Digidexo.com

hvordan fjerne jod

Hvordan fjerne nyrestein

Nyrestein, ifølge Mayo Clinic, er mineral og saltavleiringer som danner steinlignende gjenstander i urinveiene. Nyrestein kan bli ganske store og kan være smertefullt, men i de fleste tilfeller medisinsk behandling ikke er nødvendig. Selv om de fleste nyrestein passere naturlig, er nødvendig smertelindring for mange. En rekke medisinske og hjem rettsmidler kan samtidig øke hastigheten nyrestein avgang fra kroppen og håndtere smerte.

Hvordan fjerne nyrestein

Hvordan fjerne nyrestein

•  Ta kontakt med en lege før du tar noen løpet av handlingen. Din lege vil undersøke deg og hjelpe til å finne den riktige løpet av behandling for å behandle nyrestein sykdom.

Drikk rikelig med vann - dette er vanligvis den mest anbefalte løpet av handlingen for hjem behandlinger, rapporterer Mayo Clinic. Dette spyler systemet og utvanner mengden av mineraler innskudd som danner nyrestein. Dette kan også fremskynde nyrestein blir utvist fra kroppen. Eksperter anbefaler forbruker minst 2,5 liter vann daglig.

Reduser inntak av natrium, kutte ned på antacida som inneholder kalsium, og begrense mengden pasta som du forbruker. Hver av disse kan bidra til nyrestein eller kan forverre en eksisterende tilstand.

gjennomgå en ekstrakorporal showet bølge lithotripsy (ESWL), som kan bidra til å fjerne nyrestein ved sprengning dem i mindre biter. Den ESWL sender en trykkbølge inn i kroppen, noe som bidrar til å bryte opp og oppløse nyrestein. Du vil være i stand til å skille ut de gjenværende fragmenter av nyrestein gjennom urinen, melder St. Josephs Hospital.

Å ha en perkutan nephrolithotomy utføres er et alternativ hvis ESWL er ikke nok til å ødelegge store nyrestein. Ifølge Urology kanal, vil et lite innsnitt gjøres, rett ovenfor nyre, og et lite instrument som kalles en nephroscope vil fjerne stein direkte.

Nyrestein kan tidvis bli sittende fast i ureter, som betyr å gjennomgår en ureteroscopic steinfjerning, sier Mayo Clinic. Et instrument er satt inn i urinleder og en liten ultralydbølge sprenger steinen forårsaker blokkering.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose


I løpet av denne tiden av året den sunneste av babyer kan få den stadig irriterende "rennende nese". Å se babyen der med slim (også kjærlig kalles "snørr") kjører fra nesen kan være litt nedslående fordi du vet hvor ubehagelig det er for deg å ha sniffles. Vel denne artikkelen gir tips og fremgangsmåten på hvordan å fjerne babyens nese.

Hvordan fjerne slim fra babyens Nose

•  Legg babyen over fanget ditt. Tørk forsiktig hans / hennes øvre leppe, nesen og huden like under neseborene, slik at den er tørr, glatt nese og / eller overleppen vil bare gjøre prosessen mer vanskelig. Huden rett under neseborene er veldig følsom og kan bli chapped så vær forsiktig og tørk så lite som mulig, er dette en av fordeler ved bruk av en nasal aspirator.

Med den ene hånden, stødig babyens hode. Med den andre hånden, klemme nese aspirator og hvile underarmen forsiktig på babyens torso, dette er for ekstra stødighet for en squirmy baby og å holde hånden i tillegg.

•  Sett aspirator inn i en av barnets nese bare omtrent en firedel av en tomme og slipper aspirator slik at suge skal finne sted.

Fjern aspirator fra barnets nese, plasser tuppen av aspirator i noen vev og presse å fjerne slim fra aspirator og gjenta prosessen i samme nesebor eller den andre.

Fortsett trinnene til babyens nese er klart.

Hint

 • Kontroller at du er avslappet, babyen wont som denne prosessen veldig mye, men bare husk at du hjelper ham / henne uansett hvor vanskelig det kan være.
 • Jeg har kjøpt flere nesesugepumper og den beste jeg har brukt er de første årene Arc-Hospital stil Nasal aspirator.
 • Noen foreldre / omsorgspersoner liker å bruke saltvann nesedråper før du bruker en vifte, kan dette hjelpe, men er ikke nødvendig.
 • Ikke sett aspirator for langt inn i babyens nese.
 • Les instruksjonene på pakken for mer hjelp.
 • Skyll nasal aspirator med varmt vann etter hver bruk.

Hvordan fjerner jeg Nu-Skin?

Hvordan fjerner jeg Nu-Skin?


Nu-Skin er faktisk stemplet som New-Skin flytende bandasje. New-Skin er en av de mange merker av flytende bandasje på markedet. Produktet er utviklet for å beskytte små sår, kutt og skrubbsår fra elementene knyttet til dagliglivet. Det er vanntett og kan anvendes som et beskyttelsesmiddel før dusjing eller bading. En av de vanligste spørsmålene om bruk av flytende bandasjer er hvordan å fjerne bandasjen etter påføring. Fordi de fleste flytende bandasjer er laget for å slites av over tid, å finne instruksjoner om hvordan du fjerner bandasjen før wearoff punktet kan være en utfordring.

Bruksanvisning

Suge en bomullsdott rikelig med mineralolje.

Påfør mineralolje til hele overflaten av det behandlede området med ny-folie. La området for å sitte i minst 1 minutt.

Skyll vaskeklut og bruke såpe. Arbeid såpen opp i et skum og lett skrubb bandasjert område med små, sirkulære bevegelser. Skyll godt og tørk.

Gjenta trinn 1 til 3 til det ikke er rester av New-Skin.

Tips og advarsler

 • Forsøk aldri å bruke et flytende plaster på et sår som kan kreve masker eller legehjelp.

Slik fjerner Jod tinktur

Slik fjerner Jod tinktur


Jod tinktur brukes til å behandle kutt og små sår. Noen ganger blir det på klær ved et uhell eller på stoff overflater i huset. Du kan fjerne jod flekker ved hjelp av noen enkle metoder som er trygge. Du bør handle umiddelbart når flekken er gjort.

Bruksanvisning

•  Handle på det lokale supermarkedet for et vaskemiddel som inneholder enzym eller protein flekkfjerner. Det er noen merker på markedet.

Bland en teskje av vaskemiddel med 1/2 kopp varmt vann i en plastmålebeger eller container. Rør til vaskemiddel er oppløst.

Legg flekkete klær eller stoff på et flatt underlag. Legg en ren klut eller håndkle på bordet eller disken før behandling av flekken.

Påfør løsningen til jod flekken ved hjelp av papirhåndklær eller en ren svamp. Dekk flekken med løsningen, noe som gjør at det er godt mettet.

La løsningen på flekken i minst 30 minutter eller lenger. Skyll under rennende, varmt vann i vasken i ca fem minutter. La klær eller stoff tørr.

Hvordan Fjerne en øyenvippe Fra et barns øyne

Å ha en øyenvippe i øyet kan være ekstremt irriterende, spesielt for et barn. Denne irriterende er vanligvis ufarlige. Å vite hvordan du best kan fjerne fremmed partikkel kan holde den ufarlig og unngå unødvendige skader til det delikate øyeområdet. En viktig ting å huske er at du prøver å bruke fingrene til å fjerne en øyen har potensial til å gjøre mer skade enn godt.

Hvordan Fjerne en øyenvippe Fra et barns øyne

•  Oppmuntre barnet til å blinke et par ganger og la selve øyet fjerne øyenvippe. Noen ganger vil klemme øyet lukket tett for et øyeblikk oppmuntre sprekker som kan spyle fremmede partikler ut av øyet.

Dra forsiktig i øvre øyelokk ut over nedre øyelokk. Dette kan noen ganger føre til de nederste vippene for å fjerne rogue øyevipper fra innsiden av det øvre øyelokket. Vær sikker på at du vasker hendene før du prøver denne fremgangsmåten.

•  Skyll øynene med lunkent vann. Har barnet holde hans / hennes hode over vasken med de berørte øyet vendt ned. Hvis det er et lite barn, kan ved hjelp av en annen voksen være nødvendig for å minimalisere sprelle. Trekk forsiktig ut den nedre delen av øyelokket og skyll med vann til øyevipper er fjernet.

Ta kontakt med en barnelege hvis disse metodene ikke fjerner øyenvippe. Hvis barnelegen ber om å se barnet, dekker det berørte øyet med gasbind før han / hun kan bli sett. Dette fraråder rubbing, som kan ripe opp hornhinner.

Hint

 • Ikke prøv å fjerne øyenvippe direkte fra øyeeplet ved hjelp av fingrene. Denne direkte kontakten har potensial til å forårsake hornhinnen riper eller alvorlig personskade.

Hvordan fjerne hud fra kylling

Enten du er mat for en lav-fett diett, personlig smak eller den nyeste oppskriften du ønsker å prøve, det er tider da vite hvordan man skal flå en kylling vil komme godt med.

Hvordan fjerne hud fra kylling

•  Skyll en hel rå kylling under varmt vann.

•  Legg kyllingen med brystsiden ned på et skjærebrett. Trekk opp huden i nakken. Med en skarp kniv, gjør et innsnitt fra nakken hele veien ned ryggraden til den bakre enden. Vær forsiktig så du ikke skjærer i kjøttet.

Hold nakken med en hånd. Bruk den andre hånden til å gripe tak i huden og dra den bort fra nakken, en side om gangen.

Bruk skarp kniv for å fjerne vingene. Fortsett forsiktig peeling huden bort til du kommer til lår og legger.

Skjær huden vekk fra kyllinglår på hver ende, ved hjelp av kjøkkensaks. Neste, bruke skarp kniv til å skjære huden vekk fra kjøttet. Bruk dine hagesaks for å rydde opp og fjerne eventuelle ekstra hud. Du er nå klar til å prøve ut det nye fatet du så på Cooking Channel!

Hint

 • Start alltid med en ren fugl.
 • Bruk alltid en ren skjærebrett.
 • Bruk alltid en skarp kniv.
 • Aldri kuttet mot deg selv.
 • Ikke glem å rengjøre og desinfisere alt utstyr etter å ha jobbet med rå fjærfe.

Hvordan fjerner jeg en Eclipse Chemo Pump?

Kjemoterapi pumper tillate kontinuerlig infusjon av cytostatika inn i pasientens kropp intravenøst. Pumpene er koplet til en intravenøs (IV) kateteret. I henhold til Flow, Eclipse pumper er ideelle for å levere mellom 0,5 milliliter (ml) pr time til 10 ml per time. Kjemoterapivesenet team vil vise deg hvordan du bruker pumpen, inkludert hvordan du fjerner luft fra slangen ved behov. Hvis du har spørsmål eller problemer, ring din lege.

Bruksanvisning

•  Vask hendene, skrubbing med såpe og varmt vann. Sterilisere alltid hendene før du håndterer din chemo pumpe eller lignende tilbehør.

Finn utvendig bag. Undersøke slangen festet til posen til du finner klemmen under posen.

Åpne klemmen. Dette gjør det mulig for luften å tømme ut av slangen.

La medisin for å reise gjennom hele lengden av slangen. Når den når enden, er luften helt tømt ut fra slangen.

Lukk klemmen.

Hvordan å fjerne et fremmedlegeme fra et sår

Vår hud gir god beskyttelse mot farene som omgir oss, men spiker, kniver, glasskår og andre skarpe gjenstander kan lett trenge inn i huden. Noen forårsake skader som kan tendens til hjemme, mens andre føre gapende sår som krever øyeblikkelig legehjelp. Hvis et objekt forblir i såret, og du ikke planlegger å søke medisinsk hjelp, må objektet for å komme ut umiddelbart for å redusere risikoen for infeksjon. Hvis du har tenkt å søke medisinsk hjelp, er det beste alternativet for å forlate objektet i såret for å hindre ytterligere skade.

Bruksanvisning

•  Ta på gummihansker.

Hold pinsett med et håndkle eller varm pad.

Kjør flammen fra en lighter eller kamp langs hver side av pinsett for å sterilisere dem.

Bruk et stykke gasbind eller en bomullsdott å gni jod på såret.

Bruk pinsett, nøye trekke objektet fra såret.

Legg et stykke gasbind over såret og trykk godt. Hvis smertene øker vesentlig, er en del av gjenstanden fortsatt i såret; fjerne gasbind og gjenta trinn 2 til 5 for å redusere risikoen for infeksjon.

Hell hydrogen peroxide over såret og la boblene fizzle ned.

Gjenta hydrogenperoksyd rensing en gang.

Tørk opp overflødig hydrogen peroxide og blod med gasbind.

Påfør antibiotisk salve på såret.

Dekk såret med en bandasje eller gasbind og medisinsk tape.

Tips og advarsler

 • Alvorlige sår bør ikke behandles av andre enn en lege eller profesjonell. Søk medisinsk hjelp umiddelbart for alvorlig blødning eller hvis pasienten går inn i sjokk. Press mot såret for å bremse blødningen til du kan få til et sykehus.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape


Ved hjelp av plaster eller teip til å dekke utsatte sår eller skader kan holde området rent, noe som kan forebygge smitte og forbedre healing. Når tiden kommer for å fjerne tapen, vil du ofte finne det stakk hardnakket på huden. Noen ganger kan du selv legge merke til ubehagelige svarte linjer på huden din fra bandasjer eller tape. Fjern skjemmende lim og rengjør huden skånsomt.

Hvordan fjerne svarte streker på huden mot plaster eller tape

Fjern plaster eller tape fra huden. Hvis limet fra bandasjen er hardnakket fast på huden, trykk på teip remover pad over bandasje for å mette det før du fjerner den. Den teip remover inneholder ingredienser som løser opp limet forsiktig.

Tørk huden med teip remover etter fjerning av bandasje. Gni remover pad godt over huden for å fjerne rester. Pass det frem og tilbake flere ganger til ingen svarte linjer forbli på huden din.

Vask huden med en mild såpe for å fjerne eventuelle gjenværende ingredienser fra huden din. Tørk huden forsiktig med et rent håndkle.

Hint

 • Bruke teip remover er en effektiv måte å fjerne bandasjer uten smerter. Ved å løse opp limet som du trekker forsiktig bandasjen fra huden, kan du redusere mye av ubehag.

Hvordan fjerne en Mirena Coil

Hvordan fjerne en Mirena Coil


Den Levonova spiral er en intrauterin enhet (spiral) laget av plast som gir et hormon som kalles levonorgestrel til livmoren som hindrer graviditet, ifølge Bayer Healthcare. Mirena er satt av legen din og varer i opptil fem år. Levonova er ikke anbefalt for kvinner som ikke har hatt barn. Når femårsperioden er opp og du trenger en ny spiral inn, eller hvis du bestemmer deg for å bli gravid, må du oppsøke lege for å få den Levonova spiral fjernet.

Hvordan fjerne en Mirena Coil

•  Ring legen som satt inn Levonova spiral innen fem år etter innsettingsdato eller hvis du bestemmer deg for å bli gravid for å gjøre en avtale for å ha Levonova fjernet. Hvis du har flyttet eller ikke lenger ser den samme legen, sørg for den nye legen er kjent med Levonova spiral.

•  Informere legekontoret på forhånd hvis du ønsker å ha en ny Mirena settes inn når den gamle er fjernet. Legen kan fjerne en Mirena og sette inn en ny en på samme avtale, men de må ha en på hånden.

Diskuter dine prevensjon alternativer med legen din på din avtale når du har din Levonova spiral fjernes hvis du velger å ikke ha en ny inn.

Hint

 • Den Levonova spiral bør fjernes innen syv dager etter mensen.
 • Den Levonova spiral er satt inni livmoren. Forsøk aldri å fjerne den uten lege.

Hvordan fjerne mugg og mugg fra kroppen

Hvordan fjerne mugg og mugg fra kroppen

Mold og mugg er en skjemmende og potensielt farlig problem at mange huseiere må forholde seg til. Mold og mugg kan forårsake mild til alvorlig helse-og luftveisproblemer. Giftstoffer i mold og mugg kalles mykotoksiner. Når disse giftstoffene er innånding kan du oppleve muskelsmerter, hodepine, hoste, tretthet og humørsvingninger. Hvis du har vært utsatt for mugg og mugg, er det best å utføre en mykotoksin detox så snart som mulig for å kvitte kroppen for de skadelige giftstoffer.

Hvordan fjerne mugg og mugg fra kroppen

Fjerne mugg og mugg fra innsiden av kroppen

•  Hold hydrert. Å drikke mye vann er en viktig del av detoxing kroppen din til å fjerne mugg og mugg. Vannet vil hjelpe til å spyle giftstoffer ut av kroppen din.

Gå til legen din. Ditt primære omsorg lege kan være i stand til å foreskrive en inhalator eller antihistamine å hjelpe kvitte kroppen for mold og mugg.

Øk hvitløk inntak. Hvitløk er en naturlig anti-sopp grønnsak som vil hjelpe kvitte kroppen for mykotoksiner som er forbundet med mold.

Ta urte kosttilskudd. Urter som goldenseal, psyllium og Cascara Sagrada skal hjelpe til med å rense tarmer, tarmkanalen og tarmer. De vil skylle mold og mugg ut av kroppen din.

Fjerne mugg og mugg fra utsiden av kroppen

Hold området berørt med mold og mugg tørr. Mold og mugg trives i mørke, fuktige områder. Å holde deg ren og tørr vil gå en lang vei å bekjempe mugg og jordslag.

6. Påfør tea tree olje til området. Bruk en bomullsdott mettet i tea tree olje og gjelder for tegnet området tre ganger om dagen til mold og mugg har forsvunnet.

Væt området med en bomullsdott mettet i eple cider eddik et par ganger om dagen. Den eddik vil fungere som en antiseptisk og tørking agent.

Hvordan fjerne hvitt belegg på tungen

Hvordan fjerne hvitt belegg på tungen


En rekke mulige årsaker finnes for hvit film som kan forekomme på tungen. Den hvite belegg består generelt av millioner av små bakterier som lever i tungen. Selv om dette er en godartet tilstand, er det skjemmende og sjenerende. Det er relativt lett å fjerne denne hvite film fra tungen; imidlertid er forebygging nøkkel. Tar de nødvendige skritt for å fjerne filmen krever endre noen daglige vaner og å være proaktiv. Finne årsaken til den hvite filmen er et viktig skritt i å fjerne den fra tungen.

Hvordan fjerne hvitt belegg på tungen

•  Besøk din helsepersonell for å utelukke eventuelle underliggende sykdommer som kan være årsaken til hvitt belegg på tungen, som for eksempel soppinfeksjon kalt trost.

Kjøp en tunge renere å skrape belegget ut av tungen. Bruk renere hver gang du pusser tennene.

Fukt tungen renere. Stikke tungen ut så langt det går. Plasser renere på baksiden av tungen og forsiktig dra den frem, skraping filmen frem som du går.

Skyll tungen renere i varmt vann og gjenta flere ganger til det hvite belegget har gått ned eller forsvunnet. Skyll munnen med varmt vann når du er ferdig.

Drikk rikelig med væske i løpet av dagen for å unngå dehydrering, som kan resultere i utvikling av en klebrig, hvitt belegg på tungen.

Bruk en saltvannsnesespray for å fjerne blokkerte nesegangene, som kan føre til ytterligere akkumulering av bakterier i munnen og på tungen.

Bruk en neti pott, en form for nasal vanning, tilgjengelig på apotek og helsekostbutikker, for å rense nesegangene og sinus hulrom. Dette vil bidra til å eliminere bakterier som dannes i nese og bihuler slimete, som renner inn i munnen og legger seg på tungen.

Avstå fra røyking, noe som fører til at overflaten av tungen til å bli betent. Betennelsen gjør at rusk og bakterier å bli fanget i tungen overflate, forårsaker filmen å utvikle.

Spis mye frisk frukt og grønnsaker, som vil bidra til å skrape rusk fra tungen, eliminerer den hvite filmen.

Hvordan fjerne tyggegummi fra Hair

Hvordan fjerne tyggegummi fra Hair

Det har skjedd til alle barna på blokken: En stor del av tyggegummi fast i håret. Ingen foreldre liker å håndtere det, og hvis du prøver å plukke den ut, vil du bare frustrere deg selv, rive ut ditt barns hår - og snart alle vil være i tårer. Heldigvis tyggegummi fast i håret ditt er et veldig enkelt problem å fikse - og du kan sette saksen unna.

Hvordan fjerne tyggegummi fra Hair

•  Har barnet ditt sitte stille på en stol.

Flytt overflødig "gum-free" håret vekk fra gummy området, ved hjelp av klipp eller Bobby pinner. Ideen er å isolere problemet området slik at det er enklere for deg å jobbe.

•  Skje ut en liten mengde av peanøttsmør, omtrent så stor som den klump av gummi, eller litt større, og gni den direkte til tyggegummi. Arbeid det inn i gummy området med fingrene, som best du kan.

La den sitte i et minutt eller to, slik at oljene litt tid å løsne tyggegummi.

Plukk tannkjøtt og peanøttsmør ut av håret så skånsomt som mulig. Vær forsiktig med å trekke for hardt. Påfør mer peanøttsmør, og gjenta så mange ganger som nødvendig å fjerne tyggegummi.

Vask barnets hår som du vanligvis gjør.

Hint

 • Hvis barnet er allergisk mot peanøtter, kan majones eller olivenolje brukes på en lignende måte.

Hvordan fjerne en inngrodd tånegl med fenol

Hvordan fjerne en inngrodd tånegl med fenol


Inngrodde tånegler skyldes feil trimmet tåneglene, hyperhidrose, og sko som passer dårlig, ifølge American Family Physician. Andre årsaker er soppinfeksjoner og skader. Inngrodde tånegler kan oppstå på noen tå, men de forekommer vanligvis på stortåen. Fenol er et stoff som vanligvis brukes for å behandle problemet ved å brenne spiker matrise.

Hvordan fjerne en inngrodd tånegl med fenol

•  Påfør en lokalbedøvelse til det infiserte området til nummen tå.

•  Rengjør området med et desinfiserende middel.

Separer inngrodd tånegl fra den sunne tånegl ved å kutte grensene av inngrodd tånegl med en spiker splitter og fjerne spiker med pinsetten. Dette gjør at spikeren matrix klar for behandling.

Påfør Fenol til spiker matrise for å drepe de cellene som produserte den inngrodd tånegl. Skyll fenol ut med alkohol. Påfør fenol minst tre ganger i fem til ti sekunder, og i flukt med alkohol etter hver gang.

Dekk til tå med et plaster.

Hvordan fjerne nyrestein Naturligvis

Nyrestein er solide krystallinske masser dannet fra kosten Urates, oxalates, fosfater og karbonater. Når dannet, er steinene skylles ut av kroppen gjennom urinveiene. Mange mennesker passerer små steiner uten å tenke over det; men hvis steinene utvikle tilstrekkelig masse, kan de ha problemer med å flytte gjennom urinveier. Denne slags obstruksjon fører til nyre muskler til kontrakt i et forsøk på å løsne steinen, som fører til smerter i mage og korsrygg. Følgende hjem rettsmidler ble utviklet for å hjelpe oppløse nyrestein og gjenopprette normal funksjon til urinveiene.

Hvordan fjerne nyrestein Naturligvis

•  Drikk mer vann. Gjør det et mål å drikke minst tre liter vann per dag. Vann vil bidra til å bevege seg stenene gjennom systemet, vaske bort eventuelle gjenværende giftstoffer i prosessen. Drikker mer vann kan bidra til å holde urinsyre utvannet, noe som bidrar til å hindre absorpsjon og påfølgende samling av de kjemiske forbindelser som danner nyrestein.

Øk forbruket av naturlige diuretika som vannmelon, honningmelon, selleri og druer. Ved å spise disse matvarene du oppmuntre fjerning av overflødig væske fra kroppen og arbeide for å gjenopprette helse og funksjon av nyrene.

Spis mer asparges. Hermetisk, fersk eller frossen, inneholder denne grønn det sammensatte asparagin som bryter opp nyrestein. I tillegg til å gjøre stenene mindre og lettere å passere, asparges øker nivået av cellulær aktivitet i nyrene, noe som øker strømmen av urin, og hjelper til med å vaske steinene fra systemet.

Ta 1 spiseskje av eple cider eddik, legge det til en kopp vann og drikke før hvert måltid. Den kjemiske sammensetningen av denne gammeldags rette arbeider for å myke opp og oppløse nyrestein.

Drikk linfrø te å bryte opp nyrestein. Tilsett 2 spiseskjeer linfrø til to kopper kokende vann. La frøene til bratt i 15 minutter og deretter helle brygg gjennom et kaffefilter for å fjerne frøene. Legg ¼ kopp sitronsaft og 2 ss honning og rør til godt blandet. Nyt denne te tre til fem ganger om dagen inntil smertene har avtatt og nyrefunksjonen normaliseres.

Hint

 • Noen av disse behandlinger kan benyttes alene eller i forbindelse med de andre. For størst effekt, bruker alle fem samtidig.
 • Hvis nyre smertene ikke avtar ikke innen syv dager egenomsorg eller Hvis du på noe punkt dine symptomer føles verre, oppsøk profesjonell medisinsk hjelp umiddelbart.

Hvordan fjerne et fremmedlegeme fra nesen

Hvordan fjerne et fremmedlegeme fra nesen


Så du har noe opp nesen (eller kanskje barnet ditt gjør). Dette kan være en særlig smertefull og skremmende opplevelse, og utvinning har allerede vist seg ganske vanskelig, eller annet du ikke ville være her. Hvis du er den med noe opp nesen og du er alene, gå til legevakten. Uten hjelp, vil du trolig bare skubbe objektet lenger tilbake, og det er da ting blir farlig. Leger har en rekke verktøy laget kun for denne typen ting, og de kan fjerne det raskt og uten mye sjanse av objektet havne i lungene.

Hvordan fjerne et fremmedlegeme fra nesen

•  Bestem hva som er der oppe, hvor stort det er, og hvor dypt det er. Ved hjelp av lommelykten, ta en titt inne i berørte nesebor, men ikke start poking rundt. Se etter blødninger og prøve å finne ut hvorfor det er fast. Forsøk på å løsne objektet uten å ha god kunnskap om hva du er opp mot kan være katastrofalt, så ta deg tid.

Forsøk på å trekke det ut. For objekter som er godt synlig og er ikke avrundet, kan du prøve å trekke dem ut ved hjelp av pinsett - hvis pinsett er store nok - eller en hekta probe av noe slag. Ikke bare gjør det blindt: Bruk lommelykt og øynene dine til å se hva som skjer, og foreta justeringer etter behov. Hvis blødningen oppstår, eller hvis objektet ikke vil rikke seg eller er skjøvet lenger bak i forsøket, gå til ER.

Blås det ut. Du har sikkert allerede prøvd dette, men hvis objektet er vanskelig å se eller sfærisk - som vil gjøre det vanskelig å forstå - lukke upåvirket nesebor, så fortell barnet ditt til å blåse hardt. Dette kan løsne objektet helt, eller kan gjøre akkurat nok til at du kan forsøke å trekke den ut som beskrevet i trinn 2.

søke hjelp. Hvis ingen av disse metodene fungerer: Legene har verktøy som kan oppnå tilsvarende effekt med mye større presisjon eller kraft. Akkurat nå, bare har noen noe opp nesen, men hvis det kommer inn sin lunge, kan det føre til en infeksjon, astma, bronkiektasier eller død ved drukning. Ikke risikere det.

Hint

 • Hvis objektet er metallic, kan du prøve å bruke en magnet for å trekke den ut. Imidlertid er mange husholdnings magneter ikke kommer til å være sterk nok til å få dette gjort.

Hvordan fjerne mugg giftstoffer fra Bodies

Hvordan fjerne mugg giftstoffer fra Bodies


Muggsoppgifter i en kropp kan føre til alvorlige helseproblemer, og kan til og med bli dødelig --- hvis en person blir utsatt for store mengder muggsoppsporer. Disse giftstoffene kan være forårsaket av mold eksponering i hjemmet eller på kontoret på grunn av vannlekkasjer, mugg, bakterier og overflødig fuktighet. Symptomer på muggsoppgifter i kroppen inkluderer konstant sykdom, muskelsmerter, hodepine, hoste, brennende øyne, hukommelsestap, svimmelhet, utslett, sterk tørste, sår hals, magesmerter og økt forekomst av infeksjoner. Muggsoppgifter i en kropp bør fjernes så raskt som mulig og hjemmet eller området som inneholder mugg bør være grundig desinfisert.

Hvordan fjerne mugg giftstoffer fra Bodies

•  Finn ut om dine symptomer skyldes muggsoppgifter. Forske symptomene på giftig svart mold forgiftning. Gå til en lege for å få blodet ditt testet for mold eksponering og biotoksiner, som satt av inflammatoriske responser.

Fjern deg selv fra den mugne miljøet før det er grundig renset av formen. Dette er viktig fordi du ikke vil være i stand til å kurere deg selv om er fortsatt utsatt for mugg.

Konsumere brun tang ekstrakt å kurere symptomene av muggsoppgifter og avgifte kroppen din. Brun tang ekstrakt kan tas i en kapsel form og kan kjøpes på nettet eller i helsekostbutikker. Alginatene i tang har blitt brukt i mange år til å binde giftige stoffer og spyle dem ut av kroppen.

Unngå å spise mat som utløser mold reaksjoner, for eksempel ost, salami, poteter, sukker, raffinert korn og meieriprodukter. Antibiotika kan også gjøre mold symptomer verre fordi de eliminere gode bakterier fra kroppen, slik at soppen til å trives.

Bruk antihistaminer og nesespray som tilbys av en lege for å klare opp symptomene på muggsoppgiftstoffer fra kroppen. Husk at disse behandlingene kan inneholde lokale steroider og er ikke garantert å kurere deg.

Hint

 • Lav-fett, syre-produserende, kan høy-protein matvarer være vellykket på å redusere mold toksin symptomer, som kan eple cider eddik.
 • Opprettholde et tørt miljø til enhver tid.

Hvordan fjerne vann vekt

Noen ganger holder kroppen din på en mye vann, noe som gjør at du føler deg oppblåst og ubehagelig. Hvis du ønsker å bli kvitt vann oppbevaring, ta hensyn til din diett for de neste dagene. Mens du kan bli kvitt oppblåsthet gjennom over-the-counter medisiner, er det også en rekke naturlige metoder for å fjerne vann vekt. Finne en som fungerer for deg, og du vil være passende tilbake til klærne på kort tid.

Hvordan fjerne vann vekt

•  Drikk mer vann. Mens det synes counterintuitive, kan du faktisk miste vann vekt ved tilsetting av vann. Kroppen din vet det er behov for vann, og hvis du ikke gir den nok, beholder det vannet som den har. Ved å drikke nok vann, du forteller kroppen din at det ikke trenger å bekymre deg for vann, og det vil frigjøre vann det har vært å holde på. For å gjøre dette enklere, holde en flaske vann med deg hele tiden.

Unngå salt mat. Natrium eller salt, får kroppen til å holde vann. Hvis du spiser mat med høyt salt, kan du ha vannretensjon problemer. Hopp saltbøsse når du sitter ned til måltidet og nøye lese etiketter for maten du spiser. Du kan bli overrasket over hvor mange matvarer som inneholder mye salt, for eksempel grønnsaksjuice eller spaghetti saus. I stedet bruke andre krydder til smaken din mat.

Forgo de sukkerholdige matvarer også. Sukkerholdige matvarer kan også føre til at du holde vann. Pass på donuts og godteri for et par dager. Også vurdere å gi opp raffinerte karbohydrater som hvitt brød og pasta.

Ta et vanndrivende. En diuretisk øke mengden av urin, noe som reduserer vannvekt. Du kan kjøpe en vanndrivende over disk i en pille form. Du kan også bruke naturlige diuretika, som eple cider eddik, fennikel eller grønn te. Noen matvarer, som agurk, vannmelon og asparges, har også vanndrivende egenskaper, så prøv å fokusere kostholdet primært på disse typer matvarer for et par dager før du blir kvitt din oppblåsthet.

Gå til legen din hvis problemet vedvarer. Hvis du finner ut at du er konstant oppblåst og disse metodene ikke fungerer for deg, gå til legen din. Det kan være en medisinsk grunn for vann oppbevaring. For eksempel hjertesykdom, leversykdom og høyt blodtrykk kan alle føre til væskeansamlinger.

Hvordan fjerne fett rundt midjen

Hvordan fjerne fett rundt midjen


Midje og buk fett er en vanlig voksen klage. Selv om det er lett å bli fristet av gimmicker som magen Belt, som angivelig stimulerer magemusklene til kontrahering slik at reell trening ikke er nødvendig, vil metoder som disse ikke produsere effektive resultater. Fitness eksperter hevder at fett rundt midjen og magen er mest effektivt fjernet gjennom et sunt kosthold og streng treningsprogram.

Hvordan fjerne fett rundt midjen

Øve regelmessig kardiovaskulær trening er den beste måten å fjerne fett fra midriff, ifølge Shape up Shop nettside. Nettstedet talsmenn aerobic, basketball, tennis, turgåing, jogging og svømming, og anbefaler å gjøre disse fem dager i uken i minst tjue minutter. Slike anstrengende aktivitet vil tilstanden hjertet mens brenn muskel fett og toning kroppen.

"Push-konklusjoner" er sitert av Elite Wellness Coaching nettside som den mest effektive magefett reduserende trening. Etter forbruker en medium porsjon av komplekse karbohydrater, magre proteiner og en liten mengde umettet fett, plasser hendene foran deg med albuene på nitti graders vinkler. Trykk hælene på hendene kraftig mot bordet, så stå og gå unna. Det fungerer!

Toning triceps, biceps, rygg, bryst, rumpe og lår, i tillegg til magen, tvinger kroppen til å øke sin metabolisme, noe som betyr at kalorier inntatt vil bli tatt opp styrke disse musklene i stedet for å snu til fett. Ifølge Shape up Shop nettsted, er yoga en effektiv aktivitet for å styrke magemusklene og tilbake. Nettstedet innstiller også styrketrening, som styrker ben og øker forbrenningen, i tillegg til å vandre, som er en effektiv mosjon for alle av abdominal-musklene.

sove, ifølge Elite Wellness Coaching nettsted, er en mindre opplagt, men nødvendig aktivitet for å opprettholde en trim midje. Siterer søvnmangel som en av de mange årsaker til vektøkning, medgir nettstedet at kroppen reagerer på mangel på søvn ved å deponere mer fett - særlig abdominal fett.

Hvordan fjerne fettvev

Hvordan fjerne fettvev


Det finnes ulike metoder for å fjerne fettvev fra kroppen din. Fat fjerning metoder varierer fra billig til dyrt og kan gi umiddelbare resultater eller resultater over tid. Spot reduksjon er umulig med mindre du velger en av de kirurgiske fett fjerning alternativer tilgjengelige for deg; i stedet, hvis utnytte mosjon som et alternativ, vil du målrette hele kroppen å kvitte seg med eventuelle problemområder.

Hvordan fjerne fettvev

•  Ta kontakt med legen din om under fettsuging. Fettsuging kirurgisk fjerner fettceller fra bestemte områder av kroppen din. Kropps fettet suges ut ved hjelp av en høytrykks-vakuumpumpe. Fettsuging kan gjøres på din mage, lår, rumpe, ansikt, nakke og knær.

gjennomgå en mageplastikk for å fjerne overflødig mage hud og fettvev fra magen. Under operasjonen abdominal veggen muskler kan også bli strammet, noe som resulterer i et flatere mage.

Kombiner en sunn, redusert calorie diett med trening for å miste fett. US National Library of Medicine anbefaler at du spiser 500 færre kalorier på en daglig basis for å miste en kilo fett per uke. Fem hundre kalorier mer enn syv dager tilsvarer 3500 kalorier, som er mengden kalorier i ett pund av fett.

Gjør sunne kosten valg og lese mat etiketter for å finne ut næringsinnholdet. Konsumere magre meieriprodukter i stedet for full-fett meieri. Spis komplekse karbohydrater, inkludert hel-korn brød og brun ris, i stedet for enkle karbohydrater som hvit ris og hvitt brød. Bruk sunt, umettet fett som olivenolje og rapsolje. Få protein fra rå nøtter, skinn kylling, kalkun og belgfrukter.

Ta opp kardiovaskulær trening for å brenne kalorier og fett. Gå jogging, sykling, svømming eller gå for å øke hjertefrekvensen. Legg variasjon ved å delta i gruppe idrett eller tar en gruppe aerobic klasse. Trener minst 45 minutter per dag, tre dager per uke.

Utfør styrke øvelser for å øke muskelvevet, som muskel stimulerer stoffskiftet å brenne fett, selv når du hviler. Bruk dumbbell vekter, kroppsvekt og vektløfting maskiner for å legge variasjon til rutine. Målrette alle musklene i kroppen din for all-over fett tap. Styrke trene dig dager i uken i 45 minutter daglig.