Digidexo.com

glukosemetabolisme

Glukosemetabolisme i Temporal Lobe Epilepsy

Epilepsi er en nervøs lidelse av hjernen som resulterer i voldsomme muskelsammentrekninger kalt anfall. Tinninglappen epilepsi (TLE) er den vanligste formen. Tinninglappen er den delen av hjernen som hjelper oss høre, huske og oppføre seg følelsesmessig. Glukosemetabolisme, som kroppen bryter ned sukker for å produsere energi, påvirker TLE grunn av blodstrømmen til hjernen. Det er mulig et sukkerfritt kosthold kan forebygge epilepsi.

TLE

Dr. David Y. Ko ved University of Southern California forteller at det er to typer anfall assosiert med TLE. I den første, et enkelt beslag, betyr at personen ikke miste bevisstheten. I den andre, en delvis anfall, mistet bevisstheten personen. 50 prosent av pasientene opplever enkle beslag, og 50 prosent opplever partielle anfall. Når anfallet er over, kan personen føler seg døsig, forvirret og flau.

Årsaker

Nervecellene i hjernen brann elektriske impulser som gjør hjernens funksjon. Et anfall oppstår når disse nervecellene fyrer opp til fire ganger høyere enn normalt. Dette fører til en "elektrisk storm i hjernen." Personen ufrivillig skjelver og voldsomt thrashes rundt. Hodeskader, blyforgiftning, genetikk, smittsomme sykdommer, hjernesvulster og maldevelopment i hjernen kan føre til epileptiske anfall. Til halvparten av tilfellene imidlertid ingen klar årsak kan bli funnet.

Potensiell Cure

Forskere ved University of Wisconsin-Madison har oppdaget en potensiell kur for epilepsi. Det er et sukker sammensatt kjent som 2DG (0,2-deoksy-glukose). Dette stoffet faktisk blokkerer elle epileptiske anfall i lab rotter, og kan være tilgjengelig for bruk av mennesker i nær fremtid. Krav Avtar Roopra, Assistant Professor of Neurology: "Jeg ser 2DG som epilepsi administrasjon behandling mye som insulin brukes til å behandle diabetes."

Korrelasjon

Cigdem Akman og andre i Journal of Nuclear Medicine hevder at økt glukosemetabolisme kan føre til endringer i mer normal halvkule av hjernen. Gjentatte TLE anfall kan føre til at hjernens hippocampus struktur for å krympe over tid. Av denne grunn er det nødvendig å behandle TLE så tidlig som mulig.

Assistanse

Hvis du støter på noen som har et epileptisk anfall, ring 911. Roll personen på hans eller hennes side, og fjern eventuelle hindringer i luftveiene passasje. Løs på trange klær rundt personens nakke. Bo med personen og ordne transport for å få henne trygt hjem.

Forholdet mellom nyresvikt og glukosemetabolisme

Forholdet mellom nyresvikt og glukosemetabolisme


Nyresvikt er en tilstand karakterisert ved tap av funksjon i nyrene og oppbygging av farlig avfall og væske i kroppen. Kronisk nyresvikt er ofte et resultat av blodsukkeruregelmessigheter i forbindelse med diabetes.

Fakta

Diabetes fører til at kroppen ikke er i stand til på riktig måte å få tak i metabolismen av glukose fra næringskilder som for eksempel karbohydrater. Hvis venstre ubehandlet, kan en glukose buildup i blodet føre til alvorlig degradering av nyrefunksjonen.

Effekter på nyresvikt

Når nyrefunksjonen degraderer, den resulterende oppsamling av avfall og fluidum svekker en rekke kroppsfunksjoner, inkludert benhelse, blodtrykkskontroll og den normale produksjon av røde blodceller. Hvis venstre ubehandlet, kan resultatet bli fatalt.

Symptomer

Symptomer på kronisk nyresvikt er tretthet, hodepine, uforklarlig vekttap og tap av appetitt.

Kontrollere nyresvikt og diabetes

Kontrollerende kronisk nyresvikt krever kontroll over den underliggende fysisk sykdom. I tilfelle av diabetes, må det etableres et program for å kontrollere blodglukosemetabolisme.

Betraktninger

Ifølge US National Library of Medicine, kan kronisk nyresvikt avansere betydelig før noen ytre tegn vises. Sykdommen kan utvikle seg så sakte at klare symptomer ikke vises før mindre enn en tiendedel av normal nyrefunksjon gjenstår.

Årsaker til høyt kortisolnivå

Kortisol, et hormon som genereres av binyrene, gir en stor effekt. Det bidrar til å holde blodtrykket i sjakk, kontrollere insulinfrigjøringen og glukosemetabolisme, håndtere stress på kroppen, og det er en styrke å regne med når det kommer til vår immuno-helse. Ingen liten rart da at American Medical Association rapporterer at høye kortisolnivåer er ansvarlig for mer enn 80 ødeleggende sykdommer, inkludert Cushings syndrom. De med høye kortisolnivåer ofte vise overskytende pounds rundt midten, en "eple form." Minne kan bli svekket, tretthet er vanlig, og over tid, kan disse høye nivåer skade ens immunitet, gjør ens bein skjør og føre til hjertesykdom og andre farlige forhold. Dens årsaker er mange, noe som gjør riktig identifikasjon av kilden til denne tilstanden desto viktigere så kan man da få riktig løpet av terapi og behandling.

Stress

Du kan ikke snakke om høye kortisolnivåer uten å snakke om stress. Kortisol er faktisk produsert som en måte å hjelpe kroppen reagerer på både fysisk og følelsesmessig stress. For å produsere kortisol nivåer som er høy nok til å være av interesse, må kroppen være under langvarig stress for noen tid. Selvfølgelig vet vi stress kan ta en toll på helsen vår, men fra en kortisol perspektiv, kan det faktisk svekke kroppens evne til å forsvare seg mot infeksjoner og til å utnytte våre fett og sukker til energi.

Hypertyreose

Som navnet antyder, svekker denne tilstanden funksjon av skjoldbrusk, der skjoldbruskkjertelen gjør hormon, tyroksin, i overkant av hva det burde. Resultatet: Det er som kroppen arbeider i over-tid. Hjertefrekvensen øker, de med det lider av søvnløshet, raske vekttap og svakhet.

Hypofyse dysfunksjon

Hypofysen fungerer som leder av det endokrine systemet, kontrollere hvor mye av et hormon skilles. Ting kan gå galt. For det første kan en godartet svulst, kalt en adenom, og resultere i sin tur stimulerer over-produksjon av kortisol i blodet. Hvis du har denne type svulst, oddsen er du en kvinne, som kvinner er fem ganger mer sannsynlig enn menn for å utvikle denne tilstanden. På den annen side, tumorer som er lokalisert utenfor hypofysen, de som er ektopisk i naturen, er det mer sannsynlig å plage menn enn hos kvinner. I motsetning til et adenom, kan disse svulstene være kreft.

Adrenal Feil

Binyrene, som ligger på toppen av nyrene, er faktisk ansvarlig for å hjelpe kroppen håndtere stress gjennom utgivelsen av hormoner, hovedsakelig kortisol og adrenalin. Det er to primære måter binyrene kan gå haywire: Gjennom en binyre svulst eller en adrenal kreft. Det første alternativet er den vanligste og ber en økning av kortisol i blodet. Adrenal kreft føre til mer uttalt og rask økning i hormonnivået.

Graviditet

Som stress skyter opp, nivåene av kortisol skyte opp. Og kroppen gjennomgår store påkjenninger under graviditet. Forskere har funnet ut at i de siste tre månedene av svangerskapet, kortisol nivåene øker dramatisk.

Fysisk aktivitet

Fysisk form er bra for oss, men det kan også føre til at noen oversett konsekvenser. Som idrettsutøvere begynner å trappe opp sin kjørelengde og deres arbeid-outs, er produksjonen av kortisol også trappet opp. Det er antatt at dette er kroppens reaksjon på å takle stress som er plassert på kroppen til en utøver som er høyt utdannet. Omvendt, har mentale og følelsesmessige utmattelse også vært kjent for å stimulere over-produksjon av kortisol i blodet. Det er av denne grunn at mange med panikklidelse og depresjon er også kjent for å ha høye nivåer.

Medisiner

Hvis du er diagnostisert med høye nivåer av kortisol, er det ikke alltid grunn til bekymring. Noen medisiner, inkludert p-piller, er godt dokumentert å ha innvirkning på kortisolnivå. Hydrocortison, en syntetisk form av kortisol, kan også påvirke ens nivåer, samt spironalactone, et stoff som har mange bruksområder inkluderer behandling av mannlig mønster skallethet og akne.

Tegn på melkesyreacidose

Tegn på melkesyreacidose


Melkesyreacidose er en alvorlig medisinsk tilstand der blodet blir for surt på grunn av en oppbygning av høye nivåer av laktat-et biprodukt av glukosemetabolisme. Dette skjer når kroppen enten unnlater å syntetisere hydrogenkarbonat i nyrene eller begynner å produsere for mye hydrogen på grunn av cellenes berøvelse av tilstrekkelig oksygen. Siden dette stoffskiftesykdom kan føre til alvorlige konsekvenser, inkludert koma og død, ta skritt for å gjenkjenne tegn på melkesyreacidose.

Vanlige tegn på melkesyreacidose

De vanligste tegn på melkesyreacidose inkluderer kvalme, tretthet og muskelsvakhet. Disse symptomene kan forverres under eller like etter fysiske anstrengelser. Nesten alltid til stede i de med tilstanden, kvalme ofte forekommer sammen med magesmerter og ømhet. Åndedrett kan også øke, eller pasienten kan ha problemer med å puste samlet. Siden mangel på oksygentilførsel vil ha oppstått på cellenivå, kan ekstremitetene blir blå. Endelig kan leveren slutter å bryte ned laktat har brakt på melkesyreacidose i første omgang, kan leveren bli betent og følsom for press.

Sekundære symptomer

En tilstand av alvorlig laktacidose, teknisk kjent som hyperlaktatemi, oversettes til for mye laktat. Denne tilstanden oppstår vanligvis sammen med en sekundær tilstand som kalles hypoksi-en mangel på tilstrekkelig oksygen å nå celler. Dette deprivasjon kan påvirke hele kroppen og kan ha resultert fra eksterne hendelser, slik som opplever lave nivåer av atmosfærisk oksygen i stor høyde. Det kan også forekomme som et resultat av forskyvning av cellulær oksygen, som når en person lider av eksponering for høye nivåer av karbonmonoksid. Imidlertid innebærer iskemisk hypoksi oksygen begrensning påvirker spesifikke vev eller organer, som hjertet og hjernen. Dette bærer betydning siden mekanismen bak melkesyreacidose utløser også til prosessen med rigor mortis og kan føre til et hjerneslag eller hjerteinfarkt før senere forårsaker oksygenfattig organ til å stenge ned.

Laktacidose som en bivirkning

En rekke andre forhold kan lette utviklingen av melkesyreacidose som en bivirkning-eksempler inkluderer diabetes, nyresykdom, kronisk hjertesykdom og heavy metal forgiftning. I tillegg kan melkesyreacidose også skyldes pasientens ha tatt visse medisiner foreskrevet for å behandle andre sykdommer-særlig, de anti-HIV-legemidler som kalles nukleosid reverstranskriptasehemmere (NRTI). Før sin fjerning fra markedet i 1970, den anti-diabetiker narkotika phenformin betydelig økt risiko for melkesyreacidose, som viste seg dødelig halvparten av tiden. Dette stoffet må vike for metformin, noe som kan føre til en svært lav forekomst av laktacidose, oftest isolert til de med nyresykdom.

Naturlig rettsmidler for førskolen ADHD

ADHD er et stort problem hos barn, selv preschoolers. Denne lidelsen gjør det vanskelig for barn å ta hensyn, noe som kan påvirke læring og føre til atferdsproblemer. Det er mange naturlige rettsmidler for ADHD som du kanskje ønsker å prøve i tillegg til eventuell medisinsk behandling du kan søke. Noen av disse rettsmidler kan ikke behandle ADHD direkte, men kan hjelpe behandle atferdsproblemer i ung alder.

Intervensjon

Intervensjonsstrategier kan bidra til å forbedre ditt barns oppførsel. Disse strategier inkluderer å endre miljøet på en ADHD studentens hjem og skolemiljø. Disse endringene vil fjerne potensielt forstyrrende gjenstander som leker, TV og plakater. Strategiene varierer avhengig av barnet; noen har individualisert programmer i klassen for hver elev med ADHD. Programmene gir positiv støtte for ADHD studenter og belønne god oppførsel. Science Daily melder at en studie med tidlig intervensjon strategier viste en 17 prosent reduksjon i aggresjon og en 21 prosent forbedring i sosiale ferdigheter. Lærerne rapporterte en 28 prosent forbedring i begge.

Herbal rettsmidler

Urtemedisiner også har vært spioneringen som en behandling for preschoolers ADHD. Vitamin B6 bidrar til å holde nervesystemet fungerer som den skal, noe som kan bidra til å forhindre flittering oppmerksomhet som oppstår med ADHD. Glysin kan brukes på samme måte. Jern-og magnesiummangel ofte er forbundet med ADHD. Magnesium og jern kosttilskudd kan hjelpe behandle noen ADHD symptomer. Sink, kobber og phosphatidylserine blir undersøkt for sin effektivitet i behandling av ADHD. Di-metyl-glycin kan bli brukt til å behandle unormal glukosemetabolisme, en viktig bidragsyter til ADHD.

Positiv forsterkning

En av de store bidragsyterne til dårlig oppførsel i preschoolers som lider av ADHD er den negativ forsterkning de får fra sin dårlige oppførsel. Veldig små barn, slik som de i førskolen, trives på oppmerksomhet; de ikke skille mellom god eller dårlig oppførsel oppmerksomhet. Forsterkende god oppførsel kan hjelpe reversere negativ oppmerksomhet på grunn av ADHD. Når barnet ditt oppfører seg dårlig, kan du prøve å ignorere ham så lenge som mulig; unngå å gi ham noen oppmerksomhet mens han oppfører seg dårlig. Så snart han gjør noe positivt, ros og belønne ham for god oppførsel. Gi spesiell ros til å fokusere eller oppmerksomhetsbasert atferd. Dette kan bidra til å forbedre ditt barns oppførsel.

High Protein & lavkarbo diett Planer for hypoglykemi

Mens flertallet av folk som har problemer med blodsukkeret i dag er coping med utstedelse av hyperglykemi, eller høyt blodsukker, er et betydelig antall personer som lever med det motsatte problemet - hypoglykemi, eller lavt blodsukker. Lavt blodsukker er like alvorlig en tilstand som høyt blodsukker, selv om det får langt mindre oppmerksomhet. Som med hyperglykemi, er den beste behandling for hypoglykemi tilslutning til et regulert kosthold.

Hypoglykemi

Når blodsukkeret holdes kronisk lav, kan enkeltpersoner oppleve en rekke bivirkninger, som for eksempel generell forvirring, svetting, kort lunte og hodepine. De viktigste underliggende årsakene til utvikling av hypoglykemi inkluderer ineffektiv glukosemetabolisme, overdoser av insulin produksjon og en generell mangel på blodsukker forsyning. Heldigvis kan alle disse forholdene reguleres ved å følge en skreddersydd diett.

Diett for hypoglykemi

En av nøklene til et hypoglykemi kosthold er for å sikre at kroppen din er matet en konstant tilførsel av næringsstoffer. Så mens hoppe over et måltid er generelt ansett som dårlig for en "normal" person, er det enda verre for en person med hypoglykemi. Mens slanking med hypoglykemi, uansett hva makronæringsstoff tilnærming du bruker, sørg for å konsumere minst fem eller seks små måltider daglig, spise hver to til tre timer. En høy-protein, lav-karbohydrat diett brukes til å redusere symptomene på hypoglykemi fordi det kan holde blodsukkeret stabilt mens du holder forbrenningen høy, lindre mange av de vanligste klagene med andre diett typer, for eksempel manglende metthetsfølelse og generelle humørsvingninger . Når du er på en lav-carb, høy-protein diett, bør du bestrebe seg på å konsumere 30 til 40 prosent av din totale kalorier fra protein, 20 prosent eller så fra karbohydrater og resten fra sunt fett.

Husk at en lav-karbo diett betyr ikke en no-carb diett; du fortsatt trenger å gi kroppen din med litt glukose for dag-til-dag funksjon. Med andre ord, er det ingen grunn til å overholde en ultra low-carb, ketogen tilnærming slik som Atkins diett plan. Velg et mer fornuftig daglig carb grensen, mellom 40 til 75 gram, fordelt ut jevnt blant dine daglige måltider. Bare sørg for å begrense det totale karbohydratinntaket per måltid til 15 gram eller færre for å holde blodsukkernivået konstant gjennom hele dagen. Når du foretar carb valg, bør det primære målet være grønnsaker og frukt, med grønne grønnsaker tar forrang over alt annet fordi de er din minst "Carby" kilde til vitaminer, mineraler og fiber. Andre grønnsaker og frukter kjøre en nær andre, med hele korn som kommer inn på et fjernt tredje fordi de kan føre til større svingninger i blodsukkernivået. Selv om du vil konsumere rikelig mengder protein, velge magre proteinkilder for å redusere forbruket av mettet fett; hvitt kjøtt og sjømat er best for dette formålet. Til slutt, holde fettinntaket i stor grad begrenset til umettet fett, for eksempel visse oljer (fra oliven, fisk, kokosnøtter, macadamia nøtter, peanøtter og sesamfrø) og naturlige fettstoffer (fra mandler, valnøtter og peanøtter, for eksempel). Balansere kostholdet ditt på denne måten vil sikre optimale resultater ved forsøk på en lav-carb, høy-protein diett med hypoglykemi.

Hvordan Slow stoffskiftet uten søvn for dager

Hvordan Slow stoffskiftet uten søvn for dager


Det er ingen hemmelighet at ikke får tilstrekkelig søvn kan være skadelig for generelle helse. Oppholder seg i flere dager om gangen får kroppen til å jobbe ineffektivt. Når kroppen ikke fungerer som det skal, kroppens funksjoner, inkludert metabolisme, er bremset ned betraktelig. Søvnmangel er ikke en ideell metode for å bremse ned stoffskiftet på grunn av de fysiske konsekvenser det har på kroppen og kognitive evner. Nøkkelen til å få og opprettholde vekten er å bli klar over det daglige kaloriinntak er nødvendig for målet ditt.

Hvordan Slow stoffskiftet uten søvn for dager

En mister søvn og endre din glukosemetabolismen. Mangel på søvn bremser kroppens evne til å metabolisere glukose. Dette er farlig fordi i noen mennesker, gjør endring av glukose i kroppen reagerer på samme måte som det ville med type-to diabetes, ifølge en svensk universitetsstudium. Når søvnmangel er kombinert med store karbohydrat måltider, vil reguleringen av blodsukkeret ta lengre tid. Selv om redusert regulering kan hjelpe deg å holde på kalorier lengre, effekten av treg insulinsekresjon er ikke sunt for kroppen.

•  Gå uten søvn og endre din hormonproduksjon. Mangel på søvn kan hindre utskillelsen av skjoldbrusk-stimulerende hormoner, den svenske studien fant. Når skjoldbruskkjertelen ikke fungerer som den skal, reagerer kroppen ved å øke kortisol nivåer. Forhøyede kortisol fører til at kroppen bremse metabolisme og oppmuntrer fett som skal lagres. Kombinasjonen av lagret fett og redusert metabolisme fører til vektøkning.

Hold deg og endre matvaner. Selv om ikke en direkte fysiologisk effekt av søvnmangel, kan holde seg i flere dager forårsake dårlig spisevaner. En Northwestern University studie viste folk som oppholder seg sent tendens til å spise mer kalorier og veie mer enn de som går tidlig til sengs. Hvis du er trøtt, kan du hente godteri eller koffein-fylt drikker å holde deg våken. Dårlig mat valg kan føre til langsommere metabolisme. Hvis du er våken i lengre varighet, vil du ha flere muligheter til å forbruke mer kalorier.

Unngå søvn og ha kroppen bryte ned maten mindre effektivt. Hvis kroppen er ekstremt trøtt, vil kroppen rett og slett ikke har nok energi til å bryte maten ned så effektivt, den svenske studien viste. På samme måte som tilfellet med glukosemetabolisme, når maten ikke blir effektivt brutt ned, blir hastigheten på stoffskiftet senkes.

Vitamin og Mineral Informasjon

Vitamin og Mineral Informasjon


Organiske forbindelser avgjørende for liv, vitaminer er viktige noncaloric næringsstoffer. Selv om det bare nødvendig i meget små mengder, er de kritiske for menneskelig kroppsfunksjon.
Vitaminer er enten fett-oppløselige eller vann-oppløselige. Mineraler er uorganiske, naturlig forekommende kjemiske elementer. De er store og spormineraler som er tilstede i den menneskelige kroppen

Fettløselige vitaminer

Funnet i fett og oljer av mat, fettløselige vitaminer krever galle for absorpsjon. Toksisitet kan oppstå fordi disse vitaminer lagres i lever og fettvev. Det er mulig å overleve i flere uker uten å ha fortært dem. Imidlertid kan det oppstå svikt når dietten gir konsekvent lave mengder.
Fettoppløselige vitaminer: A, E, D, K
Vitamin A - Allsidig i funksjon. Spiller stor rolle i å opprettholde sterke, friske bein og godt syn. Funnet i befestede melk, gulrøtter, søtpoteter og spinat. Mangel forårsaker blindhet og død.
Vitamin D - Hjelper opprettholde kalsium og fosfor i blodet. Nødvendig for beinhelse. Funnet i befestet melk og noen forsterkede frokostblandinger. Sollys fremmer syntese.
Vitamin E - En viktig antioksidant og spiller ulike roller i immunitet. Nødvendig for normal nerve utvikling. Funnet i rapsolje, majones og hvetekim.
Vitamin K - Viktig for blodlevring. Rikeste mat kilder er mørke grønne blader, brokkoli, rosenkål, salat og blomkål.

.

Vannløselige vitaminer

Vannløselige vitaminer: B og C
Vannløselige vitaminer absorberes raskt og lett av kroppen. Kroppen skiller ut overflødig i urin. Det er nødvendig å konsumere daglige matvarer spesielt rike på disse vitaminer, for å oppnå anbefalte inntaket.
Vitamin B
B6 - Nødvendig for protein metabolismen. Bidrar til regulering av blodsukker. Kjøtt, fisk og fjærfe, poteter og grønne grønnsaker er gode kilder.
B12 - Fungerer med folat. Opprettholder nerve skjeder beskytter nervefibrene. Krever en iboende faktor. Cottage cheese, sardiner og tunfisk er rike på B12.
Biotin - Koenzym nødvendig for stoffskiftet. Utbredt i matvarer.
Folic Acid - Fungerer med B12. Viktig for syntese av DNA. Rikelig i grønne greener. Melk forbedrer absorpsjonen av denne næringsstoffet.
Riboflavin - Meieriprodukter er rike på dette næringsstoffet, samt grønne greener. Viktig å energistoffskiftet.
Niacin - Deltar i energiomsetningen i cellene også. Funnet i poteter, korn og kylling.
Pantotensyre - En del av et koenzym som er nødvendig for å frigjøre energi. Deltar i syntese av lipider, hormoner, nevrotransmittere og hemoglobin. Utbredt i matvarer.
Tiamin - Nødvendig for skjelett og nervesystemet fungerer. Spesielt rik på stivelse, som for eksempel poteter, brød og korn. Mangel fører til beriberi.
Vitamin C
Bistår i utførelsen av kollagen, fremmer jern absorpsjon og støtter immunitet. Rik på matvarer, for eksempel appelsiner, jordbær og brokkoli. Mangel forårsaker skjørbuk.

Store Minerals

Store mineraler er nødvendig, og funnet i kroppen i mengder som er mer enn 5 gram:
Kalsium
Chief mineral av tenner og bein. Trengs for celle og nerve funksjon og blodpropp. Aktiv i blodtrykk og immunitet. Mangel forårsaker hemmet vekst hos barn og osteoporose hos voksne. Vesentlige kilder er melk og melkeprodukter, tofu, grønnsaker og belgfrukter.
Klorid
Komponent av saltsyre som er nødvendig for fordøyelsen.
Magnesium
Nødvendig for proteinsyntese og normal muskelsammentrekning. Også nødvendig for overføring av nerveimpulser.
Fosfor
Viktig del av det genetiske materialet i cellene. Aktiv i energioverføring. Mangel forårsaker rakitt hos spedbarn.
Kalium
Nødvendig å væske / elektrolyttbalansen og muskel sammentrekning. Opprettholder hjerterytme. Mangel følger vanligvis dehydrering; fører til hjertesvikt og død. Finnes i melk, bananer og fisk.
Natrium
Hoved ion brukes for væskebalanse utenfor cellene. Mangel er svært sjelden fordi noen dietter mangler natrium. Hypertensjon og hjertesykdommer har vært knyttet til høyt inntak.

Trace Minerals

Mineraler og sporstoffer finnes i mengder mindre enn 5 gram:
Jod
Avgjørende for riktig thyroid funksjon. Bidrar til å regulere vekst og metabolic rate. Mangel forårsaker struma. Rikelig i sjømat og iodized salt.
Iron
En del av hemoglobin som transporterer oksygen i blodet. Viktig for energinivå. Mat kilder er rødt kjøtt, fisk, fjærkre, tørket frukt og belgfrukter. Mangel forårsaker anemi, hodepine og svakhet.
Sink
Fungerer med proteiner i alle organer i kroppen. Hjelper i metabolismen, vitamin A transport, bukspyttkjertelfunksjon, sperm produksjon og sårtilheling. Selv en mild mangel fører til nedsatt immunforsvar og nattsyn. Kjøtt, fisk, grønnsaker og korn er gode kilder.
Fluor
Hjelper i dannelsen av sunne tenner og bein. Hindrer tannråte. Te, sjømat og fluoridated vann er viktige kilder.
Chromium
Nødvendig for riktig glukosemetabolisme.
Kobber
Bidrar til å gjøre hemoglobin. Mangel forårsaker anemi. Gode ​​kilder er innmat, sjømat, nøtter, frø og vann.

Krav

Det ville være vanskelig å huske hva slags mat er rikeste i alle de essensielle næringsstoffer. Fordi ingen kilde kunne gi en hel dag krav, er den beste tilnærmingen til å spise en rekke matvarer hver dag:
Melk, yoghurt og ost - 2 til 3 porsjoner
Grønnsaker - 3 til 5 porsjoner
Kjøtt, fjærkre, fisk, bønner og egg - 2 til 3 porsjoner
Frukt - 2 til 4 porsjoner
Brød, frokostblandinger, ris og pasta - 6 til 11 porsjoner

Humatrope Doser for Bodybuilding

Humatrope Doser for Bodybuilding


Det blir stadig mer vanlig å høre om profesjonelle idrettsutøvere og kroppsbyggere i nyhetene som bruker Humatrope, en menneskelig veksthormon, for å forbedre sin fysiske utseende og utholdenhet. Hva du ikke hører er hvor mye eller hvor ofte de bruker dette produktet, som er avgjørende når det gjelder sikkerhet. Mens det kan være mange fordeler forbundet med bruken, de er alle døde og maktesløse dersom tillegget ikke er tatt ordentlig.

Betydning

Humatrope, eller menneskelig veksthormon (HGH), brukes mye over hele verden av bodybuilding og profesjonell idrett. Det tjener mange formål for disse utøverne, nemlig en økning i muskelmasse og reduksjon i kroppsfett. Men det er viktig å vite før du bruker Humatrope akkurat hvor mye du skal bruke, og hvor ofte, for å sikre at de ønskede resultatene oppnås trygt.

Funksjon

Humatrope er et syntetisk (kunstig) form av menneskelig veksthormon hvert individ er født med. Mens det gjør tjene en juridisk formål i den medisinske verden, er det ofte misbrukt av profesjonelle idrettsutøvere, kroppsbyggere og de som er aldrende og opplever et tap av muskelmasse og utholdenhet. Humatrope virker ved å binde seg til naturlige hormonreseptorer som finnes på kroppens celler. Ved å gjøre dette, kan den enten øker den samlede massen av muskelen, eller forårsake at celler i muskelen til å formere seg. Det stimulerer lipid og glukosemetabolisme, som hjelpemidler i å redusere en persons fettprosent, og øker både skjelettmuskulatur og bein vekst, som hjelpemidler i bulking opp. Den anvendte dose er avhengig av individets personlige mål og fysiske tilstand.

Funksjoner

Humatrope er vanligvis fordelt i flasker som inneholder fem milligram av HGH. For fett tap er det anbefalt at Humatrope injiseres i trinn på 2,5 til 3 iu om dagen, syv dager i uken. Det bør brukes i en periode på minst fire måneder for å oppnå ønskede fett tapsresultater, og hvis etter en to måneders periode ingen merkbar forandring har funnet sted, kan dosen økes til mellom 4 og 5 iu'sa dag. Ved å øke muskelmasse for kroppsbygging, er den anbefalte dose 3-6 iu en dag, noen ganger to ganger om dagen hvis brukeren føles dette er nødvendig. Det er imidlertid noen profesjonelle atleter kroppsbyggere og som injiserer 10 til 12 IU om dagen i en periode på ti til femten uker.

Betraktninger

En ting å huske på før du bruker Humatrope er at bruk av for høy for en dose kan føre til carpal tunnel syndrom, mens du bruker for lite vil vise seg å være ineffektiv. Det er også et injiserbart stoff, som kan føre til svelling eller smerte ved injeksjonsstedet. Hvis brukeren er å finne dette å være tilfelle for dem, kutte ned fra to ganger daglige injeksjoner til én gang daglig kan hjelpe. Også injisere Humatrope på en fem dager på to fridager planen kan redusere irritasjon i tillegg.

Advarsel

Humatrope er tilgjengelig på resept bare, noe som betyr at kroppsbyggere og idrettsutøvere har som regel å finne en lege som er villig til å skrive en resept for en ikke-medisinsk tilstand, eller kjøpe sine forsyninger via internett som kan være ulovlig. Farene forbundet med dette er at de ikke får skikkelig doseringsinformasjon som kan føre til en rekke uønskede bivirkninger. Disse inkluderer en økning i alt, inkludert deres tarm, som med tiden kan resultere i en økning i størrelsen på magen. Noen av de mer sjeldne bivirkninger inkluderer magesmerter, oppblåsthet og ledd eller muskelsmerter. Før du bruker Humatrope, søke så mye profesjonell medisinsk råd som mulig om riktig dose for deg.

Hva er Vanadyl sulfat brukes til?

Hva er Vanadyl sulfat brukes til?


Vanadyl sulfat er et spor mineral oppdaget i 1801 Det er tenkt å være en co-faktor i noen nutrtional enzymatiske reaksjoner. Også kalt vanadium, det er populært med kroppsbyggere, og viser noen lover i å kontrollere insulin hos diabetikere.

Kilder

Kosten kilder til vanadium inkluderer sopp, skalldyr, persille, dill luke, sort pepper, soyabønner, korn og mais, med gjennomsnittlig kosthold forsyne 6 til 18 mcg daglig. Bare om lag 5 prosent av det som er inntatt absorberes.

Diabetes

Flere små studier har testet vanadyl sulfat med diabetikere. Man fant de fleste forbedringer i fastende glukose og hepatiske insulinresistens med 50 mg to ganger daglig. Et annet funnet forbedret insulinfølsomhet på 100 mg per dag. Enda en annen undersøkte doser på 75, 150 og 300 mg per dag og fant signifikant bedring i glukosemetabolisme i de som tar 150 og 300 mg. Ved 300 mg, var det også en nedgang i total kolesterol.

Bodybuilding

Vanadyl sulfat er et populært supplement med kroppsbyggere som rapporterer en økning i vascularity og muskel "fylde" når 60 mg er tatt 20 minutter før en trening. Noen studier viser at vanadyl sulfat øker hastigheten som karbohydrater og protein inn muskelceller. Det kan avlede sukker fra fettcellene, redusere mengden fett kroppen din lagrer.

Bivirkninger

Milde gastrointestinale problemer har blitt rapportert med å ta terapeutiske doser av 50 mg to ganger daglig av vanadyl sulfat. Et daglig inntak av 10 til 100 mcg fra mat kilder regnes som trygt. Vær forsiktig når du grer med blodsukkersenkende medisiner, da dette kan føre til hypoglykemi.

Virkningene av Magnesium på hjertet

Virkningene av Magnesium på hjertet


Magnesium er viktig for et sunt hjerte. Alle organer i kroppen din, spesielt hjertet, sammen med muskler og nyrer, trenger mineralet magnesium. Sammen med å hjelpe hjertet opprettholde sin handlekraft, det hjelper også å strukturere dine tenner og bein; spiller en rolle i energiproduksjon; aktiverer enzymer; hjelpemidler i elektrolyttbalansen, muskelfunksjon, sentralnervesystemets funksjon, oksygenopptak og glukosemetabolisme; og bidrar til å regulere kalsium, sink, kobber, kalium, vitamin D og mange andre næringsstoffer. Utilstrekkelig nivå av magnesium kan enormt påvirke hjertet, manifestere seg inn i hjertesykdom og hjerteinfarkt, og bidra til ekstra hjerteslag.

The Heart og Magnesium

Hjertet trenger en tilstrekkelig mengde av magnesium for å fortsette juling. Uten det, kan hjertet faktisk slutte å slå, og forårsake et hjerteinfarkt. Videre, er en tilstrekkelig mengde magnesium svært viktig for å opprettholde et sunt hjerte. Det kan bidra til å opprettholde en normal hjerterytme. Det er også gitt til visse individer å redusere sjansene for å utvikle atrieflimmer og hjertearytmi (uregelmessige hjerteslag), og til pasienter som lider av hjertesvikt. Tidlige tegn på degenerasjon i hjertet som de forholder seg til riktige nivåer av magnesium kan vanligvis til stede som endringer i hjertefrekvens (slag), angina og bestått ut etter svært hard fysisk trening eller sport-relaterte aktiviteter. Hvis dette er tilfelle, gjøre oppmerksom på disse hendelsene og kontakte legen din så snart som mulig.

Mat og Magnesium

Du kan motta magnesium fra maten du spiser. Matvarer svært rik på dette mineralet inkluderer tofu, svart rem melasse, hele korn, belgfrukter, nøtter, frø, frukt (særlig bananer), grønnsaker, urter (salvie, basilikum, fennikel, spisskummen, merian, dill luke og salt), tang og grønne greener. Å spise på denne måten er lettere sagt enn gjort. På grunn av dette, de fleste ikke får så mye magnesium fra kostholdet sitt som de skal.

Symptomer på magnesiummangel

Mange mennesker lider av magnesiummangel enten de er kjente eller ukjente. Vanlige symptomer knyttet til en mangel på magnesium er hodepine, migrene, tretthet, muskelkramper og spasmer, søvnforstyrrelser, lav energi, ryggsmerter, hjertelidelser, nyrestein, beinskjørhet, søvnløshet, høyt blodtrykk, depresjon, ADHD, beslag og leddgikt. Hvis magnesium nivået er lavt, vil kroppen begynne å komme ut av balanse, og mange andre næringsstoffer og mineraler kan ikke fungere riktig når dette skjer.

Kosthold for Prediabetes

I deres konferanse i Washington, DC, 21 til 22 juli 2008, American College of Endocrinology (ACE) og American Association of Clinical Endokrinologer (AACE) undersøkt status for prediabetes. Deres uttalelse siterer statistikk indikerer anslagsvis 24,1 millioner mennesker i USA er rammet av diabetes med ytterligere 57 millioner mennesker lider av prediabetes. Endring i kostholdet er blant de anbefalte alternativer for behandling prediabetes å forsinke eller hindre overgangen til diabetes.

Kostanbefalinger

Målet med konferansen var å gjøre tilgjengelig for det medisinske miljøet anbefalinger for håndtering av prediabetes, dens komplikasjoner og fordelene med tidlig intervensjon. Etter gjennomgang av alle aktuelle vitenskapelige data, konferanse medlemmene rådes endringer i kostholdet for å redusere kaloriinntaket, øke fiber og begrense karbohydrater (glukose). Dietary kontroll av glukosemetabolisme er en primær faktor i vellykket behandling av prediabetes. Hvis du har blitt diagnostisert med denne tilstanden, vil en endring i kostholdet spiller en viktig rolle i forvaltningen ved å redusere sannsynligheten for sin progresjon til diabetes og muligheten for potensielt alvorlige komplikasjoner, inkludert kardiovaskulære (hjerte) sykdom.

Prediabetic Diet

The American Diabetes Association (ADA) i sin artikkel, "glykemisk indeks og Diabetes," beskriver fordelene av blant annet lav glykemisk indeks matvarer i menyplanlegging. Glykemisk indeks er et rangeringssystem som viser matvarer i henhold til deres karbohydratinnhold og deres effekt på blodsukkernivået. Matvarer med høy glykemisk indeks vurdering bidra til forhøyet blodsukker, og skaper metabolske problemer for prediabetics og diabetikere. Lav glykemisk mat gi stabile blodsukkernivåer anbefalt av ACE og AACE som et krav for vellykket behandling av prediabetes. Før du gjør noen endringer i kostholdet, diskutere med din helse-omsorg leverandøren eller ernæringsfysiolog fordel for blant annet lav glykemisk mat og magre proteiner i kostholdet ditt. En god kilde til sunne proteiner er USDA Food Pyramid (se ressurser).

Den glykemiske indeksen gir en vurdering opp til 55 til lav glykemisk mat. Disse matvarer generelt har en tendens til å ha høyere fiberinnhold og omfatter de fleste frukt, grønnsaker, belgfrukter og hele korn matvarer. Rangeringer av 56-69 indikerer middels glykemisk indeks mat som frukt og grønnsaker med et høyere sukkerinnhold som papaya og mango, rødbeter og mais. Høy glykemisk mat er rangert 70 og oppover. Brød behandlet med beriket mel, frokostblandinger, kaker, godteri, iskrem, og de fleste hvite poteter har en høy glykemisk rating. Yams, derimot, har en lav glykemisk indeks rating. Animalske proteiner, som kjøtt, inneholder lite eller ingen karbohydrater og er derfor ikke inkludert i denne rangeringssystem. Men de inneholder mettet fett, en fremtredende risikofaktor for hjerte- og karsykdommer --- en av de potensielle komplikasjoner av diabetes. Se referanser for en omfattende glykemisk indeks liste over matvarer.

Lynn Baillif, en registrert kostholdsekspert, gir forslag til justering av karbohydrat prosenter basert på individuelle behov, livsstil og etnisitet. Pr Baillif, bør karbohydrater komponere 45 til 65 prosent av det daglige kaloriinntaket. Blodprøver bekrefter forhøyede triglyseridnivåer kan nødvendig karbohydrat forbruk nærmere 45 prosent; der som livsstil som inkluderte et høyere nivå av kosten karbohydrater grunn av rutinemessig forbruk av pasta kan kreve et karbohydrat nivå nærmere 65 prosent som en del av anbefalt spising plan. Ta kontakt med helsepersonell eller ernæringsfysiolog før du gjør noen endringer i kostholdet.

Hudproblemer hos diabetespasienter

Visse hudproblemer er vanlig hos diabetikere. Noen av diabetes-relaterte hudsykdommer, slik som tykk, gulaktig hud og diabetisk dermopathy, er helt ufarlig, fordi de vanligvis ikke føre til infeksjon eller flere alvorlige komplikasjoner. Men andre diabetiker hudproblemer, som for eksempel gjær infeksjon og fotsår, kan være farlig hvis det ikke behandles riktig. Personer med diabetes bør være klar over disse hudsykdommer, noen forebyggende alternativer og mulige behandlinger.

Tykk, gulaktig hud

Diabetikere som regel utvikle tykk, voksaktig hud, spesielt på øvre del av ryggen og fingrene. Denne tilstanden utvikler fordi unormal glukosemetabolisme fører til at huden til alder og miste sin elastisk vev raskere. I tillegg, kan huden også har en gulaktig fargetone på grunn av store glukoserester. For å forebygge og behandle denne hud tilstand, kan du prøve å forbedre blodsukkerkontrollen.

Tørr hud

Høyt blodsukker føre til hyppig vannlating, og dermed føre til dehydrering som holder huden tørr. Videre kan diabetisk neuropati også hemme svettekjertlene og føre til at huden mangel fuktighet. Bruk alltid milde, nøytrale såper og bruke fuktighetskrem til huden din etter en dusj eller badekar. Det er imidlertid visse områder som bør holdes tørr på grunn av deres følsomhet for soppinfeksjon. Disse områdene omfatter tær, lyske og armhuler.

Gjær infeksjon

Når blodsukkernivået er høyt, kan kroppen din ikke bekjempe infeksjoner veldig godt, kallende mikroorganismer til å vokse enkelt på hudoverflaten. Diabetikere er utsatt for alle typer hudinfeksjon, skjønt soppinfeksjon synes å være de mest vanlige. Inne i munnen og vaginalområdet, gjærinfeksjoner har en hvit, curdlike utseende. På andre områder av kroppen, de ser mer ut som små røde flekker med gule pustler i midten. Blodsukkerkontroll er nøkkelen til å unngå en gjær infeksjon. Også prøve å opprettholde anstendig personlig hygiene. Hold alle kropps folder ren og tørr. Hvis du har en gjær infeksjon, gå til legen din eller prøv aktuelle soppdrepende medisiner som nystatin eller klotrimazol.

Diabetiker dermopathy

Diabetiker dermopathy er en vanlig hudlidelse hos eldre voksne med diabetes, spesielt menn. Personer med diabetes dermopathy vanligvis har små brune flekker på leggen, noen ganger med vekter på toppen. Trauma fra nevropati og høy glukose nivå på kollagen antas å forårsake dette hud tilstand. Selv diabetiker dermopathy kan vare i mange år, er det ufarlig fordi det ikke vil utvikle seg til sår eller føre til hudinfeksjon. Controllling blodsukkernivået er den beste måten å forebygge diabetisk dermopathy eller forbedre denne huden hvis det utvikler seg.

Fotsår

Et sår er et åpent sår som vanligvis er smertefri. Diabetikere er mer utsatt for fotsår enn andre mennesker, på grunn av diabetisk nevropati, eller et tap av følelse i føttene. Hvis disse magesår forbli ubemerket og ubehandlet, kan de bli infisert og føre til amputasjon. For å unngå fotsår, alltid ha gode sko og sokker. Sjekk føttene daglig for eventuelle åpne sår. Hvis du finner en sår, bør du oppsøke lege umiddelbart og prøv å ikke gå på det. Ikke prøv å rense såret selv. Diabetikere sår trenger profesjonell omsorg.

Herbal behandlinger for insulinresistens

Insulinresistens oppstår vanligvis når insulinreseptorer har en dårlig respons på kronisk overproduksjon av insulin. Når det er en overproduksjon av insulin, er det også en unormal variasjon i insulinnivåer samt reseptor svikt. En diett som er full av raffinerte karbohydrater kan være årsak til oscillerende insulinnivåer. Det er flere urter som er kjent for å behandle insulinresistens.

Naturlig behandling

Cinnamon arbeider for å øke insulinreseptorer følsomhet ved å styrke enzymer ansvarlig for denne økningen. Kan senkes blodsukkernivået med et gjennomsnitt på 30 prosent ved å implementere ett gram kanel i din daglige diett. Diabetespasienter lider ofte av unormale fettverdier og høyt oksidativt stress. Kanel vil også hjelpe i stabilisering av lipid nivåer og redusere oksidativt stress. Du kan bruke kanel pulver av et ekstrakt for å behandle diabetes.

Bukkehornkløver kan senke blodsukkernivået med et gjennomsnitt på 45 prosent. Det er også fungerer ved modulering av glukosemetabolisme, noe som øker insulinreseptoren følsomhet og hjelpe til balansen av blod lipid nivåer av diabetikere. Kapers og ingefær arbeider for å øke følsomheten for insulin. Koriander er flott å legge til kosthold for å forbedre insulinutskillelse. Hvitløk, kapers og koriander arbeid for å gjenskape effekten av insulin i kroppen.

Eddik fungerer ved å hemme måten karbohydrater er fordøyd i tarmen, noe som senker blodsukkeret. Eddiksyre i eddik er hva som påvirker blodsukkeret. Eddik kan brukes som en marinade, samt en salatdressing. Apple cider eddik kan brukes som en salat dressing, og vil ha samme effekt.

Vitaminer og mineraler

En liten dose av vitamin A og E vil arbeide for å forbedre insulinfølsomheten. Det er vitamin A og E lagret leveren; å hindre toksisitet, bør du bare ta disse vitaminene i små doser. Vitamin A er også funnet i matvarer som inneholder betakaroten som spinat, gulrøtter eller aprikoser. Spinat er blant de rikeste betakaroten grønn grønnsak. Protein spiller en viktig rolle i behandling av insulinresistens; det fungerer å redusere effekten at sukker fra karbohydrater har på blodsukkeret og insulinnivået. Dette er effektivt, fordi protein forsinker absorpsjon av disse sukkere.
Folk som lider av insulinresistens har ofte en magnesium mangel. Hvis magnesiumnivå i de røde blodcellene er lav, bør du legge til 700 mg magnesium tilskudd til din daglige diett. En sinkmangel er også forbundet med fedme og vektøkning. Et hormon som heter leptin er funnet i sink; dette hormon vil føre til over-spising, noe som resulterer i vektøkning. Insulinresistens er assosiert med overvekt.

Alternativ til Metformin

Dagens No. 1 foreskrevet farmasøytisk for ikke-insulinavhengig diabetes (type 2 diabetes) er Metformin, noe som senker unormalt høye nivåer av blodsukker. Siden legemidlet metaboliseres i nyrene, men det har vært kjent for å svekke organer 'funksjonalitet med fortsatt bruk. Metformin kan også føre til unormalt lave nivåer av blodglukose eller en farlig oppbygning av melkesyre i blodet. Hvis disse problemene er av interesse for deg, diskutere med legen din mer naturlige måter å kontrollere glukose i blodet.

Chromium

Etter å ha spist et måltid som inneholder karbohydrater (pasta, brød, chips, poteter, pai, cookies, etc.) friske organer naturlig skiller ut et hormon som heter insulin, som beveger seg sukker (glukose) fra blodet inn i cellene for konvertering til energi. Cellene av mennesker med nedsatt glukosemetabolisme, men er ikke følsom for insulin, og følgelig vil ikke akseptere glukose effektivt, noe som skaper en uønsket økning i nivået av sirkulerende blod sukker.

Mineralet krom åpner glukose receptor områder, som en nøkkel låser opp en dør. Insulin kan nå gjøre jobben sin og innlede glukose rett inne i cellen. For diabetes blodsukker kontroll, vurdere å supplere din diett med opp til 200 mcg av krom, tre ganger per dag. Ta krom med matvarer som inneholder vitamin C (appelsinjuice, jordbær, grønn paprika) for å forbedre absorpsjon, men ikke med melk, noe som hindrer det. Et beslektet --- og svært ønskelig --- nytte av krom er dens evne til å redusere cravings for sukker, siden cellene er nå fornøyd med hva de blir matet.

Kanel

Det samme krydder som øker smaken og lukten av eplepai kan også bidra til å senke blodsukkeret. Mye som krom, gjør kanel insulin å transportere glukose fortid mindre enn innbydende receptor områder og inn i cellene hvor det vil bli satt til god bruk. I "DU: Staying Young," Michael Roizen og Mehmet Oz anbefaler bare en halv teskje per dag for å øke insulin mottakelighet med 50 prosent eller mer. Sprinkling kanel på havregryn, rør det i cottage cheese eller smakstilsetning varm te er tre enkle måter å legge til mer krydder til livet ditt.

Gymnema Sylvestre

Dette Ayurvedisk urt innfødt til India fungerer annerledes enn krom og kanel. Snarere enn sensibiliserende insulinreseptorer, hemmer gymnema sylvestre i det minste noen av stivelse og sukker i et måltid fra noen gang å bli absorbert i tarmene. I stedet, de er rett og slett gått sammen som avfall. Helseeksperter advarer at Gymnema Sylvestre sannsynlig ikke vil erstatte Metformin helt, skjønt. Likevel, 150 mg to ganger daglig kan muligens senke den effektive dosen som trengs for å holde blodsukkeret på et sunt nivå.

Bukkehornkløver

Hater tanken på en low-carb diett? Deretter Bukkehornkløver er din urt, siden det kan slå maten du liker mest inn i en "slow carb" måltid. Faktisk er en unik supplement laget av bukkehornkløver kalt FenuLife forsinker frigivelsen av sukker i blodet bedre enn de fleste løselige fibre. Ta 1 gram FenuLife for hver 50 gram karbohydrater, og du vil senke glykemisk indeks (GI) av at mat med 6 enheter, ifølge produsenten. Se etter FenuLife i detaljhelsekostbutikker eller på SwansonVitamins.com.

Trening og kosthold

En 30-minutters spasertur etter middag vil bidra til å flytte sukker fra blodet inn i cellene, noe som gir deg mer energi for resten av kvelden. Resultatene vil være målbare med glukose meter en time etter at du kommer hjem.

Spis en diett full av fiber, også, med vekt på mat som epler, bønner, nøtter, havregryn og helkorn. Hvis du nå bruker Metformin, ikke slutte å ta den uten først å konsultere en lege som kjenner din medisinske historie.

Hva er fire Motives forbundet med sult?Motivasjon til å spise relaterer seg til forhold fra ulike områder. Dette er forhold knyttet til biologiske årsaker, psykologiske årsaker til og med grunner på grunn av samfunnsspørsmål, ifølge Flathead Valley Community College. De fleste tror sultfølelse er forårsaket av magen, men i virkeligheten, motivene forbundet med sult kommer fra psykologiske og fysiologiske årsaker.

Biologiske Motives

En av de fire motivene forbundet med sult er biologiske, sier Flathead Valley Community College. Mage-signaler (som magen growling når du har sultfølelse) og oral stimulering (for eksempel når du smaker noe deilig) begge utgjør biologiske motiver for sult. CCK er et hormon som står for kolecystokinin, som oppfører seg som en nevrotransmitter som sender et signal til de receptor områder i din hypothalmus. Disse receptor områder er assosiert med både sult og spise, forklarer hvorfor du plutselig føler deg sulten.

Teorier om Hunger

Motivasjonen for sult har også blitt forklart ved hjelp av visse teorier, melder Flathead Valley Community College. For eksempel; den glucostatic teorien av sult, som ble foreslått av Jean ernærings Mayer, hevder at sult er forårsaket av glukosemetabolisme i celler faller under bestemte nivåer, stimulerende folk å spise. En annen teori, den Lipostatic teori av Gordon C. Kennedy, foreslår at sult er regulert av kroppens lagring av kroppsfett. For enkelte individer, fører til at lagring av kroppsfett dem til å overspise og utvikle fedme.

Psykologiske Motives

Den psykologiske motiv bak sult kan relateres til tre ting: sikkerhet, trygghet og selv ubevisste ønsker og begjær. Det er mulig at å spise kan også være en måte å kompensere for en synsk og ubevisste behov, hevder Flathead Valley Community College. En måte å forstå dette på er ved å analysere en person som overeats. Hun kan spise for mye å enten isolere seg fra sin miljø, eller for å bli mindre attraktiv så å lykkes i å unngå folk.

Eating Disorder

Selv en spiseforstyrrelse kan være et motiv forbundet med sult, indikerer Flathead Valley Community College. For eksempel; spiseforstyrrelse av bulimia nervosa utstillinger seg hvis du spiser store mengder kalori-rik mat, som du deretter utvise fra kroppen ved oppkast eller bruk av avføringsmidler for å ha avføring. Til tider en person som holder ut bulimia nervosa får i seg så mye som 50 000 kalorier i løpet av en kort periode. Årsakene til denne motivasjonen til å spise er kulturelt og sosialt, samt mulige genetiske faktorer.

PET Skanner og Pasientinformasjon

PET Skanner og Pasientinformasjon


Leger diagnostisere, scene og spore fremdriften av kreft med PET (positronemisjonstomografi) skanninger. Den to- til tre-timers poliklinisk prosedyre forårsaker lite ubehag med unntak av en injeksjon og behovet for å lå fortsatt i opp til 45 minutter. Onkologer ofte anbefaler PET skanner under en kreftbehandling plan for å vurdere spredning av kreftceller, og effekten av cellegift, stråling eller andre kreftbehandlinger.

Prosedyre

Før prosedyren, mottar pasienten en injeksjon av radioaktivt glukoseløsning. Avhengig av hvilken type kreft blir evaluert, en sniffestoffer eller mikstur kan erstatte en injeksjon, ifølge Mayo Clinic. Løsningen tar omtrent en time til å sirkulere gjennom kroppen. Deretter legger pasienten på en mobil tabell som sakte trekker seg tilbake inn i en skanning maskin. Skanningen samler inn bilder av indre organer og registrerer sine funksjoner. Siden kreftceller lett absorbere glukose, understreker PET scan disse cellene.

Effekter

Resultatene av en PET scan hjelp medisinske fagfolk finne det beste løpet av kreftbehandling for en pasient. Siden skanningen identifiserer svært små svulster og fjernmetastaser, kan behandlingen starte raskt. Medisinske fagfolk bruker også testen for å avgjøre om nylig funnet svulster er operativ.

Fordeler

PET skanner oppdage kreftceller i bløtvev bedre enn en X-ray-drevet CT (computertomografi) skanne, ifølge American Cancer Society. Små cancerøse celler som har absorbert en glukoseoppløsning vise seg mer fremtredende i fett, muskler, lymfeknuter og fordøyelseskanalen. En PET scan kan også avgjøre om en svulst er godartet eller ondartet.

Ulempene

CT finne den nøyaktige plasseringen av kreftsvulster mer nøyaktig enn PET skanner. Noen onkologer vil bestille både en CT scan og PET skanner for en mer helhetlig vurdering av pasientens tilstand. Leger ofte begrense mat, vann og noen medisiner i opptil 12 timer før en PET scan. Under et forberedende høring, må pasientene avslører en fullstendig liste over aktuelle medisiner, vitamin og urte kosttilskudd.

Andre bruksområder

I tillegg til sine populære bruker i onkologi, skanner PET bistå nevrologer og kardiologer evaluere hjerteinfarkt variabilitet og medisinsk ildfaste anfall. Leger også bruke PET skanner til å overvåke organfunksjon, hjernesykdommer, blodstrøm, oksygen bruk, sentralnervesystemet funksjon og glukosemetabolisme, ifølge Cleveland Clinic, en nonprofit akademisk medisinsk senter i Ohio.

Naturlig måte å kurere ADHD

Attention Deficit Hyperactivity Disorder, en utviklingsmessig tilstand, er forbundet med symptomer som hyperaktivitet, uoppmerksomhet og impulsiv atferd som har potensial for å forstyrre hverdagen eller som påvirker livskvaliteten. Denne lidelsen er ofte diagnostisert i barndommen, men både barn og voksne kan ha tilstanden. Selv om denne tilstanden er tradisjonelt behandles med foreskrevet sentralstimulerende midler, er det naturlig rettsmidler, både stimulerende og avslappende, for å håndtere tilstanden.

Gingko Biloba

Gingko biloba inneholder Flavones glycosidces og gikgolide ekstrakter som øker mengden av blodstrøm til den menneskelige hjernen og dermed tillater økt levering av oksygen til hjernen vev. Denne urten er også kjent for sin evne til å forbedre glukosemetabolisme i hjernen, og dens evne til å forbedre nivået av amin nevrotransmittere i hjernen så vel. Gingko biloba er en urt som kan forbedre minneprosesser, avklare tankeprosessene og styrke læringsmuligheter. Denne urten er ikke anbefalt til barn under 12 år uten en leges samtykke, men voksne kan konsumere en enkelt 120 mg kapsel hver dag for å utlede sine fordeler. Det urt skal konsumeres i en periode på 6 uker eller mer, slik at den fulle effekten kan noteres.

Siberian Ginseng

Sibirsk ginseng er en adaptogenic urt som er nyttig i å hjelpe balanse ubalanser i kroppen. Denne urten inneholder eleutherosides som bidrar til å øke ens utholdenhet og styrke immunologiske funksjon. Denne urten er også lykkes i å bidra til å forbedre konsentrasjonsnivåer og din evne til å huske ting. Urten inneholder syriingin og syringaresinol diglucoside som forbedrer hukommelsen. Du kan også ta denne urten for å øke din bevissthet og mental årvåkenhet. Sibirsk ginseng anbefales ikke for barn, men voksne kan trygt spise 500 til 3000 mg daglig enten via kapselform eller ved å drikke det som te.

Gotu kola

Gotu kola inneholder triterpenoid glykosider som brahmoside, madecassoside og asiaticoside som reduserer mengdene corticosterone produsert av binyrene når du er stresset. De sistnevnte glykosider bidra til å forbedre kognitive prosesser og for å redusere komplikasjoner forbundet med nervøse lidelser samt vaskulære forhold som påvirker hjernen din. Denne urten inneholder også triterpenoids som reduserer angst, forbedre mental funksjon og minimere skremmeeffekt på stressende miljømessige stimuli. Denne urten er ikke anbefalt til barn under 18 år uten en lege godkjennelse, men det kan inntas som en te tre ganger daglig av voksne; en teskje av tørre blader kan legges til en te ball og preges av varmt vann for enkel forbruk.

Romersk kamille

Romersk kamille er en urt som tilbyr en sederende effekt; det er nyttig for angst lettelse og for beroligende på nervene. Denne urten kan bli tilbudt barn i en tredjedel av dosen en voksen normalt ville konsumere. Romersk kamille kan gjøres om til en te og konsumert tre til fire ganger om dagen; du trenger for å sette tre heaping spiseskjeer i en kopp varmt dampende vann for å lage te. For å gjøre det te for et barn, kan du bruke en enkelt teskje av tørket urt for te, og tilbyr den te en gang daglig for å utlede sin avslappende effekt.

Valerian

Valerian root er en urt som øker mengden av gamma-aminosmørsyre i hjernen, noe som fører til en beroligende effekt og gjør det til et utmerket urt for angst lettelse. Denne urten er også nyttig for eventuelle søvnforstyrrelser du kan oppleve. En lege bør konsulteres før tilbyr Valerian rot til et barn, men voksne kan konsumere 200 mg kapsler 3-4 ganger daglig for å redusere angst problemer, og for å roe sinnet.

Hva er kolesterol brukes til?

Kolesterol er et stort molekyl som finnes i dyr. Det er relatert til fett og steroider. Dens bruk inkluderer å være en del av animalsk cellemembraner; syntetisere vitamin D, de fleste naturlig forekommende steroider og galle; og regulere sin egen buildup i arteriene.

Definisjon

Kolesterol er et stort molekyl syntetiseres naturlig i kroppen. Det er en voksaktig stoff som ligner på fett. Kjemisk, er det et lipid, som betyr at den ikke har noen affinitet for vann og er hovedsakelig laget av karbon og hydrogen. Det er også et steroid, noe som betyr at den har et karbon-skjelett av fire sammenkoblede ringer. Kolesterol har et stort antall anvendelser i kroppen.

Cellemembraner

Kolesterol er en viktig bestanddel av dyrecellemembraner. En cellemembran er den barriere mellom innsiden og utsiden av cellen, og er dannet av molekyler som har en polar (vannelskende) hode og lipid (vann unngår) hale. Disse molekylene linje opp i doble rader slik at de polare hoder står overfor både innsiden og utsiden av cellen, slik at de lipid-haler på den indre del av membranen. Kolesterol setter seg selv i denne indre delen. Ved å gjøre dette, det gjør membranen mer helhetlig og mindre sannsynlighet for å "lekke" små molekyler. Det forhindrer også at membran molekyler fra utkrystalliserer, noe som ville føre til problemer med cellefunksjon.

Vitamin D

Vitamin D er brukt av kroppen til å absorbere kalsium. Når huden utsettes for sollys, er en forløper for vitamin D laget av kolesterol omdannes til vitamin D.

Steroider

Kolesterol er forløperen for de fleste naturlig forekommende steroider i kroppen, så som glukokortikoider, mineralkortikoider og kjønnshormoner. Glukokortikoider hovedsakelig bevirke glukosemetabolisme, noe som er viktig i å levere drivstoff til kroppen, og kan forårsake sammenbrudd muskler til å bli omdannet til drivstoff når det er nødvendig. Mineralkortikoider påvirker kroppens balanse av vann og salt.

Kjønnshormoner omfatter androgener (slik som testosteron), østrogener (for eksempel østradiol) og progestiner (for eksempel progesteron). Androgener avgjøre om et foster vil utvikle seg som en mann eller en kvinne, og føre til utvikling av menneskelige mannlige sekundære egenskaper, for eksempel stemmeforandringer og hårvekst, i puberteten. Østrogener påvirker på samme måte hunner. Progestiner er viktig å opprettholde livmoren og som støtter vekst og utvikling av embryo.

Bile

Kolesterol er også en forløper til galle, som blir brukt av kroppen å fordøye og absorbere fettinneholdende matvarer og næringsstoffer, inkludert vitaminene A, D, E og K, og kolesterol i seg selv.

Kolesterol forordning

Det er tre typer av kolesterol: high-density lipoprotein (HDL), lav tetthet lipoprotein (LDL), og Lp (a), en variant av LDL. Nivåene av disse typer kolesterol i kroppen er faktorer i en persons risiko for hjertesykdom og slag. HDL, "gode" kolesterol, regulerer nivåene av LDL, "dårlige" kolesterol i kroppen. Det bærer overflødig kolesterol ut av arteriene, hvor den kan forårsake åreforkalkning dersom det bygger seg opp, og til leveren, hvor det er fjernet fra kroppen. Høye nivåer av HDL beskytter mot hjertesykdom.

Hvordan Graviditet Påvirker Glucose Metabolism

Hvordan Graviditet Påvirker Glucose Metabolism


I normal glukosemetabolisme, når blodglukose (også kjent som blodsukker) er høy, gjør bukspyttkjertelen mer insulin. Insulin konverterer blodsukkeret til fett for lagring. Når blodsukkeret er lavt, kroppen brenner fett for å skape mer glukose å bruke som energi.

Hormoner

I svangerskapet, hormoner laget av morkaken hemme aktiviteten av insulin i morens kropp for å gi mer blodsukkeret til babyen. Dette fører til høyt blodsukker i morens kropp.

Insulin Levels

Høye mors blod sukker nivåer føre til en økning i insulin produksjon av bukspyttkjertelen, fordi morens kropp forsøker å håndtere overflødig blodsukker.

Svangerskapsdiabetes

Svangerskapsdiabetes oppstår hvis morens bukspyttkjertelen ikke kan produsere nok insulin til å motvirke de høyere nivåene av blodsukker i kroppen hennes. Denne tilstanden vanligvis går bort etter fødselen.

Risiko

Svangerskapsdiabetes øker risikoen for misdannelser eller en altfor stor baby, som typisk krever en C-delen levering.

Anbefalinger

Legene oppdager glukose metabolisme problemer gjennom standard prenatal tester; de fleste leger anbefaler screening. Gravide kvinner bør spise sunt, og unngå mat og drikke med høyt sukker, slik som brus og godteri, for å unngå å utvikle svangerskapsdiabetes.