Digidexo.com

ny molicare

Hva er Molicare bleier?

Hva er Molicare bleier?


Molicare bleier er designet for voksne som lider av urininkontinens. Den tysk-baserte selskapet har et solid rykte for å levere et kvalitetsprodukt til en lav pris. Molicare voksen bleier kan kjøpes i butikker eller på nettet for diskret hjemkjøring.

Betydning

Mennesker over hele verden og i alle aldre kan lide av inkontinens. Den manglende evne til å holde urinen lekker fra urinrøret er først og fremst funnet hos eldre, oftere hos kvinner. Det kan være mange årsaker til blæren kontroll problemer, fra stress til siste levering av en baby.

"Stress inkontinens" er en og annen lekkasje av urin ved hoste, nysing, latter eller trening. "Urge-inkontinens" oppstår når følelsen å urinere umiddelbart etterfølges med tap av urin. Noen ganger blæren ikke er helt tømt; "Overflow inkontinens" årsaker dribbling etter urinering.

Funksjon

Molicare voksen bleier gi brukeren diskret hverdags beskyttelse, slik at ingen behøver å vite at de er iført bleier. For daglig hjelp, voksen bleier er det beste forsvar mot ulykker og urinlekkasje. I en side-by-side-sammenligning, XP Medical fant at Molicare voksen bleier absorberes dobbelt så mye væske som noen konkurrenter.

Forebygging / løsning

Medisiner som Detrol, Oxytrol, Ditropan, Sanctura, Cymbalta, og Vesicare kan hjelpe med urinlekkasje og blærekontroll. Biofeedback øvelser kan lære enkeltpersoner til å være klar over sine kroppsfunksjoner. Generelt er kirurgi siste utvei for urininkontinens. For de fleste er urininkontinens midlertidig, og voksen bleier som Molicare kan gi beskyttelse.

Identifikasjon

Molicare bleier kommer i en rekke størrelser: small passer til en 20-34 tommers midje, medium passe 27-47 inches, og store anfall 45-64 tommer. Molicare Super Plus Briefs kan holde opp til 23 gram av væske; de inneholder en lekkasje vakt for sikrere beskyttelse. Molicare Air Aktive Briefs er tynnere, inneholder pustende materiale, og har en poly strekning backing for enkel bevegelse og komfort. For folk som er følsomme for irritasjoner, den Molicare Restore / løsning Briefs har et absorberende ultra omsorg design for å hjelpe til med trøst og lindring mot irritasjon.

Hvordan bruke bleier til arbeid

Mange mennesker lider av inkontinens og iført bleier til arbeid er en fin måte å skjule og håndtere problemet. Du kan bli overrasket over hvor mange mennesker rundt deg er iført bleier til å fungere. Markedet for voksen bleier er i sterk vekst etter hvert som flere og flere arbeidere er å snu til iført bleier til å jobbe av helsemessige årsaker, som for eksempel inkontinens. Du kan ha perks og fordeler med å bruke bleier å arbeide uten alle på kontoret å vite at du gjør det. Hvordan du går om iført bleier til å jobbe den enkleste måten trenger?

Hvordan bruke bleier til arbeid

Velg tykkere bleier som vil gi bedre beskyttelse som Abena eller Molicare. Dette vil bidra til å forhindre lekkasjer som kan være pinlig når iført bleier til å jobbe for inkontinens.

Bruk mørke farger. Mørke farger vil bedre kamuflasje som du er iført bleier til å fungere. I tillegg mørke farger har en tendens til å gjøre folk ser tynnere. Du får både fordeler.

Bruk en undertrøye eller lys t-skjorte under kjolen bluser og skjorter. Brette skjorten i, og det vil skjule at du er iført en voksen bleie å jobbe når du bøyer deg over.

Ta en ekstra voksen bleie med deg å jobbe. Dette vil hjelpe i nødstilfeller. Dette vil hindre deg fra å måtte tilbringe dagen i et rot når du er iført bleier til å jobbe av helsemessige årsaker.

Vær selvsikker. Alle har problemer som de må forholde seg til på en daglig basis. Hvis du er bekymret for andre vil legge merke til deg iført bleier til å fungere, vil det gjøre hele situasjonen mer merkbar. Hvis du er selvsikker, vil ingen engang merke til at du har på en voksen bleie.

Hvordan velge Adult Diaper

Problemet med voksne urin og tarm inkontinens er ikke noe du stå rundt på kontoret vannkjøler snakker om. Men mange voksne håndtere helseproblem av inkontinens på en daglig basis. Du kan føle deg alene og flau av denne typen helseproblem. Istedenfor lever svært avgrenset hverdag, er mulig å bruke voksen bleie å innhente mer frihet i ditt liv. En voksen bleie kan tillate deg å ha en mer aktiv livsstil, og ikke være så isolert som følge av inkontinens helseproblem. Hvordan velger du den beste voksen bleie for din situasjon?

Bruksanvisning

•  Bestem deg for hvor lenge du vil bære den voksne bleie. Du trenger en tykkere og mer slitesterk merkevare av voksen bleie, for eksempel Molicare eller Bambino voksen bleier hvis du vil være i voksen bleie for mye tid under aktiviteter eller jobber på dagtid.

Bestem om du hvis problemet ditt er mild eller alvorlig. Hvis du inkontinens problemet er mild, kan du sannsynligvis gå med billigere merker av voksen bleier, for eksempel avhengig av.

Bruk en voksen bleie som har ekstra plass i setet området hvis du står overfor problemet med tarminkontinens. Dette vil skape færre ulykker av lekkasje og hjelpe med luktkontroll til du kan få et sted privat å endre voksen bleie. Høyere priset merkevarer vil typisk gi deg den type beskyttelse du trenger for tarmen inkontinens.