Digidexo.com

spina bifida korsryggen

Ryggmargsbrokk occulta i babyer

Ryggmargsbrokk occulta i babyer


Når en mor går for en rutinemessig prenatal eksamen, har hun liten tro ikke å høre "Babyen har ryggmargsbrokk." Tanker om deformert pigger og lærevansker kan fylle hodet ditt når du tenker på denne sykdommen, men den gode nyheten er ikke alle former for spina bifida vil så sterkt påvirke babyens liv. Her er hva du trenger å vite om én type spina bifida, kalles spina bifida occulta.

Hva er ryggmargsbrokk occulta?

Spina bifida occulta er den mildeste formen for spina bifida en person kan ha. Ordet "occulta" betyr "skjult", og treffende beskriver denne sykdommen.

Babyer født med ryggmargsbrokk har mangelfull utvikling av hjernen, ryggmargen eller ryggmarg dekker. Med spina bifida occulta, en fødsel defekt 5 til 10 prosent av amerikanerne har, er ryggraden og nervene ikke påvirket, men minst en ryggvirvel er ikke godt dannet.

Hva er årsaken til ryggmargsbrokk?

Spina bifida begynner mens barnet fremdeles er i mors liv. Vev som skal skape nevralrøret ikke lukker i babyer med spina bifida; dette fører ryggvirvlene å åpne, noe som resulterer i ryggmargsbrokk.

Ingen er helt sikker på hva som forårsaker noen form for spina bifida; Hvis babyens mor har høy feber under svangerskapet, kan babyens sjansene for å utvikle ryggmargsbrokk øke. I tillegg kan mødre som tar valproinsyre å kontrollere epilepsi anfall også ha større risiko for å føde et barn med ryggmargsbrokk.

En folsyremangel i forventer mødre er også knyttet til ryggmargsbrokk, og siden dannelsen av nevralrøret skjer før de fleste kvinner vet at de er gravide (21 til 28 dager etter befruktning), kvinner som kan bli gravide bør ta 400 mcg av folsyre daglig, fortsetter gjennom hele svangerskapet.

Symptomer

Babyer og barn med ryggmargsbrokk occulta har sjelden bivirkninger som typisk assosieres med andre typer spina bifida, som blæren kontroll problemer, ADHD og lærevansker. Vanligvis er den eneste ytre tegn på spina bifida occulta et smilehull, føflekk eller oppdateringen av hår på korsryggen. I mange tilfeller, selv disse ikke er til stede.

Diagnose

Spina bifida er vanligvis oppdaget før en baby er født og behandling kan noen ganger begynne i livmoren.

AFP (alfa-getoprotein) tester, gitt til gravide kvinner i deres 16 til 18 uke av svangerskapet, kan bidra til å diagnostisere spina bifida, som kan rutinemessige ultralydundersøkelser.

Noen ganger, når spina bifida occulta ikke blir oppdaget gjennom disse prenatal tester, en person kan aldri vite at han har det med mindre en senere røntgen eller MR avslører sykdommen.

Behandling

I nesten tilfeller, babyer og barn med ryggmargsbrokk occulta ikke krever behandling av noe slag. I sjeldne tilfeller kan babyer kreve kirurgi.

Hva gjør Occult Spinal marksbrokk Gjør til et barn?

Hva gjør Occult Spinal marksbrokk Gjør til et barn?

Ufullstendig Utvikling

Spina bifida er en tilstand der ryggraden - vanligvis korsryggen - ikke klarer å danne helt. Den sentrale røret som inneholder den lange kabelen av nerver som danner ryggmargen unnlater å lukke. I spina bifida occulta, eller okkult (skjult) spina bifida, blir unormalt ofte først og fremst begrenset til beinet, med et lag av intakt hud som ligger over den åpne bunnen av ryggsøylen beskytte ryggmargen. I mer ekstreme tilfeller av ryggmargsbrokk occulta komplikasjoner kan eksistere.

Et bredt spekter av utfall.

I de mildeste tilfellene av spina bifida, kan resultatene av tilstanden være nesten umulig å oppdage. En liten åpning, godt skjermet av bony rygger på hver side av det åpne trau med god emisjon og et tykt lag av huden og fett, kan gå helt uoppdaget under normale omstendigheter. Dersom det ikke finnes andre kompliserende faktorer, er et slikt barn i de fleste henseender "normal" og prognosen for et normalt liv er ekstremt høy.

Dessverre er det svært vanskelig å avgjøre om det er komplikasjoner før levering. Noen grad av sikkerhet kan oppnås at tilstanden faktisk er ryggmargsbrokk: ultralyd og røntgenstråler kan tilveiebringe de endelige klare indikasjoner på graden av tilstanden, og noen av de mulige komplikasjoner.

Kompliserende faktorer.

Spina bifida occulta med kompliserende faktorer har mer utsatt for skade enn den enkle versjonen. Ryggdeformitet utover grensen på en mindre åpning i kolonnen kan eksistere, og noen av dem kan vise seg å være degenerative tilstander, plassere barnet i større og større risiko i løpet av sitt liv. Lekkasje av spinalvæske indikerer at hudlaget over åpningen og behandling med antibiotika må begynne umiddelbart for å hindre infeksjoner av hjernen og ryggmargen.

Ytterligere komplikasjoner kan inkludere hydrocephalus, microcephaly, og unormal dannelse av indre organer, inkludert organcellene danner ut av sin rette plass i kroppen. Disse varierende grad av engasjement kan utgjøre forskjellen mellom et normalt, sunt barn og en sterkt funksjonshemmet barn. Hjerneskade kan være ekstreme, kan nerveskader være ekstrem, og generell helse kan plasseres i stor fare.

Kun med hjelp og råd fra en lege kan enhver langsiktig prognose anslås, og selv da er det mye rom for usikkerhet.

Igjen, i mange tilfeller av okkult spina bifida, hvor det er begrenset deformering av ryggraden, er prognosen superb. Faren ligger i detaljene ... og resultatene kan variere fra fantastisk til katastrofalt. Uten informasjon ingen konklusjon bør trekkes.

Risiko Fra Ultralyd Therapy

Risiko Fra Ultralyd Therapy


Ultralyd terapi er en form for fysioterapi som bruker høyfrekvente lydbølger for å overføre varme til spesifikke skadde områder av kroppen din. Ultralyd terapi brukes over hele verden av fysioterapeuter og ergoterapeuter til å behandle en rekke smertefulle tilstander som senebetennelse, leddgikt, fibromyalgi og muskel- og skjelettskader. Ultralyd terapi er kjent for å bidra til å stimulere helbredelsesprosessen ved å øke blodgjennomstrømningen og redusere smerter og betennelser. Men som med alle medisinske behandlinger, er det noen risiko for å vurdere før du bruker ultralyd terapi.

Organer

Ifølge Food and Drug Administration (FDA), bør lydbølger fra ultralyd terapi ikke komme i kontakt med noen organer i kroppen din. Disse svært sensitive organer omfatter følgende: hjerte, nyrer, lever, lunger, mage, milt, innvoller, øyne, ører, eggstokker, testikler, hjerne og ryggmarg. I tillegg bør lydbølgene ikke kommer i kontakt over slimhinner områder av kroppen, som inkluderer munn, nese, rektum og vagina. Videre bør ultralyd ikke benyttes over områder av kroppen som har en innleiret metallimplantat (f.eks pacemaker) så vel som over eventuelle aktive vekstplater (epiphyseal regioner) i barn.

Sykdommer

Ultralyd terapi bør ikke brukes på pasienter som har visse sykdommer, sykdommer og / eller vilkår. Følgende er noen eksempler; hemofili (blødersykdom), spina bifida, vev eller bein som har aktiv infeksjon (f.eks åpner sår), kreft eller forstadier til kreft, de-sensitivisert områder av huden (diabetisk nevropati), ubehandlet osteomyelitt (bein infeksjon), deep vein trombose og hjertesykdom. Dessuten er det svært viktig at ultralyd lydbølger ikke går over magen og korsryggen (korsryggen) region av gravide kvinner eller potensielt gravide kvinner.

Utstyr Drifts forskrifter

Ifølge Health Canada hjemmeside, operatør av ultralyd enheten har mange forholdsregler som de trenger for å ta før og under behandling. En, bør operatøren kontrollere kalibreringen av enheten minst en gang i uken for å være sikker på at den ultrasoniske makt og innebygd timer er nøyaktige. To, månedlig vedlikehold og testing av applikatoren (leder av svinger) bør gjøres for å se om det er gir en enhetlig og lik mengde strøm. Endelig bør operatøren minimere eksponering for sine pasienter og seg selv ved å holde applikatoren som vender mot huden på den skadde område mens det gir ultralyd.

Ulemper

Siden det er lite vitenskapelig bevis for å forklare nøyaktig hvordan ultralyd fungerer og det er noen leger og forskere som er uenig terapeutisk effekt, per American Physical Therapy Association. Noen studier sier ultralyd terapi enten fungerer veldig bra eller ikke i det hele tatt for pasienter (spesielt for kronisk smerte). Også noen forskere mener ultralyd gir folk en falsk trygghet, fordi det gjør at folk føler seg bedre fordi smertene er borte. Dermed pasientene tror de er helbredet, og de gjenoppta normale aktiviteter og / eller sport, og deretter noen ganger reinjured selv.

Andre Physical Therapy behandlinger

Hvis du ikke vil eller kan ikke ha ultralyd terapi, er det flere andre former for fysioterapi i henhold til Merck.com som kan behandle din smerte tilstand. Elektrisk stimulering i lave nivåer kan redusere smerte og lære dine muskler til å trekke seg sammen igjen. Hydroterapi (vannterapi) kan brukes som behandling i form av boblebad, boblebad og oppvarmet basseng. Varmt og kaldt terapi i form av kompresser bidra til å redusere smerter og betennelser. Manuell terapi (bruk av hendene i stedet for maskiner) i form av massasje, mobilisering og manipulasjon kan brukes til å behandle smerte.

Definisjon av ryggmargsbrokk occulta

Definisjon av ryggmargsbrokk occulta


Ifølge ryggmargsbrokk Association, er spina bifida "den vanligste permanent invalid fødsel defekt i USA." Tilstanden oppstår når ryggraden til det ufødte barnet ikke lukker ordentlig i løpet av de første månedene av svangerskapet. Minst påtrengende form av denne tilstanden kalles spina bifida occulta, der defekten i ryggraden er dekket av hud. Den vanligste formen for spina bifida occulta sjelden krever behandling.

Størrelse

Omtrent 70.000 voksne amerikanere lever med alvorlig til moderat ryggmargsbrokk. Tilstanden rammer opptil 2000 nye fødsler i USA hvert år. Spina bifida occulta, men kan påvirke opp til 20 prosent av befolkningen, og de som har denne tilstanden kan ikke engang være klar over det.

Identifikasjon

Spina bifida occulta er diagnostisert når det er fastslått at pasienten har minst ett misformet ryggvirvel. Denne tilstand kan ikke bli diagnostisert i det hele tatt fordi tilstanden ikke utgjør det selv utsiden av kroppen, og det er vanligvis ikke noe nerveskader.

Betydning

Tilstanden ofte går udiagnostisert inntil oppdaget av en X-ray i korsryggen for noen annen skade eller tilstand. Begrepet "spina bifida occulta" er ofte brukt til noen misdannelse av vertebra. Hvis tilstanden ikke medfører skade på nervesystemet det er noen ganger referert til som "vertebral fusion defekten" i stedet for ryggmargsbrokk.

Typer

Noen former for spina bifida occulta, som tjoret ryggmarg, fortykket filum Terminale, dermal sinus tarmkanalen og andre, kan skje uten abnormitet til ryggvirvlene og er mer sjelden enn vanlig spina bifida occulta, men disse skjemaene kan påvirke ryggmargen og kan har betydelige konsekvenser for helsen din.

Advarsel

Smerter, svakhet eller nummenhet i ryggen eller beina, kan en endring i hvordan blæren eller tarmer operere eller en hårete patch, fettklump eller misfarging av huden over ryggraden indikerer en nevrologisk problem. Disse symptomene bør ikke ignoreres selv av pasienter med ingen historie med ryggmargsbrokk occulta. En evaluering av en kvalifisert helsearbeider kan avgjøre om disse abnormiteter er en form for ryggmargsbrokk occulta som krever behandling.

Hvordan leve med ryggmargsbrokk occulta

Spina bifida occulta er faktisk den mildeste formen for denne tilstanden, ifølge Mayo Clinic, og det er ofte ikke engang diagnostisert før det er tilfeldigvis oppdaget gjennom en tilfeldig X-ray eller annet bildeprosess som benyttes for en annen grunn helt. Så, å leve med ryggmargsbrokk occulta er ofte ikke et problem for de fleste med denne genetiske tilstanden. Vanligvis påvirker det L5 ryggvirvlene, som er en av ryggvirvlene ligger i korsryggen av ryggen.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege om spina bifida occulta. Sannsynligvis den mest effektive metoden for å leve med ryggmargsbrokk occulta er å rådføre seg med legen din om din spesielle tilstand. Han kan være i stand til å fortelle deg hva slags ledelse og omsorg (hvis noen) du trenger for å ansette når leve med denne tilstanden.

Ta hensyn til visse aktiviteter, spesielt de som inkluderer bøying og løfting. Siden spina bifida occulta generelt påvirker L5 ryggvirvlene i korsryggen av ryggen din, kan det hende du må betale litt ekstra oppmerksomhet til aktiviteter som kan sliter på dette området av kroppen, som korsryggen tar hovedtyngden av kroppens vekt og mekanisk stress .

Hold vekten i sjakk. Spina bifida occulta ofte påvirker korsryggen av ryggen, som til slutt bærer all vekten din. Ved å holde vekten innenfor et normalt og sunt utvalg, kan du bedre sikre at ingen skade eller belastning oppstår på denne sårbare delen av kroppen på grunn av overvekt eller fedme.

Øvelse på jevnlig basis, spesielt innenfor kjernen. Det er ingen grunn for noen med ryggmargsbrokk occulta ikke å trene, med mindre selvfølgelig tilstanden forårsaker du smerte. Øvelsen vil holde musklene i ryggen tonet og fleksibel, noe som åpner for bedre utvalg av bevegelse og minske potensialet for skade eller belastning til dette området påvirkes av spina bifida occulta.

•  Vurder å snakke med en fysioterapeut. Hvis du lider av noen smerter på grunn av spina bifida occulta, kan det være lurt å vurdere å snakke med en fysioterapeut som kan etablere en modus av seg til å behandle, administrere og redusere denne smerten gjennom konkrete rehabiliteringsøvelser.

Tips og advarsler

  • Som nevnt før, er spina bifida occulta den mildeste form for ryggmargsbrokk. Egentlig navnet i seg selv betyr "skjult kløft ryggraden", som burde gi deg noen indikasjon på at tilstanden vil sjelden skape noen problemer for den enkelte. De fleste med denne tilstanden lever et svært vanlig liv.

Tethered Spinal Cord Syndrom

Tethered ryggmarg syndrom er forårsaket av vev vedlegg som begrenser bevegelse av ryggmargen. Syndromet er typisk til stede ved fødselen og vanligvis blir tydelig i løpet av barndommen, men noen ganger er ikke diagnostisert før i voksen alder. Det kan også begynne senere av forskjellige grunner.

Medfødt Årsak

Medfødt tjoret ryggmarg syndrom innebærer utilbørlig vekst i ryggmargen under fosterutviklingen. Det ofte er forbundet med spina bifida, en lidelse der ryggmargen ikke skille fra huden av ryggen.

Barndom Symptomer

Mange symptomer i barndommen kan peke på en tethered ryggmargen. De inkluderer rygg og ben smerter, leg svakhet eller nummenhet, beindeformiteter, skoliose, og dimples, misfarging av huden eller fet svulster på korsryggen.

Den syndrom hos voksne

Sjelden, er syndromet ikke diagnostisert før i voksen alder, når endringer i sensasjon og tap av tarm eller blære-kontroll begynner å skje. Også voksne kan utvikle tjoret ryggmarg fra arrdannelse etter skade eller operasjon.

Diagnose

Diagnostisering av tethered ryggmarg syndrom er laget av magnetisk resonans imaging (MRI), spinal røntgen, computertomografi (CT) scan eller ultralyd.

Behandling

Kirurgi er den vanlige behandlingen for både barn og voksne. Noen leger anbefaler tidlig kirurgi for å forhindre fremtidig forverring, mens andre foretrekker å vente hvis det ikke er noen betydelige symptomer.

Sindrome Causando Club Piedi e mani nei neonati

Club piedi (piede torto) e di club le mani sono malformazioni congenite nei neonati trovati. Il piede torto è più comune, si verifica in circa 1 ogni 1.000 nati. I medici devono ancora determinare la causa esatta della deformità, ma l'innovazione scientifica ha fatto un trattamento altamente efficace.

Descrizione

Piede torto, chiamato anche piede torto, è la svolta verso l'interno e verso il basso del piede. L'anomalia coinvolge muscoli e delle ossa e dei muscoli del polpaccio anomalie sviluppati sotto-e parte inferiore delle gambe.

Cause

Mentre non vi è alcun motivo fondato di piede torto, storia di famiglia raddoppia la probabilità di un bambino di nascere con la condizione. Un bambino affetto da spina bifida anche comunemente ha il piede torto.

Radial Club a mano

Club di mano Radial è un disturbo insorto nel giunto mano e del polso, con cause note simili e trattamenti.

Trattamento

Trattamento piede torto include entrambe le opzioni chirurgiche e non chirurgiche. Il metodo Ponseti prevede l'allungamento e la colata del piede torto ed è più efficace subito dopo la nascita. Il trattamento chirurgico prevede correggere il posizionamento e l'allineamento dei tendini, legamenti e articolazioni. Questa chirurgia è di solito eseguita nel primo anno di infanzia.

Cravatte famosi

Personaggi famosi affetti da piede torto: Charles Woodson, Mia Hamm, Kristy Yamaguchi, Troy Aikman e Lord Byron.

Tidlig varsling tegn på ryggmargsbrokk

Tidlig varsling tegn på ryggmargsbrokk


Spina bifida er den vanligste fødsel defekt som påvirker anslagsvis 1.500 amerikanske babyer hvert år, ifølge Centers for Disease Control and Prevention.

Funksjoner

Nevralrøret (som danner hjerne og ryggmarg) av en utvikling av embryo ikke utvikler fullstendig. Effekter kan være alvorlig til svært mild. I alvorlige tilfeller, er en cyste eller væskefylt vekst på ryggmargen eller den indre ryggrad og vev blir utsatt for.

Risikofaktorer

Risikofaktorer inkluderer en forelder eller søsken som har ryggmargsbrokk, mors overvekt og mødre med ubehandlet diabetes eller på anti-anfall medisiner. The National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag (ninds) linker spina bifida til lav folsyre forbruk av gravide kvinner.

Screenings

Unormalt i rygg veksten av et embryo kan oppdages ved rutinemessige ultralydundersøkelser eller hvis blodprøve avsløre høye nivåer av en bestemt type protein (alfaføtoprotein). En grundigere ultralyd eller en fostervannsprøve kan diagnostisere ryggmargsbrokk før fødselen.

Varselskilt

Varseltegn på spina bifida inkluderer et smilehull eller andre kjennetegn langs ryggraden av ryggen, en forstørret hodet fra spinalvæskeansamling i hjernen, en buet ryggraden, blæreproblemer, ryggsmerter og underkroppen muskelsvakhet. Noen babyer utvikle hjernehinnebetennelse --- en alvorlig, livstruende hjerneinfeksjon.

Tilleggsinformasjon

Den ninds sier at mer intens nerveskader eller lammelser oppstår ofte når den problematiske området ligger høyere på ryggraden. Korrigerende kirurgi utføres enten prenatalt eller etter fødselen, selv om noen nerveskader allerede påført er permanent.

Prognose for Tethered Spinal Cord

Prognose for Tethered Spinal Cord


Når vedlegg vev unormalt strekk ryggmarg inne i ryggsøylen og begrense dens bevegelse, er den resulterende tilstand som kalles tjoret ryggmarg syndrom. Med behandling, er prognosen god, med de fleste pasienter opplever en normal levealder, men personen kan ha noen nevrologiske og bevegelsesproblemer.

Årsak

Feilaktig vekst av hjernen og ryggmargen (Nevralrøret) under fosterutviklingen kan føre til tjoret ryggmarg syndrom. Tilstanden er ofte forbundet med fødsel defekt spina bifida, som innebærer en mangelfull utvikling av hjernen, ryggmargen eller deres beskyttende dekke (hjernehinnene).

Symptomer

Tethered ryggmarg syndrom er en progressiv nevrologisk lidelse. Hos barn kan symptomer inkluderer lesjoner, hårete patcher eller fett svulster på nedre del av ryggen, samt smerter, nummenhet, prikking eller svakhet, skoliose, ryggsmerter eller tarm og blære problemer.

Forsinket diagnose

I milde tilfeller kan tjoret ryggmarg syndrom være til stede ved fødselen, men ikke diagnostisert før senere i livet når en voksen opplever sensoriske og bevegelsesproblemer og mistet tarm og blære kontroll.

Årsaker hos voksne

Tjoret ryggmargen kan også skje senere i livet på grunn av en tumor, en godartet, fettstoffer vekst kalt en lipoma, ryggmargsskade eller spinalkirurgi, vanligvis på grunn av arrvev som dannes rundt ryggmargen.

Behandling

Ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag, kan tidlig kirurgi hindre at flere nevrologiske problemer hos barn. Hvis kirurgi er ikke tilrådelig, kan legene kutte ryggmargen nerverøtter for å lindre smerte. Hos voksne til kirurgi frigjøre ryggmargen kan forbedre funksjon eller andre symptomer. Enhver annen behandling bare lindrer symptomene.

Viktigheten av prenatal vitaminer under svangerskapet

Viktigheten av prenatal vitaminer under svangerskapet


I mange år har helsepersonell oppfordret forventer mødre til å ta prenatal kosttilskudd. Men akkurat hva vitaminer og mineraler er i disse produktene, og hvordan de faktisk bidra til å støtte helsen til mor og barn?

Vital Vitaminer

Alle prenatal kosttilskudd inneholder ulike vitaminer og mineraler, men de vanligste er folsyre, jern og kalsium.

Folic Acid

Folsyre (eller folat) er oppmuntret for kvinner i minst en måned før unnfangelsen og gjennom den første måneden av svangerskapet. Kvinner som gravid med og beholde tilstrekkelige mengder av folsyre i sine systemer redusere sjansene for fødselsskader i babyens hjerne og ryggrad, det vanligste er spina bifida.

Ifølge US Public Health Service, nesten halvparten av alle svangerskap er planlagt, så de anbefaler at alle kvinner i alderen å få barn ta prenatal vitaminer eller tilskudd av folat daglig, uavhengig av hvorvidt de planlegger å bli gravide.

Iron

Utilstrekkelig inntak av jern, i tillegg til naturlige endringer i blod makeup, kan la mor litt blodfattig i de sene stadier av svangerskapet. Anemi er selvfølgelig skadelig for mor å være, men en link til lav fødselsvekt og for tidlig fødsel kan være knyttet til et underskudd på jern.

Kalsium

Tilstrekkelig kalsium er et must for enhver kvinne, og det er enda mer viktig under svangerskapet. Tilskudd av kalsium kan bidra til å hindre tap av beintetthet som fosteret bruker kalsium for sin egen bein vekst.

Viktigheten av et sunt kosthold

Alle gravide kvinner bør vite at prenatal vitaminer kan aldri ta plassen til en spise riktig. Kombinasjonen av et sunt kosthold og prenatal kosttilskudd vil gå langt for å støtte helsen til gravide og deres voksende babyer.

Forebygging av Developmental Disabilities

Utviklingshemmede kan oppstå når som helst, fra fødsel til forfall i en alder av 22. Disse kroniske tilstander kan skyldes psykiske eller fysiske svekkelser. Forebygging er avhengig av tidlig diagnose og behandling. Noen utviklingshemming, men er arvelig og kan ikke forebygges.

Graviditet

Risikoen for misdannelser og utviklingshemming kan reduseres ved riktig ernæring under svangerskapet. Folsyre har blitt identifisert som avgjørende for riktig utvikling av hjernen og nervesystemet. Unngå alkohol eliminerer forekomsten av føtalt alkoholsyndrom. Hvis det er en familiehistorie med genetiske lidelser, be om genetisk screening. Unngå ulovlige rusmidler og konsultere en medisinsk faglig før du tar noen over-the-counter medisiner. Holde jevnlig svangerskapskontroll for å redusere risiko.

Tegn og symptomer

Spedbarns utvikling utvikler seg i et forutsigbart mønster. Hvert barn modnes i sitt eget tempo, men generelle retningslinjer er tilgjengelige. Spedbarns utvikling fokuserer på store motoriske ferdigheter og bevegelser. Konsekvente forsinkelser i rullende over, sitte opp, gjennomgang eller andre fysiske ferdigheter kan tyde på en utviklingsmessig funksjonshemming. Når store motoriske ferdigheter som å gå er mestret, begynner fokus på mindre muskelbevegelser. Lære å knappen og zip eller farge med en stift er noen av de første små muskel ferdigheter. Disse fine muskel ferdigheter er raffinert gjennom hele barndommen. Passerer gjenstander fra en hånd til en annen er et viktig fysisk dyktighet som det krever bevegelse over medianen av kroppen. Problemer med denne oppgaven kan være en av de første tegnene på et problem.

Forebygging og behandling

Årsakene til mange utviklingshemming er ukjent. Miljøfaktorer kan administreres for å eliminere noen fysiske funksjonshemninger. Unngå høye lyder, for eksempel hodetelefoner slått opp, kan forebygge døvhet. Å spise en næringsrik diett kan redusere risikoen for problemer på grunn av underernæring. Gluten intoleranse eller andre matallergier kan skape symptomer som ligner på noen utviklingshemmede som ADHD. Mange handikap, for eksempel Spina bifida eller Down syndrom, er ikke forebygges. Noen av disse tilstander kan behandles effektivt med atferdsmessige, yrkesmessig eller tale terapi.

Tidlig behandling kan redusere eller eliminere effektene av enkelte utviklingshemming. Autisme kan behandles med atferdsmessige, yrkesmessig og sosial terapi for å redusere noen av atferd. Dersom behandlingen starter i tidlig barndom, kan symptomene forsvinne etter hvert som barnet lærer å håndtere sanseinntrykk han eller hun mottar. Kiropraktisk behandling er en annen behandling som kan forbedre noen utviklingshemmede som Asperger syndrom. Endringer i kosthold for å eliminere gluten, tilsetningsstoffer og konserveringsmidler finnes alternative metoder for behandling som har fått oppmerksomhet.

Tips

Bli en organisasjon spesifikke for forsinket utvikling av barnet ditt. Snakk med andre foreldre til å forstå hvilke tjenester som er tilgjengelig lokalt, og for å skape en følelse av fellesskap. Forskning nåværende behandlingsalternativer og holde deg informert. Det forskes på mange funksjonshemninger, og nye behandlinger kan dukke opp som gagner barnet ditt.

Advarsel

Forhindre utviklingshemming kan ikke være mulig. Hindre noen av de bakenforliggende årsakene og behandle symptomene kan være det beste resultatet mulig.

Grader av funksjonshemming

Grader av funksjonshemming


Begrepet uførhet refererer til en tilstand som hindrer måten en person lever sitt liv. Stereotypier av funksjonshemninger inkluderer rullestoler og ganghjelpemidler, selv om det er mange andre forhold som kan betegnes funksjonshemninger. Med hemming varierende så mye, kan de bli sammenlignet med hverandre som har forskjellige grader. Hvordan disse er klassifisert kan påvirke en persons status i enkelte land.

None

Dette nivået av funksjonshemming indikerer at personen ikke har funksjonshemming eller en funksjonshemming så mild at det ikke påvirker deres evne til å leve et normalt liv. Eksempler på slike funksjonshemninger ville være kortsynte personer iført briller, eller en person med mild allergi.

Mild

Mild uførhet klassifisering dekker de som kan utføre grunnleggende livs lederfunksjoner og bruke de vanlige måter for transport og kommunikasjon. De krever ikke hjelpemidler for sine daglige funksjoner og tilstanden kan behandles med medisiner. Slike funksjonshemninger omfatter lærevansker og hørsel og syn hemninger.

Moderat

En moderat funksjonshemming er en tilstand som er stabil og ikke progressive. Det vil ikke bli verre. Personen kan utføre de grunnleggende livs management teknikker med litt hjelp. Personen kan kreve hjem modifikasjoner, transporthjelpemidler og kommunikasjonshjelpemidler. Funksjonshemninger som kan falle inn under denne kategorien inkluderer mild cerebral parese, paraplegi, spina bifida, fullt syn / hørselshemmede, høyere lærevansker og mental retardasjon.

Alvorlig

En alvorlig funksjonshemming er en tilstand når personen har behov for bistand til eller har funksjoner som utføres for dem. Progressive, degenerative og terminalforhold faller inn under denne kategorien. Personen vil trenge betydelige hjem tilpasninger og medisinsk behandling. Spesielle tilpasninger for transport og kommunikasjon kan være nødvendig. Slike forhold inkluderer quadraplegia / tetraplegi og cystisk fibrose, selv om det er et enkelt tilfelle hvor mye personen kan gjøre for seg selv.

Hva er en Pediatric Orthopedist?

En pediatrisk orthopedist er en lege som har spesialisert seg på behandling av muskel-og skjelettplager hos barn, inkludert deformerte lemmer og ledd, brukne bein, bein infeksjoner og halting. De fleste barn orthopedists se barn opp til 18 år.

Utdanning

Pediatric orthopedists motta om lag tre år mer utdanning og opplæring enn en vanlig MD En pediatrisk orthopedist nyutdannede fra medisinsk skole, fullfører et bosted i ortopedi og gjennomgår ytterligere opplæring for å spesialisere seg i pediatriske ortopedi.

Fordeler

Pediatric orthopedists vet hvordan å undersøke barn, som noen ganger ikke kan artikulere sine symptomer eller ikke vil svare på tradisjonelle eksamensteknikker.

Nyfødte

Noen barn orthopedists spesialister på behandling av nyfødte med tilstander som spina bifida, der ryggraden ikke helt tett under utviklingen.

Spesielle ferdigheter

Pediatric orthopedists forstå hvordan problemer som skoliose og klumpfot innvirkning voksende bein og bruke spesialiserte behandlingsteknikker.

Fun Fact

De fleste barn orthopedists dekorere sine kontorer med tanke på barn og har barn-størrelse utstyr som ikke er så skremmende for barn.

Hvordan Test for ryggmargsbrokk

Spina bifida er en fødsel defekt der spinal akkord og dens gulvbelegg ikke utvikle helt. Årsaken til ryggmargsbrokk er ukjent; Men det er spekulasjoner om at gener kan være involvert. Barn født med ryggmargsbrokk har ofte problemer med tarm og blære kontroll, utvikle ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder), og andre lærevansker. Forebygging av dette er ikke kjent; kan imidlertid venter mødre teste for denne tilstanden i sine ufødte barn.

Hvordan Test for ryggmargsbrokk

•  Gå til din lege for å spørre om bruk av prenatal tester slik at han eller hun kan se om barnet ditt har spinal bifida.

•  Spørre om AFP-test eller alfaføtoprotein test som gis vanligvis mellom 16 til 18 uke av svangerskapet. Denne testen måler mengden av alfa-fetoprotein at fosteret produserer. Denne testen er gjort ved å måle mengden av AFP i morens blod. Hvis testen leser høyt i mor, er den testet på nytt siden mange falske positive tester er observert. Hvis det er flere høye målinger av AFP, vil flere tester gjøres for å bekrefte diagnosen.

gjennomgå en ultralyd. Spør din lege om dette ikke-invasiv form for testing for å se om barnet ditt har spinal bifida. En ultralyd kan oppdage om barnet ditt har spinal bifida bare i noen tilfeller.

Be om en fostervannsprøve. En fostervannsprøve kan bidra til å se om en baby har spinal bifida. Denne testen utføres ved å sette inn et behov i morens magen og inn i livmoren for å samle væske som blir testet for AFP. Denne fremgangsmåten er heller invasiv og har muligheten til å skade moren og fosteret; derfor fortsette med forsiktighet.

Hva er årsakene til klumpføtter?

Hva er årsakene til klumpføtter?


Årsaken til klumpfot har lenge blitt behandlet av det medisinske fellesskapet. Ifølge Journal of Barnas Ortopedi, har denne tilstanden blitt studert siden 1800-tallet, med noen vitenskapelige etterforskere konkluderte med at tilstanden er forårsaket av misdannede bein, abnormiteter i muskel, ledd eller vaskulære lesjoner og / eller unormalt leddbånd og sener. En annen oppfatning er at medfødt klumpfot resultater når ytre krefter sette foten eller føttene i en defekt stilling mens fosteret utvikler seg.

Gene Variasjon

En studie finansiert av gnister, barne medisinsk forskning veldedighetsorganisasjon, og ledet av Zosia Miedzybrodska, genetiker, og Linda Sharp, epidemiologen oppdaget, for første gang, som en variasjon i genet som behandler folat kan være en del av årsaken til klumpfot. Det ble bestemt at de spedbarn som besatt den mindre vanlige varianten av C677T variant, i genet som kalles MTHFR eller methyltetrahydrofolate reduktase, var mer tilbøyelige til å være født med klumpfot enn barn som ikke besitter denne varianten.

Miljømessige og genetiske faktorer

Ifølge March of Dimes, mener forskerne miljømessige og genetiske faktorer bidrar til utvikling av klumpfot. Klumpfot, som utvikler av andre trimester av svangerskapet, kan være forårsaket av medikamenter, sigarettrøyking, infeksjon eller livmor eksponering for andre faktorer.

Feilstilling av Foot in utero

I det siste, ble clubfoot antatt å være et resultat av den måten den fosterets foten ble plassert i livmoren. Hvis fosteret 'fot (eller fot) var trangt eller vridd under svangerskapet dette ble antatt å føre til klumpfot. Men forskere er nå å finne andre faktorer som kan føre til klumpfot. Men noen foten misdannelser skyldes feilstilling av fosteret 'føtter, i henhold til March of Dimes, inkludert mild metatarsus adductus og calcaneovalgus, som selv riktig etter fødselen.

Ryggmargsbrokk Link

De fleste babyer født med klumpfot har ikke noen andre defekter; Men av og til, vil en annen defekt dukke opp. Klumpfot ser ut til å ha sammenheng med fødselsskader, for eksempel en åpen rygg eller ryggmargsbrokk. Barn med ryggmargsbrokk kan ha klumpfoten som, i tilfelle av ryggmargsbrokk, er forårsaket av nerveskade til ryggraden, som har en effekt på utviklingen av ben og føtter. Noen ganger når spina bifida er til stede, er det ingen bevis for en fot problem ved fødselen, men foten eller føtter kan bli vridd senere, noe som kan skje når det er en muskel eller nervesykdom.

Røyker ikke

The March of Dimes råder gravide til ikke å røyke, noe som kan redusere risikoen for å ha en baby med klumpfot.

Hva er ryggmargsbrokk?

Spina bifida er den vanligste nevralrørsdefekt. Disse feilene er hjernen lidelser som oppstår hvis det er et problem med etableringen av nevralrøret, en prosess som vanligvis er ferdig i løpet av den første måneden av svangerskapet. Mangelfull utvikling i hjernen, ryggmargen eller deres beskyttende dekker, hjernehinnene, karakteriserer ryggmargsbrokk.

Typer av ryggmargsbrokk

Den mildeste, og mest vanlige, formen er occulta, som sjelden er invalidiserende eller forårsaker symptomer. I denne typen spina bifida, ryggvirvlene er misformet, men dekket av et lag av huden.

Lukkede nevralrørsdefekter, en annen type spina bifida, inkluderer en rekke mangler med misdannelser i bein, fett eller membraner. Selv om det kan være noen symptomer, disse feilene også kan føre til ufullstendig lammelse eller dysfunksjon av excretory system. Stedet for disse feilene kan være synlig som en hårlokk eller smilehull.

I meningocele, en tredje type spina bifida, det er en utvekst av hjernehinnene gjennom ryggåpningen, som kanskje ikke er dekket av hud. Det er en rekke effekter som ligner på lukkede nevralrørsdefekter.

Den siste og mest alvorlige typen spina bifida er myelomeningocele, der en åpning i ryggraden eksponerer ryggmargen. Dette kan føre til ufullstendig eller fullstendig lammelse av legemet under åpningen. I begge myelomeningocele og meningocele, er det vanligvis en sekk fylt med væske synlig på baksiden.

Årsaker

Selv om ernæringsmessige, genetiske og miljømessige faktorer er mistenkt for å spille en rolle, med for lite folsyre i mors kosthold ser ut til å være en viktig faktor, de nøyaktige årsakene til spina bifida fortsatt uklare.

Prenatal Diagnoser

Før fødselen, kan spina bifida bli funnet med en ultralyd eller en mors alfaføtoproteinkonsentrasjonen screening gjort i løpet av andre trimester. Hvis unormale mengder alfaføtoprotein krysser placenta til mors blodet, kan dette vise at det er en nevralrørsdefekt, selv om det ikke foreslår spesifikt at det er spina bifida. Ytterligere tester kan bidra til å fastslå årsaken.

Postnatal Diagnoser

Spina bifida er oppdaget før fødselen i de fleste tilfeller, men noen milde tilfeller kan bli lagt merke til først etter fødsel og svært milde tilfeller kan aldri bli oppdaget. Etter fødselen, kan spina bifida bli oppdaget av en rutinemessig røntgen og undersøkt nærmere gjennom en MR eller CT scan.

Behandling

Selv om det er ingen kur for spina bifida, kirurgi ofte utføres kort tid etter fødselen for å lukke defekten for å hindre smitte og ytterligere traumer. Kirurgi er ikke utført i milde tilfeller. I mer alvorlige tilfeller kan fosterets kirurgi kan utføres.

Hvilke vitaminer er nødvendig for en babyens hjerne utvikling?

Hvilke vitaminer er nødvendig for en babyens hjerne utvikling?


Vitaminer er en viktig ressurs i utviklingen av en babyens hjerne. Spedbarn absorbere all inntak av moren under forming, herunder giftigheten av deres miljø og den ernæringsmessige verdien av deres kosten valg. Styrking hukommelse, forståelse, språkutvikling og generell hjernefunksjon, vitaminer som folsyre, vitamin B12 og vitamin C er viktig i tidlige stadier av hjernens utvikling. (Som alltid, snakk med legen din eller babyens barnelege før supplere eller endre kosthold eller barnets kosthold.)

Hva er en multi-vitamin?

Etter den tid et barn blir født, over hundre milliarder hjerneceller som har dannet. Ernæringsmessige valg i de første stadiene av livet vil ha en dramatisk innvirkning på helse, vitaminer gir drivstoff som hjernen begynner å forme. En multi-vitamin kan være alt som er nødvendig for en sunn utvikling av hjernen, men pass på, er det mange multi-vitaminer ikke gi 100 prosent av FDA anbefalte daglige vitamin inntak. De fungerer som en samlet netto, delvis og fullt dekker vesentlige næringsstoffer. En multi-vitamin vil fortsatt trenger å bli støttet av et sunt kosthold for å fremme en baby fulle hjernens utvikling.

Folic Acid Basics

Folsyre er et viktig vitamin som trengs for en babyens hjernens utvikling. En av åtte B-vitaminer, folinsyre har en viktig innvirkning på utviklingen av hjernen og ryggmargen. Hvis underernært, mangler som spina bifida, hydrocephalus og anencephaly er vanlig. Dens styrke kommer fra grønnsaker som spinat, sennep greener og blomkål, og frukt som appelsiner, honningmelon og jordbær, og lever, erter og nøtter. FDA har også befestet gjær og korn med folsyre, gi ting som frokostblandinger, brød, pasta og ris en daglig dose av folat.

Kan vitamin C Hjelp My Baby?

L-askorbinsyre, eller vitamin C, skaper nevrotransmittere, slik at hjernen til å overføre informasjon "fra en nervecelle til en annen." Ved å gjøre det, er forståelse økt og en baby kan aktivt svare ved å le, læring og kommunikasjon. Oksidert form av vitamin C, dokosaheksaensyre (DHA), har også vist seg å være verdifulle i spedbarns hjerneutvikling. Funnet i morsmelk, kan det forbedre intelligensen, kognisjon og syn. Enda bedre, dens virkninger vare lenge etter fødsel, hjelpe til både tenåringer og voksne atferdsproblemer. Sitrusfrukter og juice, rosenkål, tomater, brokkoli, rå paprika, jordbær og kiwi er primære kilder til vitamin C.

Vitaminer for Veganere

Vann-løselige, er vitamin B12 er nødvendig for å sikre funksjon av et barns hjernen og nervesystemet, og for å hjelpe til med produksjonen av deres blod. Finnes i animalske produkter som egg, melk, fisk, fjærkre og kjøtt, vil vitamin B12 beskytte og holde myelin vev sunt. Isolering og omliggende nervevev, myelin hylser hastigheten for overføring av elektriske signaler til hjernen, slik at rask forståelse og respons. Vegetarianere har ofte behov for å legge til en B12 supplement til kostholdet under svangerskapet for å styrke morsmelk. Hvis ingen animalske produkter eller B12 kosttilskudd er fortært, er en baby med høy risiko for alvorlige og / eller varige nevrologiske skader.

Ikke Glem Vitamin D

Sist, men ikke minst, er vitamin D. kommer hovedsakelig fra UV-stråler, kan vitamin D påvirker en baby minne, motorisk kontroll og læring evner. Også funnet i befestet melk og fet fisk, er vitamin D er nødvendig for utvikling av storhjernen. Plassert på toppen av hjernestammen, er storhjernen den største og mest detaljerte delen av hjernen, som spiller en dominerende rolle i læring, hukommelse og samfunnsmessige funksjoner. Studier har vist at prenatal mangler i vitamin D kan føre til en oppmykning i en nyfødt hodeskalle og rakitt.

Bivirkninger av Agent Orange i Vietnam-krigen

Bivirkninger av Agent Orange i Vietnam-krigen


Mellom 1962 og 1971, USA sprayet ca 77 millioner liter Agent Orange over hele Sør-Vietnams jungler. Agent Orange er et ugressmiddel og defoliant som forårsaket betydelige helsemessige problemer for den sør-vietnamesiske som ble direkte utsatt for det, deres barn og barnebarn, og veteraner som ble eksponert for kjemikaliet under sin tjeneste i Vietnam-konflikten.

Bruk

Utviklet i 1940, og først og fremst brukt under Vietnam-konflikten, Agent Orange var den mest brukte ugressmiddel i USAs "Rainbow ugressmiddel" ugressmiddel krigføring program. En form for kjemisk krigføring, ble Agent Orange brukt som defoliant å hindre jungelen fra å bli utnyttet som dekning av vietnamesiske soldater, ødelegge matvekster (spesielt de som brukes av militæret), klar base utkant og tvinge sivile til å flykte inn i bestemte geografiske steder .

Eksponering

Vietnam har rapportert at 4,8 millioner Vietnamesisk ble eksponert for Agent Orange, og at anslagsvis 400 000 mennesker ble drept og ytterligere 500 000 barn har blitt født med misdannelser tilskrives enten deres eksponering eller foreldrenes eller besteforelder eksponering for Agent Orange.

Vietnameserne var ikke de eneste menneskene som er berørt av denne ugressmiddel under Vietnam Conflict: amerikanske soldater ble utsatt for Agent Orange under deres tjeneste; Kanadiske soldater ble utsatt for Agent Orange da den ble testet på slutten av 60-tallet på den Canadian Forces Base Gagetown i New Brunswick.

Effekter på Vietnam

Vietnameserne som ble eksponert for Agent Orange har rapportert:
- hudsykdommer
- Kreft
- Blindhet
- Lammelse
- muskelsykdommer
- skjelettlidelser
- Betydelig svakhet

De som utsettes for Agent Orange har fått barn med misdannelser som:
- Ekstra fingre og tær
- ganespalter
- Brokk
- psykisk utviklingshemming

Effekter på Veterans

The United States Department of Veteran Affairs har identifisert følgende sykdommer som blir forbundet med eksponering for Agent Orange:
- Akutt og subakutt Transient Perifer nevropati
- AL Amyloidosis
- Chloracne
- Kronisk lymfatisk leukemi
- Diabetes Mellitus (Type 2)
- Hodgkins Disease
- Multippelt myelom
- Non-Hodgkins lymfom
- Porfyri cutanea Tarda
- Prostatakreft
- Luftveis Kreft
- Bløtvevssarkom (annet enn osteosarkom, Chondrosarcoma, Kaposis sarkom, eller Mesothelioma)

Fødselsskader er også identifisert blant veteran barn. Spina bifida synes å være den vanligste feilen; men ifølge Department of Veteran Affairs, har veteraner hadde barn med andre misdannelser som har blitt tilskrevet Agent Orange eksponering.

Kompensasjon

The United States Department of Veteran Affairs tilbyr helsemessige fordeler til alle veteraner som tjenestegjorde under Vietnam-konflikten og ble eksponert for Agent Orange og en månedlig uførhet kompensasjon til veteraner som ble skadet eller syk under aktiv tjeneste. Barn av Vietnam-veteraner som har visse fødselsskader (for eksempel ryggmargsbrokk) er også kvalifisert for fordeler. Per mars 2009 hadde USA veteraner rammet av Agent Orange fikk 180 millioner i erstatning og og milliarder av dollar i medisinsk behandling.

De canadiske soldater rammet av Agent Orange har blitt tilbudt 20-tusen dollar hver av Ottawa provinsen.

Per våren 2009, har det vietnamesiske påvirket av Agent Orange mottatt tre millioner dollar fra USA som skal brukes til helsevesenet, kompensasjon og rydde opp i herbicidalt rester. Vietnam fortsetter å be om mer erstatning.

Hvordan dra nytte av Folic Acid

Hvordan dra nytte av Folic Acid


Folsyre, også kjent som vitamin B9, er en ekstremt viktig vitamin, og det er en særlig viktig vitamin for gravide kvinner å ta på daglig basis gjennom svangerskapet. Les videre for å lære spesifikke folsyre fordeler.

Hvordan dra nytte av Folic Acid

Hvorfor er folsyre så viktig for gravide å ta? Det hjelpemidler i utviklingen av barnets nevrale rør, ryggmargen og hjernen. Gravide kvinner som ikke får i nok folsyre (400 mgs per dag) gjennom hele svangerskapet, både gjennom maten de spiser og helse kosttilskudd de tar, er mer sannsynlig å føde barn med visse typer misdannelser, som spina bifida. Forskere mistenker også at folsyre kan redusere frekvensen av andre fødselsdefekter, for eksempel visse medfødt hjertefeil og leppespalte. Men trenger mye mer forskning for å bli gjennomført for å bekrefte disse hypoteser om folsyre og andre misdannelser.

Men gravide kvinner er ikke de eneste som trenger å være sikker på at de er inges nok folsyre på en daglig basis. Alle trenger å konsumere folat hver dag fordi folsyre spiller en viktig rolle i å bygge og forsterke røde blodceller og kan bidra til å hindre visse former for anemi.

•  En ytterligere fordel med helse folsyre er at det ser ut til å senke nivået av en bestemt aminosyre som finnes i mennesker kalt homocystein, som er forbundet med slag og hjertesykdom.

Du kan ta folsyre i tillegg form, eller som del av en multivitamin. Folsyre er også funnet i en rekke matvarer, inkludert hele korn brød, appelsinjuice, grønne bladgrønnsaker, forsterkede frokostblandinger, kylling, sitrusfrukter, nøtter, lever og andre matvarer.

Hint

  • Det er ikke nødvendig å overskride anbefalt daglig dose av folsyre, som å ta for mye folsyre kan forebygge legen din oppdager en vitamin B12 mangel.

Hva kan jeg hindre ved å spise mat med Folic Acid?

Folic Acid og dens funksjon

Folinsyre er en del av B-vitamin-familien. Den brukes til å lage nye celler i kroppen, slik som for hud og negler. Kvinner trenger omtrent 400 mcg folsyre daglig, ifølge Centers for Disease Control, men alle trenger noen folsyre i sin diett. Selv om dette kan virke som mye av folsyre, kan det bli funnet i mange matvarer, noen med 100 prosent av en daglig servering.

Matvarer med folsyre

Mens 400 mcg daglig kan virke som en stor mengde, mange vanlige matvarer holder folsyre. Folsyre finnes i frukt og grønnsaker sammen med erter, bønner, soya melk, nøtter, peanøtter og peanøttsmør, pasta, hvit ris, brød og mel. Frokostblanding er en annen god måte å få vitamin B. Noen frokostblandinger selv komme med komplett daglig beløp per porsjon. Cheerios, Raisin Bran, Wheat Chex, Cinnamon Crunch, Special K, og Cap'n'Crunch omfatter totale daglige porsjoner, men sjekke etikettene på matvarer, fordi det finnes andre.

Folsyre hjelper også øke hastigheten på stoffskiftet, så hvis du må innta et par ekstra kalorier for å få den daglige servering, ikke bekymre deg for mye.

Hva Folic Acid Hindrer

Folsyre er viktig for gravide kvinner, eller for kvinne som tenker på å bli gravid fordi det forhindrer ryggmargsbrokk og anencephaly. Folsyre må inkluderes i alles kosthold fordi det hjelper også med homocystein i blodet, en risikofaktor for hjerte-og karsykdommer. Det kan bidra til å forhindre visse typer kreft, Alzheimers og hørselstap som du blir eldre. Det finnes bevis på at folsyre kan forhindre megaloblastisk anemi.

Ryggmargsbrokk og Anencephaly fødselsskader

Spina bifida er den vanligste permanent invalid fødsel defekt i USA i henhold til ryggmargsbrokk Association. Omtrent 3000 barn per år er født med sykdommen, noe som betyr at deres spines ikke klarer å lukke riktig. Selv om ikke alle mennesker med sykdommen har alle problemer, noen bivirkninger av sykdommen er manglende evne til å gå, hydrocephalus eller ansamling av væske rundt hjernen, problemer ser opp og bryte, forverring av hjernefunksjoner, problemer med å holde seg våken og svelge. Noen kan ikke være i stand til å kontrollere sine tarmer riktig. Spina bifida også kan føre til depresjon og angst gjennom hele livet og er uhelbredelig.

Anencephaly er en defekt i nedleggelsen av den smale kanalen som danner hjernen og ryggmargen i begynnelsen av svangerskapet. Babyer er født uten forsiden av deres kli eller storhjernen, den delen av hjernen som hjelper til med koordinering og tenkning. Resten av hjernen er vanligvis venstre utsatt. Når født, er barnet vanligvis blind, døv, bevisstløs og ute av stand til å føle smerte. Hvis de ikke er dødfødt, er forventet levealder for en baby med anencephaly vanligvis noen timer eller dager.