Digidexo.com

hva brukes til Topimax

Hva brukes til å frastøte myggstikk?

Hva brukes til å frastøte myggstikk?


Myggstikk kan ikke bare være en irritasjon, men kan også utgjøre en stor helserisiko. I noen deler av verden, kan myggen spre malaria, en potensielt dødelig virus. Malaria er mye mindre sannsynlig i USA, men mygg kan spre en rekke andre virus, slik som encefalitt, fra person til person.

Mosquito Netting

Vanligvis brukes i varme regioner som Afrika eller mens camping i områder med store bestander av mygg, er netting en effektiv frastøtende for biter. Det trenger ikke kjøre insekter unna, men det holder dem fra å nå den personen til å bite. Myggnetting er finmasket materiale vanligvis fremstilt av polyester som anvendes til å lage en mygg-fritt område. Det er hengt fra taket av et soverom eller telt og drapert ned til gulvet. Nettingen bør ikke berøre huden som myggen kan bite gjennom den.

Natural Home Made Repellents

Mygg repellents kan gjøres hjemme ved hjelp av konsentrerte naturlige eteriske oljer. Ekstrakter av citronella, lavendel, penny konge og rose geranium er sterke Myggmidler. Blanding en av ekstrakter i en duft-nøytral flytende såpe og vask rett før du går utenfor gir noen beskyttelse. En avstøtende kan også gjøres med oljer, vegetabilsk olje og aloe vera gel. Dette er blandet sammen og dytter på huden eller klær for å avskrekke mygg.

Kommersielle Repellents

Når sommerhits, er hyllene fylt med et bredt utvalg av spray, kluter, kremer og skum alt designet for å avskrekke bitende insekter. Noen er basert på naturlige oljeekstrakter, mens andre bruker den kjemiske N, N-dietyl-meta-toluamide, bedre kjent som DEET. Disse produkter er vanligvis anvendes på enhver eksponert hud og varierer i effektivitet og lengden av beskyttelsestiden. Hvor lang tid en frastøtende er effektiv er kjent som CPT, eller komplett beskyttelse tid.

Insect feller

Å bruke tid på dekk på kvelden kan bli ødelagt av bitende insekter, kan så visse feller brukes til å drepe av problemet. Zapper feller bruker UV-lys for å tiltrekke seg insekter borte fra folk og drepe dem ved hjelp av et elektrisk felt produsert rundt pære. Tester av Florida University har vist at zappers ikke tiltrekke seg flere insekter inn i hagen enn normalt i prosessen. Karbondioksid feller er også effektiv på å tiltrekke og drepe insekter i utendørs situasjoner.

Hva brukes til å sterilisere Lab Equipment?

Hva brukes til å sterilisere Lab Equipment?


Vitenskapelige tester i laboratorier må alltid utføres i rene, sterile omgivelser. Enten det er en medisinsk eller forskningslaboratorium, trenger du sterilt utstyr for å sikre at resultatene er nøyaktige. I tillegg har mange laboratorier inkludert sykehus gjenbruk utstyr, og det er en reell fare for spredning av sykdom dersom utstyret ikke er skikkelig sterilisert.

Funksjoner

Sterilisering er ødeleggelsen alle mikroorganismer. For noe å være sterilt, må den være ikke har noen aktive mikrober og være fri for bakteriesporer.

Typer Lab Utstyr

Laboratorier har et bredt spekter av utstyr, avhengig av deres spesialitet. Vanlige typer inkluderer glass, pipetter, propper, klemmer, skalpeller, sprøyter / kanyler og termometre.

Steriliseringsmetoder

Det er to typer av varmesterilisering: tørre og fuktige. Fuktig varme sterilisering utføres i en autoklav, utsette elementene for damp under trykk, ved temperaturer på 121 ° C i 15 til 20 minutter. Tørr varme sterilisering gjøres i en ovn og krever høyere varme og lengre inkubasjonstid.

Måling Effektivitet

Bacillus subtilis er en varmeresistente bakterier som benyttes for å teste effektiviteten av steriliseringsprosessen. Hvis disse bakteriesporer blir drept, da alle andre mikroorganismer er også eliminert.

Fun Fact

Autoklaven ble oppfunnet av Charles Chamber i 1879. Chamber også jobbet med Louis Pasteur å utvikle en av de aller første vaksiner for kylling kolera i 1881.

Hva er Topimax brukes til å behandle?

Topimax er merkenavnet av medisinen topiramat, som er tilgjengelig på resept bare. Det er en antikonvulsiv stoffet i hovedsak brukes til forebygging av epilepsi relaterte anfall hos personer over to år. Det finnes i tabletter og dryss kapsler.

Beslag

Topimax brukes til å behandle epilepsi partielle og generaliserte tonisk-kloniske anfall, også kjent som grand mal anfall. Det er også brukt til å behandle anfall assosiert med Lennox-Gastaut syndrom. Det kan tas alene, men brukes ofte som tilleggsbehandling med andre antiseizure narkotika eller etter disse stoffene har ikke vært effektiv.

Migrene

Topimax brukes også i forebygging av migrene. Det trenger ikke å behandle migrene når de først har begynt, og det kan ikke fullstendig hindre dem, men det reduserer hyppigheten av hodepine.

Bivirkninger

Ifølge Food and Drug Administration, kan antiepileptika, inkludert Topimax forårsake selvmordstanker og forverring av depresjon.

Topimax er en FDA graviditet kategori C stoff i forhold til skade av fosteret som betyr at data for mennesker er uklar, men kan ha vært positiv i dyreforsøk. FDA anbefaler at pasienter som velger å ta Topimax etter å ha snakket med legen sin bør melde i det nordamerikanske antiepileptika (NAAED) graviditetsregister ved å ringe 1-888-233-2334.

Andre bivirkninger kan være uskarpt syn, ryggsmerter, svimmelhet, hodepine, urin problemer, tap av matlyst og kvalme. Barn spesielt kan oppleve atferdsproblemer og søvnvansker.

Fakta

Denne medisinen må tas nøyaktig som foreskrevet. Det kan tas med eller uten mat. Stenke kapsler kan åpnes og innholdet spres på mat, for eksempel yoghurt eller iskrem. Dette bør tas umiddelbart. Pasienter må overvåkes regelmessig for selvmordstanker og nyre-og leverproblemer.

Advarsler

Topimax kan samhandle dårlig med andre legemidler inkludert amitriptylin, risperidon, Detrol, Atrovent og vitaminer og mineraler. Det er viktig for pasientene å informere sine leger hva reseptbelagte og over-the-counter medisiner de er på før du tar Topimax. Dette stoffet kan også redusere effektiviteten av p-piller. Pasienter oppfordres til å gjennomføre en medisinsk ID-kort eller bære en medisinsk varsle armbånd i tilfelle en nødsituasjon for å unngå interaksjon.

Pasienter bør ikke slutte å ta Topimax brått, da dette kan føre til en økning i anfall aktivitet. Siden det fungerer som en depressant, bør pasienter ikke kombinere det med andre beroligende midler som for eksempel beroligende midler eller alkohol, da dette kan forårsake svimmelhet, tretthet og nedsatt motor fungerer.

Hva er Topimax brukes til?

Topimax er et merkenavn for stoffet topiramat og er produsert av Ortho-McNeil Neurologics. Den brukes til å behandle ulike tilstander i nervesystemet og gis oralt.

Migrene

Topimax kan brukes til å forebygge migrene. En studie første gang presentert i 2002 avslørte at Topimax kan redusere hyppigheten av migrene.

Epilepsi

Topiramat kan anvendes til behandling av epilepsi ved å redusere hyppighet av anfall og øke lengden av tiden mellom beslagene.

Bipolar Disorder

Topimax har ennå ikke blitt godkjent av FDA for å behandle bipolar lidelse, men mange helsepersonell forskrive det off-label. Studier har vist at topiramat kan være effektiv ved behandling av bipolar forstyrrelse når den kombineres med andre medisiner.

Side Effects

Bivirkninger av Topimax inkluderer problemer med å konsentrere, nummenhet, søvnløshet, tretthet, hodepine eller tap av appetitt. Flere alvorlige bivirkninger som krever umiddelbar oppmerksomhet omfatter plutselig synstap, sterke smerter i korsryggen eller siden, vanskelig urinering, besvimelse, rask puls eller anfall.

Dosering

Topimax er vanligvis tatt av tablett eller dryss skjema to ganger om dagen. Du bør ta Topimax til samme tid hver dag.

Hva var Ultrasounds brukes til?

Hva var Ultrasounds brukes til?


Ultralyd-teknologi avgir høyfrekvente lydbølger for å produsere bilder fra innsiden av legemet. I motsetning til røntgen, gjør ultralyd ikke avgir noen form for stråling. Ultralyd brukes til å hjelpe å forstå hva som forårsaker noen smerte og ubehag, så vel som for et bredt spekter av medisinske prosedyrer.

Hjerte og arterier Eksamener

I motsetning til en vanlig ultralyd, som bare viser et bilde av blodårene dine, er en Doppler ultralyd brukes til å vise blodstrøm. For å gjøre dette, er Doppler ultralyd plasseres på det området av interesse, og sender ut frekvenser. Gjennom fremgangsmåten måler Doppler ultralyd endringene i sin frekvens, og dermed anslå hvor fort blodet strømmer. Dette hjelper legen din diagnostisere eventuelle komplikasjoner som blodpropp, tette blodårer, aneurismer, hjertefeil og andre alvorlige forhold. Det er tre typer av Doppler ultralyd: farge, makt og spektral.

Graviditet eksamener

En gravid kvinne blir oppfordret til å gjennomgå ultralyd eksamener for å sikre helsen til fosteret. Etter ultralyd eksamen er ferdig, mottar mor sonogram, eller bilder av fosteret og morkaken. Det er sju typer ultralydundersøkelser tilgjengelig, inkludert standard, Avansert, transvaginal, Doppler, 3-D, 4-D og foster ekkokardiografi. Transvaginal skanninger er utført i begynnelsen stadier av svangerskapet og innebærer å sette inn en sonde inne i skjeden for å generere bilder. Standard genererer ultralyd 2-D bilder av fosteret, mens 3-D og 4-D er brukt for å lage realistiske bilde. Ved mistanke om hjertesykdom, kan legen bruke Doppler eller føtal ekkokardiografi.

Abdominal eksamener

Ultralyd blir også brukt for å identifisere hva som forårsaker noen smerter og ubehag i en bestemt del av kroppen. Abdominal ultralyd eksamener identifisere problemer som finnes i vedlegget, lever, milt, bukspyttkjertel, nyrer, blære og andre organer. En bekken ultralyd eksamen hjelper gynekolog identifisere eventuelle problemer i en kvinnelige reproduktive organer, slik som eggstokker, eggledere og livmor, og sjekker for cyster eller fibroids.

Bryst eksamener

Mammografi hjelpe leger å identifisere eventuelle unormale vekster i brystvev. Dersom resultatene viser en mulig unormal vekst, en ultralyd-styrt biopsi kan brukes for å bidra til å lede en nål til området av den unormale vekst. En lege kan bruke en ultralyd maskin for å få øye på unormal vekst, og da vil sette inn en biopsi nål for å fjerne noe av veksten for testing. Ultralyd maskinen vil hjelpe legen se biopsinål jobbe sin vei til unormal vekst i sanntid.

Hva er Katteklo brukes til?

Noen gang blitt blar gjennom supplement midtgangen i din lokale helsekost butikk og lurte på hva i all verden kattens klo blir brukt til? Denne multi-funksjonelle regnskog anlegget har blitt brukt i tusenvis av år i Sør-og Mellom-Amerika for å behandle en rekke plager. Mer nylig har vestlige leger begynt å utforske sine helbredende egenskaper, og har funnet det en effektiv behandling for en lang rekke sykdommer. Les videre for å finne ut hva kattens klo brukes til å behandle og hvordan allment tilgjengelig supplement kan bidra til å forbedre din livskvalitet hvis de brukes for avgiftning, anti-inflammatoriske egenskaper, eller som en immunstimulerende.

Hva er Katteklo brukes til?

Hva er Katteklo brukes til?

Kat klo er mest tilgjengelige i kapsler eller tabletter som skal tas som daglig kosttilskudd. Men før du kjøper en flaske, må du lese utløpsdatoen. Selv innkapslet kattens klo varer lenger enn selve anlegget, det er ikke uovervinnelig. Over tid, kan dens kjemiske elementer dårligere, noe som gjør det mindre effektivt.

Bruk kattens klo for rensing og avgifte tarmkanalen. En daglig dose av kattens klør er en fin måte å skylle ut giftstoffer som kan akkumuleres i store og små kolon. Cat klo brukes til å behandle et utvalg av mage og tarmforstyrrelser inklusive, men ikke begrenset til, irritabel tarm-syndrom, Crohns sykdom, divertikulitt, gastritis, magesår, parasitter og tarmbakterie ubalanser. Faktisk er kattens klør så potent detoxifier at det er også brukt som en nyre cleanser og å vanne og rydde dype sår.

Bruk kattens klo for problemer med betennelse. Kattens klo inneholder quinovic syre glykosider, en gruppe kjemikalier som har vist anti-inflammatoriske egenskaper. Derfor, folk ofte bruker kattens klo å behandle vanlige betennelser som leddgikt, gastritt, astma, en rekke hud betennelser, urinveisinfeksjoner, hemoroider og mange andre mer sjeldne sykdommer som involverer betennelse i vev.

Bruk kattens klo til å bygge ditt immunsystem. Kattens klo er kanskje mest kjent for sin evne til å øke immunforsvaret, spesielt for dem som lider av immun kompromiss og opportunistiske infeksjoner. Faktisk, siden 1990-tallet, kattens klo har vært brukt i Europa for å bekjempe aids, kreft og andre sykdommer som kompromiss immunforsvaret. Men friske mennesker også bruke kattens klo for å sikre generell immun helse og for å øke utholdenhet og energi.

Vurder å bruke kattens klo som et daglig tilskudd. Cat klo blir brukt til å behandle en rekke lidelser og er også brukt som et forebyggende behandling. Ved å ta det som et daglig tilskudd, kan du ikke bare forbedre din generelle helse, men stoppe mange virus og sykdommer i deres spor.

Hint

  • Før du bruker kattens klo til selvmedisinering, sørg for å ta kontakt med lege.

Hva er Methylpred brukes til å behandle?

Hva er Methylpred brukes til å behandle?


Methylpred er et vanlig navn på reseptbelagte stoffet metylprednisolon. Det er et syntetisk kortikosteroid hormon som er avledet fra hormonet progesteron. Den er tilgjengelig som et generisk legemiddel. Det er også markedsført under navnene Cadista, Medrol, Phocenta og Solu-Medrol i USA og Canada. Det er markedsført som Medrol og Medrone i Storbritannia. Det fungerer som et anti-inflammatorisk middel (reduserer eller undertrykker inflammasjon), et anti-brekkmiddel (forhindrer kvalme eller brekninger), et glukokortikoid (regulerer hvor kroppen bruker carbohydates) og et neurobeskyttende middel (forhindrer skade på nervesystemet).

Hva det er brukt for

Methylpred brukes til å behandle et svært bredt spekter av sykdommer og tilstander. De som er oppført nedenfor inkluderer de som stoffet er godkjent som behandling av US Food and Drug Administration (FDA), og noen av dem som stoffet er foreskrevet "off label", ifølge en lege faglige skjønn.

Allergiske reaksjoner:
Atopisk eksem
Bronkial astma
Kontakteksem
Drug overfølsomhetsreaksjoner
Sesongmessige og miljømessige allergier

I bindevevet sykdommer:
Akutt revmatisk hjertebetennelse
Lupus
Systemisk dermatomyositt (polymyositt)

Luftveissykdommer:
Berylliosis
Sarkoidose
Loeffler syndrom
Lungebetennelse
Lungetuberkulose (tilleggsbehandling only)

Revmatiske lidelser (leddgikt):
Akutt urinsyregikt
Bekhterevs sykdom
Bursitt
Epikondylitt
Artrose
Psoriasisartritt
Revmatoid artritt
Synovitt av artrose

Hudsykdommer:
Bulløs dermatitis herpetiformis
Eksfoliativ dermatitt
Soppinfeksjon
Pemfigus
Psoriasis
Alvorlig erythema multiforme
Alvorlig seboreisk eksem

Diverse andre forhold:
Binyrebarkinsuffisiens
Anemi
Medfødt adrenal hyperplasi
Herpes zoster av øyet
Hyperkalsemi assosiert med kreft
Betennelser og irritasjoner som vises i øyet
Leukemier
Lymfomer
Multippel sklerose
Organtransplantatavstøtning
Regional enteritt
Tyreoiditt
Trikinose som påvirker nervesystemet eller hjerte
Tuberkuløs meningitt
Ulcerøs kolitt

Slik fungerer det

Ifølge Mosby legebok, er det uklart nøyaktig hvordan metylprednisolon fungerer. Imidlertid er det kjent at det undertrykker immunsystemet ved å forstyrre handlingene til T-celler og makrofager (celler som angriper fremmede celler og partikler). Det stabiliserer også membraner av hvite blodlegemer, noe som bidrar til å redusere generelle betennelse.

Slik ser det ut

I henhold til Pfizer Inc. som produserer en form av metylprednisolon, er medikamentet i sin rå form en luktfri, krystallinsk pulver som er nesten hvit. Det ikke løses i vann, men oppløses i alkohol, dioksan, metanol, aceton og kloroform. Det finnes i tabletter, injiserbare løsninger og suspensjoner for injeksjon.

Legemiddelinteraksjoner

Før du tar metylprednisolon, sørg for at legen din vet om eventuelle andre legemidler, kosttilskudd eller urter som du tar.

Det er veldig viktig å fortelle legen din dersom du bruker noen av følgende legemidler:
Antibiotika
Antikoagulantia (blodfortynnende)
Antidiabetika (inkludert insulin)
Barbiturater
Digitalis
Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs, inkludert aspirin og ibuprofen)
Vaksiner
Legemidler som brukes til behandling av tuberkulose.

Tar methylpred med noen av de ovennevnte stoffene kan gi alvorlige bivirkninger.

Tar østrogen, inkludert p-piller, gjør methylpred arbeid som om det var om lag 50 prosent sterkere. Hvis du tar hormoner, kan methylpred dosering må senkes.

Tar fenobarbital, fenytoin (Dilantin), eller rifampicin (Rimactane) kan gjøre kroppen din absorbere metylprednisolon raskere enn vanlig, slik at det virker mindre effektivt.

Advarsler og bivirkninger

Ikke ta methylpred uten resept fra lege. Ikke ta det hvis du har en viral eller soppinfeksjon i huden, eller hvis du har nedsatt sirkulasjon.

Skin betennelse eller andre hudreaksjoner er en vanlig bivirkning av aktuell bruk av methylpred.

Kontakt legen din umiddelbart hvis du tar methylpred og har noen av disse sjeldne, men alvorlige bivirkninger:
Intestinal blødning
Elektrolyttforstyrrelser, med symptomer som hjertebank
Endokrine forstyrrelser, med symptomer som humørsvingninger eller plutselig vektøkning eller tap
Nevrologiske forstyrrelser, med symptomer som forvirring, smerter i ekstremitetene, eller kløe uten betennelse
Fluid ubalanser, med symptomer som dehydrering eller hevelse i armer og ben

Hva er konjugert linolsyre brukes til?

Konjugert linolsyre, også kjent som CLA, ble først oppdaget av University of Wisconsin-Madison forskere i 1987 etter ni år med prøving og feiling. CLA er et utdrag som er funnet i storfekjøtt og meieriprodukter, og det kan også bli funnet i supplement form. Det har blitt forsket på og studert over år for dens virkning på menneskekroppen. Et interessant faktum om CLA er at frittgående dyr produserer høyere beløp enn dyr som fôres korn, surfôr og fôr. Når CLA benyttes i den daglige diett, kan det gi mange fordeler.

Body Fat

Mange mennesker sliter med vekten sin hver dag i uken. Noen ganger denne frustrasjonen forlater dem som leter etter et svar på vektproblem. Det er der CLA kommer inn i bildet. Ifølge en studie gjort i Journal of Nutrition, forsøkspersoner som tok ca 3,4 g CLA en dag, mistet et gjennomsnitt på 6 pounds av kroppsfett over en tolv ukers tidsrom.

Muscle

CLA er også brukt i verden av vektløfting og kroppsbygging på to måter. Den brukes til å bidra til å redusere kroppsfett, og det bidrar også til å bevare og bygge muskelmasse. Dette fører igjen til en høyere metabolisme. Det er spesielt brukt av kroppsbyggere rett før en konkurranse når de prøver å komme inn i topp form.

Thyroid

Den skjoldbruskkjertelen er en som sitter på forsiden av halsen. Det er ansvarlig for å slippe hormoner som hjelper kroppen i stoffskiftet. Når det blir under aktiv, også kalt hypotyroidisme, kan det være en økning i kroppsvekt, spesielt i området i magen. I slike tilfeller, folk bruker CLA for reduksjon av magefett.

Brystkreft

Brystkreft oppstår når raskt voksende muterte celler klumpe seg sammen og danne svulster. Når det er funnet tidlig og kan behandles, kan en fullstendig utvinning sees. Men hvis det er funnet sent, kan det være dødelig. I et forsøk på å redusere sjansene for å få brystkreft eller bremse den ned, er CLA brukes. En studie gjort av Michael Pariza fra Wisconsin universitet uttalte at supplere med CLA forstyrrer kreft svulst vekst.

Astma

Astma er en tilstand der luftveiene i lungene får innsnevret og hindret fra forurensende stoffer som pustes inn. Når dette skjer, hoste, tungpustethet og kortpustethet all resultat. CLA brukes til å redusere betennelse i luftveiene som i sin tur reduserer symptomene.

Blood Sugar

Blodsukkeret er hva kroppen bruker for energi. Når bukspyttkjertelen ikke slipper insulin riktig, kan blodsukkeret bli høyt. Dette er tilfelle med diabetes. I type 2-diabetes, også kjent som ikke-insulin-diabetes, menneskene bruke CLA for sin evne til å stabilisere blodsukkernivåer.

Hva er linfrøolje brukes til?

Hva er linfrøolje brukes til?


Linfrøolje, også kjent som linolje, har en gulaktig farge, og har blitt populært på grunn av sin helsemessige fordeler. Det er også brukt i tre prosjekter, for å polere og ferdig tre.

Hva er det?

Linfrøolje kommer fra frøene av lin anlegget. Linfrøolje er også kjent som linolje. Oljen er laget ved å trykke på linfrø i en prosess kalt kaldpressing.

Bruksområder

Linfrøolje er brukt som helse supplement, da den inneholder store mengder Omega-3 og Omega-6 fettsyrer. Disse to næringsstoffene er viktig for helsen. Disse samme fettsyrer er også funnet i fisk. Når referert til som linolje, er det ofte brukt i prosjekter som involverer tre etterbehandling og polering.

Behandling av tilstander

Dietter høy i Omega 3 fettsyrer kan bidra til å bekjempe høyt kolesterol og hjertesykdom. En studie fant også at å ta linfrøolje kan lindre tørre øyne hos pasienter som lider av Sjøgrens syndrom, en tilstand der immunsystemet angriper kjertler i kroppen som produserer fuktighet.

Potensielle farer

Når den brukes til polering, kan linfrø eller linfrøolje generere sin egen varme --- noen ganger nok til å gjøre det antennes.

Hva er Sitronsyre brukes til?

Hvis du er som folk flest, har du utvilsomt hørt noe sagt om det, bemerket at det var en ingrediens i en rekke av de tingene du spiser eller drikker, men har du noen gang tenkt på sitronsyre? Noen ganger virker det som det er i alt. Så, hva er det? Bedre ennå, hvorfor akkurat er den brukt? Og hva om?

Funksjon

Den mest vanlige bruk av sitronsyre er som et tilsetningsstoff, mest ofte enten som en måte for smakstilsetning, eller selvsagt bevare et produkt. Hvis du har en brus på hånden, ta en gasse på sin liste over ingredienser. Du vil mest sannsynlig finne det et sted etter kullsyreholdig vann. Det brukes til å legge til en syrlig eller sur smak til brus, avhengig av smak. Du kan også finne det i produksjonen av mindre priset viner der frukten brukes har liten eller ingen surhet av sine egne. Oftere enn ikke, vil det ikke være noen omtale av det som en ingrediens, men du bør ikke finne den i høyere kvalitet flasker. Overraskende nok, kan den også brukes i ikke-matvareprodukter slik som enkelte vaskemidler. Dens tillegg i forbindelsen kan hjelpe til med produksjonen av skum og øke kapasiteten for produktet til å rengjøre klær.

Historie

Sitronsyre ble faktisk ikke isolert fra sin kilde til sent 1700-tallet av kjemikeren Carl Wilhelm Scheele. På det tidspunkt var han faktisk i stand til å krystallisere sitronsyre fra sitronsaft. Men det var ikke før i 1860 når den industrielle produksjon av produktet ble ført inn, på grunn av at en stor del til det italienske frukt industrien. Noen 30 år senere begynte den måten som sitronsyre ble produsert for å bevege seg bort fra sitrus, og en ny kilde ble funnet i formen fra sukker. En annen 20 odde år måtte gå av før en annen kjemiker, Jamie Currie, ville finne enda en mold som kan effektivt produsere sitronsyre. Ja, klart det gjør det du ønsker å revurdere den siste pop.

Identifikasjon

Vanligvis vil du finne sitronsyre i en pulverform, ofte hvit i fargen. Noensinne har en sur godteri som er dekket i et kalkholdig pulver? Det er faktisk sitronsyre. Gjør du spisser, gjør det ikke? Mesteparten av tiden, vil du ikke være i stand til å fortelle at er faktisk i noe før du smaker den, men du absolutt ikke vil være feil når du gjør.

Funksjoner

Hvis du ikke allerede hadde gjettet, er sitronsyre helt trygt for forbruk som det kan bli funnet i praktisk talt alle former for liv. Hvis, muligens, var du å ha en overskytende del i kostholdet ditt, er det oss lite å være bekymret som det er lett metaboliseres og raskt fjernet fra kroppen din.

Advarsel

Det bør bemerkes at et høyt inntak av produkter som inneholder sitronsyre kan erodere tannemaljen. Nesten helt sikkert du har hørt tannleger snakke om barnas tenner i forhold til brus forbruk. Dette er en av grunnene.

Hva er Armour Thyroid brukes til?

Armour Thyroid er merkenavnet for et naturlig skjoldbrusk erstatning som noen ganger brukes av pasienter som lider av hypotyreose. Hypotyreose kan oppstå på grunn av en underactive skjoldbruskkjertelen knyttet til en autoimmun sykdom (Hastimoto sykdom); når kirurgi blir brukt til å fjerne en del av eller all den thryoid; eller, i tilfelle av Graves sykdom relatert hypertyreoidisme, når det radioaktivt jod behandling brukes til å "drepe" skjoldbruskkjertelen. Uten en funksjonell skjoldbruskkjertelen for å produsere hormoner for å regulere metabolismen, pasienter som krever bruk av noen form for thyroid erstatningsterapi. Men i stedet for å gi pasientene muligheten til naturlig hormonbehandling som Armour Thyroid, legens vanligvis tilby dem syntetisk thyroid replacement therapy som en "eneste alternativet." Før oppfinnelsen av syntetiske hormoner, bruk av naturlig hormonbehandling, slik som det som tilbys av Armour Thyroid, var den eneste måten å behandle hypotyreose. Denne artikkelen tar en titt på forskjellen mellom de to typer behandlinger.

Hva er Natural Thyroid?

Naturlig thyroid er laget av tørket skjoldbruskkjertelen hos griser. Armour Thyroid er et merkenavn for naturlig thyroid medisinering. Andre er Bio-Throid, Naturethroid, og Westhroid. Naturlig thyroid gir pasienter med hypotyreoidisme med både tyroksin (T4) og trijodtyronin (T3) - de to hormoner som utgjør det som er kjent som "thyroid hormon", og som er fremstilt ved en sunn skjoldbruskkjertelen.

Syntetiske Thyroid Drugs

Foreløpig er den mest populære metoden for behandling av pasienter med hypotyreose gjennom bruk av et syntetisk skjoldbruskkjertelhormon kalt levotyroksin, som kom i bruk på 1950-tallet og gjorde utdødd naturlig thyroid behandling som brukes før den tid. Syntetisk skjoldbrusk hormon erstatninger gå av handel merker av Synthroid, Unithroid, Levoxyl, Levo-T, og Levothroid. Levotyroksin erstatter hormonet tyroksin (T4), som er lav eller fraværende hos pasienter som lider av hypotyreose.

Kritikk av syntetisk Thyroid Hormone

Som nevnt, er den mest populære form av syntetisk tyroid hormon narkotika tilveiebringe en pasient med bare ett hormon - T4. Fordi den menneskelige skjoldbruskkjertelen produserer både T4 og T3, har mange pasienter funnet bruk av narkotika som levotyroksin ineffektive, spesielt de som har hatt sine thyroid kirurgisk fjernet eller gjort fungerende av radioaktivt jod behandling. Forskning har vist at pasienter som ikke får T3 i sin behandling har en dårligere livskvalitet og erfaring forverret symptomene. Dette indikerer at naturlig thyroid replacement therapy kan være mer gunstig for noen pasienter.

Klinisk studie

I 1999 var New England Journal of Medicine rapporterte om forskningsresultater som viser at hypothyroid pasienter fungerte bedre når gitt en kombinasjon av tyroksin (T4) og trijodtyronin (T3). Studien, som ble utført i fellesskap gjennom Kaunas Medical University i Kaunas, Litauen og University of North Carolina Department of Psychiatry, tok 33 pasienter som led av hypotyreose enten på grunn av en autoimmun thyroid sykdom eller fjerning av deres skjoldbruskkjertelen. Pasientene ble undersøkt for to fem-ukers perioder. I løpet av den første perioden, ble de gitt levotyroksin alene; under den andre uken fikk de levotyroksin i forbindelse med trijodtyronin. Mens fysiologiske forskjeller som endringer i puls, blodtrykk og reflekser var minutt økte pasientenes mental funksjon dramatisk da de fikk både T4 og T3. Ved slutten av studien, 20 pasienter antydet at de foretrakk T3 og T4 behandling, noe som indikerer at de oppnådde økte energi og konsentrasjon og følte seg generelt bedre. Studien konkluderte med at "behandling med tyroksin pluss trijodtyronin bedret livskvaliteten for de fleste pasienter."

Hvilke Thyroid behandling som er best?

Naturlig skjoldbrusk erstatning har gjennomgått kritikk av leger, som finner denne behandlingen "utdatert" i lys av fremskrittene i syntetisk hormon erstatning. Ifølge Dr. Thomas Repas, en endokrinolog ved Regional Medical Clinic i Rapid City, South Dakota, naturlige skjoldbrusk preparater har en "uakseptabel grad av variasjon parti til parti, ofte resulterer i uakseptabel variasjon i thyroid-stimulerende hormon." Imidlertid har mange pasienter som led av vedvarende hypotyreose tross for bruk av syntetiske behandlinger bevitnet opplever vekttap og økt energi og årvåkenhet ved bruk av naturlige skjoldbrusk hormoner. Hvis du er en pasient med hypotyreose hvis symptomene ikke har avtatt til tross for bruk av medisiner som levotyroksin, ta kontakt med endokrinolog eller søke en ny mening.

Hva er HGH brukes til?HGH (Human Growth Hormone) er blitt benyttet i de senere år for å behandle mer enn vekstproblemer. Å vite hva det kan brukes til kan hjelpe deg å avgjøre om det er riktig for deg.

Medisinske bruksområder for barn

HGH kan hjelpe med noen vekst problemer. Det er noen ganger foreskrevet for barn som ikke vokser riktig og har lave nivåer av HGH produksjonen i kroppen sin. Dette kan bli dokumentert av kortvoksthet eller langsom bein vekst.

Medisinske bruksområder for voksne

Noen voksne som har hatt strålebehandling for å behandle en sykdom som kreft eller kirurgi til hjernen som kan hindre produksjonen av HGH. De som kan ha lidd av hjerne traume eller en forstyrrelse i hjernen kan bruke HGH.

Andre medisinske problemer

Personer med AIDS er noen ganger satt på HGH for å opprettholde og bygge opp muskelmasse. Noen mennesker med kort tarm-syndrom kan ha behov for å ta HGH. Noen ganger HGH brukes for å bidra til å helbrede sår som brannskader eller andre alvorlige skader.

Nonmedical HGH bruk

Noen mennesker bruker HGH å behandle andre vanlige problemer. Mens de fleste leger ikke vil foreskrive det for denne typen problemer, er det homøopatiske HGH preparater som kan kjøpes over disk. Søvnproblemer, vektøkning, svakhet, hukommelsesproblemer og seksuelle problemer er noen av de tingene som det er hevdet å hjelpe. HGH brukes av mange for å reversere aldring. Selv om dette ikke er medisinsk anbefalt, er det noen aldring symptomer som HGH sies å hjelpe med.

Athletic bruksområder

Idrettsutøvere bruker noen ganger HGH å øke muskelmasse, forbedre sine prestasjoner og øke energinivået. Selv om denne typen bruk anbefales ikke, det er mange som hevder det fungerer godt.

Hva er Castilla såpe brukes til?

Castilla såpe er en grønnsak-olje basert rengjøringsmiddel som er ekstremt allsidig. Castilla Soap er ikke et merkenavn, men heller en slags cleanser opprinnelig laget av 100 prosent olivenolje og lut. Det kan brukes til praktisk talt alle og enhver form for rengjøring behov.

Hår og Hud

Castilla flytende såpe, uendret og laget med 100 prosent ren olivenolje, fungerer fantastisk på hår og hud. Det skaper et rikt skum som er skånsomt og trygt for alle typer hud og hår.

Klesvask og oppvask Såpe

Det er også brukt med gode resultater som et vaskeri rengjøringsmiddel og oppvasksåpe. Castilla såpe er fri for ingredienser som kan skade eller forurense vassdrag.

Floor Cleaner

Castilla såpe er et enestående produkt som skal brukes når rengjøring av gulv. Dens alle naturlige egenskaper er spesielt attraktivt for de som bekymrer seg om kjæledyr og barn som kan plukke opp og / eller spiser ting som har falt på gulvet.

Pet Grooming

Uansett hva furry skapning du kaller din beste venn, er Castilla såpe et effektivt, ufarlig og suveren pet cleanser.

Bleie Rengjøring

Baby bottoms er spesielt følsomme, så det er viktig å vaske bleier i ren rensemidler. Castilla såpe er et første rate bleie cleanser.

Tenner Cleaner

Castilla såpe har også blitt brukt til å rense tennene. Gitt natur sine ingredienser, det er sikker på å ha en ubehagelig smak. Må ikke svelges.

Hva er Clobex Lotion brukes til?

Clobex Lotion brukes til å behandle kløe og betennelse på grunn av psoriasis, eksem, eksem og andre typer hudsykdommer som forårsaker alvorlig irritasjon av huden. Den er tilgjengelig på resept for pasienter som er 18 år eller eldre. Clobex er også tilgjengelig som en sjampo eller spray.

Identifikasjon

Clobex Lotion er en adrenocortical steroid som reduserer kløe, hevelse og irritasjon av huden. Det påføres direkte på huden som anvist av lege. Den lotion gir nesten umiddelbar lindring av kløe, og i de fleste tilfeller, vil eliminere hevelse og irritasjon, hvis brukt regelmessig.

Betraktninger

Før du tar Clobex Lotion, informere legen din dersom du er gravid eller ammer, har noen allergier eller har nylig blitt vaksinert. Du bør også fortelle legen din hva typer medisiner, både reseptbelagte og reseptfrie, du tar fordi Clobex Lotion kan forstyrre andre medisiner.

Effekter

Før du påfører Clobex Lotion, sørg for å vaske og tørke ut huden din. Unngå iført tettsittende klær over området av huden du behandler med Clobex Lotion. Pass på å bruke Clobex Lotion på samme tid hver dag eller som anvist av legen din.

Advarsel

Vanlige bivirkninger av Clobex Lotion kan omfatte stikkende, brennende og kløe. Alvorlige allergiske reaksjoner kan også forekomme. Ta kontakt med din lege umiddelbart hvis du har problemer med å puste eller erfaring tetthet i brystet, en alvorlig utslett og hevelser i tunge, munn eller ansikt. Unngå å bruke mer enn anbefalt dose av Clobex, som medisinen kunne passere gjennom huden og forårsake skade på binyrene.

Funksjoner

Clobex Lotion skal ikke brukes i mer enn 4 uker, og ikke mer enn 50 gram av medisinen bør brukes hver uke. Følg alltid din hudlege instruksjoner for bruk.

Hva er Forberedelse H brukes til?

Forberedelse H er en familie av salver, kremer, geler, våtservietter og stikkpiller som brukes til å behandle og lindre hevelse, kløe, svie, smerter og andre symptomer forbundet med hemorroider. Hemorroider forekomme hos både menn og kvinner, og er i nærheten av anus (ekstern) eller lavere endetarm (intern).

Hva er hemoroider?

Hemorroider oppstå når årer rundt anus eller lavere rektum er hovne og betente eller varicose. Hemorroider er oftest assosiert med anstrengende å fjerne en krakk som er stort og / eller hardt. Du er mer tilbøyelige til å utvikle hemoroider hvis du er gravid, eldre, overvektig, har diaré, sitte i lange perioder eller delta i analt samleie.

Symptomer og forebygging

Eksterne hemorroider symptomer inkluderer smertefull hevelse resulterer i en klump i nærheten av anus. Dette i sin tur kan forårsake kløe, svie og smertefulle brennende avføring.
Innvendige hemorroider ofte ikke gir symptomer, men de kan føre til rødt blod som skal vises på Toalettpapir, avføring eller i toalettskålen. Hvis en intern hemorrhoid blir en stikker hemorrhoid ved å flytte utenfor anus, kan det bli smertefullt og krever medisinsk intervensjon. Hemorroider er best forebygges ved å spise nok fiber, drikker de riktige væsker og trener.

Behandling

Forberedelse H kremer, salver og våtservietter tilby midlertidig lindring av hevelse og andre symptomer forbundet med hemorroider. I flaggskip, Forberedelse H salve, ingrediensene er mineralolje, fenylefrin, petrolatum og haileverolje. De jobber sammen for å hjelpe lindre betennelser og sette et beskyttende belegg over området. Fenylefrin hjelper krympe hovne områder.

Andre Forberedelse H Products

For interne hemorroider, er Forberedelse H Stikkpiller laget med fenylefrin for hevelse og kakaosmør og haileverolje å beskytte og berolige innsiden av nedre endetarmen.
Forberedelse H Anti-Itch Cream med Hydrokortison kan tilby hjelp til de som har ubehagelig kløe.
Forberedelse H Maksimal Pain Formula legger lokalanestetikum Pramoxine til formelen for å hjelpe lindre smerten.
Forberedelse H Cooling Gel er først og fremst den snerpende trollhassel med fenylefrin.
Forberedelse H medisinert Wipes inneholder trollhassel også, og tillate deg å rengjøre området forsiktig og grundig, noe som er viktig fordi det bidrar til å redusere andre irritasjoner og lar andre aktuelle medisiner til å ha bedre kontakt med huden.

Andre bruksområder for forberedelse H

Noen sier at Forberedelse H salve bidrar til å redusere poser under øynene, glatter huden og reduserer synlige rynker. Ifølge Prep-H.com, dette var på grunn av en gjær-derivat ingrediens som heter "Bio Dyne" (se lenke i Resources). Det amerikanske Food and Drug Administration spurte Wyeth, skaperen av Forberedelse H, til å sikkerhetskopiere disse påstandene. Produsenten valgte å fjerne ingrediens fra det amerikanske produktet stedet for å gå gjennom testingen. Den kanadiske formelen fra Fremstilling H inneholder fremdeles ingrediensen.
Også noen tatovering kunstnere anbefale å sette salven på en ny tatovering for å hjelpe hastighet helbredelse.

Advarsel

Det er flere forhold som har lignende symptomer til de som for hemorroider. Ta kontakt med en medisinsk faglig for riktig diagnose og behandling. Enhver rektal blødning bør bringes til seg oppmerksomheten til en lege.

Hva er Retin-A Micro brukes til?

Hva er Retin-A Micro brukes til?


Retin-A Micro er en resept-styrke acne behandling designet for å brukes regelmessig som en del av akne-kampene regime. Ifølge Retin-A Micro nettside, kan denne resepten styrke gel gi resultater i to uker. Tretinoin er den aktive bestanddel i denne topisk gel. Denne ingrediensen kan bidra til å hindre fremtidige utbrudd når huden klarner opp. Retin-A Micro har vært brukt som et anti-aldring behandling, selv om det ikke har blitt godkjent av Food and Drug Administration for disse formålene.

Acne

FDA har godkjent Retin-A Micro for behandling av akne. Tretinoin er en syre avledet fra vitamin A. Det kan trenge porene som er tette og oppløse hva som tilstopping dem. Tretinoin forbedrer cellefornyelsen rente, noe som bidrar til kviser helbrede. Tretinoin jevner også ut rødheten som følger med akne.

Anti-Aging

FDA har godkjent Retin-A Micro bare for behandling av akne. Men fordi Retin-A Micro øker kollagen, kan det føre til at huden til å vises fyldigere, minimere fine linjer og rynker. Fordi Retin-A Micro kan jevne ut hudfargen, medisinering er ofte brukt til å slette pigmentflekker.

Usage

Retin-A Micro kommer i en gel pumpe som brukes til å rense huden. Gelen kan inneholde enten 0,04 eller 0,1 prosent tretinoin. Legen din vil bestemme hvilken styrke du trenger, avhengig av alvorlighetsgraden av akne. Bruk kun Retin-A Micro så ofte som legen din sier. Dette er en tid-ut medisiner, og overforbruk kan irritere huden.

Forholdsregler

Unngå overeksponering huden til solen mens du bruker Retin-A Micro. Hvis du planlegger å være i solen, må du huske å bruke sunblock SPF 15 eller høyere. Retin-A Micro gjør huden følsom og utsatt for solskader. Ikke bruk Retin-A Micro hvis du er gravid eller ammende.

Side Effects

Huden kan i utgangspunktet bli irritert i løpet av de første ukene av bruk. Ekstremt tørr, peeling og rød hud kan vare opp til fire uker etter den første behandlingen av Retin-A Micro. Disse bivirkningene forsvinner vanligvis. Hvis de vedvarer, kan du være følsom for tretinoin og bør vurdere å finne en annen metode for behandling av akne.

Hva medisiner brukes til å behandle urinveisinfeksjoner?

Urinveisinfeksjoner (UVI) er smertefulle og potensielt farlige infeksjoner. Oppstår når bakterier multipliserer og irriterer urinveiene, kan UVI forverres og føre til nyre infeksjon, som typisk krever sterke antibakterielle medisiner og sykehusinnleggelse. Heldigvis med moderne medisinsk teknologi, er det et antall behandlinger for UVI.

Trimetoprim

Trimetoprim er et antibiotikum som direkte forstyrrer produksjonen av en kjemisk nødvendig for bakterielle celler til å lage proteinet. Uten produksjon av proteiner, de bakterielle cellene dør. Dens mest vanlige bivirkninger er oppkast, kvalme, diaré, magesmerter, utslett og kløe. Alle pasienter rapporterer ikke disse bivirkningene; Men hvis det oppstår bivirkninger, disse vil mest sannsynlig være de opplevde. I sjeldne tilfeller kan trimetoprim føre til anemi. De mest sannsynlig å oppleve anemi er folk som lider ernæring eller alkoholmisbruk; geriatriske og gravide pasienter er også i fare for å utvikle anemi. Anemi klarner opp etter trimetoprim behandlingen opphører.

Amoxicillin

Amoxicillin er et medlem av familien av antibiotika penicillin. Penicillin var den første oppdaget antibiotika, og har mange derivater. Amoxicillin dreper ikke bakteriene direkte. Det hindrer bakterievekst ved å stoppe cellulær produksjon av beskyttende celleveggene. Uten celleveggen, bakterier kan ikke overleve, og legemet fjerner de gjenværende bakterierester. Bivirkninger er tidvis rapportert. De omfatter halsbrann, diaré, kvalme, oppkast, magesmerter og allergiske reaksjoner.

Ampicillin

Ampicillin, i samme familie som amoxicillin, fungerer på samme måte og anvendes som en erstatning for amoxicillin hvis en pasient viser tegn på en allergisk reaksjon ved bruk av den sistnevnte. Ampicillin er vanligvis brukes til å behandle ørebetennelser, strep hals og noen staph infeksjoner. Side påvirkes er de samme som de med amoksicillin. På grunn av allergi, kan noen mennesker bare tolerere penicillin-baserte antibiotika; derimot, kan negative reaksjoner på amoxicillin føre en lege for å bruke ampicillin.

Nitrofurantoin

Nitrofurantoin er en syntetisk antibiotika som brukes spesielt for UVI. Det forstyrrer en celle produksjon av proteiner. Uten proteiner, kan en celle ikke overleve. Bivirkninger, men sjelden, er utslett, hodepine, tap av matlyst, magesmerter, diaré og kløe.

Tilleggsinformasjon

Retten antibiotika til å behandle din UTI avhenger av deg og legen din. Hva som kan fungere best for en kan være ineffektiv for en annen person. Dessuten kan ulike bakterier forårsake UVI, og en antibiotika kan være mer effektive på visse bakterier enn andre. Legen din vil foreskrive riktig antibiotika for akkurat din infeksjon. Heldigvis finnes det flere behandlinger for smertefull og potensielt farlig infeksjon.

Hva er Diprolene Lotion brukes til?

Diprolene lotion, en resept salve også kjent under det generiske navnet betametason aktuell, brukes til å behandle en rekke hudsykdommer.

Hva er Diprolene Lotion brukes til?

Diprolene lotion er foreskrevet for å behandle huden betennelser forårsaket av psoriasis, eksem og allergiske reaksjoner. Det kan også være foreskrevet for andre hudsykdommer som nødvendig.

Hva er Diprolene Lotion?

Diprolene lotion, eller betametason lotion, er en aktuell steroid.

Hvordan virker Diprolene Lotion fungerer?

Steroider, som for eksempel diprolene lotion, arbeid ved å blokkere kjemikalier som produseres av kroppen som forårsaker rødhet, irritasjon, hevelse eller betennelse.

Betyr Diprolene Lotion har noen kjente bivirkninger?

Diprolene lotion kan forårsake kviser, brenning av huden, endringer i hudfarge, sprekker eller uttørking av huden, eller overdreven kløe. Alvorlige bivirkninger kan være tungpustethet, problemer med å puste eller svelge, alvorlig hudutslett og hudinfeksjon. Hvis du opplever noen av disse forholdene, slutte å bruke medisinen, og varsle legen din.

Kan noen bruke Diprolene Lotion?

De som er allergiske mot betametason eller andre aktuelle steroider bør ikke bruke diprolene lotion. Kvinner som er gravide, ammende eller kan bli gravid under behandlingen bør ikke bruke diprolene lotion.

Hva er Castor Oil Brukes til?

Barn som vokste opp i løpet av første del av det 20. århundre kom til å hate navnet "lakserolje" for stygg smak og ubehagelige bivirkninger det hadde. Likevel har lakserolje vært med menneskeheten i tusenvis av år, og har funnet mange bruksområder i denne perioden. Å forstå hva ricinusolje var og er brukt for er viktig å opprettholde god helse.

Historie

Gamle egypterne brukte lakserolje i stor utstrekning i å beskytte sine øyne og lepper fra de tørre ørkenvindene samt i oljelamper som belysning. Egypterne trodde også oljen hadde spesielle helbredende egenskaper, og tatt det i mange medisinske gnir og omslag (en blanding av urter og oljer som ble plassert på sår eller områder av betennelse å kurere dem og hindre smitte). Castor olje er avledet fra castor anlegget ved høsting og sliping sine bønner. Resultatet er en svakt gulaktig olje med en ubehagelig smak. Foreløpig har lakserolje mange mainstream, New Age, og andre bruksområder både for helsen til menneskekroppen og for sykdomsforebygging.

Funksjon

Selv reiser medisin viser har brukt lakserolje, noen ganger kalt "snake oil", for å forsterke en rekke tvilsomme "mirakelkurer", lakserolje ikke tilbyr noen lettelse for minst et par pasienter. Foreløpig er lakserolje brukes som et avføringsmiddel for de med alvorlig forstoppelse, spesielt for å fjerne det indre av bortskjemt mat som kan være en årsak til matforgiftning. Noen ganger kan administreres rektalt, stimulerer ricinusolje peristaltikk (bevegelsen av fordøyelsessystemet) og forårsaker tarmer å trekke seg sammen, og således driver ut en stor eller hard avføring.
Eksternt er lakserolje brukes til å behandle en rekke hud plager inkludert liktorn, vorter, ringorm, og solbrenthet, for å lette smerter og føre til at plagede området for å bli fratatt luft og / eller myknet for fjerning av andre midler. Gjennom det meste av menneskets historie, ble bandasjer fuktet i lakserolje og plassert ("pakket") på sår for å hindre smitte og hastighet helbredelse.

Betraktninger

Noen alternativ medisin utøvere tror at lakserolje har andre fordeler utenom de som brukes av vestlige, eller vitenskapelig, medisin. For eksempel kan en pute dynket med lakserolje legges på magen og varmet litt for å redusere menstruasjonssmerter eller muskelknuter. En lignende behandling er også foreskriver for brystsmerter, hemorroider, og for å øke lymfatisk sirkulasjon. Selv om det er noen bevis for å støtte alternativ medisin påstand om at lakserolje er en anti-inflammatorisk, slik bruk som behandling av epilepsi, migrene, og blindtarmbetennelse er ikke akseptert av ordinære medisinske fellesskapet.

Advarsel

Selv om lakserolje er gunstig for de fleste, er det en mulighet for overdose dersom for mye ricinusolje blir svelget, eller innført i kroppen. Tegn på overdose inkluderer kvalme, magekramper, diaré, og i noen tilfeller, hallusinasjoner. Likevel er lakserolje ikke anses å være giftig, og store mengder av olje er nødvendig for å forårsake bivirkninger.
Et biprodukt av lakseroljeproduksjonen er toksinet som heter "ricin." Forbindelsen er funnet i skrogene og huden til sving bønne, men fordi toksinet forblir i bønne etter behandling, gjør ricinusolje inneholder ricin. Tygging trinse bønner, på den annen side, er svært farlig. I det minste, kan det føre til alvorlig sykdom og i verste fall død. Ricin er ansett 12.000 ganger mer dødelig enn cyanid, og så lite som 70 gram kan drepe en 160-kilos person. Ricin avbryter kroppens celler fra å lage proteiner de trenger for å fortsette å fungere, og cellene dør.

Potensial

I tillegg til lakserolje fordeler, kan ricin også være til nytte for mennesker til tross for sin ekstremt giftig natur. Foreløpig er forskningen i gang med sikte på å bruke ricin til å drepe kreftsvulster. Det er å håpe at visse under forbindelser av ricin kan være konstruert slik for å feste direkte til kreftsvulster og samtidig la friskt vev alene. Resultatet ville bli en avbrytelse av kreftcellen evne til å vokse, replikere, og fortsette infeksjonen.

Hva er Neurotin Brukes til?

Neurontin er merkenavnet på en reseptbelagte medisiner som brukes til å administrere og kontrollere anfall hos både voksne og barn (minimum 3 år). Det generiske navn for denne medisinen er gapapentin. Dette legemidlet brukes sammen med andre medisiner for å behandle anfall. Bortsett fra håndtering anfall, Neurontin også brukes til å redusere nerve smerte fra helvetesild (også kjent som herpes zoster).

Usage

Neurontin er en oral medisin, og kan tas med eller uten et måltid. Doseringen beløpet avhenger av faktorer som terapi respons og den enkeltes spesifikke medisinsk tilstand. I noen tilfeller kan leger henvise en person til å gradvis øke dosen i de første dagene av å bruke Neurontin å tillate kroppen tid til å bli vant til det.

Funksjon

Neurontin er klassifisert som et legemiddel mot epilepsi. Det er også ofte referert til som et antikonvulsivt. Medisinen har en effekt på kroppens nerver og kjemikalier (de av som hjelper forårsake anfall og ulike typer smerter).

Forsiktig

Neurontin er ikke hensiktsmessig eller trygt for alle å bruke. Visse typer personer frarådes å bruke denne medisinen, slik som de som er allergisk mot gabapentin, og de som har lever, nyre eller hjertesykdom.

Reaksjon og Visjon

Neurontin kan komme over noen bivirkninger som kan påvirke reaksjoner og visjon. På grunn av disse bivirkningene, må enkeltpersoner å ta Neurontin være spesielt forsiktig når du kjører, bruk av tunge maskiner, eller delta i noen form for aktivitet som krever full oppmerksomhet, årvåkenhet og årvåkenhet. Det anbefales å prøve å avstå fra å delta i noen av disse tingene før du er helt sikker på hva slags effekt Neurontin vil ha på deg.

Overdose

Det er viktig å bare bruke anbefalt dosering mengde Neurontin. Hvis du er usikker på dette, må du snakke med legen din om det. Noen symptomer på Neurontin overdose inkluderer søvnighet, følelse av svakhet, uskarpt syn, diaré og uklar tale.