene ikke tilbyr de samme raske resultater som OraQuick tester (OraSure resultater vanligvis tar rundt to eller tre uker å komme tilbake, omtrent like mye som en blodprøve), men anses å være like nøyaktig som blod testing.

ELISA og Western Blot

ELISA-testen brukes hovedsakelig for screening blod eller orale prøver, som virale antistoffer i tillegg til HIV kan føre til et positivt resultat. Laboratoriet vil følge en positiv ELISA resultat med en Western Blot testen, som tester prøver for antistoffer spesifikke for HIV, for å bekrefte. Testresultatene kan ta to til tre uker etter behandling.