Digidexo.com

dele bad med person med hepatitt

Hvordan ta vare på deg selv Ernæringsmessig med hepatitt C

Hepatitt C er en leversykdom forårsaket av hepatitt C-viruset, som spres gjennom kontakt med infisert blod, sex med en infisert person, eller fra mor til barnet i fødselsprosessen, ifølge MedlinePlus. Hvis fanget i løpet av de første seks månedene, er fullstendig gjenoppretting mulig (om en 40 prosent sjanse), men hvis fanget sent kan det utvikle seg til kronisk hepatitt C. Det er spesielt viktig å ta vare på deg selv ernæringsmessig mens bærer av hepatitt C, enten du er slutt kurert eller hvis du har det for resten av livet ditt.

Hvordan ta vare på deg selv Ernæringsmessig med hepatitt C

Hvordan ta vare på deg selv Ernæringsmessig med hepatitt C

•  Spis nok kalorier. Anoreksi er et symptom assosiert med leversykdom, så det er viktig å sørge for at du får nok mat og nok av riktig mat. Poenget for dette trinnet, er imidlertid bare å bare sørge for at du får nok kalorier. Enkelt sagt - spise mat.

Få nok protein. Melk, nøtter, ost og kjøtt er gode kilder til protein, som er avgjørende for god helse. Imidlertid er for mye protein dårlig for leveren og kan føre til hjerneskade. Konsultere legen din om ditt tilfelle av hepatitt C og hvor mye protein du bør spise.

Få nok vitaminer og mineraler. Legen din kan fortelle deg om du får nok vitaminer ved å måle dine nivåer, men ganske ofte folk med hepatitt ikke får nok fettløselige vitaminer. Ta foreskrevet kosttilskudd for å balansere din vitamin og mineral inntak.

Spis lav-fett, lever-vennlig måltider. Leveren produserer galle, en viktig del av fordøyelsesprosessen. Hvis du har hepatitt C, er leveren i en svekket tilstand, og du må være forsiktig med det ved å spise fettfattig mat slik at leveren kan produsere den nødvendige galle. Dette er viktig.

Spis mindre måltider. På grunn av den skadede leveren, er du ikke i stand til å lagre så mye energi som du brukte til, i henhold til Janice and Friends Hepatitt C nettside. En av leverens oppgave er å lagre glykogen, som gir energi til legemet når det er nødvendig. En sunn leveren kan lagre store mengder glykogen, men en med hepatitt C ikke kan. Spis mindre, mer hyppige måltider for å opprettholde din energi.

6. Tren regelmessig. Trening er en fin måte å forbrenne kalorier og fett, og holde kroppens prosesser arbeider effektivt og effektivt.

Sykepleie ansvar hos pasienter med hepatitt C

Sykepleie ansvar hos pasienter med hepatitt C


Hepatitt C forårsaker betennelse i leveren. Forårsaket av hepatitt C-viruset, sprer denne sykdommen ved seksuell kontakt med en smittet person; bruker skitne nåler for tatovering, piercing og bruk av narkotika; eller ved hjelp av personlige hygieneprodukter av noen med sykdommen. Sykepleiere har spesifikke ansvar i omsorg for hepatitt C-pasienter. Dette ansvaret hjelpe pasienter bedre håndtere sykdommen og forbedre sin livskvalitet.

Patient Education

Sykepleiere spiller en viktig rolle i pasientopplæring. De forklarer hepatitt C til infiserte pasienter, fortelle dem hvordan sykdommen vanligvis utvikler seg og gi dem råd om når du skal kontakte lege.

Ernæring Ledelse

Siden ernæring påvirker den generelle helsen til kroppen, sykepleiere diskutere betydningen av ernæring med hepatitt C-pasienter, og gi dem råd om hvordan de skal forbedre sine ernæring vaner. Siden noen urte kosttilskudd kan skade leveren, sykepleiere diskuterer også viktigheten av å sjekke supplement etiketter og unngå kosttilskudd som forårsaker leverskader.

Medisinering Management

Nebraska Health & Human Services melder at sykepleiere gjennomgang resepter, avgjøre om pasienter tar alle sine medisiner på riktig måte, spør pasienter som over-the-counter medisiner de bruker, og finne ut om noen av stoffene har potensial til å forårsake leverskader. Hvis noen av medisiner utgjør en risiko for leveren, sykepleiere arbeide for å identifisere tryggere alternativer.

Risk Identification

Siden mennesker smittet med hepatitt C kan spre sykdom til andre mennesker, sykepleiere arbeider med infiserte pasienter for å identifisere risikofylt atferd. Under en vurdering, bør en sykepleier spør om vedkommende deler nåler, har ubeskyttet sex eller aksjer personlige hygieneprodukter med andre. Hvis pasienten rapporterer at han engasjerer seg i noen av disse atferd, bør sykepleieren gi rådgivning og opplyse pasienten om hvordan disse atferd øke risikoen for overføring av sykdommen til andre.

Pasient Monitoring

Sykehus og klinikk sykepleiere overvåke hepatitt pasienter for å avgjøre om det medisinske teamet bør gjøre noen endringer i deres behandling planer. Sykepleiere gjennomgang laboratorieresultater, identifisere tegn på fremmarsj hepatitt og avgjøre hvor bra pasienten reagerer på behandlingen.

Lege Reporting

Leger er avhengige av sykepleiere til å rapportere viktig medisinsk informasjon om hepatitt pasienter. Hvis en sykepleier avgjør at en pasients tilstand har forverret, bør hun rapportere det til en lege umiddelbart. Sykepleiere rapporterer også kritiske lab verdier eller uvanlige testresultater til en lege for umiddelbar handling.

Hvordan å behandle barn med Hepatitt

Hvordan å behandle barn med Hepatitt


Hvordan du behandler barn med hepatitt avhenger av type hepatitt smitte de har og symptomene de stiller ut. Det mest avgjørende element i behandling av hepatitt hos barn overvåker leveren for skader. Hvis det oppdages skade eller arrdannelse, kan det hende du trenger å behandle sykdommen mer aggressivt. Følgende trinn vil hjelpe deg å forstå hvordan ta vare på en infisert barnet.

Hvordan å behandle barn med Hepatitt

•  Bestem hvilken type hepatitt barnet ditt er infisert med. Barnelege vil vanligvis utføre en rekke diagnostiske prøver for å bestemme graden av sykdom og hvorvidt det er noen underliggende årsaker.

Vit at det ikke finnes noen godkjent behandling for hepatitt A, men at de fleste mennesker, inkludert barn, leve med smitten uten noen gang å oppleve noen symptomer.

Vurder å bruke interferon å styrke immunforsvaret og lamivudin å hemme viruset. Begge stoffene er godkjent for å behandle hepatitt B hos barn, og legen din kan forskrive en eller begge for å redusere leverbetennelse.

Utforsk tilgjengelig for behandling av hepatitt C hos barn alternativer. Bare fire legemidler har blitt godkjent for å behandle hepatitt C hos voksne, og lite testing har blitt gjort med barn.

Sjekk inn mulige eksperimentelle behandlinger. Du kan finne flere studier som tar sikte på å oppdage akseptable behandlinger for hepatitt hos barn.

Oppsøke en pediatrisk gastroenterolog eller leversykdommer som deler din filosofi for behandling av barnet ditt. Siden hepatitt behandles på et sak-til-sak basis, vil noen leger ikke foreskrive noen medisiner med mindre det er skader på leveren. Andre prøver å utrydde viruset fra barnets system, selv om det ikke er noen signifikant leverskade.

Vet at barnet ditt må ha flere blodprøver for å overvåke utviklingen av sykdommen og suksess for enhver behandling. Hvis barnet opplever halvår negative testresultater etter behandling er stoppet, har han vist en vedvarende respons på behandling.

Besøk Foreldre til barn med smittsomme sykdommer nettsted for informasjon om behandling av barn med hepatitt. Se Resources nedenfor for en link.

Hint

 • Hepatitt hos barn ofte klarner opp i ungdomsårene, men det er lurt å fortsette statuskontroller for å påvise tilbakefall.
 • Hepatitt B er den eneste av de tre hovedtyper av hepatitt etter hvilke stoffer er godkjent for behandling av barn.
 • De fleste medikamenter som er foreskrevet for å behandle hepatitt har flere bivirkninger, som kan være verre enn de symptomer på sykdommen.

Hvordan leve med hepatitt B

Hvordan leve med hepatitt B


Hepatitt B er en infeksjon av leveren forårsaket av hepatitt B virus. Denne alvorlige tilstanden kan føre til kronisk infeksjon, leverkreft, skrumplever eller leversvikt. Sykdommen er spredt fra en smittet person til et annet, via utveksling av blod eller kroppsvæsker. Ifølge Mayo Clinic, barn med hepatitt B er mer sannsynlig enn voksne med sykdommen å utvikle en kronisk infeksjon, og voksne kan ofte fullt igjen.

Hvordan leve med hepatitt B

slutte å drikke alkohol, som alkohol fremmer leversykdom.

Spis mindre måltider for å gi deg energi og unngå kvalme. Velg et sunt kosthold med mye frisk frukt, grønnsaker, hele korn og andre matvarer som fremmer et sunnere immunsystem.

Snakk med din lege og farmasøyt om hvilke typer av over-the-counter medisiner og resepter du bør unngå. Ifølge Mayo Clinic, bør legemidler som Tylenol ikke tas av de med hepatitt B.

Få nok søvn og trene for å øke energi og styrke.

konsultere legen din om medisiner som kan være foreskrevet for å hjelpe deg å leve med eller overvinne tilstanden. Legemidler foreskrevet inkluderer interferon, telbivudin, entekavir, lamivudin og adefovirdipivoksil.

Leve med hepatitt C

Leve med hepatitt C


Hepatitt er en meget smittsom sykdom som påvirker leveren. Hepatitt C kan føre til fibrose og cirrhose i leveren. Viruset blir spredt via blod-til-blod kontakt, vanligvis ved bruk av narkotika eller seksuell overføring. De fleste mennesker med hepatitt C har ingen symptomer og ikke vet de er smittet før blodprøver viser at de har leverskader. Hepatitt C kan behandles med medisiner, men bare rundt 50 prosent av de som ble behandlet vil gjenopprette.

Administrerende symptomer

Hepatitt kan føre til en rekke symptomer som kan administreres via noen strategier. For å unngå tretthet, sørg for at du får nok søvn om natten, drikke rikelig med vann eller næringsdrikker, og ta naps når det trengs. Moderat trening kan holde deg energi; bare sørg for å strekke på forhånd. Prøv å unngå stress og be om hjelp med daglige aktiviteter hvis du trenger det. Hvis du har hodepine og muskelsmerter, kan de bli lettet med Tylenol eller Motrin. Hepatitt kan føre til tørr hud og munn: Unngå sterke såper, (som kan videre tørke ut huden), bruke fuktighetskrem, og tygge sukkerfri tyggegummi eller suge på sukkerfri godteri for å holde munnen fuktig. Det er også viktig å praktisere sikker sex. Sørg for at partneren din vet at du har sykdommen og ta forholdsregler.

Depresjon

Mange ganger, blir diagnostisert med en sykdom kan føre til depresjon. Depresjon kan føre til at du den lidende til å føle seg trist, tom, alene og verdiløs. Du kan bruke mye tid gråt og mister all interesse for ting du en gang elsket. Du kan oppleve vekttap, søvnløshet, overspising eller tanker om døden. Når depresjon forverres, kan du oppleve panikkanfall, skjelvinger, svimmelhet og til og med pustevansker. Hvis diagnosen hepatitt har du følelsen deprimert, snakke med noen. Legen din kan forskrive antidepressiva. Snakk med legen din for å finne den beste behandling for din situasjon.

Behandling

Behandlinger for Hepatitt C bære ukentlige injeksjoner og to ganger daglig piller av antivirale medikamenter. Denne metode for behandling herder vanligvis over halvparten av pasientene. Hvis legen anbefaler denne formen for behandling, vil du ta medisiner for en periode på 48 uker. Hvis du har nådd slutten stadier av leverskade, vil en levertransplantasjon være nødvendig. (Det kan ta år å finne en riktig donor.) Den beste måten å beskytte mot sykdommen er å unngå tatovering, risikofylt seksuell atferd og bruk av narkotika. Riktig kosthold kan også bidra til å holde deg frisk. Personer med hepatitt bør ha en diett lav på fett og høy i frukt, grønnsaker og helkorn.

Forventet levealder med hepatitt C

Hepatitt C er en blodbåret patogen som angriper leveren av infiserte individer. Venstre ubehandlet, kan hepatitt C føre til signifikant leverskader og død.

Om Hepatitt C

Hepatitt C er den farligste formen for de tre typer hepatitt virus på grunn av sin effekt på leveren. I tillegg, i motsetning til hepatitt A og B, er det ingen vaksine eller kur for hepatitt C.

Kontraherende Hepatitt

Hepatitt spres ved kontakt med infisert blod. Helsearbeidere som har hyppig kontakt med blod og kroppsvæsker er spesielt utsatt. Hepatitt C er særlig utbredt blant illegale narkotikabrukere på grunn av infiserte nåler.

Første symptomene

Personer smittet med hepatitt C ofte opplever få om noen innledende komplikasjoner. Mulige symptomer og / eller komplikasjoner inkluderer feber, hodepine, tretthet og muskelsmerter. Det er i løpet av de første seks månedene når hepatitt er lettest behandles for å hindre kronisk infeksjon.

De første 10 årene

Noen mennesker som er uvitende smittet med hepatitt C eller som har behandlingsresistent (kronisk) sykdom kan oppleve periodiske murrende smerte i området rundt leveren i årene etter første infeksjon. Men fordi smertene er ofte intermitterende eller liten, enkeltpersoner ofte ikke søke legehjelp.

Utbruddet av livstruende symptomer

Personer med ubehandlet og kronisk hepatitt C begynner å legge merke til alvorlige symptomer vanligvis innen 10 til 20 år etter infeksjon. Etter at sykdommen har angrepet leveren i mange år, vil leveren bli vesentlig skadet og leversmerter vil øke. En levertransplantasjon kan være nødvendig.

Forventet levealder

Forventet levealder for hepatitt C pasienter er uklart. Ifølge National Hepatitt C Coalition, er dette fordi sykdommen effekter folk så annerledes. Men blant de med betydelig lever arrdannelse, 25 prosent går på å utvikle hepatitt-relatert kreft i lever og / eller leversvikt.

Matvarer for å unngå med hepatitt C

Hepatitt C er resultatet av et virus som forårsaker inflammasjon og skade på leveren, ifølge Mayo Clinic. I tidlige stadier, mange som ikke viser noen symptomer. Blodprøver kan vise de første tegn på leverskade. I de senere stadier av denne tilstanden, kan folk oppleve symptomer som feber, tretthet, kvalme og ømhet i leveren området. Hindre ytterligere skade på leveren er viktig ved behandling av denne tilstand.

Diet endringer

Et dårlig kosthold kan påvirke folk med hepatitt C, ifølge US Department of Veterans Affairs. Å spise mat med høyt fett i mange år fører til belastning på leveren. Spis en diett full av frukt, grønnsaker, hele korn, magre meieriprodukter og magre proteinkilder. Et balansert kosthold kan gi bedre leverfunksjon og lavere risiko for arrdannelse i leveren, ifølge avdeling Veterans Affairs. Det kan også øke immunsystemet, noe som bidrar til å holde hepatitt C under kontroll.

Med hepatitt C, er det viktig å holde vekten i sunn rekkevidde. Hvis du er overvektig, bør du snakke med legen din om å gjøre endringer for å miste ekstra kroppsvekt. Dette er spesielt viktig hvis du er i faresonen for diabetes, fordi hepatitt C øker sjansene for å få denne tilstanden, ifølge instituttet Veterans Affairs.

Unngå fet mat

Spise mat som er høy i fett og kalorier kan føre til fett å bygge opp i leveren, i henhold til Liver Foundation. Kutte ned på fet mat hindrer leveren fra å jobbe overtid, noe som er viktig for personer med hepatitt C.

Mettet fett forbruk bør holdes på 10 prosent eller mindre av dine daglige kalorier, ifølge New York Times. Unngå mat høy i mettet fett som ost, melk, iskrem, kokos og palmeoljer. Når du leser etiketter, unngå matvarer med "hydrogenerte og delvis hydrogenert olje", som vanligvis finnes i matvarer som: smør, forkorting, margarin og bearbeidede matvarer, ifølge The United States Department of Agriculture.

Unngå alkohol

Selv små mengder alkohol bør unngås, ifølge Mayo Clinic retningslinjer. Alkohol gir raskere progresjon av hepatitt C, setter ekstra belastning på leveren.

Medisiner for å unngå

Over skranke og reseptbelagte medisiner bør gjennomgås med legen din, ifølge Mayo Clinic. Noen medisiner har potensial til å forårsake leverskader, noe som er viktig for hepatitt C-pasienter å unngå.

Når skal ringe en lege

Hvis du opplever muskel eller leddsmerter, har feber eller føler trøtt, ring din lege. Symptomene for denne tilstanden må overvåkes for å bestemme utviklingen av sykdommen.

Hvordan å bade Med Helvetesild

Helvetesild eller herpes zooster, er en smertefull viral infeksjon av nerver. Det påvirker vanligvis eldre voksne eller personer med svekket immunforsvar. Ofte et utslett vises på den ene siden av kroppen som en stripe, band eller liten oppdatering. Utslett vil ofte få blemmer og skorpe over, og det kan ta 2-4 uker for blemmer å helbrede. Et bad med havregryn eller maismel vil ofte lindre noe av smerten og kløe forbundet med utslett som vises i helvetesild.

Bruksanvisning

•  Fyll opp badekaret med varmt vann. For å unngå irritasjon, ikke bruk varmt vann. Plasser en dråpe vann på håndleddet. Du bør ikke være i stand til å føle varmen av vannet på håndleddet om det er på riktig temperatur.

Bland i en håndfull av maisstivelse, eller havremel (som Aveno) inn i vannet.

Helt senk området av halsen og under i karet. Suge i 10 til 15 minutter.

Hint

 • Å bidra til å berolige og slappe av, ta et bad 30 minutter før sengetid.
 • Bruk en badematte for å unngå å skli i badekaret.
 • Ikke løft eller scratch utslett eller blemmer. Du bør rengjøre blemmer daglig med såpe og vann.
 • Ikke få vann med natron, maismel eller havregryn inn i øynene. Gjør du det er ikke farlig, men det kan føre til ubehag. Hvis øyet blir betent og irritert, skyll dem med lunkent vann under en vask i 20 minutter.

Hvordan å bade med klorheksidin

Klorheksidin er en ingrediens i mange produkter i hjemmet. En kjemisk antiseptisk, klorheksidin dreper bakterier i munnen og på huden. Klorheksidin er en vanlig ingrediens i munnvann, og er ofte en erstatning for jod for personer med allergier jod. Klorheksidin har også vist seg effektiv for å hindre spredning av bakterielle hud infeksjoner når de anvendes i stedet for såpe og vann.

Bruksanvisning

•  Hell 1 oz. klorheksidin konsentrere seg i et tomt gallon krukke og fyll med varmt vann. Cap kannen og rist forsiktig for å fordele konsentrat. Klorheksidin er en kraftig kjemisk og kan brenne huden hvis ikke riktig utvannet.

Slå dusjen på, justere temperaturen til vannet er så varmt som du tåler. Trinn under vann og fukt hele kroppen, skrubbe forsiktig med en vask klut for å fjerne skitt og døde celler.

Tilbake vekk fra vannet og hell klorheksidin blandingen på en ren vaskeklut, deretter gni løsningen over hele kroppen. Scrub til et skum og la blandingen sitte på huden i fem minutter. Arbeid løsningen inn i noen folder og sprekker i huden, så det er her bakteriene oftest bor.

Skyll klorheksidin løsning unna, la det varme vannet renne over huden til alle spor av klorheksidin har blitt fjernet. Løft føttene og skyll bunnen av føttene og mellom tærne også.

Trinn ut av dusjen nøye for å hindre slipping og tørr med et rent håndkle. Arbeid sakte, bruker ekstra håndklær hvis det er nødvendig for å få helt tørre. Det er vesentlig at alt vann er fjernet fra huden, som kroppen varme og fuktighet til bakterievekst.

Tips og advarsler

 • Du kan bade med klorheksidin løsning så ofte som nødvendig for å bidra til å bekjempe hudinfeksjoner.
 • Klorheksidin er tilgjengelig på de fleste medisinske forsyne butikkene.
 • Snakk med legen din dersom du har spørsmål eller bekymringer om din tilstand. Han kan gi deg råd om riktig løpet av behandlingen og foreskrive antibiotika hvis det er nødvendig.

Hvordan leve med hepatitt C

Hvordan leve med hepatitt C


De fleste mennesker diagnostisert med hepatitt C har ingen symptomer, og bare finne ut at de har sykdommen når de mottar rutinemessige blodprøver for noe annet. Blir diagnostisert med viruset er på ingen måte en dødsdom, spesielt hvis det er fanget tidlig. Mens livet ditt vil endre seg med en hepatitt C-diagnose, kan du lære å leve med sykdommen. Les videre for å finne ut hvordan du kan leve med dette viruset.

Hvordan leve med hepatitt C

avtale med følelsesmessig stress forårsaket av hepatitt C. Når lære å leve med viruset, må du møte den mentale og emosjonelle uro forårsaket av å ha blitt diagnostisert med en alvorlig sykdom.

Se til din familie og venner for støtte. Du kan også vurdere å se en terapeut eller deltar på en støttegruppe. Din lokale avdelingen av den amerikanske Liver Foundation kan henvise deg til en gruppe i ditt område. Se Resources nedenfor for en link.

Ta det med ro, få nok hvile. Som kroppen din kjemper hepatitt, vil du oppleve anfall av trøtthet. Prøv å ikke overanstrenger seg.

Snakk med din arbeidsgiver hvis arbeidsdagen er for slitsomt. Prøv å arrangere fleksibel arbeidstid eller be om å telecommute. Vær ærlig med arbeidsgiveren din om din sykdom og behandlingsplaner.

informere potensielle seksualpartnere at du er smittet med hepatitt C. Bruk en latex kondom når du har sex med noen ny partner.

Reduser alkoholinntaket. Leveren din er allerede betent på grunn av hepatitt, så du bør unngå å stresse den ytterligere med overdreven alkohol.

Unngå å ta noen over-the-counter medisiner uten å snakke med legen din. Selv paracetamol (virkestoffet i Paracet) kan forårsake skade på leveren din.

Hold en linje for kommunikasjon åpen med legen din om symptomene. Sørg for å varsle ham om eventuelle nye symptomer kan forekomme. Skriv dem ned som de skjer, slik at du kan huske detaljene mellom avtaler.

vurdere å se en spesialist. En gastroenterolog eller leversykdommer, som spesialiserer seg på leverproblemer eller hepatitt behandling, kan være i stand til å tilby den nyeste informasjonen om nye behandlingsmetoder.

Hint

 • De fleste mennesker lever 20 til 40 år etter å ha blitt diagnostisert med hepatitt C, uten alvorlige symptomer.
 • Hvis hepatitt C er diagnostisert for sent, kan det eneste valget for behandling være en levertransplantasjon. Dessverre, ikke en levertransplantasjon ikke kurere sykdommen, og hepatitt vil til slutt angripe den nye leveren.

Hvordan å bade Med Wheat Grass Juice

Hvordan å bade Med Wheat Grass Juice


Hvete gress er vokst fra spiret frø av vinter hvete bær. Hvete gress juice er enormt sunt for kroppen. Det er ansett som en komplett mat, fordi den inneholder det meste av vitaminer og mineraler som er nødvendige for optimal helse, inkludert A, B, C, E, kalsium, jern og kalium. Foruten å være sunt å konsumere, har hvete gress juice fordeler når den brukes eksternt. Du kan til og med bade med hvete gress for å myke opp huden din eller for å behandle eksem eller psoriasis.

Bruksanvisning

Grow hvete gress hjemme ved hjelp av grunne panner fylt med en tomme av jord og hvete bær. Sett kjelen i en østvendt vindu og vann regelmessig. La de spirer å vokse minst 4 inches høy før du klippet og bruke dem. Alternativt kjøper allerede spiret hvete gress på en helsekostbutikk.

Pakk ut saften fra hvete gress med en juiceren. Du trenger 20 til 30 oz. av hvete gress juice for å legge til badevannet. Hvis du ikke har nok juice, lagre det i en tett lukket beholder i kjøleskapet til du har nok juice til å legge til et bad. Alternativt kan du bruke kommersielt tilgjengelig hvete gress juice.

Tegn et varmt bad. Hell hvete gress juice i badekaret under rennende vann. Bland ved swishing hånden i vannet. Tenne lys og slå av lysene på badet. Bading med hvete gress juice bør være en avslappende opplevelse, og levende lys er mer avslappende enn tøffe indirekte lys.

Kom i badekaret og slappe av. Pust dypt for å høste fordelene av aromaterapi. Etter 10 minutter, må du bruke en bomullsvaskeklut og gni forsiktig huden din. Hvete gress vil trenge gjennom huden og helbrede hudlidelser.

Len deg tilbake igjen mens hvete gress renser huden din og slapper dine sanser. Kom deg ut av karet når vannet er for kaldt for din komfort. Håndkle av ved å klappe - ikke gni - huden din.

Hvordan kontrollere leverskader med hepatitt C

Hepatitt C, også kjent som HCV, er et virus som invaderer leveren. Selve viruset viser ingen symptomer og kan ligge i dvale i mange år før det skader leveren, som ofte resulterer i leversvikt, cirrhose (arrdannelse i leveren) eller kreft. Det er vanligvis forårsaket ved å komme i kontakt med smittet blod gjennom en skjemt blodtransfusjon eller fra deler en kanyle i løpet av intravenøs bruk av narkotika. Her er noen trinn som kan hjelpe kontrollere den resulterende leverskader.

Hvordan kontrollere leverskader med hepatitt C

Kontrollerende Hepatitt C leverskader

Hvis leverskade er fanget tidlig eller om det regnes som å være svak, kan legen ikke anbefaler behandling, siden bivirkningene kunne oppveie de mulige forbedringer fra medisinering. I stedet vil du bli overvåket for tegn på mer alvorlig leversykdom.

Hvis diagnosen er mer alvorlig leverskade, vil du sannsynligvis bli behandlet med en ukentlig injeksjon av et stoff som kalles pegylert interferon, kombinert med orale doser av ribavirin. Denne kombinasjonsbehandling er blitt rapportert å være effektiv i 40 til 80 prosent av hepatitt C-pasienter med leverskade, å oppnå målet med å fjerne HCV fra blodet.

Hvis den ovennevnte behandling viser seg ineffektive i å eliminere HCV virus etter 24 til 48 uker, vil en andre runde med behandling administreres.

En levertransplantasjon kan være nødvendig hvis medikamentell behandling er mislykket. Imidlertid kan en transplantasjon ikke eliminere HCV fra kroppen, slik at muligheten for gjentakelse av leversykdom ville fremdeles eksistere. Også etterspørselen etter sunne lever langt overstiger det tilgjengelige tilbudet, så det vil trolig bli en lang venteperiode. Det er ny utvikling i levertransplantasjon, inkludert muligheten til å dele en donert lever mellom to mottakere, bedre organtildelingspolitikk og oppdagelsen at de som fikk en transplanterte leveren som er HCV-positive ofte gjør like godt som de som fikk en ikke-infisert leveren.

immuniserings selv mot hepatitt A og B, ved å bli vaksinert, fordi disse former av hepatitt kan også føre til skader på leveren og føre til komplikasjoner ved behandling av hepatitt C.

Hint

 • Noen vanlige bivirkninger av interferon kan omfatte depresjon, hukommelse og konsentrasjonsproblemer, irritabilitet, influensalignende symptomer, irritabilitet, søvnløshet og tretthet. Bivirkninger av ribavirin kan inkludere anemi, kløe, hudirritasjon, fødselsdefekter og tretthet.

Hvordan få SSI med hepatitt C

Hepatitt C er en leversykdom. Det fører til betennelse og skade på leveren, som fører til symptomer som gulsott, store blødninger, tretthet, kvalme, diaré, vekttap og feber. Leger kan foreskrive medisiner for å behandle hepatitt C, men i tilfeller av alvorlig leverskade mennesker med tilstanden kan kreve en levertransplantasjon. Personer med alvorlig leverskade kan ha problemer med å jobbe på grunn av sine symptomer og kanskje ønsker å søke om supplerende sikkerhet inntekt (SSI).

Hvordan få SSI med hepatitt C

•  Snakk med legen din om din tilstand og hvordan hepatitt C hindrer deg i å arbeide. Spør legen din hvor lenge du bør forvente symptomene dine for å holde deg fra å jobbe. For å få SSI for hepatitt C, må dine symptomer kan forventes å holde deg fra å jobbe i minst 12 måneder.

•  Besøk noen Social Security Administration kontor (se Ressurser) eller telefon Social Security Administration på 800-772-1213 for å begynne en søknad om SSI. Selv om du kan søke om noen typer trygdeytelser på nettet, kan du ikke søke på nettet for SSI.

Fyll ut alle skjemaene helt og returnere dem til Social Security Administration så raskt som mulig. Når du svarer på spørsmål om din funksjonshemming, forklare i detalj hvordan hepatitt C hindrer deg i å arbeide. Gi konkrete eksempler. Hvis du trenger mer plass til å skrive, kan du legge til flere sider i skjemaene de gir deg.

Gi Social Security Administration med navn, adresser og telefonnummer til alle leger, sykehus og annet helsepersonell som har behandlet deg for hepatitt C. Hvis du har kopier av noen av dine medisinske poster, gi kopier til Social Security Administration. De vil be deg om å signere en release form som gir dem tillatelse til å be om kopier av noen poster du ikke allerede har.

Delta på en avtale med en lege for videre evaluering av tilstanden din hvis du blir bedt om å gjøre det av Social Security Administration. Noen ganger kan de ta en beslutning basert på informasjon fra ditt eget helsepersonell, men andre ganger de trenger mer informasjon. Hvis de ber deg om å se en annen lege, vil du ikke å betale for besøket. Legen vil ikke bli ansatt av Social Security Administration og vil gi en uavhengig vurdering av din tilstand.

Hint

 • Du trenger ikke å ansette en advokat for å få SSI for hepatitt C, men du har rett til å rådføre seg med en advokat eller leie en til å representere deg når som helst under prosessen. Noen mennesker foretrekker å ansette en advokat hvis deres søknad er avslått, og de trenger for å anke avgjørelsen.

Vil ta et bad med Dead Sea Salt påvirker Genital psoriasis?

Genital psoriasis er ikke et problem de fleste ønsker å diskutere, men det er ganske vanlig, men også ganske lett å behandle. Dødehavet salt kan være en viktig del av behandlingsplanen.

Identifikasjon

Dead Sea salt er et mineral høstet fra Dødehavet i Israel. Hurtig fordampning fra Dødehavet betyr mineraler i vannet er svært konsentrert og rik på ladde ioner. Europeiske leger ofte sender pasienter til Dødehavet for psoriasis behandling.

Fordeler

Dødehavet salter lette kløe og smerte forbundet med psoriasis. Mineraler i salt kan bremse den raske celledelingen som preger psoriasis. Så over tid kan du se forbedring i din tilstand eller selv få umiddelbar lindring.

Metode

Oppløse Dødehavet salter i et varmt bad. Du kan sitte i badekaret i 20 til 30 minutter om gangen og gjenta dette en gang eller to ganger om dagen så lenge som nødvendig.

Betraktninger

Kjønnsorganene er et svært følsomt område og har en tendens til å reagere godt på behandlingen, så du trenger ikke å være for aggressiv. Det kan være lurt å vaske området med medisinert shampoo under badekaret og bruke en mild kortisonkrem etterpå.

Advarsel

Du kan også ha en soppinfeksjon i skrittet, siden de ofte følger genital psoriasis. Dødehavet salter vil ikke påvirke dette, så snakk med legen din om en soppdrepende behandling.

Hvordan å bade med en gjeng på foten

Hvordan å bade med en gjeng på foten


Bortsett fra å gå og sove, en av de andre rutinemessige aktiviteter du kan slite med når man er i en cast er bading. Ikke bare må du unngå din cast fra å bli våt, men du trenger også å opprettholde balansen mens du gjør det. Selv om du kanskje vurdere å bare vaske opp for å unngå å måtte bade, det finnes måter som du kan nyte et varmt bad, selv med en støpt på foten.

Bruksanvisning

•  Dekk hele kastet med to plastposer.

Sett en strikk eller knytte en streng tett rundt toppen av plastposene på toppen av kastet. Ikke bruk en gummistrikk rundt ankelen selv.

Tuck en vaskeklut eller håndkle under streng eller gummistrikk. Det vil absorbere vann som spruter og gir et ekstra lag med beskyttelse.

Sitt ned og rekvisitt foten opp på kanten av karet.

Rens kroppen din.

Skjær poser av med en saks når du er ferdig.

Tips og advarsler

 • En badestol kan gjøre prosessen enklere.
 • Sørg for å sette alt du trenger i armene nå, inkludert håndklær og såpe.
 • Sørg for å ha noen i nærheten som kan hjelpe deg å komme inn og ut av karet og komme deg til unnsetning hvis du trenger det.
 • Stick med bad i stedet for dusj. Et bad kan du sitte ned, heller enn å prøve å holde balansen.

Hvordan å bade med Poison Oak

Giften eik eksponering kan føre til en irriterende, kløende utslett. I noen tilfeller kan utslettet blemme. Kloring kan spre oljer, forårsaker utslett å spre seg også. Berolige kløe med aktuelle kremer, is og havremel bad for å redusere risikoen for riper og gjør utslett verre. Sug i en havremel bath regelmessig før utslettet avtar. Blande havremel bath riktig vil sikre lengst mulig kløe lettelse.

Bruksanvisning

•  Fyll et badekar til et behagelig nivå med lunkent vann.

Hell 2 til 3 kopper fint behandlet havremel i vannet og omrør for å oppløse havremel helt. Sett tradisjonelle havregryn i en food prosessor for et par sekunder for å bryte den opp til et pulver konsistens hvis nødvendig.

Sug i vannet i 15 til 30 minutter. Klapp huden tørr med et mykt håndkle. Ikke gni huden med håndkle, da dette kan irritere og spre utslett.

Gjenta bad prosessen hver åttende time før utslettet avtar. Bruk et antihistamin fuktighetskrem for å behandle utslettet for kløe i mellom bading.

Hvordan å bade med en håndledds Cast

Hvordan å bade med en håndledds Cast


Iført en cast på håndleddet er ikke moro. Det kan bli kløende, tung og gnage huden din. Så ubehagelig som en støpt kan være, får det vått kan gjøre ting enda verre. En våt cast kan irritere huden din, lukter dårlig og forårsake infeksjon. Hvis du er ansatt eller livsstil krever at du er i vannet mens iført en støpt på håndleddet, spør legen din om å bruke en glassfiber støpt. Dette er trygt for svømming eller bading. Men hvis den ekstra kostnaden for en vanntett cast er ikke i budsjettet, vil litt ekstra omsorg sikre at du og din cast bli så tørr som mulig.

Bruksanvisning

Trekk en plastpose over håndleddet. Posen bør være lengre enn cast, lenge nok slik at toppen hviler på bar hud.

Skyv en stor gummistrikk over den felte for å holde posen på plass. Ikke legg strikken på håndleddet eller armen. Hold det på gipsen.

Tape posen direkte til huden din med en vannfast tape, for eksempel førstehjelp tape. Vikle rundt posen grundig for å forsegle støpt i posen.

Hold pakket armen over kanten av badekaret for å holde det så tørt som mulig mens bading. Legg et håndkle på kanten av badekaret for å hvile det komfortabelt.

Hint

 • Følg de samme instruksjonene Hvis du er dusjing med et håndledd cast. Hold innpakket arm utenfor dusjen for å beskytte den.
 • Spør en nær venn eller et familiemedlem til å hjelpe deg med å vaske håret mens håndleddet er i en støpt. Hvis beskjedenhet er et problem, vask den i kjøkkenbenken i stedet for mens du bader.
 • Hvis du får din cast våt eller annen grunn, satt en hårføner på lav og peker på utsiden av kastet. Med tiden vil den varme luften trenge inn i gips og tørk den indre padding av kastet.
 • Kjøp en vanntett støpt dekke på et full-service stoffet butikken hvis du er bekymret for at du ikke vil være i stand til å holde håndleddet cast tørr.
 • Prøv aldri å klø en kløe innsiden av støpt ved å skyve et objekt inne i den. Elementer kan bryte, falle i støpt eller forårsake skade på anbud lag av huden.
 • Selv om du tror det var forårsaket av å få det vått, ta kontakt med lege hvis det er en ubehagelig lukt som kommer fra din cast. En dårlig lukt kan være et tegn på infeksjon.

Hvordan å ta et bad med perler

Bad perler, også kjent som badeperler, er vanskelig å ta på, olje-og-såpebasert og dissoluble. Når plassert i varmt vann vil de nærer huden din og gi en aroma i badekaret avhengig av duft. Ved hjelp av badeperler kan være en avslappende opplevelse når stemningen er satt riktig. De vanligvis kommer i forskjellige varianter og dufter.

Bruksanvisning

•  Plukk ut hvilken type bad perler du ønsker å bruke. Noen vanlige alternativene inkluderer lavendel, jasmin og kamille dufter. Ved hjelp av spesielle lukter kan være mer beroligende enn andre. Ifølge Aromaterapi delen av Avslapping Tranquility Moments 'nettsted, mange bruker lavendel hjelp dem slappe av og kamille for å gi en følelse av ro som kan bidra til å avlaste stress.

Plasser eller aktivere proppen i badekaret. Skru på vannet og sett temperaturen til varme. Teste vannet med foten eller hånden. Juster vannet der det er varmt nok til å slappe kroppen din, men ikke varmt der det vil svi huden din. Dette er et spørsmål om personlig preferanse. La karet fylle opp halvveis. Det vil renne over når du lå i karet hvis det er for mye vann. Legg ekstra vann når du er inne karet hvis du trenger vannstanden høyere.

Tune en radio til noen beroligende musikk. Forslag inkluderer klassisk musikk eller en CD med naturen og andre beroligende lyder som vil sette din avslappende stemning. Hvis du har et lite lys over badekar, sette det på i stedet for sterkt lys. Hvis du ikke har svakt lys, plasserer et stearinlys nær karet.

Slipper en pose med badeperler hele varmt til varmt vann i karet. Kulene er vanligvis pakke i engangs-bruk størrelser. Bruk din dom, basert på personlige preferanser hvis du er usikker på hvor mange perler å plassere i vannet. La kulene begynner å løse seg opp i ett minutt. Med stemningen satt, la seg ned i badekaret med et bad pute hvis tilgjengelig og la badeperler omgir deg i aroma og fukte huden din. Noen perler vil oppløse raskere enn andre.

Hvordan å bade med en gjeng på beinet

Hvordan å bade med en gjeng på beinet

Gipsavstøpninger for ødelagte lemmer fungerer bare hvis de holdes tørre. Bading med en etappe cast kan være vanskelig fordi det berørte beinet bør holdes ute av fuktigheten i dusjen eller badekaret ved å balansere med ett ben utenfor dusjen eller hengende på støpt beinet over på siden av badekaret. Narkotika butikker tilbyr flere forskjellige støpte dekker som passer over skuespillerne og gir vanntett beskyttelse. Hvis du ikke har tilgang til en av disse store lagde produkter, derimot, kan du ty til en alternativ, hjemmelaget metode.

Hvordan å bade med en gjeng på beinet

Trekk en av søppelsekker over hele kastet og brette toppen av posen i cast.

Tape huden over cast til plastsøppelpose ved hjelp av medisinsk tape, tetting hele veien rundt benet.

•  Plasser det andre plastsøppelpose over det første.

Bruk tape for å lage et segl vanntett mellom posen og hud. Plasser tape over den eksisterende medisinsk tape.

Hint

 • Sitt på en stol i dusjen for ekstra støtte.
 • Kontroller at du bruker solide støtter og sklisikker badematter, for å unngå ulykker.
 • Fjern tapen rester fra huden med babyolje.
 • Unngå å plassere duct tape direkte på huden.
 • Unngå å la cast komme i kontakt direkte med fuktighet, selv med plastposen beskyttelse. Hvis mulig, holde foten utenfor dusj eller badekar.

Hepatitt C Cure pris

Hepatitt C er en alvorlig og livstruende blodbårne viral patogen som angriper leveren. En person kan bli utsatt for hepatitt hos en rekke måter som involverer kontakt med blodet av en smittet person. Hepatitt C er spesielt farlig som det ofte ikke føre til merkbare symptomer før leverskade allerede har skjedd. Ironisk nok, er en kur rate for hepatitt C høyest når hepatitt C symptomer er minimal eller ikke-eksisterende. Derfor er det viktig å se en lege umiddelbart hvis du er i faresonen for å ha kontrahert hepatitt C.

Om Hepatitt C

Det er tre tråder av hepatitt virus: Hepatitt A, B og C. Hepatitt A og B ofte ikke krever behandling og forårsaker liten eller ingen varige negative effekter på kroppen. Den farligste formen for hepatitt er hepatitt C. Som i 2009, har hepatitt C ingen vaksine og kur rate er direkte relatert til hvor raskt viruset blir oppdaget. Behandling av hepatitt C er forsterket av det faktum at virkningen av hepatitt C har på kroppen, spesielt i leveren, er vanligvis irreversibelt. Hepatitt C viciously angriper leveren av en infisert person, og kan føre til alvorlig lever arrdannelse (skrumplever) og til slutt død.

Hvordan Hepatitt smitter

Hepatitt C spres ved kontakt med blod fra en infisert person. En person kan vite kontrakt hepatitt C ved å bli tatovert med unsterilized nåler og utstyr. Helsearbeidere kan bli utsatt for hepatitt C ved blodspruten, splatter eller utilsiktet finger pinner fra infiserte nåler. Hepatitt C er også frodig i det illegale rusmiddelet samfunnet, hvor skjemt nåler kan deles mellom flere personer. Hepatitt C er vanligvis ikke overføres seksuelt, men hvis seksuell kontakt innebærer eksponering for blod det kan overføres på denne måte.

Initial Infeksjon

Innen seks måneder etter smitte, kan en person utvikle forkjølelse eller influensalignende bivirkninger som kvalme, hodepine, muskelsmerter, tretthet eller svakhet. Fordi disse symptomene er så lik en forkjølelse eller influensa, og ikke vedvare, personer ofte ikke søker behandling. Imidlertid er hepatitt C mest vellykket behandlet i de første seks månedene etter smitte, som blod virusnivåene er fortsatt lave og betydelig leverskade har ikke skjedd. En studie av 3070 amerikanere utført av John Hopkins University og publisert i september 2009 av forsker David mars viste "at i infiserte mennesker som begynte en av to standard kombinasjon narkotika terapi under tidlig eller mindre avanserte stadier av hepatitt C leversykdom, behandling suksessraten 40 prosent til 43 prosent. "

De første 10 årene

I løpet av de første 10 årene av hepatitt C, selv uten behandling, kan en person legge merke få om noen negative effekter. I noen tilfeller kan individer opplever vend smerter i området av leveren. Denne leversmerter kan enten være lokalisert eller matte i naturen. Smerten hepatitt C-pasienter erfaring er et direkte resultat av virus angriper leveren og etterfølgende dannelse av arrvev. Andre forbigående symptomer inkluderer tap av appetitt, utslett på håndflatene, uforklarlig vekttap og svakhet. Personer som ser en lege og er diagnostisert med hepatitt C kan fortsatt unngå livstruende komplikasjoner i løpet av denne tidsperioden hvis skade på leveren ikke har vært alvorlige. The Johns Hopkins studie konkluderte videre at blant de i med stadium 3 eller stadium 4 leversykdom, behandling suksessraten falt til mellom 20 og 23 prosent.

Tjue til 30 år

Det er i løpet av dette tidspunkt noen 2-3 tiår etter infeksjonen, når effektene av hepatitt C blir mest uttalt. Cirrhose (arrdannelse) i leveren kan det være nesten fullstendig i leveren, og vil ha vesentlig redusert kapasitet til å fungere. Personer diagnostisert i denne fasen har ofte betydelig leversmerter og kan ha tidlig til midten av leversvikt. I tillegg til å bli behandlet med antivirale medisiner, personer med langt hepatitt C ofte krever en levertransplantasjon. Selv om viruset er vellykket behandlet en avansert hepatitt C pasienten fortsatt står overfor betydelig dødelighet risiko fra leversvikt. Det er også fare for at arrvev forårsaket av avansert hepatitt C kan bli kreft.

Forventet levealder / dødelighet

Forventet levealder for personer med hepatitt C er uklart. Ifølge en levealder uttalelse fra National Hepatitt Coalition, er dette fordi sykdommen effekter hver person annerledes. Noen mennesker vil ha betydelig leverskade og andre mindre grad. Videre vil noen mennesker være mer eller mindre mottakelig for behandling. Men blant dem som har betydelig arrdannelse i leveren, 25 prosent går på å utvikle leverkreft eller leversvikt som et direkte resultat av hepatitt infeksjon. Derfor er det svært viktig å se en lege umiddelbart hvis det er mulighet for eksponering for hepatitt C, eller hvis symptomene peker mot en mulig hepatitt C-infeksjon.

Behandling

Hepatitt C er behandlet med en av to kombinasjons narkotika terapi, peginterferon alfa-2b pluss ribavirin, eller peginterferon alfa-2a og ribavirin. Ifølge studien utført av Johns Hopkins, er behandlingen suksessraten for både narkotika nesten lik på 39,8 prosent og 40,9 prosent, henholdsvis. Men langsiktig kur priser varierte sterkt. Studien fant at, "... en pasients sannsynligheten for suksess etter å ha tatt enten antivirale legemidler var svært forutsigbar, selv innen 30 dager, basert på omfanget av viral nedgang. Omtrent 90 prosent av pasientene ble kurert hvis virusnivået i blodet var trykkes til under deteksjons innen en måned, mens pasienter som tok fra tre til seks måneder for å oppnå viral undertrykkelse hadde høyere forekomst av viral rebound (på mellom 30 prosent og 50 prosent.) "I summering, av 40 prosent som svarer til behandling, 90 prosent av pasientene er permanent herdet dersom viruset er oppdaget tidlig. Hos pasienter med mer avansert sykdom som tok lengre tid å reagere på behandlingen hadde signifikant lavere (30 prosent til 50 prosent) langsiktige kur priser.