Digidexo.com

vekt tap til til ungdom

Hvordan bruke Duct Tape til Fjern Hengende Moles

Hvordan bruke Duct Tape til Fjern Hengende Moles


Hengende føflekker eller "skin tags" er ikke-cancerous hud vekster som utvikler på grunn av hud gnisser mot huden. I utseende, kan huden kodene være kjøtt tonet eller litt mørkere enn hudens naturlige pigment og ligner en stengel-lignende figur som stikker ut fra hudens overflate. Skin tags er vanligvis ufarlig og ofte fjernet av kosmetiske grunner. Skin tags kan fjernes enten medisinsk eller naturlig, avhengig av din preferanse. Skin tag lider finne bruken av duct tape på en hud tag en billig og svært effektiv behandling.

Bruksanvisning

•  Rens huden tag og omkringliggende huden grundig, ved hjelp av varmt vann og en anti-bakteriell hud såpe. Sørg for å skylle alle såperester fra huden, tørk med et håndkle. Opprettholde ren hud gjennom huden tag fjerning prosessen er avgjørende for å forebygge smitte.

Plasser en 1i. Stykke duct tape direkte på toppen av huden tag. Glatt duct tape over toppen huden tag, noe som gjør at passformen er fast og sikker. Duct tape vil utrydde all blodsirkulasjonen i huden tag forårsaker koden for å slippe av huden smertefritt.

La duct tape til å dekke huden tag for minimum tjuefire timer.

Fjern duct tape etter tjuefire timer til å overvåke huden tag eliminering prosessen. Hvis huden tag ikke er fjernet etter tjuefire timer, erstatte den opprinnelige stykke duct tape på huden tag, som dekker en gang mer i ytterligere tjuefire timer.

Tips og advarsler

 • Alle ingrediensene kan kjøpes på ditt lokale supermarked.
 • Duct tape behandling for hud tag fjerning er høyt ansett og bør gi resultater i løpet av de første tjuefire timer.
 • Hvis du på når huden opplever rødhet eller irritasjon på grunn av duct tape søknad, fjerne den umiddelbart duct tape. Sensitive hudtyper kan være utsatt for varme utslett og irritasjon.

Hvordan bruke Duct Tape til å bli kvitt vorter

Ved hjelp av tape for å kvitte seg med vorter er en enkel og rimelig behandling som kan brukes i stedet for konvensjonelle behandlinger med salisylsyre og kryoterapi (frysing av vorte). Plantar warts, som er funnet på såler av tær og føtter, er de vanskeligste å bli kvitt, men duct tape metoden kan være effektiv i behandling av dem. The human papilloma virus forårsaker plantar vorter når viruset kommer inn i foten gjennom pauser eller kutt i huden.

Bruksanvisning

Ved hjelp av Duct Tape Alone

•  Klipp et stykke duct tape stort nok til å dekke vorte. Påfør duct tape til vorte og trykk godt fast. Holde dette på i seks dager. Hvis det faller av, plasserer et stykke på vorte og fortsette å telle til den sjette dagen.

Ta duct tape off vorte på den sjette dagen. Suge vorten i varmt vann. Bruk en pimpstein å skrubbe den døde huden vekk fra området.

Legg et nytt stykke duct tape på vorte i ytterligere seks dager.

Gjenta disse trinnene til vorte er borte, men ikke gå lenger enn to måneder. Hvis vorten ikke forsvinner etter to måneder, bør du oppsøke lege for en annen behandling.

Ved hjelp av salisylsyre og Duct Tape sammen

På kvelden før sengetid, gjelder salisylsyre til vorte og la den tørke. Legg et stykke duct tape over vorte.

om morgenen, fjerne duct tape, som fjerner litt av vorte vev. Påfør aa rent stykke duct tape for dagtid. Bare bruker den salisylsyre om natten.

Fortsett å veksle bruker salisylsyre og duct tape om natten og duct tape alene på dagtid. Hvis vorten ikke har blitt fjernet etter to måneder, bør du oppsøke lege.

Tips og advarsler

 • Etter noen uker, kan du merke en hvit skorpe danner rundt vorten. Dette innebærer at behandlingen virker.
 • Ett merkenavn for salisylsyre er Compound W, som kan finnes i de fleste apoteker.

Hvordan bruke en vekt-tap Journal

Hvordan bruke en vekt-tap Journal


Hvis du har prøvd og feilet for å gå ned i vekt, kan en matdagbok være akkurat det verktøyet du trenger for å lykkes. En ettårig studie publisert av "Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics" i 2012 fant at selvkontrollerende gjennom bruk av en matdagbok forfremmet vekttap. Nøkkelen er å være konsekvent. Diskuter journalen med din lege og en lisensiert ernæringsfysiolog.

Hvordan bruke en vekt-tap Journal

•  Sett en liten notisbok eller et par av indekskort i lommen eller i håndvesken og bære dem med deg gjennom hele dagen.

Skriv ned alt du spiser som du går gjennom dagen. Ikke prøv å huske hva du spiste på slutten av dagen. Inkludere informasjon om de delene av maten du konsumert - ". Håndfull druer" for eksempel, en "king size-candy bar" eller en

•  Legg merke til den tiden av dagen og din situasjon. For eksempel: "Jeg spiste en halv en smultring under stabsmøte kl 10"

Beskriv din fysiske og følelsesmessige status. Var du faktisk sulten eller var maten foran deg bare tiltalende? Var du trøtt eller våken? Var du følelsen glad, trist, lei eller engstelig? Identifisere opplevelser og følelser kan hjelpe deg å finne negative trender i dine matvaner.

Skriv i dagboken din hver dag i to uker, inkludert helgene. På slutten av hver dag, lage et notat om hvor mye du trente siden fysisk aktivitet er en viktig del av vekttap.

Gå gjennom journal og se etter trender i spise-og mosjonsvaner. For eksempel kan du spise klippe mens du ser TV eller hoppe over gym turer når du er stresset om et prosjekt på jobben.

Skriv en liste over mål basert på dine observasjoner. Fortsett journalføring og skrive en eller to vekt-tap mål i begynnelsen av hver uke. Det kan være lurt å unngå snacks mellom måltidene eller trening for en ekstra 10 minutter hver dag.

Hint

 • Hvis du er teknologisk avanserte, bruke en online tracker eller telefon app for å overvåke dine matinntak og mosjonsvaner.
 • Del din journal med en betrodd venn eller familiemedlem for et ekstra nivå av ansvarlighet.
 • Kontakt lege før du gjør endringer i ditt kosthold og mosjonsvaner.

Hva er en god mengde vekt å tape per måned?

Mens alle vil tape i forskjellig hastighet, er det en sunn område i hvilket bør man være å miste vekt. Men det er viktigere å fokusere på prinsippene om en lyd spising og trening i stedet for tall på skalaen. Ved å spise riktig, trene godt og overvåke vekten din for noen dårlige mønstre, kan du være godt på vei til å oppnå en god mengde vekt å tape per måned.

Riktig mengde

Vekttap eksperter anbefaler vanligvis en halv til to pounds av tap i uken, noe som betyr et gjennomsnitt på to til 10 pounds en måned. Imidlertid er det flere faktorer som kan bidra til en raskere eller langsommere månedlige vekttap. For eksempel, hvis du veier mye, vil du gå ned i vekt raskere i begynnelsen, før vekttapet vil avta som du kommer nærmere målet. Hvis du er eldre, vil du miste tregere.

Din beste planen

Den beste måten du kan sikre at du oppnår en god mengde vekt å tape per måned er å spise riktig og trene godt. Dette kan oppnås ved å spise hele matvarer, inkludert rikelig med frukt og grønnsaker, fiber og magre proteiner. En lyd øvelse plan vil variere i henhold til dine mål, men for omfattende vekttap vil du kanskje vurdere en intensiv cardio rutine, betalte opp med noen vekt arbeid. Det er en vanlig misforståelse at vekter vil gjøre kvinner klumpete, men kvinner faktisk vil trenge muskeltonus å riktig miste vekt.

Betraktninger

Husk at ikke drikker nok vann eller inntak av for mye salt vil føre til vann oppbevaring, som vil dukke opp som tall på en skala. I tillegg kan kvinner som nærmer menstruasjonene midlertidig se et høyt tall på skalaen.

The Big Picture

Når det gjelder å miste vekt, vil det være ganger når kroppen din vil treffe et platå, og det må bli utfordret på en ny måte for deg å begynne å miste igjen. Faktisk, ifølge Lifetime Fitness guiden vektkontroll, de første åtte ukene er alle om å føle seg bedre og har mer energi. Måneder to gjennom seks er beskrevet som å være tung i tommer og fett tap og muskel vekst. Det er bare på seks måneder og utover at vekten virkelig begynner å fly av gårde.

Andre tiltak for å lykkes

Du bør også vurdere andre målinger, slik at du ikke blir for besatt med en god mengde vekt å tape per måned. Disse kan omfatte ditt nivå energi, klær følelse løsere, mer energi, en endring i kjole størrelse, komplimenter fra andre, og oppnå bragder du ikke kunne gjøre før. Ikke bli for opphengt i tall på en skala, selv om de kan være en god måte å følge utviklingen din. Bare vær sikker på at det ikke er den eneste måleverktøyet du bruker.

Den tryggeste mengde vekt å tape per uke

Å miste vekt for fort er utrolig risikabelt; det presenterer farer til din helse og betyr at du er langt mer sannsynlig å få tilbake den vekten du taper. På den annen side betyr langsom og jevn vekttap å miste mer fett, og gjør varige endringer i livsstilen din som kan holde deg sunn og frisk i mange år.

Expert Insight

Eksperter er enige om at den sikreste mengde vekt å tape per uke er 1 til 2 pounds. Vekttap på denne frekvensen er mer sannsynlig å være fett, i motsetning til vann og muskler mister når vekttap er for rask. Å miste vekt sakte også betyr å gjøre endringer i kosthold og livsstil som du kan opprettholde over tid, i stedet for restriktive dietter som hemme metabolismen og kan ikke holdes oppe. Helsemyndighetene også understreke viktigheten av å besøke legen din før du starter noen vekttap plan for å diskutere strategi og de sunneste måtene å nærme seg din personlige vekttap.

Kaloriunderskudd

En kilo fett har ca 3500 kalorier, noe som betyr å miste 1 til 2 pounds per uke vil kreve et kaloriunderskudd på 500 til 1000 kalorier per dag. Kaloriunderskudd er forskjellen mellom mengden kalorier du forbrenner og hvor mye kalorier du spiser på en dag. Kroppen din forbrenner automatisk kalorier bare fra normale funksjoner som pusting, men trening og andre aktiviteter vil øke antall kalorier du forbrenner, og et sunt kosthold vil redusere antall kalorier du spiser. Online kalkulatorer kan gi deg en viss idé om hvor mange kalorier du forbrenner hver dag basert på størrelse og aktivitetsnivå, og kosthold og trening kan hjelpe deg å nå dine kalori-underskudd mål.

Kosthold og trening

For å unngå stunting stoffskiftet, sørg for å spise minst 1200 kalorier per dag. Ofte nye Kosten kan være overenthusiastic i sin begeistring for å gå ned i vekt og trim kaloriinntaket for mye, men crash dieting vil bare skade din vekttap innsats i det lange løp. Spis et velbalansert kosthold som inneholder hver matvaregruppe og fokus på del-kontroll for å holde kaloriene i sjakk. Inkluder moderat til kraftig mosjon 3 til 5 ganger per uke for å øke stoffskiftet og øke vekttap.

Å holde vekten nede

Langsiktig vekttap betyr å gjøre permanente endringer i livsstil, ikke binde seg til en diett for et par måneder. Å miste vekt betyr langsomt kan det ta lengre tid å nå dine mål, men i den tiden kroppen din bli sterkere og forbedringer til kosthold og livsstil vil bli vaner. Innen du når dine mål, vil din fitness og generell helse være vesentlig forbedret, og det vil være mye lettere å fortsette å leve et sunnere liv.

Farene ved Rapid vekttap

Når du mister mer enn 1 til 2 pounds per uke, er kroppen din miste vital muskelvev, noe som kan føre til en rekke helsemessige komplikasjoner som spenner fra dehydrering til hjerteproblemer. Hvis du oppdager at du mister mer enn to pounds per uke, øke inntaket av magre proteiner og hele korn for å gi kroppen din drivstoff og næring den trenger.

Vekt-tap Retreats for voksne

Vekt-tap retreats tjene to formål. Du bruker dem til å hoppe starte vekttap rutine, lære de verktøyene som trengs for å starte en sunn livsstil. Vekt-tap retreats hjelper deg å komme tilbake på sporet eller forbedre nåværende sunn livsstil. Programmene på vekt-tap retreats inkluderer trening, kosthold og livsstilsendringer, rådgivning og pedagogiske programmer. Vekt-tap retreats vanligvis vare i åtte dager.

Rapid Vekttap

Du kan gå ned i vekt raskt på mange retretter. Rapid vekttap oppstår på grunn av dramatiske, plutselige endringer. Wellspring Retreats er åtte-dagers programmer som produserer raske vekttap ved hjelp av en vitenskapelig tilnærming til å miste vekt som du kan vedlikeholde når du kommer hjem. Du mister vekt raskt på Birchcreek helse og vekttap Retreat på grunn av sin aggressive jump start detox prosessen.

Fitness

Vekt-tap retreats hjelpe deg å begynne en øvelse rutine å gjøre når du kommer hjem. Trening er den eneste måten å opprettholde vekttap, øke hastigheten på stoffskiftet og energi til kroppen. Den "hoppe starte Life" program på Birchcreek inkluderer guidet morgen turer på upstate New York fjellveier for å få stoffskiftet i gang. Programmet lærer betydningen av skadeforebygging og fleksibilitet ved å tilby stretching og pilatestimer. De utøve opsjoner justere til kondisjon av den enkelte.

Ernæring

Vekt-tap retreats har klasser som lærer deg om kosthold og ernæring. Hilton Head vekt-tap boot camp inkluderer workshops om ernæring. Delta på matlagingsdemonstrasjoner og økter som lærer om innkjøp av mat. En kulinarisk vekttap ekspert lærer deg hvordan å forberede raske, næringsrike måltider. Lær hvordan du kan gjøre sunne erstatninger i måltider, hvordan å handle for stifter for ditt kjøleskap og pantry, og hvordan du kan ta de rette kosttilskudd valg. Som et eksempel på hva du bør spise da de kom hjem, du spiser sunne måltider i riktig deler.

Behavioral Therapy

Kognitiv atferdsterapi ved vekttap farms hjelper dieters lære hvordan å opprettholde en sunn livsstil. Wellspring Retreats tildeler deg til en atferdstrener for å veilede deg i din vekttap reisen. Du delta på gruppeterapitimer med treneren din. Samspillet med andre gruppemedlemmer hjelper deg kontakt med andre som kommer om de samme kamper. Behavioral trenere fortsette å guide deg når du kommer hjem. Wellspring trenere jobbe med deg i tre måneder via intensive nett ettervern.

Massasje og Spa

Vekt-tap retreats ikke bare lære deg å slippe pounds, spise sunt og endringer i livsstil. Du lærer betydningen av velvære, stress reduksjon og omsorg for kroppen din gjennom terapeutiske massasjer og spa-behandlinger. Massasje lindrer muskelvevet og øker blodsirkulasjonen. Birchcreek tilbyr mer enn 10 typer massasje, akupunktur og soneterapi. Du lærer at vekttap og helse omfatter flere komponenter.

Hva slags vekt tap programmer Har Medicaid Cover?

Medicaid er for mange den eneste kilden til helsevesenet dekning. Å vite detaljene i dekning kan være vanskelig for noen; noen fordeler er føderalt mandat, mens andre er opp til statene. Vekttap programmer faller i sistnevnte kategori, og hver enkelt søker dekning trenger å vite hvor du skal lete etter informasjon.

Medicaid og Vekttap

Fedme og overvekt er viktige bidragsytere til en rekke helseproblemer. Men personer med bare tilgang til medisinsk hjelp er gjennom Medicaid-programmet kan ha problemer med å finne informasjon om vekttap eller lederprogrammer gjennom sin dekning. Selv om statlig finansiert, er Medicaid programmer administreres av de ulike statene. Noen aspekter av Medicaid-programmet er uniform av føderal lov, men statene har lov til å bestemme sin egen politikk med hensyn til Medicaid-dekket vekttap programmer.

Vekttap medisiner

Et slikt eksempel ville være vekttap og styring ved bruk av reseptbelagte medikamenter. Ifølge familier USA, "vekt-tap narkotika er en av ni klasser av legemidler som Medicaid programmer kan utelukke fra dekning i henhold til føderal lov." Dette betyr ikke nødvendigvis at de ikke er dekket; i mange tilfeller har statene tatt dekning for disse medikamentene. Staten ved statlige uoverensstemmelser imidlertid gjøre det vanskelig for pasienter som trenger disse stoffene for å vite hvorvidt de har dekning for dem. Medicareinteractive.org gir en oversikt over alle statenes politikk angående dekning for disse medikamentene, og en slik oversikt kan være svært nyttig for enkeltpersoner.

Gastric bypass kirurgi

En annen vanlig prosedyre for vekttap er gastric bypass operasjon. Familier USA påpeker at "føderale Medicaid loven ikke nevner dekning av gastric bypass kirurgi spesielt." Dette kan føre til noen forvirring, og vanligvis dekning for denne prosedyren er vurdert fra sak til sak. Familier USA fortsetter med å si, "Enkeltsaker om Medicaid dekning av gastric bypass kirurgi omfatter generelt beviser at for en bestemt pasient, er medisinsk nødvendig og ikke kosmetisk kirurgi." Hvis gastric bypass kirurgi er nødvendig for deg, er den beste tilnærmingen for å skaffe dekning for å kommunisere med legen din som du sender ditt krav til Medicaid. "Statene kan ikke vilkårlig nekte eller redusere" medisinsk nødvendige prosedyrer, ifølge familier USA, så hvis legen din finner det nødvendig så du bør være i stand til å oppnå dekning.

Sjekk ut din statens retningslinjer

Som du oppsøke dekning for vekttap programmer og prosedyrer gjennom Medicaid, husk at hver stat forvalter sin egen plan. Det vil være retningslinjer som er spesifikke for din posisjon som må vurderes. "For å finne ut mer spesifikke dekningsregler," Medicareinteractive.org anbefaler, "kontakte statens Medicaid kontor." Områdets Medicaid Samordning med del D (fra staten) Figuren gir en kort oversikt over statlige dekning samt linker til lokale kontakter for hver stat. Med bare litt forskning og initiativ, bør du være i stand til å raskt oppdage hvilke ressurser som er tilgjengelige for deg for vekttap etter Medicaid i staten.

Hvordan skrive en appell Letter for vekt-tap kirurgi

For mange mennesker, er vekt-tap kirurgi en livline til en stor livet endring. Denne operasjonen anses av overvektige personer som har prøvd en rekke andre alternativer for vekttap til ingen nytte. Derfor kan det være et ødeleggende slag når operasjonen er avvist, enten av lege eller forsikringsselskap. I de fleste tilfeller er det en klageprosess som vanligvis krever mye dokumentasjon, herunder en appell brev.

Hvordan skrive en appell Letter for vekt-tap kirurgi

•  Identifiser deg i åpningsdelen av brevet. Inkluderer forsikring informasjon, kontaktopplysninger og annen personlig informasjon som kan hjelpe personen som mottar brevet identifisere deg og ditt tilfelle. Du kan også inkludere en linje recapping årsaken til brevet og fornektelse beslutning.

Utkast til en liste over konsise argumenter i favør av kirurgi. Du må gjøre partiet som nektet den operasjonen forstå hvorfor det er viktig og avgjørende for din helse å ha denne operasjonen. Derfor må du jobbe hardere for å gjøre partiet godkjenner operasjonen forstår at du er ekte i ditt resonnement for trenger det. Ikke drone på om dine ønsker; fokusere på fakta om fedme. Diskuter nytte for din generelle helse, og holde dine uttalelser kort og enkel. Hvis du har en eksisterende tilstand på grunn av fedme, som høyt blodtrykk eller diabetes, og en body mass index (BMI) over 35, sitere denne informasjonen også, og inkluderer offisiell diagnose dokumentasjon.

List vekttap metoder du har prøvd tidligere å vurderer kirurgi. I noen tilfeller har vekt-tap kirurgi blitt misbrukt i noen tilfeller av folk som er interessert i å få denne operasjonen for kosmetiske grunner versus helse trenger. Du trenger å liste, så detaljert som mulig, hva du har prøvd, og hvorfor det ikke har fungert. Hvis det er mulig, å liste datoer og kontaktinformasjon godkjenne metodene du hevder å ha prøvd. Jo mer kommende du er i dette brevet om metoder som har sviktet for deg, jo mer sannsynlig er det at beslutningen om operasjonen vil bli reversert.

Bruk sitater fra å støtte leger i brevet. Spør din primære omsorg lege for et brev av støtte, som du kan sitere tekstbiter i brevet og inkludere resten i klagen din pakke. Du kan også få en second opinion fra en annen lege for samme formål. Faglig støtte vil låne mer vekt på argumentet ditt.

Ta med en personlig melding på hvordan det å være overvektig har påvirket livet ditt. Dette er din tid til å snakke om hvordan det å være overvektige har virkning livet ditt på et personlig nivå. Prøv å holde ditt språk ren og enkel. Du prøver ikke til retten sympati her, men heller en mer dyptgående forståelse fra partiet avgjøre utfallet av klagen. Du ønsker å gjøre dem til å forstå hvorfor du trenger denne operasjonen for å leve et bedre liv. Bruk anekdoter og historier som illustrerer hvor alvorlig din situasjon. Igjen, holde denne delen klar og konsis.

Rediger og korrekturlest nøye. Før du sender klagen brevet, ser det over nøye. Les det en gang for å sørge for at det er fornuftig og høres logisk. Deretter lese det igjen for grammatikk, rettskrivning og eventuelle andre feil du kan få øye på. Har en venn eller et familiemedlem også lese den over til å gi deg sin mening om tonen i brevet generelle; de også kan oppdage feil som kan holde brevet fra utseendet så godt gjennomtenkt og utført som det skal.

Øvelse Vs. Vekt-tap kirurgi

Å miste vekt kan være en svært vanskelig, livslang problem for mange mennesker. Den beste måten å gå ned i vekt er å vedta en sunn livsstil som inkluderer et sunt kosthold, kardiovaskulær trening, styrketrening og riktig fuktighet. Men noen mennesker ikke svare så godt til øvelsene eller ikke er i forsvarlig stand til å gjøre nok mosjon til saken. I disse type tilfeller kan vekt-tap kirurgi være et alternativ.

Vekt-tap kirurgi Kandidater

De fleste leger vil kun vurdere bypass kirurgi for de med en kroppsmasseindeks på 40 eller høyere. Som regnes som ekstremt overvektige. Ifølge Mayo Clinic, vil legen vurdere vekt-tap kirurgi for de som tilfredsstiller body mass index krav og for de med en kroppsmasseindeks på 35,5 til 39,9 hvis de også har en vekt-relaterte helseproblem som for eksempel høyt blodtrykk eller diabetes.

Typer kirurgi

Legen din kan vurdere flere typer kirurgi. Lap-Band justerbar gastric banding kirurgi bruker en oppblåsbar band til å dele magen i to deler og deretter trekker bandet stramt som et belte. Dette begrenser mengden mat som kan spises. Vertikal-banded gastroplasty er mer kjent som magen stifting. Denne operasjonen skiller også magen i to deler. Den øvre del av delingen er mindre og det kan resultere i mindre mat blir spist. Andre operasjoner inkluderer ermet gastrektomi biliopancreatic avledning med duodenal omkobling og Roux-en-y.

Resultater

Ifølge en desember 2008 studie av International Journal of Obesity, til de som trener gå ned i vekt og de som har kirurgi har lignende resultater etter 12 måneder. Begge fått tilbake små mengder vekt. Den kaloriinntak var 1460 for gruppen som hadde kirurgi mens øvelsen gruppen spiste 1407 kalorier per dag. Den største forskjellen var at gruppen som hadde kirurgi tok 37 prosent av sine kalorier fra fett, mens treningsgruppen tok 27,6 prosent.

Hvordan velge Residential vekt-tap programmer

Hvordan velge Residential vekt-tap programmer


Bolig vekttap programmer lar deg fokusere på deg selv og å miste vekt, sammen med å lære sunne vaner som vil hjelpe deg å holde vekten av. Hvis du noen gang ønsket at du kunne få støtte at deltakerne på "The Biggest Loser" får, er dette måten å gjøre. Dessverre, kostnaden for et bolig vekttap programmet gjør det vanskelig for mange å delta. Men hvis du har penger, kan dette være en fin måte å hoppe starte din diett. Finn "fett camp" som er riktig for deg.

Hvordan velge Residential vekt-tap programmer

•  Spør om mat oppgitt. Ulike vekt-tap programmer har ulike typer dietter. For eksempel kan du finne at ett program vil ha deg å følge en streng vegansk diett og tillater deg å spise så mye du vil, mens en annen programmet tilbyr et bredere spekter av matvarer, men begrenser hvor mye du spiser. Noen kortsiktige bolig vekttap sentre tilbyr en væske-bare kosthold. Pass på at stedet du velger tilbyr mat som du kan se deg selv å spise langsiktig.

Se på aktivitets tilbud. Å få trening kommer til å være en annen stor del av en vekt-tap leiren. Hvis du ønsker å nyte din tid på det, må du finne en som tilbyr aktiviteter du liker. For eksempel, hvis du elsker å være utendørs, kan du registrere deg for et program som har daglige turer eller sykkelturer. Du vil være i stand til å få din oppgave samtidig ha det gøy.

Finn et program med folk som deg. Noen bolig vekt-tap programmer tilby tjenester bare til visse typer mennesker - barn, tenåringer eller kvinner, for eksempel. Hvis du passer inn med deres mål klientell, kan du ha en bedre tid.

Sammenlign kostnaden per dag. Bolig vekt-tap programmer kan koste $ 5000 per uke eller mer. Til nøyaktig sammenligne pris, bør du gjøre det på en per-dag basis, fordi lengden på programmet varierer. Dele den totale kostnaden med antall dager. Legg i kostnadene for transport for å komme til sentrum.

Hint

 • Spør en venn til å gå med deg til vekttap sentrum. Hvis du har en annen person der, kan du føle deg gladere, og du kan støtte hverandre etter programmet er ferdig også. I tillegg har noen programmer krever dobbel bruk av rommene, og hvis du ikke har en venn med deg, kan det hende du må dele rom med en fremmed.

Hvordan lage en vellykket personlig vekt-tap plan

Hvordan lage en vellykket personlig vekt-tap plan


Mange overvektige amerikanere tror at de har prøvd alt for å gå ned i vekt og har hatt liten eller ingen suksess i sin innsats. Deres slanking planer har variert fra å spise svært lite på en daglig basis for å spise mer enn noensinne i små mengder. En vellykket personlig vekttap plan vil gjøre miste vekt mulig ved rimelige vekttap trinnene som fører til en sunn livsstil og langsiktig suksess på å opprettholde en sunn kroppsstørrelse.

Hvordan lage en vellykket personlig vekt-tap plan

Vurdere din livsstil

Opprett en food journal. Skriv ned alt du spiste i løpet av de siste tre dagene. Denne listen skal inneholde alt fra håndfuller av potetgull til sukkerholdige drikker som brus og fruktjuice.

Skriv ned noen fysiske aktiviteter du fullført. De fysiske aktiviteter må være basert på øvelsen bevegelser som varer i minimum varighet på 30 minutter. Et eksempel kan være å gå en familie kjæledyr eller spille en sport i bakgården.

Spill inn nåværende vekt. Vektøkning skjer ikke over natten; det er en opphopning av lagrede kalorier som er omgjort til fett gjennom et tidsrom. Innse at, basert på hva du har spist og hvor fysisk aktiv du er, vil enten øke eller redusere din nåværende vekt.

Forenkle Vekttap

Lag en tre-dagers måltid plan. Weight Watchers magasinet publisert en artikkel av Peter Walsh, en erfaren pedagog og motivasjonstrener som har vært omtalt på The Oprah Show og TLC, der han forklarer at mindful spise er et vekttap teknikk som vil hjelpe deg å miste vekt og holde den av . Med henvisning til den innspilte spise loggen, velger tre usunne valg for å erstatte med en stor porsjon frukt eller grønnsaker. Fordi du spiste ulike matvarer på alle tre dager, har du nå en tre-dagers, variert måltid plan å følge.

Gjenta dette trinnet hver dag for å sikre at du er konsekvent i mindful spise.

forplikte seg til en fysisk aktivitet om dagen. Mandag til fredag, dedikere minst 30 minutter til en fettforbrennende fysisk aktivitet. Velg en fysisk aktivitet som du vil nyte. Det kan være noe så enkelt som skating, hula hooping eller danse til favoritt syltetøy. Selv om disse valgene kan gjøres rett i ditt hjem eller i nabolaget, de hver tilby kroppen din mulighet til å brenne alt 200-425 kalorier av fett.

Plan for å nyte. Hver syv dager eller så, tillat deg selv å nyte en favoritt snack eller behandle. Dette kan være halvparten av din favoritt candy bar, ett scoop av iskrem eller en burger fra en fast-food restaurant. Ikke bare vil dette hjelpe deg å kontrollere suget etter disse elementene på ikke-indulging dager, men det gir deg noe å se frem til etter at du har lastet fulgt din skreddersydd måltidsplan hele uken lang.

Husk at dette er en dag, en snack-eneste alternativet. Å gjøre den feilen å fråtse i mer enn én snack for mer enn én dag kan enkelt legge til uønskede pounds og sabotere din innsats.

Hint

 • Veie og måle deg selv hver 15. dag. Dette vil tillate deg å se de positive resultatene som kanskje ikke er så merk fra å se i speilet alene.
 • Fortsett å revolusjonere og forbedre din vekt-tap plan ved å gjennomgå dine måltider og øvelser hver 30. dag. Dette er viktig i å hjelpe deg til å utvikle en livslang vane å leve sunt.
 • Unngå reseptbelagte eller over-the-counter slankepiller for å hjelpe deg å nå dine vekttap mål. Etter dosering instruksjoner for diett hjelpemidler kan også lett bli viktigere enn sunne leve instruksjoner. I stedet nå for multivitaminer som kan gi kroppen din med naturlige næringsstoffer som kan hjelpe deg å se og føle deg bedre.

Hvordan beregne Kaloriforbruk å nå vekt-tap målet

Hvordan beregne Kaloriforbruk å nå vekt-tap målet


Selv om det er mange komponenter i et sunt kosthold, bestemme riktig daglige kaloriinntak er viktig for å nå din vekt-tap mål. Ditt ideelle kaloriinntak bestemmes av din alder, vekt, høyde, aktivitetsnivå og kjønn. Selv om mange eksperter anbefaler en diett på 2000 kalorier om dagen, kan det hende du trenger mer eller mindre avhengig av disse faktorene. Du kan bruke en enkel formel for å finne ut hvor mange kalorier du trenger å konsumere for å opprettholde eller gå ned i vekt.

Hvordan beregne Kaloriforbruk å nå vekt-tap målet

Bestemme ditt daglige kaloriinntak Target

•  Vei deg på en skala og registrere din eksakte vekt i pounds. Hvis du ikke vet hvor høy du er, stå mot en vegg og har en venn med blyant lett markere hvor toppen av hodet ditt er. Bruk et målebånd for å bestemme avstanden fra gulvet til merket i inches.

Bruk en kalkulator for å koble din høyde, vekt og alder inn følgende formel for kvinner: 655 + (4,3 x vekt i pounds) + (4,7 x høyde i inches) - (4,7 x alder i år). Menn bør bruke denne formelen: 66 + (6,3 x vekt i pounds) + (12,9 x høyde i inches) - (6,8 x alder i år).

Høyde og vekt vil gjøre produktet større, mens alder vil gjøre den mindre. Dette betyr at større individer krever flere kalorier, mens eldre individer krever mindre. Den resulterende tallet er din BMR, eller basal metabolic rate.

Bestem ditt aktivitetsnivå. Hvis du er stillesittende, betyr dette at du tilbringer mesteparten av dagen sitter og ikke trener ofte. Hvis du er lett aktiv, kan du tilbringe en god del av dagen din stående og / eller trening to til tre dager i uken. Moderat aktive individer er de som deltar i trening de fleste dagene i uken. En høyaktiv livsstil er en hvor intens trening oppstår på en daglig basis for lengre perioder.

innlemme aktivitetsnivået i kaloriinntaket estimat ved å plugge den aktuelle ligningen inn i kalkulatoren (BMR er det nummeret du fikk i trinn 2): sedentary: BMR x 1.20; lett aktiv: BMR x 1.30; moderat aktiv: BMR x 1.40; svært aktiv: BMR x 1.50.

Den totale er antall kalorier du bør spise hver dag for å opprettholde din nåværende vekt.

Hvis du ønsker å gå ned i vekt, må du inntar færre daglige kalorier enn indikert i trinn 4. Et underskudd på 3500 kalorier tilsvarer £ 1 av vekttap. Dette betyr at hvis du ønsker å miste £ 1 en uke, bør du trekke fra 500 kalorier fra ditt daglige mål. Hvis du ønsker å miste 2 kg. en uke, bør du redusere den med 1000 kalorier. Du kan også gjøre dette ved å brenne ekstra kalorier gjennom trening i stedet for å redusere kaloriinntaket ditt.

Hint

 • I tillegg til kaloriinntak, sørg for å vurdere ting som fett, fiber og karbohydrater nivåer.
 • Spis ubehandlet mat, som for eksempel økologisk frukt, grønnsaker, helkorn og magre proteiner, til hjelp i vektkontroll. Ikke bare er de lavere i kalorier, men de kan også hjelpe til med riktig fordøyelse og hormonelle balanse assosiert med vekttap.
 • Aldri spise færre enn 1200 kalorier om dagen. Dette er det minste antall kalorier som kroppen din trenger for å fungere. Konsekvent å spise færre enn 1200 kalorier om dagen kan føre til hårtap, gusten hud, nedbrytning av muskler, organskade, underernæring og sult. Nektet å konsumere dette minimum av kalorier kan være en indikator på anoreksi.
 • To pounds hver uke er den raskeste at man kan gå ned i vekt samtidig opprettholde god helse. Med mindre du er veldig overvektig eller overvektig, mister mer enn 2 kg. en uke kan føre til redusert muskelmasse.
 • Aldri starte en ny diett uten medisinsk tilsyn.
 • Kvinner som er gravide eller ammende krever betydelig mer kalorier hver dag og bør ikke bruke disse retningslinjene.

Vekt-tap og fettforbrennende dietter

Vekt-tap og fettforbrennende dietter


Det finnes en rekke vekttap diett planer om å velge mellom. Valget er ofte avhengig av ønsket rate av vekttap, medisinske forhold som hindrer eller favoriserer bruk av visse diettprogrammer og individuelle preferanser. Vanligvis vil alle vekt-tap programmer føre til vekttap hvis de indusere en kalori underskudd.

Low Fat Diet

En fett tap diett er enhver diett program der fettinntaket er begrenset. De fleste lav fett dietter tillate opptil 20 gram fett daglig. Dietten er basert på det faktum at fett er mest kalori makro-næringsstoffer. Karbohydrater og protein begge har fire kalorier per gram, mens fett har ni kalorier per gram. Troen er at å begrense fett vil resultere i et kaloriunderskudd. Fett er også antatt å være mest lett omdannes til kroppsfettet på grunn av den tilsvarende sammensetning. Ideen er hvis fett er begrenset, vil kroppen må jobbe hardere for å konvertere de andre makro-næringsstoffer i kroppen fett i tilfelle et overskudd av kalorier er tatt inn. Lav fett dietter er ideelt fordi det er mulig å få daglige vitaminbehov fra matinntaket alene. Lav fett dietter er ofte gjort i tandem med kaloritelling planer.

Low Carb Diet

En lav carb diett, ligner på konseptet til en fettfattig diett, er enhver diett der karbohydrater er begrenset. Utformingen av en lav carb diett programmet er todelt. Først fordi karbohydrater er den hyppigst spist makronæringsstoff, begrense dem skal resultere i spontan kaloriunderskudd. Fett og protein har en tendens til å være mer enn fylling karbohydrater, forsterkende denne tro. Alvorlig karbohydrat begrensning resulterer også i ketose. I ketose, ikke kroppen har nok karbohydrater for å konvertere til energi slik at det brenner fett til energi i stedet. Kroppen kan dermed brenne mer kroppsfett, siden fett er nå den viktigste drivstoff. Karbohydrater kan begrenses på ulike nivåer. Noen low carb dietter tillate 100 gram karbohydrater om dagen, mens andre begrenser dem til 20 gram. Noen low carb planer begrenser kun enkle karbohydrater, mens andre begrenser de fleste av dem alle. Low carb diett planer har fordelen av forbedret insulinfølsomhet.

Syklisk ketogen diett

En syklisk ketogen diett er en bestemt type low carb diett plan laget for idrettsutøvere eller folk som gjør intensiv høy energi trening. Kroppen kan fungere uten karbohydrater i de fleste tilfeller, men ved intensiv trening, som vekttrening eller høy intensitet kardiovaskulær trening, krever kroppen karbohydrater for å fullføre aktiviteten. Noen på en langsiktig lav carb diett ville ikke være i stand til å gjøre en slik øvelse. Under en syklisk ketogen diett, eller CKD, ville man spise lav carb fem dager i uken og høy carb, moderat fett to dager i uken. De på en CKD fortsette sine vanlige mosjon planer. På den siste dagen av lav carb spise, vil de gjøre en muskel uttømming trene. Dette er en intens trening som bruker opp eventuelle gjenværende glykogen. De deretter starte sin høye carb syklus, ofte ansett som en "re-feed". Dette re-feed lar musklene til å fylle opp sine glykogenlagrene.

Protein Sparing Modified Fast

Et protein sparsom modifisert rask er en alvorlig restriktiv diett plan ofte brukt i en medisinsk setting for å hjelpe pasienter ned i store mengder vekt før kirurgi. Det er også ofte brukt av visse idrettsutøvere og fitness fagfolk, nemlig kroppsbyggere og fitness modeller. I et protein sparsom endret fort, også kalt en PSMF, både karbohydrater og fett er begrenset til 20 gram om dagen. Nesten alle kaloriene kommer fra proteiner, det beløp som fastsettes basert på fettprosent, muskelmasse og noen ganger kjønn. En PSMF er supplert med fiskeolje og en multivitamin. Det blir ofte foretrukket fordi det gir den største mengden av fett tap mulig mens sparsom muskelmasse. Som blir sagt, på grunn av beskaffenheten av en slik diett, bør det absolutt ikke gjøres uten uttrykkelig klaring fra en medisinsk faglig, som kan gi deg riktig retningslinjer og forholdsregler.

Nett på at prisene vekt-tap programmer

Nett på at prisene vekt-tap programmer


Enten du er ute etter å miste litt eller mye vekt, er kosthold og ernæring industrien et hav av gode, dårlige og kjepphest vekt-tap programmer. Hvis du trenger litt hjelp undersøke tilgjengelige alternativer, Consumer Søk og dens konkurrenter tilbyr vurderinger og rangeringer fra ekspert og forbrukerperspektiv. Ved å lære mer om hver vekt-tap programmet og hvordan andre vurdere det, kan du være i stand til å velge programmet som passer best til din kroppstype og personlighet.

Consumer Search Oversikt

Consumer Search priser og vurderinger studier og sammenligninger av populære vekt-tap programmer. Basert på de karakterer, rangerer det det beste programmet anmeldelser. Dette nettstedet gir vurderinger for vekt-tap programmet kilder som kliniske studier og ekspert publikasjoner som sammenligner dietter for behandling av kroniske sykdommer. Den bruker en fem-stjerners rating skala som indikerer en vurdering av forsknings klarhet og grundighet. For hver studie eller sammenligning Consumer Search gir en oppsummering og en kort beskrivelse av vurderingen. Husk at noen koblede teksten i hele vurderinger - merket med en "i"-ikonet - viser relaterte produkter på Amazon.com, og området kan tjene en provisjon på salg gjort gjennom klikke disse ikonene. Andre koblet tekst, men kan føre til utvidet produktomtaler.

Vurderinger Kriterier

Consumer Search priser vekt-tap programmet vurderinger basert på aktualitet, metodikk og anmeldelse legitimasjon. Fem-stjerners rating gjelde flere nyere studier som sammenligner flere programmer og produkter; men en samling av vurderinger kan bli behandlet som en enkelt sammenligning hvis samme gruppe eller ekspert fullfører alle anmeldelser, og det er lett å finne ut hvilken vekt-tap programmet anmelderen favoriserer. Consumer Search foretrekker å tildele høyere karakterer til profesjonelle publikasjoner som ikke godta reklame som det føles disse publikasjonene er mer sannsynlig å være objektiv. Når du er ute etter ekspert informasjon om vekt-tap programmer, velger de fem-stjerners vurderingene som dine kilder.

Andre Innhold på siden

I tillegg til listen over alle kilde anmeldelser, Consumer Search tilbyr en kjøpeguide som forklarer hva du bør se etter når du velger en vekt-tap programmet. Nettstedet tilbyr også utvidede anmeldelser og informasjon for sine Toppen fire Beste Anmeldt vekttap programmer for å hjelpe deg med å forstå dataene. Du kan også lese anmeldelser for diett bøker og online vekttap programmer. Hvis du noensinne har ønsket å sammenligne kostnadene og effektiviteten av måltid-erstatning dietter, som Weight Watchers Jenny Craig og gjennomgår Consumer Search nettstedet dem også.

Konkurrenter

Hvis du leter etter andre kilder til vekt-tap programmet vurderinger, er det noen Consumer Søk konkurrenter du kan slå til for en second opinion. Consumer Reports, som krever et betalt abonnement, priser diett planer basert på forbrukernes undersøkelser. Det tilbyr rangeringer for pounds tapt, kundetilfredshet og en rekke andre kategorier. "US News and World Report" gir også vekt-tap programmet rangeringer og anmeldelser til sine lesere. For hvert program gradert fra en til fem stjerner, "US News and World Report" gir linker til forbrukernes vurderinger og oppskrifter, der det er aktuelt. Du kan også finne den beste-programmer for kroniske sykdommer som diabetes og hjertesykdommer.

Vekt-tap Helse Spas

Vekttap helse-spa, som navnet tilsier, kan du kombinere en vekt-tap programmet og et helse-spa. Vekttap helse spas har gruppetrening; deilig, sunn, lav-kalori måltider; og gruppestøtte. Ved å integrere den velvære aspekter av et helse-spa med målrettet fokus for en vekt-tap leiren, vekttap helse spas håper å øke deltakernes selvtillit og deres evne til å gjennomføre kosten og mosjon endringer i deres daglige liv.

Trening

Vekttap helse-spa, ikke overraskende, funksjons svært strukturert trening regimer. De kan ha en målrettet spesialisering, for eksempel yoga eller fotturer, men vil fortsatt har flere typer trening. Gruppetrening vil ta opp minst flere timer av dagen, og du kan være i stand til å ta ekstra, valgfrie klasser. Klassene fokus på både aerob trening og styrketrening.

Diet

Kalori-restriktive dietter er en annen vanlig funksjon i vekttap helse spas. Noen kan ha spesialitet mat programmer, for eksempel lavt karbohydrat, vegetarianer, detox, eller makrobiotisk. Andre kan rett og slett ha velsmakende, lav-kalori måltider. Måltider på vekttap helse spas er tilberedt av profesjonelle kokker som har fokus på ernæring og helse. Vekttap helse spas også klasser på sunn matlaging og spising, inkludert oppskrifter og tips, slik at du kan fortsette kosttilskudd endringer i ditt daglige liv.

Skjønnhetsbehandlinger

Skjønnhetsbehandlinger er også inkludert på vekttap helse spas. Tjenester vil variere fra spa, men de inkluderer ofte ansiktsbehandlinger, badstuer, massasjer og spa-behandlinger. Behandlingene er en del av en generell avslapping og velvære rutine.

Avslapning og meditasjon

Mange vekttap helse spas tilbyr kurs som fokuserer på avslapping, meditasjon, og avstressing teknikker. Sammen med avslappende yoga øvelser og bruk av badstuen, kan du finne klasser på avslapping for å hjelpe deg å håndtere frustrasjoner i livet ditt som kan føre til vektøkning.

Gruppe Talks

Gruppe samtaler eller diskusjoner er en vanlig måte for vekt-tap helse spas å hjelpe deltakerne overvinne vaner som bidrar til vektproblemer. En høyttaler kan gi tips eller praktiske råd; eller en gruppe kan diskutere teknikker med hverandre.

Hvordan finne en vekt-tap Doctor i Denver, Colorado

Hvordan finne en vekt-tap Doctor i Denver, Colorado


Alle som har forsøkt og feilet på vekttap vet at ikke to vekt-tap programmer er skapt like. Når det er sagt, ikke to vekttap leger er identiske heller. Dermed kan finne en lege med kompetanse og et program som fungerer med din kropp og livsstil kan være utfordrende. I Denver, Colorado, området er det mange leger og klinikker som spesialiserer seg på vektkontroll. Her er hvordan du finner en som passer for deg.

Hvordan finne en vekt-tap Doctor i Denver, Colorado

Bestem hvilken metode for vekttap du leter etter. Noen mennesker ønsker one-on-one coaching med en lege. Andre foretrekker kanskje en gruppebasert klinikk programmet overvåket av en lege. Og for noen, kan vekt-tap eller lap-band kirurgi være deres beste alternativet. Hvis du vil vite mer om vekt-tap operasjoner i området, sjekk ut lapbandrockies.com, som har informasjon om vekt-tap kirurgi i Denver.

Be din fastlege i Denver for å få råd. Din fastlege er en god kilde til råd for å finne et vekttap lege. Ikke bare gjør han kjenner din medisinske historie og spesiell situasjon, men også som en lege praktiserer i Denver-området, vil han sannsynligvis vet leger i vekt-kontrollfeltet. Skriv ned legens anbefalinger for videre forskning. Hvis du ikke har en lege i området eller mangel helseforsikring, kan Denver Health kunne tilby hjelp på denverhealth.org.

Sjekk med venner og familie i Denver. Medisinske sentre for vekttap er ikke uvanlig i Denver-området. Det er sannsynlig at noen av dine venner eller familie har, eller kjenner noen som har hatt, erfaring med en vekt-tap lege i nærheten. Ta notater på leger som har navn som kommer opp mer enn en gang og de legene med dårlige anbefalinger.

Bla gjennom lokale magasiner og aviser. Fordi vekt-tap programmer er populære, lokale magasiner som "5280" eller "Denver Magazine" kan ha reklame for leger og klinikker. Annonsene vil gi deg en idé om hvilke tjenester legen og klinikken tilbudet. Legg merke til noen som passer dine behov.

Søk etter online vurderinger. Internett er fylt med fora vurdering lokale bedrifter i Denver-området. Yelp.com/denver er en stor ressurs for å dele ekte opplevelser med lokalt næringsliv - inkludert leger. Hente listen over leger du har gjort så langt, og søke frie sine vurderinger. Ta notater på komplimenter og klager du finner om hver.

Ring hver lege og be om priser. Sørg for at de tar nye pasienter. Disse faktorene kan veie tungt i avgjørelsen om hvilken lege for å prøve. Du kan også være i stand til å finne ut om prissetting planer ved å besøke en Denver-baserte online vekttap klinikken guide som fatweightlossguide.com/colorado.

Gå for en konsultasjon. Mange vekttap leger og klinikker tilbyr gratis eller rimelige konsultasjoner. Clinical Nutrition Center i Denver for eksempel, tilbyr gratis konsultasjoner for vekt-tap behandling. Planlegg konsultasjoner med en til tre av de valgte leger. Bli kjent med lege og hennes metode kan være akkurat det du trenger for å gjøre den endelige avgjørelsen.

Hint

 • Søk etter vekttap fora eller støtte grupper i Denver. Deltar på et møte eller blar i et online forum kan gi deg noen ideer for vekt-tap ressursene i området.
 • Unngå vekttap klinikker som ikke har et tilsyn lege.

Vekt-tap supplement Drinks

Vekt-tap supplement Drinks


Et individ trenger å tenke på hans totale helse og velvære når du starter en vekt-tap programmet. Vekttap bør være så mye om å gjøre en livsforvandlende sinn sett som det er om å miste vekt. Holde uønsket vekt off krever en person for å permanent å redusere mengden av kalorier som går inn i kroppen. Dette er årsaken til at så mange mennesker spille yo-yo vekttap spillet; det er ikke en permanent forpliktelse til å opprettholde en sunn passende nivå av kaloriinntaket. Prosessen med å tape vekt kan trenge inn på en persons helse på grunn et balansert nivå av nødvendige næringsstoffer er ikke en del av slankeprogram. Vekt-tap supplement drikker er en måte å sikre tilstrekkelig inntak av næringsstoffer mens slanking.

WonderSlim Fruit Drinks

Wonderslim Fruit Drinks er et fedme (knyttet til vekt) vekt-tap supplement drink. Wonderslim er forsterket med essensielle næringsstoffer som hjelper kroppen å holde seg frisk. Wonderslim er tilgjengelig i flere smaker, som Berry Blend, Cran-Grape, Berry Blast, Kiwi & Berry, frisk Orange og frisk sitron. Wonderslim er et pulver som er blandet med 8 gram vann med is. Hver 8-unse glass Wonderslim inneholder 60 kalorier. The Berry Blast inneholder noen flere. De viktigste fordelene med Wonderslim er at det er mye protein (12 til 15 gram) og gir 100 prosent av den anbefalte daglige verdien av vitamin C. I tillegg er det lite karbohydrater, inneholdende 1 til 7 gram karbohydrater, avhengig smak, og det er cholesterol- og Trans-fett gratis.

Slim-Fast Optima Shakes

Slim-Fast Optima Shakes kalles "måltid erstatning" rister. Dette betyr at en Slim-Fast Optima Shake gir alle de næringsstoffene som kreves for å erstatte et måltid som frokost, lunsj eller middag. Slim-Fast Optima Shakes er annonsert som en vekt-tap supplement drink. Hver Slim-Fast Optima Shake inneholder 24 gram karbohydrater, 10 gram protein, ekstra vitaminer og mineraler og natrium. Slim-Fast Optima Shakes kommer i en rekke varianter som vanilje, sjokolade og jordbær. Vibrering er best når serveres kald. De kan brukes som et måltid erstatning eller som snacks.

Ruby Reds

The American Dietetic Association anbefaler folk spise fem på ni porsjoner med frukt og grønnsaker om dagen. The Ruby Reds diett-supplement drink gir helsemessige fordeler ved å bli gjort med mer enn 50 naturlige ingredienser. Hver drink er fylt med vitaminer, mineraler, proteiner, fiber, enzymer og probiotika. Ruby Reds støtter immunsystemet til å forsvare seg mot sykdom. Ruby Røde er et pulver som skal blandes med vann, juice eller yoghurt. En Ruby Reds supplement drikke har 30 kalorier og alle ingrediensene er fra naturlige matkilder.

Hvordan Reset en vekt-tap programmet

Hvordan Reset en vekt-tap programmet


Falle av vekttap bandwagon betyr ikke feil, men en mulighet til å starte på nytt. Fersk beslutning om å begynne på nytt krever bevisst mental anstrengelse, innsats som kan brukes til å starte programmet med et klart mål og metoder i tankene. Enten målet er å miste five pounds eller 50, lage et veikart for suksess ved å anerkjenne hvor du gikk galt, hva du vil gjøre annerledes, og hvor raskt du ønsker å nå målet ditt.

Hvordan Reset en vekt-tap programmet

•  Definer klare mål. Mark Crawford, en klinisk psykolog kommentering for CNN, hevder at å unnlate å sette klare mål kan sabotere vekt-tap innsats. Før du begynner, vet hva din endelige målet er. Realistiske, konkrete mål med en tidsramme satte scenen for å vite hvordan intense vekt-tap innsats må være. Bryt ned økt mosjon og bedre matvaner i konkrete mål, som for eksempel: "Jeg vil trene tre ganger i uken," og "Jeg vil kutte ut brus." Møte med en registrert kostholdsekspert eller ernæringsfysiolog for å finne en bestemt spise plan med appetittvekkende måltider.

Identifiser ødeleggende tankemønstre. Tenker du ikke kan nå dine mål eller at overspising er OK etter en lang dag kan raskt sende noen dieter i fortvilelse over ødelagte forsøk, men disse tankene kan bli omskolert. Weight Watchers antyder økt mindfulness og bevissthet for å nå målene. Identifisere tanker som undergraver vekttap er sentralt for å lykkes, så ta deg tid til å bevisst spille inn de tanker som har vært skadelig for dine tidligere forsøk. Noen tanker som er negative bør identifiseres og nedskrives, et første skritt for å bearbeide disse tankene. Noen tanker som har bidratt til svikt i det siste kan bli omskolert. Varig vekttap er ikke en lett eller rask endring for å implementere, så vurdere tidligere feil en lekse lært.

Utvikle mestring å ta opp ting som har forstyrret suksess. Å gjøre det til en prioritet å sove godt, mosjon og tidsplan tid til å lage maten du bør spise er bare noen av måtene å redusere overveldende stress. Stopp emosjonelle eller tvangs diett-busting øyeblikk ved å endre måten du reagerer på situasjoner. Hvis det er et miljø der overspising er lett, ta med grønnsaker eller ikke-kalori drikkevarer å distrahere deg selv. Hvis jobben din er spesielt stressende, planlegge morsomme ting å gjøre etter jobb for å gi deg selv en utgivelse.

Informasjon om vekt-tap programmer som er gratis

Gratis vekttap informasjon er tilgjengelig på internett, men du må gjøre litt research for å skille legitim informasjon fra gimmicker og svindel. Gratis programmer basert på å kutte kalorier og trening for å fremme vekttap er vanligvis de typene programmer som vil gi god informasjon.

Skille god informasjon fra Bad

Det er mye gratis informasjon om vekttap på Internett, men ikke alle av det er verdt å lese. Programmer som forfekter svært lav-kalori, væske-bare og null-karbohydrater dietter er i stor grad gimmicker og ikke egnet for langsiktig sunn vekttap. God informasjon vil sentrere rundt redusere kaloriinntaket, med vekt på næringsrik mat og oppmuntrende trening.

Kutte kalorier

En god vekt-tap programmet blir nødt til å ta opp kaloriinntaket. De fleste vil oppleve at de kan redusere sine daglige og ukentlige kalorier ved å kutte ut de åpenbare ting, som fast food og desserter.

God ernæring

Det er ikke nok å bare kutte antall kalorier for sunn, langsiktig vekt-tap. Et stykke pizza og en cupcake kan falle i ditt daglige kaloriinntak, men det er ikke en god ide å "diett" på pizza og cupcakes. Eksempler på god ernæring er hele korn, frukt, grønnsaker og magert kjøtt.

Øvelse for Vekttap

Maten er bare en del av vekt-tap ligningen. For langsiktig suksess, er det viktig å sparke i gang stoffskiftet og brenne ekstra kalorier med trening. Valgene er mange, og inkluderer aerobic klasser, turgåing, svømming, sykling, vekttrening og calisthenics. Det finnes mange gratis treningsprogrammer som skisserer et bredt spekter av valgmuligheter.

Vekt-tap strategi

Gode ​​vekt-tap programmer vil prøve å presentere en samlet strategi som omfatter ernæring, mosjon og immaterielle eiendeler som motivasjon og mestringsstrategier. Vekttap kan være en lang og utfordrende prosess, og du vil øke sjansene dine for å lykkes hvis du ta hensyn til mer enn bare kalorier.

Fedmekirurgi vekt-tap produkter

Fedmekirurgi vekt-tap produkter


Bariatrisk kirurgi er en drastisk og effektiv tilnærming til å løse sykelig fedme. Det finnes flere typer bariatric kirurgi tilbys inkludert gastric bypass og justerbar mage bandet. Alle vektige operasjoner endre måten du spiser og hvordan du absorbere næringsstoffer. Etter operasjonen må du fylle opp med flere typer bariatrisk kirurgi vekt-tap produkter for å opprettholde din helse og forebygge mangler.

Protein Supplements

Forbruker ca 60 til 80 gram protein daglig etter operasjonen. Protein er nødvendig for sårheling, energi og for ernæringsmessige standarder. Normalt spiser protein gjennom protein-laden matvarer som kjøtt, bønner og egg, men etter operasjonen, vil du ikke være i stand til å konsumere store mengder mat, og du kan ikke være i stand til å tolerere vanlige kilder til protein. Bruke protein tilskudd i stedet. Proteintilskudd er tilgjengelig i pulver og flytende form, som gjør at du kan blande dem inn med enkle å fordøye mat som varme frokostblandinger, puddinger og yoghurt. Du kan også kjøpe spesialitet protein drinker, mat og snackbarer fra vektige matprodusenter.

Vitaminer

Ta multivitaminer daglig for å sikre at du gi kroppen din med nok vitaminer og næringsstoffer. Gastric bypass pasienter lider permanent malabsorpsjon, noe som reduserer mengden av næringsstoffer i tynntarmen er i stand til å absorbere. Ta voksen-styrke multivitaminer som inneholder jern. Vitaminer må være i chewable eller gummy form, som en liten mage posen ikke vil være i stand til å tolerere en standard vitamin.

I tillegg til multivitaminer, vil doser av vitamin B12 og vitamin D må tas for å opprettholde et tilstrekkelig nivå i kroppen.

Vitamin B12

Vitamin B12 er viktig for produksjonen av røde blodlegemer, som er ansvarlig for å levere oksygen til alle deler av kroppen din. Bariatric kirurgi pasienter har en økt risiko for en vitamin B12-mangel, noe som kan føre til anemi, blek hud, kvalme, diaré eller forstoppelse og vekttap. En ubehandlet vitamin B12-mangel kan føre til nevrologiske problemer, en dårlig følelse av balanse, depresjon og nummenhet eller prikking i fingre og tær.
Ta 500 mcg verdt av chewable eller gummy vitamin B12 tilskudd daglig, eller snakke med legen din om en månedlig injeksjon.

Vitamin D

Vitamin D hjelper med kalsium absorpsjon. En vitamin D-mangel kan føre til muskelsvakhet, bein svakhet og osteoporose. Forhindre en vitamin D-mangel ved å supplere din daglige matinntak med vitamin D. Vitamin D-tilskudd er tilgjengelig i tygge og flytende form.

Kalsium

Kalsium er nødvendig for bein, muskelkontraksjoner, og utskillelsen av enzymer og hormoner. Ta 1000 til 1500 mg kalsium-citrat daglig for å forebygge utviklingen av kalsiummangel.

Tips

Snakk med din ernæringsfysiolog før du bruker noen form for bariatrisk kirurgi vekt-tap produkter. Din helse, metabolisme, appetitt og type fedmekirurgi du har hatt vil alle finne ut hva protein, vitamin og mineraltilskudd du må ta. Doser og bruksfrekvens kan variere mellom ulike produkter og vektige pasienter, så det er viktig at du bruker dem bare under medisinsk tilsyn.