Digidexo.com

aloe vera betent tarm

Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle irritabel tarm

Hvordan bruke Aloe Vera for å behandle irritabel tarm


Irritabel tarm syndrom (IBS) er en vanlig gastrointestinal tilstand som er preget av smerter, diaré og forstoppelse. For IBS lider som opplever hyppige forstoppelse symptomer, kan aloe vera være en effektiv behandling.

Bruksanvisning

•  Se en gastroenterologi spesialist for å diagnostisere irritabel tarm syndrom. Denne tilstanden er ofte feildiagnostisert fordi det ikke er bestemt lab test for å identifisere den. En spesialist kan utelukke andre potensielt farlige forhold, slik som ulcerøs kolitt og Crohns sykdom, som har noen av de samme symptomene som IBS.

Diskuter behandlingstilbud med legen din. Spasmolytisk medisin er ofte foreskrevet for å behandle magesmerter forårsaket av kolon spasmer (kramper). Andre legemidler, inkludert anti-depressiva, brukes også til å behandle enkelte tilfeller av IBS.

Drikk aloe vera juice for å hjelpe med forstoppelse symptomer. Aloe vera har avførende egenskaper og fungerer som en krakk mykner.

Bruk aloe vera tidvis som et kolon rengjøringsmiddel. Noen ganger toksiner bygge opp i tykktarmen over tid, forårsaker mange av symptomene på IBS. Drikker aloe vera juice daglig i en periode på flere uker kan hjelpe vanne kolon og løsne giftige rester.

Overvåk fysisk reaksjon på aloe vera terapi sammen med legen din. Det finnes tallrike bivirkninger av å ta aloe vera internt i en lengre tidsperiode. En lege kan identifisere overdreven bruk som er skadelig for helsen din.

Tips og advarsler

 • Tillat aloe vera behandling for å jobbe i minst to måneder før de bestemmer om det er for deg. Det kan ta aloe vera litt tid å produsere virkelige resultater.
 • Ta aloe vera juice i tørket form, kjent som latex. Den latex kan være lettere å ta enn å drikke aloe juice hvis du har en urolig mage. En dose på 0,04 til 0,17 g av aloe lateks er anbefalt.
 • FDA klassifiserer aloe som en klasse 1 harde stimulerende avføringsmiddel som kan forårsake diaré og smertefulle magekramper og spasmer, selv hos personer uten irritabel tarm lidelse.
 • Anthranoid avføringsmidler som aloe kan øke risikoen for tykktarmskreft, selv når de brukes som anvist. Hvis du velger å ta aloe muntlig, bør du følge alle tykktarmskreft screening protokoller strengt.
 • Overdreven bruk av aloe vera og andre anthranoid avføringsmidler kan føre til en tilstand som kalles melanosis coli som forårsaker tarmveggen for å sverte. Denne tilstanden vanligvis går bort når du slutter å ta disse avføringsmidler.
 • Alle er forskjellige. Aloe terapi for IBS kanskje ikke på de fordøyelsessymptomer hos alle som lider. Hvis du ikke ser forbedring eller har en forverring av symptomene, slutte å bruke aloe vera og konsultere legen din.

Aloe Vera for mageproblemer

Aloe vera, eller aloe barbadensis, har en rekke medisinske egenskaper. Det er best kjent for beroligende og helbredende huden, spesielt etter brannskader, men det inneholder også egenskaper som berolige noen mageproblemer. Juice hentet fra aloe vera plante kan trygt inntas.

Halsbrann

Fordi aloe vera fungerer som en anti-inflammatorisk stoff, det hjelper berolige mage forhold som halsbrann. Når krydret mat har forårsaket magesyre å stige inn i eller i nærheten av spiserøret, disse regionene bli betent. Drikker aloe vera juice kan redusere denne halsbrann betennelse.

Forstoppelse

Aloe vera juice hjelper syrer i magen til å jobbe sammen, noe som gjør hele fordøyelsesprosessen går greit. Hvis du lider av forstoppelse, kan drikke aloe vera juice bidra til å gjenopprette denne balansen. Det hjelper også å bygge og vedlikeholde sunt vev er nødvendig for vedlikehold av de små og store tarmen, kolon og magen.

IBS & kolitt

Aloe vera øker fordøyelseskanalen evne til å absorbere næringsstoffer. Det fungerer som en antibakteriell, antivirale og antisoppmiddel, bidrar til å redusere risikoen for infeksjoner i fordøyelsessystemet. Personer som lider av irritabel tarm syndrom eller kolitt bør legge merke betydelig beroligende på magen når jevnlig tar aloe vera i væske, tablett eller bladform.

Hva er noen bruksområder for flytende Aloe Vera?

Hva er noen bruksområder for flytende Aloe Vera?


Mange vet at aloe vera kan fungere som en kraftig smokk til solbrent hud, men få vet mye om de andre helsemessige fordelene det gir. Det har nesten 20 aminosyrer og en rekke vitaminer og næringsstoffer. Flytende aloe vera er et gult stoff som kommer fra aloe vera plante. Den flytende form av dette anlegget kan gjøres om til en juice, spray, gel eller kapselform, og har mange andre anvendelser.

Fordøyelsen Helse

Bruk aloe vera væske i juice form til å bidra til å holde deg regelmessig og fremme optimal helse av tarmer. For eksempel kan aloe fungere som en mild avføringsmiddel og forhindre lagring av avfall i tarmene. Aloe vera væske kan hjelpe lindre og helbrede tarmer fra ubehag; å ødelegge bakterier og gjær i magen. Dette kan fremme en større følelse av velvære og større mengder energi. Jonny Bowden, forfatter av boken "mest effektive naturlige Cures på jorden," anbefaler å drikke fire gram om dagen etter behov.

Aktuelt Treatment

Bruk flytende aloe vera til å behandle irritert hud. Påfør flere ganger om dagen til solen brent hud og gjelder for tørke eller betent hud som huden lider av eksem. For en irritert kløende hodebunn, jobbe litt flytende aloe vera inn i hodebunnen og la det trenge inn der i flere minutter før du vasker det bort. Selv om du ikke lider av noen hudlidelser, bruker det daglig som en fuktighetskrem. Plasser små mengder flytende aloe vera på kutt for å hindre smitte. Noen har funnet flytende aloe vera for å redusere rødhet og hevelse og bistå i healing.

Anti-aging

Flytende aloe vera er stappfulle av antioksidanter som bekjempe frie radikaler som kan fremskynde aldringsprosessen. Dermed kan drikke flytende aloe vera redusere eller begrense denne prosessen. Ifølge forskerne Pandarinathan Chithra, GB Sajithlal og Gowri Chandrakasan i artikkelen "Influence av aloe vera på kollagen egenskaper," en muntlig og lokal applikasjon av aloe vera kan øke kollagen og elastin som hindrer aldring av huden. Bowden anbefaler å drikke 4 gram av juice en dag eller å ta to eller tre 500 mg kapsler med ren aloe vera væske.

Hvordan bruke Aloe Vera med Crohns sykdom

Hvordan bruke Aloe Vera med Crohns sykdom


Aloe vera juice kan være utmerket for lettelser mange fordøyelsesproblemer, alt fra dårlig til irritabel tarm syndrom. Hovedårsaken til dette er at det er en utmerket anti-inflammatorisk.

Men pasienter som har Crohns sykdom bør bruke ekstrem forsiktighet når du bruker aloe vera internt.

Hvordan bruke Aloe Vera med Crohns sykdom

•  Ta aloe vera for sine beroligende effekter. Noen Crohns pasienter med mild til moderat sykdom finne aloe vera til å være beroligende og nyttig. Dette kan inkludere pasienter som er i stand til å håndtere sin sykdom med lite eller ingen medisiner, og som ikke lider av kronisk diaré.

Bruk det med forsiktighet. Siden aloe vera kan ha en lakserende effekt, er det ikke anbefalt for Crohns lider som er utsatt for diaré eller hyppig avføring.

øke immunforsvaret. Aloe er en kraftig immunforsvaret; Men de med Crohns allerede har en overaktiv immunsystem og ta det kan føre til økning symptomer på Crohns sykdom. Overvåke dine symptomer hvis du tar aloe vera og avslutte bruken hvis symptomene øker.

Ta aloe vera juice muntlig. Mange med Crohns finner at det er best å bruke den laveste dosen som fungerer. Hvis du opplever økte symptomer eller diaré, slutte å bruke den umiddelbart. Aloe vera bør alltid tas i henhold til instruksjonene og Crohns pasienter bør være ekstra forsiktig med å overdrive.

Snakk med legen din før du tar aloe vera. Alltid fortelle din gastroenterolog om alle vitaminer, urter eller alternative metoder du bruker. Ikke bare kan noen være skadelig for Crohns sykdom, men kan også forstyrre med medisiner du kan ta for din Crohns.

Betyr Aloe Vera hjelpe håret å vokse igjen?

Aloe vera er et naturlig middel som kan fremme sunn hårvekst ved å gi fuktighet, næringsstoffer, volum og helbredelse hodebunnen fra forhold som hodebunnen betennelse og seboreisk eksem. Aloe kan brukes direkte fra planten eller i form av kommersielt tilgjengelige aloe vera sjampo, balsam, skyller og andre styling hjelpemidler for hårvekst.

Fuktighet

Fuktighetsgivende håret hjelper håret til å vokse. I tillegg til å drikke store mengder væske i løpet av dagen, bruker aloe vera, fordi den inneholder enzymer som fukter håret fra roten av hodebunnen, gjennom håret og til spissen av hårsekken å hjelpe håret vokser. Fukte håret med aloe-vera basert sjampo, balsam og styling hjelpemidler som hårgelé for å tilføre volum, glans og ny hårvekst.

Seboreisk eksem Behandling

Seboreisk eksem er en tilstand av hodebunnen som følge av overproduksjon av talg. Sebum begynner i hodebunnen med utseendet på flass. Venstre ubehandlet, seboreisk eksem kan føre til hårtap hvis den blir stående ubehandlet i lengre perioder av gangen. Bruk aloe vera gel, sjampo og andre aloe vera baserte produkter for å begynne ny vekst i tynne flekker samt akselerere veksten i andre områder av hodebunnen.

Hodebunnen antiinflammatoriske

Aloe vera styling hjelpemidler bidra til å redusere betennelse i hodebunnen. Betennelse i hodebunnen kan føre til tap av hår hvis tilstanden forblir ubehandlet i lange perioder av gangen. De naturlig lindrende egenskapene til aloe vera gel bidrar til å redusere rødhet, hevelse og kløe i en betent hodebunn. Du kan bruke aloe vera direkte fra anlegget. Påfør aloe olje på hodebunnen og masser for å tillate olje å trenge inn i hodebunnen.

Varm olje behandlinger

Mange over mot varm olje behandlinger består av aloe blant andre naturlige oljer som hamp, olivenolje, tea tree olje og lakserolje. Disse oljer kan hjelpe hår til å vokse, pluss gjenopprette volumet glans og tekstur til håret. Bruk olje behandlinger minst to eller tre ganger i måneden. Påfør oljen til håret og dekke med en dusjhette i minst fem minutter, og skyll oljen fra håret med lunkent vann.

Metoder

Bruk aloe vera enten direkte fra aloe plante eller i form av sjampo gels balsam og andre stylingapparater. Fukt håret og hodebunnen før du bruker aloe vera gel eller produkt. La aloe vera produkt i håret for et par minutter. Skyll med lunkent vann. Unngå å blåse tørking av håret. Børst håret etter fem minutter av tørking.

Ernæringsmessige verdien av Aloe Vera Juice

Aloe vera juice har blitt verdsatt av tradisjonelle kulturer i århundrer for sine medisinske og kosmetiske egenskaper. Internt er det ofte brukt for fordøyelses problemer, inkludert magesår, halsbrann, irritabel og inflammatorisk tarmsykdom og forstoppelse. Eksternt er det tenkt å ha antibakterielle og soppdrepende aktiviteter. Det er også ofte brukt til å lindre og helbrede forbrenninger.

En halv kopp juice inneholder 12 kalorier, som alle kommer fra karbohydrater. Det tilbyr også et bredt spekter av vitaminer og mineraler.

Historie og Legend

Aloe vera-planten er funnet beskrevet i gamle skrifter fra mange kulturer, inkludert grekerne, romerne, egypterne og kinesisk. Dens rapporterte medisinske egenskaper har blitt bemerket i disse gamle poster, med tidligste omtale blir funnet på en sumerisk tablet dateres tilbake til 2100 f.Kr.

Egyptiske papyrus skrifter fortalt av egyptiske Queens som forbundet bruken med sin fysiske skjønnhet. Greske og romerske leger rutinemessig brukt det i sin praksis for å helbrede en rekke plager.

Alexander den Store og hans tropper visstnok erobret øya Socotra for å få tilgang til sine store forsyninger av aloe. Han ønsket å bruke den for å behandle sine soldatenes kamp sår.

Eksterne bruksområder

Aloe gel er mest kjent som en aktuell behandling for brannskader og mindre sår. Selv den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) har erkjent bruk av aloe som en førstehjelpsbehandling for et bredt spekter av brannskader. Det ser ut til å fungere som en fuktighetskrem og holder huden godt hydrert under healing. Det er mistanke om at vitaminer og mineraler som finnes i aloe hjelp næring til cellene og stimulere raskere celle gjenfødelse.

Annen forskning utført, både i USA og i Russland, har dokumentert bruk av aloe vera gel for ulike hudsykdommer, som eksem og psoriasis. Det er rapportert å redusere betennelse og drepe bakterier og andre fremmede arter og fremskynde healing.

Aloe for fordøyelsesproblemer

De fleste av de rapporterte interne fordelene med aloe bekymring sine bruksområder for fordøyelses problemer, særlig irritabel tarm syndrom. En to-årig prøve blir nå preformed i tre sykehus i Swansea for å få mer kliniske data om bruk av aloe vera i behandling av irritabel tarm syndrom (IBS).

I 2004 ble en klinisk studie administreres i et samarbeid mellom Royal London Hospital og John Radcliffe Hospital i Oxford. Det så ut på 44 pasienter med ulcerøs kolitt. Trettiåtte prosent av pasientene som fikk aloe vera juice rapporterte bedring i symptomer, mot bare åtte prosent av pasientene som fikk placebo.

Aloe har også en lang dokumentert bruk som avføringsmiddel. Nyere bearbeidingsmetoder jobber med å fjerne stoff som forårsaker kolon stimulering, i håp om det vil gjøre aloe et bedre alternativ for andre fordøyelsesproblemer.

Det er viktig å huske på at alle disse studiene er klinisk kun basert. Forskere er fortsatt ikke sikker på hva mekanisme aloe har i kroppen som forårsaker disse rapporterte forbedringer.

Aloe for Diabetes

Den nyeste forskningen har rapportert at aloe hjelper lavere og kontroll blod-sukker nivåer hos pasienter med type 2 diabetes. Studien funnet at når diabetiske rotter ble gitt aloe daglig i en uke, ble glukosenivået redusert fra 256 mg / dl til 130 mg / dl.

Andre studier har vist lignende resultater. Den vesentligste del av disse studiene var de histologiske forandringer funnet i pankreas, lever og tynntarm. Ikke bare gjorde aloe senke blodsukkeret, men det syntes å gjøre funksjonelle forbedringer i de viktigste organene som kontrollerer blodsukkeret.

Gnagere i alle disse studiene var gi store mengder aloe daglig. Hvis et menneske forbrukes en slik mengde, aloe ville mest sannsynlig forårsake diaré på grunn av dets kolon-stimulerende egenskaper. Mer arbeid må gjøres, men forskere er enige om de første resultatene er lovende.

Vitaminer og mineraler

Aloe er full av mange vitaminer og mineraler. Nærmere bestemt har det høye nivåer av vitamin A, C, D, B1 og B2. Det inneholder alle de essensielle mineraler, og har blitt foreslått for anvendelse som en elektrolytt erstatning. Disse næringsstoffene er i en tilstand som er veldig lett for kroppen å absorbere og bruke.

Hva er fordelene med Aloe Vera kosttilskudd?

Aloe Vera er vant til for sine mange helsefordeler både internt og eksternt. Aloe vera er hentet fra aloe vera planter som skal brukes lokalt i sin gel form, eller flytende som en ernæringsdrikk, og er nå tilgjengelig i kosttilskudd.

Næringsstoffer

Kraften av aloe vera er i sin potente kombinasjon av mineraler og vitaminer, som inkluderer vitaminene A, C, E og B12, essensielle proteiner og fettsyrer, forskjellige enzymer, kalsium, sink, magnesium og germanium.

Avgiftning

Aloe vera kosttilskudd kan tas som en metode for detoxificaation. Aloe renser magen, nyrene, leveren, urinblæren, milt og blodet av usunn materie. Herbwisdom.com siterer aloe vera som den mest effektive naturlig kolon cleanser, derav bruk for å forebygge tykktarmskreft og opphør spredning av eksisterende tykktarmskreft.

Immunsystem Fordeler

Aloe vera er så effektiv til å styrke immunforsvaret som USA Food and Drug Administration godkjent bruken for HIV-behandling i 1994 Kombinasjonen av mineraler, vitaminer og enzymer i aloe vera kosttilskudd sammen om å styrke kroppens immunforsvar, og Aloe anti-sopp, anti-virus, og anti-bakterielle egenskaper utløse generasjon av smitte-kampene blodceller.

Fordøyelsessystemet fordeler

Aloe vera kosttilskudd er tatt for å bidra til å helbrede og lindre fordøyelsesproblemer, slik som Crohns sykdom, halsbrann og kolitt. Kosttilskudd fremme riktig funksjon og helse i fordøyelseskanalen. Ved å redusere skjerpende magesyre, lindrer aloe vera tarm og ubehag. Aloe er også ansett som et naturlig avføringsmiddel, og blir brukt til å behandle forstoppelse.

Bedre sirkulasjon

Vitamin C og germanium arbeide sammen for å opprettholde sunne blodkar, regulere blod konsistens og hindre sirkulasjonsforstyrrelser. Sirkulasjon blir forbedret ved aloe evne til å utløse blodoksygenering, for derved å beskytte kroppen mot oksidativt stress og reduserer blodtrykket. Protein, fettsyrer og karbohydrater av aloe kosttilskudd bidra til å forhindre tilstoppede arterier.

Andre fordeler

Aloe vera kosttilskudd tilbyr anti-inflammatorisk fordeler som helbrede og lindre leddgikt hevelse og smerter i ledd og bein. Dette hjelper også fremskynde heling av skadet intern vev, inkludert vevsskade assosiert med astma.

Risikoen for nyresykdom, leukemi og hjertesykdom kan reduseres med aloe vera kosttilskudd. Diabetikere kan dra nytte av aloe evne til å stabilisere blodsukkernivået. Også brukes også til å behandle og preventasthma, vaginitt, candida infeksjoner, hemorroider, leggkramper og selv søvnløshet.

Fordeler fra drikker Aloe Vera Juice

Fordeler fra drikker Aloe Vera Juice


Aloe vera har vært kjent i århundrer som en effektiv aktuell hud behandling, og tilbyr en rekke helbredende og lindrende fordeler. Aloe vera juice tilbyr enda flere helsefordeler, og er i økende grad anerkjent som den ultimate helse drikke. Ifølge HerbWisdom.com sin aloe vera rapport, har over 200 vitenskapelige forskningsartikler blitt publisert over hele verden knyttet til sin helsemessige fordeler. De mange vitaminer og mineraler av aloe vera juice løse et stort antall kroppsdeler og kroppsfunksjoner som opprettholder generelle helse og velvære.

Næringsstoffer av Aloe Vera Juice

I tillegg til å være meget verdifulle i helsefordeler, er sammensetningen av aloe vera juice interessant ved at den ikke lett kan dupliseres i et laboratorium. Kraften av aloe vera juice ikke kommer fra ett eller to spesielle næringsstoffer, men fra den totale kombinasjon av mineraler og vitaminer. Aloe vera inneholder protein, sink, magnesium, kalsium, germanium, aminosyrer, essensielle fettsyrer og enzymer, og vitaminene A, C, E og B12.

Avgiftning

I likhet med de anti-bakterielle egenskaper aloe vera gir huden som en aktuell behandling, er aloe vera juice svært effektiv som en intern kroppsvask. Det detoxifies usunn celle materiale i magen, nyrer, milt, lever, blod, og blæren. Det er best kjent, men for dens evne til å rense ut tykktarmen. HerbWisdom.com identifiserer aloe vera juice som den fineste kjente kolon cleanser. NatauralNews.com rapporterer at aloe vera juice faktisk kan stoppe kreft i tykktarmen.

Immunsystem Fordeler

Vitaminer, mineraler og enzymer av aloe vera juice hjelpe styrking av immunsystemet, som ikke bare hjelper kamp eksisterende virus og sykdommer, men hjelper motstå sammentrekning av nye. Aloe vera er anti-bakteriell og anti-sopp egenskaper hjelpe opprettholde immunforsvaret. Også, et utdrag av aloe vera, kalt carrisyn, bidrar til å stimulere produksjonen av smitte-kampene blod cells.the USA Food and Drug Administration godkjent aloe vera for HIV-behandling i 1994, siden det stimulerer hvite blodlegemer og bekjemper virus og svulster når det tas i høye doser.

Fordøyelsessystemet fordeler

Aloe vera juice hjelper funksjon av fordøyelseskanalen, lindrende tarm eller mageproblemer. Dens helbredende og lindrende fordeler lindre sår og andre problemer med magen nød. Aloe vera er også brukt til å lette halsbrann, diverticular lidelser, Crohns sykdom, kolitt og andre typer fordøyelseskanal opprørt, og redusere utskillelsen av magen juice som forårsaker fordøyelseskanal opprørt. Saften også forbedrer og eliminerer forstoppelse. Hvis tas daglig, til aloe vera hjelpemidler generelle fordøyelsen sikre jevn og riktig funksjon.

Sirkulasjons Forbedringer

Aloe vera juice forbedrer blodsirkulasjonen med vitamin C, som fremmer sunn sirkulasjon og opprettholder tonen i blodårene, og germanium, som hjelpemidler sirkulasjonsforstyrrelser. Andre komponenter hjelpe utvide kapillærene og støtte ny cellevekst. Aloe vera juice regulerer også blod konsistens, noe som påvirker blodsirkulasjonen, som juice bidrar til å reparere og erstatte usunne, unormale celler med sunn seg, forebygge tykk "slam" blod. Høyt blodtrykk bidrar til dårlig sirkulasjon, og aloe vera juice reduserer høyt blodtrykk ved å øke blodoksygenering, og tilbyr terapeutiske fordeler som beskytter kroppen mot oksidativt stress. Noen komponenter av aloe vera juice hjelpe metabolismen av karbohydrater, protein og fett, og hindrer en opphoping av fett i arteriene. Denne fordelen bidrar til forbedret sirkulasjon, men også til å hindre hjertestans.

Anti-inflammatorisk Aid

Aloe vera anti-inflammatoriske egenskaper fungere like godt på innsiden av kroppen som de gjør utenfor kroppen, på huden. Aloe vera saft fremmer tilheling av ben og ledd, reduserer svelling forårsaket av artritt, i tillegg til helbredende indre vevsskade.

Aloe Hjelpa i andre helsemessige forhold

HerbWisdom.com rapporterer at en lab studie utført ved University of San Antonio i 1997 viste at daglig inntak av aloe vera reduserer risikoen for leukemi, nyresykdom, og hjertesykdommer. Aloe vera juice er også brukt til å behandle og helbrede astma, forebygger nyrestein, og stabilisere blodsukkeret for diabetikere. Det brukes for å forebygge og behandle candida infeksjoner, hemorroider, søvnløshet, vaginitt og leggkramper.

Hvordan bruke Aloe Vera til å behandle akne

Hvordan bruke Aloe Vera til å behandle akne


Sevjen inne i en aloe vera plante har en rekke helsebringende egenskaper. En av betingelsene som vanligvis behandles med aloe vera er acne, en hud tilstand der talgkjertler og hårsekker blir betent og produsere kviser. Aloe vera har anti-inflammatoriske egenskaper som bidrar til å behandle denne tilstanden.

Bruksanvisning

•  Etablere en hudpleie rutine i morgen, og om natten ved hjelp av aloe vera produkter. Konsekvent bruk av aloe vera til å behandle akne kan bedre symptomer og forhindre flere utbrudd.

Påfør en aktuell aloe vera gel til berørte områder og la den til å bosette seg inn i huden. Aloe vera gel bidrar til å redusere rødhet og hevelse i akne utsatt områder og fungerer godt som en punktbehandling.

Vask ansiktet to ganger daglig ved hjelp av en ansiktssåpe som inneholder aloe vera. Det finnes mange produkter på markedet som inneholder aloe vera i sine formler. Aloe vera såpe kan brukes oftere dersom du har et problem med fet hud.

Bruk en aloe vera lotion eller krem for å fukte hele ansiktet uten å legge olje. Den aloe vera i fuktighetskrem, vil bidra til å hindre fremtidige utbrudd forårsaket av en opphoping av overflødig olje.

Bruk aloe vera gel som en maske om natten. Bruk den til berørte områdene og sove uten å vaske det av. Vask med aloe vera såpe i morgen.

6. Påfør aloe vera gel til gamle akne arr å mykne og redusere dem. Aloe bidrar til å regenerere huden slik at arr kan erstattes med glatt, sunn hud.

Tips og advarsler

 • Pat huden tørr etter vask med aloe vera såpe.
 • Aloe vera kan anvendes for å behandle akne i andre områder i tillegg til ansiktet, for eksempel på baksiden og brystet.
 • Du kan bruke aloe vera i kommersielle preparater, eller du kan trekke ut saften selv fra en aloe vera plante. Sevjen i sin rå form er trygt å bruke.
 • Kommersielt forberedt aloe vera gel kan brukes før eller etter rensing. Sjekk produsentens instruksjoner.
 • Ikke forvent aloe vera til å kurere akne helt. Aloe vera virker på symptomene på akne, men kan ikke helt de underliggende årsakene. Konsekvent bruk er nødvendig for å opprettholde resultater.

Bivirkninger av Aloe Vera Juice

Aloe vera er en populær medisinplante til internt bruk. Det er godt kjent for sin evne til å eliminere vanlige gastrointestinale problemer, og viser lovende i behandling av type-2 diabetes. Mens kommersielle aloe produkter har ingen kjente bivirkninger, er ubehandlet aloe vera juice forbundet med noen risiko.

Hva er Aloin?

Aloin er et sentralstimulerende avføringsmiddel som finnes i ubehandlet aloe vera. Det har blitt utestengt fra kommersielle aloe produkter, inkludert aloe juice, siden 2002.

Dehydrering Farene

Aloin kan overstimulate tarmer, som fører til magekramper, alvorlig diaré, elektrolyttforstyrrelser og dehydrering.

Aloin og graviditet

Gravide frarådes å spise eller drikke aloin inneholder aloe vera juice, siden det kan stimulere livmor sammentrekninger, utløser spontanabort eller for tidlig fødsel.

Commercial Aloe Juice

All aloe vera juice kjøpt i USA har blitt videreutviklet for å eliminere aloin. Aloin fritt aloe vera juice ikke er forbundet med noen kjente bivirkninger.

Opprettholde sikkerhet

Fordi avføringsmiddel effekter av naturlige aloe vera juice kan være svært tøffe, bør forbrukerne unngå å gjøre aloe juice hjemme og i stedet kjøpe aloin frie varianter.

Hva er Aloe Vera brukes til?

Aloe vera er en ørkenplante som er mye brukt i naturmedisin både lokalt i hudpleieprodukter og muntlig i kosttilskudd eller drikkevarer. Tradisjonelt funnet i ørkenen eller tropiske områder, er det registrering av aloe blir brukt medisinsk selv i det gamle Egypt og Hellas.

Funksjon

Aloe vera har anti-inflammatoriske egenskaper og er godt kjent for sin beroligende effekt på hud utslett, brannsår, stikk, kutt og blåmerker. Den brukes topically å berolige kroniske hudsykdommer inkludert eksem og psoriasis. Aloe fungerer også som en antimikrobiell og immunstimulerende, og bidrar til å reparere hud vev skade, og dermed bidra til å helbrede sår på huden.

Internt er aloe juice eller gel tatt for å lette fordøyelses forhold, for eksempel magesår og gastritt. Aloe lindrer slimhinnen i mage-tarmkanalen og inhiberer frigivelse av magesyre. Aloe avføringsmiddel effekter også bidra til å lette sporadisk forstoppelse.

Typer

Aloe vera kan finnes i naturlige helsekostbutikker i flere forskjellige former. Aloe vera gel ekstraheres fra bladene av planten. Det er gel som påføres lokalt til brannsår, kutt og skrubbsår. Aloe vera juice leveres i forskjellige konsentrasjoner, avhengig av produsenten. Typiske konsentrasjoner er godt over 90 prosent saft, med mindre det er smaksatt, i hvilket tilfelle konsentrasjonen saften kan til og med være så lav som 50 prosent. Aloe vera konsentrat er rett og slett tørket aloe vera gel. Den brukes i kosttilskudd. Selvfølgelig kan aloe vera også finnes i en rekke kosmetiske og hudpleieprodukter, spesielt fuktighetskremer.

Potensial

Aloe vera har vist antiviral effekt mot influensa samt HIV. Tidlig forskning utført ved Southern Research Institute i Alabama og ved McDaniel et al (se Ressurser) i celler (ikke i mennesker) viser at én forbindelse isolert fra aloe vera kan redusere behovet for HIV-medisiner og bidra til å bekjempe HIV-infeksjon. Det er mer forskning nødvendig for å bekrefte disse effektene hos mennesker.

Forebygging / løsning

Aloe vera gel kan brukes lokalt på huden kutt, blåmerker, skrubbsår, brannsår og utslett. Se etter den høyeste konsentrasjonen av aloe vera gel - 99 prosent eller høyere. Unngå aloe vera gel produkter som er farget grønn eller blå siden ren aloe vera gel er klart. Unngå produkter som inneholder lagt dufter fordi dette kan irritere skadet hud.

Muntlig, kan aloe vera juice tas daglig i drikkeform. Spe saften av en halv med vann og drikker ikke mer enn ett eller to glass daglig.

Advarsel

Aloe vera bør ikke brukes på kutt mer enn 0,5 cm dype. Hvis kutt eller skraper ikke begynner å gro i løpet av tre dager, og / eller bli rød eller betent, bør du oppsøke lege. Aloe vera tas internt kan stimulere sammentrekninger i livmoren. Ikke ta aloe vera muntlig hvis du er gravid eller hvis du prøver å bli gravid. Aloe vera juice eller konsentrere seg i store doser kan forårsake magekramper og diaré, og kan også føres gjennom morsmelk så det er også viktig å unngå oral aloe vera hvis du er sykepleier.

Hvordan leges med Aloe Vera Juice

Hvordan leges med Aloe Vera Juice


Det er ikke bare brukes til solen brenner. Selv om aloe er ofte brukt topically for brannskader, mange mennesker drikker aloe vera juice daglig for å behandle tilstander som forstoppelse, diabetes, astma, epilepsi, slitasjegikt, forkjølelse, bursitt og glaukom, blant andre. Med denne rekke medisinske tilstander som har nytte av Aloe vera, kan mange potensielt finne helbredelse gjennom regelmessig inntak av sin juice.

Bruksanvisning

Drikker Aloe Vera Juice for å helbrede

•  Snakk med legen din. Fortell legen din at du vil legge til Aloe vera juice til kosthold. Hvis du har noen alvorlige pre-eksisterende forhold eller allergi legen din kan fortelle deg om det kunne være noen kontraindikasjoner ved inntak av Aloe vera.

Kjøp en stor flaske eller to av Aloe vera juice på en naturlig mat butikk. Sjekk utløpsdatoen for å sikre at det er en ny flaske.

Drikk en kopp Aloe vera juice daglig om morgenen.

Lag en daglig detaljert logg over prosessen. Begynn på den første dagen du begynner å drikke juicen ved å liste dine symptomer, energinivå, hvor mye Aloe du drakk og eventuelle andre vesentlige merknader. Holde denne loggen er en måte å overvåke og måle dine symptomer som du regelmessig drikker juice.

Les loggen din etter å ha drukket Aloe juice for en eller to uker. Oppmerksom på eventuelle endringer som du føler. Hvis resultatene er positive, og symptomene har bedret seg, fortsetter å drikke Aloe juice daglig for å opprettholde din helse.

Hvis du merker noen resultater, gjenta trinn tre og fire. Hvis det fortsatt er noen resultater, drikke en kopp Aloe vera juice daglig om kvelden. Hvis helst symptomene blir verre eller du utvikler nye symptomer, må du kontakte lege umiddelbart.

Tips og advarsler

 • Drikk Aloe vera juice i stillhet og visualisere at det er fordel og healing kroppen din som du drikker det. Ifølge Arthritis Today, "kreativ visualisering kan påvirke psykologiske tilstander, persepsjon og selv hverdag og virkelighet, slik at du kan skape et liv med mindre stress og smerte." Anvende denne praksisen mens du drikker Aloe vera juice kan bidra til å øke sin evne til å hjelpe deg å helbrede.
 • Nasjonalt Senter for gratis og alternativ medisin sier at det ikke er nok vitenskapelig dokumentasjon som støtter aloe vera for annen bruk i tillegg til lokal applikasjon til forbrenninger eller i form av Aloe lateks som et avføringsmiddel (Aloe lateks er tørket, grønne delen av aloe blad.) Ifølge NCCAM, bør personer med diabetes som bruker glukosesenkende medisiner være forsiktig hvis samtidig ta aloe muntlig fordi noen studier tyder på aloe kan senke blodsukkernivået. Ikke ta aloe hvis du har en intestinal tilstand som Crohns sykdom, ulcerøs kolitt, eller obstruction-- aloe latex er en tarm irriterende og kan forverre disse tilstandene. Høye doser av aloe latex har vært knyttet til nyresvikt og andre alvorlige forhold. Ikke ta Digoksin (Lanoxin) samtidig med Aloe Vera Juice. Hvis du har diabetes, overvåke blodsukkernivået hvis du tar Aloe. Aloe kan senke blodsukkeret, og hvis du har diabetes og ta et medikament også brukt til å senke blodsukkeret, kan det bli for lavt.

Aloe Vera Avgiftning Symptomer

Aloe vera-planten har blitt brukt til å hjelpe avrusning i mange år. Den indre fôr av bladene er brukt som et avføringsmiddel mens den geléaktige gel mellom bladene brukes utvendig på huden.
Aloe vera er tilgjengelig som en tablett, kapsel eller bokstavelig talt kunne høstes fra en plante hjemme, tørket og nøye hakket til et fint pulver. Vær sikker på din aloe vera ikke har blitt dyrket med plantevernmidler, men.
Avgiftning symptomer er utviklet for å rense tykktarmen. Som med alle avgiftning program, kan noen mennesker som er "giftig", eller ikke har gjennomgått en rettet rensing program før, opplever hodepine, influensalignende symptomer eller andre mindre ubehag for noen få til flere dager.
Rådfør deg med lege eller helsepersonell før du bruker aloe vera for en rettet avgiftning program.

Identifikasjon

Aloe vera er lett vokst i hager eller til og med innendørs og er praktisk å holde på kjøkkenet.
Aloe vera brukes til en rettet detox kan kjøpes på helsekostbutikker eller på nettet.
Dens latinske navn inkluderer Aloe Africana, Aloe arborescens, Aloe barbadensis, Aloe spicata og bitter aloe. Disse henviser til forskjellige typer aloe vera planter.
Kapsler som brukes til kolon rensing kan foretas fra ett eller flere forskjellige typer av aloe vera.

Betydning

Regelmessige, regissert avgiftning programmer er et kjennetegn på alternativ medisin. Ikke alle bør gjøre det som det kan skape store magekramper eller smerte for noen mennesker. Svært overvektige mennesker eller personer med en historie med irritabel tarm syndrom (IBS), for eksempel, bør konsultere sin lege først.
Ved å bruke aloe vera som et mildt avføringsmiddel lett kan klare opp mindre forstoppelse. Dette er viktig, da det er en praktisk måte å håndtere en og annen, men viktig helseproblem.
Folk kan overspise eller reise og spise ukjent mat som er vanskelig å fordøye. Hvis du hopper over mer enn en dag uten å ha en regelmessig avføring, har du sannsynligvis ikke vil føle seg vel: ved hjelp av aloe vera i disse tilfellene bør gjøre triks.
Tilpasning spise-og mosjonsvaner langsiktig kan hjelpe deg å unngå forstoppelse uten å stole på aloe vera eller andre avføringsmidler.

fordeler

Ifølge National Institutes of Health (NIH), tørkede aloe vera bladene er en type "tørket latex ... som tradisjonelt har vært brukt som en muntlig avføringsmiddel."
NIH sier også at "det er sterke vitenskapelige bevis til støtte for avføringsmiddel egenskaper av aloe latex, basert på de veletablerte rensende egenskaper anthroquinone glykosider (finnes i aloe latex)."
Generelt kan en frisk person forbruke aloe vera for kolon rensing hvis hun følger nøye med på etikettene på aloe vera produktet.
Folk oppsøke avgiftning programmer for å gå ned i vekt, for å lindre sporadisk mindre forstoppelse eller som en vanlig praksis gjort to eller tre ganger i året. For eksempel er det vanlig for noen mennesker å gjennomgå en direkte detox program mellom årstidene.

Misforståelse

Den primære misforståelse er å tro at man kan reversere en levetid på usunne matvaner som resulterer i alvorlig forstoppelse og vektøkning fra å bruke aloe vera som et avføringsmiddel og sulter.
Dette er helt klart et ekstremt eksempel, men hvis du bruker avføringsmiddel for å gå ned i vekt, være oppmerksom. Se legen din i stedet for en vurdering og råd.
Avføringsmidler av enhver type kan være vanedannende og svekke kolon og redusere peristaltiske handling, eller ens normale evne til å ha avføring daglig.

Forebygging / løsning

Hvis du er sterkt forstoppet eller har regelmessige anfall av fordøyelsesbesvær, luft i magen eller har en historie med irritabel tarm syndrom, se din lege.
Disse helsemessige problemer bør ikke være "løst" ved å ta avføringsmidler, som kan resultere i en smertefull avrusning eller ufullstendig rensing som vil gi deg følelsen verre.
Du må kanskje gå til et kolon hydrotherapist å fjerne forsiktig mage-tarmkanalen eller være i et sykehus for å avlaste alvorlig påvirket forstoppelse.
Hvis du tar aloe vera for en rettet avgiftning program, følg anvisningene på etiketten. Hvis du synes du har en løs avføring eller er elendig, redusere dosen din og ikke bruk for mer enn en dag.
Hvis symptomene fortsetter, bør du oppsøke lege. Bo godt hydrert ved å drikke rikelig med væske (ikke brus eller kaffe).

Aloe Vera & Crohns sykdom

Aloe Vera & Crohns sykdom


Crohns sykdom er en smertefull, kronisk inflammatorisk tarm tilstand som forårsaker diaré, magekramper, smerte, blod i avføringen, sår og vekttap, ifølge Mayo Clinic ansatte. Forskning tyder på at aloe vera, også kjent som aloe, kan gi lindring til noen symptomer.

Forskning

I 2004, en britisk forskerteam gjennomført en randomisert, dobbeltblind, placebokontrollert studie av oral aloe vera gel for aktiv ulcerøs kolitt, som ble publisert i Alimentary Pharmacology & Therapeutics journal. Studien konkluderte med at aloe vera tas oralt i fire uker var mer effektiv enn placebo, reduserte sykdomsaktivitet og var trygt for pasientene.

Betraktninger

Til tross for den lovende forskning, bør Crohns pasienter nærme aloe vera med forsiktighet, i henhold til Crohns og kolitt Foundation of America. Stiftelsen forklarer at fordi aloe vera er en mild avføringsmiddel, det kan muligens forstyrre næringsopptak og aloe vera er immun-boosting egenskaper muligens kunne forverre Crohns symptomer.

Advarsel

Hvis du bestemmer deg for å prøve en aloe vera supplement, anbefaler ansatte ved Mayo Clinic at personer med følgende sykdommer bør unngå aloe vera: diabetes, hjertesykdom, nyresykdom og elektrolyttforstyrrelser. Den lakserende effekten av aloe kan føre til tap av elektrolytter, samt intestinal kramper; og noen studier tyder på at aloe vera tatt av munnen kan redusere blodsukkeret, ifølge de ansatte ved Mayo Clinic.

Dosering

Riktig dosering av aloe vera avhengig av konsistensen av pasientens avføring, ifølge Virginia Harper og Tom Monte, forfatterne av "Control Crohns sykdom:. The Natural Way" Harper og Monte anbefale å ta 2 til 4 oz. gel om dagen hvis avføringen er rennende, og 4 til 6 oz. en dag hvis avføringen er hard.

Expert Insight

Den Crohns og kolitt Foundation of America anbefaler at du forteller legen din om du deltar i noen komplementær behandling for Crohns sykdom. Komplementær behandling kan arbeide i forbindelse med medisinsk behandling for å lette symptomer og øke pasientens livskvalitet, ifølge stiftelsen.

Hvordan forberede Aloe Vera Juice hjemme

Hvordan forberede Aloe Vera Juice hjemme


De helsemessige fordelene av aloe vera går langt utover lindrende en solbrent rygg. Den tidligste omtale av aloe vera som brukes til medisinske formål dateres tilbake til det 16. århundre f.Kr. i det gamle Egypt. Anlegget, som inneholder over 20 gunstige aminosyrer, er kjent for sine anti-bakteriell, anti-sopp, anti-virus og anti-inflammatoriske egenskaper. Aloe vera juice, som er laget av gelen inni bladene av en moden plante, er først og fremst brukes til å behandle en rekke tarm og fordøyelsesproblemer som halsbrann, kolitt, magesår og irritabel tarm syndrom.

Bruksanvisning

Harvest til et blad fra ytterkantene av aloe planten. Disse er de mest modne blader og inneholder mest antioksidanter. Skjær bladet ut på en diagonal.

Still bladene i en bolle med tips vendt opp og kuttet kantene vendt nedover. La de brune saft dryppe ut av anlegget i 10 til 15 minutter. Kast de brune juice.

Skjær av spisse kantene på bladet ved å skrape sidene med en liten kniv.

Kilsveiset blad, klippe den i to, slik at du kan se innsiden.

Skrap ut den klare aloe gel fra innsiden av bladet med en liten teskje eller smør kniv. Vær forsiktig med å ta ut den gule delen av bladet, som du finner rett under grønt skall. Denne gule membran kalles lateksen og kan forårsake alvorlige kramper og diaré.

Bland sammen 2 ss. eddik med en kopp vann.

•  Plasser de stykker av aloe vera gel ved bunnen av en sil. Skyll aloe vera med eddik løsningen forsiktig, snu bitene av gel for å sikre at alle sider har blitt skylt. Gjør du det vil vaske bort noen ekstra latex som kan stikke til gel.

Legg 2 ss. aloe vera gel og 6 oz. av sitrus juice (som grapefrukt, sitron, appelsin eller ananas) til en blender. Blend til aloe vera og juice er fullt innarbeidet.

Oppbevar aloe vera juice i en lufttett oppbevaring av mat container i kjøleskapet ditt. Saften skal konsumeres i løpet av to til tre dager.

Tips og advarsler

 • Fullføre hele prosessen raskt. Jo lenger aloe vera gel utsettes for luft, jo mer gelen oksyderer og mindre potent blir det.
 • Eksperimenter med forskjellige typer juice for å se hvilke smaker best til deg. Du kan også videre fortynne juicen med vann.
 • Du kan legge til en knust vitamin C og vitamin E tablett til juice for ekstra ernæring.
 • Rådfør deg med en homepathic lege, eller lege med opplæring i alternativ medisin, før du begynner på et langsiktig regime med aloe vera juice. Som alle naturlige helbredende rettsmidler, gjør aloe vera har kontraindikasjoner. Legen vil bestemme den nøyaktige dosering.
 • Hvis du legger merke til kramper eller diaré, unngå å bruke saften. Bivirkningene skal passere raskt, men hvis de ikke ringe en lege.

Aloe Vera Plant & Acne

Aloe Vera Plant & Acne


Akne er en komplisert tilstand, så er det score av aggressive behandlinger på tilbudet for å fjerne blokkeringer, dreper de infiserer bakterier, og fjerner døde hudceller som bidrar til akne brutale syklus. Slike behandlinger forlate irritasjon stor fare i kjølvannet. Hvis du er eier av sprukken, rød, arrete etterbehandling hud, ta akt: Den ydmyke aloe vera plante har makt til å fukte, lindre og helbrede (og det er velsignet billig, også).

Hva er akne?

Ifølge en definisjon gitt av University of Maryland Medical Center, "Akne er en inflammatorisk hud tilstand preget av tette porer, hudormer og kviser." Tilstanden innebærer uharmonisk samspill av huden olje kjertler, hårsekker og døde hudceller og etterlater folliklene blokkert, infisert og betent.

Fordeler

Saften i saftige bladene på aloe vera planten har blitt verdsatt i tusenvis av år for sin beroligende, helbredende egenskaper. Saften er rik på mukopolysakkarider, som antas å øke hastigheten helbredelse ved å opptre for å redusere betennelse. Aloe brukes til å behandle mange hud klager (blant dem psoriasis, brannskader og allergiske utslett), men har spesiell nytte for akne. Aloe vera juice kan ikke forhindre kviser fra forming; Men, fukter det uten clogging porene, reduserer betennelse forårsaket av noen akne medikamenter, og minimerer arrdannelse.

Velge Aloe

Utvunnet aloe vera gel selges på nesten alle apotek i USA. Hvis du er heldig, kan din lokale matbutikk selge store aloe blader i den produserer delen. Når kuttet, vil et blad holde for ca en uke i kjøleskapet. Den viktigste faktoren i valg av aloe for akne er renhet, så sjekk etikettene nøye for tilsetningsstoffer (for eksempel solbrenthet spesifikke formuleringer, som kan inneholde lammende kjemikalier).

Økende Aloe

Hvis du ønsker å være trygg på den absolutte renheten av aloe du bruker på huden din, vokser en plante. Siden det er en lettstelt, unthirsty saftige, er aloe en lek å vokse (og ikke engang tankene blir glemt på en solrik vinduskarmen for en stund). Når du er klar til å bruke den på huden din, bare klippe et lite stykke fra en av bladene, og klem på gel på en ren finger eller bomullspinne.

En ekstra fordel med voksende din egen aloe anlegget er rent økonomisk. Pakket akne-spesifikke kremer pleier å være dyrt, mens voksende ens egen aloe anlegget er en forbausende rimelig alternativ.

Påføring Aloe

Hvis du vil bruke aloe til akne rammede områder, først vaske hendene grundig (om du har tenkt å bruke en bomullspinne for å bruke gel). Du kan bruke gel som en all-over behandling eller bare på berørte områder.

Selv om ren aloe er veldig mild, det bare hører på hudens overflate; unngå kontakt med øyne, munn og innsiden av nesen. Du kan bruke aloe hele dagen etter behov, men gjør ditt applikasjoner lys (slik at gelen bygger ikke opp i klebrige innskudd og felle skjemmende smuss mellom vasker).

De kjemiske egenskapene til Aloe Vera Planter

De kjemiske egenskapene til Aloe Vera Planter


Den aloe vera plante, et medlem av liljefamilien, er 99 prosent vann. Resten av anlegget inneholder noen 75 ingredienser inkludert vitaminer, mineraler, enzymer, sukkere og syrer. Det er på grunn av denne serien av kjemiske ingredienser som aloe vera planter har så mange medisinske og kosmetiske formål. Husk skjønt, er at aloe vera en av en rekke urte produkter som kan forårsake bivirkninger i noen tilfeller, ifølge "Bivirkninger av naturlegemidler", en studie publisert i 2008 av British Journal of Dermatology.

Enzymer, vitaminer og mineraler

Planten inneholder amylase og lipase enzymer. Disse hjelper fordøyelsen ved å bryte ned fett og sukker når det tas oralt. Et annet enzym - karboksypeptidase - virker som en anti-inflammatorisk. Aloe vera inneholder antioksidanter og vitaminer A, C og E. Det har også alle B-vitaminer, men ingen vitamin D. Natrium, kalium, magnesium, kalsium og jern, samt mangan, kobber og sink er også til stede i planten. Magnesium er tenkt å ha et antihistamin effekt, derav plant's nytten i å redusere kløende utslett.

Sukker

Sukkere omfatter omtrent 25 prosent av det faste plantemateriale, og er funnet i det lag som omgir den indre gel. Anlegget har både monosaccaride og polysakkarid sukker, men de viktigste for helbredende formål er polysakkarider, glukose og mannose. Disse spiller en viktig rolle i muntlig aloe vera rettsmidler fordi de binder seg til receptor områder i tarmslimhinnen og danner en barriere. Denne handlingen bidrar til å redusere symptomene på "lekk tarm syndrom." Polysakkarid-sukkere er også koblet til å styrke immunforsvaret.

Anthraquinones

Aloe vera saft inneholder fenoliske forbindelser som kalles anthraquinones. Inntak av store mengder av aloe vera saft er kjent for å ha et avføringsmiddel effekt, men mindre doser synes å ha den virkning av å drepe mikrober i tarmen, så vel som å virke som et sterkt analgetikum. Når SAP er påført topisk til huden, disse kjemikaliene hjelpe absorpsjon av ultrafiolett lys og redusere hyper-pigmentering. Innenfor denne gruppen av kjemikalier, inneholder planten lignin, som gir den aloe vera plante gel eller tappe sin spesielle evne til å trenge gjennom huden dypt.

Syrer

Aloe vera inneholder også salisylsyre. Denne forbindelse er lik aspirin og har begge antiinflammatoriske og antibakterielle virkninger. Salicylsyre fjerner også sår av dødt vev, en prosess som kalles debridering, når aloe vera er brukt lokalt. I tillegg inneholder anlegget 20 av de 22 aminosyrer trenger ved det menneskelige legeme for vekst og regenerasjon. Den inneholder også syv av de åtte essensielle aminosyrene, som gjør aloe vera et nyttig supplement til mat.

Hvordan bruke Aloe Vera Juice for medisinske formål

Hvordan bruke Aloe Vera Juice for medisinske formål


Aloe vera er en saftig urt som produserer aloe gel, en av de mest populære naturmidler. Selv om mennesker er generelt oppmerksomme på bruken av aloe vera gel som er påført huden for forskjellige formål, er ikke dette den eneste måten som dette urtemedisin kan anvendes. En annen effektiv metode er å drikke aloe vera juice.

Bruksanvisning

lindre forstoppelse ved å ta aloe vera juice muntlig. Aloe vera juice er laget av en gul væske (latex), en potent, naturlig avføringsmiddel, som er hentet fra herb`s bladene. Sin kraftige avføringsmiddel egenskaper er gunstig i behandlingen av forstoppelse.

Aloe vera juice er også effektiv ved behandling av andre gastrointestinale komplikasjoner slik som irritabelt tarmsyndrom, uregelmessig tarm klaring og magesår.

Administrer diabetes med aloe vera juice. Mens det er konvensjonelle behandlinger for diabetes, mange mennesker velger alternative naturlige medisiner som aloe vera juice. Men før du begynner å drikke aloe vera, sørge for at du søker medisinsk råd for å unngå sannsynlige bivirkninger, råder Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin (NCCAM).

Ta aloe vera juice oralt som et kosttilskudd. I tillegg til sine medisinske egenskaper, er aloe vera juice brukes som et supplement til mat fordi den har noen nyttige næringsinnhold. Også godkjent The Food and Drug Administration det som en av de anbefalte naturlig mat smaksstoffer, ifølge en rapport fra National Institutes of Health.

bekjempe kreft med aloe juice. Ifølge International Journal of Toxicology, har noen aloe juice anti-kreftfremkallende egenskaper som hemmer veksten av svulster. I tillegg bemerker Journal, har noen studier vist at aloe-emodin har anti-kreftfremkallende egenskaper. Å drikke aloe vera er derfor nyttig i behandling av kreft.

Tips og advarsler

 • Ta alltid kontakt med helsepersonell før self-behandling med aloe vera juice.
 • Gitt det store styrken av plantens avføringsmiddel egenskaper, anbefales det at du bruker det med måte siden det kan føre til svært smertefulle kramper i noen mennesker.

Aloe Vera Juice & Forstoppelse hos barn

Aloe Vera Juice & Forstoppelse hos barn


Aloe vera har vært brukt lokalt i tusenvis av år for kutt, brannsår og andre hudsykdommer, men aloe har også blitt brukt som et avføringsmiddel for like lenge. The Mayo Clinic rapporterer at det er bevis som støtter den "avføringsmiddel egenskaper av aloe latex (finnes i bladet)."

Effekter

Aloe vera renser tarmslimhinnen, fremme avføring og gjenopprette sunne bakterier til tarmen.

Skjemaer

Aloe vera er tilgjengelig i juice, gel og kapsler.

Dosering

Den anbefalte dosering for barn i alderen 1 til 5 år gamle er 1 til 3 ts. daglig, men barn med mer alvorlige tilstander kan trenge opp til 1 eller 2 ss. daglig. Behandlingen kan fortsettes så lenge som nødvendig.

Hvor du kan kjøpe

Aloe vera juice er tilgjengelig hos din lokale helsekost butikk eller fra online vitamin forhandlere som Vitacost.com og VitaminShoppe.com.

Advarsler

Alltid følge den anbefalte doseringen trykket på utsiden av flasken. Og ta kontakt med helsepersonell før du starter noen behandling.

Kan aloe vera juice Hjelp Vekttap?

Aloe Vera juice har blitt annonsert som et middel eller hjelpemiddel for mange problemer, blant annet overvekt, men har bare blitt godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for ett formål, som er avføringsmiddel bruk.

Hva er egentlig Aloe Vera juice?

Aloe Vera juice er en gul væske ekstrahert fra tubuli nær huden av planteblader. Det er beskrevet å ha en bitter kvalitet.
Det er forskjellig fra gelen inne i bladene som tradisjonelt brukes for å hjelpe til helbredelse overflate sår.
Saften blir solgt i to former, som en væske og i en pulverform. Den pulverform dannes ved tørking av væsken og er brun i farge på grunn av lufteksponering.

Vekttap Bruk

Mange produserer og tilhengere av juice tyder på at det har flere egenskaper, noe som gjør den egnet som et vekttap hjelpemiddel.
Blant de foreslåtte fordelene er at det hjelpemidler i fordøyelsen, er en detox agent, akselererer stoffskiftet og fungerer som et kolon rengjøringsmiddel.
Ifølge kilder oppfordre til bruk av aloe vera juice, inneholder det en type protein som kroppen har til å øve mye energi å bryte ned, derfor påskynde metabolismen. De videre at aminosyrene metionin, serin, treonin og molybden i juice handle for å avgifte kroppen av visse metaller og ytterligere hjelp i påskynde metabolismen.

Som et avføringsmiddel

FDA har godkjent aloe vera juice som en ingrediens for avføringsmidler, og det faktum at det har vist seg som en potent avføringsmiddel kan være grunnen til at det kan hjelpe til med vekttap.
Ved harde avføringsmidler tas de kan tvinge fordøyd maten ut av kolon før mye av energien, eller kalorier, fra mat er blitt absorbert av kroppen. Resultatet er at du faktisk absorbere mindre av det du forbruker.

Farene ved å bruke avføringsmidler for vekttap

Den stadige bruk av et avføringsmiddel for vekttap er ikke bare farlig, det er klassifisert som en spiseforstyrrelse.
Avføringsmidler er ment å lette forstoppelse, og bruke dem når du ikke er forstoppet anses narkotikamisbruk.
Misbruker avføringsmidler kommer med en lang liste over bivirkninger inkludert sterke magekramper og smerter, kvalme og oppkast, kronisk diaré, oppblåsthet, gass, og elektrolyttforstyrrelser. Elektrolyttforstyrrelser er potensielt den mest alvorlige av disse bivirkningene, og kan føre til hjerte komplikasjoner.

Andre bivirkninger av Aloe Vera Juice

Sikkerheten ved bruk av aloe vera juice er fortsatt ukjent, og flere alvorlige bivirkninger er dokumentert. Disse bivirkningene er kvalme, eksem, urin misfarging, leverdysfunksjon, og allergiske reaksjoner.
Det foreslås at de med allergiske reaksjoner på hvitløk eller løk kan også ha allergiske reaksjoner på aloe vera juice.
Noen få tilfeller av død ble også rapportert; imidlertid disse dødsfall forekommet hos kreftpasienter som ble gitt intravenøst ​​saften.
Aloe vera juice kan også være giftig for barn.