Digidexo.com

psykopat med epilepsi

Sysselsetting Med Epilepsi

Sysselsetting Med Epilepsi


Mange mennesker med epilepsi kan fortsatt opprettholde tilfredsstillende arbeid, men de har ofte jobbe hardere for å gjøre det. Noen ganger trenger de spesiell innkvartering og, til tider, må overvinne fordommer eller frykt fra sine medarbeidere.

Problemer i å ansette

Hvis du har epilepsi, er det fire utfordringene du møter når vi leter etter en stabil jobb. Hvis du mangler opplæring eller ferdigheter fordi du har anfall eller bivirkninger fra medisiner, kan du være ubetinget for en bestemt stilling. Hvis du ikke kan kjøre på grunn av anfall eller hvis andre er motvillige til å kjøre deg til jobb, kan din jobbsøking bli hindret. Du jobber oppmøte også kunne bli påvirket bør du skaffe sysselsetting. Noen arbeidsgivere kan bekymre seg for sine selskapers ansvar i å ansette deg. Også kan andre ansatte være ubehagelig å jobbe med deg fordi de ikke forstår tilstanden.

Hjelp til å finne en jobb

For å hjelpe deg med å finne arbeid, list og bestemme dine kvalifikasjoner for en bestemt type jobb. Du kan også snakke med en yrkesveileder med erfaring i å hjelpe epileptikere eller finne jobbklubber gjennom Epilepsy Foundation i ditt område. Lokale offentlige tjenestegruppene kan tilby å transportere de med lidelser eller sykdommer som forhindrer dem fra kjøring. Utdanne en potensiell arbeidsgiver om epilepsi kan også hjelpe deg i å få en ønsket jobb.

Rettigheter i arbeidslivet

Americans with Disabilities Act, som ble vedtatt i 1990, gjør det ulovlig å diskriminere en person basert på hans eller hennes funksjonshemning. Før du søker på en jobb, bør du snakke med noen fra den lokale grenen av Epilepsy Foundation eller en sosialarbeider hvis spesialitet er sysselsettingsspørsmål. Hvis du under enten en søknadsprosess eller tiden av faktiske sysselsetting, du føler deg som om du har vært utsatt for diskriminering, kan disse menneskene gi deg råd og hjelpe deg med å sende inn en sak mot arbeidsgiver.

Hvordan få medisinsk forsikring med epilepsi

Hvordan få medisinsk forsikring med epilepsi


Innhenting rimelig helseforsikring er betydelig vanskeligere for mennesker med epilepsi enn den gjennomsnittlige pasienten, men det er mulig. Det er viktig å ha god forsikring som vil hjelpe deg å betale kostnadene ved å motta nødvendig behandling for din tilstand, og vil gi deg tilgang til spesialister som best kan hjelpe deg med å administrere lever med epilepsi. Les videre for å lære mer om hvordan du får sykeforsikring med epilepsi.

Hvordan få medisinsk forsikring med epilepsi

•  Stole på sykeforsikring gitt til ansatte der du jobber, da dette vil trolig være din beste sjanse til å få rimelige priser. Hvis du er arbeidsledig eller din arbeidsgiver ikke tilbyr helseforsikring, kan det være lurt å konsultere med en medisinsk forsikring megler for å bidra til å velge en plan. Megleren vil kunne sammenligne de pakkene som er tilgjengelige for deg og tilhørende kostnader, men det er sannsynlig å være mer vanskelig å skaffe rimelig forsikring.

Forsknings forsikringer for å identifisere hvorvidt preexisting forhold, som for eksempel epilepsi, er dekket under plan og hvis noen fordeler er begrenset eller begrenset helt. Sjekk for å se om din nåværende lege aksepterer din forsikring plan før du registrerer deg.

Gi forsikringsselskaper med et brev fra legen din som beskriver tilstanden i detalj, spesielt hvis han kan bekrefte at anfallene dine har vært under kontroll i en lengre periode. Dette kan hjelpe deg å få dekning og redusere beløpet du må betale for nevnte dekning.

Identifisere navn og bakgrunnsinformasjon av leger som er tilgjengelig i din forsikring plan, som tilgang til spesialister er ofte begrenset. Besøk med en epileptologist, eller en lege som er spesialist i epilepsi, er ofte ikke dekkes av forsikringsselskapene. Dette er viktig å merke som spesialitet leger ofte kreve enda høyere priser enn fastlegene, og det er en god mulighet for at du vil bli pålagt å betale noen av disse utgiftene ut av egen lomme.

Besøk Epilepsy Foundation hjemmeside for å se en liste over epileptologists i ditt område som er kategorisert etter hvilke typer forsikring som de tar imot. Se Resources nedenfor for en link. Noen leger er også oppført som å tilby lavere priser i spesielle situasjoner for epilepsipasienter. Nettstedet inneholder også en liste over klinikker som tilbyr gratis omsorg til epilepsipasienter.

Hint

 • Forstå at medisinske forsikringsselskaper vil mest sannsynlig vise folk med epilepsi som gjeld fordi de vil vanligvis trenger hyppig og dyrt medisinsk behandling som vil koste selskapet penger. Forsikringsselskapene vil ønske detaljer om hvilken type epilepsi du har og mengden og alvorlighetsgraden av anfall du har når du skal avgjøre om de vil gi dekning til deg.

Hvordan arbeide med epilepsi

For millioner av amerikanere som er rammet med epilepsi, kan arbeids være vanskelig. Anfall kan oppstå på nesten enhver tid, noen ganger uten advarsel. I tillegg kan noen av medisiner foreskrevet for å behandle epilepsi føre sin taker å bli døsig og sløv. For de som lider av epilepsi, er det et spørsmål om stolthet å behandle seg selv som om de ikke er deaktivert, uavhengig av deres tilstand. Arbeider, vanskelig om det kan være noen ganger, er en måte å føle seg som om ingen betingelse enda eksisterer.

Bruksanvisning

•  Ta en jobb med lite stress. For de som har epilepsi, stress er ansett som en viktig årsak for et anfall. Derfor er det i beste interesse for den epileptiske å søke etter jobber som tilbyr en noe stressfritt miljø. For eksempel kan det være tryggere å holde en jobb som resepsjonist i stedet for en servitør.

Ta medisinen din til å jobbe med deg. I noen tilfeller epileptikere kan ha et faresignal eller en aura før et anfall oppstår. Avhengig av typen av epilepsi noen har, kan de være i stand til å forhindre anfall inntreffer hvis de tar et medikament slik som Klonopin å avlaste sin angst. Selv om det ikke alltid fungerer, vil det ikke ha en sjanse til å jobbe med mindre du har den med deg.

Velg timer nøye. Hver epileptisk vet hva deres spesifikke triggere er, og en merkelig søvn mønster som forårsaker tretthet er en av dem. De kan også være tilbøyelige til å ha anfall på bestemte tider av dagen slik som tidlig på morgenen. Av denne grunn er det viktig å jobbe bare de timene du vet at du er mindre sannsynlig å ha et anfall, og å ikke jobbe flere timer enn du kan håndtere.

Snakk med din arbeidsgiver. På grunn av Americans with Disabilities Act, er det ikke nødvendig for en ansatt å avsløre sin medisinske tilstand til sin arbeidsgiver. Men i tilfelle av epilepsi, er det bedre å avsløre din tilstand til din potensielle arbeidsgiver, slik at det kan være til hjelp bør et anfall skje.

Informer dine medarbeidere. Mens mange som lider av epilepsi liker ikke å rope det fra det høyeste fjellet, det er i deres beste interesse å la sine medarbeidere vet at de har epilepsi, og fortelle dem hva de skal gjøre bør de ha et anfall mens på jobb. Det er mange misoppfatninger om hvordan ta vare på et epileptisk under og etter et anfall; hvis omsorgen ikke er riktig administrert, kan det føre til skade på epilepsi.

Hvordan leve med epilepsi

Hvordan leve med epilepsi


Beslag er skremmende, og håndtere dem kan være en av de vanskeligste utfordringene du noensinne vil møte. Avhengig av type, kan et anfall resultere i alvorlig personskade, dersom pasienten treffer hodet eller lider andre traumer under arrangementet. Til beste takle anfall, skape et trygt miljø og opprettholde en positiv holdning.

Bruksanvisning

•  Bruk en Medic-Alert armbånd hvis du har anfall. Hvis du har et anfall og gjengis bevisstløs, vil leger vet hva slags behandling for å administrere, så snart de leser ditt armbånd.

Ta din anti-konvulsiv medisiner som bestilt. Ikke hoppe over en dose, og ikke slutte å ta medisinen brått.

Bruk plast briller og retter i stedet for glass og porselen, hvis anfallene dine er ukontrollert.

Hang en "okkupert" skilt på bad døren, snarere enn å låse den, slik at hvis du har et anfall, er du lett å få tilgang.

Bruk "Dial-A-Ride" tjenester, heller enn å forsøke å kjøre, hvis anfallene ikke er kontrollert.

Plasser en monitor i ditt barns soverom, hvis han har anfall.

Be barnet ditt til å sove alltid i nedre køye, når han sover over natten på en venns hus, hvis han er epileptiker.

Hang førstehjelpsinstruksjoner og nødnumre på forsiden av kjøleskapet, i tilfelle av et anfall.

Svøm med en "kompis". Aldri svømme alene.

Legg ekstra polstring under tepper og matter.

Hold vannstand i badekaret lav, incase av anfall, for å unngå drukning.

Hold deg unna sigarett, pipe eller sigar røyking, for å unngå brannfare.

Finn en kompetent, omsorgsfull nevrolog at du har tro og stole på, og følge hans behandling instruksjoner. Aldri føle "morsomt" om å ringe ham med dine spørsmål. Hvis legen er for opptatt, vil hans sykepleier hjelpe deg. Det er det legen er der for - å hjelpe deg.

Sjekk med legen din før du tar noen nye medisiner. For eksempel, hvis du utvikle en allergi, ikke laste opp på antihistaminer uten først okaying det med legen din, spesielt hvis du ikke har tatt antihistaminer før.

bli utdannet. Les alt du kan om beslag, og deres behandlinger. Kunnskap er makt. Jo mer du lærer om epilepsi, jo mer kan du administrere din sykdom.

Tips og advarsler

 • I amerikansk, 2,3 millioner mennesker har epilepsi; 300.000 av dem barn under 14 år.
 • For mer informasjon om å leve med epilepsi, ta kontakt med Epilepsy Foundation.

Hvordan snakke med barn om epilepsi

Hvordan snakke med barn om epilepsi


Epilepsi er en skremmende og forvirrende sykdom å forholde seg til for alle, enten som pasient eller familiemedlem eller venn av noen med epilepsi. Snakke åpent om epilepsi vil tillate barna å takle, og kan bidra til å lette deres frykt gjennom en bedre forståelse av hvordan og hvorfor epilepsi oppstår og hva som kan gjøres for å behandle tilstanden. Les videre for å lære hvordan du kan snakke med barn om epilepsi.

Hvordan snakke med barn om epilepsi

•  Sørg for å ha en sterk forståelse av epilepsi ved å gjøre eventuelle nødvendige bakgrunnsinformasjon forskning før å ha en diskusjon om det med et barn. Forbered deg ved å henvise til noen ressurser som er tilgjengelige for deg, inkludert bøker eller brosjyrer anbefalt av legen din eller nettsteder, for eksempel Epilepsi stiftelsens hjemmeside. Se Resources nedenfor for en link. Noen barn kan stille spørsmål som krever grundig svar, mens andre ikke kan spørre noen i det hele tatt, og det er viktig å være klar med detaljert informasjon.

•  Etablere nivået av forståelse om epilepsi at barnet har før du begynner diskusjonen. Først spør barnet om han vet noe om epilepsi eller anfall, samtidig som man gjør det klart at det er helt greit hvis han ikke har noen forkunnskaper.

Forklar at et anfall er en midlertidig feil i noens hjerne, og at epilepsi er en tilstand der en person har en tendens til å få anfall. Fortell barnet at i de fleste tilfeller er årsaken til noen som har epilepsi ikke kjent, men det er funnet i både barn og voksne.

Stress at epilepsi er ikke smittsom. Dersom barnet har epilepsi, forklare at det ikke er hennes feil og hun bør ikke være redd for å leke fritt med andre barn. Snakk med barn med epilepsi om hvordan å takle tilstanden på skolen, som for eksempel å diskutere temaet med lærere og andre studenter.

Understrek at du er villig til å svare på eventuelle spørsmål barnet måtte ha, uansett hvor enkelt eller pinlig det kan virke. Det er viktig å la barnet vite at han kan snakke med deg om noen frykt eller bekymringer vedrørende epilepsi.

hjelpe barn som har epilepsi å ta ansvar for å lære mer om deres tilstand. De bør vite hvordan du kan snakke med andre om det og være nøye med å følge de anbefalte doser for sine medisiner. Hvis et familiemedlem eller en venn av barnet er å takle epilepsi, gjennomgå nødvendige sikkerhetstiltak for å ta i tilfelle av et anfall, som for eksempel å rydde unna eventuelle farlige gjenstander og søker hjelp fra en voksen.

Hint

 • Vær forberedt for barn å ha en rekke reaksjoner på å lære om epilepsi, slik som frykt, apati eller sinne.

Hvordan håndtere barn med anfall av epilepsi

Hvis du er rundt barn med epilepsi, er det viktig å vite hva du skal gjøre i løpet av et barns anfall. Du kan identifisere et anfall gjennom ett eller flere symptomer: krampetrekninger, faller til bakken, forvirring, stirrende, stivhet og / eller tap av bevissthet. Forbli rolig og følge noen skritt for å holde barnet trygt.

Hvordan håndtere barn med anfall av epilepsi

Hva gjør du når et barn har et anfall

•  Unngå at barn fra å skade seg selv ved å fjerne potensielt farlige gjenstander fra området. Hvis det er mulig, flytte ham på hans side og sette noe mykt under hodet hans. Ikke prøv å tvinge barnet til å slutte å krampetrekninger eller flytting.

Inspiser luftveiene. Løsne alle klær rundt halsen. Visuelt kontroller at ingenting er i barnets munn. Hvis munnen er fri for mat og gjenstander, ikke legge fingrene eller hånden i barnets munn. (Hun vil ikke svelge tungen hennes, som ble antatt på en gang.)

•  Se på klokken for å vite hvor lenge anfallet varer. Hvis barnet ser ut til å fortsatt være i en aktiv anfall etter fem minutter har gått, ring 911. Selv om beslaget er kort, må du huske hvor lenge det varte, slik at du kan informere barnets lege.

Komfort og berolige barnet når anfallet er over. Noen ganger barn har ingen hukommelse av beslaget; men de kan være desorientert og redd etterpå. La barnet vet at han er trygg.

Hva bør Epilepsi pasienter ikke?

Hva bør Epilepsi pasienter ikke?


Epilepsi er en forstyrrelse i hjernen som forårsaker kramper eller anfall. I de fleste tilfeller er disse beslagene er uventet, og kommer uten varselsignaler. I tilfelle av en anfall, kan noen normale aktiviteter bli farlig. Epilepsipasienter kan leve relativt vanlige liv med behandling, men de trenger å ta hensyn til vaner og aktiviteter som kan være farlig.

Kjøring

Et anfall mens du kjører, kan det føre til at du mister kontroll over bilen, og skaper en fare for deg selv og andre på veien. Av denne grunn, vil mange stater ikke tillater epilepsipasienter å kjøre med mindre de har ikke tidligere anfall, ifølge MedlinePlus. Manglende evne til å kjøre kan alvorlig begrense aktivitetene dine, noe som gjør det fristende å sette seg bak rattet. Men med mindre legen din sier at det er trygt for deg å kjøre, er denne aktiviteten farlig.

Vannaktiviteter

Epilepsipasienter bør aldri bade uten tilsyn. Dusjer er generelt ansett for å være trygge, men sitter i et badekar bærer risikoen for drukning, bør et anfall skje. Foreldre til barn med epilepsi bør ikke tillate dem å bade uten tilsyn. Epilepsipasienter bør aldri svømme alene, på grunn av økt risiko for drukning. Dykking er også et problem sport for epilepsi lider, men svømming og snorkling i grupper er vanligvis trygt.

Sport

Noen epilepsipasienter unngå sport helt, på grunn av risikoen for anfall. Imidlertid har øvelse blitt vist å redusere risiko for anfall. Epilepsipasienter kan delta i de fleste idretter, men bør passe på å bruke egnet verneutstyr. Unngå solo sport, som fallskjermhopping og hanggliding; høytliggende sport, som fjellklatring eller strikkhopping; og kontaktsport, som boksing og bryting med mindre anfallene dine er godt kontrollert. Hvis du gå, sykle eller jogge, la noen vite ruten du skal ta.

Trapper

Personer som lider av anfall som svekker deres motorstyring eller føre dem til å miste bevisstheten kan også bli nødt til å unngå trapper og bratte bakker. Alvorlige skader kan oppstå hvis denne type anfall skjer på en trapp. Epilepsipasienter som får en aura før de har et anfall kan bruke trapper, men trenger å sitte ned umiddelbart hvis et anfall er sannsynlig å skje. Pasienter som ikke får auraer bør bruke heisen til enhver tid.

Ukontrollerte Beslag

Epilepsipasienter som har ukontrollerte anfall må unngå et ekstra sett av aktiviteter, på grunn av de økte sjansene for et anfall. Disse inkluderer ridning, turn, ski, motorsport, noen aktivitet på isen, og vannsport gjøres alene - som vindsurfing og solo seiling. Sykling på veien kan også være et problem. Disse aktivitetene er tryggere for pasienter med anfall er kontrollert av antiepileptika, selv om disse stoffene kan påvirke sportslige resultater.

Tegn og symptomer på epilepsi hos mennesker Only

Tegn og symptomer på epilepsi hos mennesker Only


Epilepsi er en nevrologisk lidelse som fører elektriske impulser i hjernen som kan føre til anfall. Når epilepsi treffer et menneske, kan en distinkt sett av symptomer bli lagt merke sammen med avslørende anfall. Det finnes ingen kjent årsak for epilepsi hos mennesker, ifølge Mayo Clinic. Den vanligste formen for behandling av epilepsi hos mennesker er anti-krampe medisinering. Hvis tilstanden kan spores tilbake til en bestemt del av hjernen som trygt kan fjernes, kan så kirurgi benyttes.

Hallusinasjoner

Hallusinasjoner er et tegn på epilepsi som bare er sporbar hos mennesker. Ifølge Nevrologi Channel, kan disse hallusinasjoner inkluderer lysglimt, ser solide bilder av ting som ikke er der, snakke med folk som ikke er i rommet og høre lyder som ingen andre kan høre.

Tale

En person med epilepsi kan finne det vanskelig å snakke enten på tilfeldige øyeblikk, eller rett før et anfall. Stemmebåndene blir midlertidig lammet og personen ikke er i stand til å lage noe lyd i det hele tatt.

Kvalme

Et symptom som er eksklusiv for mennesker med epilepsi er kvalme som kan føre til oppkast. Kvalmen er ofte følte rett før et anfall, og kan bli svært voldelig som det fører til beslaget.

Psykologiske symptomer

I noen tilfeller et menneske som lider av epilepsi vil se ut som om han dagdrømmer og kan ikke fokusere. Personen vil være ute av stand til å forstå tidens gang, og han vil begynne å miste oversikten over de timer og dager. Det kan også være en sterk følelse av hva som er kjent som "deja vu". Dette er følelsen av at en person har opplevd en hendelse eller besøkt et sted i det siste, men i virkeligheten har han ikke.

DOT & epilepsi

DOT & epilepsi


Epilepsy er en kronisk, men funksjonelt, lidelse som kan kontrolleres ved hjelp av medisiner i de fleste tilfeller. Det er preget av uprovoserte anfall som kan resultere i et tap av bevissthet. Standpunkt at den føderale Department of Transportation (DOT) har tatt på utstedelse av kommersielle motorkjøretøy (CMV) lisensierer til sjåfører med en historie med anfall som ønsker å drive kommersielle kjøretøy på Interstate har primært fokusert på hvorvidt anfall aktivitet er den resultat av epilepsi eller en engangs foreteelse.

DOT Forskrift

Forskriften DOT har på plass i dag tillater ikke noen med en historie med anfall for å få en CMV lisens. Denne politikken ble gjennomført i 1971 og revidert i 1978 Det har ikke vært noen oppdateringer til denne politikken siden den gang. DOT forskriftene sier heller ingen person med en bekreftet lege diagnosen epilepsi eller anfall lidelse vil bli lisensiert til å drive kommersielle kjøretøyer. En person med beslag som er kontrollert av anti-anfall medisiner er heller ikke tillatt å få en CMV lisens. DOT gjør gjør noen tilfeller der det vil utsette en avgjørelse i påvente av mer informasjon fra den personen som er å begjære CMV lisens så vel som fra medisinsk personell.

DOT og Uprovoserte Beslag

Til enhver tid en person kan ha ett, uprovosert anfall. Disse episodene er relatert til et kjent formildende faktor slik som en legemiddelreaksjon, forhøyet temperatur, dehydrering, alvorlig smittsom sykdom eller kritisk metabolsk episode. I dette tilfellet, er en kjennelse på utstedelse av en CMV lisens utsatt inntil personen har kommet tilbake for fullt. Det kan ikke være noen dvelende komplikasjoner inkludert den fortsatte bruken av anti-anfall medisiner. DOT gjør deretter hver avgjørelse på individuell basis.

Beslag ikke relatert til epilepsi

I andre tilfeller, kan en person har en anfall eller tap av bevissthet som ikke er knyttet til epilepsi eller hvilken som helst annen tidligere kjent tilstand. Når en seks måneders foreslo anfallsfrie venteperioden er avsluttet, er et komplett batteri av nevrologisk testing oppfordret av DOT. Etter konsultasjoner med behandlende lege og en rettsmedisiner, er en avgjørelse gjort av DOT basert på fravær av anti-epileptiske medisiner og sannsynligheten for å få tilbakefall av anfall eller tap av bevissthet.

Å være anfallsfrie på lang sikt

En person som har en historie med anfall eller epilepsi, men har vært av anti-beslag medisiner og fri for anfall i minst 10 år, kan være i stand til å få en CMV lisens.

I tillegg er en person med et enkelt anfall hendelse som var uprovosert og som har vært av anti-beslag medisiner og anfallsfrie i minst fem år kan være kvalifisert for en CMV lisens.

I begge tilfeller må interesserte personer protest DOT, som vil vurdere hver sak individuelt.

The Epilepsy Foundation, DOT og epilepsi

The Epilepsy Foundation er bekymret for de føderale DOT forskrifter om utstedelse av CMV lisenser til disse mennesker med epilepsi blir adoptert av stater. De føderale DOT Forskriften gjelder for kommersielle kjøretøy trafikk som krysser statsgrenser, og også til de kommersielle kjøretøyer som driver innen én stat, men med last som er fra en annen stat.

Utfordringer for den føderale DOT regelverket har ikke vært vellykket. Imidlertid har enkelte beslag lider hatt suksess utfordrende statlige forskrifter som unødvendig basert på den føderale DOT forskrifter. The Epilepsy Foundation erkjenner at hvert tilfelle av epilepsi er annerledes og ikke argumentere et teppe politikk med hensyn til DOT forskrifter, men heller argumenterer for at hvert tilfelle avgjøres fra sak til sak.

Hvordan Test for epilepsi

Hvordan Test for epilepsi


Selv om alle beslag er forårsaket av unormal aktivitet i hjernen, er ikke alle anfall relatert til epilepsi. I tillegg, er en spesiell type av behandling for anfall ikke effektive for alle personer med epilepsi. Derfor er det viktig at legen din utfører en grundig runde av diagnostiske tester for å fastslå om du har epilepsi - og, om nødvendig, det beste løpet av behandlingen. Les videre for å lære mer om hvordan du kan teste for epilepsi.

Hvordan Test for epilepsi

Få testet for epilepsi

•  Diskuter få en EEG, eller elektroencefalogram, test for å diagnostisere epilepsi. Dette er den eneste metoden som kan måle unormal hjerneaktivitet som forårsaker kramper, og derfor er den mest brukte testen direkte. En EEG test er også nyttig i å klassifisere den type epilepsi, hvis beslag er bekreftet å være forårsaket av epilepsi.

Forbered deg EEG test ved å vaske håret grundig kvelden før din avtale for prosedyren. Ikke bruk produkter som hårspray eller gel, etter vasking. Elektrodene er plassert på hodebunnen din i løpet av EEG test og det er viktig for hodet og hodebunnen for å være ren og tørr.

Slapp av så godt som mulig i løpet av EEG test. Elektrodene er midlertidig limt til hodebunnen mens du ligger flatt på en seng og utføre visse aktiviteter for å registrere endringer i hjerneaktiviteten. Disse aktivitetene inkluderer generelt ser inn i en lys, blinkende lys eller ta dype åndedrag i et hurtig tempo. I noen tilfeller kan testene inkluderer sover mens under observasjon.

Vent på resultatene av EEG test. Opptakene av hjernen bølgemønstre er undersøkt for unormal aktivitet, som noen ganger er et tegn på epilepsi. Hvis resultatene er ikke avgjørende, kan det hende du trenger å gjennomgå flere tester.

være åpen for bruk av andre metoder foruten EEG-tester for å se etter epilepsi, slik som magnetisk resonanstomografi, eller MRI, tester for å produsere bilder av hjernen. Blodprøver er også ofte brukt for å finne ut om andre sykdommer i tillegg til epilepsi er ansvarlig for anfall, som noen ganger knyttet til nyre-eller leversykdom. Blodprøver registrere nivåer av røde og hvite blodlegemer, elektrolytter, blodsukker og kalsium.

Hint

 • Noen pasienter med epilepsi ikke svare på medisiner som en metode for å kontrollere anfall, og må gjennomgå alternative metoder.
 • Pasientene er noen ganger overvåket av video EEG under testene for å observere kroppsbevegelser og eventuelle beslag.
 • La legen få vite om eventuelle medisiner du er i dag før under en EEG test, da de kan påvirke resultatene.

Hvordan bruke Diet å behandle epilepsi

Hvordan bruke Diet å behandle epilepsi


Kosttilskudd tilnærminger blir ofte brukt til å behandle epilepsi og kan føre til en betydelig reduksjon av anfall hos noen pasienter, spesielt barn. Den hyppigst anbefalt diett for barn med epilepsi er ketogen diett, som krever tett oppfølging av lege og er vanligvis bare brukes i tilfeller der pasienter ikke reagerer på medisinering. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker kosthold for å behandle epilepsi.

Hvordan bruke Diet å behandle epilepsi

•  Snakk med legen din om bruk av ketogen diett, en form for faste som har blitt brukt til å behandle epilepsi i flere tiår. Målet med dette er å tvinge legemet til å brenne fett, hvor dietten er meget høy, noe som øker produksjonen av ketoner. Ketoner inhiberer unormal aktivitet i hjernen og ryggmargen.

Sørg for å forstå at barnet ditt vil begynne dietten på sykehuset mens du blir behandlet for epilepsi. Han vil bare få lov til å drikke en bestemt mengde væske i løpet av de første to til tre dager, og vil ikke bli gitt noe å spise. Denne delen av dietten er gjort mens på sykehuset, slik at legene kan overvåke barnets tilstand og forhindre negative bivirkninger så best som mulig.

Klargjør for barnet ditt å oppleve negative bivirkninger som hennes blodsukkeret begynner å slippe, noe som kan være traumatisk for både deg og barnet ditt. Ekstremt lavt blodsukker kan føre til at barnet å bli forvirret, uttrykksløs eller irritabel i humør, og hun kan virke blek eller svett. I de fleste tilfeller vil barnets lege kunne nøye overvåke blodsukkeret for å forhindre skade.

Vent ut de nødvendige to-tre dager av sult før barnets ketonnivå begynner å stige i hans urin og blod. Barnets lege vil da begynne den neste fasen av ketogen diett, som først og fremst innebærer matvarer som er svært høy i fett, inkludert smør og meieriprodukter som kremfløte. Betydelig mindre deler av proteiner, slik som kjøtt, kylling eller fisk, frukt og grønnsaker og blir også innarbeidet.

forventer at barnet ditt blir sakte tatt av noen medisiner som brukes til å behandle epilepsi når du begynner ketogen diett. Hvis barnet opplever en nedgang i og jevn kontroll av antall av hans anfall mens du er på diett, kan legen hans anbefale å stoppe bruken av disse medikamentene helt.

Hint

 • Bivirkninger av ketogen diett er kvalme og diaré. Dårlig ernæring kan føre til nedsatt utvikling hos barn, samt nyrestein fra overdreven urinsyre. Derfor, bruk av denne dietten krever tunge tilsyn fra lege.

Hvordan identifisere Epilepsi Risikofaktorer

Hvordan identifisere Epilepsi Risikofaktorer


Det er generelt svært vanskelig å finne årsaken til epilepsi, men å vite risikofaktorer kan tillate deg å ta tiltak for å unngå visse typer oppførsel som kan føre til epilepsi. Likevel er det mulig å utvikle epilepsi uten å ha disse risikofaktorene. Les videre for å lære hvordan å bedre identifisere epilepsirisikofaktorer.

Hvordan identifisere Epilepsi Risikofaktorer

skjelne om du har opplevd eller er utsatt for traumer til hjernen, både interiør eller eksteriør, enten som kan føre til anfall. Disse typer av hjerneskader omfatte traumer til hodet, alvorlig mangel på søvn eller oksygen, slag, nyre eller hjertesvikt og tumorer. Visse infeksjonssykdommer kan også føre til hjerneskade som øker sjansene for å utvikle epilepsi, slik som viral encefalitt, meningitt og AIDS.

Kjenn din familiehistorie med epilepsi til å identifisere din personlige risiko. Genetiske forhold gått ned fra tidligere generasjoner er ofte årsaken til epilepsi, så har familiemedlemmer med epilepsi kan bety at du har større risiko. Forhold knyttet til stoffskiftet, for eksempel høyt eller lavt blodtrykk, er ofte genetisk og også vurdert risikofaktorer for epilepsi.

Identifisere årsaker til epilepsi som er spesifikke for din aldersgruppe. For eksempel, dårlig ernæringsmessig vaner og høy feber er spesielt vesentlige risikofaktorer for barn. I pensjonister, Alzheimers sykdom og slag er av større bekymring.

Vær oppmerksom på miljøforholdene i de stedene du bor og arbeider, som de kan også være risikofaktorer for epilepsi. Tung eksponering for giftstoffer som karbonmonoksid eller bly kan føre til anfall. Overdreven bruk av og abstinenssymptomer knyttet til stoffer som kokain og alkohol er også vurdert risikofaktorer for utvikling av epilepsi.

Redusere risikoen for å utvikle hjerte-og karsykdommer som kan føre til hjerneskade. Spis en næringsrik, godt balansert kosthold og mosjon på regelmessig basis for å opprettholde en sunn vekt. Begrense mengden alkohol du drikker og unngå sigarettrøyk.

Hint

 • Hvis du har noen av risikofaktorer for epilepsi, snakk med legen din eller fastlegen om måter å redusere risikoen.
 • Bruk en sikkerhetsbelte når man kjører i eller kjøre biler for å hindre hodeskader, noe som kan føre til anfall. Bruk alltid hjelm under sykling og motorcycling aktiviteter, samt mens ski og snowboard.
 • Alkohol, kan føre til avhengighet, noe som i sin tur kan resultere i abstinenssymptomer. Disse abstinenssymptomer er blitt vist å forårsake skade på hjernen, noe som kan forårsake anfall. Snakk med legen din hvis du tror du et problem med alkohol.

Hva er epilepsi?

Epilepsi er en tilstand som forårsaker den lidende til å få anfall. Et beslag er forårsaket av elektrisk aktivitet som forstyrrer hjernebølger. Det finnes ulike typer av epilepsi - typene er alle relatert og alle er preget av tilbakevendende anfall.

Historie

Epilepsi har eksistert siden før de tidligste skrifter - siden mennesket kom. Den tidligste skrivingen av epilepsi var av Hippokrates i 400 f.Kr.: "Det er derfor med hensyn til sykdom som heter Sacred:. Det ser ut for meg å være på ingen måte mer guddommelig heller ikke mer hellig enn andre sykdommer, men har en naturlig årsak som andre følelser"

Misforståelse

Ikke alle beslagene er et resultat av epilepsi. Mens epilepsi påvirker opp til 1 prosent av befolkningen, opp til 9 prosent av amerikanerne vil lide et anfall i løpet av livet. Pseudoseizures er ikke-epileptiske anfall som regel forårsaket av stress. Provosert anfall skjer når pasienten lider traumer, hypoglykemi, høy feber, lavt blod natrium eller som en tilbaketrekning symptom fra narkotika eller alkohol.

Typer

Det er fire typer av epilepsi:

Idiopatisk generalisert epilepsi: Det er ofte en familiehistorie med epilepsi. Selv om det vanligvis dukker opp i løpet av barndommen eller ungdomsårene, er det ofte ikke diagnostisert før i voksen alder. Hjernen ser normalt når så på via et magnetisk resonanstomografi, eller MR-undersøkelse. Den elektroencefalogram, eller EEG, kan vise unormale elektriske pulser sett i hjernen hos pasienter med epilepsi. Pasienter med idiopatisk generalisert epilepsi kan utvise plutselig og kortsiktig ekstremitet rykking, referert til som myoklone anfall, stirrende staver, kalt absenser, eller grand mal anfall, kjent som tonisk-kloniske anfall. Idiopatisk Partial Epilepsies: Denne type epilepsi generelt dukker opp i barn i alderen 5 til 8. Det kan være en familiehistorie med epilepsi. Det er en mild epilepsi, og barnet vanligvis outgrows det da hun treffer puberteten. Beslagene vanligvis skje mens barnet sover og kan være bare delvis motoriske anfall, som involverer ansiktene, eller grand mal anfall. Symptomatisk generalisert epilepsi: Denne typen anfall er forårsaket av omfattende hjerneskade, inkludert tillegg for skader under fødselen. Pasienter som lider av denne type epilepsi ofte har andre nevrologiske problemer som mental retardasjon eller cerebral parese. Hjernesykdommer, så som adrenoleukodystrofi, kan også føre til en pasient for å ha symptomatisk generalisert epilepsi, som kan hjerneinfeksjoner slik som meningitt og encefalitt. De typer anfall vanligvis sett med denne type epilepsi inkluderer myoklon, tonic, generaliserte tonisk-kloniske, absenser og atoniske anfall. Symptomatisk partiell epilepsi: Denne type epilepsi begynner i voksen alder og er den vanligste typen av epilepsi. Det kan være forårsaket av svulster, medfødt hjerne abnormitet, slag, svulster, cyster, infeksjoner eller arrdannelse i hjernevevet. Siden hjernen abnormiteter er mikroskopiske, de er svært vanskelig å se på en MR. Det kan kontrolleres med medisiner, men hvis medisiner ikke fungerer, kan hjernekirurgi fjernet den arrete delen av hjernen, stopper anfallene.

Forebygging / løsning

Medisiner som fenobarbital blir ofte brukt til å kontrollere epileptiske anfall. I de fleste tilfeller må pasienten holde på medisiner hele livet, med mindre anfall er idiopatisk delvis. Hvis medisinen ikke reduserer eller stopper anfallene, kan pasienten være en kandidat for hjernekirurgi.

Effekter

Epilepsi kan påvirke en persons evne til å kjøre bil eller jobbe enkelte jobber, som kan medisiner for å behandle det. I noen stater, kan et epileptisk ikke kjøre før fem år har gått siden forrige anfall.

Epilepsi kosthold for barn

Den epilepsi eller ketogen diett for barn er en høy-fett, lav-karbohydrat diett som kan lykkes i å kontrollere anfall uten medisiner. Det krever tilsyn og overvåking av en lege og kostholdsekspert og kan være utfordrende å vedlikeholde.

Epilepsi Symptomer og Diagnose

Epilepsi er en forstyrrelse i hjernen som involverer gjentatte, spontane anfall. Risikofaktorer inkluderer en familiehistorie med epilepsi, hodeskade eller annen skade hjernen. Anfall kan variere fra petit mal - korte blundere i bevissthet - til tonisk-kloniske anfall, som forårsaker voldsomme muskelsammentrekninger og tap av bevissthet. Diagnosen er vanligvis laget av electroencephalograph (EEG), leder CT og MRI.

Ketogen diett for barn

Ketogen diett, først brukt i 1920 og 1930 for å kontrollere anfall hos barn, er å nyte en oppblomstring i popularitet som et alternativ behandling for barn med vanskelige å kontrollere epilepsi. Resultater fra en studie ved Johns Hopkins, der forskere studert effekten av diett på 150 barn med vanskelige å kontrollere epilepsi, bidratt til å reetablere dietten som et mulig middel til å kontrollere anfall. I studien, publisert i Pediatrics tidsskriftet i 1998, fant forskerne at etter tre måneder, forble 83 prosent av barna på diett; over en tredjedel av dem - 34 prosent - hadde en 90 prosent nedgang i beslag. Etter et år, forble 55 prosent på diett, med over en fjerdedel av dem - 27 prosent - opplever en 90 prosent nedgang i anfallsfrekvens. Syv prosent var anfallsfrie. Ketogen diett krever barnet til å innta fire ganger så mange kalorier fra fett - typisk fra smør, majones eller krem ​​- som fra protein eller karbohydrater. Begrense mengden karbohydrater tvinger kroppen til å brenne fett for energi, og dette dietetically indusert tilstand av faste - også kalt ketosis-- undertrykker anfall. Selv om det høres lik andre høy-protein dietter, som Atkins diett, er det ikke en diett for deg og barnet ditt til å gjennomføre uten medisinsk tilsyn. Ifølge Dr. Solomon L. Moshe, direktør for klinisk nevrofysiologi og barn nevrologi ved Albert Einstein College of Medicine i New York, må barnets familie jobbe tett med både en lege og en kostholdsekspert for diett for å være effektive og trygge, Web MD
rapporter.

Betraktninger

Hvis barnet ditt har vanskelige å kontrollere epilepsi - mer enn to anfall i uken, til tross for hensiktsmessig medications-- og er eldre enn 1, kan det være lurt å spørre legen din om han er en god kandidat til ketogen diett. Resultatene av kosten er oppmuntrende, men du bør være oppmerksom på at det er utfordrende for både foreldre og barn likt. Siden kostholdet er nøye kalibrert for hvert enkelt barn, må du veie og overvåke alt han bruker, helt ned til mengden av karbohydrater i sin tannkrem og være klar over at de minste avvik - selv cookie smuler - kan resultere i en anfall. Du vil også måtte gi supplerende vitaminer og kalsium i tillegg. Hvis barnet ditt er veldig ung og har ikke utviklet sterke smak i mat, kan dette kostholdet være lettere for ham. Du kan bekymre barnets kolesterol på denne dietten. Mens barn på denne dietten har høyere kolesterolnivå, tar skade fra høy-fett diett år å samle; barnet ditt kan bare trenger å være på ketogen diett for et par år.
Hvis du er disiplinert nok til å måle og styre matinntaket - samt kreative nok til å hjelpe barnet å takle slike potensielle fallgruvene som Halloween, bursdager, og spilletid på venners hus - ketogen diett bare kan være det rette svaret.

Forholdsregler

Aldri justere eller begrense barns kosthold å etterligne ketogen diett uten direkte tilsyn fra en lisensiert lege. Følg alle legens ordre om både kosthold og reseptbelagte medisiner for barnet ditt.

Kjøring og generalisert epilepsi

Kjøring og generalisert epilepsi


En person med generalisert epilepsi - det vil si, han har anfall og har blitt diagnostisert med tilstanden av en nevrolog - kan kjøre bil lovlig i USA. For å få sin lisens, må han bevise at han kan kjøre uten å medføre en trussel mot de rundt ham.

Generalisert epilepsi

Generalisert epilepsi skjer når de elektriske reseptorer i begge sider av hjernen begynne å sende ut tilfeldige elektriske signaler samtidig. Typer anfall som faller inn under tittelen generalisert inkluderer fravær beslag og tonic-kloniske (grand mal) anfall.

Driving Basics

En person med epilepsi kan kjøre, forutsatt at han oppfyller visse krav. Mens kravet detaljene varierer fra stat til stat, noen grunnleggende begreper gjelder overalt i USA.

Anfallsfrie

En person med epilepsi må være anfallsfrie. I noen stater, for eksempel Arizona, må han være anfall etter en viss tid. I andre, spiller det ingen rolle hvor lenge han har vært anfallsfrie, men legen hans må fjerne ham å kjøre.

Lege Evaluering

I hver stat, må en person med epilepsi sende inn en evaluering fra sin lege til DMV. Denne evalueringen erklærer at hans medisiner holder ham anfallsfrie, og han er trygg å kjøre.

Medisinsk Reporting

Mens mange stater tidligere krevde en årlig rapport fra legen til DMV om at anfallene er under kontroll med medisiner, bare seks stater kreves en som i mars 2010, ifølge Epilepsy.com. Disse state er California, Delaware, Nevada, New Jersey, Oregon og Pennsylvania.

Epilepsi og magesmerter

Epilepsi og magesmerter


En person som lider av epilepsi kan oppleve mange slags advarsel symptomer før utbruddet av et anfall angrep. Vanlige symptomer er svimmelhet og nummenhet. Imidlertid kan noen mennesker også oppleve magesmerter eller kramper rett før et epileptisk angrep, et fenomen som eksperter anser sjeldne for de med epilepsi.

Om epilepsi

Epilepsi, også kjent som en anfall lidelse, er en nevrologisk tilstand som påvirker nervesystemet. Beslagene som følger et epileptisk angrep kan være relatert til genetikk eller en hjerneskade, men i de fleste tilfeller leger rett og slett ikke vet hva årsaken er.

Om Abdominal Epilepsi

Magesmerter som kan oppstå før et anfall angrep for dem som lider av epilepsi er også kalt en "gastric aura." Slike smerter er ofte plutselige før et anfall episode, og regnes som en delvis typen anfall ledsaget av kvalme og oppkast. Dette syndromet er utrolig sjelden og er mer sannsynlig hos barn. Imidlertid er det slik en uvanlig lidelse som noen eksperter spørsmålet om hvorvidt det er et symptom på et epileptisk anfall eller en tilfeldighet, ifølge WebMD.

Symptomer på Abdominal Epilepsi

Beslag i en abdominal epileptisk angrep primært påvirke fordøyelsessystemet, noe som resulterer i symptomer på vanligvis skarpe eller kramper magesmerter som varer sekunder til minutter, kvalme og oppkast, sløvhet eller sove etter et anfall, forvirring eller manglende respons, og krampeanfall. Disse symptomene kan variere fra person til person, og kan ikke alltid være til stede under hvert angrep.

Årsaker til Abdominal Epilepsi

Som i 2010, ingen vet hva som forårsaker mage auraer. Det er slik en sjelden tilstand som ingen alvorlige studier har blitt gjennomført på fenomenet.

Behandling av mage Epilepsi

Gastric auraer er vanligvis behandles med krampestillende medisiner for å bedre symptomene og stabilisere et anfall angrep. Imidlertid, med ingen konkrete studier utført på mage epilepsi, er det ukjent om andre stoffer ville også være effektive i behandling av lidelsen.

Aktiviteter for epilepsi hos barn

Avhengig av alvorlighetsgraden av deres lidelse, kan barn med epilepsi ofte deltar i de samme typer aktiviteter som ikke-epileptiske barn kan, så lenge de riktige sikkerhetstiltakene blir fulgt.

Hvilke aktiviteter kan barn med epilepsi delta i?

Epileptiske barn kan delta i mange av de samme morsomme aktiviteter som andre barn. Sykling, når det gjøres i et trygt miljø (som en park i motsetning til en veikant), er tillatt; hjelmer, derimot, er avgjørende for å beskytte barnet i tilfelle av et hode streik. Svømming er også fint, forutsatt at det er tilstrekkelig tilsyn til enhver tid.

Hvilke aktiviteter bør barn med epilepsi ikke delta i?

Typer aktiviteter for å unngå er uten tilsyn trapp klatring og alle typer boksing. Tenåringer med epilepsi bør definitivt unngå alkoholforbruk.

Betraktninger

Siden skolealder epileptiske barn ofte føler seg utestengt fra samspill med andre barn, deres fysiske aktivitetsnivå er ofte lavere. Dette er grunnen til at mange barn med epilepsi, spesielt tenåringer, ofte sliter med fedme.

Vanlige misoppfatninger

Den felles tro på at idrett og andre fysiske aktiviteter er utenfor grensene til barn med epilepsi er åpenbart usanne. Baseball, basketball og hockey er absolutt innen rekkevidde, forutsatt riktig hodet beskyttelsesutstyr er alltid slitt.

Expert Insight

Frykt for anfall kan ha en alvorlig negativ innvirkning på et barn, ifølge Mayo Clinic. Derfor er det avgjørende at familiemedlemmer og lærere i epileptiske barn behandle barnet så normalt som mulig.

Residential Epilepsi behandling hos barn

Residential Epilepsi behandling hos barn


Epilepsi er en nevrologisk lidelse som fører til anfall. Beslag er uventede hjerne glitches hvor nerveceller, eller nevroner, brann på et mye høyere rente enn normalt. Dette fører til eksterne problemer som spasmer og bevisstløshet. Bolig behandlingstilbud som Mayo Clinic støtte epilepsipasienter med en rekke behandlinger i en live-i innstillingen.

Variasjoner

Noen former for epilepsi reduksjon i alvorligheten av symptomene over tid, mens andre øker. Med hver variant av epilepsi, søker medisinsk behandling for å finne ut hva du kan forvente og hva slags medisiner kan være nyttig. Bolig behandlingstilbud er utstyrt for å håndtere epilepsi av varierende alvorlighetsgrad.

Mayo Clinic

The Mayo Clinic i Minnesota tilbyr et bredt spekter av behandlingstilbud for barn med epilepsi. Dette boligprogrammet er vanligvis mindre enn en måned i varighet og kan gjøre en stor forskjell i et epileptisk barns liv.

EEG

En av de første måter som epileptiske barn får hjelp i deres søken etter behandling på Mayo Clinic og andre boligfasiliteter er med elektroencefalografi (EEG). En EEG testen måler hjernebølger, og "mønsteret av hjernebølgeaktivitet kan hjelpe leger diagnostisere anfallstype."

Ernæring

En ketogen diett har vist seg å være nyttig for noen barn med epilepsi og tilbys som et alternativ til bolig pasienter ved Mayo Clinic. Det er "en høy-fett, lav-protein, no-karbohydrat diett" som må følges svært tett av lege på bolig anlegget.

Medisinering

Leger i en bolig behandling anlegget kan også foreskrive en rekke antiepileptika (AED). Noen av disse stoffene, som Lyrica og Neurontin, er smalspekt antiepileptika ment å behandle en bestemt type epilepsi. Andre, som Topimax og Lamictal, er bredspektrede antiepileptika som brukes til å behandle en rekke epileptiske tilstander.

Håper

Diagnostisering og behandling av epilepsi, spesielt hos barn, er en svært omfattende prosess. Heldigvis er det en lang liste over medisiner og prosedyrer tilgjengelig ved Mayo Clinic, samt ved andre bolig epilepsi behandlingssentre, som kan hjelpe epileptikere komme til en mer stabil og givende plass i deres liv.

Epilepsi hos babyer

Om lag 45.000 barn i USA fra fødsel til fylte fem er diagnostisert med epilepsi hvert år, ifølge babycenter.com. Noen babyer vokser epilepsi, mens andre bærer tilstanden i hele sitt liv. Babyen kan vokse ut av sine symptomer, avhengig av alvorlighetsgraden av epilepsi, tidsriktig diagnose og riktig behandling, ifølge epilepsyfoundation.org. De fleste babyer med epilepsi får normal vekst.

Fakta

En baby som er diagnostisert med epilepsi har flere reoccurring anfall. Disse anfallene er forårsaket av forstyrrelser av elektrisk aktivitet i hjernen hennes. Epilepsi er noen ganger feilaktig som en link til psykisk sykdom, ifølge babycenter.com. Denne tilstanden har ingenting å gjøre med psykisk utviklingshemning. Misforståelse er forankret i det faktum at beslag er symptomer på visse funksjonshemninger.

Årsaker

Det finnes to typer av epilepsi hos babyer. Omtrent 70% av tilfellene er et resultat av ukjente årsaker, ifølge babycenter.com. Dette kalles idiopatisk epilepsi. Symptomatisk epilepsi er en betegnelse på epilepsi som har kjente årsaker, for eksempel en hodeskade. Noen forskere mener at epilepsi kan også være genetisk. I noen tilfeller er epilepsi forårsaket før eller under fødselen som et resultat av traume, hjerne utviklingsforstyrrelser, infeksjoner, tumorer og vitaminmangel.

Diagnose

Når du er sikker på at barnet ditt er å ha anfall, vil en lege kjøre fysisk eksamener for å avgjøre om anfallene er et resultat av epilepsi. Diagnosen innebærer en rekke tester, inkludert en MRI eller CAT scan for å se på hjerne, blodprøver, og EEG, som måler den elektriske aktiviteten i hjernen. En EEG, eller elektroencefalogram, er den vanligste formen for diagnose, ifølge epilepsyfoundation.org, og måler babyens elektrisk hjerneaktivitet. Flere av disse testene er sannsynligvis tatt: en mens babyen sover, en mens han er sliten, og en mens han er våken.

Behandling

Babyens lege vil sannsynligvis foreskrive antiepileptiske legemidler for å hindre anfall. Hun kan også bli satt på et ketogene diett, hvori hun spiser lave mengder av karbohydrater og proteiner, og høyere mengder fett. Men hvis barnet ditt ikke svarer godt til medisiner, kan legen anbefale hjernekirurgi.

Forebygging / løsning

Hvis babyen er foreskrevet medisiner, være sikker på at han tar det på en riktig måte. Sørg også for å følge bestemte dietter som hans lege anbefaler. Registrere eventuelle beslag og se om det er noen mønstre. For eksempel, hvis du oppdager at barnet ditt har anfall når han får altfor begeistret, minimere de aktivitetene som fører ham til staten.

Overgangsalder og epilepsi

Menopause kan være vanskelig for en frisk kvinne, men for de med epilepsi situasjonen kan bli enda verre på grunn av den forandring i hormonnivåene.

Sparsomt med forskning

De fleste studier har vært gjort på epileptikere som er i deres fertil år, men mer fokus blir satt på kvinner i overgangsalderen som er epileptisk eller som opplever sitt første anfall i løpet av overgangsalderen, ifølge Epilepsy.com.

The Role of hormoner

Hormoner, inkludert østrogen og progesteron, har betydning for anfall. Progesteron, som er produsert når en kvinne ovulates, kan redusere forekomsten av anfall mens østrogen, den andre kvinnelige kjønnshormonet, kan øke anfall aktivitet. Siden hormoner svinger sterkt i løpet av peri-menopause og overgangsalder er det ingen overraskelse at forekomsten av anfall kan øke på dette tidspunktet. Progesteron slutter blir produsert når en kvinne slutter eggløsning og er derfor ikke lenger til stede i tilstrekkelige mengder i en kvinnes kropp kan sikre mot anfall.

Hyppigheten av Siezures

Det er også bevis, ifølge Epilepsy.com, at noen kvinner har færre anfall når de blir menopausal så det ser ut til at dette er en svært komplisert situasjon og utfallet er forskjellig for hver kvinne. Det er også dokumentert at kvinner som har epilepsi, kan gå inn i overgangsalderen et tiår tidligere enn kvinner som ikke er rammet. Mest epileptiske kvinner går gjennom menopause omtrent samme tid som andre kvinner, men det er de unntak. Dette gjelder særlig kvinner som har menstruasjons anfall, noe som betyr at deres anfall bli verre nær tidspunktet for menstruasjonen. Kvinner som opplever menstruasjons anfall har rapportert å ha færre anfall etter overgangsalderen, men opplever flere beslag enn normalt i løpet av peri-menopause, som er den tiden frem til overgangsalderen.

Type HRT

Noen epileptikere finne lindring ved å gjennomgå hormonbehandling (HRT), i henhold til Epilepsyfoundation.org, selv om det er kjent risiko for å gjøre dette, inkludert en økt risiko for brystkreft og hjertesykdom. Den type HRT at du tar er svært viktig. Progestin (progesteron) og østrogen HRT synes å produsere et bedre resultat enn å ta østrogen alene HRT. Østrogen-eneste typen kan øke anfallsfrekvens.

Bone Protection

Et epileptisk kan falle under et anfall, noe som kan resultere i brudd og beinbrudd. HRT ser ut til å hindre utvikling av porøse bein sykdom (osteoporose) så tar HRT kan ivareta et epileptisk kvinnens bein, generelt sett, og sikkert i tilfelle hvis hun faller under et anfall.

Medisiner

Videre kan noen av de medisiner som gis til epileptikere forverre bentap. Disse stoffene inkluderer Tegretol eller Carbatrol, Dilantin eller Phenytek og fenobarbital. Hvis du tar disse stoffene, er det svært viktig at du får nok vitamin D og kalsium i systemet for å holde skjelettet sterkt. Øvelsen vil også bidra til å opprettholde bein styrke.

Aldring og medisin

Etter hvert som du blir eldre, kan det hende at beslaget medisiner dosering må justeres. Kroppene våre endres og vi har en tendens til å absorbere stoffer annerledes samt distribuere dem gjennom organer på en annen måte når vi blir eldre. Diskuter dette med legen din.